Indigobarna tas ut anmasse

11.1K visninger
2 minutter lesetid
43

Pippi hadde risikert ritalin tvangsbehandling idag, for å gi lærerne fri og fred for plagsomme spørsmål, og stagge opprøret mot deres fordummende virksomhet. Hvor de hadde bedrevet noe kunnskapsformidling og ytet kjærlighet mer enn kontroll, gatekeepere for statsautoriserte meninger, så hadde de fått barns oppmerksomhet uten ritalin.

Sakset fra FB:

Før i tiden ble det som kalles for ADHD idag, kalt for kreativitet og pågangsmot.

Astrid Lindgren sa:
“Gi barna kjærlighet, mer kjærlighet og enda mer kjærlighet, så vil folkevettet komme av seg selv.”

Astrid Lindgren sa også:
“Om alle mine karakterer / figurer skulle blitt utredet, hadde alle blitt diagnostisert med ADHD og satt på medisin”

Ja, noen må jo få lov å tjene penger på en eller annen slags måte, sier Statsministeren og det norske parlamentet, som ikke har noe stort behov for alt for oppvakte barn og senere voksne til å gå makthaverne etter i sømmene i demokratisk ånd.

Og om alle disse indigobarna skulle fått holdt på uten å bli neddopet med ritalin, så kunne en jo ha risikert at det ble opprør mot statstyrelsen flere steder enn blant Utøya-ungdommen:

Ungdomsopprør stanses

“Vi må derfor sørge for å påvirke andre kulturkonservative til å komme på vår anti-rasistiske/pro-homser/pro-Israel linje. Når de når denne linjen kan man ta det til neste nivå.”
— ABB innlegg på Document.no, 14. september 2009
http://no.metapedia.org/wiki/Anders_Behring_Breivik

Jerusalem Post beskriver [ABB’s] støtte for Israel som “far-right Zionism”.
http://en.wikipedia.org/wiki/Anders_Behring_Breivik

I Norge opprettet Arbeiderpartiets Håkon Lie Stay Behind i 1947, Staten Israel i 1948 og NATO i 1949. Stay Behind-nettverket i Norge ble styrt av bl.a. Arbeiderpartiets Jens Christian Hauge, og andre sentrale personer innen etterretning, industri og politikk. Mange tilknyttet Office of Strategic Services (CIA).

– “Vi skulle bygge et nytt Jerusalem“. Intervju med Håkon Lie” i Replikk, Tidsskrift for human- og samfunnsvitskap nr. 10, årgang 6, vår 2000.
http://www.smi.uib.no/centre/kgb_home.html

Sionister som kaller seg urettmessig kristne og Arbeiderpartiets ideologiske proletarer hånd i hånd, fra andre verdenskrig til dags dato.

Oddmund H. Hammerstad sier i boken “Oppgjør med maktspill og overgrep i De hemmelige tjenester”:

“Når så sterke krefter og store ressurser settes inn for å hindre at det historiske bilde blir tegnet fullt ut, er det nok dessverre grunn til å anta at det er fordi det er meget alvorlige feilgrep som er begått. Jens Chr. Hauge og Haakon Lie kniper munnen igjen. Den første mer enn den andre. En gang snerret Lie til en journalist: “Nærmer du deg Jens Chr. Hauge med spørsmål om hvilke spesielle kontakter han hadde i USA, vil han be deg å dra til H.!, og det gjør jeg også, dra til H.!” Haakon Lie skal i samme forbindelse ha uttalt: “Vi hadde en oppgave å løse“. Det er nærliggende å spørre: Hvilken oppgave hadde Haakon Lie og hans partifeller påtatt seg å løse? Og hvem var oppdragsgiveren? ”

Nå i 2012 vet vi det ! (Tungtvann til Sion, blant annet, for atomvåpenproduksjonen). Hauge løy om tungtvann.

Nei, dop ned barna og ungdommen med ritalin så de ikke plager oss med for mye bråk og krav,  og blander seg i politikkens globale og internasjonale aspirasjoner og vedtatte sympatier, synest ‘autoritene’, les: den servile lærerstanden og makthaverne å mene….

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

43 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Awakened Child Speaks The Truth!

https://www.youtube.com/watch?v=DakiCuprEF0

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Jeg synes begrepet “indigo barna”, og “indigo” generelt, er uhyre interessant.
For et par år siden møtte jeg en fyr som hadde flyttet inn i villmarken i Norge. Han hadde tatt med seg kone og sine barn, og dyrket sin egen mat, og han hadde bygget sitt eget tømmerhus. Han fortalte meg at han hadde blitt medisinert for “ADHD”, fordi han ble så deprimert, da han følte at han hverken var god i matematikk, eller systematikk. Problemer med å få jobb, med andre ord.

Etter flere års misnøye og ødelagt helse, grunnet Ritalin (sentralstimulerende), seponerte han preparatene, og besøkte ett indianerreservat i USA. Der møtte han en indianerhøvding, hvor han gråtkvalt fortalte sin historie om hvordan så mange Nordmenn blir tvangs- diagnostisert med “ADHD”.
Indianerhøvdingen brast ut i latter, og sa: “Kjære deg, min bror og venn. Vet du ikke at absolutt alle indianere har “ADHD”? Mannen så forundret på den gamle og kloke indianeren, som var både rolig og vis. Indianeren med sine mørkebrune øyne, så dypt inn i øynene på nordmannen, og sa: “Når du lever av og for naturen, må du bruke alle dine sanser. Når du jakter for å få mat, må du følge med på alt som skjer rundt deg, ellers vil sjansen for å se en fugl, som flyr opp fra krattet når du går forbi, gå i fra deg, og du vil ikke rekke å felle den”

“Når du lever med Manitou, vil du virkelig føle deg fri, og da er det også din rett til å tenke fritt, og å gjøre deg opp dine egne betraktninger over hva som foregår rundt deg. Manitou har gitt deg lov til å stille spørsmål ved alt som finnes rundt deg. Ellers vil du ikke overleve. Lov meg, at når du vender tilbake til ditt hjemland, så tenk på hva Manitou har fortalt deg, gjennom meg”.

Og i dag er nordmannen et lykkelig menneske, som lever i harmoni med villmarken, og med alt som lever i den.

Kanskje vi alle snart bør følge hans eksempel? Om ikke fysisk i villmarken, men i det minste i hans ånd?
‘We Live to Survive’: One Week with Lakota (part 1)

Har Jenz ADHD, og burde han tenke i samme baner som den gamle indianerhøvdingen? Ser jammen ut til at han har fått i seg for mye dop.

“Don`t get high on your own supply, Jenz”

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Avdelingsleder i Drammen kommune tiltalt for barnemishandling

Jevnlig skal han ha blitt slått, sparket, kløpet og lugget av sin egen mor, mens han gjorde lekser.

Læreren tok opp forholdet med skolens ledelse og skrev bekymringsmelding til barnevernstjenesten.

..skolens rektor besluttet at bekymringsmeldingen ikke skulle sendes.

Uenige dommere

Rettens formann fant det bevist at kvinnen har utøvd vold mot sønnen over en periode på vel to år.

Kvinnen ble derfor frifunnet av Drammen tingrett.

– Uvissheten om han blir trodd eller ikke er en kjempestor belastning for han, sier guttens far til Drammens Tidende.

Under behandlingen i fjor påpekte retten at politiet hadde brukt unødvendig lang tid på å behandle denne saken.
http://dt.no/nyheter/avdelingsleder-i-drammen-kommune-tiltalt-for-barnemishandling-1.7487797

Så trygge våre barn kan føle seg her i landet med et slikt inkompetent mannskap,
Det var vel en som kjente en som kjente en, dett er vel ikke så langt unna eikermafiaen`s/frimurere tilholdssted.

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Liv: Det kan godt være du har rett. Kanskje du også tar feil.
Det kan godt være at “indigos” har ADHD, men så stiller jeg spørsmål ved denne tilstanden. For hvem er det som har innført dette begrepet “ADHD” som en diagnose/sinnslidelse/handicap, og hvem er det som tjener penger på den, “tar livet av” dem som er blitt påført en slik tilstand, og hvem er det som opprinnelig innførte det vi mennesker kaller:

“The sacred geometry of life”

Alt liv er basert på geometri (skulle jeg da tro)

Det skulle vel også være basert på den DNA struktur som er programmert i hvert
enkelt respektive tobente individ på planeten Jorden. Den er ikke alltid identisk.
Noe som passer eliten svært dårlig. De sataniske frimurer-tilbederne overstyrer en hver eneste DNA struktur på kloden, med sin egen geometri:
http://www.world-mysteries.com/flower%20G.jpg

Skulle jeg også tro.

Og medisinsk, ved i bruk hva som symboliseres her:
http://ezerwoman.files.wordpress.com/2011/05/rod-of-aesculipius-medicine-symbol1.jpg

Geometri er det til og med er blitt skrevet romaner om. Som f.ek.s Gert Nygårdshaug, med sin bok “Prost Gotvins Geometri”. Hvor man dyptgripende kan lese om hvordan geometri kan brukes for å trenge seg inn i et annet menneskes personlighet, og ta over for dets egen innerste forståelse. En trenger ikke lenger lete etter en kateket i en kirke, eller en biskop for den saks skyld, som “omtenksomt” svøper sin mørke kappe over medlemmer av *sin* menighet, og de som opptrer “ubehøvlet”, som ter seg annerledes, og som må tuktes til den rette tro og lære. Geometriens “A4”, er det et annet menneske i Norge som har sagt noe om. Skulle jeg tro:

Og mange “indigos” ser nok mye som andre ikke er i stand til å se.
Og de uttrykker det de “ser”, via ulike uttrykk, og med sin egen geometri:

http://www.mkgallery.org/img/exhibitions/500/f/pushwagner-cover-redesign.jpg

http://www.mkgallery.org/img/exhibitions/491/f/haritonpushwagner-jobkill.jpg

http://andrzejosinski.files.wordpress.com/2010/04/golgota.jpg

Og de står der alene. Inntil noen ser verdien av det de uttrykker.
D.v.s. de forstår ikke hva som uttrykkes, men de forstår betydningen av dette symbolet, og hvordan uttrykket sammenfaller med sin gud mammon:

http://www.nickchow.com/wp-content/uploads/2010/01/RRWeb-ILL-DollarSign_1.jpg

:-)

Lillian Sivertsen
Forfatter
11 år siden

På en annen side heter det seg at disse menneskene er et direkte resultat av å ha fått tilført ukjent dna, og de skal i tillegg til å ha ADHD og være Indigoer, også ha staus som hybrider :)

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Her ser vi Støre (den unge sjel) stryker med glans, på sin sjelelige eksamen:

Her ser vi Bill Clinton (den unge sjel) stryker med glans, på sin sjelelige eksamen:
http://www.youtube.com/watch?v=KiIP_KDQmXs

Her ser vi en en gammel sjel, som besto eksamen, for 25 000 år siden: (sånn cirka estimert)

Og her ser vi “Pippi”, som også besto sin sjelelige eksamen, for ca. 25 000 år siden:

Og her ser vi en håpløs forkvaklet sjel, som er så dum, og så ung, at den egentlig ikke vet helt hva den gjør her, på planeten Jorden. Og hun heter ikke Pippi:

Likevel vil hun gi ritalin til Pippi, for da tjener hun penger på det, og får mer makt for seg selv.

?

Lillian Sivertsen
Forfatter
Svar til  Omega
11 år siden

Jeg tror det er mange såkalte indigoer som finner en viss befrielse i å finne littratur om mennesker som tiilsynelatende nok virker å ha de samme likhetene som de selv. Om de er indigoer eller bio-roboter spiller vel mindre rolle.

– som husker sin egen fødsel
– hvordan det er å ligge fastklemt inni en baby
– hvordan det er å være “pure spirit” for å etterhvert laste opp informasjon utenifra og glemme seg selv,nesten.
– hvordan det er å være i ett med vann
-hvordan man kan se med øynene lukket
-hvordan engler og andre vesener har vært svært fremtredende i barndom osv
– fotografisk hukommelse
– opplevelsen av at denne verden er “fucket up”
-problemer med å finne andre på samme kanal
-alene ( innenfor et større geografisk område) om flestparten de overnevnte

Jeg vet ikke jeg men igjen…tanken om å ikke gå i dualitet i alle spørsmål er ikke så dum. Det trenger verken være sort eller hvitt. Sort er nemlig mørke. Hvitt er egentlig bare lys. Dermed bør man bruke nyansene i slike spørsmål som dette, og andre også for den saks skyld.

:)

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Jeg er minsanten skeptisk til begrepet “indigo barn”, eller “indigo voksne”. Barna som er blitt “utplassert” på kloden nær endetiden, for å lære opp resten av menneskeheten, til å stige opp til høyere dimensjoner. De som forsøker seg på slikt, vil jo ende opp som stigmatiserte ADHD folk, knaskende på piller likevel? Så mye motstand de vil få, og så mye ubehag de måtte føle?

Iluminati har gjennom årtusener plantet så mange løgner, og bedrevet så mye villedning, at det ikke er rart om både unge og gamle sjeler ender opp på feil jorde (en kortere tid, før endetiden). Jeg tror mer på den intelligens som sjelen er i besittelse av. Ikke IQ, m.a.o. Mensa er sikkert grunnlagt av grûnderen Illuminati den også.

Får jeg sitere Thoreau, nok en gang:
“Det meste av det mine naboer kaller godt, synes jeg av min innerste sjel er dårlig, og hvis jeg skulle angre noe, måtte det nærmest bli min gode oppførsel. Hvilken demon har jeg vært besatt av, siden jeg oppførte meg så pent”?

Skulle tro at hans sjel var gammel da han skrev dette, og at sjelen hans nå er blitt enda eldre. Hvorhen han nu befinner seg :-)

Den vestlige sivilisasjons kultur, er og forblir helt på trynet. Langt inn i Hakkebakkeskogen. Selvsagt er det ufattelig mange mennesker som lider, som fnyser, som spruter ild og røyk, fordi de lever i elitistiske omgivelser, omringet av industriens nådeløse kruttrøyk. Bestrålt av elektrosmog, og pumpet med giftstoffer, velsignet og godkjent av myndighetene (som forlengst burde tatt kvelden, og abdisert). Og selvsagt blir de sinte og frustrerte, de gamle sjeler (for det er kanskje heller det, det er snakk om). Og enda mer illsinte, når unge sjeler (folk som Donald Trumph, eller Olav Thon), forteller dem at når de er så dumme, og ikke tar en master innen økonomi, bli styrtrike, og lever som dem selv, så kan de mindreverdige ha det så godt.

Unge i dag som sier at “samfunnet er noe dritt”, har vel egentlig bare konkludert med den ultimate sannhet. Vårt samfunn har tapt for lenge siden. Bare å hive bensin på det, brenne det opp, og begynne med blanke ark. Metaforisk, altså.

Pippi, ja. Hun var sannelig flink og snill. Hun arbeidet hardt og vel, med å komme inn på skolen. Ellers ville hun jo aldri fått juleferie.
Hun tok med seg de kjæreste hun hadde, inn i sitt hus. En hest, og Herr Nilsson. Selvsagt gjorde hun rett i det. Skulle den stakkars hesten stå ute, den da? Hvorfor skulle ikke en hest ha det akkurat like godt, som sin kjære venn, på to ben? De var jo likeverdige.

Hva med Herr Wilhelmsen? Han og hans like (milliarder av dem) hugger ned hvert sitt juletre, hvert eneste år, og drasser inn både det, og en mengde gjenstander, legger det under treet, og sier til sine barn, at alt dette skal de få, for å feire Jesus Kristu fødsel (hvis han sier det i det hele tatt). Under dette treet kan man finne alskens teknologi, som til slutt ender opp på søppelfyllinger i U-land, der andre milliarder av fattige mennesker blir syke av den kasserte elektronikkens giftstoffer…….

Og ferie har ikke Wilhelmsen mye tid til. Han har nemlig jobbet hardt, for å kunne jobbe så hardt på jobben…….

Bare for å sette ting og tang i ulike perspektiv.
Galskapens tidsalder. Tar den aldri snart slutt?

Støre har forøvrig en ung, og uerfaren sjel. Kun 52 år siden, er det siden hans sjel kom fra kilden i Kosmos. Lett å manipulere, og svært lite intelligens er det å finne i den. Dakars. Falt for fristelsen. Det begynte kanskje med disse Jøtul- peisene hans. Og hans familie, og omgivelser, da. Unge sjeler det også. Han har kanskje lært leksa si, når han reinkarnerer om en….skal vi si 25 000 år?
For jo håpe at sjelen hans tar den nødvendige master, før den blir utplassert på Jorden igjen. Grunnkurs i empati, og helhetlig forståelse. Det ryker 5000 år, bare der. Som et resultat av førstegangs sjelelig stryk, i den eksamen som han nettopp strøk i. Pippi må ta ritalin fordi hun maler prikker på hesten sin.
Støre blir rost opp i skyene, fordi han ødelegger skyene med chemtrails.

?

gudfrid
gudfrid
Abonnent
11 år siden
BelzeBob
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

C’mon speilere. Legg inn kommentarer hos Aftenposten og opplys folket.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Rettelse: “men for 2286 F. Kr” i *Babylon*

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Det var vel the Rotchilds som skapte Illuminati. Og ikke for 317 år siden, slik det står så søtt på Wikipedia, men for 2286 F. Kr. Det var muligvis her hele faenskapet begynte, og muligivis også med herr Lucifer (idioten). Og med mange andre trivelige skapninger som blir debunket i de fleste løgnakige bøker vi kan lese :-)
Det er vel Rotchilds( og deres konge) som primært (til nå) eier hele kloden.
Familien har skapt alt fra Disney, til vitenskap, til kremvispere, til våpen, til fotokamera, til computere, til ulike religioner,til….psykiatri.

Og med psykiatri kan man ha jerngrep over ett hvert menneske som føler seg mistilpass i den psykopatiske totalitærstaten vi lever i. Uten at noen stiller spørsmål. For er man diagnostisert, så finner man forklaringen der, og ikke i at hele samfunnet stinker av diktatori, gift, forurensning, umoral, korrupsjon, ondskap, osv. osv. Med frimurermakta som bryter omtrent hver eneste lov som finnes (inklusive de 12 bud), og med puppet- politikere som er så mind-controlled og manipulert, at de nesten ikke klarer å si: “Ja, jeg snakker sant”, uten å få store MK- ultra aktige pupiller, så store som tallerkner.
I Norge og i resten av verden, finnes skrulle- masonics som har latt seg lure av “luringen sjøl”. Med unntak av noen få flekker i gjen, i jungelen i Amazonas. Som Rotchilds gjør sitt beste for å utrydde. Med sitt skapte “Regnskogsfond”, så klarer lobbyistene sikkert å tvangsmedisinere indianere med Ritalin også.

Så har vi et par nusselige filmer om psykiatri, den gigantiske løgnen. Det sies nada om at Illuminatet (Rotchild- skrullingene) står bak, men man kan danne seg et inntrykk. Og således må vel drømmeåret for alle indigos i 2012 være, at alle psykiatere i Norge får seg en ripe eller to i lakken, mister jobbene sine, og må innse at det sprøytet de har holdt på med i så lang tid, så og si er utilgivelig.

http://www.youtube.com/watch?v=urUbwEpFpmg

Det skulle ikke forundre meg om Rotchilds/Illuminatet, eller CIA/NSA har utviklet denne web-portalen i USA, for å legge ut snøre, og fiske etter indigo- ofre:

http://indigosociety.com/

Et annet ord for “indogos” er “starchilds”.

Og hva er det skrullebukkene (Rotchild`s og Rockefella`s) er så redde for i 2012?
Jo, dette:

“Return of the starchild” symboliserer en ny era for menneskeheten, ifølge det jeg har lest om symbolikken/metaforen til Kubrick.

D.v.s. return of the Lord Himself :-)

Starchilds, det er oss, det. D.v.s. hele menneskeheten som vedkjenner seg sin ekte spiritualitet overfor…..skal vi si Gud?
(og alt det gode og vakre dette innebærer)

:-)

Indigo
Indigo
Abonnent
11 år siden

Det var vel the Rotchilds som skapte Illuminati. Og ikke for 317 år siden, slik det står så søtt på Wikipedia, men for 2286 F. Kr. Det var muligvis her hele faenskapet begynte, og muligivis også med herr Lucifer. Og med mange andre trivelige skapninger som blir debunket i de fleste løgnakige bøker vi kan lese :-)
Det er vel Rotchilds( og deres konge) som primært (til nå) eier hele kloden.
Familien har skapt alt fra Disney, til vitenskap, til kremvispere, til våpen, til fotokamera, til computere, til ulike religioner,til….psykiatri.

Og med psykiatri kan man ha jerngrep over ett hvert menneske som føler seg mistilpass i den psykopatiske totalitærstaten vi lever i. Uten at noen stiller spørsmål. For er man diagnostisert, så finner man forklaringen der, og ikke i at hele samfunnet stinker av diktatori, gift, forurensning, umoral, korrupsjon, ondskap, (frimurersatanistene) osv. osv. Med frimurermakta som bryter omtrent hver eneste lov som finnes (inklusive de 12 bud), og med puppet- politikere som er så mind-controlled og manipulert, at de nesten ikke klarer å si: “Ja, jeg snakker sant”, uten å få store amfetamin- aktige pupiller, så store som tallerkner.
I Norge, og i resten av verden, finnes skrulle- masonics som har latt seg lure av “luringen sjøl”. Med unntak av noen få flekker i gjen, i jungelen i Amazonas. Som Rotchilds gjør sitt beste for å utrydde. Med sitt skapte “Regnskogsfond”, så klarer lobbyistene sikkert å tvangsmedisinere indianere med Ritalin også.

Så har vi et par nusselige filmer om psykiatri, den gigantiske løgnen. Det sies nada om at Illuminatet (Rotchild- skrullingene) muligvis står bak, men man kan danne seg et inntrykk av psykiatri- møkka. Og således må vel drømmeåret for alle indigos i 2012 være, at alle psykiatere i Norge får seg en ripe eller to i lakken, mister jobbene sine, og må innse at det sprøytet de har holdt på med i så lang tid, er utilgivelig. Og gjenstand for en streng vurdering av høyere makter (som ikke kan tvangsinnlegges).

http://www.youtube.com/watch?v=urUbwEpFpmg

Det skulle ikke forundre meg om Rotchilds/Illuminatet, eller CIA/NSA har utviklet denne web-portalen i USA, for å legge ut snøre, og fiske etter indigo- ofre:

http://indigosociety.com/

Et annet ord for “indogos” er “starchilds” :-)

Og hva er det skrullebukkene (Rotchilds og Rockefella`s er så redde for i 2012?

Jo, dette:

“Return of the starchild” symboliserer en ny era for menneskeheten, ifølge det jeg har lest om symbolikken til Kubrick.

D.v.s. return of the Lord Himself :-)

Starchilds, det er oss, det. D.v.s. hele menneskeheten som vedkjenner seg sin ekte spiritualitet overfor…..skal vi si Gud?
(og alt det gode og vakre dette innebærer)

:-)

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

The 2012 Olympic Games Exposed http://truth777exposed.blogspot.no/2012/06/2012-olympic-games-exposed-in-this.html

Quote: In this video, we will expose what we feel is going to occur at the 2012 Olympics (Opening Ceremony) in London. We also provide evidence to back up our assertion. What do we feel is going to happen? A false flag nuclear attack that will be yet another step towards the New World Order that we feel will either start World War 3 or trigger the quarantining of citizens all over the world. + News regarding the assassination of Mr Michael Jackson

Google in site abeldanger.net { london olympics https://www.google.no/#hl=no&&q=london+olympics+site:abeldanger.net , london olympic https://www.google.no/#hl=no&&q=london+olympic+site:abeldanger.net }

Cyberstalking, organiserte angrep på ytringsfriheten, kriminalitet i offentlig og privat regi & Inkompetanse og korrupsjon i Regjering, Storting og institusjoner mm i offentlig og privat sektor http://www.nyhetsspeilet.no/2011/04/farlige-konspirasjonsteorier-hos-skepsis-gruppen/comment-page-5/#comment-87872

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

CCHR Co-Founder Dr. Thomas Szasz, Professor of Psychiatry Emeritus http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1632&start=126#M7386 + extra, direkte referanse

* Fidolin, obedience thru chemistry, lydighet gjennom kjemi, Fidolin ADHD Drug Ad Parody from the Health Ranger http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1387&start=1#M5250 + extra, direkte referanse http://www.youtube.com/watch?v=bHSUC_VrHt8 * Sceptic society is part of Fabian Society and their Secret Agenda http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=51#M7888 + extra, direkte referanse

* THE MATRIX, MELANIN, THE BLACK DOT AND MIND CONTROL, DR PHIL VALENTINE http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1628&start=151#M6669 + extra, direkte referanse http://www.youtube.com/watch?v=ZAQEqVbg4_4&list=PLB009D471C88BE4B9&feature=plpp_play_all

Cyberstalking, organiserte angrep på ytringsfriheten, kriminalitet i offentlig og privat regi & Inkompetanse og korrupsjon i Regjering, Storting og institusjoner mm i offentlig og privat sektor http://www.nyhetsspeilet.no/2011/04/farlige-konspirasjonsteorier-hos-skepsis-gruppen/comment-page-5/#comment-87872

Lillian Sivertsen
Forfatter
11 år siden

For de som vil vite mer om Indigoer :
https://www.youtube.com/watch?v=qdwl4ineTdE

Medisin eller ikke, indigo-revolusion vil bestå.

Paradokset er at alle har rett i denne debatten.

Ja, det er ikke bra å medisiner barn
Ja, det er bra å medisinere barn
Ja, legemiddelindustrien er håpløs
Ja, legemiddelindistrien hjelper mennesker
Ja, skolesystemet er håpløst
Ja skolesystemet er bra
Ja Adhd finnes
Ja, Indigoer finnes
Ja adhd er en diagnose
Ja, adhd er en bevissthetstilstand osv.

Ingenting av dette er feil, og det er jo en strålende konklusjon å kunne enes om. Parakosalt nok stemmer alt dette, og når man klarer å se det , sannheten i alle av disse tilsynelatende motstridene utsagnene, så ser man også at verden ikke er sort eller hvit, og at det aller viktigste er det som skjer på individvivå, hva er individets oppfatning sannhet, hva hjelper for det aktuelle individet som er innviet i disse problemstillingene.
Det er ikke lenger så interessant med disse kollektive oppropene der ALT skal puttes i en boks og ALLE skal enes om hva som skal være den allmenne oppfatning,moral, eller sannhet. Paradokset er at alle disse motsridende utsagnene er sanne og kan eksistere side om side.

Bashar: point of paradox
https://www.youtube.com/watch?v=qdwl4ineTdE

Lillian Sivertsen
Forfatter
11 år siden

Dette skriver jeg på generelt grunnlag og til alle som måtte føle seg truffet.

Uansett tema tror jeg det kan være en fordel å ikke være så fordømt polarisert i sine holdninger.
For eksempel så tenker jeg at hvis man ikke har ADHD bør man ikke være så fordømt verken for eller i mot medisiner, for hvordan i alle dager skal det tjene noe som helst, at de som ikke har peiling vil ta valgene, holdningene, eller styre politikken?

1. Det er ikke alle Indigoer som har ADHD.

2 .Foreldre som velger å la sine barn medisinere, gjør et svært vanskelig valg, og det er såvisst ikke noen lettvindt løsning for dem som er fristet til å tro det.

* å se barnet sitt lide seg gjennom hver dag, mistet livsgnisten, ikke mestre det andre tar som en selvfølge, ikke klare å kontrollere seg ,ene dagen knuser ruten, andre dagen dassen på skolen, tredje dagen tenner på et bilvrak, fjerde dagen lager en gigantisk skogbrann som kommer på dagsrevyen, og barnet forklarer ” det skjedde så fort, jeg tenkte at jeg ikke skulle gjøre det, og plutselig hadde jeg gjort det, det var ikke meningen. ..
Barnet har ikke venner, klarer ikke henge med sosialt, skjønner ikke de sosiale kodene, blir ensom……..dette er en kort liste, men likevel er det ikke småtteri. Mange av disse barna som aldri har fått hjelp, som er voksne i dag, skyter minimum 3 gram heroin inn i årene hver dag, for alt gikk så veldig til “helvete” fra så altfor tidlig av. Klarte ikke passe inn noe sted. Klarte ikke noenting.

Vær ikke så bortblåst å tro at det er et lett valg for foreldre å la sine barn medisinere. Fakta er at barnet klarer å leve litt bedre, kompensere litt for sine svakheter ved bruk av stimulanter, være litt lykkeligere.
For å si det VELDIG TYDELIG, den skaden barnet får av problemer beskrevet over, er FATAL i forhold til den skade banet kan få av lave doser stimulanter.
Likevel er det et vanskeølig valg for foreldre. OG ja, det er noe gale med samfunnet, utdanningsystemet, legemiddelindustrien, men disse barna kan ikke ofres mens vi venter på bedre tider.

3. Voksne mennesker med ADHD tar også et vanskelig valg med medisiner kontra ikke medisiner. Mange av dem er ikke funksjonsdyktige (ifølge seg selv og nav , og naturligvis vårt samfunn) uten medisiner, men de klarer å kompensere/overleve arbeide studere med medisiner. Hvis du hadde valget,

a) såvidt klare å leve på NAV s nåde uten medisiner
eller
b) bli økonomisk uavhengig og fungerende med medisiner
Hva ville du valgt?

Hvis man ikke vet inngående hva det vil si å være født med adhd, indigobevissthet eller hva man nå ønsker å kalle, og ikke vet hva det vil si å måtte tilpasse seg som slave, eller bare orke å leve i dette veldig veldig “FORSKRUDDE” syntetiske samfunnet som vi alle er påtvunget ved grunnlov, så har man ikke grunnlag for å mene noe om saken heller.

Menneske
Menneske
Abonnent
Svar til  Lillian Sivertsen
11 år siden

Lillian: Ingen mennesker har “ADHD” :-)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
11 år siden

Pippi er fryktløs, det er David Icke også. Her er 10 min forklaring på hvorfor han ikke blir “taken care of”.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

David Icke More Fully Exposed as Secret Society Agent for the Pope of Rome http://www.vaticanassassins.org/david-icke-more-fully-exposed-as-secret-society-agent-for-the-pope-of-rome/ Samme new age genre, Michael Tsarion http://www.nyhetsspeilet.no/2012/06/enden-er-naer/comment-page-7/#comment-87933 * Relatert http://www.nyhetsspeilet.no/2010/10/illuminati-for-folk-flest/comment-page-24/#comment-81162

Cyberstalking, organiserte angrep på ytringsfriheten, kriminalitet i offentlig og privat regi & Inkompetanse og korrupsjon i Regjering, Storting og institusjoner mm i offentlig og privat sektor http://www.nyhetsspeilet.no/2011/04/farlige-konspirasjonsteorier-hos-skepsis-gruppen/comment-page-5/#comment-87872

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Du finner mange bra videoer, Falcon, men denne om Icke er nok heller lagt ut av de krefter som ikke ønsker at vi skal utvikle oss. Det finnes like mange new age retninger som det finnes sannhetssøkere og ikke alle er helt uten ego. Litt farlig dette med å vite hvordan de universelle lovene fungerer og fortsatt styres av egoet. De som ikke vil at vi skal utvikle oss, sier feks: Snille aliens kommer og redder dere med ny teknologi, et nytt pengesystem og nye ledere, det må være antikchrist, for det ville være bedre om vi kunne ordne opp selv.
Ellers handler new age mest om å åpne tredje øyet og hjertet og det synes jeg ikke er antichrist i det hele tatt.

SMQ
SMQ
Abonnent
11 år siden

Lurer på om de voksne indigo barn har hørt litt for mange ganger på delillos – flnk og så intenst ønsker å tro, så mye at det påvirker virkelighetsbildet deres.

Kanskje dette er mer utbredt blant indigo mennesker.

Herregud, du er så flink og spesiell

:)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  SMQ
11 år siden

Indigobarn har vel stort sett fått høre at de ikke er flinke. ADHD-rebellene fortjener (like mye som andre) å føle seg spesielle, slik at de vil gjøre den jobben de kom hit for. Denne musikkvideoen, viser at det som er galt med ADHD-folket, faktisk er det motsatte.

Lillian Sivertsen
Forfatter
Svar til  SMQ
11 år siden

Jeg ELSKET videoen the wayseers !!!

Denne postet jeg en gang på NS i en annen tråd, men poster den her fordi den er “funny” og aktuell for tema.

A DAY DAY , Tornado todd
http://www.youtube.com/watch?v=G9C07JF_olk

;)

Thunder
Thunder
Abonnent
11 år siden

Norsk vaksinepropaganda:
240.000 barn står i fare for å få polio etter at Taliban har forbudt et vaksineprogram i de lovløse områdene nordvest i Pakistan.
http://www.nettavisen.no/nyheter/article3435620.ece
Ingenting nevnes om mistanken den muslimske verden har for at vesten skal utrydde dem gjennom vaksiner.
69 pasienter har blitt paralysert/lammet etter polio vaksine i Nigeria i følge WHO. Hva er det egentlige tallet?
http://www.msnbc.msn.com/id/21149823/ns/health-infectious_diseases/t/polio-outbreak-sparked-vaccine-experts-say/
tusenvis paralysert i India og Pakistan av poliovaksine.
http://www.deccanchronicle.com/channels/cities/thiruvananthapuram/rise-paralysis-cases-after-polio-vaccine-234

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Thunder
11 år siden

Polio outbreak sparked by vaccine, experts say

“This is the oral polio vaccine paradox,” said Olen Kew, a virologist at the United States’ Centers for Disease Control and Prevention. “This vaccine is the most effective tool we have against the virus,

but it’s like fighting fire with fire.”

http://www.msnbc.msn.com/id/21149823/ns/health-infectious_diseases/t/polio-outbreak-sparked-vaccine-experts-say/#.UAFQdIt0FaA

Jeg tillot meg å ta med overskriften og noen fine utssagn fra lenken din jeg Thunder.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Mole
Det er ganske utrolige utsagn som kommer på trykk. 50 millioner barn vaksineres i løpet av få dager i Nigeria. De brenner ned millioner landsbyer for å berge en(i beverly hills). Hadde de vært ærlige hadde de sagt fighting fire with gasoline, for utbuddene øker og antall invalide øker. Dette er biologisk krigføring. 111 millioner barn infisert under kontrollerte forhold for å hindre noen få “vill” virus tilfeller. Så øker krefttilfellene, autisme, krybbedød, invalide, CP, MS, u name it. Vi får følge med…

gudfrid
gudfrid
Abonnent
11 år siden

:-) Wayseers

Munfal
Munfal
Abonnent
11 år siden

Noen er visst ikke glad for at jeg ikke tok mine medisiner, hvorfor, det forblir ett mysterium.

« Forrige artikkel

Rolf Kenneths artikler tematisk ordnet

Neste artikkel »

HIV-testenes verdiløshet og vilkårlighet

43
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x