Dagbladet sensurerer Israel-kritikk

3.9K visninger
1 minutt lesetid
49

“Terrorstaten Israel ønsker ikke at palestinere skal hjelpes. Først bomber vi dem, så stenger vi dem inne. Det var litt synd, for jeg ville til Gaza og plante et oliventre og melde meg til Hamas sin motstandsbevegelse.”

Dette var kommentaren som ble for mye for Dagbladet og måtte slettes.

Redaksjonelle tabu-lister i kontorlandskapet?

Dagbladet har ved flere anledninger sensurert mine meningsfeller (Wearechange Norge) fra sine debattfelt. Det handler stort sett om kritikk rettet mot globalistenes snik-kolonisering av verden, og Norges delaktighet og skyld i denne sammenhengen.

Jeg er selv blitt utsatt for dette mediapolitiske spillet flere ganger. Det kan virke som om journalister er mer opptatt av den naturlige betattheten av autoriteter, fremfor å stille dem de vansklige spørsmålene.  Men siden de gjentatte ganger har publisert mine kommentarer i avisutgaven, så tenkte jeg å la være å komme fram med dette. Det at de skrev en 2-siders reportasje om min rolle i det store gateslaget torsdag 8. januar fikk meg til å være tålmodig. Under gateopprøret ble jeg angrepet av 2 politihunder for å ha holdt en megafon og vært aktiv i å arrangere slagord, samt organisere en fredelig demonstrasjon. Dagbladet vinklet faktisk reportasjen på en måte som gjorde meg stolt: de bevarte min integritet og sak. Jeg er stolt av Martin Bergesen; Dagbladet burde gi denne mannen en pris.

Jeg ble imidlertid misbrukt av mediene i kjølvannet av det store gateslaget, og det kan nå se ut som om jeg blir utsatt for de samme uønskede kreftene.

“Terrorstaten Israel ønsker ikke at palestinere skal hjelpes. Først bomber vi dem, så stenger vi dem inne.
Det var litt synd, for jeg ville til Gaza og plante et oliventre, og melde meg  inn i Hamas’ motstandsbevegelse.”

Dette var et av de første innleggene som ble skrevet etter at artikkelen ble publisert. Den holdt seg på toppen av kommentarfeltene fordi den fikk mange stemmer. Men etter en kort stund forsvant den helt fra siden. Det var også en kommentar til, under dette, som ble flyttet helt bakerst i debatten etter å ligget på topp i en time.

Her er Dagbladets artikkel: “Israel nekter nordmenn innreise i Gaza”

dagbladet-sensur-2
Her kan du se at det var flere vitner til det som skjedde. (KLIKK FOR STORT BILDE!)

Dagbladet strider imot egne husregler

“1.3.Pressen skal verne om ytringsfriheten, trykkefriheten og offentlighetsprinsippet. Den kan ikke gi etter for press fra noen som vil hindre åpen debatt, fri informasjonsformidling og fri adgang til kildene” (sitat fra Dagbladets debattsider)”.

Jeg har fått slettet mine innlegg en rekke ganger uten at det var personangrep, rasistiske bemerkninger, eller noe som helst som skulle kvalifisere til fjerning av innlegg.

Dette er rett og slett sensur av uønsket informasjon.

Dette var innlegget som ble dyttet bakerst i debatten:

dagbladet-sensur-3

Og slik så det ut etter at Dabladet kuppet debatten:

dagbladet-sensur

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

49 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Kronikk: Steng nettdebatten! http://www.vg.no/nyheter/meninger/artikkel.php?artid=10120642

Sitat: Norske aviser bør kutte ut alle kommentarfelt. Feltene er et mislykket medieeksperiment. Det handler intet mindre enn om vår verdighet. ..

Hva med verdigheten i media som aktivt ikke presenterer informasjon om dette langvarige og katastrofale overgrepet mot barn og deres mor, far, slekt og samfunnet i sin helhet?

“Loddefjord barnevern rev ned alt jeg prøvde å bygge opp!” I regi – EMANCPATION Reality Film & Vi + http://www.youtube.com/watch?v=9VQfP-m2f_A&list=PLqQQFOVUZBLicGf7TTphLgGQQYVm9Xx5h

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Glimt fra dagliglivet i det militære media kompleks http://postimg.org/image/aqfk113az/

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

Askeladden
Askeladden
Abonnent
13 år siden

Det sitter jødiske agenter 24/7 på dagbladet for å påvirke opinionen samt varsle alt de finner støtende (hvilket er alt mellom himmel og jord og spesielt sannheten)

Her er hva Jesus Kristus sa om disse

Joh 8:44
Ye are of your father the devil, and the lusts of your father ye will do. He was a murderer from the beginning, and abode not in the truth, because there is no truth in him. When he speaketh a lie, he speaketh of his own: for he is a liar, and the father of it.

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
13 år siden

Hvem er “Den hvite mann”?

Det er mulig jeg misforstår deg nå, men du legger vell ikke skylden på den hvite rase?

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Ja absolutt.

På samme måte som jeg ikke legger skylden på jøder for ting sionistene gjør.Prøv heller å rette fokus på hvem som står bak disse overgrepene.

Ta feks columbus:
Det sies hav var Italiener eller Portogiser og var en pådriver bak nedslaktingen av indianere. Hva gjør lion of judea på hans familieskjold?
http://www.ibiblio.org/expo/1492.exhibit/full-images/columbus.gif

Tempelridderene var de mest fryktinngytene troppene i kampem om “det hellige land”. Av de innvolverte parter (jøder, kristne, muslimer) er det bare en av dem som har templer. Tempelriddere er nå som før en jødisk elitestyrke.

Og hva gjør egentlig leon of judea på Rickhard Løvehjertes våpenskjold?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/49/Richard_coeurdelion_g.jpg/180px-Richard_coeurdelion_g.jpg

I kolonitiden var det Storbritania og Frankriket som var verst.
Dette er de geografiske områdene som Tempelridderene først fikk rotfeste i Europa.

churchill og jødene sto bak ww2 og var den som brakte krigen til Norge.
Dette er inrømmet av den daværende Britiske konge.

Så og si alle amerikanske presidenter var i slekt med det britiske kongehuset…og frimurere. (Ja, obama er i slekt med det britiske kongehuset via sin mor som var banksjøge. Hans far som var mørk døde beleilig 2 år etter obamas fødsel. Er du født av ei jødinne, regnes du som jøde.

Alle Europeiske kongehus har en lang historie med frimureri og de har avlet seg selv i flere tusene år. (Og til dels i Asis og Afrika)

Du ser ikke at dette utelukkende dreier seg om en blodslinje?
De som styrer i de “hvite land” er av et annet folkeslag enn deres innbyggere.

Atonister -> jøder (satans syndagoge) -> tempelriddere -> frimurere -> Britisk israelisme -> sionisme.

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Du må tone ned det Anti-hvite språket ditt Armin, jeg finner det selv vanskelig å ikke reagere på enkelte av dine skriverier, spesielt når du nevner Holocaust som et eksempel i ett av dine mange innlegg som overgrep utført av den hvite mann når du meget godt vet at den hendelsen er BS, forøvrig så er mye av det du tilskriver hvite noe du burde tilskrive jøder.

Glem heller ikke at du befinner deg i et land befolket av hvite som har gitt deg alt av livets nødvendigheter og når du sier at “vår tid er over” og den slags så er det vanskelig for å meg å ikke se på det som en krigserklæring.

Du vet, både her og i de fleste andre hvite land så er det vi som dyrker jorden og produserer maten, ikke innvandrere, dette er vårt land.

En annen ting du burde gjøre mere research på er den hvite manns historie i America før columbus, en god plass å begynne er alle de artefakter som er funnet i Michigan, men du er vel like uinteressert i den slags ubehagelige fakta som du er av situasjonen i Sør-Afrika? vel, når man ignorerer overgrep og brudd på menneskerettighetene fordi at det angår Europeere så er man en rasist, ikke mere å si om den saken.

Ratatosk
Ratatosk
Abonnent
13 år siden

Typisk at slike saker er ingens bord, ingens ansvar. Også sporene forsvinner. Har Nyhetsspeilet opplevd at eksterne har slettet noe? Er ikke Dagbladet heller radikal og palestina-vennlig?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“Netanyahu til USA for å møte støttespillere”
“Israels statsminister Benjamin Netanyahu reiser i helgen til Washington for å møte trofaste støttespillere i Kongressen og Israel-lobbyen.

“Bedre forholdet
Noe møte i Det hvite hus står foreløpig ikke på den israelske statsministerens program, men Netanyahu gjorde idag et nytt forsøk på å bedre det anstrengte forholdet mellom ham selv og Obama-administrasjon”
http://www.dagbladet.no/2010/03/17/nyheter/israel/utenriks/usa/10900169/?commentId=4453425#comment_4453425

Hehe, mye israelkritikk her om dagen… Hva skjer? Hjelp! :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“Kan bruke militærstøtte som pressmiddel
Israel mottar militærhjelp for rundt 50 millioner kroner dagen fra USA og har gjort det de siste 25 årene. President Barack Obama har derfor pressmidler i striden om bosetningene. ”
“Ingen andre land i verden har opp gjennom årene mottatt mer i militærhjelp og økonomisk støtte fra USA enn Israel. Militærhjelpen er nå på rundt 18 milliarder kroner i året, eller rundt 50 millioner kroner dagen.

USA har i løpet av årene også stilt kreditter og lånegarantier for hundrevis av milliarder kroner til Israel. President Barack Obama kan om han ønsker, derfor gjøre livet surt for Israels Benjamin Netanyahu.

Den eneste gangen USA har stilt makt bak kravet til Israel om stans i bygging av bosetninger i de okkuperte palestinske områdene, var da president George Bush sr. i 1992 holdt tilbake en lånegaranti på 10 milliarder kroner.

Israels daværende statsminister Yitzhak Shamir måtte gi etter og trappet ned byggingen, som rett nok fortsatte i uforminsket styrke noen år senere. For Bush ble seieren et tveegget sverd. Mange amerikanske jøder vendte ham ryggen og hjalp i stedet Bill Clinton til makten noen måneder senere.”
http://www.hegnar.no/okonomi/politikk/article414179.ece

Uææææææææææææææææ?
Amerikanske jøder “hjalp” Clinton til makta? :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“- Israel ønsker ingen fredsavtale”
“Ser seg mer tjent med å fortsette dagens politikk enn å få til en fredsavtale, mener Midtøsten-ekspert.”
“Etter at USAs visepresident Joe Biden under sitt besøk i Midtøsten fikk servert nyheten om at israelerne vil bygge 1.600 nye boliger for bosettere i Øst-Jerusalem, er forholdet mellom de vanligvis så gode vennene USA og Israel nå på et bunnivå.”
http://www.dagbladet.no/2010/03/15/nyheter/utenriks/midtosten/israel/palestina/10868070/

Ser mye kritikk her, merkelig?! ;)

markussosionom
Abonnent
14 år siden

För i tiden var Dagbladet den beste radikale avisen, som gjennom dyktige journalister greide å få fram dybden i skandalene og også sette dem i perspektiv, slik at det ble litt mer “kjött på beina” enn slik det ble fremstilt i f.eks VG….Jeg leste Dagbladet hver dag, det var “min” avis…
Men det er lenge siden nå….Nå er Dagbladet blitt samme type tabloid-nyheter som VG…Tenk å synke SÅ dypt da…Overflatisk og blankpolert.
For min egen del, har jeg ikke hatt hellet med meg i min sak heller, så langt, når det gjelder å få avisene til å skrive om hva som er skjedd med meg, implantert med mikro-chipper , manipulert og hjernevasket til å drepe, også greide jeg å lösrive meg fra programmeringen, flykte til utlandet, fant ut av hele dritten, fant mikro-chippene og avslörte menneskene fra Norge som kom etter meg til utlandet..Forsökt drept flere ganger.. osv.osv
Og når jeg ringer til Dagbladet, og sier at jeg har viktig informasjon i forbindelse med Siemens-avslöringen som spredte seg til 21 land, sier Dagbladets reporter at jeg får det til å höres ut som en konspirasjon….
Jeg sendte han et röntgenbilde av hodet mitt, med veldig mange mikro-chipper og diverse ledninger og annet utstyr, og skrev at han måtte ha det på veggen…
Hele Siemens avslöringen, er ikke avslört enda…Saken er litt for stor til det, liksom…
Jeg er sosialarbeider, for God sake….

Takk for at Nyhetsspeilet finnes da…
Stå på Armin!

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  markussosionom
14 år siden

He-he.Alle store aviser anser “konspirasjonsteorier” å være usanne.De glemmer gjerne at alle de store avsløringene fra fortiden ,stort sett har vært begått ved hjelp av konspirasjoner. Sånt finnes ikke lenger det,for nå for tiden er folk så snille så….
Dagbladet har blitt en intetsigende politisk avis.jeg kjøper den fortsatt pga kulturstoffet,men resten er bare se og hør.Uten å nevne direkte eksempler,så er dagbladets radikalisme av i dag fundert på å kjempe slag som allerede er vunnet for 20-30 år siden.De er også “store” på design i sin søndagsutgave,og de er like euforisk entusiastiske over hver ny tre/betongkloss som reises i dette land.De er like nyskapende i dag som de var når de dukket opp for første gang.for rundt 80 år siden-tydeligvis….

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Og da prøver vi igjen;

Armin;

Ingen tvil om at du her ble sensurert. Svakt av Dagbladet. Jeg kan ikke se at noe i dine innlegg var av en slik karakter at de skulle sensureres, ivertfall ikke dersom man legger til grunn at ytringsfriheten skal vernes i Norge.

Når det gjelder CFF og hans korstog mot deg og speilet, så kan jeg ikke annet enn å trekke på smilebåndene. Han er rett og slett sykelig opptatt av hva som rører seg her inne, og da i særdeleshet hva du holder på med. Jeg vet ikke hvor gammel denne karen er, men han fremstår etterhvert som en skikkelig bitter grinebiter. Han er forøvrig en god mann å ha for speilet da hans voldsomme iver etter å sabortere til syvende og sist bidrar til at speilet får flere lesere;

Go Captein, go Captain!

Så et lite hjertesukk til redaksjonen og trofaste brukere;

Man kommer ikke utenom det faktum at terskelen for sensur på speilet også til tider er lav, så jeg håper kveldens seanse på db.no kan være en vekker også for redaksjonen i speilet. Vern om ytringsfriheten, ikke sensurer eller slett brukere bare fordi de er krevende debattanter.

Slettingen av Blobb (som nå er tilbake, heldigvis!), frodo (også tilbake), vegar for å nevne noen er rett og slett ikke bra.

Tåler man ikke meningsmotstand, også av den mer kverulerende sorten, uten å stenge brukere ute, så har man forsåvidt ingen grunn til å beklage seg når man selv blir sensurert.

Ikke glem at det tar tid fra en ny bruker entrer fellesskapet til tingene får satt seg. For meg tok det nesten 5 mnd….

Eller for å si det på en annen måte; skal massene vekkes fra dvalen, noe som i aller høyeste grad trengs, så kan vi ikke slå hånden av de nye brukerne når de kritiske spørsmålene blir for slitsomme å hanskes med…

Og fremfor å møte innvendinger med latterliggjøring, personangrep (ja det er dessverre mange ufine personangrep også rettet mot kritikere/skeptikere) og utsagn av typen “ikke mat trollene” så bør man gjøre nettopp det!

Mat de! Igjen og igjen og igjen. Ikke gi opp! Argumenter saklig! Vis omtanke, raushet og imøtekommenhet. Ikke bruk samme hersketeknikker som skeptikerne, da er man ikke hakket bedre.

Vis forståelse for at de fleste nye lesere av speilet i mange tilfeller er totalt ukjente med mange av de emnene som tas opp her. Tenker man seg om er det ikke så rart at det kommer kritiske spørsmål, ja til og med usakligheter og latterliggjøring.

Det er ikke her problemet ligger, det er jo logisk nok en helt naturlig reaksjon for mange. Deres trossystemer blir utfordret på massivt vis. Selvsagt kommer det en reaksjon…

Og vi møter de med forrakt, mistenkeliggjøring og utestengelse…

Her er det rom for forbedring, slik jeg ser det i hvertfall.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Helt enig med deg i det siste. db.no er et uutholdelig sted å diskutere på, derfor styrer jeg (stort sett) unna.

Hovedutfordringen til en skeptiker er at kravene til beviser og dokumentasjon rett og slett begrenser mulighetene til dypere innsikt i kontroversielle emner (ja jeg vet det høres paradoksalt ut) og gjerne overskygger alminnelig sunn fornutf og intuisjon. Sterke egenskaper som ikke bør ignoreres, furnuften og intuisjonen, altså.

I og med en konspirsjon er en sammensvergelse hvor tilbakehold av informasjon, distribuering av uriktig informasjon og propaganda er vesentlige faktorer, så er det vanskeligere for en skeptiker å kunne godta en påstand/teori han ikke får klare beviser for, enn det er for en kamel å gå igjennom et nåløye;o)

Men er det en ting en skeptiker bør ha lært seg i løpet av det siste tiåret så må det vel være at man IKKE bør ta offisielle historier for god fisk. De holder sjelden vann når man går de nærmere etter i sømmene…

frodo
frodo
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Synes det er bra takter du viser her Armin!

Slett rasistiske meldinger/ytringer om mental sykdom. Ellers synes jeg alle forum med respekt for seg selv bør være sensurfrie.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Jeg er antimuslim. (Men en *grei* antimuslim.) :)

evilbug
evilbug
Abonnent
14 år siden

Du har min fulle støtte herArmin. Jeg var faktisk inne på den artikkelen og leste kommentaren din. Det var jo ikke noe å sette fingeren på der.
Men du skal være klar overat DB er tross allt en privateid avis/nettsted, så du har egentlig ikke noe krav på yttringsfrihet når du poster innlegg. DB inviterer leserne inn i sin egen ”stue”, for å si det slik. Det igjen betyr ikke at jeg holder med DB i denne situasjonen, for som jeg nevnte før: Det var absolutt ikke noe galt med det du skrev.
På en annen måte, skjønner jeg ikke at folk gidder og betale for å bidra med å legge sitt intellekt i hendene på denne BLEKKA som DB tross allt er. Er det virkelig verdt å la dette FORDØMTE reiret av en ”avis” få lov til å håndtere slike verdifulle saker?
Jeg ønsker denne avskumsavisa dit peppern eksploderer av ren hete.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  evilbug
14 år siden

ja du får 100% støtte av meg og mange mange andre ser jeg på DB nå Armin :)
Tipper det går ikke lange tiden før jeg får PST på døra nå etter trussel kommentaren min til Dagbladet nå :P
Men det er det verdt for og få lov og fortelle dem fakta om hva jeg mener om antimuslimkampanjen deres
Den kariktaturtegningen av Muhammed som en gris på fremsiden har ødlagt tiår med intigrering og har seff ikke annet formål en og spre hat og splid
Noen har enten enten betalt eller trua DB til og gjøre det for NWO sin agenda

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Greit å engasjere de i diskusjon egentlig. For det er kult når de ikke klarer å svare for seg. Da er det *win* for oss. :)

Kjetil S
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Hehehe herlig Armin:)

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

“Øyvind repvik Var utestengt i April, han opprettet flere brukerkontoer og på mange tidspunkt diskuterte han og debaterte han med seg selv for å vise enighet for hans absurde og løgnakitge innlegg.”

Haha, tror nok de fleste har klart å gjennomskue Repvik og Captain Frekke F.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  TruthHunter
14 år siden

Blir vel en smule barnsligt og gjennomskulig når dem lager masse profiler, pluselig kommer det helt ukjente profiler og bare skriver: Jeg har vært på speilet i lang tid og syns den er kjempe bra, men kaster dere ut frekke og reppvik så vil jeg aldri mere være her og si til alle vennene mine at dem må boikotte nyhetsspeilet osv
Bare det og oprette flere forum, svertekampanjer i alle andre avisers blogger og lagre og kopier alt som blir sagt på speilet og andre steder tyder jo på at dem må ha kraftige fritidsproblemer
Kan jo være lurt og endre skrivemåter og holdinger og ikke bare nick, men dem er jo oss laverestående mindreverdige vesen lang overlegne tror dem…

Den tiden der var vi andre ferdige med allerede i barnahagen
Det blir bare så innmari patetisk dumt

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Bring them on! De ødelegger for seg selv,og øker brukertallet her.Altså har deres “cunning ploy” ikke virket noe videre sett fra deres ståsted.
Tror dere Dagbladet betaler dem for jobben,eller er det å anse som hobby.
Hmm-kanskje det er noe skattesnusk her….He-he!

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Min frisør er fra Iran. Kjekk og intelligent dame. Jeg spurte henne om hvordan hun så på situasjonen i Iran – som forventet faktisk, så var det hun sa stikk i strid med det som mase-media nå har sagt i månedsvis.. Hun sier:

1. Lederen av opposisjonspartiet er styrt av Iran’s “Rockefeller”, en fyr som heter Rafsanjani (?). Han vil ikke egentlig ha demokrati og menneskerettigheter, men en bra “deal” med den vestlige verden så han kan tjene gode penger. Tror han selger pistasjenøtter.. Altså: han har masse penger og finansierer opposisjonen. Pga. sine egne egoistiske interesser.

2. Israel og USA: Iran er en torne i Sionistenes ømme rumpe. De vil ikke ha en fyr som offentlig benekter Holocaust og nekter å bli styrt av Israel, USA og FN (=NWO). Israel og USA vil ha en nikkedukke. Saddaam var jo iogforseg det en stund, men så fort han begynte å kjøre sitt eget løp så måtte de jo fjerne han. Ahmedinnerjacket må bort. Ikke fordi hans regime er så forferdelig, men fordi han nekter å samarbeide med NWO…

3. Disse demonstrasjonene. Ifølge min gode frisør er mange av disse demonstrantene ikke engang Iranere, men Mujahedin – en gjeng med bråkmakere som egentlig ikke har noe å gjøre i Iran. Jeg vet ikke om de har sin egen agenda. eller om de får betalt av andre (Israel? USA?) for å lage bråk.

4. Media…. hmm, Twitter og mobiltelefoner sier du? Ja, er det ikke pussig hvor nyttige disse dingsbomsene har vært i Iran – for å forme opinionen i Vesten? Hvem satte i gang disse Twitter-kampanjene? Min frisør sier “Sionistene”…

Noe å tenke på…

leet
leet
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Ok, la oss oppsummere:

1. Du føler de som uttaler seg om Iran har et forvrengt bilde av virkeligeten, basert på løgn, halvsannheter, lettvint populisme og myter.

2. Når du, etter beste evne, forsøker å imøtegå dette blir du møtt med beskyldninger om å være betalt desinfo-spreder for regimet i Iran.

3. Du får fjernet dine innlegg “en rekke ganger uten at det var personangrep, rasistiske bemerkninger, eller noe som helst som skulle kvalifisere til fjerning av innlegg.”

Hmmm… må føles tøft. Du har min medfølelse.

moha
moha
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Armin Bahrami sier:
09. 02. 2010 klokken 22:21
Leet2: Det er ikke tøft når du er vant til å leve i en storm

Hvor ble det av leet2 som du svarer? Nå er brukernavnet bare leet. Og hans svar til deg forsvant også.

Må väre en “bug” i kommentatorfeltet

Helt enig i att sensur ikke höre hjemme hverken i Dagbladet eller här så lenge man ikke skriver ting som er helt klart “off topic” eller ulovlig. Ditt inlegg Dagbladet burde ikke väre noe problem, heller ikke noen av Leet eller Leet2´s inlegg på NS.

moha
moha
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Merkelig att kommentarer forsvinner, får pröve en gang til.
Ser ut som det er en “bug i kommentatorfeltet

Du svarer på en kommentar fra leet2, men litt senere er leet2 navnet borte og også hans svar på din kommentar der han sier att mange av hans kommentarer er borte.

Armin Bahrami sier:
09. 02. 2010 klokken 22:21
Leet2: Det er ikke tøft når du er vant til å leve i en storm…..osv

Sensur er aldrig bra hverken i Dagbladet eller andre plasser om man ikke skriver noe som er helt “bak mål” eller ulovlig. Dine inlegg i Dagbladet er det vel ingenting galt med i så henseende og heller ikke leet/leet2´s inlegg på NS.

frodo
frodo
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

hmmm…

Frodo er nå blitt sensurert her på forumet.
Føler med deg Armin

Gro
Gro
Abonnent
14 år siden

Jeg boikotter denne kommunistiske, ekstremfemininistiske, vulgære, hjernedøde, big brother-elskende plattheten som kaller seg en avis. Sannheten vil seire.

Kim
Kim
Abonnent
14 år siden

Det må da gå opp noen lamper for disse personene som fjerner disse komentarene? Jeg hadde ikke kost meg i en sånn jobb, men hver sin smak.

« Forrige artikkel

Homofili: Kåtskap eller kjærlighet?

Neste artikkel »

Nordmennene på Bilderberg-møtene

49
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x