/

YouTube og den andre siden

12.1K visninger
7 minutter lesetid
209

Det er mange som ler av YouTube om dagen, spesielt de som ler av konspirasjonsteoretikere. I offentlige debatter hører man at YouTube kritiseres for å være mindre troverdig og ikke bevisførende fordi det kan være publisert av hvem som helst. Det er nettopp derfor YouTube bør bli nominert til en fredspris.

Folk som kritiserer YouTube har som regel vanskligheter med å akseptere “innholdet” i det som presenteres. Virkelighetsbildet til personen endres momentant og ingen liker å bli fortalt at alt de har trodd på, var en løgn.

Å finne sannheten på YouTube er mulig, men det er en kunst i seg selv. De fleste vidoene med flest hits, er som regel dem du skal holde deg unna. Det er kun Oprah og Britney Spears som har 24 millioner hits, sannheten er som regel ikke populær.

Flere land har sensurert Youtube kraftig. Mange videofilmer forsvinner, kontoer blir stengt, og ytringsfriheten fjernet.

Sannheten er noe du må søke , den kommer ikke på døra di og heter ikke Obama, på YouTube heter han Oblabla, for han er mer av det samma og mer drama enn Osama.

Jeg har sett 10.000 videosnutter på youtube siden 2006. Jeg har samlet et nettverk av andre infokrigere som søker opp og deler informasjon med hverandre om den andre verden.

På YouTube kan du abonnere på gode sannhetssøkere,  om du egenproduserer videofilmer, snutter og dokumentarer, hender det ofte at personer legger deg til.

På kontoen min har jeg 240 abonnenter fra de fleste kontineter, og selv har jeg funnet gode gjengangere som navn jeg la merke til. Idag har jeg 30 nyhetsformidlere, samfunsvitere, ansvarsfulle borgere, truthseekers, leger, proffesorer, og mange gode mennesker, som snublet over noe stort noe, og måtte dedikere tid og liv for å gi deg en annen side av det mediene har monopol på – Sannheten.

Mange ser på tv 3-5 timer hver dag. Med 30 tv-kanaler surfer du på en følelse av at du har frihet til å bestemme hva du vil se. – Hva om alle kanalene du så på var eid av samme eiere? Med det tenker jeg på nyheter, film, musikk, underholdningsbransjen, samtlige aviser og radiostasjoner, -hva om de alle var eid av det samme selskapet?

181638_disney_evil_mouse_thunbnail_for_the_internet_1Youtube er også på vei til å bli eid av de 6 store selskapene. Viacom, Dizzy Disney og Timewarner har kjøpt opp youtube, som deres forsøk på å kvele den siste uavhengige stemme, den frie informasjons-tuben, vår eneste utvei fra å bli fullstendig innkapslet i deres kollektive bevisthet.

Videoene du vil nå få se, er ikke ment for dine øyner, som en vegg, en vegg, og bak den veggen, er det ingen ting. Du er fri, men alene, du ser en skjebne som verdensledere har planlagt for oss, som du  ikke kan leve med, en framtid som har allerede hent, og alt du venter på nå er tiden som vil vise.

Hvis alle fikk se det du får se her nå på tv, hadde det blitt revolusjon for lengst, og denne maktavhengige lille eliten ville blitt hengt på galgeberget.

Det er ikke en teori lenger, det ER faktisk en konspirasjon. Politikere, journalister, forskere, mange av de vi ser på som samfunnets høye moralske voktere, er i virkeligheten samfunnets fiender.

Chemtrails deaktiverer ditt immunforsvar

Over lengre perioder har Norge og den vestlige verden blitt utsatt for overgrep fra lufta i form av  kjemikaliesprøyting fra NATO-fly, med elementer som barium og aluminium oppbevart i tanker ombord og ispedd et dryss av patogener, mikrober, nanopartikler, og kanskje et mutert svineinfluensavirus. Barium skrur av T-cellene dine:

Pecanha and Dos Reis (1989) reported barium blocks several modes of T cell activation,” published in Clinical Experimental Immunology , that “All modes of T cell activation, were blocked .” , barium will turn off the body’s T-cells. an important part of the body’s immune system with OKT4+ helper-inducer T-cells directing an attack of the body’s OKT8 hunter-killer cells to attack and kill a foreign antigen (invading bacteria or virus). In short summary, barium can turn off your immune system.

Dette kan være en av grunnene til at så mange er syke om dagen med svineinfluensalignende symptomer; feber, oppkast, og dizzy disneyness som egentlig skyldes noe helt annet enn det du blir fortalt av media; vi blir sprøytet som insekter.

Er det normalt at kommersielle fly gjør slike akkrobatiske stunts i arbeidstiden?

Det er ekstrem manuvering i marsjhøyder(9000moh), og G-krefter ville satt flyet på prøve. Det betyr en ting, at de flyr lavere, og saktere. På høyder  hvor  kondensstriper ikke kan oppstå. Meterologien er statseid og tilhører den samme båsen som undertrykker andre sannheter i samfunnet, desverre.

Jeg ringte dem engang på en dyp blå himmel dag, som ble fullstendig overskyet etter tyvetalls chemtrailers invanderte luftrommet. Spørsmålet jeg stilte var om de kunne fortelle meg hvor skyene kom fra? Svaret jeg fikk var mumling og bortforklaringer, det var heller ikke på tale å få se satelittbilder som kunne bekrefte fly-sky-utviklingen.

Den planlagte mikrobrikke identifiseringen av mennesker

Det snakkes mye om RFID i Norge. Passet ditt er overvåket, og vi har også enkelte som har fått mikrobrikke implantert i armen på universitetsykehuset i Akershus. Vi er allerede på vei mot datalagringsdirektivets ankomst, og for overvåkeren som ønsker å vite alt om deg, er HYPERLINK “http://www.tu.no/samfunn/article142810.ece” den våteste drømmen å chippe hele befolkningen.

Dette er ikke en fjern drøm, IBM og deres “smarte verden” sine reklamer har en ond og satanisk hensikt. De ønsker å gjøre oss til roboter og ta fra oss vår tankeproduserende kraft.

Til og begynne med kan du kose deg over at chippen din kan registrere alt du går ut av matvarebutikken med uten at du trenger å stoppe i kassen.  Regningen kommer i posten. Kanskje chippen til og med kan si ifra om når du er sulten og bestille mat. Den vet kanskje allerede hva du vil ha. 30minutter senere står Peppes Pizza på døra. Smart verden.

En virkelig ubehagelig oppdagelse er at VeriChip, datterselskapet til IBM, planlegger å levere mikrobrikker som kan fortelle deg når du har fått influensa, om det er svin, grevling, kongereker, eller flodhestinfluensa.

Verichip’s aksjer gikk i været etter at de fikk 2 patenter på implanterte chip som kan oppdage virus.

Ideen om å merke mennesker ble først satt ut i livet av nazistene. Produsenten av systemet var i siste instans IBM. Rystende er det å finne fienden sovende  i samme seng; her var det en stor orgie av amerikanske selskaper som produserte for tyskerne.  Ford sendte biler, IG Farben (BASF) drev medisinsk forskning i konsentrasjonsleirene, Bank of Harrimans og Prescott Bush (bestefar til siste Bush) finansierte Hitler og bygget hans hær.

General Electric, Gillette, Dupont, listen fortsetter for den som ønsker å søke    Allevar involverte, mens presidenten kalte den andre verdenskrig for den “riktige” krigen, og forførte sitt folk til å tro de sloss for demokrati, frihet og fred, ikke langt fra dagens dobbelt-moralistiske standarder.

Krigen mot terror er terror

Det har gått mange år. Tidligere fiender har falt og nye har oppstått. En rekke falske hendelser og fabrikkerte fiender, ble tatt i bruk  den11september, 2001. USAs plan var å angripe seg selv, og drepe flere tusen av sine egne for å virke overbevisende. Med det la de et forskrift for “rettferdiggjort”  krigføring for fremtiden under dekke av at de redder oss fra gale muslimer.

.

Blame those muslims!

De ble beskyldt for å terrorangrepene. Angrepet var sympatifremkallende, emosjonelt overbevisende, og stort nok, for flere milliarder tv tittere som ble rystet med frykt og samlet rundt en ny felles verdensfiende, Islam og rabiate radikale arabere og muslimer, som Siv Jensen mener bør utraderes fra samfunnet. Krigen bringer med seg flyktninger, i overflod, millioner har dødd, enda fler er på flyktefot. Minariteter har blitt bannlyst i Sveits. Norge etter en undersøkelse, viste at 42% var imot bannlysing i Norge.

Avblås krigen idag og la mennesker få slippe å flykte fra vestlige bomber til den vestlige verden, for å bli møtt på frykt, avsky, og mediaskapte fordommer hvor en god araber, er en død araber.

Ingen krig, ingen flyktninger, det er ingen som ønsker å reise fra sitt land, for å komme å få veggene sine malt på med ord som “Svarting” Rasismen øker i takt med krigen.

Fabled enemies oppsumerer alt du trenger å vite om hva som virkelig skjedde den ellevte september. Sjokkdokumentarfilm anbefalt! Denne skulle gått på NRK. Krev dine skattepenger tilbake, du betaler ikke for å bli holdt fanget i mørket.

Irak krigen og krigsprofitørene

http://iraqforsale.org/ har laget en dokumentarfilm om halliburton, blackwater og de andre private kontraktørene som har fått ansvaret for sikkerheten og gjennoppbyggingen av Irak. Blackwater slakter uskyldige sivile i massakre, mens halliburton skatter 99dollar for en klesvask for en soldat i den amerikanske hær, på oppdrag i Irak.

Landet idag er kåret som verdens farliste sted, 1 million sivile har mistet livet, og krigen var grunnløs og feig, et resultat av at menneskeheten var under sjokkterapi, terror, terror, terror, terror, terror, terror, terror, terror, du skjønner hva jeg mener?

Den israelske lobby er den 53 amerikanske stat

Hva er lobbister? Det er representanter fra et selskap som leter etter politkere de kan kjøpe, som kan stemme frem en lovendring, et lovforslag, eller et politisk tiltak, som vil belønne deres korporasjon. Dette fører til korrupsjon, hvor politikere blir smøret med gavepakker og opphold på penthouse suiter.

NWO nødsending til landets våkne

Legg merke til dato på video. De fleste youtube’snuttene jeg blir tilsendt er ikke eldre enn et par dager, uker eller måneder. Denne er 3 timer gammel.
Det er 1 million soldater som skal tjenestegjøre på Amerikanske jord. Det er ventet borgerkrig. Våpensalget har økt og de fleste vet hvem som er fienden, når det kommer til hvem de skal sikte på, for å ha kjørt landets økonomi i grøfta.

Obama og helsereformen er en depopulosjonsplan

Babybloomer generasjonen eksploderte befolkningsantallet på jorden på 70tallet. Denne generasjonen skal snart på gamlehjemmet, hvem skal betale for det? Obama’s plan er å kvitte seg med pensjonsutbetalinger og dumpe “useless eaters”  Hva skjer med norges fremtid? Spekuleres pensjonsfondet i spekulative aksjemarkedet? Den amerikanske økonomien og dollaren er knust, i 2008 tapte oljefondet 800milliarder kroner, og enda engang investeres det nå i et falleferdig aksjemarked, og dine pensjoner kan være borte før du har rukket å få grått hår.

Flere videoer du ikke bør gå glipp av

Phase 3 – ny dokufilm fra de som skapte “The Arrivals series”

Flere videosnutter vil bli lagt til fortløpende

Send oss tips på Red@Nyhetsspeilet.no om du ønsker å dele noe med oss, eller anbefal en god dokumentarfilm her.

De fleste lever med virkelighetsrammer hvor “jeg tror det ikke før jeg får se det” prinsippet dominerer. Seeing is Believeing, Youtube is truth, while Tv is dreaming. Get real, get up and fight the power, or die underneath its feet.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

209 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
jenev93
jenev93
Abonnent
8 år siden

Om du fortsatt benekter værmodifisering, og at HAARP & EISCAT kun er en illusjon ut av proporsjoner, vennligtst se nærmere på disse artiklene :

OPERATION INDIGO SKYFOLD: ( The Most Secret Covert Black Operation In World History )
http://chemtrailsmuststop.com/2015/02/operation-indigo-skyfold-the-most-secret-covert-black-operation-in-world-history/

Secret Chemtrail Pilot Speaks, on Dec 8, 2014 :

HAARP : ElectroMagnetic – WeatherModification Warfare :
http://www.wanttoknow.info/war/haarp_weather_modification_electromagnetic_warfare_weapons

EISCAT :
http://www.hefo.info/index.php/nwo/eiscat

Relatert :
http://www.bariumblues.com/haarp_patent.htm

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Hovedfunksjonen i youtube er totalt sensurert bort i kriminelle facebook, queries, den man anvender for å finne noe som helst i youtube

Jeg har nå like lite plass der inne som en industriell verpehøne :)

Terje
Terje
Abonnent
14 år siden

Mye snacks her, har ikke tid å se gjennom alt nå, men kunne ikke unngå å legge merke til “Det er ekstrem manuvering i marsjhøyder(9000moh), og G-krefter ville satt flyet på prøve. Det betyr en ting, at de flyr lavere, og saktere.” Etter å ha sett den første videoen må jeg si det ser ut som normal flyving med jagerfly i stor høyde, ser akkurat slik ut til tider når F-16 fra Bodø driver å øver over vesterålen.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
14 år siden

Motorhead – liar

sofi
sofi
Abonnent
14 år siden

Hvor ble det av den videon på youtube om de nye lovene for elektrisitet, mineral, vann osv. Overskriften var noe med Norge 2010, men jeg finner den ikke igjen!

Kan noen hjelpe meg?

sofi
sofi
Abonnent
Svar til  sofi
14 år siden

filmen heter : Norge ved kanten av stupet

Otto
Abonnent
14 år siden
J.Johansen
Forfatter
14 år siden

Heavy metal mot Den Nye Verdensorden. Dave Mustaine – Megadeth. Endgame.

http://www.riksavisen.no/?p=3180

Helheten
Helheten
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden
J.Johansen
Forfatter
Svar til  Helheten
14 år siden

Hvilken sang var det fra Michael Jackson? Den linken er tatt ned nå.

Helheten
Helheten
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

They don’t care about us:

Neste link omhandler både MJ og Tupac…begge døde nå…
http://www.youtube.com/watch?v=wDUoOLSc6B8

ArneLo
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Jeg hiver meg på spillelista :-)
33 Degree THIEVERY CORPORATION

Ministry Lies Lies Lies

Ting blir plukka opp selv om tiltakene for å blokkere pinealkjertelen fortiden er massiv.

Fra cassiopaea: Quote from: C’s, July 18, 1998
Q: (L) Now, frivolous question number one: Do you guys like Pink Floyd?
A: “Like” is a bit off base.
Q: (L) What would be more ‘on base?’
A: Absorb.
Q: (L) Do you absorb Pink Floyd?
A: We are Pink Floyd, and all other facets of your higher consciousness.

Minali
Minali
Abonnent
14 år siden

Kjære alle sammen!

Som mange som har fulgt denne tråden sikkert har fått med seg har jeg vært sterkt kritisk til chemtrails.

Jeg har argumentert mot chemtrails i mange innlegg i denne tråden, og mange av de som er overbevist om eksistensen til chemtrails har på en høflig og saklig måte forsøkt å lede meg inn på den rette vei. Ett råd jeg ofte har fått er å se gjennom illusjonene og å granske ting med nye øyne.

Jeg beklager sterkt at jeg for mange sikkert har virket både blærete og arrogant ovenfor de som er klar over eksistensen til chemtrails og vil derfor be om unnskyldning. Det var ikke meningen, men jeg var så sikker i min sak.

Det er jeg ikke lenger.

Ett av mine hovedankepunkt mot chemtrails teorien var at de som virkelig er eksperter på vær og klima, nemlig meterologene, ikke klarte å se chemtrails og ikke protesterte aktivt mot dette.

Det jeg nå vil avsløre vil virke skremmende på mange. Det er neppe mange barn som leser nyhetsspeilet, men for de som har barn tilstede og som ser pc-skjermen vil jeg sterkt anbefale at disse blir sendt vekk før dere leser videre.

Utgangspunktet for teorien min var at hvis ikke noe hadde skjedd med meterologene ville de ha protestert mot dette uhyrlige overgrepet i samlet flokk. MEN NOE HAR SKJEDD!!

Dere vil nå få se uomtvistelige bevis. De er konvertert og blir styrt! Etter å ha sett disse bevisene vil argumentene til chemtails-fornekterne svinne vekk som dugg for solen.

Her er en video av meterolog 1 fra 1991. Dette er et eldre klipp, sannsynligvis kort tid før konverteringen skjer. Man ser tydelig at personen er uvel og vandringen i øyeeplene tyder på at en prosess er i gang i hjernen.

http://www.youtube.com/watch?v=VwVrP9joVGU&feature=related

Her er en video av samme person fra 2006. Nå har konverteringen skjedd.

Man kan nå observere at vandringen i øyeeplene er borte og stemmen har fått et mer mekanisk preg. Øynene er mer tettsittende. Jeg ber i tillegg seerne legge merke til hårlokken på venstre side som danner to fulle sirkler mot kun en i forrige klipp. En dobbelrundimentær krølling av hår er en umulighet hos mennesker
Dette tyder på at personen har kjempet mot konverteringen, og impliserer også bruk av HAARP systemet for å foreta den. Den krafige strålingen som måtte til for å konvertere denne sterke personligheten har sannsynligvis ført til en genetisk endring av hårrøttene.

Saken med meterolog 2 er faktisk enda mer skremmende. Her får vi faktisk se selve konverteringen skje. Bildet er i tillegg tatt fra avisen VG så chemtrail-fornekterne har ingen mulighet til å skylde på manipulering av bilder.
Her er det også tydelig at HAARP benyttes.
6 personer utfører konverteringen. De har skjulte antennesystemer på hodet for bedre å fange opp HAARP strålingen og kanaliserer energien fra person til person og direkte inn i brystet på meterolog 2.

http://tinyurl.com/yakpuzq

Jeg takker alle som har tatt seg tid til å lese gjennom dette svært lange innlegget. Jeg tror at informasjonen jeg har postet nå kan sette meg i stor fare. Skulle jeg forsvinne fra dette forumet ber jeg dere om å hedre mitt minne. Min advokat er også gitt et forseglet brev med denne informasjonen som skal åpnes i tilfelle min død.

leet
leet
Abonnent
Svar til  Minali
14 år siden

Veldig bra research! Og jeg er glad du endelig har tatt til fornuft.

Et par ting jeg festet meg med i Gislefoss-videoene.

– i 1991 videoen; legg merke til studio-dekorasjonen bak Gislefoss der. De stripene til høyre der, hva kan de minne om tro? Hmm… er det ikke chemtrails da? Dette er nok et bevis på hvilke anstrengelser Eliten gjør for å hjernevaske massene ved hjelp av symboler og vanliggjøring.

– I den siste videoen. Etter konverteringen.. legg merke til slipset!! Det er knallblått og lyser opp..nesten som en stråle!! I tillegg peker det mot nord! Hmm… hva kan det relateres tro? Spesielt sett i lys av de siste dagers begivenheter…

Mystisk. Meget mystisk.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  leet
14 år siden

Jepp, imponerende hvor useriøse dere her fremstår, Minali og leet. Riktignok er ironien deres både kreativ og gjennomtenkt, om enn lite treffende. Dere har nok ikke skjønt at mange av de som diskuterer på forumet her er meget oppegående mennesker med et oppriktig ønske om en bedre verden.

Det som likevel imponerer mest er hvor mye tid dere åpenbart må ha til overs siden dere kan bruke dagene på å latterliggjøre oppriktig engasjerte mennesker. Slik jeg ser det slår forsøket tilbake på dere selv…

Hva er poenget?

Jeg var vel der selv for noen måneder siden, og sitter med en flau smak når jeg leser innlegg som dette (selv om det var morsomt, det skal du ha), fordi jeg vet tankegangen som ligger bak, og den er ikke like hyggelig.

Graver man litt i både historien og i det som skjer i verden as we speak, så er det hevet over enhver tvil at det konspireres mot menneskeheten over en lav sko, til fordel for eliten og på bekostning av folk flest. Her må dere nok grave litt dypere enn i popcornnettavisene i Norge for å se sammenhengene…

Man trenger ikke tro på hverken chemtrails, haarp eller aliens for å forstå at et eller annet er riv ruskende galt i hvordan makt og ressurser er fordelt i verden i dag, og det er noe de fleste brukerne av denne siden har skjønt, med noe hederlige unntak…

Jeg anbefaler dere Naomi Klein’s bok Sjokkdoktrinen – Katastrofekapitalismens fremmarsj, for en nøktern fremstilling av globaliseringens betydning for det globale samfunn.

Her vil dere finne stoff som er så rystende og drøyt at chemtrails og haarp fremstår som ubetydeligheter i forhold…

God lesning!

Minali
Minali
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Vandalf :
“Dere har nok ikke skjønt at mange av de som diskuterer på forumet her er meget oppegående mennesker med et oppriktig ønske om en bedre verden.”

Jeg tviler ikke på dette. Er fullstendig klar over at det er mer oppegående mennesker enn både du og meg som tror på chemtrails, og da også det motsatte.

“Jeg var vel der selv for noen måneder siden, og sitter med en flau smak når jeg leser innlegg som dette (selv om det var morsomt, det skal du ha), fordi jeg vet tankegangen som ligger bak, og den er ikke like hyggelig.”

Det gleder meg at du så en viss humor i det. Takk for det!
Angående min tankegang bak skal jeg gjerne fortelle det. Trodde du det var andre tanker bak vil jeg gjerne ha tilbakemelding på det.

Grunnen til at jeg skrev innlegget var å trekke helt ut i parodien den omgang som føres med beviser fra enkelte her. Jeg trodde ikke i min villeste fantasi at noen ville tro at innlegget var ment seriøst hvis du antok det.

Gang på gang blir det ført “beviser” på chemtrails her som enkelt kan forklares med elementær fysikk og naturlige fenomener og naturlover for de som setter seg litt inn i meterologi.

Jeg kan ikke bevise 100% at chemtrails ikke finnes, alt jeg kan si er at de bevisene jeg til nå har lest er ting som kan forklares på andre måter enn en verdensomspennende konspirasjon.
På samme måten kan jeg heller ikke bevise at alle ravner er svarte, da måtte jeg ha sett alle ravnene i verden.

Det som forundrer meg stort er at når slike “beviser” som “the black beam” og at alle kondensstriper forsvinner med en gang presenteres, er det overhodet ingen av alle chemtrail-troende her som reagerer. De som har studert chemtrails i årevis og tror på dem må være klar over at dette ikke er holdbare beviser ?

Slike ting mener jeg undergraver saken for dere, for jeg vil jo tro at en del av hensikten med denne siden for dere er å verve flere “troende” og bli en maktgruppe for å stoppe de onde kreftene dere mener står bak dette?

Som jeg også har sagt i et tidligere innlegg.
Hadde jeg vært NWO-agent hadde jeg sett det som en glimrende taktikk å drukne forum som dette med “bevis” på chemtrail som er lette for enhver å tilbakevise, og dermed drukne den viktige informasjonen med desinformasjon og gi hele chemtrails-teorien et useriøst preg.

“Det som likevel imponerer mest er hvor mye tid dere åpenbart må ha til overs siden dere kan bruke dagene på å latterliggjøre oppriktig engasjerte mennesker. Slik jeg ser det slår forsøket tilbake på dere selv…”

Tja. Mange av de som ikke tror på disse teoriene vil snu spørsmålet på hodet og undres over all tiden som brukes av en del konspirasjonsteoretikere .

Angående tidsbruk kan jeg si at mitt forrige innlegg tok ca 25 minutter å forfatte bare avbrutt av et bleieskift på ungen, litt fordi jeg var heldig som fant Theisen bildet raskt, det skal innrømmes.

Jeg er ganske sikker på at hvis det hadde vært noe mål så hadde det ikke vært noe problem å konstruert en konspirasjonsteori uten fnugg av bevis som en haug her hadde trodd på på ikke særlig lengre tid, og slik bør det ikke være.

Ellers vil jeg si at det går an å være oppriktig engasjert for de som er uenige også.

“Hva er poenget?”

Akkurat det med chemtrails engasjerer meg fordi det ofte blir personifisert helt ned til personnivå med navn på hvem som er med på dette.

Slik jeg ser det har de som fronter slikt ned på personnivå et stort ansvar.
Husker at jeg leste en gang at alle mennesker kan bli drapsmenn hvis de riktige omstendighetene er tilstede. Dette er også noe jeg tror.

For noen personer er jeg redd for at “riktige omstendigheter” kan være at de fullt og fast tror at en person er med i et komplott for å ta livet av mesteparten av befolkningen i Norge, forgifte eller tankekontrollere folk og at dette med stor sannsynlighet vil ramme personens familie og små barn.

(For ordens skyld, jeg bekylder ingen av debattantene her for å kunne gjøre slikt, men det er viktig å huske at det er 10 000vis av besøk på denne siden i måneden).

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Minali;

Jeg tror ingen lesere tar innlegget jeg refererte til som noe annet enn det det er, et forsøk på å være ironisk og for å fremme et eller annet poeng, som du her utdyper nærmere.

Det er heller ikke sakens kjerne;

Ved bruk av slike virkemidler legges det for dagen en ovenfra og ned holdning som kjennetegner nye debattanter her på forumet, meg selv inkludert. Selv om det pakkes pent inn så sier du mellom linjene at bevisførselen er så slett at det må stilles spørsmålstegn ved avsenders og troendes (som du kaller de) intellektuelle kapasitet. Tilsiktet eller ei…

Jeg tror ikke på chemtrailsteorien, men jeg kan ikke avvise den totalt heller. Bakgrunnen for mitt resonnement er, i likhet med deg, at jeg ikke finner dette tilstrekkelig bevist. I tillegg har jeg en rekke ankepunkter mot strategien bak bruk av fly i en slik sammenheng. Det er en rekke både bedre og billigere måter å tilføre populasjoner kjemikalier eller hva det nå enn måtte være.

Når jeg likevel ikke vil avvise chemtrailsteorien, så henger det sammen med at når man begynner å grave i hvordan makt brukes, og misbrukes ikke minst, for å fremme ulike agendaer, så viser det seg gang på gang at ondskapen og kreativiteten kjenner få grenser, og kan ofte overgå selv den villeste fantasi. Et annet viktig poeng er at teorier om sammensvergelser i samtiden gjerne blir avfeiet som tullball og paranoia, for deretter å bli allment aksepterte som sannheter i ettertiden, når bevisene faktisk foreligger, ofte i form av nedgradering av hemmelige dokumenter. Et eksempel her kan være CIA’s mindcontrolleksperimenter som få eller ingen trodde på når påstandene om slike programmer først ble lansert. I ettertid viser det seg at programmet var høyst reelt, om enn i mye større omfang og ondskap enn hva selv teoriene gikk ut på…

Høyst tankevekkende… Er det grunn til å tro at vi mennesker er blitt så veldig mer høyverdige moralsk i dag enn feks på 50, 60 – og 70-tallet når disse massive overgrepene fant sted?

Jeg har derfor funnet min rolle på forumet og den innebærer at jeg ikke lenger kaster bort tid på å angripe eller argumentere mot en påstand eller en teori kun fordi jeg ikke fullt ut deler denne, men prøver heller å bidra med konstruktive innlegg om hva jeg mener bør være fokus i en høyst nødvendig og relevant debatt om bruk og misbruk av makt.

Jeg er helt sikker på at du også kan bidra med mye fornuftig her fremfor å bruke tiden på å diskutere om chemtrails eksisterer eller ei…

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Minali det virker som du ikke helt har skjønt hva som er grobunnen for at det florerer av ”konspirasjonsteorier” i disse dager. Hele poenget med denne formen for nettverk er for de folk har oppdaget masive løgner og har sluttet å tro på ting. Så det kommer neppe så mange på nyhetsspeilet for å tro på noe. Det handler om å forstå hva som skjer i verden. Du plukker ut de mest useriøse tingene som blir sagt om konspirasjonsteorier på nyhetsspeilet og andre steder. For bruke det til å definere alle ” som tror på konspirasjonsteorier” Så jeg vet ikke hvem som har behov for å tro på ting av deg og de du kritiserer. Det er i hvert fall uendelig arrogant og og provoserende av deg å sitte å kritisere de ”dumme godtroende menneskene som tror på konspirasjons teorier”. Spessielt ille er det at du faktisk ikke vet stort om de tingene du kritiserer andre for. Men du tar det antagelig som en selvfølge at hvis konspirasjonsteoriene var sanne så ville selvfølgelig du vist om det. Hvis en konspirasjon eksisterte så hadde i hvert fall du vist om det. Hvorfor du engasjerer deg sånn med kritikk og arroganse skjønner jeg ikke helt poenget med da. Du sier at du frykter det kan ende med vold eller tragedie som følge av at nyhetsspeilet har fått noen til å tro på ”konspirasjonsteorier”. Er det sånn at du da ønsker å belyse den problemstillingen for disse dumme menneskene som går å tror på alt som blir fortalt dem? Uansett hva som er motivene dine så er det helt spessielt at du undervurderer mennesker du ikke vet noen ting om så til de grader. Det værste med den arrogante holdningen din er at den er bassert på at vi andre har feil for det kan umulig være du som tar feil selv om du ikke vet noe særlig om saken det gjelder.

Minali
Minali
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Jeg takker for svar.

“Ved bruk av slike virkemidler legges det for dagen en ovenfra og ned holdning som kjennetegner nye debattanter her på forumet, meg selv inkludert. Selv om det pakkes pent inn så sier du mellom linjene at bevisførselen er så slett at det må stilles spørsmålstegn ved avsenders og troendes (som du kaller de) intellektuelle kapasitet. Tilsiktet eller ei ”

Jeg mener selv at jeg helt klart sier i mitt forrige innlegg at jeg er overbevist om at mer oppegående mennesker enn både du og jeg tror på chemtrails.
Angående intellektuell kapasitet ble jeg selv kalt for en idiot på et svar på et av mine innlegg tidligere idag fra en bruker som har vært her på forumet i lengre tid. Men det teller vel ikke fordi jeg sikkert er en idiot, og da er det jo sant ;)

Du tar heller ikke stilling til hva som er holdbare eller ikke holdbare indisier/beviser på chemtrails og dette med at en som tror på chemtrails her på forumet virker å godta ethvert utsagn eller bilde som bevis på chemtrails.

Uansett. Hovedpoenget mitt er uansett hva personifiseringen av ansvarlige kan føre til, og dette mener jeg er alvorlig nok til å diskutere nettopp chemtrails.
Det tar du heller ikke stilling til. Hvert eneste år er det uskyldige mennesket i dette landet som blir myrdet av personer med befalende stemmer i hodet. Er du enig i at personifiseringen fra enkelte chemtrail-troende kan føre til drap på uskyldige mennesker?

“Et annet viktig poeng er at teorier om sammensvergelser i samtiden gjerne blir avfeiet som tullball og paranoia, for deretter å bli allment aksepterte som sannheter i ettertiden, når bevisene faktisk foreligger, ofte i form av nedgradering av hemmelige dokumenter. Et eksempel her kan være CIA’s mindcontrolleksperimenter som få eller ingen trodde på når påstandene om slike programmer først ble lansert. I ettertid viser det seg at programmet var høyst reelt, om enn i mye større omfang og ondskap enn hva selv teoriene gikk ut på…”

Jeg er klar over dette, og det er en interessant tankerekke, og synes det er bra du kommer inn på historiske sammenhenger.

Da er det samtidig viktig å huske at konspirasjonsteorier også har ført til myrderier på millioner av mennesker.
Eksempelsvis kan nevnes Holocaust der det ble satt frem konspirasjonsteorier som i prinsippet ligner veldig på New World Order konspirasjonene i dag, men den gangen ble de brukt til å rettferdiggjøre drap på millioner av jødiske menn, kvinner og barn.

Et annet eksempel er hekseforfølgelsene der 1000vis av kvinner ble brent levende med begrunnelser som at de hadde gjort naboens ku syk med tankekraft eller fløyet på kost til bloksberg for å ha seksuell omgang med djevelen.

“Jeg er helt sikker på at du også kan bidra med mye fornuftig her fremfor å bruke tiden på å diskutere om chemtrails eksisterer eller ei…”

Jeg har min begrunnelse som jeg både refererer til her og i forrige innlegg.

Etter min oppfatning er det fornuftig å fortsette den diskusjonen så fremt det er det minste lille håp om at det kan få en eneste person til å ikke trekke konklusjonen “riktige omstendigheter”.

Minali
Minali
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Jan Aage :

“Du plukker ut de mest useriøse tingene som blir sagt om konspirasjonsteorier på nyhetsspeilet og andre steder.”

Javel. Så du mener det useriøse ting her? Med andre ord må informasjonen fra de som tror på en eller annen konspirasjon sorteres som seriøs/useriøs her som andre steder.
Fint om du kan gi noen eksempler på hva du personlig mener er useriøse konspirasjonsteorier her på speilet?

“Det er i hvert fall uendelig arrogant og og provoserende av deg å sitte å kritisere de ”dumme godtroende menneskene som tror på konspirasjons teorier””

Ser at du bruker sitatform. Kan du vise til et inlegg der jeg har skrevet dumme godtroende menneskene som tror på konspirasjons teorier””?

“Er det sånn at du da ønsker å belyse den problemstillingen for disse dumme menneskene som går å tror på alt som blir fortalt dem?”

Hvor har jeg sagt at noen er dumme? Hvis du leser diskusjonen jeg har med Vandalf vil du se at jeg to ganger har skrevet at jeg er overbevist om at det finnes chemtrail tilhengere som er mer oppegående enn både ham og meg?

Du er i ditt innlegg veldig opptatt av at jeg etter din oppfatning degraderer andre mennesker.

Bare for å ta en rask oppsummering av hva du selv har karakterisert meg for i ditt innlegg :
“uendelig arrogant”, “provoserende”, “kritiserer”, “Hvorfor du engasjerer deg sånn med kritikk og arroganse”, “undervurderer mennesker”.

Jeg diskuterer gjerne med hvem som helst. Vandalf og jeg blir neppe enige, vi er tydeligvis dypt uenige om mangt, men jeg synes han diskuterer på en skikkelig måte.
Hvis du er interessert i å diskutere noe mer med meg, har jeg ikke interesse av å bruke av tiden min til å svare på innlegg med den mengden skjellsord som blir brukt i ditt forrige innlegg.

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Minali
Det er neppe noen som synes det er noe som helst ideelt med situasjonen vi står ovenfor i samfunnet i dag. Grunne til alle ”konspirasjonsteoriene” enten de er sanne eller ikke er for de alle leddene i den demoratiske prossessen svikter. Når avisene holder seg unna de mer avslørende sakene helt så mange prater om sakene at avisene ikke kan ignorere det lengre. Og da kommer det en forvrengt versjon av saken det gjelder. Grunnen til at mediene over hele verden går konkurs i flokk om dagen er for de folk ser hvor latterlige de har blitt at de ikke har troverdighet lengre. Men det er ikke et nytt fenomen . Sånn var det når bok pressen ble introdusert i samfunnet og. Nedover i Europa smuglet de bøker opp langs elvene på flåter så oligarkene og torpedoene deres skulle opdage at de hadde bøker. Hvis det er mennesker som ikke tåler å høre folk utveksle ider og kunnskap uten at det ender i vold så ville det antagelig endt i vold uansett. Vi må først å frems ta ansvar for våre egne handlinger. Vi kan ikke pakke in hele verden i puter for at noen få mennesker ikke har lært å tilpasse seg resten.
Det eksempelet ditt om andre verdenskrig neppe relevant. Men hadde du tatt deg tid til å undersøke situasjonenfor tyskerne helt fra første verdenskrig og Versailles traktaten så hadde du vist at jøde hat ikke kom fra noen tomme konspirasjons teorier. Eller hva med at Judea erklerer krig mot Tyskland i 1933 er det noe som passer inn i den konspirasjons teorien .Eller hva med de masive boykottene mot Tyskland i regi av amerikanske og engelske zionister? Og de 20 000- 30 000 umerkede gravene med tyske soldater som ble drept i Polen som krigs fanger etter første verdenskrig. Når alt var i ferd med å kollapse i Tyskland så passet engelskmenne og franskmenne på sende inn sabotører for å sabotere den lille industrien som var igjen så de fikk provosert Tyskalnd til å reagere. Så Det jøde hatet som var i Tyskland kom ikke fra tomme konspirasjonsteorier. Det var en konsekvens av den ubeskrivelige ellendigheten hele det tyske folkhadde blitt påført. Det er som regel flere sider av en sak når vi kikker nærmere. Og selv om vi ikke er enig med det som skjer så er det viktig å forstå hvorfor det skjer så vi kan lære å unngå de sammme feilene i fremtiden.

Minali
Minali
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Jan Aage :

Takker for hyggelig og saklig svar.

“Grunnen til at mediene over hele verden går konkurs i flokk om dagen er for de folk ser hvor latterlige de har blitt at de ikke har troverdighet lengre.”

Jeg som deg anerkjenner internett som en viktig kanal for informasjon. Det er ikke tvil at mange ting som aldri rekker frem i nettaviser eller trykt media kan diskuteres på internett, men uansett vil det alltid være de som har en annen oppfatning også bør få komme til ordet.
Tror nok også at en av grunnen til at medier går konkurs er at man enkelt kan få en oversikt over nyhetsbildet uten å betale fem øre for det. Selv bruker jeg gjerne pc hjemme og iphone eller en Sony Ebook reader ute. For noen år siden kjøpte jeg alltid minst to aviser daglig, nå er kjøp av aviser en sjeldenhet.

“Det eksempelet ditt om andre verdenskrig neppe relevant. Men hadde du tatt deg tid til å undersøke situasjonenfor tyskerne helt fra første verdenskrig og Versailles traktaten så hadde du vist at jøde hat ikke kom fra noen tomme konspirasjons teorier.”

Jeg er fullstendig klar over at de knallharde og grovt urettferdige betingelsene som ble stilt Tyskland etter første verdenskrig var hovedårsaken til at vi fikk den andre.
Dette på grunn av at det tok fullstendig knekken på den tyske økonomien og førte til hyperinflasjon. Den sterke mann som ofte dukker opp i slike situasjoner var dessverre i dette tilfelle Adolf Hitler.
Vet også at jødehat er et gammelt fenomen som fantes lenge før 2. verdenskrig. For andre verdenskrig sitt vedkommende var det en mann som bygget opp massive teorier rundt jødene som fikk så uhyggelige konsekvenser, og det var Hitler.

“Eller hva med at Judea erklerer krig mot Tyskland i 1933 er det noe som passer inn i den konspirasjons teorien”

Nå ble jeg faktisk litt skremt. Dette er en av yndlingsteoriene til nynazistsider som http://www.vigridtvedt.net og http://www.stormfront.org

Dette dreide seg om oppfordring til en økonomisk boikott, riktig nok var jødene blant de som stod bak, men det var ikke snakk om krig i ordets rette forstand. Det finnes avisforsider der Declare War ble slått opp med krigstyper men leser man artikkelen ser man at det dreier seg om økonomisk boikott.
Om ikke annet viser det seg at kreativ bruk av avisoverskrifter for å øke salget var like vanlig da som nå :)

Uansett, så har jeg vært aktiv deltaker på mange nynazistforum de siste årene, og må bare ærlig innrømme at jeg er lei av å diskutere teorier om Zyklon B og svømmebassenger i konsentrasjonsleire så håper du ikke vil inn på den debatten.

Tilbake til det med krigserklæring fra jødene vil jeg bare si at jeg aktivt forsøker å unngå og kjøpe israelske varer med den begrunnelse av at jeg synes palestinerne blir utsatt for grov urett. Den urett jødene ble utsatt for under 2. verdenskrig rettferdiggjør ikke at de gjør urett mot andre.
Hadde gjerne sett at Norge som stat gjorde det samme, men ville ikke ha definert det som krig mot Israel.

“Og de 20 000- 30 000 umerkede gravene med tyske soldater som ble drept i Polen som krigs fanger etter første verdenskrig. Når alt var i ferd med å kollapse i Tyskland så passet engelskmenne og franskmenne på sende inn sabotører for å sabotere den lille industrien som var igjen så de fikk provosert Tyskalnd til å reagere.”

Det er en kjensgjerning at grove krigsforbrytelser ikke var noe bare Tyskland gjorde. Så også at det er en skjev fordeling av allierte krigsforbrytelser kontra Tyske. Det skrives for eksempel alt for lite om den rene terrorbombingen av rent sivile mål i Tyskland de allierte stod bak.

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Minali
Hvis man skal snakke om krigsforbrytelser så er i hvert fall de alliertes bombing av sivile mål i Tyskland en av de. Dresden Bombet de etter at tyskland kapitulerte for å straffe tyskerne. Det var ikke en soldat i dresden, men jeg mener det var omtrent 470 000 sivile der. Det med at Judea erklærte krig ble også lansert over radiostasjonene i store deler av USA uder en sending i New York av fra en av de mest inflytelses rike zionistene i USA. Jeg husker ikke navnet hans i farten.Vi er flinke til å prate om tysk propaganda. Men vi er ikke villige til å teste bevisene opp mot vår egen propaganda. Å diskutere detaljene rundt Holocaust er helt meningsløst for det er en sannhet folk har bestemt seg for. Men hadde folk tatt seg bryet med å undersøke omstendighetene i andreverdenskrig så hadde kanskje sluppet å gjøre det om igjen nå. Den ideen om andre verdenskrig som jødene bærer på nå har i hvert fall ikke tjent dem vell. Det Israel gjør mot palestinerne i dag vittner ikke om god mental helse. Men på toppen av berget så må det vell være nordmennenes galskap etter krigen. Jeg villehadde jeg vært sigøyner eller lebensborn så ville jeg vært alle andre steder enn i Norge. Når jeg tar opp hva nordmenna gjorde mot åpenlyst mot mennesker mennesker enkelte hadde pekt ut som deffekte helt frem til slutten av 70 tallet så er det nesten ingen som tror meg. Så når vi snakker om konspirasjonsteorier så er den største konspirasjonsteorien av dem alle at mennesker i makt posisjoner ønsker oss vell. Men vi har blitt så dekadente å hjernevasket som sivilisasjon at vi har glemt det hælvete forfedrene våre har vært igjennom siden begynnelsen av historie. Så mens folk kaller alt som er tungt å svelge for konspirasjonsteorier holder lederne våre på med å bygge det mest perverse perverse av alle udemokratiske styrer Europa har sett.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Minali;

Om jeg forstår deg rett så er et av hovedmotivene dine for å diskutere hvorvidt chemtrails eksisterer eller ei bekymring for hva enkelte mennesker “med befalende stemmer i hodet” kan foreta seg?

Nei, så rørende!

Dette er så søkt at jeg klarer ikke ta det seriøst…

Jeg ville feks vært mye mer bekymret for hva en forstyrret frp-velger kunne finne på av jævelskap i og med Siv Jensen dag etter dag hamrer løs på Stoltenberg i forhold til hvor mye penger han frarøver individet gjennom skatter og avgifter.

Eller

For hva en forstyrret AP-velger kunne finne på av jævelskap i og med Stoltenberg dag etter dag hamrer løs på Siv Jensen i forhold til hvor rasert velferdsstaten vil bli om hun kommer til makten.

Begge disse resonnementene er forøvrig tullete, likeså ditt.

Men poenget er at her har man i det minste et svært stort nedslagsfelt av mennesker med kryssende og til dels svært sterke meninger.

Det er tross alt ikke mange i dette landet som i det hele tatt vet hva chemtrails er, så dersom din misjon virkelig er å bidra til at personer med stemmer i hodet ikke begår overgrep, så burde du heller finne en arena hvor sjansen for å kunne hjelpe slike er større enn her inne.

Igjen demonstrerer du et syn på “de troende” som står til stryk!

Du mener jeg ikke tar stilling til

“hva som er holdbare eller ikke holdbare indisier/beviser på chemtrails og dette med at en som tror på chemtrails her på forumet virker å godta ethvert utsagn eller bilde som bevis på chemtrails.”

Det stemmer, men du fikk vel med deg at jeg ikke kjøper teorien, samtidig som jeg heller ikke kan avvise den, med den begrunnelse som nevnt ovenfor. Jeg nevner da også litt om hvorfor jeg ikke kjøper teorien, så spørsmålet blir om du har lest innlegget mitt skikkelig?

Så til det som jeg mener er det store paradokset i innlegget ditt, og som underbygger min mistanke om at du ikke helt har skjønt hva dette handler om;

Du bruker inkvisisjonen og holocoust som eksempler på hvordan konspirasjonsteorier kan bære galt av sted. Ergo antar jeg at du mener at konspirasjonstenkning kan ende i katastrofe.

Det er lett å slutte seg til det.

Se feks på Irak-krigen. En eneste stor konspirasjon fra ende til annen. En konspirasjon iscenesatt av myndighetene i blant annet USA og Storbrittania.

Her ble folket forledet til å tro at Saddam hadde masseødeleggelsesvåpen, ergo må han fjernes. Man fikk sågar Colin Powell til å servere løgn etter løgn i FN i håp om å få større legitimitet til å angripe, noe han selv i ettertid har innrømt er karrierens desiderte lavmål.

Prisen det irakiske folk har betalt, betaler og fortsatt må betale i overskuelig fremtid er utålelige…

For hva?

For olje og for nye markeder for katastrofekapitalistene og det militærindustrielle komplekset.

Det er disse man bør rette skytset mot, ikke feks en chemtrailstroende, slik jeg ser det.

Der våre veier skilles i forhold til ditt resonnement er at jeg mener du avslører din manglende forståelse for hva denne nettsiden er og hva den står for når du bruker 2 konspirasjoner iscenesatt av makten selv (nazistene og presteskapet) for å fremme sin egen agenda, som eksempel på hva konspirasjonstenkning kan resultere i.

Skivebom!

Det er nettopp slike konspirasjoner nettsider som denne er ment å skulle avdekke.

Det er ikke konspirasjonsteoretikerne som er farlige. Det er psykopatene som setter konspirasjonene ut i livet man bør frykte…

Selv en erkeskeptiker som meg forstår dette, Minali…

leet
leet
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

For min del så er jeg ikke ironisk. Jeg er sarkastisk. Det er en forskjell der :-)

Ja, det er grunn til å være skeptisk til makteliten, til korrupsjon og faenskap, til skeivfordelinga av ressurser i verden, men det er ikke det som debatteres her inne. Det er tragiske avsporinger av slike temaer. Snirklete omveier i hengemyrer av ny-åndelighet, dommedags-babbel, billig-import av tankegods fra USA, pubertale “good vs evil”-forenklinger og til dels reaksjonære holdninger til viktige samfunnspørsmål. Suppa er i tillegg krydra med sedvanlig, pompøs sekt-mentalitet;

– vi er de eneste våkne!
– vi er de eneste som gjennomskuer bløffen!
– våre informasjonskanaler er de eneste som forteller sannheten!
– alle andre er hjernedøde sauer, nedsløva av TV og kontrollert media..

Og skulle det oppstå noen viktige, relevante poenger eller avsløringer her inne så drukner de fort i en kakafoni av dødsstråler, ormehull, Rockefeller-koblinger, og annet vås.

Så ja; hvis dere skulle ane en smule nedenfra-og-ned-holdning i dette så stemmer nok det. Men det er de samme holdninger dere møter oss “sovende sauer” med – så alt-i-alt er vi skulls.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Da sier vi sarkastisk, siden du insisterer!

Mitt spørsmål til deg blir ganske enkelt hvorfor du i det hele tatt bruker tid på et forum som etter ditt eget utsagn bruker;

“Snirklete omveier i hengemyrer av ny-åndelighet, dommedags-babbel, billig-import av tankegods fra USA, pubertale “good vs evil”-forenklinger og til dels reaksjonære holdninger til viktige samfunnspørsmål”

Jeg tror hverken på Gud, kanaliseringer, reinkarnasjon eller at aliens har vært, eller er i blant oss, men jeg respekterer enhvers rett til å mene og tro akkurat det de ønsker, uten at jeg skal sette meg til doms over de av den grunn. Aller minst oppta masse plass på deres hjemmebane for å fortelle de hva jeg mener om hva de velger å tro på (har vært der, og innser hvor tåpelig det faktisk er).

Hvor kan man ellers få utløp for slike tanker og synspunkter uten å bli mistenkeliggjort og latterliggjort ?

Dersom du ikke klarer å håndtere slike synspunkter uten å måtte være sarkastisk, så finnes det en rekke andre forum hvor du blir spart for denne kakafonien “av dødsstråler, ormehull, Rockefeller-koblinger, og annet vås”

Det er vel ingen som tvinger deg til å lese dette?

Om du er opptatt av verdens elendighet og urettferdighet har du antageligvis masse å bidra med her inne, så da blir oppfordringen fra meg til deg at du gjør det fremfor å bruke energien på å kverulere for kveruleringens skyld.

leet
leet
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Vandalf:

Jeg har fulgt med på Nyhetsspeilet en god stund. Jeg har fulgt med for underholdningen sin del (“wow! det finnes jaggu mange sære personer der ute!”) men også ofte med hoderistende indignasjon over de holdninger og meninger som presenteres her.

At jeg registrerte meg i går i forbindelse med lysfenomenet i nord var nok mer et plutselig innfall av førjuls-oppstemthet. Jeg har ikke tenkt å bli en regulær skribent/kverulant her inne.

Jeg har selvsagt min agenda jeg også – og mange meninger jeg vil ut med: Jeg er opptatt av miljøspørsmål og hva vi lar bli igjen til våre barn, jeg er ateist, jeg er skeptiker, jeg er pro-vitenskap – og du har helt rett; det finnes andre mye bedre arenaer for meg enn dette forumet her for å diskutere slike ting på.

Men jeg kommer fortsatt til å snike innom sidene her. For en dose hoderisting :-)

Ha en fortsatt fin kveld!

(..jeg skal vurdere den boken. Takk for anbefaling!)

Minali
Minali
Abonnent
Svar til  leet
14 år siden

Jan Aage :

Bombeangrepene mot Dresden 13-15 februar var en fryktelig krigsforbrytelse fra alliert side. Det var som du sier ingen signifikante militære mål, og det ble brukt brannbomber for å ødelegge mest mulig og ta livet av flest mulig sivile mennesker. Dette tror jeg det er svært få som benekter i dag, ei heller Wikipedia:

http://en.wikipedia.org/wiki/Bombing_of_Dresden_in_World_War_II

“Dresden Bombet de etter at tyskland kapitulerte for å straffe tyskerne”

Nå får jeg nok en gang en ubehagelig følelse på hvilke kilder du bruker.

Altså. Terrorbombingen av Dresden var 13-15 februar 1945.
Russerne gikk inn i Berlin 23 april. 1945. Hitler tok sitt liv den 30. april 1945 og tyskland overga seg betingelsesløst den 7. mai. 1945

http://www.secondworldwar.co.uk/dates.html#1945

“Å diskutere detaljene rundt Holocaust er helt meningsløst for det er en sannhet folk har bestemt seg for. Men hadde folk tatt seg bryet med å undersøke omstendighetene i andreverdenskrig så hadde kanskje sluppet å gjøre det om igjen nå.”

Ok. Nå har jeg sett hvor dette bærer.

Har lest de fleste artiklene på vigridtvedt.net og stormfront.org + store mengder billedmateriale fra ww2 de siste årene, og har bokstavelig talt holdt på å brekke meg ved flere anledninger av de ekstremt hatefulle ytringene mot muslimer, kristne, svarte, sigøynere, homofile, jøder osv osv.

I tillegg har jeg sett bilder fra konsentrasjonsleirene med hauger av utmagrede og forvridde lik av menn, kvinner og barn med smilende, velfødde og røykende SS-offiserer ved siden av.

Så beklager, men denne diskusjonen orker jeg bare ikke.

Du må bare regne deg som vinner hvis du så ønsker. Jeg kommer ikke til å motsi deg, heller ikke kommentere videre på dine innlegg med dette som tema.

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
Svar til  Minali
14 år siden

Så det du prøver å si er at siden du har pratet med personer med mental sykdom og et vridd syn på verden så er du kvalifisert til å vite hvordan jeg er basert på en setning? Vell hvis ikke det er arroganse og mental sykdom så vet ikke jeg. Jeg kan si med hundre prosent sikkerhet at du vet overhodet ingen ting om meg. Men jeg fikk bekreftet det jeg opprinelig sa om deg. Du vurderer andres intelligens og dømmekraft med det utgangspunktet at alle vet mindre enn deg. Jeg får ønske deg lykke til videre med å prate nedsettende om mennesker det kommer sikker til å gi deg mange gode vennskap.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Minali
14 år siden

Minali
Du har vist tydligvis bestemt deg for at alle som ikke tenker likt som deg er farlige og skrullette.
Tydligvis så er du forbanna på en ex eller noe og da er det greit og la det gå utover brukerene på NS.
Det er et ganske normalt psykisk fenomen.
Du sier jeg har kalt deg for idiot og prøver og plasere deg i en offerrolle.
Jeg skrev at med en sånn tankegang så blir en en nyttig idiot for eliten, det er et utrykk og ikke et stempel på deg som idiot, oppfatta du det sånt så beklager jeg.
Om du får seksuelle tenning av og latterliggjøre dem som ikke tenker likt som deg eller hva det er så er du i din fulle rett til deg…. foreløbigt.
Du tillegger meg meninger om at jeg mener chemtrail er for og utslette befolkningen.
det har jeg da aldri sagt og det ville seff vært mye lette og sendt bare noen få tusen atomrakket av lagerene sine på flere hundretusen så hadde det vært gjort ;)
Du skal slippe og få flere dokumntasjoner fra meg siden du allerede har bestemt deg for og ikke tro på noe uansett, selv om du så fikk et chemtrailfly opp i hekken.
Dem virklig farlige fanatikerene i verden er dem som følger og adlyder ledersauen blindt uten og tenke selv.
DU får kose deg videre i din egen lille verden der ingen er ute etter profitt og makt eller er slemme mot hverandre.

Minali
Minali
Abonnent
Svar til  Minali
14 år siden

Smurfen :

“Du har vist tydligvis bestemt deg for at alle som ikke tenker likt som deg er farlige og skrullette.
Tydligvis så er du forbanna på en ex eller noe og da er det greit og la det gå utover brukerene på NS.”

Pang, Pang :)
Nei, jeg er nok ikke forbannet på en Ex nei. Har vært i samme forhold i over 13 år.
Skriver jeg noen plass at jeg mener at alle som ikke tenker som meg er farlige og skrullete ? Hvis du har oppfattet det dithen beklager jeg, for det mener jeg ikke.

“Jeg skrev at med en sånn tankegang så blir en en nyttig idiot for eliten, det er et utrykk og ikke et stempel på deg som idiot, oppfatta du det sånt så beklager jeg”

Da beklager jeg også, for slik oppfattet jeg det. Veldig fint at du klarer opp så jeg vet at jeg har misforstått.
Jeg får trøste meg med at jeg fremdeles kan plassere meg i en offerrolle i og med at andre her mener jeg er mentalt syk :)

“Om du får seksuelle tenning av og latterliggjøre dem som ikke tenker likt som deg eller hva det er så er du i din fulle rett til deg…. foreløbigt”

Jeg får nok dessverre ikke seksuell tenning av å latterliggjøre folk nei.
Hvis du mener at definisjonen på latterliggjøring er å stille spørsmål ved beviser på chemtrails som jeg mener ikke holder vann, da kommer vel inn under den diskusjonen.

“Du tillegger meg meninger om at jeg mener chemtrail er for og utslette befolkningen.”
Veldig fint om du kan gi meg et vink om hvor jeg kan finne den påstanden. Står det virkelig det må det ha sneket seg inn en tasteleif.

Vet at flere her på Speilet fronter at chemtrails kan føre til en befolkningsreduksjon ved spredning av virus og tungmetaller, og at jeg har skrevet om dette.

Har jeg skrevet at du mener at chemtrails er for å utslette befolkningen skal jeg selvsagt sende mail til Armin og be ham om å slette innlegget.

Tror ikke det går an å slette eller redigere sine egne innlegg her på speilet dessverre ?

“Du skal slippe og få flere dokumntasjoner fra meg siden du allerede har bestemt deg for og ikke tro på noe uansett, selv om du så fikk et chemtrailfly opp i hekken.”

Tja, bestemt meg for å tro? Har bare ikke sett noen bevis enda som må skyldes annet enn naturlige fenomener.
Finnes chemtrails så kan det godt hende jeg ville fått et slikt fly opp i rompa ja da jeg fremdeles ikke skjønner hvordan dere går frem for å fastslå chemtrails eller contrails ved et blikk på himmelen eller på et bilde.

“DU får kose deg videre i din egen lille verden der ingen er ute etter profitt og makt eller er slemme mot hverandre.”

Nå tillegger du ihvertfall meg meninger jeg ikke har, og kan ikke skjønne hvordan du har grunnlag til å hevde dette ut i fra at jeg er uenig i enkelte konspirasjonsteorier.
Eksempelsvis kan det nevnes at jeg er sterkt uenig og også fronter motstand mot :

– Globalisering

– Usa’s rolle som “verdenspoliti” med angrep på suverene stater, herunder Irakkrigen som virkelig var en konspirasjon fra amerikansk side.

– Maktmisbruket palestinerne i midtøsten utsettes for gjennom tyveri av land og trakassering fra israelsk side med mesteparten av den vestlige verden som ikke gjør annet enn å si fy.

-Er aktivt medlem i Amnesty International

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Minali
14 år siden

He He her var det mye oppklaringer og takk for det som dem sier i Iran :)
Tror ikke det er så mange her som mener du er mentalt syk, bare litt vel overskeptisk.
Du er nok ei grei jente og beklager vist jeg var litt vel sånn … ja … kanskje ikke like fint alt jeg skrev.
Jeg tok nok feil av deg ja…
Du får en pluss tommel og en smurfeklemz så her jeg vi kan starte på nytt med blanke ark og fargestifter :)

Minali
Minali
Abonnent
Svar til  Minali
14 år siden

Smurfen :

“He He her var det mye oppklaringer og takk for det som dem sier i Iran”

Takk for det Smurfen :)

“Tror ikke det er så mange her som mener du er mentalt syk, bare litt vel overskeptisk”

Det skal jeg være den første til å innrømme, skeptisk det er jeg, noen ganger kanskje i meste laget.
På ting som går på fenomener man observerer har jeg alltid hatt den tilnærmingen at jeg ser om det går an å forklare ting naturlig først.
Er dette umulig må man lete etter andre svar.

Her på speilet er det masse engasjerte mennesker.
Dere er også skeptikere i og med at dere ikke tar for god fisk mange ting flertallet mener er sannheter. Det er gode egenskaper og det trenges.

Det er heller ikke tvil om at mange etablerte “sannheter” har blitt revet i filler av folk som dere opp gjennom historien.

Dessverre er det slik at mange er lette og lede.
Et eksempel fra nyere tid er invasjonen av Irak. Der ble det etter amerikanske myndigheters side ført “bevis” etter “bevis” på at Irak hadde masseødeleggelsesvåpen.

“Bevisene” bestod som regel i satelittbilder av lastebiler og bygninger.
En militær “ekspert” stod gjerne og fektet med en pekestokk og forklarte at her ble masseødeleggelsesvåpen produsert og transportert..

Her var jeg ekstremt skeptisk, og kunne ikke fatte og forstå at “folk flest” som Siv liker å si :) og media svelgte dette som beviser med agn og søkke.

Er overbevist om at hvis nyhetsspeilet hadde eksistert i denne tiden ville vi ha sett haugevis av innlegg som hadde vært skeptiske til denne bevisførselen.

Det er mange teorier her inne jeg i utgangspunktet stiller meg tvilende til, men jeg er glad for det finnes folk med den tankegangen dere har, og er ikke i tvil om at dere trenges!

Det er dessverre nok av folk som tilbringer dagene i godstolen med smågodt posen og amerikanske såpeserier på kopekassa, og er mer opptatt av hvilken kjole Mette-Marit hadde på seg på siste gallamiddag enn hva som skjer i verden.

Tommel opp gitt til ditt siste innlegg Smurfen.

Minali
Minali
Abonnent
Svar til  Minali
14 år siden

Jan Aage

Jan Aage sier:
“Så det du prøver å si er at siden du har pratet med personer med mental sykdom og et vridd syn på verden så er du kvalifisert til å vite hvordan jeg er basert på en setning? Vell hvis ikke det er arroganse og mental sykdom så vet ikke jeg. Jeg kan si med hundre prosent sikkerhet at du vet overhodet ingen ting om meg. Men jeg fikk bekreftet det jeg opprinelig sa om deg. Du vurderer andres intelligens og dømmekraft med det utgangspunktet at alle vet mindre enn deg. Jeg får ønske deg lykke til videre med å prate nedsettende om mennesker det kommer sikker til å gi deg mange gode vennskap.”

Nå skal det sies at jeg egentlig ikke hadde tenkt å svare på dette innlegget ditt da jeg ikke klarer å lese det som annet enn en lang tirade av grov utskjelling.

“Så det du prøver å si er at siden du har pratet med personer med mental sykdom og et vridd syn på verden så er du kvalifisert til å vite hvordan jeg er basert på en setning?”

Jeg har aldri påstått at jeg vet hvordan du der, du derimot har tydeligvis laget deg en forestilling om hvordan jeg er.

“Vell hvis ikke det er arroganse og mental sykdom så vet ikke jeg.”

I motsetning til deg har jeg aldri stilt noen diagnose om at noen av debattantene her på nyhetsspeilet er mentalt syke, heller ikke deg.

Tilbake til vår tidligere diskusjon og den ene setningen du snakker om.

I to av dine foregående innlegg forut for utskjellingen kommer du med enkelte påstander om krigshistorie uten kildehenvisninger.

Jan Aage sier :
“Det eksempelet ditt om andre verdenskrig neppe relevant. Men hadde du tatt deg tid til å undersøke situasjonenfor tyskerne helt fra første verdenskrig og Versailles traktaten så hadde du vist at jøde hat ikke kom fra noen tomme konspirasjons teorier. Eller hva med at Judea erklerer krig mot Tyskland i 1933 er det noe som passer inn i den konspirasjons teorien .”

> Dette med at judea skal ha erklært krig mot Tyskland (forøvrig var det en handelsboikott) er en av de vanligste påstandene fra nynazistsiske nettsteder. Påstanden blir brukt for å rettferdigjøre at Tyskland startet krigshandlinger i forkant av 2. verdenskrig.

“Å diskutere detaljene rundt Holocaust er helt meningsløst for det er en sannhet folk har bestemt seg for. Men hadde folk tatt seg bryet med å undersøke omstendighetene i andreverdenskrig så hadde kanskje sluppet å gjøre det om igjen nå”

>Her kan det godt hende at jeg har misfortått, jeg tolket utsagnet slik at du var skeptisk til hele Holocaust, noe som er hovedemnet på nynazist steder, men ser at det kan tolkes annerledes. Har jeg tolket dette utsagnet ditt feil beklager jeg selvsagt dette.

“Det jøde hatet som var i Tyskland kom ikke fra tomme konspirasjonsteorier. Det var en konsekvens av den ubeskrivelige ellendigheten hele det tyske folkhadde blitt påført.”

>Her er heller ingen kildehenvisninger, men nok en gang finner man mye stoff på nynazistiske nettsteder om at jødene gjennom konspirasjoner hadde hovedskylden for 2. verdenskrig.

“Hvis man skal snakke om krigsforbrytelser så er i hvert fall de alliertes bombing av sivile mål i Tyskland en av de. Dresden Bombet de etter at tyskland kapitulerte for å straffe tyskerne”

>I mine tidligere innlegg sier jeg meg fullstendig enig i at den allierete terrorbombingen av sivile i Tyskland var en grusom krigsforbrytelse fra alliert side.
Du sier også at Dresden-bombingen skjedde etter at Tyskland kapitulerte, noe som er beviselig feilaktig.
Terrorbombingen av Dresden var 13-15 februar 1945.
Russerne gikk inn i Berlin 23 april. 1945. Hitler tok sitt liv den 30. april 1945 og Tyskland overga seg betingelsesløst den 7. mai. 1945.

>Dresden påstanden er også noe jeg har sett fra nynazistiske nettsteder, og som blir brukt for å bygge enda mer oppunder det grusomme overgrepet denne saken i utgangspunktet var.

I innlegget som du svarte på med din tirade kommer jeg også inn på andre ting som finnes på de samme nynazistiske nettstedene der man kan finne massiv støtte for påstandende du referer til over.

I og med at du selv etter oppfordringer gjennom to innlegg ikke kommer med egne kildehenvisninger kan ikke jeg vite sikkert om dine påstander stammer derfra.

Det eneste jeg vet er at hvis man googler påstander om at jødene erklærte krig mot Tyskland og at Dresden bombingen av skjedde etter kapitulasjonen finner man massive mengder henvisninger til nynazistiske nettsteder.

Minali
Minali
Abonnent
Svar til  Minali
14 år siden

”Helt riktig at du misforstod og antydet at du viste hva meningene mine var for de du var kjent med materialet fra ny nazister. Det fant jeg utrolig provoserende og arrogant.”

Holocaust utsagnet er som sagt beklaget i forrige innlegg, en annen sak er at jeg er av den oppfatning at det i sin sammenheng lett kunne misforståes. Spesielt siden jeg gang etter gang spør deg etter kildene dine, noe du konsekvent ikke har gitt, og jeg også flere ganger sier at de kildene jeg finner når jeg googler enkelte av utsagnene du kommer med er nynazistiske nettsteder.

Samtidig må jeg be deg om å vise overbærenhet for misforståelsen da en person som du selv karakteriserer som å være mentalt syk, uendelig arrogant, provoserende og undervurderer mennesker + + +, må kunne forventes å misforstå :)

I og med at du ikke i noen av dine innlegg har beklaget ett eneste av dine utsagn, antar jeg at du står ved dem, og at du synes det er greit å karakterisere personer du diskuterer med her på speilet på denne måten.

Uansett. Jeg kommer ikke til å ligge søvnløs og gråte puta våt i natt på grunn av dette :)

” For det første finnes det ikke et eneste ny nazistisk fiber i kroppen min,”

Det er mottatt og forstått.

”Og at historien om andre verdenskrig som blir fortalt av vinnerne behøver ikke være den fulle og hele sannheten”

Dette er jeg også fullstendig klar over og det er også sagt av meg i tidligere innlegg.
Grove overgrep skjedde fra alle sidene i konflikten og det er satt mye fokus på aksemaktenes overgrep og lite på overgrep fra de alliertes side som f.eks interneringen av japanere i USA, bombing av sivile mål, russiske massevoldtekter og drap på sivile etter at de gikk inn i Berlin osv, osv.

Klarer ikke å se at det skal være noe uenighet mellom oss på dette.

”Men poenget mitt med å nevne de vanskelige omstendighetene til Tyskland var ikke for å rettferdiggjøre det som skjedde, ja også holocaust”

Nok en gang er vi helt enige.

”Jeg hører ikke til noen gruppe så jeg går dit informasjonen sender meg. Omstendighetene i Tyskland jeg refererte til er ikke skjult historie det ville du oppdage med et enkelt google søk.”

Det er akkurat det, og som sagt flere ganger tidligere, at når man googler noen av påstandene du kommer med, dukker det opp en flom av høyrekstreme nettsteder, du har gitt krystall klar beskjed om at du ikke har nazi-sympatier, noe jeg selvsagt tror når du sier det,.

Derfor spør jeg nok en gang om linker til nettsteder du mener har troverdighet og støtter disse utsagnene.

************************************************
-” Judea erklerer krig mot Tyskland i 1933”

-“Men hadde du tatt deg tid til å undersøke situasjonenfor tyskerne helt fra første verdenskrig og Versailles traktaten så hadde du vist at jøde hat ikke kom fra noen tomme konspirasjons teorier.”
************************************************

” Det er helt riktig at de ikke offisielt hadde kapitulert, men i praksis var det nesten bare formalitet og forhandlinger som stod igjen da Dresden ble bombet”

Da ble vi omsider enige om at Dresden bombingen var forut for kapitulasjonen og ikke etter som du hevdet tidligere.

Bombing av Dresden er noe vi har snakket om flere ganger tidligere, og jeg kan ikke se at det er noen uenighet mellom oss i at det var en svært grov krigsforbrytelse.

Til punktet om at det ”nesten bare var formalitet og forhandlinger” som stod igjen før Tyskland kapitulerte tror jeg vi bare må være enige om at vi er uenige om.

Det var enda 3 måneder igjen av krigen, og mange slag. Slaget om Berlin var ett av de blodigste i historien og nesten 1,3 millioner falt bare her.
http://tinyurl.com/yardwal

Minali
Minali
Abonnent
Svar til  leet
14 år siden

Vandalf

“Om jeg forstår deg rett så er et av hovedmotivene dine for å diskutere hvorvidt chemtrails eksisterer eller ei bekymring for hva enkelte mennesker “med befalende stemmer i hodet” kan foreta seg?

Nei, så rørende!”

Hehe. Nesten så jeg kjente ironien formelig dryppe ned på tastaturet.
Med tanke på mitt eget innlegg om Gislefoss og Theisen kan jeg ikke akkurat syte for det da. Tåler at det skytes tilbake :)

Nå skal jeg si meg enig med deg at den der med “befalende stemmer i hodet” overhodet ikke var noen god formulering.

Var redd for at enkelte her på forumet skulle tror at jeg beskyldte dem for å ta livet av folk.(Så du ser det er litt konspirasjonsteoretiker i meg og!).

Jeg bruker gjerne meg selv som eksempel. Jeg har ei jente som er 1.5 måned gammel. Hvis jeg hadde vært 100% overbevist om at noen av ond vilje ville forsøke å påføre henne død eller alvorlig forgiftning, er det mye mulig at jeg ville ha brukt SVÆRT drastiske virkemidler for å søke å hindre dette.

Å miste et barn har jeg opplevd før, og vet ikke om jeg som person hadde tålt dette en gang til.

Jeg tror jeg er en rimelig gjennomsnittlig person på de fleste områder, og svært lite voldelig av natur.

“Jeg ville feks vært mye mer bekymret for hva en forstyrret frp-velger kunne finne på av jævelskap i og med Siv Jensen dag etter dag hamrer løs på Stoltenberg i forhold til hvor mye penger han frarøver individet gjennom skatter og avgifter”

Beklageligvis skjønner jeg ikke argumentet med penger opp mot liv og helse om jeg forstår deg rett?

“Det er tross alt ikke mange i dette landet som i det hele tatt vet hva chemtrails er, så dersom din misjon virkelig er å bidra til at personer med stemmer i hodet ikke begår overgrep, så burde du heller finne en arena hvor sjansen for å kunne hjelpe slike er større enn her inne.”

Som sagt var “stemmer i hodet” ingen god formulering, se tidligere i innlegget. Jeg konsentrerer meg om Norge, og Nyhetsspeilet er den siden jeg har funnet der flertallet av debattantene etter min oppfatning virker å tro på chemtrails teorien. Stemmegivingen vitner ihvertfall om dette. I tillegg er det flere artikler med en betingelsesløs tro på chemtrails.

Å vente å se rene artikler i aviser som dagbladet, vg og aftenposten som ikke er harselering tror jeg er lite trolig. Årsaken kan selvsagt diskuteres. Etter min oppfatning regner disse avisene chemtrails som like “far out” som http://theflatearthsociety.org/cms/
Mange andre mener grunnen er et “cover up”.

Det er så, er sunt å være uenige.
Har du tips om andre arenaer i Norge du mener er mer egnet, vil jeg jo selvsagt gjerne ha tips om dette.

Siden du nevner andre arenaer har jeg forresten nettopp startet en blogg.
Rimelig primitiv foreløpig og med kun ett innlegg, men blir forhåpentligvis bedre etter hvert..

“Se feks på Irak-krigen. En eneste stor konspirasjon fra ende til annen. En konspirasjon iscenesatt av myndighetene i blant annet USA og Storbrittania.

Her ble folket forledet til å tro at Saddam hadde masseødeleggelsesvåpen, ergo må han fjernes. Man fikk sågar Colin Powell til å servere løgn etter løgn i FN i håp om å få større legitimitet til å angripe, noe han selv i ettertid har innrømt er karrierens desiderte lavmål.

Prisen det irakiske folk har betalt, betaler og fortsatt må betale i overskuelig fremtid er utålelige…

For hva?

For olje og for nye markeder for katastrofekapitalistene og det militærindustrielle komplekset.”

Er helt enig med alt du sier om Irak krigen, og dette har jeg faktisk rettet skytset mot også i form av å ha vært med på demonstrasjoner.

“Der våre veier skilles i forhold til ditt resonnement er at jeg mener du avslører din manglende forståelse for hva denne nettsiden er og hva den står for når du bruker 2 konspirasjoner iscenesatt av makten selv (nazistene og presteskapet) for å fremme sin egen agenda, som eksempel på hva konspirasjonstenkning kan resultere i.

Skivebom!”
Sier meg ikke enig i at det er skivebom.

Når det gjelder nazityskland var staten i dette tilfelle en person, Adolf Hitler. Han hadde i tillegg bygget opp jødehatet til voldsomme proposjoner før han ble statsleder og kunne i all hovedsak gjøre som han ville.

Når det gjelder hekseforfølgelsene var startskuddet til dette boken “Heksehammeren”. Denne var skrevet av en person, og beklageligvis trodde myndighetene på dette makkverket og satte i gang.

http://no.wikipedia.org/wiki/Heksehammeren

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Minali
14 år siden

Vi er nok ikke så veldig uenige når alt kommer til alt, Minali.

Mitt poeng er ene og alene at det finnes langt viktigere ting i verden å rette skytset mot enn de som forsøker å avdekke myndigheters og eliters misbruk av makt til fremming av egne interesser og til skade for folkets.

Som sagt; det er ikke konspirasjonsteoretikerne som utgjør den store faren her, men feks konspiratører som Rumsfeld og Cheney.

Derfor synes jeg dine 2 eksempler på konspirasjonstenkning kommer skjevt ut.

Så tror jeg også det blir litt lettvint å begrunne hekseforfølgelsene med at myndighetene trodde på innholdet i en bok.

Det er vel mer nærliggende å anta at myndighetene her så sitt snitt til å konsolidere sin makt gjennom å ta trusselen som boken skisserer “på alvor” og vise sine forskremte innbyggere at de er trygge så lenge de stod bak sine myndigheter.

Og på maktens alter ofret man da “hekser” og “trollmenn” slik at innbyggerne kunne føle seg trygge.

Et velkjent maktmiddel også i våre dager… La folket frykte, og de forblir lydige mot den som kan formidle trygghet.

Minali
Minali
Abonnent
Svar til  Minali
14 år siden

Vandalf :
Ja, og et tillegg om dette med at konspirasjonsteorier har tatt liv.
Ufo kulten rundt Hale Bopp kometen. 39 begikk selvmord.
http://en.wikipedia.org/wiki/Heaven's_Gate_(religious_group)

ArneLo
Abonnent
Svar til  Minali
14 år siden

Om de tok sitt eget liv så er det vel antageligvis deres eget valg.

Aspirin tar livet av flere tusen årlig bare i USA. Der har du jo en sak å sloss for som, hvis du lykkes, kan redde enda flere liv en kampen mot folk som tenker anderledes en deg….

Minali
Minali
Abonnent
Svar til  Minali
14 år siden

Vandlaf.

“Vi er nok ikke så veldig uenige når alt kommer til alt, Minali.”

Nei, det tror egentlig ikke jeg heller Vandalf.

“Mitt poeng er ene og alene at det finnes langt viktigere ting i verden å rette skytset mot enn de som forsøker å avdekke myndigheters og eliters misbruk av makt til fremming av egne interesser og til skade for folkets”

Jeg tror jeg skjønner poenget ditt. Maktmisbruk fra myndigheter og eliter har skjedd og skjer hver eneste dag.
Mitt poeng er at jeg føler jeg må si i fra hvis jeg er på et forum og synes ting som blir hevdet som uomtvistelige sannheter ikke holder vann.

Slik jeg ser det finner myndigheter og eliter rundt om i verden på så mye jævelskap at det ikke skulle være nødvendig med enkelte etter min oppfatning forunderlige konspirasjonsteoriene som er veldig vanskelig å føre gode bevis for.

Hva som er sannheten er jo alltid noe som kan diskuteres og slik vil det alltid være.

“Som sagt; det er ikke konspirasjonsteoretikerne som utgjør den store faren her, men feks konspiratører som Rumsfeld og Cheney”

Jeg har ualminnelig lite sans for haukene Rumsfeld og Cheney, i særdeleshet sistnevnte.

Skjønner resonnementet ditt om mine eksempler, men er tror nok vi bare må være enige om at vi er uenige på akkurat det punktet.

Vennlig hilsen Minali.

PS : En annen sak er at jeg sendte en mail til Armin i dag og foreslo for Nyhetsspeilet at de oppretter et eget forum, så vil tiden vise hva de bestemmer seg for. Strengt tatt er jo dette beregnet på kommentarer til artikler.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Minali
14 år siden

He he, du drar det fryyyyktelig langt nå.

Nærmere 1000 mennesker fulgte Jim Jones i døden, med det betyr jo ikke at alle sektmedlemmer befinner seg i noen spesiell fare for å følge deres eksempel, gjør det?

Man trenger ikke være suicidal eller tilbøyelig til det selv om man tror på utenomjordisk liv, chemtrails eller annet som det skytes mot her inne.

Er det liv og helse som er bekymringen din, så er det som sagt en rekke andre arenaer hvor din innsats kan komme til nytte;o)

Ser man på dødelighet i populasjoner, så vil ikke konsekvenser av konspirasjonstenkning fra brukere av forum som dette. kunne måles hverken i prosenter eller promille, så denne bekymringen din kan du bare fri deg selv fra.

Ser man på dødelighet i populasjoner hvor maktelitens konspirasjoner settes ut i livet får vi et helt annet bilde;

Igjen kan Irak tjene som eksempel;

Her konspirerte haukene i Washington med haukene i London med økt dødelighet i Irak som konsekvens;

“30 husholdninger i 33 tilfeldig utvalgte områder ble intervjuet om dødsfall og -årsaker for perioden januar 2002 til september 2004. De nær 1 000 husholdningene omfattet nesten 8 000 personer. Dødeligheten ble sammenliknet i de 15 månedene før okkupasjonen i mars 2003 med de etterfølgende 18 månedene etter invasjonen”

og videre;

“Resultatene viste at invasjonen av Irak har ført til økt dødelighet blant sivilbefolkningen (relativ risiko 2,5; 95% KI 1,6–4,2). Mens hjerteinfarkt, hjerneslag og død på grunn av kroniske sykdommer var vanligst før invasjonen, var død på grunn av krigshandlinger forvoldt av de utenlandske styrkene klart hyppigst i perioden etterpå”

http://www.tidsskriftet.no/?seks_id=1124517

Igjen;

Du “skyter” på feil folk…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Minali
14 år siden

Mitt siste innlegg var et svar til;

Minalis innlegg 10. 12. 2009 klokken 21:37 om Hale Bopp- kulten.

Til innlegget ditt skrevet like etter (10. 12. 2009 klokken 21:58) kan jeg bare si meg helt enig!

Det er nok galskap i verden om man ikke skal legge sten til byrden…

Peace!

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
Svar til  Minali
14 år siden

Minali
Helt riktig at du misforstod og antydet at du viste hva meningene mine var for de du var kjent med materialet fra ny nazister. Det fant jeg utrolig provoserende og arrogant. For det første finnes det ikke et eneste ny nazistisk fiber i kroppen min, men det er også provoserende at man må tilhøre den ene eller andre gruppen hvis man sier noe som er kontroversielt. Jeg hører ikke til noen gruppe så jeg går dit informasjonen sender meg. Omstendighetene i Tyskland jeg refererte til er ikke skjult historie det ville du oppdage med et enkelt google søk. Det er helt riktig at de ikke offisielt hadde kapitulert, men i praksis var det nesten bare formalitet og forhandlinger som stod igjen da Dresden ble bombet det var uansett bare sivile kvinner og barn som var i byen da den ble bombet.
Men poenget mitt med å nevne de vanskelige omstendighetene til Tyskland var ikke for å rettferdiggjøre det som skjedde, ja også holocaust jeg har vært i mange av konsentrasjonsleierne så jeg prøver heller ikke benekte at det fant sted. Men det at alt som Tyskland skal ha sagt før krigen er konspirasjons teori og propaganda er et veldig begrenset syn på det som skjedde. I dag er det så alt for mange som har redusert andre verdenskrig ned til ”en gal mann med bart drepte mange jøder og så kom de gode guttene inn og stoppet den gale mannen med bart”. Det jeg ville prøve å få deg til å forstå er at det er nok skyld til å gå rundt på begge sider det var mange som ønsket at denne krigen skulle bryte ut. Og at historien om andre verdenskrig som blir fortalt av vinnerne behøver ikke være den fulle og hele sannheten. Hvis vi skal forstå hvorfor det enorme hatet oppstod i Tyskland så kan vi ikke redusere det til: propaganda eller konspirasjonsteorier førte til alt hatet. Med tanke på hva som skjer i USA og Europa i dag så hadde det vært lurt om folk forstod bedre hvordan andre verdenskrig utviklet seg.

Minali
Minali
Abonnent
Svar til  Minali
14 år siden

Jan Aage :

Gikk til fort i svingene her. Svar til ditt innlegg skrevet
12. 12. 2009 klokken 06:29 havnet i feil tråd lengre opp.

-Minali-

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
Svar til  Minali
14 år siden

Minali
Jeg er enig at jeg var krass og at ordene jeg valgte å bruke var ment til å få frem poenget mitt med at du forhåndbedømmer et utsagn/situasjon på bakgrunn av fordommer/stigmatisering av grupper. Du ville ikke se at du gjorde vurderinger basert på gruppementalitet. Så jeg ville vise at når du plukket opp noe du assosierte med en gruppe så mistet budskapet mitt all betydning. At jeg kaller det mentalsykdom er vell noe jeg bør unngå, men det er hvordan jeg ser på gruppementalitet og sosial programmering. Mentalsykdom er ingen diagnose i seg selv, i dette tilfelle var det heller ikke ment for å beskrive helsen din. Men en uvane jeg har lagt til meg når jeg prater om sosial programmering. Jeg har funnet frem noen kilder til deg. Jeg trodde ikke det skulle være nødvendig da det er ganske mainstream stoff. Jeg har bare raskt leitet frem litt lett tilgjengelig stoff som er aktuelt for uttalelsene mine. Hvis dette er noe du finne interessant og du kan lese tysk og fransk så kan jeg gjerne henvise deg till masse bra stoff om andre verdenskrig fra arkiver og mer ukjente kilder så da må du gjerne si ifra hvis det er noe du ønsker kunne tenke deg.

Kilder
http://de.metapedia.org/wiki/Bild:Jdecwardayexp.jpg

http://de.metapedia.org
/wiki/Bild:Daily_express_%28Vorderseite_gesamt%29.jpg

http://www.missouriwestern.edu/orgs/germanclub/inflation2.html

http://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/wrsynopsis.html

Video:
http://rt.com/Politics/2009-09-01/ww2-poland-hitler-britain.html

http://www.youtube.com/watch?v=LnYqZWm1iyw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=KE_2U3PNtNo&feature=channel
tyske massegraver:

http://www.nytimes.com/2009/02/27/world/europe/27poland.html?_r=1&hp

http://books.google.no/books?id=80r6Mbnxf8IC&pg=PA235&lpg=PA235&dq=unmarked+german+graves+poland&source=bl&ots=O_MHK0R5nx&sig=h4LV5OSjkVAYP-iq1wJeDf8kmgs&hl=no&ei=H8gjS7uTKpDW-Qar8e29Bg&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=8&ved=0CDAQ6AEwBzg8#v=onepage&q=unmarked%20german%20graves%20poland&f=false

tysk propaganda film:
http://www.youtube.com/watch?v=hMflhlXeCNA&feature=PlayList&p=F1BA0E4B38AF7647&index=0&playnext=1

Propaganda filmen la jeg med for å gi deg et innsyn i hvordan tyskerne opplevde det og hvordan de så konflikten den er ikke ment å underbygge argumentene.

Minali
Minali
Abonnent
Svar til  Minali
14 år siden

Til Jan Aage :

Jeg takker så mye for svar.At du beklager utsagn om mental sykdom takker jeg for. Jeg rekker dessverre ikke å gå gjennom hele det omfattende kildematerialet du sendte meg idag, men skal begynne med de første to linkene.

Vi har jo hatt en forholdsvis opphetet diskusjon en stund om krigshistorie, og jeg har jo “mast” en del om linker fordi jeg sa at enkelte av utsagnene dine var svært vanlige på nynazistiske nettsteder

Uansett. Ser at du nå har svart på spørsmålene mine fra forrige innlegg :

“Minali sa :
Derfor spør jeg nok en gang om linker til nettsteder du mener har troverdighet og støtter disse utsagnene fra deg :

************************************************
-” Judea erklerer krig mot Tyskland i 1933”

-”Men hadde du tatt deg tid til å undersøke situasjonenfor tyskerne helt fra første verdenskrig og Versailles traktaten så hadde du vist at jøde hat ikke kom fra noen tomme konspirasjons teorier.”
************************************************”

I og med at du ble spurt spesifikt om kilder som du anså som troverdige antar jeg at du anser disse linkene for å være det, selvsagt med unntak av den tyske propagandafilmen som du selv tar forbehold om.

De to første linkene dine er til siden http://de.metapedia.org og omhandler ditt usagn ” Judea erklerer krig mot Tyskland i 1933”.

På dette har jeg i to tidligere innlegg hevdet at dette ikke var noen krigserklæring i ordets rette forstand men en oppfordring om økonomisk boikott og også at det står “declare war” på avisforsider, men at det i avisartikkelen sies klart at det er økonomisk boikott som menes. Foranledningen til dette var forøvrig anti-jødiske lover som ble iverksatt i Tyskland i 1933.
Noen eksempler som jeg også linker til :
– Jødiske leger, butikker, advokater og varehus ble boikottet.
– Jøder fikk ikke lenger inneha offentlige stillinger.
http://en.wikipedia.org/wiki/German_Jews#Jews_under_the_Nazis_.281933.E2.80.931939.29

Tilbake til din link :
http://de.metapedia.org/w/images/6/6a/Daily_express_%28Vorderseite_gesamt%29.jpg

Her ser man altså den mye omtalte avisforsiden, med “declare war” i krigstyper som jeg sa, men man kan også se på forsiden at det er snakk om økonomisk boikott, noe som sikkert ikke er tilsiktet ut fra andre artikler fra de.metapedia.org, noe vi skal se nærmere på senere.

Enda bedre ser man forsiden her på denne linken:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/09/DailyExpress_March1933_judeafrontpage.jpg
og kan klart lese følgende tekst :
Boikott av tyske varer, Ber verdens jøder stå sammen mot volden og undertrykkelsen de 600 000 tyske jødene står ovenfor.

Som sagt. Økonomisk boikott og ikke krig som du hevder.

Jeg ble forresten litt nysgjerrig på den kilden din http://de.metapedia.org som du henviste til da jeg ba om linker til nettsteder du mener har troverdighet, og bestemte meg for å se hvilke holdninger den hadde til andre ting. Noen eksempler.

Om den “negride” rase :
– Det er en betydelig likhet mellom adferden til bavianer og grupper av Kongo-negre.
– Løse følesesmessige bånd mellom ektefeller.
– Genetiske egenskaper hos negre gjør at de oftere utøver voldskriminalitet og bestialske handlinger.
http://de.metapedia.org/wiki/Negride

Om jødene :
Antall jøder var tilnærmet likt 15.7 millioner både før og etter Holocaust, da er det ikke så vanskelig å skjønne hva de mener om Holocaust.
http://de.metapedia.org/wiki/Juden

Om Auschwitz :
Artikkelforfatteren er tydeligvis kulturelt interessert da han vier mye av artikkelen til å snakke om idrett og musikk som var i Auschwitz. “Svømmebassenget” nevnes også, noe som er en av favorittutsagnene til Tore Tvedt i Vigrid.
Artikkelen anerkjenner at folk døde av sykdom, men stiller seg tvilende til gassingen.
http://de.metapedia.org/wiki/Konzentrationslager_Auschwitz

Det finnes haugevis av flere eksempler fra denne kilden og også i artiklene jeg linker til. At du anser metapedia for å være en troverdig kilde forbauser meg stort.

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
Svar til  Minali
14 år siden

Eneste grunn til at jeg linket til bilde på metapedia var at du skulle se bilde av den originale avis artikkelen. Jeg har aldri brukt metapedia så jeg vet ikke hva de står for. Men jeg fant bilde da jeg søkte etter den originale artikkelen. Så hvorfor du skal blande inn hvilket meninger metapedia har i forhold til en avis artikkel forstår jeg ikke. Det er et bilde av den originale artikkelen ikke mer ikke mindre. Propaganda filmen er ikke for å vise frem fakta, men er ment å vise deg holdninger i Tyskland.

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
Svar til  Minali
14 år siden

For meg så det bare ut som de vanlige neurosene NRK annsatte, lærere og komunale annsatte har. Men det er i hvert fall en intresant vinkling du kommer med. Kanskje metrologisk institutt er fult av manchurian candidates.. ;)

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
14 år siden
Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
14 år siden

Jeg så litt på denne Joseph Moshe historien og er noe av det første som har interessert meg litt.

Men dette virker som en litt oppkonstruert historie.
Dr Ott og Dr Deagle som mottok denne telefonen fra Joseph Moshe er begge tvilsomme doktorer. Ott har tidligere uttlagt seg negativt mot vaksiner og Baxter. Detter virker liksom litt for tilfeldig.

Dessuten, her er et bilde av Joseph Moshe, israeleren som er plantebiolog

http://www.agri.gov.il/people/856.aspx

Han ser da eldre ut enn 56 ?

Her er dessuten et bilde av mannen som ble anhold av politiet

http://www.concienciaradio.com/images/joseph_moshe.jpg

Dette ser da virkelig ikke ut som samme mann?

Her står også mer interessant.

http://www.dailybreeze.com/ci_13092034?source=rss

Så får folk gjøre opp sin egen mening.

Kjetil S
Skribent
Svar til  Rasjonell
14 år siden

“Dr Ott og Dr Deagle som mottok denne telefonen fra Joseph Moshe er begge tvilsomme doktorer. Ott har tidligere uttlagt seg negativt mot vaksiner og Baxter. Detter virker liksom litt for tilfeldig.”

Hehe. Må nesten være en konspirasjon dette. Historien er oppkonstruert fordi Ott har uttalt seg negativt om vaksiner og Baxter??

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

“Hehe. Må nesten være en konspirasjon dette. Historien er oppkonstruert fordi Ott har uttalt seg negativt om vaksiner og Baxter?? ”

Tillatt meg å “motkonspirere” her da:)

Er ikke akkurat som derer trenger mye for å bli overbevist i deres sak heller akkurat

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
14 år siden

“Dette er også NATO’s viktigste base for chemtrails-spraying i Norge”

“Hun kom fra stillingen som forsvarsminister, mao. chemtrails-minister, og skal visstnok ha besvart et brev rettet til seg om chemtrails ved hjelp av løgner diktert til en underordnet, selv om løgn er et brudd på den militære straffelov.”

Siktet til kommentarer som disse

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Rasjonell
14 år siden

Dette blir kanskje mye info for deg på kort tid, noen av oss som har vært i dette gamet en stund og benyttet våre antenner (de som TV-en sløver ned) har kommet over en del info-biter herfra og derfra, som er testet ut på ulike måter det er mulig for å eliminere det som ikke er virkelige fakta.

Det er kjent at chemtrails er et hemmelig NATO-program. Noen private som var inne på Ørland for noe tid tilbake fikk med seg prøver fra en skjult beholder som ble sendt til en lab, og viste seg å inneholde barium og aluminium, de viktigste chemtrails-komponentene. Men chemtrails kan benyttes til så mange, inkludert å gi Norge høyst uvanlig gråvær like lenge som massevaksineringen har pågått.

Brevet har jeg selv sett, det lå ute på nettet et sted, kanskje her på Speilet, du kan jo sjekke kommentarene i Chemtrails-artikkelen (MEST LEST nr. 5), kanskje det dukker opp der. Det var benyttet en slags Clinton’sk løgn fra Forsvarsdepartementet’s side, noe a la istedet for å si “Norge sprayer ikke med chemtrails” (blank løgn), ble det hevdet at “noen mener (kanskje de siktet til deg, Rasjonell ? joke) at Norges forsvar ikke bedriver chemtrails-spraying”, slik at de unnlot å besvare spørsmålet slik det var, noe som neppe er særlig akseptabelt etter Norges militære straffelov…

Veteran1
Veteran1
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

“Noen private var inne på Ørland”.Kan disse noen og de sensasjonelle funnene deres verifiseres eller er dette bare løse rykter?Kjæresten min bor i Kiev og hun har aldri hørt om hverken giftspraying eller lungepest..

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
Svar til  Veteran1
14 år siden

Er enig med Veteran1 her.

Finner ingenting her som kan overbevise meg.
Dessuten et brev lar seg lett forfalske.

Minali
Minali
Abonnent
Svar til  Veteran1
14 år siden

Da kan jeg betrygge deg med at kjæresten din ikke har blitt med New World Order.
Denne lungepest myten om Ukraina som går som en farsott på konspirasjonssider bygger på at i Ukraina er det en mutasjon av viruset som fester seg dypere i lungene og gir større respirasjonsvansker enn den vanligere varianten. Vil anta en eller konspirasjonsteoretiker har skumlest en eller annen artikkel om utbrudd i ukraina –> pusteproblemer –> lunge og at det deretter har blitt fjær –> 5 høns.

http://www.recombinomics.com/News/11180904/Ukraine_344.html

Ukraina varianten er også forekommende i Norge
http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5gAG8JIi-BG6_KX_oghVIpFGidP8wD9C3EQKG0

Lungepest er forøvrig en bakterie og ikke et virus :
http://no.wikipedia.org/wiki/Pest#Lungepest

Det at virus muterer er ikke noe sensasjonelt. Det skjer hele tiden:
http://videos.howstuffworks.com/tlc/29851-understanding-virus-mutations-video.htm

Kjetil S
Skribent
Svar til  Veteran1
14 år siden

For dere som ikke har fått med dere at det skjer rare ting i Ukraina. Kan være verd å lese gjennom denne: http://www.zerohedge.com/article/deadly-flu-spreads-across-ukraine

Minali
Minali
Abonnent
Svar til  Veteran1
14 år siden

“Beamer sier:
For dere som ikke har fått med dere at det skjer rare ting i Ukraina. Kan være verd å lese gjennom denne: http://www.zerohedge.com/article/deadly-flu-spreads-across-ukraine

Artikkelen vedkjenner seg ihvertfall at det dreier seg om en variant av svineinfluensaviruset, den samme som også er funnet i Norge (se mitt forrige innlegg eller google “norwegian swine flu”), og ikke lungepest som gjentas gang på gang i denne tråden.

Når det gjelder at artikkelforfatteren spekulerer i om viruset er konstruert eller ikke får det stå for hans regning.

Angående artikkelforfatterens irritasjon over at det skrives lite i media om utbruddet skjønner jeg godt denne irritasjonen.

Dessverre er det slik at media her i vesten har elendig dekning av ting som ikke skjer i I-land eller i “utkantstrøk”. Et godt eksempel på det er dekningen av massemyrderiene i Rwanda i -94 med anslag på opp i mot 1000 000 døde kontra dekningen av 911 med 2,995 døde.

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
14 år siden

Kan du dokumentere mange av disse påstandene dine?

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Rasjonell
14 år siden

Hvilke påstander – kan du være litt konkret ?

At Grete Faremo (i likhet med Thorvald Stoltenberg) er medlem av The Trilateral Commission ? Gjør et par raske google-søk, og du vil finne –

Den stygge Ukraina-historien ? Gjør et par søk på “joseph moshe baxter”. Nøy deg ikke med å lese bare et oppslag om et tema, les gjerne flere, inntil du merker at de stammer fra forskjellige kilder – da kan du begynne å zoome deg inn mot den mest sannsynlige sannheten…

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Endelig har Norge fått et våpen mot chemtrails-flyene !

VG 8.12 kan berette i forbindelse med Obama-besøket at det er utplassert raketter rundt Oslo som er klare til å skyte ned fly:
“NASAMS – Norwegian Advanced Surface to Air Missile. Norskutviklet bakke-til-luft våpensystem, med SL-120 AMRAAM-missiler. Systemet var det første i vesten med aktiv radarstyring. Missilene er i stand til å skyte ned et fly spå 25 kilometers avstand.”

Nå som det er kjent at 1 million ukrainere ble rammet av lungepest kort tid etter massive utslipp av hvitt pulver fra lavtgående sprayfly, og det antas at dette var en test er vel det sikreste som Norges forsvars- og helseminister i fellesskap kan gjøre å sørge for at NASAMS bakke-til-luft batteriene forblir utplassert rundt om i Norge og bemannet 24/7.

Strengt tatt er det vel i hele Norges interesse at befolkningen blir beskyttet mot faren for biovåpenangrep utført av uidentifiserte fly som på et blunk kan gjøre hundretusener av nordmenn til ofre for den nye PESTEN.

La rakettene stå ! Bør det stå på bannere som vises frem på den store Obama-dagen, idag 10. desember.

Siden det er naturlig å bli realist etter å ha fått med seg noen av de grelle avsløringene her på Speilet og andre non-mainstream media er det vel like greit å kaste litt kaldt vann i blodet på de nordmenn som er så naivt godtroende at de tror at Norges kvinnelige statsråder vil løfte så mye som en lillefinger for å beskytte landets borgere mot luftsprayet lungepest:

1. NASAMS-batteriene har base på NATO-basen Ørland. Dette er også NATO’s viktigste base for chemtrails-spraying i Norge. Det er jo ikke sikkert at NASAMS-gutta ville skutt ned kammeratene sine, selv om de visste at de var ute i dødelig oppdrag – eller…?

2. Norges nye helseminister heter Anne-Grete Strøm-Erichsen. Hun kom fra stillingen som forsvarsminister, mao. chemtrails-minister, og skal visstnok ha besvart et brev rettet til seg om chemtrails ved hjelp av løgner diktert til en underordnet, selv om løgn er et brudd på den militære straffelov.

3. Norges nye forsvars- og chemtrails-minister heter Grete Faremo. Hun er medlem av The Trilateral Commission, og mao. nok en lydig puddel av David Rockefeller som bekler et maktverv i Norge. Rockefeller kontrollerer Folkehelseinstituttet, Jens Stoltenberg samt Baxter-fabrikken i Ukraina som produserer dødelige lungepest-partikler på løpende bånd.

Kan noen komme med én god grunn for at Grete Faremo skulle nekte å utføre en ordre fra Djevel-David Rockefeller ? F.eks. ordren om å sørge for chemtrails-flyenes sikkerhet slik at de ikke blir hindret i å utføre sine oppdrag over norsk jord…

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
14 år siden

Sjekk youtubefilmen:
“Anti-Zionist Jewish Protestors are attacked by an AIPAC conference attendee”

Er han sionister som går amok Michael Eligal?
Altså, er dette den Israelske ambasadøren i Norge?
http://www1.nrk.no/nett-tv/indeks/156371

ArneLo
Abonnent
Svar til  HAy-RA
14 år siden

Slettes ikke umulig. Sionisten bruker både jødene og andre palestinere i et patokratisk spill. Ambasadøren i Norge er vel talsperson for denne gjengen:
There seems to be a perfect conformity between Gabi Ashkenazi and his last name. The Israeli chief of staff is considered one of the main Israeli war criminals responsible for the virtual genocide against the Gaza Strip during the past winter. On his murderous hands, he carries tons of innocent blood, including that of more than 340 children, killed in Israel’s pornographic bombing of civilian neighborhood.

Last week, Ashkenazi was quoted as saying that Israel was likely to wage another quasi holocaust on Gaza, adding that the Israeli occupation army would enter the innermost corners and streets of the coastal territory.
Irredeemable war criminals, AshkeNazi threatens Gaza with another “little holocaust”

julenissen
julenissen
Abonnent
14 år siden

“Youtube er også på vei til å bli eid av de 6 store selskapene. Viacom, Dizzy Disney og Timewarner har kjøpt opp youtube, som deres forsøk på å kvele den siste uavhengige stemme, den frie informasjons-tuben, vår eneste utvei fra å bli fullstendig innkapslet i deres kollektive bevisthet.”

YouTube har vært eid av Google siden 2006. Unøyaktigheter som dette bidrar til å svekke artikkelens troverdighet. Som allerede ligger på et bunnivå.

Burre
Burre
Abonnent
14 år siden

Jeg har selv sett at chemtrails forandrer været mange ganger. Når det går opp for en at ting ikke er som de skal være, så kan selvfølgelig det føre til at man i opphisset tilstand oppfatter naturlig forekommende fenomener som cirrus skyer som chemtrails også.

Det er ikke så at alle som hevder det sprayes fra fly tror at hensikten er å forgifte befolkningen med tanke på depopulasjon. Det mange har funnet ut er at det inneholder bl a. barium og aluminium, noe som i seg selv ikke er bra for miljøet, men bivirkningen av det vil føre til forgiftning. Det kan være forskjellige grunner, f. eks militært. Uansett så har myndighetene innrømmet spraying, og selv brukt ordet i sine dokumenter. Så det er mange som er overbevist om at det sprayes i Norge også.

Hva skjer her for eksempel?:
http://www.youtube.com/watch?v=Kjt2hsv1aLw

Her er en som har gravd litt dypere og funnet frem til ting som “beviser” om man vil, at myndighetene sprayer et eller annet. Den varer en stund, men jeg oppfordrer til å se den før dere bare putter alle i samme bås og avfeier det hele som vås:
http://video.google.co.uk/videohosted?docid=5521688527894264936#

I USA har myndighetene eksperimentert med å spraye befolkningen med diverse ting fra fly for å kartlegge effekten på befolkningen. Det er/var til og med lovlig. Så å nekte for at det blir gjort og avfeie alt blir for enkelt. Når man vet om dette er det ikke så rart at mange spør seg om dette skjer i Norge også, og om hva som sprayes og hvorfor de gjør det.

Her er en annen mulig vinkling:
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=7561

Nei jeg tror ikke at jeg vet bedre enn millioner som ikke tror på fenomenet. Jeg reagerer på utsagn som går ut på å putte alle i samme kategori som konspirasjonsteoretikere som liksom har behov for å tro på chemtrails. Hvis dere leser litt av det som finnes av linker som tidligere er lagt ut i artikler her så vil dere se at det er mange kompetente personer rundt om i verden som tar fenomenet alvorlig. Det er kun det at man tror/vet det sprayes fra fly de har felles. Ellers er de like forskjellige som folk flest, og meningene om fenomenet er mange de også.

Minali
Minali
Abonnent
Svar til  Burre
14 år siden

“Jeg har selv sett at chemtrails forandrer været mange ganger”

Dette hadde det vært interessant å høre mer om. Jeg har også sett været forandre seg mange ganger. Noen ganger i løpet av svært kort tid.

Den andre videoen din med tre fly som flyr i en slags formasjon, klarer jeg heller ikke å se er noe bevis for noe som helst. Forhold i atmosfæren er forskjellige både ut i fra høydeforskjeller og temperaturvariasjoner i et område som kan føre til avbrutte kondensstriper/ikke danning av kondensstriper.
Dette med lokale temperaturvariasjoner kan man selv ofte observere når man tar seg en sykkeltur på sommertid og opplever lommer der luften plutselig blir varmere/kaldere over områder på bare 30-40 meter.

Vil gjerne litt tilbake til den forrige videoen du postet der jagerfly brukte Chaff under en øvelse. Den hadde hundrevis av chemtrails-troendes kommentarer som svelgte rått at dette var chemtrails, de hadde tydeligvis ikke en gang hørt på hva som ble sagt siden posteren av videoen mente dette var chemtrails.

Jeg må jo også si at jeg ikke er spesielt imponert over at de onde kreftene som sprer disse chemtrailsene som inneholder hyperavansert tekonologi som nanochipper, konstruert virus og stoffer for tankekontroll ikke klarer å spre disse stoffene uten at de lager lett synbare hvite striper som alle kan se.

En ting jeg gjerne kunne tenkt meg fra deg Burre, eller andre her selvfølgelig er henvisning til ett av chemtrail bildene som allerede er her på nyhetsspeilet med foklaring på hvorfor dette er chemtrails og ikke kondensstriper.
Samtidig kunne jeg tenkt meg en link til et bilde av en kondensstripe med forklaring til hvorfor dette ikke er chemtrails.

Det er mulig at jeg er forutinntatt nå, men jeg sitter med en følelse av at tror man på chemtrails kan man poste et hvilket som helst bilde man tar av striper av fly på himmelen og kalle det chemtrails, uten at noen andre chemtrails-troende sier. Ja, men dette er bare kondensstriper!

Burre
Burre
Abonnent
Svar til  Minali
14 år siden

Hei Minali. Jeg stiller meg ikke bak alle spekulasjonene om hva som ligger bak sprayingen, og jeg prøvde å formidle det. Jeg er imidlertid sikker på at det forekommer spraying, også i Norge. Det er bare ikke så lett å finne ut hvorfor fra bakken og med internet som kilde.

Forandringen av været jeg refererer til er at jeg har sett fly legge noen striper på himmelen, ofte ikke mer en fra mellom 5 til til ca 15 – 20 striper. I stedet for å gå i oppløsning som contrails gjør etter få minutter og noen ganger lenger tid, så blir disse stripene hengende i timesvis, og man kan se de brer seg utover og dekker til slutt hele himmelen med en slørete grå dis som ofte varer hele dagen. Dette endrer en dag som startet med blå himmel til en guffen værtype, og som oppleves annerledes enn overskyet vær.

Dette har jeg sett gang på gang, og det er 100 % sikkert at det kun var stripene fra flyet som til slutt dannet et sammenhengende slør over hele den synlige himmelen, og dette har jeg også sett uten at det var en eneste sky på himmelen, eller at det kom skyer til underveis. Jeg kan ikke vise deg noe bestemt bilde her, men det beste er å se det med tidsforsinking (time lapse), så kanskje noen kan hoste opp det?

En annen ting er at hverken jeg eller andre kan forandre din mening, men jeg kan derfor bare oppfordre deg og andre til å undersøke selv med et åpent sinn og slutt å se på alle som tror fenomenet eksisterer er gærninger. Se i det minste den googlevideoen, og selv om et og annet der ikke rimer med din virkelighet, så har filmmakeren funnet mange viktige dokumenter som blir vist frem.

Når det gjelder den tyske vidoen og disse flakene så sier det meg at forsvaret og/eller myndighetene driver med ting som ikke vi vet om, eller har tillatt dem å gjøre. Jeg synes ikke det så langt fra å sprye flake’s til å spraye aluminium og barium. Begge deler kan være militært, og begge deler kan forekomme i Norge, kanskje i regi av Nato.

Jeg ser ingen hensikt å fortsette diskusjonen heller. Hvis du leser tidligere artikler her på speilet så vil du se omtrent akkurat de samme runder som dette i kommentarfeltetene. Dette blir bare en gjentagelse. Det er også lagt frem mange bra linker der før. Grunnen til at jeg i det hele tatt skrev noe er at jeg lot meg irritere av denne arrogante ovenfra og ned holdningen jeg ser enkelt komme med her både om dette og 9.11. Om en og annen mening og kommentar er far out, så betyr ikke det at hele personen er det.

Arcturus
Arcturus
Abonnent
Svar til  Burre
14 år siden

Har bare lyst til å komme med en kommentar: Det er ingen som nekter for at kondensstriper kan danne slørskyer som får himmelen til å virke disig. Alt avhenger av temperatur og luftfuktighet der stripene dannes. Selv legger jeg stadig merke til at det dannes skyer på en ellers blå himmel (tilsynelatende ALLTID foran sola!), de kommer ikke sigende inn fra siden, men dannes på himmelen mens man ser på.

“Grepet med å peke på kondensstripene som bevis på konspirasjonen er usedvanlig vellykket. For her er det mange som er ganske kunnskapsblanke, samtidig som man tydelig kan se at det er stor forskjell på stripene. Dermed er det enkelt å så mistenksomhet.

Men også her er det mulig å bli mindre kunnskapsblank. Noe av det første vi kan merke oss er at det faktisk er forskjell på kondens og kondens. Noen ganger går stripene raskt i oppløsning, andre ganger ikke. Men årsaken er ikke at de dreier seg om ulike typer ”sprøyting” fra fly. For dette handler rett og slett om været, men da på motsatt måte av hva konspirasjonsteoriene legger opp til.

For kondensstriper eksisterer ikke i vakuum. De befinner seg i ulike høyder og ved ulike vær- og vindforhold. Påstandene om forbindelsen mellom kjemikaliespor og været snur tingene på hodet. Det er ikke slik at det er kondensstripene som påvirker været, i hvert fall ikke på kort sikt.[5] I stedet er det altså været som påvirker stripene.[6]

Kondensstripene fra fly kan enkelt sett deles i to typer.

Vi har de såkalte ”aerodynamiske striper” som skyldes avkjøling av lufta som passerer over flyets vinger. Dette varer kort og er vanskelig å oppdage fra bakken, mens kan fra et passasjersete se ut som røykutvikling.

Det vi snakker om i konspirasjonsteoriene er imidlertid “eksosstriper” som er en effekt av utslipp fra flymotorene.[7] Slike striper skyldes at fuktig luft og/eller virvler fra motorene bidrar til å danne iskrystaller – også i den fuktigheten som allerede eksisterer i lufta som flyet beveger seg i. Altså er stripene som vi ser både direkte avgasser/utslipp fra fly, og en effekt av hvordan dette påvirker omgivelsene. Dette viser seg hovedsakelig i at det etableres kunstige cirrusskyer (fjærskyer som består av iskrystaller), noe som lettest oppstår i høyere luftlag, vanligvis over 8000 meter. Men hvordan disse stripene oppfører seg bestemmes av vind- og værforhold i den høyden som flyet befinner seg.

Det som avgjør om stripene fordamper og forsvinner fort, eller blir hengende og for eksempel bidrar til å danne eller forsterke eksisterende cirrusskyer, er temperatur, vind og fuktighet.

I flyenes normale marsjhøyde på rundt 10.000 meter er det alltid kaldt nok (mindre enn 57 minusgrader) til å danne kondensstriper. Siden det er varmere nærmere bakken, kan luften der inneholde større mengder vann uten at det blir kondensasjon (=skyer). Derfor blir det langt sjeldnere kondensasjonsstriper etter fly i lavere høyde. Mens flystripene fort blir borte i tørt vær, kan de holde seg svært lenge ved fuktige værtyper. (Selv om man fra bakken ser flystripene best når det er klart og tørt vær, handler det som vi her berører om hvordan luftfuktigheten er i den høyden som flystripene blir dannet.)

Det er enkelt å konstatere dette ved å se hvordan kondensstripene oppfører seg ved ulike værforhold. Siden skyer og kondens i stor grad består av vanndamp, er det de samme årsakene til at de beveger seg, konsentrerer seg til større skyer eller løser seg opp. Kondensstriper som blir hengende lenge, kan blande seg med eksisterende cirrusskyer, noe som medvirker til at de ikke forsvinner. Noe av effekten ser for øvrig ut til å forsterkes av økende forurensning. Her er det uansett bare å gi sin tilslutning til oppfordringen fra de som fremmer konspirasjonspåstander om kjemikaliespor: Se etter selv!”

http://skepsis.no/?p=548

Her er også informasjon om striper og skyer:

http://www.cicero.uio.no/sporsmal/detail.aspx?faqid=207

Minali
Minali
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Hei Armin.

Takker så mye for hyggelig og saklig svar. Nå er akkurat den Chemtrails artikkelen i bloggen ikke bare rettet mot ting som blir sagt her i Speilet, men hvis du mener at det er ting i bloggartikkelen som kan mistolkes til at at de kommer fra Speilet og kan stille dere i et dårlig lys pga dette, vil jeg svært gjerne ha tilbakemeldinger på dette slik at det kan rettes opp!

“Men akkurrat nå er det Obamania :)

:) Det skjønner jeg. Imøteser kommentar på artikkelen når du får anledning.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Chemtrails er velegnet til så mangt pga. fraværet av “interface” (dvs. f.eks. personer som kan bli konfrontert i sin utførelse av tvilsomme handlinger, som å plassere beholdere som lar gift lekke ut i boligoppganger).

Ved at det benyttes militære flyplasser er såvel hemmelighold som fravær av eksterne forstyrrelser sikret.

Lungepesten i Ukraina som brøt ut for en drøy måned siden og rammet mer enn 1 million mennesker på kort tid, hvorav mer enn 50.000 måtte innlegges på sykehus ble forårsaket av patogener (sykdomsfremkallende biologiske partikler) som ble sprayet over bebodde områder fra lav høyde. Det er mye dokumentasjon og vitneprov på dette på nettet.

Chemtrails benyttes også for værmanipulasjon. Såvel spraypulver-kombinasjoner som skaper tørke (ex. over Australia og deler av USA) som pulver som skaper gråvær (ex. Norge de siste 6 ukene) er i full bruk.

Ved hjelp av diverse illusjonsskapende teknikker (så effektive at de grenser til “mind control”) er det kunsttykke oppnådd at en stor andel av befolkningen simpelthen er blinde for å få øye på chemtrails,selv om de ser opp på himmelen på en spraydag. En pekepinn på hva dette består i er at personer som ser lite eller ingenting på TV lettere får øye på chemtrails enn personer som ser mye på TV.

På årets super-sprayday, søndag 19. april i år var det en gårdbruker i Oppland som så hvordan hele himmelen gradvis ble dekorert for ikke å si forpestet av mengder av chemtrails-striper utover dagen. Dette fikk ham til å ringe det lokale politikammeret for å si ifra om hvilket svineri som pågikk rett over hodene på folk.

Noen er i stand til å se virkeligheten som den er.

Andre er så avhengig av å klamre seg til egne fordommer og egen forutinntatthet at de neppe ville være i stand til å få øye på en rosa elefant i sin egen stue.

Minali
Minali
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

“Ved hjelp av diverse illusjonsskapende teknikker (så effektive at de grenser til “mind control”) er det kunsttykke oppnådd at en stor andel av befolkningen simpelthen er blinde for å få øye på chemtrails,selv om de ser opp på himmelen på en spraydag.”

Kan du beskrive hvilke illusjonsskapende teknikker du mener blir brukt.?
Kan du forklare hvordan du går frem for å avgjøre hva som er chemtrails og hva som er kondensstriper når du ser det på himmelen og på fotografier?

“En pekepinn på hva dette består i er at personer som ser lite eller ingenting på TV lettere får øye på chemtrails enn personer som ser mye på TV.”

Det er ihvertfall tydelig at de som ser mye på chemtrails videoer på YouTube lett får øye på dem :)

Arcturus
Arcturus
Abonnent
14 år siden

Noe så tullete som chemtrails! Dersom myndighetene hadde villet forgifte oss, hvorfor har de isf ikke lykkes bedre enn de har gjort, om de begynte på 50-tallet???

Det er i det hele tatt bemerkelsesverdig hvor INKOMPETENT denne “eliten” er i sine bestrebelser på å utrydde jordens befolkning, vi blir jo bare flere og flere som lever lenger og lenger…

Jeg gidder ikke å lese alt, men bet meg merke i at disse kondensstripene visstnok skulle være årsaken til avlingsskader på grunn av mye nedbør. FÅ OPP ØYA! Det er sannsynligvis de menneskeskapte klimaendringene (som dere benekter) som er årsaken til all nedbøren og det vi ser av klimaendringer.

Hvorfor det skal være mindre skremmende å innbille seg at myndighetene vil drepe oss enn å innse at VI er i ferd med å utrydde 50% av verdens arter, er meg en gåte…

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
14 år siden

“Hva får deg til å tro at du vet bedre enn hundretusener av mennesker som obserberer dette fenomenet?”

Burre, jeg sier bare at etter min mening så er dette tåpelig påstander og en teit konspirasjonteori som ikke støttes av troverdige beviser

Dessuten tror jeg gjerne av hundretusenvis av mennesker har satt kondensstriper fra fly. Det skulle da bare mangle skulle det vel ;)

« Forrige artikkel

Klimagate-skandalen foran klimamøtet i København

Neste artikkel »

En eldres syn på krigen mot “terror”

209
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x