//

Foredrag om verdier – Hanne Nabintu Herland

8.3K visninger
1 minutt lesetid
54

Reaksjoner mot åndsløshet, nihilisme og ateisme begynner å gro frem i det norske samfunn. Se bare på dette…

Dette foredraget holdt religionshistoriker Hanne Nabintu Herland for Bistandsnemda. Her setter hun skapet ettertrykkelig på plass om mangelen på verdier i det religionsfiendtlige Norge, som barn og unge har blitt indoktrinert til å bli, og åndsløsheten i dagens samfunn som følge av den rådende marxistiske religion.

«Marxismens ideologi har falt, men her i Norge holder vi den i live med oljepenger»……

Foredraget ble fjernet fra nettet 6. oktober, men Nyhetsspeilet lar ikke viktig informasjon så lett bli undertrykket.

Foredraget ble slettet fra Arild Vik’s konto, Foredrag – Hanne Nabintu Herland from Arild Vik on Vimeo.

«Jeg lastet ned tilfeldigvis Herlands foredrag som nå er slettet fra nettet om sosialismens motstand mot tradisjonelle vestlige verdier. Hvorfor slettet Bistandsnemda et sånn populær video ?….. Jeg har mine bange anelser… her er iallefall foredraget….meget interessant.»
Ole I.B.

Hanne Nabintu Herland’s beryktede foredrag from Ole I. B. on Vimeo.

Eller du kan nå se foredraget ved å klikke her!

Velkommen til Brave New World, den sosialist-sionistiske Nye Verdensorden. Hjernvasken går sin gang. Se Berit Kjos artikkel her for hvordan disse nye paradigmer implementeres via skolevesenet.

MotDagisten og Arbeiderpartiets nestleder og utenriksminister, professor og historiker Edvard Bull, sønn til Edvard Isak Hambro Bull, som skrev følgende i sin bok fra 1923:


”Vi skal gjøre skolen verdslig, likesom sykepleien og begravelsen, ekteskapet og fødsels-registreringen.
Vi skal sloss uforsonlig med den bestående offisielle lutherdom, som med andre fordummende sekter.
Vi skal ha en pågående og hensynsløs kirkepolitikk, fordi vi mener at religionen i og for seg er en privatsak. Barna skal gjøres til sosialister, og det er lærerne som skal gjøre dem til det.
Skal vi skape den sosialistiske skole, må vi ha makten i skolestyrene og i kommunestyrene, og bruke vår makt hensynsløst.
Vi vil bort fra alt det barbariske og fra den usunne lære og moral, som barna lærer gjennom religions-undervisningen. Skolepolitikk er klassepolitikk”.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

54 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Quark
Quark
Abonnent
12 år siden

Hmmmm, det slår meg at det ikke akurat er de mest religiøse landene som har færrest henrettelser, brudd på menneskerettigheter og vilkårlige fengslinger. Det er snarere de minst religiøse landene som fokuserer på menneskeverd og aksept for ulikheter.

Hvilken sivilisasjonskollaps? Den ikke-religiøse delen av verden har er jo de som er de rikeste og mest tolerante. De har sluttet med steininger, brenning av hekser, korsfestelser, offentlige halshugginger. Faktisk er det vel bare de mest religiøse statene i USA som dreper mennesker?

Merkelige greier.

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

Er det, det Marxist kommunistiske Norge som nå har fjernet videoen til Hanne Nabintu Herland, eller en Marxist kommunistisk Hacker?

Det ble kanskje for kraftig kost for maktens menn her på berget.

Hun fortalte jo rett ut at Nazismen er Venstreekstrem og begrunnet det så det smalt. At den også var forankret i det Tyske Arbeiderpartiet.

Jeg kan jo i tillegg spørre hva som er forskjellen mellom Nasjonal Sosialisme og Inter Nasjonal Sosialisme?

Svaret er: ordet – Inter.

Norge har blitt et kommunistland av klasse og det er heldigvis en bred oppvåkning blandt folk om akkurat det problemet.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
12 år siden

Både Marxismen, Nasjonalismen, Sosialismen, globalismen, nazismen osv – alle er tuftet på sammen ide: kollektivismen, altså at mindre tallet kan ofres i flertallets navn. Men samtlige systemer tiltrekker seg psykopatiske og paranoide ledere: Moa, Stalin, Hitler er kjente i historien. Dette er godt beskrevet i Animal Farm. I dag sitter deres likemenn i FN, USAs partisystemer, Verdensbanken, IMF, The Rand Corperation, Halliburton, ieX services, GoldmanSachs, Baxter, Fort Dietrich, CIA eller andre delvis kriminelle organisasjoner.

Hvis man definerer Kina som et kommunistland, så er jeg delvis enig med deg. Forskjellen er dog yttringsfrihet, et noe mer behaglig politi og noe mindre overvåkning og individkontroll. Men vi nærmer oss.

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
12 år siden

Lytt til hva Hanne Nabintu Herland sier om den norske <a href="http://www.youtube.com/watch?v=qi4Ld1GSnTkIntegreringstragedien

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
12 år siden

Prøver å få til hyperlinken en gang til

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=qi4Ld1GSnTkHanne Nabintu Herland om Integreringstragedien

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
12 år siden

Snakket med Hanne i dag om det som hadde skjedd med videoforedraget hennes, og hun skulle ta tak i dette og kontakte Bistandsnemda.
Hun har nok stått på for nå er videoforedraget på plass igjen:

Håper Jarle kan få aktivert videoen igjen.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Mine kommentarer om henne på skepsis:
«Svada! Alle typer religionslære gir rom for menneskelige fortolkninger av budskapet, og dermed er sjansene fritt på at også «hellig bevisste» mennesker lever under umoral (noe som regnes galt av vanlige mennesker). Holder lang tale kort: I mange religioner er det lovpålgt med dødstraff for enkelte, hvis de gjør det, det og det… Bekjemper dødstraffen kriminalitet / synder? Statistikken viser det motsatte. :D»
«Forresten, er dama fullstendig dopet i LSD. Oppfordrer henne å søke en lege umiddelbart!
Hva faen er det hun babler om? At nordmennenes mangel på religiøse / tradisjonelle verdier har ført til kollaps i samfunnet? Nei, vil hun virkelig se en kollaps av samfunn, se på de samfunna som har religionskjær nærmere enn alt annet: Pakistan og India. Begge landa ble skilt fra hverandre pga store religiøse forkjeller, kriget med hverandre to ganger for å hedre hver sin religion, og idag finnes det religiøse ekstremister på begge sider av landegrenser, som stadig går til aksjoner på uskyldige mennesker under nettopp navnet: religion!»
http://skepsis.no/forum/index.php/topic,1959.0/topicseen.html

Quark
Quark
Abonnent
12 år siden

Apropos myten om det siviliserte kristne samfunnet:
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7213774

Jeg tror jeg foretrekker kollaps.

autentic book of wisdom
autentic book of wisdom
Anonym
12 år siden

trodde aldri at pamela anderson kunne si noe så korrekt. hun tar faktisk opp mye som normen ikke vil se.
hvorfor når vi snakker om religion er det altid de ekstreme tilfeller som terorisme og dødstraff også videre som blir nevnt.
Arifkarim og Quark ta for dere
pille misbruk som er i nesten annehver hjem, se for deg andre narkotiske stoffer og alkohol som blir misbrukt av gammle og unge. 1 av 10 barn barn er i dag seksuelt misbrukt i norge. 2 til 3 barn i en skole klasse.
masse hadde vært annerledes om folk var guds fryktige.

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  autentic book of wisdom
12 år siden

Så du mener demonutdrivelser og pedofile prester er å foretrekke?
Uansett var det hun som påstår at samfunnet kollapser uten religion, men det er bare å se på kartet for å se hvilke land som er mest velordnede og minst religiøse. De to sammenfaller utrolig bra, og det har ingenting med ekstremisme å gjøre.

Jeg tror det er noe eget med folk som tror de blir tilgitt hva som helst bare de ber om tilgivelse etter at de er døde.

autentic book of wisdom
autentic book of wisdom
Anonym
12 år siden

pedofile prester ? tror ikke de tilber gud helt ærlig i kirkene deres er det djevel monumenter enn av engler jo, som regel er de katolske. du har aldri hørt de tilfellene i en moske. jo du ser jo på ekstreme tilfeller som artikkelen du komm med. jeg snakker om det som skjer i en hver hjem og som er så vannlige

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  autentic book of wisdom
12 år siden

Nei, jeg snakker ikke bare om ekstremister. Bare å se på kartet for å se hvilke land som er mest velordnede og minst religiøse. De to sammenfaller utrolig bra, og det har ingenting med ekstremisme å gjøre.

Vis til ett eneste religiøst samfunn, uansett religion, som respekterer menneskerettigheter, religionsfrihet og personlig frihet like godt som de ganske så ikke-religiøse landene i Nord-Europa.

autentic book of wisdom
autentic book of wisdom
Anonym
Svar til  Quark
12 år siden

kjønner du ikke at det ser bare bra ut utenifra, men det er råttent innvend. og det kommer til å kollapse snart

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  autentic book of wisdom
12 år siden

Javel, så pek på et religiøst samfunn som fungerer bedre, så vi vet hvor vi skal flytte.

Ergon
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

Generelt sett er jeg enig med deg og har en klar oppfatning av at det skyldes vår genetiske arv som ga oss Gotere tilnavnet Guder fordi der vi Gotere/Guder kom innførte vi som en liten overklasse vårt samfunnssyn på de overvunnete folkeslagene. Etterhvert som vi genetisk gikk til grunne og ble absorbert falt de overvunnete tilbake til sitt subjektivt/primitive stadium igjen.

Den samme toleransen ligger i vår nordiske religion som desverre ble byttet ut med den sorte åndspesten. En av disse fordømte ørkenreligionene som skulle holdt seg rundt Dødehavet.

Grunnelementer har ovevintret i blodt vårt og nå ser jeg med glede at folket kaster åndspesten av seg og vender tilbake til vår nordiske tro:)

Husk at Gudløst betyr Goterløst eller fri for Goternes/Gudenes innflytelse. En ren rasebasert religion med andre ord:)

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  Ergon
12 år siden

Hvis vi er overlegne har vi ingen grunn til å frykte andre kulturer.

(men dette er et sidespor i forhold til trådens tema, så jeg kommer ikke til å følge opp)

autentic book of wisdom
autentic book of wisdom
Anonym
12 år siden

send de pengene som norge bruker til ett land i afrika der hvor moral respekt for de eldre skjærlighet for barn, hvor sosiale verdier er viktig og spiritualitet messig høyere bevist. jeg lover deg de hadde hatt bedre utgangspunkt. men istedenfor så blir afrikanske penger sugd ut av landet gjennom kriminelle styrt av europeiske makthavere. husk det er den hvite mannen som kom til afrika først. og er forstsatt der styre messi tanke gang messi, skole bøker etc..
du trenger ikke å flytte noe sted hvis bare flere hadde opnet øynene og sett litt bedre på hva det egntlig ligger inne bak lukkede dører her i norge. jo pc, tv og all de problemene som dama tar opp i videoen.
ergon mener du vikings tiden? :D

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  autentic book of wisdom
12 år siden

Du vet altså ikke om noen konkrete.

OK, la meg ta med i betraktningen at religionene har regjert i mesteparten av historien. Hvilket religiøse regime har vært mer sivilisert enn vårt i løpet av de siste 2000 år (for å holde oss til ting vi faktisk kan vite noe om)?

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  autentic book of wisdom
12 år siden

Forresten en ting om det med penger: Kirken har alltid vært flink til å skaffe seg penger. Hvorfor deler de det ikke med et slikt land. Hvorfor skal det perfekte religiøse regimet være avhengig av penger fra en kollapset sivilisasjon?

Shivannah
Shivannah
Abonnent
12 år siden

Noen som vet hvor videoen forsvant?

autentic book of wisdom
autentic book of wisdom
Anonym
12 år siden

hvorfor referer du til kristlige religionen, hvis et land skal være spirituelt bevist. trenger ikke være den katolske vettu. i mine øynene så er de negativt spirituelt bevist (vatican). og husk hvor mye resuser det blir brukt, til studie her i europa.. det skulle bare mangle at norge har kommet så langt som den gjør. tenk deg norge som et land i afrika der hvor et barn bruker 10 ganger mindre ressurser i forhold til et barn i norge. der hvor skolene så elendige. der hvor kriminelle korrupte styrer landet. eneste måten de klarer seg er at det sosiale fugerer, de har respekt for hvernadre, de kan dele på den lille de har, hvor de unge passer på den eldre generasjonen. egoen må nærmest bort.
norge 4,5 mill og så mye penger. synes ikke har kommet så langt.

Hans Gaarder
Forfatter
12 år siden

Foredraget til Hanne N. Herland – som ble fjernet fra nettet igår – er nå tilbake i artikkelen !

BiggusD
BiggusD
Abonnent
12 år siden

I motsetning til mange her inne tror jeg hverken religion eller sosialisme er roten til alt ondt. Det er sjelden så enkelt her i verden at det er enten det ene eller det andre.

For å forstå hvorfor både religion og sosialisme har ført med seg så mye faenskap opp igjennom tiden må man være i stand til å se både positive og negative sider ved begge.

Den positive siden ved religion er etter min mening selve troen. Åndeligheten. Det medfører en «dialog» med seg selv hvor man hele tiden spør hva som er riktig å gjøre, og en mer enhetlig forståelse av menneskeheten.

Den positive siden ved sosialismen er etter min mening uselviskheten som ligger til grunn for gruppetenkningen. Dette innebærer også en mer helhetlig forståelse av menneskeheten.

Den negative siden ved både religion og sosialisme er makthungeren som har infisert begge ideologiene. Det er altså maktutøvelsen som er problemet med dem. Ser vi på kapitalismen, fascismen (korporasjonismen), despotismen… ja stort sett alle ismer over én kam… så ender til slutt alle opp i et diktatorisk plutokrati. Dette er en uunngåelig prosess fordi at mer makt er i seg selv et mål for dem som har litt makt. Det er også uunngåelig fordi at de som begjærer denne makten, behersker metodene for å oppnå den og ikke skyr noen midler i kampen om den naturlig nok trekkes mot de miljøene hvor den kan oppnås. I 2000 år har Kirken vært et sånt senter for psykopatisk adferd. I de siste to hundre har de fått konkurranse fra mange hold, men felles for alle de som ferdes på toppen er at de er like kalde, beregnende, manipulerende og egoistiske som Fedrene i Kirken har vært. Det må de være skal de lykkes med å ta rasjonelle avgjørelser i pressede situasjoner, planlegge sin egen lykke over andres lik, stryke noen medhårs og andre mothårs, og ikke minst oppnå sine megalomaniske drømmer.

Jeg sier ikke at løsningen er å ikke ha styring – for folk flest er sauer som trenger styring – men at man til enhver tid er fullstendig klar over at den som styrer nødvendigvis er en psykopat som i motsetning til sine mentalt syke frender er intelligent nok til å emulere menneske.

Shivannah
Shivannah
Abonnent
12 år siden

Det er stor forskjell på religion og Gud. Tror man må begynne å skille der.
Religion er mennskeskapt og deretter brukt for å kontrollere massene. Frykt har vist seg å være så effektivt at verdensledere også benytter samme taktikk på sine «landsmenn»
Et mennske som tror på noe større enn seg selv vet også at man er del av en større helhet og DET gir respekt for medmennesker,toleranse osv. Jeg velger ikke engang å kalle det jeg tror på for Gud, for det er så misbrukt gjennom religionen.
Skaperen, Altet, Essensen, kall det hva du vil, men når du forstår at det ikke har sammenheng med institusjoner som fordømmer andre mennesker pga av sin hudfarge,tro,legning o.l da er du begynt på en sann spirituell vei, en vei som fører til alt det motsatte av hva de fleste store religioner står for. Jeg har gitt slipp på det matrielle jaget, jeg lar meg ikke definere gjennom tittel eller prestasjoner men som et medmenneske som bryr seg oppriktig og som er svært opptatt av å spre det videre til andre som er lei av å befinne seg inni boblen! Jo flere som «våkner» jo større press blir det på de som holder oss nede og de med alle de ulovlige spørsmålene får kanskje endelig komme til ordet!

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Styres Norge etter Sions vises protokoller ?

Her er et utdrag fra «protokollene» som jeg kom til å tenke på etter å ha hørt på det engasjerte og poengfylte foredraget til Hanne N. Herland:

«1. Every republic passes through several stages. The first of these is comprised in the early days of mad raging by the blind mob, tossed hither and thither, right and left (Deuteronomy 5:32): the second is demagogy from which is born anarchy, and that leads inevitably to despotism – not any longer legal and overt, and therefore responsible despotism, but to unseen and secretly hidden, yet nevertheless sensibly felt despotism in the hands of some secret organisation or other, whose acts are the more unscrupulous inasmuch as it works behind a screen, behind the backs of all sorts of agents, the changing of whom not only does not injuriously affect, but actually aids the secret force by saving it, thanks to continual changes, from the necessity of expanding its resources on the rewarding of long services.

2. Who and what is in a position to overthrow an invisible force? And this is precisely what our force is. Gentile masonry blindly serves as a screen for us and our objects, but the plan of action of our force, even its very abiding-place, remains for the whole people an unknown mystery.

3. But even freedom might be harmless and have its place in the State economy; without injury to the well-being of the peoples; if it rested upon the foundation of faith in God, upon the brotherhood of humanity, unconnected with the conception of equality, which is negatived by the very laws of creation, for they have established subordination. With such a faith as this a people might be governed by a wardship of parishes, and would walk contentedly and humbly under the guiding hand of its spiritual pastor, submitting to the dispositions of God upon Earth. This is the reason why it is indispensable for us to undermine all faith, to tear out of the mind of the goyim the very principle of Godhead and the spirit (John 3:1-12*), and to put in its place arithmetical calculations and material needs.»

Fra Protokoll nr. 4: MATERIALISME ERSTATTER RELIGION

Jeg får en ekkel følelse av at de som står bak «komplott-protkollene» – som flere historikere har påvist at er blitt gjennomført trinn for trinnn gjennom tiår etter tiår – ikke bare tror på Gud, men også på okkulte krefter.

Derfor har de tredd den ateistiske marxist-materalismen nedover øynene våre som en rullegardin for å hindre at vi får tilgang til viktig livs-informasjon som de selv besitter.

Jeg anser – i likhet med mange andre her på Speilet – at vi er åndelige skapninger, og at yes – Gud finnes og bør spille en større rolle i våre liv…

Ergon
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Ulven sier: 08. 10. 2010 klokken 16:34

«Styres Norge etter Sions vises protokoller ?»

Mitt svar: Ja.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Ergon
12 år siden

Ergon/Ulven: Det er liksom opplest og vedtatt at Sion vises protokoller er et falsum. Har dere info som viser at de ikke er et falsum? I så fall, hvem er bak? Er det jødene eller jesuittene? Jesuittene er vel kanskje nettopp de som Bibelen advarer imot, i Johannes åpenbaring 2,9 og 3,9, – alså de som sier de er jøder men ikke er det, dvs de falske kvasijødene, de som styrer verden under falsk identitet og dekke.

For meg ser det også ut til at protokollene er en agenda som følges. Enten er de en agenda som følges opp eller så er de skrevet av noen med profetisk evne? Er det en jesuitterbløff for å legge skylden på jødene, eller hva er det egentlig? Hvordan kan vi finne ut av det på en sikker måte?Håper dere kan fortelle hvordan dere vurderer dette..

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Den russiske forfatteren Alexander Solshenitsyn har sagt at PROTOKOLLENE er «geniale», de er svært grundig og intelligent håndverk, litt røyklegging fra debunkere som er innhyret for formålet endrer ikke det.

Jeg anser at PROTOKOLLENE er snekret sammen av khasar-«jøder», som ikke er Guds beste barn, snarere noe i retning av Guds verste barn, de er ikke engang jøder. (Mener det står i Bibelen at Jesus advarte mot de som «hevdet at de var jøder – uten å være det – bare medlemmer av Satans Synagoge»).

Tipper også at de sleipe penge-jødene Rotschilds har hatt noen fingre med i riggingen av protokollene og måten de er blitt praktisert i det skjulte foran nesa på verdens goyim som ikke har klart å lukte lunta – selv ikke nå.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Jepp og en del tyder nå på at disse er jesuittene, iallfall er noen av dem der..

Det er ikke lett å skille dem fra hverandre, i politikken, de fremstår jo som en munkeorden, men de er overalt og ingensteds og har en finger med de utroligste steder, de er over både Frimurerne, Bildenbergerne og hele bunsjen.. De er overhode for diplomatiet og konspirerer i de innerste kretser overalt.. vi har vist tidligere hvordan de faktisk var der da Norge som som nasjon ble dannet til tross for grunnloven som skulle beskytte oss mot deres tilstedeværelse..

De ekte og troende jøder, som er tro mot skriften, har sagt, på en av de videoene jeg har lagt inn flere ganger her på NS, at: «De (zionistene) har stjålet våre skrifter, våre symboler og vår identitet» – de sier et annet sted at deres egne ledere ble myrdet under krigen og falske jøder/sionister overtok, som ledere over de ekte jødene, så det er litt av et sammensurium. Zionistene er som regel ateister, og ikke troende eller spirituelle.

Så har man bygget opp en imponerende konspirasjon samtidig som man har gjort jødene til en hellig ku – nevner man ordet jøde i det hele tatt, f eks her på NS, er debunkerne på plass og henger deg ut 100 % sikkert, som jødehater, bare fordi du nevnte ordet jøde.. det har vist seg igjen og igjen. Bevisene ses på http://www.sensurspeilet.no

Nevn ordet jøde og du er straks sikret plass der! Mange lar seg lure av bedraget, men det er åpenbart hvem som lønner disse folkene siden de reagerer momentant og ALLTId om ordet jøde nevnes..

Slik har man effektivt kunne et kneble ethvert forsøk på kritisk lys på de maktkreftene som konspirerer. De som forstår for mye eller våger å ytre seg om dette, dør av det, som Bjørn Afselius sa og døde selv rett etterpå, han skrev en sang om at det var kaldt under Sions stjerne..

Deretter nå, kommer svertekampanjene mot jøder og ekte jødisk tro, som Kabbalah som de også muligens misbruker for alt jeg vet. Så bruker de altså sitt skalkeskjul jødene som syndebukk. Helheten i dette bedraget er det få som ser, men jeg peker på det nå og håper at flere øyne åpnes..

Ja, Bibelen advarer meget kraftig om de som skal ødelegge gjorden, dette syke og totalitære regimet, jeg la inn de bibelordene nylig, og både jeg og JJ har nevnt og forklart ang dette i ganske lange tider..

Dette er ordene som finnes i Johannes Åpenbaring 2,9 og 39, det er brev som er skrevet til de 7 menighetene i Åpenbaringsboken, men betydningen er i flere lag og var for mer enn folkene i de menighetene, kan man si, Johnannes Åpenbaring er en profetisk og apokalyptisk bok, også en svært Kabbalistisk bok, mye er skrevet i gåter som forstås når tiden er inne:
——————————————————————————————–

Johannes Åpenbaring 2,9 Til Smyrna (Dagens Izmir – storby i Tyrkia)

8 Skriv til engelen for menigheten i Smyrna:

Dette sier den første og den siste, han som var død og er blitt levende: 9 Jeg vet om de trengsler du må lide, og hvor fattig du er – men du er rik. Jeg vet også at du blir spottet av dem som kaller seg jøder, men ikke er det. For de er Satans synagoge. 10 Vær ikke redd for det du skal lide! Djevelen skal kaste noen av dere i fengsel for at dere skal bli satt på prøve, og i ti dager skal dere lide trengsler. Vær tro til døden, så skal jeg gi deg livets seierskrans. 11 Den som har ører, hør hva Ånden sier til menighetene! Den som seirer, skal ikke rammes av den annen død.

Til Filadelfia – 7 Skriv til engelen for menigheten i Filadelfia:

Dette sier Den hellige og sannferdige, han som har Davids nøkkel, han som åpner så ingen kan stenge, og stenger så ingen kan åpne: 8 Jeg vet om dine gjerninger. Se, jeg har satt foran deg en åpnet dør, som ingen kan stenge. For du har liten kraft, og du har holdt fast ved mitt ord og ikke fornektet mitt navn. 9 Se, jeg skal la noen komme fra Satans synagoge, slike som lyver og sier de er jøder, men ikke er det. De skal komme og kaste seg ned for føttene dine, og de skal forstå at jeg har elsket deg. 10 Fordi du har tatt vare på mitt ord om å holde ut, vil jeg bevare deg gjennom den tiden av prøvelser som skal komme over hele verden for å prøve dem som bor på jorden. 11 Jeg kommer snart. Hold fast på det du har, så ingen tar seierskransen fra deg! 12 Den som seirer, vil jeg gjøre til en søyle i min Guds tempel, og aldri mer skal han forlate det. Jeg vil skrive min Guds navn på ham sammen med navnet på min Guds by, det nye Jerusalem som kommer ned fra himmelen, fra min Gud – og også mitt nye navn.
13 Den som har ører, hør hva Ånden sier til menighetene!

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Sitat fra Wikipedia: «Mye av teksten i «Protokollene» er et ordrett plagiat fra en pamflett fra 1864, med navnet Dialogue aux enfers entre Machiavel et Montesquieu (Machiavellis og Montesquieus dialog i helvete), forfattet av den franske satiriker Maurice Joly (1829-1878).»

Her er resten av artikkelen. Protokollene er et falsum, men både Dante og Machiavelli er anbefalt lesestoff.

http://no.wikipedia.org/wiki/Sions_vises_protokoller

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Ulven, Solzhenitsyn var ikke ruser, men en jøde!

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
12 år siden

Herland har naturligvis rett i at Norge er et «uland» når det gjelder indre/åndelige verdier. Det samme kan naturligvis sies om størstedelen av dagens vestlige kultur. Men det virker ikke som om hun fremmer transrasjonell/transpersonlig eksistensialisme, filosofi og psykologi.

Idag er livssynsmarkedet så åpent og fritt at alle kan velge hvilket livssyn de vil: fra de prerasjonelle og monoteistiske religioner, til rasjonalisme og det materialistisk-naturalistiske verdensbildet, til det transrasjonelle. Å gi noen politiske -ismer skylden for dagens overfladiskhet mener jeg i seg selv ikke går helt i dybden. Jeg ville heller ha rettet oppmerksomheten mot dagens anti-intellektualisme, og undersøke hvorvidt denne kan være styrt, og for hvilke formål. Min artikkel «Vår kulturs anti-intellektualisme»:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/var-kulturs-anti-intellektualisme/

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Beate Szanday: Helt enig i at folk bør lese både Dante og Machiavelli, det har jeg gjort og det var særdeles verdifullt. At protokollene fastslås som falsum, har jeg hørt mange ganger, men hva om det er et falsum, at det sies?

Godt mulig du har rett Beate Szanday – det jeg da gjerne vil vite er hvordan du kan forklare at de oppfylles til punkt og prikke likevel? Om dette ikke er en agenda, er det da noen som har gjennomskuet en agenda, og beskrevet den i protokollene. Og så følges agendaen opp likevel? Eller har noen fått fatt i protokollene og syntes at ideen var sabla god og gjennomfører det i ettertid?

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Beklager, mente forsåvidt også Montesquieu. http://no.wikipedia.org/wiki/Charles_Montesquieu

Vårt sekulære Europa bygger på opplysningstidens ideer som vi også finner i vår grunnlov?

Jeg har aldri lest protokollene ettersom de er et falsum som forsøker å sverte en folkegruppe, istedenfor hva de egentlig er, en samfunnssatire som nevnt i artikkelen jeg lenket til.

Men som du vet er vi uenige om endel politisk og samfunnsanalyse vedrørende hva som foregår i dag, så jeg føler ikke at satiren blir fulgt eller at jøder og jesuitter styrer verden.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Beate Szanday
12 år siden

Ok, men om det er rasisme og sverting av en folkegruppe du er redd for i dette, så kan jeg berolige deg med at vi som har gravd ganske dypt i dette nå, har funnet ut at det ikke er en folkegruppe – jødene som er bak, det er slik at det er tilsynelatende jødene som er bak, slik at de får skylden.. er det mer sympatisk?

De som da er bak dette er IKKE jøder, men bruker jøder som syndebukker og skalkeskjul for siden å kunne legge skylden på dem. Forøvrig ville vår opprinnelige grunnlov nekte begge de grupper adgang til riket, nettopp for at vi skulle ha sjanse til å forbli et selvstendig rike, men det klarte vi ikke likevel.. konspirasjonene her er påviselige.. Og det har jeg lagt dokumentasjon for flere steder her på NS. Snakker da om Jesuitter og 1905, blant annet. Hvordan kan du unngå å se konspirasjonene forresten?!

Jesuitter er ingen rase eller folkegruppe.. om du åpner øynene vil du se fakta om dette. Vet at vi er uenige, men det er temmelig åpenbart at protokollene oppfylles, og spørsmålet blir da hvorfor.. Godt vi er enige om Dante og Machiavelli da, iallfall :-)

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

bin Laden, tror jeg må holde fast ved mitt denne gangen.

Alexander Solsjenitzyn (1918-2008) var ikke bare russer, men av mange ansett som selve den russiske folkesjelen gjennom alle det russiske folkets lidelser som begynte med den jødisk-zionistiske revolusjonen i 1917.

Litt info om Solsjenitsyn her: http://no.wikipedia.org/wiki/Aleksandr_Solzjenitsyn

Mener visse stemmer i skogen vil ha det til at Solsjenitzyn var «anti-semitt» (med tanke på alle de katastrofer som frimumer-zionistene lot velte inn over hans kjære fedreland Russland så er det kanhende forståelig). Selv har jeg ikke noen formening om den saken.

Solsjenitzyn har også skrevet om jødisk-russisk samkvem gjennom 200 år:

1. Alexander Solschenizyn, ´Die russisch- jüdische Geschichte 1795- 1916, >> Zweihundert Jahre zusammen <<´, Moskau 2001, München 2002

http://internetnovineserbske.spaces.live.com/blog/cns!E927C3A9FB9FF104!1131.entry

El Chino
El Chino
Abonnent
12 år siden

Er enig med Hanne i mye. F. eks. tanken om at de vestlige velferdssystem har plikt til å ta vare på våre eldre. Staten Norge har råd til det nå, men hvor lenge? Om 50 år blir den demografisk sammensetting her til lands meget topptung.

Er enig i at tradisjonelle familieverdier og omsorg burde ivaretas av den nærmeste familie. Ta f.eks min sambo; hun har en syk far i hjemlandet hvor staten der ikke er i stand til å yte en skikkelig pensjon. Så hun bidrar med 1500-2000 kroner hver måned for hans livsopphold. Skikkelig solidaritet i praksis og respekt for de menneskene som har født og oppdratt deg. Mindre preik, mere handling. Begynn med deg selv. Selv bidrar jeg med et fast beløp til Leger uten Grenser hver måned. Disse pengene gir mere «bang for the buck» i form av enkle livsforlengende medisiner (malaria, HIV etc.).

Så alt i alt ser opp til mange av de verdier man utviser i «den gamle» verden med respekt for tradisjoner, begrep om familiens ære, naturmedisin, åndelig livs-dimensjon etc. Det har jo funket for dem i tusenvis av år. En «stat på leirføtter» basert på materialisme funker nødvendigvis ikke globalt. Maksimal «Gross National Happiness» burde være statens mål.

http://en.wikipedia.org/wiki/Gross_national_happiness

AlexTruth
AlexTruth
Abonnent
12 år siden

Veldig interessant foredrag. En så fri og åpen meninger som faktisk henger på greip. Har fundert på nordmenns væremåte idag, og tenker alltid på i gamle dager var nordmenn noe helt annet på en positiv måte. Men hvorfor vil Norge at religion skal forsvinne og se på staten som en gud? Hvorfor? som jeg også spør hvorfor er 85% av nordmenn du spørr i gata vet at gud ikke finnes og døden så fungerer alt å kommunisere? For at å være kristen er skremsel for ungdommer, hvorfor? Etter å sett videoen tenker jeg litt på «Marthas ENGLEskole» som er media omtalt så godt at du kan huske det i 50år… At hun vil lære hvordan man kommuniserer med engler, historien forteller seg selv men det høres helt tåpelig ut.

Norge er på vei inn i et samfunn hvor politikere kan bare sette seg ned i God Morgen Norge og virke som en hyggelig kar for å skape troverdighet, for at alt Norge gjør er å jobbe, høre på valgkampanjer og se på tv. Norges verdier er det mest kvalmende i verden fordi bak lukkede dører er dem noe helt annet.

AlexTruth
AlexTruth
Abonnent
12 år siden

Kan ikke Nyhetsspeilet åpne et forum, hvor man kan diskutere spørsmål og svar? Passer så jævlig godt inne i sånne skeptiske sider…. Vi leser hver dag informasjon som vekker interessen til folket, NYHETSSPEILET TRENGER ET FORUM

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
12 år siden

Alan Watt intervjues om kultur og manipulasjon: http://www.youtube.com/user/fairinfowar?hl=no#p/u/10/KGWCFJhZAWU

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
12 år siden

Øyvind Strømmens kronikk «Nabintu Herland er først og fremst kristenaktivist» anbefales:
http://www.fritanke.no/KOMMENTAR/2010/Kristenaktivist_forst/

Han påstår at hun seiler under falsk flagg som religionshistoriker.

« Forrige artikkel

Om biofotoner, elektrosmog, helse og bevissthet

Neste artikkel »

Antony C. Sutton og Hegeliansk dialektikk

54
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x