Lesverdig artikkel: https://www.counterfire.org/article/maxine-peake-is-right-us-and-israeli-state-violence-is-linked/

I brutalitetens tjeneste

490 visninger
45 minutter lesetid
3

Alltid har det vært enkeltmenneskers mot og besluttsomhet som har brakt vår verden fremover, det har aldri vært politiske partier, grupperinger eller et flertall. De har som regel i beste mening heller stukket den gode samfunnsutvikling kjepper i hjulene.

Det er en stående sannhet, men også en varm trøst enhver som kjemper alene kan nyte godt av. Kay Griggs hadde blitt banket både gul og blå, George kunne ikke styre seg under innflytelse av alkohol. Det var så mye mørke som tvang seg fram og tok over styringen for ham. Kay Griggs sto alikevel opp og bestemte seg for å fortelle omverden hva hun hadde fått høre. Det skulle koste mye.

Kay Griggs hadde gjennom sin mann møtt et religiøst, fanatisk miljø, en sekt som brutalt drap de som stakk kjepper i hjulene for dem eller deres planer, om det var få eller mange, en sekt med de underligste ritualer, som om de hentet fra nedstøvede museumsbøker, men satte alikevel folk som George W. Bush i et særegent lys, foto, her.

Hun ble forfulgt, plaget og mobbet over lang tid, hun ble flere ganger truet på livet. Men de lot henne overleve, såvidt jeg vet, og hun forfulgte sin beslutning og fortalte alle som var interessert om det lille internasjonale miljø som i årevis hadde operert i landskapene, et miljø som tillot seg hva som helst.

De var forbrytere kledd i unformer, de sto langt over loven. Det hadde blitt Kay Griggs’ skjebne å støte bort i det meget mørkladne miljø, hun ble selv tatt på sengen, fullstendig overrumplet, hun trodde ikke sine egne ører da George nesten bevisstløs av alkohol, lettet på alt som tynget ham i sjelen, og det var mye.

Hun forsto at de dødelige angrep på den fredelige Waco-menigheten i Texas (1993) var deres verk, at den usedvanlig brutale Oklahoma city-sprengningen (1995) var avgjørende for at tilliten til de amerikanske myndigheter skulle bli rokket kraftig ved, få ante at det også var det samme miljøet som allerede i mange år hadde planlagt både WTC-hendelsen i New York den 11/9-2001 og den påfølgende Anthrax-terror.

Utdrag fra intervju med Kay Griggs:

De stolte US marine-soldater, ledet av menn som beveget seg i det nederste bunnfall av sin egen sjel som narsissistiske, brutale, kriminelle kjeltringer, artikkel og foto, her.

“På de høyeste nivåene av marinekorpset og hæren i spesial-operasjons-styrkene tilhører alle individene faktisk Brooklyn-New Jersey-mobben (the mob betyr mafia, bestående av marxistjøder fra Brooklyn, New Jersey i New York, min tilføyelse). Min mann, general Al Gray, general Sheehan, Heinz Kissinger, Caspar Weinberger… er en del av en gruppe sionister som kom over fra Tyskland (“Operation Paperclip” og andre). De driver med hvitvasking av penger i bankene, transaksjoner med kontanter for narkotika de har brakt inn i landet. Militært personell er alle involvert når de går av med pensjon. Da begynner de med salg av narkotika og brukte våpen.”

Til tema narkotika, kommentar: Første gang jeg hørte at det var disse mektige menn som sto for narkotikasmugling, skjønte jeg hvorfor det hadde vært så forgjeves å ansette horder av spesialister i etterforskning og i tollvesenet; for narkotika var villet fra høyeste hold; våre unge, våkne jenter og gutter skulle ofres på narkotikaens alter, i så høyt antall som mulig, de personlige tragedier sto i lange køer, hørte om en familie som mistet begge sine tvillingsønnene i overdose, de var rundt 14 år gamle, det foregikk en krig mot ungdommen.

Homoseksuelle lokkemidler

Waco var en vanvittig tragedie forårsaket av formørkede miljøer hos US myndigheter, men menigheten, opprinnelig en adventistmenighet, som hadde gått egne veier, hadde hos noen sentrale personer vakt ubehag, den brutale nådeløshet i hele aksjonen ligner meget på israelske sionisters, det vakte sjokkbølger over hele verden (artikkel og foto, her).

Kay Griggs: “Det er et mindre miljø bak, et slags hemmelig samfunn. Nå de avanserer til oberster gjør de det samme som i hemmelige ordener som Skull and Bones, og Cap and Gown (som har mange etterretningsoffiserer og gutter som har blitt voldtatt)… De lokker deltagere til seg med homoseksuelle lokkemidler. Dette hindrer dem i å fortelle hemmeligheter til utenforstående. Det er de fremstående medlemmer som gjør dette; de har sexfester, orgier osv.

De menn som stiger til topps er de som blir plukket ut til å ha bassengfester. Dette er general Alfred M. Gray, den viktigste primus motor (de starter med de ville sekretærene). Mannen min var stabssjef for Al Gray, som kjører alle de skitne triksene for hæren. Linda Tripp (fra Monica Lewinsky-skandalen), tidligere i Delta Force, jobbet for general Carl Steiner…

Hun er ekspert på skitne triks. General Jim R. Joy, var den som sto bak hele Panama-operasjonen (med general Sheehan), som fikk Noriega ut av Panama. Det var disse som trente alle deltagere i slaktingen av menn, kvinner og barn på Waco, mot David Koresch. Han og generalene Steiner og Sheehan er de som står bak de svarte helikoptrene. Det er for å selge våpen og narkotika; det handler om svarte penger.”

Etter myndighetenes angrep mellom februar og april 1993, var det noen timer senere bare aske igjen (se Brittanica, her).

Kommentar: Under Wacobeleiringen (1993) ble barn, kvinner og menn, men også 4 føderale agenter drept i krigen mellom amerikanske tjenestemenn og medlemmer av menigheten (Wikipedia om David Koresh, Waco, her). Beleiringen ble ledet av folk fra ATF og FBI, folk med forakt for mennesker og menneskeliv, som aldri skulle ha vært ledere. Det var et regelrett militært angrep med miliære våpen mot sivile, følgene var de styggest drap av sivile man hadde sett, både barn, kvinner og menn brant inn, hvis de ikke allerede var gasset eller skutt til døde. Noen antydet at lederne av Waco-aksjonen hadde blitt trent i Israel.

US senator Orrin Hatch (1934-2022) og den polske khazarjøde Benyamin Netanyahu Mileikowski (flere foto, her).

Sjokket over det som hadde skjedd var imidlertid så stort at dette kunne ikke bli stående. Man var tvunget til å få igjennom forandringer av myndighetene. I innledningen til høringskomiteen i 1995 om Waco beleiringen, sa US Senator Orrin Hatch: “Denne høringen er ikke et forsøk på å legge skylden på enkeltpersoner eller på administrasjonen. Faktisk vil vi undersøke de systemiske byråkratiske problemer og politikk ved ATF og FBI som resulterte i tragedien på Waco. Mandatet for denne komiteen er å sikre at tragedier som Waco, jeg referer spesifikt til de drepte innbyggere i Mt. Carmel Center, inkludert de 25 barn og de 4 ATF-agentene som ble drept, aldri mer skal skje igjen i forbindelse med en operasjon hvor politiet skal håndheve lov og rett.” (fra boken, The Aftermath of Waco: Changes in Federal Law Enforcement, lastes ned, her).

Monica Lewinsky og Linda Tripp; Monica ble plassert hos Bill Clinton for å lede han på avveie, slik at de kunne drive utpressing, foto, her.

Fra artikkel: “Ikke glem at det var det israelsk etterretning som håndterte Monica Lewinsky-saken med det formål å utpresse daværende president Bill Clinton.

Etter å ha, som Clinton innrømmet, avlyttet telefonen hans, holdt “Amerikas eneste allierte” i Midtøsten en pistol mot hodet til Lewinskys leder og presset Clinton til å droppe støtten til en fredsplan mellom Israel og palestinerne ” (se artikkel fra 2011, With Friends Like These, her).

Oral- og analsex i en likkiste

“Skull and Bones-læremetoder som nå brukes i hæren. Dette går tilbake til den tyske, det var slik den tyske overkommandoen gjorde. De sier det går tilbake til Hellas. De gjør bowlingball-trikset. Så må stabssjefene gjøre dette. De sørger for at alle blir skikkelig fulle. Noen ganger kaller de det ‘servering’. Ikke alle gjør det. Men de som gjør det, de kommer helt til topps. De driver med analsex. De legger noen i kisten og han er den som mottar orale og analsex handlinger.

Nå, de unge Army Seals, Delta Force, Buds (de som skal utgjøre den kommende Seal-gruppen), deres trening er å bryte seg inn i sivile hus… for å øve. De brøt seg inn i huset mitt. De er villige til å gjøre alt som er nødvendig for å få det de ønsker politisk og økonomisk. Med andre ord, å drepe en leder, drepe 20 mennesker, drap ifølge dem er mye bedre enn krig… dette er måten de rasjonaliserer det på.”

Walt Whitman Rostow (1916-2003), Ashkenazim (Yiddish-speaking Jews), en meget sentral mann for marxistjødenes overtagelsesforsøk av USA og Europa. Kjent med mange bøker under navnet Walt Whitman, flere av hans bøker er her, foto, her.

“Fra Dresden-bombingen fra andre verdenskrig til JFK-attentatet, til kontroll av amerikansk militær i dag sto Walt Whitman Rostow (jøde) og hans beundrere bak Dresden-bombingen i Tyskland under andre verdenskrig. Rostow er en veldig farlig mann, en kommunist. Han var en av de ‘vise mennene’ i Kennedy-administrasjonen. Jeg tror nok han var ansvarlig for bevegelsen som fikk Kennedy myrdet. Jeg tror det var en israelsk gruppe som gjorde det, med noen av disse skurkene. Kennedys ‘vise menn'” var Harvard-publikummet. Rostow fikk oss inn i Vietnamkrigen fordi han ønsket å selge våpen. Victor H. Krulak, den nåværende kommandantens (Charles C. Krulak) far, var hans lakei.

Rostow gikk sammen med general Taylor og skrev rapporten som fikk oss inn i Vietnamkrigen. Hele tiden sa Pentagon ‘nei, nei, nei.’ Han og Heinz Kissinger var heiagjeng for våpensalg. Han og Eugene Debs Rostow. Disse var alle (jødiske) kommunister. Broren hans driver den store mobben i Boston, Nicholas Rostow, de har drevet med narkotikahandel med Mexico i alle disse årene. Dette hadde å gjøre med William Weld og involveringen av den meksikanske regjeringen.”

Narkotikahandel

“Alle disse leiemorderne er anarkister og alle kommer fra mobben (marxistjøder). De bruker pøbelfinansiering, og selvfølgelig narkotikapenger for å betale for de splitter nye våpnene. Dette er grunnen til at vi hadde krigen i Bosnia. Dette var rett og slett en scene for å trene leiemordere til å være et marked for splitter nye våpen – å være en markedsplass slik at narkotikapengene kan brukes. Og Hæren kjører hele showet. CIA er en falsk ting for å forvirre oss og få oss av sporet.

Det er Training and Doctrine Command, det er NATO, det er SHAPE (Supreme Headquarters Allied Powers Europe), startet av president Eisenhower (en jøde). Det er et helt uavhengig selskap. Hovedfunksjonen er å selge våpen og hvitvaske penger. Det hele blir gjort av hærfolk som nå er JOINT. Ordet JOINT brukes (Paperclip) for å beskrive menneskene som kom ulovlig over for å rømme Nazi-Tyskland. Du ser den organiserte kriminaliteten, Meyer Lansky, den jødiske kabbalistgruppen, som ikke tror på Gud, tror de må kvitte seg med alle de gode menneskene… og de får brownie-poeng i sin lille kult for å gjøre det. De gjør virkelig dette. De dreper gode mennesker med vilje.”

Israel er sentral i narkotikahandel. Fra artikkel: “For at vi ikke skal glemme: Israel er nå hovedkvarteret til den russiske mafiaen, den største smugleren av stoffet Ecstasy, som plager det amerikanske samfunnet og forgriper seg på amerikansk ungdom. For ikke å glemme; Israel er nå og har i en tid vært involvert i sexslavebransjen, så vel som snusk-pornografi som involverer barn. Flere amerikanere har blitt tiltalt for å ha opptrådt som “muldyr” for israelerne ved å bringe disse ‘lastene’ inn i det amerikanske samfunn og fungere som markedsføringsagenter ” (se artikkel fra 2011, With Friends Like These, her).

De søte marineoffiserer

At den kanadiske oligark og FN-leder Maurice Strong (reklamerte for utryddelse av overflødige mennesker, her) flyktet fra politiet fordi han var ettersøkt, mistenkt for svindel og nettopp flyktet til Kina av alle steder, var jo underlig, (1929-2015). Men hans tante Anna Louise Strong (1885 – 1970) hadde vært en av Maos nære rådgivere. Ikke bare det, men hun hadde også vært rådgiver for Josef Stalin (de fremstiller henne slik, her). Hvis vi leste mellom linjene skjønte vi at noen utvalgte satt i bakgrunnene og trakk i trådene. Strongs tilhørte dette miljøet, antagelig knyttet til FNs og Rockefellers kjerne, foto, her.

“Alle vet at de brakte inn sannsynligvis mer enn 200 000 nazistiske soldater og SS, og halvgale-vitenskapsmenn og psykologer. Og alle, de fleste, hadde den ‘tyske sykdommen’, fordi det var deres kultur. Det er hva Pink Triangle-guttene var. Marine oberst Ron Ray, en kristen, skriver om disse ‘kirsebær-marinesoldater’, deres homoseksualitet og gruppesexorgier, som til slutt felte den tyske regjering. I dag, i Napoli, hvor US Navy er på plass, foregår disse orgier.

Det var der Krupp, tyskernes våpenprodusenter ville ta med den tyske overkommandoen inn i den blå grotten på øya Capris, hvor de ville hente inn smågutter og voldta dem. Da mødrene til disse guttene sa fra til konene til disse gutta i Tyskland, førte det til regjeringens fall. Det de holdt på med var pedofili. De voldtok små gutter. De involverte katolske prester.

Så kom hele denne gruppen over til USA. Det er en gammel kultur. Det er grunnen til at det er mye som skjer med barn i disse dager. Og det forklarer hvorfor det blir tildekket. Fordi politifolkene selv spiller disse spillene. Selv Eisenhower spilte disse spillene. Til og med Mike Kemp på Bohemian Grove. Det var også en stor en i Washington kalt Rush River Lodge hvor de pleide å gå; og det er mange steder hvor dette skjer.

Men problemet er at jeg tror de prøver å ødelegge Amerika og den grunnleggende protestantiske kristne kulturen. Fordi der du har et militaristisk samfunn gjelder reglene kun for de militære… Husk at Meyer Lansky og Lucky Luciano (mobben) valgte å reise til Italia… De ble ikke forvist. De dro dit på grunn av våpenindustrien. Det er det militæret gjør. Det hele er fullstendig kontrollert av mobben.”

Formann Mao, mannen med egen bibel, som Jesus Kristus, foto her (1893-1976).

Lenge trodde jeg at Mao Tse Tung måtte være en sann folkehelt. Ikke bare hadde han en egen bibel, Maos lille røde, men han hadde svømte egenhendig over floden Yangtze ved Wuhan, det kunne jeg se med mine egen øyne på gjengitte foto.

Men at han skulle ha fått sin utdannelse som revolusjonær i Paris, stusset jeg over? Kunne det stemme? Hadde han ikke suget sin revolusjon fra eget bryst? Kanskje var den ikke engang hans? Hadde andre hjulpet ham frem og gitt han masse US dollar?

Var det folk fra USA, tidligere immmigranter fra Russland og Østeuropa? Var det de som mente det var helt greit å drepe 80 millioner kinesere (se video, 33:44, her), de visste jo at Josef Stalin allerede hadde drept 110 millioner, iflg Solzhenitsyn (her), var det på deres ordre?

Mao Tse Tung i Paris

“Kinas Mao Tse Tung ble trent i Paris. Det samme ble Kambodsjas leder, Pol Pot. Som gutter ble de ‘snudd’ psykologisk, det vil si voldtatt av prester. Dette er mønsteret. Det er derfor det er så viktig å vite hva de gjør mot uskyldige små gutter i hæren og marinesoldatene. Hvorfor er det slik at homofile avanserer så mye raskere enn de som ikke gjør det. De kalles ‘kommende stjerner’ (Ron Brown, US Sec of Commerce).

Mao Tse Tung ble utdannet for sin kinesiske revolusjon i Paris, akkurat som Kambodias Pol Pot, ansvarlig for millioner av menneskers brutale død; Han var marxistjødenes mann i Kina, studerte til og med på den kinesiske utgaven av Yale universitet. Mao Tse Tungs bevegelse var utgått fra marxistjødene i USA som med en hatende brutalitet forvandlet alt omkring seg til en død ørken, (foto, her).

Det er dette utenriksdepartementet kaller de som kontrolleres. Jeg prøvde å bli en del av utenriksdepartementets familie. Men siden jeg var kristen, kunne jeg ikke bli en del av det, selv om jeg hadde mye erfaring. Jeg bodde hos sjefkorrespondent i Det hvite hus, Sarah McClendon en stund, og hun fortalte meg at Ron Brown, Vince Foster og Forrestal ble myrdet.

Ron Brown prøvde for første gang å ta bort det urettferdige utenriksdepartementets monopol på ulovlige våpen og narkotikapenger. Det er narkotikapengene som betaler for våpnene. De splitter nye våpnene selges av agenter fra Israel.”

“De fleste av etterretningsfolkene i Russland, Tyskland og her var lenge sionister og de rekrutterte mange gutter fra Eaton, homoseksuelt. Princeton er/var mekka for khazarjødiske/sionistiske etterretningsagenter her borte. Alle filmmogulene startet i Princeton. Psykologiske operasjoner fra nazistene kom til Princeton. Og de spredte seg derfra. Denne gruppen inkluderer Oppenheimer og andre.

George Griggs hadde en fransklærer som var en venn av den franske eksistensialistiske forfatteren, Albert Camus. Camus var også en arabist. Du ser Lawrence av Arabia og denne gruppen ble startet av denne lille gruppen kabbalister som prøvde å ta over oljen.

Så de ville finne disse sjeikene som ville gå sammen med dem. Britene var mer interessert i å finne noen som var rettferdige. Columbia er en etterretningsskole… Clay Shaw var OSS, han var også i etterretningsfag, og han var homofil. Denne sakprosaboken «Enkene» har fire dobbeltagenter. Spionen Goletsyn var der inne. Paisley ble myrdet akkurat som William Colby. Han hang også saammen med homofile. Det samme gjorde Bob Woodward. Henry Kissinger er en kjent homofil. I Kambodsja voldtok Kissinger faktisk unge menn. Denne opplevelsen ødela livet til minst fem unge menn.”

Også Pol Pot i Paris

Kambodias tyrann Pol Pot utryddet flere millioner av sitt eget folk, han fikk også sin skolering i Paris, akkurat som også Ayatollah Khomeini (Henry Makow nevner Ayatolla Khomeini, her) før han kom tilbake til Iran i 1979, det var de samme folkene som trakk i trådene både når det gjaldt Kambodia, Kina og Iran, også Henry Kissinger var deres mann. Foto, her.

“Så du kan ha gruppesex og homoseksuell sex med toppfolket som styrer militæret og regjeringen i byen min, Norfolk, VA… San Diego det samme, San Fransisco, Key West, Boston… det er den største homoseksuelle hovedstaden i verden. Selvfølgelig var Washington, D.C. James Angleton, CIA, homofil. Lederen for FBI, J. Edgar Hoover, var også homofil. Hele den britiske etterretningstjenesten er homofile.

Det er et tegn på svakhet. Caspar Weinberger er involvert i mange onde ting, han trekker i mange tråder… Våpensalg, narkotika, hitgruppene – motorsykkelgjengene (drevet av pensjonerte militærfolk). De hisser opp folk, myrder folk, så de får solgt våpen. Selvfølgelig ble Lady Diana myrdet.”

“Snakket med William Colby (sjef for CIA) på telefonen, han kjente mannen min godt, og han fortalte meg alt om Israel og Phoenix-programmet som senere ble kjent. Og han hadde etnkt å gjøre det. Og Tedson Meyers advokatfirma var rett over gangen for ham. Colby ble myrdet en uke eller to senere. Han var en insider, en god fyr… Hitler ble homoseksuelt rekruttert på et bordell. En kabalistisk (jødisk) lege kom inn og sa at du ser spesiell og flott ut. Husk, Woodstock, gjett hvem som arrangerte det hele? General Sheehans far, (general John J. Sheehan) leder av NATO. Woodstock var en testplass for narkotika. Som Jim Jones-kulten (People’s Temple) nede i Guyana. Som lille David Koresh. Han hadde en egen Mossad-kontaktmann… Men de slipper alltid unna, gjør de ikke? Noriega var en israelsk dobbeltagent.

De tilhører alle mafiaen

Carl Bernstein og Bob Woodward, folkene som felte president Nixon, var etterretningsagenter, foto her, bok om deres liv til låns, her.

Alle som er jøder er automatisk medlem av det israelske militæret. George Griggs sa til meg, “vi har alltid vært morderne.” De har penger, ubegrensede penger, jeg tror det er pøbelpenger… Onkelen hans var hans kontaktmann. Ja! De har blitt kvitt de gode folkene. En etter en. Folk liker MacArthur. Mannen min fortalte meg at vi egentlig aldri var fiender av Sovjetunionen. Mannen min var mentalt ufør, men han drev halvparten av verdens marinekorps. Men han kunne følge ordre. Dette “brorskapet”, alle tilhører New Jersey (Brooklyn) mafiaen, så mange av dem er frimurere nå. Marine Corps-gutta er leiemorderne; de tar oppdrag fra hvem som helst. De bytter hatter, fra hæren til marinen til utenriksdepartementet, bare sånn. Teamet som knuste Watergate, Woodward og Bernstein, var etterretningsfolk.”

“Jeg møtte alle disse narkobaronene. De dyrker sønnene til fremtredende familier, de kalles «rising stars». Utenriksdepartementet finner dem når de har “snudd” dem. Og lar dem få vite om de noen gang får problemer, kom hit. Enorme fly lastet med narkotika ville lande på militærbaser (for eksempel i Mena, Arkansas under Bill Clintons guvernørskap på 1980-tallet). Alle brakte dem inn; nordmennene, britene…. Narkotika, de ville komme ned gjennom Burma, Tyrkia; bankene var i Beirut, Panama, Mexico, i St. Thomas…. hvitvasking av kontanter… Du kan veldig enkelt finne ut hvem narkobaronene er…. I spesialoperasjoner er alle mennesker en del av dette “firmaet”. Når de blir utnevnt til oberst, blir de initiert; de blir skjenket fulle, får “spise”, “shellback”, har analsex og gruppesex ” (utdrag fra Kay Griggs-intervjuet av Henry Makow, her).


Waco-tragedien sett fra myndighetens side, her, Hillary Clinton beordret massakren, her, bok av Jon Rappoport om Oklahoma city-bombing, her, bok av Kevin Cook, Waco Rising: David Koresh, the FBI, and the Birth of America’s Modern Militias PDF, her. Se video Kay Griggs intervju, her , utdrag tekst fra samme intervju, her, flere foto av omtalte generaler, her.


Det brenner så altfor ofte i Norge

Restene etter drivhusbrannen i Sem, en underlig brann, som om glassplater, metallspiler og betong var brennbart materiale, det er ikke det i det hele tatt, hva hadde de profesjonelle brannstiftere egentlig tatt i bruk (foto privat)? Se artikkel av Iver Haugen Nordsleive om brannene i Telemark og Vestfold, her. Brannene i Vestfold og Telemark stoppet plutselig opp, etter artikkelen.

Var våre egne militære samme slags folk? Som i det de gikk av med pensjon ble til kriminelle håndlangere som tok oppdrag fra “The Mob”, smuglet narkotika, solgte brukte våpen, opptrådte som brutale torpedoer ved pengeinnkreving, utførte mordoppdrag. Kanskje var det FN-offiserer og offiserer fra vårt norske hjemmevern som etter avsluttet tjenestetid gjorde lignende tjenester i Norge? Som sørget for at trassige bønders husdyrfjøs brant ned, eneboliger til folk som skulle bestraffes ble påtent, men også fabrikker, forretninger eller grønnsaksbønders drivhus hvis det var bestilt? Sørget de også for at tilfeldige sivilister ble stukket ned med kniv for å skape almenn usikkerhet og uro i våre samfunn (Wikipedia om the Mob, her).


Den som har beskjeftiget seg med de mange terrorhendelser de siste årene, vet at det Kay Griggs forteller, kan være sant. Men da våre forestillinger om hvordan tingene henger sammen ofte er riv ruskende gale og kanskje stikker så dypt ned i sjelen at de har grodd seg fast, må vi være villige til å ta på oss et indre arbeide. Ihvertfall gikk det slik med meg. Igjen og igjen måtte jeg smake på de sannheter Kay Griggs formulerte, slik at de mange mørke skygger i min sjel, propagandaens dårlige etterlatenskaper, kunne forvises. Det tok lengere tid før jeg ble klar over at løgnene hadde et sentrum. Foto av de sentrale av Kay Griggs omtalte personligheter, her.


Pride og porn

Om stortingspolitikerne var deres slaver? De fikk Skei Grande til å legge ned Rygge flyplass med over 1000 arbeidsplasser (fra Moss avis, her). Det var ikke noe problem for henne, damen var villig til alt, foto fra Pride 2022, her.

Deres krigføring mot menneskeheten har mange slags våpen. De kan jordskjelv, lage de verste stormkast, flom og hagl, de er eksperter på terror i alle slags former, fra mobbing til drap, også de såkalte klimabranner over hele verden er deres verk, forberedt gjennom utsprøyting av giftige aluminiums- og bariumssalter fra fly i en årrekke og antagelig påtent fra satelitter eller droner. De driver de største porno-selskaper, har de største dating-sider i sine hender. Men de kan også Pride.

Ligger opphavet til Pride hos Rockefeller og FN, kanskje har det ingenting med verken homofili, frihet eller kjærlighet å gjøre? Foto fra Facebook.

Pride er først og fremst infamt, meget infamt, en stygg fornærmelse av oppegående menneskers tenkning, men også av tenkningens historie helt fra Sokrates og Platons dager. Pride er en vei til å få ikke-tenkende mennesker, folk som flyter omkring mer eller mindre likegyldige, til å bite på en forskrudd kjønnsideologi under overskriften Frihet og Kjærlighet. Den positive siden av det er at det er overskrifter som betyr noe for de fleste.

Men det er det eneste positive. For det er det rakt motsatte som gjelder. Og det gjelder særlig barn, barn som ikke kan forsvare seg. Det gjelder barn og ungdom som ikke kan forstå hva som utspiller seg foran deres øyne, barn og ungdom i de offentlige barnehaver, barn og ungdom i de offentlige skoler, som har foreldre og lærere som heller ikke skjønner hva som skjer. Løgnen skyves foran og blender folk at det handler om frihet og kjærlighet. Det er ikke tilfelle.

Pride har ett hovedmål: Den skal forhindre den menneskelig forplantning. Det gjelder å få barn og unge til å tro at de er født i feil kjønn. Dess flere som velger å skjære av seg bryster eller penis, operere ut livmor eller bli homofil, desto bedre er det. Det er bare et abra-kadabra, så er det gjort, staten betaler og du har blitt jente eller jenten har blitt gutt; slik taler propagandaen. Like enkelt som det høres ut, like vanvittig brutalt er det i virkeligheten. For det er i virkeligheten en ren katastrofe for de det gjelder. Mange har ennå ikke oppdaget at det er meget klokere å betrakte årsakene til forvirring.

Makow omtaler psykolog Richard Cohens tanker om homofili: “Homofili er en forstyrrelse definert av manglende evne til å etablere et permanent bånd med et medlem av det motsatte kjønn. Psykolog Richard Cohen, i ‘Coming Out Straight: Understanding and Healing Homosexuality’ (2000) argumenterer overbevisende for at homofili er forårsaket når et mannlig barn ikke klarer å knytte bånd til sin far. Ved å ha sex med menn prøver den voksne homofile å kompensere for farskjærlighet (min utheving) som ble nektet i ungdomsårene. Cohen var selv homofil og er nå gift og har tre barn. Han tilskriver lesbianisme en kvinnes reaksjon på å bli avvist eller misbrukt av faren. Han har kurert hundrevis av homofile, men er under konstant angrep for å undergrave den homofile politiske agenda (artikkel, her).

Arfan Bhatti (f. 1977) og Zaniar Matapour (f.1979), har begge latt seg bruke av norsk etterretning til mørke oppdrag, om de fikk godt betalt (?), foto her.

Skytingen i Oslo i juni 2022 hadde et eneste motiv; det var å få publikum til å komme tilbake til Pride. Ledende folk var bekymret over den lave oppslutning rundt Pride. Pride var viktig for dem. Henrettelsene var for å få folk til å komme tilbake. Jeg mener opprinnelsen til en slik tenkning er å finne i Talmud. Mossad i Israel og NATOs avdeling for terror i SHAPE utenfor Bruessel har arvet dårskapen. Dette utgjør også retningslinjene til CIA og MI6.

Gjerningsmannen, den nyttige idiot, skal visstnok ha dukket opp ikke langt fra Lippestads og Moods kontorfellesskap, pussig nok. To ble skutt og drept, 21 ble såret, men ikke på homsebaren London Pub, men hos naboen, Per på Hjørnet. Hva hadde skjedd? Fant skytteren ikke veien? Kan det ha vært slik? Eller var det akkurat det som var hensikten (?): At ingen homofile skulle skades, man bare lot som om det gjaldt de homofile, aviser og fjernsyn tok den jobben. Men Jon Erik Isachsen (54) og Kåre Arvid Hesvik (60) ble drept (her).

Både Raymond Johansen og Jonas Gahr Støre ble fremvisnings-politikere i Pride, var det fordi begge syntes det var “coolt” å underkaste seg totalt og fullstendig? Var begge “twisted”, slik Kay Griggs fortalte? Hadde de solgt seg med hud og hår? Var de begge uselvstendige og avhengige? Som ungdommer i pubertet? Det så sånn ut: Hva var det egentlig bakmennene ville si oss med dette merkelige opptrinn (Pride 2019, her), hva var dette for et språk?

Matapour hadde vært sammen med Arfan Batti, en kjent insider av norsk etterretning hvis utseende “den-ondskapsfulle-islamist;” ble brukt til å lage fiendebilder. Mye taler for at Zaniar Matapour også skulle ende opp som utstillingsdukke, han ble sikkert lovt gull og grønne skoger. En skam å arrangere bedrag som skal koste folk livet, flere hundre ble tvunget til å spille en rolle i dette. Men vi leser at ikke alle er enige internt, det virker som om storslegga hentes frem ( fra nrk.no, her, hvis man leser mellom linjene, bekrefter ikke dette at Zaniar Matapour og PSTs folk er gamle kjente, fra Dagbladet, her)?

At våre fremste politikere gikk først i toget viste hvem som hadde makten, og det var ikke våre politikere. Noen politikere solgte til og med sin egen mor, for å få beholde jobben, marxistjødene bestemte. Marxistjødenes europeiske hovedkvarter er Israel, hvor de gjennom partiet Likud trekker i verdenstrådene. Nåde den som ikke lystrer. Den israelske stat ble iverksatt av en mindre gruppering politiske sionister (marxistjøder) som fra første øyeblikk gikk brutalitetens vei.

Deres helter var Ze’ev Jabotinsky og Menachem Begin. Mange gikk i deres fotspor. Marxistjødene er et fanatisk, gudeløst folkeferd. De betraktet seg selv som utvalgt, sto alltid høyere på verdiskalene enn noen andre. De var og er inderlig betatt av brutalitet, utrolig rart, den preget deres sterkt militariserte samfunn. Brutalitet gikk av moten for ca to tusen år siden, men de har ikke merket det. Siden dengang er det ikke engang aktuelt, det er fullstendig avlegs. De merket ikke det, heller.

Er ikke bevegelsen Gay against groomers en bekreftelse på at Pride ikke taler de lesbiske eller de homofiles sak? Hadde de bare lånt forkledningen for sin egen agendas skyld? Foto fra Facebook.

Av innlysende grunner føler de seg uglesett, men de skjønner ikke hvorfor. Hvor de enn snur seg; ser de fiender; det er derfor de hater. Ikke mange hater, men de gjør det, de hater alle andre enn sitt eget folk. Staten Israel er idag politi- og militærstatens mor. De hersker over alle med brutalitet. Der hvor de har fått fotfeste, vil de spre sitt hat, også hos oss i nord.

Mange av dem har sin seksualitet begrunnet i Alfred Kinseys (1894-1956) arbeider på den ene siden og tidsskriftet Playboy (1953-2020) på den andre. Henry Makow nevner følgende: “Likheten mellom Playboy og homofile ideal er ingen tilfeldighet. ‘The Kinsey Report’ (1948) formet gjeldende mainstream-holdninger til sex. Alt skulle plutselig være lov. Kinsey rapporten ble et manifest for motkulturen og den seksuelle revolusjonen. Det inspirerte Hugh Hefner til å starte Playboy i 1953. Makow om Playboys mannsbilde: “Han vil ha mest mulig sex og velger seksuelle partnere mest på bakgrunn av utseende. Han er selvopptatt og vil ikke ha følelsesmessig engasjement eller engasjement. ” I hovedsak sa Kinseyrapporten at avvikende seksuell atferd var så vanlig at det var normalt.” Både tidsskriftet Playboy og Alfred Kinseys prosjekt fikk, såvidt jeg husker, finansiell støtte fra Rockfeller (se mere om dette på Twitter, her).

Ph.D. Henry Makow, Kanada (f.1949), foto, her, hjemmeside her.

Det synes som om Alfred Kinsey kunne ligge bak som inspirator for den pubertære, opposisjonelt preged homofili vi møter gjennom Kay Griggs fortelling (bok om Alfred Kinsey av Judith Reisman, kan lastes ned, her). Den forakt Kay Griggs møtte som familiekvinne fra sin manns kolleger og overordende offiserer i The Marine, kan ha hatt en lignende opposisjonell bakgrunn. Hennes kristne livsverdier var de som Kinsey avviste.

Makow skriver fornuftig om de mange sexuelle utskeielser som fant sted på 1970- og 80-tallet, som mange oppfattet som den nye normalen, men som ikke på noen måte var det: “Homofile og feministiske aktivister tror tradisjonell moral ble oppfunnet for å opprettholde en urettferdig status quo. Faktisk er moral menneskehetens akkumulerte visdom angående hva som er sunt og til slutt, tilfredsstillende. Perversjon er avvik fra det som er sunt. Heteroseksuell moral setter sex i sammenheng med kjærlighet og/eller ekteskap fordi det er sunt og menneskelig (min uthevelse). Det sikrer at den mest dyptgripende og intime fysiske handlingen mellom to mennesker uttrykker et tilsvarende følelsesmessig-åndelig bånd. Promiskuøs sex er en desperat bønn om kjærlighet. Kjærlighet og ekteskap svarer på det behovet og sørger for det naturlige og nødvendige resultatet av sex, barn ” (Makows artikkel, her).

Så skjønte vi endelig hva Pride skulle være godt for; nå skjønte vi at stortingspolitikerne var de best betalte slaver “ever”, kanskje var deres tid snart over? Vi så den fullstendige underkastelse, helt inntil det  emosjonelle. Var tiden inne for å vise hvem som egentlig styrte vår nasjon? Erna Solberg og Bent Høie, Pride 2019, her.

De fleste av oss trodde lenge at kommunismen dreide seg om arbeidernes kår i gamle Russland. Men det var ikke korrekt, det var en tildekkende løgn som skulle skjule hensiktene. Alle seksuelle eksperimenter som etter Første verdenskrig gikk gjennom Europas vestlige samfunn, kom fra samme kilde og hadde de samme motiv. Bakenfor sto marxistjødener, deres storkapital i form av de største bankene på Wall Street og London city, eid av de rikeste familiene i verden, som JP Morgan, Rockefeller og Rotschild som alle representerte det marxistjødiske samfunn.

De produserte bilene, flyene, skipene, de eide storindustrien, vaksineprodusentene, våpen- og finans- og hollywoods filmverden. Det var dette som var deres endelige mål: De ville eie hele verden med hud og hår. De var bukkene som ville ha makten over alle havresekker i hele verden. Ingenting skulle unnslippe deres fullstendige herredømme. Først når alt dette var klart, ville de vise hvem de egentlig var. Vi står pr 2023 midt inne i denne brutale og blodige kampen.

Seierherrene fra Andre verdenskrig utsatte USA for en manipulativ kontroll som begynte i statsapparatet, det fortsatte i det militære, sykehusene, offentlige pleie- og gamlehjem, i utdanningssystemet fra universitet og helt inn i barneskolene og barnehavene. Overordnede retningslinje var å langsomt bryte ned moral, kunnskap og innsikt, men sakte, uten at noen la merke til det. Det gjaldt å gjøre folk myke, dumme, føyelige og bestikkelige.

Det lovede land, hvor melk og honning flyter

Det moderne Israel, Tel Aviv, foto her

Den khazarjødiske forfatter Samuel Katz skriver: “Ecstasy sammen med marihuana, hasj, heroin og kokain, er mye brukt og omsatt i Israel i dag, noen kaller det tegn i tiden. Det moderne Israel er et velstående, narkotikaforbrukende land – med anslagsvis 300 000 tilfeldige narkotikabrukere og rundt 20 000 narkomaner. Det finnes ingen pålitelig statistikk over Ecstasy-bruk i Israel, men bare under året 2000 konfiskerte politiet 270 000 Ecstasy-tabletter fra smuglere, studenter og festdeltakere i en serie raids.

Den glade jødiske jazzmusiker Gilad Atzmon (foto, her, hans jazz, her)

Samme år, ifølge en rapport fra den israelske myndigheten for bekjempelse av narkotika, konfiskerte israelske agenter mer enn 80 kilo heroin, 30 kilo hasj, 8 885 kilo marihuana og nesten 8 000 “ark” (som likner ark med frimerker) av LSD, ” skriver Katz i sin artikkel, her.

Den khazarjødiske skribent og jazzmusiker Gilad Atzmon skriver: “Selv om ikke alle israelere er dømte kriminelle, er det vanskelig å ikke innrømme det faktum at en israelsk ekspresident er en dømt seksualforbryter (her). En annen israelsk statsminister er en dømt bedrager (her). Det israelske Knesset har alltid vært et tilfluktssted for israelske og jødiske kriminelle (her).

De fleste israelske politiske og militære ledere er krigsforbrytere som venter på domfellelse. Og når det gjelder ran og tyveri av Palestina, er hele den jødiske staten og det store flertallet av verdens jødedom medskyldige. Jeg antar at statistikken publisert i dag av Jewish Chronicle hjelper oss å forstå det jødiske kulturelle kontinuumet “(Atzmons artikkel, her).

Kommentar: De finansjødiske oligarkene, men også beryktede krigsforbrytere som oligark ukraineren Igor Kolomoyski, står over lovene. Mange av dem har flyttet til Tel Aviv eller Jerusalem, hvor de uten samvittighet og respekt for lover og regler forfølger sine forretninger. Dette har forvandlet Israel til en pøl av kriminalitet sentrert omkring våpen- og narkotikasmugling, gull og diamantsmugling, menneske- og organhandel, sex og prostitusjon. Om Israel har blitt et friområde for khazarjødiske forbrytere, en “rogue state”, en forbryterstat, er et helt relevant spørsmål å stille seg.

Marxistjødene brukte sprengstoff

Israel er kristensionistenes lovede land, Israel hvor Guds utvalgte folk bor, var det ikke de som skulle redde vår verden fra undergangen? Er det ikke underlig at Guds folk torturerer barn, kvinner og menn i sine fengsler? Kanskje er de ikke Guds folk, men fremmede inntrengere og  infiltratører? Flere og flere får øynene opp at forklaringene vi har blitt servert av både kristensionistene selv og Israels myndigheter har vært bortforklaringer og løgner.

Mange engasjerer seg for å redde stumpene, foreningen av kristensionister i Norge, Med Israel for fred (MIFF) har kastet seg inn i kampen for Israel, og skriver i sin nye brosjyre Forstå Israel (last ned brosjyren, her): “Men heldigvis kunne Israel ta imot de fleste jødiske flyktningene som ble presset og jaget ut av den arabiske verden. Et flertall av jødene i Israel har bakgrunn fra arabiske og muslimske områder i Midtøsten og Nord-Afrika.”

Den irakske jøde og forfatter Naim Giladi i 1947, foto her.

Det MIFF ikke skriver er at marxistjødene bombet (de ekte) jødene ut fra Irak for at de skulle befolke det tørre, ugjestmilde ørkenområdet de kalte Palestina, de behandlet dem verre enn sauer og løsbikkjer. Den irakske jøde Naeim Giladi skriver om dette i sin bok Ben Gurion’s scandals, How the Haganah and The Mossad Eliminated Jews: “Om kvelden 8. april 1950 satt en stor gruppe på Café Dar El-Beyda, hvor unge jødiske fagfolk så vel som statsansatte og intellektuelle møttes.

Ikke så langt fra Café Dar El-Beyda ligger Café El-Hana, som besøkes av aktivister i den sionistiske bevegelsen. Klokken 21:15 var det lyden av en eksplosjon på Café Dar El-Beyda, og fire kunder falt blødende til bakken. Akram Ezra, Murad Khaddouri, Shaul Yosef og Elias Yosef ble ført til et sykehus i nærheten. En av dem ble beskrevet som i kritisk tilstand. Politiet kom med en gang og begynte å etterforske.

Ifølge vitner hadde en granat blitt kastet fra en bil med tre unge passasjerer. Politiet begynte å etterforske og arresterte fire mistenkte hjemme hos dem. Blant dem var to Mouallem-brødre. Etter forfatterens egen etterforskning kom det frem at disse to unge mennene var medlemmer av Ha’shura, den militære grenen til den sionistiske bevegelsen i Irak. “Dette var bare ett av flere tilfeller hvor sionistene brukte vold for å få de irakske jøder til å forstå at de måtte flytte.

Giladi skriver videre: “På eksplosjonsstedet ble politiets etterforskning utført av Abd El-Jaaber Fahmi og varte hele natten. Undersøkelsesdommeren, Salman El-Biyyat jobbet iherdig med saken og fant ut at det samme kvelden hadde blitt delt ut brosjyrer som ba jødene om å forlate Irak umiddelbart.” Dette er ett eksempel på flere infernalske voldshandlinger i 1950-årene for å få jødene i Bhagdad og omgivelsene til å flytte til Israel, etter min mening usedvanlig lite intelligent. Temmelig håpløst, men det er virkeligheten som tusener av mennesker lider under.

Stay Behinds våpenlagre, i Bhagdad

Blind brutalitet har, helt fra marxistjødene fant hverandre i Theodor Herzls sionistforening, vært deres varemerke. Men at de allerede den gang hadde utviklet planer som gikk meget lenger, var jeg ikke klar over. Jeg hadde ikke engang tenkt tanken at Stay Behinds mange europeiske våpenlagre i Europa var deres verk (Om Stay Behind, her, her og her). Giladi forteller: “Politiet i Bhagdad klarte å få tak i en notisbok med telefonnummere under etterforskningen av de mange eksplosjoner som fant sted på kafeer og synagoger.

Ifølge listene over navn som ble funnet i Yehuda Taggars lommer ble mange sionistiske aktivister arrestert. Under avhøret, muligens under tvang eller tortur begynte Shalom Salih Shalom å samarbeide med politiet. Han fortalte dem om tolv lagerhus med våpen og ammunisjon, hvor det ble funnet hundrevis av håndgranater, titalls våpen og maskinpistoler, eksplosive ladninger, detonatorer, kjemikalier for å sette sammen molotovcocktailer, branngranater og gassgranater. Det var klassiske Stay Behind våpenlager, i Tyskland var det flere lager, noen gravd langt ned under bakken, både i Oslo og Bergen ble politiet før og etter 1980 tipset om slike, de fant våpen, ammunisjon og sprenglegemer for mange 100T, om ikke millioner av kroner. Etterforskerne sammenlignet detonatorene og splinter funnet etter eksplosjonene med de som ble funnet i lagerhus. De viste seg å være identiske.”

I Europa var forklaringen på våpenlagrene forsvaret mot kommunistene hvis de innvaderte, jeg skjønner nå at det bare var oppspinn, Irak ligger for langt unna Europa. At slik våpenlagre ikke bare var bygd opp i Europas land, men også i mellomøsten kan bety at marxistjødene , som jo var de opprinnelige kommunismens fedre og mødre, planla en bevæpnet revolusjon, en overtagelse av de forskjellige lands statsapparat. Å tenke slik, ligger meget nærmere marxistjødenes ånd, enn å forsvare seg mot det de kalte “kommunister”…

Beta Israel, ethiopiske jøder, blir ikke ønsket velkommen, men blir mobbet og trakassert av den Israelske stat, foto her.

Ethiopias jøder, kom ikke hit, vi liker ikke afrikanere

Jødene ville egentlig ikke flytte fra de vakre irakske byer til en nærmest tom ørkenstripe nært Egypt, hvorfor skulle de det? Så derfor måtte sionistene hjelpe til, med sprengstoff. Heller ikke jødene i Tyskland følte Israel som noe forlokkende for dem. Så sionistene eller marxistjødene måtte hjelpe til her også. I Tyskland brukte de ikke sprenglegemer som i Irak, men konfiskering av eiendom, trakassering, mobbing og konsentrasjonsleire (se artikkel om Krystallnatten, Nyhetsspeilet, her, Naeim Giladis bok kan lastes ned, her).

Husker vi at en av de tre kongene Kaspar, Melchior og Balthasar som besøkte kristusbarnet i stallen i Betlehem, var fra Ethiopia, han var svart. Den kristne menighet i Ethiopia er blandt verdens eldste kristne menigheter. Historien til jødene i Ethiopia refererer til mennesker i Ethiopia som praktiserer jødedom eller har jødiske aner. Denne historien går årtusener tilbake og har tilsvarende bærekraft.

Den største jødiske gruppen i Ethiopia er Beta Israel (Om Beta Israel, Wikipedia, her), også kjent som ethiopiske jøder (Om jødene i Ethiopia, Wikipedia, her). En ting er de vanskeligheter og den diskriminering den arabiske jøde fra Irak, Giladi opplevde, som senere flyttet og arbeidet en tid i Israel. En annen ting er at den israelske stat helt tydelig diskrimerte jøder fra Ethiopia, jøder fra Ethiopia var ikke velkomne og ble mobbet, trakassert og holdt i fattigdom i Israel (hør David Sheen, artikler, her og video, her).

Landet Israel var for jøder, sa de

Så det var bare tull at den Israelske stat skulle være en stat for jøder? Kunne det tenkes at ledelsen hadde helt andre planer med landet? Var nasjonen for “jøder” bare et skalkeskjul? Diskriminering, trakassering av ethiopiske jøder, men også fengsling og regelmessige genocid-lignende drap utført av IDF av Gazas befolkning, kan vitne om akkurat det. Det er det som er virkeligheten. Og når vi oppdager at deres meget brutale holdninger på ingen måte er begrenset til Gaza, men straks blir utvidet fra det øyeblikk de får sjansen til det; jmf Oklahoma city, Waco og 9/11, så er tiden inne til å huke seg fast i dette og ikke gi slipp med det første.

Sannheten er at disse folkene har ingenting med Gud å gjøre, det er det bare MIFF og kristensionistene som ennå tror. Marxistjødene har et intimt forhold til vold og brutalitet, for å oppnå det de ønsker. Det er klart at også tortur ligger dem på hjertet. Følgende fortelling viser gjerningsmenn som drikker vellystig av den mørkladne energi som strømmer ut av slike handlinger, og at det er den eneste hovedsak; alt andre er bortforklaring.

Guds folk torturerer andre

Det har ingenting med tilståelser, å røpe navn på hemmeligholdte medløpere å gjøre, men med den energi et dødsplaget menneske gir fra seg. Og de er av de samme azkenazi-familier som utfører dette i Israel idag som dengang under Trotskys, Lenins og Stalins ledelse i Sovjet, var det de samme som i Kina torturerte folk som ikke umiddelbart kunne si ja til at alle skulle ha samme hårsveis og bære samme unform i samme gråe farge? Litaueren og forfatter Valdas Anelauskas er blant de få som har gått til kjernen av problemet tortur, nemlig gleden av å plage andre til døds:

“De (marxist)jødiske tsjekistene likte å torturere sine ofre. Prestene i Kherson ble korsfestet. Erkebiskop Andronnikov i Perm fikk øynene stukket ut og hans ører og nese kuttet av. Det var tsjekister som skar opp magen til offeret, trakk ut en lengde tynntarm, spikret den til en telegrafstang og med en pisk tvang offeret til å løpe sirkler rundt stangen til hele tarmen ble nøstet opp.

Øynene til kirkens dignitærer ble stukket ut, tungene kuttet av, og de ble gravlagt levende. Biskopen av Voronezh ble kokt levende i en stor gryte etterpå som munkene, med revolvere mot hodet, ble tvunget til å drikke. I Kharkov folk ble skalpert. I Tsaritsyn og Kamyshin ble hender amputert med en sag. I Poltava og Kremchug ofrene ble spiddet.

Israelske skarpskyttere på plass, 42 kneskåler truffet på en dag, hvem fant ut at det var gromt å gjøre slikt? Hvem skrev under på den slags ideer? foto og artikkel, Haaretz, her.

I Odessa ble de stekt levende i ovner eller revet i stykker. I Kiev ble ofre lagt i kister med avdøde menneskekropper og begravd levende. I Voronezh ble torturofre satt inn tønner som det ble slått spiker i for å stikke ut på innsiden, deretter tønnene ble satt til å rulle.

Chekaene arresterte ofte hele familier og torturerte barna foran øynene til sine foreldre, og konene for sine menn ” (fra boken Zionism and Russia, 2006, her).

Jeg mener det er viktig å ta fakta om tortur til seg, selv om det er ubehagelig. Torturen i iraksk-amerikanske fengsel avslørt av Wikileaks, ble utført av spesialister fra Israel (se artikkel  her, om Abu Ghraib, se her).

Mitt inntrykk er at også torturen på Guantanamo Bay er israelsk tortur. Marxistjødene arbeider systematisk for at tortur skal brukes over hele verden (John Pilger om Israels sentrale rolle i bruk av tortur, her). Hvorfor er det slik? For det er jo mere enn merkelig? Er de ikke Guds eget folk?

Tortur i et israelsk fengsel

“En gang satte en avhører, Abu-Hani, meg på en stol og satte seg overfor. Han satte bena på stolen på hver side av meg og satte seg på mine ørene til jeg ikke kunne høre. Han hentet min far og ba ham kle av seg og elske med meg. ‘Hun er ikke din datter, hun er din kone, fortsett, ligg med henne.’ Faren min skrek til, men da slo de ham så lenge at han mistet bevisstheten. Det rant blod fra min munn og nese, og jeg klarte ikke å høre mer. Da dro ham ut av rommet, bevisstløs. En annen gang strippet de meg og tok meg med til et rom der menn ble hengt opp i taket.

De festet meg i håndjern til krokene i taket — det var et trinsesystem som kunne heves og senkes – og lenket siden føttene mine til bakken, langt fra hverandre, og hevet meg slik at bare tærne mine berørte bakken. De sa at de hadde tenkt å voldta meg, men jeg var for skitten for dem, og de ville i stedet få noen fanger som ikke hadde sett en kvinne på lenge.”


Ytterligere torturmetoder fra Israels fengsler kan leses om, her.


Var den nye terrorloven i USA som ble etablert den 11. september 20012, starten på en ny epoke av brutalitet? Ser vi en utvikling hvor marxistjødene prøver å etablere brutalitet som en almenn akseptert praksis? Vi har iakttatt at politiet i USA har fått lov å overta militært utstyr og også militære våpen. Vi har sett at US police de siste årene har drept altfor mange sivile, det er som om de skyter for å drepe, gjerne i ryggen på flyktende og forfulgte folk, og det før de tenker seg om. Ja, kanskje tenker de ikke i hele tatt? Kanskje var dette en protokoll? En protokoll slik sykehuslegene hadde forpliktet seg til å følge? En fremgangsmåte for utførelse de hadde måtte underskrive og besverge? Var det dette de hadde lært på kurs i Israel? Det ser sånn ut.

Mossad, den utstrakte, lange arm

Rabbiner Menachem Mendel Schneerson 1902-1994, Rebbe fra Chabad-Lubawitsch (foto her).

Mossad er Netanyahus utstrakte arm som sørger for kontroll- og hersketeknikker, der hvor det skulle være behov. Det er som de øser av Talmuds intelligens, deres mange prosjekt er preget helt inn til margen av akkurat det, det er demonisk, som om en forlengst avdød rabbi sitter og hvisker dem i øret om natten. At de tok livet av den tyske politiker Uwe Barschel den 11. oktober 1987, kunne de bare gjøre fordi Netanyahu allerede hadde kontroll på Tyskland. Etter at den tidligere mossadagent Ostrovsky hadde beskrevet hendelsen detaljert, gav Mossad opp å fortsatt skjule det som hadde skjedd.

Israelske snipere skyter ut palestineres kneskåler, også barns og ungdommers kneskåler på opptil 1 km avstand; en usedvanlig brutal idé, man tror det ikke før man ser det… (foto, her).

Boken hans kom ut i 1994. Dette åpenbarte også grepet Israel hadde på det politiske Tyskland. Men Netanyahu har kontroll på mer enn Tyskland. Han har kontroll på hele det politiske Europa. Ikke bare Østerrikets politikere, men også alle norske stortingspolitikere bøyer seg i støvet for Netanyahu, for de kjenner hans makt. Og Netanyahu er London citys vaktbikkje, med NATO i bakhånden hvis han, ved siden av sine egne Israel Defence Force, skulle trenge ytterligere “feets on the ground”.

Mossad står bak flere straffeangrep mot både enkeltpersoner og byer, noe Libanons Beirut fikk merke i 2020. Israel dreper enkelte folk de betrakter som sine fiender. Men de straffer også hele nasjoner. Fra Nyhetsspeilet, om angrepet på Beirut, 4rde august 2020, man kalte det et gjødselbrann:

“En voldsom eksplosjon, forårsaket av en rakett; for meg ser sprengningen ut som en mini-nuke, et lite atomært sprenghode. Den ble filmet, så den kan man ikke lyve bort: Omkring 160 ble drept øyeblikkelig, over 6000 lemlestede og skadede, iflg Insider (se her), flere tusen mistet i tillegg også sine boliger.”

Gaza, verdens største konsentrasjonsleir

En 7 meters høy mur rundt Gaza, men det var ikke nok, det måtte en piggtrådsperring til, en man aldri hadde sett maken til, den strutter av det mørkeste hat, jeg skjønner det må være et helvete bare å bo bak en sånn holdning, (foto her).

Dette er ingen fremmed holdning fra militærstaten Israel. De har bygd verdens største konsentrasjonsleir rundt Gaza. Hver eneste uke dreper IDF-soldatene palestinere, systematisk. De dreper omkring seg uten å nøle, ingen rettigheter gjelder, palestinerne er fritt vilt: “Under operasjonen ødela israelske styrker en bygning hvor to palestinske menn nektet å overgi seg, og drepte mennene. I tillegg, under den samme operasjonen, ble ytterligere fire palestinske menn skutt og drept i skuddvekslinger med israelske styrker “.

“Operasjonen utløste ytterligere konfrontasjoner mellom palestinske innbyggere og israelske styrker, der israelske styrker avfyrte skarp ammunisjon, gummikuler og tåregassbeholdere mot palestinere som kastet steiner og molotovcocktailer mot dem. Som et resultat ble fire palestinere, inkludert ett 16 år gammelt barn skutt og drept med skarp ammunisjon avfyrt av israelske styrker og 453 andre ble skadet, inkludert 103 av skarp ammunisjon ” (en 7-meters mur rundt Gaza, her og her).

Amerikanerinnen Alison Weir skriver i sin bok Against Our Better Judgement, hun har stått som en søyle i kampen mot den israelske brutalitet mot Palestinerne i en årrekke : “Vedtakelsen av delingsresolusjonen i november 1947 utløste volden som analytikere fra utenriksdepartementet og Pentagon hadde spådd og som sionistene hadde forberedt seg på. Det var minst 33 massakrer av palestinske landsbyer, halvparten av dem før en enkelt arabisk hær ble med i konflikten. [232] Sionistiske styrker var bedre utstyrt og hadde flere menn under våpen enn sine motstandere [233] og ved slutten av Israels “uavhengighetskrig” ble over 750 000 palestinske menn, kvinner og barn hensynsløst utvist. [234]

Israel bomber Gaza regelmessig, under forskjellige påskudd, også med hvit fosfor, et forbudt kjemisk våpen iflg konvensjoner, et meget tett befolket område, største del ungdommer og barn; blir du truffet av hvit brennende fosfor, smelter det seg inn gjennom huden inn til knoklene uten at du kan gjøre noe med det, hvis du overlever er du med sikkerhet merket for livet (foto, her).

Sionister hadde lyktes i den første halvdelen av målet sitt: Israel, den selvskrevne jødiske staten, hadde blitt til. [235] Som den israelske historikeren Tom Segev skriver, “Israel ble født av terror, krig og revolusjon, og opprettelsen krevde et visst mål av fanatisme og grusomhet.” [236]

Den israelske stat ble iverksatt av en mindre gruppering av politiske sionister som fra begynnelsen av gikk brutalitetens vei. Idag er det den israelske stat som dreper palestinere, hver eneste uke. Barn, unge og gamle. Jenter og gutter, menn og kvinner i alle aldre, på systematisk vis. Hva ligger bak?

Marxistjødene sokner til en fanatisk sekt, blir også kalt askenazijøder eller khazarjøder, men det er bedrag, for sannheten er så brennende. De er ikke etniske jøder; de misbruker de etniske jødene og deres skrifter, men er ekte infiltratører som har levd på svindel i lang tid og har sin historiske bakgrunn fra Babylons finansfamilier.

Israel er ikke hva det utgir seg for å være. Landet drives av kleptokrater, kriminelle oligarker og maktbegjærlige mordere som kaster blår i øynene på alle som viser den minste interesse. De har ennå ikke vist verden hvem de virkelig er.

Marxistjøder, ingen over, ingen ved siden

De står i egne øyne høyere på verdiskalene enn noen andre, begrunnet i de hellige bøker, Talmud. De føler seg uglesett av fiender overalt; derfor hater de. De hater alle andre, særlig kristne europeere, men også svarthudede fra Afrika. Marxistjødene er de som snakker om hat og antisemittisme, de snur tingenes orden på hodet og hevder det som sant, selv om det er bedrag. Staten Israel er idag en militærstat. De behersker sine omgivelsene med en kynisk, iskald brutalitet, har bygd en 7 meters høy mur rundt Gaza med strengt bevoktede porter/gates hvor det ikke er gitt å slippe igjennom, selv om du arbeider i Jerusalem eller i Tel Aviv. Til og med Gazas drikkevann er gjort udrikkelig gjennom å sørge for at det er utblandet med kloakk (her).

Men Israel er ikke et land som ble grunnlagt først og fremst for å være et land for jøder. Grunnleggerne og deres etterkommere er ikke engang jøder. De stammer fra babylonske bankfamilier. Det har vært deres skalkeskjul å gjemme seg bak de ekte jødene og fremstille dem som det “forfulgte folk”. Et bedragerisk triks som har ført millioner av mennesker bak lyset. Deres hovedmotiv: Israel ble grunnlagt for derfra å styre hele verden med sentrum i Jerusalem, det skal hete Den nye verdensorden, også kalt New World Order. Covidpandemien var et av instrumentene som skulle skape det nødvendige grunnlag.

De har kommet langt på den veien allerede. Kjernen bak Benjamin Netanyahu og hans medløpere har grepet om den politiske makt i USA og de europeiske land. Det er dette som tillater dem, drevet av hat som de er, å utrydde Gazabefolkningen, skritt for skritt. De bli bare holdt tilbake av de få modige politikeres årvakenhet, fordi de trenger pengene. Men vi vil se: Når makten er konsolidert, dvs fullstendig, kommer utvidelsen av maktmisbruket til å gjelde tyranni ovenfor alle folk; akkurat det samme vi ser ovenfor palestinerne idag, det vil også gjelde oss i Europa.

Virkeligheten avslører løgnene

Inngangen til Saharonim interneringsfengsel, kapasitet 8000 fanger, her, foto, her, det største norske fengsel har 352 innsatte.

Fra Max Blumenthals bok, i Henry Makows gjengivelse: “Den mettede, 22-dagers bombingen av Gaza som begynte 27. desember 2008, ledet av 60 F-16 jagerfly, drepte øyeblikkelig 240 palestinere, inkludert mange barn. Israels ledende liberale intellektuelle, inkludert forfatterne Amos Oz, A.B. Yehoshua og David Grossman støttet gladelig drap i store mengder av palestinske sivile … ved slutten av angrepet, med 1400 døde, nesten alle sivile, lå Gaza i ruiner. Det israelske luftvåpenet ødela med vilje Gazas infrastruktur, inkludert kraftverk, for å redusere Gaza til en enorm, overfylt, dysfunksjonell slum.

Israel, bemerker Blumenthal, ødela “80 prosent av all dyrkbar jordbruksland i kyststripen, bombet stripens største melfabrikk, jevnet ut syv betongfabrikker, beskjøt en stor ostefabrikk og sprengte en kyllingfarm, hvor de drepte trettien tusen kyllinger.” Vi slår fast at også Irak ble angrepet etter samme strategi under George W. Bush i 2003, også den krigen var Israels krig. Artikkel av Makow kan leses, her.

Videre fra samme bok: “Virkeligheten avslører de nye raselovene som ble vedtatt av Israel som de en gang ble forfektet av den fanatiske rasisten Meir Kahane. Virkeligheten avslører Saharonim interneringsleir i Negev-ørkenen, det største interneringssenteret i verden. Virkeligheten håner løgnen om en åpen, demokratisk debatt, blant annet i landets parlament, Knesset, der rasistiske utsagn og fysiske trusler, ofte nedfelt i lovs form, brukes til å stilne og kriminalisere de få som engasjerer seg for et sivilt samfunn.” Max Blumenthals bok kan lastet fra archive.org, her.

Den kanadiske jøde Henry Makow skriver: “Som et resultat er samfunnet hjelpeløst til å ta tak i sitt egentlige problem; konsentrasjonen av makt i hendene på Kabala-troende bankfolk. Vi blir hindret av den falske anklagen om “antisemittisme,” mens de fleste (virkelige) jøder er uvitende om det store bildet. Det er ingen mangel på lakeier, ofte frimurere og frimurerjøder, som er villige til å dele byttet fra bankfolkets svindel. ” (fra Makows artikkel, her).

Det største oppdrag “ever”, verdensoppdraget

Forbryteren og politisk oppvigler, Ioseb Besarionis dze Jughashvili, Josef Stalin i 1910, 31 år gammel, foto fra politiets arkiv, her.

De er drevet av grådighet etter makt. De har satt inn mange mennesker over mange år for å få politisk kontroll i hele Europa og USA, fra toppen av. En omfattende infiltrasjon, for de egentlige motiver var alltid skjult. Bak ligger et verdensoppdrag. Det er disse som vil ha Den nye verdensorden, en ordning som kommer til å bli styrt av brutalitet. Og der hvor de får fotfeste, vil de spre sitt barbariske, urgamle tyranni, akkurat slik de drev sine banker i de babylonske byer for tusener av år siden. La oss se fakta i øynene, terroren ligger allerede innbakt i Israelsk grunnmur; predikanten Ted Pike skrev allerede i 2003:

“The Encyclopedia of the Palestine Problem, tilgjengelig i de fleste universitetsbibliotek, dokumenter fra den britiske okkupasjon av Palestina, beskriver mer enn fem hundre voldelige eller terroristiske hendelser mot palestinere og den britiske okkupasjonen mellom 1939 og 1948. Disse inkluderte bombeangrep, dødelige booby-traps og landminer, kidnappinger og tortur av fanger, bankran, drap på arabere og attentater på politi og britiske tjenestemenn.”

Merk at også bankran er nevnt; allerede Josef Stalin overfalt en bank i Tiflis (1907) i sine unge dager. Han var i slutten av tyveårene, og ble åpenbart hvisket i øret av Rotschilds utsendte at det var riktig å stjele fra de rikes bord, det har de da også gjort siden, systematisk. Hans bankran har siden blitt et forbilde for mange som har kalt seg kommunister, som i virkeligheten opptrådte som kleptokratiske kriminelle uten forståelse for lov og orden. Det er deres innstilling den dag idag. Også for Lenin og Trotsky var andres rikdommer meget viktigere enn arbeideres kår, som verdifulle malerier og smykker av edle metaller som de, ved hjelp av sin våpenmakt, stjal fra rike russiske borgere (se Juri Linas bok Under The Sign Of The Scorpio, kan lastes ned, her).

Men ikke bare hadde de nese for andres rikdommer, de frydet seg over brutalitet, Ted Pike skriver: “I løpet av de siste 40 årene er Israels fortsatte grusomheter rettferdiggjort som «kollektiv avstraffelse» av det palestinske folket. Israels angrep på Libanon i 1982, beskrevet av Israel som en slik straff, drepte i disse 40 årene over 19 000 uskyldige menn, kvinner og barn. Under Sharons invasjon av Vestbredden under Sharon i 2002, ble hele landsbyer angrepet med Hellfire-missiler fra Apache-helikoptre, med okkuperte hjem beskutt av stridsvogner eller ‘bulldozert’ over. 4185 palestinske menn ble arrestert, slått, fengslet ” (fra Ted Pikes artikkel, Israel – Founded By And Living On Terror, her).

Den israelske stat er verdenskommunismens høyborg. Hadde brutaliteten også sitt hjemsted i det de kalte kommunisme, eller var det i virkeligheten Det gamle testaments judaisme?

De bygget sine liv på drap av andre; de sugde sin livskraft ut av andres død og fordervelse, de var som virkelighetens dødeligste parasitter, en forferdelig sykdom. Det var alltid slik, men ved hjelp av media og politiske medløpere klarte de å skjule det bak bortforklaringer og bak løgn. Tar vi det innover oss at det var tørsten på deres evige fiendenes blod og fiendenes totale utslettelse som sto i fokus, slik det også er beskrevet i Talmud, men også i Det gamle testament, kaster det et forklarende lys på en rekke, tilsynelatende uforståelige hendelser.

En merkelig symbiose

Netanyahu i Congressen 2015, foto her. Forbløffende tydelig hvor stor makt Israel har over USAs Congress.

Det er USAs skattebetalere som holder liv i Israel. Hver dag betales 20 mio US$ fra USA til Israel, de kaller det Foreign Aid, bistand (fra 2021, her og her). Netanyahus tale i Congress i både i 2015 og 2018 vakte trampklapp omtrent hvert 4 minutt, politikerne, millionærer de fleste av dem, reiste seg i samlet flokk, flere ganger under  talen, mens de applauderte. Som bestilt. Meget besynderlig.

USA er staten Israels mor. Staten Israel er som den altetende gjøkunge som får vokse seg stor på andres bekostning. En parasitt av verste sort. Israel har mange begavede mennesker, de dyktigste og best betalte våpensmeder, flinke folk med softvare og internett, men det den israelske stat i virkeligheten tilbyr fellesskapet av nasjoner er kriminalitet, brutalitet, vold og drap. En lignende parasitt finnes også i naturens verden; som snyltevepsen som injiserer sitt avkom i en edderkopp. Etterhvert blir edderkoppen så grundig hjernevasket at den er overbevist om at den er en snylteveps (se her), så dør den. Staten Israel dør umiddelbart hvis pengestrømmen fra USA stopper opp. Ikke jødene i Israel, men staten og dets voldsapparat.


Det synes som om de ønsker å bre sin brutalitet utover hele den vestlige verden. De har et meget underlig budskap; de vil forvandle en verden som står på kristendommens idealistiske søyler som individets frihet, kjernefamiliens berettigelse, ærer forfedrene og elsk din neste som deg selv, til en verden som skal styres av brutale, hensynløse kriminelle forbrytere. Mens de skjuler det bak trusler om mobbing, sverting, utpressing og antisemittisme.


Det er Israel som har sikkerhetskontrollene på alle verdens store flyplasser i sine hender. Israel har idag en skjult politisk makt i alle Europeiske land, fordi de har en plan med det. Politiet i USA står, som selvfølgelig også politiet i Norge, under deres veiledning og innflytelse. Er det derfor så mange sivile i USA blir drept av politi skolert i Israel? Mitt svar er ja. Kan det være derfor folk i Norge blir drept av politi? Kan disse merkelig uforståelige drapene utført av politiet i Norge siden 2011, ha vært styrt gjennom Israels sterke innflytelse, gjennom embedsmenn av deres eget opphav i det norske Politidirektorat (POD)? Det ser sånn ut.

Vil de venne oss til at drap er naturlig?? At drap av unyttige mennesker, gamle, syke og arbeidsløse, slik bolsjevikene kalte dem under Den russiske revolusjon, skal bli akseptert? For hvorfor har de arrangert seg slik at nettopp Israels IDF og Mossad siden 1992 lærer opp amerikansk politi? I tillegg slår vi fast at drap på amerikanere siden dengang når nye høyder; mange skutt i ryggen? Er det ikke allerede et tegn på hvor det stammer fra, å bli skutt i ryggen? Var ikke edomittenes fryktelige kjennemerke nettopp at de skar over halsen på sine ofre ved at de holdt dem fast med venstre hånd, bakfra og skar opp halsen med høyre (les om mordet på den belgiske borgermester Alfred Gadenne i 2017, her)?

“Så mange av disse sakene involverer noen som er skutt i ryggen. Det er veldig, veldig urovekkende, sier Philip Stinson, en nasjonalt anerkjent ekspert på politiskyting og uredelighet fra Bowling Green State University, som gjennomgikk funnene fra AJC/Channel 2. “Jeg kan tenke på noen veldig, veldig begrensede omstendigheter der det ville være juridisk passende, men det er sjeldne omstendigheter … Du kan ikke bare skyte noen som løper fra deg ” (fra artikkel, her).


Se video Kay Griggs intervju, her , utdrag tekst fra samme intervju, her, flere foto av omtalte generaler, her.


Dette var artikkel 2 i serien av 3 artikler om brutalitetens opphav. Den 1. artikkel kan leses, her, den 3. artikkel, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

3 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
finn
finn
Anonym
11 måneder siden

Skulle du ikke gjøre det bedre denne gangen da Svein? Det er jo fortsatt ikke noe sammenhengen i “artikkelen”, og det meste er bare dine egne subjektive meninger.

ken
ken
Anonym
Svar til  finn
11 måneder siden

finn! finn finn!

« Forrige artikkel

I sentrum av brutalitet

Neste artikkel »

De brutale herskere

3
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x