Himmelrensing

15.9K visninger
45 minutter lesetid
89

Denne artikkelen handler om Orgonitt, som er en substans som mennesker kan lage for å hjelpe Moder Jord med å forsterke sitt eterfelt.

–       Orgonitt er relevant i sammenheng med Chemtrails fordi utplassering av orgonitt langt på vei kan hjelpe Moder Jord
med å nøytralisere effekten av dette masseødeleggelsesvåpenet.

–       Orgonitt er relevant i forhold til elektromagnetisk stråling fordi utplassering av orgonitt langt på vei kan nøytralisere
dette.

 

Orgonitt er spesifikt utviklet for å omdanne skadelig energi til livgivende energi. Dersom du ikke har undersøkt energibegrepet nok til at du har grunnlag for å henge med i en artikkel som handler om å praktisk og fysisk jobbe med energi så anbefaler jeg at du selv søker å utvide din kunnskapsbase. Det finnes rikelig med informasjon både i bokform og på nett. Denne artikkelen har ikke til hensikt å omvende rettroende vitenskapere, men tar for gitt at leseren er fortrolig med at det finnes fenomener man ikke nødvendigvis kan legge på en vektskål i ethvert laboratorium. Skeptikere kan begynne med å etterprøve Wilhelm Reich, Royal Raymond Rife, Edward Bach, og Masuro Emoto. Er ikke dette vitenskapelig nok, så henvend dere til Aerospace institute stuttgart. Inntil det er gjort vil jeg be om at dere lar være å kaste bort min og andres tid.

Chemtrails er behandlet i flere artikler på Nyhetsspeilet. Det finnes rikelig med kilder og dokumentasjon for den som vil sette seg inn i temaet. Det foreligger flere artikler om Chemtrails her på Nyhetsspeilet og debatt om Chemtrails spesifikt henvises til disse. Her er tre artikler fra tre ulike forfattere. Driver de krigføring over hodene på oss?, Kong Harald – se opp! og Stopp Chemtrailsutslippene nå!.  Denne artikkelen legger til grunn at Chemtrails er noe annet en contrails.  Et startpunkt for en leser med et spørrende og undersøkende sinn kan være disse to filmene: What in the world are they spraying? Og Why in the world are they spraying?

 

For de av dere som har lest om orgonitt før, så legg merke til at jeg velger å endre de engelske navnene og gi norske navn. Det handler om energi også i ord. Tower Buster = Lysblomst; Holy Handgranade = Lysfontene; Chembuster = Himmelrenser; Earth Pipe = Jordrenser; Peace Pipe = Vannrenser.

 

Denne artikkelen er delt i tre. Først kommer mine observasjoner fra den gang jeg begynte å eksperimentere med Orgonitt mens jeg fortsatt bodde i Trondheim. Deretter kommer en bakgrunnsinformasjon om hva orgonitt er Til sist beskrives hvordan du selv kan lage og bruke orgonitt.

 

 

Del 1

En rapport fra sommeren 2009

Sommeren 2009 fikk jeg i hende #4 av The Dot Connector Magazine (www.thedotconnector.org). Den gang et godt nytt blad som i dette nummeret skrev om noe de kalte for ”orgonite” (Norsk: orgonitt). Orgonitt skulle i følge den omfattende presentasjonen i bladet kunne gripe tak i forurensingsproblemer i jordas elektromagnetiske felt og derigjennom sette jorda i stand til å nøytralisere chemtrails og annen forurensning vesentlig raskere.

De av oss som er fjellvante vet at et rent fjellvann mye raskere løser opp spytt og oppvaskvann enn et vann som er mer forurenset. Hvis vi kan bidra til en tilsvarende kapasitetsendring i jordas elektromagnetiske felt vil det være meget viktig.

Utenfor døra en vårdag i 2007. Chemtrails i formasjon som de olympiske ringer over Trondheim. Flyet var av passasjerfly størrelse.

Før jeg fikk Dot #4 i hende hadde jeg aldri hørt om orgonitt. Jeg kunne imidlertid en god del om hva vi kan kalle energi – ikke strøm, olje eller kalorier, men slikt som sjamaner og kvantefysikere kan snakke sammen om hvis de tar seg bryet med å synkronisere sine respektive fagspråk.  Intuisjonen min sa at dette burde undersøkes nærmere, og for meg er det godt nok til å gå i gang. På bildene 1, 2 og 3 kan dere se at jeg hadde motivasjon god nok. Jeg tilbrakte derfor de neste to ukene foran og gravde frem kunnskap om orgonitt.

Sammen med andre var jeg den sommeren med og plasserte ut et 50 tall lysfontener og et ukjent antall lysblomster i Trondheim. I september satte vi opp den første himmelrenseren.

Gjennom kjøkkenvinduet våren 2008

I det den første himmelrenseren herdet i garasjen min oppsto det ett hull i gråværet over oss. Rett over oss. Et lite rundt stykke blå himmel som utvidet seg sirkulært, og vi fikk omgjort en gråværsdag til fin høstkveld på vår utkant av byen. En smule fornøyd satt jeg på verandaen med tekoppen min og nøt det. Bortsett fra intensiv spraying over hodene våre, og et lavtflyvende helikopter observert (av andre enn meg) over boligfeltet, de neste par dagene, så var det lenge vanskelig å få noe godt overblikk over himmelen. September var i hovedsak grå våt og kald. I de glimtene av blå himmel jeg kunne se, så observerte jeg ikke chemtrails over mitt nærområde. Jeg skimtet striper gjennom skydekke over andre deler av byen, over områder med lite orgonitt, perifert fra der himmelrenseren står.

Bilde 3: En tidlig morgen våren 2009. Det er en skyfri dag – alt du ser på himmelen er chemtrails.

Søndag den 11 oktober var det blå himmel og klart. For første gang på evigheter. Jeg skulle ut på tur med guttungen. Jeg har ikke før kommet ut før jeg ser et fly komme inn over Vassfjellet, forbi Klæbu og over Trondheim. Lang hvit hale i vanlig chemtrails trase (Bilde 3). De legger ofte stripe på stripe på stripe der borte til himmelen blir hvit. Jeg har talt opp mot 40 sprayinger i tidlige morgentimer enkelte dager. Noen ganger flyr to fly side ved side. Kort tid etter kommer to til, så to til, så to til… Etter en stund kommer de tilbake, to og to i samme formasjon. Hver flygning forflyttes litt til siden slik at det etter hvert ser ut som himmelen er skyet (bilde 3). Dette er bare en liten flekk på denne planeten, en ekstrem utkant i Europa. Hvor stort er egentlig dette apparatet?  For ordens skyld, det hender rett som det er at det dukker opp passasjerfly i samme område som kjemikaliestripene ligger. Gjenkjennelige fly fra SAS og Norwegian. Jeg har kikkert, og disse flyene legger aldri striper etter seg som blir liggende på dette viset – de har alminnelige contrails.

 

Tilbake til klarværsdagen den 11. oktober 2009. Det var flere synlige overflygninger den dagen men nå ble stripene borte i løpet av et drøyt kvarter. Det nærmest vår side av byen forsvant først, mens kjemikalieteppet over vassfjellet og traseen forbi Jonsvannet lå lengre. Kapasiteten på orgonitt og himmelrenser var synlig, men det var også synlig at den ikke var god nok. Det visste jeg for så vidt, fordi det var fortsatt for mange smogskyer (grå irregulære skydotter) regelmessig synlig ennå. Jeg visste intuitivt når jeg først leste om orgonitt at vi trengte tre himmelrensere i Trondheim. Jeg visste samtidig at jeg skulle bygge dem i en annen dimensjon på den enn den som angitt i standardoppskriftene. Jeg har lært å lytte til intuisjonen min, så vi gikk i gang med to himmelrensere til.

 

Den modellen som er vist på bilde her, er laget av 2” aluminiumsrør som er 220 cm lange. Den er støpt i en tiliters bøtte som er fylt til randen med orgonitt. I toppen ser dere den ene av de tre skivene som ble brukt under støpingen – den lot vi stå for å gi himmelrenseren større stabilitet.

 

Det er et moment til som må nevnes i forbindelse med flyangrepene over Trondheim 11 oktober 2009. Etter at vi hadde vært på tur ble jeg og gutten min stående ute å snakke med naboen. Det kommer et fly og legger en umiskjennelig stripe rett over hodene våre i forholdsvis lav høyde. Ikke noe nytt i det, og stripen forsvant som de andre i løpet av et drøyt kvarter. Det som fikk meg til å sperre øynene opp var følgende: foran flyet som la ut chemtrails var en sort stripe på himmelen. Ikke skarp som en blyantstrek, men se for deg at du strekker ut en sotsky til en kondensstripe, en delvis gjennomsiktig men helt tydelig sort stripe. Chemtrail flyet fulgte denne stripen eksakt. Den sorte stripen så ut til å løse seg opp ettersom flyet for over mot Fosen, før chemtrail flyet rakk å følge den til ende. Hva var dette for noe? Denne filmen viser et nøyaktig tilsvarende visuelt bilde:

 

Tirsdag den 13 støpte vi to nye himmelrensere. Onsdag den 14 var det igjen blå himmel og jeg så flere overflyginger i samme trase som bilde 3 viser, og da var stripene vekk på under minuttet. Det formelig kokte bak flyene. Jeg har ikke fotoutstyr til å zoome inn på flyene på denne avstanden, men det hadde vært moro å filme det!

 

Den første himmelrenserne grov vi ned i bakken i egen hage. Med improvisert tak over for å hindre vann, og dermed frostspreng, i rørene. De to nye ble etter et døgn flyttet, en ned i en kjeller og enn opp på en glassveranda i første etasje. Effekten droppet umiddelbart. Vi hadde fint vær i flere dager med gode observasjonsforhold. Tirsdag 20 flyttet vi ut den himmelrenseren som sto i glassverandaen og grov sokkelen ned i bakken. Vi hadde i løpet av den nest timen et titall overflygninger med chemtrails, fra ulike retninger, rett over oss. Stripene var borte på minuttet. På ettermiddagen observerte huseier et lavtflygende helikopter. Det kan selvfølgelig være tilfeldig, men det faller inn i kategorien for ofte rapporterte observasjoner der himmelrensere settes opp. Det er åpenbart at himmelrenseren trenger jordforbindelse. Jeg har sett himmelrensere laget med jordledning, enten direkte til bakken eller med støpsel som plugges inn i en kontakt i veggen.

 

Jeg tror ”noen” har utstyr på plass som måler hvor frekvensspekteret i landskapet. Jeg tror dette systemet er operativt 24/7. Jeg tror at når man legger ut orgonitt i et område så resulterer det i at frekvensene heves markert – og kurven går rett i været når en himmelrenser settes opp. Jeg har lest mange rapporter, fra USA og andre land, der man setter opp himmelrenser, militære, gjerne sortmalte helikopter innfinner seg raskt. Mange har observert scener som kan eksemplifiseres ved denne, der helikopteret kretser over boligfeltet mens en av mannskapet hang ut døra, pekte mot hagen med nybygget himmelrenser og ropte: “there it is, there it is”.

 

Dette samsvarer med hva andre lysarbeidere beretter. Etter større energijobber hender det at det kommer fly med chemtrails like over, gjerne flere fly fra flere retninger på kort tid. Andre får besøk av sorte helikoptre, også i Norge. Det ser for meg ut som om noen har umiddelbar sporing av en topp i frekvensene med rutine på å omdirigere chemtrailsfly og sende ut rekognoseringspatruljer.

 

En del av opplegget er trolig å holde frekvensene nede. Lave frekvenser handler om lav vitalitet, apati, tunge følelser som sorg og aggresjon (mer konflikt), større tilbøyelighet til sykdom (som følge av lav livskraft). Det handler om å svekke livskraften i jordas eteriske felt. Er livskraften høy er planter og dyr friskere, gladere, mer harmonisk og følgelig mindre redd, mindre syk og mindre aggressiv. Dette gjelder også for mennesker.

 

Onsdag 21 var det fortsatt klarvær, og på morgenen hadde chemtrailsflyene i klæbutraseen (bilde 3) bare en kort stripe etter seg, og stripa var borte på under minuttet. Kondensflyene i samme område, høyde og tidsrom hadde ingen stripe. Dagen etter var jeg en tur i Trondheim sentrum. Det kom et fly i forholdsvis lav høyde og sprayet (hverken SAS eller Norwegian) – stripa ble borte på minuttet.

 

Torsdag 22 oktober så jeg flere overflygninger i samme trase. Stripene forsvant på under minuttet. Så sendte vi av gårde den ene himmelrenseren til et annet sted i landet. Effekten falt igjen, og stripene ble liggende litt lengre. Vi støpte snart en ny og grov ned på en annen kant av byen.

 

Vi hadde en periode med mye klarvære og med ulik himmelrenserkapasitet på plass. Det var lærerikt. Sprayingene over det området som er dekket med orgonitt på bakken forsvinner relativt fort. Fortere med mer kapasitet på himmelrenserne. Jeg tror de sprayer ulike blandinger. Chemtrails opptrer i alle fall ulikt.  Over det området hvor vi nå har brukbar kapasitet med orgonitt på bakken ble ikke chemtrails liggende, men utenfor det området som vi hadde dekket med orgonitt på bakkenivå ble stripene liggende frem til der flyet passerte inn i et område med nok orgonitt. Det trengs flere mennesker på denne jobben, over hele landet. Folk i samme område bør i noen grad samkjøre aktiviteten slik at vi ikke gjør dobbelt arbeide. Dette koster både penger og innsats.

 

Samen med andre har jeg vært med på å legge ut orgonitt i Trondheim. Trondheim trenger mer i enkelte områder – for ikke å snakke om kommunene rundt hvor vi knapt har begynt. Dette handler ikke om å ”bevise” for noen at orgonitt funker, men det handler om jorda. Det handler om å gjøre denne galaktiske perlen til det paradis som Hun er ment å være. For meg er det tydelig å se at dette virker. Den eneste måten jeg kunne finne det ut på var å teste selv.

 

I 2010 flyttet jeg fra Trondheim til mer landlige omgivelser nordpå. Jeg har begynt å grave ned orgonitt her også. Det

Gjett hvilken potte vi grov ned en orgonitt i

flyr støtt og stadig fly i odde traser forbi, og vi har dessverre mobildekning. Jeg har i skrivende stund to himmelrensere i hagen, og begynner så vidt å få merkbart med orgonitt ut i landskapet. Da jeg forlot Trondheim var EMF trykket i byen i ferd med å øke drastisk. Store deler av Trondheim ble bygd ut med trådløst nettverk. Effekten av orgonitt og himmelrensere var ikke lengre god nok. Det trengs mer orgonitt i bakken, og jeg skulle gjerne sett minst tre himmelrensere til, gjerne en på Ila, en på Lade og en ved Lerkendal. EMF trykket i Norge er så høyt at det virker som om det trengs vesentlig mer orgonitt enn det som beskrives i den amerikanske litteraturen. Det gir mening når man ser hvilke grenseverdi for stråling som tillates i Norge sammenlignet med for eksempel tyskland og frankrike – for ikke å snakke om hvilken grense EU parlamentet satte for sitt eget arbeidsmiljø i parlamentsbygningen sin. De tillatte stråleverdiene er i Norge så høye at du må fysisk sitte oppå en mobilsender før effekten av den kan måles høyt nok til at norske myndigheter motstrebende medgir at stråling på det nivået nok kan tenkes å muligens være litt skadelig.

 


Del 2:

Hva er Orgonitt?

 

Orgonitt er en enkel sammensetning av materiale som omformer negativ energi, for

Dr. Wilhelm Reich

eksempel fra elektromagnetiske felt (som mobiltelefoner, TV, WiFi, mikrobølgeovner, etc.) til positiv energi. Orgonitt omformer skadelig energi kontinuerlig. Effekten er lett å se etter hvert som orgonitt blir plassert ut i et område.

På engelsk kalles det Orgonite.

 

 

Den taktiske utplasseringen av Orgonitt ved å kaste, gjemme eller fortrinnsvis grave det ned nær kilder for elektromagnetisk stråling – som mobilmaster, kringkastingstårn og kraftstasjoner – kalles for ”The Great Orgonite Giveaway”, på norsk kan vi kalle det ”Den store orgonittaksjonen”. Denne aktiviteten har en kraftig og merkbar effekt. Orgonitt kan med fordel også plasseres på energipunkter og der jordas meridianer krysser i naturen. Disse stedene er overraskende lette å finne, siden det ofte er mastetrær å finne der – om det da ikke av står en gammel kirke der. Steder der det i gammel tid har stått slag, militærleire, sykehus og lignende er andre gode mål som kan trenge et lite energiløft. Skoler, kontorer, politistasjoner…

 

Når nok orgonitt er plassert ut i et område så får man ved selvsyn se at jordas livskraft blir dramatisk forsterket. Himmelen blir klarere og får tilbake den dype blå fargen som vi husker fra vår barndom, komplett med normale hvite skyer. Vannforurensningen reduseres slik at det er synlig for det blotte øye. Tørke reverseres. Stemningen, frekvensen, i et område forbedres – folk blir snillere, gladere og mer tolerant. Naboer blir enten vennligere eller flytter. En fornyet følelse av håp begynner å gjennomstrømme nabolaget. Folk rapporterer at plantelivet er frodigere der de har gravd ned orgonitt i kjøkkenhager og kjerr. Klarsynte forteller at naturens devaer kommer sterkere på banen igjen og blir mer aktive på stedet, sammen med moder jords egen kraft og englene, og bruker energien som orgonittene skaper konstruktivt til heling av naturen.

 

Denne taktiske utplasseringen av orgonitt kalles ”gifting”, det å gi en gave. Det er ingen som betaler noen for å plassere orgonitt der det trengs – vi som deltar gir vår gave til livet på jorda, til Moder Jord. Engasjerte og målbevisste ildsjeler rundt om i verden lager nå orgonitt i garasjer og bakgårder. Vi gir bort våre gaver til alle mobilmaster, radiosendere og andre strålingskilder i våre nærmiljøer. Denne artikkelen forklarer hvorfor – og hvordan. De lett merkbare effektene viser de som deltar virkelig at de evner å gjøre en forskjell. Prøv selv og se hva som skjer.

 

 

Kort om Orgon forskning

På 30 og 40-tallet var Dr. Wilhelm Reich i stand til å identifisere og måle eksistensen av eterisk energi – livsenergi, chi, ki, eller hva man vil kalle det, ved hjelp av en modifisert geigerteller. Han kalte denne energien Orgone.

Dr. Reich fant at ved å legge alternerende lag med glassfiber (organisk materiale) og stålull (uorganisk materiale) så kunne han samle og konsentrere orgone. Han oppdaget at orgone har to motsatte kvaliteter. En livgivende positiv form (por) og en dødelig (dor).

Reich konstruerte orgone akkumulerende bokser som han kalte ”oracs” ved å bruke dette enkle prinsippet. Han lyktes med å helbrede sine pasienter fra ulike plager, inklusive ulike kreftformer, ved å la dem sitte inne i en ”orac” gjentatte økter.

I 1986 publiserte forskere ved Universitetet i Marburg, Tyskland, resultatet av en blindstudie som viste at 30-minutter behandling med orgone-akkumulator forårsaket konsekvent positive psyko-fysiologiske effekter. Det var ingen slik effekt blant dem som ble behandlet med en kontrollenhet bygget av 100% glassfiber. De tyske forskerne uttalte ”the results received in our investigation furnish evidence for the assumption that the physical properties of the orgone accumulator and its psychophysiological efficacy on human organisms, postulated by Reich and his associates, factually exists.” [Müschenich, S. & Gebauer, R.: “Die (Psycho-) Physiologischen Wirkungen des Reich’schen Orgonakkumulators auf den Menschlichen Organismus [The (Psycho) Physiological Effects of the Reich Orgone Accumulator]”, University of Marburg (W. Germany), Department of Psychology, Dissertation, 1986.]

 

Reichs arbeid ble fulgt opp utover 1960 årene, særlig Sovjetiske forskere som Dr. Nikolai Kozyrev (1908-1983). Kozyrev

Nikolai Kozyrev

beviste vitenskapelig at slike usette energier faktisk finnes overalt rundt oss. Kozyrevs arbeid bekrefter både Reich’s forskning og empirisk erfaring med Orgonitt. Hans forskning var unndratt offentligheten frem til Sovjetunionens fall fordi den røde arme utviklet praktiske militære applikasjoner som utnyttet eterisk energi (såkalt ”torsion field” teknologi).

 

I fotefarene til Reich og Kozyrev fulgte forskere fra begge sider av Jernteppet. Over flere generasjoner har de sakte tvunget hovedstrømmen av vestlig vitenskap til å motstrebende anerkjenne at det finnes et universelt usett energimedium. Det benevnes ”mørk materie”, ”Vacuum flux” eller ”null-punkt energi”, avhengig av hvem du spør. Det er alminnelig forstått blant orgonittentusiaster at dette er det samme som Reich kalte ”orgone”. En kvantefysiker og en sjaman forstår hver med sitt språk at dette handler om den underliggende magnetismen i alt liv, i alt som er, den kraften som holder den fysiske virkeligheten sammen.

 

 

Utviklingen av Orgonitt

Reich bygde sitt laboratorium, kalt Orgonon, på landsbygda i Maine, USA, fordi stedet den gang var svært isolert fra kilder for ”dødelig orgone”. Reichs akkumulatorer samler DOR og POR uten sortering, så det å bruke en av hans orgone akkumulator nær kilder for DOR (som atomreaktorer, radiotårn, etc.) vil kunne skade den som får behandling.

 

I 1993 utviklet østerrikeren Karl Hans Welz første generasjon orgonitt ved å blande katalysert organisk harpiks basert glassfiberepoksy (engelsk: polyester resin) med uorganisk metallspon og skapte slik en substans som tiltrakk seg energi slik som Reich’s akkumulatorer. Han kalte denne substansen ”orgonite” og han har senere registrert varemerke på navnet. I år 2000, kom et stykke orgonitt i hendene på et amerikansk par ved navn Don og Carol Croft. Carol har en sterk evne til å se eteriske energier. Hun forsto betydningen av orgonitten og tok den et skritt videre ved å tilsette små kvartskrystaller til miksturen fordi kvartsen evner effektivt å omforme og eterisk energi. Jamfør bruken av kvarts i kringkastingsutstyr og i IT utstyr. Carol Croft fant slik opp en høyeffektiv DOR til POR (negativ til positiv) energiomformer. Det er i hovedsak denne substansen, med kvartskrystall, som i dag kalles ”orgonite”. Det er denne typen orgonitt som nå støpes i små former verden over fordi mennesker erfarer at dette hjelper oss å skape en bedre verden. Orgonitt (orgonite) ser ut til å være det navnet som ”sitter” fordi det hele spinner ut fra Dr.

 

Når orgonitt er innen rekkevidde av en DOR kilde, så vil den fortløpende omforme den negative energien til positiv energi. Dette vil i klartekst si at tilstedeværelse av orgonitt konverterer kringkastere av negativ energi til kringkastere av positiv energi uten at disse kringkasterne kan motstå dette. En orac tiltrekker dødelig orgone så vel som positiv, og gjør ingen forsøk på å omforme eller filtrere negativ energi. Dette gjør en orgonitt kontinuerlig i kraft av seg selv og er derfor et viktig fremskritt. Når harpiksen hardner setter den et permanent press på kvartsen inni. Dette skaper en piezoelektrisk effekt i krystallen, den blir elektrisk polarisert. Noen antar at dette er en årsak til at orgonitt fungerer så godt.

 

Don Croft begynte å publisere rapporter om de erfaringene han og hans kone gjorde seg. De hadde anbragt små enheter med orgonitt nær hver eneste kilde for DOR – som mobilmaster, atomreaktorer, underjordiske baser – og naturlige jordmeridianer og energipunkter i sitt område. Don inkluderte i sine rapporter informasjon om den spesifikke livsforsterkende, rensende og helende, effekten som de merket i takt med at de plasserte orgonitt rundt omkring. Don oppfordret på det sterkeste sine lesere til å gjenta eksperimentet i sine egne områder. Tilbakemeldingene lot ikke vente på seg.

 

Himmelrensing

I tillegg til effektiv helsebehandling med oracs, så brukte Dr. Willhelm Reich sin kunnskap om de usynlige energiene til å bygge en vellykket innrettning til å modifisere været. Denne innretningen kalte han ”cloudbuster”. Den fungerer etter prinsippet om at skyer holdes sammen av orgon energi, og at ved å fjerne denne energien går skyene hurtig i oppløsning.  Reich utviklet også en overlegen modell for å forutsi været, der han tok med i regnestykket den ellers ignorerte eteriske komponenten ved vær. Han fikk dermed betydelig mer presise anslag enn det man kan få ved bruk av et barometer.

 

Reichs cloudbuster besto av et sett metallrør, montert med vippe på svingskive, forbundet med gummislanger til en

Wilhelm Reich med sin tidlige cloudbuster

vannenhet for energetisk jording. Cloudbusteren løser opp skyer ved å tappe orgone som holder dem sammen. Ved en varsom og tidkrevende innsats kan det helhetlige værbildet i et området endres.

 

Reich’s design viste seg å være svært effektiv, men også svært farlig. Store mengder DOR hoper seg opp i rørene når cloudbusteren er i bruk. Et øyeblikks kontakt med bar hud har påført operatører alt fra intens smerte til langvarig lammelse.

 

Don Croft fant opp en tryggere og mer effektiv variant av Reich’s cloudbuster som kalles ”Chembuster”, på norsk ”Himmelrenser”. Denne kombinerer de grunnleggene prinsippene fra cloudbusteren med egenskapene til orgonitt.  En typisk chembuster består av seks kobberrør som er seks fot (1,83 meter) lange. Det monteres en dobbeltterminert kvartskrystall i bunnen av hvert rør for å skape et eterisk vakuum. Disse rørene settes i en sokkel av orgonitt, som oftest støpt i en tom 2 galons (8 liter) bøtte. Chembusteren suger bokstavelig talt til seg negativ energi fra himmelen i en radius på flere mil, trekker den inn i orgonittsokkelen, og omformer det hele til livgivende, positiv energi.

 

Til forskjell fra en cloudbuster kan en chembuster trygt etterlates i kontinuerlig aktivitet. Den vil snart gjenopprette og bevare den atmosfæriske balansen i sitt område. I tørkerammede områder medfører dette alltid at det snart kommer regn nok til at det blir slutt på tørken. Dette har ildsjeler effektivt demonstrert i deler av Afrika, i California, og mange andre steder rundt i verden.

 

Den positive naturen til orgonitt er konsekvent. Det trengs ikke noen spesiell trening, sikkerhetsforanstaltninger, eller andre rigide prosedyrer for å lage og ha en chembuster. Den simpelthen omformer all den negative energien den trekker til seg i kraft av å være. Konstruksjonen skaper en eterisk virvel som aktivt balanserer energien mellom jord og himmel. Den hjelper naturen å fjerne luftforurensning, inklusive de negativt ladede kunstige skyformasjonene vi kjenner som chemtrails”. Derav navnet Chembuster – den omformer dette teppet av giftige ”skyer” og hjelper naturen å gjenopprette den naturlige dype blå himmelen med de lette hvite naturlige bomullskyene som vi husker fra vår barndom. Himmelrensere driver kontinuerlig atmosfærisk rensing. En standardmodell har en synlig effekt i en radius på ca 50 km, men i områder med liten forurensning kan den være lengre. Den som er avbildet lengre opp i artikkelen (Bilde 3) er større og når et par mil til – men den effektive radiusen til himmelrenseren betinger at det er plassert ut nok orgonitt til at negative energikilder i hovedsak er nøytralisert.

 

 

Orgonittgiverbevegelsen

Energisensitive har erfart at den utstrakte utplasseringen av master for mobiltelefoner og andre trådløse elektroniske systemer har skapt et tykt teppe av negativ energi som gjennomstrømmer vårt samfunn. Det er som om vi bor i en mikrobølgeovn. Livsfiendtlig energi, DOR, genereres i store mengder av alle nettverk for trådløs signaloverføring. Fra trådløs telefon, nettoppkobling og alarmsystemer i hjemmene våre til sambandsutstyr fra alle mobil og teleselskapene, offentlige trådløse LANområder, radarer, høyspentanlegg og nye svært skadelige systemer på ekstremt lav frekvens (elf) som TETRA og HAARP. Summen av slike installasjoner er nå dramatisk. Vi dør av det, fuglene dør av det og biene dør av det. Det er stadig flere som kan merke slike energier direkte. Andre blir uforklarlig syke av det – og det spiller egentlig ingen rolle hvilke ord de diagnostiseres med og hvilke piller de får – om vi ser bort fra at vaksiner og andre syntetiske medikamenter gjør oss enda mer sårbar for den elektromagnetiske krigføringen som vi nå utsettes for. Dette har sensitive mennesker rapportert. De sensitive er i denne sammenheng å sammenligne med de kanarifuglene som gruvearbeiderne tok med ned i gruva for å varsle dersom lufta nede i gruva ble farlig. Den elektromagnetiske smogen vi vasser rundt i kveler alt liv. Dette vet relevante deler av maktapparatet. Ta en titt på dette intervjuet med Den engelske militære fysikeren Barry Trower. Begynnelsen på dette avsnittet er illustrerende. http://www.youtube.com/watch?v=DMAmIZIdjJo

 

Det finnes flere intervjuer med Barry Trower på nettet, bl. a. her på Nyhetsspeilet. De anbefales. Noe kan også skaffes på DVD fra http://www.bevolution.dk/GB/index.html. Forøvrig kommer Barrie Trower til Norge i oktober 2012 for å holde foredrag på det store stråle-symposiet Radiation 2012.

 

Når man plasserer ut en orgonitt ved en strålekilde så nøytraliserer, renser og omformer den energiene som disse mordertårnene kringkaster. Mordertårnene, som ufortrødent fortsetter å kringkaste sin dødelige energi, blir konvertert til kringkastere av livskraft så snart de har fått en orgonitt på plass. Det er etter hvert tusenvis av mennesker verden over som har personlig erfaring for at dette virker. Alle master trenger en orgonitt i gave, også kringkastingstårn ettersom de nå gjør dobbel tjeneste som en del av HAARP nettverket. Kjennes det som et sted trenger orgonitt, så gi en. Om du synes det er undrelig at det huset, den butikken, den bedriften eller den minnestøtten trenger en orgonitt, så stol på intuisjonen og grav ned en orgonitt. Når DOR generatorene i et område nøytraliseres virker chembusterne som de skal.

 

Det er to primære typer orgonitt som lages for å nøytralisere strålingskilder, Lysblomst og Lysfontene, og det finnes andre enheter for ulike spesielle formål. Vi kommer tilbake til dem senere.

 

Lysblomst er den vanligste. Den er omtrent så stor som en muffins (de støpes ofte i muffinsformer) og har en angitt minimumsstørrelse på 3 oz (85g/0.9 dl). I utgangspunktet heter det at en lysblomst nøytraliserer en vanlig mobilmast med inntil 12 påmonterte paneler, disker eller pinner, samt de fleste andre alminnelige strålingskilder. Jeg vil nok etter hvert triangulere en hvilken som helst mast (tre lysblomster i trekant, 50-100 meter fra masta, med masta i midten). Hvis jeg ikke like godt setter en lysfontene der isteden. Mål som trenger orgonitt, i tillegg til alt som minner om mobilmaster og andre kringkastingsenheter, er høyspent (ca en for hver kilometer), transformatorkiosker, sykehus, skoler, kommunehus, administrasjonshus. Mange bedrifter kan godt få litt god energi i gave. ”M”-en til McDonalds er ofte en kamuflert mobilmast, og det finnes sikkert flere slike skjulte enheter. Noen steder har bare rett og slett dårlig energi. Andre har mye elektronisk utstyr. Kirker fra alle religioner kan trenge et løft. Større veier trenger en for hver tredje kilometer, en for hver kilometer tunell (og husk alle mobilmastene langs veien). En lysblomst har en rekkevidde på ca 400 meter.

 

Dersom du kjenner at én lysblomst ikke er nok, så vurder to eller tre. Kjenn etter. Min erfaring er at det trengs mer orgonitt i Norge enn det som beskrives i amerikansk litteratur. I byer og tettbebygde områder er det mange strålekilder, som mobiltelefoner og trådløse nettverk i hvert hus.  Du kan ofte kaste stein fra den ene mobilmasta til den neste. Et tettbebygd område orgoniseres best ved å legge ut lysblomster i rutenett, supplert med lysfontener der det trengs. En lysfontene har en rekkevidde på ca 2,5 kilometer.

 

Sterke strålekilder, eller flere tett på hverandre, trenger en Lysfontene. Store mastetrær, masteskoger, frimurertempel, enkelte kirker, universiteter og sykehus samt andre bygg med mye elektronikk, transformatorparker, HAARPanlegg og radaranlegg er selvsagte kandidater for en lysfontene – av og til flere. Må du plassere ut orgonitten lengre unna enn 2,5 kilometer så prøv å triangulere med lysfontener – med båt om nødvendig. Orgonitt kan plasseres i vann – både i innsjøer, elver havner og hav. Noen har sluppet orgonitt ut fra småfly for å komme til på utilgjengelige steder.

 

Vi bør forsøke å få nok himmelrensere på plass til at kartet er dekket. Noen spesielle plasser trenger mer enn en, men ellers kan disse spres rundt i passe avstand fra hverandre. Det vil etter hvert vises på himmelen hvor det trengs mer innsats. Når et område er dekket og alle åpenbare DOR kilder har fått sine gaver, når så himmelrenseren kommer på plass vil himmelen klarne opp og mindre, skjulte og underdekkede DOR kilder komme til syne. De avslører seg selv med smogskyer – grå fillete skyer. Andre ganger kjenner man at et sted ikke er godt, det var bare ikke følbart tidligere fordi det var for mye annet som overskygget. Da er det på tide å grave ned mer orgonitt.

 

Det er lurt å gjemme eller grave ned orgonitt. Vi vil ikke at noen skal forveksle verken lysblomster, lysfontener eller himmelrensere med søppel, så pass på. . På steder med regn og frost bør himmelrensere plasseres i garasjer og uthus, eller på loft, for å unngå at de skades av frostspreng. Bygg tak over dem på ett vis, men de bør stå med sokkelen på eller i jord. I følge Don Croft skal ikke lysblomster og lysfontener plasseres nærmere målet enn 50 meter. Følg intuisjonen om du får en klar fornemmelse av at en tilsynelatende mindre installasjon trenger mer oppmerksomhet. Noen gjør det. Legg enhetene da godt fra hverandre, gjerne på motsatt side om det trengs to, og som en trekant med målet i midten når det trengs tre. Må du slippe en lysfontene i vann, så teip en plastpose fast i spissen slik at den får en luftballong som hjelper den å lande med bunnen ned. Moder jord tilgir oss med glede den lille forurensningen.

 

Don Croft sier at for større enkelttårn er oftest to lysblomster nok. For meg kjennes det som sagt bedre ut med en fontene eller tre lysblomster i den norske elsmogen. Det tar normalt en halv time for en lysblomst å nøytralisere et mål, men vil du ha synlig bekreftelse så må du nøytralisere over et dusin installasjoner i samme område på én ekskursjon. Han anbefaler at vi heller observerer himmelen og smognivået for å vurdere den helhetlige virkningen, fremfor å stole på instrumenter.

 

I noen land har det vært rapportert at politi, etterretning og militære har vist en utilbørlig interesse for folk som plasserer ut orgonitter. Pussig, ettersom disse gjenstandene bare nøytraliserer skadelig stråling. For ikke å nevne at de virker etter prinsipper som offisielt stemples som overtro. Det er også interessant at ”noen” er i stand til å oppdage fredelige enkeltmennesker som er ute og gjøre gode gjerninger. Vær diskret og observant, og skulle du komme ut for noen av disse villedede menneskene så vær vennlig. Se for deg en vegg av lys hvor bare kjærlighet kan passere. Tenk deg en søyle lys over dem og se for deg at alle menneskene på jorda lever i harmoni og kjærlighet. Til og med himmelrensere lar seg skjule.  Dersom du ikke tar dette på alvor, kan du fort oppleve at din innsats går til spille. Du vil ikke være den første som opplever at en gråtass diskret rusler etter og plukker opp orgonittene du har gitt bort til trengende steder. Det finnes utstyr som man kan bruke for å skjule seg og beskytte seg. Don Croft anbefaler en ”Succor Punch” i sekken og en i bilen. Det ligger mye informasjon på nettet og det anbefales at du gjør dine egne undersøkelser etter hvert som du ser du vil ha mer informasjon.

 


Del 3:

Hvordan lage Orgonitt

Enkel orgonitt er bare likt volum glassfiberepoksy/polyesterepoksy og metallspon samt en kvartskrystall, støpt i en hvilken som helst form. Det er ikke en ”rett” størrelse eller form på orgonitt, og effekten ser ut til øke proporsjonalt med volumet. Det finnes riktig nok noen standardmodeller som er grundig utprøvd verden rundt. Disse modellene er standardverktøyet for orgonittgiverne, og de er diskutert på nettsteder og selges av forhandlere verden rundt.

 

Metallspon

Du vil ikke ha altfor fint metallstøv, og du vil heller ikke ha store metallstykker. Aliminiumsspon på mellom en halv og en centimeter er svært vanlige og de er effektive når de brukes i orgonitt, men alle metaller som leder virker. Du kan ta med deg en bøtte og et par arbeidshansker til nærmeste maskinverksted og spørre dem om du kan fylle bøtten din med metallspon. Det kan hende de vil spørre deg om hva du skal bruke det til før du får det med deg gratis (som regel er de bare ganske enkelt nysgjerrig), så det er like greit å bare fortelle dem at du skal lage duppeditter som kan nøytralisere skadelig stråling fra mobiltelefoner og slikt. Andre påstår at det virker og du har lyst til å prøve. Hvis du ikke kjenner deg kompetenet til å forklare orgonitt for dem, så gi dem gjerne en kopi av denne artikkelen. Gi dem det enkleste ærlige svaret du kan. Det kan hende du blir overrasket over hva folk kan forstå, om du tar deg tid til å forklare ut fra hjertet. Dersom metallsponene er svært fine så vil ikke epoksyen klare å renne ut i hele formen. Da må du og blande epoksy og herder for så å ha oppi metall til det blir en passe epoksyrøre. Noen gjenstander trenger fastere røre mens andre trenger en som er litt tynnere. Så tar du ei gammel skje og øser i formene mens du plasserer de andre ingrediensene. Begynn ved å lage enkle gjenstander til du blir fortrolig med å jobbe med dette materialet.

 

Kvartskrystall

Et hvilket som helst skår av kvartskrystall vil virke helt fint for å lage orgonitt. Den trenger ikke være fin og den trenger ikke være klar. Sistesortering kvartskrystall fungerer helt fint, og de fleste anstendige som selger krystaller lar dette gå billig. Du kan også kjøpe kvarts over internett fra forhandlere som er kjent med orgonitt og som vet hva du trenger. Det enkleste fungerer godt. I Norge kan du få kjøpt bergkrystaller, også dobbeltterminerte, fra steinsenteret på Lom: http://fossheimsteinsenter.no/. Du kan også bestille fra leverandører i utlandet.

 

Glassfiber/Polyester epoksy

Dette er den dyreste ingrediensen i orgonitt. Biltema har 10-kilo bøtter til rundt 650 kroner (husk å få med deg herder, to flasker til ti kilo). Den første literen jeg kjøpte betalte jeg over 500 kroner for på en butikk for båtutstyr, så pass opp. En hvilken som helst organisk basert epoksy vil gjøre jobben, og flytende er lettest å bruke. Olje (polyester) er organisk og harpiks er organisk. Og, som sagt, husk herder. Det kan ta fra timer til dager å få orgonitten til å størkne avhengig av temperatur og fuktighet. Les på bruksanvisningen, men temperaturen bør være minst ti grader på dagtid.

 

 

Former

Valg av form avhenger av hvilken spesifikk gjenstand du ønsker å lage, men en hvilken som helst form som tåler varme opp til kokepunktet. Unngå plast med mindre plasten tåler varme og kjemikalier. En trakt til helling av bensin eller olje vil virke, mens et rømmebeger vil smelte av løsemidlene i epoksyen. Epoksyen utvikler varme mens den herder. Generelt er metallformer enklest til de fleste formål, men du kan også bruke en kjegleformet bursdagshatt av papir eller et pappbeger. Jeg har brukt plastformer til isterninger, muffinsbrett, og oljetrakter tettet med maskeringstape. Jeg fyller en eske med sand fra nærmeste strand eller bruker en tom hermetikkboks for å fa trakten til å stå rett. fantasien.

 

Andre ting

Du vil trenge en bøtte, gjerne med helletut, en trepinne til å røre med, noen tøyfiller til å tørke søl, og en stor flate hvor du kan la orgonitten herde.
Sikkerhet

Epoksy avgir giftig gass både før og under herding, så jobb enten ute eller i et godt ventilert rom, en åpen garasje, en carport, eller lignende. Arbeidshansker anbefales både for å håndtere metallspon og epoksy. Du kommer til å grise, så ta på deg noe du ikke er redd for å få ødelagt. Det kan være lurt å ha en pressenning under dersom du ikke er komfortabel med søl på bakke eller garasjegulv. Hvis du har tenkt å støpe noen runder er en gassmaske for verkstedbruk å anbefale – spør der du kjøper epoksyen.

 

Intensjon

Orgonitt preges av din intensjon. Dette er det uhyre viktig å være oppmerksom på. Det er folk som har laget orgonitt som ”surner” og energien blir slett ikke så god etter hvert. Dette handler om den som har laget den, og hvor i seg selv de var da de støpte orgonitten. Det finnes ingen mildere måte å formidle dette på, og det er et faktum som må på bordet. Lager du orgonitt for å slå tilbake mot de krefter som påfører oss skade med dårlig energi? Lager du orgonitt for å hjelpe Moder Jord å skape en verden der frihet, kjærlighet, overflod og glede råder? Forskjellen er fundamental. Du bidrar til å skape mer av det du har fokus på. Jamfør denne artikkelen: https://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/mobilisering-av-tankekraften/

 

Føttene på jorda

Noen lager orgonitter (særlig de større modellene) med andre typer krystaller i tillegg til kvarts. Det går an å eksperimentere med det, men dersom du ikke vet hva du gjøre er det større sjanse for å redusere effekten enn å forbedre den. Du bør ha en klar følelse av hva du holder på med før du begynner å eksperimentere utover standardmodellene. I tillegg til de nødvendige kvartskrystallene legger jeg til en liten bit rosenkvarts i alle orgonitter som er større enn lysblomster. Rosenkvarts fortsterker menneskers hjerteenergi, og orgonitter med rosenkvarts vil bidra til å forsterke menneskenes hjerteenergi. Dette er en trygg forbedring.

 

 

Lysblomst (Tower Buster)

Jeg bruker brett med muffinsformer fra nærmeste butikk med kjøkkenutstyr. Smørefrie former kan også brukes. Du trenger epoksy + herder, metallspon og biter av kvartskrystall.  De tåkete, henimot hvite skårene er like gode som de dyreste og fineste krystallene til dette formålet.

 

 

 

1. Spray formen med formfett. Dekk bunnen i formen med metallspon. Prøv å beregn slik at krystallbiten blir så nært midt i orgonitten som det er praktisk mulig. Øyemål holder fint, og cirka er godt nok.

 

 

 

 

2. Plasser en liten bit krystall midt i former. Et skår på størrelse med halve lillefingerneglen din holder.

3. Fyll formene nesten til kanten med metallspon.

4. Bland epoksy og herder. Hell i formen til epoksyen dekker metallsponet.

Dersom metallsponet er for fint, så bland epoksy (med herder blandet inn først) med metallspon. Til du får en grøt.  Rør rundt. Ta ei gammel skje og øs opp nok i formen til at du får plassert kvartsbitene omtrent midt i. Fyll opp til ønsket størrelese på lysblomsten.

En Lysblomst har en effektiv radius på ca. 200 meter.

 

Lysfontene (Holy Handgranade – HH)

Du trenger en kjegleformet form. For eksempel et champagneglass, en bursdagshatt, en trakt som du taper tuten igjen innenfra med maskeringstape, eller ta ganske enkelt brett et A4 ark to ganger og så åpne den til en kjegleform. Når du så har en form så sett den i en blikkboks, en boks fylt med sand, eller på annen måte få den til å stå støtt. Spray formen med formfett.

Den enkleste lysfontenen har fem enkeltterminerte kvartskrystaller. En som du setter ned mot tuppen når du støper (som blir pekende opp når lysfontenen er tatt ut av formen og står på den sirkulære flaten med spissen pekende opp). De fire andre krystallene legges med den naturlige spissen pekende utover, som i et kryss, med minst en centimeter orgonitt over seg (under seg når kjeglen er tatt ut av formen).

 

Noen bruker en kobbertråd som er 26” lang. Den skal være så tynn at du kan forme den med hendene, men samtidig så tykk at den holder formen når du er ferdig. Du kan resirkulere gamle strømledninger om du får tak i slike, og i så tilfelle trenger du en tapetkniv og en avisoleringstang. Lag en spiral av kobbertråden, og når den er ferdig så strekker du den slik at den blir kjegleformet og fester en dobbeltterminert kvartskrystall i spissen (klem enden av kobbertråden rundt krystallen så den holder fast).

 

Spiralen skal ha klaring til formens kant slik at den støpes helt inn i orgonitten – en halv centimeter holder. Jeg synes det er lettere å lage en flat spiral (med litt hjelp av en nebbtang i begynnelsen) og så strekke den for til sist å feste krystallen. Skjel lit til størrelsen på den krystallen du tenker å bruke når du lager den første lille runden.

 

Jeg har etter hvert kuttet ut kobbertråden. Jeg bruker fem enkeltterminerte kvartskrystaller. I tillegg har jeg en liten bit rosenkvarts i midten.

 

Du må ha litt mer substans på kvartskrystallene til lysfontener enn det du trenger til lysblomstene. De bør være 2-3 centimeter lange, heller litt mer enn litt mindre, og de bør helst være minst en halv centimeteren tykk.

 

Når du starter så ha litt metallspon (eller litt ferdig røre) nederst i tuppen først. Så setter du den første krystallen med spissen ned mot det som blir toppen når du snur den. Fyll opp ett stykke. med metallspon (eller ferdigblandet røre) og legg fire enkeltterminerte kvartskrystaller pekende i hver sin himmel retning. Eventuelt en liten bit rosenkvarts i midten. Fyll over disse krystallene med minst en centimeter metallspon (eller ferdigblandet røre). Hvis du bruker metallspon og epoksy hver for seg, så bland epoksy og herder og fyll opp til de øverste metallsponene er dekket. Det er bedre at det stikker litt metall ut av bunnen på den ferdige lysfontenen enn at du bruker for mye epoksy – det er epoksyen som koster penger og det er så mange steder som trenger orgonitt at det ikke er noen vits i å sløse.

 

Himmelrenser (Chembuster (CB))

En himmelrenser består av 6 rør utstyrt med dobbeltterminerte bergkrystaller som så er støpt ned i en bøtte med orgonitt. Det finnes noen variasjonsmuligheter, men gjør det så enkelt som mulig. Du kan bruke rør med andre dimensjoner og andre metaller enn det som er angitt, men med mindre du har en god intuisjon og kjenner klart at den varianten du vurderer å jobbe med er rett, så hold deg til den godt utprøvde standardmodellen.

 

Utstyr til standard himmelrenser:

De amerikanske oppskriftene bruker 1” kobberrør som er ca 180 cm lang. Det er fordi det er den standardstørrelsen de har der borte. I Norge får du stort sett tak i rør på 2 meter, og det er helt ok. Kjenner du en rørlegger kan han trolig hjelpe deg med hvor du kan skaffe rør til veie.

Utstyr til standard himmelrenser:
De amerikanske oppskriftene bruker 1” kobberrør som er ca 180 cm lang. Det er fordi det er den standardstørrelsen de har der borte. I Norge får du stort sett tak i rør på 2 meter, og det er helt ok. Kjenner du en rørlegger kan han trolig hjelpe deg med hvor du kan skaffe rør til veie.

Du trenger:

–       6 kobberrør. Ca 2 meter x 25mm. Clas Ohlson har 22mm x 2 meter og dette er fullt brukbart: http://www.clasohlson.com/no/Kobberrør/Pr307

–       6 skjøtemuffer http://www.clasohlson.com/no/Skj%C3%B8temuffe/Pr307010000

–       6 endestykker til å tette rørene i den enden som støpes ned. Du trenger noe som plugger røret igjen i ene enden. Jeg har improvisert med flate metallplater som er tilpasset rørenden og 2 komponent lim, men jeg tror dette er et alternativ (spør først): http://www.clasohlson.com/no/R%C3%B8rplugg/Pr309779010

–       6 biter med hageslange el. med diameter som har plass inni røret.  Har du ikke selv så spør en nabo eller en venn om du kan få en halv meter.

–       Du trenger 6 dobbeltterminerte bergkrystaller som er ca 15 med mer tykke og 30-40mm lange. Du trenger også 8 enkeltterminerte kvartskrystaller og gjerne en bit rosenkvarts.  Send en mail til steinsenteret på Lom: http://fossheimsteinsenter.no/

–       En 8-10 liter mørtelbøtte eller et tomt tilitersspann. Resirkulerer du et tilitersspann (for eksempel et rengjort malingsspann eller ett tomt tikilo-polyesterspann) kan du la bøtta bli en del av himmelrenseren – den blir da vesentlig lettere å transportere.

–       1o kg polyester + herder (biltema har den billigste jeg har funnet, men pass på at du får med to flasker herder)

–       En bøtte eller to med metallspon fra nærmeste mekaniske verksted.

–       Ett 22mm bor http://www.clasohlson.com/no/Flatborsett/Pr307214000

–       3 x plater med kryssfiner, gjerne sirkulere med en diameter omtrent som bøtta du skal støpe himmelrenseren i.

–       En pakke 2-komponenet lim som for eksempel aralditt.

–       Verktøy til å kutte kobberrør: http://www.clasohlson.com/no/R%C3%B8rkutter/Pr304145000

 

 

Skritt 1

Ta de tre kryssfinerplatene. Sag dem omtrentlig runde skiver. Tegn på en skive en sirkel der du fordeler seks senterpunkter for de 6 kobberrørene så godt som du kan. Bruk passer. Skru skivene sammen slik at de er låst fast mot hverandre slik at hulene kommer i eksakt samme posisjon på de tre skivene.  Bor 6 hull til kobberrørene. Marker tydelig ett hull, marker det samme hullet på hver skive, slik at kobberrørene passer når de stikkes gjennom hullene i de tre skivene samtidig.

 

Skritt 2

Bestem deg for om du vil støpe himmelrenseren i ett stykke, eller om du vil støpe en sokkel som du så kan montere og demontere rørene på. En modell som kan demonteres er mye lettere å transportere.

–       Dersom du velger å støper en sokkel så trenger du å kutte ett stykke av hvert. Eksakt hvor langt stykke avhenger av hvor høy du vil at det nederste røret skal stikke over sokkelen. Det korte stykket påmonteres skjøtemuffe og deretter de lange. Rørene er montert under støping slik at du slipper å støpe inn kryssfiner i orgonitten, men kan tas fra hverandre etter behov senere.

 

Skritt 3

Klargjør de rørendene som skal stå nede i orgonitten.

–       Lag 6 like lange biter med hageslange. Ca 5 cm.

–       Lim en dobbeltterminert bergkrystall halvveis inne i den ene enden på hvert av disse. Den andre halvdelen av krystallen skal stikke opp. La tørke.

–       Lim hver slange stående på hver sin metallplate eller stående i en rørhette. Sørg for at slangen står midt på platen eller midt i hetten. Enden med bergkrystallen skal peke opp. La tørke, og den kan gjerne ligge mens den tørker (pass på å støtt krystallen om nødvendig).

–       Monter dette endestykket med krystall og slange slik at slangen stikker inn i røret, så midtsentrert som du klarer. Har du rørhette som kan skrus på, så skru den fast. Andre løsninger må som regel limes. Stikk slangen inn i røret, skru eller lim fast.

 

Skritt 4

Rigg rørene gjennom tre kryssfinerskiver. om du velger delte rør, så monter først rørene slik at de er komplett. En skive høyt, en lavt (men over bøttekanten) og en på midten. Slik holder de seg best i posisjon i forhold til hverandre.

 

Skritt 5

Ha 3-5 cm metallspon eller orgonittrøre nederst i bøtta. Fordel 8 de enekltterminerte kvartskrystallene pekende utover i 8 himmelretninger. Legg eventuelt rosenkvartsen i midten. Dekk over med mer metallspon og ha på epoksy til det dekker metallet, eller bruk forhåndsblandet orgonittrøre.

 

Sett hele riggen oppi bøtta med krystallenden ned og den åpne enden opp. Sikre riggen ved å forankre den på ett eller annet vis så den står stødig.

 

Fyll opp med mer metall og epoxy (eventuelt ferdigblandet orgonittrøre) til ønsket volum.

 

Dette er bedre å støpe riggen i en slik helhet fremfor å etterlate forskallingsmaterial inne i orgonitten. Selv en modell med delte rør kan støpes hel, og den vil fortsatt kunne demonteres etterpå.

 

Her er lenker som illustrerer himmelrenser, på engelsk men med fine bilder, siden mine detaljbilder av himmelrenserstøpingen er på ukjent sted i cyberspace.

 

http://www.saveourearth.co.uk/blog/2009/09/how-to-build-a-chembuster/

http://www.orgonite.info/how-to-make-chembusters.html

http://educate-yourself.org/ct/goodbyects10jan02.shtml

http://www.youtube.com/watch?v=VqyxCnzatDc&feature=related

 

Jordrenser

Du trenger ett kobberrør 1½ – 2” i diameter og 25-30 cm lengde pr enhet.  Som arbeidsverktøy kan det være godt å ha en spiseskje og en pinne med diameter egnet til å stappe orgonitt ned i røret. Merk av på pinnen slik at du kan lese av på pinnen når du har fylt henholdsvis 5 og 15 cm orgonitt i røret. Merkene må avstemmes i forhold til lengden på de rørene du jobber med, så det kan være lurt at du jobber med rør av omtrent samme lengde og bytterer pinne om du har en bunt rør i en annen lengde etterpå.

 

Tape bunnen på hvert rør godt med maskeringstape slik at blandingen av epoksy og metall ikke renner ut før den størkner.  Du kan bunte sammen noen rør slik at de sammen står stødig mens du jobber med dem, eller du kan ha en sandkasse som du kan sette hvert enkelt rør stødig i mens du jobber.

 

I hvert rør skal du støpe en orgonitt som er ca 15 cm høy fra bunnen og opp. Du støper med andre ord orgonitten direkte i røret, og røret forblir en del av den ferdige orgonitten. Videre trenger du en enkeltterminert kvartskrystall som er ca 1 cm tykk og 2-3 cm lang til hvert rør. Først fyller du røret ca 5 cm med en blanding metall og epoksy som er tykk nok til at det render brukbart ned i røret. Stapp etter med en pinne. Slipp ned krystallen og påse at den naturlige spissen på krystallen peker opp i røret slik som det står når du jobber. Fyll etter med epoksy til du når 15 cm merket på pinnen. Du trenger ikke stappe hardt, det handler mest om å skrape ned det grøvste av det som setter seg oppetter i røret mens du måler høyden på orgonittrøra i bunnen.

 

Variasjoner:

–       Du kan lage en spiral av kobbertråd som du fester rundt kvartskrystallen med den indre enden i spiralen. Strekk spiralen slik at den blir som en kjegle med krystallen i toppen.

–       Du kan slippe en liten bit rosenkvarts ned før kvartskrstallen, ha et par skjeer orgonittrøre over rosenkvartsen og så slipp ned den kvartskrystallen.

 

Denne orgonitten bruker du dersom du vil nå dypere ned i bakken med den rensende effekten. Du graver den ned med den hule enden av røret ned – det vil si at enden som er fylt med orgonitt vender opp når den er plassert i bakken. Den hule rørenden fungerer som en ressonanskasse, som en slags antenne, og sender virkningen av denne orgonitten nedover i bakken. Legg merke til at krystallen nå peker ned i bakken. Den kan brukes i gruveområder, militære huleområder og på steder der det kommer opp dotter av smogskyer som man ikke finner synlig årsak til på bakkenivå. Er bakken myk kan du bare stykke røret ned. Du kan grave det ned, bruke spett for å stikke et hull, eller bruke en tung hammer og hamre den ned i bakken. En hammer er mer enklere å ta med enn et spett, men en turspade vil også kunne gjøre jobben.

 

Her er finne du spennende tanker om videreutvikling av modeller der flere korte rør kombineres for en kraftig effekt:

http://www.whale.to/b/invisible_cbs_h.html

http://www.whale.to/b/invisible_cbs.html

 

 

Vannrenser

Start med en ferdig jordplugg. Lag mer orgonitt i en muffinsform, et glass eller en liten blomsterpotte, og sett jordpluggen ned i denne orgonitten før den herder. Den åpne enden av røret skal være opp. Støtt røret så det står i rett posisjon mens vannrenseren herder. Du bruker vannrenseren ved å gripe den i rørenden og kaste den dit du vil ha den i et vann. Røret vil da ende opp noenlunde rett på bunnen og røret fungerer igjen som en resonanskasse / antenne.

 

Hvordan bruke Orgonitt

Grav ned en lysfontene i hagen eller i umiddelbar nærhet av hjemmet. Det gir et solid fundament for å skape gode energier i nabolaget ditt. Så kan du bruke lysblomster for å forsterke beskyttelsen av hjemmet ditt. Legg en i sikringsskapet og eventuelt ved utendørs koblingsboks. Finn en måte å plasser en lysblomst i hvert hjørne av tomt eller leilighet, på inntak for vann, telefon, TV, bredbånd, ved pipa på loftet og alle andre steder noe som helst kommer inn i ditt hjem. Du kan med fordel ha en under trappa også. Noen legger små orgonitter i hvert vindu – i ei blomsterpotte eller en dekorasjon. Plasser orgonitt direkte ved kildene i hjemmet ditt. Legg en lysblomst eller en liten orgonitt (støpt i isform el.) ved TV, stereoanlegg, høytalere, datamaskin, og andre elektroniske innretninger. Pass på at du ikke har dem der de blir utsatt for varme – som i lysestaker og på ovner. Har du elektrisk klokkeradio så er det en klar kandidat – disse har gjerne et skarpt elektrisk felt som når godt over midten av dobbeltsenga. Bemerkelsesverdig skarpt faktisk. Mitt råd er at du fjerner klokkeradioen umiddelbart – hvor mye resteffekt som når deg før orgonittene i huset får omformet det vites ikke. Du kan grave ned orgonitt i blomsterbed og blomsterkrukker – plantene elsker orgonitt! Det går an å lage smykker med bitte små orgonitter. Vær kreativ, men vær varsom med hudkontakt vi snakker tross alt om epoxy – jeg vil ikke ha herdet epoksy inn mot huden. Orgonitt skal ikke under noen omstendighet brukes innvortes.

 

Selv om du bruker orgonitt anbefales andre tiltak. Bytt ut alle trådløse sendere – bredbånd telefon, mus, tastatur, alarmanlegg osv. med noe som har kabel. Unngå trådløse løsninger for enhver pris, og vurder om mobiltelefonen kan avgå en stille død. Igjen: hvor mye resteffekt som når oss før orgonittene får omformet alt vites ikke

 

Nærmiljø

Tenk deg en sirkel 200 meter fra huset ditt, og en til 400 meter fra. Gå sirklene og legg en lysblomst minst hver 200 meter langs hver av sirklene. Så fortsetter du med resten av nabolaget.

 

Etter at du har gravd ned nok orgonitter rundt hjem, jobb, skole og barnehage, så ha tilgjengelig noen lysblomster og en liten haug mikroorgonitter. Så tar du deg noen turer i nabolaget og graver ned en orgonitt ved hver strømboks, mobilmast og andre sendere – alle kringkastingsstasjoner og master, Ved større ansamlinger bruker du en lysfontene.  Noen master er verre enn andre, enkelte er mye verre selv med bare ett eller to paneler. Da trengs det mer, og her må du bare stole på intuisjonen – du vil utvikle den etter hvert. Transformatorer, koblingsbokser og kraftstasjoner. Veikryss. Grav ned noen orgonitter i hekken ved sykehjem, skoler og barnehager, butikker og andre plasser det kjennes ut som det trengs.

 

Distrikt

Du kan fortsett som beskrevet under nærmilø, men få av oss har anledning til å gå gatelangs i alle kriker og kroker – verken på landsbygda og i byen. Det jeg gjør er å bruke passer og kart. Radiusen på en lysfontene er, med tilstrekkelig sikkerhetsmargin, 2,5 km. Ta utgangspunkt i den første du plasserte og gå så ca 5 kilometer ut og se hvor er naturlige plasser for å legge en sirkel med lysfontener utenfor den som dekker nærmiljøet ditt. Noen plasser er opplagte – selv om de er nærmere – som større master, radarer, en del kirker, sykehus, høyskoler og universiteter, industri og kontorområder for å nevne de mest opplagte. Offentlige administrasjonsbygg. I tillegg så ha tilgjengelig lysblomster så du kan grave ned en ekstra når du kjenner for det. Taktikken med lysfontener sparer meg tid, ikke minst i forhold til å finne alle strålingskildene, og derfor velger jeg den. Har forsvaret noen installasjoner i nærheten er det til allment velvære og til det gode for personellet om noen er gavmild med orgonitt. Politi, brann (også små lokale reserveenheter), ambulanseposter og sivilforsvaret vil etter hvert utrustes med TETRA og vi som vanlige mennesker, for ikke å snakke om de som jobber i disse strålingsfeltene trenger orgonitter som omformer den energien som disse installasjonene kringkaster på full styrke 24/7 om de er i bruk eller ikke. Rundt radarinstallasjoner tenker jeg meg i utgangspunktet tre lysfontener i triangel rundt. Noen trenger flere. Kjenn på det. Det er mange topper med master som trenger besøk en vakker søndag av vennlige mennesker med orgonitt i sekken. Det vil overraske mange hvilke energier diverse minnesmerker og obelisker skaper og vedlikeholder – jeg legger orgonitt ved alle slike jeg kommer forbi med mindre jeg kjenner meg sikker på at energien der er helt grei (og skulle den være det så kan Moder Jord alltids nyttegjøre seg orgonitten der uansett…)

 

Veier

En lysblomst ca annenhver kilometer. Tunneler. Veikryss. Fotobokser, kameraer – intensjonen bak disse innretningene, og folks følelsesmessige reaksjoner på dem kan godt trenge litt omforming.

 

Kraftgater

Som veier.

 

Vann

Lysblomster i vann og elver, eller vannrensere (se nedenfor) lengre ut i større vann og havnedassenger, fjorder og der man eller kan komme til.  Lysfontener kan brukes, og jeg har sett eksempler i større sjøer der himmelrensere har blitt utstyrt med isoporkork rundt toppen av pipene (for å lande på rett kjøl) og så dumpet midt uti vannbassenget. Dykkere i vennekretsen er i slike sammenhenger kjekt å ha, men ikke nødvendig. Det eneste du virkelig trenger er stå vilje og kreativitet – da kommer som regel løsningene. I dag er det svært viktig å hjelpe vannet å rense opp å løfte energifrekvensene sine, men å etterlate isopor i naturen er jeg imot.

 

Underjordiske installasjoner

Kraftstasjoner, militære anlegg, sivilforsvarsanlegg, ukjente anlegg, gruver – i drift og nedlagt – bunkersanlegg fra andre verdenskrig, osv. Alle trenger orgonitter i sin umiddelbare nærhet, og noen steder trengs jordplugger (se nedenfor) som sender energien innover i bakken.

 

Generelt

Kjennes det ut som et sted trenger en orgonitt så grav ned en. Noen kan ha blitt drept der – kanskje vikingene hadde en bygdekrig nettopp der for tusen år siden. Kanskje omkom noen i en bilulykke nettopp i den svingen for ti år siden. Hvem vet. I alle fall: Kjennes det ut som et sted trenger en orgonitt så grav ned det som kjennes rett.

 

Kilder

Teksten er satt sammen med utgangspunkt i materiale på www.orgonite.info, herfra er også de fleste bildene, og er videre bearbeidet med stoff hentet fra www.orgoniseafrica.com www.educate-yourself.org, www.whale.to og www.ethericwarriors.com/

 

Litt mer inspirasjon:

http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=62867

http://www.whale.to/b/gifting_effects.html

http://www.whale.to/b/108_h.html

 

Lars-Roger Moe

Etter 20 år i helsevesenet begynnte jeg i 2005 å jobbe på heltid med alternativ medisin og energiarbeid. Det handler om å hjelpe folk å ta tilbake full styring i eget liv og så finne tak i de ubrukte ressursene - for så å bruke alle kreftene på å skape en verden der frihet, glede og overflod er livets orden.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

89 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Arve
Arve
Abonnent
8 år siden

Er spent på å høyra korleis det går med himmelreinsinga. Er himmelen blå og fin der du held til, Lars Roger?

Det skulle vore reinska opp i kjemikaliedisen her på Vestlandet, og eg lurar på om resultatet som kan oppnåast med orgonitt står i forhold til innsatsen.

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Wilhelm Reich – Man’s Right to Know

Arn
Arn
Abonnent
10 år siden

Bra artikkel! Hvis intensjonen man putter i de er viktig skjønner jeg ikke hvorfor de har slike destruktive navn på engelsk, men desto bedre at du oversatte de med konstruktive navn.

Michelle
Skribent
10 år siden

Orgonitt/ ‘Chembusters’ er FARLiG og tørker bort Alle slags skyer?!?
http://orgonelab.org/orgonenonsense.htm

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Michelle
10 år siden

Det står ikke det i linken din? ..der står det at orgonitt er nonsens, men at Reichs orgone akumulator er skikkelige saker. (jeg leste bare overfladisk)

Orgonitt tørker ikke bort alle slags skyer, men det er en sammenheng mellom været og menneskets tanker som kanskje er viktigere.

Vet at det er svertekampanjer angående orgonitt, djevelens verk osv, men det er det jo med det meste som har noe for seg.

Hva skal man tro? En god grunn til å tro at orgonitter gjør godt er at vi blir oppfordret til å lage dem selv, altså ikke først og fremst noe som skal selges for å tjene penger.

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
10 år siden

Takk gudfrid og Lars-Roger Moe ♡
Det er viktig at vi også fortsetter å advare folk og myndigheter mot all sprayingen og ikke minst oppmuntrer til å bare velge å bruke 100% økologiske produkter siden chemtrails/ NANO-tech-partikler tilsettes hemmelig i det meste som ikke er 100% økologiskt!
– Ellers vil jeg påminne alle om at det enkleste og beste du kan gjøre for din egen helse, er sannsynligvis tarmskyllinger med masse rent mineral-vann! Jeg kan ikke lengre forestille meg et liv uten. Noe jeg er overbevist om at hele landet trenger..
http://youtube.com/AntiMilitary

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Michelle
10 år siden

Enig Michelle! Faste og (tarm)-renselse renser både kropp og sjel, alle religioner sier noe om dette, men fokus på dette har blitt fjernet.
Jeg tilbringer påsken sammen med sitronsaftkuren min, grundige saker, men den smaker jo godt også blir jeg så pen, sunn og frisk. :-)
http://www.fragrance.no/sitronsaftkuren.html

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
10 år siden

Når det gjelder religioners syn, så mener jeg der også er det grundig dissinfo angående faste, enten at man spiser på natta i stedet for dagen (meningsløst for meg), eller at man faster uten vann, som er svært farlig, såkalt tørrfasting, gurimalla, spesielt om man har spist kokt mat!
Jeg tror vannfasting kan være bra for noen som må rense ut visse ting av kroppen, for eksempel parasitter etc., men i det siste begynner jeg mer og mer å tro på de som nå sier at hvis du prøver å leve som ekte RÅ VEGANER eller VEGETARiANER – så ALDRi begrens fruktinntaket! Faren med vannfasting er at kroppen blir desperat på mat/ energi og du bare fantaserer om det ene usunne måltidet etter det andre, at du kan risikere å bryte fasten med noe usunnt som du ikke ville spist elers, samtidig har du begrenset vitamin og mineralinntaket til kroppen for en lengre periode, altså svært risikabelt, spesielt om du var underernært (gjelder også overvektige) fra før. Drikk ALLTiD så mye vann du orker, og rå frukt og grønt skyller igjennom kroppens tarmer, sammens med masse vannskyllinger nedenifra for å hjelpe kroppens avgiftning, det siste viktig for os som lever i en forurenset verden, uren luft og vann og som spiser kokt mat som sitter seg fast i tarmen på vei ut..
Så kjære kloke gudfrid, du kommer med så mye som jeg som regel er enig i, her må jeg si at alle kjente religioner har dissinfo på dette! Jeg vil ikke gi noen som helst religion kreditt for noe av dette, snarere tvert om! Hvis meg til 1 religion som tar for seg tarmskyllinger på en riktig måte ;) Dette hadde vært svært interessant da jeg aldri har hørt om religiøse som hverken spiser råkost eller gjør tarmskyllinger.. Selv buddhismen blir for meg feil, som er inne på det med vegetarisk kost, da det går på en måte mer søken etter i lidelse og gi avkall på ting, som at det skulle være syndig å leve, når jeg mener: plant frukttrær og grønnsaker over alt og la oss leve et liv i overflod og glede i kjærlighet sammen for alle her og nå ♡

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Michelle
10 år siden

Jeg mener også at det meste i religioner nå er misforståelser og at det letteste er å kvitte oss med dem og starte med blanke ark. Synes likevel det er intressant at alle har forsøkt seg på ulike former for faste. Vet ikke hvilken metode som er riktig jeg, selv Jasmuheen sa hun ville helt slutte å drikke vann og det synes jeg er galskap.
Kom til å tenke på yogier som gjennom vilje kontrollerer peristaltikken i tarmen slik at endetarmen suger opp vann fra Ganges.. også ut igjen. He he, æsj de både drikker av og vasker seg i Ganges.
Hvor får du tak i mineralvann, Michelle?

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
10 år siden

Ja enig kloke gudfrid, blanke ark med fargestifter til ♡
Pusterianere (Breatharians) er ikke mitt mål, snarere tvert om,
men jeg har respekt og litt beundring for fenomenet,
men det er noe annet enn faste, da de har økt kroppens
fysiske frekvens til et nivå der de henter all energi fra luft og lys.. Prana..
Så de er ikke sultne eller tørstige lengre på noen måte!
Jeg er dog skeptisk til hele greia også!
De fleste ser ut til å leve liv i sølibat liksom!?
Jeg personlig elsker mat og kommer til å fortsette med det ;)
Jeg ville iallefall ikke brukt noe vann fra Ganges nei, hi hi
Det beste er nok borebrønn i rustfritt stål fra grunnvann!
Noen tror at man kan skylle for mye nedentil,
min erfaring er å ta det stegvis,
eventuelt betale for å få gjort det hos profesjonelle.
Jeg har gjort det kjempemasse, med litervis av vann,
og er milevis fra å ha skyllet for mye!
Eventuelt kan man legge inn rå kokosolje etc.,
men hemmeligheten er å få renset så det blir
lettere for tarmen å ta opp nye næringsstoffer..

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
10 år siden

Beklager den lange smale rett over her, som kanskje på noen dataer ble rar å lese på, har postet det lengre opp nå (kopi), så denne over her kan slettes av moderator :)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Michelle
10 år siden

Hei jenter :-)
Dere er vel begge opptatt av matrix og hvordan universet er bygd opp. Jeg vet ihvertfall at Gudfrid hører på David Icke. Kjøtt, frukt og grønt består jo for det meste av vann. Hvis teorier som David snakker om er riktig, er det først og fremst det programmerte matrix som sier at man er avhengig av en bestemt sammensetning av mineraler og stoffer. Så man må prøve å bryte ut av den prosessen, det kan nok ta litt tid ;-) Man kan ihvertfall ikke programmere seg selv til å tro at man blir syk eller død om man ikke får det eller det. Man dør heller ikke av å røyke, det er ikke tillatt å tenke slik.

Jeg liker også å spise mat, jeg spiser også kjøtt innimellom. Det verste med å spise dyr er å tenke på den makabre prosessen som har skjedd innen dyret havner i butikkhyllen. Og verst av alt er det respektløse og tankeløse forholdet til dyret. Mab burde egentlig drepe dyrene selv, da ville man få et annet forhold til naturen. Dagens forbrukersamfunn er kvalmende, dyrene er ikke noe annet enn mat. De vokser i eksploderende tempo, slik at de ikke kan holde sin egen vekt. Sånn er mange av oss mennesker også blitt. Icke viser til en gammel folketro om at energien av det man spiser overføreres til den som spiser. Sånn er kanskje matrix. Buddhisme handler også mye om menneskenes samspill i naturen. Verden er gått av hengslene.
Frukt er en gave, treet er et offer. Stell godt med treet og det vil gi deg gaver.
Jeg har gått lange perioder uten å spise dyr og omgivelsene skriker om at det er farlig. Jeg jobber like hardt og presser kroppen ekstremt. Jeg har ikke vært syk, de har vært syk mange ganger. Nei, jeg trenger ikke alt det kjøttet. Det er jo godt da, men det kan lett programmeres om, vet ikke om jeg er helt klar for det :-)

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
10 år siden

Ja enig kloke gudfrid, blanke ark med fargestifter til ♡
Pusterianere (Breatharians) er ikke mitt mål, snarere tvert om, men jeg har respekt og litt beundring for fenomenet, men det er noe annet enn faste, da de har økt kroppens fysiske frekvens til et nivå der de henter all energi fra luft og lys.. Prana.. Så de er ikke sultne eller tørstige lengre på noen måte! Jeg er dog skeptisk til hele greia også! De fleste ser ut til å leve liv i sølibat liksom!? Jeg personlig elsker mat og kommer til å fortsette med det! Jeg ville iallefall ikke brukt noe vann fra Ganges nei, hi hi
Det beste er nok borebrønn i rustfritt stål fra grunnvann!
Noen tror at man kan skylle for mye nedentil, min erfaring er å ta det stegvis,
eventuelt betale for å få gjort det hos profesjonelle. Jeg har gjort det kjempemasse, med litervis av vann, og er milevis fra å ha skyllet for mye!
Eventuelt kan man legge inn rå kokosolje etc., men hemmeligheten er å få renset så det blir lettere for tarmen å ta opp nye næringsstoffer..

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
10 år siden

Sant, enig med deg Thuner at man må gi slipp på frykt også takk for påminnelsen! NB: nå mener ikke jeg at kjøtt består av så mye vann da, mest stivnet blod, og iallefall kokt kjøtt er svært dehydrerende for kroppen å spise! Beklager om jeg virker svært negativ her, ikke meningen i en setting der vi er enige om å tenke positivt, som jeg mener er viktigst! Hvis man velger å være ærlig også, så er det det også Icke’s oppblåste “mage” trenger, virkelig, detox i form av først og fremst enorme mengder med tarmskyllinger..

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Michelle
10 år siden

Hehe! Han kan virke litt oppblåst ja :-)

Er det ikke rart å tenke på Masaiene som tapper blod fra kua og drikker dens melk. Om de dreper blir alt brukt og de vet at de må stelle godt med dyra for å overleve. Se på kroppene deres og energien :-) De tar ikke vitaminer!!! Drikker skittent vann og blod.

Diademas
Diademas
Abonnent
Svar til  Thunder
10 år siden

Forventet levealder for Masaier er 45 for kvinner og 42 for menn.
Kanskje ikke allverden å trakte etter…

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
10 år siden

Jeg er overbevist om at de ville vært enda sunnere om de bare drakk melka og ikke blodet! Jeg selv kan drikke litt økologisk råmelk, men nå er jeg mer og mer inne på tanken om å drikke melk fra frittgående kyr der de håndmelkes direkte når kua kommer frivillig til deg :)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Michelle
10 år siden

Det har du sikkert rett i, men det er visst ikke nok melk. Vet ikke hvor ofte de drikker blod jeg, men det er vel ikke hver dag. :-)

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
10 år siden

For et vær! For en himmel! Ekte solnedgang og greier..
WOW, er det ikke herlig at sprayerne også fikk ferie?
Ja jeg garanterer naturlig himmel ut ferien.-)
Jeg såg ett fly i dag, men ingen Chemtrails etter,
så det var et ekte vanlig snillt flyselskap:)
Håper det blir satt en stopper for Chemtrailsen en gang for alle,
så vi kan få en skikkelig vakker sommer i år, det er høyst på tide!!!!
http://aircrap.org/

bjornt
bjornt
Abonnent
11 år siden

Til Lars Roer Moe.

I et innlegg 11-10-12 lovte jeg deg å kjøpe og lese “The Self-Avare Universe” av Amit Goswami.

Jeg har nå gjort dette. Her en kort kommentar:

Boka faller grovt sett i to deler. Den første delen er en forholdsvis grei framstilling av
kvantemekanikkens historie, med hovedvekt på Schrødingers katt og Einstein-Podolsky-Rosen paradokset.
Bortsett fra at jeg syns han legger for liten vekt på kvantemekanikkens statistiske natur er denne framstillingen grei, og avviker ikke noe særlig fra andre framstillinger.Behandlingen av Bells teorem og Aspect eksperiment er bra.

På side 127 trekker han konklusjonen “Since each observer in Aspect’s
experiment always sees a random 50-50 mixture of As and Ps, one could never send a message through them.”

Denne konklusjonen bruker han ikke til noe. I resten av boka virker det som om han oppfatter ‘entangelment’ som ‘i kommunikasjon’ i vanlig klassisk betydning av dette: Det er gjennom entangelment at våre bevistheter danner en felles bevisthet.

Den andre halvdelen av boka er en utvikling av hans budistiske filosofi som han mener mer eller mindre kan utledes av kvanetemeknikken. Her er det et poeng at han mener det bare finnes en bevisthet, og at alle våre individuelle bevistheter egentlig er deler av denne. Jeg får lite ut av dette men det er nå greit at dette er hans mening. Jeg kan ikke se at hans teori følger av fysikken, og den tilfører heller ikke fysikken noe nytt.

Som man kunne vente av en bok med utganspunkt i fysikk diskuterer han ikke orgoner. Wilhelm Reich er ikke nevnt.

David Bohm er nevnt i registeret seks ganger, stort sett tar Goswami avstand fra ham. F.eks. på side 126:
“According to Bohm, what happens in space-time is nevertheless determined by what happens in a nonlocal realiy beond space-time. If this were the case, then our free will and creativity would ultimately be illusions and there would be no real meaning in the human drama. The idealist intrepretation (Goswamis egen bt) promises just the opposite: life is saturatet with meaning.”

Jeg og Goswami har nok det samme synet på hva Bohms program gikk ut på.

bjornt

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Er noe usikker på om det skyldes orgonitten som Lars- Roger Moe har skrevet om. Likevel har jeg utplassert Orgonitt- “granater” hos en bekjent som sier hun konstant er trøtt og sliten. Huset hennes er i et nabolag, hvor samtlige bruker wi-fi, og hun har selv nok av elektroniske anordninger, som muligvis gir henne digital luksus, men elendig helse. Jeg skrudde av Wi-Fi, og plasserte ut en rekke granater under stikk- kontakter, og ved inntak til strøm/vann i huset.

!4 dager senere sier hun at hun føler seg mye mer opplagt, og har bedre energi.

Umulig for meg å fastslå om det skyldes orgonitten, men ingenting er som positiv “placebo”. Personlig har jeg sterke mistanker om at orgonitten fungerer for henne.

Så takk til Lars- Roger Moe

Og utakk stil Statens Strålevern, som er kjøpt og betalt av “eliten”, slik at de kan implementere sitt grusomme “grid” som påfører nordmenns helse så mye elendighet. Uten tvil.

“Elektromagnetiske felt ved trådløse nettverk
Post- og Teletilsynet har utført beregninger og målinger av elektromagnetiske felt fra basestasjoner for trådløse nettverk eller WLAN (Wireless Local Area Networks). Disse viser at eksponeringen er så svak at den ikke kommer i nærheten av grenseverdien. Feltstyrken faller raskt med økt avstand til basestasjonen, slik at nivået normalt vil være langt under grenseverdien.”

http://www.nrpa.no/mobil-og-traadlost/traadlose-nettverk

Det er helt utrolig at Norge er så råtten på rot, som det er.

Takket være en minoritet av nordmenn som konspirerer, tjener penger på det, og er sikret jobb og formuer fremover.

Når skal forbryterne pågripes og fengsles? De SKAL tas!

Og når skal nordmenn våkne opp, og innse at det ikke er tilfeldighet at det er noe som heter Folkets strålevern?

http://www.folkets-stralevern.no/

Dyktige folk som engasjerer seg der. De har også fått dra- hjelp fra flere eksperter med høye universitetsgrader innen elektromagnetisme og elektronikk generelt.

Gjentatte ganger har de tatt både folkehelse- instituttet i å lyve, og i å fabrikkere usanne data. Gjentatte ganger har de også tatt Statens strålevern i å gjøre det samme. Men nazi- Norges myndigheter bare tetter igjen hullene. Med bistand fra frimurerne?
Og leger. Hva gjør de med folk som lider av tretthet, og av “depresjoner”?
Triller piller, selvfølgelig. Leger her til lands må jo være topp- messig nyttige idioter for nazi- myndighetene. De har knapt hørt ordet “el-følsom”.

Ikke få leger som har den samme innstilling og ideologi som Skavlan, og som muligvis er livsfarlige mordere:

Og med seg på laget, har han enda flere nazister: “Vi liker å være nazister.no”

http://ingenlikerablilurt.no/artikler.php?id=8

Men nazister er jo mennesker de også? Slik som her:

Er så nuzzelig, atte. Og sammen skal ærlige nordmenn, Zataniske frimurere, Jenz, og hele suppekalloten “leve” i et herlig korrupt mekka, kalt: Norge.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
11 år siden

Takk for nok en praktfull og svært etterlengtet artikkel, Lars Roger :-)

Orgone er mer enn det vi pleier å kalle energi. Wilhelm Reich sier den er beslektet med, men ganske annerledes fra andre former for energi. Alle bør lese The orgone accumulator handbook, kan leses her:
http://www.themeasuringsystemofthegods.com/orgon.pdf

Min egen superenkle forståelse:
Energien vi får fra forbrenning, eksplosjoner eller andre former for nedbrytning kan vi kalle destruktive krefter. Den motsatte kraften er skapende, livskraften, orgone, kraften som dytter fram blomster og trær.
(Den som leser Anastasia vi forstå hvordan vi kan utvinne enorm energi ved å bruke livskraft, eller mikroorganismer til bevegelsesenergi, den omvendte prosessen)

Å lage orgonitter har gitt meg bevis på at himmelen kan bli blå i et begrenset område rett ovenfor, og enorm glede:-) Likevel dukker etiske problemer opp, feks hvis man programmerer en orgonitt i relativt høy vibrasjon, og jorda hele tiden får høyere vibrasjoner, da vil gamle orgonitter som fortsetter i det uendelige ha en negativ virkning på helheten, (dersom hele jorda har kommet høyere i vibrasjoner enn orgonittene). Eller er det mulig å omprogrammere dem til bedre utgaver etterhvert?

kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Vist jorda forandrer vibrasjon, som den allerede har begynt med. Så vil orgonitten bare følge etter. Eller rettere sakt. Den vil fortsette å forsterke
energien fra moder jord og sende dette ut i atmosfæren. Altså du trenger på ingen måte å oppgradere denne på noe vis.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
11 år siden

Det er en newage-vrangforestilling at den som er MEST åndelig (hva nå enn det måtte bety; hvordan det nå enn måtte måles) sitter på den DYPESTE eller mest INTEGRERENDE forståelsen av kvantefysikkens mysterier. Selv personer som erkjenner at bevisstheten utgjør tilværelsens primære dimensjon, og ikke er det minste i tvil herom, kan ha ulike forståelser/tolkninger/håp om hva slags ontologi kvantefysikken faktisk bekrefter, eller evt. inviterer til. Selv om man (som meg) mener at Goswami har rett i sin overordnete kosmologiske modell med bevisstheten som tilværelsens primære dimensjon, så trenger man ikke å bli overbevist eller imponert av hans tolkningsvalg når det gjelder kvantefysikken.

Så her må vi unngå newage-fellen “Jeg er mer åndelig enn deg, derfor er min kvantefysikk-fortolkning bedre enn din”.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
11 år siden

Når det gjelder Amit Goswamis tolkning av kvantefysikken, har jeg omtalt den i mitt eget essay, og jeg tar avstand fra tolkningen. Det er denne tolkningen som newage-miljøet har hevet seg på. Kvantefysikken åpner døren til høyere energiplan, og bekrefter at et høyere energiplan faktisk finnes, men det er ikke så mye man kan si herom fra et rent kvantefysisk perspektiv. Det er her Goswami og newage-miljøet har vært overivrige. Den saften de vil presse ut av kvantefysikk-sitronen, kan de langt mer effektivt presse ut av andre sitroner.
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/04/om-kvantemekanikk-nonlokalitet-og-newage-kvantemystikk/

bjornt
bjornt
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
11 år siden

Du skriver:
“Jeg har ikke noe interesse av å følge kvantefysikken tilbake ned i almenfysikken. Det er ikke min greie.”

Da er det rart at du er så begeistret for David Bohm, for det var jo nettopp det som var hans prosjekt.

-bjørnt

bjornt
bjornt
Abonnent
11 år siden

Jeg kan ikke nå kommentere alt i innligget ditt, men konsentrerer meg om David Bohm.

Først: David Bom var en seriøs og svært dyktig fysiker.
Hans bidrag til fysikken ble nok noe redusert av at han var så opptatt
av intepretasjonen av kvantemekanikken. Han brukte mye tid på dette
uten å komme fram til noe som har gjort noe særlig intrykk på
fysikersamfunnet. Men han har noen tilhengere.

Det er i denne sammenhengen svært viktig å være oppmerksom på
følgende: Det er aldri gjort noen observasjon som er i strid med kvantefysikken. David Bohm av selvsagt helt klar over dette, og det han
(og andre som arbeider med det samme problemet) forsøker er å lage
en annen teori som gir de samme resultatene som kvantefysikken.

Bohm klarte vel forsåvidt dette, men hans teori virker svært kunstig på de fleste, og etter som den gir de samme resultatene som vanlig kvanefykk, er det få som har brydd seg om det.

Målet for arbeid av denne typen er ofte å få bort det statistiske i kvantemekanikken og erstatte det med ‘skjulte parametre’ som
oppfører seg mer som klassisk deterministisk fysikk.

Etter at det ble påvist at Bells ulikehet ikke holder i naturen, men at
den (naturen) oppfører seg i overenstemmelse med kvanemekanikken, er slike skjulte parameter teorier blitt enda vanskeligere å lage enn de var på Bohm tid. (Bell var sterkt inspirert av Bohm, og lagde en teori som ga en
ny test på kvantefysikken. Kvantefysikken i Kjøbenhaverintepretasjonen bestod som kjent denne testen.)

Du skriver:
La meg for enkelhets skyld illustrere problemet ved å klippe inn fire setninger fra biografien om David Bohm på Wikipedia:
–> “Albert Einstein uttalte at hvis det var noen som kunne få kvantefysikken til å gi mening ut over å blott fungere matematisk, så måtte det være nettopp David Bohm.”
Kommentar:
Einstein likte som kjent heller ikke kvantemekanikken.
La oss si at Einstein har rett i det han sier her. Nå er Bohm død, og
vi vet han han ikke klarte dette. Hvilken slutning kan vi trekke av det?

Du skriver:
–> “Slik sett gir Bohms fysikk opphav til en annen ontologi enn den som hovedstrøms fysikk bygger på.”
Kommentar:
Ja. Men det den gir opphav til samme fysikk!!
Bohm viste jo at kvantefysikken holder, så han måtte lage sinm teori slik.

Du skriver:
–> “Hans tanker om den moderne fysikkens verdensbilde har siden 1950-tallet vekket stor oppmerksomhet i den vitenskapelige og intellektuelle verden, men er i liten grad omfavnet av hovedstrøms fysikk.”

Kommentar:
Riktig. Og grunnen til det er at ikke lyktes på noen overbevisende måte.
Hans teorier bringer simpelt hen ikke inn noe fruktbart nytt.

Du skriver:
–> “Bohm var gjenstand for politisk forfølgelse i USA og emigrerte…”
Kommetar:
Ja, det er riktig. Bohm var kommunist og ble forfulgt i USA av den grunn.
Han bodde bla. i Søramerika og lenge i England.
Det er ingen sammneheng mellom hans forsøk med alternativ fysikk
og denne forfølgelsen. Hans fysikk er selvsagt fritt tilgjengelig for alle
som interesserer seg for den.

Du skiver:
Jeg har ingen problemer med å følge tankegangen til David Bohm, David Peat. Jeg kan medgi at de fleste fysikere ser ut til å slite med det.

Kommentar:
Problemet er ikke at Bohm er et missforstått geni som noen sliter med.
Problemet er at Bohm ikke oppnådde noe er blitt sett på som særlig interessant.
Og det må være klart: Det var mange (og er mange) som ville likt det om
Bohms prosjet hadde lykkes. Han gjorde imidlertid ikke det.

Du skriver:
Det betyr ikke nødvendigvis at fysikkens middelhavsfarere har rett. Er det tenkelig at – for å illustrere forskjellen på Albert Einstein og muligens David Bohm, versus alminnelig dyktige fysikere – det går an å tenke i retning av forskjellen mellom rollepersonene til Stellan Skarsgård og Matt Damon i ”Good Will Hunting”?

Kommentar:
Dette er noe simpelt tøv.
Bohm er langt fra en av de største fysikker i vår tid. Jeg gidder ikke skrive en navneliste, men forskjellen mellom de som er opptatt av Bohm og de andre går etter helt andre skillelinjer enn hvor dyktige fysikere de er. Er det noen forskjell er det omvendt, bortsett fra Einstein er det få andre fyikere som har brydd seg med Bohm. Han var et interessant sidespor, men ikke mer.
Råd:
Finn deg en annen helt!

-bjørnt.

bjornt
bjornt
Abonnent
11 år siden

Lars Roger Moe skriver:

“Før jeg fikk Dot #4 i hende hadde jeg aldri hørt om orgonitt. Jeg kunne imidlertid en god del om hva vi kan kalle energi – ikke strøm, olje eller kalorier, men slikt som sjamaner og kvantefysikere kan snakke sammen om hvis de tar seg bryet med å synkronisere sine respektive fagspråk.”

Her må det være en misforståelse: I fysikken er det bare ett energibegrep. Dette er selvsagt det samme i kvantefysikk som i all annen fysikk. Energi måles riktignok av praktiske gunner i ulike enheter , Calorier, Joule, Ws, Kwh,Mev osv. i ulike sammenhenger. Men dette blir som tommer og meter de måler det samme (lengde) og omregningen mellom dem er triviell.

Hva slags energi begrep sjamaner har aner jeg ikke, men det ville overraske meg stort om det har noe med fysikkens energibegrep å gjøre. Har det det, er det ikke noe i veien for å måle sjamanenes energi i calorier.

Det energibegrepet som brukes i denne artikelen har selvsagt ikke noe med noe begrep i kvantefysikken å gjøre. Det må da være bedre å stå på egne ben, enn å tiltuske seg falsk ære fra kvantefysikken på denne måten?
-bjornt

bjornt
bjornt
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
11 år siden

OK, jeg har bestilt boka til Goshwami, og skal lese den nåre jeg får den!

Men: Det er slik at energibegrepet er ett av de mest sentrale begrepene i fysikken, og kvantefysikken. Som kjent er energi konservert (bevart), dette er en følge av at fysikkens lover er de samme på alle tidspunkt (Noethers teorem 1918). I kvantefysikken inngår energien i Hamilton operatoren, som er sentral i Schrødingerlikningen. Energi og tid inngår i Heisenbergs uskarphetsrelasjon slik at de ikke kan måles eksakt samtidig.

Alt dette handler selvsagt om den samme enegien, og kan alltid måles med de samme enhetene, f. eks. calorier.

I sin bok “Higgs” bemerker Jim Baggott (p.236) at en 100W lyspære bruker energi svarende til 600 millliarder milliarder elektronvolt per sekund. Elektonvolt er den energienheten som partiukkelfysikerne bruker til å angi massen (energien, husk Einstein) til elementærpartiklene med. De bruker gjrne Giga elle Terra som prefikser foran fordi tallene ellers blir store.

Jeg holder fast ved at hvis fysikere og sjamaner (egentlig) bruker samme energibegrep, må sjamanenes energi kunne påles i calorier, eller elektronvolt om du foretrekker det.

Det “energifeltet” som i føge enkelt omgir jorda, er ukjent for fysikken.
Det er også “Orgon”.

Jeg tror forøvrige ikke at jeg er den eneste som bør lese seg opp her.
Jeg anbefaler Jim Baggotts bøker, i hvert fall for alle som kan litt fysikk på forhånd. Se f.eks:

-bjørnt

Kunnskap
Kunnskap
Abonnent
11 år siden

Lars-Roger :)

Jeg vet at noen bruker orgonitt direkte negativt, og intensjonen er bare en tanke i hvordan retning vi vil at våre handlinger skal føres. Selv brukte jeg god intensjon og fokuserte på kjærligheten. Men min kunnskap har lært meg at selv om intensjonen er god kommer det ikke bestandig godt ut av handlingen som utføres. Her må vi få fram ydmykheten at vi faktisk ikke vet alt og vi kan ikke la oss blende av våre egne intensjoner , fordi vi mennesker er ikke allvitende.

Jeg har en god venn som er et kjent medium, hun reiser til USA for å åpne portaler slik at engler kommer ned og skal redde menneskeheten. Jeg mener at engler ikke trenger menneskets hjelp for å komme og hjelpe oss, men det trenger negative entiteter. På denne måten vil jeg fortelle at selv om intensjonen er god så lar vi oss lure, og dette skader menneskeheten som hele.

Jeg ønsker dere uendelig med kjærlighet, jeg vil ikke bli hørt fra igjen.

kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
11 år siden

Jeg har aldri hvert mer enig i mitt liv før. Endelig noen som vokser på sine egne erfaringer. Og ikke bare tar alt for god fisk. Absolut ALT kommer innenfra.

Kali

Seitasis
Seitasis
Abonnent
11 år siden

Lars-Roger Moe sletter ikke negative kommentarer som andre på NS,selv tror jeg ikke noe lim og litt metall forandrer verden, men samtidig tar jeg av hatten for Lars-Roger Moe sin viten og jeg tror vi vil kunne være 50 milliarder mennesker på planeten hvis vi lyttet til det han har sier mellom linjene.

Kunnskap
Kunnskap
Abonnent
11 år siden

Jeg har fulgt med speilet siden oppstart, vært en stille medfølger. Men på grunn av dette føler jeg at jeg måtte melde meg inn å si ifra. Jeg har selv holdt på med dette for mange år siden. Mine opplevelser er alt annet enn positive.
Orgon er som kjent solgt av Sherry Shriner for å holde demoner og aliens borte, mange av hennes kunder har opplevd det motsatte, de tiltrekker seg demoner og okkult energi.

Anbefaler å gjøre research om bakgrunnene til de som har utviklet og videreutviklet dette. Selv ville jeg gjøre alt for å stoppe chemtrails, noe som både, Harstad, Narvik og Tromsø er hardt utsatt for, (også den sorte linjen som flyet følger etter for så å gi utslipp). Har giftet store områder, også annlegget i ramfjorden (HAARP). Merket ikke at hverken militær eller politi viste interesse. At noen tror dette tror jeg kan være en blanding av å være paranoid og et ønske om at det en gjør skal ha en stor betydning for verden.

Jeg ønsker ikke å være negativ eller å debunke, for jeg vet at det er en energi bakom dette, men poenget mitt er at jeg mener med mange andre at den energien ikke er god, og at noen blir lurt til å åpne portaler for negativ kraft. Jeg har gravd opp hver eneste orgon jeg har plassert og fått de destruert.

Jeg mener også at om vi stoler mer på at en “talisman” skal redde verden en Gud er vi fortapte.

Husk på, om sjansen er der og dere har latt dere lure, så går dette ut over så utrolig mange mennesker, akkurat som chemtrails.

Gjør research på nettet, google “orgone energy demonic” osv.

http://extremelifechanger.com/index.php?p=1_145_136-ORGONE

Det virker som om Orgonen brukes som et verktøy for å bli kvitt effektene av chemtrails, men vi må heller jobbe med å bli kvitt de som utsetter oss for chemtrails. Nettopp snakket et svensk politiker ut offentlig om dette, pernilla …. husker ikke etternavnet. Dettte ble nevnt i media rundt i hele verden.

Håper dere finner svarene, og ikke la dere bli “mesmerized”, det okkulte har den evnen på mennesket, fordi vi er i vår grunnstruktur sannhetssøkende og nyskjerrige.

H2O
H2O
Abonnent
Svar til  Kunnskap
11 år siden

Hei, veldig bra med din tilbakemelding.

Dette viser i tydelig klartekst at det er fullt mulig at denne type teknologi kan virke i begge retninger positivt og negativt.

Etter det jeg kan forstå, er denne type teknologi involvert med fysiske prinsipper som virker inn i den energetiske verden (frekvenser utenfor våre fysisk eksistens) som igjen vil påvirke vår fysiske omgivelser.

Når det med slik teknologi er fullt mulig å påvirke omgivelsene våre med positiv effekt, vil det selvfølgelig være mulig å sette det opp til å virke med negative funksjoner.

Med andre ord er det viktig å få mer kunnskap om hva man egentlig ønsker å oppnå for sine omgivelser, slik at man kan sette opp riktig konfigurasjon til for eksempel å virke positivt innen vårt eget biologiske frekvensspekter.

Det er bare å holde fokus, for å skille klinten fra hveten.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
11 år siden

Planter trenger både jern og mange andre mineraler, så en bør sjekke virkningen av gjødsel effekten, før en drar konklusjonene, brukes sau-ull vil en få et “statisk” lager av vann osv.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
11 år siden

“Gjett hvilken potte vi grov ned en orgonitt i “, Hvis en snakker om et “stort” felt hvorfor rekker det da ikke bort til planten ved siden av ?
Det dannes ikke dog /vanndråper på overflaten av orgonitt ?
Skulle gjerne sett målinger av antall ioner som vil samle seg over nedgravet orgonitt, over tid, En måling av strøm/volt produksjonen av et tre der røttene er nært orgonitt vil trolig være høyere, men hvor mye høyere?
Biokull gir 4 x økning i avling, http://www.forskning.no/artikler/2012/februar/314849
Har dette noe likheter med orgonitt?

tothestars
tothestars
Abonnent
11 år siden

Kjempebra artikkel!
Begynte med dette for snart 10 år siden. Dessverre har det blitt mindre av dette for min del de siste årene grunnet økonomiske årsaker
men jeg håper at det tar seg opp igjen snart..
En par ting folk bør vite om når man lager orgonitt.
Den kjemiske prosessen som oppstår når man blander resin (polyester/epoxy) og herder er ikke akkuratt det sunneste man kan inhalere så sørg for god lufting, hansker og kanskje en maske.
En annen ting når det gjelder chembustere er at man helst bør sette dette opp ett sted litt vekk fra der man oppholder seg (midt på en lekeplass er en dum ide). Det generer noe DOR akkuratt der chembusteren står noe man helst ikke skal ha for mye kontakt med.
Happy gifting! :)

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
11 år siden

Hm jeg ser på krystallet som en frekvens omformer/bryter.
Setter man et kobber rør i bakken (jord), og eventuelt et stykke isolert, gull, sølv, jern ved siden av vil det dannes et magnetfelt, og strøm, som er så liten at man må bruke nanometer. Selv om strømmstyrken er relativ lik, vil frekvensen mellom ulike metaller være ulik.
Her jeg bor er frekvensen på strømnettet 60 HZ, og husker jeg ikke feil er det 50HZ i Norge. Egenresonansen serial og paralell er ikke lik for alle metaller, mineraler, og da er heller ikke bølgelengden lik. Jordens egen egenresonans, er mer eller mindre lik distansen rundt kloden ved Ekvator, kan også kalles bølgelengde.

Når det gjelder orgonitt konstruksjonen, så går kopper rørene direkte ned i jord. orgonitt støpingen med epoxy jernspon er isolert fra kontakt med jord, og vil fange opp + energien i lufta. Mellom jord minus, og luft pluss vil det oppstå et magnetfelt, og elektrisk spenning.

For å forklare dette enkelt, kan man ta med seg en tilkobblet skjøteledning ut. Man tar da et multimeter, stikker den svarte kabelen ned direkte i jorda, den røde kabelen kan man da stikke inn i hvilket som helst av de to hullene, og lese av spenningsverdien som skal være 230V +/- 10%. Grei måte å sjekke om en kabel har brudd på lederene.

Men det jeg tenker ang orgonitten er at ut fra epoxyen, bør det stikke ut en liten bit metall, for å fange opp de de positive ionene i lufta, er alt sausa inn i epoxy er orgonitten nøytral.

Når det gjelder metaller vil jeg ikke bruke aluminium spon, liten magnetisme og dårlig lednings evne, heller ikke spon fra syrefast som er langsponet og skarpe som barber blad.
Støpejern er kortsponet, har høyt carboninnhold, og gode magnetiske egenskaper, men ruster om det ikke er tett, vanlig industristål er mer langsponet, og ruster ikke fult så fort. Optimalt vil jeg si at sølvstål (verktøy kvalitet), kan være det optimale, om man ikke er så rik at man kan bruke
sølv /gull spon, og da kjøpe klar harpiks som man koker og heller over?

Som den helt optimale orgonitt, vil jeg si at dersom man kunne avstemme/tune konstruksjonen/ene på frekvenser til Solfeggio tone skalaen, så har man kommet langt.
http://www.somaenergetics.com/forgotten_in_time.php

Men Susej da! hvorfor så skeptisk?
Her er en side som man kan ta som underholdning, eller rive håret ut fra hodebunnen.
” The Flat Earth Society” Jepp det finnes noen tusen mennesker som fremdeles hardnakket påstår at jorda er flat, og de vitenskaplige forklaringene har stor underholdningsverdi!
http://theflatearthsociety.org/cms/

Hvorfor ikke gå ut i høstmørket, tenne et bål med knusktørr ved, titte på stjernehimmelen, og nyte placebo effekten?

H2O
H2O
Abonnent
Svar til  Mono Montana
11 år siden

Hei mono montana,

Du får meg til å gruble over noen interessante og lignende ting jeg selv har lest litt om. (Solfeggio-skalaen)

Lydskala er bygd opp av oktaver osv.
Det morsomme er at Walter Russel (university of science and philosophy) gjorde det sammme av våre grunnstoffer, slik at våre grunnstoffer også følger octave wave pattern, hvor nullpunktene består av inerte gasser som halogen, argon, neon, krypton osv.

Når det gjelder aluminium er ikke dette magnetisk materiale.
Jeg vet at aluminium skjermer energetisk energi/informasjon effektivt, samtidig også reflekterer det samme, slik at jeg vil anta at aluminiumsrør kansje vil være optimal antenner for å “beeme” ting effektivt og godt opp i himmelen.

Tror nok at det bør være et magnetisk materiale som kan reflektere det man ønsker å oppnå, f.eks. Korrekt frekvensspekter.
Så har du kvarts som er forsterkerfunksjonen til den energetiske (ikke-fysiske) materien du involverer.
Hvor epoxyen (det organiske materialet) kommer inn i bildet, vet jeg lite om, men om poenget er at det skal være organisk, kan man like gjerne benytte B20/B30 ferdigbetong.
Det er også organisk materiale, har høy PH, ca. 14, og inneholder mye kalk.

Generelt tror jeg at man bør få noe mer kunnskap om hva man egentlig er ute etter, slik at man kan tune inn riktig frekvens i forhold til ønsket funksjon osv.
På denne måten unngår man “uheldige” funksjoner slik man opplevde med de første himmelrenserne.

Det er bare å lese seg opp på disse tingene.

Eddvin
Eddvin
Abonnent
Svar til  Mono Montana
11 år siden

Mulig litt rask skriving, som frer til feil….
….Man tar da et multimeter, stikker den svarte kabelen ned direkte i jorda, den røde kabelen kan man da stikke inn i hvilket som helst av de to hullene, og lese av spenningsverdien som skal være 230V +/- 10%? En av fasene til jord bør vel være ca115v +/- 10%

Når det gjelder metaller vil jeg ikke bruke aluminium spon, liten magnetisme og dårlig lednings evne…. ledningsevnen er det vel ikke noe problem, det brukes jo til kraftoverføring, gjerne med omspunnet wire, aluminium brukes også i kondensatorer…….

H2O
H2O
Abonnent
Svar til  Eddvin
11 år siden

Hei, ser det er litt behov for å utdype denne spenningsmålingen som er beskrevet.
Avhenging av hval slags spenningssystem en har IT eller TN nett vil du kunne måle forskjellig spenning mellom faseleder og jord.
IT skal du i et balanser nett uten jordfeil kunne måle ca 130 volt mellom fase og jord.
I et TN nett vil du enten måle 230 volt eller 0 volt mellom faseleder og jord.

Sjekk ut wikipedia på. TN system og IT system.

En annen ting, det er pluss og minus 50/60 ganger per sekund i våre kraftforsyningsnett, slik at man vil ikke måle pluss eller minus mellom fase/jord, eller fase/fase.

Håper det er avklarende.

Sarus
Sarus
Abonnent
Svar til  Mono Montana
11 år siden

Vi er litt for oppatt på å skulle måle og veie, og kan man ikke det, så avfeies det meste som vrøvl. Det blir jo en feil inngangsvinkel på forskning innen nye energityper…det er vel alle enige om. Et åpent sinn er viktig, og så får man eksperimentere seg fram. For å måle denne type energi som det er snakk om her, må man naturligvis ha andre typer instrumenter, enn dagens kjente. Intil vi finner noe som kan måle dette, så kan man ikke avvise energiens eksistens, og spesielle natur, som synes ulik elektromagnetisk stråling sin natur og fysiske lover

Jeg er skeptiker på min hatt, men jeg er “openminded”…noe som betyr at jeg har laget min orgonitt, med gode intensjoner – og utplassert den. Og ja, det virker. Placebo eller ikke…det virker og hensikten er oppnådd, og min skepsis er redusert betraktelig. Til de som sverger til den “Newtonske” lære, og må ha alt i tørre tall og fakta på et skrivebord i plast, så vil jeg si at det kan være en ide å eksperimentere selv, med et åpent sinn og med undring over universets mange egenskaper og kvaliteter som vi mennesker ennå ikke forstår en brøkdel av:))
Jeg er iallefall overbevist om at det er “noe” med orgonitten, men jeg vet ikke hva dette “noe” er…Intil jeg vet hva det er, så fortsetter jeg å leke med dette, i undring og overaskelse over at det faktisk har en effekt:.

H2O
H2O
Abonnent
11 år siden

Her kan det være intressant å lese litt bakgrunn for AETHER og forskere og vitenskapen bak denne usynlige energien som selv phytagoras og plato diskuterte Ingående.

http://divinecosmos.com/index.php?option=com_content&task=view&id=95&Itemid=36

Sarus
Sarus
Abonnent
11 år siden

Hei.
Flott beskrivelse.
Noen kan oppleve at det kan være problematisk å skaffe til veie metallspon for å lage dette.
Etter litt søking, tok jeg en metallskrubb som fås kjøpt i alle dagligvarebutikker.
Jeg klippet denne opp i passe biter, slik at sponet da kunne danderes greit.
Dette egner seg ikke til store prosjekter som himmelrenser etc, men til lysfontene er de helt ok.

Er det noen som har erfaringer med forskjellige metaller. Er det noen som ikke bør brukes. I utenlandske fora beskrives f.eks aluminium som dårlig egnet, men jeg har ingen kompetanse på dette området.
Takknemlig for innspill rundt dette.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Sarus
11 år siden

Bestilte en lysfontene på nettet for 1-2 år siden pga. positiv erfaring med krystaller i forbindelse med en “slitsom” dataskjerm. Lysfontenen, som så riktig flott ut, ble plassert i stua. Dessverre opplevde jeg ikke noen positiv effekt med lysfontenen, sannsynligvis heller det motsatte med at atmosfæren innendørs føltes tung og trykkende. Har nylig fjernet den, og mener at atmosfæren igjen har blitt lettere. Er nok litt for tidlig å trekke noen bestemt konklusjon, men det er nok tegn som tyder på at denne lysfontenen ikke fungerte helt som den skulle. Da er det nok en god idé å lage dem selv, for da kan man være mer sikker på at produksjonen går riktig for seg og at den ikke får en negativ effekt. Kan jo også bli et lite problem å kvitte seg med den også, da den er nærmest er å regne som spesialavfall.

Mener lysfontenen inneholder stålspon, i tillegg til krystallene fluoritt, tigerøye og muligens noe himalayasten (hva nå det er). Noen små gullbladbiter er det visst også.

kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
Svar til  Hermis
11 år siden

Prøv å sett denne ved en plante som mistrives inne eller ute. Se om den hjelper.

Kali

« Forrige artikkel

Er toppfotball farlig?

Neste artikkel »

Giza-komplekset: Hvem, når, hvordan, hvorfor?

89
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x