/

YouTube og den andre siden

12087 visninger
7 minutter lesetid
209

Det er mange som ler av YouTube om dagen, spesielt de som ler av konspirasjonsteoretikere. I offentlige debatter hører man at YouTube kritiseres for å være mindre troverdig og ikke bevisførende fordi det kan være publisert av hvem som helst. Det er nettopp derfor YouTube bør bli nominert til en fredspris.

Folk som kritiserer YouTube har som regel vanskligheter med å akseptere «innholdet» i det som presenteres. Virkelighetsbildet til personen endres momentant og ingen liker å bli fortalt at alt de har trodd på, var en løgn.

Å finne sannheten på YouTube er mulig, men det er en kunst i seg selv. De fleste vidoene med flest hits, er som regel dem du skal holde deg unna. Det er kun Oprah og Britney Spears som har 24 millioner hits, sannheten er som regel ikke populær.

Flere land har sensurert Youtube kraftig. Mange videofilmer forsvinner, kontoer blir stengt, og ytringsfriheten fjernet.

Sannheten er noe du må søke , den kommer ikke på døra di og heter ikke Obama, på YouTube heter han Oblabla, for han er mer av det samma og mer drama enn Osama.

Jeg har sett 10.000 videosnutter på youtube siden 2006. Jeg har samlet et nettverk av andre infokrigere som søker opp og deler informasjon med hverandre om den andre verden.

På YouTube kan du abonnere på gode sannhetssøkere,  om du egenproduserer videofilmer, snutter og dokumentarer, hender det ofte at personer legger deg til.

På kontoen min har jeg 240 abonnenter fra de fleste kontineter, og selv har jeg funnet gode gjengangere som navn jeg la merke til. Idag har jeg 30 nyhetsformidlere, samfunsvitere, ansvarsfulle borgere, truthseekers, leger, proffesorer, og mange gode mennesker, som snublet over noe stort noe, og måtte dedikere tid og liv for å gi deg en annen side av det mediene har monopol på – Sannheten.

Mange ser på tv 3-5 timer hver dag. Med 30 tv-kanaler surfer du på en følelse av at du har frihet til å bestemme hva du vil se. – Hva om alle kanalene du så på var eid av samme eiere? Med det tenker jeg på nyheter, film, musikk, underholdningsbransjen, samtlige aviser og radiostasjoner, -hva om de alle var eid av det samme selskapet?

181638_disney_evil_mouse_thunbnail_for_the_internet_1Youtube er også på vei til å bli eid av de 6 store selskapene. Viacom, Dizzy Disney og Timewarner har kjøpt opp youtube, som deres forsøk på å kvele den siste uavhengige stemme, den frie informasjons-tuben, vår eneste utvei fra å bli fullstendig innkapslet i deres kollektive bevisthet.

Videoene du vil nå få se, er ikke ment for dine øyner, som en vegg, en vegg, og bak den veggen, er det ingen ting. Du er fri, men alene, du ser en skjebne som verdensledere har planlagt for oss, som du  ikke kan leve med, en framtid som har allerede hent, og alt du venter på nå er tiden som vil vise.

Hvis alle fikk se det du får se her nå på tv, hadde det blitt revolusjon for lengst, og denne maktavhengige lille eliten ville blitt hengt på galgeberget.

Det er ikke en teori lenger, det ER faktisk en konspirasjon. Politikere, journalister, forskere, mange av de vi ser på som samfunnets høye moralske voktere, er i virkeligheten samfunnets fiender.

Chemtrails deaktiverer ditt immunforsvar

Over lengre perioder har Norge og den vestlige verden blitt utsatt for overgrep fra lufta i form av  kjemikaliesprøyting fra NATO-fly, med elementer som barium og aluminium oppbevart i tanker ombord og ispedd et dryss av patogener, mikrober, nanopartikler, og kanskje et mutert svineinfluensavirus. Barium skrur av T-cellene dine:

Pecanha and Dos Reis (1989) reported barium blocks several modes of T cell activation,» published in Clinical Experimental Immunology , that «All modes of T cell activation, were blocked .» , barium will turn off the body’s T-cells. an important part of the body’s immune system with OKT4+ helper-inducer T-cells directing an attack of the body’s OKT8 hunter-killer cells to attack and kill a foreign antigen (invading bacteria or virus). In short summary, barium can turn off your immune system.

Dette kan være en av grunnene til at så mange er syke om dagen med svineinfluensalignende symptomer; feber, oppkast, og dizzy disneyness som egentlig skyldes noe helt annet enn det du blir fortalt av media; vi blir sprøytet som insekter.

Er det normalt at kommersielle fly gjør slike akkrobatiske stunts i arbeidstiden?

Det er ekstrem manuvering i marsjhøyder(9000moh), og G-krefter ville satt flyet på prøve. Det betyr en ting, at de flyr lavere, og saktere. På høyder  hvor  kondensstriper ikke kan oppstå. Meterologien er statseid og tilhører den samme båsen som undertrykker andre sannheter i samfunnet, desverre.

Jeg ringte dem engang på en dyp blå himmel dag, som ble fullstendig overskyet etter tyvetalls chemtrailers invanderte luftrommet. Spørsmålet jeg stilte var om de kunne fortelle meg hvor skyene kom fra? Svaret jeg fikk var mumling og bortforklaringer, det var heller ikke på tale å få se satelittbilder som kunne bekrefte fly-sky-utviklingen.

Den planlagte mikrobrikke identifiseringen av mennesker

Det snakkes mye om RFID i Norge. Passet ditt er overvåket, og vi har også enkelte som har fått mikrobrikke implantert i armen på universitetsykehuset i Akershus. Vi er allerede på vei mot datalagringsdirektivets ankomst, og for overvåkeren som ønsker å vite alt om deg, er HYPERLINK «http://www.tu.no/samfunn/article142810.ece» den våteste drømmen å chippe hele befolkningen.

Dette er ikke en fjern drøm, IBM og deres “smarte verden” sine reklamer har en ond og satanisk hensikt. De ønsker å gjøre oss til roboter og ta fra oss vår tankeproduserende kraft.

Til og begynne med kan du kose deg over at chippen din kan registrere alt du går ut av matvarebutikken med uten at du trenger å stoppe i kassen.  Regningen kommer i posten. Kanskje chippen til og med kan si ifra om når du er sulten og bestille mat. Den vet kanskje allerede hva du vil ha. 30minutter senere står Peppes Pizza på døra. Smart verden.

En virkelig ubehagelig oppdagelse er at VeriChip, datterselskapet til IBM, planlegger å levere mikrobrikker som kan fortelle deg når du har fått influensa, om det er svin, grevling, kongereker, eller flodhestinfluensa.

Verichip’s aksjer gikk i været etter at de fikk 2 patenter på implanterte chip som kan oppdage virus.

Ideen om å merke mennesker ble først satt ut i livet av nazistene. Produsenten av systemet var i siste instans IBM. Rystende er det å finne fienden sovende  i samme seng; her var det en stor orgie av amerikanske selskaper som produserte for tyskerne.  Ford sendte biler, IG Farben (BASF) drev medisinsk forskning i konsentrasjonsleirene, Bank of Harrimans og Prescott Bush (bestefar til siste Bush) finansierte Hitler og bygget hans hær.

General Electric, Gillette, Dupont, listen fortsetter for den som ønsker å søke    Allevar involverte, mens presidenten kalte den andre verdenskrig for den “riktige” krigen, og forførte sitt folk til å tro de sloss for demokrati, frihet og fred, ikke langt fra dagens dobbelt-moralistiske standarder.

Krigen mot terror er terror

Det har gått mange år. Tidligere fiender har falt og nye har oppstått. En rekke falske hendelser og fabrikkerte fiender, ble tatt i bruk  den11september, 2001. USAs plan var å angripe seg selv, og drepe flere tusen av sine egne for å virke overbevisende. Med det la de et forskrift for «rettferdiggjort»  krigføring for fremtiden under dekke av at de redder oss fra gale muslimer.

.

Blame those muslims!

De ble beskyldt for å terrorangrepene. Angrepet var sympatifremkallende, emosjonelt overbevisende, og stort nok, for flere milliarder tv tittere som ble rystet med frykt og samlet rundt en ny felles verdensfiende, Islam og rabiate radikale arabere og muslimer, som Siv Jensen mener bør utraderes fra samfunnet. Krigen bringer med seg flyktninger, i overflod, millioner har dødd, enda fler er på flyktefot. Minariteter har blitt bannlyst i Sveits. Norge etter en undersøkelse, viste at 42% var imot bannlysing i Norge.

Avblås krigen idag og la mennesker få slippe å flykte fra vestlige bomber til den vestlige verden, for å bli møtt på frykt, avsky, og mediaskapte fordommer hvor en god araber, er en død araber.

Ingen krig, ingen flyktninger, det er ingen som ønsker å reise fra sitt land, for å komme å få veggene sine malt på med ord som «Svarting» Rasismen øker i takt med krigen.

Fabled enemies oppsumerer alt du trenger å vite om hva som virkelig skjedde den ellevte september. Sjokkdokumentarfilm anbefalt! Denne skulle gått på NRK. Krev dine skattepenger tilbake, du betaler ikke for å bli holdt fanget i mørket.

Irak krigen og krigsprofitørene

http://iraqforsale.org/ har laget en dokumentarfilm om halliburton, blackwater og de andre private kontraktørene som har fått ansvaret for sikkerheten og gjennoppbyggingen av Irak. Blackwater slakter uskyldige sivile i massakre, mens halliburton skatter 99dollar for en klesvask for en soldat i den amerikanske hær, på oppdrag i Irak.

Landet idag er kåret som verdens farliste sted, 1 million sivile har mistet livet, og krigen var grunnløs og feig, et resultat av at menneskeheten var under sjokkterapi, terror, terror, terror, terror, terror, terror, terror, terror, du skjønner hva jeg mener?

Den israelske lobby er den 53 amerikanske stat

Hva er lobbister? Det er representanter fra et selskap som leter etter politkere de kan kjøpe, som kan stemme frem en lovendring, et lovforslag, eller et politisk tiltak, som vil belønne deres korporasjon. Dette fører til korrupsjon, hvor politikere blir smøret med gavepakker og opphold på penthouse suiter.

NWO nødsending til landets våkne

Legg merke til dato på video. De fleste youtube’snuttene jeg blir tilsendt er ikke eldre enn et par dager, uker eller måneder. Denne er 3 timer gammel.
Det er 1 million soldater som skal tjenestegjøre på Amerikanske jord. Det er ventet borgerkrig. Våpensalget har økt og de fleste vet hvem som er fienden, når det kommer til hvem de skal sikte på, for å ha kjørt landets økonomi i grøfta.

Obama og helsereformen er en depopulosjonsplan

Babybloomer generasjonen eksploderte befolkningsantallet på jorden på 70tallet. Denne generasjonen skal snart på gamlehjemmet, hvem skal betale for det? Obama’s plan er å kvitte seg med pensjonsutbetalinger og dumpe «useless eaters»  Hva skjer med norges fremtid? Spekuleres pensjonsfondet i spekulative aksjemarkedet? Den amerikanske økonomien og dollaren er knust, i 2008 tapte oljefondet 800milliarder kroner, og enda engang investeres det nå i et falleferdig aksjemarked, og dine pensjoner kan være borte før du har rukket å få grått hår.

Flere videoer du ikke bør gå glipp av

Phase 3 – ny dokufilm fra de som skapte «The Arrivals series»

Flere videosnutter vil bli lagt til fortløpende

Send oss tips på Red@Nyhetsspeilet.no om du ønsker å dele noe med oss, eller anbefal en god dokumentarfilm her.

De fleste lever med virkelighetsrammer hvor «jeg tror det ikke før jeg får se det» prinsippet dominerer. Seeing is Believeing, Youtube is truth, while Tv is dreaming. Get real, get up and fight the power, or die underneath its feet.

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Abonnere
Varsle om
guest

209 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
BioNiC
BioNiC
13 år siden

Kjempe bra artikkel. Et tilbud om å ta den røde pillen.

Når vi ser verden rundt oss så er det ingen tvil om at babels tårn slår sprekker. Vi har akkurat gått inn i den sjette og siste galaktiske natt så det er ingen tvil om at «systemet» må rase. Dette er en del av oppvåkningen og ingen ting å frykte.

Frykten vil bare fore det falske ego og dette vil gjøre overgangen vanskelig. Få frykten ut av «hjertet» og du vil gledes over at denne lange reisen er over.

Peace&Love

Ursus
Ursus
13 år siden

Mye bra med Youtube, men det blir mer og mer sensur der også. Ser f.eks at den video du linker opp (nwo emergency broadcast – this is not a test) er «removed by the user». Selvsagt kan denne være fjernet av bruker, men kan likegjerne være fjernet av Youtube. Videoen finnes sikkert andre steder? Ganske hett tema dette med Martial Law (millitær-stat) i Usa, og dette er knapt nevnt i mainstream media.

ReXoR
ReXoR
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Hei armin.
Letet etter email adressen din men fant bare dagblad profilen din.
Tenkte du ville lese denne. Står litt om de 6000 drone flyene til Usa og videre oppbygging av drone fly.

http://www.lmd.no/pdf.php?showPDF=0912/01.pdf

ha en god dag

( slett etter bruk, vet at denne kommentaren ikke hører hjemme på denne artikkel)

vidar
vidar
13 år siden

jeg mistenker også youtube for å manipulere eller nullstille antall «views» for å hindre enkelte videoer å komme oppover på listene. like fullt tror jeg youtbue skal ha mye av æren for den «bevissthetsevolusjonen» som finner sted for tiden. det var gjennom youtube jeg våknet ut av dvalen. men, jeg tror virkelig ikke obama er så ille. han er utvilsomt langt bedre enn bush, og om ikke obama hadde vunnet, hva ville da blitt alternativet? john mccain, eller kanskje hillary? er de virkelig bedre? personlig er jeg mer enig med det david wilcock har sagt om obama på divinecosmos.com. obama får jo søren meg mer pepper enn bush og bare det gjør meg skeptisk. bare fordi veldig mange skriker om hvor fæl obama er, så er det viktig å se på alternativene. vi vet jo alle også hvordan den amerikanske presidenten ikke er så mektig som en skulle tro. byråkrater og ABC (cia, nsa) grupperinger osv har nok desverre fortsatt mye makt. disse er jo ikke valgt av folket, og det tar lenger tid å reformere dem. ron paul hadde selvsagt være bedre enn obama, men han var jo aldri en reell kandidat. jeg tror obama er den beste av de 3 som var reelle. om amerikansk mainstream media kritiserer obama så tror jeg det er et godt tegn på at obama faktisk er bra.

Frederik
Frederik
13 år siden
Svar til  vidar

Hvorfor var aldri Ron Paul en reell kandidat? Han stilte til valg gjorde han ikke? Bare fordi de store mediene sier han ikke har en sjangs til å vinne betyr ikke at han ikke var en reell kandidat.

«De» ønsket ikke han som president, og brukte media instrumentet for alt det var verdt. Uansett har han oppnåd veldig mye, og har The FED under hardt press for tiden.

vidar
vidar
13 år siden
Svar til  Frederik

ok, jeg brukte visst feil ord her. poenget var at han aldri hadde en sjangs til å vinne, nettopp fordi som du sier, han ikke var ønsket. av de 3 jeg allerede har nevnt, var obama det beste alternativet. det er viktig å skille mellom realisme og ønsketenkning, det var poenget. kanskje det blir ron paul neste gang?

Hans Gaarder
Skribent
13 år siden

Her er tabu-oversikten for norske media presentert via YouTube. Underholdende og informativt, vil vel de fleste synes. Husk at dette er informasjon som norsk TV og norske aviser anser det som sin oppgave å bidra til å forhindre at vi får kjennskap til…:

11. september anomalier
BBC REPORTED BUILDING 7 COLLAPSE 20 MINUTES EARLY

Mordet på Aldo Moro
Sequestro Moro, Cossiga cita Loggia P2 e Piano Solo

Bilderberg
Secret Societies: The Bilderberg Group
http://www.youtube.com/watch?v=eDUMEEl_ajM

Vaksine-skader
Vaccination: The Hidden Truth – Chapter 6 Part 2 Brain damage
http://www.youtube.com/watch?v=Lt7CMyoX0Hg

Overgrep fra psykiatrien og PST
Det blir en trist jul i år også
http://www.youtube.com/watch?v=BoOalPDUDEQ
http://www.youtube.com/watch?v=ztDjYWK0k9A

Chemtrails
CHEMTRAILS TOXIC ATTACK ON EUROPE 31 OCTOBER 2009
http://www.youtube.com/watch?v=zOM7VJLS2Pw

HAARP
China Earthquake caused by HAARP weapon
http://www.youtube.com/watch?v=ztDjYWK0k9A

Jordskjelv- og tsunami-anomalier
HAARP lights 30 min. before quake

Tabu-oversikten del 1 ligger her:
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/03/tabu-oversikten-for-norske-redaktorer

arifkarim
arifkarim
13 år siden

Bra artikkel Armin! Bare lurer på hvorfor jøder / sionister som eier både google og youtube «lar» all mulig slags klipp vise på sine servere. Det er klart at det skjer mer motstand i befolkningen mot eliten når deres maktspill blir «avslørt» av enkelte individer / insidere. Fra youtube / google har menneskeheten fått så mye info som de ellers aldri kunne ha fått fra ensøyde TV!

T
Skribent
T
13 år siden
Svar til  arifkarim

LENGE LEVE YOUTUBE! Interesant spm Arif…når jeg var på det mest aktive med tanke på youtube surfing så irriterte det meg grenseløst hvor mange videoer som ble slettet, som vi vet så er sannheten enkel, problemet er at man må gjennom et spindelvev med løgner for å finne den, og dette spindelvevet er det vel eierne som bidrar til at blir mer og mer komplekste ved å slette enkelte videoer, og la andre stå.

I tillegg så stoler eliten på at de har dummet ned folket nok til at de ikke blir å våkne uansett, de stoler på sine egne manipulerende (black-magic) evner nok til å la youtubere være en fjær i andre enden på vektskåla. For når alt kommer til alt så blir youtube kritisert av de store nyhetskanalene, som igjen når ut til folk over hele verden, mens vi blir mer og mer sensurert.

Hvorfor har vi i det hele tatt internet? Ettersom disse ikke vil at vi skal dele informasjon? Var det en grasrot-aksjon som gjorde at vi fikk det? Hackere? Eller andre whitehats? Eller trodde eliten at vi var for dumme til å dele kontroversiell informasjon, og at vi heller (som jeg forøvrig selv gjorde) ville bruke internet til å gamble, spille poker og til nød besøke vgnet?

Bra og nødvendig artikkel Armin :)

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  arifkarim

Det mest avslørende blir sletta med en gang på Youtube Arif.
Hadde dem sletta for mye så ville brukerene flyttet over til lignende nettportaler.
Nå har dem litt kontroll med avslørende info, flytter brukerene så har dem null kontroll.
Internett kan ikke stengest siden ingen eier det.
Klart en kunne slått ut nettet noen dager med og plante et virus men det ville bare ført til at befolkningen ville rast mot eliten og konspirasjonsteorien hadde fåt vann på mølla.
Microsoft, Google, Appel og mange mange fler ville ikke tent milliarder på milliarder vist det ikke var for internett.
NSA mm har enorme datasystemer som fanger opp alt som blir skrevet på nett og så blir det lagt i databaser utifra hvilkne nettsider du oppholder deg på og rangert i trusselnivåer utifra det.
Interntt er et utmerked verktøy til og kontrolere befolkningen.
Eliten vil stadig sensurere og kontrolere nettet mer og mer, først med barnepornofilter, så med filter og privat politi til og ta fildelere og nå datalagringsdirektivet.
Flere politikere har tilogmed ymtet frempå om og forby blogging siden dem føler seg trua av bloggere.
I Kina leverest alle pcer med ferdiginstalert software fra myndighetene der myndighetene har full kontroll over pcene og brukerene.
Så noe internett vil ikke forsvinne med det første ;)

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Norske media-redaktørers nidkjære tabu-coverup fortoner seg som en gjeng med tankepolitikonstabler som prøver å sørge for at barna i sandkassa ikke skal få øye på diverse ting som befinner seg utenfor sandkassa.

Nå har vel internett og særlig YouTube medført at det er norske journalister og redaktører som befinner seg i sandkassa. Deres journalistiske innhold og vinklinger må vel nå befinne seg på et historisk lavmål så lavt at det store spørsmål er hvorfor noen i det hele tatt gidder å kaste bort sin dyrebare tid på å bli des-informert av media.

I disse vaksvine-svindel-tider kan dette f.eks. formuleres som at: Hvorfor skaffe seg nyttig og gratis informasjon som er velegnet for å beskytte din helse mot unødige skader på Nyhetsspeilet når man istedet kan betale for å kjøpe VG, Dagbladet eller Aftenposten som vil sørge for å få deg forgiftet av svine-sprøyta ?

Terje
13 år siden

Takk for en fin artikkel Armin, jeg har flere ganger tatt opp youtube som min beste nyhetkanal. Her er mitt bidrag på en tråd i Vg, jeg kommer til og legge ut en del synspunkter fra denne tråden ut her men kommer ikke til og navngi enkelte.
Her er mitt åpnings innlegg:
YouTube er den viktigste nyhetkanalen min. Der kan du finne nyheter som Norge sensurerer bort, nyheter som de ikke vil at den norske befolkningen skal se. På denne tråden kan folk legge ut nyheter som vi ikke ser på Norske kanaler. Kom med forslag folkens. Det er fritt frem og legge det ut her som dere ikke har sett på Norske kanaler.

Svar og respons:
Det betyr vel at norske media utførar litt grunnleggande kildekritikk. Kanskje dei (som meg) lurar på kvifor ingen intervjua den som diagnostiserte dama, eller ein ekspert på sjukdommen? Hmmmmm…..?

For den som er interessert: http://www.netdoctor.co.uk/diseases/facts/dystonia.htm

Kanskje norske media også sjekkar litt meire enn EIN video om temaet, f. eks: http://www.youtube.com/watch?v=UfIC0sqtUNs&feature=related Altså, dama er blitt (nesten) frisk av ein sjukdom som det ikkje finst behandling for! Mirakel!

Eller…. Mediestunt? Kanskje vi får løysninga i neste Youtube video?

Tråden innholder 65 innlegg så gidder ikke ta med flere her, dette gir jo en pekepinne på hvordan folk ser på youtube.

Terje
13 år siden

Jeg har også en nettkompis som bidrar med å få ut sannheten. Han fikk en mail fra YouTube hvor han fikk beskjed om å fjerne 2 videoer, disse videoene inneholdt informasjon om at Norske myndigheter hadde skrevet et brev til NASA Ang UFO og 2012 fenomenet. Dette brevet hadde nettkompisen min fått tak på og skal legge det ut på youtube i sin helhet 25 des i år. Forøvrig har han skrevet en bok om store avsløringer ang UFO fenomenet. Denne boken skal lanseres Januar 2010. Kommer tilbake med info om dette brevet senere.

vidar
vidar
13 år siden
Svar til  Terje

det høres veldig interessant ut. til tross for at du skal komme tilbake til dette brevet senere, så ble jeg nå veldig nysjerrig hva slags begrunnelse kom youtube med når de ba ham fjerne videoene? de kan vel ikke bare be ham fjerne videoen uten at han har brutt copyright eller gjort andre «ulovligheter». det vil være interessant å vite hva slags argumenter youtube tar i bruk for å rettferdiggjøre sensurering.

Goji
Goji
13 år siden

Fler videoer som fortjener plass på listen:

Michael Ruppert confronts CIA director..

Michael Ruppert, crossing the rubicon

Goji
Goji
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Genialt :-D

Frederik
Frederik
13 år siden

Alex Jones har tatt over driften av http://www.udonews.com

Det kan jo bli et godt alternativ til youtube. Ikke så store enda, men det er jo brukerne som gjør stedet. Alex sier at ingenting skal sensureres, så da gjenstår det bare å prøve å se da.

frodo
frodo
13 år siden

Hvis man har et «konspiratorisk sinn», så skjønner jeg ikke hvordan man kan stole på youtube. Tror dere virkelig ‘eliten’ vil at ‘sannheten’ skal ligge tilgjengelig for allmenheten?

Google må jo være den stygge ulven?
De lagrer all søkedata gjennom google.com. I disse dager har de lansert en egen DNS tjeneste med mulighet for å lagre all surfedata for hver enkelt.
De lager et eget operativsystem, Chrome OS, som stort sett benytter online verktøy. På denne måten kan de overvåke all aktivitet på PC’en.
De kjøpte opp youtube for en latterlig overpris! Hvorfor?

Er det ingen som ser skriften på veggen? Google er jo ‘elitens’ verktøy for å overvåke oss alle!

Slik tenker vel EKTE konspirasjonsteoretikere?

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  frodo

Det vet jeg ikke men en sannhetssøker tenker sikkert sånt Frodo ;)
Flere millioner tungt bevepna amerikanere organisert i militsgrupper er hellig overbevist om at det oppholder seg 100 000 FN soldater på amerikansk jord i underjordiske baser og står klare til og ta over USA.
(Det kan en lese i siste VI Menn )
USA er en gigantisk krutttønne som med et valuttakrasj nært forestående så trengs det bare en liten gnist før USA går ut i en kattastofal borgerkrig.
Ikke så rart Militsen tenker sånt så mye dritt dem får i seg via Chemtrail, Fluor i drikkevann, GM-Mat, MSG og Aspartam osv
Før eller siden må forandingene i hjernen gi utslag
Jeg ville vel bekymret meg mer for kinesere og Bernanders pengepolitik en for FN vist jeg bodde i USA ;)

frodo
frodo
13 år siden
Svar til  smurfen

Haha. Ja det finnes endel skrullete amerikanere.

De har valgt en fornuftig president, og det er vel et godt tegn for landet!
At han nå har fått banket gjennom en reform av det absurde helsesystemet er en bragd. Fattige i USA lever nå uten tilgang på skikkelige helsetjenester. Det er ikke et utviklet land verdig!

Pilene peker nå oppover i USA igjen, så forhåpentligvis vil det gå bra!

Smurfen jeg skjønner ikke denne frykten for chemtrails! Skulle tro at levealderen i USA og Norge gikk ned, hvis vi blir sprayet med stoffer som ødelegger immunforsvaret? Det motsatte er jo tilfellet! Dessuten er jo helsetilstanden jevnt over bedre i Nato-land enn Ikke-nato land?
http://www.globalis.no/Land/Norge/(show)/indicators/(indicator)/496/(country2)/373/(chart)/area

vidar
vidar
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

hvis du ikke har lyst til at google skal lagre brukerdata om deg, så burde du bruke scroogle.org. du får samme resultatet som google, men ingenting blir lagret.

Rasjonell
Rasjonell
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

«Denne siden er ment for å gi en mulighet til å diskutere emner og konspirasjoner som blir utslettet momentant på andre foraer og nettsider, vis respekt og du vil få respekt, takk. »

Hvordan er det da slik at Nyhetsspeilet.no ikke er berørt av denne sensuren. Hadde tingene vært slik som dere påstår hadde jo Nyhetsspeilet.no blitt fjernet fra webben og artikkelforfatterne «forsvunnnet.»

Personlig håper jeg ikke dere må legge ned, dette er for moro:)

Uenur
Uenur
13 år siden

Jeg tror ikke vi automatisk skal gå ut i fra at alle som har en eller annen finger med i forretningsverdenen,inkl.eierne av YouTube og Google nødvendigvis står på NWO-siden i debatten.Det er godt mulig de vet,og det er til og med godt mulig de vil «samarbeide» med WHO-pucherne et stykke på vei,for å få lov til å holde på.Det finnes nok relativt gode mennesker blandt rikingene også,tross alt.
Likevel kan det godt hende de blir stengt etterhvert,for vi vet jo at det er sterke krefter i sving for å få regulert internett generellt,og på verdensbasis.-Så det spørs hvor lenge vi får ha dette mediet i fred også.Heldigheten er at det er nærmest umulig å regulere,egentlig.Alt står og faller på hvordan servereierne stiller seg,og om de lar seg tvinge,eller kjøpe. Jeg tror vi kan være trygg på at i alle fall noen ikke lar seg friste,å passer på at noen av de vi trenger er åpne i overskuelig framtid.

frodo
frodo
13 år siden
Svar til  Uenur

Her på nyhetsspeilet blir FHI beskyldt for å ville utrydde nordmenn basert på støtte fra rockefeller foundation på 20 tallet.

Da må det i det minste være mistenkelig at google samler all denne dataen om oss, og at de går inn i nye forretningsområder, hvor de tilbyr oss «bedre» tjenester som er gratis(i bytte mot å overvåke nettbevegelsene våre)!

At de betalte en betydelig overpris for å slå kloa i youtube er da også veldig mistenkelig?

Eller er google og youtube ‘fredet’ fra sannhetssøkere?

Uenur
Uenur
13 år siden
Svar til  frodo

Tjasj.. Er det så veldig nøye om de vet hva som foregår i «underverdenen» da.
Så lenge de ikke stenger ned,så betyr det vitterlig at alle som vil kan se alt det de måtte ønske uansett. De gjør jo det de gjør,mer eller mindre åpent selv også-merkelig nok.
-Men-skal man være skikkelig konspiratorisk,så er det kanskje akkurat det de vil at vi skal gjøre,fordi de har noe annet på beddingen,som ingen har funnet ut av enda. Det er ikke sikkert det er så fantastisk utenkelig som det kanskje skulle høres ut til.Ikke noe er som en gedigen avledningsmanøver!
Må bare legge til at dette absolutt ikke er noe jeg har belegg for å hevde,bare nevner det likevel..

Rasjonell
Rasjonell
13 år siden
Svar til  frodo

Nå er ikke logikk det som står konspirasjonteoretikeren nærmest :)

vidar
vidar
13 år siden
Svar til  Rasjonell

når du snakker om konspirasjonsteoretikere så antar jeg du snakker om folk som tror elvis bor på månen, at george bush er en shapeshiftende reptilian, at flyene som krasjet inn i world trade center 11 september 2001 var holografiske fly osv. jeg er helt enig med deg at slike påstander ikke er annet enn en konspirasjonsteori og at logikken ikke står sterkt her.

slike konspirasjonsteoreir har derimot ingenting til felles med de fleste konspirasjonene vi kan lese om her på nyhetsspeilet, da de fleste av dem ikke bare har haugevis av indisier, men også dokumentasjon. eller hva med EUs konspirasjon om å kjøre gjennom lisboa-traktaten, akkurat slik vi ble advart ville skje på tidligere Bilderberg-møter? er de som tror EU var konspiratoriske her også uten logisk sans?

mulig jeg har misforstått din henvisning til «konspirasjonsteoretiker». isåfall er det brae å ignorere dette innleggget

Uenur
Uenur
13 år siden
Svar til  Rasjonell

He he,jeg er heller ikke særlig konspiratorisk av meg,men jeg er ute av stand til å ignorere det som står rett foran meg.Logikk er derimot mitt hjerte nært,og akkurat det kan være svært greit når man skal sortere ut hva som henger på greip,og hva som nødvendigvis må være oppspinn.

Uenur
Uenur
13 år siden

Usjh! En trykkleif i forrige innlegg.Ikke WHO,men» NWO-puscherne» skulle det være.

Rasjonell
Rasjonell
13 år siden

Når hvem som helst kan editere og legge til videoer på youtube kan man ikke ta dette som en seriøs og objektiv kilde, det må da alle forstå.

Nei hva er vitsen med sensur, bare la hvem som helst laste opp barneporno eller nazipropaganda, dette hadde vel vært fint.

Og til alle dere paranoide mennesker. Hvordan vet ikke dere at hele internett er skapt for å styrke hele konspirasjonen, at dette er et verktøy for å spre propaganda, og at det er et ledd i fordumming av befolkningen som noen sier TV er?

Vart dokk skremt no’

vidar
vidar
13 år siden
Svar til  Rasjonell

Rasjonell: mener du virkelig det du skriver her?

Rasjonell
Rasjonell
13 år siden
Svar til  vidar

Hvis du sikter til andre setningen så er det en ironisk kommentar

HAy-RA
HAy-RA
13 år siden
Svar til  Rasjonell

«Når hvem som helst kan editere og legge til videoer på youtube kan man ikke ta dette som en seriøs og objektiv kilde, det må da alle forstå.»

– At hvem som helst kan legge ut videoer på youtube er en bekreftelse på at man finner flere sider av samme sak og at youtube kan fungere som et varslingsmedie.

«Nei hva er vitsen med sensur, bare la hvem som helst laste opp barneporno eller nazipropaganda, dette hadde vel vært fint.»

– Nazipropaganda fra norske og utelnandske nettsiden kan man laste ned når som helst. Selv om jeg er uenig i innholdet respekterer jeg selvfølgelig yttringsfriheten. De må selvfølgelig få lov til å spre møkka si i likhet med sionistene og komunistene på stortinget.

Når deg gjelder sensur av barneovergrep, så er det er tveegget sverd. Det er flere folk som ønsker disse overgriperene «under torven» enn de som synes det er underholdende. Hadde man fjærnet sensuren hadde det vært enklere å motta tips fra publikum for å identifisere overgriperen og offrene.

Man stopper ikke barneovergrep med sensur, man stopper det ved å innføre dødstraff slik de har i bla. Egypt.

Thunderdahl
Thunderdahl
13 år siden

Youtube er nyheter for den som er bevisst nok til å sortere informasjonen.Å tenke selv er noe hypnotiserte tv slaver finner vanskelig.Etter å ha kuttet ut tv et par år, kan jeg se den skjulte propagandaen i de få nettavisene jeg er innom.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden
Svar til  Thunderdahl

Info-innhenting gjennom TV og aviser: Andre velger ut hva du skal få vite om.

YouTube- og nettbasert info-innhenting: Du velger selv hva du vil vite mer om.

Legg merke til overgangen fra passiv tilskuer til aktiv, bevisst og kritisk info-søker. (Å bli mer kritisk er en naturlig del av overgangen fra passiv til aktiv, det er også en nødvendighet for ikke å kaste bort tiden på å fordype seg i sludder. Dette er forøvrig en viktig del av forklaringen på at jeg i praksis nå har kuttet ut TV og aviser som kilder til informasjon – jeg klarer ikke å kaste bort tiden på så mye sludder).

I tillegg kommer «misbruk-risikoen»: Sett nå at de som bestyrer innhold og vinklinger i TV og aviser ønsker å påvirke deg på en viss måte og du ender opp som et hjernevasket offer ?

Takket være internett foreligger det nå bøttevis av beviser for at nettopp dette er tilfelle. Her på Nyhetsspeilet finnes det en liste med tabuer som norske media ikke får lov til å berøre, og den listen kan da langtfra være utfyllende…

HAy-RA
HAy-RA
13 år siden

Her treffer du spikeren på hodet Armin:

«Ingen krig, ingen flyktninger, det er ingen som ønsker å reise fra sitt land, for å komme å få veggene sine malt på med ord som “Svarting” Rasismen øker i takt med krigen.»

Det er jo faktisk slik.
Jens Bilderberg regjeringen støtter og bidrar til krigføring i muslimske land.
De muslimene blir da drevet på flukt, og regjeringen er da så «snill» at de tar inn landt flere enn de klarer å intigrere i sammfunnet. DVS De konstruerer et «problem» med overlegg.

Bilderberger-Siv på sin side fremstår som den reddende engel for både kristne og nasjonalister, og skal redde oss fra se slemme muslimene…
For meg høres dette ut som avtalt spill. Den ene lager problemer, den andre skal løse det, og begge fraskriver seg alt ansvar og peker ut et folk som på ingen måte kan påvirke sitvasjonen som syndebukk.

Hvem er det som styrer landet egentlig?
Er det muslimer eller Stoltenberg?

Er det ikke på sin plass at kritikken blir addressert til den som er ansvarlig for at arabere får revet sine land i fillebiter og blir drevet på flukt til bla. Norge?

Siv Jensen lager et skremselsbilde av at om innvandringen ikke stoppes så kan vi risikere å ha en muslimsk statsminister iløpe av våre leveår.

For min del kan gjerne innvansringsstrømmen fra arabiske land øke, siden vi utvilsomt trenger litt friskt blod i Norsk topp-politikk. Men dog ikke på bekostning av at nåværende regjering (og de fleste partier) inndirekte støtter og bidrar til folkemord på arabere.

Men la meg si noe om nasjonalisme.
Jeg ser på meg selv som nasjonalist.
Hva mener jeg med det?

Nasjonalisme er en politisk ideologi som sier at hvert folk skal ha selvbestemmelse i sin egen stat.

Hva er selvbestemmelse i sin egen stat?
At nasjonen Norge kan bestemme over eget land.
Norge er styrt av fremmede statsmakter både i form av lobbyister og «avtaler» slik som Schengen og EØS. Norge er ikke en selvstendig nasjon.

Hvem er det Norske folk:
Samer, etniske nordmenn, arabere, svensker, indere, polakker, bosnere, palestinere, russere…
-Kort sagt, ALLE med Norsk statsborgerskap.

Rasisme og konflikter mellom etniske og religiøse grupper er derfor nødvendig for eliten, for å eliminere massiv motstand ved grove overtramp, så vell som å sikre seg støtte til krigføring i utpekte land.

Derfor:
Statlig uthenging av Norske minoriterer og Outsourcing av nasjonale avgjørelser er landsforæderi.

HAy-RA
HAy-RA
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Ja det er klart.
Tilfeller av imperialistisk nasjonalisme er feks. nazi-tyskland, sovjetkomunismen, sionisme, nynasisme, amerikansk partiotisme.

Slik jeg ser det er imperalisme og nasjonalisme uforenelig, siden imperalismen ødeleger nasjonalismen. Dette fordi imperalisme som du sier fører det til okkuperinger og ressursrøveri, men også et splittet folket og undertrykkelse av landets egene innbyggere, og krig.
En som vil landet sitt vell, fremmer IKKE krig.

Siden du er inne på det, så vil jeg også tilføye at misjonering utenfor landets grenser også går under imperalisme.

Over-intigrering av nye landsmenn (feks. nekte de å gå med tradisjonelle klesplagg fra deres etniske røtter, organisert sekularisering) er nasjonal imperalisme som går til angrep på sine egene innbyggere.

Men når det er sagt så er faktisk Norge offer for Imperialisme uten at de er klar over det selv.

«Imperialisme i klassisk vestlig form var på sitt høydepunkt fra 1870 til 1914. Ordet, som kommer av latin (imperare – å befale), vil si at en stat forsøker å skaffe seg politisk, kulturell, økonomisk eller militært herredømme utover sine egne grenser.»
http://no.wikipedia.org/wiki/Imperialisme

Norske politikkere jobber for fremmede statsmakter for at de skal skaffe seg politisk, kulturell, økonomisk eller militært herredømme i Norge.

Imperalisme er det motsatte av nasjonalisme.

Joda, selv om siv er blå og Jens er rød, er de begge nokså lilla når de kommer på bakrommet…

Rasjonell
Rasjonell
13 år siden

«Over lengere perioder har Norge og den vestlige verden blitt utsatt for luftvernsovergrep, kjemikaliesprøyting fra nato-fly, med elementer som barium og aluminium, og et dryss av patogener, mikrober, nanopartikler, og kansje et mutert svineinfluensa virus. Barium skrur av dine T-celler:

Pecanha and Dos Reis (1989) reported barium blocks several modes of T cell activation,” published in Clinical Experimental Immunology , that “All modes of T cell activation, were blocked .” , barium will turn off the body’s T-cells. an important part of the body’s immune system with OKT4+ helper-inducer T-cells directing an attack of the body’s OKT8 hunter-killer cells to attack and kill a foreign antigen (invading bacteria or virus). In short summary, barium can turn off your immune system.

Dette kan være en av grunnene til at så mange er syke om dagen, med svineinfluensalignende symptomer, feber, oppkast, og dizzy disneyness som egentlig skyldes noe helt annet, enn det du blir fortalt fra media, vi blir sprøytet som insekter.»

***********************

Jepp og mange av de største flyene flyves faktisk av Elvis. De forfalsket hans død og involverte ham i dette prosjektet. Beviset finner du hvis du tar låta «Love med Tender» og spiller den baklengs. Da vi du høre at han tydelig sier «Gas’em all».
For å gjennomføre prosjektene har de opprette hemmelige flybaser i flere norske fjell. Jo denne teknologien finnes, bare som på James Bond-filmene. Herfra flyr fly daglig og slipper sine toksiske kjemikalier på befolkningen.
Mange av flyverne er også omskolerte marsboere som samarbeider med mydighetene om å utrydde menneskeheten. Detter for at vi alle skal erstattes av en rase superroboter.

– Du gir meg tull, du får tull tilbake. Makan…

Rasjonell
Rasjonell
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Hehe hvis du bruker det metaforet så impliserer det at jeg er en hund selv, og da ville jeg nok sannsynelig bitt tilbake ja.

Disse linkene her synes jeg ikke bevise noen ting forresten

Grublern
Grublern
13 år siden

Til Nyhetsspeilet.no:
(og alle lesere)

Hei! Takk for den fantastiske web-siden dere har laget! :)

Her kommer et tips om en veldig enkel webside (som jeg lagde for snart 1 år siden) med en lenke-oversikt over en rekke videoer på video.google.com , som omfatter konspirasjonsteorier fra «A til Å».

Mange konspirasjonsteori-videoer lå allerede ute på det tidspunktet på video.google (fra flere år tilbake), men jeg savnet en web-link som «guidet» deg gjennom konspirasjonene på en forholdsvis katogorisk måte… og derfor tok jeg selv fatt i ideen, lastet opp alle videoene fra googlevideo jeg syntes var informative, «klippet og limte» litt, kategoriserte dem og lastet dem ut på nytt i googlevideo under hver sin «kategori».
Til slutt lagde jeg en enkel webside med linker til alle videoene

Disse videosamlingene er delt under 3 hoveddeler
(inspirert av David Icke sin framlegging av teorier):

Illuminati Five Sense Conspiracy
Illuminati Et/Spiritual Conspiracy
Matrix Conspiracy/How to stop it

Her er weblinken til alle videoene:

http://docs.google.com/View?docid=dchsvhps_3fc3k5cff

Håper alle drar nytte av noen av videoene
Lykke til videre med siden deres!

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Og Takk til deg smurfen som er så rent frem med dine synspunkter

Endelig en (smurfen) som tar til motmæle her når det gjelder diskusjonen om hvorvidt man skal utestenge mennesker som kun er innpå her for å slenge dritt om de som faktisk har sans og stor interesse for det som blir skrevet her på Nyhetsspeilet av SANNHETER andre aviser dysser ned. Armin, Mike, Jarle, Rolf Kenneth og dere andre, dere gjør en fabelaktig innsats for å vekke et stort antall sovende nordmenn opp fra sin sovende og langvarige dvale.

Min appell til dere er at dere lar Nyhetsspeilet forbli helt unik og utradisjonell fra alle andre nettaviser og med kommentatorer som selvsagt får lov til å ytre sin mening men ikke angripe andre med interesse for Nyhetsspeilets stoff om og om igjen!

Da føles det etter hvert ubehagelig å komme inn på her…

Rasjonell
Rasjonell
13 år siden

«Armin, Mike, Jarle, Rolf Kenneth og dere andre, dere gjør en fabelaktig innsats for å vekke et stort antall sovende nordmenn opp fra sin sovende og langvarige dvale.»

Vel jeg sover ganske godt fortsatt, de har enda ikke gitt meg noe verdt å våken for :)

Tufsetom
Tufsetom
13 år siden

Ytringsfrihet er et tveegget sverd, og det må du da for guds skyld se å takle snart. Jeg blir faktisk smått deprimert hver gang jeg ser du klager over det. Så hvis du ikke holder opp er jeg redd jeg ender jeg opp på psykofarma. Dvs. at du indirekte er med på å markedsføre legemiddelindustrien og det vil du vel ikke?

Thor
Thor
13 år siden

En av videoene fra loose change gutta viser viser flynesen og litt av pilotkabinen komme ut fra world trade center,filmet fra siden,der det «såkalte flyet» kræsjer inn i bygningen,går gjennom hele bygningen og kommer ut på andre siden av bygningen og nesen er LIKE hel..og ingen utgangs explosjon(der nesen ville ha skyvet,veggdeler osv foran seg) Da lurer jeg ganske enkelt,er WTC av finer? Holografisk..Så absolutt!! Så lenge de større selskapene kjøper opp Google/Youtube,så heldigvis kommer det nye som vil vise det som blir»sensurert»bort av DE som ikke vil at sannheten kommer ut..

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Thor

Ja dem sitter med Blue Beam teknologi:

Rasjonell
Rasjonell
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

«De faiket månelandingen for 50 år siden, hvorfor er det umulig at de faktisk brukte svart magi her? »

Russerne og kineserne spionerte og fulgte nøye med på hva USA drev med i 1969. Tror du ikke russerne eller kineserne ville avslørt bløffen for verden hvis dette var tilfellet?

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

«Så da er spørsmålet: Hva er ekte og hva er fiksjon? Er det etisk riktig å innkorperere falske TV bilder i nyhetssendinger? Har vi blitt lurt tidligere?»

Godt spørsmål! Har du hørt om «Holographic Universe»? Tanken bak dette er alt som er rundt oss er en «selvskapt» illusjon som bedrager oss fra å forstå «virkeligheten». Hva er realitet for «oss», er rett og slett det vi kan «ta imot» fra våre grunnleggende 5 sansene… :D

Det er nettop derfor den skjulte kaballah og andre okkulte grupper (illuminati, knights tempalar, free masons blabla) har prøvd å skjule informasjonen om det som ligger utenfor «vår» oppfatelsesevne. :)
http://www.youtube.com/watch?v=q-IQLCgOTpg

Husk at den første NWO kart kom etter 1941 pearl harbour falskflagget:
http://centurean2.wordpress.com/2009/01/22/286new-world-order-map-1942/

Samme krefter (knights templar) styrer verden idag!

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Jeg svarte på den men kommentar dukker ikke opp?!

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  arifkarim

Dette er lenken til posten som «merkeligvis» ikke dukker opp:
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/12/youtube-og-den-andre-siden/comment-page-3/#comment-12049

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

USAs forsvarsminister tviler på at bin Laden lever står det i VG i dag.

Vel det kunne vi på NS fortalt han for lenge siden ;)

Da er spørsmålet, Hva faen gjør flere hundre norske soldater da i Afganistan ?
Var ikke det akkurat på grunn av og hjelpe USA med og fange Bin Laden ifølge pakt 5 i NATO?

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=590631

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Siste forsøk:
«Så da er spørsmålet: Hva er ekte og hva er fiksjon? Er det etisk riktig å innkorperere falske TV bilder i nyhetssendinger? Har vi blitt lurt tidligere?»
Godt spørsmål! Har du hørt om «Holographic Universe»? Tanken bak dette er at alt det vi omfatter som virkelig er kunn resultat av det vi kan «ta imot» fra 5 av sansene våre:

Denne tanken er grunnleggende i eldgamle (hemmelige) kunnskaper som kaballah noe som begeistret knights templar, freemasons, og dagens illuminati.
http://www.youtube.com/watch?v=q-IQLCgOTpg
Det er derfor hårreisende hvor langt disse maktsyke mennesker kan gå for å oppnå totalkontroll over masser ved ren forfalskning og selvskapelse av «hendelser»!
Der de samme propaganda / manipulasjons-kreftene som stod bak den tyske riksdag brannen, står også bak alle de andre såkalte store «avgjørende» politiske hendelser i menneskehetens historie for tidligere århundrer! :D

vidar
vidar
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

hvordan kan et holografisk fly dukke opp på radaren? på den annen side: mener å huske at fra en av de mange 911 videoene at flyet som krasjet inn i tårnet visstnok foretok noen helt umulige manøvrer, som ekstremt stupdykking og at gjennomsnittshastigheten var altfor høy. hvis det faktisk er slik at ingen fly traff tårnet, så kan det jo tenkes at disse radardataene viser hvordan de glemte å dobbeltsjekke at alt så bra ut.

flyet ved shanksville ser ikke ut som restene av et fly i det hele tatt, så skakke se bortifra at du har rett. at pentagon ikke ville frigjøre bildene før eksplosjonen kan jo også tyde på at det ikke var et fly som traff bygningen.

men et godt argument mot holografiske fly er jo: hva da med alle passasjerene? var dette også fabrikerte identiteter? personlig tror jeg de lot angrepet skje med vitende og vilje. forhåpentligvis får vi svaret snart. det blir bare latterlig hvordan de fortsetter å lyve nå når snart ingen flere tror på dem.

e
e
13 år siden
Svar til  vidar

Det hendte, og noen visste..
Det eneste som kan fortelle noe om fremtiden er fortiden, og hva hender om man forandrer den? hmdidum..

Burre
Burre
13 år siden
Svar til  vidar

9/11: PENTAGON AIRCRAFT HIJACK IMPOSSIBLE.
FLIGHT DECK DOOR CLOSED FOR ENTIRE FLIGHT.
(PilotsFor911Truth.org)

http://pilotsfor911truth.org/forum/index.php?showtopic=18405

«Newly decoded data provided by an independent researcher and computer programmer from Australia exposes alarming evidence that the reported hijacking aboard American Airlines Flight 77 was impossible to have existed. A data parameter labeled «FLT DECK DOOR», cross checks with previously decoded data obtained by Pilots For 9/11 Truth from the National Transportation Safety Board (NTSB) through the Freedom Of Information Act.»

Siden flyet ikke kunne ha blitt kapret, så fløy det nok ikke inn i Pentagon heller. Det var nok heller et missile som mange har trodd hele tiden.

Rasjonell
Rasjonell
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Ja for fakta, bilder, og videoer manipulert av konspirasjonteoretikere finnes jo ikke………

« Forrige artikkel

Klimagate-skandalen foran klimamøtet i København

Neste artikkel »

En eldres syn på krigen mot «terror»