Homsenes krigserklæring mot samfunnet og heterofile

3.1K visninger
4 minutter lesetid
9

I disse tider er det såkalte Pride-parader i de fleste norske byer og tettsteder, der en avart av regnbuen på flagg vaies, og ministre og ordførere går foran for å sanke stemmer. Hvor kom plutselig alt dette ifra, som var helt ukjent for 30 år siden?

De få ikke-heterofile blir flere og flere, og unge blir mer og mer kjønnsforvirret. Nå har seksualiseringen sågar kommet inn barnehagen, hvilket er meget betenkelig. Hvorfor skal barn begynne å tenke på disse problemstillingene, har de ikke nok med å lære tall, bokstaver og sosiale ferdigheter? Hvor kommer dette fra, dette massive påtrykket for å akseptere alle mulig kjønn, partnerskap og seksuelle lyster? Det kommer ifra de destruktive, moralløse og dekadente homsene rundt om i verden, da de fronter sin egeninteresse. De er få, men effektive til å organisere seg, akkurat som kommunistene. De er få, men klarer å fremme sin sak, akkurat som kommunistene. Men det kommer til å ende med totalt kaos og oppløsning av samfunnet, fordi det er umoral, egoisme, forfengelighet, kortsiktighet og manglende kamplyst for fellesskapet. (Det finnes selvfølgelig mange andre grunner til kollaps av samfunn, som fysiske eller økonomiske).

Kanskje det hele begynte med innlegget under, som visstnok, ifølge forfatter Michael J. Swift (1943- 2000), var ment ironisk. Selv klarer jeg ikke å finne ironi i dette manifestet, fordi forutsetningen for ironi er at leseren skal forstå at det er ironisk ment. Og ser vi på det som har skjedd etter publisering, viser det seg at en rekke ting fra manifestet har manifestert seg, som at homofile par kan gifte seg i kirken, og da er har «ironien» blitt virkelighet:

Slik parforhold og bryllup er ment å være

 

Michael Swift’s Homosexual Manifesto, published in the Gay Community News on Feb. 15-21, 1987

We shall sodomize your sons, emblems of your feeble masculinity, of your shallow dreams and vulgar lies. We shall seduce them in your schools, in your dormitories, in your gymnasiums, in your locker rooms, in your sports arenas, in your seminaries, in your youth groups, in your movie theater bathrooms, in your army bunkhouses, in your truck stops, in your all-male clubs, in your houses of Congress, wherever men are with men together. Your sons shall become our minions and do our bidding. They will be recast in our image. They will come to crave and adore us.

Women, you cry for freedom. You say you are no longer satisfied with men; they make you unhappy. We, connoisseurs of the masculine face, the masculine physique, shall take your men from you then. We will amuse them; we will instruct them; we will embrace them when they weep. Women, you say you wish to live with each other instead of with men. Then go and be with each other. We shall give your men pleasures they have never known because we are foremost men too, and only one man knows how to truly please another man; only one man can understand the depth and feeling, the mind and body of another man.

All laws banning homosexual activity will be revoked. Instead, legislation shall be passed which engenders love between men.

All homosexuals must stand together as brothers; we must be united artistically, philosophically, socially, politically and financially. We will triumph only when we present a common face to the vicious heterosexual enemy.

If you dare to cry faggot, fairy, queer, at us, we will stab you in your cowardly hearts and defile your dead, puny bodies.

We shall write poems of the love between men; we shall stage plays in which man openly caresses man; we shall make films about the love between heroic men which will replace the cheap, superficial, sentimental, insipid, juvenile, heterosexual infatuations presently dominating your cinema screens. We shall sculpt statues of beautiful young men, of bold athletes which will be placed in your parks, your squares, your plazas. The museums of the world will be filled only with paintings of graceful, naked lads.

Our writers and artists will make love between men fashionable and de rigueur, and we will succeed because we are adept at setting styles. We will eliminate heterosexual liaisons through usage of the devices of wit and ridicule, devices which we are skilled in employing.

We will unmask the powerful homosexuals who masquerade as heterosexuals. You will be shocked and frightened when you find that your presidents and their sons, your industrialists, your senators, your mayors, your generals, your athletes, your film stars, your television personalities, your civic leaders, your priests are not the safe, familiar, bourgeois, heterosexual figures you assumed them to be. We are everywhere; we have infiltrated your ranks. Be careful when you speak of homosexuals because we are always among you; we may be sitting across the desk from you; we may be sleeping in the same bed with you.

There will be no compromises. We are not middle-class weaklings. Highly intelligent, we are the natural aristocrats of the human race, and steely-minded aristocrats never settle for less. Those who oppose us will be exiled.

We shall raise vast private armies, as Mishima did, to defeat you. We shall conquer the world because warriors inspired by and banded together by homosexual love and honor are invincible as were the ancient Greek soldiers.

The family unit-spawning ground of lies, betrayals, mediocrity, hypocrisy and violence will be abolished. The family unit, which only dampens imagination and curbs free will, must be eliminated. Perfect boys will be conceived and grown in the genetic laboratory. They will be bonded together in communal setting, under the control and instruction of homosexual savants.

All churches who condemn us will be closed. Our only gods are handsome young men. We adhere to a cult of beauty, moral and esthetic. All that is ugly and vulgar and banal will be annihilated. Since we are alienated from middle-class heterosexual conventions, we are free to live our lives according to the dictates of the pure imagination. For us too much is not enough.

The exquisite society to emerge will be governed by an elite comprised of gay poets. One of the major requirements for a position of power in the new society of homoeroticism will be indulgence in the Greek passion. Any man contaminated with heterosexual lust will be automatically barred from a position of influence. All males who insist on remaining stupidly heterosexual will be tried in homosexual courts of justice and will become invisible men.

We shall rewrite history, history filled and debased with your heterosexual lies and distortions.

We shall portray the homosexuality of the great leaders and thinkers who have shaped the world. We will demonstrate that homosexuality and intelligence and imagination are inextricably linked, and that homosexuality is  a requirement for true nobility, true beauty in a man. We shall be victorious because we are fueled with the ferocious bitterness of the oppressed who have been forced to play seemingly bit parts in your dumb, heterosexual shows throughout the ages. We too are capable of firing guns and manning the barricades of the ultimate revolution.

Tremble, hetero swine, when we appear before you without our masks.

 

Johannes Kvam

Samfunnsinteressert akademiker i 40-årene, som vet at "noen" endrer terrenget for at virkelighetens kart skal stemme. Samtlige artikler er opphavsrettbeskyttet/copyright. Alle kan kopiere deler av mine artikler, så lenge det henvises til denne nettsiden og forfatter. Ønskes en hel artikkel publisert på trykk eller annen nettside, vennligst kontakt forfatter.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

9 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Gustav
Gustav
Anonym
5 år siden

Dette var en litt merkelig sak. Som homofil kan jeg ikke akkurat kjenne meg igjen i at jeg har gått inn for en krigserklæring mot samfunnet, men om du sier det er sånn, så lå det jo stemme. Helt klart at du har mer peiling på hva som skjer oppe i mitt hode enn jeg har. Er jo klart at det hadde blitt for dumt om det hadde vært så enkelt at jeg hadde hatt lyst til å leve mitt liv på den måten som er rett for meg å leve det på, uten innblanding fra andre som sa at måten jeg lever mitt liv på er feil. Nei, du tok meg virkelig på senga der og avslørte hele min onde plan om verdensherredømme gitt…

hallvard viken
hallvard viken
Abonnent
5 år siden

En del av den kulturmarxistiske agendaen. Dette handler ikke om “toleranse” og “mangfold”, som disse subversive kreftene alltid skyver foran seg, men å skape splittelse innad i samfunnet og å bryte opp den naturlige ordenen og kjernefamilien, som er selve fundamentet for vår sivilisasjon. Enkelte steder har LGBT-bevegelsen også nå begynt å kreve aksept for pedofili …

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  hallvard viken
5 år siden

Slik manipulering kalles for Overton-vindu som åpnes etterhvert:
“Det er en kraftfull teknikk kalt Overton-vinduet som kan forme våre liv, våre lover og vår fremtid. Det virker ved å manipulere offentlig oppfatning, slik at ideer som tidligere ble ansett som radikale, begynner å virke akseptabelt over tid. Flytt vinduet og du endrer debatten. Endre debatten, og du endrer landet.” (

Der leser vi også: A plan to destroy America, a hundred years in the making, is about to be unleashed . . . can it be stopped?
Satans plan omfatter hele verden. De starter å banke “tolerastia til pederastia og mangfold” inn i hode til barn og ungdom, dvs. starter med å ødelegge fundamentet til et sunt samfunn.
Først innfører de bank-kort og avskaffer kontanter, så blir det erstattet med chip, og masser vil akseptere det.
Når en frosk kastes i kokende vann, hopper den ut med en gang. Men blir frosken varmet sakte opp, blir den kokt uten å gjøre motstand.
Vi må være bevisste det faen pønsker på og gjøre motstand før det er for sent.

Helene
Helene
Anonym
Svar til  Russia Today
5 år siden

Herregud sier jeg .At en homse er satanist evt gal betyr ikke at alle er det. Denne artikkelen er diskriminerende for mange.inkludert hetero meg.Nyhetsspeilet dere mistet nettopp en trofast leser gjennom flere år.Dette hadde jeg ikke trodd om dere!

Russia Today
Russia Today
Abonnent
5 år siden

De perverse er genmodifiserte og har dermed ekstra høyt energinivå.
De er pågående og påtrengende. Nå vil de innføre obligatorisk skole-undervisning i pervers knulling.
Foreldre tier stille istedenfor å slå rekker mot satans overgrep på deres barns uskyld.

Obama
Obama
Anonym
Svar til  Russia Today
5 år siden

Si din mening…dette er ikke greit. er det en som er genmodifisert og pervers er det deg vennen

Jenz Zeniz
Jenz Zeniz
Anonym
5 år siden

Michael Swift har tydeligvis lest bibelen og bruker denne som inspirasjonskilde når han skriver.
Sterkt å lese.Flere burde lære seg å skrive som disse profetene.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
5 år siden

En del av disse folkene er ganske ekstreme, ja. Studentgruppe ved Londons Goldsmiths University mener de som er mot transseksuelle bør sendes til Gulag-aktig leier for omskolering: https://resett.no/2018/09/14/lhbt-studentgruppe-de-som-stiller-sporsmal-ved-transeksualisme-bor-sendes-til-gulag-leire/

Hans Jodl.
Hans Jodl.
Anonym
5 år siden

Opprør og mytteri mot etablerte verdier,er veien å gå for å endre en verden som så lett ruster og gror fast.
til alle tider har folk tatt i bruk sterke effekter og farver for å drive de gamle spøkelser.

« Forrige artikkel

Q Anon – informasjonssentralen mot etablissementet

Neste artikkel »

Var skipskollisjonen et NATO-angrep mot Norge?

9
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x