Beretningen om en planlagt pandemi

25.2K visninger
5 minutter lesetid
226

Onsdag 18. november hadde jeg hadde en liten epostutveksling med Folkehelseinstituttets Preben  Aavitsland. Spørsmålet til Preben lød: Hei Preben, bare et spørsmål: Hvor lenge har du hatt “pandemi” (pandemisk planlegging) som ditt arbeidsområde?

Svaret lød:

Folkehelseinstituttet har planlagt pandemien i lang tid
Folkehelseinstituttet har planlagt pandemien i lang tid

Folkehelseinstituttets milepæler for pandemi

Nedenfor følger noen av milepælene i Folkehelseinstituttet (FHI) sin pandemi-planlegging:

1. WHO endrer status fra rådgivende til ordregivende “i tilfelle av pandemi” f.o.m. 2007

I 2005 signerte 194 land  en avtale med WHO (Verdens helseorganisasjon) der  WHO gis myndig­het til å kunne beordre tvangsvaksinering, karantene og reisebegrensninger. Avtalen heter International Health Regulations http://www.who.int/ihr/9789241596664/en/index.html og trådte i kraft i juni 2007.

I 2005 ble WHO's myndighet endret fra rågivende til ordregivende i tilfelle av et "pandemi-utbrudd", som WHO selv nå kan erklære etter eget forgodtbefinnende
I 2005 ble WHO's myndighet endret fra rågivende til ordregivende i tilfelle av et "pandemi-utbrudd", som WHO selv nå kan erklære etter eget forgodtbefinnende

2. Norske myndigheter registrerer domenet www.pandemi.no (2005)

I oktober 2005 ble domenet www.pandemi.no registrert med Helsedirektoratet som innehaver.

Domene-planlegging inngår i pandemi-planlegging
Domene-planlegging inngår i pandemi-planlegging

3. Kvikksølv i vaksiner gis et særskilt unntak fra totalforbudet mot kvikksølv (2007/2008)

I januar 2008 trådte den norske loven (produktforskriften) som forbyr all bruk av den farlige miljøgiften kvikksølv i kraft. Det finnes et unntak fra denne bestemmelsen som ennå tillater bruk av kvikksølv, og det er bruk av kvikksølv i vaksiner som har fått et særskilt unntak på en egen linje, med produktdefinisjon tilpasset farmasiindustrien (tiomersal) og det hele:
Kvikksølv i vaksiner er eneste tillatte bruk av kvikksølv etter norsk lov
Kvikksølv i vaksiner er eneste tillatte bruk av kvikksølv etter norsk lov, jfr. nederste linje

http://www.lovdata.no/for/sf/md/xd-20040601-0922.html#2-6) Kan dette helsemessig komplett uforståelige og uansvarlige unntaket fra kvikksølvforbudet ha blitt smuglet inn i lovverket som en del av den store pandemi-planen ?

4.  Norske myndigheter inngår avtale om kjøp av “pandemi-vaksine” til hele Norges befolkning (2008)

I juli 2008 inngikk norske myndigheter en avtale med farmasiselskapet GlaxoSmithKline (GSK) om bestilling av 2 doser ”pandemi-vaksine” til hver nordmann. Dette fungerte som en slags kjøpsopsjon som ville tre i kraft i tilfelle av at WHO erklærte pandemi-nivå 6 for å ha inntruffet. I dette tilfelle ville prisen Norge var forpliktet til å betale til GSK være den samme uansett levert kvantum: 650 mill. kr.

5. Farmasiselskapet Baxter patenterer svineinfluensavaksine (2008)

I august 2008 patenterte det Rockefeller-eide farmasiselskapet Baxter en vaksine mot svineinfluensa (Influenza A / H1N1).
http://www.theoneclickgroup.co.uk/news.php?start=2760&end=2780&view=yes&id=3581#newspost

6. Folkehelseinstituttet fremlegger en plan for massevaksinasjon mot pandemisk influensa i norske kommuner (2008)

I november 2008 forelå Folkehelseinstituttets ferdige ”Plan for massevaksinasjon i kommuner”:
http://www.helsedirektoratet.no/vp/multimedia/archive/00117/Plan_for_massevaksi_117619a.pdf

Som det fremgår allerede av planens forord er massevaksinasjon Norge rundt et viktig element i planen, noe som Folkehelseinstituttet ved gjentatte anledninger har drillet norske kommuner i:

Folkehelseinstituttet hadde drillet norske kommuner i massevaksinering i påvente av en pandemi lenge før noen hadde hørt om svineinfluensa
Folkehelseinstituttet hadde drillet norske kommuner i massevaksinering i påvente av en pandemi lenge før noen hadde hørt om svineinfluensa

7. Et debattinnlegg i Aftenposten antyder at det planlegges at media skal spre  pandemi-panikk i 2009 og at det vil dukke opp en særs tvilsom vaksine mot en relativt harmløs influensasykdom (2008)

Et innlegg på Aftenpostens forum for nett-debatt datert 13.12.2008  er en kryptisk indikasjon på at noe kan ha lekket ut fra pandemi-planleggingen. Her står det bl.a.:

”Fugleinfluensa-’panikk’ som er planlagt spredd via media i 2009. Norges ’fremsynte’ (dvs. lydige løpegutt for BB) Jens Stoltenberg har allerede reservert opptil flere doser med ’fugleinfluensa-vaksine’ for hver av oss. Fugleinfluensaen vil ikke være så farlig, den vil bl.a. kunne kureres ved hjelp av hydrogenperoksid. Vaksinen mot fugleinfluensa vil derimot være et farlig ’djevel-serum’.”

Se: http://debatt.aftenposten.no/item.php?GroupID=8&ThreadID=257375&page=1#item3979665

I april i år brøt som kjent svineinfluensaen ut i Mexico. Dette ble kringkastet av media som noe helt nytt, ukjent og farlig.

Det som hurtig ble erfart fra svineinfluensautbruddet i Mexico var at den nye sykdommen viste seg å være verken særlig smittsom eller særlig dødelig til tross for sjokkmeldinger fra den vestlige verdens media om det motsatte.

8. WHO endrer definisjonen på pandemi etter svineinfluensautbruddet i Mexico ved å fjerne kriteriet “høy dødelighet” som nødvendig for pandemi-erklæring

Svineinfluensaens mangel på dødelighet ser ut til å ha blitt et tema for FHI’s  pandemiplanleggende kolleger i WHO. Faktum er at WHO i mai i år endret pandemi-definisjonen ved å utelate kriteriet ”betydelig dødelighet” som et nødvendig karakteristika ved en sykdom for at den skulle kunne bli ansett som ”pandemi” !!

Denne komplette forvrengningen av definisjonen av pandemi, fra noe svært smittsomt og svært dødelig, til noe som er spredd litt rundt omkring er blitt grundig avslørt av bl.a. den legeutdannede spanske nonnen Teresa Forcades:

“The answer is that this year in the month of May… in May 2009 the WHO changed the definition of pandemic from its then current definition of an infection by and infectious agent simultaneously present in different countries at the same time and with a significant mortality ratio to the proportion of infected population into removing from the definition this mortality characteristic. Therefore the new definition went to describe a pandemic as a simultaneous infection present in various countries and carrying an infectious agent showing any novelty characteristic thus leaving us unable to know the type of immunity present within the population. With this new definition, and it is a definition… I’m quoting it from the ‘British Medical Journal’.”

Se: http://whatreallyhappened.com/content/flu-required-info-please-repost-flu-required-info-please-repost

Video-klipp som teksten er hentet fra: http://www.youtube.com/watch?v=djAMEnzCY1U&feature=related

Nonne som ikke sover i timen: Teresa Forcades. Leser ikke norske leger New England Journal of Medicine ?

Nonne som ikke sover i timen: Teresa Forcades. Leser ikke norske leger New England Journal of Medicine ?

9. Massevaksinering har hele tiden vært hovedhensikten bak FHI’s pandemiplan

Det må antas at den massive kringkastingen av den svinske nye influensaen har fungert som et slags startskudd for FHI’s aktivering av pandemi-planen, i trinnvise sekvenser, hvor hovedhensikten i form av massevaksinering av flest mulig nordmenn er blitt holdt skjult lengst mulig.

10. FHI’s “Pandemi-Preben” Aavitsland er kommet i offentlighetens søkelys etter års arbeid med pandemi-forberedelser i det skjulte

Etter at WHO i juni rituelt erklærte at “pandemi-nivå 6 har inntruffet” ble det omsider Pandemi-Prebens tid forTwitter-blogg ( twitter.com/prebenspandemi ) og opptredener i rampelyset:

Planlagt rituale: Pandemi-Preben Aavitsland (til h.) i rampelyset ultimo juli 2009
Planlagt rituale: Pandemi-Preben Aavitsland (til h.) i rampelyset ultimo juli 2009. Til v. helsedirektør Bjørn-Inge "vi er stolt av at vi i Norge benytter en vaksine med kvikksølv og skalen" Larsen

Etter mange års pandemi-planlegging i det stille i nært samarbeid med de øvrige delene av FHI’s pandemi-miljø, WHO og utvalgte farmasi-selskaper er på lissom-pandemien omsider kommet til Norge. En “pandemi” som på ingen måte tilfredsstiller de kravene som gjaldt for WHO så sent som i april i år…

11. Svært mye tyder på at massevaksinering med tvilsomt serum har vært hovedhensikten med pandemi-planene og -utbruddet, både fra WHO og FHI sin side.

Var massevaksinering hovedhensikten bak alle årene med pandemiplanlegging? Hva var i så fall hensikten – god eller ond? Og hvordan skal vi egentlig tolke norske helsemyndigheters og medias rolle som pandemi-teaterets primære drivkrefter?

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

226 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Maria
Maria
Anonym
3 år siden

Vi får dessverre ikke høre hva nonnen Teresa Forcades hadde å si, da YouTube-kontoen er “lagt ned”…
Sensuren slo til igjen.
Noen som vet om dette klippet er bevart, eller lagt ut andre steder?

ukurany
ukurany
Anonym
4 år siden

gta 5 apk

Uffda
Uffda
Abonnent
9 år siden

Brain destroying Genetically Modified six legged T4 bacteriophage is a NANOBOT.
THE EBOLA OUTBREAK IS LIKELY A HOAX TO TRICK YOU INTO GETTING A VIRAL NANOBOT LACED VACCINE THAT WILL DESTROY YOU . . .
http://tinyurl.com/ooytyed

NO MATTER WHAT the story, DO NOT get vaccinated, a new bioweapon is being distributed via vaccines.
http://www.jimstonefreelance.com/phages.html

Drugs and Vaccines Kill – Toxins Do Not Heal!
No One Needs to Die From Ebola!
http://drrimatruthreports.com/

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Uffda
9 år siden

Sleipe Aftenposten med sleipe jesuittjournalister antyder indirekte at Uffda, undertegnede og likesinnede er mennesker fra samfunnets nederste lag. Toppene er villig til å forlede og betale massene for frivillig å bli viljeløse zombier. Når mange vaksinerte melder om narkolepsi, hvor mange er da rammet uten å være seg det bevisst at de er sløvet ned? Når de er for sløve til å forstå det selv.
Måtte pyramiden falle..

Gir vaksinene gratis til WHO
– Dette er ikke noe vi tjener penger på, sier Åge Nærdal, administrerende direktør i legemiddelselskapet GlaxoSmithKline, som nå jobber med en ebolavaksine.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Gir-vaksinene-gratis-til-WHO-7748820.html

Kø for vaksine, kø for å slippe
Den dagen det finnes en vaksine mot ebola, vil det ganske sikkert være kø av afrikanere som ønsker å ta den. Mennesker fra samfunnets øverste lag, som vet hva en vaksine er, og som forstår hvordan ebola smitter.
Men mange vil vegre seg, ikke minst om det blir innført tvangsvaksinering.
Noen fordi de mener at ebola er en plage Vesten aktivt har påført Afrika. Andre fordi de har en generell skepsis til vestlig medisin. Og atter andre fordi de mangler grunnleggende kunnskap om hva vaksiner er, og i stedet velger lokale, tradisjonelle medikamenter.
http://www.aftenposten.no/meninger/kommentarer/Hvordan-sette-ebolavaksine-pa-et-kontinent-av-vaksineskeptikere-7748719.html
Foreløpig ingen kommentarer under sistnevnte artikkel. Kanskje et godt tegn. Ingen tar Aftenposten på alvor lenger? Anbefaler abonnenter å si opp snarest.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Norsk ebola-beredskap er god http://www.nrk.no/livsstil/_-en-medisinsk-katastrofe-1.10880384

Sitat: Ethvert stort sykehus i Norge kan behandle en pasient som er smittet av ebola. Det sier smittevernekspert Preben Aavitsland. ..

Ebola hoax: hidden purpose of the operation http://www.abeldanger.net/2014/10/ebola-hoax-hidden-purpose-of-operation.html

Quote: by Jon Rappoport, October 16, 2014 http://www.nomorefakenews.com http://www.nomorefakenews.com/ “The Reality Manufacturing Company paints a mural of reality for the masses; the Company paints a bigger and bigger mural, entangling more people in more systems…” (The Magician Awakes, Jon Rappoport). Behind every phony pandemic, there are a number of agendas in play. In this case, the Globalist heavy hitters, who are dedicated to managing the planet, view things this way: *** Use a crisis to build a larger structure than previously existed. As in: one global healthcare system. All-encompassing. The propaganda? “We can’t defeat Ebola unless all nations form one system that allows prevention and quarantine and immediate treatment anywhere on Earth.” In that sense, Ebola is the occasion for adding wings to the system. Ditto for every so-called epidemic. “Well, we faced down and ultimately defeated virus X. But at great cost of life. Now we have to build better bridges between the healthcare systems of nations – and finally, we need one great Dispensary that adjudicates where drugs and vaccines go, who is quarantined, which borders are sealed off, at any point on the globe.” We’re talking about a very high-level op here. ..

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Feil url i forrige, riktig er

Norsk ebola-beredskap er god http://www.nrk.no/norge/_-norsk-ebola-beredskap-er-god-1.11970706

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Ber folk protestere mot ebolahets
Ønsket ikke ebolasmittet kvinne hjem
Mange mener den ebolasmittede kvinnen fra Leger Uten Grenser ikke burde kommet hjem til Norge for å få behandling.
http://www.nrk.no/buskerud/biskopen-refser-nettrollene-1.11972011

Begås det et feiltrinn i denne prosessen så blir det kaos, si smitten klarer å bre seg fra denne kvinnen og ut i samfunnet.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

URGENT MESSAGE to EBOLA-STRICKEN NATIONS’ HEADS OF STATE
https://www.youtube.com/watch?v=D7wNfRCuOZE

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

De kunne heller fokusert på diarre, -1 million pr år, eller malaria -8000 pr dag. (noen som har mer nøyaktige data).

labbetufs
labbetufs
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Mener bestemt denne “virus-filmen” med Dustin Hoffman (i gul drakt) dreide seg om Ebola, siden jeg mener å ha hørt det begrepet lenge.

Søker jeg opp dette får jeg “Outbreak”, en film fra 1995, men der kaller de viruset Motaba.

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Se opp for en ny giftig såkalt vaksinasjons- og immuniseringskampanje

Retired officer says he has Chikungunya, disease spread by mosquitoes (July 14, 2014) + https://www.youtube.com/watch?v=XdTx3EDanUM&index=1&list=PLqQQFOVUZBLgngTVPpMWAEwKlrf1wHvqk

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

– Vi står overfor en ebolaepidemi med et omfang vi aldri før har sett

http://www.dagbladet.no/2014/03/31/nyheter/utenriks/epidemi/sykdom/ebola/32584550/

Avsløring av politiske planer om å avbefolke jorden
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/avsløring-av-politiske-planer-om-a-avbefolke-jorden/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Bra at de presenterer dette, men jeg har absolutt ingen grunner til å stole på nrk eller noen andre massemedia bedrifter i Norge, tvert imot, de taler alltid med to tunger, i neste omgang svikter de som vanlig, nrk-lisensen er her sagt opp for godt

Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Refererte artikkel med kommentarer i facebook gruppe ‘Vaksineaksjon.no – Vaksineinformasjon for den bevisste’ https://www.facebook.com/groups/vaksineaksjon/

Permalink https://www.facebook.com/groups/vaksineaksjon/permalink/10152149622824086/

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Influensavaccinering – sanningen
http://doctorjaan.wordpress.com/tag/svininfluensa/

Varför influensavaccinering inte fungerar
http://doctorjaan.wordpress.com/2013/11/30/varfor-influensavaccinering-inte-fungerar/

Influensvaccinet gjorde Ida kroniskt sjuk
http://doctorjaan.wordpress.com/2012/02/17/influensvaccinet-gjorde-ida-kroniskt-sjuk/ …osv

D3-vitamin effektivare än influensavaccin – och framför allt helt säkert
http://doctorjaan.wordpress.com/2011/01/06/d-vitamin-effektivare-an-vaccin/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Går media på sparebluss? Bildet er tydelig photoshop’a, se den lyse kanten rundt hodet, men her er originalen http://postimg.org/image/lbty2i96l/

I facebook http://tinyurl.com/o26cvr6

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Vaccine free NYC, New York City, 2013, 2014, Sallie O Elkordy http://postimg.org/image/ubek2czh5/

In facebook http://tinyurl.com/qhn68vt

Vaccine Free 2014 with Sallie O. Elkordy, guests Madame Ghis and Dr. Rebecca Carley + http://www.youtube.com/watch?v=5eiJ1ImeNsU&list=PLqQQFOVUZBLiM3dqeXgYklZg0aAQrXimd

We are Vaccine-Free + http://www.youtube.com/watch?v=2rrdivpsnUY&list=PLqQQFOVUZBLhdHdJmf3S_q4gRwzLHwUOA

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Vaccine Free from NY City Hall https://www.youtube.com/watch?v=QdO-seeoTB0&feature=share

Global Solidarity to Reject Vaccine Tyranny: against SB277 in California, with Australia, with Kenya, with Nepal, with NJ, with Pakistan and the list goes on…

Petition to Congress for a VACCINE FREE 2015: https://www.change.org/p/u-s-house-of-representatives-sponsor-vaccine-free-2015-legislation-due-to-poisonous-ingredients-diseases-resulting-and-intent-to-harm
Sallie’s Blog: http://billiontoddlermarchforsurvival.blogspot.no/
Facebook page: https://www.facebook.com/pages/Sallie-O-Elkordy-for-Mayor-Vaccine-Free-NYC/587347554614900

Video source
Vaccine Free from NY City Hall 1 & 2 https://www.youtube.com/watch?v=Xv78_MPQ-x8&index=1&list=PLqQQFOVUZBLjiQ67RjTa-JiR8ku84UtAD

trackback
11 år siden

[…] Nyhetsspeilet. Her står det mye om vaksinekonspirasjonen, for eksempel at Folkehelseinstituttet har planlagt pandemien. En av ekspertene Nyhetsspeilet bruker er den finske eks-legen Rauni-Leena Luukanen-Kilde, som […]

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Forskere skapte smittefarlig fugleinfluensa http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7924361

« Forrige artikkel

Den gigantiske klimabløffen om CO2

Neste artikkel »

Er konspirasjonsforskere samfunnsfiender?

226
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x