Hvorfor publiserer media FakeNews om terror?

4.5K visninger
4 minutter lesetid
10

TERROR har dominert stort i mediabildet de siste 15 årene – dessverre.

Det er også beklagelig at MEDIA LYVER mye om terror.

Nå som det er blitt in å avsløre FakeNews fra hovedmedia presenterer Nyhetsspeilet her VISUELLE BEVIS om 3 kjente terroraksjoner der media har LØYET om hva som faktisk skjedde.

1. Paris-terroren i januar 2015

Vestlige masemedia inkludert norske media formidlet informasjon om at en politimann skulle ha blitt skutt og drept av en terrorister med gevær mens han lå på fortauet et sted i Paris den 7. januar 2015. Dette var løgn…Som det fremgår av videobevisene nedenfor ble politimannen ikke truffet der han lå. Han ble hverken drept eller skadet.

Den originale videoinnspillingen, som ble underslått av media, viser at skuddet som ble avfyrt var type løskrutt som skapte en såvidt synlig støvsky over fortauet på høyre side i videoen. Etter at den lett småjoggende geværmannen hadde passert den liggende politimannen var det ikke et eneste spor av blod på fortauet…

https://www.youtube.com/watch?v=YfuJoKNV85Y

Skuddet avfyres etter ca 19 sekunder i denne videoen

https://www.youtube.com/watch?v=LkP8UEkYwIM

2. “ISIS halshugging” var filmtriks spilt inn i greenscreen studio i 2014
I august 2014 ble det offentliggjort videoinnspillinger av en venstrehendt kappekledd mann i sort iført finlandshette som svingte en kniv ved siden av en person iført orange kappe. Media kringkastet dette massivt som at mannen kledd i orange var blitt halshugget, til tross for at det ikke var noe synlig blod i videoinnspillingen og den påståtte forbrytelsen ble heller ikke vist i videoene.

Personer med kjennskap til filminnspilling og videoredigering foretok raskt grundige analyser av de offentliggjorte “halshuggingsvideoene” og konkluderte med at det dreide seg om FILMTRIKS.

Til tross for sitt påstått groteske innhold ble videoene med narrehalshugginger plukket opp og ukritisk massekringkastet av massemedia – til tross for at de rent videomessig og bevismessig burde ha vært erklært DEAD ON ARRIVAL…

Det eneste som videomaterialet med narre-halshugginger rent faktamessig kunne dokumentere var at videoene var falske teaterinnspillinger utført i studio…Dette burde hovedmedia, med sin ekspertise på film- og videoredigering ha vært de første til å slå fast, fremfor å benytte disse narre-henrettelsene som FAKE NEWS formidlet som skrekkpropaganda som var det som skjedde…
https://www.youtube.com/watch?v=B8qiEcgdbWQ

Det er ikke sikkert at personen til venstre – som var kledd i orange kappe – var James Foley, selv om det ble sagt av en engelskspråklig og venstrehendt knivsvinger…Er ikke media istand til å praktisere en helt elementær sjekk av kilder og grafisk materiale før de formidler løgn og feilaktigheter som FAKE NEWS? Personen til høyre er den nå avdøde James Foley.
Selv en 3-åring vil kunne slå fast at de to fotografiene viser forskjellige personer. Hvordan var det mulig at voksne personer i media med ytringsansvar og VÆR VARSOM praksis ikke klarte å oppfatte dette viktige faktum før de iverksatte sin SKRIK OG SKRÅL skremselspropaganda?

I tillegg til at filmeksperter raskt og velbegrunnet plukket narrevideoene fra hverandre, dukket det for sikkerhets skyld opp et autentisk videoopptak som var blitt filmet inne i selve filmstudioet.

Smoking gun evidence for FakeNews! Narrehenrettelsen som ble innspilt i et greenscreen studio.
Vil det noengang komme en FAKE NEWS innrømmelse og et FAKE NEWS dementi av typen; “Vi beklager, men vi trodde at…” om denne stygge FakeNews kringkastingen fra media?

Dette videoopptaket (under) viser “oppvarmingen” til innspillingen av den første narrehenrettelsen. Etter 15 sekunder vises overgangen mellom den offentliggjorte videoen og nøyaktig samme bevegelser og positurer for knivmannen og skuespilleren i orange.
https://www.youtube.com/watch?v=ftzWk1RkR38

Høsten 2014, i kjølvannet av den massive kringkastingen av de falske halshuggingsvideoene besluttet Norges regjering å sende flere soldater til fjerne land.
Statsminister Erna Solbergs begrunnelse var “Vi har alle latt oss sjokkere av…” Hadde både Erna Solberg og forsvarsministeren latt seg lure og benyttet FILMTRIKS som beslutningsunderlag for en så alvorlig beslutning som å sende Norges profesjonelle militære på helt andre oppdrag enn å forsvare Norges land og folk…?! Dette er isåfall et tydelig eksempel på narre-effekten og politiske virkninger av FAKENEWS fra norges hovedmedia som NRK, TV2, Aftenposten og andre.

3. 11. september terroren i 2001
Den 11 september 2001 ble USAs Forsvarsdepartement Pentagon – kjent som verdens best bevoktede bygning – truffet av en innkommende krysserakett i lav høyde, slik det fremgår av dette videoklippet
https://www.youtube.com/watch?v=i0lEa1BpPYg

Norske FakeNews media har i mer enn 15 år rapportert den kraftige krysserraketten som forårsaket brann og betydelige ødeleggelser i USAs forsvarsdepartement som “et kapret passasjerfly“. På basis av det foreliggende bevismaterialet er dette en helt feilaktig og urealistisk antagelse.
I videoklippet under rapporterte CNNs reporter på terroråstedet ved Pentagon i Washington DC at det overhodet ikke fantes spor av noe kapret passasjerfly som hadde styrtet inn i bygningen. Det påfallende er at dette åsteds-innslaget fra CNN ble tatt av lufta og senere også fjernet fra YouTube.
https://www.youtube.com/watch?v=07Bn_CC_mrg

Finn feilen! Det ene bildet viser restene av et styrtet fly på bakken. Det andre fotografiet viser en gressplen foran en brennende bygning uten flystyrt.
Ved å kartlegge nøyaktig hvilket bilde som viser Pentagon den 11.09.2001 og rapportere det til media vil media bli gitt EN KJEMPESJANSE til å rette opp noe av det berettigede FAKE NEWS stempelet som har sendt tilliten til media inn i dødsspiralen…
Fire døde norske militære i sine kister etter å ha blitt sendt i døden på Å RETTE BAKER FOR SMED -OPPDRAG i kjølvannet av  11. september terroren. 
Militær merknad: Den lavtflyvende krysserraketten som traff USAs forsvarsdepartement Pentagon i  september 2001 ble IKKE avfyrt fra Tora Bora fjellene i Afghanistan. Norges offentlige begrunnelse for å sende militære for å drepe og bli drept i det karrige fjellandet Afghanistan i det sentrale Asia var at det kunne knyttes til 11. september terroren…Hvilket var LØGN.
Er norske militære som har lidd en altfor tidlig død ulike steder i Afghanistan uten på noen måte å ha bidratt til forsvaret av Norge i realiteten å anse som ofre for FAKE NEWS fra hovedmedia…?

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

10 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Ken
Ken
Anonym
6 år siden

Fordi det bl a er det vi er MANIPULERT til å FRYKTE! “FRYKT” IS, EBOLA, RUSSLAND, KLIMAENDRINGER, MORGENDAGEN, HVERANDRE MM! FRYKT, FRYKT, FRYKT! FRYKT ALT OG GI “OSS ” MAKTEN TIL Å REDDE “DERE”!!!

Ken
Ken
Anonym
6 år siden

Våkne opp! Som du høster, sår du!

Ken
Ken
Anonym
6 år siden

Hvis de styrer tankene dine, styrer de også hva du sier, tenker og gjør. De trenger ikke låse deg inne, det klarer du fint selv.

Media (msm) liker å få deg til å tro at profesjonelle reportere forteller deg akkurat det som skjer, helt objektivt, uten å vri på noe. Vi tror at det som media viser oss er viktig. Media er viktig, men ikke slik vi tror. Alt av media i dag er ren propaganda og laget for å opprettholde et verdensbilde som holder oss nede. Terror, krig, forurensing, vold, stress, konkurranse, narsissisme, lover, politi, politikk, usunt kosthold og utstrakt bruk av skadelige kjemikalier er normalisert i en verden bare syke mennesker kan forestille seg.

Psykologisk krigføring mot sitt eget folk…
Mange tenker sikkert at vi hadde merket det hvis de løy hele tiden. Det er jo mye lettere å bare fortelle sannheten for da trenger man ikke huske hva man sa sist. Men manipulasjon av massene (oss) er enklere enn vi tror. Flokkmentaliteten og andre kognitive bias sørger for at de fleste gjør, tenker og sier som andre. Det er ikke bare dette som er årsaken til at vi nesten automatisk tror at alt de sier er sant.

Her er noen av teknikkene de bruker:
http://www.nyttnorge.com/alt-du-ser-i-media-har-alltid-en-agenda.html

Ken
Ken
Anonym
7 år siden

Krigsveteran til Trump etter Syriabombingen : “Du vil bli omtalt som den dummeste presidenten i historien om du velger å bite på dette gassangrepet. Dette gassangrepet har blitt utført av IS og ikke Assad, sier en tidligere amerikansk marinesoldat på Twitter.”
http://24avisen.com/bomber-syria-trump-gar-rett-i-fella/

Lege og politiker RON PAUL antyder at “det er 0% sjanse for at Assad står bak dette gassangrepet”. http://24avisen.com/nrk-kan-ha-lurt-deg-om-gassangrepet-i-syria/

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
7 år siden

Fake bilbombe-terror, ved bruk av kriseskuespillere: https://youtu.be/wT68dPxqYGI

Hvor mange ganger har vi blitt lurt, og hvor mange flere ganger skal vi bli lurt?

seitasis
seitasis
Abonnent
7 år siden

Selv om dette er muligens din mest viktige artikkel, så var du alt for snill

« Forrige artikkel

Glimt fra SELLOUT-landet Norge

Neste artikkel »

Var Stockholm-terroren en black operation?

10
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x