Alle 28 EU-landene har innført grensekontroll

1.6K visninger
3 minutter lesetid
1

Som jeg har skrevet om lenge: Hellas og Italia vil eksplodere i kaos og vold med grensekontroll i EU. I går startet landsomfattende streiker.

Av Jan Hårstad.

Det som var det nye ved disse var at bøndene tok kommandoen ved å sende traktorer inn på motorveiene og slåss mot politiet utenfor statlige bygninger. Ferjene i landet sto også stille.

Denne “sosialist” Tsipras Syriza, som er favoritt for den akademiske middelklassen som leker sosialisme i Klassekampen, har kapitulert 100% overfor det Internasjonale Pengefondet og den Europeiske Sentralbanken i Frankfurt. Det gir seg utslag i krig mot pensjonister, sosiale ytelser og høyere skatter i jordbruket blant annet. En annen pussighet fra Syriza: landets småflyplasser ble solgt til et tysk selskap.

Vår hjemlige presse/media har det nå med å propagandere for at “det går seg til” med asylantene i Europa. En forsøker å roe ned noe av det sjokk som Sex-Jihad over hele Europa på nyttårsaften dro med seg.

28 EU-land har innført grensekontroll

Det viktigste som har skjedd i dagene etterpå er at alle de 28 landene i EU har rustet opp grensene og passkontrollen. Noen offisielt andre uoffisielt. Tyskland velger å gjøre det uoffisielt mens Østerrike er tydelig.

Resultatet av ny-sperringene vil bli katastrofale for land som Hellas og Italia som jo er ankomsten for båtene over Middelhavet. Den offisielle norske oppfatningen har vært at vinteren skulle stoppe trafikken, men som vanlig er også dette helt feil. Det har ankommet 31.000 asylanter til Hellas i januar 2016. Og nå er situasjonen den for både Hellas og Italia at flyktningene kommer ikke videre siden alle grenser er opprustet og bevoktet av politi.

Det betyr intet mindre enn at både Hellas og Italia bokstavelig blir omdannet til høyeksplosive kruttønner for det finnes ikke ressurser og penger til å mestre fattigdom og flyktningestrøm samtidig.

CIA startet overvåking av NATO-kritiske politiske partier i EU

En ser da at tyngre politiske krefter i både Hellas og Italia arbeider for en strategisk kursendring innen geopolitikk: disse vil ha mer orientering mot Russland og Kina og i dette har de også støtte av de såkalte nasjonale bevegelsene i VestEuropa.

Alt dette får alarmen til å gå i Washington og Pentagon som nå beordrer CIA til å undersøke/overvåke alle Nato-kritiske partier i EU.

En må anta at store anstrengelser vil bli foretatt for å knekke franske Nasjonal Front som ligger an til å vinne neste Riksvalg.

Merkelig tysk politikk

Når sant skal sies er det mye uforståelig (for meg) i den tyske politikken. Her redegjøres det idag for at mektige Deutsche Bank i 2015 har et tap på 7 milliarder Euro. Det antaes at utgiftene til asylantene i 2016 vil komme opp i 20 milliarder Euro samtidig som at Hæren, Bundeswehr, skal ha driftskostnader på 34 milliarder Euro i 2016.

Siste melding fra forsvarsminister von Leyen i BILD mandag 18. januar er at Tyskland ikke nøyer seg med militært nærvær i Nord-Irak, Syria, Irak, Mali, men nå også har tenkt å gjøre seg gjeldende i Libya.

Så langt i dette kaos har det vært lite snakk om den godt utdannete tyske arbeiderklassen, men alle disse pengene må taes fra noe: lavere lønninger, angrep på pensjoner og sosiale ytelser, etc. Det industrielle Tyskland vil fort finne ut at deres nye landsmenn i store omfang er ubrukelig i moderne produksjon – stikk i strid med den myten om velutdannete flyktninger, er de fleste halvt analfabeter. Det vil bli ekstreme utgifter til det tyske NAV.

Oppbygging av store motsetninger i Tysklad

Den interne polariseringen i Tyskland kan også avleses i det at main-stream politisk korrekt presse har hatt rask nedtur i de siste månedene. Det går knapt en dag uten at Antifa-Voldsvenstre går til angrep på folk og partier de ikke liker, senest på huset til et medlem av Alternative für Deutschland og et SPD-kontor i Berlin.

Ikke desto mindre er Voldsvenstre i Tyskland omtalt høvisk i pressen som “AUTONOME LINKEN” noe som høres pent og pyntelig ut, mens Pegida/AfD omtales som høyreekstreme og nynazister.

Kommende krakk i verdensøkonomien

I et innlegg 18. januar (Tyskland på stupet), redegjorde jeg for alle de heftige motsetninger som varmes opp i Tyskland, men jeg må nå legge til to nye: Selv tysk økonomi begynner å skjelve og merker det kommende krakket i verdensøkonomien. Det betyr at Marx klassekamp kan melde seg på igjen tiltross for at SPDs fagforeninger er helt totalt statslojale. Og konservative.

Det andre er at USA frykter at Europa drifter ut av deres Nato-kontroll og deres frihandelsavtaler og melder seg på for -via CIA og NATO og INTERNETTSENSUR – å tukte alle partier og bevegelser i Europa som de betrakter som anti-amerikanske og pro-russiske.

Vi skal være glad såfremt det ikke oppstår regelrett interne europeiske kriger i 2016.

Knut Lindtner

Knut Lindtner er pensjonert psykolog og skriver om det som skjer i verden. Slik han oppfatter det, er den informasjonen vi nå får om verdensbegivenhetene så fordreid at det er nødvendig med korrektiver - alternativ informasjon. I virkeligheten er det i dag store mediehus som bestemmer hva som skal skrives og ikke skrives, hvordan det skal skrives, hvilken oppmerksomhet visse begivenheter får og hvilke som ikke får. I vår del av verden eier storkapitalen mediehusene og dermed de «korrekte meningene». Hans artikler er et lite pip i det store koret som må bygges mot trollet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

1 Kommentar
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
8 år siden

Det var ikke noe for tidlig. Nå får vi bare håpe at den blir håndhevet. Hvis vi slutter å bombe disse landene sønder og sammen vil folk ikke trenge å emmigrere.

« Forrige artikkel

Hva har FN gjort for atomnedrustningen?

Neste artikkel »

Nord-Korea vil ha fredsavtale

1
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x