Si nei til svineinfluensavaksinen

20K visninger
2 minutter lesetid
210

Svineinfluensavaksinen er nå like rundt hjørnet og skal etter planen være klar i siste halvdel av oktober. Etter et halvt år med skremselspropaganda, fryktinngytende nyhetsinnslag, ramaskrik og krigstyper i avisene, er det nå – for første gang i historien – duket for massevaksinering av befolkningen i Norge.

Vi er imidlertid etter hvert blitt ganske mange som stiller oss kritsk til at myndighetene velger å gå i gang med å massevaksinere Norges befolkning mot svineinfluensa; en sykdom norske helsemyndigheter for bare noen måneder siden hevdet at 13.000 nordmenn kunne dø av innen oktober, men som altså har vist seg å ikke være farligere enn vanlig influensa.

Ti Grunner til å Si NEI til Vaksine
Klikk for stor bilde. Last ned og spre videre.

Til nå har 5 personer mistet livet i Norge, og ikke av svineinfluensa alene.
Myndighetenes skrekkscenario kan derfor ikke betegnes som annet enn en total skivebom, noe som i seg selv burde være nok til at planene om å massevaksinere det norske folk i det minste ble tatt opp til ny vurdering. Men, slik forholder det seg altså ikke, tvert imot.

Til tross for at sykdommen forløper langt fredeligere enn fryktet, jobber det statlige norske propagandaministeriet nå på spreng – for å få overtalt så mange som mulig av oss til å ta vaksinen!

Dette til tross for at et overveldende flertall av leger og helsepersonell verden over frykter at vaksinen ikke er tilstrekkelig testet, at det åpenbart mangler sikkerhetsdata, at vaksineprodusenten fraskriver seg ethvert ansvar og at man heller ikke kan utelukke at man blir mer syk av vaksinen enn av influensaen, bare for å nevne noe.

At dette er betenkelig, er et så svakt uttrykk at det nærmest lyder som en vits å bruke det. I virkeligheten er det en uhyrlighet uten motstykke i norsk helsepolitikk.

Myndighetene og vaksineprodusentene opererer som et tohodet troll, som på den ene siden promoterer sykdommen gjennom massiv skremselspropaganda, samtidig som de driver intens markedsføring av vaksinen på den andre siden. De fremstiller sykdommen som en livsfarlig epidemi, og tilbyr samtidig redningen i form av en vaksine som de utelukkende og ensidig markedsfører som et sikkert, sunt og trygt helsetilbud.

Vi ønsker derfor å bidra til å sette fokus på de mange faremomentene som er knyttet til denne vaksinen, og lanserer i den forbindelse en aldri så liten internett-kampanje.

For å nå ut til det brede lag av befolkningen har vi laget noen ”elektroniske” flyere, pandemrixgrflyersom du fritt kan kopiere og spre rundt på nettet.

Du kan sende dem som e-post til venner og familie, legge dem ut på egen nettside, på twitter, identi.ca, facebook, origo eller andre nettsteder du anser som relevante.

Kampanjen er et samarbeid mellom Nyhetsspeilet.no, NWO Resistance Norge, Boilingfrog og Folk for Frihet.

Folk for Frihet har i tillegg tatt initiativ til en demonstrasjon/informasjonskampanje i Oslo, lørdag 17. oktober!
Alle som stiller seg kritisk til massevaksineringen mot svineinfluensa og helsemyndighetenes fremferd i denne saken, bør møte opp og vise sin misnøye! Oppmøte er kl 14 ved tigeren utenfor Oslo S!

Vi håper så mange som mulig ser viktigheten av å støtte opp om disse tiltakene.
Det gjelder ditt og dine nærmestes liv og helse!

Om du ønsker å være med på flere kommende folkeaksjoner, så har Armin Bahrami her på nyhetsspeilet allerede samlet en liten liste, men vi trenger enda flere engasjerte mennesker i Oslo området. Send mail med kontaktinformasjon til Armin@nyhetsspeilet.no

Advarsel_-_Vaksine_mot_Svineinfluensa
http://dl.getdropbox.com/u/1294856/Advarsel.pdf
Dette informasjonsbrevet kan du printe ut på vanlig A4 ark og spre til så mange du kan for hånd.
Veldig nyttig og viktig informasjon samlet på et ark.

På forhånd takk!

stoppflyer pandemrixflyer

Dan H. Slettevolden

31 år gammel familiefar, bosatt i Harstad. De siste fem årene har han jobbet innen skoleverket. Blant hans lidenskaper er musikk og litteratur, de to han har viet mest tid til.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

210 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

The Flu Killer Homeopathic 1918 Spanish Influenzinum Comp. C30 & Georgia Guidestones +

Quote: sean.hross@rocketmail.com http://en.wikipedia.org/wiki/1918_flu_pandemic http://en.wikipedia.org/wiki/World_War_I

Otto
Abonnent
14 år siden

Fakkeltog MOT H1N1 vaksinen 19. november 2009 kl 19 – 21 http://www.facebook.com/event.php?eid=179378448195

Loeg
Loeg
Abonnent
14 år siden

Jeg er åtti-seks år og på min siste legesjekk sa legen at i nin alder så var
det ikke nødvendig å ta denne svinevaksinen. Fordi han mente at vi hadde
opparbeidet en naturlig imunitet.
Og glad var jeg og bare nevner det her for å vise at noen leger ikke følger
strømmen–heldigvis.

ye
ye
Abonnent
Svar til  Loeg
14 år siden

Fra FHI og i aviser (VG) blir det stadig repetert utrykket “ny influensa H1N1”
En kan spørre seg hvorfor det er så viktig å presisere “ny”.

Hvis det blir presisert overfor andre aldersgrupper at de må stille seg i kø for å motta vaksine når risikogruppene har fått sin vaksine, fordi dette er en “ny” influensa, hvordan kan det da henge sammen med at noen i det hele tatt kan være immun.

Er H1N1 “ny” med noen unntak?

En av mine besteforeldre, født 1917, har også fått vite at hun ikke trenger å ta vaksinen, fordi hun sikkert er immun, sa hennes fastlege.

Sandy
Skribent
14 år siden

Erik, det var veldig leit å høre. Flere fageksperter sier at bivirkninger kan komme lang tid, til og med flere år, etter vaksineringen.

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

– Jeg vil på vegne av den nåværende ledelsen be om unnskyldning overfor de deltakere som ikke ble møtt og fulgt opp på en tilfredsstillende måte. I iveren etter å løse et alvorlig helseproblem, tok ikke prosjektledelsen nok hensyn til kritiske røster og meldinger om mulige bivirkninger og skader, sier Direktøren for Folkehelseinstituttet Geir Stene-Larsen til Dagens Medisin.

Takk for interessante opplysninger Erk. Ja hvorfor skulle du ha tillit til dem denne gangen i deres iver etter å løse en konstruert pandemi? De tok ikke nok hensyn til kritiske røster o.s.v., historien gjentar seg, er akkurat det samme som skjer nå og den eneste gaven til folket (de som eventuelt overlever) vil være at FHI ber om unnskyldning. De er løgnere og kjeltringer som burde vært innesperret før de steller i stand enda mer jævelskap enn de har greid til nå.

Erk
Erk
Abonnent
14 år siden

Jeg var med på ett vaksineforsøk tidlig på 90-tallet. Meningokokkvaksine. Jeg var vel 13-14 år den gangen, og hadde ingen tanker om at denne vaksinen kunne skade meg. Etter at jeg fikk denne vaksinen ble jeg gradvis mer fjærn i hodet, Mistet konsentrasjon, og ble på en måte distansert fra virkeligheten. Ble fort sliten, og imunfoirsvaret ble dårligere. Har jo fått alt som er av forkjølelser. Det er først i de senere år at det har gått opp for meg at vaksinen kan være skyld i elendighetene. nå, 20 år etterpå har jeg fortsatt samme problemer. Konstant fjærnhetsfølelse, alltid sliten osv. Jeg ser at myndighetene løy om vaksinen den gangen, så hvorfor burde jeg ha tillit til dem ang. svineinfluensa vaksinen?? Les mer her: http://www.nettavisen.no/innenriks/article1390507.ece

Et svin
Et svin
Abonnent
Svar til  Erk
14 år siden

Kanskje du bare ikke forstod det som skjedde på skolen? Det skjer ofte på ungdomsskolen. Da ister man lett konsentrasjonen.

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Sannheten er vel at det ikke bare er svinefluvaksinen som er unødvendig.

GRAPHICAL EVIDENCE SHOWS VACCINES DIDN’T SAVE US
http://www.vaclib.org/sites/debate/web1.html

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Ja ikke sant? Det er først og fremst bedre hygiene som forsterket immunforsvaret mot tidligere dødelige sykdommer. Jeg er ikke i tvil om farma-giganter “visste” om denne trenden av naturlig helbredelse av mennesker, og startet dermed hoax-vaksinasjons programmer for å reprodusere avdøde viruser i nyere former. Dagens konspirasjonsinfluensa er altså en del av samme planen, en blanding av flere tidligere avdøde viruser, som gjør folk systematisk syke og faller i hender av byråkratiet.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  arifkarim
14 år siden

Støtter deg i det arifkarim. Noe det verste som kan skje en er å bli syk og havne i hendene på byråkratiet, man blir ikke mindre syk av det. Helsevesenet skal på død og liv medisinere siste rest av helse fra deg. Jeg vet det for jeg har vært der sjøl og jeg har de siste årene viet livet mitt til å hjelpe andre som har havnet i dette spindelvevet, vevd av forgiftede mennesker uten omtanke for annet enn pengekåthet, egen prestisje og makt.

Grynet
Grynet
Abonnent
14 år siden

http://dl.getdropbox.com/u/1294856/Advarsel.pdf

Denne linken vart stoppa når eg trykte på den… Ka som skjer?????

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Grynet
14 år siden

Du kan godt høyreklikke på den, og “lagre som” et sted på din pc. Og printe ut derfra.

Grynet
Grynet
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Takk!!! Eg er litt amatør. No fekk eg det til. :-)))

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Hemp har et poeng. For all del, ta gjerne vaksine om du vil. Selv tror jeg det er best å la vær.

Hemp
Hemp
Abonnent
14 år siden

Vel, det du kaller skepsis kaller jeg beskyldninger om planlagt massedrap på milliarder av mennesker…

Hemp
Hemp
Abonnent
14 år siden

Har sett at argumenter mot vaksinen bl.a. går på at produsenten ikke tar ansvar for eventuelle bivirkninger.

Hvordan er det hvis vi snur det hele på hodet?

Slik dette utvikler seg og måten NS turer frem ser jeg muligheten for at vi en dag kan våkne opp til overskrifter som:

LESTE PÅ INTERNETT AT VAKSINEN VAR FARLIG OG TAKKET NEI TIL VAKSINASJON. DØDE FÅ DAGER ETTER AV SVINEINFLUENSA!

Noen som tar ansvar da?

Hemp
Hemp
Abonnent
Svar til  Hemp
14 år siden

Les overskriften på artikkelen!

Kjetil S
Skribent
Svar til  Hemp
14 år siden

Hemp,

Stor forskjell på å produsere et produkt til injisering rett i kroppen man ikke tør stå inne for, og å vise skepsis til at vaksinen er trygg. Skepsis er sunt ikke sant? Eller gjelder ikke skepsis den veien? Bare skepsis mot påstander som utfordrer Det Politisk Korrekte? Er det slik å forstå?

Kalkunen
Kalkunen
Abonnent
14 år siden

Helt enig med det som står her. Har nå fått 4-5 folk til å ikke ta vaksinen, men det er lang ifra nok. En av mine bestevenner skal ta vaksinen. Han har blitt påvirket av masse-media og gjennom studier. Prøver å overtale folk til å lese her på nyhetsspeilet for å kunne forståd hva som sjer. Lykke til Armin og dere andre! Som muse uprising sier: “We will be victorious!”

ye
ye
Abonnent
Svar til  Kalkunen
14 år siden

.Hei Kalkunen.
De folkene du har fått til ikke å ta vaksinen vil være deg evig takknemlig.

Fredag fikk jeg epost fra noen som står meg nær om at vedkommende alikevel ville ta den. Dette gjelder to voksne med 2 små barn. Har tidligere sendt endel info, men mainstream propaganda kjører så hardt nå og appellerer til samfunnsansvar og solidaritet for at folk skal vaksinere seg og da skjønte jeg at det hadde ikke hjulpet med infoen jeg sendte. Sendte mer og oppdatert info igår og idag.
Vet ikke hva utfallet blir, men én ting er sikkert, det er iherdig innsats som må til for å fjerne den blinde tiltroen folk har til myndigheter (og media!) i denne saken.
Til tross for at det er innlysende at det er mye som skurrer, virker det som at fordi jeg ikke har den hvite frakken, så er ikke videreformidlede kunnskaper nok for dem til å trekke konklusjonen om den store risikoen vaksinasjonen har. Men jeg kan ikke gi opp…og henviser til websiden her for at de kan finne info.

Heldigvis finnes det et nettsted som Nyhetsspeilet! Det var ikke et sekund for tidlig med den opprettelsen…for nå skjer det så mye på mange fronter at viktigheten av info som ikke er styrt av en tabuliste, er helt essensiell.

Kalkunen
Kalkunen
Abonnent
Svar til  ye
14 år siden

Hei Ye :)
Fint at du fortsetter med å sende info. Det er så mange barn som kommer til å få grufulle liv når alle foreldrene bli påvirket av media som sier “Vil du at barnet ditt skal være trygt?” Og da gjør jo foreldrene alt for å sikre barne til å med gi dem vaksiner uten noen some helst undersøkelse. Også er det denne “hvitefrakken.” Folk er jo desperate etter å få info om hva som sjer og hva de skal gjøre for å ungå “Epedemier og Sjukdommer” De hører jo på som vi sier masse-media. De blir foret med løgn fra regjeringen og har ingen anelse! Detter er groft hva folk gjør for penger og “verdensherredømme”
Fortsett med gode kommentarer og informasjon! Vi trenger den;)
-Kalkunen-

Sandy
Skribent
14 år siden

FHI innrømmer på svineflu-siden at endosesvaks uten kvikksølv er bedre for gravide!

I dokumenter fra Verdens helseorganisasjons (WHO) Strategic Advisory Group of Experts on Immunization (SAGE) omtales forskjellige typer vaksiner, og hvordan ekspertgruppen vurderer dem i relasjon til å forebygge alvorlig sykdom og død. Éndosevaksine som ikke trenger tilsetning av konserveringsmiddelet tiomersal, og som inneholder tilstrekkelige mengde med antigen til å gi en beskyttende effekt, ville bli foretrukket til gravide dersom man hadde hatt tilgang til den.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

NB: Beklager my rot i skriveriene mine denne, Stod nettopp opp og burde ventet med å skrive en stund til!

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Hei Dan!

Nettopp! Der har man enda et bevis på hvordan folk i topp-posisjoner sitter som bakmenn/kvinner og inderekte provoserer fra før av åndsmobbere til påvirke sine medmennesker til å følge med i strømmen av mobbere og mobbe/psykopattimentalieteten generelt i vårt samfunn. At Karita Bekkemellom og andre sentrale skikkelser blant landets maktelite nå har startet sitt eget hylelkor i håp om å trekke den store menneskemassen til seg ved å kalle motstandere av sin hittil løgnpropaganda for “konsirasjonsteoretikere,” vel så er jo ikke dette annet enn slik jeg ser på det, “som en naturlig del av det å bare være et mennenske!” For så er det nettopp denne innenbyde fryktfølelsen for å “tape ansikt” Karita Bekkemellom og hennes medsammensvorne løgnhalser for tiden sliter stort med og av må av den grunn bruke sine siste krefter og “maktinflytelse” til å spre enda mer løgnpropaganda til det norske folk på en ytterligere ondskapsfull taktisk måte som går ut på å stigmatisere folk som TØR å yttre sin motstand mot GlaxoSmithKlines giftvaksine som “konspirasjonstearetikere.”

Det Karita Bekkemellom, Jens Stoltenberg og resten av “suppeballeten” er fullstendig bevisste om, er at det bare er snakk om få måneder før det bryter løs her i landet med store menneskelige opptøyer! Vårt land er på vei rett inn i en kjempeøkonomisk krise og i tillegg til denne kommende finanskrisen som vil tredoble prosenten av fattigstilte her i landet, vil også sykdomsprosenten og dødsfall blant befolkningen grunnet denne svin-influensavaskinen blant befolkning stige til vers på rekordtid!

Og da kan vi jo se da, om Karita Bekkemellom, Jens Stoltenberg, våre helsemyndigheter med helseinstitutt med deres sammensvorne lakeier av leger vil tørre å gå ut i media og beklage ovenfor det norske folk om at de ikke helt har holdt seg til sannhetene om denne influensvaksinen og om landets økonomi! Men det vil de nok ikke gjøre, de vil finne på unnskyldninger hele tiden som det gjør de nå i både VG, Dagladet og andre tradisjonelle aviser.. Bare vent og se, for fremover nå, vil den ene og andre løgnene legges frem i media etter at folk står frem gråtende i media og forteller om sykdom og elendighet i familien som de mener er grunnet svine-influensavaksinen de tok!

Det er et trist fakstum at mange av oss vanligstilte borgere fortsatt ikke ser dette gjennom pil råtne spillet til våre myndigheter!

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Dette begynner og ligne mer og mer om Himlers utrydnings plan for og lage det perfekte ariske rike.
Nå får vi våres egne Fema Camp leirer. dem skal bruke millitærleirer til krimineller og illegale invandrere med svineinfluensa :S
Dette er så velykka at flere grupper kommer etter vet vi av erfaring.
Dem skal ha eget vaksinepoliti som går ut i gatene og vaksiner uteliggere og narkomane på stedet.
En som er totalt ute på Heroin er sikkert i stand til og avgjøre om han vil ha vaksine eller ikke….
I Polen døde uteliggerene som fluer når dem ble vaksinert…
Det er bare bekrefta 12 tilfeller av grisevirus i nord norge i motsetning til resten av norge som har over 120 000 smitta, kanskje ikke så rart siden alle dem store byene ble spraya itenst dagen før utbruddet men ingen spraying i dem nordlige fylker…..
Sverige som ikke er med i Nato har nesten ingen smitta bare 4 døde som følge av vaksinen…

http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=569614

http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=569574

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“FFI Anbefaler alle til å ta prøve deres beryktede hoax vaksinen”:
http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=569416

« Forrige artikkel

VG-nett er selektiv med meningsmålinger

Neste artikkel »

Menneskeskapt global varming – juks og bedrag

210
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x