1. mai er de lukkede losjers dag

3.4K visninger
1 minutt lesetid
2

Det er mye rart som foregår 1. mai, en dag arbeiderne går i gatene og feirer at de har jobb, men er likevel misfornøyde med et eller annet. Men de skulle visst bedre…

Den første dagen i mai er kjent for lange og mange menneske-tog bærende på rød bannere i mange byer rundt om i verden. Dagen ble valgt som protestdag i 1889 på Den andre Internasjonalen i Paris, etter forslag fra de fagorganiserte amerikanerne, som en hyllest til generalstreiken i USA i 1886. Dagen er altså kommunistenes dag, og det er greit å minne folk på at kommunismen er monopolistenes oppfinnelse. Så dagen er egentlig ikke arbeidernes, men den såkalte “elitens”, og den har vært det lenge. For 1. mai er en dag med svært mye symbolikk innen losjer som dyrker planeter og mørke krefter, i losjer som er lukkede og uten adgang for arbeiderne. Hovedbildet er fra Thule Society.

Kort oversikt av losjeaktiviteter:

  • 19. april til 1. mai pågår det blodofring til «Beistet», med obligatorisk brannofring 19. april.
  • 26. april til 1. mai utspilles Grand Climax, der babyer/jenter/damer fra 1 til 25 år blir seksuelt utnyttet til ære for Baal (avgudsdyrkelse).
  • Natt til 1. mai Beltane/Walpurgis night/Valborgsnatten, der bål (flamme, symbol på helvete) skal holde onde ånder unna, og lokke Freja til seg, for at avlingene skal bli gode.
  • Natt til 1. mai i 1966 stiftet Anton LaVey «Chuch of Satan», som dermed er deres merkedag.
  • 1. mai er Druideheksenes viktigste dag, der initiering av pakten (til ordenen, som dyrker Gaia – jorden) foregår. Druideheksene er en gren av Druidene (druide betyr sannhet), som originalt fulgte de fem Mose-bøkene, men har gjennom tidene blitt korrumpert av medlemmene, som f.eks heksene.
  • 1. mai er dagen til Bona Dea – «den gode gudinnen » – i romersk mytologi, der fertiliteten feires.
  • 1. mai er stiftelsesdatoen for «Illuminati», hvor menneskeofring er påkrevd.

Alle disse markeringene, unntatt Valborgfesten, blir utførte i lukkede losjer, der ingen arbeidere er velkomne. I disse losjene blir barn og voksne utsatt for de mest grusomme satanistisk ritualer, til glede for deres lysbærer (Frihetsgudinnen): Lucifer. Vi kan også legge til at fargen på fanene og bannerne arbeiderne bruker; rødt, er som de fleste vet Satans (Lucifers) farge.

Alpha Theta of Theta Nu Epsilon i 1917 fra University of Missouri

Det lureste samtlige arbeidere hadde gjort var å legge ned sitt arbeid og bli hjemme til systemet (Beistet) kollapset. Det ville ikke tatt lang tid, for systemet (Beistet) er helt avhengig av arbeidsmaurene, eller slavene som det kan kalles.

«You are a slave, Neo!».

http://www.theopenscroll.com/hosting/SatanicCalendar.htm

https://www.bibliotecapleyades.net/cienciareal/cienciareal20.htm

http://pagancalendar.co.uk/index.php?zodiac=astrological&tz=Europe/London&getdate=20170518#topOfMonthCal

Johannes Kvam

Samfunnsinteressert akademiker i 40-årene, som vet at "noen" endrer terrenget for at virkelighetens kart skal stemme. Samtlige artikler er opphavsrettbeskyttet/copyright. Alle kan kopiere deler av mine artikler, så lenge det henvises til denne nettsiden og forfatter. Ønskes en hel artikkel publisert på trykk eller annen nettside, vennligst kontakt forfatter.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
LaS1964
Abonnent
7 år siden

Er det noe vi ikke kan tåle så er det nettopp satanister. Har noen sett en satanist med latterkrampe fek. Nei vi ønsker ikke slike dystre krefter i vårt samfunn la oss få en skikkelig diskusjon ang dette da jeg antar at de som er våre politiske ledere også er inne i flere av de mørke korridorene

anders
Skribent
7 år siden

Fallhøyden for Satanistene er høy og de kjemper febrilsk for å holde seg i sine posisjoner. Når de faller vil de aldri reise seg igjen. Alle barneofringene vil søke rettferd.

« Forrige artikkel

Var Stockholm-terroren en black operation?

Neste artikkel »

Operasjon Orderud og stat i staten

2
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x