1996 Abu Salim Prison Massacre
1996 Abu Salim Prison Massacre

Rothschilds Reuters hoax i Libya-dekningen

11.1K visninger
4 minutter lesetid
189

Baron Rothschild (Storbritania eller den franske familiegren?) eier nyhetsbyrået REUTERS. Rothschilds Reuters ble nylig tatt med buksa grundig nede i sin Libya-dekning. Disse byråer definerer hva ALLE mainstream medier skal skrive om, og som dermed former den offentlige opinionen. Journalistene i avisene trenger bare å kunne CTR-C og CTR-V på tastaturet.

Baron Rothschild kalles også Konge av Israel, siden han finansierte Teodor Herzl, sionismens far, finansierte de første bosettinger og det var han som fikk den britiske kolonimakts løfte om at jødene skulle få Israel etter andre verdenskrig som sitt hjemland i avtalen med den britiske utenriksminister Artur Balfour; Balfour-erklæringen, som belønning for at den internasjonale sionismens folk hjalp de allierte å vinne andre verdenskrig.

Baron Rothschild har også finansiert bygningene som huser Israelsk Høyesterett og Knesset (parlamentet). Israel er en personeid stat,  med makt og evne og ikke minst vilje til å bedrive statsterror, som gjør som de vil, FN-resolusjoner eller ikke. De har vel ca. 77 FN-konvensjoner mot seg som de aldri har brydd seg om. Konsekvenser? Ingen konsekvenser. Ingen bombefly. Ingen FN-styrker som skal sikre den internasjonale fred. Ingen media opphaussing om at FN må overta Israel og gjøre dem sivilisert. Ingenting om Somalia, ingenting om Rwanda ??????

På grunn av at Israel har 250-800 atom-stridshoder i sin eie, så er det ingen som tør si imot dem, fordi de har truet med å benytte The Samson-Option mot Europa om noen prøver. Ren statsterror etter modell av Irgun, med sine terroraksjoner som staten Israel ble stiftet utav etter bombingen av King David Hotel i 1946. Var Hitler en Rothschild?, og en hemmelig agent for Rothschild familien, spør David Icke. Bilderberg. En av stifterne var nazisten Prince Bernhard av Nederland. Adel, monarki og økonomi i fellesskap, – skaper sitt fellesskap.

Den nazistiske Bilderberg gruppen er ikke rapportert om hos REUTERS.
Evelyn de Rothschild teller sine penger og sitt gull. Her havnet nok det norske gull som Bilderberger Gjedrem gav bort til sine venner også.

Helt fra formuens byggmester og forfar Mayer Amschel Rothschild tjente sine første deutchmark, pund sterling og dollar på å finansiere begge sider i en krig og profittere på begge uansett hvem som vant, har dette vært Rothschild-familiens varemerke. De forlater aldri sin suksessfulle forretningsmodell.

Media skaper opinionen, og skriver hva deres herrer forteller dem å skrive. Gamle bilder og film brukes til å rettferdiggjøre nåtidens kriger, overgrep og intervensjon i ethvert lands indre anliggender.

Den fredsbevarende organisasjon FN har blitt aggressoren >>>>>>>>>>>>>>>>>  Rockefeller og Rothschild koser seg hele veien til banken, for de kontrollerer denne organisasjon og alle dens politiske aktører.

FORBUD MOT Å BLANDE SEG I LANDS INDRE ANLIGGENDER:
Article 2.7: Nothing contained in the present Charter shall authorize the United Nations to intervene in matters which are essentially within the domestic jurisdiction of any state or shall require the Members to submit such matters to settlement under the present Charter; but this principle shall not prejudice the application of enforcement measures under Chapter Vll.
http://www.un.org/en/documents/charter/chapter1.shtml

Chapter VII deals with threats to international peace.
http://www.un.org/en/documents/charter/chapter7.shtml

Har Gadaffi truet den INTERNASJONALE FRED ? Eller bare den nasjonale?

Might is right!

REUTERS bløff

Et godt eksempel på hvordan dette gjøres for å bygge opinionen mot Libya, fant vi på truthfrequencynews.com :

“Som vi har sett i konflikten i Libya spiller den seg ut akkurat som krigen i Irak, og er like ivrig med sine triks og taktikker, begynte vi å undersøke bilder, videoer og andre bevis for å føre oss til den konklusjon at hele dette mediashowet er et CIA-støttet kupp. Vi mener det er faktisk veldig lite konflikt (hvis noen) bortsett fra de falske flaggene foreviget av CIA/MI6/MOSSAD i en FN-overtakelse av regionen. Med tanke på internett blackout for å deaktivere folks evne til å kommunisere, Russia Today’s sine intervjuer med folk i Libya, og det store orakelet John McCain’s profeti at Gaddafi vil bombe sine egne oljerinstallasjoner, begynte et bilde å tre klarere frem [akkurat som beskyldningene var i Irak].

Det første store røde flagg var et bilde av Reuters fotojournalist Asmaa Waguih med bildeteksten:

“demonstrantene ser på bilder av demonstrantene som ble drept i løpet av de siste dagene under opprøret mot Libyas leder Muammar Gaddafi i byen Benghazi, Libya 23. februar 2011.”

Dette bildet er lagt ut på flere blogger over hele internett med bildeteksten og kredit til Reuters. Ved første øyekast ser bildet overbevisende ut, men ser på det mer enn ett sekund, peker en stor feil seg ut. Datoen, 06/29/1996 med tallet 1200 er trykt rett ved siden av. Hvis dette er et bilde av “en demonstrant ser på bilder av andre demonstranter som ble drept i løpet de siste dagene”, så hva betyr den datoen?

KLIKK HER FOR BILDET I FULL STØRRELSE

Den 29. juni 1996, var det en massakre på Abu Salim (også stavet Abu Slim) Fengselet og familiene har krevd rettferdighet. Bildet er fra et minnesmøte til minne om ofrene og IKKE som bildeteksten hevder.

MER INFORMASJON: Protesten fant angivelig sted i februar 2011. Et klarere bilde av denne “bildeveggen” finnes på Wikipedia. Vi forstår wikipedia er ikke en 100% pålitelig kilde til informasjon, men bildet kan gjøre at vi ser banneret mye mer tydelig. Klikk her.

Imidlertid har protester skjedd mange ganger i fortiden for nøyaktig samme årsak. Det er ikke godt å si NÅR disse bildene fant sted, men poenget er å finne ut HVA bildene viser, ikke NÅR bildene fant sted.

Libya er for tiden under fullstendig internett blackout og folk er ute av stand til å snakke ut om forholdene der. Imidlertid er én ting klart: Gaddafi var klar til å ta olje rettigheter bort fra de store oljeselskapene [i.e. Rockefellers EXxon & Standard Oil] og gir overskuddet til sitt folk [samt å trade oljen i annet enn dollar, som i Saddam Husseins tilfelle]. Gratis helsetjenester for personer fra oljeinntektene?? Vel Mr. Gaddafi, det kan vi ikke ha, kan vi?! Hvordan våger du prøver å gi folk rikdommen av sine egne nasjonale ressurser. Spør Hugo Chavez, vil vi ikke ha noe av det der, Mister! Eller kanskje det er bare et spørsmål om George Carlin’s Foreign Policy i verk?”

http://truthfrequencynews.com/?p=451

Artikelen fortsetter undersøkelsene og beviser hvordan Rothschilds REUTERS nyhetsbyrå bruker et bilde fra 1996, til å begrunne en FN-ledet angrepskrig mot Libya i 2011, et FN som er kontrollert av samme Rothschild som eier REUTERS samt David Rockefeller, Trilaterale Commission og dens medlemmer, for deres felles agenda – uinnskrenket makt og profitt.

http://www.youtube.com/watch?v=gnK8_KJcmWg

Det 4de Riket – part 2

Les :

FN: Illuminatets verdensregjering etablert

 

Note til nett-trollene:

De som ikke har forstått dette til nå, så speilvender Nyhetsspeilet mainstream nyhetene, fordi vi vet av erfaring at de alltid lyver for å tjene sine eieres og politisk vedtatte skjulte agendaer.

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

189 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Weekend at the Benghazi’s, Barack Obama & Hillary Clinton http://postimg.org/image/ub6e0dy5x/ In facebook http://tinyurl.com/cdpjdrz

Google { benghazi site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=benghazi+site%3Aabeldanger.net }

Abel Danger radio show, Wed May 8, 2013 2:00pm — 5:00pm EDT http://new.livestream.com/accounts/1990801/events/2087170 * Abel Danger http://abeldanger.net/ * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Royal Sheeple and the Masonic Pilgrimage + ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/03/er-det-norske-kongehus-rothschilds/comment-page-3/#comment-98448

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Hugo Chávez hints at US cancer plot http://www.whale.to/c/hugo.html * BREAKING NEWS: Venezuelan president Hugo Chavez dies after developing ‘severe infection’ during battle with cancer http://www.dailymail.co.uk/news/article-2288704/Hugo-Chavez-dead-Venezuelan-president-Hugo-Chavez-dies-severe-infection-battle-cancer.html

“Dagbabbelet.no mandag 4. mars 2013, sitat: AL-QAIDA varsler blodig hevn, – DREPT: Mokthar Belmokthar, side 6 og 7 ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/08/kongeriket-norge-fritt-%E2%80%93-selvstendig-%E2%80%93-folkestyrt-eller/comment-page-11/#comment-95895

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

– Amerikanske spesialstyrker var involvert i drapet på Kadhafi
Putin knytter USA til drapet på Kadhafi.
http://www.dagbladet.no/2011/12/15/nyheter/politikk/kadhafi/utenriks/vladimir_putin/19430402/

Det stemmer helt sikkert.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Drapet på Kadhafi kan være en krigsforbrytelse
Alvorlige mistanker om krigsforbrytelser, sier Den internasjonale krigsforbryterdomstol.
http://www.dagbladet.no/2011/12/16/nyheter/utenriks/libya/muammar_kadhafi/icc/19439052/

jokko
Abonnent
12 år siden

….og her sitter de da.kommentatorer,forskere,profesorer,politikkere å forstår seg i hel på det hele,uten å forstå/komentere eller mene noe som helst,for om du ikke leter så har du jo oppskriften i hode,for den har du jo lært….

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  jokko
12 år siden

….og her sitter de da.kommentatorer,forskere,profesorer,politikkere å forstår seg i hel på det hele,uten å forstå/komentere eller mene noe som helst,for om du ikke leter så har du jo oppskriften i hode,for den har du jo lært….

sier jokko.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Nå er det kommet to sprikende meldinger om at Gaddafi er tatt, en der han er funnet i en hule, og en annen der han er tatt i en kolonne med biler av Nato styrker, nå jobber Nato hardt for å sikre seg seieren av å ha tatt Gaddafi.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Nå hevdes det at han er drept i angrepet.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Så rart at meldingene er så forskjellige, i trafikken eller i en hule? NATO vil være folkets helt og lager skuespill.
Men han er sikkert drept, bare av noen andre?

nastravi
nastravi
Anonym
Svar til  gudfrid
12 år siden

Nei dette er IKKE rart. Det er en uoversiktlig situasjon og det er derfor NATURLIG at det kommer forskjellige, ubekreftede meldinger som etterhvert blir korrigert.

At dere i det heletatt synes det er RART, forteller litt mer om dere. Ærlig talt

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Droner er fjernstyrte og ubemannede krigsfly, som utfører skarpe oppdrag langt fra der pilotene sitter.

I Libya utførte amerikanske droner 92 angrep i den FN-støttede aksjonen for å hindre overgrep mot sivile i det nord-afrikanske landet.

Fra Nevada utfører piloter bombeoppdrag i land som Afghanistan, Irak, Pakistan og Nord-Afrika.

– Det har aldri vært fare for at vi skulle miste kontrollen over dronene.
http://www.dagbladet.no/2011/10/08/nyheter/virus/usa/18506805/

La oss for all del håpe at ingen “terrorister” klarer å ta kontrollen over slike droner å for eksempel fly de inn i høye skyskrapere.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Vestlige regjeringer og internasjonale selskaper bruker etterretningsagenter og private sikkerhetsselskap for å få fjernet hemmelige dokumenter.

Ifølge The Times skal private sikkerhetsselskaper også ha blitt sendt til oljefelt i Sør-Libya, som ikke ennå har blitt sikret av overgangsrådets styrker, for å ødelegge dokumenter i kontorene til vestlige oljeselskaper.
http://www.dagbladet.no/2011/10/06/nyheter/utenriks/libya/18489273/

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

– Nato verre enn Sovjet i Afghanistan.

Carsten Jensen mener krigen er innhyllet i en tåke av løgner.
– Russerne gjorde mer for utviklingen i Afghanistan enn det vestlige land har gjort,…..

Journalister fikk også gjennomgå for blindt å godta de militæres virkelighetsbeskrivelse, og Jensen gikk hardt ut mot forestillingen om at Taliban er «besatt av morderiske impulser» og at de derfor «må drepes før de dreper oss».
http://www.abcnyheter.no/nyheter/kultur/111002/–-nato-verre-enn-sovjet-i-afghanistan

Bolla
Bolla
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Interessant artikkel, våre kjære folkevalgte og media klarer ikke skjule sannheten lenger. Håper jeg.

Merkelig nok har vesten flommet over av heroin etter de gode kreftene inntok Afghanistan…
Og destabilisering av området er vel også en viktig årsak, på samme vis som krigen mot Libya er det.
I Afghanistan er det narkotikaen som er gull verdt, i Libya er det olje.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Programmet dokumenterte Muammar Kadhafis bånd til IRA, og hevdet de hadde eksklusive bilder fra IRA.

I virkeligheten var dokumentasjonen av det Kadhafi-relaterte angrepet hentet fra et dataspill – Arma II – produsert av det tsjekkiske spillselskapet Bohema Interactive, og utgitt i 2009.
http://www.dagbladet.no/2011/09/28/nyheter/itv/tv_og_medier/utenriks/ira/18330092/

Verden vil til digrader bedras!

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

– Kadhafis hemmelige våpen funnet
Overgangsrådet mener de nå har kontroll over Kadhafis ulovlige våpenlagre.
http://www.dagbladet.no/2011/09/24/nyheter/libya/muammar_kadhafi/18283143/

Ja da får vi vel se bevisene snart da vil jeg håpe, eller kanskje ikke?

ola
ola
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

ja, de må bare brenne kvitteringene og skrape vekk “Made In “et natoland” ” merket først.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Landene som deltok i NATO-operasjonen mot Libyas Muammar Gaddafi, vil bli prioritert når det gjelder framtidige oljeavtaler, sier lederen for Det libyske overgangsrådet.
http://e24.no/olje-og-raavarer/vesten-faar-betalt-for-innsatsen-i-libya/20099791

Næææmen, dette kom høyst overraskende på meg!

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

…og lederen for det libyske overgangsrådet vil bli prioritert av landene som deltok i NATO-operasjonen. Tror han slipper å ha økonomiske bekymriinger den nærmeste fremtiden.

Den ene hånden vasker den andre og I scratch your back, you scratch mine.

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Norge innynder seg vel med Nato slik at de kan regne med hjelp når russerne kommer?
Men det er ikke en selvfølge at Norge får hjelp av Nato. Grunnen ligger i det enkle faktum at russerne kan selge gassen på den norske sokkel til en brøkdel av prisen av det Norge kan. dessuten er russerne i stand til å bygge gigantiske gassrør over enorme avstander. Har hørt at de planlegger gassrør gjennom Sibir og videre til det amerikanske kontinent.
Ja, hva betyr vel noen finner her nord i et område som er rikt på ressurser hvis USA kan spare og tjene noen tusen milliarder i året?
Russland tar nordnorge= USA kommer ut av gjeldskrisen og blir på ny ledende i verdensøkonomien.
det er mange indisier på at russerne kommer snart. De hadde nylig en himevernsøvelse her som gikk ut på at russerne angrep. i tillegg er det en del andre ting som tyder på en snarlig invasjon.
Det norske forsvar består stort sett bare av noen få korps som er flinke til å spille instrumenter og kanskje etterfulgt av duskedamer : )

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Dokumenter funnet i Tripoli viser at både britisk og amerikansk etterretning hadde et samarbeid med Muammar Gaddafis regime i Libya, ifølge aviser i de to landene.
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/midtosten/britisk-og-amerikansk-etterretning-samarbeidet-med-gaddafiregimet-3574679.html

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

US and UK spy agencies built close ties with their Libyan counterparts during the so-called War on Terror, according to documents discovered at the office of Col Gaddafi’s former spy chief.

UK officials were apparently keen for Tony Blair to meet Col Gaddafi in a tent

“I don’t know why the English are fascinated by tents. The plain fact is the journalists would love it.”

In another memo, also seen by the Independent, UK intelligence appeared to give Tripoli details of a Libyan dissident who had been freed from jail in Britain.

UK Foreign Secretary William Hague played down the revelations, telling Sky News that they “relate to a period under the previous government so I have no knowledge of those, of what was happening behind the scenes at that time”.

Mr Blair and US President George W Bush lobbied hard to bring Col Gaddafi out of international isolation in the years after the 9/11 attacks, as Libya moved to normalise relations with former enemies in the West.
http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-14774533

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Hemmelige Gaddafi- møter vekker harme,

– Disse nye møtene mellom Blair og Gaddafi er hårreisende, og detaljer rundt hva som ble diskutert bør offentliggjøres. Jeg er overrasket over at Tony Blair fortsatte å ha slike møter etter at han var ferdig som statsminister, sier Pam Dix, som mistet broren sin i bombeangrepet, til The Sunday Telegraph.

Tony Blair skal ha vært på to private besøk til Muammar al-Gaddafi i forbindelse med løslatelsen av Lockerbie-bomberen i 2009.

Blair har tidligere nektet for at han var involvert i Magrahis løslatelse i 2009. Han har sagt at dette var en avgjørelse som ble tatt av skotske myndigheter alene.I går innrømmet imidlertid en talsmann at Megrahi ble løslatt etter forespørsel fra Gaddafi.

Brevene og epostene som er sendt mellom Blairs kontor, den britiske ambassadøren til Tripoli og den libyske ambassadøren til London, fører til bekymring over mulige interessekonflikter når det gjelder Blairs ulike roller som fredsutsending til Midtøsten, venn og forretningskonsulent.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7797748

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Hitstorien er jo ganske pussig. Nå har NATO bombet i et halvt år og disse såkalte opprørerne har “kjempet mot Gaddhaffi” omtrent like lenge. Men fremdeles har man ikke klart å ta Gaddhaffi. Ja, man vet ikke engang hvor han er.

Stopp og tenk litt: om NATO/motstanderne av Gaddhaffi virkelig hadde som mål å ta Gaddhaffi og var villige til å bruke så utrolig mye energi på saken – hvorfor er han fremdeles på frifot? Det minner jo litt om gulf-krigene der man brukte veldig mye energi på å bombe Irak, men drøyde i årevis før man faktisk tok Saddam Hussein.

Mitt poeng: Om gutta boys virkelig var ute etter å finne Gaddhaffi og sette en kule i han/få tak i han og få han inn i en rettssal hadde de klart dette for lenge siden. Jeg tror deres mål var dette:

1. Ødelegge infrastrukturen
2. Skape kaos og sette folk opp mot hverandre
3. Konfiskere store verdier i prosessen
4. Lage et problem som vestmaktene “må hjelpe til” å løse. (=Installere et regime de liker bedre.)

Å faktisk ta Gaddhaffi er kun en formalitet som det egentlig ikke haster med. Litt som med Saddam i Irak og Bin Laden i Al Queidastan.

I media legger vi også merke til at selve grunnen til angrepet på Libya og “opprøret” allerede er glemt. Var det noe med at Gaddhaffi bombet sine egne landsmenn? Ble dette noengang bevist? Hva er forresten tallet på omkomne nå? Hva sier media om den saken? Og er det ikke snodig at hver eneste uttalelse fra Libyere i massemedia støtter NATO-angrepene og de såkalte opprørerne? Minner igjen om Irak.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Saif said: “I am here to disperse the rumours …

“This is a war of technology and electronics to cause chaos and terror in Libya. They also brought in armed gangs by sea and by road.”

He was referring to a text message sent to mobile phone subscribers in Tripoli on Monday congratulating them on the fall of Muammar Gaddafi.

Saif also said that Tripoli was under government control and that he did not care about an arrest warrant issued by the International Criminal Court in The Hague seeking him and his father for crimes against humanity.

When asked if his father was safe and well in Tripoli, Saif told a journalist: “Of course.”

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Gaddafis sønn ikke drept allikevel:
http://www.youtube.com/watch?v=WMD6HcDzBrg
kl. 03:21 Opptredenen til Kadhafis sønn, Saif al-Islam, i natt, viser at opplysninger fra opprørerne ikke stemmer. De har hele tida hevdet at han har vært arrestert. Dette får flere til å stille spørsmålstegn også andre opplysninger oppprørslederne kommer med.

Hvor dum går det an å bli? :D

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

– Kadhafi-tilhengerne vil ikke glemme at Nato sørget for opprørernes seier
Undergraver opprørernes legitimitet, mener NUPI-forsker
http://www.dagbladet.no/2011/08/22/nyheter/utenriks/libya/muammar_kadhafi/17782790/

Når skal NATO rykke inn i england å hjelpe opprørerne der?

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

I samme artikkel:
“…spesialsoldater skal ha vært inne og hjulpet”

“- Det er fullt mulig for libyerne å skape en historie om at dette gjorde de på egen hånd.”

Ligner litt på en annen aktuell sak…

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Regjeringen tillot salg av forsvarsmateriell til Muammar al-Gaddafis regime bare måneder før krigen brøt ut i Libya i fjor. Utstyret kan bli brukt mot norske piloter.

Selv om Norge lenge har nektet forsvarsindustrien å selge til Libya, fikk Gaddafis regime kjøpe lysforsterkere og programvare for en million kroner fra Norge i fjor.
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/norge-solgte-forsvarsmateriell-til-gaddafi-3518133.html

Mottoet runger fortsatt for eliten!
Så lenge det er profitt en kan sitte igjen med i siste instans så er det`det samme hvem som bøter med livet.

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Lurt trill rundt av falsk Syria-video.

Granskingen av det som skjedde, er gjort av det australske nettstedet Media Watch og viser hvor lett det er å få tv-stasjoner, nettsteder og aviser til å offentliggjøre videoklipp og bilder som framstår som autentiske, men som viser seg å være falske.
http://www.dagbladet.no/2011/05/25/nyheter/utenriks/syria/media/politikk/16658201/

« Forrige artikkel

FN – Illuminatets verdensregjering etablert

Neste artikkel »

Den humanistiske skeptiker-messias på Norgesbesøk

189
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x