//

Hva er en kvinne? En kontroversiell dokumentar

1.5K visninger
2 minutter lesetid
32

Hun lot seg narre før hun ble voksen nok til å forstå hva hun hadde kommet borti. Hun er et levende vitne om den elendighet hun ble viklet inn i og som må advares mot.

Se filmen øverst i artikkelen, på YouTube eller på Rumble.com: What is a woman?
Du ser den tekstet på engelsk hos DocumentaryArea.tv.

En begavet filmatisk fremstilling av den hengemyr vi har kommet opp i, hvor vi ikke lenger vet hva som er ideologi og hva som er fakta, ikke bare universitetens fakultet går feil, vår forskning, men også medisinen og sykehusene vet ikke lenger hva som er oppe og hva som er nede.

Det dreier seg om den marxistiske idé  å tvinge en politisk korrekt virkelighetsoppfatning på folk: Man later som om det går an å skifte kjønn, og viser til hormoner og operative inngrep og har fra de vestlige lands statsapparat åpnet døren til år i den dypeste elendighet, sykdom og død for de som går på limpinnen.

La det synke inn: Det positive er; våre statsmarxister har røpet sine ståsteder, de flyter på ønsketenkning, er derfor udugelige, men også skadelige for sine omgivelser. Deres eget arrangement Pride selger dette under overskriftene kjærlighet, toleranse og mangfold. Kenyas masaier rister høflig på hodene. Alle foto er klippet fra filmen.


Utrolig morsom samtale, masaiene er dypt forankret i virkeligheten og tror ikke sine egne ører når de hører spørsmålene fra Matt om kvinner og menn som ikke finner seg til rette i sin kropp.

Presentasjonsteksten: “Det er spørsmålet du ikke har lov til å stille. Dokumentaren de ikke vil at du skal se. Er kjønnsroller bare en ‘sosial konstruksjon’? Kan en kvinne være “fanget i en manns kropp”? Betyr det noe i det hele tatt å være kvinne? Vi pleide å tro at det å være kvinne hadde noe med biologi å gjøre, men landets beste eksperter forsikrer oss om at det definitivt ikke er tilfelle. Så Matt Walsh satte seg ned med ekspertene og spurte dem direkte.

Han oppdager at ingen – ikke leger, terapeuter, psykiatere eller politikere – faktisk kan definere ordet “kvinne”. Walsh avdekker de sjokkerende og grufulle røttene til radikal kjønnsideologi og lærer nøyaktig hvordan aktivister og ideologer prøver å hjernevaske barna våre. Han avslører også en strategi for å beseire den kollektive galskapen som har tatt over samfunnet vårt. Bli med Matt på hans ofte komiske, men likevel dypt urovekkende reise, mens han svarer på spørsmålet generasjoner før oss aldri visste at de trengte å stille: Hva er en kvinne?”


Ledelsen av vår nasjon står i dette opp til knærne, Pride er deres arrangement. Det er derfor de kan ta et offentlig gatelegeme i Oslo og legge igjen sitt visittkort, prideflaggets farger. Det var derfra de bestemte at offentlige bygninger I Norge skulle flagge med Pride. En varm takk til de ordførere som sto imot. Det var også derfra hatbrevet kom som ble skrevet til et likekjønnet ektepar foran Pride i Valdres i sommer (se her). De har skrevet slikt før.

Det gjelder å splitte folk. Skape motsetninger. Derfor var de også ivrige med slikt etter Utøya og den etterfølgende rettsak, det er til og med samme skribent. De overser også forskningsresultater og kjører på med tyrannisk makt; den tyske medisiner og forsker, nobelprisvinner (1995) dr Christiane Nüsslein-Volhard anklaget offentlig de tyske myndigheter at de befinner seg i fantasiland med sine utsagn om å skifte kjønn.

Det er ikke medisinsk mulig å skifte kjønn; “Changing sex is scientifically impossible”, se Nobel Prize winner: ‘Changing sex is scientifically impossible’.

Se intervju av Matt Walsh på Sky News her:

Se også dokumentaren nedenfor om samme tema.

Affirmation Generation: The Lies of Transgender Medicine:

https://www.youtube.com/watch?v=NvujjdrzkD4

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

32 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden
Henrik
Henrik
Anonym
1 år siden

Ja, rent teknisk… hva er forskjellen på mann og kvinne? Eller hankjønn og hunkjønn? Noen som vet?

e
e
Anonym
Svar til  Henrik
1 år siden

Hormoner. De styrer alt. Derav programmering av forstyrrelser, slik jeg ser det. Nå har man også det endelige aspektet som kan påvirke sterkt. Det går begge veier. Biologi påvirker sinn og sinn og følelser påvirke biologi.

Det sier jo litt at noen som er født mann, kan “skifte kjønn”. Ofte ser man at det er noe biologisk påvirkning.

Henrik
Henrik
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Hmmm.
Ett svar på ti dager, det er ganske labert. Svaret er endog ikke riktig…

Riktig svar:

Hunnkjønn; innvendige kjønnsorgener
Hankjønn; Utvendige kjønnsorganer

Går igjen i hele plante og dyreriket. Lar seg dessverre ikke endre ved opperasjon. Så da vet dere det!

mvh Henrik

e
e
Anonym
Svar til  Henrik
1 år siden

LOL

Kanskje man kan være mann på sjelsnivå men kvinne på biologisk nivå?

e
e
Anonym
1 år siden

Her kommer sannheten:

FRIMURER MAFIA. Det er frimurerne som bedriver Mind-controll.

På tide at de politikere, politi, forsvar som IKKE er med på dette, får ut fingeren og setter en slutt på faenskapen.
FORBUD mot frimureri. Og slutt å slipp alt dette inn i NORGE.

Til de som har forvillet seg inn i frimureri, se til helvete å komme dere ut derfra, før det er for sent.
Frimurere tilber djevelen. Overraskelsen kommer når det er for sent, ved den store avsløringen. Hvem “guden” deres egentlig er.

Sagnet om frimurerne som kidnappet og solgte barn/folk på tønner til “tyrken” har rot i virkeligheten, som enkelte sagn har.
Organisert crime. De trader folk og dyr, selger kroppsdeler, organer og det vanlige. Sagnet sier noe om HVEM frimurere arbeide sammen med og hvilken gud de tilber.

De er de falne englene som skaper terrorister via Mind controll.
De er skaperne av “Trumanshow fra helvete”

Bad ailiens og demoner er litt av det samme greiene. Derav teknologien, de er livredd for å bli avslørt. Så lenge folk tror at de bare er en slags skygge, så blir de lurt. Når man innser at djevelsk teknologi er bak det meste av faenskapen dens, forstår man hvem de er og man kan destruere teknologien. Jeg fikk beskjed tidligere om at “You have to warn them, they are ailiens”.

Frimurerne har infiltrert ALT. De er “the Black millitary”. De forsøker å skape “skall-menesker” for demoner å inkarnere i.
De hjelper the bad ailiens å parre seg med menneske-døtrene.

ps. Men så må man huske på at det betyr da også at det må finnes gode ailiens siden det finnes “gode engler/budbringere.

tillegg:
Vi mennesker må skjerpe oss også, vi har ingen rett til å fortrenge og drepe/utrydde de arter som var her før oss. heller ikke de som kom samtidig eller etter oss. Vi har ingen rett til å fly rundt å drepe alt vi ikke liker og alle de som er “annerledes”. MEN, den verste ondskap vil de fleste av oss ha en slutt på, og det er hva man bør fokusere på å bli kvitt.

e
e
Anonym
1 år siden

Hvem solgte meg til forskning? Jeg har aldri samtykket til å bli brukt som forsøkskanin. Jeg har aldri samtykket til at noe som helst av meg skal kunne brukes i forskning. Chipp er fra helvete og djevelen. Og de som bedriver dette faanskapet gjør djevelens arbeid.
Jeg har aldri samtykket til at min hjerne skal kunne brukes på noen som helst måte av andre enn meg selv.

Kappløpet om hjernen. Djevlene høster din hjernekraft. Denne teknologien påstås (Av budbringere/englene) å være drap åndsdrap/sjeledrap.

666 er all chipp teknologi og metoder tilknyttet dette.

Å programmere noe som helst vesen til å begå onde handlinger er en for for drap.
Åndsdrap, sjeledrap, karakterdrap osv.

Snikchipping har pågått lenge, våkne opp før det er for sent. Ikke tro du slipper unna, ingen slipper unna tørrskodd.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  e
1 år siden

«666 er all chipp teknologi og metoder tilknyttet dette»
Dyrets merke er gammel kunnskap om witchcraft. Du vil kanskje ikke tro det, men 666 er knyttet til energien mellom mennesker og demoner. De falske gudene.
De påfører smerte og ulykke gjennom witchcraft og fremstiller seg selv som guder. Så de bruker tegn og amuletter for å beskytte seg fra de kreftene. 666 er en versjon av det onde øyet. Ved å vise tegn til underkastelse til det onde øyet vil du få rikdom og beskyttelse, med god helse. Det er derfor gode ting skjer for dårlige mennesker og dårlige ting skjer for gode mennesker.

Dette er fra Malaki i Bibelen:
Når Herren griper inn
13 Dere taler harde ord mot meg, sier Herren.
Og likevel sier dere:
«Hva er det vi har sagt mot deg?»

14 Dere sier: «Det er nytteløst å tjene Gud.
Hva tjener vi på
å rette oss etter det han har bestemt,
og gå sørgende fram for Herren over hærskarene?

15 Nå vil vi prise de frekke salige.
Selv om de gjør urett, går det dem godt,
de setter Gud på prøve og slipper likevel unna.»

16 De som frykter Herren, talte da sammen.
Herren lyttet og hørte hva de sa.
Hos ham ble det skrevet en minnebok
om dem som frykter Herren og ærer hans navn.

17 Den dagen jeg griper inn,
sier Herren over hærskarene,
skal de være min dyrebare eiendom,
og jeg vil være mild mot dem,
som en mann er mild
mot en sønn som tjener ham.

18 Da skal dere igjen se forskjell
på rettferdige og urettferdige,
på dem som tjener Gud,
og dem som ikke tjener ham.
Goliat var enøyd. Han var det onde øyet. Eller han var et symbol for en nasjon eller gruppe dom brukte witchcraft. David svingte og traff med en stein midt i mellom øynene, det tredje øyet, det onde øyet. Så det er om å stoppe den falske gudens heksekunst og magi. Det kan man gjøre ved å trosse frykt. Blir som trollmannen fra Oz. Så det er kunsten mot heksekunst. Om man bare stoler fullt på skaperen.

Det blir jo litt som vaksinene. Frykt for et virus og folk som knekker og tar en heksekur. Samme prinsipp. Et idol, medaljong, talisman, symbol eller et navn. Man vil be til en falsk gud og falsk navn for beskyttelse. Demonene vil spare dem og den falske guden vil gi dem rikdom. Frimureri og religion er damme witchcraft. Teknologien er en videreutvikling av det onde øyet. Du ser tusenvis av selskaper med det onde øyet eller 666 i logoene. De viser sin tilhørighet til den falske utvalgte og demonene som gir han makt. AI – eye. Et øye som ser alt der teknologi og witchcraft skal knyttes sammen i et totalitært beastsystem. Man kan se en kongle i Vatikanet og også øyet. De driver witchcraft. Bruk dette symbolet og si dette navnet, vet du. Det er witchcraft. Så denne falske Vikaren spyr ut heksekunst og tilbyr beskyttelse. Symbolikken sier det. Kanskje vil han komme med en fredsavtale snart. Jesuitten har jobbet en stund med en slik avtale. Han jobber også med gullet og verdiene. Kanskje kommer det en AI crypto valuta. En endring av religionen og en sammensmelting av de babylonske religionene. Man vil få ting gratis og alt vil bli bra, men vare om du blir en del av beast systemet. Da må du nok ta gift i armen, ellers kastes du ut og du vil måtte godta social credit score. Alt du sier og gjør fanges opp. Du er fri til å gjøre hva du vil som ikke er i mot AI gudens agenda.

Kanskje vil det skje en kunngjøring på 24/9? Det er den falske kalenderens day of the lord. Når de har skapt nok kaos og nød, vil de legge frem en løsning. Mange vil takke ja. Slik som frykten fikk dem til å ta gift i armen. En fredsavtale eller økonomisk løsning? Vet ikke, men om noe kommer som ser bra ut, så er det greit å være skeptisk. Vi må slutte å frykte disse bandittene og demonene deres. Det er bare det onde øyet.

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Jeg har aldri brydd meg om slikt, (trodde det var bare morsom underholding egentlig) bortsett fra at jeg er imot alt som noen vesen gjør for å skade andre. Om noen suser rundt og tror de er hekser og ikke skader noen så for all del, ikke min plass å nekte fri vilje. Selv liker jeg å bruke Mercy og Jesus bønn til å bryte faanskap.
Det er heller ikke ikke verdt å tilskaffe seg rikdom dersom det går ut over andre. (Er jo greit hvis man har mulighet for å bruke til veldedighet, og ha det man trenger selv i tillegg) Hvilken glede skulle jeg hatt av at noen mistet huset sitt for at jeg skulle få noe jeg kanskje tilogmed hadde krav på? Eller eksempelvis noen trengte store summer til å betale for sykebehandling eller så ville de miste livet sitt. Heller tannløs og skoløs enn å leve med noe slikt. Men er jeg bitter og rasende og frustrert innimellom fordi ting ikke er som de skal og bør? Jepp :)

Jeg har dog nylig ansett at frimurer-satanister tilber en viss en, (not the good duud) og de bruker djevelske ritualer. (Sikkert det samme som du omtaler som hekseri, jeg ser på det som satanisme)

Jeg tror det er noe i det du sier her, de som tar merket belønnes med mye rart. Er en grunn til at de ofte er veldig pene og i tillegg. Nå beskylder jeg ikke alle pene mennesker for å bedrive faanskap altså, men du skjønne nok hva jeg mener.

Heldigvis tror jeg gud (den som er ekte, og god) er større enn alt dette, og jeg tror han vil spare de gode til sist, selv en robot, om den er snill og noen ber for den. Gud kan omprogrammere alt, ikke bare HUman DNA :) Selv ville jeg spart hvert minste tistel og blad og hver en mygg (selv de store fra Finnmark. lol) Og siden Gud er større enn meg, hvorfor all verden skulle ikke han gjort mer enn det?

Jeg har nettopp lært at frihet fra egen synd er fred. Fred i verden er også fantastisk om man klarer å oppnå. Men inget er verdt prisen å ta dyrets merke. Det skal tilbys, detter påtvinger. Ser ut som om det har pågått i det stille i et par dekader allerede.

Du har helt rett. Vi må slutte å frykte disse kjeltringene og demonene deres.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Hvis det stormer i eget sinn så vil det skape storm i verden. Så nøkkelen er å skape fred inne i seg selv først. Deretter hjelpe andre. Det onde øyet er så mangt. Jeg har forsøkt å fortelle det til mange. Se på Clay Clark, han er overfokusert på 666. Det skaper bare to fronter som kriger mot hverandre. Hvis det frembringer sinne så bør man la det ligge. Det er bedre å bygge en nasjon innad.slik det skal være. Der folk er i fred og samarbeider med hverandre. Hvis jeg skal være sint og jage demoner utenfor meg, vil det onde øyet ha styrt meg. Så jeg må jobbe hver dag for å ikke la det negative og omgivelsene få styre meg. Jeg kan ikke ta valg utifra sinne, hat, grådighet, frykt ol. Det er ofte vanskelig, men man kan prøve å gjengjelde ondt med noe godt. Snu ryggen til og gå vekk fra situasjoner. Man må jobbe konstant med det og da kan kanskje omgivelsene forandre seg. Fred i sinn og fred i omgivelsene. Det er knallhard jobbing ig ikke noe hokus pokus mantra.

Det som er farlig med new age er at det onde øyet slippes til. Meditasjonen og spådommer er til det onde øyet. Man Leser om dette overalt. Hekser som holder ett øye. Troll og monstre med ett øye. Ringenes Herre kan man også lære av. Hver gang man ser inn i øyet får ondskapen mer og mer tak. Fra Bibelen startet uroen med ønske om den kunnskapen.

Nå sier ikke jeg ting personlig til deg. Det gjelder alle. Jeg skal ikke ta noen. Jeg skal få folk til å tenke seg om flere ganger. Det er faktisk for å hjelpe, men det hjelper også meg og mine omgivelser. Jeg vil ha balanserte mennesker rundt meg som løser problemer og ikke løpet rundt med kokte hoder i djevelens ærend.

Det var slikt det begynte til meg. Jeg spurte et spørsmål om ondskap. Hvorfor kan man ikke bare utslette ondskap? Svaret er at jeg måtte lære å forstå ondskap. Så etter å ha forstått ondskap har verden åpenbart helt nye sider. Journalister og politikere har jo løyet hele tiden. Og ondskapen prøver å sette grupper opp mot hverandre. Gjerne de som ønsker å gjøre godt. Så vil de ha det armageddon som får de som tror de handler godt til å utslette seg selv. Derfor er det at frykt som religionen bruker og gir falsk beskyttelse mot er fienden. Altså frykten, hatet, raseri, grådighet og alt av negative følelser er den egentlige fienden. Når det er balansert Kan jeg tenke klart og være klok.
Det er demonene som må bort. Det er de som er kraften bak de som elsker makt. Hvis demoner ikke lenger kan trekke i trådene som er knyttet til de negative følelsene i oss, har de ingen innflytelse i verden. I såfall må de snu og påvirke positivt. Belønne gode handlinger. Derfor nevnte jeg det i en kommentar tidligere. Du var enig.

Jeg holder meg til Toraen og kommentarene til den. Jeg bruker gjerne også Jesus sine kommentarer. Men jeg ber ikke til Jesus. Hvorfor i all verden skal man det. Han het Yeshua, det er det første. Man skal ikke bruke navn på Gud, det er hellig. Man skaper bare et idol. Det er derfor Roma var Babylon. Hvorfor skal man ve til Jesus, når Yeshua ga alle Fader Vår? Aldri forstått det der. Jesus sier, i det nye testamentet, men Yeshua var han som levde. Det er ikke samme lære og det er ikke samme person. En oppdiktet karakter basert på en jødisk rabbiner, er hva det er. Jødedom blandet med Babylons idoldyrkelse. Si navnet og motta frelse. Gjør hva du vil, men si navnet, så kommer du inn i himmelen. Dette er vranglære fra Babylon. Det blir en motstand og motbevegelser, så tar de kontroll over den også. Menn eller kvinner som er som menn. Alltid angrep på det ekte åndelige som ligger i egenskapene til moderen. De som har født. Nå har de lurt alle til å tro på new age. Opphøyelse av seg selv og eget mantra. Se inn i øyet og få kunnskap som guder. Et ønske om noe godt, men som fører til fall. Men fokus på new age og ikke personene. Fokus på religionen, men ikke ta til våpen. På demonene bak de maktsyke og de løgnaktige journalister. Sannheten vil gjøre mer enn nok. Trenger ikke kjeppjage noen. Vi må bygge vårt eget. Velge hvilke leger, politikere, journalister og alt annet som passer våre ønsker. Ingen som trenger å gjøre hva Klaus Schwab, Brende og alt annet skvip sier vi skal gjøre. Bare snu ryggen til og bygge noe mye bedre. De er ikke engang verdt en eneste tanke. Det er bare babel og vås.

Jeg bygger utifra Torah og visdommen hun gir. I vår nasjon finnes ikke fattigdom. Ingen skal ta mer enn de behøver. Alle skal ha det de trenger. Barn skal være trygge. Ingen religion. Bare kunnskap og moral. Ingen skal behøve å stjele eller bryte lover. Man skal ikke ta renter eller tjene på de som har lite. Det er ikke tillatt. Det onde øyet og demoner skal tråkkes ned og bli til støv. Vi kutter alle strenger til ondskapen. Vi trenger ikke prester og paver. Vi trenger gode mødre og gode boksåpnere. Sammen blir det god oppdragelse. Med lærepenger når det behøves og omsorg, når det behøves. Da vil Sodom & Gomorra også påvirkes. Ingen globalist eller fascist har noe her å gjøre. De er ikke velkomne. Babylonere og idoldyrkere har ingen tilgang til riket :-) kun Torah – folket.

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Jeg bruker både den gode/gud, og “Jesus” og den hellige ånd/kjærlighetens ånd. Dessuten har den gode sagt at han er fornøyd med at jeg liker “hans sønn”. lol.

Jeg kan ha lange perioder hvor det er enkelt å velge mercy, men jeg sliter veldig innimellom. Når jeg først blir sinna blir jeg skikkelig sinna. Så ja det er en jobb, noe å huske på hver dag. Jeg synes det med å ikke dømme er vanskeligst (Når jeg er sinna). Fordømme handlinger, men ikke personer. “demoner” næres jo på negative følelser så det er bit å få kontroll på seg selv, ellers er det de som står i kø for å få ta seg av den biten.

Ondskap må overvinnes ikke utslettes, slik jeg har forstått det. Så det er en lang kamp mot seg selv på en måte, og i etter for hat o.l. En av de dagene jeg hadde futt i tunga, (jeg ville ha rettferdighet, klarte å ro meg fra hevn til Justice) fikk jeg påminnelsen om at det er en annen måte å håndtere dette på. Mercy. Det er jaggu ikke alltid “bare bare” å holde seg fra å flabbe noen tilbake når de klasker til deg ;)

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

En kvinne er en voksen hunkjønn som trenger hjelp til å åpne lokk på glass og bokser:-) Mannen er en boksåpner. Bra dokumentar.

Det er woke-agenda. Propaganda i alle kanaler. Disney er totalt woke. Menn som hater kvinner. Nå konkurrerer menn blant kvinner. Tidligere spilte menn kvinner i teater. Samfunnet er jo infisert av virtue signaling. Feminister som skyter seg selv i foten for å vise sin dyd og politiske korrekthet. Kvalmt.

Igjen er det den frimurergjengen og Golden Dawn og slikt. Baphomet som skal ta bort kjønn, kultur, landegrenser, moral og måtehold. Fullstendig Sodom & Gomorra. LA & NY. Høl!
Heldigvis har vi guvernører som Noem i SD. En kvinne. De blå statene er helt på trynet.

Handler ikke om tvekjønn og intersex. Igjen er det angrep på kjønnene som ble skapt som det fortelles om i Bibelen. Konstant angrep på verdier fra Bibelen. Der alt blir snudd opp/ned. Mye er fordi menn har tatt på seg den åndelige rollen. Ta for eksempel Jesus og vasking av føtter. Mennene lot Jesus vaske deres føtter. Kvinnen vasket hans føtter. Fordi moderen lærer omsorg og åndelighet. Faderen må sende bort sønnen fra moderen slik at han kan bli mann. Jesus kaller disiplene hyklere fordi de ikke gir omsorg. De henger i synagogen for å vise sin dyd. Virtue signaling. Babylon ønsker verdensregjering og roboter. De snur opp ned på god lære. Ånd og sjel blir til kjøtt og blod. Det er flaut! Det er så feil. Kaos og ubalanse.

De må gjerne identifisere seg som katter eller gauper også, men barn skal ikke manipuleres til å bli slik. Det har vært stor motstand mot woke lenge nå. Så jeg tror det blir bra :-)

En gjeng uoppdragne drittunger. vokst opp uten mor/far?
There are two genders. Change my mind.
Louder with Crowder:

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

… og til å bytte lyspærer ;)

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Den åndelige kjærligheten i Bibelen. Ikke bestevenner som i homoseksuelle forhold, men to som utfyller hverandre. Å skru lyspærer for kvinnen føles godt for mannen. Kanskje er han lat og da må kona true med å gjøre det selv. Det er det verste som kan skje en mann. Dette er Bibel-lære. Hvis det føles feil, er det ikke match in heaven. Men en mann skal hjelpe en kvinne i nød uansett. Det er i hans natur. Opprinnelig da. Nå er alt snudd opp ned. Men man kunne få kongen til å falle ved å ta fra han dronningen og barna. Da har kongen ingen ting å kjempe for. (Salomo). Nå vil edomittene fjerne kjønn og lage kaos. Order out of chaos. Tyranni og makt.

Man kan kaste en appelsin, ball, eller noe liknende i nært noens fang. Hvis personen er kvinne vil hun spre beina. Hvis personen er mann vil han samle beina. Tror det er tillært gjennom generasjoner, og bruk av kjoler og skjørt.

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

LOL. Jeg sliter med lyspærer, aller mest lysrør. Klarer ikke å bytte lysrør uansett hvor mye jeg prøver. Så da har jeg en liten lampe istedenfor, hvor pærene enkelt tar seg bytte, istedenfor taklamper og lysrør. For her er det ingen andre enn hjemløse katter som ferdes og de hjelper ikke til med slikt. Jeg skal innrømme at jeg noen ganger ønsker at jeg hadde en mann, som kan bytte lyspærer og skyte røvere. (for i min historie er det mange slemme røvere) lol.

Hvis noen kaster en appelsin eller noe til mitt fang så fanger jeg den med ene handa ;) Men så er jeg også kjerringa mot strømmen ;)

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Spennende å prøve på noen som ikke er så flink som deg? Kanskje bedre med noe som kan knuses, noe verdifullt. Må gjøre det når folk er uforberedt. Kanskje også mange små ting som ikke kan fanges. Folk flest får en reaksjon med beina selv om de fanger med hånda. Jeg snakker om ting som er forskjellige i kvinner og menn. Når woke-folka vil si at det ikke er forskjeller. Men det er enorme forskjeller. Kanskje også å eksperimentere og å prøve slikt er mer spennende for menn? Hva folk sier de kan gjøre er uinteressant. Man må teste det ut. Det er det som er spennende. Men jeg har ikke prøvd på transer. Så om du ikke er transe så har dine evner til å fange en appelsin ingen verdi. Poenget var biologiske menn som sier de er kvinner. Vil de åpne eller samle beina når de fanger appelsinen, om de ikke vet om eksperimentet da. Du vet jo om det, så det var for at du kunne prøve på andre og se om det stemmer. Jeg vet bare bokstaven e. Bokstaven e er flink til å fange appelsiner. Snakker med Jesus og Gud, og har brain chip. Prøv å se det utifra det. Kanskje kan du sjonglere og balansere på nesen, men jeg ser bare bokstaven «e». Det hadde vært interessant å få tilbakemelding på om du finner slike forskjeller på dine folk. Det er ikke alltid slik at det passer seg. Så er det slike forskjeller?

e
e
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Rettelse: Nesechip. Og sporingschip i tå. Hadde. Noe ble fjernet, men uvisst om alt er vekke. Etter siste MC angrep virker det som om det er mer der, men jeg kjenner ikke teknologiene godt nok til å vite hva de får til uten chip.
GUd, Jesus og den hellige ånd. Jada, jeg kan snakke med hva som helst, alt kommuniserer ;)
LOL. Transe? Nei vet du hva, not my cup of tea. Jeg har aldri klart å forstå akkurat det der, men jeg lar folk være det de er. Hvis menn vil kle seg i kjole, sier jeg “you go girl” ;)
Kjønnsforskjellene er jo også svært kulturavhengig. Jeg legger ikke så mye merke til slike ting fordi jeg ikke er så opptatt av det. Men, noe får jeg med meg, jeg har merket meg at moderne menn er flinke. De kan vaske klær, bake, passe på barn og støvsuge. Slik var det ikke da jeg vokste opp og var ung. Jeg fikk ikke lov å delta i det jeg ville, å være på sjøen og utearbeid. or det var mannsarbeid ble jeg fortalt. Og jeg var ilter fordi jeg måtte vaske kopper mens min bror alltid slapp unna. Jeg hatet å vaske kopper. Husker at jeg i min første jobb hadde en kvinnelig arbeidsgiver som hadde en mann som baket, jeg ble så sjokkert at jeg måpte. Og han kunne visst hjelpe til med husarbeid innimellom også. Jeg ble “Avstands-forelsket” i den mannen bare på grunn av det der :)
Nå ville jeg valgt en edruelig mann med anti MC skjold og pistol (lovlig bære men som ikke dreper dyr) som liker å ha det stille og nyter landskap og natur. En som tror på gud og kan bake glutenfri eple kake. (bokstavlig talt, det er ikke kode for noe perverst) Resten kan overlates til meg og vaskehjelp ;) Og hvis han skulle gitt meg noe i gave så hadde han kjøpt masse appelsiner til meg, og ikke gitt meg blomster, fordi han måtte forstått at jeg er imot at man plukker blomster, for det anser jeg so et unødvendig natur-drap. Jeg jeg liker ikke blingbling, så skulle han gitt meg en ring så måtte den vært laget av bringebær på strå. LOL det var dagens kontaktannonse ;)

… Og selvfølgelig måtte han kunne byttet lyspærer.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Ok, forstår ikke helt hvorfor du skriver kommentarer i denne artikkelen om du ikke interesserer deg. Det er altså om menn som identifiserer seg som kvinner. Ikke menn som kler seg i såkalte kvinneklær, for hva er det?

Episoder der biologiske menn krever å få tilgang til biologiske jenters garderober og konkurrere med jentene i sport. Det vises til episoder der jenter har blitt voldtatt av disse som identifiserer seg som kvinner. Jenter som har jobbet og slitt for å bli idrettsstjerner blir utkonkurrert av middelmådige menn som heller velger å konkurrere med jenter. Dragqueen storytime med små barn har ført til at menn som er tidligere dømt for pedofili har fått fri tilgang til barn. Det er heller ikke lov å kalle de pedofile. De er Mops eller minor attracted persons. Så seksualisering av barn fra de er født.

Når en stor del av befolkningen identifiserer seg som transgender og homofile så kan man spørre seg om hva som egentlig er sant. Hva og hvor mye er social engineering og manipulasjon? Hvor mange hadde det vært om det ikke hvor for TV, sosiale medier og woke agenda? Buzz words, slang og kule uttrykk som «you go girl», «yolo», eller Crowleys «Do as thou wilst». Alt sammen er trendy og virusinfeksjonen som herjet var egentlig frykt blandet med virtue signaling. Min beste venn viste også frem plaster på skulderen. Det er trist at folk blir manipulert slik. Det handler ikke om valg, men at man blir manipulert til å la være å ta valg. Det er den manipulasjonen og hjernevasken som er problemet. De må gjerne ta valg, men det der er ikke fri vilje. Sånn sett har Harari rett, når han sier at folk ikke lenger har fri vilje. Min beste venn ville nok ha påstått at han hadde det, men han vet bare det som TV forteller han. Den vrangforestillingen tar han med seg videre og forteller, når han er «flink» og viser «dugnadsånd». Jeg blir uvel av å tenke på det.

Det er vare få måneder siden at jeg valgte Torah. Etter det har jeg forstått at globalistenes woke agenda er motsatt av Torah-læren. Men historien handler om å gå ut av Sodom. Gå ut av Babylon. Gå ut av Egypt. De drikker blod og gir barn til Molok. Men Abraham stoppet dette. Han gikk ut av Babylon og ofret ikke sønnen. Man skal ikke dømme disse menneskene. Se skal få gjøre hva de vil, men det handler om å bygge en NT nasjon i Kaanans land. Å bygge nytt der man har moral og etikk. Jeg er for å la San Fransisco og hele CA, NY og masse andre steder er liberale woke. Da får na se kaoset som oppstår. Folk flykter fra de blå statene. Folk drar ut av Sodom. Da kan vi se I’m bærekraftighet bli buzz ord for den agendaen i fremtiden. Synd at barn vokser opp i den dritten som folk er blitt manipulert inn i, men man kan ikke gjøre så mye annet enn å vise et godt eksempel selv. Slik at vi får beholde mangfoldet i verden og ikke blir til globalistenes kjønnløse og kjedelige bioroboter. De trenger ikke chip. De fikk hele verden til å ta gift i armen, gang på gang. De gikk rundt som zombier i papirmasker. Slik er det i Babylon. Slik er det når umoral og selvgodheten tar over styringen. Djevelens marionetter. Frykt var en tråd. Virtue en annen.
Jeg støvsuger ikke for å være flink, men fordi det er nødvendig og gjør noe med stemningen. Det blir trivsel. Jeg ble oppringt fra USA om visum og jobbing, siden jeg har jobbet der en periode. Jeg fortalte dem ar jeg ikke ville bo i USA. De ble sjokkerte. Nei, nå var jeg opptatt av familie, sa jeg. Jeg er ferdig med festing. USA er ikke et sted for familier. Det ble stille, men jeg mente det. Jeg syntes det var veldig rart at sjefens barn ikke fikk se MTV, men det gikk opp for meg et lys, men det tok noen år. Forferdelig å se hvordan gangster kulturen og alt som har manipulert barn opp igjennom tiden. Jeg ser barn som er en kopi og snakker som disse trollene. Penger, horer, sex og totalt Sodom & Gomorra. Og det er en agenda bak. Den er motsatt av moralen man lærer i Torah. Gå ut av Babylon. Den er en tikkende bombe.
Makten tilbake i lokalsamfunnet. Det tillates ikke fattigdom. Det er ikke lov å ta fra de som er lite. Det er ikke lov å ta renter. Ma skal aldri drive andre til fattigdom og nød. Det onde øyet har ikke adgang. En moderne og oppdatert Torah.

Jeg er ikke interessert i privat chat og kontaktannonser. Mye av det jeg sier er hentet fra Torah. Det er ikke mine ord. Kjønnsforskjellene jeg nevner er fra skapelsesberetningen. At mannen skal bistå kvinnen. Det har ingenting med hva jeg gjør privat. Klarer jeg å leve et perfekt liv i følge Torah? Absolutt ikke. Men mye er allerede integrert i livene våre. Jeg mener at å lære av feil er å være perfekt i Torah. Jeg er ikke feilfri. Jeg oppsøkte spåkoner i nysgjerrighet, også medium som snakket med døde. Døde profeter er døde. Navnene deres tilbes ikke og ikke noe annet heller. Det er usmakelig og styggedom. Det gjelder meg privat og jeg ønsket ingen forbindelse til slikt. Ikke i min krets og ikke på min vakt. Det er klinkende klart. Jeg plukker blomster og skjærer med ljå. Spiser både salat og blomster. Slik er livet. Det er plukking av blomster. Det er god og dårlig frukt. Det er ugress og blomster som må bort, og da kommer mannen med ljåen.
Jeg har lest og brukt timer på videoer om temaer i artikkelen. Jeg ønsker å kommentere utifra det. Først og fremst manipulasjon av barna og social engineering i WOKE-tullet. Seksualisering av barn og hvilken retning samfunnet går i. Jeg har ingen problemer med disse folka. Men vi bygger forskjellige nasjoner. Jeg går ut av deres nasjon og finner likesinnede. Prøver å vekke folk og gå ut sammen. Bort fra globalistene og babylonerne. Bort fra synd og umoral. Bort fra penger og inn i andre verdier.

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Terje, du er som å snakke til en vegg, noen ganger har veggen en sprekk og man når gjennom til deg. Du tar ting for bokstavlig. Du vrenger på ting jeg sier, leser det du vil lese med altfor kritisk blikk. Istedenfor å forstå hva jeg sier, selv om du ikke nødvendigvis er enig. Du må ikke sette nesa di fast i ei bok, det er ikke sundt.
Du er veldig flink til å komme med indirekte anklager, du må passe deg for at det ikke bikker over. Det er like djevelsk å anklage folk for å være pedofile som det å være pedofil. Det er like djevelsk å anklage folk for å være heks, som det å være heks. Det er djevelsk å anklage folk for å snakke med døde når de snakker med gud. Du må tåle en spøk, alt er ikke av satan bare fordi du ikke forstår det eller er enig. Hva med å snakke pent om noe fremfor konstant kritikk på det som er fælt? Heller tenne et lys enn å forbanne mørket?

Dessuten, du lurer ikke meg ;)

PS.

I “Jesu navn” med den hellige kjærlighetens ånds kraft, har vi autoritet til å binde opp demoner, bryte forbannelser, jage ut satans ånd og stanse negative ailiens. ALT skal gjennomgå kjærlighetens rensende ild, ingenting av det onde vil overleve. Med mindre man tar imot den transformerende kjærligheten som kommer vil man opphøre.
Med “Jesu” autoritet har vi rett til å fri oss fra djevelens påtvungne oppdiktede spirituelle “kontrakter” som eksempelvis dyrets merke og djevelen barn. Anklageren er den onde.
Djevelen vil hindre mennesker i å se sannheten, han har vrengt på guds/Jesu lære for å forville menneskene. Djevelen er den som anklager og driver “heksejakt” på guds utvalgte.

ps.

Vi skal ikke hjelpe the bad boys i å være slem og komme unna med faenskapen sin, MEN, vi skal hjelpe de til å bli fri fra/ utfridd fra den ondes program og “lenker”. Det var dette Jesus var god på. Han ville redde sjelene og sette fri de fortapte, ikke bare redde the good boys. Fordi han visste og forstod at noen ganger er man programmert av den onde, og andre gange har man “bare “forvillet seg.
Vi skal fordrive demoner, IKKE drepe. Vi skal inspirere til endring IKKE tvinge via trusler og vold.

Vi må sørge for gode lover som inspirere til å være gode og ha et godt liv fremfor å bedrive heksejakt på de som gjør små feil. Vi må endre lovverket til å forby den verste ondskap og til å beskytte ofre for alskens overgrep fremfor å la overgripers rettigheter komme først. MEN, alle skal ha rettigheter. hevn-straff er meningsløst. Mens utviklings-straff er det eneste som gir noen mening, Hvis du behandler en kjeltring som et dyr, kommer han aldri til å lære noe annet og vende om. Noen ganger er det bare kjærlighet som skal til. Ei utstrakt hand, en skulder å lene seg til, noen som lytter og forstår. En ny sjanse.

I USA kan man se en del eksempler på gode dommere som gir kløktige samfunnsstraffer fremfor fengsel. Kreative dommere. Medfølende dommere.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  e
1 år siden

«Dessuten, du lurer ikke meg»
Hva i all verden.
Det er bare oppspinn og fantasi. Det er sprøtt!

Det handler ikke om bok i det hele tatt. Du synser og fantaserer i alle retninger.
Nå skal jeg kun kommentere innholdet, så vi slutter det fjaset nå, Okay? Du er bare en bokstav på Internett. Nå inn til meg? Jeg kommenterer på Nyhetsspeilet! Det er ikke mer enn det. Uansett hva fantasien din sier. Jeg vil aldri svare deg igjen. Vet ikke om jeg gidder å være her lengre, for å være ærlig. Det er ingen her som skal inn til meg. Har aldri vært meningen. Det der er bare tull. Jeg er anti-woke. Ferdig snakket! Du får ha lykke til videre altså, men nå er det nok tull.

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

lol. Jeg snakker om din ånd, tullebukk. Du er passe paranoid :) (nesten verre enn meg jo )

For all del, lykke til sjøl med både ditt og datt, nå skal jeg ut å finne en skatt. Rim prim. Jeg får finne noen andre å trekke i flettene, du er altfor sur. Dessuten har jeg mistet litt troen på speilet. The good boys are gone. Det trekker kaldt. En og annen strime av lys og glede er det dog, før det atter forsvinner.

Kos deg da, (søte;) surpompen!

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Om det er noen som er interessert i dette med ånder så kan jeg si at dette ikke er første gang noen påstår at ånder mener noe som involverer meg. Det er ikke noe nytt. Litt spesielt at det skjer på nettet. Jeg kjenner ingen her. Men mange, mange ganger har det kommet personer som snakker med ånder eller har hørt spådommer med meg involvert i. Hver gang har jeg sagt at det ikke stemmer. De har forstått feil. Jeg er ikke interessert i noe av det. Men det er vanskelig for dem å gi slipp. De tror så mye på hva som de får inn. Det kommer fra demoner og det stemmer ikke hva som blir kommunisert. Jeg vil ikke såre de med å ødelegge deres drømmer, men de ødelegger også for meg og mine forhold. Jeg kan garantere 100% at jeg aldri kommer til å gjøre hva de drømmer om, men de klarer ikke gi slipp på demonene. Jeg vil ikke høre om spådommer og ånder. Det er helt uaktuelt å høre på slikt.

Jeg har gjort det. Jeg har gått til medium og spåkoner. Mest fordi jeg har vært nysgjerrig på om det virker og er sant. Jeg fikk spådom og jeg traff noen som ikke jeg kunne se passe inn i den spådommen. Jeg ble satt ut av det. Jeg var kald og litt uinteressert, for hun ga ikke svar. Hun forlot meg og da var som om hun var den eneste i livet. Jeg ble knust. Jeg vet fortsatt ikke, men spådommen hjalp meg ikke den gangen. De som følger slike spådommer som blir til knuste drømmer, får alt tilbake i fjeset. Det er ikke bra å snakke med ånder og høre på spådommer. Det kan hindre noe som er mye bedre til å skje. Demoner vil bare få deg på feil spor og ha deg knust. Slike forstyrrelser skjer også på Nyhetsspeilet. Jeg kan legge ned masse arbeid for å bidra i artikler og så ender det ut av fokus, uten poeng og bare fjas. Andre folks kommentarer forsvinner også. Masse god info blir borte i fjas. Men det er ikke de såkalte åndelige personene med alle jesusene og guidene som er dårlige mennesker. Det er demonene som forteller dem løgner. Tydeligvis ser de bilder og får svar på spørsmål, men hallo! Jeg vet da veldig godt at det er feil. Kommer aldri til å skje. De må bare gi slipp. Det er vondt, men det vil bare bli vondere og vondere om man ikke slutter.

Jeg tenker fortsatt på det som ble sagt. Det er ikke lett å gi slipp. Jeg har full forståelse for det. Det er mange som har kommet før. De må alle gi slipp. De bruker manifestasjon av deres drømmer gjennom law of attraction. Det ødelegger andres liv og forstyrrer forhold. De vil ødelegge mine forhold for å manifestere sine drømmer. Men jeg er ikke noe å ha for dem. Jeg kommer ikke til å oppfylle deres drømmer. Det er bløff. Men demoner får ødelagt for oss alle. Det er falske følelser. De kjenner ikke meg. Men jeg kjenner igjen det som ligger bak. Det skjer gang på gang. De tror ikke på hva jeg sier. Nei, de vet bedre. De snakker med min ånd og alle andre ånder og vet at jeg tar feil, liksom. Det aller beste er å legge bort spådommer og kommunikasjon med døde. Jeg kan bekrefte at de ikke er bare tullinger. Det er absolutt kommunikasjon der, men det er usann kommunikasjon og det leder bare til fall. Litt som å banne i kirken det der, når man er på Nyhetsspeilet, men sånn er det. Jeg kunne ha nevnt mange navn og personer som har sverget på spådom og profetier der jeg har vært involvert, men det er jo ikke dem. Det er demonene som er problemet. Jeg nå bevise for dem at det de får inn er løgn. Det kommer virkelig aldri til å skje. Men Jesusen deres sa det, eller guiden, eller engelen! NEI! Det er løgn! Jeg har terger på meg demoner og de bruker de stakkars folka. Ofte personer som sliter i livet. Sorg og depresjon. Så søker de ånder og spådom og blir ødelagt enda mer og blir verktøy for å ødelegge andres liv.

Det positive er at det kommer noe godt ut av det. Flere og flere forstår at det er slike urene ånder. Ar det er mer mellom himmel og jord. Da kan vi bruke erfaringen og kunnskapen til å ta tilbake kontrollen og skape noe mye bedre. Det er ingen grunn til å være opptatt av meg. Jeg er ikke noe å samle på. De må gi slipp på det tullet og ta tilbake kontrollen i sine liv. Det er ikke kjærlighet. Drømmene blir knust. Det var aldri noe sannhet i det. Demoner skal tråkkes ned i støvet. De har ingen adgang her. Vi knuser det onde øyet, slik også David gjorde. Så lever vi i fred. Nå håper jeg at det blir mer på sak i artiklene og at andre slipper til. Jeg er lei av å se mine svar være frem hele tiden.

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Det er derfor man skal lyttet til hjertet sitt, og ikke til spådommer. Man skal heller ikke tro på andre menneskers løgner, for det er mang en løgn som har ødelagt ikke bare enkelte personers liv på ulike måter, men også noen ganger sørget for at to personer som var ment å være sammen aldri ble sammen. Fordi den ene trodde på løgnene. Til sist innser man kanskje sannheten og da er det for sent.
Sånn går det også med fri vilje involvert, man kan risikere å miste alt. Så sitter man der med knuste drømmer. Er man heldig, så gir “Gode guden” en ny sjanse i løpet av livet. A second chanse at love. En sjelden gang kan et ord forandre alt, som eksempelvis når en person plutselig får vite sannheten. Særlig ordene I love you (navn) :)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Hei!!
Lille frøken.

Never ever give up

Anonymous
Anonymous
Anonym
Svar til  Aradorn
1 år siden
e
e
Anonym
Svar til  Anonymous
1 år siden

Gamle skjønte ikke noe av dette. lol

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Anonymous
1 år siden

Viser hvor data blir sendt.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
1 år siden

Kan du oversette slik at ei gammal kjærring også kan omfatte betydningen? ;)
Og du … slutt å vær så lenge borte!

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
1 år siden

Det er kjedelig her inne uten deg Aradorn, jeg gidder nesten ikke være her lenger. Kanskje jeg må arrestere deg og beholde deg for meg selv så jeg kan ha litt underholdning :)

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
1 år siden

“kongehuset” består av transer, politikerne er transer og resten av freakmurermafiaen er transer eller “åndstranser”. Dermed hjelper det ikke bare fjerne “kongehuset” og politikerne. Trolig er det behov for kjeppjaging av freakmurerjihadister (inkl. “prester” og annet religiøst faenskap av sinnssyke mennesker) litt lengre enn Island denne gangen.

Begynner forklare seg at jesus er transe i bibelen og hvordan tegneserie-varianten av jøder også mener det var et tvekjønnet menneske først på jorden. Her ser vi resultatet av oppkoket til pasienter ved Dikemark avd. lukket, da disse freakmurerjihadister mangler kunnskap og informasjon, for ikke glemme intellekt.

Hvilken ironi!!

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
1 år siden

Jeg satt og så litt på opptak av begravelsen av Dronning Elizabeth. Jeg skulle se om Rothschild-familien ville være tilstedet. Men jeg så dem ikke. Istedet dro jeg kjensel på denne frimureren (Grand Master). Han er avbildet 16-17 sekunder inn i denne frimurer-videoen (en gjeng freakere, avvikere) https://www.bitchute.com/video/AMkYkUtDX0mh/

Vedkommende satt kun 2 rader bak Prins William så tydeligvis høyt verdsatt av Kongefamilien. Kanskje noen her vet navnet hans ? Prince Edvard Duke of Kent ?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  KTA
1 år siden

Det er et klipp som verserer på twitter hvor kommentatoren i sky sier “dronning” elizabeth har vaert død i fire år. Blir nok helt sikkert plukket opp av mediene her hjemme og undersøkt nøye.. De kjørte rundt med denne “prins” phillip død i baksetet i flere år også, derav overrasker ingenting med denne gjengen lengre.

« Forrige artikkel

Ødelegg kjernefamilien

Neste artikkel »

Tyskland er USAs egentlige fiende; ikke Putin

32
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x