ABB; Et omen om religionskrigens komme

4.8K visninger
12 minutter lesetid
21

GEO-POLITISK ANALYSE; Politiet rett etter Utøya var det første de la vekt på i sine meddelelser at ABB var ‘kristen’ og ‘konservativ’. Det var bildet som skulle feste seg i folks bevissthet. Han var sionist.

Jeg ser Utøya i en større sammenheng som jeg ikke skal gå inn på her, men at det innebærer et tydelig signal om et åndelig fall fra nåden og velsignelsene for Norge, at veien nå går nedover, fordi våre ledere helt siden krigens dager valgte seg feil lekekamerater, feil ideologier, feil derFuehrers, urettferdighet og lovløshet råder i riket, så er vi snart moralsk og åndelig konkurs, og jeg ser ingen som helst tegn på at noen av lederne vil ta noe skritt for å rette opp dette. Grunnen er den samme som at Amerika faller. Sammen stod de i gudløsheten, sammen skal de falle som karmisk konsekvens. Alle de som vet og tier er medskyldig.

Albert Pike. Illuminatets og den skotske frimurerrites sjefsideolog Albert Pike’s brev til Mazzini, datert 15. August 1871, som var oppbevart i British Museum inntil nylig, sa han:

“Den Tredje Verdenskrig må bli stimulert ved å dra fordel av forskjellene forårsaket av Illuminatets ‘agentur’ mellom de politiske Sionistene og lederne av den Islamske verden. Krigen må bli orkestrert på en slik måte at Islam (den muslimske arabiske verden) og den politiske sionismen (Staten Israel) gjensidig ødelegger hverandre. I mellomtiden vil de andre nasjonene atter en gang delt i dette spørsmål vil være tvungen til å slåss til punktet av komplett fysisk, moralsk, åndelig og økonomisk utmattelse..Vi skal slippe løs Nihilistene og Ateistene, og vi skal provosere frem en formidabel sosial kataklysme som i all sin grufullhet vil vise klart nasjonene effekten av absolutt Ateisme, opphavet til grusomheter og de mest blodige oppstandelser. Da vil det alle steder, landenes innbyggere, forpliktet til å forsvare seg selv mot det revolusjonære mindretall, vil utslette disse ødeleggere av sivilisasjonen, og massen, desillusjonert med Kristendommen, hvis deistiske lynne vil fra det øyeblikk bli uten kompass og retning, forventningsfull for et ideal, men uten å vite hvor de skal rette sin tilbedelse, vil motta det sanne lys gjennom den universelle manifestasjon av de rene doktriner til Lucifer, endelig bragt ut i offentlighetens lys. Denne manifestasjon vil være et resultat av den generelle reaksjonære bevegelse som vil følge destruksjonen av Kristendommen og Ateismen, begge overvunnet og utryddet på en gang.”

http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

De bruker okkulte, skjulte metoder og verktøy for folk flest, for å herde vanlige folk inn i sine forehavender; sosial engineering, hegeliansk dialektikk, kaballa, etc. Verdibaserte konservative (bourgeoisen) er fienden deres, det er de ‘progressive’ åndsløse ‘liberalister’ (Crowleys; Do What Thou Wilst, is The Whole Law) som er moderne nå, som under massemyrderiene i sosialist sionist-reiret USSR og sosialist sionist-reiret Nazi-Tyskland. Planen er at deres fiender skal utrydde hverandre. Hva hvis disse mediaskapte ‘fiendene’ (skapte fiendebilder, arketyper) gjør felles sak og snur seg rundt, mot DEM! Som i Mel Gibsons film ‘Braveheart’? Hva vil de gjøre da? Springe? Hvor?

De Vandrende Hvem?

Sionismen skapte for jøder en helt ny identitet, sier israelske Gilad Atzmon i boken “The Wandering Who? – A Study of Jewish identity politics“; Atzmon er forøvrig jødisk selv. Denne sionismen som består av både jøder, sekulære og ateister og såkalte ‘kristne’ kan sette verden i flammer, om de ikke får det som de vil.
http://www.amazon.com/The-Wandering-Who-Gilad-Atzmon/dp/1846948754

“Ved å se på sionismen som en organisme vil det føre til et dramatisk skifte i våre perspektiver for nåtidige forhold i verden”,[] “Palestinerne er for eksempel ikke ofre bare for Israelsk okkupasjon, men er faktisk ofre for en unik global politisk identitet”, sier multikunstneren Gilad Atzmon. (s. 21).

– Det var aldri poenget å skape noe hjemland for jøder, sier Gilad, men en jødisk bunkers i Det Hellige Land.

Side 23: I 1992 fikk undersekretær i Forsvarsdepartmentet Paul Wolfowitz i oppdrag fra Forvarsminister Dick Cheney å lage et strategidokument sammen med Lewis ‘Scooter’ Libby, som ble til ‘Defence Planning Guide’ (DPG). Jødiske Paul Wolfowitz, senere leder av Verdensbanken, kjent for Wolfowitz Doktrinen; “Vårt første obektiv er å forhindre at noen rival kan oppstå, hverken fra områdene fra tidligere Sovjet eller andre steder, som kan true den nye orden”. Dokumentet ble lekket og fikk hard kritikk i blant annet New York Times. Historien viser at dokumentets strategi er fulgt til punkt og prikke, til denne dato.

Dette utrolige dokument legger frem strategien for hvordan forene Amerikanske og Sionistiske interesser til en omforent praksis. Det hendte alt mens Sovjetunionen kollapset, og Amerika ble den enerådende supermakt“. s. 23.

USA må vise lederskap nødvendig for å etablere og beskytte en ny orden som gir løfte om og overbevisende potensiale ovenfor konkurrentene at de ikke trenger å aspirere for noen større rolle eller å innta noen større og mer aggressiv posisjon for å beskytte sine legitime interesser“, sier Paul Wolfowitz i DPG, og uansett hvor mye Wolfowitz taler om vestens ‘frihet’ og fritt marked, så sier han i dokumentet at Amerika skal ikke tillate noen å stille spørsmål ved Amerikas hegemoni i markedene og den nye verdensorden.

Wolfowitz hadde allerede funnet ut i 1992 at verden forøvrig ville være motvillig til å støtte hans visjoner om amerikansk hegemoni og ekpansjonalisme, så Amerika skal ifølge han adoptere en ensidig best for Amerika/Israel praksis (altså for sionismen). Istedenfor å være bilaterale og skape internasjonale koalisjoner for menneskehetens  felles sak, skulle  Amerika være forberedt på å gå veien alene for sionistenes sak. Wolfowitz hadde med dette utvalgt Amerika til å være verdenspoliti. Wolfowitz og Libby i doktrinen bekrefter amerikanske forpliktelser ovenfor den sionistiske staten først og fremst.

“I Midt-Østen og den Persiske Gulf, skal vi vi søke å skape regional stabilitet, hindre aggresjon mot våre venner og interesser i området, beskytte USA’s nasjonale interesser og eiendom, og sikre vår tilgang til internasjonalt luft- og sjøveier og til regionens olje. USA er forpliktet til sikkerheten til israel og vedlikeholde den kvantitetsmessige tilværelse som er kritisk for Israels sikkerhet”.

PNAC (s. 24-25 i Gilad’s bok):
Wolfowitz sitt planforslag ledet snart til grunnleggingen av en av de mektigste tenketankene i Washington; ‘The Project for A New Century’ (PNAC), som bestod fra 1997 til 2006 og som hadde en vesentlig innflytelse på President George Bush sin administrasjon. Det er helt umulig å analysere Amerikansk politikk og neokonservativ ekspansjonalisme i denne tiden uten å ta med i beregningen innflytelsen til PNAC. En kan heller ikke forstå intervensjonspolitikken eller USA’s ensidige og ubetingede støtte til Israels globale og regionale interesser uten å ta med PNAC i bildet, ifølge Gilad Atzmon.

Ifølge websidene til PNAC skal ‘Amerika promotere globalt lederskap’. Ifølge de føringer som lå av DPG, ble det i PNAC videreført denne troen på at “Hva som er godt for Amerika, er godt for hele verden“. Ikke alltid så, spesielt ikke så lenge Amerika har solgt sin sjel til den gudløse ateistiske ‘humanistiske’ sionismen.

Vi kan si at denne politikken har ført til destruksjonen av Amerika, moralsk og åndelig, med det materielle og økonomiske fall som følger. Det materielle følger åndens og de moralske kvaliteter eller mangel på slike kvaliteter. Noen vil si det er ubevisst og uvillet, jeg vil si det er kaballistisk planlagt, bevisst og villet. Amerikanerne ble for blendet av utsiktene av å være “Guds eget folk” i sionismen, og de falt for åtene til de som løy dem full. Og dets moralske verdenshegemoni forvitret og falt, til hvor de er nå, fremdeles med Obama, i den samme doktrine. Det åndelige mørke daler nedover dem. Der er ingen endringer med Obama. Tvertimot har ting blitt verre. Han har brutt så mange valgløfter, og gått til krig mot så mange, og mener han kan gjøre det uten Kongressens samtykke, at det er nå på tale å prøve ham for riksrett. Det vil bli spikeren i kista for USA som noe moralsk imperativ.

ALLE deres intervensjoner i Midt Østen ‘for fred’, har endt alle som en i blodbad og krigslignende tilstander mellom de forskjellige stammene og religionene etter de tok ut Saddam, Ghadaffi og Mubarak. Er ikke dette det beste bevis på at noen BEVISST planlegger og bevirker religionskrigens komme?

I Norge har denne doktrine blitt trofast fulgt opp av våre politikere, tverrpolitisk, Fra Einar Gerhardsen, Håkon Lie, Jens Christian Hauge, via Gro Harlem Bruntland og Kjell Magne Bondevik til endelig Jens Stoltenberg, Siv Jensen og Erna Solberg som også støtter dette. Fordi de er helhjertede sionister selv, og ser frem mot sitt Zion hvor de skal herske i all evighet.

Den sosialistiske Ettpartistaten Norge
https://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/den-sosialistiske-ettpartistaten-norge/

David Rockefeller og jødiske George Soros har helhjertet støttet det angloamerikanske sionistiske prosjekt hele tiden, nå støtter de Kina som den nye supermakt i verden. Dette viser hvordan kapitalinteressene alltid spiller på to hester, og faktisk holder verden i en terrorbalanse mellom deres ‘supermakter’, ‘good cop – bad cop” spillet, for at de alltid skal sitte på toppen og bruke verden som sjakkbrett, samtid som de plasserer penger de har stjålet fra oss ved markedsmanipulasjon der hvor pengene yngler mest og best.

Klima og den Kapitalistiske klasse i Kommunismen (KKK)
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/12/klima-og-den-kapitalistiske-klasse-i-kommunismen-kkk/

Guds Kristne Horer

I USA setter jødisk eide TV selskaper med jødiske regissører og produsenter opp TV-serien ‘Good Christian Bitches’ (‘Gode Kristne Horer’), som TV Norge velvillig til agenda setter opp. “Her er folkene som portretterer kristne som bakstreverske hyklere og kristne kvinner som moralsk likestilt med hunder av hokjønn“: Robert Harling, script writer; Darren Star, executive producer; Alan Poul, director; og Aaron Kaplan, produsent. De tre siste er jøder. Kilde: TruthTellers.org

Sjef for Disney er Robert Iger. “Iger er personen som er ansvarlig for å lage “Good Christian Bitches”. Ulikt mange “sekulære” Jødiske moguler i Hollywood, så er han en praktiserende Jøde.”

Hvorfor er det nødvendig å lage en slik serie om det ikke skal skapes religionskrig? Hva om noen av oss hadde laget en serie som heter “Gode Jødiske Horer” ? Med humoristisk vri selvsagt, bare for more skyld. Hadde vi vært anti-semitter da? Ville TV Norge sendt denne?

Balkanisering

I Midt Østen truer Israel med USA som trofast sionistisk medspiller å bombe Iran, fordi de angivelig skal lage atomvåpen (fordi de står i veien for Wolfowitz Doktrinens oppfyllelse), men Israel selv med norsk hjelp har laget atomvåpen nok til å være verdens 4. største militærmakt, nok til å utslette verden flere ganger, og som sammen med Pakistan og India nekter å undertegne ikke-spredningsavtalen, og tillate internasjonale inspeksjoner av atomvåpnene.

Ateistiske og “jødiske?” (100% i sionistisk mentalitet ihvertfall) Torvald Stoltenberg & Sønn begynner en helt ulogisk og katastrofal angrepskrig i Libya, innvolvert på Balkan, kristne serbere massakert, deres land ødelagt, ledere urettmessig straffet, – Serbia som alltid har vært bolverk mot ugudelige horder fra øst for Europa, i Afghanistan, angrepskriger som er helt 100% i utakt med tradisjonelle norske verdier og tradisjoner. De skaper balkanisering ved multikulturalisme.

Er Stoltenberg jøde?
https://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/er-stoltenberg-j%c3%b8de/

Jødiskhet er ikke nødvendigvis en etnisitet eller rase, som israelske Gilad Atzmon sier i boken “The Wandering Who? – A Study of Jewish identity politics“; det er en kulturelt inndoktrinert mentalitet. Sionismen har blitt limet som binder den kultur sammen i diasporaen. Og de kjemper for at hele verden skal bli deres Sion, hvor de har all makt, og er ‘eiendomsfolk’ og alle andre nasjoner og raser skal være deres slaver. Gudløse forestillinger, som både kristne og jøder flest reagerer sterk mot å bli identifisert med.

Men ingen av de vanlige folk har så stor sjanse for å greie å gjennomskue bedraget. Dessverre. Det er for subtilt til å være logisk for de som ikke har studert lenge på det. Og så lenge media ikke tar det opp, så tror ikke den autoritetstro massen noe på det. Vanlige folk har heller selvfølgelig ikke sjanser for noe håp så lenge toneangivende mennesker innen politikken vil ha det slik, og herder folk inn på denne ideologi med alle statens og medias ressurser, gjerne ved lov.

Slik blir de effektivt herdet inn til slakterbenken. Gjerne ved ved bruk av karmiske mekanismer. Åndelige lover som er selvoppfyllende, ved gitt handling eller mangel på handling.

Når vi vet hvordan 3000 mennesker under Hr. Blank (Lenin) kan lage revolusjon i den kristne Tsarens enorme USSR, drepe regenten og hele hans familie med kaldt blod, og 66 million av hans folk i tillegg, da vet vi at det ikke skal så mange personer til for å gjennomføre sin revolusjon i lille Norge.

De få som sitter med makten i ethvert land, bestemmer over landets pengesekk og bruker pengene til beste for sin sak, og ikke for landets eller folkets sak nødvendigvis, og de bygger landets karma utifra hvordan pengene blir brukt. Folket som i USSR må ved sin unnfallenhet ta konsekvensene av karma, om de er med på galskapen og blodbadet, villig eller nøytralt, så har de godkjent det med sin stillhet. Karma returnerer alltid. USSR fikk 70 års åndelig mørke etter akkurat samme scenario som Norges land er i nå; valg som må gjøres.

Da trenges det bare 3-4 personer på toppen for å ødelegge det lille en gang kristne landet Norge. De hedenske ateistiske ‘humanistiske’ sionist-sosialister innfører steg for steg sine overbevisninger, i STRID med den norske Grunnlov.

Den 21. Mai 2012 opphører vår kristne kulturarv
http://www.riksavisen.no/?p=9169

Problemet er at enkelte vil ikke co-eksistere uten at det er 100% på deres premisser. Får de det ikke som de vil, så følger The Samson Option. Med god hjelp fra Norge.

Det kom jo frem noe i denne følgende NRK dokumentar om Jens Christian Hauge (SFT mener han har kodenavn ‘Oscar’ i Mossad), men på langt nær alt. Tonen er at han “gjorde hva han måtte gjøre“. Det er feil. Mord, grunnlovsbrudd, selge tungtvann til Israel for å lage atombombe, kan få sin tragiske konsekvens i våre dager om de bomber Iran. Seierherrene skriver historien, og historien har skapt mange falske helter; her er en av dem:

Nasjonens skygge 1:2
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/839348/

“Norsk dokumentar i to deler om Jens Christian Hauge. For den som kjenner mange hemmeligheter kan sannheten være farlig. Norges mektigste mann etter krigen ble han kalt. Han var omspunnet av myter, historier, løgner, frykt og beundring. Han ledet motstandskampen i Millorg under krigen. Han trakk i trådene under gjenreisningen av landet etter krigen. Han var der makten ble utøvd. Jens Christian Hauge var nasjonens skygge.” – NRK.

Vi skulle bygge det nye Jerusalem“, sa Arbeiderpartiets grand ol’dad Håkon Lie om deres første prioritet etter andre verdenskrig til UiO’s studentavis Reflex (Waage), i verdenssosialismens nasjonalsosialistiske Israel. Nei, ateistene i Arbeiderpartiet har ikke blitt religiøs, det er den politiske religion, ideologi, de bekjenner seg til; Sionismen, sosialismens mening og mål; Sion, hvor denne politiske sosialistiske elite skal herske til evig tid, eie alle ressurser i verden, – alle andre skal være deres slaver.

Siden kristensionistene er i senter for verdenssosialismens utbredelse, er det også tyst fra den kanten om kristendommens avvikling i Norge, idet kognitiv dissonans oppstår og lojaliteten til sionist-sosialismen sin kommende verdenshersker vant over Kvitekrist i kampen om deres lojalitet.

Oddmund H. Hammerstad sier i boken “Oppgjør med maktspill og overgrep i De hemmelige tjenester”:

“Når så sterke krefter og store ressurser settes inn for å hindre at det historiske bilde blir tegnet fullt ut, er det nok dessverre grunn til å anta at det er fordi det er meget alvorlige feilgrep som er begått. Jens Chr. Hauge og Haakon Lie kniper munnen igjen. Den første mer enn den andre. En gang snerret Lie til en journalist: “Nærmer du deg Jens Chr. Hauge med spørsmål om hvilke spesielle kontakter han hadde i USA, vil han be deg å dra til H.!, og det gjør jeg også, dra til H.!” Haakon Lie skal i samme forbindelse ha uttalt: “Vi hadde en oppgave å løse“. Det er nærliggende å spørre: Hvilken oppgave hadde Haakon Lie og hans partifeller påtatt seg å løse? Og hvem var oppdragsgiveren? ”

NÅ VET VI DET ! (Tungtvann til Sion, blant annet). Hauge løy om tungtvann.

Deres klamme geopolitiske grep om verden og verdens folk skal kulminere i vår tid. De herder religiøse og ikke-religiøse inn i sitt geo-politiske sjakkspill.

Skylden for elendigheten og blodbadene de skaper av disse politiske ideologier får ALLTID religiøse jøder, muslimer og kristne. Problemet var aldri religionen, problemet var alltid den politiske ideologien som satte gode mennesker av alle religioner opp imot hverandre for å fremme sin sak. Splitt og hersk. Synderen er de gudløse sosialistiske ateister og ‘humanister’ i ledtog med kapitalkreftene i den sionist-sosialistiske internasjonalen.

“For intet er skjult som ikke skal bli åpenbart, og intet som er tildekket, skal forbli uten å bli avslørt”. Matteus 10:26
“Jesus sa: Kjenn det som er fremfor ditt ansikt; og det som er skjult for deg, skal bli åpenbart for deg; for ikke noe er skjult som ikke skal bli åpenbart”. – Thomasevangeliet (5).

Konklusjonen er at det er bare å rydde på dekk, skalke lukene, og surre alt som er løst, for dette kan bli en stormfull overfart idet denne årelange politiske strid etter den sionist-sosialistiske ‘Wolfowitz Doktrinen’ om verdensherredømme går inn i sin kulminasjon.

sosialisme

Relevant lesning

Jøder, muslimer og kristne bør stå sammen mot den ugudelige sionismen, og trygge sine land for deres multikulturalisme; splitt og hersk.

https://www.nyhetsspeilet.no/2012/02/bibelen-om-multikulturalisme/

https://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/diaboliserte-islam-i-politikk-og-media/

Hemmeligheten bak Davidstjernen
https://www.nyhetsspeilet.no/2011/05/hemmeligheten-bak-davidstjernen/

Satanismen i humanismen
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/satanismen-i-humanismen/

Anti-krister og djevelbevissthet
https://www.nyhetsspeilet.no/2011/08/anti-krister-og-djevelbevissthet/

Israel; verden har skapt sin demise (med Norges hjelp)
https://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/israel-verden-har-skapt-sin-demise/

Kabbalah – lyset for vår fot?
https://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/kabbalah-lyset-for-var-fot/

Kjenn Deg Selv – Nirvana
https://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/kjenn-deg-selv-nirvana/

Moses Hess, Adolf Hitlers og sionismens ideologiske far
https://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/moses-hess-adolf-hitlers-og-sionismens-ideologiske-far/

Moses Mordecai Marx Levy; Jødenes messias?
https://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/moses-mordecai-marx-levy-jodenes-messias/

Norge i krig for baron Rothschild
https://www.nyhetsspeilet.no/2011/04/norge-i-krig-for-baron-rothschild/

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

21 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Har noen hørt om muslimske amerikanske octogon presidenter?

Ancient Arabic Order of the Nobles of the Mystic Shrine; The Shriners in White House & Oval Office http://www.youtube.com/watch?v=INA1T8b1rXE&list=PLqQQFOVUZBLjlvvYz8YFhQOznZsiRYgEm

Quote: I FOUND ANCIENT SHRINER SYMBOLOGY OF AT LEAST 1.000 YEARS OLD ON A MEDIEVAL SWISS FORTRESS NEXT TO TEMPLAR`S SYMBOLOGY RELATED TO THE CRUSADES, AND THIS ARABIC ORDER OF THE SHRINERS ARE INFESTED IN THE WHITE HOUSE AT THE SUMMIT OF POWER

Pharistocracy, pharaohs became aristocracy, aristocracy freemasonry, Octogon Switzerland is the base http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1878&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“R.I.P A.p. og hele korrupte partiballetten, stem blankt ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/den-sosialistiske-ettpartistaten-norge/comment-page-6/#comment-100862

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Made in Switzerland: Torture, Terror, Murder, Hatred, Racism, Slavery & Neutrality Swindle http://www.youtube.com/watch?v=dmqCFRpej4g&list=PLqQQFOVUZBLhOMzXOuNvv19PKCRUIZPma

Quote: SWISS CRIMES AGAINST HUMANITY NON STOP THROUGHOUT HISTORY.

The pharaoh lineage, the priest of Amon Ra and the connection to Switzerland, QL Tv, Santos Bonacci + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1886&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Oprah (Winfrey) ~ bokstavene stokket om litt ~ Pharo, utsatt for rasisme i Sveits, google { oprah winfrey switzerland handbag ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/03/russland-kristendommens-siste-skanse/#comment-100882

trackback
11 år siden

[…] ABB; Et omen om religionskrigens komme http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/abb-et-omen-om-religionskrigens-komme/ […]

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

The British and American Deception http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1755&start=26#M8207 + extra

Direct reference,
The British and American Deception

Uenur
Uenur
Abonnent
12 år siden

Vi behøver ingen ledere å tilbe heller.Vi behøver ikke å tilbe noen/noe som helst bortsett fra livet selv. Så får vi tidsnok se hva som befinner seg på den andre siden. Jeg har en sterk mistanke om at visst det hadde vært meningen at vi skulle vite hva som befant seg på den andre siden,så hadde det ligget åpent i dagen for alle å se og erkjenne,og dermed ikke noe å krangle om.

Uenur
Uenur
Abonnent
12 år siden

Fjern svert gjerne all religion fra all politisk utøvelse,men forsøk å få det til den som vil! Religion er ikke galt i seg selv,men så lenge grupperinger mener at de har den eneste rette,så vil det fortsatt være krig. Det vil ikke hjelpe om alt av Nyhetsspeilet påståtte (men gjerne reelle) ulumskheter forsvinner fra jordens overflate,bortsett fra religion. Det vil fortsatt bli kriger og uoverskridelige hindringer for fred. Det er heller ikke umulig at en av disse religionene stemmer med virkeligheten,men så lenge det ikke forevises for hele verden av guden selv,så vil det fortsatt bli kriger i all framtid. Det kan startes krig over ett feilstavet ord i et helligboksitat,innen samme religion,så hvem tror egentlig at det kan bli varig fred mellom flere religioner? Det kan aldri skje uten påviselig inngripen av den/de eneste rette guden(e). Politikk og religion sammen kan aldri skape fred uansett om hvert enkelt lands kulturarv skulle være statsreligiøst internt i ett og ett land.Det i seg selv sier lite og intet om religionens mellommenneskelige,fredsbevarende egenskaper (les:norden),eller les gjerne om alle andre land som bekjenner seg til en statsreligion med det samme! I de tilfeller en religion har skapt fred i enkeltland,så har det vært med vold og trusler,så også i Norge. Nå er vi rike og blåser i religion,eller andre ting,men bare vent til vi ev.blir fattige igjen,så kan vi se hvor langt unna religionskrigene vi egentlig er.. John lennon sin “Imagine” er en grei øvelse å tenke på i så måte. Tror han hadde helt rett!

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Fin artikkel :)

Som de står så skal de kristne forfølges på de siste dager, i UK og andre steder i verden så er allerede dette godt i gang
I UK så føler de kristne seg på samme måte som under Romertiden da de måtte gjemme seg i katakomber

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2129593/Heavy-handed-courts-persecuting-Christians-driving-underground-says-Carey.html

Real Madrid fjernet korset fra logoen sin i sist uke, stadig ser vi i main stream hvordan de troende blir trakasert og latterliggjort, nyttige idioter som HEF, Skepsis, Vepsen, Færseth, Holme, Dyrendal, Sørensen mm løper ærend for han som vil forby kristendom og sette seg selv på verdenstronen

Selv Paven står nå i FN og krver verdens grenser fjernet ( NWO ), dette har han fått beskjed om fra Jesus sier han, vel hva skal en si ? Rotte Paven er jo utpekt av selveste Gud til å være Jesus stedfortreder på jorden

Men kanskje ikke samme gud som oss andre siden han omgir seg med solgudens symboler, Horus vinger og Horus øye som losjeguta

http://ivarfjeld.wordpress.com/2012/04/13/the-pope-prays-for-world-without-borders/

Det er skrevet at 1/3 av verdens vann skal forgiftes med malurt, nå meldes det at Fukusjima er 85 ganger verre en Tjernobyl og reaktor 4 er på vei til å smelte ned, noe som kan ødlegge hele kloden

http://akiomatsumura.com/2012/04/682.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+AkioMatsumura+(Akio+Matsumura)

http://fukushima-diary.com/

Det meldes også at Euroen vil kolapse i Mai/Juni, som Pike sier så skal Isarel og den Muslimse verden utslette hverandre og vi andre skal ødlegges moralsk og med økonomisk kolaps

http://www.zerohedge.com/contributed/2012-15-11/europe-will-collapse-may-june?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+zerohedge%2Ffeed+%28zero+hedge+-+on+a+long+enough+timeline%2C+the+survival+rate+for+everyone+drops+to+zero%29&utm_content=Google+Reader

Men gode krefter organiserer seg for å prøve å stoppe galskapen, store deler av Lucifer gutta er på vei til å bli arrestert akkurat nå :)

http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1047-liens

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
12 år siden

En liten artig sak som jeg glemte å ta med, mange har lurt på hvorfor Obama har vært så opptatt av den 17 år gamle Trayvon Martin som ble drept i påstått selvforsvar

Kanskje ikke så rart siden Trayvon Martin’s far er medlem i samme Lucifergruppe som Bombarna, men det som lukter enda mer at mye taler for at Dick Cheney’s fikk 17 åringen hjerte :)

TRAYVON MARTIN CONSPIRACY: Was he sacrificed to donate his heart to Dick Cheney’s transplant?

http://www.youtube.com/watch?v=Y-tRcqVZbH8&list=UUDILoNT7dzVgpes7JiTjR7g&index=4&feature=plcp

Trayvon Martin’s Father the Freemason

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Smurf:
For dem som tror på Bibelen Gud er de tider vi nå lever i bare en bekreftelse på Bibelens sannferdighet. En mengde profetier har gått i oppfyllelse BOKSTAVELIG, og historiens klimaks vill fullendes slik det står skrevet. Mange er det som basis for sin tro har en stolthet og et krav til Gud som stemmer overens med ens egen oppfatning, og som deretter tilpasser Bibelen etter dette. For å få dette til kan ikke Bibelen tolkes bokstavelig, men man må åndeliggjøre det man ikke liker. Gud står den stolte imot, og Gud lar seg definitivt ikke spotte.

Bibelens siste bok; Johannes Åpenbaring (eller rettere sagt den åpenbaring Jesus åpenbarte for Johannes) gir oss en hel rekke beviser på at Menigheten befinner seg hos Gud når ondskapen slippes løs med frie tøyler og Guds vredesdommer faller over jorden.

Hermis
Hermis
Abonnent
12 år siden

Jeg syns artikkelen er greit skrevet med et veldig viktig tema. Spesielt dette med Albert Pike synes å ha høyeste aktualitet.

Kanskje ikke helt relevant, men det hadde vært utrolig spennende om noen i redaksjonen kunne ha skrevet en egen artikkel om luciferianeren og frimureren Albert Pikes langsiktige planer om tre verdenskriger. Pike er død for lenge siden, men hans onde planer ser ut til å gå i oppfyllelse. Samtidig er det altfor mange mennesker som er “distrahert” av (til dels oppdiktede) fenomener som co2-faren (men pussig nok ikke reell forurensning), Nibiru, ulike kanaliseringer (zeta talks), new age, materialistisk forbruk, nedsløvende medikamentbruk, TV-søppel etc.

I tillegg blir folk distrahert av dårlig helse pga vaksiner, tilsetninger i maten etc. Når folk blir avledet av slike bevisst påførte problemer (kontrollmekanismer), så blir det enklere for de onde kreftene å jobbe videre med sine skjulte planer om en endelig storkrig og verdensherredømme (slaveplanet).

Derfor når USA og Israel til stadighet prøver å hisse til krig mot Syria og Iran, er det utrolig viktig at folk får øynene opp for hva som skjer. Dette kan jo raskt utvikle seg til storkonflikt, bla. fordi vårt naboland Russland ikke vil akseptere det. Derfor tror jeg det er ekstra viktig at noen kunne skrive en artikkel om Pike. Tviler også på at det såkalte “jødehatkortet” lar seg bruke mot en slik artikkel.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Skal NRK sette opp GCB? Hvor har du det fra?

Ikke stemmer serien overens med noen av profilene til hverken NRK1, 2 eller 3, og så vidt jeg vet er det TVNorge som sitter med rettighetene til serien i Norge. Kilden, artikkelen på nrk.no, du bruker sier jo ganske tydelig at det er TVNorge som skal sende serien, og sier ikke noe om at NRK skal sende den.

En annen kanal som har en profil hvor denne serien ville passet inn er eventuelt TV2.

Det hadde vært fint om at du hadde brukt litt mer seriøse kilder enn dine egne skriverier. De fleste forventer at man kan oppgi eksterne kilder fremfor å bare henvise til sine egne skriverier.

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

For å være litt mer konkret; Hvilke religioner er det som pålegger sine tilengere å underlegge seg verden på en voldelig måte. Er det islam, jødedommen, kristendommen eller andre? Eller er det kanskje ulike retninger av disse religionene?

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Det synes for meg som det settes likhetstegn mellom religionshat og ateisme mm, og at en Gud kun er tilgjengelig via religion.
Presiserer at det er fult mulig å ta avstand fra religion på Bibelsk og vitenskaplig grunnlag. Faktisk er religion en garantist for at Gud er en umulighet ved at Bibelen tolkes bokstavlig og dogmatisk, fremfor mytologisk og vitenskaplig.
Religion er en tragedie som fanger sjeler i tradisjoner og ytre sermonier, dette hindrer mennesker i å utvikle seg åndelig. Kristendommen er en av de mest okkulte av alle religioner som via systemet/samfunnet fratar mennesker den frie vilje og tvinger de inn i sin tro. Jeg har ikke tro på at det er religioner som er limet i samfunnet, menneske hver for seg har det som trengs. Politikk er skapt av religionforskjeller. Det er derfor nødvendig å frigjøre seg fra slike systemer først som sist.

The Armageddon Myth
http://tinyurl.com/ccgfpoz

Lefor
Lefor
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

JJ, kan ikke du grave litt i historien rundt denne fantastiske karen: http://no.wikipedia.org/wiki/Bertram_Dybwad_Brochmann

Jeg kom over BDB via en antikvarisk bok, “Fandens efterlatte papirer”, og kan ikke forstå at så lite er kjent omkring denne skikelsen. Dette bør være en utfordring som passer deg på alle måte:-) Ønsker meg en spennende artikke om hvem som sto i kulissene i Norge, vår stat, og slukket lyset for denne inspirerte forfatteren og politikeren av rang.

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

MODERERT: Jødehatkortet, personfokusert, ikke på sak (det er faktisk en jøde som har ordnet mesteparten av artikkelen). Sjermdump tatt.
ADVARSEL: Reglene sier kommentarer skal være saklig og dermed ikke gå på person. Dette er en advarsel. Gjentatte overtredelser fører til utestengelse fra NyS.

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  bardun
12 år siden

J.Johansen.

Viser til mitt innlegg, 13.04. 2012 kl. 23:12, som ble slettet, og også til dialog via epost.

Selv om jeg er sterkt kritisk til mye av det du skriver, noe på generelt grunnlag, har det aldri vært min mening å uttrykke meg på en måte i den mening å være sårende eller fornærmede på noen måte. Hvis du skulle oppfatte det slik, beklager jeg det sterkt og vil ved event. senere anledning ha meg dette i tankene, å søke å unngå slike uheldige formuleringer som du kan forstå som personlig angrep.
Men på den annen side, så er jo NS ingen ensartet sekt med ensartete meninger og dette vil jo noen ganger også komme til uttrykk – også som soleklar kritikk.

Ikke for å forsøke å komme med noen gode råd, men for å være på den sikre siden kan du jo stenge muligheten for kommentarer under dine artikler – slik du har gjort tidligere ved et par anledninger – selv om dette selvfølgelig ikke skulle være nødvendig.

Videre ser jeg at jeg med fordel kunne ha vært mer imøtekommende i vår dialog …

Mvh
bardun

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
12 år siden

“GEO-POLITISK ANALYSE; Politiet rett etter Utøya var det første de la vekt på i sine meddelelser at ABB var ‘kristen’ og ‘konservativ’. Det var bildet som skulle feste seg i folks bevissthet. Han var sionist.”
Det som er helt klart er at ABB verken er kristen eller konservativ. Om han er sionist kan diskuteres (da jeg tror han er chippet), men han blir (mis)brukt av sionistene. At politiet la vekt på at ABB “kristen og konservativ” var nok for å hindre rykter om at det var muslimer som sto bak. Vil legge til at det var utrolig at politiet visste dette om ABB så raskt.

Dokumentaren om Hauge var interessant. På russekortet hans var det tegnet inn et hakekors og et speilvendt et. Det trenger ikke betyr så mye, da Hitler var en svært populær mann i verden på 30-tallet, men det viser iallefall at han var ganske opptatt av politik. Det andre er hans viljestyrke, da han helt klart mener at målet helliger midlet. Når målrettede attentater er godkjente, vil alt under et slikt tiltak også være akseptert. Dessverre har en innarbeidet praksis en tendens til å vedvare, og det har vært mye grums i kretsen rundt Hauge. Hauge gikk rett inn i regjering etter krigen, uten å ha klatret i Ap-systemet. Det irriterte visstnok mange, men jeg spør heller hvem som trakk i trådene for å få ham inn? I neste del kommer man inn på hans deltakelse i Bilderberg-gruppen, en organisasjon initiert blant annet av nazisten Prins Bernhard.

“Er Stoltenberg jøde?” Nei, han er sosialist, ergo gudløs og nådeløs.

Det vil bli en vanskelig fremtid for de fleste av oss hvis vi fortsetter i samme retning som nå, uansett Wolfowitz Doktrinen eller ikke. Aganda21 og Codex A er minst like kjipe.

no problem
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

bra sagt

« Forrige artikkel

Hvorfor forties Nikola Tesla – tidenes oppfinnergeni?

Neste artikkel »

Hillary Clinton: Men vi taper jo informasjonskrigen!

21
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x