Stopp chemtrails-utslippene nå!

97.5K visninger
3 minutter lesetid
3 107

Noe av det mest påfallende i dagens situasjon er den øredøvende tausheten om hva sprayflyene – chemplanes – egentlig bedriver samt et korps av  selvoppnevnte eller innhyrte “informasjons-agenter” som er iherdig opptatt av å bortforklare det som praktisk talt enhver nå kan se med sine egne øyne, fremfor å delta i letingen etter svaret på chemtrails-gåten.

Hvorfor? Nyhetsspeilet anbefaler deg å studere de mange bildene og selv gjøre deg opp en mening om fenomenet CHEMTRAILS, som nå pågår over Norge hvor alle bildene er tatt.

8. november ble chemtrails-angrepene trappet merkbart opp: Flyene kom parvis!
Fire sprayfly i bredden 8. november!
X
X
Hva slags flyoppvisning er dette? Stedet er Drammen og datoen 8.11.2010. Burde ikke dette himmelshowet ha vært forhåndsannonsert, så flest mulig kunne fått glede av å se det?
X
Chemtrail-stripe godt synlig fra Aftenpostens redaksjon: Hvorfor lages ikke et oppslag med bilde av stripa og spørsmålet: “Hva er dette?!”
X
Pilot-moro i spray-hverdagen: Å fly tilbake langs sin egen stripe på spray-retur for å konstatere hvor stor den er blitt i mellomtiden; tur/retur-spraying
X
Hva er dette? Bilister i rushtidskø blir bedt om å se opp…!
X
“Kondensstriper fra fly” – som brer seg ut i lav høyde? Hvorfor er det så lett å lure folk med holdningen “det der er ingenting å bry seg om”?
X
“Chemtrails er biovåpen?!” En drøy påstand – men i det minste et tegn på at noen bryr seg – på søken etter svaret på spørsmålene: HVA ER CHEMTRAILS? HVORFOR FINNER CHEMTRAILS STED? HVORFOR ER “ALLE” LIVREDDE FOR Å UTTALE SEG OM CHEMTRAILS?
X
Rosa chemtrails er vakre å se på – men chemtrails er det like fullt…
X
Fire fly i formasjon over Buskerud midt på lyse dagen en mandag i november. Hvorfor må virkeligheten være så grell?
X
“quisling bitch” !? Et nytt begrep i norsk politikk. Bør det tolkes humoristisk eller er det simpelthen spikeren på hodet?
X
En riktig sværing: Kan dette være norgeshistoriens feteste og mest motbydelige chemtrail? Foto: Mike Cechanowicz
X
Noen liker ikke at vi sprayes som insekter. Kanskje er de bekymret for sine barns fremtid. Finnes det ikke en eneste ansvarlig politiker i Norge? Er statsministeren lagd av papp, siden han kan utvise en slik hensynsløs kynisme ved å tillate at utslippene finner sted i norsk luftrom, med uante konsekvenser for miljø, helse og klima?
X
Det der må sannelig være en fet chemtrail! En sky er det definitivt ikke, og kondens-striper forsvinner etter få minutter. Dessuten er høyden så lav. Vi begynner å kjenne chem-lusa på gangen nå…
X
STYRT UTENFRA! Selv taggerne har begynt å kjenne de norske politiker-lusene på gangen: “Chemtrails-Jens” er også BILDERBERG-JENS, sønn av BILDERBERG-THORVALD. Forøvrig heter forsvarsministeren nå TRILATERAL-FAREMO (en ny “Quisling bitch” ?!). Er de styrt av BILDERBERG- og TRILATERAL-Rockefeller alle tre…?
X
Flyspraying over Hordaland. Trolig kommer flyet fra en militær flyplass i Storbritannia. Legg merke til at stripene oppstår før halevingen, som viser at utslippene kommer fra dyser i skroget.
X
Skriften på veggen: Så det er Norges “beskytter” NATO som står bak flyangrepene! Det forklarer vel hvorfor det norske Luftforsvaret ikke har avskåret eller skutt ned de kjemi-angripende chemtrails-flyene forlengst. Med en “beskytter” som NATO, hva skal vi vel med fiender? Har Norges befolkning noen gang vært mer hjernevasket? Og har den “kritiske pressen” i Norge – som har verdens 4. beste ytringsfrihet – noen gang vært mer patetisk og ynkelig?
X
En gang var himmelen vakker. Er det rart utsynet blir mattere og gråere når tre fly samtidig spyr ut sitt snikforgiftende innhold den 8.11.2010 som en hinne foran himmelen, av ørsmå partikler som faller langsomt og umerkelig til jorden?
“De sprayer oss – vi sprayer dem!” Hva er den verste kriminelle handling, å spraye advarende folkeopplysning på en murvegg eller å spraye livsfiendtlige aluminiumspartikler over folk og land år ut og år inn, med virkninger som kan bli så negative at de færreste er i stand til å tenke tanken? Er det derfor alle tier; politikere, myndigheter, værvarslere, offiserskorps og journalister – fordi det føles mer behagelig å stikke hodet i sanden? Isåfall fortjener taggerne en stor takk – for å ha vist samfunnsansvar i en situasjon hvor de som har ansvar for landet og fremtiden ser ut til å svikte.

Det arrangeres World Chemtrail Awareness Day lørdag 22. januar 2011 som et ledd i arbeidet for å få stanset det komplett uforsvarlige chemtrails-programmet. Les mer om dette her:

http://www.ethericwarriors.com/ip/viewtopic.php?p=8527#p8527

http://www.facebook.com/event.php?eid=179155965432483

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

3.1K Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
smurfen
Redaksjonen
4 år siden

Illuminati krever nå at Chemtrail blir offisielt og at sprayingen skal økes til å gjelde hele verden.

Illuminati vil også opprette en verdenskommisjon for Climate Engineering Governance. ( NWO )

https://steigan.no/2019/09/council-on-foreign-relations-vil-ha-geoengineering-mot-global-oppvarming/

Plutselig følte septik trollene seg utrolig dumme, de har i årevis benektet at det som nå er offisielt ikke har eksistert. :)

Nyhetsspeilet og deres bruker avslørte fangenskapet med en gang, og sånn som alltid så har vi alltid rett, grunnen til det er at vi bruker hjernen til det den var ment for å brukes til, nemlig tenke selv istedenfor å få andre til å tenke for seg. :)

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
4 år siden

Hvor er bevisene for chemtrails? Hvilke kjemikalier benyttes? Blandes de i flybensinen? Hvis så, da bør det være mulig å fa tatt prøver av drivstoffet og få det analysert kjemisk.

ken
ken
Anonym
Svar til  Nitupsar
4 år siden

Nitupsar – Her… 5 types of real Chemtrails – Just the Facts

Are Cirrus Clouds Filled With Metals (scroll down to Cirrus Cloud FAQ)? https://climateviewer.com/cirruscloudsmatter/

Sinnet er som en fallskjerm. Fungerer kun om den er åpen…

Sceptic
Sceptic
Abonnent
4 år siden

Tror dere virkelig på chemtrails? Tror dere virkelig på at det er en hemmelig maktelite som sprayer oss fra fly? Bli voksne!

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Sceptic
4 år siden

Det er forskjell på contrail og geoengineering (chemtrail). Ingen vits å bruke tid på å diskutere noe sånt.

NOU 2009:16: “Med geoengineering kan temperaturstigningen begrenses selv om konsentrasjonen av CO2 -ekvivalenter i atmosfæren fortsetter å øke. Geo­engineering har den fordel at det tilsynelatende er billig, kanskje så billig at det kan svare seg for en nasjon å gjennomføre geoengineering alene (se Barrett, 2008 og Victor, 2008). Dermed kan man komme i en situasjon hvor verden ikke lenger er avhengig av å få til en internasjonal avtale om å begrense utslippene for å unngå global oppvarming. På den annen side kan geoengineering medføre mange andre miljøulemper som også vil ramme andre nasjoner enn de nasjonene som ev. iverksetter tiltakene. Det er derfor behov for å diskutere internasjonalt rammeverk for geoengineering.”

https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/nou-2009-16/id568044/sec11?q=geoengineering#match_0

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
5 år siden

Det pågår en kontinuerlig spraying av Atmosfæren over Norge. Det er ulike stoffer som nå spres ut med fly via dyser montert bak på flyene eller nær motorenes eksos utløp. Det kan være alt fra flyveaske til aluminiums oksyd partikler ,barium ,strontium ,kobber pulver ,lithium svovel, etc etc..
Formålet er helt klart først å fremst å skape klimaendrende kunstig skydekke. Legge striper som skaper lett kondenserings kjerner eller medium. På den måten kunstig dimme himmelen. Da blir resultatet mye mer kunstig tåke ,yr regn og mye overskyet vær.. Klimaet vårt er rett å slett sabotert med kjemisk aerosol utslipp fra eks selskaper av denne typen ; weathermodification.com Ofte kan fly som bedriver spraying ha svært dårlig innstilte dyser ,noe som lett avslører sprayingen som pågår. Hvis det var kun kondens som noen hevder ,da ville ikke man se aerosol spray strålene ujevne komme ut der bak. Nå som chemtrails sprayingen har pågått i årtier er de blitt mye mer avslappet når det gjelder slike detaljer som å passe på å ha dysene i linje justert med motorene. Klimaet i Norge er fullstendig endret til det mest ugjenkjennelige. Det går eks ikke lenger å få noe fornuftig ut av et barometer slik vi kunne før. Om barometeret viser lavtrykk eller høtrykk spiller ingen rolle lenger, da været er utrolig pussig for å si det forsiktig. Det er ikke lenger mulig å lese været eller vite noe da det ofte er fly som kommer inn over landet som drar med seg et totalt ukjent merkelig skydekke.
Dette rare merkelige skydekke er ofte kjemisk skapt, som nevnt tidligere et tydelig resultat av aerosoler som flyene slipper ut . Hvordan kan dette så pågå uten at media og myndigheter forteller oss om alt dette ? Dette viser bare at verden inkl Norge er tatt over av “verdensmakten globalismen new world order bilderberger trilaterale world shadow goverment. Ønsker the deep state shadow goverment globalistene noe, så manipulerer de bare det de vil til . De eier å styrer alt via alle nye systemene vi dessverre nå er blitt så avhengige av . Vi lever på mange måter i en matrix virkelighet de kan manipulere. Som en matrix virkelighet en boble de har full kontroll over 100% . Målet er klart en verdensregjering uten selvstendige land. En satanisk ny verdensregjering styrt system der alle blir kontrollerte via microchip i handen eller i pannen. Man får ikke kjøpe eller selge uten denne id merkingen som kommer. Chemtrails og HAARP er bare en begynnelse på å herske over klima og vårt psyke.
Solen blir skyet og dimmet bort ved hjelp av kjemikaler og industrell avfall fra industrien. Vi er ille ute fordi alt det som skjer holdes ned dysset til de grader skjult som kun en konspirasjons teori ,dvs hvis noen der ute stiller spørsmål … Vi lever i et kjemisk klimatisk manipulert diktatur som snart med 5G vil bli mye værre for den frie tanke . Det er startet en krig mot menneskeheten noe til og med NASA har gitt ut et war document der alle metodene de ønsker å bruke blir nevnt i detalj. Folk flest aner ikke hvor ille menneskeheten er på vei. De sover fordi de er bedøvet av media og underholdning som klarer å holde folk passive og tilfredstillt. Det er trist men menneskeheten er i ferd med å bli fullstendig tatt over av demoner og deres systemer.

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
5 år siden

Det pågår for tiden en rekke vær modifikasjoner på kloden. Norge lar også fly spraye landet med aerosoler som skaper mye kunstig klimaendrende slam aktig skydekke… Sees på flightradar24.com litt av aktiviteten med å besprute Norge. Eller her er prosjekter ramset opp og usikker på om Norge inngår i ett av disse.. Ikke helt utenkelig da Norge blir grundig innsauset på himmelen . http://www.weathermodification.com/projects.php

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
5 år siden

Disse store klimatiske endringene vi ser skjer i Norge har sin årsak i denne værmodifikasjonen som pågår 24/7 årwt rundt. The deep state organiserte skyggeregjeringen som direkte eller inndirekte bakom kullissene styrer Norge har bestemt å endre klimaet i Norge. De lar utenlandske vær modofikasjons firmaer og organisasjoner manipulere atmosfæren . Fly sees besprute himmelen frem og tilbake sees veldig enkelt på flightradar24.com . Himmelen i Norge sees tydelig innsauset i et slam lignend dis. Himmelen holdes i skydekke skapt med kjemikaler aerosoler sprayet ut gjennom dyser bak på flyene . Det er ikke lenger så mye skyer som naturlig kommer inn i et område. Men heller fly som drar etter seg flystriper lange kjemiske aerosolerte avgasser som inneholder gjerne aluminium pksyder nano partikler som fungerer med overlegg som kondensasjons kjerner. Da får man mye sterkere kondensering som dekker himmelen og innsauser denne kunstig derav klimaendringer. Co2 teorien og påstand er da tydelig et falsum satt i scene for å promotere co2 som årsak til de rapide klimatiske endringene. Al Gore får fredsprisen basert på eventyr om co2. https://futurism.com/climate-change-geoengineering/amp/

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
5 år siden

Når det ikke er vilje til å avslutte den pågående vær modifikasjonen som forårsaker klimaendringene . Hva er da vitsen med å late som klimaendringene er irreversible ? Det er politisk vilje å holde skjult chemtrails sprayingen for folket. Lurer på om dobbelspillet vil bli avslørt eller vil vi se en utvidelse på sprayingen. Bi virkningene som følge av chemtrails legges på co2 . Co2 har økning sekundert pga temperatur økningene forårsaket av økte temperaturer forårsaket av økt skydekke. I tillegg blir HAARP benyttet aktivt for å påvirke strømmene som går i de atmosfæriske lag. For å påvirke ,styre og endre strømmene høyt oppe. Skape kunstig høytrykk eller lavtrykk soner som spiller en aktiv faktor med været sammen med de kunstige skyer som dannes ved chemtrails aerosol sprayingen fra fly. Klimaendringene er del av et politisk “skittent spill for galleriet” Trist at folket blir så ført bak lyset . Klimaendringene er et verktøy eller innstrument for å kunne pushe verden mot et nytt klima regime. Både Konge og Kronprins har deltatt på bilderberger møter og kanskje også trilaterale møter . De globalistiske føringene er det som har skapt behoved for å forfalske klimaet på kloden. Al Gore fikk fredsprisen basert på fabrikkerte klimaendringer skapt med bla chemtrails og HAARP aktivitet. Klimaet er i kaos fordi det er stor politisk vilje å ha denne klima problem tilstanden. https://www.nrk.no/norge/kongen-mener-det-vil-bli-vanskelig-a-reversere-klimaendringene-1.14355692

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
5 år siden

Lurer på når det skal gå opp for folk at himmelen er dekket av kunstig kjemisk skapt skydekke. Chemtrails kjemiske fly aerosol spor som skaper klimaendringene .. Pågår for å manipulere klimaet kunstig for å gi skylden på co2 .
Politisk snedig svindel. Globalistene har en rekke triks for å pushe verden i bestemte rettninger. Pushe oss mot falsumet det “grønne skifte. ” klimaet er i kaos fordi noen der ute bruker en rekke manipulasjoner som inkluderer kjemikalier flyaske aluminium oksyd barium strontium etc etc.. Alt er kun Verktøy for nwo globalistene . Om det skader kloden betyr lite for skuppeløse.
De skaper derfor kunstig klimaendringer /globale rapide hurtige oppvarminger med kjemiske formulerte patenterte aerosoler sluppet ut fra fly i stor høyde… ✈ Vi er svindlet !

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
5 år siden

Absolutt Ikke lenger noe tvil om at værmodifikasjon pågår ! Kondens som noen hevder dette er, det er ikke riktig.
Her (link nedenfor) sees tydelig de driver å slår av og på srayingen med stripe skapende aerosoler. .

Disse ender opp som skyer !

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
5 år siden

Som nevnt tidligere pågår det en kjemisk behandling av atmosfæren /himmelen over Norge. Aerosoler med kjemiske stoffer sprayes ut gennom dyser bak på flyene. Man kan studere disse fly som fra utlandet passerer landet og sprayer landet vårt på flightradar24.com https://www.flightradar24.com/THY80L/1eea6895 Her er et av flyene som mistenkes deltar i å kjemisk dope atmosfæren over Norge. Deler av Norge holdes i en tykk kunstig kondensert sky tilstand ofte omtrent heldekkende skyer. Disse skysystemer oppstår som følge av den pågående sprayingen med chemtrails kjemisk spraying / geoengineeringen. Målet er å holde oss tildekket som betyr en isolerings effekt derav mildere klima. Nedbør kan frigjøres enkelt bare med å spraye dette kunstig konduktive chemtrails skapte skylaget med egne kjemisk formulerte aerosoler fra fly. Det er faktisk denne aktiviteten som er årsaken til de siste års hurtig rapide klimaendringer .
Co2 gis skylden når det faktisk skapes både global oppvarming og store klimatiske endringer med å kjemisk dope atmosfæren. Det er noen der ute som finansierer den kjemiske sprayingen av atmosfæren .
Disse folka som står bak det politiske spillet ønsker klimatiske endringer skal oppstå fordi de ønsker å bruke bivirkningene for alt det er verd rent politisk.” Spill for kullissene ”
Målet er å kunne pushe og manipulere verden og ikke minst Norge mot et falsum grønt skifte. Det finnes egentlig ikje noen global oppvarming eller drivhuseffekt naturlig skapt slik vi ser idag. Det hele er satt på spissen ved hjelp av kjemisk chemtrails vær manipulasjoner. Atmosfæren aerosol kjemi behandles for å kunstig trigge klinatiske endringer. Klimaet er nå gjort om til det rene våpenet eller innstrument . Når både chemtrails kjemisk doping av atmosfæren og himmelen pågår inkl HAARP da er det ikke rart at vi får rare værfenomen. Den ikke uavhengige presse forteller oss at klimaendringer skjer pga bla økt co2 . Noe som er fullstendig løgnaktig avsporing.
Den pågående omfattende geoengineeringen blir dysset ned å ikke gitt spalteplass i media overhodet. Det finnes egentlig ingen ekte co2 skapt klimatisk krise eller andre dype politiske kriser. Alt er for det meste kun iscenesatt for å kunne domminere og herske . Derav mer kontroll. Både klimatiske endringer ,terror,kriger blir opprettholdt kunstig som innstrumenter for å holde land og folk i tøylene.
Målet i enden er the new world order totallitære system 666. Målet er å fjerne de fysiske pengene å gi alle en microchip innplantat for å indentifisere alle.
Først for å få dette til må verden gjøres til et riktig usikkert farlig sted ,dvs som må under mer å mer streng kontroll. Det er den samme store klubben som står bak som også nå kontrollerer sterkt media,bankene,millitære ,fn ,eu , div mektige trilaterale komisjoner inkl bilderberger.
Ved å skape og holde verden i en kaotisk kontrollert tilstand,slik kan alt bli grundig styrt dit de vil politisk. De fleste ser nok ikke dette spillet bakom kullissene for de fleste er mest opptatt med sine egne liv og problemer.
Man kan ikke lenger ha tillit til makter og myndigheter for de er en del av dette edderkopp nettverket. Kunne nevne flere ting som smarte målere ,5 G etc men tror når folk begynner å gå ting nøye i sømmene folk klarer å oppdage at vi blir fortalt alt annet enn hele sannheten. Det er riktig mye på gang nå om dagen som vi ikke blir fortalt .

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
5 år siden

Klimaendringer henger nøye sammen med den kjemiske sprayingen som pågår på himmelen over Norge. På Flightradar24.com kan man nå helt enkelt følge med flyene som passerer Norge som regel under overfarten tydelig tar laange omveier der de kommer inn over Norge idet de passerer legger igjen kjemiske ekspanderende aerosol striper ,noe som skaper kunstig fuktighets absorberende skydekke, eller legger ut kjemistriper som frigjør nedbør. Klimaet i Norge er ikke lenger naturlig men himmelens lag blir i atmosfæren systematisk kjemisk aerosol behandlet. Arabiske ,Polske Tyrkiske og flere andre deltar . Det legges ut kjemi og oppstår deretter et kjemisk chemtrails skapt skydekke over himmelen ,et dekke som igjen blir kjemisk manipulert på ulike måter med disse nevnte fly som kan bære ulikt firmulerte blandinger patenterte værmodifikasjons på tanker på flyene . Frigjøres gjennom dyser eller tilsatt drivstoffet. Og kommer ut og behandler atmosfæren kjemisk .
Resultatet er i grunn ganske lett å se på himmelen som nå mest er innhyllet i mye unormalt mye stripete overskyet og full av unaturlig mye kjemisk skapt fremmanipulert
skydekke. Himmelen er sjelden lenger helt naturlig dyp blå ,isteden mye “baby blue” sølvaktig gråhvit rosa lilla . Søk på google skybibel ! De som har levd en stund kjenner nesten ikke himmelen igjen med dette kjemiske kunstige slam lignende skydekke. ( ligner røk) Det som pågår heter Geoengineering eller værmodifikasjon.
Nå blir dette jeg har nevnt selvsagt helst bare benektet fra både myndigheter ,meterologiske byråer og media ,dvs at dette med kjemisk værmodifikasjon pågår 24/7.
Hele tiden ser vi de store bivirkningene av weather modification nå blir kraftig brukt politisk for å kunne hevde vi har istedet “co2 forårsaket klimaendringer. ??!
Så vi ser de nå med fly aerosol utslipp kunstig fremprovoserer klimatiske endringer,noe som igjen blir gjort om til en diskusjon om bla co2 nivåer !? Dette er nå bare en del av det pågående infame klimafalsumet å hevde co2 som årsak til de siste års hurtige rapide klimaendringer.
Spesielt når vi nå skjønner at det er denne geoengineeringen , chemtrails sprayingen som pågår som egentlig er hoved årsaken til klimaforstyrrelsene. ( Klimaendringene) Så vi ser det pågår nå et klima bedrageri på himmelen der fly ofte fra utlandet kjemisk behandler atmosfæren over Norge under overfarten for nettopp å kunstig skape kunstig ofte heldekkende skydekke. Et politisk skittent spill. Dette kjemisk utløste skydekke blir så igjen gjerne kjemisk sprayet med egne “duggpunkt endrende “kjemikalier ,dvs for å frigjøre nedbør når de så ønsker frigjøre nedbør fra de kunstig super fuktighets absorberende kunstige skydekke skapt ved chemtrails behandling .
Som på bestilling nærmest blir været endret. Et vær det ikke lenger går ann å forstå eller lese av vanlige folk . Ei heller barometeret kan lenger gi noe tydelig indikasjon slik det gjorde før i tiden ,før når himmelen var mer naturlig uten chemtrails påvirkning. Ser man opp på himmelen er den mest kunstig innsauset i slam skyer.
Ser man youtube dokumentaren (Svensk) ; Ditt livs viktigaste information . Da vil man kunne bedre forstå at klimaet er nå det rene våpen eller et innstrument,dvs for å kunne pushe verden i bestemte geopolitiske rettninger. Målet helliger middlene selv om det også betyr klima bedrageri. Klimaendringer er kjemisk skapt for å tvinge oss mot et såkalt grønnt skifte. Dette er bare et stort bedrageri.

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
5 år siden

Vi lever på mange måter idag i en slags form for “Matrix tilværelse” med mye fordekt spill for galleriet. Matrix» er en virtuell verden som alle mennesker holdes fange i, uten å vite det. Dette gjenspeiler Platons lignelse med mennene i hula. Platons lignelse går ut på at om en mann har levd hele sitt liv nede i ei hule, lenket, og kun har skygger å se på veggen foran seg – hva ville han da kalle dette han så på veggen? Svaret er «virkeligheten»,

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
5 år siden

Hva så med den pågående værmodifikasjonen (kjemisk spraying chemtrails ) om jeg tør spørre ?
https://www.nrk.no/ho/kinesiske-turister-i-norge-1.14340469
Her prates det om klima avtrykk ??! Hva slags klima er det her snakk om ? Skal vi heller prate om klima avtrykket værmodifikasjon avsetter på været i Norge ? På flightradar24.com
Der kan en enkelt følge med disse fly team fra utlandet som deltar i et værmodifikasjons program der landet vårt under overfarten (ofte omveier) blir tatt for å kunne sprayet landet vårt med kjemiske patenterte aerosoler,dvs med kjente og mer ukjente kjemikalier. I tillegg deltar flere andre fly både millitære og rutefly utrustet med snedig teknologi som gjør at stripene ut fra flyene aktivt skaper/ danner et kunstig skydekke.. Det er dette kunstig skydekke de legger ut som bidrar med å endre klimaet hurtig rapid på kloden , slik vi ser media er så opptatt av å formidle skjer . Husk Klimaendringene kommer som et klart resultat av å drive kjemisk doping av himmelen og atmosfæren
med kjemiske stoffer. Co2 gis skylden urettmessig mye fordi det da blir mye lettere å legge skylden over på både
bilparken og folk gennerelt. Spill for galleriet garantert .

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
5 år siden

Klimaendringene kommer som resultat av den pågående værmodifikasjonen kjemiske sprayingen (chemtrails ) . Som jeg har tidligere nevnt er klimaendringene manipulert frem ved hjelp av kjemisk behandling av atmosfæren og himmelen blir kjemisk dopet. Da er det forunderlig å lese slikt som beskrives her ; https://www.cicero.oslo.no/no/posts/klima
Husk at det meste nå av hele media og forsker eliten kommer nå med eventyr fortellinger om klimaet og endringene.
Og hvorfor endringene skjer lyves det om over hele fjøla. (Bedrageri)
Det er bestemt at klimaendringene skal nå bare lettvindt kunne skyldes på co2 menneskeskapte forurensing.
Da selvsagt helt uten å opplyse om den værmodifikasjonen som samtidig pågår 24/7 året rundt med (kjemisk chemtrails besprutning av atmosfæren og da de øvre skylag. De bruker nå ringvirkningene og bivirkningene av den kjemiske dopingen chemtrails ,dvs for å promotere co2 som årsaken til klimaendringene. Det hele er et digert falsum satt i scene som et ekte snedig “spill for kullssene ” Det triste er nå at folk reagerer omtrent ikke lenger over hvor rar himmelen ser ut der himmelen ikke lenger er blå men isteden dekket av et hvitt sølvaktig kunstig skydekke der solen blir ofte fullstendig filtrert bort.
Så kraftig blir klimaet forfalsket over Norge at vi ikke lenger har noe vanlig kjent normalt klima i Norge lenger .
Aktiviteten startet opp ca for alvor på sene 90 tallet med å tilføre atmosfæren kjemiske stoffer i aerosolform dvs for å kunne effektivt trigge klimatiske endringer. Sakte men sikkert er chemtrails værmodifikasjonen økt og forsterket gjennom mer enn 20 år.
Selv om de har eksperimentert både med chemtrails og HAARP også tidligere, er det først gjennom de spesielt siste 20 år dette har blitt trappet opp alvorlig. Til vi idag tydelig kan se konturene av idag . vi blir seriøst kraftig klima modifisert.
Målet er å skape så store klimatiske endringer at de kan ydmjuke oss alle til å godta bla dette falsumet grønne skifte. Målet helliger midlene og kjemisk blir nå klimatiske endringer til . Co2 har lite å ingenting med de siste års rapide hurtige klimatiske endringer. Målet med chemtrails er rent geopolitisk som et effektivt innstrument eller snedig verktøy pushe verden mot et nwo klimadiktatur.

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
5 år siden

Stadig flere mennesker oppdager nå hva som virkelig nå pågår på himmelen med vær modifikasjon geoengineering .
Skylagene som raskt oppstår etter flyene ser helt rare ut. Skylagene er ofte lange pølse skyer i striper gjerne også sot lignende opp over disse igjen.
Ofte har de chemtrails skapte kunstige skyene en avsluttning der flyene stopper og starter sprayingen. Sees som i enden på “skylagene” ender i en stilk eller liten hale . Sprayingen som pågår er del av en massiv agenda. De endrer klimaet ved hjelp av å tilføre himmelen eller de atmosfæriske lag med aerosoler med partikler med ulikt kjemisk innhold. Noen ganger kan det inneholde flyveaske sot fra kullkraftverk og industri . Noen ganger aluminium oksyd nano partikler,barium ,strontium ,kobber pulver,etc.
Målet er fra makteliten bakom (world shadow goverment) er å skape så store kunstige omfattende klimaendringer at de kan klare å manipulere verden mot et slags grønt skifte.
Målet helliger middlene er tanken bak hva world shadow goverment the deep state bedriver. Når de ønsker kontroll er å forfalske frem både terror , krig og klima ,er ikke det noe de har noe slags betenkligheter med å gjennomføre. Disse tingene med iscenesatte klimaendringer kunstig fremmanipulert ,det er bare verktøy eller snedige utviklede skjulte innstrumenter for de skal nå sine mål . Agena 21. 25 eller 30. De er alle del av en mye større nwo altomfattende plan for å skape et nytt satanisk verdensrike. Et rike der alle blir i enden på visa forsøkt påtvunget microchip under huden.
De ønsker først å ta bort de fysiske pengene,dvs å erstatte disse i første omgang med vipps eller lign betalings plattformer . De som ruler idag er ikke primært landenes egne regeringer ,men som nevnt the deep state shadow goverment kissinger Rochilds Rocefeller inspirerte organiserte verdens skyggeregjering ,ofte som eu og Fn div skapte organisasjoner deltar i dette som alle sammen svarer under en skjult makt konsentrasjon ,en skjult elite som innbefatter industri banker mektige mennesker milliardær klubben som via okulte klubber har nå kontrollen over de mest brukte elektroniske systemene som styrer verdens it systemer . Inkl google yahoo og alle vitale it systemer verden er blitt så totalt avhengige av som aldri før som i et totalitært grid matrix system . Klimaet er kjemisk endret for å ta kontrollen som i et slags super matrix system . Det meste idag i media er bare et skjult slags spill for galleriet ,da vi blir kraftig manipulert og forført inn i bestemte rammer for hvordan vårt syn på verden skal være til enhver tid.. Klimaet er totalt uekte ,fordi det er som tidligere nevnt systematisk manipulert med kjemikalier sluppet ut
fra fly… Se flightradar24 så ser man den massive sprayingen som pågår der fly passerer landet og dermed legger kunstige skylokk over landet der klimaet er ikke lenger noe man kan begripe seg på.
idet de sprayer ut aerosoler som tildekker himmelen med kunstige pølseskyer kan en ikke lenger lese været eks med et godt gammeldags barometer da verdiene ikke lenger stemmer med slik de var før i tiden. Den gangen vær manipulasjon var sterkt begrenset i omfang. Når den Norske politiske makteliten er lakeier for nwo bilderberger makt eliten world shadow goverment kan besprutningen av Norge fritt pågå uten å bli stoppet. Hvis man ønsker å lære litt mer om besprutningen av landet og kloden er den Svenske dokumentaren ;Ditt livs viktigaste information en meget bra dokumentar som beskriver i detalj forfalskningen som pågår med klimaet. Også HAARP beskrives som er elektromagnetisk stråling av de allerede kunstige konduktive chemtrails skapte skylagene.

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
5 år siden

Norge blir kjemisk dopet med fly som sprayer atmosfæren /himmelen med kjemiske stoffer i aerosolform fra fly.
Det er bare å studere overflyvingen av landet fra utlandet på ; flightradar24.com Da ser man tydelig sprayingen med fly som passerer landet i “rene team.”form. Samme nummre går ofte igjen på flyene som tar lange omveier i forhold til flyenes opgitte reiserute A-B .
Ser man nøyere etter vil man oppdage at flyruten danner en ofte mer enn en 180°grader halvsirkel.
Da skjønner man overfarten av Norge er kamuflert dårlig som annet enn en vær modifikasjon eller klimaendrings bedrift.
Kan også sterkt anbefale folk å se den Svenske dokumentaren på youtube ; Ditt livs viktigaste information.
Det pågår nå en forfalskning av klimaet vårt på kloden ved hjelp av ulike kjemikalier og div industriavfall sluppet ut via dyser bak på flyene.dvs eller stoffer tilsatt flydrivstoff produsert bla i kina. Hele klimaendrings aktiviteten som pågår med utslipp fra fly henger sammen med falsumet co2 påstanden som årsak til de siste års hurtige rapide uforklarlige “klimaendringer. De skaper kunstig ved hjelp av geoengineering de klimatiske kriser for å kunne pushe verden mot et klimadiktatur iscene satt av new world order bilderberger the deep state world shadow goverment. Det er lignende de gjør med klimaet som med terror kriser og kriger rundt om. Manipulasjoner over hele linjen der media brukes for å promotere forfalskningene. Husk klimaet og klimaendrnger er et våpen eller et innstrument for ydmyke og dominans. Konsekvensene er store når klimaet blir forfalsket slik vi ser med all denne pågående litt diskre “geoengineeringen . Det er nok av indisier og bevis for at værmodifikasjon pågår. Folk må forstå nå er det på tide å si ifra om at juksingen med klimaet CHEMTRAILS må opphøre inkl HAARP.

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
5 år siden

Når vi nå vet at atmosfæren dopes med kjemikalier (chemtrails spraying) Da er det ötragisk komisk å lese i media slike eventyr ; https://www.nrk.no/hordaland/advarer-norsk-naeringsliv-mot-a-sove-i-klimatimen_-_-hele-sektorer-kan-forsvinne-1.14316056
De sover ihvertfall grundig i timen når det gjelder den pågående geoengineeringen dopingen av atmosfæren som skjer over Norge. En klimatisk spraying som tydelig påvirker vår helse på flere måter både psykisk og fysisk. Dette er nok også litt av meningen å kunne manipulere oss bevisst og ubevisst .
Alt skal selvsagt dreie seg kun om disse komiske co2 feberfantasiene ” vi hører om daglig i media. Det har makteliten og medias lakeier bestemt. All annen information defineres bare som tullete konspirasjons teorier…
Dokumentaren på youtube i 3 deler (svensk ) :
” Ditt livs viktigaste information ” Må sees i sin helhet for å forstå hvordan klimaet blir nå kraftig kjemisk manipulert .
Myndigheter og media lakeiene disse manipulerer oss nå mot det såkalte grønne skifte falsumet. Alt henger sammen med alt !
Hadde de bare kunnet avsluttet hele den pågående geoengineeringen, da kunne de rettmessig brukt ordet grønne ..
Men ikke før ! Den kjemiske dopingen av Norges atmosfære må avsluttes ,dvs hvis vi skal kunne få et mer normalt klima her i landet ! Neppe vil dette skje fordi de bruker alle bivirkninger av weather modification (den kjemiske dopingen) for alt den er verd rent
geopolitisk.
Himmelen tillates ikke lenger å være naturlig
blå med vakker sol slik vi husker det var før
slik på tidlig 90 tallet og tidligere. Trist !
Nå ligger isteden et kunstig kjemisk skapt skydekke over himmelen som ikke ligner grisen. .

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
5 år siden

Det er en slik passering med fly over Norge som under overfarten slipper ut ulike klimaendrende stoffer. En rekke ulike fly deltar for å kjemisk dope atmosfæren og de øvre skylag. Slik endrer de klimaet og vi får store klimaendringer som resultat… Klimaet er under anngrep for å skape co2 falsumet som påstått årsak til dagens
klimaendringer. https://www.flightradar24.com/THY17W/1ec81885

« Forrige artikkel

Vårt klima – ikke din business!

Neste artikkel »

Svineinfluensa-vaksineringen ett år etter

3.1K
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x