https://www.nbcnews.com/news/world/israel-strikes-gaza-after-its-soldiers-come-under-fire-n893216

De brutale herskere

648 visninger
58 minutter lesetid
Blir ammunisjon med hvit fosfor brukt av F16-jetfly over befolkningen i Gaza? Er du tilfeldigvis i området og ikke har kommet deg i sikkerhet, kan du bli truffet. Fosfor brenner seg inn gjennom hud og hår, inntil knoklene, og stopper først å brenne når oksygen er borte. Hvis du puster den inn i lunge eller svelger den ned til maven, taler mye for at du ikke overlever, blir du truffet på huden, får du de frykteligste brannsår og du blir såret for livet. Det er vanskeligst for de aller minste å komme seg vekk i tide. De vet ikke engang hvor farlig det er. Bruk av hvit fosfor er forbudt iflg konvensjoner, Israel forakter konvensjoner, artikkel om hvit phosphor, her, foto, her.

De som tror på brutalitetens makt, tror ikke på åndskraft. De er fanatiske materialister på den ene siden, og samtidig religiøst troende når det gjelder pengenes kraft, rikdommens glans og gullkalvens fremtid; de reneste luftspeilinger og illusjoner, en underlig kombinasjon.

Men så står de også i en kontinuerlig sjelelig spagat, med åpen dør for schizofreni, en plage for mange i Israel (her). Sin egentlige kraft henter åndsfornekterne fra å undertrykke folk de ikke liker. Med brutal makt produserer de situasjoner på samlebånd; og nærer seg av det frykt svetter av seg. Den 65 km lange og 7 meter høye, en helt umenneskelige mursperringen omkring Gaza, er et slikt stående fryktmonument (her).

En 65 km lang mur, 7 meter høy, bygd omkring Gaza skapte den største konsentrasjonsleir i verden med 2,3 millioner kvinner, barn og ungdommer, og noen få menn, artikkel og foto, her.

At fortvilelsen slår om til aggresjoner, er lett forståelig, for makthaverne slår geværkolber i ansiktene på barn, de skyter steinkastende ungdom med skarp ammunisjon, de drap også en motorsyklist og dens passasjer med en 25 mm GAU-22/A fire-løps-Gatling maskinkanon fra det militære jetfly F-35, som kan skyte omkring 3,000 skudd i minuttet. Det er så brutalt at det er vanskelig å begripe. Gazas innbyggere beveger seg som levende skygger for ikke å bli skutt til døds av snikskyttere med hurtigskytende rifler utstyrt med spesialkikkert og spesialammunisjon.

Israel er staten som dreper seg ut av sine maktproblemer, vi har aldri hørt om lignende tidligere, de påberoper seg å være en sivil stat, men driver i virkeligheten en kontinuerlig krig mot sine egne innbyggere. De vil også ta ledelsen over hele verden gjennom det de kaller Den nye verdensorden, deres kontinuerlige krig mot innbyggerne vil fortsette, men da over hele verden. Deres destruktive holdninger har de siden 1992 forsøkt innarbeidet hos politiet i USA, senere også hos norsk politi, samt i alle europeiske land. Min berettelse om dette er holdt ærlig og oppriktig og i beste mening, det jeg har fortalt om er slik jeg oppfatter situasjonen pr idag. Jeg har gjort og gjør fortsatt feil i bedømming av dette, men leser får avgjøre om det jeg hevder kan stemme. Jeg vil begynne med Mossad: Mossad er en viktig brikke i etableringen av det kommende verdenstyranni.

“Det var behov for å gjenopplive de politiske militære spenninger som de hadde utnyttet etter 11. september 2001 til Israels fordel: derav “Flemming Rose”- provokasjonen, derav koordinert, utbredt markedsføring av hendelsen, derav ytringsfrihet blant vestlige sayanimer, liberale, konservative og neokonske ideologer, derav den forutsigbare eksplosjonen av protest, derav “gjenskapingen” av Midtøsten spenning… og fremskritt av Israels egen agenda,” (s. 140), prof.emeritus, James Petras (f. 1937), foto her.

Hvem er Mossad?

Propagandaen har i årevis villet fremstille Mossad som modige, djerve speidergutter som alle beundrer, som en tidløs samling av James Bond som alle har tillatelse til å drepe, det var et viktig poeng. De fleste utenforstående føler avsky ovenfor deres metoder, også de som går i deres “søte” honningfeller. Bare spør Mordechai Vanunu, han ble narkotisert i Roma av en vakker Mossad-kvinne som han ville elske, men istedenfor elskov ble ham pakket nedbedøvd inn i en større koffert og sendt til Tel Aviv med fly.

Her ble han idømt et fengselsopphold på 18 år (Mordechai Vanunu på Facebook, her, sitter ennå i husarrest). De episoder jeg nevner er de som faller meg inn når jeg skal beskrive Mossad, episoder jeg har støtt på i presse, internett og litteratur. Jeg vet de er bare forbokstavene på en virksomhet gjennomsyret av bedrageri og løgn, av et destruktivt mørke. Artikkelens lengde tillater bare beskrivelse i form av skisser. Sikkert er, Mossads tentakler når langt, helt ut på den norske landsbygda, men jeg går ikke inn på detaljer fra terrorhendelsen på Utøya. Sikkert er også, at det som Mossads har forårsaket i virkeligheten er langt verre enn det man kan forestille seg.

Mossad har lange lister over drap, mord og attentater de skryter av, de liker å skryte. Det skal være en “fantastisk” tillatelse, forteller enkelte agenter, å få drepe i statens navn. Mon tro om de mener de slipper unna sitt personlige ansvar? Prosjektet Muhammed-karikaturene i 2005/2006 var Mossads, deres mann i Jyllandsposten var kulturredaktør Flemming Rose, en ukrainsk jøde.

Mange ble drept under de følgende voldsomme demonstrasjonene i mange land den gang, det viste Mossads omfattende kontaktnett og deres utviklede evner til å manipulere folkemengder, særlig under demonstrasjoner (her). Det enset ikke Flemming Rose. Etter hendelsen pakket han kofferten i Århus og flyttet til Miamis solvarme strender, forteller forfatter James Petras, som øyeblikkelig hadde skjønt hva som egentlig var på gang, boken The Power of Israel In The US kom ut allerede i 2006 (boken kan lastes ned, her).

En buss i Tel Aviv ble i 2012 sprengt akkurat så mye at det kunne kalles et terrorangrep (avisartikkel, her), ekspertene hadde meget selektivt bygd inn den riktige mengde sprengstoff under gulvplatene, slik at alle passasjerene overlevde. En buss står aldri avsides og ubevoktet, men er alltid i drift. Og er den ikke i drift, står den alltid avlåst og bevoktet. Det er ikke mulig for tilfeldige palestinske terrorister å bygge inn sprengstoff i en buss i en avsidesliggende sidegate, særlig ikke i politi-, militær- og overvåknings-staten Israel. Det er ikke bare å klistre opp sprengstoff under en buss; det er komplisert, krever detaljert kunnskap om type, mengde, om metallplatenes tykkelse og plassering, det tar timesvis. At ingen ble drept er bekreftelsen, for det var nettopp hensikten. Mossad har de beste sprengstoff-folkene i verden, de skryter av det, de elsker sprengstoff siden de drap Tsar Aleksander II i 1881 med dynamitt. Hendelsen i Tel Aviv i 2012 var etter min mening Mossads, og dermed den israelske stats egen terroroperasjon.

Ser vi bruk av vold og brutalitet i demonstrasjon, er det med stor sikkerhet folk fra Mossad tilstede som rådgivere. Mossad leverte våpenet som skjøt hulroms-ammunisjon, utviklet i Israel og ment til bruk i demonstrasjoner (silver bullit) for å skade utvalgte demonstranter til invaliditet eller den sikre død; Anders Behring Breivik brukte et slikt hurtigskytende spesialgevær på Utøya i 2011, legene som behandlet de sårede ungdommene stusset over de omfattende indre skadene.

Mossad planla og sørget for de bevæpnede protestene mot Assad i Syria, infiltrerte ISIS-soldatene (med toyotapickups, våpen og lønn betalt av USA og NATO) for å styre det de kalte borgerkrig til deres fordel i Syria, de var med sine agenter i Irak og hadde også styringen på Mujahedin og Taliban i Afghanistan. De hadde sine agenter ikke bare i Algerie (In Amenas oljeanlegg, ukeblad-sjørøveren Mokhtar Belmokhtar) og under Libyaødeleggelsene, men også i enhver terrorgruppe i de dype afrikanske jungler. Der hvor det ble brukt sprengstoff som skulle drepe folk som hadde skjønt for mye og la hindringer i veien, kunne du være trygg på at dette var Mossad i samarbeid med MI6 fra London, det er almenn kunnskap blandt folk flest, det vet ikke bare gatefeierne i Irak, men også bryggeriarbeiderne i London.

“Kort tid etter eksplosjonen la talsmannen til Israels statsminister Benjamin Netanyahu, Ofir Gendelman, ut en melding på Twitter og sa (utdrag): “En bombe eksploderte på en buss i Tel Aviv sentrum. Dette var et terrorangrep … Talsmann for Hamas, Abu Zuhri, berømmet angrepet ” (her). Kort tid etter eksplosjonen ble dette meddelt, et meget dårlig tegn; Ja, det hadde lenge gått sterke rykter om at Hamas ble styrt av Mossad, Hamas er provokatørene, Mossad bestemmer hva ledere skal si (se artikkel om Hamas i Intercept, her, om dokumentarfilmen Killing Gaza, fra 2014, her).

Fra artikkel: “Ikke glem at det var Israel som skapte Hamas, organisasjonen beskyldt for terrorangrep mot Israels folk. Hamas ble opprettet av israelsk etterretning med det formål å undergrave PLO og Yasser Arafat.” (fra With Friends Like These, her).

De er internasjonalister og jobber over hele verden. Stort sett unge folk lar seg lokke inn i Mossads mørke favn, Kay Griggs kalte dem uansvarlige tenåringer i sitt lange Strawcutter-intervju, ikke engang verdt å kalle etterretningsfolk. Victor Ostrovsky, forfatter av boken som detaljert omtaler Mossads drap på Uwe Barschel (By The Way of Deception, kan lastes ned, her), forsvant nokså fort ut igjen da han skjønte hvor landet lå, og skrev sin første bok om dette.

Og det likte Mossad dårlig

Familien Fogel i Itamar, Israel, brutalitet uten sidestykke vi må gjøre alt vi kan for å bekjempe, en hendelse som gjør meg dypt ulykkelig, minneside, her.
Han ble kalt Jihadi John, snakket cockney-engelsk, var en av fire spesialister fløyet inn fra London for å i sin tid lære opp ISIS til å utføre de grusomste henrettelser. De ble kalt the ‘Beatles’. Jeg mener han var Mossads mann. Hans egentlige oppdrag var å få blodet i den hvite manns årer til å fryse til is, av redsel, husker godt at CIA hadde mottatt 500 mio dollar (her) for å produsere slike fake videoer, men Mossads folk utfører slikt, slik de skandinaviske jentene ble drept i Marokko (her), artikkel og foto, her.

For hvis det skulle behøves terror, mordoverfall og annet sleskt var Mossad straks på pletten: Knivdrap i mulm og mørke har alltid vært deres beryktede spesialitet, “slashing their throats” (fra minnesiden, her). Drapet av nesten hele familien Fogel i Itamar i 2011 var etter min mening den israelske stats verk; Netanyahu rykket straks ut i offentligheten etter hendelsen ble oppdaget og “beskyldte” palestinerne; han ville ha hevn og ville som “belønning” tvinge igjennom 500 nybyggerboliger på Vestbredden;

At det var staten selv som sto bak, skjønte jeg fordi: Det er få som er villige til å slike handlinger på seg, meget få, ingen engang vanlige kjeltringer gjør slikt, men utvalgte gjør det, som mordkvartetten ‘Beatles’ fra London, spesialistene som ble fløyet inn for lære opp ISIS i å kutte hoder av folk, de opptrådte med masker, da man ellers ville ha sett hvem de var og hvor de kom fra. Det var det ene. De hadde folkene.

Det andre som var avgjørende for min oppfatning var: Netanyahu var så uforsiktig å kreve dette før likene hadde blitt kalde; ingen etterforskning hadde funnet sted, absolutt ingenting, han ville utnytte sjokkbølgen denne forferdelige handling skapte over hele verden, gav slipp på vanlig fornuft, han kunne (i teorien) ikke ha hatt den minste anelse om hvem som sto bak. Men han visste det alikevel. Det var karaktertrekkene hos skikkelsen Netanyahu i et nøtteskall; han sto i to motsatte leire samtidig, en rolle som forfølger ham, han kan derfor aldri være ærlig eller sagt med andre ord, han lyver alltid til offentligheten.

Mossad har en rekke ganger utført lignende arrangementer; Israel som stat hadde regelmessig behov for palestinsk terror for å kunne iverksette de “nødvendige konsekvensene”, annektere (stjele) nytt land, tvinge igjennom nye lover, tvinge igjennom mer kontroll og ytterligere bevæpning, og bli en riktig terrorstat. Men å myrde nesten en hel familie for å få en politisk-strategisk fordel, hadde jeg aldri hørt om før, jeg er ennå dypt sjokkert over en slik beregnende ondskap, 12 år etter, noe så gudsjammerlig trist. Men det er bare som å skrape i lakken, meget mere forferdelig mørkt ligger gjemt under overflaten. Først meget senere etterpå klarte de å overtale to palestinske ungdommer til å ta drapene på seg. Mot belønning. Om familien Fogel, fra den sionistisk-kristne avisen Idag, her.

Ofrer sine egne, men også andre

Eustace Mullins (1924-2010) i Salmon Arm, Kanada, år 2000, her.

Helt siden sionistene inngikk et samarbeide med nazistene 1923, hadde marxistjødene utarbeidet en dødelig strategi for å skremme de ikke-sionistiske jøder til å skulle flytte til ørkenområdet Israel. At de ikke ville det, skulle koste mange av dem livet; de marxistjødiske politiske sionister hadde aldri problemer med drap av sine egne, også i stor målestokk (hør Eustace Mullins utdrag foredrag om reform- og ortodokse jøder, om sionistenes samarbeide med nazistene, her, se artikkel om falsk-flagg-aksjonen Krystallnatten, om marxistjøders planlegging og utførelse av denne, en forløper til det som skulle kalles Holocaust, her).

Etter min oppfatning pr idag var prinsippet følgende; de som gikk nazismens brutale ærender var sionister utkledd som tyske offiserer og soldater, de var marxistjøder i hjertene. Iført forkledning utførte de ekstremt brutale handlinger slik at det tyske folk skulle få all skyld. Det var samme metode slik de gjennomførte Krystallnatten; bruk av provokatører, gjennomføring av nøkkel-aksjoner fra medløpere og bruk av aviser og radio. De er også idag de som trekker i de politiske tråder; og som er grunnen til at Mullins uttalte at vi bare har ett politisk parti idag. De som står i ledelsen av nye politiske partier kan helt sikkert bekrefte at svermer av sionistene banker på i samme øyeblikk et parti vinner gehør hos befolkningen.

MH 370 Malaysian Airways, bortført den 8. mars 2014, her.

Bortføringen av MH370, Malaysian Airlines den 8. mars, 2014, var en Mossadaksjon. Flyet ble kidnappet i Kuala Lumpur og landet på den amerikanske base Diego Garcia, en amerikanske militærbase hvor større avdelinger av israelsk IDFs militære personell var stasjonert, iflg den detaljrike artikkel av den japanske journalist Yoichi Shimatsu. “En erfaren malaysisk politidetektiv på seminaret sa at taktikk for psykologisk krigføring blir orkestrert fra Mossad-stasjonen i nabolandet Singapore, en høyborg under sionistisk innflytelse siden kolonitiden.”

“Øyenvitneberetninger forteller om et lavtflyvende jetfly over Maldivene og er i god tro og samsvarer med andre bevis som viser at jetflyet ble tvunget til å lande på den nærliggende Diego Garcia-øya, et amerikansk militært anlegg i den britiskkontrollerte Chagos-øygruppen, der en stor kontingent fra det israelske militære er stasjonert ” (artikkel, Shimatsu, her). Den som studerte dette nærmere så at prosjektet hadde en sammenheng med nedskytningen av MH17 den 17. juli 2014 over Ukraina. Ut av flyvraket til den nedskutte MH17 ramlet, til russiske offiserers sjokkerende forbauselse, gamle illeluktende lik. Mange mente at disse var passasjerer fra MH370 som hadde blitt myrdet på Diego Garcia. Disse forferdelige aksjoner så mistenkelig ut som straffaksjoner mot President Mahathir Muhamad og hans war-crime-court (The Kuala Lumpur War Crimes Commission) som domfelte Tony Blair og George Bush i 2013. Disse utvalgte israelssionister, marxistjødene var siden tidenes morgen spesialister i død og fordervelse.

Mossads drap av den tyske politiker Uwe Barschel i 1987

Den tyske høytposisjonerte politiker Uwe Barschel ble funnet død, han tok selvmord het det dengang, det var før jeg visste at selvmord var deres ofte brukte mordmetode…(foto, her)

Tyskland er et mektig land. Det er hjertet i Europa, det pumper ut varmt blod til alle legemsdeler til slutt gjennom de hårtynne kapillarene; Tyskland er lokomotivet som drar alle de europeiske lands samfunns livsgivende vogner fremover. Men seierherrene fra Andre verdenskrig holder Tyskland og dets ledende politikere nede i et jerngrep, de liker ikke tyskere. At Mossad våget å gå til likvidering av en høytposisjonert og modige tysk politiker viser makten marxistjødene hadde og ennå har over Tyskland. Til og med statsminister Kohl var handlingslammet av hendelsen og tvinnet tommeltotter. Den tyske journalist og forfatter Udo Ulfkotte skriver: “Selvfølgelig hadde Helmut Kohl aldri våget, og heller ikke Gerhard Schroeder vil noen engang tenke på å våge, å offentlige anklage Israel for mordet.

Vi skal ikke glemme at dengang da en BKA-agent skulle vitne om et av Mossad forfalsket konsentrasjonsleir-pass i Demjanuk-rettsaken i Jerusalem, slik at man kunne straffe en uskyldig mann, ble det gitt klar beskjed fra det tyske statsministerkontoret, at agenten ikke fikk si et eneste ord om noen som helst forfalskning. Ved siden av mordet på Barschel har det kommet frem indisier på at Mossad var ansvarlig for brevbomben i Østerrike. Muligens var også Wiesenthal involvert. Det er i denne sammenheng nærliggende å anta at Mossad også har ansvaret for brannstiftelsene i Mølln og Solingen. Det er en logisk slutning. Den som tar livet av en tysk ministerpresident, er ikke så nøye med tabbekvotene.

Pravda skriver i 2012, 25 år etter han ble funnet, at de nye sporene fører til Mossad (se tysk tekst, her), mens en detaljert beskrivelse ble offentliggjort allerede i 1994 av dengang Mossadagent Victor Ostrovsky, mitt inntrykk var at han skammet seg dypt over det han hadde vært med på.

Og, ærlig talt, ville en tysk politiker noen gang våge å nevne hvem de antatte gjerningsmenn var? Aldri!” (Sitat fra boken Verschlusssache BND utgitt 1997 om Mossad og operasjonen Drep-Uwe-Barschel). Se berettelser og foto, her og her.

“Og motivet: Barschel visste alt om den hemmelige våpenhandel mellom Israel og Iran (for å støtte Iran i kampen mot Saddam Hussein), her fungerte Kiel og Kjøbenhavn som hemmelige oppholdssteder. Mossad utdannet i Nordtyskland 20 iranske kamppiloter. Da Barschel hørte om dette, ville han sette en slutt for denne forbudte virksomheten, men Mossad fikk hjelp av BND (den tyske etterretningstjeneste) som sammen startet en skittkastings-kampanje, for å få ham fjernet. Barschels pressetalsmann Reiner Pfeiffer, kalt ‘varsler’ av Mossad, ble presset ved hjelp av en prostituert til å gjengi ærekrenkende uttalelser Barschel hadde gjort. Det hemmelige politi fikk tak i falske opplysninger:

Uwe Barschels bror hadde visstnok opptrått som stråmann i våpenhandelen (Mossad var de fremste når det gjaldt å forfalske dokumenter; husk det falsk pass i saken mot Demjanuk. Siden ble en falsk sexkampanje satt i scene mot Barsels politiske konkurrent Engholm (SPD), og ved hjelp av de villige medier gjort kjent som om den kom fra den nylig innkjøpte Barschels pressetalsmann Pfeiffer. Barschel klarte ikke å holde stand mot de omfattende ærekrenkelser og løgn, og trakk seg tilbake fra sin politiske stilling den 2. oktober 1987. Ti dager senere skulle han forhøres av en undersøkelseskomite i Kiels delstatsparlament. Han var klar for å fortelle alt han visste om alle deltagere i drittpakken og den illegale våpenhandel.”

Mossad er bekreftelsen på at den israelske stat mangler forståelse for at lov og orden er forutsetninger for samfunnenes gode liv og trivsel. Mossad har valgt sluhet, bedrag og løgn som undergraver alt som er fruktbart: de har valgt den kalde intelligens for ødeleggelsers skyld, misbruk og grov utnyttelse av mellom-menneskelige forhold, manipulasjon av menneskers omstendigheter til egne egoistiske fordeler. Det er ingenting som er så lett som å bryte ned forhold som over mange år er bygd opp av mennesker med gode hjerter og velvillige sjeler, idag ser Mossad akkurat det som sin oppgave. De Mossad berører går den sikre destruksjon i møte, der hvor Mossad går langsetter visner liv og ruiner dukker frem omgitt av ørkenlandskap. Mossad er en gjenglemsel fra gammel tid, en organisasjon konstruert etter forbildet av Talmudrabbiers engstelse om alt som kan gå galt.

Brekkjernet Holocaust

Arbeids- og transittleiren Auschwitz-Birkenau i Polen (her) drevet av sionistene egne Sonderkommandos, hør Eustace Mullins foredrag, 03:50, her. Mullins tanker om dette kaster et oppklarende lys på en rekke underlige paradoks som fant sted under Andre verdenskrig. Om han kan ha rett?

Det politiske Israel bygger sitt land på noen få grunnstener. Den desidert viktigste av dem er Holocaust. Og den brukes flittig. Vi kjenner allerede uttrykket Holocaustfornekter; som brukes som et stempel for å få folk til å lystre evtl å straffe dem som ikke lystret. Dette gjøres via media. I Norge er NRK, VG og Dagbladet deres hovedmedia. I Tyskland har de til og med lover mot antisemittisme som gjør at de kan idømme folk fengselsstraff. Men antisemittismen er en oppfinnelse gjort av den ungarske marxistjøde Theodor Herzl (1860-1904) og ble grundig beskrevet av ham i hans 3-binds-dagbøker (kan lastes ned, her), denne særegne oppfinnelse ble revitalisert av Anti-Defamation League på slutten av 60-tallet, en marxistjødisk organisasjon med egne etterretnings- og mobbespesialister for styring av US politikere for bruk i USA og senere i Europa (artikkel, her).

Forfatter og journalist Udo Ulfkotte skriver: “Israels identitet er helt avhengig av den offisielle Holocaust-lære, noe som de selv til stadighet forsikrer. Men det gjelder den versjon som mennesker rundt omkring i verden må gjenta, hvis de skal opptre offentlig, skal de unngå å bli straffet. Hvis den offisielle Holocaust-oppfatning på noen måte skulle gå i stykker, ville Israel miste sin identitet. Forholdet stat og jøder som en maktblokk i verden ville bryte sammen. Det betyr selvfølgelig også at hvis noen går Holocaust-narrativet for nøye etter i sømmene, betyr det for Israel en helt klar eksistensiell trussel. Ubehagelige forskningsresultater angående Holocaust er like farlige for Israel og de jødiske organisasjoner over hele verden som å bli beskutt fra den omkringliggende arabiske verden med atomraketter ” (fra boken Weltmachterhalt der Israel Lobby, Israel-lobbyens grep om verdensmakten).

Udo Ulfkotte beskriver i kapitlet om Mossad to branner som viser den ytterst menneskefiendtlige tenkning og holdning hos Mossad. De bruker brann som terror, det er nesten som også det er ett av deres varemerker. Om det er de samme miljø bak de altfor mange brannene i Norge, for de har de samme tegn. Brann er en metode; en tenkning, en holdning, motivene skjult bak bedrag om tekniske feil, klekket ut av hjernen som er langt inne i et sykdomsbillede skapt av maktbegjær og ærgjerrighet, som ikke begriper at de er ute på avveie.


7200 kalkunkyllinger drept på Helgøya i Ringsaker, 11. mai 2023, den som følger med hva som brenner i USA og Europa siden covidpandemiens begynnelse, skjønner at også dette er en påsatt brann, fra nrk.no, her.

Mange av tilfeldige branner i Norge er påtente. Brann blir brukt for å oppnå helt bestemt ting, utført med en brutal villighet som er ukjent for de fleste av oss. Husdyrbønder burde aktivere naboskapet for å få hjelp til vakthold, bruk av elektronisk overvåkning som kan detektere selvutløsende eksplosiver, laser og mikrobølgestråler; engasjerte folk er det desidert beste for de kan man ikke deaktivere. Nettopp matproduksjon er utsatt. Om det er husdyr, korn, grønnsaker eller potet.


Alt som er sunn ernæring for mennesker er for tiden i fare. Marxistjødene har satt mye inn på å få ned matproduksjon over hele verden, da de vil tvinge befolkningene til å akseptere WEF og deres planer. Deres motto er den som ikke vil, han skal. Og antall husdyrgårder som hittil har gått dukken pga brann, er høyt. Men det er ikke noe nytt å ty til brann som våpen. Det er heller ikke nytt å skylde på høyreekstreme eller nynazister. Det har de ofte gjort tidligere i Europa, særlig Italia og Tyskland, hvor de venstre-ekstreme (les; de jødiske marxister) har hatt mye av styringsmakten i mange år.

Brannstiftelsen i Mølln i Tyskland (1992)

Den vakre Hansapregede byen Mølln i Tyskland, liggende mellom Hamburg og Luebeck, her.

Den tyske journalist og forfatter Udo Ulfkotte skriver i et kapittel over Mossad: “Først brannt huset til den tyrkiske narkotikadealer og hallik Faruk Aslan. Tre tyrkiske damer omkom. Mordene på de tre tyrkiske damene kan ha skjedd i samarbeid med det tyrkiske hemmelige politi. Damene ble sperret inne, nøkkelen var i låsen på utsiden, slik at de ikke kunne flykte. Den internasjonale Israelslobby gjorde et fremragende arbeid via sine media (media er nesten 100% i jødiske hender). Hetskampanjen mot Tyskland, med tilrop og applaus fra mange steder på globusen, kunne oppvise et hysteri man ikke hadde sett maken til siden 1945.

Uten engang å kunne trekke pusten ble de manges hypnotiserte hjerner over hele verden minnet på hva nasjonalisme kunne føre med seg. Etter den ulykksalige hendelse var Tyskland på bar bakke, motstandsløs og igjen klar for å selge våpen til Israels krigssammensvorne Tyrkia, som plaster på sårene for mordene på de kurdiske kvinner, for en billig penge, naturligvis. På samme tid overførte det tyske finansdepartement i tillegg milliarder til Israel, for at Tyskland skulle å bli tatt bort fra verdenspressen (offisiellt hadde betalingene naturligvis helt andre begrunnelser).”

Så skjøv tysk media den gang (helt bevisst) hendelsen med de stygge mordbrannene i Moelln, i fanget på nynazister og høyreekstreme. Det skjedde i 1992, en klar bekreftelse på at her var kunnskap om de virkelige folk og deres virkelige motiver til brannene, tilstede. For der hvor nynazister og høyreekstreme kom i offentlighetens lys, der var også de utvalgte marxistjøder tilstede, alltid. Nynazistene og de høyreekstreme var fra begynnelsen av den andre siden av tangkjeften i deres knipetangsmanøvre som skulle skape fiender, stifte motløshet og forvirring (last ned Ulfkottes kapittel om Mossad, på tysk, her).

Innenrikssenator i Berlin (1981-1986), Heinrich Lummer (1932 -2019), snakket gjerne med folk flest, her.

Bruker de “Holocaust” til utpressing?

Den tidligere innenriks-senator av Berlin (CDU) og mangeårige representant i tysk Bundestag, Heinrich Lummer, traff spikeren på hodet i et Stern-intervju: “Stern: De betegner Israels kritikk av de høyreradikale voldshendelser i vår nasjon som en taktisk manøver, for at de lettere skal få tilgang til penger fra Bonn. Lummer: ‘Det er korrekt at Israel alltid forbinder den slags kritikk med finansielle fordringer (Stern 22/1993 side 248).'”

Spørsmålet er om hendelser blir konstruert, i samarbeid med BND, aviser og fjernsyn, nettopp for å få mulighet for å tappe ut penger ut av et rikt europeiske lands statskran? Kanskje er det ikke bare USA som finansierer Israel, men også Tyskland (ubåter leveres Israel, her)?

Aldri har jeg sett en totalsum hvor mye Israel har klart å presse ut av den tyske statskasse siden 1945. Ikke uten grunn. Og har det ikke vært rene penger, har det vært våpen, tanks og ubåter. Slagplanene for å få penger, ble lagt hos Mossad, som i sin egen presse i Tyskland, strødde slagord med sviende piskesnert angående motiver og bakgrunner for brannene omkring seg. Og pengene ble utbetalt. Men pengene gikk ikke til innbyggerne i Israel, selv om de mange ekte jødene og deres barn levde i den ytterste fattigdom (om fattigdom i Israel, se her og her). Nei, innbyggerne var ikke det viktigste. Men våpen og ammunisjon, var. For Israel er krigenes og all terrors mor, over hele verden, de har bevæpnet seg til tennene. Og det er ikke for å forsvare seg mot sine naboer de trenger våpen, men de planlegger angrep, det er straffetokter som ligger landets ledelse på sjelen.

De kalte dem nynazister og høyreekstreme

“To ungdommer ble tilfeldig arrestert i nære nasjonalistisk innstilte omgivelser, og etter noen ‘spesialforhør’ innrømte de branstiftelsene i Moelln, selv om de litt senere i retten trakk sine tilståelser tilbake. Metodene for å få frem tilståelser ved den slags politiske hendelser er særlig virksomme. En brannteknisk spesialist slo fast at en brann-forsterker hadde blitt brukt for å få skikkelig fart på flammene, ikke ble kastet på det sted som ble ’tilstått’ av en av de arresterte under forhørene.

Politiets rapport ble avvist, retten hadde dømt de to, men glemt de fundamentale grunnlovs- og menneskerettigheter. Men ungdommene fikk ennå en gang bevist at enhver født i Tyskland ble født med et ondskapens gen, hvilket sammen med en nasjonalistisk regjering ville få katastrofale følger. Fasit var: Etter brannforbrytelsen gjort av folk med onde tyske gener, ville en nasjonalpolitisk vei i Tyskland være en ondskapens vei. Desto meget bedre ville det være å se i retning av Israel og innstille seg på den evige villighet til å betale godt for seg” (Ulfkotte).

Folk gikk mann av huse i sjokk over det som hadde skjedd, “Mot vold og faschisme”, visste noen at det var den tyske etterretningstjenesten og Mossad som var de ansvarlige? Reportasjer og foto, her.

Brannen i Moelln utløste et raseri blandt folk, gatekamper mellom tyrkiske grupper og demonstrasjoner med voldlige elementer. De høyreekstreme og nynazistene lå øverst i både de muntlige og skriftlige overskrifter. Og var ikke det nettopp meningen? Et sentralt tema for den Israelske stat var polarisering. Det klarte de i Moelln ved hjelp av media og manipulasjon, men også betalte og ubetalte provokatører. At de hadde insidere tilstede forteller de selvfølgelig ingenting om, aldri. Men det er slik de jobber i Mossad, de er på begge sider av ballen, alltid. Om brannstiftelsene i Mölln, fra tysk media: her, her og her.

Israel lærer opp US-politi

Hvordan ville det høres ut hvis det norske politi skulle lære forhørsteknikk i Kina av kinesiske kommunister? Ville det ikke vært lignende om trønderen Henry Rinnan (1915-1947) skulle lære opp norske politifolk i tortur? Fremmed? Tullete?

Siden 1992 startet et samarbeid mellom Israel og USAs politi. Det er et faktum at både IDF og Mossad er uten moralske skrupler. De ville i enhver normal sammenheng blitt stemplet som kriminelle, noe de også er. For hva har IDF og Mossad å tilby amerikansk politi? IDF som hver eneste uke dreper barn, unge og gamle i Gaza, soldater som er fullt og helt gjennomsyret av Talmuds forakt for andre slags folk.

Eller Mossad, organisasjonen som synker ned til å gjøre hva som helst, når som helst, for å få staten Israel til å oppnå sine maktmål. Flere og flere engasjerte mennesker har oppdaget at voldsutviklingen utøvet av US politi, er ekstrem høy. Mange peker på Israel som årsak (Al Jazeera, her). Vi skjønner på utviklingen av politietatens siste års misgjerninger i Norge at den samme plan som Israel har fulgt i USA, ble de siste år også (uoffisiellt) fulgt i Norge. Norsk politi er under påvirkning av Israelske IDF og Mossad. Her ligger kjernen i politidrapsakene i Norge.

Stopp politiets terror, foto Guardian, her. Politidrapene når nye høyder i USA, hvert år.

Er det ikke en merkelig ide fra Netanyahus side å ville lære andre å være politi, med militære våpen, pansrede kjøretøy og brutalt utseende kroppsrustning, hvordan kunne de komme på slikt? Hvis det ikke var for at de ønsker å spre sin holdning over hele verden, og sammen med holdningen kanskje selge sine siste skrik innen de verste ødeleggende massevåpen?? Ingen tvil om at de er eksperter på dette.

For det var nettopp Israel som utviklet hurtigskytende rifler med silver bullit som sørger for å ødelegger innvollene, mage, tarm og hjerte til (fredelige) demonstranter, men også hos telt-boende ungdommer på Utøya-sommer-campen, hos Gazabeboere eller fargede i USA, før døden inntreffer. IDF-soldatene ledes av folk uten moralske sperrer eller hemninger. Israel sender inn militære jetfly som ikke bare skyter ned passasjerer på en motorsykkel med jetflyets maskinkanon (her), slipper brannbomber over tettbebygde boligområder i Gaza, men også sprer ut giftig, alltid-brennende-helt-inntil-knoklene hvit fosfor over barn, kvinner og menn i samme områder (om hvit fosfor, se her).

Husk at det var Israel som med militære skarpskyttere på opptil 1 km avstand skjøt ut kneskålene på forballspillende ungdommer i Gaza under 70-års jubileumsfeiringen av Israel hvor Trump var tilstede i 2018, man kunne høre skuddene smalt i bakgrunnen under festtalen til Trump. Husk at det var staten Israel som drap den unge amerikanske demonstrant Rachel Corrie ved å overkjøre henne med en blytung bulldoser i 2003. De myrder hensynsløst uten å være følelsesmessig involvert, akkurat som snikskytteren fra The Marines, George Griggs.

Hvem skulle ha trodd at Israels IDF og Mossad siden begynnelsen på 1990-tallet trener amerikanske politifolk? Hva kan grunnen være til at det lille land Israel, med noen flere innbyggere enn Norge, har noe å tilby USAs befolkning, et land som i innbyggertall er 40 ganger større, har meget lengere tradisjoner, kunnskap og innsikt enn Israel? Men også amerikanerne begynner å bli oppmerksom på problemet: “I syvogtyve år har politiavdelinger i Georgia mottatt tilskudd fra det amerikanske justisdepartementet som subsidierer denne opplæringen.

“Et tungt bevæpnet SWAT-team fra Atlanta Police Department raidet et hus i Atlanta og arresterte tre av innbyggerne. Hva var deres forbrytelse? Jo: Organisering av juridisk støtte og et kausjonsfond for demonstranter og aktivister som hadde blitt utsatt for vilkårlig arrestasjon og overdrevne anklager i kampen for å stoppe byggingen av et enormt polititreningsanlegg – kalt Cop City – på toppen av en skog i Atlanta ” (foto, her, tekst, her). Lurer på om ikke Israels AIPAC og ADL hadde sørget for det?

Siden programmet startet i 1992, har de trent minst 1700 deltakere, inkludert offiserer fra Atlanta Police Department “(se The Progressive Magazine, her). Men altfor mange blir drept av politi. “Ifølge en etterforskning av dødelige politiskytinger i Georgia ble 184 personer skutt og drept av politiet i løpet av de seks årene etter 2010; nesten halvparten av dem ubevæpnet eller skutt i ryggen (min uthevelse),” se mere om dette, her.

Manuel “Tortuguita” Terán, 26 år, drept i Atlanta av politiet under aksjonen “Defend Atlanta Forest, Stop Cop City,” truffet av 57 skudd, i januar 2023. Utelukker ikke at et slikt ekstremt stygt mord utført av politiet kan forårsake en høring i US Congress eller Senatet som kan stoppe mulighetene for politi å gjøre slikt, se TheIntercept, her.

Cop City i Atlante er et viktig prosjekt for nettopp Israel som på tross av protestene forsøker å få et skikkelig fotfeste i USA for sin brutalitet. Det er nesten som om mange, nettopp unge folk, merker hensikten bak og kjemper imot dette.

Atlanta police drap i januar 2023 den 26 år gamle aktivisten Manuel “Tortuguita” Terán under aksjonen “Defend Atlanta Forest, Stop Cop City”. Han ble truffet av 57 skudd, ifølge obduksjonsrapporten, det var en ren henrettelse. De mente han hadde skutt på en politimann. Men det fantes ingen rester av krutt på hans hender, i tillegg hadde han holdt begge hendene opp.

Var dette en marxistjødisk advarsel til aktivistene? Det ser sånn ut, brutalitetsnivået var særdeles høyt, det ligner deres tenkning meget, dette kunne ha skjedd i Gaza. Kommentar fra avisen The Intercept: “Likevel er det ikke noe uvanlig ved at politiet tar på seg rollen som bødler utenfor rettssalene; forsøk på å grunnløst klandre offeret for sin egen død er helt vanlig der i gården.” (her).

Fra rapport: Israel er den største kumulative mottakeren av amerikansk utenlandsk bistand siden andre verdenskrig. Påfølgende administrasjoner, i samarbeid med kongressen, har gitt Israel bistand til Israel og dets sikkerhet, gjenspeiler en gjensidig erklært forpliktelse om demokratiske (min utheving) verdier; historiske bånd fra USAs støtte til opprettelsen av Israel i 1948. Til dags dato har USA gitt Israel 158 milliarder dollar (nåværende eller ikke- inflasjonsjusterte dollar) i bilateral bistand og finansiering av missilforsvar (rapporten fra Congress Research Service 1.mars 2023, kan lastes ned, her).

Meir Kahane, David Sheen og ADL

Meir Kahane 1932-1990, foto, her, “var mer enn noen annen en politisk trussel mot Likud-partiet og dets daværende leder, statsminister Yitzhak Shamir … han ble myrdet i en hemmelig etterretningsoperasjon, og det er sannheten, artikkel”, her. Last ned boken The Public Life and Political Thought Of An American Jewish Radical, her.

Staten Israel bedriver et skjult genocide mot palestinerne i Gaza. At de tok livet av omkring 3500 palestinske barn, unge, kvinner, menn og gamle i 1982 i flyktningeleirene Sabra og Shatila var ifølge deres innstilling riktig å gjøre, men de satte på spill å miste all politisk og økonomisk støtte (les mere, her). Det var det eneste som hindret dem i å utføre massemord igjen. Det blir pr idag brukt billige påskudd for å drepe mennesker i Gaza hver eneste uke. Og de det gjelder har ingensteds å flykte, de er fanger i verdens største konsentrasjonleir.

Hadde ikke omverdenen protesterte mot den umenneskelige behandling Gazas befolkning utsettes for, hadde de da forlengst drept alle? Det ser sånn ut. Og ikke minst, mange amerikanske jøder, nybyggere, gjerne tilhengere av Meir Kahane, deltar faktisk i blodutgytelsene. Hva er det som egentlig skjer? Meir Kahan har hatt en avgjørende betydning for det politiske parti Likuds utvikling.

Se video om Meir Kahanes budskap til palestinerne, her, se og hør Davis Sheen om Meir Kahane, her. Hvorfor ble Meir Kahane snikmyrdet og hvem sto bak? Hvorfor ble også hans sønn og kone myrdet (foto, her), foreldre til 6 barn under 11 år? Artikkel, her.

Samtidig arbeider ADL dag og natt for: “Det israelske spionnettverket kjent som Anti-Defamation League (ADL) jobber natt og dag for å undergrave rettighetene til våpeneiere, eiendomsbesittere, rettighetene til foreldre og hjemmeundervisning, og har faktisk brukt sin meget av sin store innflytelse til å få innført politi-stats-lovgivning inn det amerikanske samfunn. Det var også ADL som presset på for å få “antiterrorist”-lovgivning seks måneder før bombingen i Oklahoma City, og som styrte det amerikanske justisdepartementet til å sette i gang prosessen som førte til drapet på amerikanske borgere ved Ruby Ridge og Waco.” Artikkel, With Friends Like These, her, dokumentar, Crimes of the Century, Waco, her.

Blir politiet hjernevasket?

Om ikke broder Nathaniel har rett: Har politiet i USA blitt infiltrert av marxistjøder for å ha få et brukbart grunnlag for politibrutalitet? Hør hva Broder Nathaniel har å si, her.

Når vi ser hvor systematisk politikursene er oppbygd, samtidig holder i mente den brutalitet og vold Israel utøver mot Gaza-befolkningen, bør vi spørre oss om hva slags målsetting Israel kan ha med dette? Er det våpensalg? Er det å gjøre politifolk kjent med verdens mest brutale stat? Hvorfor bruker det lille landet Israel, som får bistand fra USA fordi de ikke har egne inntekter store nok, sine ressurser og tid på slikt? Er det fordi de er opptatt av å hjelpe USAs politistyrker til å bli flinkere og mer effektive? Ikke bare i Europa er folk bekymret over det Israel forårsaker.

Folk drept av politi i 2022, fra Electronics Weekly, her.

Også i USA er mange engasjerte i dette. Her et brev til borgermesteren av Atlanta, USA hvor brevskrivene explisitt omtaler utvekslingsprogrammet med Israel, kalt GILEE, Georgia International Law Enforcement Exchange (GILEE). I et godt skrevet brev, holdt i meget høflig former, omtales følgende, noe også vi kan ta lærdom av:

Det har skjedd en alvorlig utvikling av våre samfunn, sier brevskriverne. Unormalt mange fengslinger, rasediskriminering og militarisering av lokale politiavdelinger har funnet sted. Det synes oss underskrivere fullstendig unødvendig. Black people blir gjennomgående behandlet annerledes (les; dårligere) enn Whites.

Det synes ikke å foreligge noen gode grunner for det. Antall drap gjort av politiet har blitt mer enn fordoblet fra 2017 til 2018. Vi er ikke inneforstått med at vårt politi blir kurset av Israels militære styrker og etterretningsvesen. Byens ordfører lovte hvis hun ble valgt på nytt, å avslutte samarbeidet. Det synes vi ville være bra. Brevet datert den 1. mars 2019 ble levert undertegnet av 70 forskjellige organisasjoner og kjente enkeltpersoner som alle fulgte utviklingen med stor bekymring.

De hadde engasjert for å få fjernet det de betraktet som grunnlaget for den ekstreme brutalitet politiet hadde utviklet (brevet kan lastet ned og leses i sin helhet, her). Eller som en jødisk aktivistgruppe formulerte det: “Seventy local organizations and leaders—including our organizations, Jewish Voice for Peace-Atlanta and Project South — are demanding that Atlanta get out of these deadly police exchanges.” Tøfft at så mange (ekte) jøder engasjerer seg.

US Utenriksdepartement, drevet av marxistjøder?

Kanskje er ikke bare politietaten infiltrert, men også viktige deler av US statsapparat? Da er det ikke det minste rart at Israel har en slik omfattende innflytelse i USA. Utenriksdepartementet hadde i 2023, totalt 75359 ansatte og et budsjett på 53.068 mrd dollar (her).

Ronald Brown, 1941-1996, handelsminister under Bill Clinton, “ble drept i en flyulykke som tok livet av omkring 50 mennesker. De landet flyet på toppen av en bakke. Tilsynelatende var den første personen på stedet en overlevende, en militær stewardesse som overlevde krasjet og gikk rundt, men døde på mystisk vis kort tid etter. Ron Brown skal ha blitt funnet med et hull i toppen av hodet. Obduksjonen har aldri blitt offentliggjort,” (kommentar av Jeff Rense under et intervju med Kay Griggs, her), foto, her.

Kay Griggs forteller i 1998: “Jeg gikk inn i den nære østen-seksjonen av utenriksdepartementet, og jeg fant ut at de ikke hadde en eneste palestinsk ansatt, ikke en eneste muslim, ingen religiøs saudier, jordaner, ikke en kristen protestant, ikke en romersk-katolikk, ikke engang en vanlig gammel amerikaner. Hver enkelt person i alle disse kontorene var enten sionister, israelere eller hva som helst. Og de hadde bilder, kart over Israel over alle vegger og overalt blader om Israel, det var bare Israel, Israel, Israel. De hadde på seg yarmulkes (kippa).”

“Talsmannen for hele utenriksdepartementet på den tiden var en sionist. Utenriksdepartementet bør fungere et forbilde. Alt våpensalget under bordet (les; det svarte) går gjennom utenriksdepartementet. Det er derfor Ron Brown ble myrdet. Han forsøkte, for første gang, å få fjernet utenriksdepartementets monopol på ulovlige våpen og narkotikapenger, fordi det ikke var bra. Det er narkotikapengene som betaler for våpnene. De splitter nye våpnene selges av agenter fra Israel.”

Drept på gamlehjem av politiet

Men det var ikke bare de unge aktivister i Atlanta som ble møtt av et brutalt politi, også i et gamlehjem ikke langt fra Chicago var de ansatte skrekkslagne over den tankeløse behandling 95 år gamle John Wrana måtte oppleve. Han ble drept:

John Wrana, her sammen med sine kone på pleiehjemmet noen uker før han ble skutt til døds av en hagle med bønnebelger, en våpen åpenbart brukt til å “sette ut” folk som ikke vil samarbeide med politiet, de visste ikke at bønnebelger kunne drepe? (her).

Da John Wrana var en ung mann, sprek og sterk og kjempet i andre verdenskrig med U.S. Army Air Corps, trodde han noen gang at han ville ende sitt liv på denne måten? Bare noen få uker før 96-årsdagen hans, trenger han en rullator å bevege seg på, politiet kommer inn døren til aldershjemmet hans med en Taser og en hagle. Den gamle mannen, beskrevet av et familiemedlem som “vinglete” på føttene, hadde nektet legehjelp. Ambulansepersonell ble tilkalt. De hentet inn Parkskog-politiet. Først skjøt de ham med en kraftig elektrisk ladning, men det fungerte ikke. Så avfyrte de en hagle ladet med bønnebelger som skulle slå ham ut. Wrana ble truffet med en slik kraft at han blødde i hjel av indre blødninger, ifølge medisinsk undersøker i Cook County.

«Ikke engang det japanske militæret kunne få has på ham i den alderen han var i militærtjeneste, i uniform i krigen. Det skulle gå 70 år før Park Forest-politiet gjorde jobben, sa Wranas familieadvokat, Nicholas Grapsas, en tidligere aktor, i et intervju med meg torsdag (fra Chicago Tribune, 3. august 2013, hele historien her, intervju med familien, her).

Hva kan ligger bak slike forferdens handlinger fra politiets side? Var de nervøse og oppjagede, før de kom? Hadde de ikke fornuftens makt i sine hender? Ble de hentet rett inn fra gaten, pøbler og muskelbunter, helt uten selvbeherskelse og skolering? Eller måtte de også handle etter en protokoll, slik legene var tvunget til ved akutte sykdommer? 95-åring drept på gamlehjem i Australia, her. Var det ikke likt noen av politidrapene som har skjedd i Norge? 30-åring drept av politi i Ålesund, her.

Menneskeoffer, på hva slags alter?

FBI-offiseren Ted Gunderson, en ærlig og oppriktig kar, her fra et foredrag holdt i 2010, se 2:49:14, her.

Alle kriger vi har bak oss, har blitt betalt med sårede, skadde, lemlestelser og døde. Ble fiendebilledene konstruert og projisert, for i det minste ha en tilsynelatende logikk rundt det hele? Det synes slik. Kanskje var den egentlige hensikt menneskeoffer, men pakket inn i løgner; mennesker ble i store mengder manipulert til å tro at det var nødvendig å bære våpen mot hverandre og drepe hverandre, med geværkuler, sprengstoff og bomber. Hvem hadde nytte av det? Andre enn våpenindustrien?

Ted Gunderson (1928-2011), i perioder ansatt hos FBI, var en våken, modig mann som ikke uten videre lot seg skremme, selv om folkene fra NWO prøvde det mange ganger. I denne video kom han med noen viktige opplysninger som jeg ikke har noen grunn å tvile på var sannferdige (fra 2:49:14, her). Hans foredrag ble holdt etter 2009. Det gikk i mange år rykter blant amerikanerne at deres egen regjering var fiendtlig innstilt ovenfor sine egen befolkning. Dette var medvirkende årsak til at mange amerikanere aldri hadde tillit til sine myndigheter, men sørget for å ha skarpe våpen tilgjengelig. Gunderson bekrefte rykter som hadde versert i flere år (hør video 03:07:30, her):


“Project Endgame began february 24th, 2009, with rounding up of 750 000 americans”.


Gunderson forteller: “Vi har tusenvis av giljotiner, de ble sendt inn fra Japan. I Atlanta, Georgia har vi 500 000 kister med plass til 40 kropper i hver kiste (20 mio). Vi har tusen interneringsleire rundt om i landet. Vi har mange sensorer langs motorveien, jeg snakket jeg med en av installatørene her i California. Sensorer, ja, de holder styr på hvor bilen din er.” Åpenbart slo Project Endgame i 2009 feil.

Var det ikke Covid19-pandemi-løgnen som la grunnlaget for de sykdomsfremkallende og i mange tilfeller dødelige vaksiner, ment for mennesker som trodde seg selv i nød og ble lurt til ta vaksinene, mens de i virkeligheten ble ofret på et usynlig løgnens alter, akkurat som i krigenes dager? Siden løgnene sto i høysetet for å få folk til å samles, løgnene som beskrev noe som i virkeligheten ikke fantes, så gikk alikevel mange troende inn i døden, mens det bare var døden som gjensto som det reelle faktum. Alikevel trakk løgnene sprituelle stemninger til seg. Var dette det vi kan kalle demoner? Var drapene offer av mennesker til demoner?

Rudolf Steiner (1863-1925), foto her.

I Mexico i gammel tid ble svart-magiske ritualer utført. Ritualene skulle tjene til å oppnå en bestemt kunnskap. Et av disse ritualene så slik ut: “Alle som skulle oppnå en viss grad av kunnskap måtte begå et mord. Ingen som ikke hadde begått drap kunne oppnå denne innvielsen. Drapet ble utført under spesielle omstendigheter. […] Disse erfaringene måtte tilegnes og gjennom dem kunne man oppnå en viss grad av kunnskap om jordens mekanisering. Hver gang høyere innvielsesstadier skulle nås, måtte ytterligere drap begås. ” Dette dreide seg om aztekernes religiøse liv. Rudolf Steiner i et foredrag i Dornach, Sveits, den 24. september 1916, foredragsrekken kan lastes ned på tysk, her.

Vi ser at det var en kunnskap som ble betalt med andre menneskers liv, en kunnskap satt inn i en sammenheng med mord og ritual. Og for å komme videre i denne kunnskapsinitiasjon, måtte man hver gang på nytt drepe et menneske. Så var drap av andre og kunnskap hos Aztekerne forbundet på en særegen måte. Og siden andre mennesker ble ofret på kunnskapens alter, uten å ha gitt sin tillatelse, dekker begrepet svart-magisk utførelsen av dette. Det var tvang, kandidatene ble aldri spurt. Også hos US Marine Seals skjedde det samme: Som en del av eksamen i SEAL skolen skal de ifølge Kay Griggs:


“They do cold murders when they graduate from SEAL school ” (tekst fra, her ). Hva var logikken bak slike handlinger? Hva dreide dette seg om? Gjaldt det å komme til kunnskap på svartmagisk vis?


Kan det tenkes at vi også i Norge har folk som går rundt og utfører slikt som en initiasjon for å få tilgang på en forbuden kunnskap, en forbuden frukt? Som myrder tilfeldige for å få noe igjen? “De utfører kalde drap når de går ut av SEAL-skolen. Dette “brorskapet”, alle tilhører New Jersey mafiaen (The Mob), og mange er frimurere. Marine Corps-gutta er leiemorderne; de tar oppdrag fra hvem som helst. De bytter hatter, fra hæren til marinen til utenriksdepartementet, bare sånn.”

Var sjelelig ustabil, ble skutt og drept av politiet

Tor Henning Dalen, Bolkesjø, nrk.no, her, skutt og drept av politiet den 24. september 2020, ble mordet beordret av operasjonsleder?

“Når politiet tar liv i Norge er det normale at ingen blir straffet. Seks saker er henlagt de siste 20 årene… Broren, Tor Henning Dalen, er den sjuende personen som har blitt skutt og drept av politiet på 20 år. Det er Spesialenheten for politisaker som etterforsker slike hendelser. Alle de tidligere sakene er henlagt ” (fra artikkel nrk.no). Tor Henning Dalen ble skutt og drept av politiet torsdag 24. september 2020.

“Han må ha vært redd og forvirret. En måned tidligere. Telefonen ringer mens Ken Roger og familien spiser middag. Instinktivt skjønner han at noe er galt når han ser det er faren som er på tråden. Det første han tenker er at broren er død. Broren har slitt med rus og psykisk sykdom i mange år. Flere ganger har han vært nær ved å ta sitt eget liv. Men beskjeden som følger noen sekunder etterpå kommer som et stort sjokk. – Tor Henning er skutt av politiet.”

“Bare noen uker tidligere satt de to brødrene sammen i denne stua og snakket om hvordan livet skulle bli videre. Broren virket motivert til å løse problemene som hadde hopet seg opp over mange år. Fagbrev og fast jobb skulle bli vendepunktet. Han kunne endelig kvitte seg med gjeld som tynget. I tillegg hadde han de fire barna sine å fokusere på. Problemene skulle brødrene løse sammen. Istedet sitter Ken Roger igjen og lurer på hva som gikk galt.”

“To av de fire politimennene som sendes på oppdraget er det de kaller IP3-mannskaper. Det betyr at de er bedre trent til å bruke våpen enn den jevne politimann. Kollegene som har vært inne i Tor Hennings leilighet, oppfatter ham ikke som truende. – De frykter bare at han vil ta livet sitt, forteller Ken Roger, ” utdrag fra Solfrid Leirgul Øverbø, nrk.no, her, fra VG, her, fra Dagbladet, her.

Fra Telemark avis, 10. juni 2021

Våger vi å stille alle spørsmålene? Hva hvis denne ulykksalige hendelse ikke var noen tilfeldighet? Det skytes helt åpenbart for fort. Hvorfor? Hadde de bestemt seg på forhånd? Hva hvis det forelå en ordre fra høyeste hold om å skyte for å drepe, såsant det var mulig? Hva hvis de bevæpnede politimenn hadde tatt medikamenter før de ankom boligen til Tor Henning Dalen, slik grunneier og jeger Olav Teigen Vrålstad fra Drangedal opplevde bare noen dager etter at Tor Henning Dalen ble drept?

Hva er grunnen til at Spesialenheten bare strør salt på sakene? Ble Spesialenheten bare opprettet bare for å gi et bedragerisk skinn av etterforskning? Hadde POD allerede før opprettelsen i 2005 besluttet å begynne med drap av sivile, slik at folk skulle vende seg til at mennesker ble drept? Hadde de fått ordre om dette fra Politidirektoratet (POD)? At alle saker om dødskytning skulle bli henlagt? Hadde embedsmennene fra POD, men også landets politimestre vært på kurs hos Mossad og IDF i Israel?

Og blitt oppfordret til å skyte drepende skudd så sant det kan bortforklares? Og blitt oppfordret til at polititjenestemennene skulle bruke bestemte medikamenter i skarpe situasjoner? Så vi ikke også at alle politifolk hadde plugg i øret, helt avhengige av ordre fra operasjonsleder? Har ikke Ken Roger rett? “Ken Roger mener resultatet var gitt allerede før etterforskningen startet. – Sjansen for at de blir dømt tror jeg er null. Rett og slett. Han vet at Spesialenheten for politisaker skal være et uavhengig organ, men tenker på at mange ansatte er tidligere politifolk. –

Det er litt som bukken og havresekken, altså. Hvis du tidligere har jobba i politiet, er du ikke nøytral. Da har du politiøyne. Det holder ikke. Det er ikke godt nok” (utdrag nrk-artikkel). Kanskje har BI professor og forfatter Petter Gottschalk også rett? “BI-professor og forfatter Petter Gottschalk mener båndene mellom politiet og Spesialenheten er for tette. Han har ingen tro på uavhengige saksbehandlinger “(utdrag nrk-artikkel, her).

Kommunestyrepolitiker og grunneier, var nær ved å bli skutt

Olav Vrålstad, kommunepolitiker, grunneier og jeger, foto fra Telemark avis, 30/9-2020, trodde at han skulle bli skutt, TA, her.

Tidligere kommunestyrepolitiker og grunneier Olav T. Vrålstad ifra Drangedal i Telemark stilte viktige og treffende spørsmål etter at han fikk et overraskende og meget ubehaglig møte med bevæpnet politi i sin hytte på fjellet i 2020. Det fortelles følgende, utdrag: Olav sover langt oppe på fjellet da politiet plutselig dundrer på døra. Sekunder senere har han en usikret maskinpistol stukket opp i ansiktet, men aner ikke hvorfor. Utdrag fra avisen:

– Han bøyde seg inn og siktet på meg, forteller Olav Teigen Vrålstad (52) fra Drangedal, som lå nederst i ei køyeseng på setra. Dramaet med politiet på den lille setra på Gautefall den 13. oktober i fjor har satt en støkk i han.

Det dundrer på døra klokken fire på natten. – MP5-en var avsikret da han siktet på meg på kloss hold, forteller drangedalsmannen, som var på jakt på Gautefall med en kamerat og sønnen på 13 år. Inn i rommet stormet fem bevæpnede politifolk. En av dem bøyde seg over han med våpenet rettet mot ansiktet hans. – Jeg så på den måten han holdt MP5-en på at han ikke var en trent skytter. Alle skyttere ser det, hevder Vrålstad. – Jeg har flere ganger tenkt at jeg kunne blitt skutt i senga? Det er skremmende. Det dukket opp igjen nå med saken på Bolkesjø. Politiet hadde en svært hissig og truende framtoning, særlig i starten. Jeg har ikke forstått hvorfor de skulle være det. Det var nesten som om de hadde fyret seg opp (min uthevelse) før de kom bort til oss, mener han. Tekst fra TA (her).

Om dette var tilfeldig? Var det ikke en tydelig uprofesjonell omgang med skarpe våpen? Har vi ikke hørt om mange slike tilfeller? Hva var grunnen til det? Nervøse, topptrente unge voksne med våpen? Etterlater intet godt inntrykk, dette. Har ikke både Ken Roger Dalen og BI-professor og forfatter Petter Gottschalk rett i at profesjonaliteten hos politiet ikke spiller en betydelig rolle? Nrk-artikkel om Bolkesjødrapet, her.

Det er påfallende at politi i flere vestlige land omtrent samtidig, tilsynelatende umotivert, begynner å drepe folk? Mens de i kjølvannet av det de har utført, kommer med bortforklaringer? Gang på gang det samme, det synes å være et mønster. Som om en kjøkkenkniv, en (kjøtt)øks i hånden hos et gammelt menneske eller en sjelelig syk eller forvirret person, skulle ha en vesentlig betydning for en profesjonell politimann eller profesjonell redningsmann? Dette vet også folk både i redningstjenesten og i politiet. Alikevel drepes det. Det foreligger altså motiver.


Vi har ikke glemt drapet av Trond Simen Lien 5. august 2019 (se nrk.no, her).


Marxistjødene styrer landet

Når ble det vanlig å bruke skarpe våpen mot butikktyver? Bevæpnet politi på jakt etter butikktyver, fra nrk.no/nyheter, den 31.05.2023, skal vi måtte se bevæpnet politi følge småbarn til barnehagen, følge bestemor til postkontoret, bevæpnet? Ikke fordi buskaset er full av terrorister, men fordi befolkningen skal tilvendes at skarpe våpen er en del av hverdagen? Det ser ut til å være fremtiden, hvis vi ikke begynner å stritte imot? Ikke glemt at politifolk er ordrefølgere, de tenker ikke selv, de går med plugg i øret (her).

Det er ikke slik at Norge dilter etter USA. USA og Norge har noe felles, nemlig at begge land er styrt av marxistjøder. Dette er grunnen til at en liten gruppe av mektige familier med mye penger og stor makt bestemmer over utviklingen i det norske samfunn. Bevæpning av politiet ble ikke bestemt i Norge, men av lederen av New World Order, statsminister Netanyahu i Israel. Han handlet på vegne av verdensutviklingen, den er ham hellig. Hans folk styrer Europa, og også vårt land. Slikt blir naturligvis ikke offentliggjort.

Vi vil altså se mye politi, med skarpe våpen, vi vil se slappere og slappere rammer omkring våpenbruk. Vi vil se utvidet våpenbruk, ikke bare mot sjelelige ustabile, men også mot butikktyver, biltyver, mot innbruddsstyver, mot flere kategorier av landets egne borgere? Og for ikke å vekke altfor stor motstand fra befolkningen går de skrittvis frem, først med små skritt? Høres det uvirkelig ut? For kort tid siden trodde jeg det, også. Men de altfor mange “tilfeldige” drap utført av politiet i USA og Norge, taler sitt eget språk. Drapene var aldri en enestående isolerte hendelser. De var der fordi noen ville gå den veien.

Spesialenhetens årsrapport 2022, ikke mye å skryte av, se hva 43 ansatte bruker tid og masse ressurser (1,7 mrd kroner 2022), se budsjett her, se rapport, her, kanskje er deres hovedoppgave en helt annen?

Og når vi nå ser at Verdens helseorganisasjon skal ha makten over hele verden i helse-, pandemi- og vaksinespørsmål, er det bare et tidsspørsmål før FN skal ha makten over alle lands politistyrker; da virus- og pandemi-restriksjonene skal settes igjennom med hård hånd, fordi “virus” er farlig.

Hva vi kan gjøre idag: Befolkningen som sådann har stor makt, hvis mange klarer å finne sammen. Sto det norske folk sammen i et krav om avvæpning av det norske politi, ville det få en virksom kraft. Og det må til for å få bevegelse i saken. Det må være en aksjon, ledet av noen som føler seg kallet.

Det ville vært en virkelig kjepp i hjulene. Og er politiet først avvæpnet, har Spesialenheten ingen mening lenger, men kan kreves nedlagt. Det finnes ingen situasjoner hvor bevæpning er påkrevd, det kan alltid planlegges på forhånd hvordan man omgåes med utfordringer. Det har politiet gjort, ofte med glans, før våpnene gjorde sitt inntog.

Våpen er ikke der for at politiet skal forsvare seg selv. Våpen er der for å drepe. Men vi har flere utfordringer foran oss. Det samme miljø vil utruste de idag skyteglade politifolk med militære våpen. Og det ikke bare i USA, hvor dette allerede har begynt, men over hele den vestlige verden.

Den marxistjødiske plan griper

Robert Craig Roberts, her.

Robert Craig Roberts skriver 28/7-2009: “Selvrettferdige amerikanere rettferdiggjør disse monstrøse forbrytelsene som nødvendige for å sikre sin egen sikkerhet fra terrorangrep. Likevel er amerikanere i langt større fare gjennom sitt eget politi enn fra utenlandske terrorister. Ironisk nok har Bushs “krig mot terror” gjort amerikanere mindre trygge hjemme ved å redusere amerikanske sivile friheter og snu en epidemi av amerikansk politibrutalitet til en pandemi.

Den eneste terroristen de fleste amerikanere kommer til å møte er en politimann med et politimerke, politikølle, pepperspray og elektropistol. Et Google-søk etter «politibrutalitetsvideo» viser 2 210 000 oppføringer. Noen oppføringer er utenlandske og noen er sannsynligvis duplikasjoner, men antallet er så stort at en person ikke kunne gjøre annet enn å se videoer om politibrutalitet, resten av livet. Et søk på «You Tube» alene fant 2280 videoer om politibrutalitet.”

Han skriver videre: “Den 14. september 2007 ble byrådsmedlem David Snyder i Roseland, Indiana, kastet ut fra et rådsmøte av den diktatoriske rådsleder Charlie Shields. Snyder hadde protestert på begrensningen av ett minutts taletid. Politimann Jack Tiller eskorterte Snyder ut, og da Snyder forlot bygningen, fulgte Tiller etter, dyttet Snyder i bakken, og uten grunn begynte han å slå Snyder i hodet med en politikølle. Snyder ble innlagt på sykehus.”

“Politiet begikk overgrep mot uskyldige borgere. Politiet skulle ha blitt arrestert for sine kriminelle handlinger. I stedet dekker politiet over sine egne forbrytelser ved å arrestere ofrene på falske anklager, oppfunnet for å rettferdiggjøre den uprovoserte politivold mot innbyggerne. Et annet urovekkende aspekt er at ingen ber politiet stoppe brutaliteten. De ‘frie’ amerikaner er skremt; den 19. februar i år flyttet mannlige kunder seg i en bar i Chicago til side, mens en full politimann som veide 251 pund (113 kg) slo en barjente på 115 pund (52 kg) , slo henne i gulvet med knyttnevene og sparket henne gjentatte ganger, fordi hun ikke ville servere ham flere drinker. Selv før ‘krigen mot terror’ myrdet føderalt politi 100 mennesker i Branch Davidian-komplekset i Waco (1994, min tilføyelse), ingen ble holdt ansvarlig.”

Av Paul Craig Roberts, tidligere økonom under president Ronald Reagan, 28/7-2009: Sitat fra hans artikkel America’s Police Brutality, Now Pandemic, her.

Kortfilm om politibrutalitet, Release Us, her

Kay Griggs om brutalitet: “Jeg begynte å dokumentere volden. Han (George) sparket meg i brystet slik at jeg måtte opereres. Han hadde allerede brukket beinet mitt. Denne fyren hadde myrdet sin første kone. Han hadde begynt å gjøre det mot meg. Jeg begynte å ta notater og ta opp ting. Jeg ville at noen skulle vite det, slik at jeg ikke skulle dø. Jeg prøvde å få ham til å skjønne hva han gjorde mot meg.”

Mange i USA er oppmerksomme på at problemets kjerne ligger i utvekslingsprogrammet med Israel. Mange arbeider for at det må opphøre. Men staten Israel er som et lokomotiv som kjører over alt og all opposisjon i mange hundrede kilometer i timen. Det skal mye til å stoppe dem. Det er meget gledelig at så mange amerikanske jøder og deres aviser og organisasjoner er aktive i stort antall i denne kampen.

Utdrag fra Jewish Voice for Peace: Denne systematiske undertrykkelsen av palestinere utført av Israel berettiger den amerikanske offentlighetens fornektelse (rapport Deadly Exchange, 57 sider, kan lastes ned, her) av å akseptere slike treningsprogrammer for landets politiavdelinger. Rasisme og vold er gjentagende (statistikk drepte, her) problemer for politiavdelinger rundt om i landet, og påvirkningen fra israelsk militærpoliti-trening truer bare med å forverre problemet.

To eksempler på politivold i Atlanta gjør dette forståelig. I 2006 ble en eldre innbygger i Atlanta, Kathryn Johnston, forvekslet med en kokainforhandler og drept av et SWAT-team (om bruk av informanter, her) som utførte et «No Knock»-razzia. I januar 2019 ble tjueén år gamle Jimmy Atchison dødelig skutt i ansiktet av politiet i Atlanta – selv om ranet han ble anklaget for kanskje aldri hadde funnet sted (se Twitter, vitnemål, her).

I april 2018 stemte bystyret i Durham, North Carolina enstemmig for å vedta en politikk som hindrer Durhams deltakelse i militariserte politi-utvekslings-treninger med Israel og andre fremmede land (om vedtaket, se Forward, uavhengig jødisk avis, her). Den første begjæringen, opprettet av en koalisjon av ti Durham-organisasjoner, sier at “de israelske forsvarsstyrkene og det israelske politiet har en lang historie med vold og skade mot palestinere og fargede jøder.”


Tre andre kortfilmer om politibrutalitet, Shots Fired, her, Colour Blind, her og No Justice , No Peace, her.


Politi og militær blir slått sammen

En ting er det årelangte samarbeidet mellom US police og Israels IDF og Mossad, en annen side er den forandring det amerikanske samfunn har gjennomgått de siste årene, særlig under president Barack Obama (2009-2174), men åpenbart hadde Israel også den førende hånd i dette, da den militære politibevæpningen er en direkte følge av terrorlovgivningen lansert i 2001 etter WTC-terroren, etter min mening, deres eget prosjekt.

Vi er ikke overrasket at den samme utvikling er igang i Norge: “I mellomtiden fortsetter regjeringen å føderalisere flere og flere offentlige etater: Gjør flere og flere daglige hendelser til saker som bare kan håndteres av væpnet politi. Dette har eliminert behovet for alle slags føderale tjenester, byråer og offentlig ansatte, men det gir også Obama den nye private militærstyrken han krevde, for å kontrollere den amerikanske befolkningen på alle områder av dagliglivet.

Politi og militær, her, den samme uniform, ordrefølgere bevæpnet til tennene; det finnes folk som faktisk arbeider for dette. Paul Lights rapport True size of Government, kan lastes ned, her.

“…den føderale sivile arbeidsstyrken er et unøyaktig og villedende mål på størrelsen på den totale føderale arbeidsstyrken. Årsaken er enkel: ettersom amerikanere har krevd at myndighetene skal tilby flere tjenester med færre (arbeids)ressurser, har myndighetene i økende grad henvendt seg til en arbeidsstyrke ansatt gjennom kontrakter, tilskudd og mandater til statlige og lokale myndigheter.

Light (Paul Light) anslår at denne ‘skyggearbeidsstyrken’ omfatter nesten 12,7 millioner ansatte, et tall som er langt større enn summen av den føderale sivile arbeidsstyrken, amerikanske postarbeidere og uniformert militærpersonell (4,25 millioner). Til sammen nærmer den sanne føderale arbeidsstyrken 17 millioner, en utgjør nesten ni ganger størrelsen på den føderale sivile arbeidsstyrken, og sistnevnte er referansegruppen for president Clintons påstander om redusert byråkrati og slutten på æraen med ‘stor regjering.’  (rapport, kan lastes ned her).

Hvis alle problemer bare kan løses av væpnet styrke, SWAT-team eller føderaliserte byråer som har hele spekteret av makt for å håndheve “lover” som endres for minuttet – så er det overhodet ikke behov for noen av de føderale sivile byråene som for øyeblikket eksisterer. Utdanningsdepartementet er ikke lenger nødvendig fordi alle grunnleggende overtredelser som er ‘begått’ på en hvilken som helst skole, fra barnehage til høyskole, nå kan håndteres av politiet.

Når barn helt ned til 5 år kan bli ført bort i lenker for mindre forstyrrelser i offentlig eller privat skole og satt i fengsel, så trenger vi ikke lenger en sivil instans for å håndtere noe som helst på skolene. De samme typene intervensjoner blir rutine uansett hvor publikum samhandler med enhver offisiell funksjon i Stasi-staten. Skoler, sykehus, hjem, barnevern og i virksomheter av alle slag: I alle disse områdene er foreldre og innbyggere beordret til å ta bestemte avgjørelser som nå er diktert av staten.

Nå også bevæpnet politi, SWAT, mot butikk- og biltyver, skal også settes inn i skoler og barnehaver, SWAT; Special Weapons and Tactics (foto her).

Hvis de ikke klarer det, blir politiet tilkalt. Det er også sosialt korrekt politi som overvåker offentlig oppførsel i hele samfunnet. Alt som har med å kjøre bil eller et hvilket som helst kjøretøy å gjøre er nå kriminalisert. En trafikkstopp pleide å resultere i å bli utstedt en henvisning eller en billett. I dag kan alle som er «trukket over» av det nye fascistiske politiet lett bli slått, torturert eller skutt uten klagerett i det hele tatt. Det samme gjelder enhver tvist i hjemmet.

Hvis politiet blir tilkalt, vil folk bli skadet hvis de ikke blir drept, fordi ‘offiserene’ ikke lenger er overvåket av ‘indre anliggender’. Disse primitive villmennene blir heller ikke overvåket av verken sivile eller offentlige etterforskningskomiteer: Vi har ikke lenger behov for advokater, domstoler eller dommere fordi alt dette avhenger av å komme inn i en domstol. Hver situasjon fra å gå en tur til å gå hvor som helst overvåkes nå av tankepolitiet støttet av SWAT for selv de minste overtredelser.

Dette gjør at regjeringen kan eliminere justisdepartementet og hele domstolsystemet, og bevisavdelingene til alle politibyråer, siden bevis ikke lenger kreves for å bevise skyld eller uskyld. Bevis vil ikke lenger ha betydning, så det trenger ikke å samles inn – tenk på pengene vi kan spare ved å dumpe alle de ville regjeringsjobbene. Dessuten vil de fleste av de arresterte aldri komme til retten; vi har blitt Gestapo-politiet når det gjelder å bli arrestert.” Utdrag av artikkel om Obamas egen hær, her.


Aktivist og forfatter Max Blumenthal fører an i en viktig kamp mot Netanyahus NWO, foto fra videosamtale, her.

Spørsmålet er som Blumenthal formulerer det, om ikke The War On Terror er iferd med å krype inn i amerikanernes daglige liv? Eller som artikkelforfatter Muriel Kane uttrykker det: “I mellomtiden har tidligere israelske militæroffiserer blitt ansatt for å ha ansvar for sikkerheten på amerikanske flyplasser og kjøpesentre i forstedene, noe som har ført til en bølge av urovekkende hendelser med fokusering på rase, trusler og FBI-avhør av uskyldige, intetanende mennesker.”

For er det ikke også israelske sikkerhetsfolk som kontrollerer de norske større flyplasser. Var det fordi de likte seg så godt i Norge? Fant de ikke jobb i Israel? Ja, kanskje kontrollerer de sogar alle store flyplasser i Europa? Ligger det et ønske om makt og kontroll bak dette? Kanskje har de allerede den makten de ønsker? Kanskje kommer sannheten frem imorgen?

“Den israelske innflytelsen har vært spesielt sterk i New York City, påpeker Blumenthal, “under ledelse av politikommisær Ray Kelly, har båndene mellom NYPD og Israel blitt dypere for hver dag. Kelly la ut på sin første tur til Israel tidlig i 2009 for å demonstrere sin støtte til Israels pågående angrep på Gazastripen.

Kelly returnerte til Israel året etter for å tale på Herziliya-konferansen, en årlig samling av neokonservative sikkerhets- og myndighetspersoner som er besatt av antatte “demografiske trusler.” Tilbake i New York opprettet NYPD en hemmelig “demografisk enhet” designet for å spionere på og overvåke muslimske samfunn rundt i byen.”

“Etter 9/11 nådde vi ut til israelerne på mange fronter, og en av disse frontene var tortur. Treningen i Irak og Afghanistan på tortur var israelsk trening. Det har vært lett å ta avstand til torturen israelerne holdt på med, og nå har vi kommet så langt at vi brer ut holdningen i det amerikanske hverdagslivet? Dette er basert på ren frykt for terror. Enhver kunne ha sett dette komme.”

“Men allerede ser det ut til at israelifiseringen av amerikansk politistyrker har forsterket politiets fiendtlighet ovenfor sivilbefolkningen, og visket ut grensene mellom demonstranter, vanlige kriminelle og terrorister ” (fra artikkel Israel Behind Much Of Militarized Brutality Of US Police, av Muriel Kane, her).


En stat som myrder sin befolkning, er det det vi ser stige opp av undergrunnene? Nasjoners strukturer ledet av ryggesløs ordrefølgere som har latt seg lede dit hvor enkeltmennesker skal kunne bli myrdet, mens de ansvarlige ikke blir straffet og legger alt fra bortforklaringer til løgnaktigheter på bordet. Og dette er ingen bananrepublikk, ingen “rogue state”, men Den nye verdensorden, ledet av en regjering fra Jerusalem som skal bli hele den store, vide verdens midtpunkt.

Fordi menneskeheten elsker frihet, må de kontrolleres minutiøst, foran og bak, oppe og nede, slik at de ikke tror at de er noe, for de er bare kveg, mener den selverklærte profet Yuval Noah Harari. Da skal de også behandles deretter. Harari har hentet sine tanker om tiden og menneskene fra Talmuds hellige bøker.

John Pilger, journalist, foto, her.

John Pilger sier i sin artikkel fra 2004: “Bibelen forteller at en dag vil kristne også bli fengslet i israelske fengsler. Kristus beskrev hendelsene i de siste dager før hans andre komme, “De vil legge sine hender på deg og forfølge deg og overgi deg til synagogene og fengslene” (Luk 21:12). Under denne fremtidige verdensomspennende jødeforfølgelsen av kristne , de samme straffe-helvetes-hullene som nå demper skrikene fra tusenvis av torturerte palestinere, vil også romme kristne. Hvorfor skulle Israel fengsle kristne?

For antikristne jødiske aktivister er det ingen større kriminell i historien enn Jesus Kristus. Slike jøder tror at ved å bakvaske fariseerne (den moderne jødedommens største ledelys), begynte Jesus en ond trend med mistenksomhet mot jødedommen, en bevegelse som forfattere i Det nye testament og senere kirkefedre forstørret gjennom “antisemittisk” fremstilling av jøder som “Kristus- mordere.” Mange jøder tror at antisemittisme kommer fra kristendommen; de tror at det nye testamentets “blodsanklage” om at jøder fikk Kristus korsfestet, skapte nesten 2000 år med levende helvete for det jødiske folk, som kulminerte med Holocaust, ” artikkel, her.

En demonisk fremtid

Karita Bekkemellem, leder i legemiddelindustrien, lot seg bruke, fra VG, 2020, her. Kan hende hun mener hun tilhører eliten blant befolkningen og derfor har en medfødt rett til å kreve befolkningsreduksjon. Meget mulig at alle innen eliten er av samme oppfatning.

Vi så allerede under pandemien i Norge stemninger sveve gjennom luftene som skal komme til å fortette seg; det var som om lover og regler plutselig ble borte, som om all rettskaffenhet som gjør rammene rundt samfunnet trygt, ble satt ut av kraft og et rettslig tomrom fylt med mørke dukket opp i deres sted. Folk ble usikre og visste ikke hva som var opp og hva som var ned, de mistet mye av orienteringen.

I dette tidssrom fikk mange av våre kommunepolitikere og kommuneledere rare innfall og ideer, noen av våre samfunnnsledere gikk til og med ut i avisene og hevdet ting de senere angret på. Flere lot styringen av seg selv fare sin egen sjø og bidro til trakassering, til trusler og til mobbing, noen ble sogar tvunget å si opp jobben, da det ubevisste (vaksine)presset ble for stort.

Etter min oppfatning var dette situasjoner hvor mange tillot demoner å komme inn; man ga slipp på sin sunne fornuft, gav slipp på sin sunne tenkning og fulgte tendensiøse oppfordringer fra rikspresse og fjernsyn (NRK). Det var et begynnende massehysteri.

La oss holde fast i dette. Demoni er et sentralt begrep for å forstå det som skjer. Et demonisk samfunn er i emning, demonenes makt skal bli sterkere. Noen større demoner er meget intelligente. I land som Tyskland, Frankrike, Italia og England skal det bli vanskelig for mange, for hvis menneskemengdene blir store kan de bli besatt av sterke demoner. Da er det demonene som styrer. Men vi skal merke oss at noen mennesker vil det, de er maktmennesker, demonene er en del av deres språk. Og det er ikke bare massehysteri som næres av demoner, også løgner og alt som kan forbindes med det, har demoner i bredt følge bak seg.

Men vi trenger alle å studere dette nærmere, på tross av at marxistjødene har gjort det vanskelig for oss å bruke begrepet. For å få en forståelse for dette, er det noen menneskers skjebne vi kan beskjeftige oss nærmere med; en av dem er marxistjøden, Henry Kissinger født 27. mai 1923, å fordype seg i hans liv og skjebne, kan hjelpe oss til å fatte og begripe hvor slike mennesker står. For marxistjødene liker å beskjeftige demoner, de har gjort det en rekke ganger opp igjennom historien.

“…foreslå å stille Kissinger for retten akkurat som Hitlers håndlangere, ‘for krigsforbrytelser, for forbrytelser mot menneskeheten, og for brudd på lov, sedvanerett eller internasjonal lov, inkludert konspirasjon for å begå drap, kidnapping og tortur’, står det i artikkelen, her.” Henry Kissinger var i utgangspunktet en mann av liten vekst, 173 cm høy, og ble i tillegg mindre med årene; hans eget folks fortid hentet ham inn. Fra Intercept: “Da han ble spurt om sin skyld i disse dødsfallene, svarte Kissinger med sarkasme og nektet å gi svar.”

Henry Kissinger har stått frem for utryddelsene av mennesker i Vietnam og Kambodia. Han har helt siden han som ung mann kom til USA under Operation Paperclip, vært marxistjødenes mann. Det er de som mener vi er for mange på jorden, en av deres grunnleggende løgner. Kissinger, Biographie, last ned, her, foto av politikere og maktmenn rundt Kissinger, her.

Forfatteren Eustace Mullins kalte marxistjødene nazister (hør foredrag, her), ikke annet enn at “kjært barn har mange navn,” de har lagt stor vekt på å stikke seg bort bak mange forskjellige fasader. De står bak Georgia Guidestones som antydet en for dem akseptabel menneskemengde på jorden på 500 millioner. Det er de som har lansert pandemiene og vaksiner som en mulig vei ut av overbefolkningen (om Kissinger i Kambodia, onlineavisen Intercept, her).

Boer og sørafrikaner Jan Lamprecht har allerede pådratt seg marxistjødenes oppmerksomhet, foto, her, se intervju Jan om Whites In South Africa, her.

De vil gjøre alt for å virkeliggjøre sine planer. Vi bør ta dem alvorlig, vi bør ta dem på ordet, for de vil kvitte seg med 7,5 milliarder mennesker. Men det er ingen nyhet. Alle kriger vi har hatt har vært marxistjødenes kriger og de har for lengst startet sine masseutryddelser, men de har skjult det bak bedrag. Marxistjødenes russiske revolusjon hadde utryddelser som hovedmotiv, i løpet av få måneder hadde de myrdet 60 000 prester i den russisk-ortodokse kirke, jmf Juri Linas bok Absurdistan. Under Josef Stalin skal det ha vært opp til 30 000 konsentrasjonleire, se kart og artikkel, her.

Ifølge Solzhenitsyn ble 110 millioner mennesker sosialismens ofre (her). Sosialismen er marxistjødenes verk, de som sitter med makten i den norske stat. De vil fjerne den hvite mann. Men dette kan de bare gjøre gjennom bedrag; man vil gjøre alt for å få det til å høres passende, fornuftig og greit ut. Og da passer en pandemi som hånd i hanske. Sørafrika har i mange år vært og er pr idag i så måte et foregangsland for akkurat dette, noe boer og sørafrikaner Jan Lamprecht har gjort meg oppmerksom på (se hans oppfatning av The Great Reset, her).

Noahs syv hellige lover

Chabad-lubavitch-jøder i New York, bevegelsen som så dagens lys på slutten av det 18. århundrede, som idag skal styre alle verdens ortodokse jøder, slik Det muslimske broderskap styrer muslimene, artikkel og foto, her

Utviklingen der er lignende den som allerede har begynt hos oss, og som skal bli meget verre, hvis ingen står opp for å bremse, punktere og forandre retning, noe som bare er mulig hvis man gjennomskuer det som skjer. Fremtiden ser ikke lys ut: Våre rike overflodssamfunn i Norden og Vesten skal rensket for all rikdom, industrien skal bort, velferd skal bort. Vi skal bli inn til knoklene fattige, avhengige av våre kjøkkenhager, av gulrøtter, poteter og barkebrød, og hvis det hadde vært fisk i havet, var den allerede fraktet til Kina, fisket av baroner med kvote.

De hvite mister sitt arbeid, blir utstøtt og må etterhvert finne seg tilrette i skur- og brakkebyer og føre et liv på almisser. Men midt på torvet, midt i sentrum av byer, bygd og tettsteder, alle bussruters terminal, har de bygget opp en pidestall med en guillotine. Mye taler for at denne type endestasjon var planlagt for lenge siden, slik FBI-mannen Ted Gunderson fortalte allerede i 2009 (se 2:49:14, her). Det skal være for dem som bryter en av de syv Noahide lover, lovene gjelder for hedningene, dvs alle som ikke er jøder.

Pastor Theodore Winston Pike, har i mange år gjort et grundig arbeide for å gjøre sine lesere og lyttere bevisst på sionismen, hans film om sionistene fra det det gamle Babylon, om deres eldgamle henfallenhet til lovløshet, sodomi og pedofili, her.

Pastor Ted Pike skriver følgende om Noahide-lovene: “Disse Noahide-lover, sier Talmud, danner den grunnleggende moralkodeksen Gud ga Adam; de forbyr avgudsdyrkelse, blasfemi, drap, tyveri, ikke-ordnede samliv, å spise kjøtt med blod og unnlate å etablere domstoler […] ‘Noahide-lovene,’ skriver rabbiner Moshe Ben-Chaim, ‘er de grunnleggende tingene som gir et menneske lov til å beholde sin rett til livet.’ Husk at han snakker om hedninger så vel som jøder, og ja, han sa rett til livet […] “Avvik fra Noahide-loven kan ikke moralsk tolereres av observante jøder. Til syvende og sist, hvis ting var som de skulle være, skulle hedningene bli tvunget til å følge det” […]

En forbrytelse verdig døden

“Tzaddik” Rabbi Menachem Mendel Schneerson, fra Ukraina (1902-1994), også av mange beundrere sett som den tilbakevendte jødiske Messias, var frem til sin død den regjerende Hasidic-Lubavicher, om hasidisk jødedom, video, her, biografi, her.

Verdensomspennende overholdelse av Noahidelovene ble fremmet av den fremtredende Hasidisk-rabbiner Menachem Mendel Schneerson. Den avdøde rabbiner var den syvende lederen av den utbredte Lubavitsj-bevegelsen. Sett på som klaniske og eksentriske i klesdrakten, er Lubavitsj likevel meget mektig og velfinansiert, med enorm innflytelse på den spirende ultraortodokse bevegelsen i Israel. Synes å være en bevegelse grunnlagt for å fungere som et maktpolitisk instrument ovenfor de ortodokse jøder, likt Det muslimske brorskaps betydning for styring av muslimene.

Før sin død i 1994 var Schneerson den regjerende «midlertidige Messias» eller «Tzaddik» for et stort segment av kabalistisk ultraortodoks jødedom. Han sa at global overholdelse av Noahide-loven ville bringe verdensfred og messiansk forløsning.

Artikkelforfatter Ted Pike spør: “Ville verdensomspennende tvungen overholdelse av Noahide-lovene skape mer religionsfrihet og toleranse? Ikke en sjanse. Den første loven er mot avgudsdyrkelse, og hva er avgudsdyrkelse? Den babylonske Talmud sier gjentatte ganger at tilbedelse av den falske profeten Jesus Kristus er avgudsdyrkelse, en forbrytelse som er verdig døden. Talmud sier også at Kristus var en gudsbespotter, en brudd på det andre Noahide-budet” (artikkel Ted Pike, her).

President Trumps “executive order” av 11. desember 2019 om antisemittisme (her og her).

Enda det idag bare er et livløst knokkelskjelett igjen av en levende kristendom, er det åpenbart at den ennå er verdt motstand. Interessant at den mektige bevegelse Chabad-Lubavitsj har lagt sin “elsk” på dette, at nettopp de peker på de kristne idéer som fienden, for det er en kamp om idéer. Det virker som om de anerkjenner kristendom som en (like)verdig fiende.

Så har kristendom et gjemt potensiale ingen har tenkt på og mange har glemt, som Chabad-Lubavitsjerne føler seg truet av. Var det derfor de fikk overtalt US President Donald Trump til å vedta en “executive order” at kristendom er antisemittisk? I teksten står det bl.a. at det er å betrakte som antisemittisme “å påstå at staten Israel er rasistisk” (les artikkel om exec. order, her, om hvem som definerer dette, her).

Antisemittisme er et bedrag hvis sosiale konsekvenser kan sammenlignes med en 1,5 m lang kjepp, spisset i begge ender og stukket inn i kjeften på en diger krokodille, slik at den må holde kjeften åpen for å unngå smerter. Bak dette ligger motivet å ville herske over andre via tyranni og hersketeknikk. Det ble utviklet av grunnleggeren av den sionistiske verdenskongress, WZO, Theodor Herzl (1860-1904).

Chabad-Lubavitsj-bevegelsen har satt inn sin makt for å nå US President-embedet med sitt budskap. Sammen med President Donald Trump har de gjort veien fremover bredere for Israels ekstreme brutalitet mot palestinerne. Men tro ikke dette gjelder utelukkende palestinere og arabere. Gjennom Israels opparbeidede maktposisjon i Vesten, gjennom en allerede begynnende systematisk hjernevask av politi, gjelder dette også mot Vestens innbyggere. I så måte er vi alle palestinere og arabere hva Israel angår. Folkene som beveger den israelske stat representerer reelle innsikter i de mest brutale kontrollmetoder som hjernevask og manipulasjon, hvor tilbudspakken pakket inn i løgner også involverer voldtekt, tortur, terror og mord.


De står bak CIA-prosjekt som Manchurian Candidate, MK-ULTRA og mye annet voldelig (se kort artikkel, her , kort om MK-Ultra-offeret Cathy O’Brien, her, last ned Cathy O’Briens rystende bok Trans:Formation of America, her). Om antisemittisme fra Theodore Herzls dagbøker, artikkel, her


Dette var artikkel 3 i serien av 3 artikler om brutalitetens opphav. Den 1. artikkel kan leses, her, den 2. her.


Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

I brutalitetens tjeneste

Neste artikkel »

Angrepet på oss alle

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x