Stopp chemtrails-utslippene nå!

97.4K visninger
3 minutter lesetid
3 107

Noe av det mest påfallende i dagens situasjon er den øredøvende tausheten om hva sprayflyene – chemplanes – egentlig bedriver samt et korps av  selvoppnevnte eller innhyrte «informasjons-agenter» som er iherdig opptatt av å bortforklare det som praktisk talt enhver nå kan se med sine egne øyne, fremfor å delta i letingen etter svaret på chemtrails-gåten.

Hvorfor? Nyhetsspeilet anbefaler deg å studere de mange bildene og selv gjøre deg opp en mening om fenomenet CHEMTRAILS, som nå pågår over Norge hvor alle bildene er tatt.

8. november ble chemtrails-angrepene trappet merkbart opp: Flyene kom parvis!
Fire sprayfly i bredden 8. november!
X
X
Hva slags flyoppvisning er dette? Stedet er Drammen og datoen 8.11.2010. Burde ikke dette himmelshowet ha vært forhåndsannonsert, så flest mulig kunne fått glede av å se det?
X
Chemtrail-stripe godt synlig fra Aftenpostens redaksjon: Hvorfor lages ikke et oppslag med bilde av stripa og spørsmålet: «Hva er dette?!»
X
Pilot-moro i spray-hverdagen: Å fly tilbake langs sin egen stripe på spray-retur for å konstatere hvor stor den er blitt i mellomtiden; tur/retur-spraying
X
Hva er dette? Bilister i rushtidskø blir bedt om å se opp…!
X
«Kondensstriper fra fly» – som brer seg ut i lav høyde? Hvorfor er det så lett å lure folk med holdningen «det der er ingenting å bry seg om»?
X
«Chemtrails er biovåpen?!» En drøy påstand – men i det minste et tegn på at noen bryr seg – på søken etter svaret på spørsmålene: HVA ER CHEMTRAILS? HVORFOR FINNER CHEMTRAILS STED? HVORFOR ER «ALLE» LIVREDDE FOR Å UTTALE SEG OM CHEMTRAILS?
X
Rosa chemtrails er vakre å se på – men chemtrails er det like fullt…
X
Fire fly i formasjon over Buskerud midt på lyse dagen en mandag i november. Hvorfor må virkeligheten være så grell?
X
«quisling bitch» !? Et nytt begrep i norsk politikk. Bør det tolkes humoristisk eller er det simpelthen spikeren på hodet?
X
En riktig sværing: Kan dette være norgeshistoriens feteste og mest motbydelige chemtrail? Foto: Mike Cechanowicz
X
Noen liker ikke at vi sprayes som insekter. Kanskje er de bekymret for sine barns fremtid. Finnes det ikke en eneste ansvarlig politiker i Norge? Er statsministeren lagd av papp, siden han kan utvise en slik hensynsløs kynisme ved å tillate at utslippene finner sted i norsk luftrom, med uante konsekvenser for miljø, helse og klima?
X
Det der må sannelig være en fet chemtrail! En sky er det definitivt ikke, og kondens-striper forsvinner etter få minutter. Dessuten er høyden så lav. Vi begynner å kjenne chem-lusa på gangen nå…
X
STYRT UTENFRA! Selv taggerne har begynt å kjenne de norske politiker-lusene på gangen: «Chemtrails-Jens» er også BILDERBERG-JENS, sønn av BILDERBERG-THORVALD. Forøvrig heter forsvarsministeren nå TRILATERAL-FAREMO (en ny «Quisling bitch» ?!). Er de styrt av BILDERBERG- og TRILATERAL-Rockefeller alle tre…?
X
Flyspraying over Hordaland. Trolig kommer flyet fra en militær flyplass i Storbritannia. Legg merke til at stripene oppstår før halevingen, som viser at utslippene kommer fra dyser i skroget.
X
Skriften på veggen: Så det er Norges «beskytter» NATO som står bak flyangrepene! Det forklarer vel hvorfor det norske Luftforsvaret ikke har avskåret eller skutt ned de kjemi-angripende chemtrails-flyene forlengst. Med en «beskytter» som NATO, hva skal vi vel med fiender? Har Norges befolkning noen gang vært mer hjernevasket? Og har den «kritiske pressen» i Norge – som har verdens 4. beste ytringsfrihet – noen gang vært mer patetisk og ynkelig?
X
En gang var himmelen vakker. Er det rart utsynet blir mattere og gråere når tre fly samtidig spyr ut sitt snikforgiftende innhold den 8.11.2010 som en hinne foran himmelen, av ørsmå partikler som faller langsomt og umerkelig til jorden?
«De sprayer oss – vi sprayer dem!» Hva er den verste kriminelle handling, å spraye advarende folkeopplysning på en murvegg eller å spraye livsfiendtlige aluminiumspartikler over folk og land år ut og år inn, med virkninger som kan bli så negative at de færreste er i stand til å tenke tanken? Er det derfor alle tier; politikere, myndigheter, værvarslere, offiserskorps og journalister – fordi det føles mer behagelig å stikke hodet i sanden? Isåfall fortjener taggerne en stor takk – for å ha vist samfunnsansvar i en situasjon hvor de som har ansvar for landet og fremtiden ser ut til å svikte.

Det arrangeres World Chemtrail Awareness Day lørdag 22. januar 2011 som et ledd i arbeidet for å få stanset det komplett uforsvarlige chemtrails-programmet. Les mer om dette her:

http://www.ethericwarriors.com/ip/viewtopic.php?p=8527#p8527

http://www.facebook.com/event.php?eid=179155965432483

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

3.1K Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
baugen
baugen
Abonnent
12 år siden
Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  baugen
12 år siden

THE VERY RICH WANT US TO DIE

«Du mener de kan ikke være sant, så onde kan ikke mennesker være!! Brooooor… du har ennu meget å lære» Arnulf Øverland

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
4 år siden

Det er ikke lenger noe tvil om at det pågår værmodifisering med kjemisk spraying fra fly (chemtrails aerosol spray) Det er bare å gå inn på; flightradar24.com så ser man at Norge blir utsatt for kjemisk dumping enten i form av utslippstriper fra flyene eller også sot og aske innsprøyting inn i skylagene. Målet er å øke skylag med å spre patenterte weather mod stoffer eller bare industrell sot og aske fra bla kullkraftverk. De simuleter da hva vulkaner gjør naturlig ,bare her blir dette utført for å kunstig fremprovosere klimatiske endrnger. Så det pågår noe over og under bordet med klimaet. Målet er å bruke bivirkningene og konsekvensene av kunstig skysåing chemtrail spraying (bivirkningene) for å promotere co2 teori som årsak til de hurtige rapide klimaendringene. Dette er kun spill for galleriet og ren svindel. Men nå som klimaendringene er på alles lepper er det mest riktig å avsløre bedrageriet. Svindelen har sin pris for både klodens liv og helse. Inkl alt som er avhengigg av et friskt klima lider av at naturen blir impregnert med kjemiske stoffer . Når kapitalen er blitt viktigere enn rent vann og luft det er da det vil få konsekvenser. Eksistensen på kloden er i stor fare pga den manipuleringen som bedrives i atmosfæriske skylagene. Med fly som sprayer aerosoler som endrer klimaet. . Man må slutte å tro på media og myndigheter som er med i spillet for galleriet.
Kan også sterkt anbefale folk å se den Svenske dokumentaren i 3 deler på youtube ; Ditt livs viktigste information. Da ser en tydelig hvordan makter og myndigheter har opprettet organisasjoner og skalkesjkjul for å bedrive weather modification med chemtrails og HAARP mm .
Også ser man de fleste opprettede klima organisasjoner som påstår de er opprettet for å redde klimaet,nå bare er en kullisse for å dekke over at klimaet blir kjemisk endret.
Det grønne skifte dansen rundt gullkalven er ganske så patetisk skremmende og løgnaktig. Himmelen er ikke lenger naturlig men blir kjemisk kontrollert når det skal være tørke eller flom. Klimaet er nå en del av et våpensystem . Verden har nå en hel horde med organisasjoner som utfører klimatiske kjemiske spraying nøye styrt av et panel med kjøpte vitenskaps folk inkl NASA og det millitære metrologiske inkl media som spiller med på lag for å fremføre et klimateater uten sidestykke i historien. Både blå himmel og sol blir dimmet bort i et kjemisk kunstig skapt skydekke. Det er bare for folk å titte nøyere på himmelen så forstår man mye pågår som ikke skal snakkes om og er tabubelagt av media makt elitens lakeier.

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  Kg vevik
4 år siden

https://futurism.com/climate-change-geoengineering/amp/
http://www.weathermodification.com/resources.php
Når vi nå forstår det er (årsaken) selve geoengineering vær modifisering som har pågått i årtier..Et fenomen som har skapt rapide hurtige problematiske klimatiske endringer. Hva tenker man så å løse disse klimatiske kunstig skapte endringer med ? Jo selvsagt enda mer grufull giftig toxic geoengineering vær modifikasjoner… Helt patetisk klimateater som utspiller seg på den internationale scene… Folk blir idag grundig ført bak lyset både med tanke på klimaendringene men også med div krig og terror. Dette er verktøy eller innstrumenter globalistene bruker for å styre verden. Vi holdes inne i en kunstig virkelighets boble bla media deltar i … Matrix» er en virtuell verden som alle mennesker holdes fange i, uten å vite det. Dette gjenspeiler Platons lignelse med mennene i hula. Platons lignelse går ut på at om en mann har levd hele sitt liv nede i ei hule, lenket, og kun har skygger å se på veggen foran seg – hva ville han da kalle dette han så på veggen? Svaret er «virkeligheten», klimaet er nå manipulert med kjemiske formulerte aerosoler sluppet. ut fra fly (chemtrails spraying) Norge blir sprayet av fly innleid som passerer Norge som også kommer fra de Arabiske emirater (omveier) se også weathermodification.com http://www.nyttnorge.com/chemtrails-i-norge-historien-gjentar-seg.html
http://www.weathermodification.com/projects.php?id=28
Som er et av firmaer man kan bestille klimarndringer hos .

Hallvar
Hallvar
Abonnent
Svar til  baugen
12 år siden

For å vera heilt ærlig trudde eg at chemtrails hoaxen var død og begrava for evighetar sidan. Då var det med stor fornøyelse eg leste at Hans Gaarder prøvde å nøre opp eit nytt konspirasjonsbål på temaet no. Eg tar meg ikkje bryet med å gjenta argumenta som forklarer kondensstripene som naturlige, då dette uansett ikkje virker som interessante i «debatten». Eg må, for min egen del, beklagelig konstantere at det som i mitt hovud er logisk ressonerande argumentasjon mot chemtrails ikkje vinn fram i dette forumet. I staden vil eg heller reisa nokre spørsmål som eg tykkjer det ville vore interessant å få svar på. For min del har eg ingen tru på at Chemtrails (eller kondensstriper som eg ville kalladet) er noko som «NWO» har på agendaen, så eg set pris på innlegg frå folk med motsatt syn.

1. Påstand: Chemtrails inneheld giftstoff som gjer mannen i gata (heretter kalla MIG) dårilg. Han treng medisiner som gir inntekter til legemiddelindustrien (som «NWO» styrer)
Spørsmål: Kvifor ikkje berre tilsette uhumskhetene i drikkevanskildene til dei største norske byane? Det er langt mindre synlig og langt meir effektivt. Dettegjeld for øvrig alle effektar som chemtrails angivelig skulle bidra til.

2. Påstand: Denne er forsåvidt gammal men likevel… Chemtrails inneheldt stoffer som gjer at «NWO» kan spore personer.
Spørsmål: Samme som i nummer 1. Alternativt kan jo «NWO» like godt spore folk via mobiltelefonene sine. Dette er det jo uansett mulig i dag, dog set Datatilsynet begrensningar på kor mykje som kan lagrast etc.

3. Påstand: Chemtrails inneheld stoff som gjer at «NWO» kan tankekontrollere dei som er utsatt av chemtrails.
Spørsmål: Kva er det eigentlig «NWO» ynskjer for å kontrollere tankane våre. Dersom dette var tilfelle ville vel veldig mange allerede vera kontrollert allerede. Har nokon kjent eller sett denne effekten. Med mindre dette berre er ein effekt som «NWO» vil ha i bakhånd vil jo alle som har sette «chemtrails», og ikkje minst teke bilete av dei, vera påverka.

På bakgrunn av nevnte spørsmål ser eg det berettiga å stilla følgjande spørsmål (bortsett frå dei som allereie er stilla):

Kva er det som gjer at majoriteten på nyhetsspeilet fortsatt ser forbi sannheten til tross for at dei meir enn nokon andre har blitt utsatt for dette? Kva er det som gjer at desse tilsynelatande er uberørt av denne terroren som mydighetene angivelig utsetter dei for? Kva er det som gjer at me etter lang tid med «chemtrailing» ikkje ser nokon effekt av dette?

Eg saknar motiv. Kan det hende at det berre er bullshit?

C
C
Abonnent
Svar til  Hallvar
12 år siden

Greit nok Hallvar, kan være Gaarder er helt på bærtur.
Disse bildene kan vel like gjerne være en effekt av kondensstriper som ikke tidligere er tatt i betraktning.
Kjekt at vanlige fly kan bidra til skyformer som skyggelegger solrike dager. Midt i blinken for de som ønsker alternativer til global oppvarming, nemlig global dimming. Google «global dimming».

En annen sak, Hallvar, er at geoengeneering er noe som foregår i forskjellige former..
Det finnes tenketanker som foreslår værmodifiksasjoner for klimaendringer, forsøk ved universiteter og høyskoler som forsøker manipulere været av ren forskningsnysgjerrighet og kanskje flere områder vi ikke kjenner så godt til.

Vanligst hittil har vært sky-seeding for regn til avlinger/unngå flom/mindre stormer/ snø til OL og så videre.

The Guardian har noen forslag her:
http://www.guardian.co.uk/environment/geoengineering

Det er også lagt ut rapporter som forteller om måter å slippe kjemiske sammensetninger ut fra fly slik at skyer skal oppstå å holde solen ute.
Da googler du «aerosol» og «geoengeneering» for eksempel.

Så vanskelig var det å finne ut at Gaarder kanskje ikke er full av bullshit?

Hallvar
Hallvar
Abonnent
Svar til  C
12 år siden

Hei C. Eg er forsåvidt klar over at ein kan modifisere skydekket etter eige ynskje på lokalt nivå. Det var blant anna snakk om på dagsrevyen at Kina spreidde «sky-destruerande» kjemikaliar over dei viktigaste stadione under OL (eller i alle fall hadde dei lyst å gjere det).

Dog er «chemtrails»-begrepet størreenn akkurat det å modifisere skydekket over ein stadion av eit slag. Chemtrails går jo tross alt ut på at hensikten er å spre div. kjemikalier ut til befolkningen slika t dei kan styres frå sentralt hold. Derfor syntes eg det passande å arrestera Hans Gaarder på påstanden om at chemtrails er noko som er iscenesatt av myndigheter for å forgifte og styre personane som «NWO» vil styre.

Kg
Kg
Abonnent
Svar til  Hallvar
4 år siden

Det er utrolig at man kan benevne chemtrails ,dvs som av enkelte beskrives som kun en konspirasjons teori ! ? Det er så garantert mye mer enn kun en teori… https://www.aftenposten.no/verden/i/8AEA/Putin-bomber-skyene-for-a-sikre-finvar-pa-seiersdagen

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  Kg
4 år siden

Bare med tanke på disse uvedkomende fly fra utlandet,disse som tar store omveier over Norge i forhold til reisens A -B , dvs for å kunne fritt legge igjen klimaendrende ekspanderende kjemiske striper på himmelen.
På. flightradar24.com kan man fritt studere enkelte av disse fly og frekvensene disse jevnlig passerer landet som de rene vær modifiserings team.
Målet er klart for alle disse nevnte overflyvingene å kunne kjemisk legge ut stoffer ( aerosoler ) noe som virker sterkt kondenserende. (Skydannede)
Derav store klimaendringer oppstår.
Som mange nå ikke begriper hva som har forårsaket . Da er det vel Ikke så rart når myndigheter og media holder weather modification aktiviteten skjult for den Norske befolkning. (Prater med kløvd tunge)
Målet er å kunstig skape store klimatiske endringer i Norge , for som vi ser i den politiske debatten brukes nå endringene for å pushe landet rent geopolitisk i bestemte rettninger ,eks mot dette såkalte » grønne skifte » Dette er basert på ren svindel ! Ja værmodifikasjon utløste bivirkninger. The UAE started its cloud seeding programme back in the 1990s, with support from agencies, such as NASA in the US.
https://www.arabianbusiness.com/the-cost-of-cloud-seeding-in-uae-670857.html

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  Kg vevik
4 år siden

Dette firmaet (organisasjonen) organiserer de ulike klimaendrings prosjektene som rir verden. http://www.weathermodification.com/projects.php?id=28

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  Kg
4 år siden
Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  Kg
4 år siden

Matrix» er en virtuell verden som alle mennesker holdes fange i, uten å vite det. Dette gjenspeiler Platons lignelse med mennene i hula. Platons lignelse går ut på at om en mann har levd hele sitt liv nede i ei hule, lenket, og kun har skygger å se på veggen foran seg – hva ville han da kalle dette han så på veggen? Svaret er «virkeligheten», klimaet er nå manipulert med kjemiske formulerte aerosoler sluppet ut fra fly (chemtrails

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  Hallvar
4 år siden

Den som styrer været styrer også verden. Noen leker værguder med å kjemisk påvirke klimaet . Økt kunstig skapt skydekke er årsaken til vi ikke lenger har naturlige skyer eller blå himmel slik vi hadde før. Slamskyene på himmelen er årsaken til både temperatur økninger og klimakaos. Spill for galleriet ! Trist men det er så mye løgn som serveres i media at folk ikke lenger vet hva de skal tro.. Fake news er veldig vanlig idag. Det grønne skifte er en del av klima falsumet.
https://www.nrk.no/norge/kongen-mener-det-vil-bli-vanskelig-a-reversere-klimaendringene-1.14355692

ubu
ubu
Abonnent
Svar til  C
11 år siden

Hallvar: Jeg heller mot possisjonen til C. Jeg ser dette som en sunn tilnærming:
Hvis du tar for gitt at hele NWO og ovenstående chemtrails agenda bare er tøys. Og så ser du om det likevel er et sprik mellom contrails og chemtrails.
Da vil du se at det ligger konkrete forslag på bordet i amerikas senat, og div tenketanker om at spraying av barium og aluminium i skylaget kan være en effektiv måte å bekjempe global oppvarming på gjennom at det reflekterer sollyset. Av kamerater jeg har som studerer statsvitenskap så er det seriøse diskusjoner om dette, og evnt etikken i det.

Videre kan man lese at selvom en slik form for værmanipulasjon kanskje ikke er lovlig idag, så er det lovlig i forskningsøyemed. Altså at sålenge man sier at man gjør det for forskningens del, så er det smutthull i loven.

Så kan man se om mange av stripene over skyene oppfører seg slik normale kondensstriper vil oppføre seg, og finne gode motivasjoner mot en viss skepsis til det som foregår.

-Dette om man ser bort fra hele depopulasjonsplanene og verdensherredømmeplanene og NWO, for å undersøke hva man faktisk har med å gjøre.

Donald Duck manipulerte været på 50 tallet, det er grunn for å tro vi er kommet et stykke lengre siden da. -Hva chemtrails er, og den egentlige hensikten tror jeg ikke nødvendigvis man finner på nyhetsspeilet, men man kan finne nok av grunner for en velfundert undring om at noen lager muffins et eller annet sted.
Og det er verdt å ta alvorlig. Synd det er så mye spekulasjoner og anklager uten tilstrekkelig grunn ute å går, da det er det som roter til noe man iutganspunktet trenger å være skeptisk ovenfor.

Pandemfix
Pandemfix
Abonnent
Svar til  Hallvar
12 år siden

Den som er så skråsikker på at Chemtrails bare er bullshit, bør ta en titt på siden Atmospheric Science Program (ASP) som har følgende «formålsparagraf»
:
«The Department of Energy’s Atmospheric Science Program has as its long-term goal developing comprehensive understanding of the atmospheric processes that control the transport, transformation, and fate of energy related trace chemicals and particulate matter. The current focus of the program is
aerosol radiative forcing of climate: aerosol formation and evolution and aerosol properties that affect direct and indirect influences on climate and climate change.»

Sprayinga er jo nå blitt så jævlig at man tydelig kan se forskjell mellom bilder fra rommet tatt fra Apolloferdene 1969-72 – som viser en klar, blå og hvit planet og satelittbilder fra idag som viser en sløret og disig atmosfære, se f.eks disse bildene på
http://beforeitsnews.com/story/267/824/Chemtrail_Effects_Studied_by_Atmospheric_Science_Program.html

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Pandemfix
12 år siden

Nå tviler jeg ikke lenger.

Jeg var chemtrail-skeptiker/agnostiker i et par år, men nå klarer jeg ikke å benekte fenomenet lenger. Chemtrail-fenomenet. Dette er ikke contrail som plutselig en dag begynte å forandre seg.

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  BelzeBob
4 år siden

Bra at man klarer å se det kjemisk manipulerte klimaet ☺

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  Kg vevik
4 år siden

Det jeg forsøkte å forklare med microspeil virkningen er bare hvordan disse patenterte stoffene eller kjemikaliene opptrer som kondensering kjerner etter at aerosolene forlater flyenes spesial monterte dyser ,eller fra utløpet fra flymotorene . Det er etter at aerosolene har forlatt flykroppen å blir til disse ekspanderende stripene vi ser igjen disse ekspanderer til ofte bli kunstige vær system. Kunstig skydekke som skaper klimaendringene . Det er rart hvor lite fokus det har at den blå himmelen blir borte i et merkelig gardinlignende skydekke. Skal man lete etter årsaken så ville jeg nå først funnet ut hvorfor himmelen blir slik innhyllet i kunstig hvit skydekke. Solen blir som resultat filtrert bort og vi sitter igjen med et helt annet klima. Det er litt keiserens nye klær over det som vi nå ser utspiller seg på himmelen. Det er ikke vanskelig å forstå værmodifikasjon pågår. Det må være en del av en større agenda å manipulere skyene og atmosfæren. Uante konsekvenser med klimatiske endringer trenger man ikke være rakett forsker for å forstå blir resultatet.. Det virker som co2 teorien trenger værmodifikasjon med mye chemtrails for å virke troverdig » . Det er ganske alvorlig hvor likegyldige vi er blitt som ikke reiser folkeopprør mot en så destruktiv ting som å spraye himmelen med patenterte vær modifikasjons kjemikalier..

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  Kg vevik
4 år siden

Det er bare å studere flyene som deltar i passeringen av norge som under overfarten legger igjen et kunstig skydis for å forstå hvordan klimaendringene oppstår. https://www.flightradar24.com/LOT45/1ec8abe7

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  Kg vevik
4 år siden
Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  BelzeBob
4 år siden

Ingen tvil lenger om at det pågår nå værmodifikasjon/ kjemisk behandling av atmosfæren som danner mye kunstige kondenseringer (skydannelser) Tar man bla en tur innom nettet å ser på flightradar24.com, vil man lett kunne se noen av disse fly som i store omveier passerer Norge idet de legger igjen partikel aerosolerte klimaendrende ekspanderende kjemistriper .
Hele tiden holdes denne pågående weather modification aktiviteten unna folks viten. Men virkningene av weather mod brukes for alt det er verd rent geopolitisk for å kunne pushe verden i bestemte rettninger i det «grønne skifte » co2 feberfantasier. Klodens klimatiske systemer er delvis satt ut av spill ,som betyr vi har nå kun et unaturlige klimaskifte å forholde oss til.
Når noen alikevel stiller kritiske spørsmål om rare flystriper og rare skyer mm ,blir dette som regel neddysset eller besvart med unnvikende og mange unnlatende tvetydige svar,noe som gir liten og ingen mening med tanke på klimaet og div endringer vi ser . Formålet med å drive med kunstig skysåing – bestøve kjemisk atmosfæren og himmelen kunstig ,det er å fremprovosere kunstig store klimatiske forandringer.
Så ser man etterpå de klimatiske problematiske bivirkningene blir politisk brukt for å kunne promotere denne co2 hypotesen ,dvs påstand co2 som årsak til de store klimaendringene. Man tilfører ikke atmosfæren millioner av tonn med partiklererte aerosolerte kjemikalier uten at dette vil og har store klimatiske forandrende konsekvenser.
Kan forøvrig også anbefale folk å se den Svenske dokumentaren på youtube ; Ditt livs viktigste information . Den serien i 3 deler forklarer tydelig hvordan vær manipulasjonene utføres i detalj .
Klimaet kan vi si er nå fullstendig kjemisk manipulert og forfalsket med chemtrails aerosolerte kjemikalier sluppet ut via dyser på fly. Mao Vi kan ikke lenger se på været som noe naturlig ekte.( det er kjemisk forfalsket ) weathermodification.com Himmelen (atmosfæren ) blir hele tiden kjemisk behandlet som sees på den blå himmelen blir kjemisk tildekket i et hvit sølvaktig heldekkende skydekke.
På kryss og tvers ser man flylignende objekter legge ut stoffer som på ulik måte tilgriser himmelen i kjemistriper.
Ofte når månen eller solen må skinne gjennom disse lagene sees en lett brunlig rosa farge av kjemikalier.
En tydelig ring av aerosolene som svever rundt foran solen der den prøver å skinne igjennom disse aeroslerte kjemiske skylag . Ingen må komme å si dette ikke pågår.. Folk må tenke litt over mulige store skadevirkninger fra nedfallet og følgene av å miste solskinn. Vi lever nå på en planet som lider under et kjemisk angrep mot det klimatiske system. Klimaendringer blir så resultatet, så hva har vi så igjen å redde oss ifra ? Disse perverse innstitusjoner som nå bedriver forfalskning av klimaet må stoppes før de ødelegger kloden helt. Snart er det ingenting å redde da er krig eneste løsning. Det er mulig det de ansvarlige også ønsker for verden ;KRIG .

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Pandemfix
12 år siden

Vel hotspot, når flystripene eser opp til enormt store «pølser» og blir værende i timevis på himmelen, så er det ikke snakk om vanlig contrails lenger. Contrails består i all hovedsak av vann/kondens i frosset tilstand. Vann alene kan ikke utvide seg og bli så tykt som vi ser med chemtrails, selv om det er snakk om is – det er fysisk umulig. Vanndamp tynnes jo ut langt raskere. Men mange dytter slike 100% sikre beviser under teppet fordi de ikke gidder å bry seg, eller er redde for å bli latterliggjort. Andre igjen tenker at noen som er med på dette da ville stå frem og at det derfor ville bli gjort noe med det. Og så har man den autoritetstroe/naive/hjernevaskede/uselvstendige typen som tror at siden myndighetene ikke nevner eller innrømmer fenomenet, så fins det ikke. Selv om det fins 100% sikre bevis på at chemtrails forekommer i stor stil.

Chemtrails er teknisk sett heller ingen umulighet. Pengene kommer fra svarte budsjetter (feks CIAs narkosmugling, jmf Karsais slektning), de som utfører oppdragene er søppel eller har kniven på strupen. Mange politikere vet sikkert en del om det, men kan/vil av forskjellige årsaker ikke gjøre noe med det.

Kg
Kg
Abonnent
Svar til  Hermis
4 år siden

Utslipp sprayingen tilflører atmosfæren kondenskjerner partikler som må være der hvis skyer skal dannes.. Dermed dannes mye lettere skydannelse noe som er målet med geoengineering.

knut
knut
Anonym
Svar til  Kg
4 år siden

Så chemtrails brukes verden over for å øke den globale oppvarmingen – for igjen å kunne skylde på co2 – for igjen å tjene penger?? Og dette er det «verdens ledere» som står bak? Hvem er dette? Hvor mange er de?

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  knut
4 år siden

Bare tenk litt over det faktum det pågår værmodifikasjoner.. (bestillingsverk?)
Kan dette ha en klar sammenheng med at de fremover påstår at de kan nøyaktig forutse været så langt frem i tid ? http://www.yr.no/artikkel/vil-lage-yr-for-klimavarsel-1.14290314

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  Kg vevik
4 år siden

Hvordan kan media skrive om en «skybibel » og samtidig nye skyer som føres opp, hvis ikke de samme skyene er nyskapte fenomen ? Nye å skapte nettopp ved hjelp av geoengineering kan vi vel påstå ? Det er nettopp værmodifikasjoner (chemtrails aktiviteten som danner disse nye klimatiske værfenomen de skylder på co2. Selv om vi har blitt vitner til store ødeleggelser verden over som følge av klimaendringene, gjør vi fortsatt ikke nok fort nok for å redusere katastrofale klimaforstyrrelser, sa Guterres. Ja det kan disse fn folka si. Samtidig som den samme klubben skjuler den pågående geoengineeringen. Helt vanvittig !

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  knut
4 år siden

Hvem de er ja ? Jo det er den samme gjengen som lyver å fremfører co 2 fantasiene .. ; https://www.nrk.no/urix/statsleder__-gud-forby-at-vi-forblir-generasjonen-som-sviktet-menneskeheten-1.14322912

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  Kg vevik
4 år siden

Det meste idag er spill for galleriet.. Klimaet- kriger og terror er kun verktøy eller innstrumenter for bilderberger trilaterale globalistene the deep state world shadow goverment . The shakers and rulers av denne verden er demonisk styrte onde mennesker som ledes av onde makter basert på mye disse folkas deltakelse i div okulte klubber worldwide. Målet blir for disse menneskene å tifredstille et okult system via roten som er kapitalen . Dansen rundt den okulte gullkalven er den eneste dansen de kan. Dessverre…

Klimaet på kloden forfalskes nå om dagen med kjemikalier ! Så skylder de på co2 når klimaet går «bananas » ,noe som er helt absurd ! Patetisk ! Så gir de Al Gore fredspris basert på et falsum co2 eventyr deluxe !! Så fortsetter sprayingen av Norge som aldri før og klimaendringene står i kø … Flom eller tørkekatastrofer you name it .. Som resultat av den kjemiske fly dopingen himmelen blir innsauset i kjemiske skapte slam skyer… Sees lett på flightradar24.com noe av fly aktiviteten.. Vi lever i en verden som ikke er det den gir seg ut for å være.. Gode dyder pakkes alt inn i på tross av det motsatte er målet….. Lisens på å drepe er ok så lenge en eller annen populær organisasjon har godkjent drapene.. Se kvinnefrigjøring og selvbestemt abort som et eksempel på hykleri satt i system . Lisens to kill.. Matrix» er en virtuell verden som alle mennesker holdes fange i,helt uten å vite det. Dette gjenspeiler Platons lignelse med mennene i hula. Platons lignelse går ut på at om en mann har levd hele sitt liv nede i ei hule, lenket, og kun har skygger å se på veggen foran seg – hva ville han da kalle dette han så på veggen? Svaret er «virkeligheten

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  knut
4 år siden

Vi lever på mange måter idag i en slags Matrix tilværelse med mye fordekt spill for galleriet. Matrix» er en virtuell verden som alle mennesker holdes fange i, uten å vite det. Dette gjenspeiler Platons lignelse med mennene i hula. Platons lignelse går ut på at om en mann har levd hele sitt liv nede i ei hule, lenket, og kun har skygger å se på veggen foran seg – hva ville han da kalle dette han så på veggen? Svaret er «virkeligheten»,

fjellknut
fjellknut
Anonym
Svar til  Kg
4 år siden

vevik, jeg må bare innrømme mangel på kunnskap når det gjelder konspiteorier om chemtrails og spraying i atmosfæren. Så kanskje du kan foklare meg hva kondenskjerner er for noe?
Eller kanskje du mente kondensfjerner?

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  fjellknut
4 år siden

Partikler utsprayed i en aerosol danner en microspeil virkning som skaper sterkt økt kondensering som igjen betyr kunstig skapt super skydekke.. Hva skjer hvis man henger opp flere små speil på badet i en tråd fra taket ? Jo etter man dusjer vil disse speil dryppe av kondens.. En enklere forklaring på microspeil virkningene eller kondenseringskjerner om man vil. Chemtrails er den kjemiske behandlingene av atmosfæren. Det skaper klimaendringene. De imiterer det ekte skydekket med kjemikalier som sprayes ut med fly. Dette som pågår blir vi ikke informert om fra myndigheter eller media fordi de løper ærend for den dype staten world shadow goverment. 666

fjellknut
fjellknut
Anonym
Svar til  Kg vevik
4 år siden

For meg høres det ut som du prøver å forklare contrails, bare på en litt ubehjelpelig måte. Sammenligningen med speil på badet og dannelsen av kondensstriper bak fly, var jo litt morsom!

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  fjellknut
4 år siden

Ja muligens litt morsom sammenligning men se for deg partikler eks aluminium nano partikler forstørret opp tusen ganger eller mer så vil man se at det jeg beskrev at skyer blir til ved nettopp partikler som virker som kondeserings medie (kjerner) jo mere partikler jo mer kondensering som skaper mer kunstige skyer.. Nettopp det patenterte stoffer utsprayed fra fly til vær modifikasjon er skapt for å imitere. Med andre ord de ønsker klimaendringer ,men de ønsker å holde manipuleringen skjult litt som» keiserens nye klær » Vi som ser den nakne sanheten er jo erklært for sprø konspirasjons teoretikere uansett . Vi som helt klart ikke er helt politisk korrekte. Samfunnet vi er en del av styres fra makteliten som har en rekke metoder for å skape både klimatiske kriser og falske flagg hendelser for å kunne styre samfunnet i bestemte rettninger. Vi blir hele tiden utsatt for propaganda på flere områder som gjør oss ute av stand til å se eller tenke klart. Vi har våre tanker om vår verden hvordan alt henger sammen basert på informasjonen vi fyller oss med. Når det gjelder klimaet og co2 hypotesen. Er vi mer eller mindre tvunget til å godta en teori støttet opp med det vi nå ser skjer med klimaendringene. Saken er bare den at klimaendringene skjer pga atmosfæren blir kjemisk manipulert med fly spraying chemtrails og HAARP bestråling av de øvre lag .

fjellknut
fjellknut
Anonym
Svar til  Kg vevik
4 år siden

Jasså, så nå har også HAARP fått en annen funsjon? Trodde dette satanist-våpenet ble brukt for fremkalle jordskjelv?

Og chetrails og klimaendringer; jeg vet ikke helt hvorfor, men når jeg leser det du skriver kom jeg til å tenke på Erasmus Montanus.

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  fjellknut
4 år siden

Erasmus mente i det minste at jorden var rund … Det viser hvor viktig det er å tenke selv vedr klima påstandende som vi hører om i media. Det er offentlig nå opplest og vedtatt at co2 er årsaken til de siste års klimatiske kriser.. Da har vi et virkelig problem .. Problemer er til for å løses .Men de løses ikke ved å spraye atmosfæren med stoffer som danner mer skydekke.. Slik de nå holder på magasineres isteden varme inne istedenfor å fritt kunne slippe ut.
Tror de som står bak vet godt at chemtrails geoengineering bare øker de klimatiske krisene. Men de ønsker å bruke bivirkningene av weather modification for alt det er verd. Da kan de innføre co2 beskattning og kreve over på et slags utopi av et grønnt skifte «. Vi må nå først sette oss ned å finne ut av hvorfor himmelen ikke lenger er naturlig Blå . Og finne ut hvorfor solens skinn blir filtrert bort i et slam lignende kunstig skydekke.. Når himmelen er innhyllet med et vemmelig kunstig slamaktig skydekke da bør vi først se om det flyene slipper ut er naturlig kun vanndråper.. Kan det være tilfelle at de allerede har startet opp med å tilføre atmosfæren patenterte aerosolerte partikler av aluminium flyveaske barium strontium etc .. som bare er noen av ingridiensene som inngår i weather modification stratoferisk innsprøytning programmet for å kunne stoppe stråling fra solen. Det virker som de ansvarlige her ser på klodens klimatiske systemer som en statisk greie. Saken er den at den er et system dynamisk vekslende. Variarsjoner har der altid vært ,men nå ser man det på som unaturlig ?!… Det er jo faktisk weather manipulation som betyr chemtrails spraying med fly som er det unaturlige. Uten falske manipulerte klimaendringer med fly som sprer aerosoler patenterte værmodifikasjons stoffer kan eller kunne de ikke kreve et grønt skifte. Men siden det ikke kom noen klimaendringer naturlig slik vi ser idag ,da måtte man selvsagt hjelpe naturen litt med kjemisk dope atmosfæren / weather modification. Garantert det pågår !
Se den Svenske dokumentaren på youtube ; Ditt livs viktigste information. Da forstår man mye bedre hvilket bedrag som pågår med det manipulerte klimaet og hvorfor klimaet nå løper løpsk med tørkekatastrofer eller flomkatastrofer mm . Og jordskjelv både her og der muligens trigget pga HAARP som mange nå hevder .

knut
knut
Anonym
Svar til  fjellknut
4 år siden

Ja jeg trodde også HAARP var til jordskjelv. Men det kan brukes til mer altså? Her har vi tydeligvis gått glipp av noe når vi var på Bohemian Grove fjellknut!

fjellknut
fjellknut
Anonym
Svar til  knut
4 år siden

Hehe, vi har nok sovet i timen der ja. Men som CIA og Mossadagenter kan vi vel ikke avsløre for mye – NyS har jo muldvarper overalt ;)

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  knut
4 år siden

Ja disse HAARP systemer kan nok tilføre energi i ulike pulser og format. Det kan vi se nå de driver å formaterer de konduktive chemtrails skapte skylagene i ulike mønstre på himmelen .. Rutenett firkanter og lange ulike varierende zik sak striper sees når de driver å pulser skylagene.. Det er hevdet de kan skape høytrykk og lavtrykk således skape endrede værsystem ved hjelp av HAARP . Nicolas Teslas patenter er brukt for å utvikle dette systemet. Om de kan trigge jordskjelv er ikke unaturlig å tenke seg når disse antenner helt tydelig klarer å forme skylagene å pulsere disse til ulike mønstre. Ingen tvil om at der pågår for tiden en rekke eksperimenter mot moder jord. Værmodifikasjon pågår utvilsomt holdes også nå kloden i et tyranisk klimatisk jerngrep med kjemisk værmodifikasjon og HAARP påvirkning av skylagene. De danner nye helt ukjente værsystemer .De har til å med nå en egen skybibel » der de nye værmod skyene er lagt inn som normale fenomen. http://www.yr.no/artikkel/no-vert-_flystripene_-rekna-som-skyer-1.13441032 Verdas meteorologiorganisasjon (WMO) og er sjølve rettesnora for all kunnskap om skyer. Reine bibelen for dei som interesserer seg for kondensdottar på himmelen.

Det er i følgje National Geographic 66 år sidan sist ei ny sky vart anerkjend. Denne gongen er det ei heil rekkje namn dei skyinteresserte må venna seg til. Totalt 12 nye skytypar er lagt til.

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  fjellknut
4 år siden

Det er da greit å kunne le litt når man ikke klarer å se det pågår værmodifikasjoner med fly og HAARP .. Himmelen over oss er ikke lenger naturlig men kraftig manipulert. Vær byråer samarbeider for å hvitvaske den pågående manipuleringen av klimaet. Stripene på himmelen er årsaken til klimaendringene .!

fjellknut
fjellknut
Anonym
Svar til  Kg vevik
4 år siden

Hvorfor ler du?

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  Kg vevik
4 år siden

Selv om vi har blitt vitner til store ødeleggelser verden over som følge av klimaendringene, gjør vi fortsatt ikke nok fort nok for å redusere katastrofale klimaforstyrrelser, sa Guterres.

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  fjellknut
4 år siden

Det er ingen tvil om at Norge kjemisk dopes med fly som passerer landet om det er fra tyrkia – San fransico eller Aribiske emirater – Califirnia. Uansett dette er metoden for å endre klimaet å legge kjemiske stoffer over Norge.
https://www.flightradar24.com/GRL782/1ec8b516

knut
knut
Anonym
Svar til  Kg vevik
4 år siden

«world shadow goverment. 666» – Du verden, det høres skummelt ut. Er dette et navn du har funnet på? Eller er dette et «offisielt» navn i noen som helst sammenheng? Hvem er de og hvor mange?

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  knut
4 år siden

Verdas meteorologiorganisasjon (WMO) og er sjølve rettesnora for all kunnskap om skyer. Reine bibelen for dei som interesserer seg for kondensdottar på himmelen.

Det er i følgje National Geographic 66 år sidan sist ei ny sky vart anerkjend. Denne gongen er det ei heil rekkje namn dei skyinteresserte må venna seg til. Totalt 12 nye skytypar er lagt til. Tenk litt over hvorfor de legger til hele 12 nye skytyper.. Hvor kommer så disse nye skyer ifra og hvem har lagt disse ut ? Mange av oss ser nettopp at geoengineering værmodifikasjonen med chemtrails legger etter seg nye helt ukjente skyer.. Selvsagt må nå dette ha en klar sammenheng..
Man må være psykopat for å benekte det faktum. Verdens ledelse er utvilsomt av den kategorien. NWO pådriverne eier ikke skrupler for å nå sine mål her i verden.

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  knut
4 år siden

Bare tenk litt over alt som er blitt testet av atombomber siden krigen. Mye er blitt holdt hemmelig som senere har vist at mange har utviklet kreft pga strålingen. https://www.nrk.no/urix/presidenten-i-fransk-polynesia-innrommer-logn-om-atomprovesprengninger-1.14297452
Nå går også våre myndighetene » klart ut » via media å råder folk til å ha jod tabletter klar … https://www.nrk.no/ho/myndighetene-ber-oss-kjope-_atomtabletter__-folket-lystrer-ikke-1.14295644

Hva nå om de stoffene som anvendes i disse værmodifikasjonene ( chemtrails) er litt forurenset med radioaktive isotoper ? https://www.nrpa.no/nyheter/88815/kilden-til-utslipp-av-radioaktivt-jod-trolig-funnet
Det er vel heller ikke helt utenkelig at det kan pågå aktivt utslipp av kjemiske stoffer , basert på hvordan myndigheter har tidligere holdt ting hemmelig for befolkning i landene ,bla mye testing av radioaktive stoffer direkte fra bil eller fra fly ! . Tenker da på hva de drev å testet ut i England på 50 tallet radioaktive stoffer
etc mot dengang helt uvitende mennesker .
Det er jo klart en sterk vilje der ute å kunne manipulere både klimaet vårt og dermed også vår helse.
Siden vi også vet og erfarer at sollyset blir sterkt dimmet bort i et kunstig chemtrails kjemisk basert slamaktig rart tåkeaktig sølvaktig hvitt skydekke. Det er eks ingen konspirasjons teori at det Amerikanske forsvaret har brukt radioaktiv amunisjon under eks øvelser også bla i Irak krigen.
Det er en legemiddel industri som bare tripper av glede over å kunne tilby oss banebrytende medisiner for alle de merkelige symptomene vi etterhvert får av å puste inn en rekke ukjente stoffer. For ikke å snakke om hva nå regnet inneholder etter nedbøren er blitt kunstig utløst med div. chemtrails fra fly. Det er utrolig mange kilder idag til å gjøre oss alvorlig syke. Det å tro naivt at myndigheter og disse hemmelige forbund ønsker oss alt godt..
Kanskje vi burde gå å få disse jod tablettene så vi kan være forberedt på det værst mulige scenarioe. Har ikke nevnt vaksine hysteriet som om vi dør om vi ikke blir behandlet. Det er en hel industri i å putte kjemikalier i kroppen vår. På samme måte er krigsindustrien fint lite interressert i fred.. Bad for bussines å ha lengre freds tilstander.. Så når vi vet at noen der ute ønsker sykdommer krig sult og klimaendringer må vi huske de tjener penger på å holde dette gående lengst mulig. Kriser blir planlagt for årtier fremover. Målet helt i enden er en verdens regjering og digital valuta der alle blir påkrevd microchip for å kunne kjøpe eller selge.. Vi kan gå i årevis å putte hodet i sanden som strutsen , å velge å tro at ingenting av dette skumle er virkelig..
At alt er bare tullete konspirasjons teorier.. Garantert er det ikke det ! Nwo rykker stadig nærmere .

fjellknut
fjellknut
Anonym
Svar til  Kg vevik
4 år siden

Hvis man oppsummerer kort det du skriver, kan det ikke være mange i denne verden som vil oss vel. Altså dem mot oss! Det må sannelig være et ganske betydelig antall med grupperinger av mennesker engasjert i denne geskjeften. Når en tenker på alle som på en eller annen måte deltar, må det jo omfatte en hel haug av yrkesgrupper fra; ingeniører til farmasøyter, piloter, de som lager mat og dem som kontrollerer maten vi spiser, leger og helsepersonell og alle de stakkars uvitende familiemedlemmene deres – og mange andre. Og aller holder kjeft fordi de er med på spillet.

Det har kanskje aldri falt deg inn hvor mange tusener på tusener av mennesker som, på en eller annen måte må ha blitt besatt av én eneste tanke … å skade eller helt ødelegge alle mennesker, seg og sine medregnet!

Kanskje de er microchippet i hjernen, hele bunten.

Hvis man snur litt på det, så kan man jo spørre seg hvem som er hvem. Kanskje jeg er en av dem, kanskje du også? Hvem vet? Microchipper gjør oss jo til viljeløse roboter, eller?

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  fjellknut
4 år siden

Mennesket er slik vi holder på ,nå på vei mot total ødeleggelse.. Om noen ønsker å oprette en ny verdens orden. Ja det ligger i ordet et ønske om å forene verden . Mye finner man i sangen til John Lennon ; Imagin… Hører man på sangens innhold forstår man her nevnes the new world order. New world order (Den nye verdens orden ) Er Lucifers etterligning av Guds fredsrike ( plagiat ) bare omvendt her er det makt eliten de få prosent ,disse spekulative globalistene som gjør seg til herrer over helt vanlige mennesker .
Det er bare å lese joh åpenbaring for å forstå hvor vi bla er på vei … Ja så ser man verden er nesten som er manuskript..
Vi lever på en måte i Guds akvarium » hvis du skjønner hva jeg mener med det ? Verden vår er forhånds skrevet nesten som et hamlet stykke satt på spissen. Lite vi kan gjøre for å stoppe både chemtrails vær klima manipuleringen ,manipulerte krigs konflikter ,terror hoax etc.. Alt av kriser er verktøy for å kondisjonere oss mot målet som er nwo mm. Det gjelder bare å tenke at vi ikke har hele vår skatt på jorden. Som om det var alt vi har ? Det er mer enn vi kan fatte kun basert på jordisk visdom. Det er en verden parallel med vår usynlig muligens men alikevel den finnes. Garantert ! Vi trenger ikke bli redde eller frykte noe som bare kan skade oss her på jorden . Det er noe mer bakom skyene for de fleste. .

fjellknut
fjellknut
Anonym
Svar til  Kg vevik
4 år siden

– Ja, det ante meg. Johannes åpenbaring. Jeg har jo sett anstrøk av apokalyptiske dimensjoner i melankolien! Åpenbaringen er jo full av chemtrails og alt annet som man ønsker å se der. Å predikere dommedag, er vel svovelpredikanters endorfiner.

Det forundrer meg ikke om du er en av de heldige utvalgte 144000?

Og Guds akvarium? Nei det skjønner jeg ikke hva du mener – kanskje fordi jeg sover godt om nettene!

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  fjellknut
4 år siden

Glem de 144000 de har jeg ikke noe med den gruppen der . Tilbake til værmodifiseringen som pågår globalt og regionalt.. Man må forstår det er en agenda idag å bruke bivirkningene av vær modifiseringen til å pushe verden i bestemte rettninger ! Alt henger sammen med at de desperat må ha en grunn for å starte med et » grønt skifte» Når de ikke har grunn lager de en grunn ; klimakaoset vi ser blir dermed produsert og fabrikkert. Det de sier de ønsker å redde oss ifra er det de skaper med kjemisk chemtrailing av atmosfæren. Svindel basert klimaforskning iscenesatt for å ha en grunn de ikke har på ærlig vis. Samme med både terror krig klimakriser .Alt sammen rett å slett iscenesatt tull. Bare for å pushe oss i bestemte rettninger (grønt skifte «blir klimaet kjemisk manipulert frem med chemtrailing av himmelen. Media er med på bedraget og hvitvasker og forvirrer oss til å nesten tro på dette.; https://www.nrk.no/urix/ny-studie_-canadas_-kinas-og-russlands-klimapolitikk-leder-mot-fem-graders-global-oppvarming-1.14298261
Man kan selvsagt nå lure på når er egentlig grensen nådd for dette kunstig opprettede » klimaeventyret med co2. » ?
Det utnyttes ihvertfall maksimalt nå disse tildels enorme bivirkningene som blir av den patenterte kjemiske chemtrail værmodifikasjonen som bedrives . Verden vil jo bedras .
Det er virkelig skumle interressante tider vi lever i nå ,en tid der alt skal forandres å plukkes i filler.
Det som før var normal er nå unormalt. Og det som før var hinsides unormalt,det gjøres normalt etter at globalistene har bedrevet sitt renkespill i div organer som er i medias søkelys . Klimaet på kloden forandres nå med viten og vilje for å kunne herske og domminere oss mot fengsels planeten . Vi lever i et ekte klimatisk diktatur slik vi ser værmanipulasjoner blir holdt hemmelig neddysset . Som disse chemtrails vær mod aktiviteter blir fremholdt som kun litt uskyldig «kondens» .Kun et Bedrag da de tilfører atmosfæren og lagene der oppe kjemisk formulerte aerosoler (partikler ) fra fly som beviselig med det blotte øye sees dimmer bort den blå himmelen og sollyset
,noe som sees klart og tydelig endrer
klimaet. Det er lettere for folk å godta en behagelig løgn enn en ubehagelig sannhet. Det er mye behageligere å velge å tro at makt eliten globalist psykopatene ønsker oss bare godt. Det er svært ubehagelig å ta innover seg fakta som alternativ informasjon som media har bevisst luket bort fra vår viten . Ferdig opplest informasjon ferdig filtrert av en ikke så veldig uavhengigg presse korps er så mye bedre å slå seg til ro med. . . Det folk ikke vet har de ikke vondt av å ikke vite sier ordtaket .. Ja muligens i begynnelsen . Men så garantert ikke etterpå.. Nå utvikles alle systemene som skal elektronisk kunne gjøre oss til microchipede slaver av disse bilderberger globalistene.

fjellknut
fjellknut
Anonym
Svar til  Kg vevik
4 år siden

Det hjelper ikke hvor mange ganger du gjentar deg selv, det blir ikke sant av den grunn!

Men du får nå bare fortsette å synge den samme visa – jeg er gått lei av den!

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  fjellknut
4 år siden

Ja helt enig at vi ikke lenger behøver terpe på noe så opplagt som den pågående værmodifikasjonen med fly (chemtrails spraying ) http://weathermodification.com/aircraft.php
Det er jo bare å studere nøye på flightradar24 på nettet ,så ser man flyene passere Norge som etterlater disse ekspanderende kjemiske striper som dimmer bort den blå himmelen ,dvs inn i et slørete gardin lignende skydekke dis . Flyene som ofte «kommer som besillt » fra utlandet har ofte tatt store omveier under overfarten ,noe som ofte reiseruten til disse danner mer en halvsirkel 180° grader (i forhold til disse fly egentlige reiserute A- B ) så man kan spørre seg hvorfor ?! Så det er klart fly drivstoff er også ganske dyrt ,så vi må her legge til grunn at disse flyene deltar i en ganske vel organisert spray aktivitet ,dvs for å kjemisk endre klimaet med mye kunstig skapt skydekke. Kanskje billigere flydrivstoff der flyene tar av fra kan være en grunn av flere årsaker.
Uansett motiv , Som resultat får vi nå disse siste års kraftige klimaendringer som resultat ,disse klimaendringer vi hører så mye om i media skyldes påstås skyldes (co2 ) falsum ! Det er klart et sterkt ønske om å nettopp skape store klimatiske endringer med slik kjemisk atmosfærisk fly aerosol behandling .(oppvarming ) tørke eller flom katastrofer oppstår da alt etter hva slags kjemisk behandling de utsetter atmosfæren for i de ulike områdene de behandler .
Kan også anbefale folk å se den Svenske dokumentaren i 3 deler på youtube : Ditt livs viktigste information . Det tar gjerne litt tid å la det demre om den pågående kjemiske sprayingen over landet. Men bedre sent enn aldri heter det .
Så tilslutt klimaet vårt er utvilsont sterkt forfalsket, slik at co2 påstandene skal bli holdt frem som H årsaken til de siste års klimaendringer.
Dette er et falsum bedrageri uten sidestykke i historien. Weathermodification.com
Send Us Your Request
We appreciate your interest in the meteorological services and products of Weather Modification, Inc.

If you wish to receive more information about atmospheric assessment and evaluation, cloud seeding, weather radar systems or environmental monitoring, please complete the form below. Our team of experts will answer all of your questions to the best of our ability.

Resumes submitted through this form will not be accepted. Please use the form provided under the Careers tab.

First Name*
Last Name*
Organization
Address
Address 2
City
State
Zip
Contact Method* Phone
Email
Phone*

Format: 555-555-5555
Email*

Format: user@domain.com
Comments*

fjellknut
fjellknut
Anonym
Svar til  Kg vevik
4 år siden

Ved manglende kunnskap overtar dumskap. Da er det enklere å sy sammen enkelthendelser til en eneste stor sammenheng.

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  fjellknut
4 år siden

Har bare beskrevet hvordan klimaet blir forfalsket ! At fly passerer landwt som etterlater striper med kjemiske substanser /partikel aerosoler som skaper et kunstig klimaendrende skydekke. Vil man til bunns i både klimaendringer og global oppvarming ,da må man først forstå den pågående vær modifikasjonen . Man kan bla gå inn på flightradar24 på nettet å studere flyene son fra utlandet passerer landet som sprer aerosoler av kjemiske patenterte aerosoler. Vil man bedre forstå at klimaendringene er en gigantisk svindel kunstig fremprovosert ,da bør en se den Svenske dokumentaren i 3 deler på youtube ; Ditt livs viktigste information. Det er tross alt noen som ser bedrageriet og dets omfang worldwide. Co2 får skylden når det egentlig er værmod som er årsaken utført med fly som sprer kjemiske us patenterte kjemiske stoffer /partikel aerosoler.

fjellknut
fjellknut
Anonym
Svar til  Kg vevik
4 år siden

Mer du gjentar deg selv, mer viser du din dumskap ;)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Kg vevik
4 år siden

Veldig bra skrevet og helt korrekt Kg, kjekt å se personer som er så opplyste som deg. :)

Det Knut/Fjellknut sier kan du ta som en bekreftelse på at det du sier er 100 % fakta.
Knut/Fjellknut er satanister og alt de sier er opp ned, det som er livsfarlig er sunt i deres verden og det som er svært sunt og helsebringene er livsfarlig i deres verden. Alt er opp ned, Krig er fred og Frihet er slaveri. Løgn er sannhet og sannhet er løgn.

Men for all del, slik er det skrevet de skal være i disse siste dager, de fleste skal la seg forføre av prinsen av denne jord.

Så er det noe du lurer på så bare spør Knut/Fjellknut, det motsatte av det dem sier er alltid fakta. :)

fjellknut
fjellknut
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Nei nei smurf, slapp helt av. Alt er som det alltid har vært, opp er opp og ned er ned. Alt annet er også helt i vater, det er nok det at du aldri blir bra av den fryktelige svimmelheten din!

Forresten har jeg nettopp hatt kontakt med CIAs hovedkontor her i Norge (60 meter ned i fjellet på et meget hemmelig sted) De har gitt noen av oss i oppdrag å følge med på hva dere avslører her på speilet. Det går daglig krypterte rapporter. Jeg spurte ved en anledning om det kunne være noe i alle disse påstandene om chemtrails, falskt vær og kjemiske klimaendringer og andre imitasjoner med den hensikt å langsomt utslette menneskene. De avviste dette øyeblikkelig.

Men som du vet, ligger det ufos bemannet med aliens rundt Jorda høyt oppe i atmosfæren. CIA er effektiv, så de kontaktet moderskipet og sendte spørsmålet videre dit og samtidig en klarhet i om dem der oppe står bak en sånn plan for menneskene på vår klode. De kvitterte en telepatisk beskjed til mottakerkontakten nede i fjellet. De var helt uvitende. De drev ikke på med slikt! Dette var en helt ukjent problemstilling der hvor dem kommer fra.

Sånn, da kan du krype tilbake til hula di og slappe av ;)

Strendan
Strendan
Abonnent
Svar til  fjellknut
4 år siden

Siden all informasjon du baserer din argumentasjon virker å komme fra samme mediehus som er gjester hos bilderberger group er det veldig vanskelig å føre en saklig diskusjon. Agenda 21 tar for seg værmodifisering blant annet, og er ikke oppspinn det er et avtaleverk som de fleste europeiske land har signert. Dersom interessen din for dette temaet er tilstede, anbefaler jeg at du leser deg litt opp.

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  fjellknut
4 år siden

Disse «ufo lignende «farkostene som mange har fått øye på ,de må være laget for å spre div kjemiske stoffer (aske?) som danner kunstig skydekke på himmelen. Tro det eller ei ,har nå fanget en slik tallerken lignende sak på mitt kamera. Først ikke synbar med det blotte øye ,før jeg studerte et bilde . Da kunne man tydelig se røk skyen etter farkosten. Godt mulig et NASA utviklet fartøy» for å bedrive aerosol chemtrails utslipp aerosol innsprøyting mellom skylagene . Det er tydelig en agenda bakom å skape store klimaendringer ved hjelp av kjemiske utslipp, også prøve å etterligne vulkansk aktivitet. Kondenserings kjerner (ørsmå partikler )må til som et medium kondens kan videreutvikles til skydekke. Å skape kunstig frem manipulert klimaendringer er en agenda for å pushe oss mot » et grønt skifte» alt er et diger skitten hoax svindel . https://www.nrk.no/urix/statsleder__-gud-forby-at-vi-forblir-generasjonen-som-sviktet-menneskeheten-1.14322912
Dette de her skriver (link) ovenfor er typisk for løgnen som serveres og ganske
manipulativ utspekulert brainwash… Media fremfører dette «spillet for galleriet «

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Når vi nå vet at klimaendringene er fremmanipulert ved hjelp av geoengineering bør vi forstå det er en del av en stor global agenda. Klimaet forfalskes ved hjelp av weather modifikasjon . Det er bevist at stoffene som brukes er basert på vær modifikasjon patenter. Kjemikaliene som er påvist er Aluminium oksyd (Nanopartikler ) Barium ,Strontium ,Kobber ‘ lithium etc.. Også svovelholdig flyveaske avfall fra kullkraftverk er funnet brukt i deler av vær modifikasjonen. Man kan ofte se ved regnfall regnvannet skumme pga konsentrasjonen med kjemikaliene som nedfallet inneholder. Selv om fra media og div organisasjoner benektes sprayingen pågår er dette en ned dysset aktivitet som pågår i en relativ stor skala. Vi vet nå at det er selve weather modifikation( chemtrails ) som i seg selv med bivirkningene skaper de siste års tildels alvorlige klimatiske endringer. Bivirkningene av chemtrails sprayingen blir aktivt brukt for å promotere co2 teorien. Dette er ikke annet enn et falsum !
Nå varsler faktisk media og vær byråene og fagorganene at de skal benytte en lignende dimming av solen med nettopp lignende metode ,den som den de benekter allerede pågår med (chemtrails) . I grunnen ganske patetisk å nå lufte i media det de har så hardnakket benektet pågått i mange mange år allerede . Det er trist de lyver og forfører publikum på denne måten de gjør nå helt åpenbart som om vi var stokk dumme ! ? Det de lufter som fremtidens eksperiment pågår utvilsomt nå om dagen ! Forskernes ville science fiction-idé: «Dimme» solen for å redde klimaet
https://www.tv2.no/nyheter/10242855/
Husk det finnes nesten ikke lenger noe naturlige skyer på himmelen. De fleste skyer er enten modifisert eller kunstig basert på chemtrail sky såing fra fly kjemi+ HAARP påvirkbare antenne påvirkning brukes også for å påvirke de konduktive kunstige skylagene på ulike måter jeg ikke skal ta opp her nå .
Man kan hvis man er riktig heldig oppleve blå himmel en kort periode, bare for å oppdage at fly etter en stund nå kommer ofte inn over landet fra utlandet å legger igjen kjemi striper ,slike som ofte på kryss og tvers sprayer som etter en stund vil tydelig ekspande og sees tilgriser himmelen på en slik måte at himmelen blir fullstendig tildekket av et kunstig skydekke gardin. Blå himmel forsvinner og solen dimmes bort.
Dette kunstige chemtrails skapte skydekke blir så kjemisk behandet med div patenterte kjemikalier når de omsider en dag ønsker nedbør ,dvs skal frigis fra disse kunstig manipulerte nevnte skylagene. Så vi ser klimaet er pr dags dato kraftig forfalsket. Himmelen innhylles i kjemiske kunstig slam.
Det går heller ikke lenger ann å tolke været, eller ved hjelp av et barometer se om det blir sol eller regn.
Så forfalsket er nå klimaet blitt dessverre. Lovløse tilstander råder i atmosfæren som kjemisk tilgrises og også sees tydelig pågår på himmelen.
Media fremfører maktelitens klima
bedrageri .
Nå kan de fremføre hva de enn ønsker
som » bare er et slags spill for galleriet.» Media sin posisjon og makt er tydelig og nåde den som rokker ved politisk korrekte co2 påstander og co2 påstanden om årsak til klimaendringene. Stadig flere får nå øynene opp for dette spillet om klimaet.

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Turkish Airlines deltar aktivt med å biologisk chemtrail spraye atmosfæren over Norge. Sees lett på bla flightradar24.com

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  fjellknut
4 år siden

Nå begynner det å bli alvorlig ! https://youtu.be/XlLOBGz-2TU

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  Kg vevik
4 år siden

Som jeg har nevnt tidligere er det bare å studere flyene som passerer Norge for å skjønne at overflyvingene er en del av en agenda for å kjemisk dope atmosfæren. De samme flyene går igjen i disse chemtrails overflyvingene . Som i de rene team sprayes nå Norge. https://www.flightradar24.com/LOT3/1ec89e89

Strendan
Strendan
Abonnent
Svar til  fjellknut
4 år siden

Chemtrails er og blir en virkelighet, hvorfor er dette et tema i FNs klimapanel dersom det var oppspinn.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Strendan
4 år siden

Chemtrail ble også brukt til å få brannene i California til å ekspandere, i dagene før de store brannene var det ekstremt med chemtrail, aluminiumen virket som bensin og brannen spredde seg i enorm hastighet.
Paradise ble brent ned til grunne og utslettet med vilje i et satanisk ritual.

Se 15 min ut her for de som ikke gidder å se hele.

The Aftermath of the FIRES! Acceleration Radio – Nov 27th, 2018

https://www.youtube.com/watch?v=VHdVLXriNp4

Huset til L. A. Marzulli brent ned til grunne med alt han eier og har.
L. A. Marzulli er en av verdens fremste eksperter på vår ukjente forhistorie samt de gamle Nepilimer kjempene og mye mye mer.

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  Strendan
4 år siden

Kjemikalier
For å gjøre dette vil de sprute sulfatmolekyler opp i stratosfæren, ca 20 kilometer over jorda. Ifølge SNL er sulfater er en fellesbetegnelse for salter og estere som avledes av svovelsyre.

De presenterer i et regnestykke over kostnader over 15 år, og tenker seg et starttidspunkt i år 2033.
Det er et faktum noe lignende pågår allerde i stor skala ,noe som har skapt de siste års rapide klimaforandringer . Bivirkningene av chemtrails weather modification har dannet grunnlaget for co2 feberfantasiene..

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  Strendan
4 år siden

Ja nettopp de som prøver å dekke over at det pågår «kjemisk doping» av atmosfæren /lufthimmelen må være betalt for å dekke og skjule det som pågår. De er nok også ganske spaltet når de ikke klarer å se at geoengineering ikke er noe eventyr ,men noe som har mer eller mindre pågått siden krigen og lenge før det dog i mindre målestokk enn det vi ser idag. Idag blir klimaet kraftig endret og forandret på en måte som minner mer om en krig . Målet er å kunstig skape både klimatiske endringer og oppvarming som skaper klimatisk kaos. Så brukes de kunstige bivirkningene av den klimatiske dopingen ( chemtrails ) til å promotere co2 teorien som har økt co2 som årsak til de klimatiske endringene. Verken myndigheter eller media kan man ha tillit til for de er med på det » klimatiske spillet for galleriet. » Alle skjulte agendaer har konsekvenser mye større enn de fleste aner. Målet er utvilsomt del av de målsettningene makt eliten the deep state shadow goverment har satt. En verdensregjering new world order heldigitalisert sådan. Agenda 21 etc. Alle organisasjoner de har startet opp er kun verktøy for å kunne forme verden til dette omsider nye verdensrike. Så når man hører John Lennon s sang imagin skjønner man den forteller om målet til makt eliten. De fører filosofiene til filosofen Platon verdier. Makt eliten ser på seg selv som «gull mennesker» med rettigheter over oss alle andre som de ser på som mindre verd og kan ofres. Okulte klubber og organiserte sådanne har nå klart mye via den elektroniske tidsalder å bygge opp en struktur de vil bruke nettopp til å realisere the new world order… Den kjemiske sprayingen er kun del av flere verktøy eller innstrumenter for å realisere planen om å ta full kontroll over menneskeheten. Slik de tok fra oss fn båndet å erstattet det med dab vil de også om få år gjøre med våre penger. De vil ta fra oss fysiske betalingsmidler å erstatte de med kun elektroniske . Slik vil de også nå bytte ut bomstasjoner med full gps overvåking under påskuddet at dette er mer rettferdig. Når planen er allerede satt for hvordan de ønsker å transformere verden inn i en slags matrix verden. En verden der kina allerede viser veien . En verden slik beskrevet blir bare til ved nøye planlegging . Alle store hendelser enten det er klimaendringer terror. Krig mm er bare hovedsakelig iscenesatt for å herske å lage mye systemer som fører oss mot målet for globalistene som er the new world order digitale diktatur. Det blir gitt alle en microchipp enten i handen eller i pannen. Så kraftig dominert ender verden pga alle hendelsene vi ser idag som er fabrikkerte. Målet helliger middelet sies det. Og det er nettopp målet nwo som de på død og liv ønsker å realisere . All manipulasjonen vi ser idag og kunstige flagg operationer er kun virkemiddler. Så please ikke tro på media eller myndigheter de svarer alle for globalistene bilderberger klubben.

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  fjellknut
4 år siden

Jeg kunne ment kondensfjerner men her klarte du ikke å avspore mine påstander om den pågående geoengineeringen . Vi lever på mange måter idag i en slags Matrix tilværelse med mye fordekt spill for galleriet. Matrix» er en virtuell verden som alle mennesker holdes fange i, uten å vite det. Dette gjenspeiler Platons lignelse med mennene i hula. Platons lignelse går ut på at om en mann har levd hele sitt liv nede i ei hule, lenket, og kun har skygger å se på veggen foran seg – hva ville han da kalle dette han så på veggen? Svaret er «virkeligheten»,

Atle Abrahamsen
Forfatter
Svar til  Hallvar
12 år siden

Ok Hallvard, la oss si at «chemtrails» bare er bullshit, at stripene som skygger for solen og legger et lokk på atmosfæren vår bare er kondens-striper;

Er det i seg selv noe bra da? Er ikke det en katastrofe i seg selv?
Dersom dette er kondens-striper, så må vi sette ALLE fly på bakken!
Begynn å ta båt og tog igjen.
Jeg driter i at du bruker to måneder for å komme til junaiten, du har INGEN rett til å skyggelegge solen min, din kapitalistiske søvngjenger.

Ser du pointet?

Either way er dette galt, og vi må si ifra!

Så om du Hallvard ikke blir med på chemtrails-demonmtrasjoner, så har du pokker du meg et samfunnssansvar til å møte opp på condens-trail demonstrasjoner!!!

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Atle Abrahamsen
12 år siden

ON POINT

klumpen
Abonnent
Svar til  Atle Abrahamsen
12 år siden

Det har lenge blitt forsket på hvordan contrails påvirker klimaet.
Google contrails + research og du finner mye.

Hallvar
Hallvar
Abonnent
Svar til  Atle Abrahamsen
12 år siden

Hei. Kondensstriper frå fly henger i lufta i større eller mindre grad igjen alt etter kor stor luftfuktighet som er i lufta. Kondensstriper utgjer ein jævlig liten del av himmelen på ein solskinnsdag (eller ein annan kva som helst dag).

Poenget ditt er at du ikkje liker «chemtrails» fordi dei skugger for sola? I så fall er det ein jævlig håndterbar haldning til konspirrasjonsteorien enn kva den gemene hop her på NS.

Eg ser ikkje heilt poenget med at me må ta båt for å kome oss over Atlanteren berre fordi det er overskya?

no problem
Abonnent
Svar til  Hallvar
11 år siden

påstand 1 er feil
påstand 2 er feil
påstand 3 er feil
cehmical trails foregår i nato land ble begyntt som forsøk i tyskland på slutten av 1960 tallet.
og selvfølgelig hallvar er det en chemtrials bak et fly så er det en chemicaltrail
og er det en kondes stripe bake et fly ja så er det det og ikke en slikk idiotis påstand du kommer med-
Chemtrails (eller kondensstriper som eg ville kalladet)
og forøvrig er chemtrails ett kalle navn- det korekt navet er AEROSOL
og ja det er ukjent om du blir syk av den speklasionen er at der er så kraftige
kjemikalier i den at det trekker inn i mennske kroppen og reduser imunforsvare
grunnet høye mengder av aluminium i små partikkler og kjemikalier i stripene

og tro at de lager en stripe som er brukt for å reduser tempraturen på jorden og at denne ikke inholder noe er jo direkte dumt.

Og punkt 2 og 3 er jo direkte useriøs du må jo greie å være så oppegånde å se om noen sier noe som er inlysend feil så kan du spare deg for å bringe det videre.

der i mot noen av bilden her i artikelen de ser ikke ekte ut

pederabraham
pederabraham
Abonnent
Svar til  Hallvar
11 år siden

Ja, enig med deg. Og kva med dei som skal stå bak dette? Dei sprayar noe vel seg sjølv og familien sin i same rennet? Blir no som å skyte seg sjølv i foten, med mindre dei bur i skyane då sjølvsagt, kanskje er det aliens? Teorien om chemtrails er heilt bak mål spør du meg.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  pederabraham
11 år siden
jepsipepsi
jepsipepsi
Abonnent
Svar til  pederabraham
11 år siden

Selvfølgelig blir det som å skyte seg selv i foten…å spraye befolkningen med chemtrails. Disse som «står bak» (NWO, satanister og evil aliens osv osv) må jo nødvendigvis tråkke rundt på landjorda de også. Bare vås. Og hvorfor vil disse NWO-folka ha oss til å slutte å røyke???? De burde jo kanskje ha fått med seg at det er mye mer effektivt at folk røyker seg i hjel, enn at de sprayer oss med «chemtrails». Makes no sense…

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  pederabraham
11 år siden

Selvfølgelig høres det helt sykt ut dette med chemtrail. Men det første man må gjøre er å prøve å finne ut om det faktisk skjer eller ikke, så kan man ta for seg de ulike teoriene for hvorfor de gjør det. Å nekte for at det forekommer fordi det virker utrolig absurd, blir å begynne i feil ende. Veldig mange forbrytelser virker jo absurde, og man kan jo ikke la kjeltringene slippe unna pga. det.

Det er spørsmålet om motivet med chemtrail som er det vanskeligste å finne ut av. Har man konkludert med at chemtrail faktisk forekommer i det «skjulte» (rett foran nesa på oss), så oppleves det som helt uakseptabelt. Motivet er neppe av det positive siden de skjuler aktiviteten, som sikkert også er utrolig kostbart.
De har ihvertfall lykkes godt med å skjule motivet.

Det mest nærliggende er at chemtrail har noe med klima, HAARP, sykdomsspredning eller mind control å gjøre, tror nå jeg. Har jo selv observert hvordan mange mennesker skifter meninger over natta, feks. fra å mene at 9/11 kunne være en inside job, til å le av en slik «utenkelig» påstand. Hvis et slikt «tilbakeskritt» skyldes chemrtail/HAARP, så er det forståelig at de gjør det. Myndighetene/media bestemmer da virkeligheten fordi befolkningen bedøves. Men dette er bare nok en teori fra min side. Mange av maktfolkene vet at det forekommer, og derfor kan de også ta sine helsemessige mottiltak som vi vanlige ikke har muligheten til i form av tabletter eller annen behandling.

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  pederabraham
4 år siden

Psykopater bryr seg ikke om de sager av gren de sitter på sammen med oss andre . Eller om de skader kloden slik at alt liv utslettes.. Behoved for makt for en psykopat betyr mer enn sunn fornuft. Verdens ledelse psykopater er okult organisert ,og disse folkene bryr seg kun om den enorme makten alle konspirasjoner gir. Trist men verden vil bedras.. Husk kunnskap øker smerten . En behagelig løgn er lettere å akseptere enn en ubehagelig sannhet. Neste gang du googler eller går inn på wikipedia da benytter du de okultes media..

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  Hallvar
4 år siden

Forsøplingen (kjemisk) med chemtrails som pågår i atmosfæren forårsaker klimaendringene og ikke primært co2. Co2 øker proposjonalt med økt temperatur. Som igjen er forårsaket som nevnt tidligere skyldes sprayingen med chemtrails aerosoler fra fly (patenterte) Om klimaendringene kan reverseres er avhenggig om værmodifikasjonen avsluttes i tide. Men mulig det ikke kan stoppes pga det er god bussines å spraye kjemikalier og værmodifisere… https://www.nrk.no/norge/kongen-mener-det-vil-bli-vanskelig-a-reversere-klimaendringene-1.14355692

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  Kg vevik
4 år siden

Hallvar
Hallvar
Abonnent
Svar til  baugen
12 år siden

Berre for å ha det nemt:
Alle taggingane avbilda i artikkelen er laga avsamme person. Ref «Stadig flere er blitt oppmerksom på de kunstige himmelstripene som visse flyvninger etterlater seg.»

Eg ler meg ihjel. Kanskje Hans Gaarder skulle gjort litt meir ut av CVen sin. Herregud…

Terje
Skribent
12 år siden

Tok bilde av de samme flyene da var de over vestfold, jeg tror muligens dette var jagerfly. Fikk sett godt på dem da de var rett over meg men satt i bilen så fikk ikke tatt bilde der å da. det var 4 små fly så ikke ut som det var passasjerfly. Men før jeg satte meg i bilen fikk jeg tatt 4 bilder men kan ikke legge de ut her.

greenbeam528
Abonnent
Svar til  Terje
12 år siden

lignet ikke på jagere fra mitt ståsted, heller mot droner, disse flyene
flyr ofte lavt, men er vanselig å få i fokus (små)?

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Terje
12 år siden

Mange fine bilder her. Riktig – dette er 4stk jagerfly som flyr tactical loose formation – line abreast – mutual support. De har en blokk klarering fordi det bakre flyet ligger i en annen høyde. Mest sannsynlig godt over Angels28 = FlightLevel280. Alle flyene har contrails/scratching som er helt normalt når temp og fuktighet fremkaller det, stort sett prøver man å fly i høyder uten scratching om man kan velge.
Aluminium/Chaff el. kan benyttes for å gjøre flyene usynlig for radar, men lite sannsynlig at ditto blandes i jagerflybensin.

Spotter
Spotter
Abonnent
12 år siden

Det som hadde vært interessant er å fått sett sidde flyene på nært hold, og ikke minst hvor denne «guffa» kommer fra.
Om man hadde brukt en kraftig kikkert kan man kansje se hva slags fly som legger disse stripene, og om man kunne fått bilde av at «guffa» kommer fra egne dyser og at det ikke er damp/kondens fra motorene hadde det kansje vært lettere å fått folk til å våkne…???
Noen som har en formening om vanlig kikkert funker eller om man må ha «stjernekikkert»?

klumpen
Abonnent
Svar til  Spotter
12 år siden

Er det verden trenger? Enda flere bilder? Hva med noen labforsøk som knuser hva fysikken lærer oss om sammenheng mellom trykk, temperatur, luftfuktighet og metningspunkt? Det burde faktisk være en såre enkel sak.

Jeg holder ikke pusten ;) .

CP
CP
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

Som manipulert (av eliten) naturfaglærer er jo den fysikken jeg har lært vranglære. Så jeg er mer enn gjerne med på å «knuse fysikken» med et labforsøk.

Gi meg beskjed hvis det er noen som har en brukende oppskrift på hvordan vi skal knuse all vranglæren som fysikken forteller oss her nede.

Hallvar
Hallvar
Abonnent
Svar til  CP
12 år siden

Som naturfaglærer har du gått gjennom 16 års skulegang. Når gjekk det du har lært over frå å vera riktig lære til å være vranglære?

Erdu heilt sikker på at 2+2 er 4? Det kan jo hende at CIA har manipulert lærebøkene allerede frå 1. trinn på barneskulen. Skal ein følge retorikken til artikkelforfattarene på nyhetsspeilet ville det strengt tatt vera rart om ikkje det var tilfelle. (Les CIA som «NWO» om du vil…)

Om ikkje innlegget dit var ironisk set eg pris på om du gjer beskjed kva for skule du underviser på, slik at eg kan senda ungane mine på ein annan.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  CP
12 år siden

På skolen undervises barna teorien om at muslimer er de eneste terroristene.
Noe lengere unna sannheten kommer du ikke: http://www.loonwatch.com/2010/01/not-all-terrorists-are-muslims/

Når skal barna overvises og ikke undervises med falsk kunnskap? Statsterrorisme, hva betyr det kjære lærer?

CP
CP
Abonnent
Svar til  CP
12 år siden

«På skolen undervises barna teorien om at muslimer er de eneste terroristene.
Noe lengere unna sannheten kommer du ikke: http://www.loonwatch.com/2010/01/not-all-terrorists-are-muslims/

Når skal barna overvises og ikke undervises med falsk kunnskap? Statsterrorisme, hva betyr det kjære lærer?»

Hvor i læreplanen finner du «teorien om at muslimene er de eneste terroristene» Armin?

Læreplanen finner du her: http://www.udir.no/grep/Kunnskapsloftet-fag-og-lareplaner/

Tipper du aldri har lest hva som faktisk står der.

hotspot
hotspot
Abonnent
Svar til  CP
12 år siden

Jeg lærte nå en del om terrorister blant annet i Nord-Irland. Det er ikke annet patetisk å komme med en slik påstand…

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Spotter
12 år siden

Pilot Films Jet Spraying Chemtrails
http://www.liveleak.com/view?i=23e_1280185964

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
12 år siden

Ifølge de som benekter cemtrails viser denne videoen bare EKSTREMT RASKT SKIFTENDE VÆRFORHOLD, alle kan jo se det.
Ler godt.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
12 år siden

Nedenfor fra vår «flyver» (eller PST) «huskarlahvot»

– En teknikk som har vært prøvd ut i psyop-miljøet er å diskutere med basis i anerkjent vitenskap og referere til relevante fagmiljøer innenfor tema
—————

Dette kan fortolkes som en debunker benekter chemtrail i sin helhet. Greitt, men hvis NS følger opp technobabbel blir alt sammen som en skepsis-debatt med technobabbel.

Mange NS’ere svarer omatt og omatt på de samme sirkelargumentene som gjentas …slik at noen analyse av konspirasjon forsvinner. Legg merke til i hvilken grad de hopper unna alle kilder som er noe annet enn technobabbel.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  kjell108
12 år siden

Hvorfor tror du PST har vokst sinnsykt? 800 ansatte jobber der idag, for å overvåke politikerne? haha De er her og andre steder hvor folket er farlig nær sannheten de skjuler. I USA jobber nå 1 million i etterettning, regjeringen er i ferd med å tilbakestille fryktbalansen, de er redd foolket nå, vi er ikke redd dem!

Fanfarlo er PST

Huskavarlot har fortsatt ikke skjønt det men tvilen vokser som kreftsvulsten

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  kjell108
12 år siden

Hey…

«Fanfarlo er PST

Huskavarlot har fortsatt ikke skjønt det men tvilen vokser som kreftsvulsten»

Og det kanskje fordi det er usannsynlig at PST har kontor i Mo i Rana?

Vel, er ikke det typisk; ikke er vi betydelige nok til å ha chemtrails over oss, og ikke kan vi være hemmelige agenter. Er dere distriktsfiendtlige, eller..? :-)

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  kjell108
12 år siden

Du har jordbruk i Mo i Rana har du ikke? Må ikke nødvendigvis være folketomt, matareal er menneskets viktigste organ.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  kjell108
12 år siden

Armin:

Mo i Rana er først og fremst en industriby, med den største ansamling av metallindustri i landet. Vi har vært plaget med kraftig forurensing i flere ti-år så noe fra eller til fra skyene ville vel ikke hatt særlig effekten .. :-)

Jeg så Norwegian-fly som fløy over her i dag i 10-tida. 4 timer senere kunne man fremdeles svakt ane skyene fra dem på himmelen. Var det chemtrails eller contrails?

I følge deg selv så varte den lengste contrail du har registrert i 45 minutter?

Her er noen undersøkelser jeg gjorde før helga:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/stopp-chemtrails-utslippene-na/comment-page-9/#comment-45073

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  kjell108
12 år siden

huskalavhot skrev.Mo i Rana er først og fremst en industriby, med den største ansamling av metallindustri i landet. Vi har vært plaget med kraftig forurensing i flere ti-år så noe fra eller til fra skyene ville vel ikke hatt særlig effekten ..

Jeg vil vel kanskje si det motsatte.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Glem CO2-utslipp som klimaforstyrrer og miljøtrusel! Det er bare en avledningsmanøver som den globale makteliten har funnet på.

Chemtrails-utslippene er den største truselen nå! Både som klimaforstyrrer og miljøtrusel. Dette er noe den globale makteliten håper og tror at vi i massene ikke skal våkne opp og gjennomskue. Vil de oppfatte det som at vi samtykker i chemtrailingen så lenge vi tier om den?

Isåfall er det vel på tide å rope ut at «Stopp – hva i all verden er det dere sprayer oss med?!»

Dette er bl.a. gjort i denne ferske dokumentaren:
http://beforeitsnews.com/story/237/719/The_chemtrail_agenda_exposed_Watch_What_in_the_World_are_They_Spraying_Complete_version.html

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

«… et korps av selvoppnevnte eller innhyrte “informasjons-agenter” som er iherdig opptatt av å bortforklare det som praktisk talt enhver nå kan se med sine egne øyne, fremfor å delta i letingen etter svaret på chemtrails-gåten.»

Mausi, qvark, fanfarlo og klumpe-blobber’n – har dere forsovet dere?!

Klokka er snart 10 om morgenen og det er en ny arbeidsdag.

Nå må vel snart noen av dere komme på dagskiftet for å unngå skrape fra deres skepsiske oppdragsgiver.

Kom nå og vis oss det fremste innen psy-ops metodikk for å få folk til å velge å ikke tro på det de ser!

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Ulven
12 år siden

En teknikk som har vært prøvd ut i psyop-miljøet er å diskutere med basis i anerkjent vitenskap og referere til relevante fagmiljøer innenfor tema. Men dette er under revurderingen da en slik fremgangsmåte ikke ser ut til å ha noen effekt overhodet. Til stadighet må man gi tapt for hardtslående motargumenter som:

– Stadig nye bilder av jetstriper
– Copy/paste fra rense.com og lignende sannhetskilder
– Linker til mer-eller-mindre hjemmesnekra youtube-videoer
– Spekulasjoner rundt motivene til non-believers (betalte agenter / mind control..)

Eller man blir rett og slett utfintet av at debatten ledes inn på et nytt tema, så snart man nærmer seg en slags kjerne av saken.

Det er nå bred enighet innad i miljøet om å trykke litt hardere til, og vri litt på sannheten (m.a.o. lyve!) i det formål å oppnå det man ønsker; the Ultimate Debunking of Chemtrails (UDC). I dette tilfellet vil hensikten hellige midlene.

En teknikk kan for eksempel være å referere til telefonsamtaler, og ikke helt si sannheten om hva som ble sagt. Eks: «Jeg har nettopp snakket med Gaarder på telefon. Han sa han ikke trodde på chemtrails han heller, men han likte å skrive om temaet siden det genererte veldig mange hits til nyhetsspeilet.»

Man kan også lyve om andre faktiske opplevelser: Eks 2:»Jeg så Smurfen på rådhusplassen i dag. Han var med i en leikarring-oppvisning! Han så ikke syk ut overhodet!»

Så nå vet dere det!

Her er forresten målingen over nedfall i Oslo de siste dagene (fra luftkvalitet.info). «Den massive sprayingen» har i alle fall ikke gjort spesielle utslag her:

mausi
mausi
Anonym
Svar til  Ulven
12 år siden

Hva i huleste er det egentlig du vil? Med en gang noen svarer deg og du føler du kommer til kort, fordufter du fra diskusjonen. Det samme ser jeg på VGDebatt. Mange som har svart deg der, men du viker fullstendig unna. Og i diskusjonen i Kong Harald-tråden her på Nyhetsspeilet ignorerer du også fullstendig det å svare når du blir konfrontert med noe. I stedet begynner du å bable i vei om noe helt annet, går ut med personhets/-angrep, blir helt tyst, eller rett og slett aktiverer repeat-knappen din. Beklager, men slik du «diskuterer» er det ingen andre enn dine egne som gidder å ta deg seriøst.

For å komme inn på chemtrails-temaet: skal chemtrails-tilhengerne bli tatt seriøst, må virkelige bevis hentes inn, grundig analyseres, og presenteres. Det holder ikke med dårlige bilder fra bakkenivå, eller tilsvarende dårlig video. Det beviser null og niks annet enn at det oppstår noen striper bak flyet, noe som helt og fullt kan forklares med contrails/meteorologi.
For eksempel må du stille deg følgende spørsmål når du ser slike striper: Hvilke fly var det? Sivile? Militære? Hvilke stoffer ble sprayet? Hvor høyt fløy flyene? Hvilken avstand i høyde- og lengderetningen var det mellom flyene? Hvordan stod det til med de meteorologiske forholdene i den høyde flyene fløy? Hvor kommer flyene fra? Hvor skal de lande? Etc etc etc.
Ingen av dere har hittil kommet med svar på dette, og jeg tviler på at noen av dere i det hele tatt gjør forsøk på å finne det ut.

Frank Banggren
Frank Banggren
Anonym
Svar til  mausi
5 år siden

Håper du ser annerledes på dette nå, 7 år seinere og at du har løftet blikket ditt opp dit det foregår, og om du fortsatt tror på dette kondensvrøvlet…;O))

Gargamel
Gargamel
Abonnent
12 år siden

Interessant hvordan denne chemtrails-idiotien fortsetter gang på gang uansett hvor mange argumenter som er servert i mot.

Heldigvis er det særs få som tar dette seriøst, tro du meg.

greenbeam528
Abonnent
Svar til  Gargamel
12 år siden

Nok et verdifullt bidrag til en konstruktiv debatt???
Hva med å forklare disse flyene vi kunne se
tåkelegge himmelen! oops glemte det, vi ser jo
kun det vi er ute etter, bilder og annet er jo selvsagt
manipulert ;)

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  greenbeam528
12 år siden

huskarlahvot sier.
At stripene starter bak flyet er et glimrende og soleklart bevis på at det er her snakk om kondensering og ikke spraying av kjemikalier –

4766725 – August 30, 1988 – Method of suppressing formation of contrails and solution therefor
4873928 – October 17, 1989 – Nuclear-sized explosions without radiation

4999637 – March 12, 1991 – Creation of artificial ionization clouds above the earth
5003186 – March 26, 1991 – Stratospheric Welsbach seeding for reduction of global warming
5005355 – April 9, 1991 – Method of suppressing formation of contrails and solution therefor
5104069 – April 14, 1992 – Apparatus and method for ejecting matter from an aircraft
5110502 – May 5, 1992 – Method of suppressing formation of contrails and solution therefor
5174498 – December 29, 1992 – Cloud Seeding

5357865 – October 25, 1994 – Method of cloud seeding

5441200 – August 15, 1995 – Tropical cyclone disruption

5556029 – September 17, 1996 – Method of hydrometeor dissipation (clouds)

5628455 – May 13, 1997 – Method and apparatus for modification of supercooled fog

5639441 – June 17, 1997 – Methods for fine particle formation

5762298 – June 9, 1998 – Use of artificial satellites in earth orbits adaptively to modify the effect that solar radiation would otherwise have on earth’s weather

5912396 – June 15, 1999 – System and method for remediation of selected atmospheric conditions

5984239 – November 16, 1999 – Weather modification by artificial satellite

6025402 – February 15, 2000 – Chemical composition for effectuating a reduction of visibility obscuration, and a detoxifixation of fumes and chemical fogs in spaces of fire origin

6056203 – May 2, 2000 – Method and apparatus for modifying supercooled clouds

6110590 – August 29, 2000 – Synthetically spun silk nanofibers and a process for making the same

6315213 – November 13, 2001 – Method of modifying weather

Skulle mene at disse gutta som søker slike patenter er i full stand til å lure deg til å tro at det kun er flyeksos.

mausi_ny
mausi_ny
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Hvor mange av disse patentene har du kjennskap til? Hva går de ut på? Skal du kopiere de inn her og bruke de som «bevis» for chemtrails, må du samtidig vite hva de står for.

Busserulls
Busserulls
Abonnent
Svar til  greenbeam528
12 år siden

Geoengineering er noe som finnes. Ikke noe poeng å sie noe annet. Det har blandt annet vært en artikkel om dette i Illustrert Vitenskap.

http://illvit.no/jorden/klima-miljo/plan-b-kan-redde-jorden
se også
http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/8214045.stm

Omfanget er derimot noe annet. Uansett er ikke omfanget så stort som noen tror. De fleste stripene etter fly er nok kondens. Det er tilfelle at kondens kan vare flere timer og kan føre til at det blir overskyet. Så Selv om dette skjer så betyr ikke det at det er snakk om Chemtrails.

Hvis et bilde/film viser 2 fly i samme høyde hvor ene har kondensstripe, mens den andre ikke har det, da kan man bli mistenksom. Vet ikke om det er tatt slike bilder.

Offisielt er geoengineering kun på test planet, nettopp pga. negative konsekvenser. Hemmelig testing er dermed ikke usannsynlig. Blir ikke alt kontroversielt testet bak «lukkede dører» før det plutselig dukker opp som troll i eske som «testet og trygt»? (som en avledning: når de testet atom bomben for første gang, var de ikke 100% sikker på om eksplosjonen ville føre til en kjedereaksjon som gjorde at omliggende «materiale» ville bli drivstoff, slik at hele jordkloden ble sprengt. Selv om det var veldig lite sannsynlig, så var jo konsekvensen temmelig høy. Det er da lettere å få tilgivelse enn tilatelse).

Tilbake til omfanget. Geoengineering er ikke ute for å «drepe og sykeliggjøre befolkningen». Da hadde det selvsagt vært et av disse alternativene: Sprøyte om natten. Sprøyte når det er overskyet. Eller sprøyte med et gjennomsiktig (usynlig) stoff.

Geoengineering er et forsøk på å sprøyte partikler som skal reflektere sollyset tilbake til atmosfæren. Det er hevet over enhver tvil at det ER det som en hensikten.

Konsekvensen kan derimot være nettopp det alle frykter («sykeliggjør befolkningen»).

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  greenbeam528
12 år siden

Busserulls sier:
11. 11. 2010 klokken 12:07

Geoengineering er noe som finnes. Ikke noe poeng å sie noe annet. Det har blandt annet vært en artikkel om dette i Illustrert Vitenskap.

http://illvit.no/jorden/klima-miljo/plan-b-kan-redde-jorden
se også
http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/8214045.stm

Omfanget er derimot noe annet. Uansett er ikke omfanget så stort som noen tror. De fleste stripene etter fly er nok kondens. Det er tilfelle at kondens kan vare flere timer og kan føre til at det blir overskyet. Så Selv om dette skjer så betyr ikke det at det er snakk om Chemtrails.

HEI OG TAKK FOR ET FORMIDABELT NØKTERNT INNSPILL. OMFANGET DEFINERER JEG ETTER DET JEG SER OG IKKE TROR. JEG HAR FULGT MED I 5-6 ÅR OG KAN SI AT OMFANGET HAR ØKT ETTER 2008. I 2006 VAR DET SJELDENT AT MAN SÅ FLER ENN 2-3 STRIPER MAX PÅ HIMMELEN EN GANG I UKA ELLER ANNENHVER UKE. DETTE FORANDRET SEG TIL 10-20 STRIPER 2 GANGER I UKA I 2008-2010. JEG VET AT KONDENSSTRIPER MED FORBEHOLD OM LUFTFUKTIGHET VAR LENGERE ENN 30 SEKUNDER. VED SPREDT SKYDEKKE DAGER ER LUFTFUKTIGHETEN RELATIVT 50-60% OG BLANDT NOEN SKYER SÅ JEG STRIPER, DEN LENGSTE VARTE I 45MINUTTER FØR DEN SUBLIMERTE TIL DEN OMLIGGENDES LUFTEN.

Hvis et bilde/film viser 2 fly i samme høyde hvor ene har kondensstripe, mens den andre ikke har det, da kan man bli mistenksom. Vet ikke om det er tatt slike bilder.

DET FINNES OG JEG HAR SELV FILMET DET OG TATT BILDER. DU KAN GOOGLE CONTRAIL/CHEMTRAIL, ELLER GÅ PÅ YOUTUBE.COM OG SØKE OSLO CHEMTRAIL TIMELAPSE ELLER GÅ INN PÅ YOUTUBE.COM/USER/BEASTOFEAST SOM ER PROFILEN MIN. DET ER NETTOP DETTE SOM VAR EN STERK OVERBEVISNINGSFAKTOR FOR MEG, SAMME ATMOSFÆRISKE FORHOLD, EN FORDAMPER ETTER 30SEKUNDER DEN ANDRE BLE TIL EN 300FELTS MOTORVEI PÅ EN TIME.

Offisielt er geoengineering kun på test planet, nettopp pga. negative konsekvenser. Hemmelig testing er dermed ikke usannsynlig. Blir ikke alt kontroversielt testet bak “lukkede dører” før det plutselig dukker opp som troll i eske som “testet og trygt”? (som en avledning: når de testet atom bomben for første gang, var de ikke 100% sikker på om eksplosjonen ville føre til en kjedereaksjon som gjorde at omliggende “materiale” ville bli drivstoff, slik at hele jordkloden ble sprengt. Selv om det var veldig lite sannsynlig, så var jo konsekvensen temmelig høy. Det er da lettere å få tilgivelse enn tilatelse).

OFFISIELT ER GEOENGINIRING LANGT FORBI TESTSTADIET. DE FØRSTE TESTENE BLE UTFØRT SÅLANGT TILBAKE PÅ 30-40TALLET NÅR GENERAL ELECTRICS UTSATTE LOKALBEFOLKNINGEN FOR ENORME KATASTROFALE ØDELLEGELSER. DA BRUKTE DE SØLVIONER(AGI) OG NUCLEI OG ENKELTE FORSØK VAR MED TØRR-IS. GE ALLMENNGJORDE PATTENTENE I FRYKT FOR Å STÅ TIL ANSVAR OG MASSIVE FORSIKRINGSSAKSMÅL.

SOM DU SIER, USA ER ALLTID 50ÅR FOR SENT UTE MED Å INNRØMME, HER HAR DU BEVISENE:

http://www.guardian.co.uk/politics/2002/apr/21/uk.medicalscience

http://www.eutimes.net/2010/06/us-tests-bio-weapons-on-citizens/

http://www.rense.com/general36/history.htm

Tilbake til omfanget. Geoengineering er ikke ute for å “drepe og sykeliggjøre befolkningen”. Da hadde det selvsagt vært et av disse alternativene: Sprøyte om natten. Sprøyte når det er overskyet. Eller sprøyte med et gjennomsiktig (usynlig) stoff.

INGEN ER UTE OM NATTEN. DE LIKER Å SPRØYTE PÅ FINVÆRSDAGER I HELGENE SPESIELT NÅR ALLE ER UTE Å NYTER SOL PÅ STRANDA. EN DEL GANGER NÅ HAR DET ENDT OPP MED REGN ETTER AT EDDERKOPPENE HOLDT PÅ HELE FORMIDDAGEN.

Geoengineering er et forsøk på å sprøyte partikler som skal reflektere sollyset tilbake til atmosfæren. Det er hevet over enhver tvil at det ER det som en hensikten.

DET FINNES INGEN GLOBAL OPPVARMING..

Konsekvensen kan derimot være nettopp det alle frykter (“sykeliggjør befolkningen”).

MIND OVER MATTER?

mausi_ny
mausi_ny
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Armin skriver:
«Hvis et bilde/film viser 2 fly i samme høyde hvor ene har kondensstripe, mens den andre ikke har det, da kan man bli mistenksom. Vet ikke om det er tatt slike bilder.

DET FINNES OG JEG HAR SELV FILMET DET OG TATT BILDER. DU KAN GOOGLE CONTRAIL/CHEMTRAIL»

Hvor har du bevis for at de fløy i samme høyde? Bare på øyemål? Hvordan bedømmer du om et fly flyr i 11000 meters høyde kontra 9000 meters høyde?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Bombeflyene over England i andre verdenskrig kan ha gjort mer enn de egentlig skulle.

Fly kan lage skyer
Kondensstripene som former seg etter motorene på et fly, kan ha en umiddelbar effekt på lokalt vær.

Disse stripene er som skyer. Det er slik forskerne har sett for seg at fly kan påvirke været, men skyer har en dobbeltrolle når det gjelder klimaet.

Solstråler blir reflektert tilbake ut i rommet av skyene, og kan dermed ha en nedkjølende effekt.
http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.7706187

Velkommen etter NRK.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Er det kun meg som sliter med sammenblanding av kommentarfeltet?

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Mole, du mener at NyS-siden plutselig har blitt forskjøvet alt for langt til venstre? Det er i hvert fall mitt problem idag, og har sendt epost om det til redaksjonen.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Får lest 3 linjer,
hos meg får jeg bare lest siste kommentarer nest øverst til høyre, får ikke lest mer av innlegget ditt Rolf, alle innleggene er inni hverandre bare et virrvarr av bokstaver.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Rask levering, i orden her nå, takk Rolf Kenneth.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Mole: Det har du rett i, de fleste er vanlig kondensstriper, men det skjuler seg en skatt for det trente øyet. Det er faktisk chemtrails der også! Det kommer røyk fra flere forskjellige dyser ser det ut som på 39 sekunder ut i filmen. De fleste striper dannes et lite stykke bak motorene, her fosser det, fra alle kanter.

Kan du fortelle meg hvor det slippes ut chemtrails i denne videoen fra 1944?
http://www.youtube.com/wat​ch?v=wfOrez6q7WM&feature=p​layer_embedded

Hvis Naziene bygde UFOer på 30 tallet, tror du de ikke klarte å modifisere været med fly på 20 tallet?

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

legg merke til ca 0:45 i klippet, du kan klart se at «kondensen» stopper opp på 2 av flyene

Til alle dere som har trykket Minus.

GLOVARME FLYMOTORER HYPERKJØLES IKKE NED PÅ SEKUNDET FOR SÅ Å BLI GLOVARME IGJEN !

Hvordan er det å være dum og farlig?! For din uvitenhet og ignorans dreper dine barn!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  greenbeam528
12 år siden

«At stripene starter bak flyet er et glimrende og soleklart bevis på at det er her snakk om kondensering»

Helt enig. Ser hvordan skeptikere bruker samme retorikk til å «bevise» noe, de selv anklager KT’ere for å gjøre :D

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Gargamel
12 år siden

gammelerik
«Heldigvis er det særs få som tar dette seriøst, tro du meg.»

Googlessøk:
chemtrails = 3 mill treff
al-qaeda = 12 mill treff
Vietnam war = 30 mill treff

Youtube
chemtrails = 115.000 treff
al-qaeda = 57.000 treff
Vietnam war = 284.000 treff

Gargamel
Gargamel
Abonnent
Svar til  kjell108
12 år siden

Troll = 15,1 mill treff
Witches = 11,2 mill treff
Tooth fairy = 2.2 mill treff

Hvorfor er treff på Vietnamkrigen og Al-qaeda så merkelig?

Gargamel
Gargamel
Abonnent
Svar til  Gargamel
12 år siden

For øvrig er det fjerde mest søkt stikkordene på google involverende chemtrails = «Chemtrails hoax»

Men det er vel NWO som har kuppa Googla da?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Gargamel
12 år siden

Nei, Google er og har alltid vært frontselskap for NSA, så de var en del av NWO-kabalen fra begynnelsen.

Terje
Terje
Abonnent
12 år siden

Mange bilder av helt vanlige kondensstriper hvertfall.

Ser det ut som en kondensstripe, så er det mest sannsynlig det! Har sagt det før, anekdotiske beviser holder ikke…

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Terje
12 år siden

Dette er hvordan en fysiker rettferdiggjør chemtrails. Bottomline er ikke om chemtrails eksisterer, men hva formålet er.

«The K-25 TSCA air pharmacology idea used «co-emission» to follow the same air pathway into persons. This idea was quickly extended to jet engine effects, since NASA was saying in the 1970’s that high altitude jet exhausts of black carbon and CO2 was affecting the green house effects. So, we quickly applied the «coemission» technique to jet planes. Here a fuel additive similar to the lead additive in gasoline would carry a metal that would form a white oxide in the engine burn and correct for the black soot from jet fuels burning. This was the birth of the co-emission – now called chemtrail – idea using jets as global spray cans to offset global warming.»

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  kjell108
12 år siden

Og poenget var?

Hvis chemtails ikke eksisterer, har det ikke et formål! Påstanden er at chemtrails eksisterer, så derfor må bruken av chemtrails avdekkes -deretter formålet.

Man kan «rettferdiggjør» daglige avganger til Mars, men det betyr ikke at det skjer, eller at det faktisk lar seg gjøre.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Her er litt innhold til fremtidens historiebøker: «Tidlig på 2000-tallet var taggerne blant Norges viktigste folkeopplyserne!»

Noen sprayet skriften på veggen for å si det som hverken læreren, lensmannen, presten, legen eller NRK torde å si noe om.

Ingen av dem torde å åpne munnen og spørre: «Hva er det der?» fordi de var redde for represalier fra en ukjent konspirasjon som de alle visste om at var der, men som de ivrig argumenterte for å overbevise hverandre om at ikke fantes.

Det må jo til tider være litt morsomt for Nyhetsspeilet å leke barnet i Keiserens Nye Klær: «Hva er det der? Ser du det ikke, ser du ikke at…han har jo ingen klær på seg!»

Beklager denne lille avsporing fra dagens virkelig viktige tema: Ole Gunnar Solskjær er blitt ny trener for Molde! Og sånn ut i 2011 en gang skal han vel lede en kamp eller to også så vi får se om han duger.

Nå forsvinner jeg her fra Speilet for å gå ut og ule med hylekoret som hyller Solskjær.

Quark
Quark
Abonnent
12 år siden

Som sagt i en annen tråd:
Det er umulig å få stoppet noe når dere ikke kan fortelle hva som skjer, bevise at det skjer eller forklare hvorfor det skjer.

Ikke kan dere forklare hvordan dere ser forskjell på contrails og chemtrails. Ikke kan dere bevise at skyene har forskjellig innhold.
Ikke kan dere forklare hvordan et eventuelt innhold skulle virke på mennesker.
Ikke kan dere dokumentere at noen av alle disse flyene har utstyr for å sprøyte noe som helst.
osv…

Så svaret blir sannsynligvis: «Stoppe med hva da?».
Det hele ligner litt på den gamle spøken «Har De sluttet å slå Deres kone?»

klumpen
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

Best av alt: ikke kan det vises at sammenhengen mellom trykk, temperatur, luftfuktighet og metningspunkt slik fysikken beskriver den er feil.
Dette er forutsetning nummer 1 for å kunne hevde at langvarige contrails ikke er mulige.

Og det kommer aldri til å skje, av den enkel grunn at ingen i konspimiljøet kommer til å løfte en finger for å gjennomføre de kontrollerte laboratorieforsøk dette fordrer.

Kunnskapsløshet = avmakt

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

blobb på skepsis
«Best av alt: ikke kan det vises at sammenhengen mellom trykk, temperatur, luftfuktighet og metningspunkt slik fysikken beskriver den er feil.»

Jeg har gått glipp av at Hans Gaarder påstår at fysikkens lover ikke gjelder.

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  kjell108
12 år siden

Hans Gaarder påstår selvsagt ikke det, men det er grunn til å tvile på om han kan fysikkens lover godt nok.

Mange av chemtrailsargumentene, som påstandene om varigheten av contrails, er basert på en overforenklet forestilling om de komplekse forholdene i atmosfæren, skydannelse og sammenhenger mellom fuktighet, trykk, temperatur, metningspunkt osv.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
12 år siden

Jeg skjønner logikken. Hvis «contrails» ser veldig hvitt ut må det være spesielle lysforhold, eller fuktighet, eller værforhold … osv. Det må være noen «komplekse» forhold som ligger bak. Se Occam’s Razor, og lær at Occam’s Razor ikke må tolkes slik at det enkle gjelder, men omvendt (se skepsis.no for praktiske eksempler)

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  kjell108
12 år siden

Occams razor vil i denne sammenhengen si omtrent som følger:
Vi vet at det er komplekse luftstrømninger og fuktighetsgradienter i atmosfæren og vi kjenner forholdene mellom luftfuktighet, metning og temperatur. Vi ser det hver dag vi ser skyer.

Så hvorfor skal vi trekke inn noe mystisk ukjent?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
12 år siden

Du påstulerer at når folk ser chemtrails så ser de ikke chemtrails, men et kompleks fenomen. At det er spesielle værforhold rundt chemtrails-observasjoner hentes ut av hatten.

klumpen
Abonnent
Svar til  kjell108
12 år siden

» At det er spesielle værforhold rundt chemtrails-observasjoner hentes ut av hatten.»

Nei. For det er ikke spesielle værforhold rundt disse observasjonene. De er derimot helt ordinære.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
12 år siden

«Nei. For det er ikke spesielle værforhold rundt disse observasjonene. De er derimot helt ordinære.»

Rapportene om chemtrails formidles som om det et selvbedrag (benektelser gjentatt for n’te gang). Folk må skjønne at å se forskjell på contrails og chemtrails er umulig, beviselig ut fra fysikk?? Hva du formidler er en benektelseskultur, ikke fysikk. Link til kilder er fraværende.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
12 år siden

BTW, hvilke lærebøker på NTNU handler nå om værforhold? Jeg lærte ingenting om det i fysikk utover videregående.

klumpen
Abonnent
Svar til  kjell108
12 år siden

Kan du slutte å spore av Rom? Alt jeg etterlyser er felles kriterier for å skille mellom contrails/chemtrails. Anyone?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
12 år siden

«Alt jeg etterlyser er felles kriterier for å skille mellom contrails/chemtrails»

Chemtrails skjules i mainstream. Når man tilfører flydrivsttoff tilsetninger vises det i contrails, som observert av mange, At dette føsteinntrykket er riktig bekreftes av rapportene med målinger av aluminium og barium.m.m på land og i nedbør. Forklaringen jeg har lært er at dette er et skjult program for «geo-ingineering». Cover-up er opplagt. Sett sammen alle kildene. Det er tusenvis av dem.

klumpen
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

Så du er enig at contrails kan bli liggende igjen på himmelen i laaaang tid mens de brer seg utover?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

Fotoet «tur/retur-spraying» synes å vise utslipp som brer seg langsomt. Nettet er full av rapporter om hva chemtrails kan være?
Chemtrail Chemicals Confirmed: Barium & Aluminium Found In Whangarei, NZ Rainwater
http://clareswinney.wordpress.com/2010/05/09/chemtrail-chemicals-confirmed-barium-aluminium-found-in-whangarei-nz-rainwater/

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  kjell108
12 år siden

Kan være? Og det er sikker nok kunnskap til at man kan lange ut beskyldninger med den ene og den andre? Jaja.

Artikkelen viser ingenting annet enn hva noen har funnet i regnvannet sitt (og om noen tror regnvann er rent er det bare å pusse vinduene etter et regnskyll om sommeren). Artikkelen stiller ikke det viktige spørsmålet: Hva annet kan det være? Den bare kaster seg over den konklusjonen de ønsker at det er og «beviser» dermed det de ville «bevise».

Uansett fant de 0,0025 gram pr kubikkmeter Barium, hvilket vil si 0,0000025 gram per liter. Du skal få i deg en del regnvann før det der blir skadelig….

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

Bare for de regneferdige: Det tilsvarer altså 2,5 milliontedel gram Barium per liter vann. Driver chemtrailsgutta med homøopati?

klumpen
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

Spørs om du ikke ufrivillig ga dem et gratis argument der ;) .

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
12 år siden

(Kilden om Barium)
«Barium, which is an immune-system suppressant, is a soft silvery metallic alkaline earth metal and it should not be found in rainwater, period.»

En konkret påstand fra kilden. At Barium brukes i medisin er interessant angående hva formålet er.

klumpen
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

Godag mann økseskaft!

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

Hvis denne tråden har noen konklusjon så er det at du argumenterer mot en stråmann (begynnelse av ditt første innlegg)… deretter prøver du å avlede at vi andre er kunskapsløse, bra Goddag mann, økseskaft-svar. Jeg hadde vel egentlig ventet at du ville fortelle at oppgitt link ikke er mainstream og derfor ikke troverdig, men siden du svarte så fort forteller det meg at du ikke bryr deg om slike linker, de er tull og irrelevant får du har lest dem? At metallutslipp tilslutt havner på bakken er ikke direkte i strid med avansert fysikk etter det jeg vet.

klumpen
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

Et av de viktigste, om ikke det viktigste kriteriet for å skille contrails fra chemtrails er at de vedvarer og brer seg utover. Som Gaarder selv sier under det ene bildet i artikkelen: «En sky er det definitivt ikke, og kondens-striper forsvinner etter få minutter.» Så legg av beskyldninger om stråmenn og oppfør deg.

En slik påstand kræsjer med all erfart fysikk og meteorologi, og da bør den kunne underbygges ved å påpeke HVOR fysikken tar feil i sin modeller. Hvis ikke dette kan gjøres så må dere bruke andre kriterier for å skille mellom contrails og chemtrails.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

blobb på skepsis
«Best av alt: ikke kan det vises at sammenhengen mellom trykk, temperatur, luftfuktighet og metningspunkt slik fysikken beskriver den er feil.»

Stråmannen blir at drivstoff tilsattt en substans vil bryte med fysikkens lover. At contrails endres når en substans er tilsatt er helt naturlig. Her kommer alt jukset om at det må skyldes været.

klumpen
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

Flott det Rom, enda en stråmann ;) . Hvor i huleste har jeg sagt at «drivstoff tilsattt en substans vil bryte med fysikkens lover» ?

Jeg sier kun EN ENESTE TING: Varighet og utbredelsen av contrails kan ikke brukes som et kriterium for å avgjøre om det er contrail eller chemtrail vi observere.

OK?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

Du impliserer at chemtrails-observasjoner og chemtrails-teorier ikke stemmer med fysikkens lover når vi tar utgangspunkt i kjent vitenskapen. Man må liksom først skrive om vitenskapen.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

blobb på skepsis
«Jeg sier kun EN ENESTE TING: Varighet og utbredelsen av contrails kan ikke brukes som et kriterium for å avgjøre om det er contrail eller chemtrail vi observere.»

De som gidder å studere contrails lærer å se forskjell. Man trenger ikke fordummelse om at når man ser forskjell så er det egentlig ingen forskjell.

Det er helt vanlig på nettet å bruke taktikken din. I rettsaken i LA om politivold gjaldt det å bortforklare en video. Juryen trodde til slutt på forvarernes forklaring om at de de så var ikke det de så. De kunne ikke stole på øynene sine. Benektelse i praksis. Finn det som ikke er 100% sikkert (ingenting er 100% sikkert), ergo man må ikke konkludere.

klumpen
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

Påstanden om at contrails ikke kan vedvare og bre seg utover er IKKE basert på kjent fysikk. Så ja, da må den skrives om.

klumpen
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

«De som gidder å studere contrails lærer å se forskjell. Man trenger ikke fordummelse om at når man ser forskjell så er det egentlig ingen forskjell.»

Så hvordan kan du se forskjell da Rom?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

Jeg bruker all mine kunnskap og erfaringer som basis for hva jeg regner som sant, og hvilken kilder jeg stoler på. Hva jeg lærte på skolen stemmer så lenge jeg holder meg til matematikk. For statistikk begynner det å skurre – stor skuffelse og mange tusen bortkastede timer. Det jeg lærte i programmering (C, C++) er fundament i konflikt med common sense-logikk, helt unødvenddig, en skandale. Når det gjelder historie var det mye en misforstått sørpe som ble formidlet, se artiklene om Egypt og Mosebøkene.

klumpen
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

Jeg ser ikke hvordan dette kan danne en felles platform for å skille mellom contrails og chemtrails. Er det mulig å holde dine komplett irrelevante erfaringer med programmering, statistikk, historie og mosebøker utenfor?

Hvilket kriterier skal hvermannsen følge for å skille mellom contrails og chemtrails?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

Her som der er baserer jeg meg på nettet og ikke egne observasjoner. Her som der det hva nyheter og nettet sier (bibilioteket mitt blir mindre og mindre) som er grunnlaget. De interessante kildene er dem som har kjennskap til chemtrails. De uinteressante kildene er snusfornuftige benekterne.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

«Jeg ser ikke hvordan dette kan danne en felles platform for å skille mellom contrails og chemtrails.»

En skeptiker vil kreve at UFO fremvises. Når bilder framvises er det feil på bildene. Når kilder vitner er det feil på kildene.

klumpen
Abonnent
Svar til  Quark
12 år siden

Så dine erfaringer med statistikk i skolen, historie, mosebøker, egypt og programmering i c/c++ gjør det unødvendig med felles kriterer for å skille mellom chemtrails og contrails?

Dette blir det siste jeg gidder å si til deg i denne saken i påvente av at du greier å svare relevant.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

I land som Vietnam og Filippinene ser man aldri chemtrails. Jeg gjentar: aldri.

Men man har contrails som forsvinner veldig fort.

Var det ikke slik det var i Norge for 15-20 år siden også?

————–

Forøvrig, min kommentar til hele chemtrails/HAARP debatten og septikerne som er 100% overbevist om at aaaaalt er i skjønneste orden: vel, dette er en religion for disse menneskene. Eller en slags besettelse. De benekte absolutt alt som ikke stemmer med den offisielle linjen. Alltid. Uten unntak. Kategorisk. Hver eneste gang. Syns du Al Q’eida virker fanatiske? Scientologene? Mormoneerne? De er ingenting sammenlignet med de erke-fanatiske Faktabenekterne.

Er jeg overbevist ang. chemtrails eller HAARP? Nei, ikke overbevist, men jeg har min sunne fornuft og etter å ha sett på så utrolig mye materiale om disse tingene, mye av det skrevet/laget av folk langt mer kompetente enn Septik-fanatikerne, så må jeg i det minste konkludere at noe er ikke som det skal her. Og at det er en stor fare for at den offisielle versjonen av disse «nusselige og uskyldige tingene» ikke stemmer.

Egentlig diskuterer vi ikke chemtrails eller HAARP – men virkelighetsmodeller. Problemet for Faktabenekterne og Septik-fanatikerne er at deres virkelighetsmodell, som tilfeldigvis er i 100% overensstemmelse med den modellen vi blir indoktrinert med av Store Bror – denne virkelighetsmodellen blir utfordret. Og det tåler de ikke. For da står hele deres verden og deres eget selvbilde i fare for å falle sammen. En katastrofe av dimensjoner.

Vi snakker ikke om politikk og tekniske fakta – men om psykologi og hjernevask.

Igjen, for 6 millionte gang: kan septikerfanatikerne være så snille å si oss én eneste ting de tror på som ikke er i total overensstemmelse med myndighetenes propaganda?

(Ta det med ro: dette kommer de aldri til å svare på.)

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Har du vært utendørs mye i de landene på dagtid? Det er faktisk ganske uvanlig å se helt blå himmel der på grunn av luftfuktigheten og disen. Du skal ikke langt sør før våre klare blå himmel blir mer grumsete.

Ellers synes jeg du skal lese mer og skrive færre ukvemsord mot folk du er uenig med. Det virker bare useriøst.

Det er skrevet masse om hva som er feil. Varigheten til contrails, Armins gamle påstand om at det var for lite luftfuktighet i visse høyder, at skyer dannes rett bak flyene osv.

I forhold til Haarp er også svarene mange: sammenblanding av frekvensområder, rot mellom energi og effekt, forholdet mellom utsendt eneergi og påstått effekt, umuligheten av å fokusere ELF-bølger, umuligheten av å riste på stein med radiobølger osv, osv,.

Vandalf
Vandalf
Abonnent