VG-nett er selektiv med meningsmålinger

3.5K visninger
1 minutt lesetid
50

Meningsmålinger viser klart og tydelig at det norske folk er uenig med utdelingen av fredsprisen til Obama. VG velger å presentere det motsatte.

Har VG fått Obama på hjernen? Ønskes det desperat fra styresmaktene at folkets opinion skal gjenspeile myndighetenes vurderinger og Nobelkomiteens avgjørelse? Er det dårlig reklame for Norge at vi er uenige med utleveringen av prisen til en president som kun har fulgt i Bush sine fotspor og etterlatt alle valgløftene han stilte til valg med?

Nobelkomiteens avgjørelser ble tatt i februar, 2 måneder etter at Obama ble valgt. Det er klart at denne prisen er kjøpt og betalt. Akkurat som alle de andre prisene vi har gitt til massemordere, masseløgnere, og andre som er inkorperert i den nye verdensorden. Dette er bare goodwill-reklame for “the bad guys”. Nobelskomitéen er bedre kjent som terrorkomitéen i disse dager.

Er det tenkelig at VG’s redaktør har fått en samtale sent på natten og blitt anmodet om å gjøre noe med saken?

Dette er klart og tydelig brudd på seriøs og saklig  journalistikk. Folkets meninger har tydeligvis blitt en eiendel av den fjerde statsmakt som de kan gjøre hva de vil med. Hvor er pressens faglige utvalg?

Vgnettscam1
VG mener folket sier seg positivt på tross av en internettavstemming som sier noe helt annet.
vgnettscam2
Dette skjermbildet viser VG-lesernes dom. Kun 35% sa seg enig.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

50 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
8 år siden

VG, V er swiss nazi knights templar symbol og G er samme for frimureriet, det er så opp i dagen http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

VG logo google bilder http://tinyurl.com/p6uk9of

Diademas
Diademas
Abonnent
Svar til  Falcon
8 år siden

Helt opp i dagen…
Godt at forkortelsen for Nyhetsspeilet; N.S. ikke gir rom for andre assosiasjoner.
Eller vent litt…

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Diademas
8 år siden

VG sin profil stemmer fullstendig med swiss nazi knights templar

Forsøk å få VG til å publisere noe av det ubegrensede innholdet i følgende eller legge det ved i sin helhet i distribusjonen av papiravisa. De nekter å publisere noe som helst om de beskrevne kriminelle entitetene og forbrytelsene, nedrig nok selv om også barn blir syke og dør p.g.a. denne ansvarsløsheten. De er beviselig en folkefiende så som resten av korrupte massemedia. Frimurerorganisasjoner, regjeringa, stats-, fylkes- og kommuneadministrasjoner m. altfor mange fl. har i så henseende presis samme profil som VG, hovedstikkord er kriminelt frimureri og dets ditto ledelse: S1 # Dr. Suzanne Humphries lecture on vaccines and health, chemtrails, smart meters, gmo, globalists + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1960&start=1

For distribusjon bl.a. til postkasser ved hjem og arbeidsplasser

S1 # Dr. Suzanne Humphries lecture on vaccines and health, chemtrails, smart meters, gmo, globalists https://drive.google.com/open?id=0BzFKyaJC6YXCZnBmZmh0R19jbFk

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Ref.
Hva vil du stemme til høsten? http://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/04/13/hva-vil-du-stemme-til-hoesten

Begrenset meningsmåling i abcnyheter.no, status pr 14. 4. 2013 kl 18:10: Foto http://postimg.org/image/gxhdjr2ld/ I facebook http://tinyurl.com/cwaybyc

Minimum 94% av de som har deltatt i denne målinga har tenkt å stemme på beviselig høykriminelle og folkefiendtlige. Såfremt denne målinga er seriøs, vitner den om katastrofal inkompetanse og potensielt total mangel på vanlig fokeskikk samt etiske og moralske normer

Beviselig er vanlig folkeskikk og kristelighet ukjent for mange. Satanismen og egoismen florerer, verifisert for bl.a. media og Regjering. “I hope they speak norwegian in hell”

Jeg kan ikke finne et eneste seriøst politisk parti eller monarki etter å ha studert følgende fatale kompleks:

Anbefalt underholdende internasjonal forestilling ** Cirkus mullah Krekar & co ** entertainment Inc, et utenlandsk tverrpolitisk foretak http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1816&start=1 * British Bankers’ Association Planned and Executed 911 with Reuters for Profit http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1805&start=1 * Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1 * Order of the illuminati, the conspiracy to rule the world http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1762&start=1 * Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1825&start=1 * Genetically modified organism, GMO, a time bomb, food supply control, depopulation, new world order http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1852&start=1 * Chemtrails Trondheim Norway, late afternoon 28 September 2012, a crime against life and environment http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1818&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

I hope they speak Norwegian in hell! http://www.elephantjournal.com/2010/09/i-hope-they-speak-norwegian-in-hell/ * The Bible, Bibelen http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1773&start=1

“.. Mais, corn, gir mangel på niacin, som medfører bl.a. depresjon, og i mange av disse tilfellene, som idag så og si garantert blir feildiagnostisert, gis psykoaktive såkalte medisiner av det uvitende helsevesenet. ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/06/fns-agenda-21-veien-til-et-globalt-helvete-for-de-som-er-igjen/comment-page-6/#comment-97624

stoptheNWO
stoptheNWO
Abonnent
14 år siden

dette er en helt ny side alla facebook der man snakker åpent om alle teama dere tar opp her i nyhetspeilet. uten og bli latterigjort av sauer som ikke vet bedre..håper alle melder seg inn og viser sin støtte til de som har laget siden og som kjemper en kamp for en bedre verden. Og hjelper med og gjøre siden til et samlingspunkt for alle oss som ikke finner oss i å bli stadig ført bak lyset.

fred være med dere alle det finnes ikke nok mørke i verden til å slukket et lys:)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
14 år siden

Hei Armin. Først en takk til deg for alt du gjør for å åpne øya og øke bevistheten til folk. Du er en sann kriger,….hats off.

Vridde nyheter: Nordområde satsningen; de fleste har vel et bilde av denne termen som er flittig brukt av regjeringen i det siste, og som jo bør gi assosiasjoner til finansiell stimulans i…..nordlige områder. Guess again; av den totale pakken på rundt 1/2 milliard, går 130!!! mill til……esa. Den europeiske romfartsorganisasjonen som styres og kontrolleres av EU, blir dermed bemidlet med VÅRE skattepenger til å overvåke nasjonens borgere.
http://www.nordlys.no/nyheter/article4641874.ece

Folk kan ta seg f…. på at dette er et massivt overvåkingsprosjekt som toppene i EU-diktatoratet, (det er bare å begynne å telle frimurere og secret-society koblinger), vil ha gjennomført til den nye overvåkingsorden. Vi betaler for deres overvåking….

Det gir nord-område satsingen et nytt lys;……every move you make, well be watching you…..with the help of your money

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

(Er det noen som sensureres? Selv er jeg overrasket over at jeg fremdeles får poste her. Jeg bruker ofte å bli kastet ut :) )

Joda, Bilderberg velger hvem som skal bestemme. Dette er nok et faktum. Siv og Jensemann er like som to tyttebær. Når du ser på hvor utrolig mye de faktisk er enige om (og hvilke ting de ikke vil snakke om) så er dette ganske klart.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Jens og Jensen er jo alltid enige om å være uenig… :)
Splitt og hersk teknikken virker mest når det er kunn 2 “parter” å velge mellom. Som i USA er det alltid en kamp mellom “demokratene” og “republikanerne”. Folk glemmer at andre alternativer også tilgjengelig, som aldri får noe sjanse:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_political_parties_in_the_United_States

Ved høstens valg09 i Norge, skrik avisene med: Jens eller Jensen. Og slik gikk det, vi glemte også at det finnes andre alternativer:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_political_parties_in_Norway

Så hvem tjener egentlig på et to-delt politisk system? Næringsinteresser så klart… Det er mye enklere å “kjøpe” to helt motsatte politiske partier + media enn å kjøpe alle de forskjellige partiene med deres ulik ideologi. På den måten “underholdes” befolkningen i hvert eneste valg med nye brutte-løfter om et bedre samfunn… Kapitalister vinner alltid tilslutt… :)

coolio
coolio
Abonnent
14 år siden

VG er ikke selektiv med meningsmålingene sine.

Nok et forsøk på latterlig propaganda for å fremme idéen om at hele verden er del av en konspirasjon.

Hans Gaarder sier;
Merk deg Henry Kissingers ord:
“It’s not a matter of what is true that counts but a matter of what is perceived to be true.”

Jeg er helt enig i ordene som Kissinger bruker her. Mennesker handler ikke utifra hva som er sant, men hva dem synes/opplever som sant.
Fatter ikke hvordan det er mulig å linke denne setningen til noe mer enn det som blir sagt.

Kjetil S
Skribent
Svar til  coolio
14 år siden

Cooilio,

Det er underholdende å se at du mener deg så clairvoyant at du kan fastslå hva Kissinger EGENTLIG mente med sitt utsagn, og dermed avvise Gaarders tolkning.

Jeg får egentlig store problemer med å ta din vurderingsevne seriøst om du ikke ser at Kissingers uttalelse kan tolkes på minst 2 måter. For at DU ikke fatter det er ikke ensbetydende med at dette sitatet IKKE kan tolkes slik Gaarder gjør.

vegar
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Men at Hans Gaarder bruker sitatet i utgangspunktet, og dermed tillegger det SITT standpunkt og tolkning, DET nøler du ikke med å kjøpe? Hva sier det da om din eller Gaarders seriøsitet og vurderingsevne? Eller fungerer ikke retorikken mot dere?

Kjetil S
Skribent
Svar til  vegar
14 år siden

vegar

Hvor i mitt innlegg sier jeg at jeg kjøper Gaarders tolkning? Kan du dokumentere denne påstanden? Om ikke er jeg redd jeg må avskrive deg som useriøs.

vegar
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

Jeg håper og tror at du prøver å være morsom nå, men hvis ikke:

Siden du mener at Coolio burde avstå fra å avvise Gaarders kobling fordi den kan ha to betydninger, burde du da ikke samtidig mene at Gaarder ikke skulle ha benyttet den i utgangspunktet for å få frem et poeng, siden den kan ha flere betydninger? Eller er det slått fast at Gaarder ER clairvoyant?

Men siden du utelate å påpeke dette ovenfor Gaarder, mener du da ikke indirekte at det er greit når det kommer fra hans synsvinkel, men ikek motsatt?

Eller?

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Beamer;

Det er svært underholdende å se at dere tar en enkel setning og tilfører den en spesifikk mening uten å presentere konteksten av sitatet, hvis det finnes en vel og merke.

En setning som sier at det er ikke sannheten som avgjør, men det man opplever som sant, er ikke et grunnlag for å støtte et spesifikt verdensbilde på, ei heller er den setningen et grunnlag som støtter idéen om at alt er en konspirasjon.

Den setningen er en observasjon, en korrekt en sådan, for vi mennesker tenker og handler utifra hva vi personlig tror og føler er sant.
Religion kan være et eksempel på dette.

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

Nå som ting er i ferd med å komme for en dag, og stadig flere av oss får øynene opp for hvor store deler av samfunnet som er og har vært nyttige hjelpemidler for THEY via deres usynlige trådstyring, kan det være på tide å nevne at også meningsmålingsbyråene fungerer som viktige hjelpemidler i forsøkene på mental kondisjonering som er en del av Den Store Dukketeaterforestillingen.

Merk deg Henry Kissingers ord:
“It’s not a matter of what is true that counts but a matter of what is perceived to be true.”

Robin de Ruiter skriver om meningsmålingsbyråene:
“The essential goals of the Illuminati are to weaken public opinion, eliminate criticism and teach people not to think. Public opinion provokes resistance and the Illuminati must destroy this and cause a lack of understanding and meaning in the way the public views and interprets events that are taking place.

To undermine the grasps of reality of masses of people, the science of polling (public opinion making) is a powerful instrument of the Illuminati. The Illuminati network of key ‘polling institutions’ emerged after World War II. This network plays a decisive role in our lives ever since. Through polling the Illuminati is able to mobilize and alter the mind of the masses. Polling is an intregral part of conditioning….

Today every polltaker is trained in Tavistock methods of opinion marking and manipulation of public opinion, so that the answers ‘come right out’.”

(“Worldwide evil and misery” s. 355)

Otto
Abonnent
14 år siden

En journalist skal formidle informasjon til folket, etter mitt syn usminket med fakta og selvfølgelig uten useriøs politisk filtrering, det siste er dessverre ikke gjengs for de som ytrer seg via mainstream media i dag. Det useriøse politiske filteret har vokst seg så sterkt at selv Donald Duck har blitt mer interessant og etterrettelig.

En interessant journalist, med en spesiell historie bak seg, ikke minst i sin familie, og også som tidligere Asia-Pacific bureau chief i Forbes Magazine, er Benjamin Fulford. Han uttaler seg mildt sagt tydelig i forbindelse med tildelingen av nobels fredspris til B H Obama, Obama Nobel “peace” prize a sign of Thule society desperation http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=51#M4802 .

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Er vel ikke noe nytt at InFacts lager (selger) fabrikterte meningsmålinger for og lage store overskrifter og for og få igjennom politiske vedtak.
På dagbladet sin vaksine måling så sier kun 23% at dem vil ta vaksinen og 77% vil ikke ta den av 15851 personer, dette kommer nok til og bli at mellom 70-80 % vil ha vaksinen i Norge skal du se ;)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Jo, smurfen, det var nytt for meg. Jeg antar dette ikke bare er løse spekulasjoner fra din side, men at du faktisk kan vise til en eller flere kilder her?

Du vet, tunge påstander trenger et fundament å stå på… Ellers faller de igjennom, vet du!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
14 år siden

Kanskje jeg skal overlate til deg og motbevise at det ikke er fakta Vandalf ;)
Det er jo en sannhet alle vet som aldri kan bevisest og derfor er veldig mye brukt.
Man ser ofte rett forran valg så er en part blåst opp til og vinne og når valget kommer blir resultatet motsatt, vi alle har da sett meningsmålinger som er totalt himelfalne i forhold til den oppfatningen vi trodde i utgangspunktet og dette får stor overskrifter og mange tener store penger på det.
Var jo en undersøkelse av InFacts her i fjor som ble slått stort opp at over 50% av norske menn syns at damer som går lettkledd og utfordrende har seg selv og takke vist dem blir voldtatt.
Unersøkelsen ble vel gjort for Amnisty norge vist jeg ikke husker mye feil.
Jeg kjenner eller har prata med tusenvis av menn i mitt liv og aldri til dags dato opplevd en eneste en som har vært i nærheten av sånne tanker engang….
Det var dagen dem mista min støtte hvertfall.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

He he, ja no va du smart, smurfen… Dobbeltsmart;o)

Det som er utfordringen med meningsmålinger er at oppdragsgiver definerer hvilke spørsmål som skal stilles, og kan på den måten langt på vei få de svarene man ønsker seg. De går derimot ikke bevisst inn og manipulerer svarene (de som utfører målingen). Når man da ikke får de svarene man ønsker seg, vel da lar oppdragsgiver ofte være å publisere resultatene.

Så slik sett har du et poeng.

Ellers synes jeg det er rart det ikke har kommet en artikkel på speilet om hvorfor “Bilderberger Siv” likevel ikke vant valget. Det var jo opplest og vedtatt her på speilet flere måneder i forveien at dette valget var fikset og alt tilrettelagt for Siv.

Hva skjedde?

Anyone?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
14 år siden

Ja det var jo vanskligt og svare på he he
Dem satsa enkelt og greit på flere hester.
Bilderbergerene hadde vunnet valget uansett,
AP, Høyre og FRP, dem 3 største partia er alle godt representert der ;)
Bilderberg group er jo en omvendt lobbist gruppe der dem inviterer “tilbakestående” politikere som liker og spise kissebær med dem stor og lover dem hjelp i valgkampen i bytte mot det meste av norske verdier.
Var jo høyre dronninga Cristin Clemmet som var der sist…
Cristin clemmet er nå sjef i Evita som fører ren BB politikk og propaganda.

http://www.civita.no/

Noe mer du lurte på Vandalf ? :P

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Vandalf:
Blinderbergerne “fikk” det de ville. Finansministeren (egentlig røveren) vår setter nye rekorder når hun bruker stadig mer av norske oljepenger til “veldedighets-formål” Mens norske industi / eksport faller som foss og arbeidsledigheten er ennå ikke kommet på “normalt” nivå:
http://forum.e24.no/forum/article111320.ece

Hva skal vi leve av når oljepenger er brukt opp om få er?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Akkurat ja…

Eller kanskje saken er at Bilderbergerne ikke har innflytelse på det norske valget i det hele tatt?

Det er jo mildt sagt underlig at disse Bilderbergerne vil ha enten Siv eller Jens.

For den som følger med så vet man et det er “et hav” mellom disse 2 partiene politisk sett, og vel så det (for ikke å snakke om avstanden mellom SP, SV på den ene siden og FRP på den andre, her snakker vi faktisk lysår). Og når man videre legger til grunn hva Bilderbergerne står for (privatisering av stort sett alt), så skjønner til og med “uopplyste” jeg at en regjering bestående av AP(!), SP(!!!) og SV(!!!!!!!!!!) på ingen måte er noe i nærheten av hva denne mektige eliten ønsker seg.

Så oppsummert; (Bort)forklaringene deres, smurfen og arifkarim, henger ikke på greip i det hele tatt…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
14 år siden

Hva skal vi leve av når oljefondet er borte om få uker Arifkarim ;) ??
Hva skal vi gjøre når ikke multiplikatoren kan trylle mere penger om få uker Arifkarim ;)?

vegar
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Jeg fårstår ikke….er oljefondet borte om få uker? Kan du tidfeste det litt bedre, slik at vi kan komme tilbake på dette ved det tidspunktet og le av deg?

For det blir NOK en feilslått spådom herfra

vegar
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

og så tar jeg en liten print screen av disse kommentarene, da jeg allerede har fått to slettet idag. ;)

vegar
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

“Kanskje jeg skal overlate til deg og motbevise at det ikke er fakta Vandalf”

-har dere FREMDELES ikke lært dere at det er de som kommer med en påstand som skal bevise den? you cant prove a negative. Vitenskapelig grunntanke det

“Dem satsa enkelt og greit på flere hester.”

-Du mener altså…at de valgte feil saker, og da STEMTE folk annerledes? Hvordan passer Bilderberger inn id ette?

“Bilderbergerene hadde vunnet valget uansett,
AP, Høyre og FRP, dem 3 største partia er alle godt representert der ;)”

-Ergo kan du hevde at Bilderberger fikk sin vilje gjennom, uansett HVEM som vant? Bra argument å kunne bruke…i ettertid.

(denne posten ble slettet i sted…tar print screen jeg) ;)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

vegar;

Hårreisende at du blir sensurert… Du har min fulle støtte!

Dette bør speilet holde seg for god til.

Og ikke kom med noe pisspreik om at vegar er ufin. I så fall henviser jeg til æreskjellingen jeg fikk av hissigtrollet evilbug i anledning mitt resonnement vedr Obama og fredsprisen. Og et utall andre ufine kommentarer rundt omkring som lever i beste velgående…

Skal dere først sensurere så bør dere være konsekvente.

Og jeg mener naturligvis at dere bør legge terskelen svært høyt for hva som sensurers.

Avvikende meninger fra det rådende på speilet kvalifiserer ikke til sensur, selv om ordbruken er krass. Ellers er man like ille som de man skyter mot herfra…

Skjerpings!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
14 år siden

Er enig med deg der Vandalf.
Til dere andre gjør som meg og la vær og mat trollene for dem blir ikke mett alikevel ;)

vegar
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Enig Vandalf, det er lavmål

Jeg har vært ufin EN gang, og da ba jeg om unnskyldning rett etterpå (i motsetning til hva andre har gjort)

Derimot ER jeg krass, det er jeg klar over. Det er og litt av poenget mitt ved å være her. Synes det er vanskelig å være “ukrass” når folk kommer med så ut i hampen ville påstander, uten dokumentasjon og kilder (bortsett fra andre likke ville sider)

Og Smurfen…blir man troll av å ha andre meninger enn deg, og påpeke hull i dine argumenter? Hmm..og dere klager på media

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Skjønner ikke hva som er sensasjonen her, nei? Har selv jobbet med meningsmålinger, og de blir utført etter bestemte regler for å sikre at resultatet er representativt for et gjennomsnitt av befolkningen når det gjelder alder, kjønn, bosted og andre parametre.

Så det sannsynlige er rett og slett at de som leser VGs nettsider ikke representerer et gjennomsnitt…

evilbug
evilbug
Abonnent
14 år siden

….. Spesiellt når resultatet til VG er så innlysende. 65% mot og 35% for, sier vel sitt.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  evilbug
14 år siden

Så derfor er det greit at Nyhetsspeilet jukser litt de også?

He he, jeg må le…

Dette er så useriøst at det er pinlig!

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Vel, her gjør de ihvertfall et lite forsøk, selv om ting går galt innimellom.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Greit nok det, Armin, men det er forskjell på nettmålinger og meningsmålinger utført etter bestemte kriterier som jeg synes Wunjo belyser på en utmerket måte nedenfor.

“så alt i alt kan jeg ikke si meg enig med VG at folket har talt for Obama”

Vel, du drar det mye lenger enn som så. Du lager en “artikkel” som angivelig viser at VG “fusker med meningsmålinger”…. Det gjør de jo på ingen måte.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Ellers er jeg helt enig med deg i at overskriften til VG er uheldig. Den burde vært; Et flertall av folket mener at osv…

Noen entydig dom var det i hvertfall ikke, det kan vi være enige om!

evilbug
evilbug
Abonnent
14 år siden

Det spiller forsåvidt ingen rolle Vandalf. meningsmålinger og valg jukses det med over hele fjøla, uansett.
jeg tror neppe at VG’s lesere er så sære at de ikke representerer den vanlige normann, så det er vel ganske skrudd at InFakes har fått det motsatte resultatet.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Jeg tror du har misforstått, Armin;

VG har fått utført en meningsmåling gjennom InFacts som viser at flertallet synes tildelingen var riktig (se link til artikkel lenger nede).

I samme artikkel skriver VG at deres egen meningsmåling, altså nettmålingen, viser et annet resultat.

Det dreier seg altså om 2 målinger med ulikt resultat, noe VG selv påpeker…

Det spørs om det ikke er du som burde vært innklaget for PFU for ELENDIG research…

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=573351

evilbug
evilbug
Abonnent
14 år siden

Det er forøvrig ikke første gangen dette skjer, hverken hos DB, VG eller Ap.
Har sett flere ”flipper” i avstemmninger som f.eks. over krigen i Afghanistan.
Det begynner alltid med et flertall i negativ rettning for globalistene, for så å ende opp som ett stort ”positivt” flertall.

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Neida tenk!!
Jeg har en kommando som heter ”import”.

evilbug@klaskedesk:~$ import skjermbersj.jpg

XPaint har ikke du så! :p

evilbug
evilbug
Abonnent
14 år siden

Jepp..jeg har med egne øyne sett VG’s opprinnelige meningsmåling. Og nå har de altså ”flippet” den de også..
Akkurat det samme skjedde hos Dagbladet faktisk. Det er tydelig om å gjøre å få folk til å TRO at de stemmer ”feil” ved å klikke nei. De satser på at saueflokk-mentaliteten funker. VG var nå vel litt sent ute, eller hva?
For en skam. Folk som ser meningsmålingen igjen, forstår jo at dette bare er bløff.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Siden når tjente våre godeste media, folkets sak? Nesten hverdag ser jeg Kongo-saken, og problemer i barnas omgang med toaletter som hovedtema! Aller viktigste saker som preger det norske folk angående onde makt-strukteren og globalistenes nærvar på norsk jord blir kastet ut av vinduet.

Våre medier har alltid og vil alltid tjene næringslivetsinteresser fordi de selv er en del av samme korrupte systemet. De er bare ute etter å “selge” seg på bekostning av all løgn / propaganda / uvitenhet vi får “gratis” med på kjøpet. Ikke rart at avissalget stuper når opplyste mennesker ikke lenger søker etter “mainstream” kanaler for å oppdatere verdensbildet sitt. Det finnes flere alternativer og den beste hittil nå: Nyhetsspeilet!

Mike Cechanowicz
Forfatter
14 år siden

Det verste er at avisen ikke bryr seg om å rette på feilen selv om den har blitt påkalt deres oppmerksomhet. En veldig god grunn til ikke å kjøpe aviser.

Z
Z
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Kanskje denne artikkelen også er en god grunn til ikke å lese Nyhetsspeilet?

Armin hevder at VGNetts artikkel er feil, noe den overhodet ikke er. Det eneste anstendige nå vil vel vært å slettet denne fullstendig useriøse artikkelen så ikke folk blir lurt til å tro at VG juger i artikkelene sine, ja slik som Nyhetsspeilet gjør her.

Gunghoo
Gunghoo
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Ikke for å være kritisk, jaffal jeg bare venter på at dere skal få feil, eller rett i my av det som blir hevdet her på Nyhetsspeilet, fasinerende lesing er det uansett

« Forrige artikkel

Svineinfluensa i perspektiv

Neste artikkel »

Si nei til svineinfluensavaksinen

50
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x