Var Stockholm-terroren en black operation?

5K visninger
6 minutter lesetid
14

Dagen før terroren i Stockholm ble det på Veterans Today nevnt at noe slikt var på gang i Skandinavia. Så igjen må vi undersøke om vi står overfor ekte terror eller en “Black Operation”? Hvis det siste er tilfelle er det mest sannsynlig situasjonen i Syria det handler om.

Korte fakta om terroraksjonen slik den er gjengitt i svenske og norske medier:

Fredag 7. april ca. kl. 14.50 kaprer en person, muligens i finlandshette, en lastebil i Stockholm sentrum. Noen minutter etterpå farer den i stor hastighet ned Drottninggaten før den kjører inn i kjøpesenteret Åhlens City i samme gate. Folk ble meid ned for fote. Fire ble drept og 15 skadet. En 39 år gammel usbeker er siktet og skal ha tilstått. Han skal tidligere ha uttrykt sympati for terrorgruppen IS og i avhør ha sagt at han «bomber Sverige fordi de bomber hans land» og at bombingen mot Syria må slutte.

Dermed skulle udåden for en stor del være forklart og oppklart – eller?

Kartet viser terror-lastebilens kjørerute i Stockholm sentrum

Det er flere spørsmål vi trenger svar på først, og vi håper svenske journalister og politietterforskere kan hjelpe til med det.

En antiterror-øvelse i Stockholm

Først: Når det gjelder «Black Operations» eller falske flagg-operasjoner er det visse kjennetegn som går igjen. Et av dem er at det foregår en øvelse i forkant eller samtidig eller rett etter hendelsen som har blitt definert som terror.

Spørsmål: Foregikk det en sikkerhetsøvelse i Stockholm omkring 7. april?

Svaret er ja.

Som sikkerhetspolitiet selv sier det på nettsiden, datert 6. april 2017: “Polismyndigheten, Försvarsmakten och Säkerhetspolisen övade terroristbekämpning… har under två dagar genomfört en gemensam öving. Syftet var att öva samverkan mellan myndigheterna vid ett terroristattentat i Sverige… Övningen, som pågick den 5 och 6 april, hade såväl teoretiska som prövande inslag”.

Kilde: http://www.sakerhetspolisen.se/ovrigt/pressrum/aktuellt/aktuellt/2017-04-06-polismyndigheten-forsvarsmakten-och-sakerhetspolisen-ovade-terroristbekampning.html

Et liknende mønster som ved andre aksjoner

Vi kjenner dessverre dette igjen fra en rekke andre terroristaksjoner de siste årene, også den som fant sted i London 22. mars i år.

Jostemikk har laget denne oversikten:

Liste over kjente terrorhendelser der det ble avholdt terrorøvelse samme dag

 • Estonia-forliset september 1994
 • september 2001hvorpå USA og hele den vestlige verden startet krigen mot terror.
 • Togbombingen i Madrid mars 2004.
 • Londonbombene juli 2005
 • juli 2011og bombingen av regjeringsbygget i Oslo og nedslaktingen av barn, ungdom og voksne på Utøya.
 • Kinoskytingen i Aurora USA 20. juli 2012.
 • Sandy Hookog skoleskytingen den 14. desember 2012.
 • Boston Marathon-bomba april 2013.
 • Terrorskuddene ved parlamentet i Ottawai Canada 22. oktober 2014.
 • Terrorskuddene i København og 15. februar 2015.
 • Kirkedrapene i Charleston i USAden 17. juni 2015.

http://www.jostemikk.com/westminster-og-stockholm-terroren/

Grunnen til at dette åpner for en sammenheng er ganske enkelt at hvis et etterretnings- eller sikkerhetsapparat står bak, så bruker de øvelsen som en kamuflasje for å få på plass de virkelige forbryterne, som da er profesjonelle aktører. Den som blir tatt er som regel en syndebukk, og ikke den som faktisk utfører udåden.

Kan noe slikt ha skjedd i Stockholm 7. april? Vi vet ikke enda. Informasjon mangler. Men det er ting som ikke utelukker det:

Opplysninger dagen etter var at mannen som kjørte lastebilen hadde finlandshette. Han som ble arrestert hadde finlandshette. Men er vi sikre på at det er samme mann? Ingen så ansiktet til den som kjørte. Derimot ble det offentliggjort et bilde av den mistenkte med et overvåkningskamera som var uklart og nesten kunne ha vært hvem som helst. Og hvor er det blitt av cctv-bildene som viser angrepet i sin helhet? De har vi ikke sett noe til så langt.

Av en eller annen grunn tok politiet på seg gassmasker i forbindelse med terrorangrepet i Stockholm. Fikk de et spesielt tips, peker det mot en kommende ugjerning eller går det på en psykologisk aksjon satt i scene av en etterretningsorganisasjon?

Et forstyrrende moment er at noen politifolk i Stockholm var påført gassmasker på bilder i mediene. Hvorfor det? Den kjente attentat- og terror-etterforskeren Ole Dammegård hadde i et intervju på nettsiden Veterans Today nevnt at han hadde fått tips om et stort terrorangrep med gass ville skje i København 8. eller 9. april. Det er ikke helt umulig at svenskene hadde fått et lignende tips, terror med gass vil skje i Stockholm. Og det er heller ikke umulig at det vil skje om ikke lenge et annet sted i Europa.

Kilde: Terroreksperten Ole Dammegård på Veterans Today: http://www.veteranstoday.com/2017/04/06/trump-bombs/

Kilde: Ole Dammegård blir intervjuet:
https://www.youtube.com/watch?v=BHFFA89wxlo

Midtøsten og Syria

Det gir en tanke om at hvis dette er aksjon ledet av en etterretningsorganisasjon eller et sikkerhetsorgan, så kan den kobles til gassangrepet som fant sted i Syria 4. april. Syria-leder Assad fikk skylden, og USAs president beordret et angrep på landet med raketter, det skjedde natt til fredag 7. april, 72 timer etter gassingen.

Det er det større bildet.

Vi sier ikke at det er sammenhengen. Det må undersøkes videre, av det svenske politiet, av terroreksperter, av journalister og av vanlige men oppegående innbyggere.

En indikasjon til Syria er usbekerens egen uttalelse om at bombingen mot Syria må slutte.

En annen ting er at usbekeren tidligere har vært i sikkerhetspolitiets søkelys.

Dessuten må ta tas med her: Metoden som ble benyttet i Stockholm er kjent fra tidligere, altså bil/kjøretøy som terrorvåpen, blant annet i London 22. mars i år – terrorist kjørte leiebil, Jerusalem 8. januar i år – terrorist kjører en lastebil inn i folkemengde, Berlin 19. desember 2016 – vogntog i julemarked, Nice 14. juli 2016 – lastebil inn i folkemengde.

Flere av disse er koblet til IS, som i Stockholm.

Det skal legges til her at hvis det er organisasjoner som virker med kapable til å gjøre en slik aksjon i Stockholm, så er det britisk, amerikansk og israelsk etterretning.

Disse vil i så fall overstyre svensk sikkerhetspoliti og forsvar.

Det er neppe noen som har mer å tjene på få den europeiske befolkning til å skrike etter et angrep på IS enn Israel. Et angrep som USA gjerne må lede. IS har en av sine hovedbaser i Syria, Israels fiende.

Dermed har vi disse hypotesene om terroren i Stockholm:

1 Det var en fanatisk usbeker med IS-sympatier stod bak, mulig muslim og med medhjelpere. Motiv: Hatet Sverige og vantro.

2 Usbekeren var en syndebukk styrt av vestlig/israelsk etterretning. Motiv: Sørge for at Vesten vil angripe Syria med full militær styrke (Trump er sionist, men må ha en viss støtte i folket).

En mann ble hurtig mistenkt, slik vanlig er ved terroraksjoner. Dette bildet ble sendt ut kort tid etter angrepet. 

Oslo inn

Lørdag kveld kom dessuten Oslo inn i bildet da en ung mann, faktisk en russisk statsborger, ble stanset av politiet i byen, han bar på det politiet omtalte som en bombelignende gjenstand. Naturligvis kan det være en tilfeldighet, men en russer gir føringer til Russland som støtter regimet i Syria. Den unge mannen skal ha gitt uttrykk for sympatier med IS.

Aftenposten meldte søndag kveld:

“Søndag kveld meldte Svenska Dagbladet at PST «med stor sannsynlighet» vil kontakte svenske Säpo for å avdekke om det har vært kontakt mellom 17-åringen og den 39 år gamle usbekeren som er siktet for terrorangrepet i Stockholm fredag ettermiddag.”

Videre spørsmål i saken

Til slutt, for å komme videre med etterforskningen, trenger vi blant annet svar på:

** Får vi navnene på alle de som er drept?

** Får vi vite hvem som stod bak sikkerhetsøvelsen – svenskene selv eller et utenlandsk selskap?

** Kan vi få et avhør med sjåføren og høre hvorfor han lot nøklene stå i bilen?

** Kan vi få vite hvorfor sikkerhetstjenesten sluttet å følge den siktede?

** Er det tilfeldig at dette skjedde rett etter gasshendelsen i Syria?

** Var det agenter fra sikkerhetsselskap og etterretningsorganisasjoner i Stockholm da angrepet fant sted – hva gjorde de?

** Hvordan visste den svenske statsministeren to timer etter angrepet at det var terrorisme – hvem fortalte han dette?

** Hvor er cctv-opptaket som viser angrepet i sin helhet?

** Hvorfor ligger offer med sko ved siden av seg som er et velkjent et tegn fra frimureri og okkulte grupperinger?

Alternativene er i realiteten: Enten er dette en terroraksjon med vold mot sivile for å oppnå et politisk mål ved å spre frykt, eller det er hentet fra Salomos ordspråk: «Legg planer før du fører krig, når mange gir råd, vinner du seier.»

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

14 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
fjellwalk
fjellwalk
Anonym
7 år siden

Morsomt med konspirasjonsteorier, noen ganger, men ikke når fornuft og vett og forstand helt har sagt takk for seg … Da er det ikke et hårsbredd bedre enn når ”døvblinde” stortingspolitikere nekter å åpne øynene for virkelighetens verden, en virkelighet som stadig flere av oss blir bekymret over.

Terror i Stockholm, terror i Frankrike, i Tyskland, terrortrusler i Belgia og Østerrike og vesteuropa overalt … Hvorfor forsøke å vri det til noe annet enn hva det er? I 14 hundre år har terror og myrderier pågått og det vil ingen enda ta før deres endelige mål er oppnådd! Og nå ser det ut for at de endelig skal lykkes ved hjelp av den ekstremistiske venstresiden og vestens liberalistiske søvngjengere.

Harald Meling
Harald Meling
Abonnent
Svar til  fjellwalk
7 år siden

Interessant vri. Det er jo akkurat “hva det er” som alle prøver å finne ut av.
Du har selv tro på konspirasjonsteorien om at muslimer skal ta over Europa og har planlagt det i 1400 år.
Fair nok det.
Men hvilke beviser har du for at det ikke bare er teori?
Jeg hevder at terror er hoax og at de hendelsene vi ser er skapt med stort sett samme ingredienser. Bevisene ligger i detaljene; hvordan påstander umulig kan stemme, tidslinje kan ikke følges og skader på mennesket og omgivelser ikke stemmer overhodet.
Og da kan heller ikke patsyen være skyldig slik at vi kan ikke si at det “var nok ett muslimsk angrep”.

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
7 år siden

Les denne, indisier på fake terror Stockholm:

https://nodisinfo.com/dummies-fake-dead-dog-stockholm-terror-hoax/

Etterretningstjenestene i gang med Euro Terror Tour med IS som syndebukk. Mål: Krig i Syria. US for Israel?

Være snill og sjekk all info om dette.

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
7 år siden

London Bridge Attack Video EXPOSED! So Fake it Seems Real! 3/22/17

https://www.youtube.com/watch?list=PLh1ZKSgQ_4KlCddpAXMYyOGrQ9-hSP2U8&time_continue=41&v=iAvg-upr5mY

Ken
Ken
Anonym
7 år siden

JA, VANLIG! Denne er ikke sett 24 200 720 ganger uten grunn! Terrorisme skaper STORE inntektsmuligheter for sikkerhetsindustrien:

Videoen er tekstet på norsk.

På samme vis som legemiddelindustrien IKKE ønsker noen kur for kreft, ønsker heller IKKE sikkerhetsindustrien noen kur for terrorisme. De foretrekker heller mer kreft og mer terrorisme.

Ken
Ken
Anonym
7 år siden

JA, SOM ALT ANNET! Se realiteten sett 24 700 200 ganger på You Yube…

TERRORISME skaper STORE inntektsmuligheter for sikkerhetsindustrien:

Tekstet på norsk.

Kort fortalt: Legemiddelindustrien ønsker INGEN kur for KREFT, ei heller ønsker SIKKERHETSINDUSTRIEN noen som helst kur for TERRORISME. Mer kreft og mer terrorisme står på AGENDAEN!!!

SEITASIS
SEITASIS
Anonym
7 år siden

Tror tiden er inne for Hansen og Smurfen forsøker å gjøre et intervju med mr B. og konfrontere ham med filmen.

Harald Meling
Harald Meling
Abonnent
7 år siden

Meget bra observasjoner.
1.Videre kan man spørre seg hvordan to vitner mestrer å “identifisere” gjerningsmannen mange mil utenfor Stockholm basert på de to første bildene fra Centralstasjonen.
2.Og hvorfor benytte finlandshette når det er store muligheter for personlig skade? Studèr lastebilen.
3.Skoene vi ser er som nevnt ett giveaway i ett mye benyttet bilde.
4.At andre falske flagg blir nevnt av syndebukken er også en indikator; her nevnes Boston.
Samt Scripted Provocation Proxy Army ISIS.
http://www.foxnews.com/world/2017/04/08/stockholm-terror-attack-suspect-reportedly-posted-isis-videos-on-facebook.html
5. Gass-angrep er noe som kan tyde på å være tema.
Massene skal kondisjoneres for verktøyet som skal tøyle Vesten til å akseptere angrep på Syria og Iran.
Dermed er bruk av gassmasker ett signal både utad til De Skremte Massene, men også ett internt signal til de lag av kriminalitet som står bak aksjonen.
6. Navn på egne borgere som er drept ser ut til å være nærmest utestående.
7. Så til datoen : 8 + 4 + 17 = 29 gir 2 x 9 gir 99 gir 9/11. Men det er vel litt søkt………………..
Dette faller seg naturlig hvis det er fake offre. Har man egne offre faller det seg naturlig for politisk ledelse å bisette med de ekstra knep som illusjonen da behøver.
Med en “utenlandsk bisettelse” unngår en denne type oppmerksomhet.

smurfen
Redaksjonen
7 år siden

Veldig bra Bjørn. :)

Dette er så klart en helt vanlig klassisk Gladio operasjon som handler om å sette frykt i befolkningen for å få dem til å vende seg til staten og be om mer sikkerhet i bytte mot frihet, samt økte fullmakter og budsjetter til de som står bak.

Folket svarer som alltid med rosetog og annet tull nøyaktig slik de ønsker, noe som gir bakmennene blod på tann og genererer mer terror ..

Det som kjennetegner Gladio operasjonene er at alle spiller på lag, de involverte er alle Frimurere, selve operasjonene blir utført av de hemmelige tjenestene sammen med Staybehind grupper.

NATOs Gladio grupper har terrorisert befolkningen i vesten siden WW2, de har utført hundrevis av terroraksjoner der målet var å ta livet av flest mulig sivile for å generere størst mulig sjokk effekt. All etterforskning sabotert, alt av beviser forsvinner, ekte etterforskere dør, og fake strem mediene deres pøser ut deres versjon, men aldri den sanne som er helt åpenbar, den blir tiet i hel eller prøvd latterliggjort.

Her for dem som vil fordype seg i Gladio.

NATO’s Secret Armies (2009)

https://www.youtube.com/watch?v=k83L3I6Z35w

I 1990 krevde EU at Gladi programmet skulle lesses ned, CIA tiet, men noe skjedde, da startet Gladio B, da var det ikke lenger venstresiden med derimot muslimer som skulle gis skylden og være syndebukker, i NATOs kriger ble de også brukt som stormtropper for vestlige invasjoner på samme måte som Vikingens Berserker. Dette er massemordere, drapsmenn, voldtektsforbrytere som stort sett er hentet ut av fengsler og andre ekstremminister som plukkes opp der de finner dem..

Stay Beind er en direkte underavdeling av NATO og det er bare Frimurere der også, Den internasjonale koordineringen av Stay-Behind gruppene ble gjort av Allied Clandestine Committee (ACC), og Clandestine Planning Committee (CPC), som er direkte underlagt NATO’s Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE) som er den militære delen av NATO. Operasjon “Gladio” ble etablert allerede i 1956. Navnet stammer fra de korte sverdene som ble brukt av romerske legionærer for 2000 år siden. Gladio-nettverket ble operert av de hemmelige tjenestene, og i utgangspunktet finansiert av US Central Intelligence Agency ( CIA ). 622 personer ble rekruttert og trent av amerikanske og britiske spesialister i Sardinia. Over 15 000 medlemmer ble til slutt rekruttert til Gladio nettverket.
Kjernen av Gladio nettverket inkluderte også Klaus Barbie, den grusomme Gestapo offiseren kjent som “Slakteren fra Lyon,” Franz Stangl, kommandant for den beryktede Treblinka utryddelsesleirenen, Gustav Wagner kommandant i Sorbibor utryddelsesleiren, Alois Brunner, en brutal tjenestemann i det jødiske deportasjon programmet. Av de mest kjente var Adolf Eichmann, hovedarkitekten av “Holoucast” og dr. Joseph Mengele, “White Angel” av Auschwitz og vise Fuhrer Martin Bormann. Og ikke minst en hel Waffen SS divisjon – den beryktede “galicisk divisjonen som besto av 8000 mann ble smuglet inn til England og gitt innvandrer status, alle fikk ny ID av Vatikanet og Røde Kors i Operasjon Paperclip, Vatikanet og Opus Dei var/er også tungt involvert i Gladio programmet. :)

Frimureren Brevik skapte kaos og ofret seg for saken, ( Ordo Ad Chao ), all etterforskning sabotert fra alle hold i det offentlige apparatet, de involverte har uten unntak vært frimurere .. Breiviks stormester Ivar Skar var nærmeste nabo og satt med panorama utsikt og fulgte med, Frimurer purken gikk Go Slow programmet, 22 juli kommisjonen besto av kjente Frimurere som Torgeir Hagen, mao skulle de etterforskere seg selv, dommere og advokater, riksadvokat som Tor-Aksel Busch var også Frimurere, første avhøret forsvant sporløst, en i øverste toppsjktet må ha tatt det, telefonloggen med Brevik ble slettet fra nett av en Frimurer, Nå påstår de at han sitter i isolat der ingen kan se han, Vel murerne tar vare på de som ofrer seg for saken så han sitte så klart ikke å soner .. :)

Nå har vi fått en global Breivik, enda en av deres egne som skal være syndebukk for å skape kaos og sette frykt i folk, Han heter Donald Trump.
Samme oppskrift, bare i mye større skala.
Så hva kommer etter en bad guy ? Joda Trump baner vei for en ny global leder som folk vil elske … for en kort stund ..

Datoen Trump angrep Syria var 7.4. speiler USA`s nasjonaldag den 4.7. og så klart 77 dager etter at han kom til makten, Ikke tilfeldig at USA`s president som var 70 år, 7 måneder og 7 dager gammel (777) da han ble innsatt som president har angrepet Syria den dagen. var som forventet. 7.4 var det gått nøyaktig 77 år, 7 mnd og 7 dager siden andre verdenskrig startet den 1/9-1939.

Trump, starter WW3, flytter USA ambassaden fra Tel Aviv til Jerusalem og hjelper terrorgruppene i Syria og Irak.

Dette gjøres for å bane vei for en storsjarmør, hans Svigersønn Jared Kushner.
Jared Kushner er 36 år=3X6=666
Han eier og bor på 666 Fifth Avenue på Manhattan.
Han er israelsk agent som faktisk fungerer som den virkelige presidenten og den som gir ordrene til Det hvite hus.
Sjarmør, søkkrik, flott utsende som folk faller for, store talegaver og eier alt av politikere i USA.
Fødd 10 januar 1981 =11/19
Han har vært demokrat og har gitt store donasjoner til kongress og senat topper der han har kjøpt dem alle. Nå er han Republikaner.
Han var 9 måneder og 19 dager gammel da Gerogia Guidestones ble satt opp, også kjent som Lucifers 10 bud.
13 juli har han levd i 13,333 dager eller 36 år, 6 mnd, 3 dager.
Det blir en artig dag og not ………………….

Spennende datoer fremover i April er i dag 11, den 19 som kometen Pan Star er på sitt nærmeste, 19 april er også en kjent satanist dato der NWO Rottene har utført store brannofringer til Molock.
19. april 1993, Oklahoma-bombene.
19. april 1995, Waco-massakren.
19 april 2004, forsøk på å bombe Chicago Sears-tårnet. (Nøyaktig 444 dager, terror i London den 7/7/2005 (2+5 =7, vi kan skrive 777).
19. april 2013, eksplosjon på gjødselsfabrikk i Texas.

23 april er 5 mnd før den store datoen 23 sep. muligens skal verden oppleve mye kaos i 5 mnd.
Mange mener at det braker løs allerede denne påsken her der folk vil tro eliten er på påskehyttene, men isteden på vei ned i DUMBS.

Hva er det med Golf ? Hver gang en US president setter i gang en krig så spiller de golf ? Forklaringen er enkel ..

Trump is hiding in Nuclear Bunker, NOT “playing Golf”, They push WW3 while they are safely underground while allowing the rest of us to die

Trump Is Hiding In A Nuclear Bunker Beneath #Maralago

Tøff fyr, trykker på WW3 knappen og løper som en en kylling ned i hule, uten engang å advare oss på overflaten, Vi vær svært nære på, Den russiske statsministeren sa at angrepet brakte verden noen centimeter fra en atomkrigkrig. Og det er en meget nøktern vurdering.

Skal se om jeg klarer å få på plass en grundig artikkel om Jared Kushner snart, så dette får være en liten smakebit :)

God Påske alle sammen :)

http://www.numerologensverden.no/bibelsk-7-tallsmonster-gjenspeiles-i-virkeligheten-guds-lover-handler-svaert-sa-mye-om-tall-ligninger-og-tellling/

seitasis
seitasis
Anonym
Svar til  smurfen
7 år siden

Det finnes en film jeg har nevnt mange mange ganger som du bør referere til, siden den skremmer dem bort, og er det eneste klare bevis på hva du sier om mr. B.

SEITASIS
SEITASIS
Anonym
Svar til  seitasis
7 år siden

Det er nyhetsspeilets tromf, ikke lett å vite når en skal spille kortet, de fleste er jo ikke moden for det i hele tatt.

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

De krampaktige og koordinerte verstselgende forsidene på VG og Dagbladet idag, 3 dager etter Stockholm-terroren, indikerer at det er SKJULT AGENDA denne gangen også…

Til syvende og sist er det etterretningen som dikterer avisenes forsider. Og til syvende og sist er det vestlig etterretning som planlegger og koordinerer størstedelen av store TERRORANGREP.

Derfor er media de siste til å påpeke og avsløre FALSK FLAGG terror.

En viktig indikator på FALSK FLAGG terror er at det har funnet sted terrorøvelser som er til forveksling like terroren som inntraff i nærheten av åstedet kort tid i forveien. Dette skjedde også i Stockholm.

Mange historiske eksempler på terrorøvelser som har glidd over i ekte terror er dokumentert her:
Terrorangrep Skjer Ofte I Kjølvannet Av Terrorøvelser Med Samme Scenario

http://www.hansgaarder.info/terrorovelser-i-forkant-av-store-terroraksjoner-er-vanlig/

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

Vitner observerte at to 300 kg. løvestatuer i Stockholm sentrum ble flyttet dagen før. Nok en indikasjon på FALSK FLAGG aksjon.

Anette Ahlenius: Vanligtvis står suggor på gågatan ( två lejon ) med jämna mellanrum. Dessa var flyttade åt sidan redan kvällen innan enligt vittne. Alltså hade lastbilen fri väg…lite väl långsökt att den åtgärden också skulle ha utförsts av “terrorister” utan att folk undrar vad de sysslar med. Flytten måste ha skett av folk med arbetskläder på sig. Frågan är varför de flyttades…Stockholms stad Tekniska kontor borde väl veta om arbete måste utföras som kräver flytt av suggorna?

Tilslørte Bondepiker og Det Norske Hus AS
Tilslørte Bondepiker og Det Norske Hus AS
Anonym
Svar til  Hans Gaarder
6 år siden

En annen merkelig sak når det gjelder denne rekken av såkalte “terror-aksjoner” – inklusive 22. juli “bombingen” i oslo, er at det går igjen at flere av disse “ofrene” i disse “Wag-Da-Dog” dokumentarene ligger der, eller fraktes bort UTEN SKO PÅ BEINA.

Eller også har de fått sprengt bort fot eller føtter; blir liggende i en uendelighet; uten forbinding eller tiltak for å stoppe blødninger, og på mirakuløst vis er like friske, vitale og raske lang tid etter at vanlige folk – faktisk utsatt for slike “ulykker” ville ha vært langt hinsides for lenge siden.

Et merkelig fenomen. Men kanskje ikke, med tanke på at vi sannsynligvis har med “super-menn” å gjøre. Som f.eks. i tilfellet med hun “pinnedama” med en “kvist” i panna, som visstnok ikke var noe å bry seg om allikevel.

Men, som vi alle vet; enhver nasjon, spesielt den der “sannheten” står “sterkt” forankret trenger sine helter. Mer enn noensinne.

Modige, tapre helter….

Wag Da Dog

« Forrige artikkel

Hvorfor publiserer media FakeNews om terror?

Neste artikkel »

1. mai er de lukkede losjers dag

14
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x