/

Obama bomber barna

4075 visninger
14 minutter lesetid
49

Anti-krigsdemonstrasjonen med fredsaktivist” Cindy Sheens fredsappell til den unorske Nobelkomiteen, gikk fra Jernbanetorget. Fakkeltoget «nei-nei-nei-til-atomvåpen» satte kurs fra Youngstorget på vei mot samme mål –  å se et glimt av Obama på balkongen fra Grand hotell bak skuddsikre vinduer,  over sveisa kumlokk og med seg en dommedagsveske på hotelrommet med knappen til 10.000 atomvåpen innenfor rekkevidde, lagret og sikret i 192 land, hvor USA har permanente millitærbaser som dominerer 70%  av verden.

Alfred Nobel ville fått gledestårer denne edle kvelden, hvor krigsherjinger ble erklært turbulente tider på vei mot fred, i det kongelige monarkiet, av det norske Storting og den norske frimurerordenens USA-venn og Bilderberg medlem; Geir Lundestad som siste instans og beslutningstaker.

Fredsprisen gikk til lederen for det globale imperiet, og den evige krigsmaskinen fikk et nytt humant og fredelig ansikt etter at frimurer Obama forklarte ”nødvendigheten” for krig, i hans fredstale til hele verden.

Obama Fraud
Obama har sverget troskap til den jødiske stat og den jødiske lobby(AIPAC) Denne mannen fordømte ikke Israels krigsforbrytelser mot Gaza 2009. Obama fordømmer heller ikke blokaden på gaza eller de ulovlige bosetterne på okkupert palestinsk jord. Obama smiler mer enn han prater.

Obama lovte å ende krigen i Irak innen 6 måneder, og trekke soldatene ut av Afghanistan. Obama sendte 40.000 soldater til Afghanistan kort tid etter at han ble president ifjor, og  friere rom til den privatiserte delen av krigen som private leiesoldater som jobber for det Blackwater og XE. Norge har SIG(special group intervention) som har lisens til å drepe for private selskaper med personlige agendaer.

Idag er det 250.000 som dreper for penger i Afghanistan.Like før Obama mottok prisen sendte han 40.000 nye soldater . Like før Obama landet på Gardermoen, vedtok han å sende 40.000 nye soldater igjen. Hva  slags fred kan mer okkupasjon skape? Dette er ikke Obama som lovet «Change», dette er Osama bin forgotten uten løsskjegg og turban.

«Det finnes ingen vei til fred, fred er veien» sa den store sjel Mohandas Ghandi. «Krig er fred» sa Obama.

Obama har brutt de fleste løftene som gjorde han til en så populær kandidat.
Det var ikke bare det at han var svart som gjorde at han falt i smak for de fleste i verden, han lovet å redde oss fra Bush sitt verdenstyranni og befri  de okkuperte. Han lovte å stoppe den ulovlige avlyttingen av alle amerikanske borgere, og kaste krigslobbyistene ut av Washington som sørget for krigens kontinuitet, men han feilet dessverre fra dag 1 som president.

runbnk_dees2
Obama stjal penger fra skattebetalerne og reddet de korrupte bankene som utløste finanskrisen og gjorde 1 million amerikanere husløse. Obama ansatte lobbister fra wallstreet og ga mer makt til Ben Bernanke og federal reserve. Obama er globalistenes klovn.

I dag beskytter han den tidligere Bush administrasjonen og krigsforbryterene: Dick Cheyney, George Bush, Collin Powell, Condoleza Rice og mange andre har fått amnesti for sine ugjerninger mot menneskeheten.

NRK var stasjonert på på Eidsvoll’s plass og direktesendte bilder for de internasjonale tv-stasjonene. Klokken 18.50, var alle verdens øyne rettet mot Oslo, men Nobelkomiteen sørget med alle mulige midler for at Obama skulle bli møtt på av smilende nordmenn med fakler som fredsymbol, og kun et nøye utvalgt slagord «nei nei nei til atomvåpen» . Norge skulle ”hylle” Obama som om Jesus var tilbake.

Toget som gikk fra Østbanehallen møtte på politisperringer

Parole til demonstrant
Det var mange kunstneriske paroler å se denne fortryllende aften.

De som demonstrerte mot krigsprisen og Obamas politikk fikk ikke slippe til på Eidsvollsplass. Politiet blokkerte demonstrantene ved passasjen mellom Stortinget og Frimurerlosjen – det var planlagt slik at verden ikke skulle få se den norske befolkning være uenig med prisutdelingen. De ønsket ingen sure ansikt og ydmykende paroler tilstede når Obama fikk 30 sekunder til overs fra sin luksuriøse hverdag og 5-stjerners middag med gallafest på Grand, og hilste og takket det uopplyste fakkeltoget som ikke vet at det er satan de forguder.

Arangørene kjøpte 3000 fakler for Obamas nedrustning ”håp” for de oppmøtte på Youngstorget, samtidig som de forventet flere med paroler og plakater. Nobelkomiteen hadde på forhånd sikret seg Will Smith som en publikum reaktor, og de fleste dro nok dit for å se han fremfor Obama.

Det var flere politistyrker på fakkeltoget enn det var på anti-krigsmarsjen.
Sivile gikk rundt og passet ekstra godt på de som ikke ”smilte” eller så glade ut og det var strengt forbudt å rope noe annet enn nei til atomvåpen som om det var et George Bush ”either youre with us, or against us” marsj.

Baktanken med dette var et politisk spill for galleriet. Dette var ment for å sette press på det landet de fleste av oss» tror» vil utslette vesten med atomvåpen som følge av propaganda  mot Iran. Få dager etter at Obama forlot landet var avisene fylt med skremselspropaganda.

Okkupasjonen mot Gaza må ta slutt
Iran er en av få land som støtter Palestinere i Gaza med millioner av dollar i nødhjelp. Israel har på ingen måte rett til å portrere sine naboer som fiendtlige når de har okkupert Palestina i 60 år, og regelmessig teppebombet Libanon. Det er Israel som er en fare for freden i Midtøsten, Iran har ikke angrepet en eneste nabo på 400år.

Ahmedinedjad sa aldri ”wipe Israel off the map”, israelsk etteretning har med vilje feilaktig oversatt uttalelsen til den iranske presidenten fra en ”verden uten sionisme” konferanse hvor han talte til 2000 akademikere, historikere og relgionsforskere og sa: ”dette sioinistiske regimet som har okkupert Al-Quds (Jerusalem) og undertrykket det palestinske folk i over 60år må forsvinne fra historiebøkenes sider».

Det var ikke en oppfordring til krig, men et ønske om at et regime måtte falle, på samme måte som Sovjetunionen falt, og på samme måte som Berlinmuren falt, er det på tide at muren i Gaza faller.

2500 politimenn og 5000 demonstranter

Obama bomber barna protest var min personlige demonstrasjon som et fritt individ med norsk pass og hvis ikke det skulle holde, en universal borger med mennskerettigheter til å ferdes fritt i hvilket som helst land uten behov for myndighetenes tillatelse.

Dette var mitt forsøk i å se hvor langt en mann kan gå i ytringsfrihetens navn. Det viste seg at jeg tenkte for langt, og derfor ble jeg arrestert og fengslet for å ha oppholdt meg utenfor Grand Hotel, uten tillatelse.

bild2_dees
Obama deltok på det svært hemmelige og udemokratiske Bilderberg møte i 2007. Bill Clinton, Tony Blair og Jens Stoltenberg har alle vært innom bilderberg gruppen før de ble valgt som presidenter. Dette er makten bak makten, demokratiet er en illusjon med andre ord.

Politiet forventet et gateslag av et større kaliber enn  Gaza opptøyene 8 Januar og møtte opp med full kroppsutrustning, 3 helikoptere i luften, lastebiler med gitter foran (ment for å måke bort uønskede mennesker), og snikskytere på de fleste tak og en arme av sivilkledde politi, de var lett å oppdage, de var overalt, med og alle gikk med like ryggsekker på.

Åpne vinduer var en sikkerhetstrussel. Om du  bodde i sentrumsområdet var det forbudt å stikke hodet ut av vindu for en røyk, joint, kaffe, iskrem, eller bare luft. Ille galt gikk det for familien til en av våre lesere på Nyhetsspeilet som ikke var advart om dette, og ved tilfeldighet glemte å lukke igjen et vindu på gløtt. De kom hjem til knust dør, byttet lås og en lapp om at de måtte gå å hente ny nøkkel hos politiet.  De erstattet ikke familien for ny dør, hele leiligheten var snudd opp ned og de beklaget aldri for deres over-paranoidhet og hærverk på privat eindom.

Hvor farlig er demonstranter?

Mediene var ganske forhåndsinstilte på at dette ville bli et blodbad ute av kontroll. Dagbladet skrev de forventet voldlige demonstranter og steinkastere. På denne måten  forhåndsdømte de en stor folkemengde med sine «merkelapper».

Det var kun en person som ble tatt 10 desember; personen brukte en megafon.

Obama har aksjer
Obama kjøpte aksjer for 50.000$ i 2005. Idag er de verdt millioiner. Obama er en løpegutt for de multinasjonale selskapene. Usa er ikke Usa, Usa er IBM, Exxon Mobile, Baxter, Halliburton, osv. Donald Rumsfeld er deleier i Novartis, enda et selskap som profiterer astronomiske summer på den konstruerte pengepandemien.

Jeg så ingen demonstranter, ved Oslo S var det samlet vanlige mennesker. Jeg så eldre som gikk med malerier de hadde tegnet på store plakater, og jeg så en eldre norsk mann med et palestina-skjerf rundt halsen, og jeg så flere amerikanske Ron Paul supportere, blitzere som spilte på trommer, rød ungdom og deres paroler, fredssenteret, studenter, og mange voksne mennesker generelt som alle ønsket å vise at de er for fred og i mot Obama.

Media har gitt ordet ”demonstrant”en dårlig smak i munnen når de svartmales som voldelige når det er vi som blir møtt på voldelig motstand.

Vi  blir ansett som samfunnsfiendtlige, når det er vi som vil samfunnets beste. Det er en allment akseptert holdning at det er greit å bruke vold mot demonstranter. Det er også greit at fire lastebiler (menneskeskuffere)  lager fire vegger rundt en stor mengde mennesker og fengsler opptil 100 mennesker, hvor de arresteres og bortføres.

I København går fredelige mennesker i klimademonstrasjoner,  over 1000 ”vanlige mennesker” har blitt fengslet for å ha gjennomskuet denne klimavtalen for hva det virkelig er, et maktovergrep fra Al Gore og Co2 mafian mot menneskeheten i skjult dekke av at de redder planeten.

Min demonstrasjon trenger ikke tillatelse

Jeg kjøpte en megafon på Clas Ohlson for 200 kroner,  80kroner for batterier. Betjeningen av denne butikken opplyste ikke til forbruker at denne varen krevde polititillatelse før jeg kjøpte deres produkt. Kansje de bør legge ved en søknadsskjema til Ytringsfrihetskontoret?

En krig mot megafoner og roperter pågår i stort sett alle verdens land.
Det er demonstrasjoner hvor fredelige G20 demonstranter blir banket opp i London, i Pittsburgh G20 møtet beviste Obama at han er en bedrager og en løgner. Han fordømte den iranske regjeringen og Ahmedinedjad for overdrevet maktmisbruk, på samme tidspunkt hvor amerikanske studenter på universiteter ble gasset og sperret inne. Obama er en representant for de multinasjonale selskapene, ikledd messiasdrakten sin, og han gjemmer krigsforbrytelser bak et sleipt dollarglis. Obama har også aksjer i svineinfluensapandemien.

Det landet som sprer demokrati med ”bomber for fred”  og fordømmer andre statsledere i såkalte ”røverstater” , er dobbeltmoralistiske når de tørker seg før de driter.

Hollywood propagandamaskinen venneligjør Obama
Hollywood propagandamaskinen venneligjør Obama. Superstjerner som Will Smith og Wyclef hyllet Obama for å gjøre barn og ungdom påvirkelige for Obamas kontroversielle utenrikspolitikk. Obama brukte flere kjendiser i hans valgkampanje, og Will I Am fra "black eyed peas" samlet titalls musikere og artister til å hylle Obama i "yes we can låta" Yes we can baklengs er thank you satan. Hele verden hyller satan med andre ord.

Norge og Jonas Gahr Støre fordømte volden i Iran, men fordømte ikke G20 opprøret. Jagland må ha glemt hvordan politibrutaliteten mot  ”Nei til Irak krigen” demonstrasjonen ble anmeldt av  Amnesty International  i 2003.

Det var demonstrantblod på politiskjoldene, unødvendig maktbruk og barn ble slått. Video fra hendelsen var på YouTube for snart 2 år siden, og hadde 50.000 views, som er mye for å være i Norge, men videoen forsvant  og det eneste videoopptaket ble slettet.

Politiet har så mange saker på seg nå at det bare er rettferdig at de opphever den loven som sier at de kan bruke overvåkningskameraene i sentrum til sin egen rettsikkhert og fordel.

Under pro-israelernes demonstrasjon og mot demonstrasjonen på Eidsvollplass 8 januar, var politiet raskt ute med å overreagere  uten forvarsel til demonstrantene fra en roptert, megafon, eller et helikopter før de gikk til angrep. Det var ingen advarsel mot en liten gruppe mennesker på høyre side av Eidsvoll’s plass når du har National teateret bak deg. Politiet tømte flaskene med pepperspray og kastet flere CS-gass granater mot en tilbaketrekkende folkemengde i panikk. som løp for livet fra et ridende politikorps.

Politiet startet bråket og demonstrasjonen ble om til en protest mot politiets oppførsel.

CS gass er en omstridt Gass.
CS gass er forbudt å bruke i Krig. Men tillatt å bruke mot sivile. Denne gassen lå tett i Oslo sentrum 8 januar. I militæret gjennomgår soldater en sikkerhetstest på 15 sekunder. I demonstrasjoner kan du puste dette i opptil en time før du kommer deg unna gass skyen. Politiet bør stanse bruken av denne gassen umiddelbart da 1av4 i Norge har astma. For personer med astma eller luftveisproblemer er dette dødelig å puste inn.

Norge er en politistat og et overvåkningsdiktatur

Frigjørelsen av videopptakene fra offentlige steder når et stort offentlig publikum er tilstede, vil være den beste løsningen for begge parter. Om en ung gutt blir tatt for å kaste den første sten, knuse vindu, eller slå uskyldige mennesker fordi de er jøder,  eller diskriminerer uskyldige eldre på McDonalds fordi de  sponser folkemordet i Gaza, kan bli avslørt på tv og deres foreldre kan holde dem hjemme neste gang det er frihetsbevegelser og folkedemonstrasjoner på gang.

Gatepredikanter arrestert av oslo politiet for å snakke om Jesus

Vår venn Ole Freeman Sivertsen satt 3.5timer på glattcelle for å ha filmet politiet arrestere 2 amerikanske prester som talte utenfor Oslo Spektrum.

Se den sjokkerende oppførselen til politiet her.

Si din mening men vær forberedt på juling
Si din mening men vær forberedt på juling

Det var ikke bare Stortinget og politiet jeg  brukte megafonen min mot under ”Gaza opprøret”  i januar.  Etter at mann som var på vei til å kaste en søppelbøtte ned trappeoppgangen fra Stortinget  T-bane stasjon  hvor noen pro-israeler sto med israelske flagg. Jeg ropte på denne mannen med megafonen og han snudde seg mot meg i sinne men når han så palestina- skjerfet på hodet, la han den ned.

Det er også mange som ikke var skyldige som blir fengslet og utsatt for politivold. Det var en liten gruppe på 10-15personer blandt 3000 oppmøtte som knuste vinduer og var verstingene som satt resten i dårlig lys, og det samme gjelder en liten gruppe blandt politiet som  viste uaktsomhet mot sine medborgere som de får skattepenger av for å beskytte, men dessverre var mange  actionlystne og sulten etter demonstrant blod.

Overvåknings-filmene vil avsløre sannheten om hva som virkelig skjedde torsdag 8 januar, 2009. Var det politiet som startet det?

Tilbake til Obama protesten.

Det gikk ganske bra denne gangen. Forrige gang jeg holdt en ropert i så store folkemengder gikk det ikke så bra når jeg ble angrepet av 2 politihunder for å snakke i megafon. En natt på glattcella er frihetens pris for å si det man vil.

Jeg snek meg ut av demonstrasjonstoget og opp mot Grand Hotel. Det var ingen jubel, og de fleste faklene var slukket. Obama var på scenen og det var for sent. Det stoppet meg ikke til å opplyse «nei nei nei til atomvåpen» om USA bruk av utarmet uran har en  halveringstid på 4.5 millioner år-Barn blir født med deformasjoner som barn i Hiroshima.

Jeg opplyste om terrorkomiteen og deres tidligere utdelinger av fredspriser til krigsforbryteren Henry Kissinger, og utdelingen til Truman etter å ha sluppet atombomben på Japan.

Jeg opplyste også om at ekte fredsaktivister som Mohandas -Mahatma -Ghandi, lederen for den ikke-voldlige frigjøringsbevegelsen i India var nomiert 5 ganger, men vant aldri prisen.

Så dro jeg til politisperringene for å overlevere et budskap til Obama. Jeg håpet på tynne isolasjonsvegger på hotellrommet hans og ville komme ut etter oppfordring og  erklære «fred på jord» å bevise at han er verdens mektigste mann.

Jeg snakket rolig gjennom megafonen uten å rope høyt da selve tanken med ropert er at en rolig stemme blir høy. men behagelig for større publikum.

Etter å a snakket i 3-4 minutter kom en politimann i sivilbekledning og spurte om tillatelse til å oppholde meg i området. Han ville se om jeg har tillatelse til å demonstrere. Jeg brukte megafonen og spurte andre folk på stedet om de hadde tillatelse til å være her? Nei ropte de i i kor. Politiet anmodet ikke meg til å forlate  stedet,  jeg anser det som et spørsmål og ikke et pålegg om å forlate området.

Mannen ble stående å prate med publikum som syns det var rart at jeg måtte ha tillatelse. Jeg sa  jeg har norsk pass, det bør holde,- hvis ikke så kan jeg ferdes fritt og tale fritt under hvilken som helst omstendighet under beskyttelse av universale menneskerettigheter.

Er du imot Obama er du Oslo politiets verste fiende

Jeg er sikker på at hvis jeg hadde ropt «Yes we can» 300 ganger hadde jeg fått stå i fred og ro uten forstyrrelse og innblandelse fra politiets overformynderi.

Jeg dro tilbake til mine venner som var i demo-toget. Etter  30 minutter, så begynte folkemengden å løpe mot Grand Hotel som om det regnet 1000lapper utenfor der. Vi skjønte at Obama må ha vært på balkongen. Saueflokkmentaliteten sparket inn og vi løp etter.

Ytringsfriheten vil bli savnet
Når løgn er gjort til allmenn akseptert sannhet, er ytringsfriheten den største samfunnsfiende.

Det var ingen Obama å se, 50-100 mennesker var samlet utenfor sperringene til Hotellet, foran 20-30 politimenn på rekke og rad med fingeren på avtrekkeren.

Vi stod og debatterte i ring med noen venner og fremmede, og diskuterte alt fra svineinfluensa og Obamas aksjer i vaksineselskapet, til 9-11 og inside jobb.

Jeg bestemte meg så for å drive folkeopplysning. Etter ca 1 minutt med informasjonsformidling til Obama og tilskuerene, om 9-11 og hvem som var sikkerhetsansvarlig på World Trade Center (George Bush sin bror Malvin) og hvordan de for første gang i WTC historien måtte slå av strømmen i bygget, med omlegging av fiberoptiske kabler som den offisielle forklaringen. Strømkabler og fiberoptikk har ingen relevans til hverandre for å skru av den ene for å koble til den andre, og det var sterke reaksjoner da alle sikkerhetsskameraene ble skrudd av 3 uker i forkant av angrepet på World Trade. Center. De ansatte rapporterte om flere bygningsarbeidere som gikk opp og ned, etasje for estasje med tykke svarte kabler.

Det som da skjedde anser jeg som et maktovergrep, uten muntlig form for advarsel kom flere sivilpoliti pg dro megafonen ut av hånda og førte meg bort fra området og satt meg ned på en benk hvor jeg måtte vente på en politibil som skulle kjøre meg til glattcella. Det var allerede bestemt før jeg ble satt på benken.

Min venn foreslo til politiet om at jeg kunne heller bli bortvist fra området istedenfor å sitte sperret inne på glattcelle for å ha brukt ytringsfriheten gjennom en ropert. Å sitte på glattcelle er psykologisk vold mot en person, hadde jeg vært voldelig og skadet mine medborgere er dette en naturlig plass å havne på, men når jeg brukte min demokratiske rett til å ytre meg, var jeg tydeligvis en trussel, men hvem skadet jeg, hvem ble såret? Steiner og stubber kan brekke mine ben men ord kan aldri drepe deg.

Under avhøret var jeg anmeldt for fire forhold.

Jeg nektet å erkjenne straffeskyld på alle punkter og ba avhøreren om å droppe alle anklagelser umiddelbart og løslate meg fra fengsel da jeg ikke har gjort en eneste feil,  jeg er en  politisk fange.wergeland!

Jeg lurer på om politiet hadde reagert på samme måte om jeg hadde på meg en kostyme. En lang grå frakk og en floss hatt med løsskjegg og en gammeldags ropert, og en firkantet boks jeg kunne stå på, som jeg kunne tale til folket fra på Eidsvolls plass og ropt:

«HØR MEG DESPOT! JEG VIL VÆRE DIN PESTILENS, SÅ LENGE JEG ER TIL, FOR NORGES LOV I DØLENS HÅND, SKAL BRISTE DINE SLAVERS BÅND»

Henrik Wergeland

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Abonnere
Varsle om
guest

49 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Immortal Technique
Immortal Technique
13 år siden

Flott innsats Armin!

«Fram til politiloven 4. august 1995 nr. 53 var det i norsk rett et krav om polititillatelse for å kunne benytte offentlig sted til demonstrasjoner, opptog, møter, stand o l. ***I et slikt krav om offentlig tillatelse ligger en form for forhåndskontroll med ytringer.*** Den tidligere søknadsplikten er nå byttet ut med en meldeplikt til politiet
i god tid på forhånd
, jf. politiloven § 11, 1. ledd. Søknadsplikt for
visse arrangementer
kan imidlertid vedtas i politivedtekter.

Overgangen fra søknad til melding har styrket demonstrasjonsretten, men hindrer fortsatt ikke politiet fra forhåndskontroll, i form av å nedlegge et forbud mot demonstrasjonen eller ved å gi nærmere regler for hvordan den tillyste demonstrasjonen skal foregå. Forbud kan nedlegges
når det er grunn til frykt for
at demonstrasjonen
kan forårsake alvorlig forstyrrelse av den offentlige ro og orden eller den lovlige ferdsel, eller formål som tilsiktes fremmet eller den måten det skjer på, strider mot lov
, jf. politiloven § 11, 3. ledd.

Det er grunn til å merke seg at inngrep etter dette ikke bare er begrenset til det som måtte være nødvendig av hensyn til ro og orden. Loven kan også tolkes dithen at demonstrasjoner som ønsker å fremme formål i strid med lov kan forbys. Gitt at dette er en riktig tolkning, må det nærmere avklares hva dette kan innebære.»

http://www.regjeringen.no/nb/dep/jd/dok/nouer/1999/nou-1999-27/8/3/7.html?id=355171

«Den viktigste forskjellen på beslag og inndragning, i vår sammenheng, er at beslag kan besluttes av politiet selv og er midlertidig, mens inndragning må besluttes av en domstol og vil være permanent.

Normalt vil det være offentlige interesser som forsøkes beskyttet ved beslag, dvs. at beslaget vil omhandle ytringer som kan skade rikets sikkerhet, skade den alminnelige moral (pornografi) eller føre til forbrytelser og uorden (rasistisk materiale).»

http://www.regjeringen.no/nb/dep/jd/dok/nouer/1999/nou-1999-27/8/3/6.html?id=355170

Lars Rønbeck
13 år siden

Jeg tenker det er på sin plass å legge ut denne her:

André Rieu – Earth Song / Tribute to Michael Jackson

arifkarim
arifkarim
13 år siden

Bra Armin! Der stod du og rundtlurte takepolitiet en god stund før «tvangsparagrafen» fra Secret Services ble aktivert mot deg…. :)

Dagens verden spør deg ikke om meninger, den spør bare om er du med oss eller mot oss? De som er med er nikkedukkende slaver, mens de som ikke er med er «stemplet» konspirasjonsteoretikere, nåværende tankesamfunnets største fiender. Vi er de eneste som utfordrer «allmenn» aksepterte løgnene i samfunnet, akkurat som opplysningstidens forskere, filosofer og vitenskapsmenn satte spørsmålstegn ved kirkens falskelære, og ble møtt med fengselsstraffer / bøter. En typisk maktutøvelse når den sterke motparten ikke er istand til å svare med logikk / fornuft, og bruker dermed makta for å «bevise» sin falske troen på andre…. ;) Stå på… vi vil alltid være sammen med deg Armin….

Ceno
Ceno
13 år siden

I en verden styrt av den største kjeften, – ikke den største hjernen, må man regne med å bli vingeklippet om en tar til motmele med megafon!

Mina
Mina
13 år siden

Ceno: Hvorfor skal man regne med det?

Ceno
Ceno
13 år siden
Svar til  Mina

Fordi man vet at den største kjeften bla ukritisk bruker blind-batong for å understreke sitt budskap – lurt å være våken for hva slike autoritetsbeskyttere får seg til å gjøre, ingen vits i å lide noen martyrdød nå…

Andreas
Andreas
13 år siden

dette er kanskje et litt dumt spørsmål, men MÅ man oppgi id til politiet når de spør om det ?

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Andreas

Hvorfor skal man i det hele tatt «selv» utgi vår identitet til politiet? Alle vet at de vanlige kriminelles fingeravtrykk ligger i databasen til politiet, slik at om man blir tatt på fersk gjerning igjen, er det bare «å lese» fingeravtrykkene. Men for alle de andre «gentel man» folka holder det med å vise sitt bankkort (slavekortet) :)

Steven
Steven
13 år siden

Går det ann og melde seg ut av verden? Blir så kvalm av den……….

Lynx
Lynx
13 år siden
Svar til  Steven

Skulle ønske det var mulig jeg også, men det er det desverre ikke :( Men du kan jo foreksempel gå tilbake til naturen, å flytte langt inn i villmarken et sted i alaska for eksempel, og være selvforsynt av jakt og fiske og allt annet du måtte finne i naturen. Litt stusselig da… Og om verden går under følger du nok med… :(

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Lynx

Kult bilde Lynx ;)
V for Vandette scenariet vil nok bli en realitet fortere en vi aner.
1-2 mill Nordmenn utenfor Løvebakken klar til og lynsje faenskapet ;)
Melde seg ut av verden går vel ikke, men man har alltid et valg
Beste er vel og melde seg ut av samfunnet med og flytte ut i skogen eller fjellet og være selforsynt, Alaska er vel ingen egna plass med tanke på at det vil være en 15-20 millioner tungt bevepna militsmedlemmer fra USA som løper rundt der på jakt etter mat.
Ikke sikker på hva du legger i at Jorden går under Lynx, men i en liten hule eller hytte på fjellet så er en ganske trygg for både polskifte, oversmømmelser og solstormer :)
Verre vist noen tar Teslas ord for god fisk og deler jorda i 2 med frekenzer :(
Men som den evige opptemist jeg er så tror jeg det vil gå veldig bra vist en tar sine valg utifra åpent og rent sinn like a spirit of pure energi ;)

Burre
Burre
13 år siden

Vi kan nok ikke melde oss ut verden, men vi kan gjøre noe med hva vi deltar i. Vi kan også gjøre noe for å bevisstgjøre oss selv. Krigene kan ikke kjempes uten villige soldater

Buffy Sainte Marie. Universal Soldier:
http://www.youtube.com/watch?v=4n8AgMAwkMY

Vi i Norge har faktisk ikke mye å klage over sammenlignet med resten av verden. Du og jeg nyter godt av inntektene fra Norges rolle som verdens største våpeneksportør pr hode. Vi nyter godt av oljeinntektene, og vi nyter godt av eksporten av f. eks. sjømat. Gjør ikke dette oss til et svært priviligert folk, og burde ikke dette forplikte oss til å forvalte dette privilegiet til beste for resten av verden?

Er det det som skjer? Hva gjør vi og våre folkevalgte for å ende kriger? Stiller vi nok spørsmål ved hva vi er en del av? Er det virkelig vårt hellige innstinkt som går på å forsvare våre barn og nærmeste som utfolder seg i disse krigene, eller er det «noe» som spiller på dette innstinktet og setter oss opp mot hverandre? Er det Satan? Finnes Satan, eller er Satan i stedet vår kollektive ondskap. Har vi ikke alle blod på hendene? Er det bare «They» som har skylden?

Ikke før vi står opp over hele kloden og sier NOK!!!!, vil det ende. Ikke før du nekter å drepe din bror uansett hvor på kloden han er vil det ende. Spørsmålet er om det vil skje noen gang, og i så fall hvor mye mer lidelse må vi oppleve før vi reiser oss. Det som er sikkert er at gjør vi ikke noe vil vi gang på gang bli spilt ut mot hverandre til vi har lært, om det så blir til siste mann. Er dette virkelig menneskets natur som noen vil ha det til, eller er dette noen ganske få menneskers natur med spesielle iboende latenser?

Latensene ligger i alle fall der blant menneskeheten. Eksempelvis vil det alltid finnes pedofile blant oss, og psykopater og annet vi ikke er tjent med. Det vil også alltid finnes latenser som vil krig, elsker våpen og militærlivet, død og destruksjon. Som hater livet, det vakre og uskyldige. Hvor lenge skal vi tillate at de bestemmer over våre liv? Hvor lenge skal vi gi dem mat? Hvor lenge skal vi kjempe krigene deres, eller ikke gjøre noe selv i stedet for å være passive og samtykke? Har vi ikke alle en smule «kognitiv dissonans» i forhold til jævelskapen vi tjener på?

Hvordan ble det slik at militæret og kampen mot terror har noe med fred å gjøre? Jeg mener ikke å putte de gode menn som også finnes blant soldater i samme bås, men er det å gå for langt å erklære selve militarismen for satanistisk? Eller vår kollektive ondskap? Er det ikke snart på tide at dette blir et fremmedelement, noe nærmest uforståelig man drev med i en eller annen mørkealder lang tid tilbake.

Dan H. Slettevolden
13 år siden
Svar til  Burre

«Finnes Satan, eller er Satan i stedet vår kollektive ondskap. Har vi ikke alle blod på hendene? Er det bare “They” som har skylden?»

Sheikh Imran Hosein gir deg svaret:

http://pakalert.wordpress.com/2009/03/16/video-dajjal-the-false-messiah/

Uenur
Uenur
13 år siden

Hmm.Jeg trodde det var Maitreya (verdenslæreren) som var utropt til jobben som satan jeg..Dere vet;han som har bodd i en luxusleilighet i London i tretti år,etter å ha karret seg ned fra en fjellhule i Himalaya,som var hans tidligere oppholdssted.Google denne typen,det er festlig lesning. ;-))

arifkarim
arifkarim
13 år siden

«USA skal bruke fire norske statsbudsjett på krig»
«Senatet vedtok lørdag et militærbudsjett på 3.715 milliarder kroner. Pengene går blant annet til finansiering av USAs krigføring i Irak og Afghanistan.

Beløpet tilsvarer omtrent fire norske statsbudsjett.

I alt 88 av de 100 senatorene stemte for militærbudsjettet, som allerede er vedtatt i Representantenes hus. Det går nå videre til president Barack Obama for endelig godkjenning.»
http://www.dagbladet.no/2009/12/19/nyheter/militeret/usa/utenriks/politikk/9599350/

Nå får vi bare håpe at «fredsprinsen» signerer på den fortest mulig! ;)

Kid Kudi
Kid Kudi
13 år siden

For det første skaff deg en grafiker, og for det andre så er jeg fullstendig enig med deg om at du skal ha din fulle rett til å ytre deg. Jeg vet ikke om filmen eller historien din er nyansert, men du har dine fulle retter å ta til motmæle det du er uening i.
Selv syns jeg du bruker litt for kraftige ord i det du legger frem, og litt for lite nyanserte fremstillinger. Det blir for ensformig.

Otto
13 år siden

Torturcenter: Glem ikke Gaza http://politiken.dk/udland/article867849.ece

Otto
13 år siden

Noen matematiske formler som med vennlig avrunding kan helt eller delvis representere realiteter:

Barack Hussein Obama – Transcript = Michelle Obama + Bernadine Dohrn
Michelle LaVaughn Robinson + Bernadine Dohrn + Barry Soetero = Barack Hussein Obama
Barry Soetero + Digital identity = Barack Hussein Obama
Michelle LaVaughn Robinson’s Barney the purple dinosaur + Barry Soetero = Barack Hussein Obama

Med fler navn kan vi utlede dette videre.

Ta gjerne ballen.

Otto
13 år siden
Svar til  Otto

Korreksjon i forrige post: Barry Soetoro, men hvis man søker i google vil man se at det er fler som surrer med stavemåten.

arifkarim
arifkarim
13 år siden

«Obama sender 10 000 soldater til Haiti»
«(Dagbladet): Offisielle amerikanske forsvarskilder opplyser om at opp til 10.000 amerikanske soldater vil komme til Haiti innen mandag for å bistå i hjelpearbeidet etter det verste jordskjelvet på 200 år, melder BBC.»
http://www.dagbladet.no/2010/01/15/nyheter/utenriks/haiti/jordskjelv/9949449/

Var angrepet på Haiti et påskudd for innvasjon i området? :D

Otto
13 år siden

Is Obama really Osama bin Laden – http://www.youtube.com/watch?v=ZcxhcMyn8rU

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Kan vi nå slå fast at USA har overtatt all makt over vårt land Norge?

http://www.dagbladet.no/2010/01/31/nyheter/barack_obama/budsjett/utenriks/10180200/

Jeg grøøøøøøøøøøøøøøøøøøser ved tanken på hva som blir drøftet på «bakrommet» mellom Statministeren vår og Obama…..

Lise

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Ja faktisk så tror jeg at det er et faktum – dessverre!!!!

Lise

hanze
hanze
13 år siden

Det er nok lenge siden det skjedde, Lise…
Det startet før marshallhjelpen, allerede da president
Roosevelt fikk fredsprisen i 1906.

Svenskene påsto dengang at den amerikanske presidenten
fikk prisen, fordi Norge trengte en sterk venn og aliert
etter unionsoppløsningen året før :)

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Hei Hanze!

Jeg har ikke sovet i natt! Har sittet oppe og lagt mine egne hodekabaler der alle av dem har gått opp! De har gått opp ettersom jeg har lagt dem utifra det jeg inntil nå sitter med av informasjoner om «connection» Norge og USA imellom og hvordan inntil nå det har forgått bilderbergmøter i det skjulte med noen av våre norske politikere og diverse bindene avtaler med den store legemiddelindustrien, WHO og andre involverte lugubre større forretningsforbindelser disse to herremenn – Obama og vår egen statsminister står i leddtog med.

3800 milliarder dollar, ifølge New York Times – som tilsvarer 22360 milliarder norske kroner bevilget til disse flyvåpnene fra USA er ikke bare en en «hyggelig» bevilgning fra USA, det ligger mer bak er jeg 100% på. Det ligger andre gjennsidige avtaler mellom de to partene til grunne for denne store bevilgningen…., og det bekymrer meg stort!

Jeg kan ikke annet enn å nå forstå hvorfor våre norske politikere med regjeringspartiet, spesielt denne Stoltenbergregjeringen har fjernet seg mer og med fra disse norske grunnlovene som nå Emanuel Valand leder i Norgespartiet og hans partikollegaer her på Nyhetsspeilet fokuserer sterkt over i en egen artikkel. Og dette har jeg selv selv gjort siden Stoltenberg regjeringen med AP i spissen tok til makten.

Med andre ord kan vi nå kaste hele den norske grunnlovsboka på dunken ettersom USA med Obama og disse «verdensherskerne» i Bilderberggruppen har tatt et stort «ballegrep» rundt vår egen statsminister (unnskyld ordutrykket men måtte si det rett ut) og kjøpt opp vårt land med deres blodpenger/avtaler!

Jeg tar meg en kald dusj så jeg våkner helt og stikker ut for å klarne hodet for denne søndagen skal jeg benytte til mer enn å legge flere kabaler. Nå gjelder det mer enn å legge kabaler. Nå gjelder det å legge våre egne allianser.

Lise Tollefsen Slembe

« Forrige artikkel

Mot konkurs for vesten

Neste artikkel »

Et åpent brev til Erik Solheim om kompromisser og antagelser