/

Q Anon – informasjonssentralen mot etablissementet

5.9K visninger
2 minutter lesetid
35

I løpet av kun 9 måneder er «Q Anon» blitt ansett å være blant de 10 mest innflytelsesrike på internett. Grunnen er at Q informerer om dødsspillet bak scenen, og samler de som søker sannhet og rettferdighet i kampen mot dypstaten og djevelskapen.

La meg umiddelbart slå fast at «Q” må være en in-sider hos Trump. Dette er lett å bevise, da Q kommer med meldinger om hva Trump skal si, synge eller gjøre før Trump sier, synger eller gjør det Q skrev. Q skriver at noe av det han/hun/de forfatter er reell informasjon, annet er desinformasjon, mens noe igjen er for å trigge en reaksjon. Dette fordi, som han/hun/de skriver, er at motstanderne også leser hans meldinger. Ingen vet om Q kun er en enkelt person eller gruppe, og hva bokstaven “Q” egentlig står for, men det antas at det refereres til den høyeste offentlige klareringen innenfor USA. “Anon” står for “Anonymous”, og  er en betegnelse på følgerne, som også kan fôre Q med informasjon.

Hvem er motstanderne? De kriminelle, hvilket ifølge Q vil si korrupte folk innen politikk, jus, industri, militære og etterretningen, samt selvfølgelig massemedia og de pedofile. Det er ingen tvil om at massemedia er en av hovedfiendene. Etter Trumps stevne i Tampa Florida, 31. juli i år, gikk amerikanske medier (koordinert naturligvis) fullstendig berserkergang. Q var temaet, og Q og hans følgere ble diskreditert i hver setning. Det er bare å google. Norske medier har ikke omtalt Q – ennå.

Qs meldinger ble først publiserte på 4chan, men senere flyttet over på ny plattform (se lenken nederst).

Første melding fra Q var 28. Oktober 2017:  Hillary Clinton will be arrested between 7:45 AM – 8:30 AM EST on Monday – the morning on Oct 30, 2017.

Dette viste seg å være desinformasjon, som også Q sier vil bli sluppet med overlegg i fremtiden. Hensikten var å tiltrekke seg oppmerksomhet, ikke minst fra de som ønsker å se henne leve på vann og brød resten av livet. Men hensikten var også å tiltrekke seg oppmerksomheten fra de kriminelle, som vi vet overvåker all kommunikasjon. Og dette skaper usikkerhet hos de kriminelle: hva er det som egentlig vil skje? Det interessante her er at også Qs bakmenn overvåker all kommunikasjon, og ifølge Q har de nå samlet absolutt ALLE digitale spor fra de kriminelle.

Q bruker en rekke forkortelser og akronymer, som WWG1WGA, og for å forstå hans beskjeder bør du se denne introduksjonsvideoen: https://youtu.be/nKH_hEiuw10

Det er nå ekstremt mange verden over som har tatt del i Q-bevegelsen, som avdekker det som skjer i kulissene og har vekket et håp blant mange. Spørsmålet er om Q og det Trump gjør er reelt med gode intensjoner, eller er det bare nok en avledningsmanøver og tidstyv fra de med makt? Det er for tidlig å svare på. Selv de lærde innen etterretningen er usikre, og det er de dypt inne i internett-miljøet også. Men det er uansett interessant å følge Q. Du får i det minste høre om hvem som gjør hva, om venner og fiender, og om drapsforsøk på Trump, eller POTUS som presidentene i USA kalles.

Her er noen ferske videoer med gjennomgang og analyse av Qs siste meldinger

Prayingmedic 25. juli: https://youtu.be/sd8dg6KPKXA

Destroying the Illution 31. juli: https://youtu.be/fOQPFgF5Etg

Prayingmedic 1. august: https://youtu.be/xqTZ6d59a7Y

Hvis du mener du trenger bistand til analyse av Qs tekster, er det er svært mange, blant annet på youtube, som kan hjelpe, så velg de(n) som passer deg.

Følg Qs meldinger direkte her: https://qanon.pub/

Nettsiden over er (merkelig nok) nede. Bruk gjerne denne: http://qdrops.cloud.subhub.com/

Eller denne: qanonmap.bitbucket.io

Eller denne: qntmpkts.keybase.pub

Noen følger av Q.

 

Johannes Kvam

Samfunnsinteressert akademiker i 40-årene, som vet at "noen" endrer terrenget for at virkelighetens kart skal stemme. Samtlige artikler er opphavsrettbeskyttet/copyright. Alle kan kopiere deler av mine artikler, så lenge det henvises til denne nettsiden og forfatter. Ønskes en hel artikkel publisert på trykk eller annen nettside, vennligst kontakt forfatter.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

35 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Milwaukeevbr
Milwaukeevbr
Anonym
2 år siden

bride, Julie d’Angenne.

Weaponzes
Weaponzes
Anonym
3 år siden

European glory, and even after

e
e
Anonym
3 år siden

Jeg hadde bare hørt om Q melk før jeg kom inn hit. lol. Slik det beskrives i artikkelen her ser det ut til å være noe bra. Merket meg at det står at Q også overvåker alt. Ja man begynner å bli vant med dette nå, kappløpet om hjernen. Informasjons-kontroll. Men har Q død av corona? Ser at det ikke er noe nytt siden Desember.

Squierhic
Squierhic
Anonym
3 år siden

Preserved about 300 thousand.

Isabel T.
Isabel T.
Anonym
5 år siden

Se jimstone.is

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Isabel T.
5 år siden

Fin side :)

Huawei’s Rotating Chairman Guo Ping: The US attacks on Huawei betray its fear of being left behind Proliferation of our technology hampers American efforts to spy on whomever it wants

http://82.221.129.208/.wo8.html

Hellwege
Abonnent
5 år siden

I got Q’d yesterday. Follow me on twitter

-DH

————————————

2846
22-Feb-2019 12:02:07 AM +07
Q !!mG7VJxZNCI
8ch/qresearch 5304336

comment image

https://twitter.com/JudahsTrumpets/status/1098604676621189122

Be ready for the ‘Q’, Anon(s).

Eyes on increasing +each day.

You are the news now.

Handle w/ care.

Q

Hellwege
Abonnent
5 år siden

What is the ultimate goal?

Think pre-FED economy 1888
Q

comment image

Knut Holt
Knut Holt
Abonnent
5 år siden

Seksulle overgrep på barn er tragisk for noen barn, men problematikken er sterkt overdrevet og hva som er er slike overgrep har fått et absurd viid definiosjon. Når noen såsterk fokuserer på dette som blikkfang, er det et det et sterkt symptom på at en prøver å dreie folks oppmerkosmhet bort fra andre ting som skjer rundt dem, og et symptom på at de vil bruke dette son brekkstang for å overvåke og kontrollere både barn og voksne døgnkontinuerlig, tett og intimt. Og på dette området er det også slik at mye som defineres som forbudt for vanlige mennesker, tillates fulltut for eliten.

En av tingene Qs virksomhet søker å tilsladde er at barn i stor utstrekning benyttes som organkilder og som medisinske forsøkskaniner. Dette gjelde rogså Norge, og barn som er ivaretatt av barnevernet for å beskyttes mot sekuelle handlinger, løper en stor fare for å benyttes til dette avskyelige formålet. Kanskje nevner han i bisetninger at dette foregår i enkelte bortgjemte kroker, men unngår behendig å nevne at barn brukes slik i ordinære anerkejente sykejus og institusjoner verdenover. Heltklart prøver Q å skape reaksjoner, men ved nærmere analyse, vil reaksjonene han skaper være til fordel for eliten, ikke vanlige folk. Han brøver også å få folk til å akseptere en periode med unntakstilstand hvor alle friheter borttas, forat skurken skal kunne tas. Dette er en klar felle. Q er selv en farlig dyptstmanipulatør. Les gjerne hva han skriver, men les alt i dette perspektiver.

CMS
CMS
Abonnent
5 år siden

Jeg har lenge mistenkt at Trump kan være “den falske frelseren” og dette Q-hysteriet styrker mine mistanker… Jeg har sett meg ferdig med å få ferdigtenkte historier servert på sølvfat og jeg kommer aldri til å gå tilbake til det.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
5 år siden

Klare tegn på at Q er svært tett på Trump: https://youtu.be/e3KGT_YboSA

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Balle Clorin
5 år siden
Hellwege
Hellwege
Abonnent
Svar til  smurfen
5 år siden
Halvor
Halvor
Abonnent
5 år siden

Er det mulig for Kvam å holde oss oppdatert kontinuerlig angående Q, hva han skriver osv? Viktig at også dette spres i Norge

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
5 år siden
Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Knut
5 år siden

Du er enten utrolig naiv eller utrolig dum.

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

Jeg går for “uklar”. Jeg poster jo bare en link, jeg har ikke tatt noe standpunkt??

MEN, jeg bikker mot at du er “utrolig dum eller utrolig naiv” – når dette er det du leser ut fra en link. Snakket ikke du om å “ta mannen i stedet for ballen”?

HVA er det som gjør at du også sluker denne (konspirasjons)teorien om QAnon?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Knut
5 år siden

Hva er det som gjør at Qanon er en (konspirasjons)teori?

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

Omvendt bevisføring Balle?
Det er vel du som bør gi noe troverdig info som underbygger QAnon? Men som sagt har ikke jeg tatt noe standpunkt i akkurat denne saken, så den kan være sann for min del. Men også usann. Jeg vet ikke, og tror pt heller ingenting.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Knut
5 år siden

“Omvendt bevisføring Balle?” Nei, det er du som mener Q er en (konspirasjons)teori, så da får du vel forklare? Eller er du bare et ekkokammer?

Halvor
Halvor
Abonnent
Svar til  Knut
5 år siden

Knut: Greit å være skeptisk, det er også jeg. Men veldig rart at han forutså Rod Roseinstein-nyhetene i går. “Good bye Mr.Rosenstein” ble vel skrevet mandag, 5 dager før nyheten sprakk.

Halvor
Halvor
Abonnent
Svar til  Johannes Kvam
5 år siden

Q har nevnt før at de vil spare Israel til slutt. Ingen vet hva Trump egentlig er. Er Q ekte og er agendaen ekte så er Trump på den riktige siden. Jeg tviler på dette Q-fenomenet vil vokse hvis ikke arrestasjonene kommer og at vi får en storavsløring. Folk vil gå lei.

Hellwege
Abonnent
5 år siden

The people of the world are sick and tired of being set against each other by powerful criminals who want us divided so they can continue to rape, steal from and exploit us.

Currently the gravest threat to the world is the corrupt mainstream media who has been taken over by a powerful cabal. They have been lying to us for decades, twisted our minds and led us down a path of darkness. The evidence is all around you.

The only way we can defeat this evil is by removing their power and turning them off. They are named the “Mockingbird Media” after a criminal operation of the same name to infiltrate journalism and take control of the narratives.

The only way out of this prison is to read the crumbs dropped via the NSA Intelligence Program otherwise known as Q.

Q – The Plan To Save the World – https://www.youtube.com/watch?v=3vw9N96E-aQ&t=614s

Q – Killing The Mockingbird – https://www.youtube.com/watch?v=80s5xuvzCtg&t=131s

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Hellwege
3 år siden

beast sit on both sides.
creating everything.

David Icke, said it directly and good. Q == fake.

Det er vel opp til hver enkelt å finne ut av.
Men, en som har gravd dypt i dette i 30+ år, burde vel se fellene fortere enn andre.

Om David er ekte er et annet spørsmål.

Da går jeg til Ole Dammegård, og ser hva han har funnet ut om Q, og ser likheter mellom disse.

Da, fant jeg en rekke andre som har drevet med samme område i like lang tid, som sier det samme som disse 2.

Graver enda dypere, og finner ut hvem disse folka er.

Alt, ser ut til å være en gedigent spill, og et spider-nettverk av dimensjoner(flere dimensjoner).
Man, vil aldri kunne komme til bunns i noe av dette.

Det som i dag skjer, står i book of revelation, og er ikke, noe nytt i planetens historie.

Atlantis.
Det som i dag skjer, skjedde også under Atalntis.
Den gangen sies det at utenforstående ( andre dimensjoner ) grep inn.

Det var gen-modifisering, både av dyr og cloning av mennesker da.
Vi er på samme nivå akkurat nå.

Hele dette spillet vi nå er i, kjøres under lupen hos spill-mesterne ( andre siden ), og
der vurderes hva som skal gjøres til enhver tid.

Dette blir greskt for de fleste. nettopp fordi, dem ikke er våken nok, og har evnen til å se flere dimensjoner.

“rollespill”
Se for deg at du kom til denne planeten via, “virtual-reality”, at f.eks din sjel – styrer “deg”, på jorden, som du kan styre en figur via et data-spill, som f.eks SIMS.

Tenk deg at, når noe “guffent” skjer, så kan du gå inn å styre utfallet til en viss grad.
Du har mulighet til å gi beskjeder til din spiller, via f.eks meditasjon.
Bare det at du må overbevise din spiller til å meditere. eksempel.

Da ser man spillet på planeten i andre roller og perspektiv.

Ingen ting er sant, ingen ting er løgn.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Forbindelse med sitt høyere selv. Eller over-sjelen. Tvillingsjeler sies å kunne kommunisere med hverandres høyere selv.
Hvorfor er AI i 4 dimensjon?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Det er ingen ting over hoved-sjelen.

Jeg tilhører et sted langt utenfor dette universet, og skal tilbake dit om noen få år.

Hvor har du det ifra at Ai er i 4-dimensjon ?!

Vi har kopi-sjeler, og vi har orginal sjeler.
vårt høyere selv, kan jo være en kopi.
Sjelen, som styrer din kropp kan jo være en kopi / AI.
Dette er vanskelig å vite.
Selv, så ser jeg ikke den andre siden, men hører til en viss grad, samt mottar telepati ( bilder, lyd, video )
Kan kommunisere med dyr. Hører ikke, de. De forstår meg :D

ALT, skal komme frem står det i book of revelation, sanneheten skal bli synlig. Alt skal avsløres.
viss noe skal avsløres høres alt dette ut som et spill.

De har testet ut enormt mye på jorden her.
før Atlantis tid, så levde det giganter på jorden. Mennesker som var fra 7 m høye. Så ble de borte, og dinosaurer ble borte, alt ser ut til å være en gedigen test planet.

Mest sannsynlig er vi alle AI.

Det er AI i alle dimensjoner jeg har vært i.

11 dimensjonen er veldig fin :D

De som i dag dør, reiser for det meste inn til 5-dimensjonen ( heaven ), mange er lys-arbeider, og hører til langt utenfor dette universet. Og har deltatt i dette fantastiske spillet, som balanse mot mørket.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Jeg kunne fortalt en historie rundt dette, men det er mye jeg ikke sier, og velger å fortsette med det.
Så morsomt, hehe, Pleiadene høres ganske fint ut. Selv har jeg trekk mot Antares, hva nå enn det kommer av vet jeg jo ikke. Kanskje fordi den kjennes og ser ut som universets hjerte?

Hans Gaarder
Forfatter
5 år siden

Her er Q Anon – sangen…den nye hit-låta…!

https://www.youtube.com/watch?v=OAtIwwdBkjE

Arve
Arve
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
5 år siden

” Q ” har gjennom fleire år signert mange kornsirklar.

Er Q oldtidas utomjordiske som har returnert til jorda for å gje oss ei hjelpande hand? H. R. Drew argumenterer for dette, og viser mellom anna til Maya- og Aztek-kulturane som spår Quetzalcoatls gjenkomst.

http://www.cropcircleconnector.com/articles20172018/10122018/10122018.html

Hellwege
Abonnent
Svar til  Arve
5 år siden
« Forrige artikkel

Hvorfor er linoljemaling et bedre alternativ?

Neste artikkel »

Homsenes krigserklæring mot samfunnet og heterofile

35
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x