Er konspirasjonsforskere samfunnsfiender?

6.8K visninger
9 minutter lesetid
120

ADL har lansert en ny kampanje mot sine politiske fiender i form av en større rapport som jevnstiller skepsis og mistro til regjeringen med “en giftig atmosfære av raseri”, som truer med å koke over i form av vold. Dette er spesielt rettet mot Alex Jones som “The Conspiracy King” og insinuerer at folk som er opprørt over Barack Obamas politikk er potensielle massemordere.

Av Alex Jones & Paul Joseph Watson, InfoWar.

[‘ADL of Bnai Brith’ er (Anti-Defamation League) en organisasjon med motto; “To stop the defamation of the Jewish people… to secure justice and fair treatment to all”. Organisasjonen er forholsvis anonym, men dens innflytelse er betydelig. Spesielt står den bak såkalte ‘hatlover’ i USA og i Europa, som gjør at en ikke kan si noe imot spesielle mennesker, mens andre kan en si det en vil imot]

Tonen i ADL’s hit stykke innebærer i utgangspunktet at Alex Jones og hans like er en slik trussel mot eliten at de bør fjernes fra samfunnet, som ironisk nok er akkurat slik Hitler håndterte sine politiske fiender i Nazi-Tyskland. ADL fester allegorisk en en gul stjerne på ‘konspiratører’, Oath Keepers, Tea Party demonstranter, og alle andre som tør uttrykke dissens i respons til økonomisk plyndring av landet eller Barack Obamas tyrannisk regjering agenda.

Og hva er det som ADL anser for å være kriterier for de som de påstår er innstilt på blodbadet og blodsutgytelse i fotsporene til politi morderen Richard Poplawski? En tro på at “Det er en konspirasjon av ondsinnede globalister som vil ta over verden og innføre en Ny Verdensorden (New World Order)”.

Så i all hovedsak ved å peke på det faktum at FNs generalsekretær Ban Ki-moon skriver op-eds for New York Times hvor han ber om “global governance” (globale myndigheter), og fremhever de hundrevis av mainstream nyheter som rapporter om fremdriften mot verdens regjering og en verdens valuta som publiseres hver eneste dag, gjør en farlig ekstremist og en crackpot i henhold til ADL.

En annen sinnsyk ytterligående tro i henhold til ADL er forestillingen om at «Konspiratoriske skikkelser som «internasjonale bankfolk” og enheter fra Federal Reserve til Council on Foreign Relations til Bilderberg-gruppen er engasjert i en rekke strategier for å overta (eller utvide sin makt over) regjeringen og strippe amerikanerne for deres rettigheter.”

Riktig, å tro at mektige hemmelighetsfulle grupper som møtes i hemmelighet, grupper sammensatt av de mest innflytelsesrike makthavere på planeten, kunne snakke om måter å utvide sin makt på bekostning av det amerikanske folket er en annen “ytterliggående” tro som antyder at den enkelte med slike tanker er har planer om massemord.

ADL angrepet går utover den mislykkede elitens knep om å demonisere politiske motstandere av Obama som “rasistiske” og insinuere at de representerer et boblende understrøm av ekstremisme som venter på å eksplodere i form av drap på autoritets figurer.

Alex Jones. En av ADL's deklarerte samfunnsfiender
Alex Jones. En av ADL’s deklarerte samfunnsfiender

Den sanne betydningen av dette enorme hit stykke mot Alex Jones og patriot bevegelsen er at eliten har markant flyttet seg bort fra uvitenhet og latterliggjøring, og nå er direkte målrettet mot oss for eliminering – en effektiv nøytralisering av uønskede – ved å antyde vi ønsker å begå vold og bør derfor bli nøytralisert av myndighetene.

Det faktum at vi har hele tiden oppfordret om enhet og talt imot splittelse, og fremmet et fredelig budskap om ikke-vold, har gjort eliten rasende på grunn av at mens deres troverdighet har kollapset, har vår vokst i firsprang og over alle grenser – og som et resultat at deres agenda har begynt å bremse opp.

For første gang har ADL og deres gruppe anerkjent at grasrota har makt til å stoppe deres agenda for verdens regjering. Dette representerer en massiv merkbar forandring og beviser at vi har en viktig innflytelse, men fungerer også som en advarsel fordi det er strålende åpenbart at eliten nå er forpliktet til å ta oss ned, enten ved hjelp av karakter drap, set-ups, eller verre.

Globalistene er innstilt på å bakvaske oss som rasistisk, voldelig, galninger bestemt på blodsutgytelse – når de i virkeligheten er engasjert i desperat karakter drap fordi de blir skrekkslagen av de antall av mennesker vi vekker opp til deres tyranni.

Dette er ikke det eneste motiv ADL har i forsøket på å argumentere at det er horder av sinte amerikanere som venter på å begå vold. Som den jødiske forskeren Norman G. Finkelstein avslører i sin globale bestselger ‘The Holocaust Industry’, så har etableringen av sionistiske organisasjoner som ADL plyndret milliarder ved å skape den oppfatningen at det er horder av ekstremistiske hat kriminelle overalt som trenger å bli håndtert av myndighetene. ADL må skape fiender og spøkelser der ingen finnes for å rettferdiggjøre sin egen eksistens og å fortsette å tiltrekke seg finansiering.

Nå som den globale antisemittismen er på hell, har ADL vedtatt å ustanselig skape frykt om “konspiratører” og amerikanske skattebetalere som bare uttrykker sinne om hvordan de har blitt økonomisk voldtatt av multi-billion dollar bailouts og den fortsatte plyndring av økonomien av private sentralbanker og offshore karteller.

ADL Rapporten, som har vært etterapet av Jerusalem Post og CBS News, er tung på insinuasjon selv om den er sørgelig fattig på alle harde bevis for å bekrefte sin påstand om at politisk rettighetsløse amerikanere planlegger å begå vold.

Det eneste konkrete eksempel de kan mønstre er at av politimorderen Richard Poplawski, som ADL hevder ble bedt om å plaffe ned Pittsburgh Police Bureau offiserer etter sin omfavnelse av “konspirasjonsteorier”. I virkeligheten ble den tragiske hendelsen utløst av en famile tvist etter Poplawski mor satte politiet på ham fordi hunden hans hadde urinerte på gulvet. Poplawski hadde ikke satt seg fore å drepe politiet fordi han trodde på “konspirasjonsteorier”, men det stoppet ikke ADL og andre å skammelig utnytte den tragiske episoden i et krasst forsøk på å demonisere sine politiske motstandere.

Fra når de bestemte seg å starte, tok ADL opp at Poplawski hadde postet noen kommentarer om Infowars, og i dagene etter at skytingen var opptatt med å mikse sine egne konspirasjonsteorier om hvordan blodbadet var inspirert av Poplawski’s ekstremistiske synspunkter og hans kobling med Alex Jones.

Men i sine kommentarer hadde politi morderen faktisk uttrykt motstand til Alex Jones anti-rasistiske politiske synspunkt og oppfordret andre til å være mistenksom til Jones’ motiver i å bringe folk av alle raser sammen for å stå opp mot tyranni og korrupsjon. Etter at utallige andre blogger og nettsteder koke suppe på samme bakvaskelser, har flere inkludert Raw Story og Daily Kos senere utstedt dementier, bekrefter at Poplawski ideologi var i opposisjon til de forfektet av Jones.

Selv bortsett fra det faktum at Poplawski var en kritiker, ikke en tilhenger av Jones, la oss anta at en ivrig tilhenger av Barack Obama går ut og begår en forbrytelse – betyr det at Obama selv har skylda? ADL’s patetiske skyld-ved-kobling (guilt-by-association) bakvaskelse klarer ikke engang overleve den enkleste gransking.

Dette var ikke første gang at ADL har forsøkt å klassifisere Alex Jones og hans nettsteder som hat materiale. For flere år siden de prøvde de et lignende stunt og ble senere tvunget til å gi seg og trekke tilbake sine uttalelser etter at Jones sendte dem et brev som informerer dem om at deres ærekrenkende beskyldninger var injurierende

Det er også bemerkelsesverdig at klare bevis peker mot ADL til å ha hatt en betydelig innflytelse i skrivingen av den kontroversielle MIAC rapporten, som likestiller Ron Paul-tilhengere, frihetselskende mennesker og folk som viser politisk budskap på støtfanger klistremerker med innenlandske terrorister og hat grupper. Rapporten måtte senere helt trekkes tilbake etter mange ulike parter truet med søksmål på basis av rapportens latterlige påstander om at tredjepart politiske kandidater Ron Paul, Bob Barr og Chuck Baldwin var en eller annen måte knyttet sammen med hvite supremacists og folk som OKC bomber Timothy McVeigh og Olympic Park bomber Eric Rudolph.

Det eneste andre tynne eksempel ADL kan grave opp i et forsøk på å demonisere patriot bevegelsen som potensielt voldelig er historien om Nancy Genovese, en “New York kvinne med hvilket konspiratorisk trossystemer førte til at hun ble arrestert for eiendomskrenking på en Air National Guard base” angir ADL rapporten.

I en annen del av rapporten, er ADL tvunget til å si at Genovese var “angivelig eiendomsovertreder” på en nærliggende Air National Guard base, fordi, som rapporten sier, Genovese ikke var eiendomsovertreder i det hele tatt siden hun var “utenfor Gabreskie Airport ANG facility,” da hun ble arrestert. Rapporten fikserer også på det faktum at Genovese eide våpen til tross for at de var lovlig registrert og Genovese hadde ikke noe tidligere [kriminelt] rulleblad.

Summen av Genovese sin forbrytelse var i hovedsak å ta bilder av en militærbase fra offentlig eiendom. Det ADL insinuerer er at dette tilsvarer forestillingen om at Genovese planla en slags voldsomheter påvirket av “konspirasjonsteorier”, når ingen slike motiv kan bevises å eksistere.

Den overfladiske kunnskap om andre eksempler som ADL siterer for å argumentere for sin sak, består av off-hand kommentarer på Infowars og Prison Planet nettsteder laget som svar på historier om politiets brutalitet. I hver sak, vage trusler om gjengjeldelse som ikke førte til noe som helst, men det stopper ikke ADL fra å fremheve dem som tegn på en dødelig orgie av vold som venter på å eksplodere.

Lignende voldshandling var merkbart manglende da en Southern Poverty Law Center talsmann la igjen igjen kommentarer på SPLC nettstedet hvor han annonserer for Alex Jones å bli henrettet.

Selvfølgelig, ironien bak elitens stadig påkalling av innenlandsk terrorisme og jevnføre den med den patriotiske bevegelsen, ligger i at alle de store voldshandlinger i forbindelse med militsia bevegelsen på 1990-tallet ble begått av regjeringen og føderale agenter.

Det var en FBI snikskytter som drepte Randy Weaver’s sønn og hans kone mens hun holdt deres 10 måneder gamle baby mens hun løp i dekning under Ruby Ridge standoff i 1992.

Det var BATF som brente Branch Davidian ranchen til jorden og drepte sytti-seks personer, inkludert mer enn 20 barn og to gravide kvinner under Waco-massakren i 1993.

Og det var FBI-tjenestemenn på høyt nivå som forberedte Oklahoma City bomber Timothy McVeigh i oppkjøringen til bombingen av Alfred P. Murrah bygningen i 1995.

McVeigh’s medskyldige Terry Nichols’ avslører at McVeigh ble styrt av en FBI tjenestemann på høyt nivå støttes av en mengde bevis som beviser McVeigh ikke handlet alene, og at myndighetene hadde tidlige advarsler og ble medskyldige i bombingen.

Dette er den sanne historien om “innenlandsk terrorisme» og militsia bevegelsen. I hvert tilfelle har terrorisme vært utført av regjeringen og militsen bevegelsen eller den patriotiske bevegelsen enten har vært ofre eller patsies, men ikke forvent at ADL skal erkjenne det faktum.

Og nå de gode nyhetene – hvis eliten så fort mister troverdighet og deres agenda er å drøye til et punkt der de må flytte i tungt artilleri for å offensivt angripe en relativt ukjent Texas radio talk show-vert, så det kan ikke være tvil at vi har en massiv påvirkning.

Til tross for at det militær-industrielle komplekset eier og kontrollerer hver eneste mainstream media stasjon i Amerika, alliert med viltvoksende propaganda programmene og milliarder av dollar i ‘fake news’ de produserer, taper de likevel kampen om hodet til det amerikanske folk til en forholdsvis rag-tag gruppe av alternative medier på Internett. Dette er hvorfor de må ty til slike enorme men håpløst spinkle demoniserings kampanjer for å skape en kald atmosfære og hindre at flere folk kommer over på vår side.

Ved å beskrive våre politiske synspunkter som tegn på voldelige ekstremister, prøver ADL og deres grupper desperat å hindre flere mennesker fra å bli med i våre rekker, og bli informert.

Faktum er, det kommer bare ikke til å fungere. Eliten har mistet all troverdighet og ved å angripe oss får det bare til å se bedre ut – det bekrefter alt vi sier som riktig. Hvis vi ikke var en slik trussel mot elitens agenda da ville de ignorert oss. Vi tar antiluftskyts og dette betyr at vi må ha gjort den nye verdensorden redd.

Nivåene de blir tvunget til å gå til i et forsøk på å dempe vår innflytelse fra arenaen for politisk diskurs bare viser hvor svak deres posisjon er, og hvor mye trøbbel deres agenda nå er i.

Ved å addressere ADL og deres tilhengere direkte, sier vi dette; Folket er klokt nok til å gjennomskue spillet ditt – din patetiske og intetsigende smørje om hvite supremacists og voldelige ekstremister kan ha funket på 1990-tallet, men dette er et nytt århundre og en ny æra – æraen hvor menneskeheten tar tilbake sin åndelig uavhengighet og frihet fra blod-suger parasitter som deg som har forsøkt å knuse ytringsfriheten på hvert hjørne fordi du er skrekkslagen over at millioner av sjeler begynner nå å se den sanne naturen til hva du representerer.

Selv om du kanskje til slutt vil ta oss ned på hvilken måte du mener er nødvendig, er sannheten at ideene er skuddsikre, og vår arv vil leve videre gjennom de som kommer etter oss mens imperium av løgn og bedrag vil uunngåelig komme krasjende ned etter som verden går over inn i en ny tid for opplysning og kaster av kjeder av slaveriet pålagt menneskeheten av prosessen med den mørke agenda som du fronter for.

Kilde: www.infowars.com.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

120 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Seitasis
Seitasis
Abonnent
9 år siden

Kan være greit å få med seg noen andre viewpoints en våre egne, noen i USA ser verden slik:

Seitasis
Seitasis
Abonnent
9 år siden

Til dere som vet mer en meg, her er 2 utfordringer, kan noen klare å lage en enkel oversikt over falsk flagg aksjoner og en over konspirasjon teorier som har vist seg i ettertid å være korrekt. Denne linken er etter min mening for kompleks.
http://www.riseearth.com/2012/09/33-conspiracy-theories-that-turned-out.html

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Confederate Infowars: Alex Jones Loves Switzerland`s Prison Planet and Fascist Swiss Nazi Banks +

Quote: TYPICAL 5TH COLUMN SWISS SLEEPER CELL FROM THE OTHER CONFEDERACY IN THE ALPS AND MOTHERLAND OF THE CONFEDERATES AND THEIR TEMPLAR SLAVERY; Alex Jones is not a Jew, as so many people believe – no Jew would love the home of the Nazi banks. He`s Swiss and therefore never criticises neither the Jesuits nor the Vatican and the pope`s Swiss Guard. https://www.youtube.com/watch?v=CBVmpuMOYRo&list=UUvsye7V9psc-APX6wV1twLg https://www.youtube.com/watch?v=wqfNxIkPKRo

Prison for Giureh Sean Hross for making videos for truth and justice and for expressing his opinion + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1956&start=1

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

Avslør konspirasjonar i nytt rollespel

.. tilbake til 80-talet der alle absurde verdsteoriar er sanne.

http://www.gamer.no/artikler/avslor-konspirasjonar-i-nytt-rollespel/161991
Bra, ungdom liker spill, å lære ungdommen om konspirasjoner via spill kan ha endel positive sider, får håpe spillet slår ann.

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Who is Alex Jones really? Infowars, their swiss bank Octogon knights templar rotary freemason logo + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1908&start=1

Quote: OCTOGON AND THE SWISS NAZI TEMPLARS OF THE PHARISTOCRACY RULE THE WORLD, OWN THE US THROUGH THE BIS, AND THEY INFILTRATE EVERYTHING BEFORE TAKING OVER CONTROL – THIS THING GOES REAL DEEP. All credits to user «funkateer17″, who saw it, and told me about it.

For noen år siden observerte jeg en person i KKKK, dvs Ku Klux Klan klovn i det ordinære og kjente klovnekostymet, som hadde samme kroppsform og stemme som Alex Jones, og i ettertid er det dokumentert av Sean Hross at KKK, dvs KKKK, stammer fra Sveits nazi knights templar Octogon

Så langt er Octogon og Abel Danger super-tabuer, http://octogon.falconscafe.com & http://abeldanger.net

Menneske
Menneske
Abonnent
10 år siden

Er faktisk fundamentalt uenig med deg, Lars-Roger Moe

For det er vel lov, å tro at Gud står bak alle profetiene som har gått i oppfyllelse? Det er lov å tro at Bibelens koder, deriblant “skjøgen” passer veldig godt på den romersk katolske kirke?

Eller er det slik, at Nyhetsspeilet kun ønsker artikler og kommentarer fra de som tenker “annerledes”, og tror på “bevissthet, kosmos, og healing”?

For da er vel jeg såpass annerledes enn resten av dere, som ikke tror på dette. Da er vel jeg blant den minoritet som tror på Gud, og bør fjernes som upopulær kommentator. Eller hva slags linje har dere lagt dere på?
Tåler dere kritikk? Eller?

Ja, jeg er helt enig i forhold til fordelene med å sette ulike trosretninger opp mot hverandre. Min mot din, faktisk. Det du skriver til meg, er faktisk like så mye trosretning, som min. Ergo kommer vi ingen vei, for vi kan ikke bevise noe som helst. Dog finner jeg det besynderlig, ar Bibelens profetier omhandler 10 konger i ti regioner. Noe som ser ut til å oppfylles.
Guds egne ord, eller juks?

Kan dere på Nyhetssspeilet, dere profeter, bevise for meg, at dette er juks?

Eller?

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Menneske
10 år siden

Her bør du vel peke finger riktig vei. Hvordan kan man bevise noe for en som er låst til en tro og i tillegg er fundamentalt uenig. Vi har frihet til å velg, til og med frihet til å sette oss selv i fengsel, eller i Bibelsk språk å forbli i Egypt.

Exodus Slaughter Of The Innocents

Menneske
Menneske
Abonnent
10 år siden

Konspirasjonsforskere er etter min oppfatning “decoys” :

http://www.sneakboxdecoy.com/images/goldeneye_drake.jpg

…. så lenge de unnlater å fokusere på dette:

http://www.spirituallysmart.com/nwo.html

Fredsforskere som Johan Galtung, med sin inngående kjennskap til jødedommen og Zions vise protokoller.
Statsvitere og andre kjendis proffer.
De må gjerne være så smarte de bare vil for meg, men jeg tror man bommer fatalt, hvis man ikke har sitt hovedfokus på pavemakten/Den katolske kirke/EU

Jeg tror Nyhetsspeilet bommer, når de primært tar sikte på kazarstarene, jødene, og de store filantropiske organisasjoner og rikfamilier.

Min oppfatning er nå den, at uten kjennskap til Bibelens profetier, så vil man umulig kunne forstå romerkirkens maktposisjon i verden, og hvordan dette vil gå fremover for oss alle.

Hvordan kan jeg si dette, så hardnakket?
Jo, for hva jeg kan se, så har Bibelens profetier gått NØYAKTIG i oppfyllelse,på alle punkter hittil.

Utrolig!!!

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Menneske
10 år siden

Såvidt jeg kan se har også hpienes profeti gått nøyaktig i oppfyllelse, med unntak av den siste i rekken som ikke har hendt ennå. Uedeligheten lar seg ikke avgrense av menneskers trossystemer, og å sette tro opp mot tro er et av de eldste og mest brukte splitt-og-hersk verktøyene.

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

…those labeled “conspiracy theorists” appear to be saner than those who accept the official versions of contested events.

Recent studies by psychologists and social scientists in the US and UK suggest that contrary to mainstream media stereotypes,….

Additionally, the study found that so-called conspiracists discuss historical context (such as viewing the JFK assassination as a precedent for 9/11) more than anti-conspiracists. It also found that the so-called conspiracists to not like to be called “conspiracists” or “conspiracy theorists.”

“If I call you a conspiracy theorist, it matters little whether you have actually claimed that a conspiracy exists or whether you have simply raised an issue that I would rather avoid…
By labeling you, I strategically exclude you from the sphere where public speech, debate, and conflict occur.”
http://www.presstv.ir/detail/2013/07/12/313399/conspiracy-theorists-vs-govt-dupes/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

WATCH! ALEX-JONES-works-for-STRATFOR RELOAD FROM WORLDPHILOSOPHER101 https://www.youtube.com/watch?v=Td4hM54l7f4

Quote: Great Vid from My friend WorldPhilosopher101 and the mere mention of my name got him BLocked at ROCKETRADIO no doubt another DIRTY FAKE TRUTHER about to TAKE a F*CKING NOSEDIVE. NEXT. DOYOURSELF A FAVOR and consider all truthers DIRTY until they PROVE THEMSELVES NOT DIRTY by COVER STRATFOR AND HOAX NEWS. if they aint talking about that THEY ARE SHIT and this INCLUDES DR JUDY WOOD and PETE SANTILLI for not COVERING THAT HER FUCKING LAWYER is in DANBURY wtf IS THAT

Always something important missing in Alex Jones’ information, he, infowars.com, ignored http://abeldanger.net + when I sent it to them at least a year ago, many so-called truther people and organizations ignore the best intelligence, even in and on http://nyhetsspeilet.no

«Informativ e-post sendt John Færseth inklusive såkalte massemedia som nyhetstips ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/ekstrem-nettmobbing-av-nyhetsspeilets-forfattere/comment-page-6/#comment-94628

Eddvin
Eddvin
Abonnent
11 år siden

En meget engasjert Alex Jones i møte med Piers Morgan:
Om forbudet mot våpen i USA:
http://www.youtube.com/watch?v=AtyKofFih8Y
https://www.youtube.com/watch?v=Tf-i3Y5iRYo

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Waco falseflag massacre. Corrupt US government and mafia entities killed the adults and children in Waco to destroy evidence and witnesses of their pedophilia entrapment enterprise there http://www.google.no/search?q=waco+site%3Aabeldanger.net

Waco The Rules of Engagement http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=51#M3133

Otto
Abonnent
14 år siden
Otto
Abonnent
14 år siden

Konspirasjonsforskere, populær radiokanal i USA, The micro effect http://themicroeffect.com/

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Usedvanlig god artikkel for å være fra Aftenposten, men man må jo likevel si “velkommen etter”. De er jo alt for sent ute, de skriver jo bare det som “alle” nå likevel har forstått – det var ingen pandemi og WHO, FHI, myndighetene og pressen lurte store deler av befolkningen til å ta vaksineskvipet.

Otto
Abonnent
14 år siden

Det er oppsiktsvekkende at Alex Jones fokuserer mer på frykt enn på å identifisere aktuelle kriminelle med hensyn på å realisere straffeforfølgelse med beviser. Vurder dette, Alex Jones Honorary Member RSICC – Zionist Vatican Organization

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Et samtidsaktuelt og godt eksempel på forsøk på strafferettslig forfølgelse med beviser, Kellogg MindBox cat-bond threat to bomb Canada Line

Sitat: .. Our KSM agents have evidence that Kellogg alumni and Northwestern University faculty (images above) used MindBox cat-bond rules to recover debts for CO2e investors in FC-KU* crime scenes in America on 9/11 and the London Underground on 7/7. KSM notes Amec/Serco ran saboteur-vulnerability tests at both the 9/11 and 7/7 crime scenes, thereby allowing various CO2e investors in the $55 trillion Carbon Disclosure Project to recover delinquent debt by triggering MindBox cat bonds in simulated (?) bombing attacks. ..

Antar, ikke bekreftet, at følgende sak har første rettsmøte 19. januar 2010, Field McConnell v.s. Airline Pilots’ Assoc., Intl..

Vil dette og tilsvarende noen gang bli kommentert i norsk og internasjonal presse?, eller, hvor mye skal til før det blir kommentert i norsk og internasjonal presse?

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Videre utvikling i saken som er nevnt i første del av forrige post, CO2e Organized Crime – Stake through Warmist Heart

På landet lærte vi tidlig at det var nyttig å være konspirasjonsteoretikere, og vi lærte med omtanke andre det samme. Et av de beste eksemplene var å be byfolk slå lens på gjerdet som gikk rundt beiteområdet for krøttera. De fikk fort et ‘ping’, et ‘ping’ med relativt sterk strømstyrke, som blant annet lærte dem hvorfor dyra holdt seg innafor innhegninga, og de lærte på uforglemmelig vis hva en konspirasjon var og at det ofte var avgjørende å kjenne fakta for ikke å bli lurt, for ikke å få ubehag eller bli skadet. Når vi ble voksne kom erfaringa godt med når blant andre vaksinebander og børshaier begynte å gi oss gode råd.

Jonas
Jonas
Abonnent
14 år siden

ha ha ha ha. Fortsatt må man ha batteri for å drive den, hvorfor det? Hvis den flyttes så må den tilpasses nye omgivelser, ha ha ha. Snakk om tullball.

« Forrige artikkel

Beretningen om en planlagt pandemi

Neste artikkel »

Juks rundt global oppvarming

120
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x