Svineinfluensa-vaksineringen ett år etter

25K visninger
4 minutter lesetid
500

Sommeren og høsten 2009 ble tidenes koordinerte skremselskampanje gjennomført i regi av norske papiraviser og riksdekkende TV: Svineinfluensa-vaksinen!

Felles for medias kraftfylte budskap som bombarderte befolkningen i månedsvis var mangelen på fagmedisinsk klinisk korrekthet, et komplett fravær av kritisk sans hos en kollektiv journaliststand og en konsekvent neglisjering av å formidle utfyllende informasjon.

Nyhetsspeilet tar her for seg en del avisforsider fra høsten 2009, da media-Norge nærmest gikk av hengslene i sine forsøk på å overgå hverandre i skrekk-propaganda, hele tiden med den tydelige baktanke at flest mulig skulle skremmes til å ta svineinfluensavaksinen.

Dagbladet sommeren 2009: "Norge slås ut av svineinfluensa" - uten spørsmålstegn etter, mao. blank løgn. "Alle skal få vaksine" - kondisjoneringen for å få folk til å stille seg i vaksinekøen er igang.

x

x

Dagsavisen hiver seg inn i bøtte-balletten som sprer løgnaktig fryktpropaganda.

x

x

Aftenposten: "Friske blir alvorlig syke". Dette skjedde ikke - derimot ble mange friske slått ut i kortere eller lengre tid etter etter å ha fått svine-sprøyta Pandemrix. Det klinisk korrekte kontrollspørsmålet lyder: Hvordan står det i dag til med de som unnlot å ta vaksinen?

x

x

Kick-start på den store skremselskampanjen. Et alvorlig ansikt skjult bak et munnbind. Frykten plantes om at befolkningen vil trenge "hjelp".

x

x

En mild forkjølelseslignende sykdom er rapportert fra Mexico. Et barn på forsiden som nylig har dødd er en sikker måte for å fremprovosere frykt: Folk vil tenke på hva som vil kunne skje med deres egne kjære små.

x

x

Dagbladet gjentar det fryktinngydende budskapet: "Samfunnet kan lammes". Nok et eksempel på hjernelammet norsk journalistikk. Var det nødvendig å kaste alle elementære journalistiske prinsipper på båten mens skremselskampanjen pågikk, inkludert kravet til sannhet og etterrettelighet?

x

x

Dagbladet: "Ett nys og du er smittet". Hvem har foret dem med slike hårreisende løgner som ukritisk er blitt formidlet videre?

x

x

Med munnbindet på plass: Befolkningen skal skremmes til ikke å stole på sine egne velfungerende immunforsvar.

x

x

Også VG tar oppgaven med å bryte ned vaksinemotstanden på alvor. Argumentet er klinisk løgn; svineinfluensaen var mildere enn en vanlig influensa, mao. ikke farlig i det hele tatt.

x

x

Den ferske helseministeren Strøm-Erichsen kaster seg inn i hylekoret med hyperdilettantisk ”politisk ansvarlighet”: "Vaksine for alle!" Men vil vaksinen hjelpe? Hva med langtidsvirkningene av å få kvikksølv og skvalen i kroppen? Prinsippet om ikke å vaksinere gravide ble kastet på båten. Hva er konsekvensene av dette for norske babyer i dag? Hva om vaksinen i seg selv kunne utløse svineinfluensa?

x

x

Krash-tiltak fra Regjeringen på TV2-nyhetene: Antallet sykedager utvides til 8 dager for svineinfluensasyke. Munnbindet er på plass for sedvanlig skremselseffekt.

x

x

Lokalisering av "svineinfluensa"-smitte for å gi en ubehagelig følelse av nærhet for den enkelte. Legene stilte svineinfluensadiagnoser i bøtter og spann, også for mange andre tilstander. Sentrale helsemyndigheter oppfordret leger til å stille svineinfluensadiagnoser pr. telefon. Dette førte til sykehusinnleggelser og livstruende tilstander for enkelte som hadde helt andre lidelser.

x

x

Svineinfluensaen "herjet" bare noen få måneder - samtidig med at media fremviste tidenes galskap. Så snart massevaksineringen i regi av Folkehelseinstituttet var fullført forsvant svineinfluensaen i løpet av kort tid. Pussig sammentreff... Ser egentlig jenta på bildet så syk ut? Har hun fått beskjed av fotografen om å "hjelpe til litt" med å synes synd på seg selv på bildet?

x

x

Media-skremslene gir resultater: Nordmenn i hopetall stiller seg i vaksinekø. Kontrollspørsmålet lyder: Hvordan er det gått med alle oss som ikke har fått innholdet av svinesprøyta Pandemrix inn i kroppen?

x

x

Ikke-klinisk sluddermudder fra Dagbladet: "Mangel på vaksine" kan være situasjonens største problem, hvilket det slett ikke var. Sant å si en ganske svinsk vinkling fra Dagbladets side.

x

x

Krigsskueplass-rapportering fra VG. De fleste som ble rapportert døde av svineinfluensa i Norge led av alvorlige kroniske lidelser fra før. Legg merke til det siste budskapet som har sneket seg med: "Nå vil folk ta vaksine"

x

x

"1 million i faresonen" - faresonen for hva? En forkjølelseslignende sykdom; hvorfor har ikke Dagbladet kjørt forsider om at 4 millioner nordmenn er i faresonen for forkjølelse hvert eneste år? Legg merke til frontbildet av kvinnen som får nåla i armen. Angrer hun idag?

x

x

17. november 2009 trykket Dagbladet en helsides betalt annonse for vaksineaksjon.no. Dagen etter kom denne kraftige "kontrapropagandaen" på Dagbladets forside. Hadde redaktør Anne Aasheim fått en skrape for å ha trykket annonsen, slik at en ”kompensasjonsforside” ble ansett som nødvendig? ”Nødvendig” for hvem isåfall…? Hvem styrer Dagbladets ”frie” journalist-stab lik nikkedukker?

x

x

2 dager etter vaksineaksjon-annonsen: Kan annonsen ha fått tusenvis av nordmenn til å gjennomskue skuespillet? Håpet Dagbladet at svineinfluensafrykten igjen skulle bli sterkere enn vaksinefrykten ved å skyve de unge frem i faresonen? (Naturligvis helt uten fagmedisinsk dekning av noe slag for dette fryktskapende utsagnet)

x
Her er forøvrig noen av artiklene om svineinfluensavaksinen som ble publisert på Nyhetsspeilet i det samme tidsrommet:

Nordmenn skal massevaksineres unødig av Kjetil Dreyer.
Publisert 26. juni 2009.

Si nei til svineinfluensavaksinen av Dan H. Slettevolden.
Publisert 14. oktober 2009.

Risikabelt å vaksinere seg av Sandy Lunøe.
Publisert 4. november 2009.

Beretningen om en planlagt pandemi av Hans K. Gaarder.
Publisert 19. november 2009.

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

500 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
8 år siden

Antallet sykehusinnleggelser for pasienter med svineinfluensa har økt de siste ukene, opplyser Folkehelseinstiuttet.
Hun mener at det er viktig at mennesker i risikogrupper vaksinerer seg.
– Det er fortsatt mulighet for å vaksinere seg i år, selv om det begynner å bli sent, understreker hun.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/02/10/195199051/svineinfluensa-okning-av-sykehusinnleggelse

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Alisa Neathery: “A GP Gave My Baby 13 Vaccines At Once. He Died In My Arms 5 Days Later!” https://www.youtube.com/watch?v=3a4AUPB5ZUs

Valgeir
Valgeir
Abonnent
9 år siden

Ap’s landsstyre for obligatorisk vaksine av meslinger

http://www.dagbladet.no/2015/04/18/nyheter/politiske_partier/politikk/38752225/

Og hva skal være straffen, når man nekter å være med på Stoltenbergfamiliens vaksineøkonomi?

Hvor er folkeaksjonen mot Norsk Folkehelse institutt? Jeg vil være med.

Dette vedtak ga propatiker Preben Aavitsland en kjærkommen anledning til å stå fram som moderat og omtenksom …

http://www.tv2.no/2015/04/18/nyheter/toppsaker/arbeiderpartiet/vaksiner/6817825

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Popular medical students ‘should get flu jab first’
Prioritising medical students with lots of friends for flu jabs could help increase the number of healthcare workers protected against the virus, say Lancaster University researchers.

http://www.bbc.com/news/health-30836057

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Nyoppdaget, mystisk virus knyttet til dødsfall i USA
Smitter trolig via mygg eller flått.

Det finnes per i dag ingen vaksiner eller behandling for dette viruset, og det er ikke klart hvor stor rolle det hadde i den endelige dødsårsaken. Uten flere kjente tilfeller er det umulig å vite hvor farlig smitten er.

http://www.dagbladet.no/2014/12/26/nyheter/utenriks/virus/usa/36907121/

05. 07. 2013, kl. 23:11
New virus ‘not yet global threat’
«My concern is that people read this and not worry about it, but the opposite is true.

«What most concerns me is that people are still becoming infected from an unknown source.»
http://www.bbc.co.uk/news/health-23179570

05. 04. 2013, kl. 15:41
Slå alarm om en ny type fugleinfluensa
Vi følger nøye med på situasjonen, sier Folkehelseinstituttet.
Ukjent vertsdyr

http://www.dagbladet.no/2013/04/05/nyheter/utenriks/fugleinfluensa/influensa/virus/26514992/

19. 03. 2013, kl. 12:18
Drug-resistant pandemic flu warning
Australian experts are concerned about the threat of a new type of drug-resistant pandemic flu that is circulating in the population at large.

http://www.bbc.co.uk/news/health-21828245

U.S. government asks scientists to keep some secrets about their bird flu research
Understandably, scientists want to know more about the virus and how it spreads to try to prevent a disaster.
In two recent studies, scientists demonstrated how the virus could be changed to pass more easily between mammals, making it more infectious. (In the experiments, the scientists tested the virus on ferrets.)

http://www.sciencenewsforkids.org/2012/01/new-dangers-from-bird-flu/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Fire døde av fugleinfluensa i Libya
I løpet av få dager.
http://www.dagbladet.no/2014/12/27/nyheter/sykdom/fugleinfluensa/utenriks/36918658/

Poor nutrition causes nearly half (45%) of deaths in children under five – 3.1 million children each year.
http://www.wfp.org/hunger/stats

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Ebola-oppdageren: Europa er sårbar for nytt virus-utbrudd
Vil opprette et europeisk byrå for å bekjempe epidemier. Får støtte av Leger uten grenser.
http://www.dagbladet.no/2014/12/28/nyheter/utenriks/ebola/leger_uten_grenser/liberia/36905699/

Millions of Ebola vaccine doses by end of 2015, WHO says
http://www.bbc.com/news/health-29756301

Big Pharma criminality no longer a conspiracy theory: Bribery, fraud, price fixing now a matter of public record
http://www.naturalnews.com/036417_Glaxo_Merck_fraud.html
http://www.nytimes.com/2012/07/03/business/glaxosmithkline-agrees-to-pay-3-billion-in-fraud-settlement.html?pagewanted=all&_r=0

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Italy has suspended the use of two batches of a flu vaccine…after four people died shortly after receiving the drug.

Fluad is a flu vaccine given to the elderly, which was approved in 1997.

http://www.bbc.com/news/world-europe-30240620

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

– Norge må forberede seg på ebola
Ebolaviruset kan ha opptil 90 prosent dødelighet, og smitter svært lett.

Ved mistanke om ebolatilfelle i Norge vil personen bli sendt med lufttett båre til høysmitteavdelingen ved Ullevål sykehus, skriver TV 2. Her tas prøver som bearbeides i et spesiallaget laboratorium.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2014/07/30/norge-ma-forberede-seg-pa-ebola

Ebola herjer i det vestafrikanske landet Guinea, men utbruddet er forventet å være kortvarig.
http://www.forskning.no/artikler/2014/april/386528

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Gjenskaper spanskesykevirus i omstridt forsøk
– Det de holder på med er helt sykt.
http://www.nrk.no/viten/gjenskaper-spanskesykevirus-1.11774902

U.S. government asks scientists to keep some secrets
about their bird flu research
Understandably, scientists want to know more about the virus and how it spreads to try to prevent a disaster.
In two recent studies, scientists demonstrated how the virus could be changed to pass more easily between mammals, making it more infectious. (In the experiments, the scientists tested the virus on ferrets.)

http://www.sciencenewsforkids.org/2012/01/new-dangers-from-bird-flu/

Lukas 21
7…Da spurte de: «Mester, når skal dette skje, og hva er tegnet på at dette skal begynne?
11….Det skal bli kraftige jordskjelv, og mange steder hungersnød og pest. Det skal skje forferdelige ting…
26 Mennesker skal forgå av redsel og gru for det som kommer over jorden.

– Oppslukt i egen selvforherligelse
Et høyst legitimt spørsmål, og ikke minst; et spørsmål flere andre forskere i verden også stiller seg.
Vitenskapsmiljøet lurer nemlig også på hvorfor forskerne har gjort dette.
http://www.nrk.no/viten/gjenskaper-spanskesykevirus-1.11774902

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

– Epidemiens omfang og skadevirkning vil være begrenset siden dette virusets overflate har likheter med H1N1-viruset vi har hatt siden 2009-pandemien (svineinfluensaen, journ.anm.). Mange vil derfor allerede ha en viss immunitet, forteller Hungnes.

Denne skulle med i innlegget over.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

De er klin sprø og må stoppes umiddelbart

“.. Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/svineinfluensavaksineringen-1-ar-etter/comment-page-27/#comment-97280

Tvert imot blir vel terroren videreført så lenge også Norge styres av idioter og kriminelle

The new globalist government in Norway greeted by the country’s sheeple https://www.youtube.com/watch?v=ZByOyeS8E7E

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden
Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

Hundreds of millions of pounds may have been wasted on Tamiflu that works no better than paracetamol, a landmark analysis has said.

The manufacturers Roche and other experts say the analysis is flawed.

http://www.bbc.com/news/health-26954482

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Thea (8) fikk narkolepsi etter svineinfluensavaksinen, og trenger hvert døgn flere doser av det narkotiske stoffet GHB – også kalt «dødsdop». Foreldrene er bekymret for senskader.
http://www.nrk.no/nordland/thea-_8_-far-_dodsdopet_-ghb-1.11560082

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

Det er likevel tvilsomt om narkolepsikatastrofen – at mange pasienter fikk narkolepsi som skadevirkning av vaksinen – kunne vært unngått, for narkolepsi var en overraskende bivirkning som bare kunne oppdages når hundretusener hadde blitt vaksinert.

Overvåkingen av pandemiens spredning og effekter i Norge var mitt ansvar og ble svært utfordrende.

En dum feil, som jeg hadde ansvar for, var å unnta fra offentligheten våre første risikovurderinger av denne nye epidemien. Disse ga et mer nøkternt bilde og burde vært lagt på Internett slik at publikum fra første stund kunne ha deltatt i en løpende debatt om risikoen ved denne nye epidemien.

For fem år siden i dag brøt en svineinfluensapandemi ut. I slike situasjoner kan små feil koste mange liv. Hva kan vi lære av feilene vi gjorde den gangen?

Kronikk
http://www.nrk.no/ytring/laerdommer-av-en-pandemi-1.11680259

« Forrige artikkel

Stopp chemtrails-utslippene nå!

Neste artikkel »

Gode svar i “dumbing down”-skolen …

500
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x