Cover fra boken Dragestrid av Trond Skaftnesmo

Angrepet på oss alle

1K visninger
7 minutter lesetid
22

Kampen om mennesket og veien til et militært slavesystem

En bokanmeldelse

«Den som er villig til å gi opp sin eksistensielle frihet for å kjøpe seg litt midlertidig sikkerhet, fortjener verken frihet eller sikkerhet.» Vi er på vei mot et samfunn bygd på biometrisk overvåkning, kunstig intelligens og transhumanisme – eller et militært slavesystem. Det er tid for dragestrid. Mange forsøker å beskrive tiden vi lever i. Forfatter og antroposof Trond Skaftnesmo går dypere enn de fleste: Vi står midt inne i en dragestrid med røtter langt tilbake i tid. Boka kom til verden i 2022, men blir mer og mer aktuell kan det virke som med et Storting som pøser på med penger på krigføring, nytt blodbad inntreffer i Gaza og Bill Gates som spår ny pandemi. I sannhet lite som minner om fred og fordragelighet.

Skaftnesmo går dypt i materien med Rudolf Steiner som et ankerfeste. I et presist språk holder han kompliserte temaer i tømmene og får fram ulike sammenhenger historisk og metaforisk. Fascinerende og tankevekkende.

Skjebnetime og åndskrefter

Et slående aspekt er hvordan boka gir en utvidet forståelse av de siste års elendighet, ledet an av Covid-19, de påfølgende tiltak og eksperimentelle vaksiner og mørkemennene i World Economic Forum. En kan trygt si at friheten ble satt på prøve. Men hva viser det eksistensielle regnskap: Kjemper vi ikke for friheten fordi vi var så redde for døden? Som Benjamin Franklin sa det, sitert i forordet: “Den som er villig til å gi opp sin eksistensielle frihet for å kjøpe seg litt midlertidig sikkerhet, fortjener verken frihet eller sikkerhet.”

Forfatteren peker på at dagens krise er å betrakte “som vår skjebnetime”. En ting er de fysiske krefter, men vi kan “også erkjenne de åndelige krefter som virker i mennesket og mellom mennesker”. Og “framfor alt skjer kampen i hver enkelt menneskesjel”.

Det digitale overvåkingssamfunnet og 666-rytmen

En interessant vri er koblingen til Tolkien og “Ringenes herre”, hvor leserne møter mørkets fyrste, Sauron, “som vil gjøre verden om til en ødemark og et fengsel”. Sauron er en åndsmakt representert ved et brennende øye som ser rett inn i sjelen din: “Tolkien har her forgrepet karakteren av det digitale overvåkingssamfunnet, der hvert et skritt et skritt vi tar og hver virtuell bevegelse vi gjør på nettet, potensielt kan bli sett.” Sauron vil underlegge seg jorda og opprette et militært slavesystem, og tar vi med Steiner: “Å ødelegge jorden som et framtidig inkarnasjonssted”.

Steiner har nemlig omtalt et vesen med egenskapene til Sauron, og mener dette er “en åndelig impuls vi må bli konfrontert med gjentatt ganger – med “historiske angrepsbølger, med en rytme på 666 år”. Og ikke overraskende: Vi står midt inne i et slik angrep for tida. Det er det ikke vanskelig å se for seg er riktig, spesielt når denne siste rekken av angrepsbølger begynte for 20 år siden med “War on terror”. I dette er Skaftnesmo uforlignelig, han trekker de lange linjene. Det oppleves virkelig befriende og innsiktsfullt. Så lenge vi godtar at det finnes mer enn det vi ser.

At han trekker inn Bibelen av og til gjør dette enda sterkere. Skaftnesmo har en rekke fine formuleringer som denne: “I vår kultur er djevler og demoner har blitt en rødlistet art”. Og det er jo dumt siden det onde virker å være midt i blant oss. Vi skal ikke si at Klaus Schwab og Henry Kissinger er demoner, men utstrålingen fra disse elitepersonene er ikke akkurat glede og nestekjærlighet. En skal ikke utelukke at maktpersoner er påvirket på et dypere nivå enn det vi til vanlig erkjenner, av åndsmakter som ikke har gode hensikter?

Satan, kunstig intelligens og transhumanismen

Lucifer får også oppmerksomhet via Steiner som peker på at Lucifer (slangen i paradiset) “bevirket slik at mennesket ble et selvstendig individ”. Lucifer vs. Gud: “Ved å stille seg inn i den kampen, har mennesket mulighet til å bli et fritt vesen, ikke bare i forhold til sine omgivelser, men også i forhold til Gud.” Ikke nok med at vi har Lucifer (lysbringeren) som lokker, vi har også en utfordring fra mørkets fyrste, Satan (omtalt av Steiner som Ahriman). Og sistnevntes ideologi finner vi i kunstig intelligens og det transhumanistiske miljøet. “Troen på at vi kan få evig liv i det globale datanettverket, eller i nettskyen…”

Det oppleves som at Skaftnesmo virkelig treffer i denne analysen, selv om en kirkegjenger kanskje ikke helt vil kjenne seg igjen.

Latterlig angrep

Et høydepunkt i boka er når Skaftnesmo omtaler angrepet mot seg selv i Haugesunds avis som spredde seg til Klassekampen. Med ironi og underfundighet setter Skaftnesmo sine kritikere på plass, til tider slik at en må flire: “Vi får aller først vite at Skaftnesmo og hans like ‘står for nøyaktig slike konspirasjonsteorier som PST advarer mot’. Så da er det vel bare å vente på terrorstemplet og arrestorden.” Videre kommer en lærer i Steinerskolen med en uttalelse om små “rusk i rørsla” og plasserer hvor “den illeluktende hunden ligger begravet”. Og stinkende hundelik river jo i nesa.

En kommentar fra Skaftnesmo: “Hva er det med disse antivaksere, konspirasjonsteoretikerne og vaskeekte antroposofer, som gjør det så viktig å støte dem ut – når de altså likevel er på vei til å dø ut?” Men vår mann ser hva konsekvensen kan bli: “Og folk – også i våre kretser – bøyer hodet i angst for hva som har kommet over oss. Den angsten kan umulig føre noe godt med seg. Retter vi oss ikke opp i ryggen og forlanger å få praktisere vår ytringsfrihet, er jeg redd den går i vasken og vårt demokrati med den.”

Legemiddelindustri og kvasivitenskap

Best er kanskje Skaftnesmo, i alle fall for de som ikke er vaskeekte antroposofer, når han finner fram fakta om legemiddelindustrien og korona-pandemien, sindig og systematisk. En skulle jo tro at til og med faktasjekkere med blod på tann (holdt på å skrive “fra helvete”) ville sette pris på det. Et sitat henter han fra professor i medisin ved Harvard og sjefsredaktør i The New England Journal of Medicine (1977-1991), Arnold Seymour Relman: “Den medisinske profesjon er blitt kjøpt opp av den farmasøytiske industrien, ikke bare med hensyn til sin medisinske praksis, men også med hensyn til undervisning og forskning. De akademiske institusjonene i dette landet (USA) tillater seg selv å bli betalte agenter for den farmasøytiske industrien. Jeg synes det er skammelig.”

Sjefsredaktør i The Lancet: “Anklagene mot vitenskapen er helt enkelt at mye av forskningslitteraturen, kanskje halvparten, simpelthen kan være usann.” En annen: “Det vi ser er organisert kriminalitet i en industri som er fullstendig råtten.” Hei, helsedirektør og VG-redaktør: Fikk dere med dere budskapet? Vi vanlige dødelige kan i alle fall enkelt slå fast: Vi er lurt! Dette understrekes i gjengivelsen av en Michael Yeadon-artikkel, medisinsk ekspert og tidligere visepresident hos vaksineprodusent Pfizer: “De 12 Covid-løgnene framført av WHO og CDC, media og helsemyndighetene”.

«De 12 løgnene framføres av WHO og CDC, media og helsemyndigheter» og «Korreksjon av de 12 Covid-løgnene – fremført ved dr. Michael Yeadon»:

 1. SARS-CoV-2 har så høy dødelighet at ethvert middel må tas i bruk for å spare liv. Korreksjon: Dødsraten er ikke mer enn 0,1-0,3 prosent, som ikke er signifikant ulikt de årlige influensa-epidemiene.
 2. Fordi dette er et nytt virus, vil det ikke være noen eksisterende immunitet i befolkningen. Korreksjon: Basert på fagfellevurdert forskning, vil 30 til 50% av befolkningen ha en forutgående kryss-immunitet.
 3. Viruset diskriminerer ikke: Ingen er trygge før alle er trygge. Korreksjon: SARS-CoV-2 diskriminerer. 1000% mindre hos unge enn eldre.
 4. Asymptomatisk smitte: Også folk som ikke har symptomer kan være infisert og smitte andre. Korreksjon: Asymptomatisk smitte er det sentrale begrepsmessige bedraget som er brukt til å begrunne alle tiltak.
 5. PCR-testen identifiserer folk med klinisk infeksjon. Korreksjon: PCR-testen er det sentrale operasjonelle bedraget.
 6. Ansiktsmasker/munnbind hindrer eller bremser spredning av virus. Korreksjon: Masker/munnbind hverken hindrer eller bremser spredning av virus.
 7. Nedstengninger bremser spredning av virus og reduserer antall korona-syke og korona-dødsfall. Korreksjon: Generelle nedstenginger virker aldri. Kun «vær hjemme når du er syk» virker.
 8. Det finnes ingen effektive behandlinger av covid-19. Korreksjon: Det finnes flere trygge og effektive midler for covid-19.
 9. Du kan bli infisert av viruset flere ganger. Korreksjon: Fagfellevurderinger viser få kliniske dokumenterte reinfeksjoner.
 10. Flere varianter vil opptre, gir grunn til bekymring. Korreksjon: Viruset muterer langsomt, ingen variant i nærhet av å kunne motstå naturlig immunitet. En vaksine-immunitet, som er mer spesifikk, kan være uvirksom mot nye varianter. Grunn til bekymring.
 11. Universell vaksinering er eneste måte å få slutt på pandemien. Korreksjon: En uprøvd vaksineteknologi er ikke en sikker vei til å få slutt på en pandemi. Vaksiner som tillater reinfeksjon vil tvert imot sørge for at pandemien fortsetter.
 12. De nye vaksinene er sikre og effektive. Korreksjon: De genbaserte «vaksinene» er giftige, idet spike-proteinet som kroppen tvinges til å produsere, kan framkalle blødninger, mikroblodpropper og andre sykdomstilstander.

Det er ganske enkelt fantastisk. Den største pandemien i moderne tid er basert på tull og tøys. Hvordan kan vi tro på noe som kommer fra myndighetene etter dette?


Hitler-visjonen

Covid-19, skal vi ta inn over oss leder av World Economic Forum, betyr en samfunnsomveltning som vil vare i mange år, kanskje i mange generasjoner. Skaftnesmo merker seg at ønsket om en global regjering ikke er en demokratisk visjon: “Den er snarere et ønske om å overføre all makt til internasjonale konserner, milliardærer, teknokrater, altså en visjon som får Hitlers fører-ambisjoner til å virke som en barnelek – Ein Reich, ein Volk, ein Fürhrer i moderne forkledning”. Så i dag er vi som i 1938, rett før konsentrasjonsleirene blir bygget? Og lærdommen av Holocaust rykker nærmere: Medisinen forvandles fra et humanitært yrke til et morderisk apparat.

Kanskje er redningen et Kristusmøte i denne tids dragestrid? “Et slikt møte vil etterlate en visshet om at livet på jorden har en mening, og at det ligger en evighet foran og bak. Vi vil vite at vårt evige vesen ikke kan drepes av steiner, bål og brann, av kuler eller av virus.” Les denne boka og gjerne også “Vaksinetvang” av samme forfatter. Som evangelisten Johannes sa det: Dere skal kjenne sannheten, og sannheten skal frigjøre dere.

Tittel: Dragestrid. Kampen om mennesket
Forfatter: Trond Skaftnesmo med bidrag fra tre andre
Antall sider: 315
Forlag: Paradigmeskifte forlag

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

22 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Sveinung
Sveinung
Abonnent
10 måneder siden

Er godt i gang med boken, og den fenger allerede – Har lest “VAKSINETVANG, I skyggen av Koronakrisen, av samme forfatter … den boken anbefales, den burde vært pensum i en del undervisning og ikke minst blant en del helsepersonell … utover det så bør alle lese den. Mye nyttig informasjon som ikke kommer frem i lyset via “etablerte sannheter” – dessverre – Lite balansert info kommer frem via MSM. (i all hovedsak propaganda – du blir fortalt hva du skal synes tenke, tro og mene – det de ikke vil at du skal vite, holder de kjeft om. Husk hva den norske legen GHB sa: (landsmorderen i AP) Vi er bekymret for hva folket blir fortalt) Farlig!
 
Bøkene kan kjøpes her: https://www.ark.no/produkt/boker/fagboker/vaksinetvang-9788293235378 Og: Dragestrid kan bestilles her: https://www.ark.no/produkt/boker/dokumentar-og-faktaboker/dragestrid-9788293235422 Vel anvendte penger. (omtrent det du soser bort på en liten kveld på puben)

eee
eee
Anonym
11 måneder siden
finn
finn
Anonym
Svar til  eee
11 måneder siden

Hva sa du for 15 år siden?

Hva er egentlig problemet med dette? Hvis du er redd for AI, hvorfor bruker du pc/mobil? Dette er bare en utvikling av programmering, jeg håper du ikke tror at en pc skriver dette helt på egenhånd? AIen gjør bare det den er programmert til på samme måte som når du for eksempel søker etter informasjon på nettet.

eee
eee
Anonym
Svar til  finn
11 måneder siden

For den som ikke er smart nok til å se problemet må man bare ignorere, lykke til fjøsnisse :)

finn
finn
Anonym
Svar til  eee
11 måneder siden

Når man tyr til kallenavn på en som stiller enkle spørsmål viser man tydelig hva slags person man er. Man viser også tydelig at man har absolutt NULL argumenter.

eee
eee
Anonym
Svar til  finn
11 måneder siden

Ta deg en toy, sukkerplomme :)

ken
ken
Anonym
Svar til  finn
11 måneder siden

finn – Når en larve er gjemt inne i en kokong, er den bare oppmerksom på kokongen da det er alt som presenteres…

Max Igan presenterer her noe vesentlig om AI, samt noe annet som er interessant i disse dager (utenfor kokongen): https://www.bitchute.com/video/2vEGsG38gkzs/

finn
finn
Anonym
Svar til  ken
11 måneder siden

Her var det ikke mye interessant nei. Fint om du kan gjengi hva du mener en musiker synes er interessant om AI.

Trygve
Trygve
Abonnent
Svar til  ken
11 måneder siden

Det at Max Igan er musiker diskvalifiserer han ikke fra å snakke om interessante ting. Jeg har sett bare halve videoen, men jeg synes det er interessante kommenterer.
Det med CO2 «problemet» miljøaktivistene snakker om. Spådommen om at de store kystbyene skulle ligge under vann i 1995 er jo en spådom så dårlig at hvis de andre tingene de snakker om i dag er like dårlig fundert er det ikke mye å feste lit til.
Vi vet jo at planteriket og dyreriket lever i symbiose hva gjelder Co2 utslipp fra dyreriket, henholdsvis CO2 opptak av planteriket og omvendt. Da synes jeg det er interessant å vite at planteriket i Australia forbruker mer CO2 enn dyreriket produserer. Vi vet jo også at planter trives bedre med over dobbelt så mye CO 2 som finnes i atmosfæren. Da planter er en viktig næringskilde for dyreriket kan en jo også lure på hvorfor CO2 er betraktet som farlig.
Hva gjelder vaksiner som er et tema i videoen så har jeg satt meg inn i de 2 teoriene, av de 2 samtidige i 1890-årene franske forskere Louis Pasteur og Antoine Bechamp, henholdsvis germteorien som Pasteur og tyske Robert Koch var tilhenger av, og miljøteorien som Antoine Bechamp har formulert.
 Kort fortalt sier germteorien at sykdommer skyldes mikrober som angriper oss og skaper sykdommer, mens miljøteorien sier at hvis vårt indre miljø, og det ytre miljø vi lever er dårlige, opplever vi å bli å få sykdommer.
Den gangen greide Louis Pasteur å isolere bakterier som han så utsatte dyr for som da døde av hans forsøk, og han «beviste» da at germteorien var riktig. Fra da av var miljøteorien glemt av det etablerte helsesystemet.
Dyreforsøkene Pasteur gjorde, viste seg senere å ikke ha vært utført etter vitenskapelige kriterier.
Men da var miljøteorien og Antoine Bechamp gått i glemmeboken.
I teorien om vaksiner er det bakteriene/viruset som må være hovedingrediensen i alle vaksiner. Det å isolere det sykdomsframkallende vesenet er altså hovedsaken for å kunne lage en vaksine..
I 1954 fikk John Franklin Enders Nobelprisen for å ha isolert mesling-viruset. Fra da av ble det også laget vaksiner mot sykdommer som skyldes virus angrep.
I 2020 da Covid 19 dukket opp begynte noen leger virolog Dr. Stefan Lanka, Dr. Thomas Cowan , Dr. Andrew Kaufman med flere å sette seg inn i miljøteorien og å studere nærmere hvordan Enders hadde isolert mesling-viruset. Det viste seg at Enders aldri isolerte dette viruset. Han gjorde en prosedyre som må kalles som det motsatte av å isolere. Han blandet sekretet fra den syke med en mengde ingredienser, tok et elektro mikroskop bilde av denne blandingen. På dette bildet fant han noen like store og med samme utseende elementer som han da kalte virus. Men bildet av blandingen inneholdt masse andre elementer. Altså viruset var ikke isolert. Dermed var det pr. definisjon på hva som er en vaksine umulig å gjøre en vaksine mot dette viruset.
Disse legene fortsatte da sine studier og spurte godt over 100 store laboratorier rundt omkring i verden om de kunne vise til et papir hvor de hble bevist at var blitt isolert et virus. Alle måtte innrømme at alt de hadde gjort når de sa de hadde isolert et virus var å ha brukt Enders sin metode.
Dermed har alle vaksiner som har vært gitt mot sykdommer som skyldes virus de siste nesten 70 årene ikke kunnet ha vært noe annet enn en god fortjeneste for farmasøytisk industri, og enda mer omsetning for de for medisinene de leverer mot bivirkningene disse vaksinene skapte. Hva da merd Covid 19 som i henhold til det etablerte systemet skyldes et virus?
Jeg synes det jeg har sett av videoen behandler meget aktuelle og interessante tema.

ken
ken
Anonym
Svar til  Trygve
11 måneder siden

Tommel opp!!! Influensa forsvant i 2020/2021 og Covid 19 tok over. Hmm…

finn
finn
Anonym
Svar til  Trygve
11 måneder siden

Jeg kunne ordlagt meg annerledes: hva sier denne musikeren son er interessant om AI? For øvrig er det skremmende hvordan folk som “Max” blir brukt som noen man burde lytte til. En rask kikk på hjemmesiden hans så fremstår han som en “ekspert” på veldig meget områder: AI, vaksiner, miljø etc, mens det er lite substans i det han legger frem.

Du kommer med noen rare påstander som du burde kunne backe litt opp, som for eksempel noe bevis på at meslingviruset ikke er isolert.

Nå handlet også denne debatten om AI, men er ikke overrasket over at det sporer av da konspirasjonsteorerikere som regel har få argumenter for meningene sine.

Trygve
Trygve
Abonnent
Svar til  finn
11 måneder siden

Alt jeg skriver er selvsagt annen hånds kunnskaper.  Det er det jeg har funnet ut ved å sette meg inn i hva John Franklin Enders gjorde i 1954, og hva de legene jeg henviser til har gjort de siste 3 årene, og en del bøker jeg har lest om temaet vaksiner. Om «påstanden» er rar kommer vel an på hvilke informasjoner den er basert på. Jeg er ikke god nok pedagog il å forfatte den totale fortellingen om denne, etter min overbevisning, manglende isolasjonen. Dessuten vil jeg ikke bruke tid på det. Det bare å sette i gang med å finne ut hva J.F. Enders og de laboratoriene gjorde som de kaller isolasjon, og om det kan karakteriseres som isolasjon av virus.

finn
finn
Anonym
Svar til  Trygve
11 måneder siden

Hvis du sitter på info som kan motbevise en nobelprisvinner, så foreslår jeg at du setter i gang med skrivingen så snart som mulig. Dette ville vært ganske sensasjonelt i så fall. Du kan til og med bruke “AI” for å hjelpe deg med teksten. Men jeg tillater meg å tvile sterkt på at du har noen som helst bevis på dette, så det blir nok bare med de spekulasjonene du kommer med her.

ken
ken
Anonym
Svar til  finn
11 måneder siden

Lys i vinduene, men ingen hjemme? Eller jobber du for mainstraem media?!? Har fulgt Max Igan i mange år. Det aller meste han har opplyst om i fortid, kommer til syne i etterkant uten at det blir nevnt en pøkk i msm. Så det taler for seg.

Og hvem er du til å motsi ham? Hva er poenget ditt? Det er et faktum at du ikke møter et eneste argument. På hvilket sett tar han feil i hans faktaundersøkelser? Er det desinformasjon? Hvorfor? PROOVE HIM WRONG!

Han oppfordrer “deg” til å gjøre din egen research via sakene han belyser. Hvor er den?

Ingenting møtes med argumenter fra deg. Neste fra deg er vel at han er en “trussel mot demokratiet” (les; hvis man ikke tenker som globalistene, er man rasist, fascist, nazist og annet BS, hvilket klassifiseres som en trussel mot demokratiet. Er man derimot enig med globalistene, så handler det om demokrati, hvilket selvsagt ikke handler om demokratiet som forespeilet godtfolk, men “DEMON-KRATI”)

Ditt demokrati og ditt verdigrunnlag tåler ikke å bli sett i sømmene. Gjør man det, blir man sensurert. MEN… Du kan ikke argumentere da du vet at du taper, men gaper og skriker og dekker til ørene… Det er din falske melodi.

“Vi” er her for at vi har fått nok av å bli behandlet som piss dag ut og dag inn av folk som kaller seg våre politikere/media og ditt og datt. “Vi” har fått nok av å bli pissa på av våre såkalte myndigheter ved å bli aktoritetsvoldtatte 24/7. Nok er nok!

Men aldri så galt at det ikke er godt for noe… Det er blant andre sånne som deg som gir alternativt media den styrken den har. Hadde alternativt media kunne blitt debunket lett fra sånne som deg, så hadde de ikke vært såpass mange som de er, ei heller kraftfulle. Så isteden for å forsøke å leke viktig, finn (forsøke å bortfoklare, dumforklare, forulempe mm), møt argumentene! Ellers blir bare alt helt meningsløst! 

PS! Finn… finn Finn! Du har dårlig tid, for snart vil alle løgner være ute i lyset for alle å se…

finn
finn
Anonym
Svar til  ken
11 måneder siden

Jeg hadde et veldig enkelt spørsmål til deg, Ken, men siden du heller ikke har noen gode argumenter så sporer du helt av igjen. Skal man diskutere med noen så er det greit å ikke komme med personangrep og ikke tilegne andre meninger.

Trygve
Trygve
Abonnent
Svar til  finn
11 måneder siden

Jeg har aldri sagt at jeg sitter på den informasjonen. Om jeg sier at John Franklin Enders og de andre som sier de har isolert virus, i stedet for å isolere viruset fra sekretet til den syke, blandet sekretet fra den syke med vev fra apenyre, vev fra levende abortert menneskefoster, vev fra ufødt kalv og diverse andre remedier blant annet antibiotika, frøs denne blandingen, skar av en skive, og gjorde en omfattende prosedyre i elektro-mikroskop for å få fram et forstørret bilde for å kunne se detaljer på dette bildet, og på dette bildet med mange andre ting finner noe de døper til å være et virus så har vel det ingen sannhetsverdi. Jeg har jo ikke utført dette.
Jeg har gitt navnene på de som har gjort disse undersøkelsene Dr. Thomas Cowan, Dr. Andrew Kaufman og Dr. Stefan Lanka og flere. Enhver som er interessert i å finne ut av dette må selvsagt selv undersøke kildene. Dr. Stefan Lanka har bevist at såkalte coronavirus som de finner på disse bildene de har døpt for å være virus, også finnes på bildet uten av de har blandet inn sekret fra syke i blandingen og da kan det de ser på bildet og kaller for virus, ikke komme fra en syk person. Og ordet «blandingen» er det motsatte av isolasjon. Derfor er jeg overbevist om at ingen noen gang har isolert et virus. Det er den eneste konklusjonen jeg kan komme til ved å sette seg inn i det jeg har gjort.
Jeg har også satt meg inn i vaksiner ved å lese bøkene «The Contagion myth» av Dr. Thomas Cowan og Sally Fallon Morell, «Vaccines» av Dr. Richard Moskowitz, «The Vaccine Crrime Report» av Dr. Kamalpreet Singh og et par bøker til om vaksiner og sett en del videoer om temaet laget av Andrew Kaufman om terrengteorien. Ha en fin dag.

finn
finn
Anonym
Svar til  Trygve
11 måneder siden

“Det er det jeg har funnet ut” ‘ Dette er dine ord. DU har funnet ut. Men det er jo typisk for folk som ikke kan backe opp påstandene sine: “gjør din egen forskning”, jeg regner med folk som deg sier dette da de innerst inne vet at de ikke har noen reelle beviser.

Trygve
Trygve
Abonnent
Svar til  finn
11 måneder siden

Du sier du ikke liker folk som kommer med personangrep og så sier du om meg. Sitat «Men det er jo typisk for folk som ikke kan backe opp påstandene sine* Du forteller vel her at jeg er en spesiell type menneske som ikke kan lyttes til. Ligger det ikke et lite personangrep her? Jeg lever godt med det.
Det var en interessant erfaring ,men lite givende for meg å utveksle meninger med deg. Derfor avslutter jeg her nå. Ha en fortsatt fin dag.

finn
finn
Anonym
Svar til  Trygve
11 måneder siden

Men du kan jo ikke backe opp påstandene dine, da er det jo ikke et personangrep, men heller en observasjon av virkeligheten.

Erik Wilton
Erik Wilton
Abonnent
11 måneder siden

Ja du gode Sven-inge Johansen – meget omfattende og utførlig konkluderende formeninger – imponerende!
Vell – hva om du ikke humoriserte så mye i sarkastiske formeninger og var mer i enklere konkrete former men selvfølgelig med spørsmål – kanskje det ville forhåpentligvis få enda flere til og tørre og ta ansvar og tenke selv?

eee
eee
Anonym
11 måneder siden

Jeg elsker begrepet Kvakksalver, min bestefar brukte det ofte om …. hehe :)
De stjeler vårt digitale minne, og redigerer etter behov. (The backdoor in the programs)

MULIGE, “klarsynte” inntrykk:
Savnet, Marcus, Tana Finnmark:
“Klærne hans”, “Han frøs”, “Politiet i Finnmarken”, “BROR TIL MARCUS”, (Alltid sjekk om forsvunnede mennesker er å finne på psy. avdelinger, og militærets sorte camps)
(Tror dette er en blanding igjen, men hvem vet. Har han i det hele tatt en bror?)
Skal se om jeg får noen me inntrykk om dette.

Mulige “Klarsynte” inntrykk MIX:

“Donasjonene kommer hvert kvartal” (Organer? – Jaiks!)

“Other instruments arrived” (Close to the apartment) Mitt innrykk er at dette dreier seg om ulovlige militære våpen, THE BLACK MILLITARY PROGRAMS. Men who knows. MC våpen?

« Forrige artikkel

De brutale herskere

Neste artikkel »

Pride: Volden mot befolkningen

22
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x