FN – Illuminatets verdensregjering etablert

10.8K visninger
3 minutter lesetid
108

Illuminatets og den Nye Verdensorden med sin norske avdeling EN-Verdens visjoner om en verdensregjering er nå etablert. FN gjorde i natt et historisk vedtak om å gå inn i Libya og gjøre bruk av militær makt for å redde sivile, sier Norges utenriksminister Støre i en pressekonferanse vist på NRK idag.

Rothschild og Rockefellers verdensregjering består UTELUKKENDE av politikere som er trofaste til deres økonomiske hegemoni og fortsatte velstand. Rockefeller-familien gav tomten til FN-bygget i sin tid, så det har ligget i kortene hele tiden hvordan og hva FN som institusjon skulle utvikle seg til.

FN gjorde i natt vedtak om å gå inn i Libya. Rockefeller og Rothschildenes lydige tjenere som vår egen utenriksminister Gahr Støhre og Forsvarminister Grete Faremo (Trilateral Commission), applauderer avgjørelsen. Det samme vil media gjøre, som i video nedenfor vi kan se hvordan de kom i Council on Foreign Relations (CFRs) tjeneste (elite tenke-tank, med medlemmer som alltid blir brukt i de forskjellige amerikanske regjeringers administrasjon).

«– Dette er et historisk vedtak«, sier Støre, mens Faremo smiler i skjegget ved siden av. Alle mulige midler som går utover en flyforbudssone, sier han i pressekonferansen.

«Utenriksminister Jonas Gahr Støre og forsvarsminister Grete Faremo orienterte om situasjonen i Libya etter at FN har vedtatt at militære styrker kan gå inn i landet.»
http://www.vgtv.no/#id=38611

Dette er en mørk dag for frie folk i frie land, til å styre seg selv etter sine egen kultur og etter sin egen religion. Heretter er det bare Rothschilds og Rockefellers interesser som teller, for hele verden.

Den trilaterale kommisjon ble opprettet i 1974 av David Rockefeller, med økonomisk støtte fra Council on Foreign Relations og den skattefrie Rockefeller-stiftelsen.
http://no.wikipedia.org/wiki/Den_trilaterale_kommisjon

Av andre medlemmer i Den trilaterale kommisjon kan nevnes Jimmy Carter, Bill Clinton, David Rockefeller, Peter Sutherland, Dick Cheney, George Soros, Henry Heinz Kissinger, George H.W. Bush, Paul Volcker og Ritt Bjerregaard.

Det sies i israelske aviser at Gadaffi er jøde fordi hans mor er bekreftet jøde, men som konverterte til islam når hun var 9 år gammel, og vi bør støtte landets innbyggere til å ha den leder de vil ha. Gadaffi har en stor tilhengerskare i Libya, i forhold til de få som CFR og Den trilaterale kommisjon ved Trilateral-medlem George Soros’ bøller, med støtte fra hans Open Society Foundation, berømt for sine blomsterrevolusjoner, har sendt til landet for å skape opptøyer.

Gadaffis sønn som har frontet opptøyene er beste venn av den engelske prins Andrew, som er blitt kritisert for å omgås både sønnen og den jødiske pedofile miliarder Jeffrey Epstein i britiske aviser nylig. Nå har Illuminatet i lang tid satt opp disse opptøyer i Libya. Vi skal ikke se bort fra at lederskapet i Libya også kan være på Illuminatets side, og bare spiller et skuespill, for å innføre en ny verdensorden.
http://www.reuters.com/article/2011/03/07/us-britain-prince-idUSTRE7262S420110307

Da vil en ‘double’ bli henrettet, som i Saddam Husseins tilfelle, mens Gadaffi og hans familie får et nytt liv i venligsinnet land. Vi må minne om hvordan disse kreftene skulle gå inn i Irak for å redde liv. Til nå er det tatt livet av 1.4 millioner mennesker i Irak, etter at de satte igang sin såkalte humanitære militærkampanje.

Folk vil puste lettet ut og takke Den Nye Verdensorden for å gi dem fred i området. Prisen kan bli høy. Opptøyene var produsert nettopp for dette formål.

Gadaffi’s tilhengere sier i NRK videoen her: «Før dere kan ta vår olje, må dere ta vårt blod«.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10083110

Den Nye Verdensorden trenger mye olje og penger for å avslutte sitt prosjekt. Japan må betale dyrt nå, siden de må erstatte atomkraften med noe. FN aksepterer ikke folkets egen rett til å velge seg sine ledere. De aksepterer kun de som de velger for dem. Norge skal bidra til Libya-aksjon sier kommisjonsmedlem og Norges forsvarsminister Grete Faremo. Libyerne får like lite frihet til å velge sine ledere, som vi har til å velge våre. Valget velgerne får er mellom pest og kolera.

Media kommer nok til å juble for at disse krefter nå tar aksjon for å skape ‘fred’. Når vi vet hvordan media ble organisert for å tjene CFRs interesser, så er ikke dette så rart:

«Behind The Big News» – CFR

http://www.youtube.com/watch?v=NxMayaeHd6I

«I think it would be a good idea»
Response from Mahatma Ghandi when asked what he thought of Western Civilisation.

Se også på Youtube: «NWO inc.: CFR & Media Mass Manipulation» (6 parts)

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

108 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
evilbug
evilbug
Abonnent
12 år siden

For ørtende gang. Hvem i Helvete er de disse Sonoma Beaches tror de er? Man skal være utrolig frekk, når man sitter og gliser i en pressekonferanse, hvor de anonnserer at de skal gå i en A N G R E P S K R I G. Hvem er det som har godkjent at Norge skal sende soldater til Libya? Det er ikke mange, det skal være sikkert og visst. Hvem er det som kommer til å få skylden for det helvete de har stelt i stand i Libya, fra radikale muslimer som ikke skjønner opp-ned på noen ting? Jo, nordmenn flest.
Men, de skal vite at nordmenn på generell basis har ALDRI godkjent noenting som helst i denne situasjonen, og at vi sliter med diktatorer på samme måte som de i midtøsten gjør. Her skjuler de diktaturet sitt bak »demokrati» (og nå er jeg så PISSLEI dette »demokratiet» at jeg snart kreperer av fnatt).

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  evilbug
12 år siden

Perfekt stilt spørsmål, evilbug: hvem i Helvete tror disse svina de er?
Libya var et eksemplarisk land i Afrika (som Irak i Midtøsten) når det gjaldt folkets levestandard, utdannings- og helsevesenet før svina på bilde øverst hylte «Yes, Sir!»
Kaddafi`s sønn krever pengene tilbake av jude-klovn Sarkozy sistnevnte ble bestukket med, for en Libya-vennlig innstilling:

Alt kjøpes og selges hos avskummet kalt «elite». Godt mulig at Kaddafi er en medspiller i JewWO`s spill for galleriet, det betyr ikke så mye.
Levashov sier (

at «parasitt-system har siste kramper nå, men det ble ikke mindre farlig av den grunn, tvert imot. Den kastet alle masker nå fordi det ikke har noe å skjule lenger. Selv en liten rotte kan bli farlig når den er presset inn i hjørnet, en hare presset inn i hjørnet, kan drepe et menneske».
Parasitt-systemet utfordrer oss til siste kamp: enten vi velter dem, eller de dreper oss.

Vi klarte det en gang, vi klarer igjen å si til herskende banda: ¡No pasarán!
40 tusen norske ungdommer stoppet lobotomert-prestens planer om norsk invasjon av Irak, vi klarer å sette G.Faremo på hennes plats hvis vi vil!

Ungdommer jeg snakket med før-igårs, visste hvem Tor Karlstad var.
Kan du bli et ansikt for ungdoms-opprør, Tor, slik Petter Nome var under ungdoms opprør mot norske broilernes krigsplaner i Irak?
Kan vi mobilisere 40 tusen ungdommer til en demonstrasjon denne helgen for å stille ultimatum til Broilerhuset:
enten dråpper de ræva-slikking for JewWO, eller må de finne seg noe annet å gjøre enn å kose seg med broiler-diett i Spania og på Broilerhusets kantina.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
12 år siden

Klassisk eksempel på hvordan makt-eliten opererer. Mens verden er opptatt av en katastrofe i en verdensdel, har the rat-pack instigert en humanitær katastrofe og en media-hoax om situasjonen i Libya. Reuters er Rotschilds media-front og er i denne artikkelen avslørt: http://truthfrequencynews.com/?p=451

Med denne utviklingen på to fronter, skal en ikke se bort fra at jordskjelvet i Japan var fabrikert, og dermed utløste den fatale atom-katastrofen. Imens kan de nå nærmest helt uten protest og avledning innta olje-rikdommene under dekke av FN. (Høres bedre ut enn NATO) http://www.activistpost.com/2011/03/war-with-libya.html

Det er bare sånn de opererer. Dette er nøye planlagt, og fremstilt som noe helt annet. Som alt annet.

Takk for dine cut to the core artikler Karlstad. 6*

DocTore
DocTore
Abonnent
12 år siden

Hva har Norge i en angreps-allianse, som NATO, å gjøre?

Å kalle Norge et «demokrati», virker tåpelig, når folket i praksis ikke har noen innflytelse av betydning, og til og med Grunnloven har blitt forbigått i storparten av vår historie som «selvstendig» nasjon.

Jeg syns det er på tide at et reellt folkestyre, tar makten. Men, hvordan skulle det kunneskje i vårt land, som har så godt inndoktrinerte og lydige borgere?

Zetera
Zetera
Abonnent
Svar til  DocTore
12 år siden

Regjeringen og dens sammensvorne spiller rullett med den norske befolkning.

I ettertid av hendelser Norge deltar i brukes terror trussel, DLD for å sette frykt
i befolkningen. Denne frykten blir snart reell dersom de fortsetter i dette sporet.
….

Pannelappen er hjernens krone
og er senteret for åndelighet, moral og vilje!

“Jeg visdommen, bor sammen med klokskap, og jeg finner kunnskapen og evnen til å skjelne rett”

Hva gjør pannelappen?
1. Den er ditt kontrollsenter i hjernen.
2. Den planlegger dine handlinger.
3 Den tar avgjørelser.
4. Den kontrollerer følelsene.
5. Er senter for selvbevissthet.
6. Styrer selvstendighet.

Den resonnerer og ser sammenhenger, altså den TENKER

Effekter av en redusert pannelappfunksjon kan være:
1.Reduksjon av moralske prinsipper.
2.Reduksjon av sosial funksjon.
3. Redusert evne til å være forutseende.
4. Redusert evne til abstrakt resonnering.
5. Kan ikke tolke ordtak.
6. Liten empati.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

First we took Iraq (for OIL) – then we take Libya (for OIL)!

Husk at Bush-Halliburton-Cheney-USA først sa at bare de som aktivt deltok i USA-Bush-CFR sitt massedrap på irakere (over 1 million and still counting) fikk la sine oljeselskaper komme inn og sette sine tenner i det deilige og klebrige OLJE-byttet. Dette tok visstnok franskmennene svært ille opp.

Mens OIL-STATOIL nå suger i seg deilig irakisk OLJE-INDREFILET, som det heter på STATOIL-språket: «Irak er selve OLJE-indrefileten»
http://e24.no/olje-og-raavarer/statoil-topp-irak-er-selve-indrefileten/3419594

Heil STATOIL, nå får vi bare håpe at Telemark Bataljon blir de første til å omringe og okkupere oljefeltene ved Benghazi.

Spørsmål: Burde det ikke ha funnet sted en stortingsdebatt i forkant av kunngjøringen fra Trilateral-Faremo og jesuitt-Illuminati-Støre?

I følge Norges grunnlov har Norges Storting høyere vedtaks-råderett over Norges ressurser inkl. militære ressurser enn FN. Hvordan kan slimål-Støre, som har studert statsvitenskap i Frankrike late som han ikke vet dette?

Bør ikke det skjendige militære overgrep som Norges regjering nå være startskuddet til et norsk opprør med påfølgende revolusjon a la Midt-Østen?

Så blir spørsmålet om vi skal velge å sette vår lit til at en FN-sanksjonert militæraksjon skal være nok til å «ta ut» den norske NWO-banden, eller om vi skal satse på at vi lokale krefter selv skal taue våre landssvikere ut av deres regjeringskontorer for deretter å gi dem en fair rettssak.

Finnes det et «rent» politikammer i Norge som ikke er underlagt FRIMURER-kontroll…?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Synes det er litt morsomt å tracke Lucifers agenter i landet. Se på f.eks. hvordan losjer har medlemmer som er både advokater og ansatte i Politi.
http://www.tv2nyhetene.no/prosjekt/frimurer/brorskap/advokat-og-politiavdelingsjef

Litt av en rettstat du. Demockracy alright

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

Bra eksempel. Nå kan folk selv se, de som fremdeles ikke forstår hva slags jævler vi er eksponert for, hvordan de gir blanke i de reglene de selv har kokkelert. Men, bare når det passer DEM selvsagt.

ZeitVenusProject
ZeitVenusProject
Abonnent
12 år siden

hvordan får man skeptikere til å tro på dette??
Akkurat her så har «Nyhetsspeilet» korrekt. Det finnes en «NEW WORLD ORDER» å de etablerer en verden med global kontroll over alle menneskene. Men folk tror ikke på det. Hvordan får man dem til å tro på dette??

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  ZeitVenusProject
12 år siden

De tror ikke på det før et familiemedlem eller en bekjent blir hentet midt på svarte natten, for så å aldri bli sett igjen.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  ZeitVenusProject
12 år siden

Flott avatar ZVP. Passer godt inn her på NyS.

ZeitVenusProject
ZeitVenusProject
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Takk! ;)

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Trenger ikke tomle ned stakkars huskarlahvot. Avataren passer jo utmerket her på NyS.

Det kan nok tenkes at de fleste ser at dette var ment som ironi, for å ha kunnskap om at eu bygger på nazistiske normer blir nok for dypt for karen..

ZeitVenusProject
ZeitVenusProject
Abonnent
Svar til  RawKuz
12 år siden

Denne avataren har ingenting å gjøre med NyS. Vennligst slutt å diskutere om avataren og konsentrer dere om artikkelen :)
Avataren viser egentlig bare hvordan «FN» egentlig er en global kontrollerende organisasjon.
Den avataren presenterer hvordan FN egentlig er Nazistisk siden Hitler ville også ha en egen «NWO» allerede på sin tid.
FN var egentlig drømmen til Hitler som kom i oppfyllelse.
Ideen tilhørte Hitler, men ble stjålet.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  ZeitVenusProject
12 år siden

En reell avsløring at NWO faktisk eksisterer kunne jo vært et sted å begynne, så langt er det jo bare anekdotiske beviser. Det har vært nemt tidligere her på nyhetsspeilet at det finnes et nwo direktiv, men ingen vet hvor…

En historie bygd opp av fakta og fiksjon, som mange tror er sann -minner litt om bibelen igrunn…, gjør ikke historien mer troverdig. Problemet for skeptikere er at historien rundt nwo blir for kompleks til å være sann, hemmelighold av slike dimensjoner har en lei tendens til å ikke vare.

ye
ye
Abonnent
Svar til  Terje
12 år siden

New World Order, planlagt av en arrogant, maktsyk, selvoppnevnt elite som ikke går av veien for å drepe mennesker for sin måloppnåelse, er en realitet. De må stoppes i sine planer for en totalitær verden hvor de hersker og vi skal være slaver. Teknologien er på deres hender til total kontroll, og nyter godt av mennesker som nekter å ville undersøke hva som er i ferd med å utvikle seg. Se alle tendenser som peker i retning NWO og da trer bildet tydelig frem. Våkn opp!

Gordon Brown :
«What does New World Order mean to a country like ours, who are looking to succeed?»

Henry Kissinger:
«There is a need for a New World Order»

http://www.youtube.com/watch?v=4bKwH3kJew4&feature=related

George H. W. Bush
annonserer begynnelsen av New World Order

http://video.google.com/videoplay?docid=8259800846851144110#

Hvordan er det mulig at «eliten» har fått holde på slik? Pga. lover og regler som gjør at de kan gjøre som de vil, mens vanlige folk godtar det fordi de er så autoritetstro uten å se konsekvensen.
FRAUD # 1: Man-Made Legislation

Oppdag achilleshælen til NWO og den eneste måten å få stoppet dem på:

http://jahtruth.net/plan.htm

ola
ola
Abonnent
Svar til  Terje
12 år siden

Du Terje, du som ikke tror at NWO eksisterer, har du aldri hørt Bush, Clinton, Blair, Obama osv bruke frasen «A New World Order» engang? eller?

Og hvorfor tror du ikke det er mulig at de holder på som de gjør? Er det fordi du tror det er vanskelig for dem å holde på slik og at det ikke ville gått i lengden? Eller er det fordi du ikke tror mennesker kan være så egoistiske og ondskapsfulle? Hva er det som må til for at du skal tro på det? Du kommer aldri til å få høre det fra dem selv, og ikke fra avisene dems.

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  Terje
12 år siden

HAAALLLLOOO Har du aldri lært deg å lese mellom linjene, noen ting er bedre usagt ( untatt offentligheten ).
Hvis du er et opplyst menneske, burde ikke dette komme på deg som et sjokk!!!!!!!!!!!

ye
ye
Abonnent
Svar til  Terje
12 år siden

Her er et eksempel på at lover er lagd for maktsyke herskere til å slippe unna med sine gjerninger:
Det viser seg at Dick Cheney ikke kan stilles til ansvar for de beslutninger han tar. Han står over loven ifølge det som kommer fram i denne nyhetssendingen som inkluderer en uttalelse fra en pressetalskvinne fra det hvite hus.

Dick Cheney above the law
http://www.youtube.com/watch?v=ta77LjZQa1M&feature=related
——————————————————-
HVOR MANGE VET DETTE? :

Alle tilknyttet EU går fri fra alt ansvar:

“All members of the EU’s governing structure, together with the tens of thousands of bureaucrats and civil servants who run the union, have been granted a lifetime immunity from prosecution.

This also goes for the new European police force, Europol, and the commanders and soldiers of the new European Army.

All buildings, offices, records, archives and minutes belonging to the EU and its institutions are inviolate.

They cannot be entered or inspected.

All personnel serving the EU are above the law, as declared in treaties which our successive politicians have signed on our behalf.”

“The EU may limit all rights and freedoms enumerated in that charter where necessary in order to meet objectives of general interest recognised by the EU.”

kjemisk
kjemisk
Abonnent
12 år siden

Banden venter nok med å sende inn soldater til Gaddaffi har slaktet ned noen hundre tusen opprørere i Libya. Da slår illuminatat to fluer i en smekk; først kvitte seg med noe hundre tusen overflødige «spisere» for så å invadere dem med det resultatet at de dreper noen tusen «spisere» til. Og så får de jo olje på kjøpet..

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
12 år siden

Så NyS støtter en nådeløs massakre av Khadaffis politiske motstandere som han lovet? Dere støtter en diktators bombing etterfulgt av dør-til-dør-jakt på sivile, for å kunne opprettholde sitt enevelde.

Det er jo interessant å vite at dere glatt ofrer sivilbefolkning i deres paranoide frykt.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Yes war is peace huskerwot. Er 10-20 oligarker med verdensherredømme ambisjoner bedre å støtte. Libya situasjonen er manipulert som alt annet til å fremstå som en indre konflikt, vesten må intervenere. Og med hvilken rett har vestlige stater å legge seg opp i andres interne anliggender.

Lar en av de største komikere kommentere, he knew. Do you
http://www.youtube.com/watch?v=sDkhzHQO7jY&feature=player_embedded#t=587s

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

«Og med hvilken rett har vestlige stater å legge seg opp i andres interne anliggender.»

Hjelpe meg!

Når en diktator lover å først bombe, og så henrette sin politiske motstandere i et stort antall, er det ikke da vestlige og andre staters fordømte plikt å gjøre noe? Vedtaket i FN fikk Khadaffi til å øyeblikkelig bremse, og å snakke om våpenhvile. Er ikke det positivt?

Direkte spørsmål: mener du at massakre på egne borgere er et lands «indre anliggender»?

Vi så jo hvor godt det gikk i Rwanda. Dette er ikke noen selskapslek. Dette er ikke rare mennesker som sier merkelige ting om ufoer og implants på youtube. Dette er reellt, og dere støtter altså folkemord grunnet deres paranoide tanker om europeiske statsledere? NyS når nye dybder dag for dag.

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

»Når en diktator lover å først bombe, og så henrette sin politiske motstandere i et stort antall, er det ikke da vestlige og andre staters fordømte plikt å gjøre noe? Vedtaket i FN fikk Khadaffi til å øyeblikkelig bremse, og å snakke om våpenhvile. Er ikke det positivt?»

Så, hva tror du vil skje med de nye jagerflyene, F35 Badeand, den dagen nordmenn ikke gidder (makter, er vel et mer riktig ord å bruke) mer og gjør opprør?
Er du klar over hva noen amerikanske generaler har snakket om, hvis amerikanerne ikke orker mer? Jepp, vi snakker om atomvåpen her.

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Å du biter på hver gang

Lucc30
Lucc30
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Rwanda hadde desverre ikke samme naturressurser som Libya har. Ingen ressurser – ingen intervensjon. Samme mønster alltid, dessverre.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

Grunnen er jo at de gjorde som _dere_ ønsker, og lot det være et «indre anliggende.»
800 000 Tutsier døde i Rwandas «indre anliggende.» Gratulerer.

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

huskarlahvot
800 000 Tustier døde fordi noen greide å hjernevaske Hutuene til det. Så kan du jo gjette hvilke vestlige individer/selskaper/regjeringer som har interesser i det området.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

Evilbug, du som åpenbart er godt opplest på Rwandas historie og politikk, kan ikke du ta fortelle meg hva vestlige individer/selskaper/regjeringer med interesser i området oppnådde med å hjernevaske Hutuene til å ta livet av sine medborgere, Tutsiene. Hvorfor gjorde de det, og hvordan ble resultatet i deres favør?

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

Hele sannheten rundt dette ligger åpent ute på internett, så det skulle ikke være nødvendig å repetere noe her. T.om. »mainstream» media har laget avslørende dokumentarer om dette temaet.

Men, la meg nå heller førsøke å forklare HVORFOR de vil fjerne khadaffi for deg, så vi ikke avsporer debatten totalt her.

Det er viden kjent at vesten støttet Khadaffi på alle mulige områder. Det kan man bare ikke benekte. Og så er det jo slik at diktatorer som de »illuminerte» har innsatt, har hatt en tendens til å ta sine egne veier i senere tid.
Hvilke veier de har tatt, er mangfoldige. Det kan f.eks være å la befolkningen få rett til å eie land. Nekte enkelte nefariøse oljebaroner/selskaper å bore spesifikke steder. Nekte å selge halve landet til Raudskjoldet. Det kan være hva som helst. Absolutt hva som helst. Og jeg håper at Khadaffi plumpe ut med sannheten før globalistene henger ham, slik de gjorde med Saddam.
Nå er det heller ikke noe ekte demokrati (altså et ett folke-flertallsstyre) globalistene er ute etter. De gir også blanke F i hvor mange som måtte miste livet, uansett hvilke side tapet lides.
Alt de er ute etter er å få installert nye diktatorer, som adlyder ordre, og som er villige til å »demokratisere» landet. De har også insett at steinharde diktaturer hvor diktatorene dreper egen befolkning er gått av moten – det blir litt for gjennomsiktig. Nei, den nye løsningen er altså »demokratiet», hvor folks meninger og behov ignoreres (slik som i Norge), og hvor folk sakte avlives på en teknokratisk/vitenskaplig (vaksiner, miljøgifter osv.) måte.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

Så, for å fokusere litt her; kortversjonen er at dere synes flyforbudssonen som ble vedtatt er feil, og at befolkningen i Benghazi bare får forsvare seg selv, siden vedtaket uansett er en del av Illuminatis agenda?

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

For å si det slik: Jeg personlig er ikke villig til å støtte oppunder en »opprørs»-leder som sitter med direktelinje via satelittelefon, til Pentagon og/eller NATOs hovedkvarter. Og, det blir i allefall totalt galt når vestlige regjeringer gjør det.
Denne »opprørs»-lederen har sikkert blitt lovet gull og grønne skoger til seg selv og de sentrale bandemedlemmene sine, av globalistene. Jeg håper de som har latt seg rekruttere av denne bandelederen, tar til vettet og bena fatt, for de risikerer faktisk å bli det første målet før Khadaffi. Det er alltid risikabelt å vite for mye.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

Uavhengig av hva du synes om opprørslederen, så lovte Khadaffi å gå fra hus til hus og henrette alle som ikke støttet ham. Du støtter altså ikke tiltak for å stoppe dette? Du støtter heller den som står for massakren? Eller toer du bare dine hender og sier «indre anliggender.»? Dette er ikke abstrakt. Dette er reellt.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

Er ofte sånn i krig at man skyter sine fiender. Gadaffi sa i talen sin at han ville gå hus til hus og henrette de som hadde våpen der. Hvis man kastet i fra seg sitt våpen ville man få amnesti. Sivile ville ikke ha noe å frykte. Ikke at jeg tror på det, men viktig å få med. Etter 9/11 sa Bush at han ville gå hus til hus over hele kloden for å jakte ned terrorister. Enten er du med oss eller så er du med terroristene. Med andre ord er sånne som meg terrorist og vil jaktet ned ved hjelp av DLD :-) Ikke for å bære våpen, men for å tenke annerledes.

Fem land avsto fra å stemme i sikkerhetsrådet: Russland, Tyskland, Kina, India og Brasil. Kina og Russland hadde vetorett, men valgte å ikke bruke den. En av pådriverne for krig er Saudi Arabia som samtidig er inne med soldater utstyrt av Storbritania og USA i Bahrain for å støtte diktaturet der. USA har også sine styrker basert der. Myndighetene slakter sivile.

Jonas Gahr støre var onsdag imot en flyforbudsone og advarte mot konsekvensene av å ta side i en borgerkrig. Han mente en flyforbudsone neppe ville ha den effekten som var ønsket og det var å beskytte sivile.
http://frithjofjacobsen.vgb.no/2011/03/18/støre-snur-seg-i-salaten/

Huskar:
Vet du hvor mange som er på Gaddafis side og hvor mange som er på opprørernes side? Kanskje en viktig faktor å få med seg før man tar stilling? Får jo sett bilder innimellom fra de som støtter Gadaffi også da, men ikke ofte. De vil ikke at internasjonale styrker skal blande seg og ber oss dra bort. Hva vet du om forholdene i Libya under Gadaffi Huskar? Sammenlign gjerne med Saudi Arabia som fører an de du støtter.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

«Huskar:
Vet du hvor mange som er på Gaddafis side og hvor mange som er på opprørernes side? Kanskje en viktig faktor å få med seg før man tar stilling?»

Du mener at man kan massakrere sine egne innbyggere hvis man har tilstrekkelig mange med seg?

«Får jo sett bilder innimellom fra de som støtter Gadaffi også da, men ikke ofte. De vil ikke at internasjonale styrker skal blande seg og ber oss dra bort.»

Sier du det? Khadaffis støttespillere vil ikke bli stoppet av internasjonale styrker? Snodig. Lurer på hvorfor.

Seriøst, hele basisen for NyS er de folkets kamp mot makta. Mens her ser vi aktiv støtte til en diktator som angriper egen befolkning. Det er interessant å se hvordan den kognitive konflikten skjer. Dere er så paranoide motstandere av alle vestlige ledere at til og med når de faktisk hindrer grusomheter, så klarer dere ikke å legge vekt hatet mot den styreformen som gjør dere i stand til å nyte fruktene av vestlig demokrati, og skjønne at dette faktisk er av dette FN-vedtaket er av det gode.

Verdenssamfunnet går sammen og bestemmer seg for å stoppe en blodtørstig diktator, men Nyhetsspeilet holder på tyrannen. Interessant.

BiggusD
BiggusD
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

Huskarlahvot, dine argumenter forutsetter at det vi sivilister og vanlige arbeidstakere får vite i denne saken er den hele og fulle sannhet.

Det er det selvfølgelig ikke.

Ta Ghadaffi’s «forbrytelser mot menneskeheten» og «det Libyske folks lidelser» med en klype salt.

Ta også «Opprørernes opphøyde oppofrelse for menneskehetens ve og vel» med en klype salt

Ta FN’s bekymring om folkemord, massedrap og andre altruistiske motiver med en klype salt.

… er ikke du en skeptiker? Vær skeptisk da! Du kjøper jo alt du blir fortalt!

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

Å vente og se funket fint i Rwanda, gjorde det ikke?

BiggusD
BiggusD
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

Dette er som å diskutere med et barn. Så svart-hvit er ikke verden, huskarlahvot. På overflaten er det slik, riktignok, at Ghadaffi og styrkene hans kunne ha utført folkemord slik det også skjedde i Rwanda og Serbia – og Verdenssamfunnet burde ha eller måtte gripe inn for å hindre en slik tragedie.

Dessverre baserer vi hendelsene i Rwanda, Serbia og Libya på antagelser.

Vi antar at en gal diktator begynte å slakte ned et folkeslag i landet sitt fordi han er slem. (Rwanda)

Vi antar at enda en gal diktator begynte å slakte ned et foleslag i landet sitt fordi han er slem. (Serbia)

Og ja, du gjetter det, det samme gjelder Libya.

Vi får servert bruddstykker av forhåndsklarert informasjon gjennom de store nyhetsbyråene, vi blir vist videosnutter av Ghadaffi som vi ikke kan verifisere selv men stoler på er riktig oversatt og ikke tatt ut av sin sammenheng – om de da ikke er fake. Vi blir fortalt av «eksperter» at dette er det riktige å gjøre, men med mindre de har fått en høy sikkerhetsklarering i FN eller NATO besitter de akkurat den samme informasjon som oss. Det samme gjør politikerne.

Så hvem bestemmer hva Reuter’s og co. velger å fortelle Massene? Hvem bestemmer hvilken vinkling fortellingene deres skal ha?

Du TROR du vet hva som er det riktige å gjøre i denne situasjonen, huskarlahvot. Du TROR rebellene ønsker demokrati og velferd til alle. Du TROR Ghadaffi bomber sivile og at det er soldatene hans som voldtar kvinner på flukt. Du TROR du vet hvem som er de onde og de gode i denne konflikten.

Men dette er bare det du blir fortalt.

Jeg konstanterer at alt vi får av informasjon i denne saken er ferdigtygget oppgulp fra enten Ghadaffi, rebellene eller Vestlig Propaganda. Alle sammen lyver så det renner av dem, slik de alltid gjør – for alle ønsker å fremstå som den som har rett.

Logisk tenkning sier da at siden de steilt motsier hverandre, og argumentene deres kan aksepteres som gjensidig utelukkende, så er det umulig at alle har fullstendig rett. Samtidig, så lenge argumentene veies likt, er det også umulig at kun én av dem har fullstendig rett.

Jeg konkluderer derfor med at ingen av dem tar fullstendig feil, og ingen av dem har fullstendig rett. Basert på dette er det umulig å ta en riktig beslutning om å støtte en av dem, og det ville være poengløst å støtte alle.

Du støtter blindt én av opponentene basert på feilaktig eller i beste fall mangelfull informasjon. Så naiv er ikke jeg.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

«Vi antar at en gal diktator begynte å slakte ned et folkeslag i landet sitt fordi han er slem. (Rwanda)»

Vær så snill og sett deg litt inn i ting du uttaler deg skråsikkert om da. Er ikke det just moralen i det du skriver? Folkemordet i Rwanda ble utløst da presidenten ble skutt ned i sitt fly. Det var ingen enkeltdiktator som begynte å slakte ned noen som helst. Og nei, det jeg kan om Rwanda er ikke sugd fra noen tabloid. Det fins andre kilder. Prøv det en dag.

«Så svart-hvit er ikke verden, huskarlahvot. »

Nettopp, til slutt fikk jeg dratt ut poenget. Den store folkemeningen her på NyS, skrevet av en mengde personer som i stor grad nyter godt av vestlige velferdsordninger og mye fritid, er så ensidig i sitt hat mot de lederne av disse landene at de definerer alt det de gjør som feil. Stopping av et ev. folkemord er feil pr. def fordi det er disse lederne som er pådrivere, selv om det gikk gjennom i FN. (Som selvsagt er styrt av den Jødiske NWO/Illuminati/hvadetnåerdenneuken-konspirasjonen.)

Disse lederne er mennesker. (Ja, mennesker, ikke reptiler.) Noen er flinkere, snillere, slemmere, grådigere enn andre. De gjør noe rett, noe feil. Noen mer feil enn andre etter min mening, andre har et annet syn.

Det er derfor så himmelropende stupid å koke opp en voldsom konspirasjon, som involverer Khadaffis samarbeid, hemmelige brorskap, okkulte datoer osvosvosv. for å rettferdiggjøre sin motstand mot en hver avgjørelse som taes. I de landene der ser ut til å trives ganske godt i, selv om makta forsøker å utrydde oss alle sammen.

Kanskje hele operasjonen slår feil, og at den ble vedtatt på sviktende grunnlag? Kanskje det, men da skyldes det nettopp det, sviktende grunnlag og inkompetanse, og ikke et plott som ville blitt avslått i de skitneste hjørnene av Hollywood for å være for dumt.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

Sier du det? Khadaffis støttespillere vil ikke bli stoppet av internasjonale styrker? Snodig. Lurer på hvorfor.

Seriøst, hele basisen for NyS er de folkets kamp mot makta. Mens her ser vi aktiv støtte til en diktator som angriper egen befolkning. Det er interessant å se hvordan den kognitive konflikten skjer. Dere er så paranoide motstandere av alle vestlige ledere at til og med når de faktisk hindrer grusomheter, så klarer dere ikke å legge vekt hatet mot den styreformen som gjør dere i stand til å nyte fruktene av vestlig demokrati, og skjønne at dette faktisk er av dette FN-vedtaket er av det gode.
Verdenssamfunnet går sammen og bestemmer seg for å stoppe en blodtørstig diktator, men Nyhetsspeilet holder på tyrannen. Interessant.

Du har missforstått meg fullstendig Huskar!
Regner med at du analyserer situasjonen like godt som du gjør med meg.
Jeg har selv sittet i avhør hos politiet her i Norge for militærnekt og sluppet fri. Jeg vil aldri støtte noen nedslakting hverken av sivile eller militære. Ihvertfall ikke støtte en militæraksjon basert på noen skarve tvbilder fra amerikansk media. For alt jeg vet kan det være over 99% som støtter Gadaffi. Det finnes alternativer til å bombe. Du snakker om å høste demokratiske frukter her hjemme, men det stemmer ikke. De fruktene som våre kjære ledere bringer hjem er råtten og full av blod. Jeg koser meg ikke med en pose maarud foran tvskjermen og ser på at andre har det jævlig. Det plager meg og makteliten gjør en forferdelig dårlig jobb, når det gjelder å løse opp i ubalansen på kloden. Jeg gir gjerne bort hele oljeformuen, men tror ikke penger er løsningen. Å fjerne misslykket og grådig politikere og systemer her i vesten er mye bedre.
Jeg er overhode ikke en paranoid, det kan jeg bevise når jeg fillerister eller tar en øl med skepsisgjengen om kort tid. :-) Jeg må opplyse om at jeg ikke kjenner noen her på Nyhetsspeilet og aldri har snakket med noen. Siden jeg har gjort avtale med skepsis nå så må du huske at når du svarer meg med dere, så betyr det meg og skepsisgjengen :-)

BiggusD
BiggusD
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

Vel beklager den faktafeilen. Tok det på hukommelsen, som sviktet.

Poenget mitt er at du, eller kanskje hele den såkalte Skepsis-gjengen (som mange kaller dem) er akkurat like dogmatiske, skråsikre og TROENDE på deres ting som de her på Nyhetsspeilet er det.

Det hele koker ned til hva du tror på. Jeg tror på den frie vilje og at verden som vi opplever den er subjektiv på en helt annen måte enn det du gjør (om jeg har forstått deg riktig).

Og jeg tror at enhver person som ønsker makt er uegnet til å få den.

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

Det er nesten så jeg ikke greier å tenke tanken Tor.

skippern
skippern
Abonnent
12 år siden

Takker for viktig artikkel hr Karlstad. Sannheten skal visst bekjempes hardere fremover med bla kunstige digitale troll på oppdrag fra US central command.
http://www.presstv.ir/detail/170623.html

Hans Gaarder
Forfatter
12 år siden

I Illuminati-foredraget førstkommende onsdag (23. mars kl. 19 på Unity i Oslo) vil det være en egen del om hvordan Norge har vært styrt av ytre krefter (og ikke av folket) i etterkrigstiden.

Nøkkelpersonen i dette bildet i andre halvdel av etterkrigstiden er Thorvald Stoltenberg, som «tilfeldigvis» er pappa til dagens statsminister jensemann, ikke ulikt hvordan USAs president George «lillegutt» W. Bush var sønn av en svært mektig politiker, som er mektig den dag idag. For Illuminati-gutta er 80 år eller mer ingen hindring for å være i full sving med ymse makt-utøvelse. BIg Daddy Stoltenberg fyller åtti nå til sommeren…

Her er den oppdaterte presentasjonen av foredraget:
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/03/illuminati-hvorfor-hvordan-og-hvem/

Her er forøvrig Big Daddy Stoltenberg tatt på kornet idet han truer Nyhetsspeilets egen journalist Armin:
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/12/diplomaten-thorvald-stoltenberg-truet-nyhetsspeilet-journalist/

Armin erfarte COINTELPRO hærverk på bilen sin ikke så lenge etterpå. Det er vel ingen grunn til å anta at Thorvald måtte gå via Jens sine offisielle kanaler for å få satt opp etterretningen mot en vital og modig person som utførte journalistikk, og ikke etterplapring slik bl.a. VG og NRK bedriver.

Nå er f.eks. VG godt igang med å dekke Norges (planlagte?) militære felttog mot Libya: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10083196

Legg merke til hvordan VGs journalister ikke legger inn en eneste motforestilling, men viser til «NATO» og «FN» som om Norge ikke lenger er en selvstendig nasjon som foretrekker fred fremfor NWO-diktert voldsbruk i fremmede deler av verden.

Hvis Rockefeller-bunny Faremo gjør alvor av planene om å sende noen av de få resterende norske F-16 kampflyene til Libya vil konsekvensene kunne bli alvorlige. Det kan føre til at Norge blir nødt til å kreve fysisk levering av de bestilte F35 joint strike fighter-flyene fra USA.

Dette er fly som er bestilt på tidenes svindel-kontrakt: Samme hvor høy prisen påstås å bli, vil Norges regjering fortsette å kaste gode milliarder etter dårlige under mottoet: «Når Uncle Sam sier bli med, så blir Norge med – i krigen – og når USA sier pung ut, så blar lille Norge opp lommeboka, gjerne med noen titalls milliarder i slengen, uten å huske på å be om kvittering i forbifarten».

Er ikke Norges styre og stell nå snart på all time low?

Zetera
Zetera
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Norsk utenrikspolitikk blir privatisert
http://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/100922/utenrikspolitikken-blir-privatisert
http://www.abcnyheter.no/node/117337

ULVER I FÅREKLÆR – «skap-katolikker»

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Gadaffi, Ben Ali, Mubarak, Saddam, Ahmadinejad osv osv er alle Losjebrødre som pynter seg med murer symboler og som bruker de klasiske broskaps håndhilsener når de hilsner på sine vestlige losjebrødre som Obama mm

Bilderberg, Illuminati, Mormon, & Mason secret handshakes

http://www.youtube.com/watch?v=eI428hhVG4Y

Queen and Blair Illuminati handshake

http://www.youtube.com/watch?v=yc1x75AG3Sk&feature=related

Da opprørene intok Gaddafis Palas så fant de ikke bare en hemmelig bunker men store mengder frimurer, illuminati og sataniske bøker og symboler

SATANIC BOOKS FOUND IN GADDAFI’S PALACE Gaddafi is a zionist and freemason

http://www.youtube.com/watch?v=rOx6tyhPDDU&feature=related

Alt er bare et spill for galleriet, når man kjenner lusa på gangen så vet vi også hvordan spillet går videre, normalt ville en famlie som Gadaffi familien tatt sin enorme formue med seg og levd i sus og dus i utlandet resten av livet, men her vil vi seff se at Gadaffi provoserer frem et angrep fra sine venner, Gadaffi vil bli «drept» eller en kopi tatt til fange og henrettet

Mubarak røk på illuminatidatoen 11.2.11 så da passer det vel greit å starte angrepet på Gadaffi den 19.3.11. og fange «Gadaffi» den 11.4.11

Illuminati har et kort som heter NATO som viser NATO flygere fange en Gadaffi-dukke som en kan se her

http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game/nato

Her kan en se Arabiske ledere og Saddam Hussin som Illumianti medlemmer

http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game/opec

http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game/saddam-hussein

Alle som ikke er oppdatert på NWO, Illuminati, zion og losjebrorskapet får hele historien med å se denne serien her :)

Mange frykter at California skal synke i havet de nærmeste dagene etter en rekke advarsler og tegn i det siste….. frykten er kanskje ikke helt ubegrunnet siden Illuminati også har et kort som viser California som synker i havet ;)

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  smurfen
12 år siden

Smufren, det kan hende han leser bøkene for å kjenne fienden?
Ghadaffi er nok en diktator, men ivertfhall er han ikke vestens diktator. Han kjøper våpen av EU i bytte mot olje, men det må vel ikke bety de er bestekompisser? Lybia fikk bedret levevilkårene etter Ghaddaffi tok makten fra Italia, staten bygger leilighetene og gror maten, derfor er 50% for og 50% mot Ghaddaffi i ogmed at han fortsatt er revolusjonær og Afrikas siste frie diktator med støtte til mange guerilljagrupper som sloss mot vestlig okkupasjon. Kan det hende en spiller av 200 ikke er dem?

Har du hørt Ghaddaffi tale? Han snakker i timevis uten en telepromtor :)
http://www.youtube.com/watch?v=idYXSfIZpz8

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Du har nok rett, Armin, det er ikke svart-hvit når det gjelder juder Gaddafi, Ahmadinejad m.fl.
De er nødt til å smile til fienden for å beholde makten, men deres rekker er ikke så solide som propaganda-medier forsøker å fremstille:

Gaddafi`s sønn krever pengene av klovn Sarcozy tilbake levert til det libyske folket (1:50 i videoen). De har ikke spurt folk hvem de skulle bestikke, men husker plutselig folket når de blir presset personlig.
Herskende banda har motstridige personlige interesser, noe vi må lære oss å utnytte for å velte parasitt-systemet.

ZeitVenusProject
ZeitVenusProject
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Jeg er enig med Armin, siden de som gjør motstand mot NWO er jo bare de som blir vist som «the bad guy» i media. Nyhetene skriver masse kødd om at folket ikke liker Khaddafi og at de som gjør opprør er demonstranter mens de egentlig er Al-Qaida. Og alle vet at Al-Qaida har en nær sponser «USA».

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Synd å si det men det det har jeg ingen tro på Armin :(

Hater og være uenig med deg men alt er så planlagt og opplagt at Gadaffi er nødt og være med på spillet

Alt er bare et spill for galleriet, ingenting er telfeldig som Illuminati sier

Husk at de snart er 20 år siden dem planla og rykke inn i Libya 19.mars.2011

Russerene går i dag ut og ber den Arabiske verden ta parti med Gadaffi, den Afrikanske Union og Sør Amerika har allerede sagt de støtter Gadaffi

http://www.eutimes.net/2011/03/russias-zhirinovsky-urges-muslim-world-to-support-gaddafi/

Etter som tiden går vil stadig flere land bli dratt inn i konflikten
Allerede nå er det en rekke land som rasler med sablene og viser sin støtte til Gadaffi
Seff er dette bare et avtalt spill der alle parter har planlagt dette sammen i lang tid, alle er medlemmer av samme losje ordner

Til høsten kommer planet X og ca 500 millioner skal ned i huler, siden vi er for mange så kan det fort oppstå litt uenighet og tumelunter med de som ikke får plass så da er det greit og redusere litt på verdens befolkning før den tid
Hva er mer effektivt en en krig til å redusere folk og hva er mer effektivt til å få folk ned i bomberom en nettop bomber :)

Illuminati har alltid sagt at den 11.11.11 er «dommedag» dagen de er ferdige med å ødelegge det gamle før deres nye verdensorden skal opp å gå sammen med sin nye verdensleder

Meklig nok er dette også samme dag som jorden vil pasere gjennom halen til den brune dvergen eller The Dark Sun som Adfolf og Nazistene kalte den, eller Nibirus som Sumererene kalte den, NWO kaller den Ele nin, Nin betyr også Noah, NASA kaller Planet X for X1 Elenin som du kan se på NASA diagrammet her vist du klikker deg frem til datoen 11.11.11

http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=C%2F2010%20X1;orb=1;cov=0;log=0;cad=0#orb

Illuminati er ikke så vansklig å lese vist en kjenner spillereglene deres så om jeg ikke tar mye feil så vil dem utføre en stor aksjon allerde på tirsdag den 22 Mars som antaglig vil bestå i innledningen på bruk av biokjemiske våpen eller muligens et enormt haarp vulkanutbrudd

The New World Controllcenter er nå klar til å styre hele verden, enorme Satan og Anubis The God of Death statuer plaseres rundt hele bygget nå
Ta og se de 4 (5,6,7,8 ) episodene her så er enn ikke mye i tvil lenger om hva som foregår :)

OPERATION TROJAN HORSE 05 – DENVER INTERNATIONAL AIRPORT (CAPSTONE)

Operation Odyssey Dawn som de kaller Innvasjon i Libya betyr Troja, mao så går de inne i Arabiske land og ødlegger dem innenfra
Kamuflert som noen som vil hjelpe dem men som egenlig er det motsatte

Med den hjelpen de får fra alt er helt normalt septik-sekten sammen med sofagrisene så er det liten tvil om at de klarer og fullføre prosjektet sitt

Klarer vi ikke å vekke nok folk de neste 6 mnd så vil hundrevis av fly fra the new wold controllcenter lette etter at de 500 millionene er trygt plasert i sine bunkerser og spraye hele kloden med biokjemiske våpen som vil utslette alt liv på planeten, mennesker, dyr, planter, fisk osv vil bli totalt utslettet
The New World handler om å starte alt på nytt, opp av asken som en phønix fugl skal den nye orden reise seg med bare «perfekte» genmanipulerte arter og planter

Da starter Lucifers tusenårsrike vist ikke vi klarer og stikke noen kjepper i hjulene for dem ;)

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  smurfen
12 år siden

«Klarer vi ikke å vekke nok folk de neste 6 mnd så vil hundrevis av fly fra the new wold controllcenter lette etter at de 500 millionene er trygt plasert i sine bunkerser og spraye hele kloden med biokjemiske våpen som vil utslette alt liv på planeten, mennesker, dyr, planter, fisk osv vil bli totalt utslettet»

«Smurfen sprer håp og glede?»

Alvorlig talt, Smurfen. Når dette slett ikke skjer 11.11.11, kan vi få se deg skrive en uforbeholden unnskyldning til de som leser dette og blir vettaskremt, fordi de, snodig nok, tror at du skriver noe som helst annet enn ville fantasier, plukket helt ut av tynne lufta? Eller vil du da skrive at «jo, vi fikk visst vekket «nok folk» og hindret det?

Det er mange lettpåvirkelige som leser dette, og du må da føle et visst ansvar for å spre slikt vas? Hva om, i ytterste konsekvens, noen tar livet av seg (og sin familie) dagen før, for å ikke bli utsatt for dette? Jeg vet sjansen er liten, men du tar den.

ZeitVenusProject
ZeitVenusProject
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Er dette teorier eller fakta?? :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

huskarlahvot;

Her har smurfen helgardert seg slik at noen unnskyldning ikke vil være nødvendig;

Skjer det, vel da hadde han jo rett.

Skjer det ikke, vel da har man tydeligvis klart å vekke nok folk de neste 6 mnd.

Jeg er usikker på om jeg skal le eller gråte av det som utspiller seg på speilet om dagen.

Denne artikkelen er forøvrig så elendig at det når jeg leste den måtte jeg stikke en blyant inn i øret mitt.

Hvorfor?

– To distract myself from the pain

Karlstad skjønner ikke bæret av hva Fn er, og hvordan Fn fungerer;

«Rockefeller-familien gav tomten til FN-bygget i sin tid, så dette har ligget i kortene hele tiden hvordan og hva FN som institusjon skulle utvikle seg til.»

Nettopp! Der har vi det! Helt opplagt og åpenbart! hvilket detektivarbeid av illuminatieksperten! Årsak – virkning. PSR – Problem – Reaction – Solution. OMG!!!

Rockefeller donerte 8,5 mill dollar til kjøp av tomteland, ergo er FN i lomma til illuminatet.

Sorry, men dette holder ikke mål…

PS: Karlstad, du mener åpenbart at Saddam ikke ble henrettet, men lever i beste velgående.

Hvor har du dette fra?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
12 år siden

Tja… Lahvot nå utelot jeg å ta med noe som er mye verre for å ikke skremme, det vår vi ta senere :)

Du kan se dokumentaren jeg linket ut fra episode 4 til 25 så ser du at alt er veldokumentert fra A til Å

Episode 10 til 20 kan en hoppe over siden de bare bekrefter 9/11 og Fema Camps som alle på NS kjenner til fra før

Men var meningen og ta med en gladnyhet om hvordan vi skal forhindre dette scenariet så får ta den nå, det ser på ingen måter mørkt ut, våre utenomjordiske venner hjelper mye til selv om de ofte blir jaget bort av sorte helikoptrer og jagerfly, mye kan vi også gjøre selv som å stoppe Norges deltagelse i krigen i Libya som vil eskalere utover vist vi ikke stopper den

40 000 oppegående mennesker klarte å forhindre at Norge ble med i Irak krigen ved å demonstrere i Oslo og dette kan vi seff gjøre igjen

Svina er desperate og det meldes om at matvarer blir sprayet med fluor nå for å zombifisere oss, de prøver med alle midler å forhindre dette Scenariet :)

OPERATION TROJAN HORSE 25 – CONCLUSION – THE PINEAL GLAND

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  smurfen
12 år siden

«Tja… Lahvot nå utelot jeg å ta med noe som er mye verre for å ikke skremme, det vår vi ta senere»

Vel, først og fremst utelo du å svare på noen av spørsmålene mine. Du skylder meg riktig nok ingen svar selvføgelig, men 11.11.11 er en enkel dato å huske, så det kan jo være du blir avkrevd noen svar rett etter den dagen, og av flere enn meg.

Du får håpe ingen tar deg på ordet og gjør noe drastisk før den datoen. Som nevnt, du tar altså den sjansen. Deg om det.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Godt mulig, Smurfen, at JewWO vil senke hele United Stupids som er «en uholdbar belastning for jordkloden» ifølge Soros` siste innrømmelser.
(bra illustrert her: http://anvictory.org/blog/2011/01/28/zhurnal-ekonomist-soedinennye-shtaty-sejchas-v-xudshem-polozhenii-chem-greciya/)
USA har utspilt sin rolle som sionistenes baltre, det skal på søppelfyllinga. Soros innrømmer at «fri-marked» er ineffektivt sammenliknet med kinesiske modellen, så de 500mln. heldige overlevende kan glede seg til en chipisert tilvarelse i kina-liknende GULAGer:
http://www.infowars.com/economist-united-states-worse-off-than-greece/

Hans Gaarder
Forfatter
12 år siden

Her er Frankrikes president Sarkozy og Libyas Gadaffi som utveksler et kozy frimurer-handshake:

http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/06/Frankrike_sarkozy-gaddhafi.jpg

Nå som franske jagerfly snart er på vingene for å komme i nærkamp med Frankrikes president Sarkozy sin losjebror Gadaffis piloter (unntatt Gadaffis private helikopterpilot, som viste seg å være norsk, og forlot Gadaffi i beduinteltet hans med kurs for Norge da uroen brøt ut) skal det bli interessant å se hvordan neste akt i dukketeateret vil utspille seg.

Her er 2 nøkkelkort i «Illuminati-kortstokken» såvidt jeg kan se:

1. Gadaffis skjebne (som kan skapes som illusjon via vestlige media). Kanskje Gadaffi vil befinne seg i frimurer-ritualer sammen med sine frimurerbrødre Sarkozy og Obama etter at vestlige media har meldt at Gadaffi er blitt «drept i et bombeangrep og begravet innen 24 timer i samsvar med arabisk skikk»?

2. Libyas oljerikdommer; hvem blir sittende med kontrollen til syvende og sist? Skal vi gjette på Rockefeller-Exxon og Cheney-Halliburton eller noen av deres stråmenn?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Fler som håndhilser her.
http://www.dagbladet.no/2011/03/19/nyheter/usa/libya/terror/15872537/
Gadaffi skrev brev obama, der han skrev,
!hva han ville ha gjort?!
http://live.dagbladet.no/nyheter/
Pussig.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

«Til vår sønn, hans høyhet Baracka Hussein Obama. Jeg har sagt til deg tidligere, at selv om Libya og USA gud forby havner i krig, vil du alltid være vår sønn. Det bildet endrer seg ikke», heter det i brevet til Obama ifølge Al Jazeera.
http://www.dagbladet.no/2011/03/19/nyheter/libya/kadhafi/15873523/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Er ikke akkurat så vansklig å lese spillet videre

Før var ordtaket aldri mer Holocust nå kommer det til å bli aldri mer Benghazi

Verdens befolkning blir mer og mer desperate og roper ut i fortvilelse at nå må NATO snart begynne og bombe og redde livet til de uskyldige i Benghazi

Gaddafi har fått beskjed fra sine losjebrødre i USA og NATO at han må sende alt han har av militærmakt mot Benghazi og gjøre så mye skade som mulig noe som vil førte til at sauemassene vil forlange en handlekraftig verdensregjerning og hær som kan gå inn i land på kort varsel
Det vil heller ikke overaske om han har fått beskjed av sine Losjebrør og også ta i bruk sine store lagrer med sannepsgass så kravet om en verdensregjering kan få et ekstra gir

Folk flest svelger agnet i spillet rått mens Gaddaffi og Obama og & gapskratter :)

Alltid det samme som vi har sett i tusner av år…skap et problem, få en reaksjon for så og servere løsningen som alltid tjener dem selv …. gjesp ..

Som Russerene sier, den som roper stopp tyven er tyven :)

ZeitVenusProject
ZeitVenusProject
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Jeg lurer på noe…..
Hva skal «frykten» være når alle muslimske stat har falt?
Siden i den vestlige verden er det jo «frykt» 24/7 og 365 dager i året… :P
Blir Kina, Nord-Korea og Japan neste offer for den vestlige verden å by på?

ola
ola
Abonnent
Svar til  ZeitVenusProject
12 år siden

Hadde ikke forundret meg om neste fiender da er slike folk som oss

http://iwabs.com/content/pentagon-buying-social-networking-spy-software

http://www.nytimes.com/2010/11/17/technology/17wiretap.html?_r=1

Så blir vel folk hentet i svarte helikopter på natta sikkert, flyr jo allerede dusinvis med helikopter overalt hver dag så er ingen som kommer til å legge merke til det.

Zetera
Zetera
Abonnent
12 år siden

I politikken brukes diplomatiets vei.
Da Hitler feilet med å samle Europa og verden ellers under katolsk innflytelse, måtte de finne nye veier. Nå var gode råd dyre.

Å samle Europa under stikkord som fred, toleranse, solidaritet, o.l. ville kanskje gå bedre.

Nå skulle Europa samles gjennom diplomati og binde nasjonene sammen
gjennom sterke allianser og forbund.

Vi ser også hvordan folkeslag forflyttes, og det ser ut for at det er en del av
planen for å skape en internasjonalisering i de enkelte landene.

Vi ser opptakten til en ny Babels forvirring.
Vi er oppfordret til å spre oss, og ikke klumpe oss sammen i blokkdannelser,
sentraliseringer og usunne bymiljøer. ( 1. Mos. 11. 1-9 og Ap.gj. 17. 26. )

Hvorfor skal nasjonale lover vike for internasjonale lover?
Hvorfor skal grensene brytes ned og erstattes med nye regionale grenser?
Hvorfor fusjonerer bedrifter og danner store monopoler?
Hvorfor nedlegges små gårdsbruk, lokale forretninger, bankfilialer, bedrifter,
skoler, postkontor o.l.?

Den 1. Mai 1776 framsatte Adam Waishaupt en plan for hvordan eliten
kunne samle verdens nasjoner og enkeltmennesket under deres lederskap.
Her kommer de 7 punktene:

Avskaffelse av monarkiet og all regjering
Avskaffelse av privat eiendom
Avskaffelse av arv
Avskaffelse av patriotisme og nasjonalisme
Avskaffelse av familien (dvs. ekteskap og moralitet og innføring av kollektiv kontrollert utdannelse).
Avskaffelse av all religion
Opprettelse av en Ny Verdensorden

Zetera
Zetera
Abonnent
12 år siden

FN’s rolle – global kontroll
Vi leser fra FN’s charter, artikkel 39:
”Sikkerhetsrådet skal bestemme hvordan man skal forholde seg til enhver trussel mot freden, brudd på freden, eller aggresjons-handlinger, og skal gi anbefalinger eller bestemme hvilke forhåndsregler som skal bli tatt i henhold til artikkel 41 og 42, for å opprettholde og gjennomføre internasjonal fred og sikkerhet.”

Siste del av artikkel 41 lyder slik: ”Og det (Sikkerhetsrådet) kan kalle medlemmer av de Forente Nasjoner til å ta i bruk slike forhåndsregler. Dette kan inkludere fullstendig eller delvis avbrytelse av økonomiske forbindelser, av tog-, sjø-, luft-, post-, telegrafiske- og radio-forbindelser, samt adskillelse fra diplomatiske forbindelser.”

Artikkel 42: ”Skulle Sikkerhetsrådet mene at midler foreskrevet i artikkel 41 vil være utilstrekkelig eller bevist utilstrekkelig, kan de ty til slike tiltak ved luft-, sjø- og bakke-styrker, – så mange som er nødvendig for å opprettholde og gjenopprette internasjonal fred og sikkerhet.

Slike tiltak kan inkludere demonstrasjoner, blokader og andre operasjoner ved luft-, sjø- eller bakke-styrker som er medlemmer av de Forente Stater.”

Ved en eventuell krise, forstår vi at FN kan ha en voldsom militærmakt, da de kan kalle inn hærstyrker fra alle medlemslandene. Ikke noe land i verden kan stå seg imot en slik hærstyrke.

FN har organisert en historisk bevegelse, som er en del av den Nye Verdens Orden. En global revolusjon har startet!

Krig planlegges og skapes. Krig er samlende, det har en sett t i forbindelse med andre store konflikter i verden.

Når konflikten er oppstått, ser vi at USA, sammen med FN, NATO og/eller VestUnionen bryter inn for å lage «fred», og de får «fred» på sine premisser. De får enkeltnasjonene til å bli lydig.

arctica86
arctica86
Abonnent
12 år siden

Skriv illuminati bakfram etterfulgt av .com og se hva du kommer til :s Altså http://www.itanimulli.com

ola
ola
Abonnent
Svar til  arctica86
12 år siden

ja, det var jo litt av et sted å havne, hvorfor havner man der tro? NSA ja.. hmmmm

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

Hiding in plain view er jo en strategi.

Ursus
Ursus
Abonnent
Svar til  arctica86
12 år siden

Dreier seg nok om en simpel ‘url redirecting’. Hvem som helst kan gjøre slikt.

Se også:

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread526691/pg1

Uffda
Uffda
Abonnent
12 år siden

U.S. General Wesley Clark (Ret.), explains that the Bush Administration planned to take out 7 countries in 5 years: Iraq, Syria, Lebanon, Libya, Somalia, Sudan, Iran (2007 upto 2012)

Ikke lett å debunke en 4 stjerners general som snakker i klartekst…

http://www.youtube.com/watch?v=bX7hMj2NKTc

http://securingamerica.com/node/692

« Forrige artikkel

Japan truet med jordskjelv av NWO

Neste artikkel »

Rothschilds Reuters hoax i Libya-dekningen

108
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x