/

Nyhetsspeilet TV: Den Iranske revolusjon

3.7K visninger
4 minutter lesetid
14

Det er første gang det blir vist en dokumentarfilm om revolusjonen i 1953 og fram til den mest blodigste revolusjonen verden har sett  i nyere tid: Den islamske revolusjonen i 1979.
Jeg har laget denne dokumentarfilmen som en skoleoppgave for et par måneder siden.  Iran er mitt opprinnelsesland for de som ikke vet, og jeg satt meg ut på en reise for å finne ut hvorfor jeg egentlig er her.

Det er 30 år siden den iranske revolusjonen.
De fleste i den vestlige verden tror at hele befolkningen i Iran ønsket Islam velkommen, men virkeligheten er ikke slik.

Det er flere avsløringer i denne dokufilmen, Iran var bare en brikke i et større geo-politisk spill ledet av sionister, ultrakapitalister og de gamle verdenskoloniherrene  som aldri klarte å gi slipp på andre lands ressurser. Det kom som et sjokk at britene på sin tid finansierte mullaene for å lage en ny verdensfiende; Den store stygge Islam.

VIDEOLENKE:  Den Iranske revolusjonen på Norsk

Etter 30 år renner blodet igjen langs gatene i Tehran

Revolusjonens barn er nå voksne og klare for omkamp. Jeg har sittet sammen med familie forran satelitt-tv de siste dagene for å få et bilde av hva som skjer i Iran. SMS tjenester ble skrudd av, internet ble slått av, og politiet bruker nå ekte ammunisjon mot demonstranter. Alt for å kvele motstanden. Moussavi leder opposisjonsmakten, og bare i Tehran er det sagt at han fikk 90% av stemmene.

Flere landsbyer var besøkt, og det så også ut til at Moussavi var en stor favoritt her, landsbyer som tidligere støttet den ultrakonservative Ahmedinedjad.  Presidenten holdt en seierstale etter det korrupte valget i den minste rundkjøringen i Iran, slik at 10.000 mennesker fikk stedet til å se ut som en stor velkomst arena, folket vil ha ahmedinedjad! slik så det tilsyneslatende ut på Tv ivertfhall.

Dette med valg av rundkjøringer har vi sett har spilt en stor rolle i de tidligere revolusjonen.
Meidoon azadi (Freedom roundbout) i 1979 hadde over en million mennesker tilstedet. Ekte makt er folkemakt! Ahmedinedjad klarte såvidt å fylle den minste rundkjøringen.

Både Moussavi og Ahmedinedjad er islamske revolusjonære fra 79 revolusjonen, og Moussavi var statsminister for Khomeini. Moussavi forsvant i 20år og kom plutselig tilbake som valgkandidat, men tror du han hadde nådd så langt om den øverste leder ikke ga tillatelse til dette? I Iran er presidenten som de fleste andre land i verden, kun nikkedukker for deres skyggeregjeringer. Ikke tro at hijaben vil falle om Moussavi blir valgt, desverre så vil problemet fortsette å eksistere for det iranske folk så lenge stat og relgion ikke er skilles.

Ahmedinedjad har utrettet enormt mye på verdensbasis, han skal ha for hans pågangsmot:

  • Colombia university, hvor han holdt tale og debatt med Amerikanske studenter
  • Utfordret president Bush til debatt, men Bush avslo.
  • Gitt enormt mye nødhjelp til Gaza og Lebanon
  • Holdt en bemerkelsesverdig tale på rasisme konferansen i FN ( Sthøre hadde allerede skrevet “ODD MAN OUT” før ahmedinedjad talte) Les talen til ahmedinedjad her (oversatt på norsk)
  • Kritisert sionistenes overgrep og systematisk mord ovenfor det palestinske folk i over 60år.
  • Løslatt britiske sjømenn som ble tatt i fange i Iransk farvann.

Han har stått opp mot vestlig imperialisme og vært en god utenrikspolitiker, men han skal ikke roses helt opp i skyene. Nasjonalpolitikken hans har vært strengere enn Khatamei, som var kjent som reformvennlig og ga det iranske folk større friheter. Ahmedinedjad har ødelagt økonomien i Iran, det er høy inflasjon og matvareprisene har skutt opp i været.

For å være et land rik på naturressurser lik Norge, så er levestandaren der en stor forskjell fra her. Han gir bort penger til det palestinske folk, mens iranere sulter på gaten.

Dette er en av de største grunnene til at Moussavi får så mange stemmer.

Spørsmålet jeg stiller meg selv er hvorvidt Ahmedinedjad faktisk har hjulpet Israel og Usa til å legitimere et forskjøpsrettet angrep mot Iran.?  Ahmedinedjad er skarp i retorikken, og har sagt flere ganger at hvis noen legger hånden sin på det iranske folk, skal vi kutte dem av. Under “world without zionism” holdt han en tale hvor han sa: “Det sionistiske regimet som okkuperer Israel må forsvinne fra historien”  Dette ble umidelbart plukket opp av Israelske journalister og omskrevet til ” Iran wishes to Wipe Israel of the map” . Guardian gikk ut og bekreftet at dette var misoversettelser.  Dette med Irans atomprogram er faktisk legetimt. Iran ønsket å bygge 3 atomkraftverk under perioden til Reza Shah Pahlavi på 60tallet. Iran har 7omillioner innbyggere og trenger ren og effektiv energi, så de slipper å bruke olje til fyring.

Vesten frykter at Iran skal utvilke atomvåpen, men sannheten er at dette har vært lett tilgjengelig på diverse svartebørser i India,Pakistan og Russland i flere tiår. Om intensjonene var å sprenge Israel, ville de kansje gjort det for lenge siden?

Eller må Iran ha egen produsert atombombe for å ikke falle av moten?

Så hva skjer egentlig i Iran? Jeg laget dokumentarfilmen for å gi leserne i Norge et historisk tilbakeblikk, slik at lesere kan ha forhåndskunnskaper om de tidligere revolusjonene, og få et større innsikt over hva som skjer der nede idag.

Revolusjonen har igjen startet, om vesten står bak denne gangen også, kan godt være mulig. Men jeg håper hvis folkemengdene vokser, og motstanden vokser, og ønsket om frihet vokser, så kan de kaste ut mullaene og danne et nytt demokratisk regjering, hvor faktisk folket bestemmer.

Ahmedinedjad kan være akkurrat det New World order ønsker, en som holder verden i frykt, en langvarig fiende som gamle sovjetunionen, en som skyer oljeprisen opp i været, og en som kan være den store stygge ulven på verdensbasis. Våpenindustrien elsker slike fyrer som saddam, castro og ahmedinedjad, så lenge det er et marked for våpen i verden, vil det alltid være et marked for krig, og alle land i verden ruster opp nå som aldri før.

Samme ulla?
Begge gjør satanistiske illuminati tegn, kan de være av samme ulla? The Muslim brotherhood er en losje, som samarbeider med frimurerne. Ahmedinedjad kan faktisk være på laget til New World Order.

Moussavi var involvert i Watergate våpen-skandalen, hans tidligere sammarbeid med vestlig etterettning gjør meg mistenksom. Kan han være innsatt for å lage kaos i Iran?  Slik at vesten og Israel kan få enda en grunn til å gå til angrep;

Operation Iranian Freedom anyone?  Vil vi få Obama the liberator på banen?

Jeg bare håper vi ikke må bombe for fred igjen. Spør de 1 million døde i Irak om hva de syns om demokrati og frihet. Om det skal komme, må det komme fra det iranske folk. Og omtrent 60% av befolkningen er under 28 år.

Det er håp for Iran.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

14 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

History of Iran- (a must see for any Ron Paul Supporter) WW3 Russia http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1755&start=1#M8046 Quote: America will go to war with Iran and here is the History of the NWO thugs that have taken over America!

Direkte referanse,
History of Iran- (a must see for any Ron Paul Supporter) WW3 Russia http://www.youtube.com/watch?v=fy3KDYE5KQE

Otto
Abonnent
13 år siden

Ayatollah Khomeini: British Agent?

http://www.realitymediapk.com/khomainiexposed/

Quote: .. Khomeinis real father, William Richard Williamson, was born in Bristol, England, in 1872 of British parents and lineage. This detail is based on first-hand evidence from a former Iranian employee of the Anglo-Iranian Oil Company (later British Petroleum: BP), who worked with and met the key players of this saga. This fact was supported by the lack of a denial in 1979 by Col. Archie Chisholm, a BP political officer and former editor at The Financial Times, when interviewed on the subject at his home in County Cork, Ireland, by a British newspaper. ..
.
Intelligence Report from Field McConnell and David Hawkins as of year 2010, quarterly

ping2001
ping2001
Abonnent
14 år siden

Ingen kan si noe 100 %. Men jeg tror ikke Ahmedinedjad er en del av new world order og jeg tror ikke han er jødisk, og om han skulle ha jødisk opprinnelse er han muslim i dag. Jeg tror New World Order derimot prøver å ødelegge Iran fordi Iran ikke tillater rentesystemet, at USA kontrollerer oljen deres og at de står imot Israels imperialisme.

skulb
skulb
Abonnent
14 år siden

Hvert eneste land som er heldig nok til å tilfeldigvis få en leder som representerer dem blir bestnding demonisert, eller de aktuelle lederne blir drept. Listen er endeløs fra De Gaulle til Olof Palme.
Det er liten grunn til å vente seg noe annet dersom noe lignende skulle skje i Iran. Demoniseringen er jo allerede i full gang.

ArneLo
Abonnent
14 år siden

Britisk ekspert på kjernefysikk “snubler” i døden: British nuclear expert dies in 40-metre plunge

Mannen var med i en gruppe som nå driver å forhandler med Iran om deres atomenergiprogram. Ble han litt for uenig med noen?

John Bolton Suggests Nuclear Attack on Iran
….unless Israel is prepared to use nuclear weapons against Iran’s program, Iran will have nuclear weapons in the very near future

Iran finds new evidence linking CIA and FBI to deadly blast

Secret Team’s new game? Iranian nuclear site has been under surveillance since 2006

The Most Dangerous Nuclear Facility in the Middle East
“It is Israel’s ongoing nuclear weapon production that drives the nuclear arms race in the Middle East”

US General: If Israel Strikes Iran First, US Should Join In

U.S., Israel Start Air Defense Drill in Israel
The combined exercise began Thursday with U.S. forces deploying throughout Israel, and will be followed in coming days by a computer simulation in which Israeli and U.S. commanders work together to thwart an attack. The exercise will conclude with a live fire drill in which U.S. and Israeli forces attempt to shoot down 10 incoming warheads.

The U.S. has brought its full arsenal of missile-defense systems to Israel for the exercise, including 24 Patriot missile launchers and a Navy destroyer armed with the advanced Aegis Ballistic Missile Defense System.

The drill will also be a closely watched early test of the U.S.’s newest missile-defense system, known as THAAD, which was rolled out in Texas in May 2008 but isn’t yet fully operational.

Psykopater lager sin egen virkelighet og så lenge de slipper unna med det så eier de ingen begrensning:
Israel wants free warships from Germany

ye
ye
Abonnent
14 år siden

Irans Ahmadinejad jødiske bakgrunn avslørt på et foto da han holdt opp og viste passet sitt under valget i mars 2008. Dette forklarer mye om han, sier Ali Nourizadeh, of the Centre for Arab and Iranian Studies.

Ahmadinejad, ingeniør med “doctorate in traffic management”, har aldri lagt skjul på at foreldrene hans byttet navn da han var 4 år og familien flyttet til Teheran, men ikke sagt hvilket navn de byttet fra, nemlig : Sabourjian, velkjent jødisk navn i Iran som betyr tekstil-vever.

Det spekulereres i om hans anti-Israelske-jødiske angrep er avledning for enhver mistanke om hans jødiske forbindelser.

En ekspert på Iransk Jødedom har sagt at “jian” endingen i navnet viser spesifikt at familien var praktiserende jøder.

Publisert 03 Oct 2009
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iran/6256173/Mahmoud-Ahmadinejad-revealed-to-have-Jewish-past.html

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Bra! Jeg var også veldig skeptiske til den iranske revolusjonen i 1979 inntil jeg leste CIA inngrep mot Iranske politikk i 1954!

ArneLo
Abonnent
15 år siden

Mir-Hossein Mousavi’s Iran/Contra Connection?
“…given the support that Mousavi’s candidacy has been receiving from the American ‘moderates’, maybe this kind of ‘change’ is the ‘regime change’ the Americans have had in mind for Iran? ”
http://revolutionaryflowerpot.blogspot.com/2009/06/mir-hossein-mousavis-irancontra.html

Connecting the dots on Mousavi’s role in fomenting regime change in Iran
The Pentagon and US intelligence have refined the art of such soft coups to a fine level. RAND planners call it ‘swarming,’ referring to the swarms of youth, typically linked by SMS and web blogs, who can be mobilized on command to destabilize a target regime.
http://www.moonofalabama.org/2009/06/some-dots-you-may-connect.html

US backed armed terror group which carried out attacks in Iran exposed
http://www.sott.net/articles/show/187127-US-backed-armed-terror-group-which-carried-out-attacks-in-Iran-exposed

ArneLo
Abonnent
15 år siden

Destabilisering er et nyttig verktøy i det store geopolitiske sjakkspillet:

CIA, Iran and the Election Riots
http://www.youtube.com/watch?v=GRwUZ-u6KFo&feature=channel_page

How 6 million People Were killed in CIA secret wars against third world countries
THE SECRET WARS OF THE CIA
“We’re talking about 10 to 20 thousand covert actions [the CIA has performed since 1961]. What I found was that lots and lots of people have been killed in these things…. Some of them are very, very bloody. ”
http://www.sott.net/articles/show/187182-The-Secret-Wars-of-the-CIA-Part-I

ArneLo
Abonnent
15 år siden

Det ser ut til at den vestlige media trykker opp hvilken som helst fiende som trengs utifra den dagsaktuelle politiske agendaen.

The great, international, demonic, truly frightening Iranian threat
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=13864

What If Ahmadinejad Really Won?
http://www.consortiumnews.com/2009/061509c.html

Iran presidential campaign ‘absolutely democratic’- Russian observer
“Zarifullin said however that the riots had taken place in only two regions of Tehran and that the remainder of the capital was quiet. He also said it was calm in other regions in Iran because the rest of the country had largely supported the president. ”
http://en.rian.ru/world/20090617/155277871.html

Jeg kan ikke garantere for at disse artiklene gir det helt riktige bilde. Men de må til for å balansere det hele. Men at vestlig media stortsett er et tåkelegging og propaganda- apparat er svært sannsynlig. Money talks.

Franklin D. Roosevelt “In politics, nothing happens by accident. If it happens, you can bet it was planned that way”

ReXoR
ReXoR
Abonnent
15 år siden

Meget bra Armin.
Jeg som halvt iraner er opptatt av å prøve å forstå hva som skjer i landet.
Far min er ofte i Iran og forteller at det har blitt verre i landet de siste årene. Ahmedinedjad er kansje skylden i det, kansje ikke .

Selvfølgelig vet jeg at noen vil se det anderledes, men jeg frydet meg av glede da Ahmedinedjad gjentatte ganger bjeffet tilbake mot krigshissingen. Ikke mange ledere/land som taler “Overmakten” imot.
Talen hans til FN var helt utrolig.

btw:bra video.

« Forrige artikkel

Hans navn er Ezra Nawi

Neste artikkel »

Fred i Midt-Østen i sikte?

14
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x