1996 Abu Salim Prison Massacre
1996 Abu Salim Prison Massacre

Rothschilds Reuters hoax i Libya-dekningen

11.1K visninger
4 minutter lesetid
189

Baron Rothschild (Storbritania eller den franske familiegren?) eier nyhetsbyrået REUTERS. Rothschilds Reuters ble nylig tatt med buksa grundig nede i sin Libya-dekning. Disse byråer definerer hva ALLE mainstream medier skal skrive om, og som dermed former den offentlige opinionen. Journalistene i avisene trenger bare å kunne CTR-C og CTR-V på tastaturet.

Baron Rothschild kalles også Konge av Israel, siden han finansierte Teodor Herzl, sionismens far, finansierte de første bosettinger og det var han som fikk den britiske kolonimakts løfte om at jødene skulle få Israel etter andre verdenskrig som sitt hjemland i avtalen med den britiske utenriksminister Artur Balfour; Balfour-erklæringen, som belønning for at den internasjonale sionismens folk hjalp de allierte å vinne andre verdenskrig.

Baron Rothschild har også finansiert bygningene som huser Israelsk Høyesterett og Knesset (parlamentet). Israel er en personeid stat,  med makt og evne og ikke minst vilje til å bedrive statsterror, som gjør som de vil, FN-resolusjoner eller ikke. De har vel ca. 77 FN-konvensjoner mot seg som de aldri har brydd seg om. Konsekvenser? Ingen konsekvenser. Ingen bombefly. Ingen FN-styrker som skal sikre den internasjonale fred. Ingen media opphaussing om at FN må overta Israel og gjøre dem sivilisert. Ingenting om Somalia, ingenting om Rwanda ??????

På grunn av at Israel har 250-800 atom-stridshoder i sin eie, så er det ingen som tør si imot dem, fordi de har truet med å benytte The Samson-Option mot Europa om noen prøver. Ren statsterror etter modell av Irgun, med sine terroraksjoner som staten Israel ble stiftet utav etter bombingen av King David Hotel i 1946. Var Hitler en Rothschild?, og en hemmelig agent for Rothschild familien, spør David Icke. Bilderberg. En av stifterne var nazisten Prince Bernhard av Nederland. Adel, monarki og økonomi i fellesskap, – skaper sitt fellesskap.

Den nazistiske Bilderberg gruppen er ikke rapportert om hos REUTERS.
Evelyn de Rothschild teller sine penger og sitt gull. Her havnet nok det norske gull som Bilderberger Gjedrem gav bort til sine venner også.

Helt fra formuens byggmester og forfar Mayer Amschel Rothschild tjente sine første deutchmark, pund sterling og dollar på å finansiere begge sider i en krig og profittere på begge uansett hvem som vant, har dette vært Rothschild-familiens varemerke. De forlater aldri sin suksessfulle forretningsmodell.

Media skaper opinionen, og skriver hva deres herrer forteller dem å skrive. Gamle bilder og film brukes til å rettferdiggjøre nåtidens kriger, overgrep og intervensjon i ethvert lands indre anliggender.

Den fredsbevarende organisasjon FN har blitt aggressoren >>>>>>>>>>>>>>>>>  Rockefeller og Rothschild koser seg hele veien til banken, for de kontrollerer denne organisasjon og alle dens politiske aktører.

FORBUD MOT Å BLANDE SEG I LANDS INDRE ANLIGGENDER:
Article 2.7: Nothing contained in the present Charter shall authorize the United Nations to intervene in matters which are essentially within the domestic jurisdiction of any state or shall require the Members to submit such matters to settlement under the present Charter; but this principle shall not prejudice the application of enforcement measures under Chapter Vll.
http://www.un.org/en/documents/charter/chapter1.shtml

Chapter VII deals with threats to international peace.
http://www.un.org/en/documents/charter/chapter7.shtml

Har Gadaffi truet den INTERNASJONALE FRED ? Eller bare den nasjonale?

Might is right!

REUTERS bløff

Et godt eksempel på hvordan dette gjøres for å bygge opinionen mot Libya, fant vi på truthfrequencynews.com :

«Som vi har sett i konflikten i Libya spiller den seg ut akkurat som krigen i Irak, og er like ivrig med sine triks og taktikker, begynte vi å undersøke bilder, videoer og andre bevis for å føre oss til den konklusjon at hele dette mediashowet er et CIA-støttet kupp. Vi mener det er faktisk veldig lite konflikt (hvis noen) bortsett fra de falske flaggene foreviget av CIA/MI6/MOSSAD i en FN-overtakelse av regionen. Med tanke på internett blackout for å deaktivere folks evne til å kommunisere, Russia Today’s sine intervjuer med folk i Libya, og det store orakelet John McCain’s profeti at Gaddafi vil bombe sine egne oljerinstallasjoner, begynte et bilde å tre klarere frem [akkurat som beskyldningene var i Irak].

Det første store røde flagg var et bilde av Reuters fotojournalist Asmaa Waguih med bildeteksten:

«demonstrantene ser på bilder av demonstrantene som ble drept i løpet av de siste dagene under opprøret mot Libyas leder Muammar Gaddafi i byen Benghazi, Libya 23. februar 2011.»

Dette bildet er lagt ut på flere blogger over hele internett med bildeteksten og kredit til Reuters. Ved første øyekast ser bildet overbevisende ut, men ser på det mer enn ett sekund, peker en stor feil seg ut. Datoen, 06/29/1996 med tallet 1200 er trykt rett ved siden av. Hvis dette er et bilde av «en demonstrant ser på bilder av andre demonstranter som ble drept i løpet de siste dagene», så hva betyr den datoen?

KLIKK HER FOR BILDET I FULL STØRRELSE

Den 29. juni 1996, var det en massakre på Abu Salim (også stavet Abu Slim) Fengselet og familiene har krevd rettferdighet. Bildet er fra et minnesmøte til minne om ofrene og IKKE som bildeteksten hevder.

MER INFORMASJON: Protesten fant angivelig sted i februar 2011. Et klarere bilde av denne «bildeveggen» finnes på Wikipedia. Vi forstår wikipedia er ikke en 100% pålitelig kilde til informasjon, men bildet kan gjøre at vi ser banneret mye mer tydelig. Klikk her.

Imidlertid har protester skjedd mange ganger i fortiden for nøyaktig samme årsak. Det er ikke godt å si NÅR disse bildene fant sted, men poenget er å finne ut HVA bildene viser, ikke NÅR bildene fant sted.

Libya er for tiden under fullstendig internett blackout og folk er ute av stand til å snakke ut om forholdene der. Imidlertid er én ting klart: Gaddafi var klar til å ta olje rettigheter bort fra de store oljeselskapene [i.e. Rockefellers EXxon & Standard Oil] og gir overskuddet til sitt folk [samt å trade oljen i annet enn dollar, som i Saddam Husseins tilfelle]. Gratis helsetjenester for personer fra oljeinntektene?? Vel Mr. Gaddafi, det kan vi ikke ha, kan vi?! Hvordan våger du prøver å gi folk rikdommen av sine egne nasjonale ressurser. Spør Hugo Chavez, vil vi ikke ha noe av det der, Mister! Eller kanskje det er bare et spørsmål om George Carlin’s Foreign Policy i verk?»

http://truthfrequencynews.com/?p=451

Artikelen fortsetter undersøkelsene og beviser hvordan Rothschilds REUTERS nyhetsbyrå bruker et bilde fra 1996, til å begrunne en FN-ledet angrepskrig mot Libya i 2011, et FN som er kontrollert av samme Rothschild som eier REUTERS samt David Rockefeller, Trilaterale Commission og dens medlemmer, for deres felles agenda – uinnskrenket makt og profitt.

http://www.youtube.com/watch?v=gnK8_KJcmWg

Det 4de Riket – part 2

Les :

FN: Illuminatets verdensregjering etablert

 

Note til nett-trollene:

De som ikke har forstått dette til nå, så speilvender Nyhetsspeilet mainstream nyhetene, fordi vi vet av erfaring at de alltid lyver for å tjene sine eieres og politisk vedtatte skjulte agendaer.

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

189 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Najam Samiuddin
Abonnent
12 år siden

HØR Baron Rothschild hva Koranen sier til DEG, lytt ISRAEL hva som skal bli din skjebne og straff å brenne for evig i evig ild:

2:60: And [recall] when Moses prayed for water for his people, so We said, «Strike with your staff the stone.» And there gushed forth from it twelve springs, and every people knew its watering place. «Eat and drink from the provision of Allah , and do not commit abuse on the earth, spreading corruption.»

2:62: Indeed, those who believed and those who were Jews or Christians or Sabeans [before Prophet Muhammad] – those [among them] who believed in Allah and the Last Day and did righteousness – will have their reward with their Lord, and no fear will there be concerning them, nor will they grieve.

2:63 :And [recall] when We took your covenant, [O Children of Israel, to abide by the Torah] and We raised over you the mount, [saying], «Take what We have given you with determination and remember what is in it that perhaps you may become righteous.»

2:64: Then you turned away after that. And if not for the favor of Allah upon you and His mercy, you would have been among the losers.

2:74: Then your hearts became hardened after that, being like stones or even harder. For indeed, there are stones from which rivers burst forth, and there are some of them that split open and water comes out, and there are some of them that fall down for fear of Allah . And Allah is not unaware of what you do.

2:79: So woe to those who write the «scripture» with their own hands, then say, «This is from Allah ,» in order to exchange it for a small price. Woe to them for what their hands have written and woe to them for what they earn.

2:81 : Yes, whoever earns evil and his sin has encompassed him – those are the companions of the Fire; they will abide therein eternally.

2:82 : But they who believe and do righteous deeds – those are the companions of Paradise; they will abide therein eternally.

http://quran.com/2

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Najam Samiuddin
12 år siden

lol

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Najam Samiuddin
12 år siden

Jeg må bare spørre, når ga en religion sist fred i verden ?

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  MortenB
12 år siden

«re-ligion» betyr gjenskapelse av forsamlinger/ kollektiver [liga] basert på doktriner.
Den som skaper/ forfalsker doktriner, har kontroll over hjernevaskete masser.
De bruker hekseri for kodering/ zombiering av masser gjennom «hellige» skrifter.
Kun få gamle sjeler forstår hva egentlig betyr ordene, de fleste er zombier.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Najam Samiuddin
12 år siden

Slik jeg ser Kristendommen og Islam er de basert på to personer som har mye til felles. jeg sammenligner Jmmanuel (Jesus) og Muhammed slik :
1. Begge hadde forbindelser til Pleiadene (+ flere utenomjordiske)
2. Begge snakket om sannheten, skaperverket og skaperlovene og ikke en religion.
3. Begge ble forstått kun av en (svært) liten del av befolkingen
4. Begge ble ekstremt forvrengt og utnyttet av mørke krefter etter sin død.

Så om vi ser på Bibelen (nye testmentet) og Koranen så er det ikke lett å se at begge sa nøyaktig de samme tingene og årsaken er åpenbar, punkt 4. Ønske om makt over andre er motivet, og konsekvensen av det er karmisk gjeld på, som en dag må betales tilbake, garantert.

En mann med åpenbar agenda
Abonnent
12 år siden

Gaddafis vei har vært lang, veldig lang. Først var han ute i kulden, særlig etter Lockerbie-saken, med boikott av USA og Storbrittannia. Ved å smøre alle de STORE ble boikotten avsluttet og et samarbeid om olje og våpen innledet. De store fikk sin del av oljen mot at Gaddafi fikk anerkjennelse og kjøpe våpen. Boikotten ble opphevet og Libya tatt opp i selveste FN.

Men nå vil tydeligvis de store ha mer av oljepengene. De er villig til å ofre sin venn Gadaffi mot oljepenger. Hvorfor gadd de ikke å bry seg med Algerie og Tunisia? Nothing to gain. No oil.

Merk dere at Libya er med Gog i en av de siste krigene mot Israel:
(Put er Libya)

Herrens ord kom til meg, og det lød så: Menneske, vend deg mot Gog i Magog-landet, storfyrsten over Mesjek og Tubal. Tal profetord mot ham:

Så sier Herren Gud: Se, jeg kommer imot deg, Gog, storfyrste over Mesjek og Tubal. Jeg fører deg omkring, og jeg setter kroker i kjevene dine. Så lar jeg deg dra ut med hele din hær, med hester og ryttere, alle sammen i prektige klær, en veldig flokk med store og små skjold, og alle væpnet med sverd. Folk fra Persia, Nubia og Put er med dem; alle sammen har skjold og hjelm. Gomer og alle hans fylkinger, Togarma-folket lengst i nord og alle deres fylkinger, mange folk er med deg.

Rust deg og gjør deg klar, du og alle dine skarer som er samlet hos deg. Du skal vokte dem. Når lang tid er gått, skal du kalles til tjeneste. Og når årene er omme, skal du komme til et land som er bygd opp igjen etter krig og herjing, og hvor folket er ført sammen fra mange folkeslag til Israels fjell, som lenge lå øde. De ble hentet hjem fra folkene, og nå bor de alle trygt. Dit skal du dra opp. Du skal komme som et uvær og dekke landet som en sky, du og alle dine fylkinger og mange folk med deg.

Profeten Ezekiel kapittel 38

En mann med åpenbar agenda
Abonnent
12 år siden

Om noen er i tvil: FN er styrt av ILLUMINATET. Der vil den siste Antikrist stå fram som diktator, men egen FN hær. Verden blir delt opp i 10 deler: USA+Canada, EU, African Union kalt AU, Sør Amerikansk Union, Australia, Kina, Russland, India+Pakistan, Indonesia, Japan.

Hvor mange av disse har allerede den fem-takkede stjernen i sitt flagg?

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
12 år siden

Jeg tok de 10 regionene etter hukommelsen. Det ble litt feil.
Her har du de etter en dot EU side:

http://ec.europa.eu/world/where/index_en.htm

North America
Central America and Caribbean
South America
Western Europe
Eastern Europe and Central Asia
Mediterranean and Middle-East
Africa
North-East and South Asia
South-East Asia
Australia and Pacific

Hermis
Hermis
Abonnent
12 år siden

Da er altså Norge med i en angrepskrig – igjen. NATO/FN, en ren angrepspakt nå??

http://www.abcnyheter.no/nyheter/110319/sarkozy-%E2%80%93-alliansen-vil-stoppe-gaddafi

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Hermis
12 år siden

Så lenge, inntil større deler av verden ser gjennom farsen til slutt, folk i verden tror det er fredsbevarende styrker så jobber de under det` dekknavnet Hermis.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Hermis
12 år siden

Norge er i en angrepskrig («norske jagerfly om kort tid vil dra til Libya for å bombe et suverent land» ifølge din link) fordi sauemasser gir blaffen.
NATO/hore FN ble skapt som angrepspakt i utgangspunktet.
USA-Frankrike-England-Danmark-Norge er åtseetere som ønsker å forsyne seg av Libyas blod og olje.
Sauemasser i ovennevnte land VET UTMERKET GODT at dette er et overgrep som vil tillate dem å ete-drite-knulle-feste en stund til før de havner i helvete.
Bide` (klosett for intimvask, han fra USA) avtalte nylig med fascist [jude]Putin at oljepriser skal holdes høye i minst ett år for å få rusland til å holde kjeft i angreps-spørsmålet. Det var også kompensasjon for å holde kjeft om bruk av klimavåpen (HAARP) til brenning av avlinger i sommer`2010 og kommende sommer.
Sannsynligvis, var det samme argumentet nok for å få hunn G.FareMø til å skrive under drapsoppdrag til norske bombeflygere.
Hvorfor ikke når vi tillater?

Grammaton Retard
Grammaton Retard
Anonym
Svar til  bin Laden
12 år siden

Jeg lurer på om Bin Laden greier å skrive ett innlegg uten å være barnslig nedlatende og gi barneskolekallenavn tli de han snakker om.

interessant setning det her, og jeg fikk meg i hvertfall en god latter: «Sauemasser i ovennevnte land VET UTMERKET GODT at dette er et overgrep som vil tillate dem å ete-drite-knulle-feste en stund til før de havner i helvete»

hvordan er det mulig å formulere seg så dårlig, og samtidig føle seg overlegen etter man skriver at hele verden er horer, facister, judaer o.l.

Lurer på når vi får se en advarsel fra moderator mot en av tilhengerne.
Tviler på at dette noensinne skjer.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Grammaton Retard
12 år siden

Nyhetsspeilet går ikke ut med pressemeldinger om hvem som hives ut herfra. Men hvis noen plutselig blir tause i månedsvis…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Grammaton Retard
12 år siden

«Men hvis noen plutselig blir tause i månedsvis…»

Da har de mest sannsynlig;

1. blitt tatt av dage av illuminati
2. shapeshiftet tilbake til sin opprinnelige reptiltilstand
3. trancendendert til et høyere bevissthetsnivå
4. fått en kjærlighetsferie på ubestemt tid av Armin (klumpen kjenner til de feriene)

Eller (og Gud forby);

5. Banned for life (hvilken grusomme skjebne)

Uansett, litt humor må man ha i alt gravalvoret.

God påske til alle og enhver!

Grammaton Retard
Grammaton Retard
Anonym
Svar til  Grammaton Retard
12 år siden

Jepp, humor er viktig, men jeg må si at det kan være vanskelig å skille humor fra alvor i disse trådene.
Det hele blir mer og mer humoristisk etter min mening, men kanskje tær blir tråkket på av det, hvem vet.

Dersom noen blir tause i månedsvis sier RK, vel, advarsler fra moderator sto i rimelig klartekst på forumet her for noen dager siden, og det var hverken Grisen eller Osama som fikk den advarselen, for å si det sånn….
Dog er jeg ikke taus i etterkant… ;)

ajoar
ajoar
Abonnent
Svar til  Grammaton Retard
12 år siden

Den språkbruken der som bin Laden benytter seg av tillates ikke i seriøse forum. De slås ned på med en gang. Det er slike forumsdeltakere som sakte men sikkert ødelegger for Nyhetsspeilet, og jeg regner med dere som styrer dette har noen diskusjoner på «kammerset». Utrolig at han alikevel pr. nå står med 11 pluss for innlegget. Er det ingen som ønsker kvalitet her inne? Får man pluss for å slenge møkk? For et lavmål!

Grammaton Retard
Grammaton Retard
Anonym
Svar til  Grammaton Retard
12 år siden

Samme tenker jeg Ajoar.
Uansett hva jeg måtte finne på å skrive, så er det tommel ned, og det er jo fordi jeg har gjort meg forhatt her med mine uttalelser.

Historien viser jo at man ikke forandrer meningen om en person man har bestemt seg for å hate, og det elskelige menneskesynet på nyhetsspeilet er ikke noe annerledes i så måte… ;)

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Grammaton Retard
12 år siden

Å slette en kommentar er opp til artikkelforfatter, så her er det artikkelforfatter som har vært treig.

Redaksjonen kan uavhengig av artikkelforfatter sende en PRIVAT advarsel til en kommentator, og etter 1-2 advarsler sperre denne.

Jeg tror ikke noen i redaksjonen bruker energi på å tomle opp og ned; for meg kan denne funksjonen gjerne fjernes.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Grammaton Retard
12 år siden

«Jeg tror ikke noen i redaksjonen bruker energi på å tomle opp og ned; for meg kan denne funksjonen gjerne fjernes.»

AMEN!

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  Grammaton Retard
12 år siden

RKM sa: «Nyhetsspeilet går ikke ut med pressemeldinger om hvem som hives ut herfra. Men hvis noen plutselig blir tause i månedsvis…»

Ett hvert seriøst forum ville ha slått ned på barnslige navnebruk og hersketeknikker som benyttes her av enkelte av brukerne OG sagt fra om det åpent slik at brukerne fikk klare meldinger om hva som er lov og ikke lov. Her kan visse folk ture frem som de vil uten at det får følger.

Men nå har det seg slik at ingen greier å ta minst tre av disse folkene seriørst uansett hva de skulle komme til å skrive.

Mr.Jingles
Abonnent
12 år siden

Tor Karlstad….jeg begynner å tro at du er fullstendig sprø. ALT som skjer i verden er visst falskt flagg operasjoner styrte av Illuminati og/eller NWO, ifølge deg. Ifølge deg er det ikke noe opprør på gang i Libya, det er bare noen som Illuminati-gjengen har betalt for å lage bråk. Ingen mennesker blir drept, ingen skudd blir løsnet og ingen bomber blir sluppet. Eksplosjonene og røyken er bare nyttårsraketter og bål i noen oljefat. Og stakkars søte og snille Gadaffi bare forsvarer seg mot de slemme opprørerne (som egentlig ikke er opprørere), og ingen har noen gang blitt torturert i fengslene hans. De som står frem og hevder at de har blitt torturert er bare godt betalte skuespillere. Faen heller….Gaddafi skulle jo vært innstilt til FREDSPRISEN!! Ser dere ikke glorien over hodet hans?

Metatron
Metatron
Anonym
Svar til  Mr.Jingles
12 år siden

Forsåvit litt enig med deg… Men, mye Olje der nede da vettu som mange i «konsumpsjon-vesten» sikler på, ser ikke bort ifra at det motiverer litt også ;)

Ps: 5 stemmer opp og 4 ned mener du vel… Kanskje du skulle tatt et kurs i fornuft og logikk selv :) thihi

Zetera
Zetera
Abonnent
Svar til  Mr.Jingles
12 år siden

At det foregår en kamp for verdensherredømme forstår vi av følgende uttalelser fra Jimmy Carter i sin tid: «Vi må erstatte maktbalansepolitikk med verdensorden-politikk».

Det Humanistiske Manifest II (1973):
«Vi beklager splittelsen av menneskeheten på et nasjonalt grunnlag.
Vi har nådd et vendepunkt i menneskenes historie, der det beste alternativet er å bryte grensene for nasjonal suverenitet, og å bevege seg i retning av å bygge opp et verdenssamfunn… et system med en verdenslov og en verdensorden, basert på et overnasjonalt, føderalt styre.»

Adolf Hitler, sitert i boka Det Okkulte og det Tredje Rike:
«Nasjonalsosialismen vil bruke sin egen revolusjon for å opprette en ny verdensorden.»

Fra Brock Chrisholm, direktør for Verdens Helseorganisasjon (WHO) i bladet SCP JOURNAL, 1991:
«For å oppnå en verdensregjering er det nødvendig å fjerne menneskers individualisme, lojalitet overfor familietradisjoner, nasjonal patriotisme og religiøse dogmer fra deres sinn.»

Regjeringen tar ikke lenger hensyn til den norske grunnloven som bl.a. i § 49
som sier at det er det norske folket som skal lage lover for Norge.

I en tid hvor en global sosialisme, statsmakten og katolisismens styrende prinsipper mer og mer vil oppdra og herske over mennesket, må vi arbeide målbevisst for de frihetsbærende prinsippene.

Vi bør kjempe for enkeltindividets frihet og rett til å velge, og ikke la mennesker og systemer bestemme over oss.

Individualitet, frihet og eiendom er menneskets uangripelige rettigheter.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Zetera
12 år siden

Vi må holde tunga rett i munnen når begrepet New World Order skal nevnes. En ny verdensorden er ikke nødvendigvis av det onde-uansett! Det er den utgaven vi nå ser vokse fram som er den negative utgaven av begrepet. Alle mennesker,i all til,som har brukt begrepet har nok ikke nødvendigvis ment det i det vi anser som en negativ setting.Det er her viktig å skille Clinton fra hveten.

Mr.Jingles
Abonnent
Svar til  Uenur
12 år siden

Vi går nå inn i et stort skifte….både bevissthetsmessig og fysisk. Mye på jorden vil bli snudd opp ned, og godt er det. Da vil det gamle maktapparatet falle fra hverandre….og EN NY VERDENSORDEN kan innføres!! Ikke en verdensorden hvor noen få maktsyke mennesker hersker med hard hånd over det store flertall, men et virkelig sant og ekte DEMOKRATI hvor alle avgjørelser om verdens fremtid blir tatt i fellesskap. En verdensorden som er basert på likeverd, rettferdighet og nestekjærlighet. En verden uten krig….en verden uten sult, nød og elendighet forårsaket av grådige og skruppelløse menneskers jakt på profitt, som går ut over de som har lite fra før.
Dette paradigmeskiftet vi går mot kommer til å bli rått og brutalt, og sannsynligvis vil mer enn halvparten av jordas befolkning stryke med…..men DET ER SANNELIG VERDT DET!!

Mr.Jingles
Abonnent
Svar til  Uenur
12 år siden

An eye opener to all who are stuck…lets move on and demand changes…its up to all of us to change the world to a better place ; )

Mr.Jingles
Abonnent
Svar til  Mr.Jingles
12 år siden

Jeg la inn en ny kommentar her i går, men den er borte. Er det noen som SLETTER kommentarer her?

Predikant
Predikant
Abonnent
12 år siden

Enig med deg Mr. Jingles
Har lest her på speilet over i flere år og det virker som det har raknet for flere av forfatterne, og ikke minst kommentarerene under, og tommel opp/ned etc..
Er vel ikke lenge før denne kommentartråden blir slakta eller fjernet..
Blir skremt av holdningene til enklte her..

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Predikant
12 år siden

Sletting av kommentarer som strider mot «grunnsynet» forekommer allerede, en(kelte) forfattere er beryktet…. Så det forundrer meg ikke at du får rett.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Til dere som finner Nyhettspeilet til å være helt skrullete og som er uenig i meningene som fremmes her , her er noen noen utvalg dere kan bruke istedet.
Men hver klar over at det er meninger også på disse sidene som sikkert strider imot deres egen oppfatning av virkeligheten.

http://www.aftenposten.no/
http://www.dagbladet.no/
http://www.tv2nyhetene.no/
http://www.vg.no/
http://www.bbc.co.uk/news/
http://edition.cnn.com/
http://www.nytimes.com/
http://www.google.no/

evilbug
evilbug
Abonnent
12 år siden

Vær klar over at det kommer til å tusse med USCYBERCOM-troll her i de nærmeste dagene, hvis ikke ukene.
De har allerede kapret alle nettavisene.

evilbug
evilbug
Abonnent
12 år siden

Vel, jeg tar »ferie» herfra for en tid. så kan de sitte å diskutere med seg selv, og tommelnisse så mye de bare orker.

evilbug
evilbug
Abonnent
12 år siden

Hvordan igjenkjenne et typiskt USCYBERCOM-troll (med norske underavdelinger).

1. Lar aldri en ueneighet utvikle seg normalt til det punket der hvor man kaller hverandre »goof», men går alltid rett på personangrep.

2. Bruker ofte forskrudde argumenter tatt helt ut av sammenheng, og tilegner motdebattanter yttringer og meninger de ikke har fremført eller innehar.

3.Når motargumenter ikke finnes, brukes ofte »LOL» som eneste uttrykk i ren desperasjon over egen mangelfull hjernekapasitet.

4. Stiller skjeldent opp alene på individuell basis for å argumentere.

Her kan dere se en video av en avart trollslekten, men som samtidig er slående lik.

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  evilbug
12 år siden

Upps, jeg prøvde meg på en »embedded», men den kom ikke med gitt. Vi forsøker en gang til.
http://www.youtube.com/watch?v=BXfvDFdE3R0

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Har du stavekontroll på PC’n? Jeg har det og legger merke til at stavekontrollen vet hvem Rockefeller er, men kjenner ikke til Rockefellers «pappa», Rothschild. Ja, Rothschild har vært flinke med å gjemme seg de siste 50-60 årene. En gang visste alle at de var verdens rikeste familie. Noe de sannsynligvis fremdeles er i dag selv om menigmann aldri engang har hørt navnet.

Noe å kikke på: http://land.netonecom.net/tlp/ref/federal_reserve.shtml

Michelle
Skribent
12 år siden

Kjære søte kloke Smurfen: du fikk seff helt rett igjen!!!! Du sa at krigen ville starte nøyaktig under Super-Full-moon, og det gjorde den også dessverre. Et Full-Sacrifice-Ritual. I tillegg også Japan. Får aldri illuminati nok? Går aldri demonene drittlei av å lede illuminati inn i fæle grøsselige absurde ritualer, som lar seg videre utspille som surrealistiske kriger på overflaten.
http://www.youtube.com/user/thefifthseal#p/c/0/bQ-DkS-XOOM

skippern
skippern
Abonnent
12 år siden

Smurfen fikk rett Michelle, han kjenner lusebroderne på gangen.
19 mars 03 startet Irak innvasjonen.
http://en.wikipedia.org/wiki/2003_invasion_of_Iraq
Hundrevis av millitære rådgivere fra usa,england og frankrike har bistått opprørerne ifra februar.
http://debka.com/article/20708/
Losjebror Sarkozy og frankrike annerkjenner opprørerne som landets myndighet rapporterte dagbladet 10 mars.
http://www.dagbladet.no/2011/03/10/nyheter/libya/utenriks/muammar_kadhafi/15757364/

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

«USA vil knuse Libyas forsvar
Så kan angrepspartnerne ta over operasjonen, sier en millitærtjenestemann»
http://www.dagbladet.no/2011/03/20/nyheter/libya/usa/15881208/

Sataniske ritualet er igang :D

MortenB
MortenB
Abonnent
12 år siden

Jeg har boken «The Talmud Of Jmmanuel» som jeg regner som orginalen til det Nye Testamet i Bibelen. Jeg har tatt med noen utdrag der Jmmanuel/Jesus omtaler Israel, som nok ikke er langt fra Gamelerik selv. Israel omtales her som dem ondeste staten på kloden. Sammenhengen her mangler nok selvsagt, men for de som er interresert har jeg gjengitt de fleste plasser han omtaler Israel.
Så forfulgte også Mossad mannen som i 1963 fant disse skriftene da det etterhver som han oversatte de ble kjent. 18-20 Juni 1974 bombet de en flyktningeleir i Libanon der han holdt seg og den siste 2/3 av boken som ikke var oversatt brandt opp. Noen år senere likviderte Mossad han og familien hans på åpen gate i Irak. Som sagt, det er ingen ting som kan gjore folk så sinte som sannheten. Beklager at mitt innlegg er så langt som dette men jeg mener dette er vikig og relevant informasjon :

I kapittel 8 står det om en hærleder som ønsker at Jmmanuel/Jesus skal helbrede en syk soldat :

12. When Jmmanuel heard this, he marveled and spoke to those who
followed him, «Truly, I say to you, such trust I have found in no one in
Israel.

13. «But I say to you, many will come from the east and the west, from the
south and the north, and they will understand my teachings and recognize
their wisdom in knowledge.

14. «However, the children of Israel will be expelled into darkness; there
will be wailing and the chattering of teeth.

15. «The false teachings of Israel will bring bloodshed over the millennia,
because the power-hungry selfishness and high-handedness of Israel will
bring death and destruction over the land and all the world.

16. «Turn away from the false teachings of the Israelite autho
scribes, because they will bring destruction to successive gene

17. «The Israelites believe themselves the chosen people. B
this the case, because they are more disloyal and unkno
ignorant who lack the secret of Creation’s laws.»

kapittel 10 : beskjed til læresvennene :

5. Jmmanuel sent forth these twelve, commanding them and saying, «Do not
go into the streets of Israel, and do not go to the scribes and Pharisees, but
go into the cities of the Samaritans and to the ignorant in all parts of the
world.

6. «Once I have left you, go to those who lack understanding, to the idol
worshipers and the ignorant, because they do not belong to the house of
Israel, which will bring death and bloodshed into the world.

og…

24. «Throughout the world there will be wailing and chattering of teeth when
the blood flows from all those who have made my teachings of wisdom and
knowledge into false teachings, and when the blood flows from all of those
who, in their false belief and through evil seduction, believe and advocate
these false teachings–teachings which certainly are not mine.

25. «Many of these false believers will lose their lives, including many
Israelites, who will never find their peace until the end of the world, because
they are ignorant and unwise and deny the power of the spirit, of love and of
knowledge.

26. «Truly, I say to you, the people of Israel were never one distinct people
and they have always lived by murder, robbery and fire. They gained
possession of this land through guile and murder in reprehensible, predatory
wars, where the best of friends were slaughtered like wild animals.

27. «May the people of Israel be cursed until the end of the world, and never
find their peace.

og…

35. «Do not go to too much trouble with the cities of Israel, for truly, I say to
you, you will get nowhere with the people of Israel until the end of the
world.

Kapittel 22 : I Jerusalem

48. «The burden of the Israelite people will be like a heavy stone of the
seven Great Ages. Whosoever falls upon this stone will be smashed to
pieces, and whosoever it falls upon will be crushed:’

49. When the chief priests and Pharisees heard what he had said, they
understood he cursed them and the Israelite people for all future time.

50. And they conspired on how they could seize him, but they were afraid of
the people, who believed him to be a prophet.

Kapittel 23 : Gjenfødelse

24. «At this point it is only the prophets who remember former lives, since
they follow the laws of Creation and therefore live in wisdom.

25. «But since you and the Israelite people will continue to live in piercing
darkness for an extended period, cognizance and wisdom of the spirit and of
the consciousness will remain hidden from you for a long time.

26. «Other peoples will advance beyond you and will evolve greatly in spirit
and consciousness, and will follow the laws of Creation.

27. «Therefore, other peoples will be superior to you in spirit and in
consciousness and gather great wisdom, so that many among them will soon
be like the prophets and have recollections about their former lives.

28. «But you and the Israelite people shall remain poor in consciousness, and
thus drift in piercing darkness.

Kapittel 25 : profetier

3. «The Israelite people trespass against life and the truth, and they built this
city on human blood. These people are divided into Israelites, who call
themselves sons and daughters of Zion, with whom I do not identify, and
who want to kill me, and Jews, who are misled believers of their religious
cult, and to whom I bring the teachings of truth, as I do to all Earth humans.

4. «The Israelites have ravaged this land through plunder and murder, they
have killed their friends with whom they had drunk wine, and they have

deceived and misled their fellow believers of the Jewish cult, who are truly
not Israelites but merely believers in a cult.

5. «Thus the Israelites betrayed their own friends and murdered them
because of their greed, but it shall likewise be done to them by the rightful
owners of this land whom they have deprived of their rights and subjugated
since ancient times.»

6. And when he sat on the Mount of Olives his disciples came up to him and
said, «Tell us, when will this take place, and what will be the sign?»

7. And Jmmanuel answered, saying, «Two thousand and more years will
pass, but meanwhile Israel will never find peace because wars and many
calamities will threaten the unlawful occupants of this land; but see to it that
nobody leads you astray.

Og…..

17. «Hatred will rule over the world and evil will reign,

18. «but those who persist in the truth will survive.

19. «This lesson will be preached in the new age throughout the world as a
testimony for all peoples, and then the end will come.

20. «When the people see the horror of destruction in Jerusalem, of which
the prophets have spoken, the end will come.

21. «Whoever is in the land seized by the Israelites should flee to the
mountains at that time.

22. «Those on the roofs should not climb down to get things from inside
their houses.

23. «Those who are in the fields should not go back to get their coats.

24. «Woe to the pregnant women and nursing mothers at that time, for they
will suffer much grief and death, and there will be many of them.

25. «Soon thereafter there will be a greater grief than there has ever been
before since the beginning of the world, and than will ever be again.

26. «If these days were not cut short, no one would survive; but the days will
be cut short for the sake of the spirit and of life.

Kapittel 27 : Læresvennene mener de skal ta sønnen av en fariser som angir ham :

8. «Because of what you will do, the world will resound with misguidance
and false teachings.

9. «Many among you will bear the blame that humanity will not recognize
the truth, although I certainly have taught it to you.

10. «There will be great reverberations in the world regarding your false
teachings, which you will spread.

II. «Clearly, you did not understand the words of knowledge, and hence the
truth of my teachings.

12. «You are struck with blindness, like the legitimate people of this land
who are held in darkness and oppression by the Israelites, just as the
prophets predicted for these people, because they have forsaken the tenets
of truth, like the Israelites who plundered this land and since then dominated
and oppressed its legitimate owners.

13. «1 have fulfilled my mission among this race. But, due to the fault of the
Israelites and their false teachings, I was unable to teach any reason to this
population, as their thinking is irrational because of confusing and mistaken
teachings. I will leave, therefore, so that the teachings of truth can also be
brought to two other populations in the North and East.

14. «Just as the legitimate owners of the land, who are governed by the
violent rule of the Israelites, exist under the guidance of God, so also are the
other two peoples under him. They are the people in the high north land
where cold and ice reign on the highest mountains and at the end of the
Earth, and also the people in the land of India, because he, God, is the master
over these three human populations.

Tidligere omtalte Rune Øverby (som jeg oppfatter som svært positiv og kunnskpasfull) har oversatt boken til Norsk og den finnes her : http://galactic.to/rune/talmud.html

MortenB
MortenB
Abonnent
12 år siden

Jeg har boken «The Talmud Of Jmmanuel» som jeg regner som orginalen til det Nye Testamet i Bibelen. Jeg har tatt med noen

utdrag der Jmmanuel/Jesus omtaler Israel, som nok ikke er langt fra Gamelerik selv. Israel omtales her som dem ondeste staten

på kloden. Sammenhengen her mangler nok selvsagt, men for de som er interresert har jeg gjengitt de fleste plasser han

omtaler Israel.
Så forfulgte også Mossad mannen som i 1963 fant disse skriftene da det etterhver som han oversatte de ble kjent. 18-20 Juni

1974 bombet de en flyktningeleir i Libanon der han holdt seg og den siste 2/3 av boken som ikke var oversatt brandt opp. Noen

år senere likviderte Mossad han og familien hans på åpen gate i Irak. Som sagt, det er ingen ting som kan gjore folk så sinte

som sannheten. Jeg har klippet fra den Norske versjonen som finnes her http://galactic.to/rune/talmud.html
Beklager at mitt innlegg er så langt som dette men jeg mener dette er vikig og relevant informasjon :

KAPITTEL 8
12. Da Immanuel hørte dette, forundret han seg og sa til
dem, som fulgte ham: «Sannelig sier jeg dere: En sånn tro
har jeg ikke funnet hos noen i Israel.
13. Men jeg sier dere: Mange skal komme fra øst og fra vest, fra
sør og fra nord, og de skal forstå min lære og innse dets
viishet i kunnskapen,
14. Men Israels barn kommer å støtes ut i mørket: Det kommer til
å bli jammer og gnissende tenner.
15. Israels falske lærer kommer å føre med seg blodsutgytelse i
årtusen fremover, for Israels egoisme og selvgodhet skal forårsake
død og fordervelse over hele landet og over hele verden.
16. Ta avstand fra overheten og dets skriftlærdes vranglærer, for
de får slektsledd av mennesker til å gå under.
17. Israel tror seg være den utvalgte menneskeslekten: Men på ingen
måte, for de sviker sin tro og tviler mer enn hedningene, som er
uten lovenes hemmelighet.»

KAPITTEL 10
5. Disse 12 sendte Immanuel ut, formante dem og sa: «Gå ikke på Israels
gater, og dra ikke i vei til de skriftlærde og farisèerne, men gå til
samaritanernes byer og til hedningene i alle horisonter i hele verden.
6. Gå ut til hedningene og de uvitende, når jeg har forlatt dere, for de hører
ikke til huset Israel, som skal medføre død og blodsutgytelse i verden.

og…
25. Mange av disse kjettere kommer å miste sine liv, slik som mange av folket
Israel, som aldri skal komme til ro før verdens ende, ettersom de savner
tro og fornekter åndens og kunnskapens kraft.
26. Sannelig sier jeg dere: Folket Israel var aldri et eget folk, og det har
alltid levd av å myrde, røve og brenne. Gjennom list og mord har de tatt dette
land i besittelse med forkastelige, krigerske plyndringstokt, slik at de
slaktet sine beste venner som ville dyr.
27. Fordømt være Israels folk enda til verdens ende, og aldri skal de finne sin ro.
og
35. Utsett dere ikke for altfor stor anstrengelse med Israels byer, for sannelig
sier jeg dere: Med Israels folk blir dere ikke ferdige før verdens ende.

KAPITTEL 15
23. For Israels folk har sveket Skapelsens lover og er fordømt og skal aldri finne ro.
24. Dets blod skal utgytes, for de forsynder seg uopphørlig mot Skapelsens lover.
25. De tror seg være det utvalgte folket, over alle andre, og av en egen rase.
26. Men, hvilken stor villfarelse og arroganse, for ettersom Israel aldri har vært et
folk og aldri en rase, så har det heller aldri vært en utvalgt menneskerase.
27. Å ha syndet mot alle Skapelsens lover er Israel en folkemasse med en på ingen måte
en ærefull fortid, som kjennetegnes av mord og brann.

Jeg kan legge til at dette er den eneste boken jeg har som jeg fant så viktig at jeg kjøpte 4 eksemplarer (Amazone).

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  MortenB
12 år siden

Fantastiske sitater, Morten, takk for det.
Jesus har sagt at faren til israhellere var Diabol og løgner.
Ikke overraskende at de drepte mannen som fant boka med sannhet om israhellere.
Israhellernes argumenter er terror.
For en forbannet rot!
«Vi blir ikke kvitt dem før verdens ende» fordi kamp mot dem er hele meningen med denne skolen på Jorden.
Det er hver enkeltes reaksjon og handlinger som er viktig for egen utvikling. Mesteparten vil ikke gjøre sine lekser.
La oss prøve å hjelpe hverandre, de som har øyne og ører åpne for sannhet.

JJ`s sitat: «There comes a time when silence, is betrayal.
He who passively accepts evil is as much involved in it as he who helps to perpetrate it. He who accepts evil without protesting against it is really cooperating with it.» – Dr. Martin Luther King.

Odin-gud har sagt at ustraffet ondskap fordobler seg.
Hver enkelte som ser urett, må gjøre alt i sin makt for å stoppe den.
USA ble aldri straffet for sine kriminelle handlinger, og de øker eksponentielt.
Djevlene atombombet Japanske kvinner og barn ustraffet i 1945.
I dag prøver de å fremskape et atomhelvete ved hjelp av HAARP fordi
– Japan nektet å overgi sitt finanssystem under jude-yankees totale kontroll,
– Japan nektet å støtte militært NATO-bandas overgrep i verden,
– Japan nektet å «reformere» sitt skolesystem i retning av debilisering, noe den hvite ariske rasen har lagt seg under uten motstand,
– Japan klarte å bevare sin høye intellektuelle potensial takket være bevaring av fullverdig utdannelsessystem,
-Japan har utviklet bilmotorer som går på vann som undergraver faens maktgrunnlag i verden, osv.
Vi skylder mye Japan.
Vi skylder enda mer våre egne barn vi har satt ut i denne verden.

– Stopp norske bombing-planer for Libya!
– Still G.Faremo til krigsrett for signering av drapsoppdrag til norske leiemordere!
– Hent norske bombefly og leiemordere på bakken hjem!
Dopefest og menneske-safari er over!
– Stopp innkjøp av flere bombefly, Norge trenger oljepenger for gjenoppbygging av sivil-industri og halvruinerte jordbruk og melkeproduksjon.
– Gi spark i ræva til røde-Halvorsen som fikk sin mandatt av naive NATO-motstandere.
– Stem mot alle eller sitt hjemme, men ikke legitimer faenskap neste gang!

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  bin Laden
12 år siden

NATO-banda tråkker i ny hengemyra mens skattebetalere holder kjeft så lenge de ikke føler byrden på sine pukler.
Flere av dem i «sikkerhetsrådet» som lot hora FN å legalisere massedrap i Libya, våkner nå opp fra zombi-hypnosen de ble utsatt for under FN`s tak, og innser at de ble lurt og holdt bak lyset.

«Den 20. mars forlot India sin posisjon i Libya-spørsmålet [India avsto fra å stemme for antilibysk FNs resolusjon], og sier at USA hadde bedratt dem ved å presentere falsk informasjon om situasjonen i Libya.
India uttalte at vedtaket «kan føre til enda større problemer, og det kan bli misbrukt», rapporterer Xinhua.
Indiske media dekket angrepet på Libya ikke fra et pro-amerikansk, men fra et nøytralt synspunkt: «Krigen mot Libya: USA og Storbritannia skjøt missilraketter.»
Andre indiske medier forteller at kommisjonsmøte i Den afrikanske union i Mauritanias hovedstad Nuakshott krevde en umiddelbar stopp på vestlig militær overgrep mot Libya.
Vestlige medier fortier denne meldingen.

Samtidig uttrykte kinesiske utenriksminister at han angret på at landet ikke stoppet starten av militære aksjoner mot Libya [Kina avsto fra å stemme for antilibysk FNs resolusjon].

Russland [avsto fra å stemme for antilibysk FNs resolusjon] har fordømt den vestlige militære intervensjon i Libya. Russlands ambassadør i Libya, nylig avskjediget Vladimir Chamov ble kalt «inkompetent og ikke i tilstrekkelig grad representerende for rusiske interesser i libyske konflikten», ifølge nyhetskilder.

«Både Kina og Russland har vetorett i FNs sikkerhetsråd og kunne stoppe vedtaket mot Libya, men har ikke gjort det», påpekte BBC sarkastisk.

«Utenlandske militære intervensjon i Libya har som mål å få kontroll over oljen som i andre arabiske land uten å bry seg om tap av sivile liv, sa Venezuelas president Hugo Chavez.
«Dette er krigsfolk, de er uansvarlige. Vi krever en umiddelbar våpenhvile i Nord-Afrika som første skritt på veien tilbake til fred «- la han til.

Opposisjonelle amerikanske medier skriver at det ikke er noen forskjell mellom Washingtons angrep på Libya, Irak eller Afghanistan.
Under nattens angrep den 19. mars bombet US-NATO fly sivile mål i Libya, da 48 personer ble drept og 150 skadet, for det meste kvinner og barn.
Antall drepte fortsetter å styge etterhvert som flere blir gravd ut fra ruinene.
Missile og bombing har i særdeleshet ødelagt sykehus og skoler, inkludert Bir Hospital ISTA-Milad som ligger i en forstad av Tripoli.
Obama har ikke kommentert drap og ødeleggelser.

Tidlig morgen 20.mars bombet NATO-bandas fly igjen sivil infrastruktur i Tripoli, for å skape en humanitær katastrofe i Libya.
Mer enn 110 missilraketter ble skjutt allerede den første natten 19. mars ifølge libyske TV-kanalen Al-Jamahiriya «.
http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2011/03/20/80095.shtml

Vestlige sauer tror drap på afghanere, japanere og libyere ikke angår dem.
De får drive med å ete-drite-knulle-feste mens faen er opptatt med utryddelse andre steder.
Men så kommer tid for realisering av andre judiske resolusjon: «DØ, DEN ARISKE RASEN, HORNETE KVEG».
Da blir det for sent å våkne opp.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  bin Laden
12 år siden

Det er snart en skam å være norsk (jeg velger bevisst å bruke liten bokstav, lover å bruke stor når landet vårt er styrt av folket)

Jeg kan sitere liit om Jødenes historie fra boka «Thiaoouba Prophecy» :

This is what happened 12 000 years ago. Human beings left the planet Hebra in order to visit the galaxy in search of a new planet of the same category as their own, for they knew that, in the millennium to come, their planet would become totally uninhabitable.
‘A spacecraft, capable of extremely high speeds, experienced serious problems during its reconnaissance flight and was obliged to land on your planet. It landed in the region of Krasnodar, a town in Western Russia. Needless to say, at the time there was no town, no people, no Russia.
‘On board the spacecraft were eight astronauts: three women and five men. These people were approximately 170 centimetres in height, with black eyes, fair skin and long brown hair. They made a successful landing and began repairs to their vessel.
They found the gravitational force stronger than on their own planet and, initially, had some difficulty moving about. They established a camp near their spacecraft, expecting repairs to take some time. One day, during work, an accident occurred causing a terrific explosion that destroyed half of the vessel and killed five of the cosmonauts. The other three, being some distance away, were unharmed. They were Robanan, a man, and Levia and Dina, two women.
‘They knew well what was in store for them. Coming from a planet of a superior category, they did not belong on Earth, where they were in fact prisoners, and thus they anticipated the misadventures that befell them. The
accident came as no great surprise.
‘For several months, the three remained at the spot for the season was warm.
They had some weapons and they were able to procure game – their provisions of manna and roustian having been lost in the explosion. Eventually the cold arrived and they decided to move further south.
‘The gravitational force made walking long distances extremely difficult for them, so that their trek south to warmer climates became a veritable ‘Road to Calvary’. They passed by the Black Sea heading in the direction of today’s Israel.
The journey took months but they were young people and, astonishingly, they made it. The weather became more clement, and even hot, as they reached lower latitudes. They stopped by a river, establishing there a permanent camp – all the
more permanent since Dina was several months pregnant. At full term, she gave birth to a son whom they named Ranan. By then, Levia too, was pregnant and some time later, she also bore a son, Rabion.
‘These people from Hebra acclimatised in this spot which was rich in game, honey and edible plants – and there they founded their line. It was quite some time later that they made the acquaintance of some nomads passing by. This was their first contact with Earthlings. The nomads numbered ten and, having found Robanan’s women to their liking, they wanted to kill him and take all that he had, including the women.
‘Robanan still had his weapon and, although a pacifist, he was obliged to use it and killed four of his attackers who fled in the face of such power. ‘These people were greatly saddened that they had to resort to such a measure, and saw in it yet another sign that they were on a planet that was forbidden to them by Universal Law.

Zetera
Zetera
Abonnent
Svar til  MortenB
12 år siden

Makten som ble utvist av middelalderens kristne kirke, påvirket utviklingen av
den jødiske Talmud på to viktige måter.

I regelmessige ransakninger, ble de jødiske skriftene beslaglagt, og denne
aktiviteten reduserte Talmud kopiene i flere områder av Europa.

Den alvorligste ødeleggelsen skjedde I det trettende århundre I Frankriket
og Italia og under motreformasjonen.

Til tider ble tusener av Talmud kopier og andre jødiske kommentarer brent.
(Encyclopedia of Religions, Volume 16 p.258)

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  MortenB
12 år siden

Jeg må få presisere at «Talmud of Jmmanuel» ikke har noe som helst med de Jødiske Talmud skriftene å gjøre. Vi snakker her om skriftene som «Billy» Meier og Isa Rashid fant i Jmmanuel/Jesu grav i 1963 etter å ha fått stedet utpekt av folk fra Pleiadene. I boken fremkommer også at Jmmanuels/Jesu far var en høytstående (spirituelt) mann fra Pleiadene som het Gabriel.
Så dette handler forsåvidt om tro, men etter min mening mye mere om at en gjenkjenner sannheten når en hører den. En egenskap vi alle er født med og har lært oss å ikke bruke, eller i det minste ikke stole på.
I tillegg til linken over finnes info her http://www.rolfkenneth.no/Talmud_Jmmanuel.html

Mr.Jingles
Abonnent
Svar til  MortenB
12 år siden

Jeg leste Talmud Immanuel første gang for mange år siden, og har lest skriftet flere ganger siden. Jeg liker skriftet veldig godt og anser det for å være troverdig. Men hvor relevant det tekstavsnittet du la inn her er i forhold til hva som skjer i Libya, og påstanden om at Illuminati/NWO står bak, er jeg ikke sikker på. Kan du kanskje forklare hvorfor det er relevant?

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Mr.Jingles
12 år siden

Den er relevant i den grad Sionestene (eller de som står bak Israel) gjennom hemmelige ordner står bak NWO og Illuminati.
Israelske regjeringsmedlemmer har i full offentlighet sagt at den Amerikanske presidenten ikke kan gjøre eller bestemme noe som helst uten at det først har godkjent det.

Zetera
Zetera
Abonnent
Svar til  MortenB
12 år siden

«Talmud»-katekismen, (de skriftlærdes mange kommentarer,
tilleggelser og forklaringer til loven).

Ordet «Talmud» betyr tradisjon.

Fariseerne var ikke nidkjære for Guds hellige lov.
De brøt med glede de fleste av budene. De løy og baktalte.
De var villige til å drepe med holdning og handling.
De produserte falske vitnesbyrd og la snedige feller for at andre
skulle falle i umoral. De hedret ikke sin far og mor.
De ignorerte på en grotesk måte Skriftens åpenbare plan og hensikt
med Herrens hellige sabbat.

Deres lojalitet var aldeles ikke rettet mot Guds lov men Fariseerne
fulgte stolt og arrogant sine egne vedtekter.

Det var Jesus som fulgte sin Fars lov til fullkommenhet.

Også i vår tid er det de som introduserer en ny og endret teologi
som er løsrevet fra Guds Ord, som fordømmer

Det var alltid de «liberale» som fordømte da som nå.
Enten de bar navnet Kain, Fariseerne, middelalderens katolske presteskapet
eller dagens selverklærte ny-teologer.
Men de følte seg alle fordømt av de som forkynte bibelens sannheter.

Det var ikke de sanntroende kristne som brente katolske geistlige på bålet
i middelalderen.

Det var alltid de som forlot sannheten som kritiserte, fordømte og forfulgte.
Presteskapet hadde utviklet en ny-teologi hvor mange hedenske elementer fikk plass.
De som ikke aksepterte disse ugyldige endringene, ble fordømt av de som sto for den.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Zetera
12 år siden

Som sagt over har ikke «Talmud of Jmmanuel» noe som helst å gjøre med de gamle Jødiske skrifter.

Zetera
Zetera
Abonnent
Svar til  MortenB
12 år siden

Greit det MortenB.
Som du sikkert ser av klokkeslettene på kommentarene kunne jeg ikke se den beskjeden når jeg la min kommentar ut kl. 17:20 :-)

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  MortenB
12 år siden

Ikke problemer å skjønne det, Zetera. Kan også skjønner at dette lett kan oppfattes slik du skriver. Reagerte selv den gang jeg fant informasjonen på ordet «Talmud». Hvorfor velge akkurat dette ordet som omtaler skriftene du henviser til ? Ikke vet jeg. Men på hebraiske betyr ordet Talmud «studium». Så litt synonumt kan vi vel bruke ordene beretning, historie ?

Idioti
Idioti
Abonnent
12 år siden

>>»Balfour-Erklæringen, som belønning for at den internasjonale sionismens folk hjalp de allierte å vinne andre verdenskrig.»

Balfour-erklæringen er fra 1917 og hadde ingenting med WW2 å gjøre. Man sier ofte at konspirasjonsteoretikere ikke har noen seriøs kontroll over hva som er sant eller ikke. Men faen, de har jo ikke noen kontroll over generelt aksepterte fakta. Vel, vel….

Zetera
Zetera
Abonnent
12 år siden

MortenB
kl.18:39 skulle det være for den aktuelle kommentaren min det er snakk om.

« Forrige artikkel

FN – Illuminatets verdensregjering etablert

Neste artikkel »

Den humanistiske skeptiker-messias på Norgesbesøk

189
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x