Svineinfluensa-vaksineringen ett år etter

25K visninger
4 minutter lesetid
500

Sommeren og høsten 2009 ble tidenes koordinerte skremselskampanje gjennomført i regi av norske papiraviser og riksdekkende TV: Svineinfluensa-vaksinen!

Felles for medias kraftfylte budskap som bombarderte befolkningen i månedsvis var mangelen på fagmedisinsk klinisk korrekthet, et komplett fravær av kritisk sans hos en kollektiv journaliststand og en konsekvent neglisjering av å formidle utfyllende informasjon.

Nyhetsspeilet tar her for seg en del avisforsider fra høsten 2009, da media-Norge nærmest gikk av hengslene i sine forsøk på å overgå hverandre i skrekk-propaganda, hele tiden med den tydelige baktanke at flest mulig skulle skremmes til å ta svineinfluensavaksinen.

Dagbladet sommeren 2009: "Norge slås ut av svineinfluensa" - uten spørsmålstegn etter, mao. blank løgn. "Alle skal få vaksine" - kondisjoneringen for å få folk til å stille seg i vaksinekøen er igang.

x

x

Dagsavisen hiver seg inn i bøtte-balletten som sprer løgnaktig fryktpropaganda.

x

x

Aftenposten: "Friske blir alvorlig syke". Dette skjedde ikke - derimot ble mange friske slått ut i kortere eller lengre tid etter etter å ha fått svine-sprøyta Pandemrix. Det klinisk korrekte kontrollspørsmålet lyder: Hvordan står det i dag til med de som unnlot å ta vaksinen?

x

x

Kick-start på den store skremselskampanjen. Et alvorlig ansikt skjult bak et munnbind. Frykten plantes om at befolkningen vil trenge "hjelp".

x

x

En mild forkjølelseslignende sykdom er rapportert fra Mexico. Et barn på forsiden som nylig har dødd er en sikker måte for å fremprovosere frykt: Folk vil tenke på hva som vil kunne skje med deres egne kjære små.

x

x

Dagbladet gjentar det fryktinngydende budskapet: "Samfunnet kan lammes". Nok et eksempel på hjernelammet norsk journalistikk. Var det nødvendig å kaste alle elementære journalistiske prinsipper på båten mens skremselskampanjen pågikk, inkludert kravet til sannhet og etterrettelighet?

x

x

Dagbladet: "Ett nys og du er smittet". Hvem har foret dem med slike hårreisende løgner som ukritisk er blitt formidlet videre?

x

x

Med munnbindet på plass: Befolkningen skal skremmes til ikke å stole på sine egne velfungerende immunforsvar.

x

x

Også VG tar oppgaven med å bryte ned vaksinemotstanden på alvor. Argumentet er klinisk løgn; svineinfluensaen var mildere enn en vanlig influensa, mao. ikke farlig i det hele tatt.

x

x

Den ferske helseministeren Strøm-Erichsen kaster seg inn i hylekoret med hyperdilettantisk ”politisk ansvarlighet”: "Vaksine for alle!" Men vil vaksinen hjelpe? Hva med langtidsvirkningene av å få kvikksølv og skvalen i kroppen? Prinsippet om ikke å vaksinere gravide ble kastet på båten. Hva er konsekvensene av dette for norske babyer i dag? Hva om vaksinen i seg selv kunne utløse svineinfluensa?

x

x

Krash-tiltak fra Regjeringen på TV2-nyhetene: Antallet sykedager utvides til 8 dager for svineinfluensasyke. Munnbindet er på plass for sedvanlig skremselseffekt.

x

x

Lokalisering av "svineinfluensa"-smitte for å gi en ubehagelig følelse av nærhet for den enkelte. Legene stilte svineinfluensadiagnoser i bøtter og spann, også for mange andre tilstander. Sentrale helsemyndigheter oppfordret leger til å stille svineinfluensadiagnoser pr. telefon. Dette førte til sykehusinnleggelser og livstruende tilstander for enkelte som hadde helt andre lidelser.

x

x

Svineinfluensaen "herjet" bare noen få måneder - samtidig med at media fremviste tidenes galskap. Så snart massevaksineringen i regi av Folkehelseinstituttet var fullført forsvant svineinfluensaen i løpet av kort tid. Pussig sammentreff... Ser egentlig jenta på bildet så syk ut? Har hun fått beskjed av fotografen om å "hjelpe til litt" med å synes synd på seg selv på bildet?

x

x

Media-skremslene gir resultater: Nordmenn i hopetall stiller seg i vaksinekø. Kontrollspørsmålet lyder: Hvordan er det gått med alle oss som ikke har fått innholdet av svinesprøyta Pandemrix inn i kroppen?

x

x

Ikke-klinisk sluddermudder fra Dagbladet: "Mangel på vaksine" kan være situasjonens største problem, hvilket det slett ikke var. Sant å si en ganske svinsk vinkling fra Dagbladets side.

x

x

Krigsskueplass-rapportering fra VG. De fleste som ble rapportert døde av svineinfluensa i Norge led av alvorlige kroniske lidelser fra før. Legg merke til det siste budskapet som har sneket seg med: "Nå vil folk ta vaksine"

x

x

"1 million i faresonen" - faresonen for hva? En forkjølelseslignende sykdom; hvorfor har ikke Dagbladet kjørt forsider om at 4 millioner nordmenn er i faresonen for forkjølelse hvert eneste år? Legg merke til frontbildet av kvinnen som får nåla i armen. Angrer hun idag?

x

x

17. november 2009 trykket Dagbladet en helsides betalt annonse for vaksineaksjon.no. Dagen etter kom denne kraftige "kontrapropagandaen" på Dagbladets forside. Hadde redaktør Anne Aasheim fått en skrape for å ha trykket annonsen, slik at en ”kompensasjonsforside” ble ansett som nødvendig? ”Nødvendig” for hvem isåfall…? Hvem styrer Dagbladets ”frie” journalist-stab lik nikkedukker?

x

x

2 dager etter vaksineaksjon-annonsen: Kan annonsen ha fått tusenvis av nordmenn til å gjennomskue skuespillet? Håpet Dagbladet at svineinfluensafrykten igjen skulle bli sterkere enn vaksinefrykten ved å skyve de unge frem i faresonen? (Naturligvis helt uten fagmedisinsk dekning av noe slag for dette fryktskapende utsagnet)

x
Her er forøvrig noen av artiklene om svineinfluensavaksinen som ble publisert på Nyhetsspeilet i det samme tidsrommet:

Nordmenn skal massevaksineres unødig av Kjetil Dreyer.
Publisert 26. juni 2009.

Si nei til svineinfluensavaksinen av Dan H. Slettevolden.
Publisert 14. oktober 2009.

Risikabelt å vaksinere seg av Sandy Lunøe.
Publisert 4. november 2009.

Beretningen om en planlagt pandemi av Hans K. Gaarder.
Publisert 19. november 2009.

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

500 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
adsckldsacksldckl
adsckldsacksldckl
Abonnent
12 år siden

Avisene er avhengig av salg og antall trykk, så det var ingen overraskelse at de trykket store mengder med skremselspropaganda under «svineinfluensa epidemien». Selv tok jeg ingen vaksine og av de jeg kjenner som ble smittet, var det ingen som ble alvorlig syk av svineinfluensaen. For de fleste var nok svineinfluensaen ikke mer enn en mild variant av influensa.

Busserulls
Busserulls
Abonnent
Svar til  adsckldsacksldckl
12 år siden

Hvordan kan en kommentar med at «skremselspropaganda selger» ha fått så mange tommel ned? Hvem er egentlig i tvil om at det stemmer? Avviser burde selvsagt ikke ha trykket dette, men igjen så er det nettopp prinsippet med fri presse som gjør at de KAN gjøre det. God pressejournalistikk er det definitift ikke. Men det er vel ikke noe som er direkte løgn (foruten «ett nys og du er smittet», en påstand hvor man neppe kan vri fakta til underbygge). F.eks «slår ut norge». Det er subjektivt. Ingen kriterier som sier når Norge «slås ut». «Friske personer blir alvorlig syke», så lenge det er mer enn 1 frisk person som er blitt alvorlig syk, er vel heller ikke dette løgn. Også forfatteren skriver «De fleste som ble rapportert døde av svineinfluensa i Norge led av alvorlige kroniske lidelser fra før», men ikke alle.

I ettertid er det liten tvil om at «alle» tok skammelig feil. Men når store seriøse firmaer og helseinstitusjoner kommer med slik skremselspropaganda, så er det (dessverre) naturlig at dette reflekteres i media.

Selvsagt burde all media kommet med selvkritikk i ettertid, men hvorfor skal de ta «selvmord» ved å redusere sin egen troverdighet? Det vil ikke akkurat øke salget.

Sigr Huginsson
Forfatter
12 år siden

Hvordan gikk det med vaksineskandalen egentlig?
Skulle det ikke etterforskes?

Terje
Skribent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Slikt stopper opp, grunnen er grei folk gidder ikke å bry seg og de vet det er glemt etter et par dager lell. Slik er det med det meste der ute. se bare på chemtrail debatten, så lenge det finnes skeptikere som kan latterliggjøre folk som prøver å komme i dybden på ting er det ingen som stikker seg ut. Myndighetene kan komme med den ene løgnen etter den andre uten at de stilles for ansvar for noe,

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Sigr Huginsson
9 år siden

Narkoelepsi etter s-vaksinen. Dette var hovedoppslag på NRK nyheter klokka 19.00 idag. Flere og flere unge mennesker utvikler Narkoelepsi pga vaksinen. Ingen forsker tør å si hvor mange år det vil ta før vaksinen ikke har noen negativ virkning lenger. Vaksinen angriper hormonet som styrer søvnbalansen.

http://wp.me/p3tGFm-17

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
9 år siden

Bevis og indisier en masse for de kriminelle forholdene bak svinesprøyte terroren var tilgjengelige i 2. kvartal 2009, solid i 3. kvartal, og ble distribuert til de fleste ansvarlige inklusive det militære politiske kompleks, det militære media kompleks, det militære farmasøytiske kompleks, det militære utdannelse kompleks m.fl., men fordi også Norge beviselig er styrt av kriminelle og andre idioter, ble det ikke tatt hensyn til bevisene og indisiene

Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1

Armin Bahrami
Forfatter
12 år siden

Mens alle andre fulgte instrukser og ordre fulgte vi hjertet og sørget for å hindre flest mulig mennesker til å ta avstå samvittighetsløs skremselspropaganda i dødsannonsestil. Medias rolle i samfunnet ble omklasifisert til ukritiske videreformidlere for legemiddelindustrien på tross av flere advarsler sendt ut til en rekke journalister og tidskrifter så tidlig som februar/mars fra Nyhetsspeilet.

Media har blod på seg og for guds skyld håper jeg dere har skyldsfølelse. Det er deres oppgave å være kritisk til alt og alle, selvom de heter «folkehelseinstituttet» for penger var motivet første gang de slapp svineviruset løs i 76 og like så denne gangen klarte de å slippe unna med det takket være en tankeløs presse uten forhistoriske kunnskaper og selvinnsikt og mot til å gå på http://www.google.no og drive etterforskende journalistikk.

Dagbladet vi vil ikke glemme deres håndtering av oss, deres håneringer og avledningsmanuvører i denne artikkelen:
http://www.dagbladet.no/2009/11/19/nyheter/vaksine/svineinfluensa/9107213/

Istedenfor å diskutere den presenterte bevisbyrden angående vaksiner med squalen og kvikksølv og levende svinevirus, så hadde de ikke et eneste argument mot våre påstander, de valgte heller å snakke om været.

Riksrett er på sin plass – folkehelseinstituttet bør innrette seg en folkelobby som opprettes og overvåker prossessen av et helsefrembringende paradigmeskifte hvor vi ser kritisk tilbake på de 140 fatale årene med vaksiner, samt fremmer naturprodukter som faktisk virker som EUdirektivet ønsker bannlyst, og forbyr allopatisk «sykdomsvedlikehold» piller som kjemisk lobotomerer og fysisk destruerer kroppen og dreper millioner verden over i året.

Hvem skal vi stole på ? Proffessor i medisin Fuggeli må få æresborgertittelen som tiltross for hardt mediekjør og latterligjøring fra «ekspertene» stod på sitt og sa «Du får ikke svineinfluensa om du ikke leser aviser eller ser på tv». Han er en av de som ser med hjertet og tenker mindre med hjernen som desverre hos de fleste av oss er lasset med disinfo fra vi var små.

Flere hundre i Norge ble syke av kvikksølvet som er lagret i fettvev,blodhjernehinnebarrieren og vil aldri forlate kroppen på samme måte som bittesmå mengder av kvikksølv i ferskvannsfisk gjør gjennom fordøyelsessystemet, noe FHI brukte som kroneargument mot kvikksølv advarslene våres. Dette var også noe vi møtte på stadig ute blandt folk, fordi folk flest tror i godvilje landet Norge at myndighetene vil aldri oss vondt.

http://www.nettavisen.no/nyheter/article3027070.ece

Derfor demonstrerte vi, gikk i fakkeltog, samlet inn penger til annonser, delte ut tenk-selv-flyveblad på t-banene, hang opp plakater i Oslo sentrum, selv stod jeg utenfor vaksinasjonshallen og dro mennesker ut av køen. Min unnskyldning var: «Jeg kan ikke stå som en assisterende selvmorder».

Svinevaksinen er en verdensomfattende skandale, fremmet av WHO som har overnasjonal makt i 192 underskrevne land og strider imot grunnlovens første paragraf.

Nyhetsspeilet fortjener en offentlig unnskyldning fra den etablerte sammkjørte pressen, de bør være ærebødige og takknemmlig for at det finnes et alternativ.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

I Polen var det ingen som fikk svineinfluensavaksine, fordi helseministeren som er lege, sa NEI.

Jeg lurer på hvordan de polske avisene så ut i fjor, mens vi ble foret med gørr. Har Norge en fri og uavhengig presse?

Her er litt om den polska helseministeren, som nå står frem som den store helten:

«On March 29th, Polish Health Minister Ewa Kopacz gave a devastating critique in Paris of the pharmaceutical companies, WHO and the pressure they had put on her to sign contracts for untested pandemic vaccines.

Kopacz was the only health minister to refuse the vaccine.

The Council of Europe Parliamentary Assembly inquiry into the pandemic found her to have acted correctly, saving the countries millions of euros.»

http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3378%3Apolish-health-minister-testifies-against-swine-flu-jabs-half-polish-government-wiped-out-in-plane-crash-days-later&catid=41%3Ahighlighted-news&Itemid=105&lang=en

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Ulven
12 år siden

And you wonder why planes so often fall from the skies theese days…
Its dangerous to be against vaccines, when the world health-tyrrany is against humanity. http://www.nyhetsspeilet.no/2010/04/politikere-faller-fra-himmelen/

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Ja, helseministeren i Polen sa nei, men du vet hva som hendte med han og mesteparten av regjeringen i Polen

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Spørsmål: hvor mange griser (svin) ble egentlig rammet av svine-influensaen? Dette kan jeg ikke huske å ha hørt noe om.. Men influensaen skulle ha oppstått i Mexico?

Samt: hva er den offisielle forklaringen på hvordan svine-influensaen oppstod? Var det noen griser som ble for grisete?

coyote
coyote
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Hmm… det ble i alle fall panikkslaktet minst en besetning i Trøndelag da det ble påvist svineinfluensa.
Problemet er jo selvsagt at det er forskjell på svineinfluensa og svineinfluensa. Det er ikke helt ukjent med influensa blant firbente heller, og det er vel noe tvilsomt om besetningen som ble slaktet hadde den varianten som skulle kunne smitte fra gris til mennesker.
Han bonden var noe grinete etterpå, vet ikke om han fikk den erstatningen han egentlig har krav på.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  coyote
12 år siden

Ja, det stemmer. Nå husker jeg han bonden i Trøndelag. Ihvertfall «Hallo i Uken»s parodi.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Det er nok umulig å si, men skal vi se på den såkalte epidemien i 1976 der millioner ble vaksinerte kunne ikke et eneste dødsfall utover soldaten som først døde dokumenteres. Soldaten er jo også tvilsom siden det tilfellet er lukket for innsyn. Men minst 5000 ble svært syk av vaksinen og 50 til 200 døde av den. Mange ble invalide for livet.

Jeg tror det knapt blir mulig å komme til bunns i 2009 vaksineringen og hvem som ev. døde og av hva. Det jeg vet er at det finnes odontologer som sier de ikke fikk skrive fugleinfluensa som dødsårsak men ble presset til å skrive svineinfluensa (fugleinfluensa ødelegger lungene mye mer og det skal være lett å se forskjell på dette)

Forøvrig har jeg en søster som jobber på en institusjon der de ansatte ble lagt mye press på for vaksinen. Der har hun en kollega som etter vaksinen gikk «rett i bakken» og lå fortsatt i sykesengen sist jeg snakket med henne. Lammelser i nervesystemet er årsaken. Og vedkommende hadde ikke hatt en sykedag fravær på 30 år.. Jeg trenger vel ikke legge til at min søster blånektet å ta vaksinen.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

As the anticipated July release date for Baxter’s A/H1N1 flu pandemic vaccine approaches,
an Austrian investigative journalist is warning the world that the greatest crime in the history of humanity is underway.
Jane Burgermeister has recently filed criminal charges with the FBI against the World Health Organization (WHO),
the United Nations (UN), and several of the highest ranking government and corporate officials concerning bioterrorism and attempts to commit mass murder.
http://healthznews.com/jane-burgermeister-swine-flu-lawsuit-14.html

MortenB
MortenB
Abonnent
12 år siden

Det viste seg at dumhet og uvitenhet var mye mere smittsomt enn svineinfluensa noen gang var.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Etter denne artikkelen er vel mainstream media i «faresonen» fra å bli kjøpt / lest :D

Laila Clark
Skribent
12 år siden

17. november 2009 var en stor dag. Det var så lærerikt å samarbeide med alle sammen, følelsen av å kjenne så sterkt at man ble løyet til å tråkket på av korrumperte, hysteriske medier og myndigheter i så stor grad at man måtte kjempe for seg selv og sine meninger. Og ytringsfriheten måtte kjøpe seg inn til BLODPRIS for EN dag, i en glorete riksavis. Vi fikk skviset til side Carews legger, Preben Pandemi Aavitslands formaninger og Røkkes opp og nedturer for en stakket stund. Det var virkelig skremmende å oppleve så nært, hvordan man bare ved å mene noe så opplagt som at dette hysteriet var en ovedrivelse, ble latterliggjordt og stemplet som konspirasjonsteoretiker og farlig. Skremmende å se sinnet til Karita Bekkemellem i duell med Ingunn Røyseland. Skremmende å være vitne til hvordan folk feiget ut. Kvalmende feige klamret de seg fast til sin stol og holdt kjeft….Så avdekkes endelig skandalene i WHO og pipen får en litt annen låt. Men aldri så galt at det ikke er godt for noe – jeg kjenner mange som nå er langt mindre naive og godtroende. Stadig fler ser viktigheten av å sjekke grundig hva de putter i seg, tar mer helhetlig ansvar for egen helse, og lytter til sin egen kropp, heller enn eksperter og legemiddelindistriens representanter. Så takk for hjelpen sånn sett fryktsomme skandalemakere ;)

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Laila Clark
12 år siden

wooow, en som står fram med ekte navn! Hva er det folk er så redd for egentlig? Hva har vi å skjule? All denne overvåkningen vil kun bidra til at overvåkerne blir kjent med hvem denne «fienden» er, og vi er jo så flotte brysomme mennesker som vil vårt land det beste! For de med nicknames, staten vet hvem du er uansett, så hvorfor gjemme deg for meg? La disinfoagentene være de eneste med nick , så skal vi se om de virkelig tørr å stå for det de sier <3

Lise gjør noe helt utrolig ! Hun er seg selv <3333

Veiviser
Veiviser
Abonnent
12 år siden
Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Veiviser
12 år siden

Herregud, Michelle Martens må ha røyka både sokker å selbu-votter på en gang.

Jeg siterer:
«Vaksinen majoritetssamfunnet nå forsøker å påtvinge minoritetskulturer inneholder små doser svineinfluensavirus drept med varmebehandling, sier hun. På vegne av norske muslimer krever vi nå en kultursensitiv vaksine, der alle mikroorganismer er halal-slaktet med membranen vendt mot Mekka.»

«Martens reagerer også på navnet sykdommen har fått. – Muslimer reagerer på ordet ”svin” på samme måte som vi reagerer på ”isoporgnikking” eller ”mensenskorpe”. Hvordan kan vi bygge broer mellom folkegrupper når vi insisterer på å bruke slike krenkende ord? Hvorfor kan vi ikke bli enige om noe litt mer kulturnøytralt, som for eksempel iguaninfluensa eller beversnue?»

«Martens hevder at mange muslimer føler seg ille til mote ved tanke på svineinfluensaen: – De har kanskje ikke sagt direkte at de er krenket, det er de alt for ærerike og stolte til å innrømme. Vi er jo så sterke og mange, mens de er små, skjøre blomster i vår fargerike hage, sier hun med knekk i stemmen. – Men når jeg setter dette i rett historisk perspektiv, som strekker seg fra korstogene til kulturkampen, og spør om de virkelig vil ha døde svinemikrober injisert av vantro svømmende rundt i kroppen, forstår mange hvilket overgrep dette faktisk er.»

Tanken er sikkert god den, men jeg jeg tror nok muslimer og vantroe (som hun kaller det) er ganske så samstemte om at man ikke ønsker å ha kvikksølv og skvaler plaskende rundt i kroppen.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Du har liksom ikke helt forstått hva Opplysningskontoret er?

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  kaotiker
12 år siden

Jeg?
Nei, jeg har aldri hørt om opplysningskontoret før jeg klikket på linken.
Det er enten satire eller så har Martens stått opp på feil fot.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  kaotiker
12 år siden

Det er vel det som er problemet. Man uttaler seg om noe man ikke har satt seg inn i.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  kaotiker
12 år siden

Nei jeg føler ikke at det er noe problem, og jeg håper ikke misforståelsen har bidratt til noe varige problemer hos deg. Om det er en satireside så er det ikke noe værre enn at førsteinntrykket jeg fikk var feil. For meg spiller meg ingen rolle.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Kikket på artikkelen og klarte ikke å skjønne om dette var ment som fleip eller alvor.. Minner om de historiene som The Onion har.

Sigr

Så du strålesvaret mitt på den der andre stråletråden?

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Nei, jeg har ikke sett noe siden 16. 11. 2010 klokken 04:45 på RFID tråden.
Post gjerne en link.

MAJA
Abonnent
12 år siden

Takket vœre driftige sjeler som Ketil og andre i Vaksinaaksjon.no var det heldigvis en god del som stoppet opp og tenkte seg grundig om og lot vœre .
Problemet er at det ligger i det norske folk at både politikere og leger er hedersfolk, den forestillingen begynner vel å glippe , iallefall for noen .
I det hele bør man avstå totalt fra enhver vaksine.

Når det gjelder trippelvaksiner for barn er det avskrekkende hvilke ingredienser de har blandet i dette» thiomersal med 49 % kvikksølv, ethylen glykol som er antifrysevœske, phenol, bensethonium klorid( desinfeksjonsvœske) , formaldehyd og aluminium. Det kom en utfordring til leger og andre som stod for denne miksen om de våget mot et stort beløp å ta denne vaksinen selv, ingen har til nå hatt mot til det, men de har mot til å gi det til små barn fra 0 – 6 år .

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  MAJA
12 år siden

Kanskje ingen har svart fordi de tror det hele er en spøk?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  kaotiker
12 år siden

Vel… nyhetene i vår tid er så absurde at det er vanskelig å vite om det er spøk eller alvor.

* Mislykket, totalt harmløs og hjernedød Nigeriansk underbuksebomber reformerer hele sikkerhetssystemet på verdens flyplasser?

* Skyskrapere faller ned av seg selv?

* Spiraler oppstår på himmelen av løpske raketter og raketter blir til flystriper? (Nå har visst Pentagon sagt det var en rakett allikevel.) Og når raketter treffer Pentagon blir de til jumbo-jeter.

* Terrorister overalt, men ingen av oss har noen gang sett de?

* Vi skal la barn putte små mikrobølgeovner mot hodene sine?

* Finanskrisen løses ved å gi mer penger til de rike? Samt trykke en trilliard nye papirlapper?

* Lyspærer fulle av miljøgifter skal redde miljøet?

* Å kle opp kvinner som svarte spøkelser = frihet?

* Strøm til oljeplattformene skal fraktes helt fra Hardanger?

* Barna skal leke sexleker i barnehagen?

* NATO, en nord-atlantisk forsvarsallianse, skal utvides til å omfatte sør-øst Asia?

Osv osv osv

Verden er tydeligvis totalt gal og det er en ærlig feil å bli forvirret av og til.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  MAJA
12 år siden

Ja, mye takk og pris går til hele redaksjonen av nyhetsspeilet, som stod der i kuldegrader og aksjonerte mot vaksinen og ikke for «alternativene». Forkjølelse er et sykdom som kommer og går av seg selv. Derimot er bivirkninger etter vaksinen noe som neppe går av seg selv, og enda verre: selv etter medisinske behandlingen, sliter flere med langtidsbivirkninger av vaksinen. Svineinfluensa-hysteri beviste engang for alle (også for fremtidige generasjoner), galskapen rundt det å lyve og å holde informasjonen tilbake fra publikum. Dette har ført til kriger og revolusjoner i gamle dager, mens i dagens samfunn fører dette bare til at de ansvarlige blir belønnet av NWO :D

Gargamel
Gargamel
Abonnent
12 år siden

Tabloidene lever av å selge frykt…..frykt og sex.

Det var nok ingen diabolsk plan om å få flere til å ta vaksinen. Media selger på frykt, og det er sykdom eller egen økonomi.

Det er ikke tilfeldig av i 9/10 tilfeller et legemiddel omtales, så er det snakk om Viagra, eller at noe som setter tankene mot samkvem med det annet kjønn eller nakenhet så havner det på førstesiden.

Dette er langt fra det eneste eksempelet er journalistene roter det til. Det samme kan ses nå rundt E-coli-smittene der avisenen på sedvanlig måte tar ting ut av proposjon og sammenheng
Eller som Gaarder selv sa, faktisk enig her:

«Felles for medias kraftfylte budskap som bombarderte befolkningen i månedsvis var mangelen på fagmedisinsk klinisk korrekthet, et komplett fravær av kritisk sans hos en kollektiv journaliststand og en konsekvent neglisjering av å formidle utfyllende informasjon.»

Klapp, klapp.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Gargamel
12 år siden

FHI var ikke mindre rotete og de skal ikke leve av å selge frykt og sex egentlig.– Alle må vaksinere seg
– Vi følger alle rapporter fra alle land når det gjelder bivirkninger men det er så langt ikke påvist noe som gjør at vi endrer oppfordringene om at alle må vaksinere seg. Det sier Geir Stene-Larsen, direktør ved Folkehelseinstituttet.
Han forteller at vaksinene som skal til Oslo og Østlandsområdet er fremskyndet. Og han oppfordrer alle med symptomer om å bli hjemme fra jobben.
– Har du influensasymptomer så er det sannsynligvis svineinfluensa, sier han.
– Det er viktig at vi hindrer spredning fram til alle er vaksinert, derfor bør de som er syke bli hjemme.

Mange eksempler fra FHI-press også Gargamel.

Forsker
Forsker
Abonnent
12 år siden

Norsk journalistikk er helt død om dagen og har vært det veldig lenge, de få sakene vi får servert er bagateller og trivialiteter. Hadde bare flere journalister hatt integriteten til denne mannen ville vi kanskje fått en mer opplyst og bevisst befolkning, ikke fordummet og naiv med meget i oppførsel.

http://www.johnpilger.com/articles/the-party-game-is-over-stand-and-fight

Hallo
Hallo
Abonnent
12 år siden

Her er siste info: http://www.recombinomics.com/ . Har tamiflu fra i fjor, den begynner å gå ut på dato, men kanskje den øker i verdi nå? Noen som vet hvor mye penger Stoltenberg gjengen har tenkt å skremme fra oss nå? Onkelen min i Oslo fikk siste shot for noen dager siden, han ble slått ut et døgn, men han er oppe og går nå, hva han fikk vet jeg ikke, ikke han selv heller, men han er i god tro. Men mannen er gammel, og stoler på systemet. Skal bli intressant å se hvordan massemedia tar årets influensa. Ellers: «crash jp morgan buy silver» og se litt på sølv, det kan kanskje hjelpe deg gjennom influensaen.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Hallo
12 år siden

Ja, JP Morgan har solgt sølv, men bare på papiret. Nå vil folk løse det inn med hardt metall. Dette har gitt JPM et kjempeproblem for de har selvfølgelig ikke sølv. Så med en hånd må de kjøpe sølv, hvilket får prisen opp, mens de med den andre hånden må holde dollarkursen oppe, slik at sølvet ikke blir for dyrt. Så de må i realiteten kjøpe verdiløs dollar, mens prisen på sølv stadig stiger. Hvis alle amerikanere brukte 20 dollar på en sølvmynt hver ville JPM gått konk. Jeg tror akkurat det ville gitt mange amerikanere en god dose skadefryd.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

Jeg burde kanskje lagt til at problemet for JPM blir ikke mindre av den pågående valutakrigen og dollarens synkende kurs. Det er dette de skal bruke de kommende 8 måneders redningpakker på. Federal Reserve, som for øvrig JPM er medeier av, låner ut milliarder av dollar til bankene, som skal bruke disse på amerikanske obligasjoner. Dette for å stimulere økonomien og få opp inflasjonen, sier de. De glemmer å nevne hvem den stimulerer økonomien for. Den er for bankene, og det er riktig at dette medfører inflasjon. Mer penger i omløp, mer inflasjon. Inflasjon er det samme som at pengene mister noe av sin verdi. Så dette vil bli nok trøkk for den jevne amerikaner. JPM vil bruke midlene de får på tidligere nevnte konflikt. Etter denne redningspakken vil Fed være USAs største kreditor, de passerer Kina – sin «kommunistiske motstander».

Hallo
Hallo
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

Jeg er enig med deg, men nå bryter vi Hans sin tidligere advarsel om å holde oss til temaet. Vi bør få en tråd her på forumet om verdens økonomi.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

Hyperinflasjon er når inflasjon går ut av kontroll (egentlig er det som er meningen bak dagens pengesystem, men få vil innrømme), og den kommer uansett om vi vil det eller ikke. Alle fiat-rente-baserte pengesystemer har gått konk tidligere, så hva er sjansen for at dagens vil overleve?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
12 år siden

Vaksiner mot influensa generelt er ganske håpløst. Her er et intervju med Dr Cherri Tenpenny http://www.youtube.com/watch?v=9Nx9FufpXX4

Jeg er enig i at media fungerer som høyttalere for FHI. Problemet er at dagens journalister bare videreformidler den informasjon de får – de søker ikke informasjon. Som i dagens Aftenposten, i spalten Innblikk, kan vi lese at bildene fra kroppsskanning ikke lagres. Dette er informasjon Aftenposten har fått fra Transport Security Agency. Hadde Atenposten tatt seg bryet med å lese brukermanualen for skanningmaskinen hadde de funnet ut at bildene lagres.

Men de virkelig skyldige her er FHI, som roper ulv. De vet det er en mild influensa, men bøyer/tilpasser seg/er med på WHOs latterlige endring av pandemidefinisjon. Noen vil alltid død, av influensa, lynnedslag, bilkræsj, terrorhandling, jordskjelv, fallende istapp, flystyrt ect – sånn er livet. Vi må slutte å tro at politikerne skal, bør og kan regulere bort risiko. Det vil kun resultere i korrupsjon og maktmisbruk. Det som irriterer mest er at hele denne svineinfluensasaken var en svindel. Først slipper de ut et virus, for så å lage «motgift». Akkurat samme metode som brukes i disse terrorsakene.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
12 år siden

Så mange bilder, men likevel så få i fokus?

Kanskje på tide å lære seg å bruke et kamera?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  kaotiker
12 år siden

Det viktigste er at du forstod hva som står skrevet der, hvis ikke bør du kanskje snakke med optikeren din.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Optikeren min er for såvidt ganske hyggelig, og han kunne ved siste kontroll fortelle at synet mitt er perfekt.

Så da må det være fotografen som er problemet. De fleste bildene er fortsatt ute av fokus.

Hallo
Hallo
Abonnent
12 år siden

Pensum fra biologi studer på 90 tallet:

Molecular Genetics of Bacterisa ISBN: 0 471 93309 9
Biochemicmistry ISBN: 0 7167 190 7
Microbiology ISBN: 0 02-428950 7
The Cell ISBN: 0 8240 3695 6

Sikkert mere studert nå, og bedre forstått. Poenget er at dette ikke er noe lett stoff å sette seg inn i. I disse bøkene står det lite om hvordan en vaksine oppfører seg. Det som er viktig er at de tilllegs stoffene, samt muteringer av virus og proteiner vi nå får i vaksiner er så å si umulig for menigmann å sette seg inn i. Men jeg mistenker industrien for å gi faen, slik de altid har gjordt.

« Forrige artikkel

Stopp chemtrails-utslippene nå!

Neste artikkel »

Gode svar i «dumbing down»-skolen …

500
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x