Beretningen om en planlagt pandemi

25.1K visninger
5 minutter lesetid
226

Onsdag 18. november hadde jeg hadde en liten epostutveksling med Folkehelseinstituttets Preben  Aavitsland. Spørsmålet til Preben lød: Hei Preben, bare et spørsmål: Hvor lenge har du hatt «pandemi» (pandemisk planlegging) som ditt arbeidsområde?

Svaret lød:

Folkehelseinstituttet har planlagt pandemien i lang tid
Folkehelseinstituttet har planlagt pandemien i lang tid

Folkehelseinstituttets milepæler for pandemi

Nedenfor følger noen av milepælene i Folkehelseinstituttet (FHI) sin pandemi-planlegging:

1. WHO endrer status fra rådgivende til ordregivende «i tilfelle av pandemi» f.o.m. 2007

I 2005 signerte 194 land  en avtale med WHO (Verdens helseorganisasjon) der  WHO gis myndig­het til å kunne beordre tvangsvaksinering, karantene og reisebegrensninger. Avtalen heter International Health Regulations http://www.who.int/ihr/9789241596664/en/index.html og trådte i kraft i juni 2007.

I 2005 ble WHO's myndighet endret fra rågivende til ordregivende i tilfelle av et "pandemi-utbrudd", som WHO selv nå kan erklære etter eget forgodtbefinnende
I 2005 ble WHO's myndighet endret fra rågivende til ordregivende i tilfelle av et "pandemi-utbrudd", som WHO selv nå kan erklære etter eget forgodtbefinnende

2. Norske myndigheter registrerer domenet www.pandemi.no (2005)

I oktober 2005 ble domenet www.pandemi.no registrert med Helsedirektoratet som innehaver.

Domene-planlegging inngår i pandemi-planlegging
Domene-planlegging inngår i pandemi-planlegging

3. Kvikksølv i vaksiner gis et særskilt unntak fra totalforbudet mot kvikksølv (2007/2008)

I januar 2008 trådte den norske loven (produktforskriften) som forbyr all bruk av den farlige miljøgiften kvikksølv i kraft. Det finnes et unntak fra denne bestemmelsen som ennå tillater bruk av kvikksølv, og det er bruk av kvikksølv i vaksiner som har fått et særskilt unntak på en egen linje, med produktdefinisjon tilpasset farmasiindustrien (tiomersal) og det hele:
Kvikksølv i vaksiner er eneste tillatte bruk av kvikksølv etter norsk lov
Kvikksølv i vaksiner er eneste tillatte bruk av kvikksølv etter norsk lov, jfr. nederste linje

http://www.lovdata.no/for/sf/md/xd-20040601-0922.html#2-6) Kan dette helsemessig komplett uforståelige og uansvarlige unntaket fra kvikksølvforbudet ha blitt smuglet inn i lovverket som en del av den store pandemi-planen ?

4.  Norske myndigheter inngår avtale om kjøp av «pandemi-vaksine» til hele Norges befolkning (2008)

I juli 2008 inngikk norske myndigheter en avtale med farmasiselskapet GlaxoSmithKline (GSK) om bestilling av 2 doser ”pandemi-vaksine” til hver nordmann. Dette fungerte som en slags kjøpsopsjon som ville tre i kraft i tilfelle av at WHO erklærte pandemi-nivå 6 for å ha inntruffet. I dette tilfelle ville prisen Norge var forpliktet til å betale til GSK være den samme uansett levert kvantum: 650 mill. kr.

5. Farmasiselskapet Baxter patenterer svineinfluensavaksine (2008)

I august 2008 patenterte det Rockefeller-eide farmasiselskapet Baxter en vaksine mot svineinfluensa (Influenza A / H1N1).
http://www.theoneclickgroup.co.uk/news.php?start=2760&end=2780&view=yes&id=3581#newspost

6. Folkehelseinstituttet fremlegger en plan for massevaksinasjon mot pandemisk influensa i norske kommuner (2008)

I november 2008 forelå Folkehelseinstituttets ferdige ”Plan for massevaksinasjon i kommuner”:
http://www.helsedirektoratet.no/vp/multimedia/archive/00117/Plan_for_massevaksi_117619a.pdf

Som det fremgår allerede av planens forord er massevaksinasjon Norge rundt et viktig element i planen, noe som Folkehelseinstituttet ved gjentatte anledninger har drillet norske kommuner i:

Folkehelseinstituttet hadde drillet norske kommuner i massevaksinering i påvente av en pandemi lenge før noen hadde hørt om svineinfluensa
Folkehelseinstituttet hadde drillet norske kommuner i massevaksinering i påvente av en pandemi lenge før noen hadde hørt om svineinfluensa

7. Et debattinnlegg i Aftenposten antyder at det planlegges at media skal spre  pandemi-panikk i 2009 og at det vil dukke opp en særs tvilsom vaksine mot en relativt harmløs influensasykdom (2008)

Et innlegg på Aftenpostens forum for nett-debatt datert 13.12.2008  er en kryptisk indikasjon på at noe kan ha lekket ut fra pandemi-planleggingen. Her står det bl.a.:

”Fugleinfluensa-’panikk’ som er planlagt spredd via media i 2009. Norges ’fremsynte’ (dvs. lydige løpegutt for BB) Jens Stoltenberg har allerede reservert opptil flere doser med ’fugleinfluensa-vaksine’ for hver av oss. Fugleinfluensaen vil ikke være så farlig, den vil bl.a. kunne kureres ved hjelp av hydrogenperoksid. Vaksinen mot fugleinfluensa vil derimot være et farlig ’djevel-serum’.”

Se: http://debatt.aftenposten.no/item.php?GroupID=8&ThreadID=257375&page=1#item3979665

I april i år brøt som kjent svineinfluensaen ut i Mexico. Dette ble kringkastet av media som noe helt nytt, ukjent og farlig.

Det som hurtig ble erfart fra svineinfluensautbruddet i Mexico var at den nye sykdommen viste seg å være verken særlig smittsom eller særlig dødelig til tross for sjokkmeldinger fra den vestlige verdens media om det motsatte.

8. WHO endrer definisjonen på pandemi etter svineinfluensautbruddet i Mexico ved å fjerne kriteriet «høy dødelighet» som nødvendig for pandemi-erklæring

Svineinfluensaens mangel på dødelighet ser ut til å ha blitt et tema for FHI’s  pandemiplanleggende kolleger i WHO. Faktum er at WHO i mai i år endret pandemi-definisjonen ved å utelate kriteriet ”betydelig dødelighet” som et nødvendig karakteristika ved en sykdom for at den skulle kunne bli ansett som ”pandemi” !!

Denne komplette forvrengningen av definisjonen av pandemi, fra noe svært smittsomt og svært dødelig, til noe som er spredd litt rundt omkring er blitt grundig avslørt av bl.a. den legeutdannede spanske nonnen Teresa Forcades:

“The answer is that this year in the month of May… in May 2009 the WHO changed the definition of pandemic from its then current definition of an infection by and infectious agent simultaneously present in different countries at the same time and with a significant mortality ratio to the proportion of infected population into removing from the definition this mortality characteristic. Therefore the new definition went to describe a pandemic as a simultaneous infection present in various countries and carrying an infectious agent showing any novelty characteristic thus leaving us unable to know the type of immunity present within the population. With this new definition, and it is a definition… I’m quoting it from the ‘British Medical Journal’.”

Se: http://whatreallyhappened.com/content/flu-required-info-please-repost-flu-required-info-please-repost

Video-klipp som teksten er hentet fra: http://www.youtube.com/watch?v=djAMEnzCY1U&feature=related

Nonne som ikke sover i timen: Teresa Forcades. Leser ikke norske leger New England Journal of Medicine ?

Nonne som ikke sover i timen: Teresa Forcades. Leser ikke norske leger New England Journal of Medicine ?

9. Massevaksinering har hele tiden vært hovedhensikten bak FHI’s pandemiplan

Det må antas at den massive kringkastingen av den svinske nye influensaen har fungert som et slags startskudd for FHI’s aktivering av pandemi-planen, i trinnvise sekvenser, hvor hovedhensikten i form av massevaksinering av flest mulig nordmenn er blitt holdt skjult lengst mulig.

10. FHI’s «Pandemi-Preben» Aavitsland er kommet i offentlighetens søkelys etter års arbeid med pandemi-forberedelser i det skjulte

Etter at WHO i juni rituelt erklærte at «pandemi-nivå 6 har inntruffet» ble det omsider Pandemi-Prebens tid forTwitter-blogg ( twitter.com/prebenspandemi ) og opptredener i rampelyset:

Planlagt rituale: Pandemi-Preben Aavitsland (til h.) i rampelyset ultimo juli 2009
Planlagt rituale: Pandemi-Preben Aavitsland (til h.) i rampelyset ultimo juli 2009. Til v. helsedirektør Bjørn-Inge "vi er stolt av at vi i Norge benytter en vaksine med kvikksølv og skalen" Larsen

Etter mange års pandemi-planlegging i det stille i nært samarbeid med de øvrige delene av FHI’s pandemi-miljø, WHO og utvalgte farmasi-selskaper er på lissom-pandemien omsider kommet til Norge. En «pandemi» som på ingen måte tilfredsstiller de kravene som gjaldt for WHO så sent som i april i år…

11. Svært mye tyder på at massevaksinering med tvilsomt serum har vært hovedhensikten med pandemi-planene og -utbruddet, både fra WHO og FHI sin side.

Var massevaksinering hovedhensikten bak alle årene med pandemiplanlegging? Hva var i så fall hensikten – god eller ond? Og hvordan skal vi egentlig tolke norske helsemyndigheters og medias rolle som pandemi-teaterets primære drivkrefter?

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

226 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Lars Rønbeck
Abonnent
13 år siden

Sier ikke dette litt om FHI?

Folkehelseinstituttet og vaksineeksperimentet

Lars Rønbeck

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
13 år siden

Var inn og kikket på http://www.vaksineaksjon.no/ og i toppen på hjemmesiden viste det at det var 764 gjester online akkurat nå.

Så budskapet om galskapen har sannelig gått ut til folket :-)

Lars Rønbeck

Ståle Johansen
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
13 år siden

Her er noen fakta om vitamin D som har effekt på en rekke av kroppens viktigste funksjoner.
Dagbladet nevnte det som sprøyt i sin artikkel om antivaksinekampanjen, understøttet av leger.

Vitamin D er billig og produsere, det er lite penger å tjene, derfor vil ingen finansiere forskning. Pharmaselskapene vet hvor viktig D vitamin er, derfor går massemedia ut med det motsatte. (Bombe)

Nyhetsspeilet har alt informert om kroppens PH som skal ligge på 7,365 og mineralene kroppen bruker for og regulere PH`en, som er Kalsium, Kalium, Sink og Magnesium. (Kan noen referere til forfatteren?)

Jeg kjøpte Kalsium og Magnesium på apoteket, det var det eneste de hadde.
Da jeg kom hjem til brillene mine, så jeg at Magnesiumen inneholdt Aspartam, og Kalsiumen flere regulerende og unødvendige stoffer for en liten pille du bare svelger. Jeg leverte det inn dagen etter og fikk pengene tilbake.

I helsekostbutikken fikk jeg kjøpt en boks med Kalsium, Magnesium, og vitamin D3 i ett, uten tilsetningsstoffer. Rart sammentreff en uke før følgene intervju ble lagt ut.

Heldigvis for oss har det vært forsket på vitamin D, D2 og D3, i Tyskland, i mellom 8 -10 år.

All videre info er basert på denne forskningen, og
Project Camelot intervjuet av Gabriele Stähler.
Legger det ut på norsk, siden mange ikke har linje til og streame film via nettet, eller ikke får det med seg, på engelsk. Det nytter heller ikke bare si: “Ta D vitamin!” siden det vil bli oppfattet som ondsinnet konspirasjonsvilledning.

Fordeler med vitamin D

¤ Styrket skjellet, benstruktur
¤ Forebygger med 83% 16 krefttyper
¤ Hindrer infeksjoner
¤ Depresjon og nevrologiske plager
¤ Hjernefunksjon(Løp og kjøp Stoltenbergregjering)
¤ Forkjølelse og influensa
¤ Imunforsvaret
¤ Tuberkulose (bekjempes lett med D vitamin)
¤ Periondititis (benstruktur rundt tenner)
¤ Diabetes (sukkersyke)
¤ MS

Hva er forskjellen på vitamin D og D3 ?

Vitamin D har forkjellige former, det starter som et provitamin som produseres i huden, (forklares nærmere senere) det forandrer seg deretter i kroppen gjennom en slags metabolisme til en veldig aktiv form, et hormon. Hormoner påvirker genene.

¤ Regulerer kroppsfunksjoner ved og skru gener av og på (2000 gener/ 200 i hjertet)

¤ Regulerer gene kodingene gjennom nuklide mottakerne (nVDR)

¤ Kan generere biologiske reaksjoner i over 30 typer kroppsvev.

¤ Nesten alle celler har vitamin D mottakere (VDR)

Det burte begynne og ringe en bjelle hos de som sitter der med gebiss og sukkersyke, som husker dårlig, og har konsentrasjonsvansker.

D vitamin senker blodtrykket, og forhindrer dermed slag.

Dette har ikke vært tidligere kjent. Selv om jeg tror det har det, hvis de med sine enorme forskningsbudskjett ikke kan finne ut såpas? Så retter til, allment kjent.

Forskjellige former av vitamin D :

¤ Cholecalciferdol D3 produseres i huden, den blir
videre omdannet til:

¤ Calsidol 25(OH)D3 i leveren 25-hydroxyvitamin D
25(OH)D3
25 D3

Som føres ut i blodet og inn i nyrene, hvor det
blir metabolisert, eller hodroxert, omdannet til:

¤ Calcitrol 1,25(OH)2 D3

25(OH)D3 og 1,25(OH)2D3 dihydroxyvitamin D er blodnivåene legen din kan måle.

I tabelettform er Vitamin D3 utvunnet fra fettet i lanolin, i ull fra Sau, dette lagres i fettet i kroppen vår, etter at tilstrekkelig mengde er tilført blodet, og blir sakte løslatt til blodet etter behov.

Vitamin D3 er naturlig antibiotika.
Cellene i imunforsvaret har reseptorer for D3 og omdanner dette til aktiv form der hvor det er behov.
Dette er ikke tidligere kjent i vitenskaplige miljøer, det rangerer der blant de 15 viktigste oppdagelsene, i ernærings forskningsmiljøet, det er derfor hun holder foredrag om dette.

¤ Ergocalciferol D2, er utvunnet fra planter. D2 vil raskt, i løpet av ca en måned ha forsvunnet helt fra blodet.

Det er derfor Vitamin D3, som er viktig å tilføre, Vitamin D3 er det samme vi får fra alt solskinnet.

Her må jeg få spørre, hvor hentes all kraften til HAARP anlegget i Tromsø fra?
Vi snakker om minst 100 megawatt som føres opp i Jordens ionosfære.
Enten betaler vi over strømregningen, eller som jeg tror, HAARP drives av “zero point energi”
Hvorfor er sommerværet flyttet til Nordnorge?
Er dette værmanipulasjon for klimamøtet i Danmark?

Har Vitamin D3 effekt mot bakterier og virus, hvis en doktor har lov og svare på det da, spør Bill Ryan

Det har effekt mot en lang rekke sykdommer svarer Gabrielle Stähler, også bakterier og virus, grunnen til at hun er litt redd for og svare, er at hun er redd Vitamin D3 også vil bli tatt fra oss.

Dette er jeg også redd for! Spørs om saueflokken tør å stå på for og beholde menneskeretten til Vitamin D3. De produserer vel ikke lanolin også?

Beklager mobbingen, men det er så utrolig frustrerende at dere ikke engang gidder å kikke på bevisene, men forventer og få dem fra de som er skyldige i elendigheten.

Fikk nå inn melding, om at Dagbladet skriver, at norske forskere trolig har funnet ut hvordan Omega 3 fettsyrer kan ha en hemmende effekt mot kreftceller i tykktarmen.
Mye frem og tilbake om Omega fettsyrer, for mye “kvikksølv” i tran sier svenskene, der er det forbudt.

Dette bringer tankene inn på LHC akkseleratoren de nå fyrer opp i Cern. Tyske forskere som stod i nærheten av “Der Glock” døde med mulig årsak, kvikksølv i tennene. Og deres glock var bare ca 7 meter, ikke 2,7km i diameter.
Husk at Partikkel Akkseleratoren har vært under reparasjon, eller er det ombygging? Siden August.

Sporer helt av, fikk nå inn melding fra kontakt i Colombia!
Han har snakket med en colombianer i spesialstyrken Lanceros, som ligger i konflikt med Farc.
Han kan med 100% sikkerhet fortelle at Bin Laden befinner seg i Colombia.
Jeg har tidligere skrevet til Camelot Project:

Hi ……. Between us then. I don`t want to scare anyone, I don’t know why I got the idea! Guess I have been watching to much Camelot interviews. Seems that nothing seems to be like we thought, Jim Marrs states that the Bush`es and other top members of the government, have bought between 9 and 98 000 acres of land in South America, probably to run and hide if a riot arises. They have some big structure on that land, maybe some shielding or underground base. From what I understand, the most urgent message to give people, is to not accept the flu vaccine. My friend and his family living ………… in Cartagena Colombia have already gotten the vaccine. Cartagena is a mob ruled, totally corrupt city, with a lot of new buildings, that nobody lives in. The buildings are financed by drug money, for future white washing of drug money. Why would Cartagena be prioritised for vaccination? Maybe all of South America is vaccsined already? Are we shure the truth about the particle accelerator is told? It is so complex that not many people can have the full overview, does it have more functions than it appears? Why would the government’s use that much money to find answers that would give us free energy among others, when the whole structure of the worlds society`s is based on exactly the opposite! Why did Obama visit Berlin first? If the theory about the vaccine is right, no man behind the direct killing with the vaccine would be able to control the rest of the population, after that. At least not me, I would rather die resisting anymore pushing around by government’s! However if the mass murder was a accidental reaction to a function of the P.A. (hidden truth again?) «public access» Nobody would be to blame, and the encroachment`s of the worlds population could just continue. I can`t see any way to make this theory not scary! But it would be possible to stop it if true. That`s why I wanted someone with more knowledge of the P.A. To pick this insane idea to peaces for me. No harm intended!

Vitamin D3 ja, fortsatt 40 minutter igjen av intervjuet.
Food and Nutrition Bord (FNB) Anbefaler et daglig inntak på 200 i.u (enheter) for alle opp til 50 år.
¤ 50 – 70 år 400 i.u
¤ 71+ 600 i.u
¤ Selv om 15 – 20 minutter i sola naken, tilfører deg
10 000 i.u – 20 000 i.u D3 i naturlig form.

Her har vi all propaganda angående hvor farlig sola har blitt. Og giftig solkrem til små barn, var det ikke kvikksølv i den også? Hun prater videre om to forsøksgrupper med brystkreft, en som fikk tilført 400 i.u og en placebo :/ 400 i.u ga ingen økning i blodverdiene.

Videre sier hun at de aller fleste sykdommene som kreft hjerteinfarkt osv skyldes Vitamin D mangel.
Disse sykdommene er sterkt økende, det kan i hvertfall massemedia bekrefte.

65-90 prosent av Jordens befolkning lider av Vitamin D mangel, grunnet arbeid innendørs, og at barn ikke lenger går ut og leker. Vi er ikke skapt for og slave for NWO! Det er trusselbildet de tegner av verden som gjør at vi ikke tør noe annet.

http://www.youtube.com/watch?v=HH1rB-Ya2UQ

En liten visjon av hvordan vi kunne hatt det.
Med fri energi ville vi kunne sage materialer til hus på byggestedet og varmet opp disse.
Vi kunne ladet jorbruksredskap og dyrket mat uten sprøyting, vi kunne vært ute i sola og stellt med maten.
Vi kunne selv lært opp barna, pensum i dag er feil basert uansett.
Vi hadde hatt mer tid til sosialt samvær, vi kunne hatt lov til og bytte tjenester, vi ville hatt tettere samhold og god oversikt over hva som foregår rundt oss av dette. Vi ville levet på et høyere teknologisk nivå en i dag, Tesla mente han kunne lage beskyttende felt, selv rundt hele kloden, eller mot en eventuell fiende, men er det noen som vil slåss når alle har det bra?
Alternativet er en frivillig gange inn i NWO`s slaveri, eller at de klarer og sette i stand en atomkonflikt i Midtøsten, Jorden vil bli totalt ustabil av atomsprengning over oljereservene der.

Jeg vet at dette høres helt sykt ut, ikke gjennomførbart, men vi har ikke valget mellom “pest eller kolera” men himmel eller helvete.

Tiden har kommet for og stanse de vettskremte gamle gubbene Rotschild og Rockefeller, Ron Paul har kjempet mot systemet i USA i årevis, han kan ta over som President. Det finnes så utrolig mange smarte mennesker som er gode. Vi kunne gradvis, men raskt innført det “helt” nye systemet, med vekt på at ingen skal lide.
Er vi virkelig så avhengige av de maktsyke menneskene på toppen, at vi ikke klarer eksistere uten?

Åja glemte nesten, ta D3 vitamin!
MMS (1), MMS 2 og ionisert colloidalt sølv

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
13 år siden

Krapyl: Du har gode intensjoner skjønner jeg, men husk at det første du blir «arrestert» på er å ikke «tvangsende» barna til den offentlige skole. Barna må indoktrines med 2+2 = 4, «offisielle versjonen» av 9/11, vaksiner utryddet alle sykdommer, mennesker ble til fra aper, det finnes ingen GUD og dermed ingen moral osv… :D

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
13 år siden

Man trenger ikke å ta noe som helst så lenge man har et bra kosthold, men jeg må riktignok påpeke at hva folk flest anser som bra, ikke er i nærheten av hva som egentlig er bra for kroppen.

Otto
Abonnent
Svar til  Sithious
13 år siden

Traff en mann forleden dag som var fra Tsjetsjenia, og som så ofte drar jeg i gang en samtale, man lærer lite og ingenting uten. Han hadde flyttet hit sammen med kone og små barn. Jeg spurte ham om hvordan det hadde gått i hjemlandet i forbindelse med den såkalte svineinfluensaen. Han fortalte at influensa var et tilnærmet ukjent fenomen i Tsjetsjenia, og svineinfluensa var ikke et aktuelt tema der i det hele tatt. Når jeg fortalte ham at svineinfluensaen var en bløff, således også vaksinene, ble han så glad at han tok rundt meg og sa, endelig er det fler som forstår dette. Som meg hadde han følt presset med vaksiner som ren terrorisering, og det var og er fortsatt kun terrorisering og svindel.

En digresjon, Tsjetsjeneren sa at de spiste blant annet hvitløk som var med på å holde dem friske, også for å unngå influensa.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Bra Hans Gaarder! Massevaksinasjon er et viktig ledd for gjennomføringen av NWOs planer, og det er klart planlagt i det skjulte i mange ti-år på likside med 9/11 hoax-angrepet. Et brettspill fra 1995 «Illuminati Card Game» avslører hele det onde maktspillet bak elitens planer:
http://home.flash.net/~evt/cardgame.htm

Dette har et kort som heter: «Epidemic», og gir følgende skader:
«Epidemic» — «Disaster! This is an attack to destroy any Place. It does not require an action. Its power is 14. This is not an instant attack. If the attack succeeds, the target is Devastated.» The wording of this card — «not an instant attack» — seems to imply that the attack will occur silently, with people getting sick at different times well after the attack.»

Altså massevaksinasjon er et skjult angrep på befolkning, med en ikke umiddelbar effekt, heller langtids etter bivirkninger… Hva er det vi ser idag? :D

hanze
hanze
Abonnent
13 år siden

– er jeg plasert i et rom, i en verden, på en planet der
folke er gale…alle skal gi meg piller, alle skal gi meg
sprøyter…alle forteller at jeg er syk…
kan noen fortelle hvordan jeg kommer ut her i fra…
kan noen si meg hvor utgangsdøra er…

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  hanze
13 år siden

«kan noen si meg hvor utgangsdøra er… »
Det er vel ikke dødensport du tenkte på? ;)

hanze
hanze
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

– Dødens port….mener du porten til døden….

min venn…hvilket sted er det??? :)

Otto
Abonnent
Svar til  hanze
13 år siden

SAY NO TO THE VACCINE by trillion http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=26#M5038 ,og intervju, Sovereign Solutions: Charlotte Thomson Iserbyt.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Sukkrike Milliardærer som nå «bestemmer» hvem som skal få leve, og hvem som skal få dø:
http://www.youtube.com/watch?v=lScMcgvoESo

Deres første og siste bekymring på dagsorden er «depopulasjons-planer» som er ment for å «redde» menneskeheten til elitens beste.

Otto
Abonnent
13 år siden

Hawks’ CAFE, Citizen’s Association of Forensic Economists, David Hawkins og Field McConnell, har utredet h1n1 komplekset, med mer, og levert anmeldelser underbygd av ca 4,000 sider dokumentasjon http://snipurl.com/tb6jf

trackback
13 år siden

[…] står det mye om vaksinekonspirasjonen, for eksempel at Folkehelseinstituttet har planlagt pandemien. En av ekspertene Nyhetsspeilet bruker er den finske eks-legen Rauni-Leena Luukanen-Kilde, […]

Otto
Abonnent

La inn følgende kommentar til artikkelen du refererer, i skrivende stund status ‘Your comment is awaiting moderation’:

—- —- —- —-

Jeg trodde at vaksiner var sundt og effektivt, inntil jeg begynte å se på historikken og det finansielle og politiske komplekset som står bak produksjonen av vaksiner og gjennomføringa av vaksinasjonsprogrammer. Konklusjonen er entydig, alle eller nesten alle vaksiner fungerer ikke og er sykdomsfremkallende.

Se gjennom selv. Det tar tid, for vaksineregimet har operert i lang tid med mange programmer og dessverre også mange tragedier, også planlagte, Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine:
http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1

For ett år siden hadde jeg kanskje vært enig med artikkelforfatter, av ren uvitenhet, men nå vet jeg med sikkerhet hvem som er skrullinger, og ordet skrullinger er ikke dekkende. Det er tildels snakk om grov kriminalitet.

Jeg har observert at det beste norske nyhetsmedium angående temaet per dato er:
http://www.nyhetsspeilet.no/

—- —- —- —-

Uffda
Uffda
Abonnent

Vel det står på FHI sin side:
«Fordi klinisk erfaring er beskjeden med pandemivaksinen anmoder Legemiddelverket om aktiv og rask bivirkningsrapportering fra helsepersonell. Dette gjelder særlig ved mistanke om dødelige eller livstruende bivirkninger samt ved alvorlige og uventede bivirkninger. Reaksjoner av spesiell interesse er nevritt, kramper, anafylaktiske reaksjoner, encefalitt, vaskulitt, Guillain-Barré syndrom, Bells parese/facialisparese, demyeliniserende sykdom, andre alvorlige autoimmune sykdommer, medfødt anomali/fødselsdefekt og spontanabort. På grunn av særlig liten erfaring hos barn og gravide ber vi spesielt om at uventede, mistenkte bivirkninger rapporteres i disse gruppene.» osv..
http://www.legemiddelverket.no/templates/InterPage____80931.aspx?filterBy=CopyToMedecs

evenfell
evenfell
Abonnent
Svar til  Uffda
13 år siden

Hvordan skal dette oppholdes når dem verken har opprettet et register for å kunne registrere dette, eller at legene ikke har kapasitet til å ta imot disse?

evilbug
evilbug
Abonnent
13 år siden

Det er så mange »tilfeldigheter» inne i bildet her, at sjangsen for at dette IKKE er planlagt, må være noe slikt som 1 mot 1 Million, minst. Skulle vært moro å fått en som gjør sannsynlighetsberegninger til og ta en titt å dette.

Otto
Abonnent
Svar til  evilbug
13 år siden

Det er planlagt, ondskap satt i system,, av fascister, bl.a. the thule society og club of rome, Lucifer’s Children – Milan Martin – The Prophecy http://www.nyhetsspeilet.no/2009/11/hjelpeorganisasjoner-i-s%C3%B8kelyset/#comment-11042

Hver gang noen dør etter å ha motta vaksine, er svaret fra helsevesentet og fhi: ‘Det var ikke pga vaksinen’. Dette er overlagt drap og tortur, terror under falskt flagg, et svik mot folk og land, straffbart.

Frederik
Frederik
Abonnent
13 år siden

Synes forøvrig Vaksineaksjon gjorde en grei figur under debatten på NRK igår.

Det er ikke lett å være på tv og prate mot makten, De klarte å la være å lokke seg ut i dyp konspirasjon selv om han fra Høyre prøvde så godt han kunne med sin sammenligning med folk som tror Bush stod bak 9/11.

Jeg tror våre debattanter hadde mye mer på lager, men det dreier seg om å møte et pulikum som kanskje aldri har tatt et steg utenom DB, VG eller Aftenposten.

Da er det svært viktig å holde seg til fakta som er presentert i vanlig media. Dette klarte de godt.

Jeg la merke til at FHI representanten spillte uvitende da han ble konfrontert med Baxter sin «glipp» med fugle viruset som var i disse 72 kiloene som skulle til europeiske land.

Jeg tror han visste om det, men som alltid er det best å la være å vite noe, for da kan du ei heller svare på det.

Jeg gir våre debattanter 4.5 av 6 mulige.. Godt jobbet.

Hvorfor de slapp til han legen fra Bergen skjønner jeg ikke, for det var jo ikke debatt. Det var jo kun der for å fortelle at de får lit og litt vaksine og ikke noe mer. Bortkastet tv tid på den mannen.

Det var nok fler enn meg som følte hvilken side proglamlederen helte mot?

evenfell
evenfell
Abonnent
Svar til  Frederik
13 år siden

Synes også de gjorde en god figur, og det viktigste var at de presenterte fakta og ikke gikk innpå noe som omhandlet konspirasjoner, selv om alle mot debanter prøvde seg. Hvordan man kan kalle seg stortingspolitiker og argumentere tilbake på denne måten anser jeg som særdeles tvilsomt.

«Det var nok fler enn meg som følte hvilken side proglamlederen helte mot? »
Enig der, kan vel neppe kalle dette en debatt. Heller en panel som prøver å ro seg tappert bort fra fakta ved å hevde at alle som er imot dette er konspirajonsteoretikere.

Når Rolf Hansen, begynte med innholdet i vaksina, ble han med en gang avbrutt, noen andre som fant dette merkelig?

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  evenfell
13 år siden

JA!
Eller egentlig ikke «merkelig», men forventet. Tror (håper) det sitter mange andre rundtomkring og syns det er merkelig at de aldri fikk vite hva vaksinen inneholder.

H
H
Abonnent
Svar til  Frederik
13 år siden

Når gikk debatten. Hva het programmet? Link til NRK nett-tv?

Mike Cechanowicz
Forfatter
13 år siden

Når land tegner en avtale med WHO om tvungen vaksinering ved pandemi (Det vil si pandemi per def den gangen – masse død i en global befolkning) og 2 år etterpå gjør WHO om def. av pandemi til å bety bare smittsomt over hele verden – så kan jeg ikke forstå at den første avtalen kan være lovelig og bindende. Hvilken som helst advokat hadde vunnet en slik sak i retten. Det betyr at Norge og NWO ikke lenger har en bindende avtale. Siden WHO ble skapt av Rockefeller foundation som lever av å selge vaksiner og allopatisk legeindustri, kan vi anse WHO til å være en forlenget arm til Rockefeller foundation.

Det hele er en mafia organisert bande av organisert kriminelle som har bare en ting på sin agenda sykdom!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

En liten presisering, Mike;

Avtalen utløser ingen tvungen vaksinering ved en pandemi, men derimot en kjøpsplikt til et på forhånd avtalt antall vaksinedoser.

Ut over det er jeg helt enig med deg i at hele avtalen stinker lang vei, og bør få etterspill både nasjonalt og internasjonalt.

http://www.vl.no/verden/article4708755.ece

Ser man konturene av det allerede?

Man skal jo være rimelig tett i pappen dersom man ikke ser hvor absurd det er at WHO benytter eksperter som er lønnet av legemiddelindustrien til å redefinere pandemibegrepet slik man her har gjort.

Dette er intet mindre enn en skandale av så langt uante proposjoner, og jeg håper inderlig at dette får konsekvenser for ansvarlige og involverte.

Jeg er også enig i at dersom avtalen ble inngått under den forhenværende pandemidefinisjonen så kan mye tyde på at man nå står overfor det man i jussen kaller bristende forutsetninger, altså at avtalen må kjennes ugyldig, helt eller delvis, pga uventetde og vesentlige endringer i premissene avtalen ble inngått på. I dette tilfellet har man forpliktet seg til å kjøpe et bestemt antall vaksiner, under forutsetning av at det erklæres pandemi, som tidligere var å forstå som sykdom med stor spredning og stor dødelighet (korriger meg hvis jeg er upresis). Så har man vært «smart» og fjernet dødelighetskravet (igjen korriger meg dersom dette er upresist), og på den måten er balansen i kontraktsforholdet vesentlig endret ved at nå utløses kjøpsplikten, selv om sykdommen ikke har stor dødelighet. Det er nok at den er svært smittsom.

Hvilken genistrek… Dette kan jo ikke de mange landene som nå må punge ut store summer til legemiddelselskapene stilletiende godta?

Det blir vel omtrent som å håpe på at Julenissen kommer ned pipeløpet til jul, men det er lov å håpe.

Dette er katastrofekapitalisme i all sin kyniske og grusomme prakt, og en forsmak på hva vi har i vente av systematisert grådighet på bekostning av vanlige menneskers frykt for liv og helse.

Det hotteste investeringsobjektet for de som allerede er mer enn rike… Din og min sin helse.

Det er nesten så man må håpe på at de (katastrofekapitalistpsykopatene) drar dette så langt at selv ikke all verdens propaganda, bortforklaringer og penger kan kjøpe de ansvarlige ut av knipen og ansvaret når oppgjørets time forhåpentligvis kommer.

Neo
Neo
Abonnent
13 år siden

Jeg er glad jeg ikke står i en rettssal og skal forsvare meg selv mot det evidensgrunnlaget du legger fram her!
Spesielt med tanke på $motiv$.

Ståle Johansen
Abonnent
Svar til  Neo
13 år siden

Leste Dagbladets dekning av antivaksinekampanjen. Fikk den på mail, som bevis på at “konspirasjonen” er feil,
Fullstendig tragisk hele massemedia.

Konspirasjonen er komplett, men det er mot menneskeheten det konspireres.
Folks skattepenger og pensjonsfond brukes mot dem selv.

Armin og folkene på Nyhetsspeilet tjener nok ingen penger på jobben de gjør, men burde sette opp en Paypal konto for donasjon til drift av servere, telefoner osv.

Bevisene finnes, det er bare at folk ikke gidder å se på dem. Da burde de holde kjeft, DETTE ER ALVOR!

Fri ren energi undertrykkes, det ville skaffet mat til alle mennesker i verden, fra åkerer fulle av sunne grønnsaker, selv i ørkenområder.

Med fri energi kunne man pumpet opp eller utvunnet vann fra luften om natten, vannet kunne gått tilbake til luften eller grunnvannet uten innblanding fra giftindustrien.

En økologisk åker gir i dag større utbytte i mat, enn en som har vært sprøytet i årevis.

USA innporterer olje for 200 milliarder dollar hvert år, Hydrogen energi, vil kunne dekke dette behovet i løpet av meget kort tid. Teknologien finnes.

200 milliarder dollar ville OPEC tapt årlig på dette.
Man behøver ikke være geni for og forstå at de gjerne satser en årslønn eller to på og opprettholde denne inntekten.

200 milliarder dollar kan kjøpe mange innsidere i for eksempel CIA, FBI, Politi, patentkontorer, offentlige kontorer, til og med regjeringer.

De har råd og kjøre dekkhistorier og svertekampanjer mot oppfinnerne, men kriminelle legger alltid igjen spor.

Men dette er det såklart bare ondsinnede konspirasjonsteorister som kan finne på å tro.

Regjeringen passer mer på posisjonene sine, enn folket som har valgt dem.
Valgkamp er dyrt, derfor blir de slaver av industrien som støtter dem.

Dagbladet nevner sølvvann og rugspiredråper, D vitaminer og sunt kosthold som rent sprøyt.

Ionisert Collodialt Sølv, er meget effektivt mot patogener, det ble forbudt i Norge året etter at Statens Folkehelse Institutt ble reist med støtte fra Rockefeller foundation.

Calsium hypochlorite omdannes til Hypochlorous Acid, kroppens egen patogenkiller. Kan kjøpes som “MMS 2”
Kurerer alt, glem legen.

“Det blir nesten litt vanskelig å diskutere dette”
Uten bruk av kompliserte faguttrykk. J

Legene bruker Oson peroksid og hydrogen peroksid, for det skader også friske celler og sunne bakterier, disse kan heller ikke oksidere så stor mengder av patogener, så oxidasjonseffekten er borte før det klare og trenge helt inn til sykdomsstedet.

Og da kan de selge medisiner mot skadene Oson og Hydrogen Peroxid lager, så støtter vi medisin systemet og samfunnet vårt.

Chloride dioksid har “nesten” samme virkning som Calsium Hypochloride som danner Hypochlorous Acid, altså kroppens eget våpen mot patogener (virus bakterier sopp) Fåes kjøpt som MMS 1
Inget patogen har utviklet resistens mot kroppens patogenkiller på millioner av år.

Oops shit! Så lenge har vi jo ikke vært her!
Eller? Snakker om promiller av 5 000 000 000 år.

Pharmaindustrien omsetter for minst tilsvarende beløp som oljeindustrien.
Så det blir samme regla her.

En som finner meget effektive middler, kanskje ved en tilfeldighet, under et tilfelle hvor han genuint vil hjelpe noen som lider, uten og tjene noe på det selv. Det være seg innen energi eller medisin, har ingen mulighet til og komme gjennom med oppdagelsen.
Hei vent! Vi har jo internett nå, hvor konspirasjonsteorister kan bedrive terror med bare noen få tastetrykk.

Det er forslått begrensninger på internett nå, under “pandemien” siden så mange vil være sykmeldte og ha mulighet til være hjemme og surfe, de frykter vel overbelastning?

Skal vi opprettholde dagen energimodell og matkultur ser det ikke ut som noe annet nytter enn og begrense befolkningen, selv om vi allerede har en synkende befolkningsvekst grunnet forurensning og lavere fertilitet.

Large Hydron Collider`n i Cern, har kostet rundt 300 milliarder dollar bare og bygge.
HAARP anleggene rundt om i verden minst like mye.
Førstnevnte sies og brukes til og finne svaret på opprinnelsen.
Trodde det var Adam og Eva?

Med HAARP kan man kontrollere været, skape jordskjelv, og lyn med større kraft enn noen Atombombe, lyn med hundrevis av ganger større energi enn natulige lyn, 40 til 50 nedslag pr. sekund.

HAARP kan dytte Jorden`s ionosfære som beskytter oss mot kosmisk strålning og solstormer, til en større avstand fra jordoverflaten, vakuum skapes i atmosfæren og luft rusher inn for og fylle dette.

HAARP kan også varme opp ionosfæren til 1600 grader C. men dette gjør jo også Sola!
Eller blåse hull i ionosfæren, men dette vil tette seg som når man trekker hånden opp fra vannet, tror man.

HAARP kan sende ut høye eller lave frekvenser, hvis den tunes til Jordens frekvens kan den revne hele Jorden.
Ved 4 hz ligger den på samme frekvens som hjernen har når vi sover, men den er som sagt trinnløst regulerbar i frekvens.

HAARP kan avfotografere hele Jordoverflaten, selv tuneller oljeforekomster, gull, og mineraler synes ved forskjellige frekvenser.
All informasjonen mates inn i en computer,
Nesten like imponerende som HAARP.

Mulighetene er enorme, men hva er vitsen?
Universets minste “partikkel” kommer de aldri til og finne, siden den er uendelig liten, vakumet har en repeterende, fluxende struktur, dette er kjent nå, men ikke spennede nok for massemedia.
Været har heller ikke blitt spesiellt bedre.

Er vel ikke mange sladreblad og skremselspropaganda avislesere som fortsatt gidder henge med nå.

Historien, er den virkelig slik vi har blitt fortalt?
Har ikke Vatikanet, verdensregjeringer, Presidenter, frimurere, konge, keiserhus verdensbanker, kirker og moskeer viten og hemmeligheter de ikke vil dele med oss?

Selvfølgelig ikke! Ingen hemmeligheter som kan skade oss hvertfall, de innrømmet jo ikke engang at Jorden var rund før på 1300 tallet, før det brant de folk og bøker på bålet for og fare med slikt sludder.

Sannheten er at overnevnte står bak alle kriger og konflikter, narkotikaomsetning og etnisk renskning, sultkatastrofer og terrorhandlinger for og ha unnskyldning til og slavebinde folk yttligere.

En fordel om vi ikke orker lese så mye, eller tvile på virkeligheten vi blir vist i nyhetene.
Folk i andre land er klin gærne!
Serlig etter teppebombing med urent atomavfall og døde familier.

Kan jo bli deprimert av og tenke på sånt som dette!
La det være, vi får ikke gjort noe med det allikevel.
Politikerne våre som er årsaken til situasjonen får ta seg av det.
Politikk er så komplisert!
Jeg får ta og se på NRK i kveld for og finne ut om dette virkelig kan være sant, sa ikke noe på TV2 i går hvertfall, nei faen! Jeg skal jo på Landskamp for helvete – får ta det siden hvis jeg får tid.

Dette er det samme hvermansen i de landene vi frykter driver med.
Majoriteten vil bare ha fred for seg og familien.

En sannhet til, NWO leter febrilsk etter unnskyldning for og utvide konflikten i Midtøsten, dette er avgjørende for opprettholdelse av verdensøkonomien.
Forventer en terroraksjon, hvor slemmingene skal få skylden, slik at det ikke nytter med annet enn og bombe dem.

Hvis vi tør å se sannheten i øynene, kan vi faktisk løse denne situasjonen til alles beste.
De som ikke kan gjøre mer, får bare be til sin Gud og fortelle at innerst inne er vi egentlig gode, vi hater ikke de andre, vi er bare litt redd dem.

Nei faen! Nevnte jeg Gud, nå blir det spetakkel! Nå avslørte jeg at det har tilta for meg.
Men, det samme gjør jo alle Amerikanske presidenter.

Pl pl Lehman

Ståle Johansen
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
13 år siden

Ble visst litt langt :)
Kjøp MMS 1 og MMS 2 var budskapet, hverken vaksinegift, svartedauen eller svineinfluensa biter da,
Samme hva dustelegene og Dagbladet sier.
Bruksanvisning:

http://jimhumble.biz/

Og ikke la noen forby dette!

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
13 år siden

I Nettavisens oppslag 18. november om vaksineaksjonen
http://www.nettavisen.no/nyheter/article2760283.ece
får Folkehelseinstituttets direktør Geir Stene-Larsen slippe til orde med ordene: «Vi… anbefaler alle nordmenn å vaksinere seg».

Her burde Stene-Larsen helt klart ha lagt inn forbeholdet: «Med unntak av de som har gjennomlevd svineinfluensaen, da de vil ha opparbeidet naturlig immunitet og ikke vil ha behov for noe vaksine».

Ifølge FHI’s egne tall har hundretusener av nordmenn gjennomlevd svineinfluensaen og følgelig opparbeidet naturlig immunitet. Såvidt meg bekjent har FHI eller helsemyndighetene ikke etablert noen form for system for registrering av gjennomlevd sykdom, noe som også ville ha vært naturlig i forhold til vaksineregistrering. (F.eks. ved at en Y i vaksineregisteret innebærer gjennomlevd sykdom, mao. naturlig immunitet og ikke behov for vaksine).

Dette er nok en bekreftelse på bevisene i artikkelen som viser at Folkehelseinstituttets hovedhensikt hele tiden har vært «To vaccin’em all !»

Reidun Carstens
Forfatter
13 år siden

Veldig flott innlegg Hans.

Jeg er ikke i tvil om at dette er planlagt og at viruset er framstilt i laboratorium.
Ironisk nok dukker navnet Rockefeller ( Rockefeller Trust ) mistenkelig mange ganger op i svært suspekte sammenhenger og ligner svært på et kriminelt syndikat.
Dr. Leonard Horowitz har sammen men journalisten Sherri Kane publisert dette :
http://www.fourwinds10.com/siterun_data/health/disease/news.php?q=1253244681

De fleste av leserne på Nyhetsspeilet vet vel at Norsk Folkehelseinstitutt mottar ukjente antall millioner hvert år fra samme stiftelse i USA og at det var via donasjoner Rockefeller finansierte FHI.

Våre helsemyndigheter arbeider ikke for å fremme norsk helse.
De er i lomma på Den medisinske Mafia ! Kjøpt og betalt !
Norske myndigheter har også gitt tillatelse til at spedbarn fra 0 – 6 måneder skal få være prøvekaniner for GlaxoSmithKline da barna skal få svineinfluensavaksine. Noe Hjelvin er GSK påstår er helt trygt.
Det er kvalmende, hårreisende og mer enn urovekkende at våre myndigheter gir klarsignal for disse testene.
Det er en regelrett løgn at disse vaksinene er ufarlige, og jeg er stygt redd for at mange bivrikninger og eventuelle dødsfall vil bli bortforklart.
Kvikksølv ødelegger neuronenes utvikling, og fremprovoserer skader på nervesystemet hos fostre, småbarn og barn. Kvikksølvet hindrer dannelsen av myelin, som er en fettsubstans som isolerer nervebanene fra hverandre. Myelin dannes etter fødselen, i de tidlige leveårene. Dette kan sammenlignes med plast som isolerer ledninger som leder elektrisitet. I tilfeller hvor metalltrådene fra ledninger med manglende/ødelagt beskyttelse kommer i kontakt med hverandre, vil det skapes forstyrrelser i hele systemet.

Tilstedeværelsen av aluminium og kvikksølv i organismen hemmer/ødelegger myelin-isoleringen mellom de ulike nervebanene, noe som muliggjør utidig «krysskontakt» («random crosstalk») mellom uisolerte nevroner/nervebaner som ikke må komme i kontakt med hverandre.
Kvikksølv benyttes som et konserveringsmiddel for innholdet i vaksiner. I og med at kvikksølv er et giftstoff, vil det ikke fungere for å konservere etter hensikten. Et hensiktsmessig konserveringsmiddel kan ikke være et giftstoff. En effekt av å få kvikksølv inn i kroppen er at det bidrar til å åpne blod-hjerne-barrieren (the blood-brain barrier) som bidrar til å sørge for at de fleste stoffer holdes utenfor hjernen. Denne barrieren er ikke ferdig utviklet før individet er utvokst.
Andre effekter av å få kvikksølv i kroppen er at myelindannelsen forstyrres. Nerveceller er spesielt følsomme for kvikksølv og kvikksølvmolekyler, og har en tendens til å bli værende («locked in») i nerveceller.

evilbug
evilbug
Abonnent
13 år siden

Nå har jeg for første gang gått litt igjennom den »informasjonen» FHI gir, og jeg kan ikke finne annet enn »krysslinking» av undersøkelser og påstander mellom WHO, »eksperter» og farmasøytindustrien.
De har altså greid å skape en hel »virkelighet» basert på løgn og/eller ubeviselige påstander, med hockey stick grafer a-la Gore og andre fargerike fallossymboler.
Jiiiises…
Kanskje jeg skulle saksøke FHI for bortkastet tid, noe som jeg på forhånd tenkte at det kunne komme til å bli…

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  evilbug
13 år siden

Dem er allerede blitt anmeldt av Kjetil-gjengen… :)

Så du kan bare ta det helt med ro. Nå er det opp til Jus-departementer, og hvordan de behandler denne saken….

Herman Berge
Forfatter
13 år siden

Artiklene om Svineinfluensa på Nyhetsspeilet har fått bl.a. Dagbladet til å forlate sine journalistiske prinsipper, hvor de i sitt arbeid med å dempe (eller legge lokk på) en nødvendig kritisk debatt, har hentet inn det beste brannslukkingsaparatet Norge har for hånden; Amenuensis Asbjørn Dyrendal. I Dagbladets artikkel: ” Tror verken på vaksiner eller terrorangrepene” (191109) uttaler Dyrendal følgende:

«Dette er et nokså kjent konspiratorisk miljø som også er knyttet til alternativ medisin. De har gjerne både økonomiske og ideologiske interesser som ligger helt på siden av det som er virkeligheten for oss som forholder oss til vitenskapelig forskning, sier Dyrendal til Dagbladet.»

Dyrendals etter hvert så robotaktige fremstilling har minst én ting til felles med legemiddelindustriens piller; den er ment å passe for alle (konspirasjoner), i alle situasjoner. Mer er det egentlig ikke å si om Dyrendals oppdrag.

Selv om det har liten hensikt å gi seg i kast mot et brannslukkingsapparat (man blir våt eller hvit uansett), vil jeg likevel gi en liten kommentar til Dyrendals påstand om egen fortreffelighet og vitenskapelig forskning:

Legevitenskapen er fremdeles ikke vitenskapelig bevist. I 1978 gjennomførte Office of Technology Assessement (direktoratet for teknologisk vurdering) en større undersøkelse av legevitenskapen og fremla resultatene for Den Amerikanske Kongress. Konklusjonen var at 80-90% av de behandlinger som legevitenskapen benyttet ikke var blitt dokumentert gjennom klinisk kontrollerende undersøkelser. Det vil altså si at legene i vidt omfang brukte disse behandlingene – og underviste i disse – uten den minste vitenskapelig bevisførsel. Dette skulle da bety at størstedelen av de medisinske behandlingene som foretas ikke har noen som helst vitenskapelig bakgrunn (materialet er hentet fra ”Medisinens Mafia” av Dr. Guylaine Lanctôt).

Virkeligheten for de (også Dyrendal) som forholder seg til vitenskapelig forskning er derfor den at medisinsk behandling i det store og hele ikke bygger på vitenskapelig forskning. Det var jo leit å vite.

Leger har lært seg å stille diagnoser ut fra hva de har lært på skolen, hva leger før dem har sett, hva de selv har sett tidligere (empiri), hva de nå ser (eller rettere; hva de tror de ser), og behandler med det hovedmål å fjerne symptomet (amputasjoner m.v.) uten å spørre: Hva var den «egentlige» årsaken til tilstanden? Årsaken til at leger ikke stiller dette viktige spørsmålet, er at de allerede vet svaret: De vil likevel aldri finne ut av det, for de har aldri lært å lete etter ”den første årsak” basert på vitenskapelige metoder. Ta forkjølelse, senebetennelse eller Parkinson. Spør en lege om årsaken og han vil svare: Du er blitt smittet av en som hadde forkjølelse (empiri), du har jobbet for intenst uten variasjon (empiri), dine hjerneceller har begynt å oppføre seg annerledes (empiri). ”Den første årsak» til disse ugreiene i vår kropp har legen derimot intet svar på.

Dere må lese mer om Louis Pesteur og Antoine Béchamp. Dette kan være begynnelsen til noe nytt for dere. Pasteur og hans tilhengere tror på en ytre fiende (bakterie-teorien, dagens skolemedisin) ; derfor vaksine. Béchamp tror på en indre balanse (celle-teorien), derfor selvreparasjon. Pasteurs teori vant igjennom, mens knapt nok noen vet hvem Béchamp er. Ikke underlig forresten, idet Pasteurs teori ville skape legemiddelindustri og en enorm omsetning, mens Béchamps teori bare ville gjøre deg frisk gjennom egne handlinger.

Pasteur mener at mennesker, når de er blitt – la oss si – influensasyke, er blitt utsatt for et ytre virusangrep; Smitte. Den samme tanke gjelder for forkjølelse. Begge tilstander har altså oppstått som følge av en virusinfeksjon etter et ytre virusangrep. Hold på denne tanken mens dere stiller dere følgende enkle spørsmål: Kan jeg bli forkjølt ved å sitte helt alene for lenge i snøen eller i en bil med aircondition på fullt? Svaret er ja. Men hva da med fraværet av en smittekilde? Hvor kom plutselig dette viruset fra? Pasteur sier; utenfra (uten egentlig å ha behov for å tenke seg om), mens Béchamp sier; som et resultat av indre forstyrrelser. Hva er mest plausibelt av disse to svarene? Begge kan ikke være riktige, bare så det er klart.

Jeg nevner også i samme slengen at Lobotomi på ingen måte er en vitenskap, men derimot en egenterapi for psykopater. Det er nok mange Mengele’r rundt omkring, og de nyter selvsagt godt av den terapi de har skapt for seg selv.

Nyhetsspeilets artikler om Svineinfluensaen og dens bakmenn, heriblant Gaarders artikkel, er en viktig del av en åpenbart nødvendig kritisk debatt som Norske myndigheter og deres medier, av grunner jeg ikke trenger å komme inn på her, ikke ønsker at skal debatteres. En slik reaksjon som vi finner i Dagbladet i dag, gir sterke signaler om hvor viktig denne debatten omkring ”Vaksine – Helsebringende eller helsesvekkende?” – er.

Og helt til slutt:
Årsaken til at folk blir syke av stadig nye sykdommer, kan – sett i lys av Béchamps teori – være at den generelle folkehelse er blitt redusert som følge av over 150 år med unødvendig og helsesvekkende vaksinasjoner. Det var bl.a. ikke registrert polio-epidemier før mot slutten av 1800-tallet, altså lenge etter at vaksinasjonsvirksomheten for alvor var blitt iverksatt mot slutten av 1700-tallet. Polio ble første gang registrert som en egen tilstand i 1840.

Min kommentar kan (for noen) ved første øyekast synes som en rød klut eller i hvert fall en håpløs konspirasjonsteori, men la ikke det stoppe deg fra å tenke over det som jeg har nevnt her, og – som alltid – før dere konkluderer bør dere lese litt mer om emnet. Start gjerne med Pasteur og Béchamp.

Herman J Berge

Otto
Abonnent
Svar til  Herman Berge
13 år siden

Innlegget var såpass interessant at jeg måtte se meg litt rundt, og fant følgende, Herman J. Berge, på tur http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=76#M5040 , Domstolen, den nakne keisers høyborg http://www.rettsnorge.no/artikler/2007/Desember/081207_Domstolen_Den_Nakne_Keisers_Hoyborg.htm

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  Herman Berge
13 år siden

Hva med heldige Larry Silverstein? og Bigpharma?

Hva noen skulle tjene på kollodialt sølv, t-skjorter og dvder blir jo peanøtter i forhold.

Asbjørn Dyrendal er en trist skikkelse, jeg synes virkelig synd på fyren.

Otto
Abonnent
Svar til  Herman Berge
13 år siden

Sitat: ‘Ikke underlig forresten, idet Pasteurs teori ville skape legemiddelindustri og en enorm omsetning, mens Béchamps teori bare ville gjøre deg frisk gjennom egne handlinger’. Dagens farmasiregime ble etablert ved kupp, kommersielt og politisk godt planlagt, How the Rockefellers took control of the US medical system, Flexner Report http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1357&start=276#M4628 .

Leo Sayer – The Dancer http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1320&start=26#M5044 , Suzi Quatro & Leo Sayer http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1320&start=26#M5045 .

NightHawk
NightHawk
Abonnent
13 år siden

Synes dere går over streken her folkens…

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  NightHawk
13 år siden

Bla bla & BLAAAH!!
Du krysset akkurat the point of no return selv, ved å poste yttringer om den imaginære »streken» din.

NightHawk
NightHawk
Abonnent
Svar til  evilbug
13 år siden

Slike ytringer gir ingen respekt og gir ikke rom for noe seriøst. Det jeg ser etter er riktig dokumentasjon, men noe av dette som blir sagt her er rent oppspinn.

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  NightHawk
13 år siden

»Synes dere går over streken her folkens… »

Synes du virkelig dette er noe bedre når du får tenkt deg litt om? Meningsfulle innlegg gir svært ofte meningsfulle tilsvar og vise versa.

Pass deg, ellers kommer Tusjen og tar deg.

NightHawk
NightHawk
Abonnent
Svar til  evilbug
13 år siden

Alle har rett til sin egen mening. Når dette nettstedet er åpent for alle kan du ikke regne med at alle er enig med deg. Jeg liker mye som står skrevet her på Nyhetsspeilet.no, men bruker min rett til å ytre meg når jeg mener noe annet.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

«Stoltenberg: – Vi er for syke i Norge »
«- Vi har den høyeste levealderen i verden, den høyeste levestandarden og de høyeste helseutgiftene i verden. Samtidig har vi det høyeste sykefraværet, ja ikke bare det; det er økende. Da må vi gjøre noe, sier statsministeren.»
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=592381

Ikke rart når søstra di driver med massevaksinasjon av hele den norske befolkningen, herr Statsminister… :D

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
13 år siden

Svært mange har nå rapportert at de er blitt sykmeldt etter å ha fått svinesprøyta Pandemrix.

Det virker som myndighetene ønsker å holde dette økende vaksineskapte sykefraværet skjult. Er det ikke rart – eller kanskje er det slett ikke rart nå som vi har sett hvordan myndighetene tenker ?

Husk at sykefraværet var helt normalt fra svine flu brøt ut iMex. i april og til masse-vaksi. begynte i oktober. Sykefraværet har ikke vært noe problem i forbindelse med svineinfluensa – ikke før vaksinasjonene kom…

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden
Askeladden
Askeladden
Abonnent
13 år siden

Ser at Armin ble sensurert i sann Sovjet stil på Dagbladet.

Ta det ikke ille opp Armin, dette skader dem mere enn det skader din sak, seieren er innen rekkevidde.

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  Askeladden
13 år siden

Det var vel kanskje fordi Armin virket »litt» sint? Kan ikke ha noen som forstyrrer den store lykkeligheta vi alle skal føle, nå som vi får »gratis» vaksiner av Statan og greier veyyu.
Jeg ringte dessuten DB’s redaksjon i dag og ga dem en klask for den utrolig »gode» journalistikken de fører på huset. Den var så »god» at den ikke engang fungerte som elendig fremført propaganda.
Det går ikke an å synke noe lavere enn det der…
I tillegg fikk jeg lagt frem at jeg ALDRI mer kommer til å kjøpe den blekka de selger.

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  evilbug
13 år siden

Jeg vet ikke hva »veyyu» betyr, men muligens: vettu.

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  evilbug
13 år siden

Det resonnerte vel litt for masse sannhet til at demonene kunne føle seg komfortable.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  evilbug
13 år siden

Jeg tror disse «godt betalte» folka i DB lagde denne artikkelen mot NS, bare for å provesere medlemmene her til å skrive der, slik at det negative bildet av konspirasjonsteoritikere forsterkes foran den etablerte media!

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

En ting som i alle fall er sikkert, er at media voldtar begrepet »konspirasjonsteoretikere» og få det til å virke som noe helt nøtters, enda konspirasjoner og konspirasjonsteorier er en helt verdagslig ting som alle har, eller kommer til, å delta i.
Selv det å planlegge og å bli enige om hva en skal ha til middag, sammen med familien, er jo faktisk en konspirasjon.

Men nå kommer det vel sikkert noen og skal fortelle meg »sannheten» om hva de to sammensatte ordene IKKE betyr.

hatlis
hatlis
Abonnent
13 år siden

Bare en relevant opplysning: Folkehelseinstituttet ble opprettet etter en donasjon fra Rockefellers.

GSM
GSM
Abonnent
13 år siden

http://www.pandemi.no ble opprettet i forbindelse med at man ville ha et opplysningsnettsted i frykt for at fugleinfluensaen skulle bli en verdensomspennende pandemi. Det ble den jo ikke. Men så klart, om man tolker fakta slik det passer seg er det klart man man presentere det som «bevis» på at svineinfluensaen er nok et godt planlagt overgrep fra myndighetene….

hatlis
hatlis
Abonnent
Svar til  GSM
13 år siden

Det blir spekulert om «svinevaksinen» faktisk reduserer immunforvaret i en viss tid og kanskje til og med gir de vaksinerte mindre motstandsdyktighet mot fugleinfluensaen. Noe som åpner for muligheten til at ett snarlig nytt utbrudd av fugleinfluensaen vil føre til den pandemi den muligens var ment å være.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  GSM
13 år siden

Tja, hva får deg GSM til å tro at ikke en «fugleinfluensapandemi» ville ha blitt iverksatt av akkurat de samme mørke kreftene med laboratoriefremstilt virus og massevaksinering i kjølvannet ? (Selv i «tyster-innlegget» datert desember i fjor var det vist til fugleinfluensavirus).

Hvordan tror du at farmasiselskapet Baxter (de som tok patent på vaksine mot svineinfluensa – de hadde vel kanskje vaksine mot fugleinfluensa fra før…) ble i besittelse av de 72 kg. med levende fuglevirus (antatt dødelighet 60%) som de blandet sammen med vanlig vaksine-sirup og leverte til flere europeiske land ?

Alternativ 1: Fugleinfluensaviruset ble sanket inn av lavtlønnede virussankere i jungelen i Laos i løpet av en 10-års periode.

Alternativ 2: (De farlige) fugleinfluensavirusene ble fremstilt av Baxters livsfarlige laboratorium.

Hva tror du hensikten med å dyrke frem fuglevirus i all hemmelighet kan ha vært, GSM ? Det er nå bevist at plantingen av fuglevirusene i vaksinene ikke kan ha vært et uhell og følgelig må ha blitt gjort med vilje og med onde hensikter (dette fordi denne episoden innebar brudd på Biosafety Level no. 3, det aller strengeste kravet innenfor farmasi, mikrobiologi og vaksinefremstilling).

GSM
GSM
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Alright, vil du dele med omverdenen hvor du har all denne hemmelige informasjonen din fra? Vilke mørke krefter?
Alternativ 1-2… hva er det du fabler om?
Hvorfor tror du fugleinfluensaen er konstruert?
Vilke hensikter noen kan ha hatt med å konstruere denne fugleinfluensaen gidder jeg ikke spekulere i, Jeg tror nemlig ikke fugleinfluensaen ble produsert på noen livsfarlige labratorier.. Hvem er det som har hevdet dette? Hvem har bevist at noen onde mennesker plantet viruset?

«Hvordan tror du at farmasiselskapet Baxter (de som tok patent på vaksine mot svineinfluensa – de hadde vel kanskje vaksine mot fugleinfluensa fra før…) ble i besittelse av de 72 kg. med levende fuglevirus (antatt dødelighet 60%) som de blandet sammen med vanlig vaksine-sirup og leverte til flere europeiske land ?»

Er du seriøs? eller bedriver du avansert sarkasme? Hvor kommer 72kg fra? vaksine-sirup?

Nå forventer jeg veldokumenterte svar, med henvisninger til seriøse kilder, og ikke andre paranoia sider a’la denne, og youtube mockumentarys…

hatlis
hatlis
Abonnent
Svar til  GSM
13 år siden

Seriøse kilder? Uavhengige leger og forskeres resultater blir enten ignorert eller diskreditert.

Med 72Kg vaksine menes mengden. Som at 1L rent vann veier omtrentlig 1Kg. Jeg leste ett sted det var snakk om 13.000 doser, mens på linken her http://rikstelegrafen.wordpress.com/2009/05/05/svineinfluensa-skapt-med-baktanker/ sies det kun en forsendelse til 18 land.

En uavhengig lege eller forsker sitter normalt ikke på ressurser i nærheten av hva leger sponset av legemiddelindustrien gjør. Men på drcarley.com har en lege samlet vaksinasjons dokumentasjon med linker til flere offisielle sider.

Jeg hadde flere linker til «seriøse» sites, men finner dem ikke i farten. Om du selv leter litt vil du raskt finne pålitelige kilder.

GSM
GSM
Abonnent
Svar til  GSM
13 år siden

72kg levende virus står der.. Å linke til en blog er ikke å henvise til en kilde, om du hadde giddet å undersøke påstandene i bloggen ville du oppdaget at den bare er en lang rekke av svada fra andre konspirasjons nettsider og historiske feil.. Og Dr carley er en kjent antivaksine fanatiker med kraftige personlighetsforstyrrelser som er fradømt legelisensen.. At hun praktiserte som barnelege for autistiske barn er skremmende..

vidar
vidar
Abonnent
Svar til  GSM
13 år siden

Jeg er enig i at det første punktet om at Folkehelseinstituttet har planlagt pandemien i lang tid er vel drøyt. jeg tror ikke FHI har direkte vonde intensjoner, jeg tror derimot at de er offer for manipulasjon fra høyere hold. som richard hoagland sier: «the lie is different at every level». FHIs «løgn» er at de stoler blindt på WHO uten at de ser noe kritikkverdig i at det er mange forbindelser mellom WHO og legemiddelindustrien. det finnes faktisk forskning som går imot FHIs egne synspunkter, men FHI velger å bare gi et ensidig bilde. FHI sier at de har gjort egne vurderinger, men dems ståsted viser at de bare taler legemiddelprodusentenes sak. det er utrolig naivt og mye mer kritikkverdig enn det du her påpeker.

hatlis
hatlis
Abonnent
Svar til  vidar
13 år siden

Det finnes en masse forskning av uavhengige (fra legemiddelindustrien) leger og forskere som sterkt advarer mot vaksiner generelt, men som ikke kommer frem i media.

« Forrige artikkel

Den gigantiske klimabløffen om CO2

Neste artikkel »

Er konspirasjonsforskere samfunnsfiender?

226
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x