Er konspirasjonsforskere samfunnsfiender?

6706 visninger
9 minutter lesetid
120

ADL har lansert en ny kampanje mot sine politiske fiender i form av en større rapport som jevnstiller skepsis og mistro til regjeringen med «en giftig atmosfære av raseri», som truer med å koke over i form av vold. Dette er spesielt rettet mot Alex Jones som «The Conspiracy King» og insinuerer at folk som er opprørt over Barack Obamas politikk er potensielle massemordere.

Av Alex Jones & Paul Joseph Watson, InfoWar.

[‘ADL of Bnai Brith’ er (Anti-Defamation League) en organisasjon med motto; «To stop the defamation of the Jewish people… to secure justice and fair treatment to all». Organisasjonen er forholsvis anonym, men dens innflytelse er betydelig. Spesielt står den bak såkalte ‘hatlover’ i USA og i Europa, som gjør at en ikke kan si noe imot spesielle mennesker, mens andre kan en si det en vil imot]

Tonen i ADL’s hit stykke innebærer i utgangspunktet at Alex Jones og hans like er en slik trussel mot eliten at de bør fjernes fra samfunnet, som ironisk nok er akkurat slik Hitler håndterte sine politiske fiender i Nazi-Tyskland. ADL fester allegorisk en en gul stjerne på ‘konspiratører’, Oath Keepers, Tea Party demonstranter, og alle andre som tør uttrykke dissens i respons til økonomisk plyndring av landet eller Barack Obamas tyrannisk regjering agenda.

Og hva er det som ADL anser for å være kriterier for de som de påstår er innstilt på blodbadet og blodsutgytelse i fotsporene til politi morderen Richard Poplawski? En tro på at «Det er en konspirasjon av ondsinnede globalister som vil ta over verden og innføre en Ny Verdensorden (New World Order)».

Så i all hovedsak ved å peke på det faktum at FNs generalsekretær Ban Ki-moon skriver op-eds for New York Times hvor han ber om «global governance» (globale myndigheter), og fremhever de hundrevis av mainstream nyheter som rapporter om fremdriften mot verdens regjering og en verdens valuta som publiseres hver eneste dag, gjør en farlig ekstremist og en crackpot i henhold til ADL.

En annen sinnsyk ytterligående tro i henhold til ADL er forestillingen om at «Konspiratoriske skikkelser som «internasjonale bankfolk» og enheter fra Federal Reserve til Council on Foreign Relations til Bilderberg-gruppen er engasjert i en rekke strategier for å overta (eller utvide sin makt over) regjeringen og strippe amerikanerne for deres rettigheter.»

Riktig, å tro at mektige hemmelighetsfulle grupper som møtes i hemmelighet, grupper sammensatt av de mest innflytelsesrike makthavere på planeten, kunne snakke om måter å utvide sin makt på bekostning av det amerikanske folket er en annen «ytterliggående» tro som antyder at den enkelte med slike tanker er har planer om massemord.

ADL angrepet går utover den mislykkede elitens knep om å demonisere politiske motstandere av Obama som «rasistiske» og insinuere at de representerer et boblende understrøm av ekstremisme som venter på å eksplodere i form av drap på autoritets figurer.

Alex Jones. En av ADL's deklarerte samfunnsfiender
Alex Jones. En av ADL’s deklarerte samfunnsfiender

Den sanne betydningen av dette enorme hit stykke mot Alex Jones og patriot bevegelsen er at eliten har markant flyttet seg bort fra uvitenhet og latterliggjøring, og nå er direkte målrettet mot oss for eliminering – en effektiv nøytralisering av uønskede – ved å antyde vi ønsker å begå vold og bør derfor bli nøytralisert av myndighetene.

Det faktum at vi har hele tiden oppfordret om enhet og talt imot splittelse, og fremmet et fredelig budskap om ikke-vold, har gjort eliten rasende på grunn av at mens deres troverdighet har kollapset, har vår vokst i firsprang og over alle grenser – og som et resultat at deres agenda har begynt å bremse opp.

For første gang har ADL og deres gruppe anerkjent at grasrota har makt til å stoppe deres agenda for verdens regjering. Dette representerer en massiv merkbar forandring og beviser at vi har en viktig innflytelse, men fungerer også som en advarsel fordi det er strålende åpenbart at eliten nå er forpliktet til å ta oss ned, enten ved hjelp av karakter drap, set-ups, eller verre.

Globalistene er innstilt på å bakvaske oss som rasistisk, voldelig, galninger bestemt på blodsutgytelse – når de i virkeligheten er engasjert i desperat karakter drap fordi de blir skrekkslagen av de antall av mennesker vi vekker opp til deres tyranni.

Dette er ikke det eneste motiv ADL har i forsøket på å argumentere at det er horder av sinte amerikanere som venter på å begå vold. Som den jødiske forskeren Norman G. Finkelstein avslører i sin globale bestselger ‘The Holocaust Industry’, så har etableringen av sionistiske organisasjoner som ADL plyndret milliarder ved å skape den oppfatningen at det er horder av ekstremistiske hat kriminelle overalt som trenger å bli håndtert av myndighetene. ADL må skape fiender og spøkelser der ingen finnes for å rettferdiggjøre sin egen eksistens og å fortsette å tiltrekke seg finansiering.

Nå som den globale antisemittismen er på hell, har ADL vedtatt å ustanselig skape frykt om «konspiratører» og amerikanske skattebetalere som bare uttrykker sinne om hvordan de har blitt økonomisk voldtatt av multi-billion dollar bailouts og den fortsatte plyndring av økonomien av private sentralbanker og offshore karteller.

ADL Rapporten, som har vært etterapet av Jerusalem Post og CBS News, er tung på insinuasjon selv om den er sørgelig fattig på alle harde bevis for å bekrefte sin påstand om at politisk rettighetsløse amerikanere planlegger å begå vold.

Det eneste konkrete eksempel de kan mønstre er at av politimorderen Richard Poplawski, som ADL hevder ble bedt om å plaffe ned Pittsburgh Police Bureau offiserer etter sin omfavnelse av «konspirasjonsteorier». I virkeligheten ble den tragiske hendelsen utløst av en famile tvist etter Poplawski mor satte politiet på ham fordi hunden hans hadde urinerte på gulvet. Poplawski hadde ikke satt seg fore å drepe politiet fordi han trodde på «konspirasjonsteorier», men det stoppet ikke ADL og andre å skammelig utnytte den tragiske episoden i et krasst forsøk på å demonisere sine politiske motstandere.

Fra når de bestemte seg å starte, tok ADL opp at Poplawski hadde postet noen kommentarer om Infowars, og i dagene etter at skytingen var opptatt med å mikse sine egne konspirasjonsteorier om hvordan blodbadet var inspirert av Poplawski’s ekstremistiske synspunkter og hans kobling med Alex Jones.

Men i sine kommentarer hadde politi morderen faktisk uttrykt motstand til Alex Jones anti-rasistiske politiske synspunkt og oppfordret andre til å være mistenksom til Jones’ motiver i å bringe folk av alle raser sammen for å stå opp mot tyranni og korrupsjon. Etter at utallige andre blogger og nettsteder koke suppe på samme bakvaskelser, har flere inkludert Raw Story og Daily Kos senere utstedt dementier, bekrefter at Poplawski ideologi var i opposisjon til de forfektet av Jones.

Selv bortsett fra det faktum at Poplawski var en kritiker, ikke en tilhenger av Jones, la oss anta at en ivrig tilhenger av Barack Obama går ut og begår en forbrytelse – betyr det at Obama selv har skylda? ADL’s patetiske skyld-ved-kobling (guilt-by-association) bakvaskelse klarer ikke engang overleve den enkleste gransking.

Dette var ikke første gang at ADL har forsøkt å klassifisere Alex Jones og hans nettsteder som hat materiale. For flere år siden de prøvde de et lignende stunt og ble senere tvunget til å gi seg og trekke tilbake sine uttalelser etter at Jones sendte dem et brev som informerer dem om at deres ærekrenkende beskyldninger var injurierende

Det er også bemerkelsesverdig at klare bevis peker mot ADL til å ha hatt en betydelig innflytelse i skrivingen av den kontroversielle MIAC rapporten, som likestiller Ron Paul-tilhengere, frihetselskende mennesker og folk som viser politisk budskap på støtfanger klistremerker med innenlandske terrorister og hat grupper. Rapporten måtte senere helt trekkes tilbake etter mange ulike parter truet med søksmål på basis av rapportens latterlige påstander om at tredjepart politiske kandidater Ron Paul, Bob Barr og Chuck Baldwin var en eller annen måte knyttet sammen med hvite supremacists og folk som OKC bomber Timothy McVeigh og Olympic Park bomber Eric Rudolph.

Det eneste andre tynne eksempel ADL kan grave opp i et forsøk på å demonisere patriot bevegelsen som potensielt voldelig er historien om Nancy Genovese, en «New York kvinne med hvilket konspiratorisk trossystemer førte til at hun ble arrestert for eiendomskrenking på en Air National Guard base» angir ADL rapporten.

I en annen del av rapporten, er ADL tvunget til å si at Genovese var «angivelig eiendomsovertreder» på en nærliggende Air National Guard base, fordi, som rapporten sier, Genovese ikke var eiendomsovertreder i det hele tatt siden hun var «utenfor Gabreskie Airport ANG facility,» da hun ble arrestert. Rapporten fikserer også på det faktum at Genovese eide våpen til tross for at de var lovlig registrert og Genovese hadde ikke noe tidligere [kriminelt] rulleblad.

Summen av Genovese sin forbrytelse var i hovedsak å ta bilder av en militærbase fra offentlig eiendom. Det ADL insinuerer er at dette tilsvarer forestillingen om at Genovese planla en slags voldsomheter påvirket av «konspirasjonsteorier», når ingen slike motiv kan bevises å eksistere.

Den overfladiske kunnskap om andre eksempler som ADL siterer for å argumentere for sin sak, består av off-hand kommentarer på Infowars og Prison Planet nettsteder laget som svar på historier om politiets brutalitet. I hver sak, vage trusler om gjengjeldelse som ikke førte til noe som helst, men det stopper ikke ADL fra å fremheve dem som tegn på en dødelig orgie av vold som venter på å eksplodere.

Lignende voldshandling var merkbart manglende da en Southern Poverty Law Center talsmann la igjen igjen kommentarer på SPLC nettstedet hvor han annonserer for Alex Jones å bli henrettet.

Selvfølgelig, ironien bak elitens stadig påkalling av innenlandsk terrorisme og jevnføre den med den patriotiske bevegelsen, ligger i at alle de store voldshandlinger i forbindelse med militsia bevegelsen på 1990-tallet ble begått av regjeringen og føderale agenter.

Det var en FBI snikskytter som drepte Randy Weaver’s sønn og hans kone mens hun holdt deres 10 måneder gamle baby mens hun løp i dekning under Ruby Ridge standoff i 1992.

Det var BATF som brente Branch Davidian ranchen til jorden og drepte sytti-seks personer, inkludert mer enn 20 barn og to gravide kvinner under Waco-massakren i 1993.

Og det var FBI-tjenestemenn på høyt nivå som forberedte Oklahoma City bomber Timothy McVeigh i oppkjøringen til bombingen av Alfred P. Murrah bygningen i 1995.

McVeigh’s medskyldige Terry Nichols’ avslører at McVeigh ble styrt av en FBI tjenestemann på høyt nivå støttes av en mengde bevis som beviser McVeigh ikke handlet alene, og at myndighetene hadde tidlige advarsler og ble medskyldige i bombingen.

Dette er den sanne historien om «innenlandsk terrorisme» og militsia bevegelsen. I hvert tilfelle har terrorisme vært utført av regjeringen og militsen bevegelsen eller den patriotiske bevegelsen enten har vært ofre eller patsies, men ikke forvent at ADL skal erkjenne det faktum.

Og nå de gode nyhetene – hvis eliten så fort mister troverdighet og deres agenda er å drøye til et punkt der de må flytte i tungt artilleri for å offensivt angripe en relativt ukjent Texas radio talk show-vert, så det kan ikke være tvil at vi har en massiv påvirkning.

Til tross for at det militær-industrielle komplekset eier og kontrollerer hver eneste mainstream media stasjon i Amerika, alliert med viltvoksende propaganda programmene og milliarder av dollar i ‘fake news’ de produserer, taper de likevel kampen om hodet til det amerikanske folk til en forholdsvis rag-tag gruppe av alternative medier på Internett. Dette er hvorfor de må ty til slike enorme men håpløst spinkle demoniserings kampanjer for å skape en kald atmosfære og hindre at flere folk kommer over på vår side.

Ved å beskrive våre politiske synspunkter som tegn på voldelige ekstremister, prøver ADL og deres grupper desperat å hindre flere mennesker fra å bli med i våre rekker, og bli informert.

Faktum er, det kommer bare ikke til å fungere. Eliten har mistet all troverdighet og ved å angripe oss får det bare til å se bedre ut – det bekrefter alt vi sier som riktig. Hvis vi ikke var en slik trussel mot elitens agenda da ville de ignorert oss. Vi tar antiluftskyts og dette betyr at vi må ha gjort den nye verdensorden redd.

Nivåene de blir tvunget til å gå til i et forsøk på å dempe vår innflytelse fra arenaen for politisk diskurs bare viser hvor svak deres posisjon er, og hvor mye trøbbel deres agenda nå er i.

Ved å addressere ADL og deres tilhengere direkte, sier vi dette; Folket er klokt nok til å gjennomskue spillet ditt – din patetiske og intetsigende smørje om hvite supremacists og voldelige ekstremister kan ha funket på 1990-tallet, men dette er et nytt århundre og en ny æra – æraen hvor menneskeheten tar tilbake sin åndelig uavhengighet og frihet fra blod-suger parasitter som deg som har forsøkt å knuse ytringsfriheten på hvert hjørne fordi du er skrekkslagen over at millioner av sjeler begynner nå å se den sanne naturen til hva du representerer.

Selv om du kanskje til slutt vil ta oss ned på hvilken måte du mener er nødvendig, er sannheten at ideene er skuddsikre, og vår arv vil leve videre gjennom de som kommer etter oss mens imperium av løgn og bedrag vil uunngåelig komme krasjende ned etter som verden går over inn i en ny tid for opplysning og kaster av kjeder av slaveriet pålagt menneskeheten av prosessen med den mørke agenda som du fronter for.

Kilde: www.infowars.com.

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Abonnere
Varsle om
guest

120 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
MortenB
MortenB
13 år siden

Jeg må bare si at nettopp Alex Jones er jeg skeptisk til. Han ser ut til å ha tilgang til vel mange personer og steder uten hindring, han driver hele tiden og hisser seg osv. Han driver etter min mening å maner frem den samme oppførselen som de på den «mørke» siden, sinne, raseri, hat osv.

Beklager å si det men jeg mistenker Alex for å være betalt for å gjøre det han gjør, avspore hele greia med å gå inn i sporet til De vi faktisk er imot !

Sirus
Sirus
13 år siden
Svar til  MortenB

Han er svert tett knyttet til makteliten..

http://www.vaticanassassins.org/?cat=30

Sirus
Sirus
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Er ikke enig i alle hans synspunkter,men en mann som ikke har svin paa skogen er Prof.Walter veith:

http://amazingdiscoveries.tv/media/48/501-232K/

Sirus
Sirus
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Naa er det informasjon fra 13 boker,som ikke er skrevet av han,men som vatikanet har lagt press paa for at de skulle gaa ut av print. Saa hva han maatte ha av motiv er irelevant.

troruud
13 år siden
Svar til  MortenB

Jeg har vært inne på samme tanke MortenB. Makten har jo sjelden problemer med å fjerne og nøytralisere virkelige plageånder, så jeg har vanskelig for å tro at noen betrakter Alex Jones som en trussel. Og isåfall, blir han litt underlig. Men, dette er ikke noe jeg vet noesomhelst om. Det er bare noe som har slått meg, når jeg har lest enkelte av Alex Jones’ utallige avsløringer.

Ståle Johansen
13 år siden

Alex Jones er ikke betalt, han er bare en amerikansk utgave av Bjørge Liljelien…eller hva han het.

Ingen ville vel betale noen for og avsløre så mye dritt.

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Hei «krapyl!»

Håper alt står bra til med deg? Ble litt overrasket av å se deg har men du har så rett så rett i det du sier!

ragnaR
ragnaR
13 år siden

“Det er en konspirasjon av ondsinnede globalister som vil ta over verden og innføre en Ny Verdensorden (New World Order)”.

Er det?

[Som førvrig den ungarskættede jøden George Soros bekreftels her]

Er å påvise dette forhold ‘Jewish Defamation’?

Askeladden
Askeladden
13 år siden

Alex «arabs control hollywood» Jones.

Jeg ser for meg at Jones spurte ADL om en tjeneste i dette tilfellet siden såpass mange ser ut til å gjennomskue han for tiden.

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  Askeladden

Han kakler også om «germanic death cults» og Bohemian Grove, aldri ett ord om sionistene som kontrollerer amerikansk politikk.

Fyren er kontrollert opposisjon

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  J.Johansen
Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Massene er som en blind mob som må ledes i en gitt retning, det er der Alex Jones kommer inn i bildet, han er der for å sørge for at veien vi tar er ikke er uakseptabel for eliten, visse ting får han lov til å eksponere, andre ting ikke.

Han preiker FARLIG lite om sionistene og Israels rolle i verden, min personlige oppfatning er at det er vår tids viktigste spørsmål og at han unviker det med hensikt.

evilbug
evilbug
13 år siden
Svar til  Askeladden

Vet du hvorfor Alex ikke snakker så mye om enkeltgrupperinger, men heller bruker et mer generellt utrykk som »globalister»?
Det er fordi… Så snart man hengir seg til de samme taktikkene som ADL og hatgrupperinger bruker, taper man kampen glatt.
Det er heller ikke viktig å båssette folk, i seg selv. Det viktige er å påpeke at de er ondskapsfulle som enkeltindivider.
At ADL nå går ut og ber om at AJ blir fjernet fra samfunnet i beste Hitler-stil, betyr jo at de har blitt så desperate at vil ta i bruk nazitaktikker, noe de i utgangspunktet burde vært i mot. De har tapt grundig!!

Ståle Johansen
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Det hjelper ikke mye med bare et nick mot de gutta der, vi er innmeldt med e-mail og navn på Nyhetsspeilet, Gravatar.com og Myspace med fullt navn, nr. IP adresse og konspirasjoner.
De vet hvilken lomme du har mobilen i, etter rdif brikken er sprøytet inn med vaksinen, kan de ringe deg hjem og si at du er feberfri og klar for jobb.
Denne gangen vet vi hvertfall hva vi kjemper for,
ikke en konstruert konflikt mellom nasjoner, ikke Konge og ferdreland, men en fri verden.

NWO`s verden blir ikke så trygg og god, som folk tror, selv om Stoltenberg er med i hemmelige møter, den blir et rent helvete!
De vil fortsatt la oss dø av sykdommer de har kur for.
Ifølge Alex Jones «Endgame, blueprint for global enslavement» vil vi bare få kjøre på bom motorveiene, og leve i store byer, småsteder og veier blir utjevnet så naturen kan innhente seg etter «våre» hensynsløse ødeleggelser.
Der kan vi dummes ytterligere ned, slave, og fores med giftig mat og medisiner, for å oppnå ideal alderen på 67, alt mens de skyldige kan fly fra mansion til mansion, på besøk, og le av oss.
Nei takk!
Hva med all teknologi, verdenshistorie og spennede oppdagelser vi ikke får delta i, grunnet en konstruert annspent konflikt i verden?
Hva med pyramidene 2000 fot under havet utenfor Cuba? ca 20 000 år gamle, de ble funnet med miniubåt i 2001, historien og videofilmen av en stor by med pyramider, skulle vært lansert for allmenheten i 2002. ( Kilde: Online bok av David Wilcock ) :)
Dette er bare toppen av isfjellet.
Det ville bevist at Vatikanet har tuklet med bibelen, og hvem vil vel ha 2 milliarder kristne på nakken?

Jeg spytter på frykten de styrer med!
Et par maurtuer fortærer en Ulv på minutter.

Peace, and food, for all! V

Jan Aage
Jan Aage
13 år siden

Glimrende artikkel Jarle!
Det er helt utrolig hvilke usakelige og gjennomsiktige metoder som blir brukt for å så tvil om troverdigheten til mange av samfunnskritikerne for tiden. Jeg stiller meg undrene til at ADL i hele tatt tror disse angrepene vill oppnå noe annet enn å drive folk vekk.
Jeg ser noen skriver i kommentarene at de er skeptiske til Alex Jones og hvem han har lojalitet til. Med tanke på hvor mye kontroversielt Jones presenterer så tenker jeg må man være gal om man ikke er skeptisk. Jeg havner stadig i diskusjoner i disse tider hvor folk ofte blir irritert og spør om jeg tror på det ene eller det andre som media hevder. Og noen ganger er spørsmålene mer frekke som om jeg tror på at Berlin muren ble revet ned? Eller om det fantes konsentrasjonsleiere under krigen? Da blir jeg minnet på at folk flest har et stort behov for å bli fortalt hva som er riktig/sant av mennesker på tv eller mannesker med prestisjefylte titler til navnene sine. Så da prøver jeg å sette holdningene mine i perspektiv så de ikke misforstår og jeg svarer de setninger som: ”Jeg tror ikke på noen ting jeg blir fortalt”. ”Bare når jeg har undersøkt et emne grundig med så mange kilder som mulig er jeg villig til å gjøre meg en menig om hva som er riktig/sant”. ”Stort sett alltid når jeg undersøker et emne nærmere viser det seg at den aksepterte sannheten ikke på noen måte er en veiledning for hva som er riktig/sant”
Vel det kan kanskje være mye å forvente at de mest påståelige, selvsikre og urimelige debattanter er i besittelse av mye kunnskap om emne de debatterer. Enda mer sjelden er det at de urimelige debattantene har tatt seg tid til å finne sin egen sannhet. Det er kanskje lettere å gjenta noe en har hørt på tv og bruke resten av tiden på drit slenging.
Så min mening om Alex Jones er at han er primitiv, selvsentrisk og ikke spesielt begavet som nyhetspresenterer. De første gangene jeg hørte han tenkte jeg denne mannen måtte være gal. Men jeg tok meg tid til å sjekke påstandene hans selv om de virket absurde. Det har jeg fortsatt å gjøre alle disse årene jeg har hørt på han. Så for min del kan Jones gjerne være zionist, jesuitt eller en reptoid, han har nå i mage år presentert interessante nyheter og saker basert på fakta til meg. Jeg kommer ikke til å slutte å sjekke sakene han presenterer selv om jeg sjeldent finner feil og jeg kommer antagelig til og fortsette å synes han er en brøleape. Men tiltross for mine ulikheter med Jones så må jeg si at arbeidet han har gjort og den enorme suksessen hans med å engasjere publikum er høyst beundringsverdig. For å ikke nevne at han startet dette nærmest alene med et videokamera og en radiosender for bare et drøyt tiår tilbake. For meg er det helt likegyldig hvor original han er og hvem han omgås, så lenge han fortsetter å holde en så høy kvalitet på informasjonen han presenterer. Så kan jeg finne ut hva som er riktig/sant selv uten at noen andre behøver å tenke for meg.

Jan Aage
Jan Aage
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Denne idoliseringen av mennesker som foregår i media i dag er helt på tryne. Plastikkmennesker som ikke gjør noen ting med mindre det står i manuskriptet blir løftet på pidestaller. De blir forgudet som ultimate forbilder uten at de har vist så mye som et eneste ærlig øyeblikk av seg selv mens de er i rampelyset. Men det har vell egentlig vært elitens privilegium å bli tilbedt av massene helt siden Babylons dager. Sikkert enda lengre tilbake også, men litteraturen blir veldig begrenset lengre tilbake enn det. Jeg synes det er på tide at vi begynner å se i oss selv etter hvordan vi ønsker at fremtiden skal se ut. Politisk korrekt og angst for hva mesterne synes er to laster jeg ikke akter å bære med meg igjennom livet. Disse plastikkmenneskene populærkulturen forguder har aldri gjort annet enn å gi folk dårlig selvbilde. Heldigvis ser det ut som det blir mer og mer plass til mennesker som Alex i verden. Tiltross for at det kan være deprimerende å åpne avisene er jeg optimistisk til at jeg vill kunne oppleve å se at ærlighet, medmenneskelighet og toleranse definere fremtidens helter. Og at vi blir generasjonen som får oppleve slutten på 5000 år med undertrykkelse og maktmisbruk fra lederne våre.

Robin
Robin
13 år siden
Svar til  Jan Aage

Eg høyrer på Alex Jones nesten kvar dag.
Trur mange skal slutte å dømme Alex, Vist dei ikkje lytter på han til vanlig.
Ja han er ekstrem i sine uttalelser til tider og er travel og skriker mykje opp.
Slik er han, men han har eit viktig budskap og det er at folk må søke informasjonen sjølv.
Han sa no på Fredag, Ikkje tru eit ord av det eg seier, Søk informasjonen sjølv.
Ikkje stol på mainstream media. Informasjonen er kontrollert.

Norge og Norges befolkning lever virkelig i ei boble for seg sjølv. Skulde tru at vi er eit eget univers og einaste sannheiat kjem frå VG, Dagbladet, Nrk og TV2.
Har alldri sett så mykje dritt og søppel som det er på media no.
Den som ikkje ser at media i dag er korrupt, Sover virkelig i timen. Det er vel nok å nevne H1N1, Kampanje mot alternativ medisin og behandlinger, Løgner angående alternativ energi osv osv. Kvar og en må leve i si eiga virkeligheit for meg, Men det eg ser ein tendens til no er at vi som er opne for at noke er rivruskende gale i samfunnet skal teiast i hel og at skytset er retta direkte mot oss, Vi blir latterliggjort og kalla alt mulig.
Vi har tydeligvis truffe spikaren på haudet.

Veldig veldig mykje av det Alex Jones har sagt opp igjennom åra blir no virkeligheit.
Vist ikkje folk ser at vi går mot NWO, Vi blir meir og meir kontrollerte, At der er 100 vis av FEMA camps is Usa, Meir og meir politi som kontrollerer kvardagen din, At du mister rettigheiter osv osv, Ja då er du akkurat so hjernevaska som ELITEN vil at du skal vere.
Alex gjer ein meget god jobb, Han intervjuer meget oppegående personer
Som har stor innsikt i kva som forgår i det Usa i dag.
Bla Bank folk i høgstående stillinger, Senatorer, Personer som har vore i amdministrasjonen
I det kvite hus, Forfattera og mykje mykje meir.

Fri vilje

Otto
13 år siden

Svar på spørsmålet i overskriften: Nei :)

En innfallsvinkel, Plato’s Cave (animated version) http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=76#M5050

Uffda
Uffda
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Mye bra her. Det blir som du sier en avsporing å diskutere personen Alex og hans holdninger. Vi må se på helheten i det arbeid han tross alt gjør. Kulturforskjeller og lang avstand til kilden gjør det vanskelig for oss å vurdere den, indikatorer kan slå ut i alle retninger. Helheten, integriteten til de personer Alex bruker, dokumentasjonen etc.. styrker hans journalistikk.
Sannheten er en prosess: http://www.truthbook.com/index.cfm?linkID=1164 :-)

Otto
13 år siden
Svar til  J.Johansen

En konspirasjon er enten god, nøytral eller ond, hhv white, neutral, black. ..Det er viktig å ha kunnskaper om konspirasjoners eksistens og virkemåte, generelt, men det er de onde, black, som er viktigst å kjenne til for å ha mulighet til å eliminere dem. Sistnevnte er per dato dessverre ikke mangelvare. En innfallsvinkel, Lucifer’s Children – Milan Martin – The Prophecy Club http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&starts=326#M5049 .

Otto
13 år siden
Svar til  Otto
Uenur
Uenur
13 år siden

Alex Jones har jo sine røtter i den erkerepublikanske tankegang og historie,derfor er det kanskje ikke så rart at han fortsatt har grunnverdiene de pleier å forfekte intakt. Derfor kan han nok virke noe overpatriotisk i noen av de normalpolitiske syn han legger for dagen,mtp våpenkontroll, sosialisme,fri helse ol.Det betyr derimot ikke at han ikke er ubehjelpelig oppriktig i sine syn på NWO og alt det svineriet vil dra med seg.Han er forresten ikke noe nådigere med republikanerne enn med demokratene,og han langer ut mot absolutt alle han ser ikke spiller med åpne kort.Derfor er han verd å lytte til! I en fri verden,uten NWO`s skygge hengende over all politikk,ville nok ham og jeg vært politiske motsetninger,men enn så lenge bør alle ta til seg hovedbudskapet hans.Slik som ting utvikler seg nå ,bør ikke politisk ståsted forøvrig utgjøre noen forskjell i kampen mot NWO-fossilene,og deres medsannensvorne.Krangel om politisk dagsorden kan vi ta etterpå,når det blir noen vits i å utøve politikk igjen!

Otto
13 år siden

Et godt eksempel på viktig etterforskning av konspirasjoner, The Feds may be planning to dump all the toxic garbage on Bank of America http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1018&start=26#M5054

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Jeg er enig med Jarle at man sitter her og diskuterer Alex sin person, mens det alvorlige budskapet han kommer med, kommer i bakgrunnen…..

Ikke mange som Alex Jones har en bærekraftig stemme som når dit den skal nå inn, nemlig til den korrupte gkjengen som sitter på innsiden av Bilderberg-bygningen! Disse er fullstendig klar over hvilken inflytelse Alex Jones har med sine programmer som fenger et stort antall mennesker der ute.

Er det galt i å bruke stemmen litt og også vise seg litt agressiv uttad mot disse umenneskelige menneskeskapningene som har skapt våre liv om til bli et sant mareritt fremover?

Vi trenger mange som Alex Jones

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Du kan ikke fått sagt det bedre krapyl!

Liker ikke å kall deg for krapyl, for det er faktisk det jeg kaller de to små tvilingbarnebarna mine når de er på sitt verste!

Vel fra spøk til alvor!

Mente jeg hørt den australske journalisten . Jane Bürgermeister nevnte noe i sitt videointerjuv at om vi ikke får Nano chips(RFID/smartdust) sprøytet inn i blodet via influensavaksinen, kan vi like godt få det i godterier og annet vi spiser! Er det noe som forundrer meg med disse arrogante leger, politikere og FHI representanter som sitter der med en hovmodig triumferende mine på TV debattprogrammer og lyver til den norske befolkningen uten å foretrekke en mine!
Men det må de så visst bare gjøre selv om de vet veldig godt at om bare knappe måneder vil det vise seg at det Kjetil Dreyer og Ingunn Røiseland og vi andre mostandere av pandemrix-vaksinen hadde rett i vår informasjon til landets befolkning om denne helseskadelige vaksinen og annet av konspirasjon vi har tatt opp her.

Og så blir man kalt for konspirasjonsteoretiker fra de som må sies å være de største kospirasjonteoretikerne ved å manipulerer folk til å tenke det verste om oss!

Her videoen og hør godt etter på slutten av hennes intejuv-samtale.

http://www.youtube.com/watch?v=PelTWCUmTsU

torkel
13 år siden

Tror ikke leger, politikere og fhi representanter sitter der hovmodig triumferende; større sannsynlighet for at de sitter der totalt uvitende. Det at du bastant påstår at dem er hovmodig, korrupte og feilaktige styrker ikke båndet mellom oss som mennesker. Hvordan tror du at du skal få dem til å lytte på hva du har å si? Ved å kalle dem korrupt? Hovmodig? Arrogant? Hvordan ville du reagert om andre kalte deg det?

Det er kun en ting vi kan gjøre slik jeg ser det; gi faen. Når jeg sier «gi faen» så mener jeg ikke å ignorere realiteten ‘her og nå’; men akseptere den og fremdeles la deg selv skinne.

Det ville også vært dumt av den regjerende makten å eliminere alle som tok vaksinen; hadde vært gunstigere å eliminere dem som ikke tok den.

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Hei Jarle! Den you tube videoen du har lagt fram her var midt i blinken for meg.

Så har jeg gått til vinduet og ropt ut det samme som skuespilleren her! Hm… merkelig..! Ingen reagerte jo! Kanskje jeg skal rope litt høyrere neste gang!

Hvis noen spør om det har «klikket» fullstendig vil svaret mitt bli: » ikke fullt ennå,.Så lenge man har yttringsfrihet her i landet skal ihvertfall ikke jeg spare på stemmen!»

Hen en fin uke Jarle . Liker godt den måten du skriver dine innlegg. Du er dyktig og seriøs på alle områder. Og hvert innlegg fra deg fenger min oppmerksomhet like mye hver gang.

PS: Vil ikke anbefale noen å gjøre det samme som meg, det får være med dette engangstilfelle, for neste gang kan jeg være så uheldig ån høre «ula,ula» bilen utenfor!

Vel noen utblåsninger må det være lov til å ha som menneske i dette kontrollerte systemet!

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Jeg ser torkel sine poeng stiger med tommeltotter til vers her på Nyhetspeilet.

Gratulerer Torkil

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Når vi snakker om «Guds utvalgte,» der et stort antall av disse skinnhellige maktmenneskene skjuler seg bak deres falske profeti og selvopphøyelse til skade for det store antall mennesker (i denne verden) som fortsatt søker etter noe sant, rent og hellig.

Under, ord fra Michael Jackson som det er verdt å lese og ta til ettertanke, spesielt nå i julen.

«They suck… they’re like leeches… I’m so tired of… they start out… the most popular person in the world, make a lot of money, big house, cars and everything. End up with… penniless! It is conspiracy. The Jews do it on purpose.» –Michael Jackson

http://www.rense.com/general88/michael.htm
http://www.realzionistnews.com/?p=415

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet (BRP)
og HULK (help for youth in serious lifecrises)
http://www.hulk.no

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Methinks That Alex Jones Has WAY TOO MANY Jewish Connections
To Report The ‘Zionist’ Facts As They Really Are…

http://www.realzionistnews.com/?p=413#comments

får jeg opplyst i Real Zionist News internettside og stiller dermed et stort spørmålstegn ved hans troverdighet som den populære nyhetsreporteren han etter hvert har blitt og hans taler utenfor bilderberg-gruppens møtested!
Jeg har selv mange norske og utenlandske kilder jeg får regelmessig hentet nye opplysninger og informasjon fra og for meg er det mer viktig å komme til bunns i sannhetene slik de er selv om meningene om Alex Jones er mange og i noen tilfeller forvirrende, velger man å ta innover seg alle disse istedet for å selv bruke sin egen intuisjon og dømmekraft.

Jeg har inntil nå hatt sansen for Alex Jones åpenriktige meninger mot både GlaxoSmithKlines – pandemrix influensa- vaksine og film reportasjen han har laget om fema camps konsetrasjonsleierene, der man får se et skremmende bilde av tusenvis plastkister som står stablet oppå hverandre, klar til å tas i bruk! Dette kan ikke benektes for man ser det svart på hvitt i levende film/video format.

Men det jeg også vet, er at det finnes nok av dobbeltmoralske mennesker der ute som grunnet økt populæritet innen media- og show business og i politisk sammenheng, ikke minst grunnet en voksende inntekt som de populære personlighetene de etter hvert blir, kan utnytte dette til egen fordel!

Måtte jeg ta feil med hensyn til all den nye informasjon jeg har fått om Alex Jones der det heter seg at han driver en dobbeltrolle/spill med den hensikt å piske opp til «splid og hersk» blant folket, de tusenvis av hans fans som inntil nå har latt seg inspirere gjennom både hans radioptogram og video/film reportasjer.’

Jeg har fortsatt sans for Alex Jones engasjerte og litt agressive journalistikk men vil i fremtiden ikke stole fullt og holdent på ham ettersom jeg nå vet mer om hans innflytelsesrike zionist omgangs/vennekrets!

Lise Tollefsen Slembe
HULK org.
og Borgerrettighetspartiet (BRP)
http://www.hulk.no

ArneLo
13 år siden

Bra observert, Lise. Og jeg tror du er inne på noe. Altid nyttig å ha en rottefanger for å lede sannhetssøkere på avveier. Jeg tror Jones kan ha denne rollen.
Alex Jones: The Pied Piper of Extremism Who Brands «Truth-Seeking» as Mental Illness
There is a disinformation program literally for everyone. No matter who you are – what your interests are, what your beliefs are, which way you’re focusing – there is a website set up just for you to take you in and to vector your thinking and your attention into thinking the way that they want you to think. – Laura Knight-Jadczyk

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Hei til deg ArneLo!

Har tatt en kikk inne på siden du har lagt ut link til som jeg finner interessant for jeg kommer nok til å følge opp med egne argusøtyne hva som skjer rundt Alex Jones i tiden fremover. Nå der er sagt, synes jeg det er skremmende hvordan Alex Jones som den uttagerende og litt agressive jourmalisten han er blir debattert med at han eventuelt har en diagnose! For jeg skal fortelle deg ArneLo at som den åpenriktig og utadvendt person jeg selv er som hittil leder for org. HULK (help for youth in serios lifecrises), har jeg selv flere enn en gang blitt prøvd å stilt diagnose på, d.v.s stigmatisert som en «bråkmaker» fordi jeg fryktesløs/fri har stått frem å sagt min oppriktige sannheten om det jeg mener er krenkende urettferdigheter og grove menneskeskrenkelser mot enkeltpersoner. Siste gang var for noen få dager siden. på vegne av Norges handikap forbund i finanskomiteens møteløkale i Bergen rådhus og der jeg yttret min misnøye rett ut om at altfor godtlønnede politikere kommunen Bergen burde skamme seg dypt og inderlig med henblikk på deres planer om å skjære ned på økonomiske ekstraytelser til svakstilte grupper. De fleste som satt på dette møtet var menn og hadde nok ikke regnet med at jeg skulle gå så kraftig ut i min appell, som de nok fant både provoserende og litt vulgært! Vel, jeg har min tro og den troen er sterkt knyttet til min egen indre samvittighet der alt det sanne og gode befinner seg. Dermed kan jeg bare følge den, d.v.s samvittighetens stemme i alt jeg sier og foretar meg i mitt verv som leder for HULK og som partileder for Borgerrettighetspartiet. Og jeg vet selvsagt at jeg kan ta feil også og at noe jeg først trodde kunne vise seg å være en sannhet istedet viser seg å være en villende usannhetr når det kommer til stykket! Mennesker har prøvd å villede meg titt og ofte, fortelle meg hva jeg burde bli og ikke bli, ligge unna og ikke ligge unna eller ikke si og kunne si – til sikkerhet for meg selv, har de ment…!

Slike mennesker er de jeg stoler minst på. Jeg tror nok det for det meste er de unge jeg har hatt «nærkontakt» gjennom HULK org. som har vist meg mitt eget sanne bilde av meg selv etter hvert, d.v.s at jeg har lært en hel masse gjennom disse unge menneskenes nøye vurdering av valg av venner, hvem de skal stole på og hva de skal tro på. Og vi er jo, når alt kommer til alt et speilbilde av hverandre.

Når det gjelder Alex Jones omgangskrets med rike jødiske Zionister, deriblant Zionister som eventuelt som backer hans programmer økonomisk opp vel så må dette få være en egen sak for seg selv uten at man skal begynne å spekulere på om han har en eller annen form for lidelse p.g.a at han liker å vise seg frem som den ivrige og litt robuste journalisten han er.

Er det noe den mørke makteliten der iye vil sette stor pris på, er det å få diagnostisert og satt bak «lås og slå» mennesker som er til trussel for deres korrupte planer, så mye vet jeg med sikkerhet og fordi jeg vet om mennesker som har blitt satt bak «lås og slå» fordi de de turde å gå ut med sannheter som det jeg også foretrekker å gjøre fremover i tid , uansett hvem som vil prøve å stoppe meg!

Jeg frykter ingen for så måtte det bare være min egen frykt som måtte ødelegge for mine egne valg.

Men å drive et dobbeltspill vil jeg ikke og selv ser jeg på Alex Jones forbindelser med sine Zionist venner med stor skepsis! Dette kan bli hans fall i den tid som kommer! Og et slikt fall vil jeg ikke trekkes inn i og velger derfor å fjerne all informasjon om Alex Jones fra HULK org hjemmeside.

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Se på Fall of Republic, se på Endgame, se på Alex jones og konfrontasjonene hans med bilderberg, se på hva denne mannen har gjort og ikke bare det du mener han har unnlatt å informere.

Se på det som et A4 ark, når det kommer en liten svart prikk på det, vil de fleste av oss fokusere på den lille prikken, og vi glemer fort hvor rent resten av arket er.

Alex Jones er en revolusjonær mann og fortjener en plass bla martin luther king, mahatma ghandi, J-kennedy, Thomas jefferson og de store folkeopplyserene.

Uenur
Uenur
13 år siden

Dette er ikke ny informasjon.Han har hatt disse ryktene etter seg nesten siden han startet opp sitt show. Han har i midlertid snakket om disse beskyldningene mange ganger,og i alle fall overbevist meg om at de er temmelig grunnløse.Han kjenner mange,og han har også venner blandt mennesker han er grunnleggende politisk uenig med,men som han selv sier.»Vi kan sloss om politikken etterpå».Han er av den oppfatning at alle fridomssøkende mennesker uavhengig av øvrig politisk ståsted og status forøvrig bør sloss sammen i mot hovedfienden,og det er NWO.Det er også forskjell på å være sionist,og på det å være jøde,eller av jødisk herkomst.Sionist kan man faktisk godt være uten å være jødisk. De fleste jøder i verden er faktisk ikke sionister,ei heller ikke praktiserende jøder.
Når det gjelder Alex Jones økonomiske situasjon,så har han til salt i maten,men heller ikke så veldig mye mer i følge de åpne listene vedrørende hans firmaer.Med hans talent ,er det vel mer trolig at han ville drevet med andre og mer innbringende ting,om han ikke var levende opptatt av hva han formidler via radio og nett.Filmene hans er feks åpent ute på nettet,med hans velsignelse,selv om han også selger dem via sin nettside selv.
Han er en mann jeg nok ikke ville ha kommet over ens med rent politisk,men hans hovedbudskap er det ikke vanskelig å enes om i disse dager.

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Hei Jarle.

Hvorfor jeg tok temaet opp om hvorvidt Alex Jonsen driver dobbeltspill eller ikke grunnet hans bekjentsskaper med både jøder og sionister, betyr ikke at jeg fordømmer han på noen måte. Som flere av dere faste kommentatorer her på Nyhetsspeilet tidligere har oppfordret til, så er det at folk må få den tiden de selv trenger for å finne ut av «saker og ting» for å øke deres egen bevissthet. Og jeg trenger min egen tid akkurat som alle dere andre. Videre regner jeg med at det er lov her på Nyhetsspeilet og stille nye spørsmål ved tidligere teamer som er tatt opp?

Men jeg har en tro Jarle og den er sterkt tilknyttet én og samme Gud, den sannferdige, ærlige, oppriktig og medmenneskelige gud. Og etter hva jeg selv tror vil komme forandringer i tiden fremover, så er det nettopp at mennesker som tidligere gikk ut å erklærte seg for ærlige redelige og med gode hensikter til beste for sine medmennesker, vil vende om og vise et helt annet ansikt uttad., et ikke så ærlig, rederlig og medmenneskelig ansikt! Mennesker vil sette seg opp mot hverandre og et stort antall av de som i all sin tid har gått rundt å opphøyd seg selv som veldig troende kristne vil bli gjennomskuet totalt der de istedet vil vise seg å være noen store selvopptatte og dobbeltmoralske individer tilhørende mørke makter istedet for de lyse!

Når det gjelder Alex Jones åpenriktige ytringer og advarsler til folk om både svine-influensaen og alt annen ondskapens konspirasjon strategier som blir klekket ut blant annet på bilderberg gruppens hemmelige møter, er det ingen tvil om at de fleste av opplysningene Alex Jones kommer med er realistiske nok og spesielt tatt i betraktning den negative verdensutviklingen vi selv alle er vitne til skjer. Ihverrfall burde vi alle nå våkne opp å se hva som egentlig foregår av falsket og konspirasjon der ute som mørkets maktmenn – kvinner står for!

Mine kilder (d.v.s seriøse kontaktkilder jeg har) Jarle har ikke fordømt Alex Jones på noen som helt måte. De bringer meg forskjellige viktig informasjon og så er det opp til meg selv hva jeg vil ta standpunkt til. Og inntil videre har jeg valgt å fjerne videoer med Alex Jones fra min org. hjemmeside. Evt, tar jeg han inn senere med det gjenstår å se i tiden fremover! Noe merkelapp har jeg ikke satt på Alex Jones og kommer heller aldri til å gjøre det.

Lise Tollefsen Slembe
(HULK)

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Vet du Armin, Jeg har fortsatt stor sans for det du står for og jeg så deg på et Vg reportasjebilde (helt forrest) i demonstrasjonen mot Obama. Da smilte jeg stort og tenkte de mest positive tanker.

Klem til både deg og Jarle fra meg og ah en fin lørdags kveld

Lise

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden

Hei Lise. Takk for oppmuntringer og ros, vi trenger det engang i blandt når vi er omringet av arroganse. Ikke misforstå meg, jeg er ikke en Alex Jones «Goon», det kan godt hende vi alle har blitt lurt, det får tiden bare vise. Har du link til den reportasjone? Her er en video fra meg når jeg blir arrestert for å ikke ha tillatelse for å demonstrere og anmeldt for å bruke megafon uten tillatelse.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Der lagde du litt av en revolusjon! :D

Håper ikke du ble «båret» bort til fengsel med «tvang»….

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  arifkarim

Jeg gjorde nok det Arif Karim. Jeg fikk ingen advarsler, megafonen ble revet ut av hånda og jeg ble bortført og satt på en benk i 20minutter før de fikk en ledig politibil til å komme og hente meg. Det var bestemt selvom jeg spørte om å bli bortvist fra området istedenfor å sove i en celle.

Litt synd er det at kamera ikke fikk med seg hele seansen. Jeg og en kamerat begynte å fremføre en rap tekst som heter «bomber for fred» (ligger på youtube) perfekt for Obama og annledningen med krig er fred talen hans :)

De sa megafonbruk er ukonstitusjonelt, så jeg brukte sangstemmen, men det var heller ikke lov haha

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Jeg ville likt å bli arrestert isammen deg Armin. Hadde vært stolt av å bli dradd in i maya sammen med norges største fredsforkjemper.

STOR KLEM Armin og takk for videoen. Skal kose meg med reportasjen nå!

« Forrige artikkel

Beretningen om en planlagt pandemi

Neste artikkel »

Juks rundt global oppvarming