Indigobarna tas ut anmasse

11052 visninger
2 minutter lesetid
43

Pippi hadde risikert ritalin tvangsbehandling idag, for å gi lærerne fri og fred for plagsomme spørsmål, og stagge opprøret mot deres fordummende virksomhet. Hvor de hadde bedrevet noe kunnskapsformidling og ytet kjærlighet mer enn kontroll, gatekeepere for statsautoriserte meninger, så hadde de fått barns oppmerksomhet uten ritalin.

Sakset fra FB:

Før i tiden ble det som kalles for ADHD idag, kalt for kreativitet og pågangsmot.

Astrid Lindgren sa:
«Gi barna kjærlighet, mer kjærlighet og enda mer kjærlighet, så vil folkevettet komme av seg selv.»

Astrid Lindgren sa også:
«Om alle mine karakterer / figurer skulle blitt utredet, hadde alle blitt diagnostisert med ADHD og satt på medisin»

Ja, noen må jo få lov å tjene penger på en eller annen slags måte, sier Statsministeren og det norske parlamentet, som ikke har noe stort behov for alt for oppvakte barn og senere voksne til å gå makthaverne etter i sømmene i demokratisk ånd.

Og om alle disse indigobarna skulle fått holdt på uten å bli neddopet med ritalin, så kunne en jo ha risikert at det ble opprør mot statstyrelsen flere steder enn blant Utøya-ungdommen:

Ungdomsopprør stanses

«Vi må derfor sørge for å påvirke andre kulturkonservative til å komme på vår anti-rasistiske/pro-homser/pro-Israel linje. Når de når denne linjen kan man ta det til neste nivå.»
— ABB innlegg på Document.no, 14. september 2009
http://no.metapedia.org/wiki/Anders_Behring_Breivik

Jerusalem Post beskriver [ABB’s] støtte for Israel som “far-right Zionism”.
http://en.wikipedia.org/wiki/Anders_Behring_Breivik

I Norge opprettet Arbeiderpartiets Håkon Lie Stay Behind i 1947, Staten Israel i 1948 og NATO i 1949. Stay Behind-nettverket i Norge ble styrt av bl.a. Arbeiderpartiets Jens Christian Hauge, og andre sentrale personer innen etterretning, industri og politikk. Mange tilknyttet Office of Strategic Services (CIA).

– «Vi skulle bygge et nytt Jerusalem«. Intervju med Håkon Lie» i Replikk, Tidsskrift for human- og samfunnsvitskap nr. 10, årgang 6, vår 2000.
http://www.smi.uib.no/centre/kgb_home.html

Sionister som kaller seg urettmessig kristne og Arbeiderpartiets ideologiske proletarer hånd i hånd, fra andre verdenskrig til dags dato.

Oddmund H. Hammerstad sier i boken “Oppgjør med maktspill og overgrep i De hemmelige tjenester”:

“Når så sterke krefter og store ressurser settes inn for å hindre at det historiske bilde blir tegnet fullt ut, er det nok dessverre grunn til å anta at det er fordi det er meget alvorlige feilgrep som er begått. Jens Chr. Hauge og Haakon Lie kniper munnen igjen. Den første mer enn den andre. En gang snerret Lie til en journalist: “Nærmer du deg Jens Chr. Hauge med spørsmål om hvilke spesielle kontakter han hadde i USA, vil han be deg å dra til H.!, og det gjør jeg også, dra til H.!” Haakon Lie skal i samme forbindelse ha uttalt: “Vi hadde en oppgave å løse“. Det er nærliggende å spørre: Hvilken oppgave hadde Haakon Lie og hans partifeller påtatt seg å løse? Og hvem var oppdragsgiveren? ”

Nå i 2012 vet vi det ! (Tungtvann til Sion, blant annet, for atomvåpenproduksjonen). Hauge løy om tungtvann.

Nei, dop ned barna og ungdommen med ritalin så de ikke plager oss med for mye bråk og krav,  og blander seg i politikkens globale og internasjonale aspirasjoner og vedtatte sympatier, synest ‘autoritene’, les: den servile lærerstanden og makthaverne å mene….

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Abonnere
Varsle om
guest

43 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Maanebarnet
10 år siden

Månebarnet er barnet over alle Barn – Indigo- som krystallbarn. Hun har et budskap til Verden, men Verden vil ikke høre. Det gjør henne meget trist. Men hun er sikker i sin sak; hun ER Gud [med stor G]. Og hun VET at ALLE mennesker er gud med liten g. Dere – Menneskeheten – er alle en del av den samme guddommelige kraften som kalles «Jeg Er». Lol. Se hva Månebarnet har skrevet i dag på http://jegtenkerikkejeger.blogg.no/1341844177_et_imaginrt_nett_spen.html

Hun ER en stor profet. Men hei; det er vel alle som leser «Nyhetsspeilet»? :P Det er de «Gale» [med stor G] som skal FORANDRE Verden. Saueflokken kan bare gå der og gresse. Fyllmasse, kaller man de. Vi annerledes-tenkende, det er Vi som betyr noe. Det er Vi som gjør en forskjell. Og hvilken forskjell skal Månebarnet gjøre? Si det… hun vet det ikke selv engang. Hun vet bare at hun vil gjør Verden oppmerksom på hennes Komme.

Hilsen Kristus =)

Solskinn
Solskinn
10 år siden

‘Kjakan’ Gunnar Sønsteby, Håkon Lie, Jens Christian Hauge og Max Manus sin oppdragsgivere :

«Når det gjelder bakgrunnen for at Grunnloven ble satt til side, så er det et lite kjent faktum at Norge juridisk sett var okkupert av de allierte i tiden 8. Mai 1945 – 13. Desember 1945. I denne tiden ble Norge ikke styrt av den første regjeringen Gerhardsen, men av allierte propagandaeksperter, de fleste av jødisk herkomst, som ga ordrer til de spesialutplukkede departementsrådene i hvert enkelt departement om hva som skulle gjøres.»

Brev fra tidligere diplomat og jurist i UD Synnøve Fjellbakk Taftø til Øyvind Aarsnes, Folkeaksjonen Mot EU-medlemskap

http://www.grunnlovens-vektere.com/html/sf_1.html

BelzeBob
10 år siden
Svar til  Solskinn

Solskinn
Jeg liker det du skriver. men hva med å være litt mer on-topic? Litt mer spesifikk/selektiv?

Falcon
Falcon
10 år siden
Svar til  Solskinn

Fru, Mrs Synnøve Fjellbakk Taftø skrev følgende artikler, wrote the following articles .. Så ble hun tvangsinnlagt på en psykiatrisk institusjon, then she was forced hospitalized in a psychiatric institution, det er ikke første gang, it’s not the first time http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1569&start=351#M6287

Ukens og «Dagens tips, lag en stor bunke a5-ark med informasjon og referanser , inklusive www-lenker, til de viktigste tema du kjenner til, hvor alle eller trolig de fleste ikke er lov å informere om i dagens korrupte og folkefiendtlige massemedia ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/nyhetsspeilet-er-pa-facebook/comment-page-2/#comment-87648
.
Våre egne ansatte myndigheter, som vi alle lønner og finaniserer over vår skatteseddel, må umiddelbart slutte å støtte sykeliggjøring og utnytting av oss, det norske folk, med fler

Her er både klare indisier og beviser på at bl.a. hele den norske Regjering og norske Storting og alle relaterte institusjoner med så alt for mange fler er korrupt inn til kjernen, uansett politisk parti, uansett representant, uansett lederstilling, uansett, eventuelle unntak er på grunn av fatal inkompetanse, **** Cirkus mullah Krekar & co **** http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1758&start=1#M8146 * Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1 * 9/11 and related: Intelligence reports http://abeldanger.net/ Technical documentation http://ae911truth.org/ * Sceptic society is part of Fabian Society and their Secret Agenda http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=51#M7888

Espen Ellefsen
Espen Ellefsen
10 år siden

Her var det mye tull. Faktum er at veldig mange- både barn og voksne ikke fungerer i samfunnet uten metylfenidat-preparater(ritalin, concerta o.l.). Enkelte er så rastløse at det går utover både seg selv og foreldrene/lærerne. Og andre, slik som meg får ikke til å konsentrere oss uten hjelp av medisiner. Det nytter ikke å sammenligne dette med idylliske Pippi Langstrømpe eller Emil i Lønneberget.

Det er heller ikke slik at barn og unge får foreskrevet resepter på ritalin bare fordi de er propell, utagerende og stiller mange spørsmål. Man må gå lenge til psykolog, prøve alternative metoder, og hvis man kan si med sikkerhet at personen lider av ADD/ADHD, blir vedkommende satt på medisiner hvis han selv ønsker.

Artikkelen din er så på trynet at jeg bare måtte kommentere den. Jeg benekter ikke at det kan finnes alternative måter å behandle vanskeligstilte barn på. Men å framstille medisinering av mennesker med ADHD/ADD som en måte regjeringen knebler «kritiske røster» på, må du nesten klare å begrunne med mer enn det du presterer å lire av deg i denne artikkelen.

Lykke til. Espen Ellefsen.

Munfal
Munfal
10 år siden
Svar til  Espen Ellefsen

Jeg vet nå ikke, jeg var 1 tur hos psykolog, å han sa jeg hadde ADHD, samme dag! jeg nektet å ta medisinene, å det er jeg glad for!

Eliminazor
Eliminazor
10 år siden
Svar til  Munfal

Vet du Munfal,
uten å fortelle noen forhistorie eller medisinsk historie, så tror jeg du lyver.

Greit at noen her inne liker å sverte helsevesen og stat og regjering, men disse anekdotiske historiene med skrekk og gru er subjektive historier, krydret med litt usannhet, tillagt 30% bambus og fremlagt som 90% grusomt, som om den norske legestanden, sammen med regjering og den grusomme staten er her for å føkke med hodene våre, og ikke for å styre landet.

Dessverre, så tror alt for mange på one-liners, som den du serverer her, og blir da hellig overbevist om at alt som er organisert av helsevesenet er grusomt og uten medmenneskelighet.

sånn er det bare ikke, men bare for å understreke det, jeg prøver ikke å overbevise deg, men jeg prøver å få frem litt sukker til ditt bitre oppstøt, slik at det blir litt balanse, noe som mangler stort i ditt korte intetsigende innlegg.

for alt jeg vet, så kan du ha vært til utredning i to år før du kom til psykologen.

Thunder
Thunder
10 år siden
Svar til  Eliminazor

Har hørt liknende historier. Voksne mennesker ønsker ofte å prøve ritalin. De leser om kjennetegn og går til lege med ønske om å bli utredet hos psykolog. Psykolog/sykepleier og pasient blir enig i løpet av en time og prøver ut forskjellige medisiner.

Vet ikke med barn, men det tar ikke veldig lang tid. Barn blir jo fulgt gjennom skole/barnehage og kan fort utredes. Vet om et tilfelle hvor et barn ble tatt fra mor og far etter et hjemmebesøk fra bup. Da var situasjonen utredet. Barnevern og BUP sitter gjerne i samme stol. De er effektive med diagnoser og utredning i BUP.

Her er en lege som er skeptisk til ADHD-epidemien og medisineringen.
http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/11/14/518205.html
Milliarder på milliarder av dollar. Det stinker, Kjøpt og betalt.

evilbug
evilbug
10 år siden
Svar til  Eliminazor

Det er nesten så jeg blir litt sint her.. Hvor mange ganger og hvor høyt må folk skirke til enkelte for at de skal forstå?
Nei, nei og NEI!! Ta nå for guds skyld ikke disse pillene og i allefall IKKE anbefal dem til andre!
Jeg kan bekrefte det Munfal sier av egen erfaring, og det første mange leger ofte gjør er å putte adferdskontrollerende medisiner i munnen på folk. Selv for den minste ting, Eliminazor – den minste ting! Ting, en liten miljforandring/»ferie» og en medmenneskelig psykolog kunnet ha ordnet opp i, i løpet av noen få måneder.
Selv har jeg en bekjent som siden tidlig voksen alder har fått i seg disse kjemikaliene. og mannen er pr dags dato et fysiskt og mentalt VRAK. Han har vært en naiv prøveklut for Big Pharma siden de første av disse adferdskontrollerende/»angstdempende» medisinene begynnte for alvor å komme ut på markedet. I dag er livet et helvete for ham, med nedsatt nyrefunksjon, masse nevrologiske plager (smertefulle migrener, tinnitus, osv. osv.) og indre organer generellt som tilhører en åttiåring. Han kommer nok neppe til å bli mer enn 55 år.

Gud bedre. Gud bedre altså!!

Thunder
Thunder
10 år siden
Svar til  Espen Ellefsen

Man sammenligner ikke med Pippi og Emil, men henter sitat fra Astrid Lindgren. Det var vel ikke bare fantasi. Man lytter når slike personer snakker, de har levd et langt liv, også fra før ADD/ADHD. Samfunnet forandrer seg med tiden. Skal man gi Ritalin til Tufte IL, så de skal bli bedre fotballspillere også? Hva med alle voksne som sliter med å skru en skrue eller treffe en spiker? adhd mennesker har mye følelser og ikke bare på vondt, masse kjærlighet. Ofte intelligente, bra motorikk og talentfull med spisskompetanse i noe. Områder hvor de har selvtilitt og talent, har de også ekstrem konsentrasjon.

Det hadde nok vært en kjedelig verden uten disse folka.
Det finnes plenty eksempler der, hadde vel fortsatt vært i steinalderen om det ikke var for disse.

I South Park var det først når alle barna gikk på Phil Collins konsert at det ble slått alarm. Farmasøytene måtte i hui og hast komme med en motgift – Ritalout :-)
http://www.southparkstudios.com/clips/151975/finding-the-antidote

BelzeBob
10 år siden

Legene sier gjerne ting som at «det er ikke meningen vi skal spise vitaminpiller. Piller vokser jo ikke på trær. Vi får alt vi trenger fra et vanlig kosthold.»

Og i neste øyeblikk: «Jeg anbefaler deg disse fantastiske serotoninpillene.»

Bakunin
Bakunin
10 år siden

Til og med msm har fått med seg hvor mye feilmedisinering det er : http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/-90-prosent-av-barna-skulle-ikke-hatt-adhdmedisin-2815285.html

Foreldre er ofte glade for å få en diagnose på sine «vanskelige» barn, da er det jo ikke de og deres oppdragelse/omsorgsevne det er noe galt med. Istedet er de pårørende til barn med denne fæle sykdommen.
Og mens sneipen spiller Counterstrike på storskjerm mens han knasker ritalin, tar mor å far seg et velfortjent glass, for å puste ut i et hektisk materalistisk kappløp fra seg selv.
Og legemiddelprodusenten smiler og sender helsearbeideren på kurs, og finansierer enda en «uavhengig» forskningsundersøkelse.

Solskinn
Solskinn
10 år siden

«I erkjennelsen av disse kjensgjerninger skal vi til vår fordel slukke siste skimmer av selvstændig tenkning, som vi alt længe har ledet i den for oss nødvendige retning. Undertrykkelsen av evnen til å tenke ytrer sig alt i den såkalte anskuelsesundervisning, som skal gjøre lærenemme dyr av gojim. » (protokoll 16, punkt 8)

«Til embedene vælger vi dem som egner sig til slavisk lydighet og intet forstår av høyere statskunst. På denne måten blir de blott bønder i vårt sjakkspill og helt avhængige av våre vise og geniale rådgivere, der fra barnsben av ble oppdratt til å føre hele verdens regjeringer. » (protokoll 2, punkt 2)

«Så længe det ennu kunne være farlig å betro våre jødiske brødre de ansvarsfulle stillingene i våre stater, skal vi fylle dem med folk hvis fortid og karakter er slik beskafne at en avgrund gaper mellom folket og dem. I fall de skulle handle mot våre anvisninger hænger vi dem ut til allmenhetens fordømmelse slik at de må rømme sine poster. Med dette i utsikt føler de sig tvungne til å forsvare våre interesser til siste åndedrag. » (protokoll 8, punkt 6)

«for ved uenighet, fiendskap, hat, ja sogar ved kvalfulle savn, ved sult og sykdom som vi påfører dem ved innsprøyting av basiller, å utmatte verden slik at gojim ikke ser annen utvei i sin elendighet enn fullstændig å underkaste sig våre penger og vårt herredømme. » (protokoll 10, punkt 25)

«Med alle disse midler skal vi utmatte gojim slik at de til slutt føler sig nødsaget til å be oss om en internasjonal regjering, som uten bruk av vold vil være i stand til å fange alle regjeringer i verden og danne en øverste regjering. » (protokoll 5, punkt 18)

«For å sammenfatte vårt system for å undertvinge Europas gojim-regjeringer i en setning: Vi skal vise hver av dem vår makt ved attentater, det vil si ved terror, og skulle alle reise sig mot oss skal vi svare med amerikanske, kinesiske eller japanske kanoner. » (protokoll 7, punkt 6)

http://www.radioislam.org/islam/svenska/fildok/svp.htm

DaffeDoffen
DaffeDoffen
10 år siden

Hvis skolen hadde vært mer som før hadde man ikke trengt å medisinere så mange unger. Før fikk flere valg om spesialskoler eller spesialtimer, de som var hyper valgte også maskin og mek. på en yrkesskole uten masse stillesittende fag. I dag skal alle tilpasses A4 skolen og de som da er litt utenfor dette A4 mønsteret vil slite såpass mye at både unger og foreldre synes det er ok med medisiner som gjør at unga kan tilpasse seg A4 skolen.
Om det er en relasjon til at skolen skal være A4 så man kan medisinere flere skal jeg ikke si, men det er vel mulig at det er billigere å bruke medisiner enn å bruke menneskelige ressurser (lærere)?
Når det gjelder unger med ADHD eller andre diagnoser vil jeg si at foreldre uten slik barn faktisk går glipp av noe. Det er mye mer utfordrende men sammtidig mye mer givende å ha slike barn hvis man tar utfordringen og gjør noe ut av situasjonen man er i. Det er mye mer artig/givende å ha ett barn som ikke lar seg stoppe fordi det ikke tror det kan det, selv om det kan gå på hels løs av og til.

Munfal
Munfal
10 år siden

Noen er visst ikke glad for at jeg ikke tok mine medisiner, hvorfor, det forblir ett mysterium.

gudfrid
gudfrid
10 år siden

:-) Wayseers

Thunder
Thunder
10 år siden

Norsk vaksinepropaganda:
240.000 barn står i fare for å få polio etter at Taliban har forbudt et vaksineprogram i de lovløse områdene nordvest i Pakistan.
http://www.nettavisen.no/nyheter/article3435620.ece
Ingenting nevnes om mistanken den muslimske verden har for at vesten skal utrydde dem gjennom vaksiner.
69 pasienter har blitt paralysert/lammet etter polio vaksine i Nigeria i følge WHO. Hva er det egentlige tallet?
http://www.msnbc.msn.com/id/21149823/ns/health-infectious_diseases/t/polio-outbreak-sparked-vaccine-experts-say/
tusenvis paralysert i India og Pakistan av poliovaksine.
http://www.deccanchronicle.com/channels/cities/thiruvananthapuram/rise-paralysis-cases-after-polio-vaccine-234

Mole
Mole
10 år siden
Svar til  Thunder

Polio outbreak sparked by vaccine, experts say

«This is the oral polio vaccine paradox,» said Olen Kew, a virologist at the United States’ Centers for Disease Control and Prevention. «This vaccine is the most effective tool we have against the virus,

but it’s like fighting fire with fire.»

http://www.msnbc.msn.com/id/21149823/ns/health-infectious_diseases/t/polio-outbreak-sparked-vaccine-experts-say/#.UAFQdIt0FaA

Jeg tillot meg å ta med overskriften og noen fine utssagn fra lenken din jeg Thunder.

Thunder
Thunder
10 år siden
Svar til  Mole

Mole
Det er ganske utrolige utsagn som kommer på trykk. 50 millioner barn vaksineres i løpet av få dager i Nigeria. De brenner ned millioner landsbyer for å berge en(i beverly hills). Hadde de vært ærlige hadde de sagt fighting fire with gasoline, for utbuddene øker og antall invalide øker. Dette er biologisk krigføring. 111 millioner barn infisert under kontrollerte forhold for å hindre noen få «vill» virus tilfeller. Så øker krefttilfellene, autisme, krybbedød, invalide, CP, MS, u name it. Vi får følge med…

SMQ
SMQ
10 år siden

Lurer på om de voksne indigo barn har hørt litt for mange ganger på delillos – flnk og så intenst ønsker å tro, så mye at det påvirker virkelighetsbildet deres.

Kanskje dette er mer utbredt blant indigo mennesker.

Herregud, du er så flink og spesiell

:)

gudfrid
gudfrid
10 år siden
Svar til  SMQ

Indigobarn har vel stort sett fått høre at de ikke er flinke. ADHD-rebellene fortjener (like mye som andre) å føle seg spesielle, slik at de vil gjøre den jobben de kom hit for. Denne musikkvideoen, viser at det som er galt med ADHD-folket, faktisk er det motsatte.

Lillian Sivertsen
Skribent
10 år siden
Svar til  SMQ

Jeg ELSKET videoen the wayseers !!!

Denne postet jeg en gang på NS i en annen tråd, men poster den her fordi den er «funny» og aktuell for tema.

A DAY DAY , Tornado todd
http://www.youtube.com/watch?v=G9C07JF_olk

;)

gudfrid
gudfrid
10 år siden

Pippi er fryktløs, det er David Icke også. Her er 10 min forklaring på hvorfor han ikke blir «taken care of».

Falcon
Falcon
10 år siden
Svar til  gudfrid

David Icke More Fully Exposed as Secret Society Agent for the Pope of Rome http://www.vaticanassassins.org/david-icke-more-fully-exposed-as-secret-society-agent-for-the-pope-of-rome/ Samme new age genre, Michael Tsarion http://www.nyhetsspeilet.no/2012/06/enden-er-naer/comment-page-7/#comment-87933 * Relatert http://www.nyhetsspeilet.no/2010/10/illuminati-for-folk-flest/comment-page-24/#comment-81162

Cyberstalking, organiserte angrep på ytringsfriheten, kriminalitet i offentlig og privat regi & Inkompetanse og korrupsjon i Regjering, Storting og institusjoner mm i offentlig og privat sektor http://www.nyhetsspeilet.no/2011/04/farlige-konspirasjonsteorier-hos-skepsis-gruppen/comment-page-5/#comment-87872

gudfrid
gudfrid
10 år siden
Svar til  Falcon

Du finner mange bra videoer, Falcon, men denne om Icke er nok heller lagt ut av de krefter som ikke ønsker at vi skal utvikle oss. Det finnes like mange new age retninger som det finnes sannhetssøkere og ikke alle er helt uten ego. Litt farlig dette med å vite hvordan de universelle lovene fungerer og fortsatt styres av egoet. De som ikke vil at vi skal utvikle oss, sier feks: Snille aliens kommer og redder dere med ny teknologi, et nytt pengesystem og nye ledere, det må være antikchrist, for det ville være bedre om vi kunne ordne opp selv.
Ellers handler new age mest om å åpne tredje øyet og hjertet og det synes jeg ikke er antichrist i det hele tatt.

Lillian Sivertsen
Skribent
10 år siden

Dette skriver jeg på generelt grunnlag og til alle som måtte føle seg truffet.

Uansett tema tror jeg det kan være en fordel å ikke være så fordømt polarisert i sine holdninger.
For eksempel så tenker jeg at hvis man ikke har ADHD bør man ikke være så fordømt verken for eller i mot medisiner, for hvordan i alle dager skal det tjene noe som helst, at de som ikke har peiling vil ta valgene, holdningene, eller styre politikken?

1. Det er ikke alle Indigoer som har ADHD.

2 .Foreldre som velger å la sine barn medisinere, gjør et svært vanskelig valg, og det er såvisst ikke noen lettvindt løsning for dem som er fristet til å tro det.

* å se barnet sitt lide seg gjennom hver dag, mistet livsgnisten, ikke mestre det andre tar som en selvfølge, ikke klare å kontrollere seg ,ene dagen knuser ruten, andre dagen dassen på skolen, tredje dagen tenner på et bilvrak, fjerde dagen lager en gigantisk skogbrann som kommer på dagsrevyen, og barnet forklarer » det skjedde så fort, jeg tenkte at jeg ikke skulle gjøre det, og plutselig hadde jeg gjort det, det var ikke meningen. ..
Barnet har ikke venner, klarer ikke henge med sosialt, skjønner ikke de sosiale kodene, blir ensom……..dette er en kort liste, men likevel er det ikke småtteri. Mange av disse barna som aldri har fått hjelp, som er voksne i dag, skyter minimum 3 gram heroin inn i årene hver dag, for alt gikk så veldig til «helvete» fra så altfor tidlig av. Klarte ikke passe inn noe sted. Klarte ikke noenting.

Vær ikke så bortblåst å tro at det er et lett valg for foreldre å la sine barn medisinere. Fakta er at barnet klarer å leve litt bedre, kompensere litt for sine svakheter ved bruk av stimulanter, være litt lykkeligere.
For å si det VELDIG TYDELIG, den skaden barnet får av problemer beskrevet over, er FATAL i forhold til den skade banet kan få av lave doser stimulanter.
Likevel er det et vanskeølig valg for foreldre. OG ja, det er noe gale med samfunnet, utdanningsystemet, legemiddelindustrien, men disse barna kan ikke ofres mens vi venter på bedre tider.

3. Voksne mennesker med ADHD tar også et vanskelig valg med medisiner kontra ikke medisiner. Mange av dem er ikke funksjonsdyktige (ifølge seg selv og nav , og naturligvis vårt samfunn) uten medisiner, men de klarer å kompensere/overleve arbeide studere med medisiner. Hvis du hadde valget,

a) såvidt klare å leve på NAV s nåde uten medisiner
eller
b) bli økonomisk uavhengig og fungerende med medisiner
Hva ville du valgt?

Hvis man ikke vet inngående hva det vil si å være født med adhd, indigobevissthet eller hva man nå ønsker å kalle, og ikke vet hva det vil si å måtte tilpasse seg som slave, eller bare orke å leve i dette veldig veldig «FORSKRUDDE» syntetiske samfunnet som vi alle er påtvunget ved grunnlov, så har man ikke grunnlag for å mene noe om saken heller.

Menneske
Menneske
10 år siden

Lillian: Ingen mennesker har «ADHD» :-)

Lillian Sivertsen
Skribent
10 år siden

For de som vil vite mer om Indigoer :
https://www.youtube.com/watch?v=qdwl4ineTdE

Medisin eller ikke, indigo-revolusion vil bestå.

Paradokset er at alle har rett i denne debatten.

Ja, det er ikke bra å medisiner barn
Ja, det er bra å medisinere barn
Ja, legemiddelindustrien er håpløs
Ja, legemiddelindistrien hjelper mennesker
Ja, skolesystemet er håpløst
Ja skolesystemet er bra
Ja Adhd finnes
Ja, Indigoer finnes
Ja adhd er en diagnose
Ja, adhd er en bevissthetstilstand osv.

Ingenting av dette er feil, og det er jo en strålende konklusjon å kunne enes om. Parakosalt nok stemmer alt dette, og når man klarer å se det , sannheten i alle av disse tilsynelatende motstridene utsagnene, så ser man også at verden ikke er sort eller hvit, og at det aller viktigste er det som skjer på individvivå, hva er individets oppfatning sannhet, hva hjelper for det aktuelle individet som er innviet i disse problemstillingene.
Det er ikke lenger så interessant med disse kollektive oppropene der ALT skal puttes i en boks og ALLE skal enes om hva som skal være den allmenne oppfatning,moral, eller sannhet. Paradokset er at alle disse motsridende utsagnene er sanne og kan eksistere side om side.

Bashar: point of paradox
https://www.youtube.com/watch?v=qdwl4ineTdE

Falcon
Falcon
10 år siden

CCHR Co-Founder Dr. Thomas Szasz, Professor of Psychiatry Emeritus http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1632&start=126#M7386 + extra, direkte referanse

* Fidolin, obedience thru chemistry, lydighet gjennom kjemi, Fidolin ADHD Drug Ad Parody from the Health Ranger http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1387&start=1#M5250 + extra, direkte referanse http://www.youtube.com/watch?v=bHSUC_VrHt8 * Sceptic society is part of Fabian Society and their Secret Agenda http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=51#M7888 + extra, direkte referanse

* THE MATRIX, MELANIN, THE BLACK DOT AND MIND CONTROL, DR PHIL VALENTINE http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1628&start=151#M6669 + extra, direkte referanse http://www.youtube.com/watch?v=ZAQEqVbg4_4&list=PLB009D471C88BE4B9&feature=plpp_play_all

Cyberstalking, organiserte angrep på ytringsfriheten, kriminalitet i offentlig og privat regi & Inkompetanse og korrupsjon i Regjering, Storting og institusjoner mm i offentlig og privat sektor http://www.nyhetsspeilet.no/2011/04/farlige-konspirasjonsteorier-hos-skepsis-gruppen/comment-page-5/#comment-87872

Falcon
Falcon
10 år siden

The 2012 Olympic Games Exposed http://truth777exposed.blogspot.no/2012/06/2012-olympic-games-exposed-in-this.html

Quote: In this video, we will expose what we feel is going to occur at the 2012 Olympics (Opening Ceremony) in London. We also provide evidence to back up our assertion. What do we feel is going to happen? A false flag nuclear attack that will be yet another step towards the New World Order that we feel will either start World War 3 or trigger the quarantining of citizens all over the world. + News regarding the assassination of Mr Michael Jackson

Google in site abeldanger.net { london olympics https://www.google.no/#hl=no&&q=london+olympics+site:abeldanger.net , london olympic https://www.google.no/#hl=no&&q=london+olympic+site:abeldanger.net }

Cyberstalking, organiserte angrep på ytringsfriheten, kriminalitet i offentlig og privat regi & Inkompetanse og korrupsjon i Regjering, Storting og institusjoner mm i offentlig og privat sektor http://www.nyhetsspeilet.no/2011/04/farlige-konspirasjonsteorier-hos-skepsis-gruppen/comment-page-5/#comment-87872

Indigo
Indigo
10 år siden

Det var vel the Rotchilds som skapte Illuminati. Og ikke for 317 år siden, slik det står så søtt på Wikipedia, men for 2286 F. Kr. Det var muligvis her hele faenskapet begynte, og muligivis også med herr Lucifer. Og med mange andre trivelige skapninger som blir debunket i de fleste løgnakige bøker vi kan lese :-)
Det er vel Rotchilds( og deres konge) som primært (til nå) eier hele kloden.
Familien har skapt alt fra Disney, til vitenskap, til kremvispere, til våpen, til fotokamera, til computere, til ulike religioner,til….psykiatri.

Og med psykiatri kan man ha jerngrep over ett hvert menneske som føler seg mistilpass i den psykopatiske totalitærstaten vi lever i. Uten at noen stiller spørsmål. For er man diagnostisert, så finner man forklaringen der, og ikke i at hele samfunnet stinker av diktatori, gift, forurensning, umoral, korrupsjon, ondskap, (frimurersatanistene) osv. osv. Med frimurermakta som bryter omtrent hver eneste lov som finnes (inklusive de 12 bud), og med puppet- politikere som er så mind-controlled og manipulert, at de nesten ikke klarer å si: «Ja, jeg snakker sant», uten å få store amfetamin- aktige pupiller, så store som tallerkner.
I Norge, og i resten av verden, finnes skrulle- masonics som har latt seg lure av «luringen sjøl». Med unntak av noen få flekker i gjen, i jungelen i Amazonas. Som Rotchilds gjør sitt beste for å utrydde. Med sitt skapte «Regnskogsfond», så klarer lobbyistene sikkert å tvangsmedisinere indianere med Ritalin også.

Så har vi et par nusselige filmer om psykiatri, den gigantiske løgnen. Det sies nada om at Illuminatet (Rotchild- skrullingene) muligvis står bak, men man kan danne seg et inntrykk av psykiatri- møkka. Og således må vel drømmeåret for alle indigos i 2012 være, at alle psykiatere i Norge får seg en ripe eller to i lakken, mister jobbene sine, og må innse at det sprøytet de har holdt på med i så lang tid, er utilgivelig. Og gjenstand for en streng vurdering av høyere makter (som ikke kan tvangsinnlegges).

http://www.youtube.com/watch?v=urUbwEpFpmg

Det skulle ikke forundre meg om Rotchilds/Illuminatet, eller CIA/NSA har utviklet denne web-portalen i USA, for å legge ut snøre, og fiske etter indigo- ofre:

http://indigosociety.com/

Et annet ord for «indogos» er «starchilds» :-)

Og hva er det skrullebukkene (Rotchilds og Rockefella`s er så redde for i 2012?

Jo, dette:

«Return of the starchild» symboliserer en ny era for menneskeheten, ifølge det jeg har lest om symbolikken til Kubrick.

D.v.s. return of the Lord Himself :-)

Starchilds, det er oss, det. D.v.s. hele menneskeheten som vedkjenner seg sin ekte spiritualitet overfor…..skal vi si Gud?
(og alt det gode og vakre dette innebærer)

:-)

Menneske
Menneske
10 år siden

Det var vel the Rotchilds som skapte Illuminati. Og ikke for 317 år siden, slik det står så søtt på Wikipedia, men for 2286 F. Kr. Det var muligvis her hele faenskapet begynte, og muligivis også med herr Lucifer (idioten). Og med mange andre trivelige skapninger som blir debunket i de fleste løgnakige bøker vi kan lese :-)
Det er vel Rotchilds( og deres konge) som primært (til nå) eier hele kloden.
Familien har skapt alt fra Disney, til vitenskap, til kremvispere, til våpen, til fotokamera, til computere, til ulike religioner,til….psykiatri.

Og med psykiatri kan man ha jerngrep over ett hvert menneske som føler seg mistilpass i den psykopatiske totalitærstaten vi lever i. Uten at noen stiller spørsmål. For er man diagnostisert, så finner man forklaringen der, og ikke i at hele samfunnet stinker av diktatori, gift, forurensning, umoral, korrupsjon, ondskap, osv. osv. Med frimurermakta som bryter omtrent hver eneste lov som finnes (inklusive de 12 bud), og med puppet- politikere som er så mind-controlled og manipulert, at de nesten ikke klarer å si: «Ja, jeg snakker sant», uten å få store MK- ultra aktige pupiller, så store som tallerkner.
I Norge og i resten av verden, finnes skrulle- masonics som har latt seg lure av «luringen sjøl». Med unntak av noen få flekker i gjen, i jungelen i Amazonas. Som Rotchilds gjør sitt beste for å utrydde. Med sitt skapte «Regnskogsfond», så klarer lobbyistene sikkert å tvangsmedisinere indianere med Ritalin også.

Så har vi et par nusselige filmer om psykiatri, den gigantiske løgnen. Det sies nada om at Illuminatet (Rotchild- skrullingene) står bak, men man kan danne seg et inntrykk. Og således må vel drømmeåret for alle indigos i 2012 være, at alle psykiatere i Norge får seg en ripe eller to i lakken, mister jobbene sine, og må innse at det sprøytet de har holdt på med i så lang tid, så og si er utilgivelig.

http://www.youtube.com/watch?v=urUbwEpFpmg

Det skulle ikke forundre meg om Rotchilds/Illuminatet, eller CIA/NSA har utviklet denne web-portalen i USA, for å legge ut snøre, og fiske etter indigo- ofre:

http://indigosociety.com/

Et annet ord for «indogos» er «starchilds».

Og hva er det skrullebukkene (Rotchild`s og Rockefella`s) er så redde for i 2012?
Jo, dette:

«Return of the starchild» symboliserer en ny era for menneskeheten, ifølge det jeg har lest om symbolikken/metaforen til Kubrick.

D.v.s. return of the Lord Himself :-)

Starchilds, det er oss, det. D.v.s. hele menneskeheten som vedkjenner seg sin ekte spiritualitet overfor…..skal vi si Gud?
(og alt det gode og vakre dette innebærer)

:-)

Menneske
Menneske
10 år siden

Rettelse: «men for 2286 F. Kr» i *Babylon*

BelzeBob
10 år siden
Svar til  gudfrid

C’mon speilere. Legg inn kommentarer hos Aftenposten og opplys folket.

« Forrige artikkel

Rolf Kenneths artikler tematisk ordnet

Neste artikkel »

HIV-testenes verdiløshet og vilkårlighet