En eldres syn på krigen mot “terror”

3.7K visninger
1 minutt lesetid
7

Følgende videoinnslag er et intervju med professor og tidligere politiker Berit Ås vedrørende 11. september og den såkalte krigen mot terror. En dame som sannelig ikke er redd for å snakke fra leveren!

Noen ganger er det godt å føle at vi ikke er helt alene.

Diktet du hører er Arnulf Øverland som leser sitt eget dikt “Du må ikke sove!”

Takk til Mike C. for tips om dette intervjuet.

Morten Kielland

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

7 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Rolf Royce
Rolf Royce
Anonym
8 år siden

Berit Ås har en svært vakker sjel

baugen
baugen
Abonnent
14 år siden

Jeg har alltid prøvd følge interressante spor –nøste opp tråder, inkludert her i USA! Likevel drøyde det flere år innen jeg oppdaget Reagan var sosialist–meget godt kamuflert!

Les Cathy O’Brien’s beretninger om hjernevask og hennes sammenstøt med luringen!

En langvarig diskusjonstråd –med hovedsakelig sitater på engelsk –kan googles under “Hvor sosialistisk er USA?”

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Når jeg ser stillbildene i videoen av små, uskyldige barn som rammes av vestens umettelige behov for å føre krig, så kjenner jeg en bunnløs fortvilelse og samtidig et raseri mot de ansvarlige for disse krigene.

Den mest effektive måten å bekjempe Taliban og eventuelle terrorister som måtte befinne seg i Afghanistan, er ikke å bombe landet sønder og sammen. Det er noe vi blir fortalt av de ansvarlige for å rettferdiggjøre katastrofekapitalistenes og det militærindustrielle kompleksets evigvarende behov for krig, kriser og konflikt, for å sikre sin profitt.

De tjener ikke penger på freden, ergo må de sørge for at krigers og kriseres varighet blir så lange som overhodet mulig.

Ingen skal komme og fortelle meg at man ikke hadde vunnet denne konflikten vesentlig raskere dersom man “bombet” landet med kjærlighet, omsorg, rent vann, mat, ny infrastruktur, utdanning etc… You get the picture!

Angrep på dette fra Taliban eller krigsherrer ville utvilsomt vekket folkets harme, og kvelt motstanden.

Naivt?

Slik jeg ser det er det vesentlig mer naivt å tro at man kan bombe seg til fred…

Hvor mange nye sinte unge menn og kvinner har vi ikke klart å skape i Irak og Afghanistan gjennom våre “fredsoperasjoner”?

Hva betyr freden, om den noengang kommer, for de som mister sine aller nærmeste?

Vi snakker ikke om noen få enkelttilfeller, men hundretusener av drepte, enda flere sårede og psykisk traumatiserte, i tillegg til deres nærmeste. Vi snakker vi om millioner av mennesker.

DETTE ER UTTÅLELIG!!!

Her på berget var hele førstesiden i VG dagen før fredsprisutdelingen preget av Halvorsens og Navarsetes raseri over å ikke være invitert til gallamiddagen med fiffen på Grand Hotel, som tradisjonen tro feirer seg selv og sine gode intensjoner.

Imens raser krigen videre i Afghanistan med uforminsket styrke…

Verden er i sannhet minst like absurd, barbarisk, kynisk og urettferdig som den har vært siden “Kain slo Abel ihjel”…

Det vil si ikke verden, men de som sitter med makten. De som aldri har kjent hverken tørst, kulde eller sult på kroppen. De som sender sine unge ut for å dø i verdens fattigste avkroker…

Alt for å tekkes aksjonærene i dødsindustrien….

MortenB
MortenB
Abonnent
14 år siden

Eldre mennesker i dette landet (de som opplevde 1 og andre verdenskrig) visste mye om de kreftene vi nå ser. Men, jeg mener de har tiet om mye de vet. Jeg husker da jeg var liten gutt (slutten av 60 tallet) at jeg spurte om mange ting rundt myndigheter og ting som ikke stemte. Jeg fikk stort sett unnvikende eller ikke svar ! Men jeg forstod at de visste MYE om dette.
Jeg tror dette har ført til at de siste oppvoksende generasjoner har stort sett null peiling på kreftene som ligger bak. Jeg kan bare i stikkord nemne:
Annunaki, “hidden goverment”, Bafath, Hemmelige ordner (frimureri), jesuittene, sionisme, “mind control” ++++

Bare tenk om folk hadde giddet å løfte løfte blikket sitt fra jobb, penger, status, TV og kjøpesentre bare littergrann og brukt hjernen sin i 5 minutter til selvstendig tenking hver dag!
Og kanskje bruke google til å søke etter annet enn pupper ?

For å sitere David Icke:
– Who are you ?
– Why are you here ?
– What is reality ?

Veldig enkle spørsmål men nesten i samfunnet rundt meg er engang i nærheten av de riktige svarene.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  MortenB
14 år siden

Det er bare ett svar på alle dine spørsmål fra 1960-tallet fram til 2009:
“Those Who Control the Past Control the Future”

Du spør hvorfor folk ikke gidder å leter etter svar på livets “grunnleggende” gåter. Det er fordi de er “oppslukt” av alle disse “-ismene”, som nettopp stammer ifra samme “kreftene” som kontrollerer oss gjenom århundrer. Vi tenker kollektivt, i masser, individets frihet finnes ikke. Om det fantes, ville vi ikke ha hatt så mye krig, konkurranse, hat og ondskap i denne meningsløse verden!

Derfor har dine foreldre, og deres foreldre bare gitt opp å søke etter “sannheten”, fordi de skjønte at var ikke kunnskapen som var veien til en bedre verden, men rikdomsbaserte makta!

ArneLo
Abonnent
14 år siden

En dame som har både hjerte og hode i full operativ tilstand. Også etter å vært norsk politiker. Takk Morten og takk Berit Ås.

« Forrige artikkel

YouTube og den andre siden

Neste artikkel »

Obama bomber barna

7
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x