Si nei til svineinfluensavaksinen

19968 visninger
2 minutter lesetid
210

Svineinfluensavaksinen er nå like rundt hjørnet og skal etter planen være klar i siste halvdel av oktober. Etter et halvt år med skremselspropaganda, fryktinngytende nyhetsinnslag, ramaskrik og krigstyper i avisene, er det nå – for første gang i historien – duket for massevaksinering av befolkningen i Norge.

Vi er imidlertid etter hvert blitt ganske mange som stiller oss kritsk til at myndighetene velger å gå i gang med å massevaksinere Norges befolkning mot svineinfluensa; en sykdom norske helsemyndigheter for bare noen måneder siden hevdet at 13.000 nordmenn kunne dø av innen oktober, men som altså har vist seg å ikke være farligere enn vanlig influensa.

Ti Grunner til å Si NEI til Vaksine
Klikk for stor bilde. Last ned og spre videre.

Til nå har 5 personer mistet livet i Norge, og ikke av svineinfluensa alene.
Myndighetenes skrekkscenario kan derfor ikke betegnes som annet enn en total skivebom, noe som i seg selv burde være nok til at planene om å massevaksinere det norske folk i det minste ble tatt opp til ny vurdering. Men, slik forholder det seg altså ikke, tvert imot.

Til tross for at sykdommen forløper langt fredeligere enn fryktet, jobber det statlige norske propagandaministeriet nå på spreng – for å få overtalt så mange som mulig av oss til å ta vaksinen!

Dette til tross for at et overveldende flertall av leger og helsepersonell verden over frykter at vaksinen ikke er tilstrekkelig testet, at det åpenbart mangler sikkerhetsdata, at vaksineprodusenten fraskriver seg ethvert ansvar og at man heller ikke kan utelukke at man blir mer syk av vaksinen enn av influensaen, bare for å nevne noe.

At dette er betenkelig, er et så svakt uttrykk at det nærmest lyder som en vits å bruke det. I virkeligheten er det en uhyrlighet uten motstykke i norsk helsepolitikk.

Myndighetene og vaksineprodusentene opererer som et tohodet troll, som på den ene siden promoterer sykdommen gjennom massiv skremselspropaganda, samtidig som de driver intens markedsføring av vaksinen på den andre siden. De fremstiller sykdommen som en livsfarlig epidemi, og tilbyr samtidig redningen i form av en vaksine som de utelukkende og ensidig markedsfører som et sikkert, sunt og trygt helsetilbud.

Vi ønsker derfor å bidra til å sette fokus på de mange faremomentene som er knyttet til denne vaksinen, og lanserer i den forbindelse en aldri så liten internett-kampanje.

For å nå ut til det brede lag av befolkningen har vi laget noen ”elektroniske” flyere, pandemrixgrflyersom du fritt kan kopiere og spre rundt på nettet.

Du kan sende dem som e-post til venner og familie, legge dem ut på egen nettside, på twitter, identi.ca, facebook, origo eller andre nettsteder du anser som relevante.

Kampanjen er et samarbeid mellom Nyhetsspeilet.no, NWO Resistance Norge, Boilingfrog og Folk for Frihet.

Folk for Frihet har i tillegg tatt initiativ til en demonstrasjon/informasjonskampanje i Oslo, lørdag 17. oktober!
Alle som stiller seg kritisk til massevaksineringen mot svineinfluensa og helsemyndighetenes fremferd i denne saken, bør møte opp og vise sin misnøye! Oppmøte er kl 14 ved tigeren utenfor Oslo S!

Vi håper så mange som mulig ser viktigheten av å støtte opp om disse tiltakene.
Det gjelder ditt og dine nærmestes liv og helse!

Om du ønsker å være med på flere kommende folkeaksjoner, så har Armin Bahrami her på nyhetsspeilet allerede samlet en liten liste, men vi trenger enda flere engasjerte mennesker i Oslo området. Send mail med kontaktinformasjon til Armin@nyhetsspeilet.no

Advarsel_-_Vaksine_mot_Svineinfluensa
http://dl.getdropbox.com/u/1294856/Advarsel.pdf
Dette informasjonsbrevet kan du printe ut på vanlig A4 ark og spre til så mange du kan for hånd.
Veldig nyttig og viktig informasjon samlet på et ark.

På forhånd takk!

stoppflyer pandemrixflyer

31 år gammel familiefar, bosatt i Harstad. De siste fem årene har han jobbet innen skoleverket. Blant hans lidenskaper er musikk og litteratur, de to han har viet mest tid til.

Abonnere
Varsle om
guest

210 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
ye
ye
13 år siden

Kjempebra Slettevolden og Nyhetsspeilet.no, NWO Resistance Norge, Boilingfrog og Folk for Frihet. Takk!
Nå er det en avgjørende innsats disse dagene fremover spesielt.
Vi bretter opp ermene og trår til nå. Sammen skal vi nå langt :)
Get up and get going, folks! Time is running…

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  ye

Har noen lyst til å donere et par tusenlapper slik at jeg kan kjøpe et par hundre ruller og bombe Oslo sentrum med denne livsnødvendige informasjonen?

Jeg har i en god stund nå jobbet med nyhetsspeilet på fulltid og lever uten inntekt. Hadde jeg hatt penger hadde jeg ikke spørt om hjelp, men dette er til et godt formål og jeg håper virkelig noen som har litt ekstra kroner i lommen kan bidra slik at vi kan nå ut til flest mulig mennesker på kortest mulig tid!

Kvitering vil bli vist !

Espen Lillevik
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Enig med Armin her, jobber per idagunder 50% stilling selv ,…..hadde jeg vært rik, hadde jeg donert flere tusen til denne saken….per idag må jeg bruke de midler jeg har til reiseutgifter osv. Vi trenger virkelig noen som kan spytte i litt her;) pleaze HEEELP:) ….anyone! Dette er en VIKTIG SAK!

Skal hvertfall få ropt det ut på demoen lørdag……The fight goes on!

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  Espen Lillevik

200 kr fra Facebook allerede! Dette er langt viktigere enn CARE tv-aksjonen, for dette gjelder faktisk oss, ikke at vi ikke bryr oss om barna i afrika men hvem skal bry seg om dem når vi ligger dødsyke i senga med hjerneskader som følge av en uhensiktsmessig vaksine?

Man trenger ikke mer enn sunn fornuft og litt skepsis for å forstå hvordan denne vaksinebløffen er skrudd sammen. Det så vi når vi aksjonerte på Dagbladets debatt,

http://www.dagbladet.no/2009/10/12/nyheter/innenriks/svineinfluensa/vaksine/8537401/

Vi klarte faktisk å vekke flere tusen mennesker, av 18.000 svarte 73% at de vil si nei til svineinfluensa vaksinen. For et par måneder siden var det motsatt resultat! Knowledge is power, and awareness is our weapon. Aint no power like the power of the people, cause the power of the people dont stop! We need vitamins and minerals, no more chemicals!

Kontonr: 5188.10.59960

TruthHunter
TruthHunter
13 år siden
Svar til  Espen Lillevik

sender over 200 kr i løpet av morgendagen. den jobben du gjør for samfunnet er helt utrolig, stå på Armin!

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Espen Lillevik

Sånn der fikk du alt jeg hadde, ikke mye og skryte av men mange bekker små …..
Gikk første ikke for fikk feil konto nr, men fjerna punktumma i konto nr så gikk det bra he he
Kvitering trenges ikke for stoler mer på deg en jeg ville stolt på Mor Theresa :)
Tusen takk Armin og dere andre som er med og bidra på alle måter med og redde befolkningen og våre medmennesker :D

Stian.H.S
Stian.H.S
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Sender 500 via nettbank nå. Takk for ditt engasjement! Har fulgt med i nyhetsspeilet i noen måneder nå, skjønner hva du står for og vil anbefale alle som kan å bidra! Stå på!

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  Stian.H.S

Mange takk Stian! Sammen kan vi stoppe det her! Skal lage en videoreportasje og vise dere hvordan byen vil se ut etter jeg er ferdig :)

Hvor finner jeg samlingspunkt for gravide kvinner?

truud2
truud2
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Har dessverre ingen tusenlapper, Armin

Men forsøk å lage et spleiselag vha. http://www.chipin.com/ Det er en veldig effektiv online-metode, som sørget for å samle inn uhyre mye penger til volunteer prosjekter til Ron Pauls presidentkandidatur.

Jim
Jim
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Hei Armin, Jeg vil gjerne hjelpe deg med alt du trenger for å fortsette dette uhyrlige viktige jobben. Jeg er rørt og glad over at dere finnes og prøver å gjøre noe. Vær så snill og legg et kontonummer her snarest.

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  Jim

Hei Jim og alle dere som var med å gjorde denne aksjonen mulig, det hadde aldri gått uten dere! Tusen takk! Vi fikk inn 5600,- kr på et par dager!! Mange femhundrelapper og 200lapper, men også en person som sendte 2000,- ! :)

Som lovet viser jeg dere nå kvitering på innkjøp av flyers og posters,slik at tilliten vår kan bevares, og doneringskampanjer kan hjelpe igang flere aksjoner i nærmeste framtid.

http://tinypic.com/r/2u7po3n/4

550 Posters!
400 A4 flyers
Megafon, Stiftemaskiner, teipruller, og middag til de få heltemodige som ble igjen etter demoen og var med å opplyse hovedstaden i det man kan trygt kalle tidenes viktigste og største velykkede opplysningsarbeid!

Dette er en avis av folket for folket, det var ikke nyhetsspeilet eller nwo resistance som stod bak dette, det var faktisk alle menneskene der ute, som bekymrer seg for framtiden, når en korrupt myndighet kontrollerer nåtiden, som åpnet sine lommebøker for en god sak.

Vi vant slaget, men krigen er langt fra over! Send gjerne inn noen hundrelapper, tusenlapper er ikke nødvendig når vi har et så stort publikum som vi er nå.

2 og 2 dråper blir fort til en insjø!

Kn: 5188.10.59960

joker
joker
13 år siden
Svar til  ye

bra artikkel, Skremmende hvordan «de» prøver å infiltrere samfunnet med frykt. Det er forkastelig og jeg håper de blir lynsjet når alt kommer til overflaten.

Terje
13 år siden
Svar til  joker

Om vi skulle drive med hevne aksjoner når sannheten kommer frem ville vi ikke vært noe bedre en de.

Terje

Et svin
Et svin
13 år siden
Svar til  ye

Huffamei.

Kjekt med uavhengige sider, men tilsvarende kjedelig og useriøst å komme til et forum der alle er enige om alt er gale – uten og egentlig vite noe sikkert om emnet. Det er klart det kan være kjekt og spennende og si hevde at myndighetene er ute etter å ta oss, heller enn å faktisk hjelpe oss. Men her faller jo alle kommentarene inn i samme bås – alle sluker det som artikkelforfatter skriver – det er jo fantastisk paradoksalt morsomt !
Jeg er også enig om at mange opptrer fanatisk i forhold til influensaen, men sykdommen har tross alt tatt en del liv på verdensbasis – også hos friske folk i Norge. Og når det skjer er det naturlig at folk tenker at bivirkninger er bedre enn å være død.
Så får vi jo bare håpe Anne Grete S. Erichsen ikke er opptatt av rasehygiene (*ler*), og at hun ikke ønsker å drepe oss. Hvem vet , som det blir indirekte sagt her- kanskje det er Matrix vi lever i (stakkars….).

Lykke til med å ta svineinfluensaen – all dokumentasjon viser at denne virker – uten store bivirkninger.

piscesgutt
piscesgutt
13 år siden

Er det noen som kommer på lørdag og får printet ut en haug av de lekre flyerne i artikkelen? Jeg er med å spleise litt hvis noen gjør det!

Espen Lillevik
13 år siden
Svar til  piscesgutt

Skal prøve å skrape sammens noe å hive i kassa jeg også, anbefaler også alle å ta med seg egne plakater, Plakater går aldri tomme og gir et VIKTIG og lart budskap, man kan foreks bruke sprit tusj på papp esker;) Ellers så har folkforfrihet med seg over 1000 reklamekort som vil bli gitt ut, bare advarslene mot dødsvaksinene kommer ut er vi fornøyd;)

smurfen
Moderator
13 år siden

Jeg slenger meg på bølgen og retter en kjempe takk til alle dem som sloss for og advare mot masseforgiftningen av verdens befolkning :)
Selv i barnehagen der jeg har minstemann er det massevis av propagandplakater fra FHI og småbarn som knapt kan gå vet nyaktigt hva dem skal gjøre for og ikke bli smitta eller smitte andre av svineinfluensen og sier at snart får dem medisin sånn at dem ikke kan bli syke.

Noe annet som er verd og få med seg er at verdens største chipp produsent selger enorme mengder chipper nå og bare i dag så har kursen gått opp over 1.7 prosent.

Skulle gjerne vist hvem som kjøpte dem og hva dem blir brukt til …….

http://www.intel.com/#/

J.Johansen
Skribent
13 år siden
Svar til  smurfen

Israeli Scientists unveil Mini-robot that can travel through Bloodstream
June 26, 2007 – «The robot will be able to crawl against the bloodstream with a force typical of blood vessels within the body without any problem, which has not been possible before.»

Oded Salomon, researcher at the medical robotics lab in the Technion’s engineering faculty, added that the miniaturization achievement is unprecedented, as is the ability to control the robot’s activity for unlimited periods of time, for any medical procedure. For comparison, the diameter of a similar robot researchers at Kyoto University developed is one centimeter. The Israeli robot’s diameter is one millimeter. . . Full story: haaretz.com

http://www.haaretz.com/hasen/spages/875277.html

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  J.Johansen

«For the first time a miniature robot has been planned and constructed, that has the unique ability to crawl within the human body’s veins and arteries,» said Dr. Nir Shvalb of the College of Judea and Samaria on Monday.»

Det som en gang var sciencefiction, er nå blitt til virkelighet dessverre. Filmen G.I. Joe handlet jo om akkurat dette:
http://www.imdb.com/title/tt1046173/

Nano-roboter som trenger seg inn i kroppen og manipulerer menneskenes atferd etter elitens behov / ønske… :)

Et svin
Et svin
13 år siden
Svar til  arifkarim

Ja, det er nok det det er. Uff.
Vi er ferdige

LeaveTheIllusion
LeaveTheIllusion
13 år siden

Takk takk :)
God ide piscesgutt, og få trykket en haug av disse til lørdag. Jeg blir også gjerne med og legge i litt penger til å få disse flyerne ut i forskjellige størrelser :)

Linken «Advarsel_-_Vaksine_mot_Svineinfluensa_-_redigert» vil ikke virke. Skulle gjerne titta på den så jeg kanskje kan ta med meg den på en postkasseraidene mine :)

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden

skal fikse nå. Postkasseraid! Lovley!!!! :) Stå på !

LeaveTheIllusion
LeaveTheIllusion
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Takk, da virker den.
Du vet… postkasseraid er den beste motivasjonen for å få rørt litt på seg :)

Hans Gaarder
Skribent
13 år siden

Hvorfor opplyses det ikke på myndighetenes nettsted http://www.pandemi.no om at DET ER INGEN PANDEMI i Norge i dag ?! Det er ikke engang en epidemi !

Smaker ikke det som nå skjer litt for mye av vaksinering for vaksineringens egen skyld…?

Hvilken rolle spiller det vel at WHO kan sitte på sitt kontor i Sveits eller New York og erklære pandemi nivå 6 i områdende Indre Mongolia, månens bakside eller Norge ?

Situasjonen i Norge i dag er at det er verken pandemi eller epidemi ! Det aktuelle tallet på pandemiskalaen bør derfor nedjusteres til korrekt nivå omgående, dette vil trolig være ”nivå 1″ (eller 0).

Norges befolkning vet utmerket godt forskjellen på en orkan og en frisk bris.

Hvorfor prøver helsemyndighetene godt supplert av media å innbille oss at det vi oppfatter som en frisk bris egentlig er en orkan ?

Dessuten ville trolig et bedre navn på vaksinen ha vært ”PANDORAMIX”. Denne vaksinen, som få om noen kjenner innhold og virkninger av vil høyst sannsynlig oppleves som EN PANDORA’S ESKE av negative overraskelser.

Den eneste muligheten for at det nåværende navnet ”Pandemrix” vil være korrekt vil være dersom vaksinen på kort eller mellomlang sikt vil utløse en virkelig pandemi, dvs. en svært smittsom og dødelig sykdom.

Dette kan på ingen måte utelukkes og vil være den eneste muligheten for at det bryter ut en virkelig pandemi i Norge, en slags svartedauden 2 eller spanskesyken 2. (For øvrig var spanskesyken 1 forårsaket av vaksiner. Se:
http://spktruth2power.wordpress.com/2009/07/11/the-1918-influenza-epidemic-was-a-vaccine-caused-disease/ )

Folkehelseinstituttet, Helsedirektoratet og helseministeren (hvem det nå måtte bli) vet utmerket godt at det ikke er så mye som et snev av pandemi i Norge i dag. Hvorfor ikke si det som det er uten flere runder av late-som-leken ? Pandemikeiseren har ingen klær på seg.

Vil historien gjenta seg som tragedie eller som komedie ?

Lars-Roger Moe
13 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Dette er ikke en gang frisk bris. Dette er storm i et vannglass, vinnstille, doldrum, totalt fravær av oppdrift – den eneste vinden kommer fra de store kjeftene til Goebbels disipler….

Ursus
Ursus
13 år siden

Flott tiltak! :)

Flyers til folket vil funke bra. Husk at de aller fleste her i landet får sin info fra «avisa og nyhetene». Disse vil forhåpentligvis begynne å reflektere litt når slike flyers popper opp i nærmiljøet.

Selv om mange nok ikke vil ta vaksinen i første omgang, så er jeg spent på hva som skjer videre hvis vaksinen i seg selv skaper en reell pandemi, slik Hans G. skisserer. Da vil vi med ett få se hvem som fortsatt holder stand. Når folk settes opp mot hverandre. Et massivt press på de som nekter å vaksinere seg vil da komme.

Det som skjer nå er historisk, historisk vanvidd. I «beste» fall er denne vaksinasjonen en ren profitt-sak der en skruppelløs legemiddelindustri tjener feite grunker. I verste fall er det et nytt steg i kampen mot folket:

http://911truth.ozempire.com/images/illuminati%20cards.jpg

joker
joker
13 år siden
Svar til  Ursus

jeg skal aldri ta den vaksinen, det er mot all logikk å sprøyte i seg kvikksølv og faenskap. Skjønner ikke hvordan folk kan vurdere det overhodet.
om det det blir tvungen vaksinasjon? ja da er vi igang!

Andreas
Andreas
13 år siden

Så en avstemning på aftenposten.no om hvor mange som skulle ta vaksinen, tror det var over 70 prosent som sa de ikke skulle ta den :p

tror det var ca 7000 stemmer :P

men er ikke sikker på om jeg husker 100 prosent rikting ;p

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Andreas

Det var 77% mot og 23% for vaksinen og det var 14831 som stemte Andreas :)

Otto
13 år siden

Takk Dan-Henning. Si nei til de såkalte hpv- og svineinfluensa-vaksinene. Jeg er ikke i tvil om standpunktet. Jeg vil tillegge at mine studier over siste 2,5 år har avdekket at det står et ressursterkt fascist-kompleks bak, med klare forbindelseslinjer til eksempelvis nazismen.

Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine, en global svindel, informasjon http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1 .

Lars-Roger Moe
13 år siden

«I virkeligheten er det en uhyrlighet uten motstykke i norsk helsepolitikk.»

Det har du dekning for, og det sier svært mye…!

Lars-Roger Moe
13 år siden

Ja, og for ikke å snakke om den eneste testen som teller for vurdering av ”helse” arbeid: blir folk i hovedsak friskere av den hjelpen de får? Nope. Folk flest blir i hovedsak hanglende og skranglende akkompagnert av raslingen fra en stadig større pilledosett. Det som verre er, er at kunnskapen finnes der ute, delvis også blant isolerte celler av leger, men kunnskapen trenger ikke inn i informasjonsstrømmen som flyter ut til de fleste legene. Der som overalt, kunnskap tilfaller den som tar seg bryet med å undersøke selv – alle sidene av enhver sak som interesserer. Hvor mange av våre leger vet at 90% av alle hjerteoperasjoner er unødvendige (Linus Pauling, dobbelt nobelprisvinner i medisin) og at mange hjertelidelser kan reverseres med jevnt inntak av uvarmede (rå) vegetabilske oljer som restituerer åreveggen, store mengder c vitamin som restituerer fleksibiliteten i åreveggen nær hjertet – og simsalabim så trenger ikke kroppen våtbandasjen som den har etablert i et fortvilet forsøk på å holde blodårene åpne og tette – også kjent som kolesterol…

Jeg har jobbet 20 år i helsevesenet. Min vurdering i dag er at dette uvesenet systematisk dreper, lemlester og torturerer. Fordi det finnes bedre kunnskap. Noen velger å holde den tilbake – om nødvendig med våpen og lovverk. Kreft er kurert mange ganger på ulike vis – men kunnskapen isoleres, den treneres, og siver den likevel ut så undertrykkes den aktivt. Det er nå så mye annen kunnskap tilgjengelig at det ikke lengre finnes unnskyldninger. Dersom man egentlig vet at man lar det skure men ikke ser seg likt å ta jobben med å undersøke nærmere, så er vi farlig fort over på overlagt delaktighet.

De fleste innenfor er oppriktig velmenende og ønsker å hjelpe. Det hjelper ikke. Det virker ikke. Helsevesenet har absolutt ikke peiling verken på hva som gjør folk syk eller hva som gjør folk frisk. Annen kunnskap finnes for den som gidder å gjøre seg selv kompetent. Innholdet i pensum, uansett mengde utdanning i helsefag, er designet for å assistere i salg og administrasjon av syntetiske legemidler. Utdanningen er fullstendig verdiløs, uansett hvor mange år den har vart og hvor mange spesialisttitler man har ervervet seg. Det skal noe til å svelge den kamelen angående sin egen utdanning, sitt eget selvbilde og sin egen økonomi. Det finnes de som ser at systemet må forandres og som jobber for det – men maken til murvegg å stange hode i skal du lete lenge etter. Det mest trolige er at de, som jeg, ender opp med å bli fullstendig utbrent. Det eneste vi kan gjøre er å ha fokus på det vi vil ha – helse, glede og overskudd i dette tilfellet – og så bygge opp alternativer som faktisk virker. Slik kan vi skape mer av det som virker og så får folk bare velge ut fra historiene til de som har forsøkt ulike behandlingsformer. Jeg har levd av ryktebørsen alene i fem år, så det går an, og det er utrolig mye spennende kunnskap å hente!

EnterpriseCorruption.com
EnterpriseCorruption.com
13 år siden

Jeg lurer på hvorfor Bjarne Håkon Hanssen trakk seg som statsråd i Helse- og omsorgsdepartementet.

Hvis vaksinen reduserer livskvaliteten til de som injiseres, vil Bjarne Håkons etterfølger kunne si at beslutningene om å vaksinere var tatt før han/hun tiltrådte sin stilling. Bjarne Håkon selv vil si at han ikke var statsråd lenger da vaksinene ble gitt, og dermed ikke lenger hadde tilgang på informasjonen som kunne stoppet vaksineringen.

Sandy
13 år siden

Jeg bombaderte ham jevnlig med e-poster om bl.a. bivirkn og hans ansvar i forbindelse med innføringen av HPV-vaksine i barnevaks.programmet. Hvis mange gjorde det samme ble han kanskje very fed up, hehe :-))

Monica Waade
Skribent
13 år siden
Svar til  Sandy

Ja det gikk mange e-poster til statsråden fra oss andre også, om brutte løfter og hvor mye galt som foregår innenfor helsevesenet. Vi gjorde det samme med Sylvia Brustad og jeg tenker det blir stadig verre å være minister nå som flere og flere mister tilliten til myndighetene. Spørsmålene blir flere og vanskeligere, samt at grådighetens pris nå står for fall og det tenker jeg skremmer dem fra stillingene.

Monica Waade
Skribent
13 år siden

Sånn, da gjorde jeg som smurfen, ga de kronene jeg hadde til et supert tiltak… og mange bekker små… :)
Håper virkelig det kan bidra til å redde noen fra denne vaksinegalskapen!!! Tusen takk Armin! :)

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  Monica Waade

50kroner kan være 3store postere, som 100 mennesker kan se! Og forhåpentligvis vil 60se nærmere, og av de som leser, vil kansje 20 si nei til vaksinen!! Så alt hjelper Monica! tusen takk for ditt bidrag!

Håper flere kan gjøre dette i sine hjemmebyer!

Otto
13 år siden

Galskapen i gang i Sverige: Webb-tv: Nu är vaccineringen igång. HALLAND I dag startade vaccineringen mot den nya influensan, svininfluensan, i Halland. Först ut är bland annat gravida och vårdpersonal http://hn.se/nyheter/halland/1.607841

ksv
ksv
13 år siden

Hva sier dere til påstandene i http://www.aftenposten.no/helse/article3318941.ece ?
Det blir sagt:

– Hvor mye kvikksølv får vi i oss via vaksinen?
– En dose inneholder 2,5 mikrogram kvikksølv. En 60 kilo tung kvinne i fruktbar alder får i seg minst 6 mikrogram kvikksølv i uken – gjennom kosten. Spiser hun mye fisk, kan det ukentlige inntaket øke til 18 mikrogram, sier Syvertsen.

Vaksinen inneholder også skvalen (ekstern link). Dette stoffet er med for å styrke den immunreaksjonen som gjør at vaksinen narrer kroppen til å lage antistoffer mot svineinfluensa.

– Hvor mye skvalen inneholder vaksinen?

– Hver dose inneholder 10 milligram skvalen. Det er mindre enn man får i seg gjennom en spiseskje olivenolje, sier Syvertsen.

frekee
frekee
13 år siden
Svar til  ksv

Et veldig enkelt svar:

Forskjellen mellom det kvikksølvet og skvalenen man får i seg naturlig og det som blir sprøytet inn er rett og slett måten det inntar kroppen på.

Når disse stoffene kommer inn i magen, fordøyelsen osv er kroppen laget slik at stoffen blir skilt ut via og gjennom et slags forsvar.

Når disse stoffene kommer inn via en sprøyte og rett inn i kroppen «bypass’er» man kroppens forsvarsverk og stoffene kommer feil inn. Dette gjør skade.

Google it

frekee
frekee
13 år siden
Svar til  frekee

*Merk: Mer eller mindre [..naturlig..]

Sandy
13 år siden
Svar til  ksv

Inntak av kvikksølv og squalene/skvalen via mat og injeksjon kan ikke sammenlignes. De er begge mye mer helsefarlige når de er injiserte.

arifkarim
arifkarim
13 år siden

Tusen, Tusen Takk Dan-Henning Slettevolden! :)
La oss stå samlet mot korrupte myndigheter og vis dem vårt avsky til massemordsvaksinen…

Blue
Blue
13 år siden

Kjempemessig det du Armin og dere andre gjør for det norske folk i denne motkampanjen til den mangelfulle og feilaktige statlige propagandaen.
Det burde også gjelde alle vaksiner etter mitt syn slik dette har utviklet seg.
Jeg var nylig vitne til hvordan hvordan noen barn sin allmentilstand ble dagene etter DT-vaksinen.De var meget bleke i ansiktet og hadde vondt i hodet over en 2-3dager.Glad jeg er informert og ikke ga mitt barn denne vaksinen som en av to foreldre som ikke valgte denne for sitt barn i denne klassen.

Jeg har sendt penger til deg som snart vil stå på konto.Lykke til med aksjonen!

Lars-Roger Moe
13 år siden

Og hjelpestoffene i den andre halvparten av Tiomersal har blitt hevdet å gjøre kvikksølvet i Tiomersal 50 ganger giftigere. Verd å sjekke.

Monica Waade
Skribent
13 år siden

Armin spurte om hvor man finner samlingspunkt for gravide. Vet ikke om det er slike steder i Oslo, men det kan kanskje finnes noe informasjon på denne nettsiden?

For deg som har små barn
| SnartGravid | SnartMamma |

http://www.nybaktmamma.com/

Hogtroll
Hogtroll
13 år siden

Slik jeg ser det så er denne vaksinen en fare fordi den gjør at ditt immunforsvar svekkes, men ikke slik som folk tror.
Sett at du som person har tatt denne vaksinen og ikke lenger har motstand mot neste virus som kommer, dermed så blir du dødssyk og tilslutt dør.
Dette skjer da ditt immunforsvar ikke har vært igjennom svineinfluensa viruset som er en naturlig utvelgelse fra naturen sin side for å renske vekk dårlige gener.
Alt naturen skaper av sykdommer er for å gjøre oss sterkere og skjer ikke det så har du ingen sjanse til å overleve.
Nå kommer jeg aldri til å ta noen vaksine og skulle jeg dø, ja så er det meningen at jeg skal dø ikke verre en det.
Den som lever får se hvem som har rett.
Gjett om det kommer til å bli et helvete for de som styrer ståket hvis det skulle vise seg at alt dette er gjort med overlegg!

Tufsetom
Tufsetom
13 år siden

Genialt! Skal kjøre over noen kroner iløp av dagen!

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  Tufsetom

Tusen Takk til dere alle!

1900,- kr på konto til nå, dette er kjempe bra og langt over mine forventninger.
Klarer vi mer?

Wunjo
Wunjo
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Fant ut at dette vil jeg støtte, og har overført noen kroner jeg også. Lykke til!

Otto
13 år siden

Nok et ødelagt liv de har på samvittigheten, og følgelig også alle andre, Woman Disabled by THIS YEARS FLU SHOT http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1357&start=326#M4821 .

En liten viktig korreksjon, de, eller det, har ikke samvittighet, mangler blant annet empati som er en av de viktigste og mest positive menneskelige egenskapene. Et overgrep mot et liv er i realiteten et overgrep mot alle. Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1 .

« Forrige artikkel

VG-nett er selektiv med meningsmålinger

Neste artikkel »

Menneskeskapt global varming – juks og bedrag