Svineinfluensa i perspektiv

3.6K visninger
1 minutt lesetid
39

Tall kan brukes til å forvrenge sannheten like mye som å bringe den frem. Jeg har fått denne informasjonen tilsendt fra en leser som ønsker å være anonym. Her er viktig informasjon til alle som lurer på hvordan nyheter vinkles i media.

For hver døde person av svineinfluensaen, dør 1000 barn av fattigdom!

Ifølge Dagsavisen 12/10-09 var det inntil sist helg minst 4.525 mennesker verden over som døde av svineinfluensa. Hvor lenge siden er det det første tilfelle av døde?

I følge Dagsavisen 27 / 04-09 var det da en drøy uke siden Obama besøkte mexico og de første utbruddene skjedde og den første som døde var en antropologist.

Det er nå da ca. 6 måneder siden svineinfluensaen brøt ut.

I følge UNICEF dør det hver dag 25 000 barn på grunn av fattigdom. De dør stille i noen av de fattigste landsbyene på jorden. (Kilde: globalissues.com, facts and stats)

La oss sette det hele i perspektiv: Gjennomsnittlig er det litt over 754 mennesker døde av svineinfluensaen pr. måned over hele kloden. Tilsvarende er det 750 000 barn som har dødd pr. måned i samme periode.

Det hele vil si at for hver døde person av svineinfluensaen er det ca .1000 barn døde av fattigdom!!

Lille Norge regner med å bruke 650 millioner kroner på et massevaksinasjonsprogram. (Dagbladet 26/6-09)

På verdensbasis, hvor mange kroner benyttes ikke til å kjøpe opp svineinfluensavaksinen? Hvor mange barn kunne ikke vært reddet og pengene brukt til å skape et bedre samfunn?

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

39 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Vaccine dangers: The facts don’t lie http://republicbroadcasting.org/vaccine-dangers-the-facts-dont-lie/

Quote: Source: Natural News http://www.naturalnews.com/045267_Mary_Tocco_vaccines_side_effects.html Do you remember the 2009 “Swine Flu Pandemic” – which supposedly threatened millions of unvaccinated people? Naturally, if we ask the pharmaceutical industry, the Swine Flu vaccination campaign was a ‘huge success’. Unfortunately, according to the National 2009 H1N1 Flu Survey, an estimated 46 million people were duped into believing that a flu shot was their only hope. Modern healthcare is run by criminal organizations. How else can you explain the never ending use of fear tactics to convince people that chemical injections will strengthen immunity and prevent disease? On the next NaturalNews Talk Hour, Jonathan Landsman and Mary Tocco, a widely-respected vaccine researcher will expose the truth (and lies) about vaccines. All vaccines are contaminated with deadly substances ..

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Det fikk ikke high score, Polen nektet, og der ligger bevisene. Polakkene er jo fremdeles i live er de ikke? Meget ubehagelig for eliten, en eller annen statistikker kommer til å knuse dem.

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Dr. Edward Spencer + https://www.youtube.com/watch?v=89DbP4PoySQ&list=PLqQQFOVUZBLjHmtgAUrnegc5yhTmQOA5P

Quote: After informing his colleagues of the dangers of the H1N1 vaccine and Baxter’s contaminated samples sent to an eastern European lab, Dr. Spencer was summarily fired and ordered to have a psychiatric exam. In this video he sets the record straight. Related links: http://theflucase.com/ https://www.youtube.com/watch?v=PVr_ot4aJLk http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=aTo3LbhcA75I http://www.morgellonsexposed.com/

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
14 år siden

Hm er det ikke en stor sportsbegivenhet over nyttår?
En mutasjon i Vancouver er vel midt i blinken for rask spredning av svineriet til alle verdens hjørner.

Som Mike sier er det kanskje større problemer ute i verden. Har jo vært dårlig vær og buldring i bakken i Østen. Enorme mengder med avlinger ødelagt, og noen millioner hjemløse + noen 1000 døde.
Er jo ikke mange dager siden dette skjedde, men vi er vel blitt herdet siden dette preller av uten noen form for empati.

Disse offisielle tallene til myndighetene er svada, er ikke alle folk som flyr til legen om man blir litt snufsette. Men helsemyndighetene prøver seg med Solidaritetsvaksinering for å verne risikogrupper.

Er egentlig ganske lei av myndighetenes overformynderi som mer eller mindre skal bestemme alt.
Her er reklamen for den lille kjære brikken/ferdskriveren de vil gi oss.

evilbug
evilbug
Abonnent
14 år siden

Jeg så i går at de hadde begynt å slakte en masse griser rundt omkring. Kan liksom ikke forstå helt hva som er meningen med dette, siden jeg har fortsått det slik at gris ikke er mer utsatt for ”svine”-influensen enn det mennesker er.
Jeg er redd det liksom skulle fungere som skremselspropaganda dette også.
Funker det? Har ikke sett noe til det altså.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  evilbug
14 år siden

Dette er jo bare tull.
Grisene smitter hverandre ganske fort så etter en 3-4 dager er alle friske igjen og blitt imune på samme måte som med mennesker
Noen som allerede er i bur er lette og holde i karantene i 3-4 dager og ville blitt helt friske igjen.
Dette kommer ut i mediene med store overskrifter og befolkningen roper blod blod slakt dem og brenn lika.
Det er vel akkurat det scenarioet som vil vente oss om en 4-6 mnd.
Vi som ikke tar vaksine og gjør våre samfunsansvar vil være smittebærere som kan bidra til at viruset blir mutert og dem av oss som blir syke vil myndigheten få resten befolkningen med på og sette i leirer og tvangsvaksinerest gjennom store planlagde skremselspropaganda tiltak i mediene.
Interneringsleirene er allerede bygde opp rundt i landet og blir kammuflerte som nye asylmotak der invandrerene ikke skal kunne forlate motakene før dem er innvilge opphold.
rare er jo at det er bygd med plasser til mange mange tusen fler en det er behov for. over 10 000 til nå i år.
Tar man et kjapt google søk så ser man at en hel mengde nedlagde militærleirer blir gjort om til “asylmotak” som er det perfekte og der det kun er bevæpna vakter som mangler.

http://www.kvasir.no/alle?q=militærleir, asylmotak

evilbug
evilbug
Abonnent
14 år siden

Det som bekymrer meg mest ved akkurat denne vaksinen, er at ”de” vil føle seg så snurt fordi folk har sett igjennom spillet, at de kommer til å slippe ut noe som virkeliog er farlig, for å få hevnet seg på de ”underdanige” som ikke lenger bukker og skraper for dem.
Jeg tror ikke mange vil komme til å ta vaksinen, når det kommer til stykket. Og de som gjør det, hadde ikke vært mulig å redde uansett. Dette blir/er et stort nederlag for ”dem”, våre misantropiske storebrødre.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet (BRP)
HULK org.

Javel folkens!

Så får vi kanskje
Jonas Gahr Støre som ny helseminister med hansomfattende helsepolitisk erfaring fra sin tid som stabssjef i Verdens helseorganisasjon (WHO) Verdens helseorganisasjon (WHO)

Kan vi “glede” oss “stort” til å få denne mannen inne som ny helseminister?

Alt er et avtalt spill for nå skal WHO inn og styre hele helse-Norge!!!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Bra Lise :)
Fikk det med meg jeg også i dag og det er ekstremt skremmende.
At dem skal ta han bort fra en stilling som utenriksminister der han er en kjempeviktig brikke i NWO sin planer for og plasere han i en stilling som helseminister betyr bare at dem har veldig skumle planer.
Støre har vært en med veldig mye makt i kulissene helt siden han jobbet som rågiver for Gro Harlem og skrev taler for hun.
Støre er vel en Blair Ligth.
Jeg tror DR Mengele hadde vært en bedre Helseminisiter for oss.

Grøss…..

ye
ye
Abonnent
14 år siden

coolio sier: “Konsekvensene kan være enorme om vi lar være å ta preventative steg. Vaksiner har så godt som utryddet pandemier som kopper, rabies, polio, dødsfall som følge av meslinger har blitt drastisk redusert”

ye sier: Konsekvensene kan være enorme om man forhaster seg med massevaksinasjon uten grundigere undersøkelser. Dr.Vera Scheibner har på sine sider linker til massiv dokumentasjon som tilbakeviser at vaksiner har utryddet sykdommer som du nevner.

Statistikk med graf 25.april-6.juli :
http://luminia.wordpress.com/2009/07/15/hvor-ufarlig-er-h1n1-se-grafen-selv/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  ye
14 år siden

Vel vi kan vel dele oss i to velger grupper.

1. Den som mener at en global bærekraftig utvikling er flott som egentlig betyr at vi blir drastisk redusert, dem som overlever blir slaver i en fattigklasse for en Elite med enorm makt med alt gull som kontrolerer deg som en robot og bestemmer alt du skal få i det ned til minste gram og hvor mye penger du kan få og hva du skal bruke dem til. du vil i tillegg bli satt drastisk og kontrolert ned i IQ for og hindre opprørske tanker
Pengesystemet kolapser snart noe som vil føre til at Eliten får enorm makt og får full kontoll over oss og vi er dem evig taknemlig for at vi får lov og bo i våre egne hus siden alle nasjonalbankene overtok dem da renten gikk opp i 50% og alle med lån ble slaver for nasjonal bankene, vi har allerede solgt og pansatt våre fremtidige intekter den dagen vi undertegna et lån.
Et samfunn med en bitteliten elite med vanvittig makt.
En totalt kontrolert og underkua fattigdomsklasse som er slaver og medisinske forsøkskaniner for eliten.
Middelklassen eksisterer ikke lenger.

Den som vil ha det sånt kan ta vaksinen.

2. Vi som vil ha vår medfødte frihet og evne til og tenke som selvstendige mennesker der ingen er mere verdt en andre må holde seg til helvette borte fra vaksinen.

Det vi vet er at gutta altid satser på flere hester og stort sett alltid får det som dem vil så dem har nok en plan B og C i tillegg.
Så vær utoligt beviste fremover hva dere får i dere igjennom, mat, drikke, luft og medisiner mm…bind renta på låna, kjøp inn det en måtte trenge for og overleve uten det eliten har pålagt og anbefalt oss.
Et bankers tips er og holde seg borte fra alt som er produsert og forhandla frem fra USA.

Godt Valg folkens :D

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

smurfen sier:

Et bankers tips er og holde seg borte fra alt som er produsert og forhandla frem fra USA.

Jeg har tenkt siden før Norge bestemte seg for valg av jagerfly (visste at det jo kom til å bli Uncle Sam’s flyvende søppeldunker ) at de jagerflyene kommer Norge aldri til å se noe til. Ingenting som er skjedd i året som er gått har fått meg til å endre den oppfatningen.

Men som kjent har Norge allede betalt en del milliarder i forskudd til amerikanerne (for flyene vi aldri kommer til å se noe til). Jeg lurer på hva disse pengene blir benyttett til nå:
– Chemtrails-produksjon ?
– Drifting av HAARP
– Produksjon av microchipper
– Utvikling av nye overvåkingssatelitter (med fete sub-kontrakter til Kongsberg Våpenfabrikk som skaper jubel i lokalsamfunnet og rosende omtale langt inn i finansavisene)

Brave New World here we come ! Er det nå egentlig dette vi ønsker (kremt) ? Hvis ikke er det vel på tide at noenhver av oss begynner å fatte litt bevisste valg som kan bli litt kjepper i det velorganiserte NWO-maskineriet.

Selv har jeg bestemt meg for ikke å bruke elektroniske billetter fra det nye FLEXUS-systemet. Jeg liker ikke scanner-teknologien som benyttes. FLEXUS-scannerne gir sikkert gode erfaringer i testing og utplassering av trådløs scanner-teknologi, som det er planen at skal komme til å styre våre liv mer og mer i fremtiden, og mer, og mer…

vegar
Abonnent
Svar til  ye
14 år siden

Legg merke til at han skrev ‘SÅ GODT SOM UTRYDDET…’. Han påsto altså ikke av vaksinen HAR utryddet det, men at det er i sjakk. Jeg tror du skjønner poenget om du bare vil

coolio
coolio
Abonnent
14 år siden

I USA er dødsraten så langt 1,5% som følge av svineinfluensaen.
852 døde av 52,215 registrerte tilfeller = 1,5% dødsrate.

Ca 36 000 mennesker dør i året i USA i forbindelse med vanlig influensa-relaterte årsaker.
Forskjellen er at mellom 5% og 20% av befolkningen i USA får den årlige influensaen, hvilket gir en dødsrate på mellom 0,1 og 0,24%.

Hvis man tar de mest ekstreme tallene man har mulighet til å ta fra statistikkene (5% smittet av vanlig influensa og 64 000 døde) vil man fortsatt bare få en dødsrate på 0,5%.

Dette betyr at svineinfluensa er MINST 3 ganger mer dødelig enn vanlig influensa, og det på et tidlig stadie FØR viruset muterer seg til en mer aggressiv form.

Dette er første gang vi har muligheten til å vaksinere oss mot en potensiell pandemi som har potensialet til å bli ekstremt farlig for millioner av mennesker. Gjennom historien har vi lært at pandemier kommer ofte i bølger, hvor den første er svak og de andre er muterte og langt verre versjoner av viruset.

Hvis vi går tilbake til tallene i USA og ser for oss at 5% av befolkningen får svineinfluensa (som resultat av en mutering som gjør viruset mer smittbart), vil en dødsrate på 1,5% gi 225 000 dødsfall, mer enn 6 ganger så mange som vanlig sesong-influensa.

Konsekvensene kan være enorme om vi lar være å ta preventative steg.
Vaksiner har så godt som utryddet pandemier som kopper, rabies, polio, dødsfall som følge av meslinger har blitt drastisk redusert…

Det som er morsomt er at folk blir hysteriske om myndighetene advarer om en fare som ikke blir reell eller like farlig som man fryktet og hevder at det bare var hype eller propaganda.
Hvis en bil, ute av kontroll, skjente over i motsatt kjøreretning ville du fryktet for livet ditt. Men hvis sjåføren fikk kontroll over bilen og stoppet før du traff motgående trafikk, ville du ikke sagt “den bilen ville aldri truffet meg, det var bare hype!”

Tilsynelatende er det annerledes med pandemier.

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  coolio
14 år siden

coolio – i den svært spesielle saken som svineinfluensa-vaksine-kampanjen er er det en del ting vi bør ha klart for oss for å beholde oversikten, også over hva som faktisk er fakta.

Fakta nr. 1 er dette: Det er ingen pandemi i dag, ikke engang en epidemi hverken i Norge eller i andre land. WHO “har erklært” pandemi-nivå 6, mens det i realiten dreier seg om nivå 0 !

Hvorfor har ikke helseministeren, Helsedirektoratet eller Folkehelseinstituttet sagt at situasjonen idag heter nivå 0 !? (Er det fordi de da vil miste lovhjemmelen for tvangsvaksinering som det kan tenkes er planlagt på nyåret…?)

Det er på tide å kalle en spade en spade, og da bør vi fokusere på fakta slik de er og ikke propaganda, løgn og desinformasjon som vi nå kommer til å bli bombardert med de kommende ukene – for å skremme frem en høyere akseptprosent av svine-sprøyta.

(Noen patetiske påfunn i dagens situasjon:
1. Merk navnet på vaksinen: “Pandemrix”. Det er ingen pandemi, men navnet er pandemrix, er det et billig markedsføringsknep for å opprettholde illusjonen av pandemi (merk selv hvordan du benytter ordet, coolio) ?

Hvorfor heter ikke vaksinen det mer presise anti-bird-and-swinex (eller genocidex) ?

2. Nyheten om nedslaktingen av 800 griser. Og jeg som har trodd at det eneste stedet hvor svineinfluensaen ikke var rapportert funnet var i grisebingen. Og nå viser det seg at ikke engang svinene er trygge for svineinfluensa…Sett sånt ?

Forøvrig vet vi ikke at hverken 1 eller 800 svin har hatt svineinfluensa. Kanskje det har foreligget mistanke om svineinfluensa blant svina ? Eller kanskje noen ønsket å heve en forsikringserstatning og fant et godt timet påskudd ?

Jeg synes ikke Pandemrix-navnet eller svineslakt er særlig godt propgandahåndverk. Goebbels ville ha gjort dette vesentlig bedre. Men legg merke til hvordan enhver svinsk nøtte-nyhet også blir gjengitt her på Nyhetsspeilet. Og ved at fokus skapes så spres usikkerheten, også på det ubevisste plan (“kanskje det tryggeste likevel vil være å vaksinere seg…?”)

Du oppgir noen tall fra USA “så og så mange har hatt svineinfluensa og så og så mange har dødd av det som gir så og så mange prosent dødsrate”.

Spørsmålet er: Vet vi egentlig dette – hva er det egentlig vi kan vite sikkert ?

Hvis noe er sikkert i årets store vaksine-saker HPV/Gardasil og svineinfluensavaksinen så er det at media og myndigheter juger i fellesskap, som om de aldri har gjort noe annet.

Hva vet vi om reelle dødsårsaker hos de som er oppgitt døde av svineinfluensa ? I Norge vet de at de som har vært hardest rammet har hatt svekket helse fra før (disse “risikogruppene” er forøvrig de som vil tåle en vaksine dårligst, hvis det viser seg at noen kommer til å overleve vaksinen på mellomlang sikt er det ikke risikogruppene som har best utsikter for dette).

Vi vet også at flere av de som har dødd i Norge har fått medisinen Tamiflu før de døde (på den annen side har det store antall norske smittede som ikke har tatt Tamiflu overlevd denne forkjølelseslignende sykdommen, som for de fleste er mildere enn en vanlig influensa).

Media fortier det som passer for komplottet og de slår stort opp det som passer for komplottet. Vi må huske på også å gjøre egne observasjoner og analyser så vi ikke bevisst eller ubevisst tar mediakjøret for god fisk.

Her er et eksempel: Da svineinfluensaen “brøt ut” i Mexico i slutten av april ble 150 mennesker meldt døde av media i løpet av 3-4 dager. Dette ga et “førsteinntrykk” av en svært smittsom og svært farlig sykdom. Dette er nå nesten et halvt år siden.

Et viktig spørsmål er: Hvor mange har dødd av svineinfluensa i Mexico pr. idag ? Dette tallet ble fjernet fra WHO’s hjemmesider for noen måneder siden. Finnes det gjengitt noe annet sted ? Jeg har ikke funnet frem til det.

Skal dette kalles etterrettelig fra WHO sin side ? Her vil WHO gi en uprøvd vaksine med tvilsomt innhold og ukjente virkninger til 5 milliarder mennesker.
Og de klarer ikke å registrere og kommunisere det mest grunnleggende tallgrunnlaget som behøves for å vurdere om masse-vaksinering på noen som helst måte kan være hensiktsmessig eller nødvendig: Antallet som har dødd av sykdommen i smitte-sone nr. 1.

Dette må da være toppen av uetterettelighet og upålitelighet. Eller ? Eller skal vi legge til grunn at WHO velger ut info som er egnet for skrekkpropaganda og fortier alt som taler imot at det foreligger behov for vaksinering ?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  coolio
14 år siden

En ting du glemte i propagandaen din er at vist viruset muterer til en faligere variant så funkker ikke vaksinen og det må utviklest en helt ny vaksine og det tar mellom 6-8 mnd ;)
Vist dem da ikke allerede har både ferdig mutert virus og vaksine klart allerede ;)
Uansett så kommer det du nevner nå komme til og bli et påskudd til og tvinge alle til og ta vaksinen når den tid kommer.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Der har du skjønt det smurf! :D
La heller immunforsvaret “mutere” seg selv mot hoax-viruset, enn å bli mer syk av “bivirkninger” fra dødsvaksinen…

C
C
Abonnent
14 år siden

En jeg kjenner fortale meg om hvordan grisemat produseres i Norge.. Mat blir hentet på storkjøkken i tanker der det tilsettes syre for å forbedre holdbarheten.. Allerede halvråtten mat i mix av alt du kan tenke deg, blir altså tilsatt lut for å ikke forgifte grisen. Dyret som er mest likt oss mennesker i organene og som avgir alle avfallsstoffene gjennom huden..Dyrets største organ. Vårt smakfulle grisekjøtt.

I mexico ble det rapportert om store innsjøer av grise-avføring rundt de multigigantiske grisefarmene der.. En miljøkrise ingen har brydd seg om å fokusere på her.

Med tanke på at 70% av immunforsvaret vårt er i tarmsystemet skal jeg ALDRI mer spise gris med mindre den er frittgående og økologik. Det er AVSKYELIG hvordan grisene våre blir foret med atibiotika og råtten ødelagt mat. For ikke å snakke om hvordan de lever ellers.

Spis et ødelagt dyr og tro du blir fin i skrotten…

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  C
14 år siden

Ja, en hemmelighet muslimene fant ut for 1400 år siden: Ikke gå nær svinekjøtt!

ArneLo
Abonnent
14 år siden

Jøss. En regjering som tar ansvar?
The German government has told pharmaceutical companies to produce a new “swine flu” vaccine without the dangerous ingredients of mercury and adjuvant squalene, according to reports in the German media dated October 3rd.

Jeg hadde ikke tastt den selv uten kvikksølv og skvalener….Ikke noe som er mekkka sammen av dr. *Mengelene i famasien.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet (BRP)
og HULK org.
http://www.hulk.no

Hei Tufsetom!

Om folk vil spise gris, vel, så få de velge å gjøre det! Vi vet nå alle at griser kan bli smittet av denne HINI vaksinen og selv spiser jeg ikke grisekjøtt.
I tillegg til at griser kan bli smittet av denne influensaen som vi igjen kan bli smittet av, spiser vi en bakteriefyldt kjøttvare, er griser GRISER som spiser all verdens grisemat med masser av bakterier. Husker det var en tid der det stod noe i mediai om at man hadde funnet en god del bakterier i grisekjøttet og fra den dagen sluttet jeg å spise gris.

Jeg vet at kylling kan være like bakterifyldt, jeg har bodd i Spania. jobbet på kjøkken der i perioder og sett hvor dårlig disse spanjolene i mange tilfeller tilbereder kyllingen der. Jeg ble også matforgiftet to ganger av å spise kyllingretter der.

Uansett Tufsetom og andre her. I de norske matvareproduktene finner vi fullt av giftstoffer, E det ene og E det andre stoffer. ..
Jeg har i all min tid spise mye leverpostei og ser nå at Stabburet opererer med å lage leverpostei fyldt til randet av allverdens E stoffer som man også finner i Manger sine middagsretter som suppeboller! For ikke lenge siden trodde jeg at jeg hadde fått en kreftsvults. Ikke det at jeg kunne få kreft av mye annet enn bare forgiftetde matvarer, for det kan jeg og andre få vet jeg! Vel kreft var det altså ikke men jeg kan fortelle dere her at en tid var jeg plaget av mye kramper i bena. Jeg har alltid vært i fin fysisk form, har god helse sånn sett men disse krampene vill ikke gi seg, Det kom om natten og når jeg satt i ro lenge. I tiden før disse krampene kom, hadde jeg drukket veldig mye cola light og Fun light saft, samt spist en rekke matvareprodukter med mye innehold av Aspartam og E stoffet. Den dagen jeg fant ut av at det var en internettside med navn – Nyhetsspeilet, forandret alt seg, deriblant mitt valg av mat- og drikkevareprodukter. Og etter at jeg sluttet å drikke cola og Fun light saft, har også krampene i bena forvunnet. For det er faktisk et påvist faktum at man kan ende opp med kramper i bena som årsak av for mye Aspartam inntak i kroppen.

For meg å gå å handle i butikker som Rimi og Rema 1000 i dag, er som å reise på Sightseeing og bli borte i lang tid men da uten å ha med meg kamera, som jeg egentlig burde for å ta endel bilder av alla giftmatvarer med Aspartam og annet giftinnhold som står plassert i rekke og rad bortover…!

Kanskje skal jeg gjøre som Mike her oppfordret til en gang, sette i gang å dyrke tomater og andre grønnsaker i min egen stue! Tenk ja, at det faktisk blir sånne tilsatnder her i landet at folk vil nekte å spise de grønnsakene og fruktene man finner i butikkene når dette codex alimentarius programmet setter inn for fullt som det snart gjør!

http://www.youtube.com/watch?v=lyLI8UVdTzQ

Ønsker deg en fin, fin dag Tufsetom!

Lise

Tufsetom
Tufsetom
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Hei du, hyggelig med svar.

Men man kan ikke bli syk av å spise gris som er/har vært smittet av H1N1 virus tror jeg, det er evt. i direkte kontakt med dyret man kan bli smittet ettersom jeg har forstått.

Hva mener du med masse bakterier? Jeg spiser da ikke grisen rå..

Codex Allimentarius kommer jo forøvrig ikke som noe sjokk på norske ganer, vi er jo stort sett _der_ allerede i dag. Så tviler på at det blir gjort noe stort nummer ut av.
E-stoffer virker som det råder mye forvirring rundt , E-stoffer betyr i bunn og grunn bare at det er tilsetningstoff godkjent av EU for å fremme farge, smak eller hva det måtte være. Ikke nødvendigvis gift-stoffer altså. Dette kommer du omtrent ikke unna i det hele tatt med mindre du er fullstendig selvforsynt.

Godt at du har kuttet ut aspartam – ønsker deg også en fin dag videre!

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Lise tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet (BRP)
HULK org.
http://www.hulk.no

Er dette en ny smittealarn som ABC nyheter skriver om, eller er det en ny SMITTEREKLAME!!! For smittereklamer blir det sikkert også å finne i avisene etter hvert som; : “løp og ta vaksinen for smitte i griser er her!”

Hvorfor er ikke disse grisene avlivet for lengst fra den dagen man fant ut at disse grisene var smittet av HINI influensaen? Og hva mener denne Grenne som forteller i VG at det ikke er farlig for mennesker og spise de nedslaktede grisene? Det siste jeg skal gjøre i mitt liv herretter er å spise gris etter det denne Grenne oppfordrer til, for å så få tusenvis av basselusker i seg!!! Skal ikke forundre meg om matilsynet snart kommer med den samme oppfordringen som denne Hr. Grenne eller Folkehelseinstituttet!

Faktisk er det et poeng i det muslimer sier om at man ikke skal spise grisekjøtt. Ja, faktisk et STORT POENG! Holder meg til fisk og kylling heretter, men kan vel regne med at fisken en dag blir like fordervet som alt kjøtt man spiser som nok desverresikkert blir fordervet også !!! Noe mer fandenskap planlagger helt sikkert verdens ondskapsfulle maktelite isammen det største svinet av dem alle som er Rockefeller him self!!!

Hvis noen der ute skulle komme på den tanken at dette jeg sier er “helt ute i det blå,” vel, hva annet kan jeg si at dere bør gå igjennom hele Nyhetsspeilet og alle linkene som ligger her inne, samt ta en titt på alle you tube informasjonen om Code Alimentarius, Jane Bürgermeister sine videoer av svineinfluensaen/vaksinen, om selskapet – Baxter & co, WHO – Verdens Helseorganisasjon conspirasjon og annet som står på internett sine sider om bevisst forurensing og forgiftning av vann, dyr og mennesker. Skriv bare stikkordene: posison food, wather, vaccasines. medicines etc. og Jane Bürgermeister – swineflu

http://www.abcnyheter.no/node/97444

Ønsker alle der ute en giftfri dag!

Tufsetom
Tufsetom
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

hvorfor er det farlig å spise gris da?

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Det er nok gjengs over at maten vår blir mer og mer usunn. Kylling og fisk er kanskje ikke det verste, men det er verdt å nevne at den vanlige kyllingen som blir solgt på supermarkedet har blitt ganske ødelagt som følge at den skal vokse så fort og fordi den skal bli så stor. Ved en undersøkelse av 6 forskjellige kylling leverandører i England kom de frem til at. Kyllingen inneholdt 25% fett og alle de sunne fettsyrene som N3 og N6 var så å si ikke til stede. Bare minimale spor etter de. Alle 6 kyllingene var av samme type bare leverandørene var forskjellige.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Kjære lesere av Nyhetsspeilet. Dette Preben Aavitsland i Folkehelse instituttet sier er BLANKT LØGN . Ta en titt på linken under, spesielt dere som er gravide, har astma eller andre sykdommer!

Og her noen av løgnene til Preben Aavitsland!

Dødsfødsler som følge av vaksine
Innsendt av: Gravid kvinne, 09/10 – 2009 kl. 17:45

Jeg har hørt at vaksinen gitt til gravide har ført til flere dødfødsler i USA. Stemmer dette?”

Nei, det er feil.

Hilsen Preben Aavitsland

Nytt innlegg i VG med spørsmål fra en uviten person:

Hei,
Min kjæreste er gravid i 8. måned – og har blitt anbefalt av sin lege til ikke å ta vaksinen. Er det noen risikomomenter ved å ta vaksinen? Er disse isåfall etter din vurdering tungtveiende nok for gravide til ikke å ta vaksinen?”

Hei Henrik,

Jeg er uenig med legen du viser til. Gravide i andre og tredje trimester bør vaksinere seg for å være beskyttet mot alvorlig influensa. Vi anser det som trygt. Les om bivirkninger her: http://hurl.no/Ply

Hilsen Preben Aavitsland

Fra en syk.
Hadde kreft for 3 år siden, med 2 operasjoner, 6 cellegiftkurer og
32 strålebehanlinger. Sliter ennå med fatigue. Bør jeg vaksinere meg?”

Hei Livsto

Ja, så absolutt. Du kan jo være mer utsatt for komplikasjoner av influensa, så jeg synes du skal vaksinere deg.

Hilsen Preben Aavitsland

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1219866/Just-10-NHS-staff-swine-flu-vaccine-despite-bosses-please.html

http://www.youtube.com/watch?v=FfXvQ95UWW0

http://www.youtube.com/watch?v=SYYaU52zjg8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=l18nK-6MX9A&feature=related
http://www.rense.com/general87/avoid.htm

Avoid ALL VACCINATIONS
(Copy of Email sent to all Arizona State Senate and House members)
From Dick Fojut in Tucson, AZ
9-19-9

In a one-sided “frenzy,” our Major Corporate “news” Media are trying to convince us we MUST all get the SWINE FLU VACCINE, declaring the vaccine totally safe!

But NOT ONE medical expert who disagrees (Blaylock, Mercola, Horowitz, Moulden, etc.), has been reported! We should all be suspicious…

———————–

Avoid ALL VACCINATIONS warns Dr. Andrew Moulden

The public – and most medical doctors – do not understand HOW (all) vaccinations damage our bodies.

Dr. Andew Moulden explains that repeated VACCINATIONS (even aside from whatever ingredients the vaccines contain) produce additive ISCHEMIC “STROKES” in the 60,000 miles of microscopic blood vessels.

When the Immune System is OVER-stimulated responding to fight any foreign substance vaccine poison injected, the blood vessels (especially the tiniest ones) become CLOGGED with “armies” of white blood cells – the “soldiers” sent to combat the vaccine poison.

Result: Ischemic “strokes” from clogged blood vessels. Blood flow is impaired, preventing sufficient oxygen from reaching the brain, heart and other tissues. Removal of waste products and toxins is also impaired.

All vaccines have been causing “burns” to body and brain. The damage is additive.

———————–
One medical expert the major media are NOT interviewing is Dr. Andrew Moulden who WARNS we should AVOID ALL VACCINATIONS – and explains WHY in the following article…
—————————–
Excerpts only from following VACTRUTH article…

ALL VACCINATIONS ARE CAUSING IMPAIRED BLOOD FLOW (Ischemia), CHRONIC ILLNESS, DISEASE AND DEATH FOR US ALLSPROVENSsee for yourself (at web site).

ALL vaccines are causing immediate and delayed, acute and chronic, waxing and waning, impairments to blood flow, throughout the brain and body. This IS causing us all to become chronically ill, sick, and causing brain damages along a continuum of clinically silent to death. This is causing ischemic “strokes”. In some respects, this is also “aging.” Since the damages are microscopic, we cannot see them as they occur. However, we can now see the neurological aftermath of these damages – within hours and days of vaccination – all vaccinations.

M.A.S.S. is an acronym for many chronic illnesses and diseases that impair blood flow – “Moulden Anoxia Spectrum
Syndromes.”

In essence, we are creating disease and chronic illness by an over-zealous activation of a natural set of healing mechanisms in human physiology – a component phase of the MASS physiological response.

Remarkably, it is not so much the specific “germs and toxins” that are causing death and disease. It is the response of the body and blood to foreign substances entering the blood and tissues that causes pathology.

The cellular and tissue damages are additive with each exposure.

All vaccines have been causing “burns” to body and brain.

Once the blood vessels are damaged, to a critical point, the pathological process can take on a self-perpetuating life of its own – from infants to teenagers to adults, to companion pets alike.

When microscopic end blood vessels are destroyed (closed off), as blood flow diminishes and starts to “sludge”, this impairs healing, cellular functioning, and promotes build-up of toxins, heavy metals, and pathogens in circumscribed tissue areas.

Full text follows…

VACTRUTH

http://vactruth.com/2009/08/03/vaccinations-are-causing-impaired-
blood-flow-ischemia-chronic-illness-disease-and-death-for-us-all-hp/

ALL VACCINATIONS ARE CAUSING IMPAIRED BLOOD FLOW (Ischemia), CHRONIC ILLNESS, DISEASE AND DEATH FOR US ALLSPROVENSsee for yourself.

By Andrew Moulden MD, PhD

http://www.BrainGuardMD.com

Medical & Neurobehavioral Therapies Director

http://www.Therapies4Kids.com
http://www.BrightStepsForward.org

Former Leader – http://www.CanadianActionParty.ca

Dr. Moulden has joined and supports the Christian Heritage Party of Canada

This is a stern, yet humble, warning to all citizens of the globe. It is now proven that we are all being harmed by repeat vaccinations. This evidence must be circulated broadly in light of the imminent Fall, 2009 plan to turn North American schools into MASS vaccine centers to institute triple flu vaccine to us all. Children will be the first to be injected with experimental flu vaccines. The entire vaccine industry, as it turns out, has been experimental. We did not know that we were causing damages – for us all.

In case you are wondering what will happen, the answers are contained in this article. The same thing will happen as has been happening with all vaccines. Clinically silent ischemic brain and body damages will happen. The only difference is that you can now see these damages, with your own eyes, in the here and now, in real time, and in your family photos going back fifty or more years if you have to.

ALL vaccines are causing immediate and delayed, acute and chronic, waxing and waning, impairments to blood flow, throughout the brain and body. This IS causing us all to become chronically ill, sick, and causing brain damages along a continuum of clinically silent to death. This is causing ischemic “strokes”. In some respects, this is also “aging.” Since the damages are microscopic, we cannot see them as they occur. However, we can now see the neurological aftermath of these damages – within hours and days of vaccination – all vaccinations.

[View with PicLens on web page]

In Revelations 18:4 by the epistle of Saint John we are told: “And I heard another voice from Heaven saying “Come out of her my people that ye be not partakers of her sins and that ye receive not of her plagues.” All vaccinations, as you can now clearly see, are causing chronic illness and mass disorders on mass scales. The global health consequences clearly amount to plaques.

As a medically trained Doctor, a PhD trained neuroscientist/neuropsychologist, with a Masters degree in Child/language neurodevelopment, I have been trained to follow clinical observations to empirical assessment couched within the scientific model we rely upon to answer questions of: What is normal and what is not? What is cause? What is coincidence? What is factual? What is fancy? What is reproducible? What is random? What is measurable? What is predictable? What is truth? What is consequence? What is “going on”?

Science is only a man made truth-seeking tool. It is fallible. It is a statistical, probabilistic mathematical model. It has limitations. Wielded for profit – truth can become lost.

Scientific methods, design, and analyses can just as soon hide the truth as they can discover truth, or create ‘truth” de-novo.

Science cannot replace God-given tools of common sense and observation we all have. You do not need statistical probabilistic mathematical models, wielded by experts, to deny what you can see with your very own eyes.

If you place your hand on a hot stove element, you will be burned. If you do not experience pain and you cannot see the burn, then you will not learn that touching hot stove elements is harmful.

All vaccines have been causing “burns” to body and brain. The brain has no pain receptors. You will not feel the pain. You can, however, see the footprints of these “burns” immediate and delayed, from each vaccination. The evidence was before our eyes all along. We simply did not appreciate what these “burns” meant let alone that they were emerging, after each vaccination. The “burns” are largely to internal organ systems. We can ALL now see the damaging effects of these “burns” with our own eyes.

As a physician, it is my sworn duty to cause no harm. As a human being, it is my duty to watch over my fellow beings. As an educator, it is my responsibility to teach awareness and understanding. As a scientist, it is my duty to separate cause from coincidence. As a Christian, it is my value to do unto others, as I would have others do unto myself. As a man, it is my responsibility to stand up to power, with truth and understanding, when those that wield power are in error.

My statements are not the words of a zealot. These are the words of integrity, couched with understanding, that has the potential to reside in every one of you.

Seek, and you shall find. Knock, and the door shall be opened unto you. I have sought. I have knocked. The door has been opened. I have found the truths I was seeking. The answers have not come from my own understandings. The answers are simply self-evident – res ipsa loquitur – the thing speaks for itself.

All vaccinations cause brain damage, disease, chronic illness, aging, and death – res veritas loquitur – the truth speaks for itself. If you do not seek, if you do not knock, if you do not look, if you trust your own understandings, then caveat emptor – buyer beware.

We have answers. We have solutions – http://www.Therapies4Kids.com . We cannot provide solutions or treatments to a medical system and model that denies it is sick.

My training has taught me how to translate anecdotal clinical observations into empirically sound clinical measurements in medicine, neurodevelopment, and human physiology. This is especially so in dealing with functions of the human brain and behavior.

The pictorial evidence attached to this article represents a small sample of the data I have now collected from thousands. The truth about all vaccinations causing harm is now available for your understanding.

The truth is frightening, disheartening, alarming, and now self-evident.

We have made a global medical mistake based on a lack of knowledge and understanding. We have translated forest fires for 1% of the population into chronic brush fires for the entire population. The brush fires are chronic illness and disease, least of which are the neurodevelopmental disorders.

12-IMAM Brain Damage measurement system

The measurement system I have created is based on the 12 cranial nerves and the clinical skills Doctors are supposed to use to assess brain function and integrity. I have called the measurement system the 12 “Eye” M.A.S.S. Anoxia Measures (12-IMAM).

[View with PicLens on web page]

M.A.S.S. is an acronym for many chronic illnesses and diseases that impair blood flow – “Moulden Anoxia Spectrum Syndromes.” One-size-fits-all global vaccination schemes have created M.A.S.S. disorders on MASS scales. MASS disorders, from infectious diseases to vaccinations, have a common sequence of injuries which includes impaired blood flow, oxygenation, blood carrying capacity, and non-specific immune hyper-stimulation.

In essence, we are creating disease and chronic illness by an over-zealous activation of a natural set of healing mechanisms in human physiology – a component phase of the MASS physiological response.

Remarkably, it is not so much the specific “germs and toxins” that are causing death and disease. It is the response of the body and blood to foreign substances entering the blood and tissues that causes pathology. The state of the blood, the nature of the triggers, the state of the immune system relative to repeat antigenic challenges, conspires to effect damages along a continuum of harm – all organ systems can be affected.

The cellular and tissue damages are additive with each exposure. Direct vaccination is no longer necessary to be vaccine injured. Vaccinations are not the only trigger to pathology. Serial (repeat) vaccinations aggravate the core problems. Once the blood vessels are damaged, to a critical point, the pathological process can take on a self-perpetuating life of its own – from infants to teenagers to adults, to companion pets alike.

Four features of the 12-IMAM measurement system that you can now see, include the eye turning in, the eye turning out, the smile becoming asymmetrical, and the eye blinks coming out of sync. These are strokes, from ischemia, throughout the brain and body, for all. Repeat vaccination is the primary culprit, however, vaccination is not the only cause of this MASS problem in human physiology.

WHITE BLOOD CELL IMMUNE RESPONSE – CAUSING DISEASE

If you repetitively dump a million rubber duckies at the mouth of the Mississippi river, where they become lodged downstream will vary from truckload to truckload. Repeat vaccination, by its effects on the non-specific immune system, is like dumping the triggers which call for repetitive “dumping” of millions of rubber duckies (white blood cells) at the head of the Mississippi river. Once the “triggers” are sequestered in various bottleneck end tributary river branches, they continuously attract more “rubber duckies” to these areas. This impairs blood flow and leads to a net loss of tissue by acute or slow strangulation.

It is the act and magnitude of the “rubber duckies” being called to these end vascular areas that causes congestion, impaired blood flow, lack of oxygen, glucose and nutrients to the affected tissue areas. Without oxygen or nutrients, he cells lining the walls of capillaries self-cauterize (clamp shut). This is a healing mechanism that must be instituted in order to prevent leakage of plasma and or blood into tissues.

With MASS impairs blood flow and oxygenation to the tiny blood vessels in the eye, we sometimes see “retinal hemorrhages.” When MASS occurs in the brain, we call it intracerebral bleeding. When MASS occurs to the bones, we call it brittle bones. Collectively, we label this “shaken baby syndrome.”

A HORSE BY SEVERAL NAMES

When the blood sludging MASS process happens to brainstem areas controlling automatic respiration, the central drive for respiration is lost. We call this sudden infant death or sudden death.

When M.A.S.S. happens to the descending motor tracts in the brain, we call this paralysis, Guillain-Barré Syndrome, infantile paralysis, seizures, encephalopathy.

CBS News has found that since 1988, the vaccine court has awarded money judgments, often in the millions of dollars, to thirteen hundred and twenty two families whose children suffered brain damage from vaccines. All of these children will show the same IMAM-12 ischemic brain damages as children who have been rendered autistic, learning disabled or dead after vaccinations. The process that causes brain damages from vaccination is also the same MASS process that causes all damages after vaccination – all vaccinations. It is not the vaccines doing this. It is “M.A.S.S.” ischemia. Vaccines have been inadvertently concocted to induce MASS.

When M.A.S.S. happens to internal organs or connective tissue, we call it colitis, irritable bowel, fibromyalgia, chronic fatigue, post-concussion syndrome, a psychiatric disorder.

When M.A.S.S. happens in infants, and children, we call it autism-spectrum disorders, specific learning disabilities, attention deficit disorders, Aspergers syndrome, global developmental delay, and some childhood cancers. Sometimes M.A.S.S. causes or compounds cerebral palsy – both conditions result from impaired oxygenation and blood flow to the brain.

Sometimes we call M.A.S.S. “Kawasaki” syndrome, “Moyamoya”, ‘aseptic meningitis”, “encephalopathy”, “Meningitis”, hypsarrythmia, infantile spasms, West syndrome, or febrile seizures. It is all simply M.A.S.S. ischemia.

Autism and schizophrenia are the same ailment, in physiology, albeit the triggering pathways for schizophrenia (loss of immunological tolerance) has a different trajectory than acquired autism-spectrum disorders. Nonetheless, a similar mechanism is at work for both ailments – MASS ischemia from derailed blood flow.

When MASS happens in teen girls after Gardasil vaccination, it creates death, disease, illness, clouded thinking, and paralysis. Remarkably, the Gardasil shots are simply completing the silent ischemic vascular damages, to body and brain that were caused from each childhood vaccination the girl received. Sudden death is due to loss of central drive for respiration in the same manner that vaccinations are causing many cases of sudden infant death. Sometimes seizures may also occur. The course can be waxing and waning. All vaccines are causing these problems – silently, in an additive manner over each vaccination, for all of us. No one is spared.

When MASS happens in military and armed services personnel, this causes “Gulf war Syndrome.”

When MASS happens to schizophrenia patients being treated with powerful psychotropic drugs that de-rail white blood cell functions, sudden “unexplained” death can occur by the same MASS sudden death sequence that vaccinations sometimes induce in infants and teen girls.

When MASS happens in the elderly, it causes a slow, step-wise deterioration in cognitive functions – we call this dementia. This is slow strangulation of brain tissue from ischemia at the microscopic level.

Febrile seizures are not caused by “fever”. The fever expands the diameter of the tiny blood vessels so that more white blood cell infection fighting “soldiers” can traverse down the ‘roads.” When the blood vessel roads become jammed, by too many white blood cells, and altered fluid dynamics, there is ischemia. Ischemia causes a lack of oxygen to the brain.

No oxygen to electrically active cells causes depolarization. In the heart, ischemia causes arrhythmia – a seizure to the heart. In the brain, ischemia causes seizures – arrhythmia to the brain. Seizures are a symptom of impaired blood flow and oxygenation just like vaccine induced autism-spectrum is a symptom of the same process.

You can have autism without seizures. You can have seizures without autism. You can have brain damages with or without autism or seizures. This is all ischemia – immediate and delayed, from instability of blood flow dynamics.

I can make these statements of fact, and so can you, since the photographs you can now see, before and after vaccination, show we are all having ischemic microvascular strokes – silently. Some of these damages are called “bulbar palsies” and they are the exact same damages we saw from wild polio exposure as we now see from vaccinations. Remarkably, no one ever told you that wild polio and other infectious diseases, were inducing the body to cause ischemic strokes to the brain. Vaccinations induce the same process – albeit in an attenuated and chronic form.

[View with PicLens go to web page]

The ischemic brain damages, after vaccination, from infants to adults, cut across all symptom based medical diagnostic end points.

Type 1 insulin dependent diabetes mellitus is a MASS disorder, as is Parkinson Disease, Tourette’s syndrome, Multiple Sclerosis, and several other neuropsychiatric disorders.

Aphasia and loss of expressive speech functions with vaccinations is called “isolation of speech syndrome” or “transcortical motor aphasia.” This is caused by ischemia to end blood vessel watershed vascular territories in the brain – period.

Silent MASS ischemic strokes is how the body caused paralysis and respiratory failure from wild polio virus exposure. This is how death occurred from Smallpox. This is how swine flu vaccine caused paralysis and Guillain-Barré syndrome. This is how thalidomide caused infants to be born with no arms and legs. This is how a series of anthrax vaccines causes military veterans to give birth to children with no arms and legs 18 months after receiving the vaccine series. This is how Vioxx caused heart attack and stroke. This is how pre-natal German measles caused autism-spectrum and organ damages. This is how a systemic drop in maternal blood pressure, during gestation, causes Mobius syndrome (and autism-spectrum). This is how repeat vaccination is causing dementia.

M.A.S.S. is how vaccinations are causing a multitude of chronic illnesses and disease. It is not the germs causing this problem. It is the response of the body to de-railed and unbalanced immune challenges.

THE ROADS TO ROME ARE LOST

When microscopic end blood vessels are destroyed (closed off), as blood flow diminishes and starts to “sludge”, this impairs healing, cellular functioning, and promotes build-up of toxins, heavy metals, and pathogens in circumscribed tissue areas. The ischemia causes disease, autoimmunity, and some cancers if the cells are forced to function in a low energy, low oxygen state. It is not so much “Rome” that is being damaged as it is the roads to and from Rome that are being damaged first. The “fall of Rome” follows as the Romans are starved, strangulated, and forced to live in a “City” that can neither bring supplies in to repair damages, nor can it remove waste from within its central territory by efficient means to meet supply and demand. This is an example of too many Roman Centurions (white blood cells) called to Rome to protect the City. The Centurions, by magnitude and response, block the roads to Rome by virtue of a chronic “Call to Arms.”

There is a better way to prevent disease. Vaccination only masks the cause of disease, it does nothing to address the core problem in physiology – the non-specific M.A.S.S. response and colloidal stability of blood flow dynamics. There are alternative solutions to controlling infectious diseases in populations that do not require injecting foreign substances into your body.

Doctors, pathologists, and coroners cannot see what is right before their very eyes. The cause of sudden infant death, and dementia, in life, is impaired microscopic blood flow. In death, there is no blood flow. Medical science cannot find cause of death and disease, in life, from looking at dead tissue, when the dead tissue exhibits the same cause of death during life – no microscopic end vascular blood flow.

ELECTRODYNAMICS OF BODY FLUIDS – CAUSING DISEASE
A 300 foot Giant Redwood can transport water (nutrients and oxygen) against gravity from the ground to the very top of the tree. The redwood has no moving parts or pump. This transpiration feat is accomplished by the electrodynamics nature of water.

Human blood is 95% water. The human body is 75% water by weight. In physiology, when the electrodynamics quality of water is de-railed by heavy metals, infectious diseases, vaccinations, and other adverse influences, the water which carries oxygen, nutrients, glucose, and healing cells cannot traverse tiny blood vessels to deliver their life sustaining cargoes. This is especially true in end vascular “pipes” that are uniquely oriented against gravity. Blood flow is a function of the colloidal stability of the blood and its products.

The human blood is a colloidal suspension. Proteins. Amino acids, heavy metals etc.. are carried in suspension within the blood as a function of the net negative charge within the system. Drop the net negative charge, flow pressures in tiny end blood vessel “pipes” will start to sludge, agglomerate, and increase viscosity of blood in circumscribed microscopic vascular areas. Medical science has no live imaging tool powerful enough to see this process as it is happening.

By analogy, coffee cream remains in a fluid state when it is moving. If the cream remains stagnant in your coffee cup for several days, it will phase change into a gel. Stagnant blood also turns to sludge and “gel” when it stops moving in a spiral column. Stagnation causes an increase in mass as blood products “come together” to form various degrees of sludge and “gel”.

Agglomerates of sludged blood products cannot traverse microscopic blood vessels designed to carry oxygen transporting red blood cells, in single file.Capillary blood vessels oriented against gravity are uniquely susceptible. Forward blood flow momentum is a function of the negative charge and “spin” in fluid dynamics which keeps particles with mass separated from one another.

Newtonian laws of physics govern how objects with mass move in our universe . The “Big G” is Newton’s Universal Law that Force equals Acceleration x MASS. Increasing MASS (as in sludged blood) with no net increase in Force causes deceleration and no forward flow. No forward flow translates into no oxygen or fuel delivery. For the brain, and body, this causes hypoxia (low oxygen), anoxia (no oxygen) and ischemia (impaired blood flow).

In terms of vaccine damages, impaired forward blood flow in end vascular territories creates brain and organ damages – in us all. These damages have been clinically silent – for millennia. This ischemic process, from germs, toxins, to vaccinations, is the cause of much human disease, pain, and suffering. All vaccines are causing chronic disease, in our attempts to prevent acute disease. We never got rid of the problem, as we did not know what the problem was – until now.

There are some common “end vascular” blood vessels in the human brain, irrespective of age. It is for this reason that we see the exact same measurable signs of brain damage, immediate and delayed, from all vaccinations, for us all in the same manner we saw identical damages from the wild polio virus in the 1950’s. Some of these damages are called bulbar palsies (paralyses) from impaired blood flow through the brain and brainstem. They were present from deadly infectious diseases as much as they are now present from vaccinations. This is slow death, for us all, rather than a fast death, for the few.

When there is impaired blood flow there is impaired oxygen delivery to tissue. Vaccines cause impaired blood flow in an immediate, delayed, waxing and waning pattern. This impairs oxygen delivery throughout the 60,000 miles of microscopic end blood vessel networks in the brain and body. Microscopic brain tissue regions can only survive 4 minutes in an absolute oxygen deprivation state.

Cerebral Vascular Network

Whenever you impair “flow” in any riverbed system, the first areas to “dry up” downstream are the weakest trickling streams furthest from the flow source. These areas are called “end vascular networks.” If an area of tissue is served by a singular blood vessel branch, these areas are called “watershed vascular territories.” These tissue areas are most susceptible to damages when blood flow is partly or completely impaired upstream. For example, the finger-tips, toe-tips, nose-tips, and ear-tips are most susceptible to frost bite as they are end vascular, watershed areas in the human body.

The evidence you can now see, represents the beginning of the end of a flawed medical model and system that has caused the greatest harm, by man-kind to man-kind, in the history of recorded history. Remarkably, we managed to perpetrate these acts under the guise of the greater good, for handsome profit, endorsed by political leaders, corporate merchants, public health officials, and medical professionals alike – they don’t know what they don’t know – a part of the problem.

WHERE HAVE WE BEEN

Debates over the safety, efficacy, and utility of the one-size-fits-all global vaccination programs has reached a fervent pitch. According to the World Health Organization there are 43 million vaccinations administered globally, on any given day. As citizens, we are told “leave the science to scientists.” If you do not have a medical or advanced science degree, your input is irrelevant.” You are told children can handle ten thousand vaccinations safely as they are all attenuated, killed germs, or weakened.”

The problem is that medical science has not known what to measure in order to ensure safety – for all. Now that we have the hard, clinically reproducible, see for yourself measures of neurological damages, we can now see that ALL vaccinations, just like the wild viruses in the pre-vaccine era, are causing tissue, organ, and brain damages. These damages exist along a continuum of harm. The damages are additive with each vaccination received – you can now see this. The clinically silent adverse effects include derailments of all organ systems, to death. We call these adversities by a plethora of clinical labels that are seemingly unrelated to the causal event – repeat vaccinations.

Remarkably, I can now make these bold statements as we can all now see, with our own eyes, the ischemic brain damages, for us all, across ALL vaccinations, from infancy to adulthood, immediately and delayed, irrespective of the end organ damages or clinical diagnostic labels that emerge.

We are selling you vaccines, for profit, which are causing illnesses and death. We then sell you symptom based pharmaceutical products, for profit, to treat the damages and disorders we have caused.

Remarkably, I can now say that the vaccine damages extend to the realm of cancers in addition to varied autoimmune and neurodevelopment disorders.

1-877-NOW-I-CAN

Determining the cause of a particular disease or disorder, in medical physiology, is the first “Bright Step Forward” towards providing rational, targeted, therapeutic interventions to recover from the damages by which a particular disease and disorder state emerged.

All vaccinations are causing “silent” brain and organ damages in exactly the same way that wild polio virus caused paralysis and respiratory failure and how other infectious “plaques” of days gone by, have crippled, maimed, paralyzed, and killed. This is now proven. The damages are additive and summative with each vaccination given. The organ, tissue, and brain damages have been clinically silent, – until now.

You may now see, with your own eyes and understanding, amongst your own family and loved ones,. Evidence now before the United States federal Circuit Courts on vaccine injuries proves that we have ALL been harmed, and are being harmed, by this universal one-size-fits-all vaccination program. Some of this evidence is compiled in an educational 3 disk, 6 hour DVD series entitled: “Tolerance Lost – Volumes 1 to 3.

The Tolerance Lost DVD series, a USA vaccine legal exemption guidebook, and a evidence of harm materials are available at http://www.BrainGuardMD.com, , or by calling 1-877-NOW-I-CAN.

For answers, solutions, assessment, and help – please contact us directly at 1-877-NOW-I-CAN. http://www.Therapies4Kids.com, http://www.BrightStepsForward.org.

There are ways to address the MASS problem and to enable healing to occur even for those that have been damaged. This does not require placing foreign substances or synthetic drugs in the human body – MASS FLO2 LIFE is where the answers must start.

God heals, and the doctor collects the fee. We have reached a time, in history, that we must return to paying fees to the master physician as the medical sciences, in dogma and discourse, has clearly led us a stray.

“Be the change we must see in the worldSone Bright Step Forward at a time.”

NEXT EDITION OF SPECTRUM MAGAZINE

The global vaccination program is an evil deed, perpetrated by mankind against mankind, for profit, based on a fallible man made tool (‘scientific method”) that can just as soon convince you that the what you see with your own eyes is not true as it can be wielded to “prove” the non-existence of G-D.

These vaccines, as it turns out, are like a maddening wine, which political leaders and “Kings” of the earth have enabled merchants of the planet to grow rich from, at the expense of our collective health and wellness.

The next issue of Spectrum magazine will contain more of the empirical, see for yourself, data and science to explain how this has happened, why it is happening, and what we must now do to help us all.

Matthew 13:41 “The Son of man shall send forth his Angels and they shall gather out of his kingdom all things that offend them which do iniquity.

These autism children are Angels. These vaccines are iniquity. The evidence now before you beckons your spirit, body, mind, and soul to “come out of her my people” as you see God’s desire and character more clearly. Mystery, Babylon the Great.

Without Faith, without hope, we are lost. Faith and hope can be found. 1-877-NOW-I-CAN

Dr Andrew Moulden MD, PhD
BrainGuardMD.com “12-IMAM”
Therapies4Kids.com ; BrightStepsForward.org
1-877-NOW-I-CAN for assessment and help

VacTRUTH Author’s Note:

Other articles and media concerning Dr. Andrew Moulden:
1. Interview with Dr. Andrew Moulden
2. Video interview with Dr. Andrew Moulden

3. See how the 1976 Swine Flu Vaccine caused the same general response in the body in which Dr. Andrew Moulden is referring to in this article.

Min advarsel til beste for hver enkelt av dere: IKKE TA DEN DEN LIVSFARLIGE VAKSINEN!

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet (BRP)
og HULK org.
http://www.hulk.no

Og her igjen en atter ny GODT BETALT LØGNER!

http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=574949

Måtte det finnes en høyere makt som snart setter disse storløgnerene ut av spill!

Håper Avdelingsdirektør Preben Aavitsland i Folkehelseionstituttet kommer innpå her og ser hva jeg har skrevet og at han ikke etter dette vil føle seg trygg med hensyn til å ville sitte for lenge på sin stilling! Det kommer en dag om ikke altfor lenge der han og hans medsammensvorne storløgnere vil måtte stå til rette for deres løgnpåstander.

Selv advarer jeg alle gravide kvinner der ute om å ikke ta deres GIFTVAKSINE!

pmk75
pmk75
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Tror kanskje det er derfor Pølsa (les: Bjarne Håkon Hansen) har gitt seg jeg. Samvittigheten hans takla ikke mer. Synd media kun nevner de “hvite løgnene” hans da.

Eller nei. Jeg tror ikke han er klar over en dritt jeg. Bare se på de som styrer dette landet. Inkompetanse er en fellesnevner her. Og dessverre også ett krav for å komme i slike posisjoner.

Uansett om han vet noe, så tror jeg ikke det kommer til å komme så mye fra den kanten. Han kan slappe av han nå, vel vitende om at ansvaret nå vil ligge hos noen andre.

Skal stemme på deg jeg Lise:)

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Siden meningen med livet er og knulle mest muligt med flest muligt så blir det vel bare sånt.
Alt fra atomer og virus til mennesker og univers har som en eneste oppgave på denne jord og det er og formere seg fortest muligt og blir en for mange av oss så sulter vi eller blir spist eller dør av sykdommer..
Som sikkert dem fleste vet så er Relativitetsteorien uforenlig med kvantemekanikken siden atomer ikke følger gravitasjonsloovene, elektronene som svirrer rundt atomene ffølger elektomagnetiske lover og der kommer også den uforenlinge stringteorien inn med sine 3 diemensjoner, Atomets masse er mye større en massen på elektronene og tyngdekraften trekker elektronene til atomet, men siden elektromagnetisme er mye krafitgere en tyngdekraften så blir dem stående i løse luften og snurre rundt atomene, som dere vet så kan elektronene oppstå på mange forskjellige plasser samtidigt eller ingen plasser som forener den til Stringteorien med sine 3 diemensjoner og der alt henger sammen i strenger, Universet har små og store sorte hull som sluker alt og som vokser av materien den trekker til seg, at ingenting unslipper sorte hull er vel en sannhet med modifikasjoner, men dem enorme kvasirene som spiser hele galakser og river dem i fillebiter og komprimerer dem til bittesmå partikler og skyter dem ut på andre siden av universet og produserer nye universer som et big bang, akkurat som små sorte hull som blir borte på få sekunder blir også små nye universer borte på få sekunder men dem enorme gigant sorte hulla produserer nye levedyktige universer til Multiverset, Multiverset er en enorm mengde universer som atomer i en celle som kanskje bare er en bitteliten del av en koloss av en levende skapning ;)

Så derfor kort fortalt er det sånn at noen dør av fatigdom og andre av vaksiner som skal beskytte istedenfor og drepe ;)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
14 år siden

Dem som ikke tok den så var det en spøk basert på sannhet, starte kommentaren som en idiot og avslutte som et geni.
Binde sammen Max Plancks, Einstein og Edward Witten teorier til Teorien om alt ved hjelp av superstreng teorien som Stephen Hawkinghar som lifsoppgave og løse før han dør, han fikk beskjed om at han max hadde 2 år igjen og leve siden han fikk amyotrofisk lateral sklerose, det er over 40 år siden nå og han er dermed en av dem lengslevende med sykdommen i Verden, han nekter og daue før han har løst den altløsende Teorien om alt og han er sikker på og klare det ved hjelp av Large Hadron Collider (LHC) ved CERN ved og finne bevis for Higgs-bosonet, en uoppdaget partikkel som er foreslått som den som gir de andre partiklene masse.
Verste er at jeg tror han klarer det og vist ikke det går som skptikerene sier og at LHC skaper et sort hull som vokser og spiser opp hele jorda på få nanosekunder. he he

Otto
Abonnent
14 år siden

Jeg legger ved følgende url i mine SMS og e-poster,
theflucase.navigate3d.com eller vaksinesvindelen.navigate3d.com,
som begge peker til samme url adresse. Jeg anmoder andre om å ta med en av disse i sin korrespondanse. Informasjonen viser hva vaksiner egentlig har blitt brukt og blir brukt til og hva vi alle står ovenfor av særdeles alvorlige utfordringer i dag og framtida.

Ved bruk av disse url adressene, vil man automatisk bli overført til: http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1 , hvor det samles viktig og riktig informasjon som blant annet farmasiindustrien har klart å undertrykke via offisielle kanaler, som mainstream media, FN, lands regjeringer og mange organisasjoner og korporasjoner.

De fleste ser ut til å være av den oppfatning og tro at disse institusjonene og korporasjonene er seriøse. I realiteten er de absolutt ikke det men er styrt av en transnasjonal elite som ikke har en agenda som er til felles og klodens befolknings beste, tvert i mot.

Et internajonalt alternativ, url, http://theflucase.com , som også er tatt med i informasjonen under url adressene som er nevnt innledningsvis.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet (BRP)
og Org. HULK
http://www.hulk.no

Du har helt Rett Mike når du stiller spørsmålet:

“På verdensbasis, hvor mange kroner benyttes ikke til å kjøpe opp svineinfluensavaksinen? Hvor mange barn kunne ikke vært reddet og pengene brukt til å skape et bedre samfunn?!

Jeg har sittet oppe noen netter, har ikke klart å få noen tanker ut av hodet som går på denne regjeringen, våre helsemyndigheters løgn og bedrag til landets befolkning om denne helseskadelige og dødelige svine-influensa vaksinen. Jeg vet at jeg kommer til å gjøre noe konkret for å rette fokuset på denne regjeringens fortielse av den hele og fulle sannheten om denne giftvaksinen, kjenner jeg meg selv rett. Jeg kan sitte her og skrive min mening og jeg kan skrive min mening på mine hjemmesider men når folk ringer meg fra “fjern og nær” (fra hele landet) for å fortelle at de er redde for å bli tvunget til å ta influensavaksinen eller at de plutselig har begynt å føle seg dårlige wetter å ha tatt denne influensa-vaksinen, vel da kommer jeg til å ta affære – etterhvert. Og jeg vet at snart ringes det hele døgnet her som det har gjort tidligere, bare enda mer!

Og heldigvis er det sånn stilt med meg, at jeg når det virkelig “koker” innvendig så tar det ikke lang tid før jeg går til konkret handling på en eller annen fornuftig måte.

Du er et godt menneske og mann Mike. Gid alle mennesker og menn der ute var som deg med den positive instillingen og spre verdifulle budskap ut til menneskhetens beste. Og det er så uyhyre viktig all den informasjonen du med dine mange års erfaringer innen forskjellige fagområder sprer ut til så mange mennesker i dette “tårenes dal” av et samfunn.

Etter min mening er våre helsemyndigheter med regjering en STOR VITS. Her skal folk skremmes hva røyking gjelder ( titt bare på linken under) men når det kommer til svært helseskadelige og i verste fall – DØDELIGE vaksiner tier regjeringen med helsemyndigheter bom stille om! For denne vaksinen har de alle våre, jeg vil kalle dem – landsforædere av regjeringspolitikere blitt overtalt i “intim” samtale med ondskapens maktelite i Bilderberg gruppen til å kjøpe opp og benytte på et stort antall uskyldige og “godtroende” mennesker her i landet

http://www.abcnyheter.no/node/97432

Helse- og omsorgsdepartementet, er såvisst ingen helse- og omsorgsdepartement men et departement som spesialiserer seg på å sørge for at norges befolkning får de giftmedisnene, giftvaksinene og en dritt dårlige adekvat behandling i altfor mange tilfeller som blant annet alvorlig hjertesyke barn for som i Jonas tre års tilfelle. Jonas tre år er faktisk så syk at han kan dø når som hels!t

http://www.hjertebarn.org/jonas_saken.htm

Var i 2008 i et møte med tidligere statssekretær – Kari Henriksen og blant henne satt det en pur falsk klikk av kvinnermennesker, deriblant psykiatere som liksom skulle sitte der å synse/vurdere meg og mine samarbeidspartnere. Tidligere helsminister – Sylvia Brustad som jeg først bad om å få et møte med hadde jeg fått høre ikke var tilstede i departementet denne dagen. Til og med det var løgn, for når møtet var ferdig, hvem andre enn Sylvia Brustad var det som passerte rett forbi meg utenfor møterommet! Skal vedde på at hun har sittet på et annet rom den feige tidligere minsiter-damen og fulgt med under hele vår samtale. Vi var jo video-overvåket, for kameraer var plassert på kryss og tvers inne i det lille møterommet vi befant oss i. En ting er sikkert, og det er at INGEN skal komme med råd til meg om hvor viktig det er at jeg holder en godtone til de eksisterende stortingspolitikerne, som AP, SV, SP, H. Frp og KrF (for å nevne noen), skulle jeg en dag bli stortingtspolitiker. Har fått slike råd fra voksne som selv er politisk engasjerte også de som befinner seg i andre partier, og deres ” velmene råd” som disse forteller meg bare er “velmenende råd;” foretrekker jeg at de holder for seg selv. Jeg klarer godt og være min egen rådgiver med hensyn til hva mine egne valg vedrører når det kommer til å føre en “kosetone” eller ikke med disse partipolitikerne! Jeg kommer ihvertfall ikke under noen omstendigheter som kommende aktiv politiker å sitte der og jatte med i deres ugjennomtenkte mange forslag og ideer til “landet beste” når jeg i dag vet at det disse nåværende politikerne våre inntil i dag ikke har gjort noe annet enn å fremme forslag og ideer som istedet har blitt til det VERSTE for menneskeheten og vårt lands økonomi og vekst.

Og nå skal vi borgere av Norge finne oss i å bli lurt og løyet for av våre øverste myndigheter når det kommer til hvor “ufarlige” denne svine-influensa vaksinen er! Og det verste Mike, er at det ikke nytter å anmelde disse våre myndigheter eller regjeringspolitikere. De har verdens mest korrupte og farlige mafia som backup og da snakker vi om de som sitter bak og har avgjort at verdensbefolkningen skal reduseres ved disse vaksinene, der disse giftvaksinene medvirke til at et stort antall menneskers kropp og sinn blir svært, svært svekket som disse motbydelige Rockefeller menneskene blant annet står som bacup for!

http://www.youtube.com/watch?v=jlOUXWQP-KM&feature=player_embedded
http://www.beforeus.com/
http://www.youtube.com/watch?v=RXSB2oca7f8

Det som ikke vil bli skrevet om gjennom media den kommende tid etter at disse giftvaksinne har blitt satt på en rekketals mennesker, er hvor mange som vil dø av vaksinen – etter hvert. Det vi VIL kunne lese om som vi i dag leser om, er de som dør av insfluensaen. Det vil aldri i livet bli lagt frem noe rapport til offentlig skue om hvor mange som vil dø av vaksinen. Ikke her i landet og ikke i USA og andre land. Dette er en av disse “ordener” både FN, WHO og andre korrupte organisasjoner med deres “evil” medsammensvorne menn og kvinner har vedtatt. Og dette retter altså denne regjeringen seg etter! Å GUD som jeg venter i lengsel etter at den ene sannheten etter den andre sannheten snart skal åpenbare seg for alle gode mennesker der ute.

I en tid nå Mike har jeg gått å trodd at jeg hadde en farlig svults siden min lege fortalte at jeg kanskje hadde det! Nå viser det seg at det ikke er noe farlig svults jeg har. Men vet du Mike! Om det så hadde vært en ondartet svults, vel så ville allikevel tankene mine vært mer fokusert på alle andre ondartede “kreftsvultser” der ute enn min egen, og da snakker vi om alle de kreftsvultsenene av skapninger som befinner seg Bilderberg gruppa! Disse kreftsvultsene burde vært fjernet for lengst!

Ønsker deg noen flotte dager fremover og så skal jeg som vanlig lese innlegget ditt over atter en gang…

Otto
Abonnent
14 år siden

Hvem har laget utstyret og metodene for å påvise svineinfluensa, Merck , Baxter? Metoden for å påvise svineinfluensa er høyst sannsynlig også svindel. Man skal aldri glemme at det beviselig er en nazi-kabal som står bak.

Litt musikk og hvordan lage vaksine selv, med mer, We don’t want your swine flu vaccinations http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1357&start=326#M4792 .

ye
ye
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Produsent av utstyr for påvisning av svineinfluensa, Roche er én:

“…..(Influenza A/H1N1 Detection Set®, Roche) of the pandemic influenza A(H1N1)v strain.”

Kilde:
http://www.eurosurveillance.org/ViewArticle.aspx?ArticleId=19344

Artikkel om hvordan testing skulle løses, fra Tyskland:

“After the emergence of the H1N1 influenza pandemic no specific or well-validated diagnostic test was available.”

“Broadly reactive RT-PCR assays are indeed capable of detecting influenza A(H1N1)v virus [1], but they may lack sensitivity and cannot differentiate between contemporary influenza A viruses and influenza A(H1N1)v virus”

Kilde:
http://www.eurosurveillance.org/ViewArticle.aspx?ArticleId=19329

Om Eurosurveillance: http://www.eurosurveillance.org/Public/AboutUs/AboutUs.aspx

ASSOCIATE EDITORS:
Norway: Hilde Klovstad, Oslo

« Forrige artikkel

Fredsprisen til Barack Obama?

Neste artikkel »

VG-nett er selektiv med meningsmålinger

39
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x