Diaboliserte islam i politikk og media

3K visninger
5 minutter lesetid
31

Hvorfor blir islam diabolisert? Filmen nedenfor er en utrolig opplysende serie om islam, og om hvorfor islam blir så ‘diabolisert’ i verden idag. Denne filmen handler om islams sentrale doktriner, om ley lines og hvordan Mekka ligger akkurat hvor verdens magnetfelt er ‘nøytralt’, samt viser hvor dedikerte muslimer er til en høyere åndsmakt, mer enn til verdens herskere. Tabloidisert så består kampen i verden mellom de gode og de onde, av alle religioner, av alle raser. Ukrutt finnes over alt, i og hos alle tradisjoner.

Det er igrunn bare trist å se hvor mange som bommer på hvem som er ‘fienden’. Fienden er i hermetegn, for også luciferianere er skapt av Allmakten, og er her for en mening og en årsak, nemlig at alle skal få gi uttrykk for sin egen frie vilje; å velge mellom det gode og det onde, hvem en er for, hvem en er imot. Det er hva dette Univers(itet)et er til for.

Fundamentalister og frafalne fra Allmaktens kjærlighet finnes i alle grupperinger, og det er ofte de som er satt opp for å tjene verdens herskeres sak, mer enn Allmaktens sak, jfr. sionismen i kristendommen; en politisk ideologi de har gjort til religion, i Jesu navn, hvilket er blasfemi, og en direkte hån av Fredsfyrsten. Fundamentalister finnes også i jødedommen, ved dens rabbinske talmudiske tradisjoner (fariseerismen). Og de finnes i islam. Krigerske, voldelige og farlige mennesker, i begge leire. Disse må alle gode krefter i både jødedommen, islam og kristendommen ta avstand fra.

Ofte er disse fundamentalister i alle de monoteistiske religioner kjøpt og betalt av verdensherskernes agenda for splitt og hersk formål, eller de er så under fryktens åk som de har arvet fra læren fra sine omgivelser (arvesynden) om det hevngjerrige og menneskefiendtlige gudsbilde, et gudsbilde som fører dem enormt langt bort fra det sanne gudsbilde, nemlig at G-d = Kjærlighet, og at de som er i G-d’s bilde, de utstråler nettopp denne sjelskvalitet..

Folk som ikke har studert på dette, de klarer ikke å se forskjell og drar absolutt alle under samme kam. Det er beklagelig. De som vil ha godhet og kjærlighet i verden, de er av The Force (samme hva de kaller ‘dette’). Krigshisserne er av en annen ‘ånd’, som vel de fleste av oss helst har best av å ta avstand fra. Både kristne og jøder har alltid levd stort sett i fred og harmoni i muslimske land, – før sionismen ble til.

Vanligvis er sanheten nøyaktig det motsatte av hvordan den blir fremtilt i mainstream media. En må spørre seg; Hvem har størst interesse av å diabolisere alle som tror på en guddommelig allmakt i universet? Ikke de som ikke tror på den, for de bryr seg ikke, men de som vet Allmakten finnes, og bevisst gjort seg til dens motstander,- DE har en viss interesse i dette.

Denne motstandsbevegelse til kjærlighet og godhet har forskjellige navn i forskjellige kulturer og religioner.

Islam betyr fred

I Islam underkaster de seg en høyere makt, koste hva det koste vil.

Roten til ordet «islam» er den arabiske trikonsonantiske roten S-L-M (س-ل-م; Sīn-Lām-Mīm), et arabisk morfem hvis basale betydning er «trygghet»/«fred». En avledning av denne roten er verbet «aslama», som betyr «å akseptere»/«å overgi seg»/«å underkaste seg». Islam er et «verbalsubstantiv» avledet av verbet «aslama» og betyr bokstavelig «aksept»/«overgivelse»/«underkastelse». I denne sammenheng aksept av, overgivelse til og underkastelse under Allah.
http://no.wikipedia.org/wiki/Islam

Det er på tide at de tre monoteistiske religioner, jøder, kristne og muslimer, lar ligge sin krangling om hva slags navn en skal sette på The Force, og samler seg om å stoppe satanistene som har ført verden på randen av oppløsning og destruksjon. Mesteparten av verden vil ha fred, og en må se bort fra fariseerne og sionistenes behov for å tilfredsttille den 6000 år gamle krigsguden sin. Det er på tide verden kommer seg videre. “Min fred gir jeg deg”, sa Jesus Kristus også, og Mohammed bekreftet Jesus sin lære, og så på Jesus som en stor profet, av de største. Der er ingen konflikt teologisk sett, og en bør ikke falle for fristelsen til å bite på åtet fra de som vil ha konflikt, krig og nød, mest mulig.

Videoen under er en serie for spesielt interesserte i religions- og åndsvitenskap. De som ikke klarer å delta i forskningen med et åpent sinn, men heller finner sin glede i å tråkke på mennesker som tror på G-d/Allah/Yahwe – de kan like godt holde seg borte fra å se den, og eller å kommentere på den i kommentarfeltene. Blasfemi klarer vi oss godt uten. Det er mainstream media altfor fullt av allerede, av en agenda, og skal ikke forefinnes under min artikkel.

Illuminated – Atheism (Part 1/8)
Illuminated – Positive & Negative Energy (Part 2/8)
Illuminated – 9/11 Signifying Destruction Of Holy Kaaba (Part 3/8)
Illuminated – Seven Heavens & Illuminati Challenging God (Part 4/8)
Illuminated – Will They Then Not Believe? (Part 5/8)
Illuminated – This Is How The Truth Will Always Be Treated (Part 6/8)
Illuminated – Al-Aqsa, Forbidden Magic & The Purpose Of Dubai (Part 7/8)
Illuminated – Kabbalah, KabbALAH, Get It? (Part 8/8)

Fokuser på de onde, ikke de gode

Folk flest burde starte bekymre seg for de ugudelige krefter som herjer i verden, og som har bragt verden på randen av total kollaps, mer enn å hakke på folk som har et annet og videre utsyn enn dem selv, som strekker seg utover rammene for denne fysiske verden.

Når Bush sier ‘God Bless America’, så er det nå på tide å forstå at hans gud er Ahriman, dajjal, lucifer, eller hva en skulle ønske å kalle denne negativt polariserte åndsmakt i menneskesjelen. På deres frukter skal en kjenne dem.

Shaitan (satan) er en taper! Og så er de som følger dennes mentale inspirasjons ledelse. Hans fremtid er bak ham og Dajjal og hans falne engler har allerede blitt dømt til å tilbringe evigheten i den Brennede Innsjø. Joh. Åpenbaring 20:10
Dajjal (antikrist) og de falske profeter er tapere. Joh. Åpenbaring 19:19-20
Iblis (satan) kan aldri berøve fremtiden i himmelen for dem som har hevet sin ånd utover denne verden, og er gjennfødt til ånd. John 10:27-30.
Det eneste Shaitan (satan) kan gjøre er å stjele din glede, din helse, ditt vitnemål om sannheten som du ser den, og din evige belønning, OM du falle for hans løgner. Joh. 10:10
Shaitan’s (satan’s) våpen er forførelser og fristelser. 1. Mosebok 3:1-6

Gjennom Kristus kan jøder og kristne bli stående oppreist gjennom elendigheten og bli vinnerne, ved det evige åndelige livet! Efesernes 6:10-18.
Anti-krist (Dajjal) som skal få sitt sete i det gjenoppbygde Salomons Tempel i Jerusalem, er ikke noe godt alternativ for hverken jøde eller kristen.

Gjennom Mohammed’s lære og troen på Allah kan muslimer stå imot og overleve fristelsene og få evig liv. Koranen 7:27 (Y. Ali) og 3:155 (Y. Ali).

Denne kampen i ens egen sjel, er igrunn den eneste kampen det er verdt å ta. Resten er igrunn uvesentlig.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

31 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

200 Students Massacred by Boko Haram Terror Unit in Nigeria https://www.youtube.com/watch?v=kprYNuynhHo

Quote: More info at link: http://www.clarionproject.org/news/nigeria-boko-haram-slaughters-students-en-route-exams http://news.nationalpost.com/2014/04/14/syrian-extremists-threaten-to-destroy-canada-in-online-video/

Swiss Mr Huber 1, 2 and 3, Ahmed Huber Al-Swissri, Avalon Gemeinschaft & Amin Al-Husseini, and islam + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1950&start=1

Quote: AL-SWISSRI = ALL SWISSY; how Octogon of the Templars infiltrates Islam. All credits to youtube user http://www.youtube.com/user/th3forg1v3n for the picture of the Huber comparison, which he offered to do, after I had published a general request for this kind of collaboration, as me myself I am such a jerk with computers – lol.

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Swiss Mr Huber 1, 2 and 3, Ahmed Huber Al-Swissri, Avalon Gemeinschaft & Amin Al-Husseini, and islam + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1950&start=1

Quote: AL-SWISSRI = ALL SWISSY; how Octogon of the Templars infiltrates Islam. All credits to youtube user http://www.youtube.com/user/th3forg1v3n for the picture of the Huber comparison, which he offered to do, after I had published a general request for this kind of collaboration, as me myself I am such a jerk with computers – lol.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Dr2 Global Ikke helt som Taleban Del 1 http://www.youtube.com/watch?v=4M_RZzZHK0A&feature=related

vantro
Abonnent
12 år siden

Når muslimer og kristne slåss
http://www.aftenposten.no/meninger/kommentatorer/andenaes/article4255096.ece

SAMLIV? Hvis islam kan vokse og utfolde seg der muslimer er i mindretall, mens kristne skyves ut der de utgjør mindretallet, da vil det skurre i forholdet mellom islam og kristendom.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  vantro
12 år siden

Leste du resten?

Koptere blir drept, og deres kirker blir jevnlig angrepet og herjet. Rapporter viser at deres rettslige stilling på flere måter er som annenrangs borgere, slik det er for ikke-muslimer i flere muslimske land. Andelen kristne i Midtøsten har på få generasjoner sunket fra anslått ca. 25 prosent til noen ganske få prosent.

Den koptiske kirke i Egypt er et av verdens mest fascinerende kirkesamfunn, urkirken i urnasjonen, mystisk og makeløs. Den har vært der uten avbrudd siden første århundre etter Kristus, gjorde Egypt til et kristent land, ble invadert av Muhammeds arabere på 600-tallet, men 1400 år senere har denne verdens mest standhaftige kirke ikke latt seg knekke. Kopterne har tatt vare på Egypts opprinnelige språk fra Faraos tid og bruker det fortsatt som kirkespråk. Jeg har møtt muslimske arabere fra Egypt som en sen kveldstime har innrømmet for meg at det er nok sant å si kopterne som er de mest ekte egyptere. Kopterne ser på seg selv som direkte etterkommere av Faraos folk, med rette.

-sitat slutt-

Man man med andre ord si at de Kopterene er i samme situasjon som Palestinerene, da det egentlig er kopterene som er Egyptere, og i den koptiske kristendommen har de også videreført svært mye i fra den opprinnelige Egyptiske og kristne religion.

Så hvorfor ikke opprette en egen stat til de 1 million kopterene i Egypt?
De hadde klart seg fint med 10%

Nå som en Palestinsk stat er opp til høring i FN, hadde dette vært en glimrende mulighet til også å benytte tjangsen til å løse problemet til kopterene. Man kunne ha sagt: Vestlige land ink. USA anerkjenner Palestina dersom arabiske land anerkjenner en koptisk kristen stat i Egypt.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Propagandaen har skylt ned på alle områdene og teppebombet oss lenge, for at ingen skal være i tvil om hvem vi trenger myndighetenes beskyttelse mot.

Uten at jeg skal påstå at det er skrevet ned noen regler, så finnes det i hvert fall uskrevende regler som media har vært flink med å hjernevaske befolkningen med.

1. De som våger å stille kritiske spørsmål, skal henges ut og spottes av alle som fortsatt følger saueflokken. ”Vi må stå sammen i naivitetens ukritiske tilværelse.”

2. De mer intellektuelle kaller det bare konspirasjonsteorier før de stikker hodet i sanden igjen.

3. Psykopatene trekker frem Mars og grønne menn. Jo mer fantasifult, jo bedre.

4. ”Pressefrihet er en absolutt og universell sannhet”. Annonseinntektene er kun for å skape en bedre dekning av sakene.

5. Alt som man ikke kan se eller høre selv, eksisterer ikke, så lenge det ikke kommer fra en ekspert, journalist eller politiker.

6. Penger er aldri ett motiv i den store sammenhengen.

7. Individuel frihet og demokrati er en selvfølge i vesten, mens alle andre er motstandere av det og ønsker diktatur.

8. Det er muslimene som er ”de onde”, basta.

9. Problemene i Afrika kan negerne takke seg selv for.

10. Media kvalitetssikrer ett ellers så kaotisk nyhetsbilde.

Hentet fra:
http://vgd.no/index.php/samfunn/politikk-internasjonal/tema/836537/innlegg/

adsckldsacksldckl
adsckldsacksldckl
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Muslimer er ikke onde, men det er vanskelig å være positivt innstilt til en religion som har dødsstraff for apostasi(frafall fra Islam), begrenset religionsfrihet og støtter steining av homofile. Så en tråd nettopp på forumet på islam.no hvor flere muslimer var enige om at Bin Laden var en dårlig muslim, men likeså en muslim og derfor alltid vil i deres øyne være bedre enn den snilleste og beste kafiren(vantro) Altså mente de at selv om en muslim slakter ned masse uskyldige personer så vil dene personen i Allahs øyne uansett være et bedre menneske enn en .feks en ateist som hele livet har gjort gode handlinger. Det er ikke rart mange mennesker er skeptisk til en del av læren til Islam, folk burde først undersøke hva Islam står for før de uttaler seg. Synes du at folk som frafaller Islam fortjener å dø?

vantro
Abonnent
13 år siden

Time to Unmask Muhammad
By Geert Wilders

To know why Islam is a mortal danger one must not only consider the Koran but also the character of Muhammad, who conceived the Koran and the entirety of Islam.

The Koran is not just a book. Muslims believe that Allah himself wrote it and that it was dictated to Muhammad in the original version, the Umm al-Kitab, which is kept on a table in heaven. Consequently one cannot argue with the contents. Who would dare to disagree with what Allah himself has written? This explains much of Muhammadan behaviour, from the violence of jihad to the hatred and persecution of Jews, Christians and other non-Muslims and apostates. What we in the West regard as abnormal, is perfectly normal for Islam.

A second insuperable problem with Islam is the figure of Muhammad. He is not just anyone. He is al-insan al-kamil, the perfect man. To become a Muslim one must pronounce the Shahada (the Muslim creed). By pronouncing the Shahada one testifies that there is no god that can be worshipped except Allah, and one testifies that Muhammad is his servant and messenger.

The Koran, and hence Allah, lays down that Muhammad’s life must be imitated. The consequences of this are horrendous and can be witnessed on a daily basis.

There has been much analysis of Muhammad’s mental sanity. In spite of all the available research, it is rarely mentioned or debated. It is a taboo to discuss the true nature of the man whom one and a half billion Muslims around the world regard as a holy prophet and example to be followed. That taboo must be breached in the West, and here in the Netherlands.

Ali Sina is an Iranian ex-Muslim who established the organisation for apostates of Islam Faith Freedom International. In his latest book he posits that Muhammad is a narcissist, a paedophile, a mass murderer, a terrorist, a misogynist, a lecher, a cult leader, a madman, a rapist, a torturer, an assassin and a looter. Sina has offered 50,000 dollars for the one who can prove otherwise. Nobody has claimed the reward as yet. And no wonder, as the description is based on the Islamic texts themselves, such as the hadiths, the descriptions of Muhammad’s life from testimonies of contemporaries.

The historical Muhammad was the savage leader of a gang of robbers from Medina. Without scruples they looted, raped and murdered. The sources describe orgies of savagery where hundreds of people’s throats were cut, hands and feet chopped off, eyes cut out, entire tribes massacred. An example is the extinction of the Jewish Kurayza tribe in Medina in 627. One of those who chopped off their heads was Muhammad. The women and children were sold as slaves. Confronted with the lunacy of Islamic terrorists today, it is not hard to find out where the lunacy comes from.

In Vienna the women’s rights activist Elisabeth Sabaditsch-Wolff was recently sentenced to paying a fine for insulting a religion by calling Muhammad a paedophile. However, that is the truth. Numerous hadiths contain testimonies by Muhammad’s favourite wife, the child wife Aisha. Aisha literally says: “The prophet married me when I was six years old, and had intercourse with me when I was nine.”

According to the historian Theophanes (752-817) Muhammad was an epileptic. Epileptic crises are sometimes accompanied by hallucinations, perspiration form the forehead and foaming at the mouth, the very symptoms which Muhammad displayed during his visions.

In his book “The other Muhammad” (1992) the Flemish psychologist dr. Herman Somers concludes that in his forties the “prophet” began to suffer from acromegaly, a condition caused by a tumor in the pituitary gland, a small organ that is situated just below the brain. When the tumor in the pituitary gland causes too much pressure in the brain, people start to see and hear things that are not there. Somers’s psychopathological diagnosis of Muhammad’s condition is: organic hallucinatory affliction with paranoid characteristics.

The German medical historian Armin Geus speaks of a paranoid hallucinatory schizophrenia. A similar analysis can be found in the book “The Medical Case of Muhammad” by the physician Dede Korkut.

In his book “Psychology of Mohammed: Inside the Brain of a Prophet” Dr. Masud Ansari calls Muhammad “the perfect personification of a psychopath in power.” Muhammad had a unhinged paranoid personality with an inferiority complex and megalomaniac tendencies. In his forties he starts having visions that lead him to believe he has a cosmic mission, and there is no stopping him.

The truth is not always pleasant or politically correct. On the basis of the research referred to above it can be argued that the Islamic creed obliges one and a half billion people around the world, including the one million living in the Netherlands, to take Muhammad as their example. There is no turning back once one has become a Muslim. For even though article 18 of the Universal Declaration of Human Rights states that every person has the right to “change his religion or belief,” in Islam there is a death penalty for leaving the faith.

Anyone who voices criticism of Islam and Muhammad is in grave personal danger — as I have experienced. And whoever attempts to escape from the influence of Islam and Muhammad risks death. We cannot continue to accept this state of affairs. A public debate about the true nature and character of Muhammad can provide insight and support to Muslims all over the world who wish to leave Islam.

Apostates are heroes and more than ever they deserve the support of freedom loving people all over the world. Party politics should not be at play in this matter. It is time for us to help these people by exposing Muhammad.

Geert Wilders is an MP in the Netherlands. He is the Chairman of the Party for Freedom (PVV). This article was published in the Dutch weekly magazine “HP/De Tijd” of March 30, 2011.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/03/time-to-unmask-muhammad.html

Mohammad is perfect… if you are a vicious, misogynistic, terroristic, murdering psychopath.

Clearly there are plenty.

-Islam betyr fred
-I Islam underkaster de seg en høyere makt, koste hva det koste vil.

Hva slags høyere makt er det Muhammad underkastet seg?

Uffda
Uffda
Abonnent
13 år siden

Iran Leaders: The Coming is Upon Us – Israel Shall be Destroyed!
The purpose of the project was to inform Muslims across the globe of the immediate coming of the last Islamic messiah.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WwiadYT-N9k

REZA KAHLILI is the pseudonym of a former Iranian Revolutionary Guard member who worked undercover as a CIA agent for several years in the ‘80s and ‘90s.
http://tinyurl.com/4w7ayw6

skippern
skippern
Abonnent
13 år siden

Hvor ble det av renteforbudet i den kristne verden og hvordan forledet de den til å godta papirpenger. Hr Hosein forklarer her i kort versjon:
http://www.youtube.com/watch?v=AUoFHp6xJac
full lengde

ConfusedMe
ConfusedMe
Abonnent
13 år siden

Takk for Cash,videoen den er en tankevekker, tilbake til Islam så har dem allerede bomma på feil fugl, når de snakker om eksprimentet til ikke-forskeren-Masuro Emoto “happy crystals”
http://en.wikipedia.org/wiki/Masaru_Emoto
“vann krystaller? som blir frosset – som blir snakket til med pene ord hvor positive vibrasjoner skal lage pene krystaller og sinne og agresjonsbølger som viser stygge-frosset krystaller”

Siden ingen untenom hannes stab har sett hvordan prosessen av krystallene” blir til. Stiller jeg meg tvilende til resten. Dette er kanskje bare en ting, men jeg orka ikke hjernevaske meg med det ene eller det andre.

Hvis det første jeg stilte spørsmål ved som i mine øyne virker som bias.Hva er da sjansen for at resten av det som blir påstått er sant.?

trackback
13 år siden

[…] Fordi både Illuminatet og kommunismen/sosialismen har som et av sine credo å ødelegge ikke bare familieinstitusjonen, men også alle de andre grunnleggende verdier i nasjonene for å erstatte dem med sine egne. Erstatte familieinstitusjonen med statsmakten som ens eneste familie; fader og moder. Dette faktum har jeg dokumentert grundig i andre av mine artikler. G-d’s skapte relasjonene å bestå av mor, far, barn. Statsmakten vil erstatte denne relasjon med en sosial relasjon, som de mener er like bra, hvor de sosiale ledere skal tilbes som guder. ALT er i realiteten et opprør mot det guddommelige system skapt for jorden. Et ahrimansk opprør mot den guddommelige orden. Sigr sier: “Den ateismen som vi finner i vesten i dag stammer mye fra Karl Marx og kommunismen. Denne ateismen har ingenting med det opprinnelige å gjøre, da kommunismens ateisme (som faktisk har likhetstrekk med sionismen) var et rent verktøy for å få folket til å dyrke statslederen som gud. Nord-korea et et veldig synlig eksempel på autoritetsdyrning som jeg kaller det. Kjennetegnet på disse er ateister som nærmest på en agressiv måte rakker ned på alle og alt religiøst, samtidig som de er lite kritiske til autoriteten.” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/diaboliserte-islam-i-politikk-og-media/comment-page-2/#comment-5… […]

Sigr Huginsson
Forfatter
13 år siden

Det var mange gode poeng her JJ.
Jeg la spesielt merke til dette:

“Fundamentalister og frafalne fra Allmaktens kjærlighet finnes i alle grupperinger, og det er ofte de som er satt opp for å tjene verdens herskeres sak, mer enn Allmaktens sak, jfr. sionismen i kristendommen; en politisk ideologi de har gjort til religion, i Jesu navn, hvilket er blasfemi, og en direkte hån av Fredsfyrsten. Fundamentalister finnes også i jødedommen, ved dens rabbinske talmudiske tradisjoner (fariseerismen). Og de finnes i islam. Krigerske, voldelige og farlige mennesker, i begge leire. Disse må alle gode krefter i både jødedommen, islam og kristendommen ta avstand fra.”

“Folk som ikke har studert på dette, de klarer ikke å se forskjell og drar absolutt alle under samme kam. Det er beklagelig. De som vil ha godhet og kjærlighet i verden, de er av The Force (samme hva de kaller ‘dette’). Krigshisserne er av en annen ‘ånd’, som vel de fleste av oss helst har best av å ta avstand fra. Både kristne og jøder har alltid levd stort sett i fred og harmoni i muslimske land, – før sionismen ble til.”

– Så enkelt er det i grunn. Hvilke titler folk bruker på sitt livssyn sier lite om hvilke verdier de står for, og verdiene de står for kan i mange tilfeller være stikk i strid i mot det opprinnelige budskapet. Noe av samme gjelder ateistene også i grunn. Det første ateistiske tankesettet startet i India ca 600BC, Hellas; ca. 560BC, og Kina ca. 300BC. Opprinnelig var dette et filosofisk og agnostiske tankesett som ikke var ment som en opposisjon mot religion. Det kan nevnes at ur-buddhisme og Jainisme så er/var det plass til både teister og ateister.

Den ateismen som vi finner i vesten i dag stammer mye fra Karl Marx og kommunismen. Denne ateismen har ingenting med det opprinnelige å gjøre, da kommunismens ateisme (som faktisk har likhetstrekk med sionismen) var et rent verktøy for å få folket til å dyrke statslederen som gud. Nord-korea et et veldig synlig eksempel på autoritetsdyrning som jeg kaller det. Kjennetegnet på disse er ateister som nærmest på en agressiv måte rakker ned på alle og alt religiøst, samtidig som de er lite kritiske til autoriteten.

Sigmund Freud (1856-1939) mente at gudsforholdet ligner det forholdet et barn har til sine foreldre, spesielt til faren sin. Sigr; Fjerner man den himmelske far, blir statsoverhodet ens stefar.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Ateister kjenner seg aldri igjen i beskrivelsene religiøse portretterer.
“a brief history of disbelief” med Jonathan Miller, er ateisme sett med ateistiske øyne. Anbefales for de som er genuint interessert i å forstå hvorfor det er så mange ateister… http://video.google.com/videoplay?docid=2250104590805018608#

Når det gjelder Nord Korea og ateisme, ingen ateister anser landet som ateistisk, men derimot som et ekstremt religiøst land.

En mann med åpenbar agenda
Abonnent
13 år siden

Blasfemilov:
http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=33&tekstid=4317

Forskerne selv sier nå at vi ikke stammer fra apene, men fra en annen gren.
Darwin tok skammelig feil. Og han angret på sitt dødsleie.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
13 år siden

det er riktig at vi ikke stammer fra apene, vi er derimot i slekt med apene. Og Sjimpansen, samt Bonobos, er våre nærmeste nålevende slektninger. Jeg tviler på at du finner en seriøs forsker som er uenig i det. For å si at vi stammer fra apene, er som å si at man stammer fra sin tremenning…
Darwin tok ikke skammelig feil, han hadde riktignok ikke rett i alt, men ut fra hva som fantas av dokumentasjon på den tiden var han utrolig fremsynt. Og myten om at han angret på dødsleiet et svært utbredt blant religiøse.

En mann med åpenbar agenda
Abonnent
13 år siden

Johannes var den eneste av læreguttene som sto og så på korsfestelsen. Han skriver i sine gode nyheter: Det var helgaften, og kroppene måtte ikke bli hengende på korset over sabbaten, for denne sabbaten var en stor høytidsdag. Jødene ba derfor Pilatus om at beina måtte knuses på dem og kroppene bli tatt ned.

Soldatene kom da og knuste beina først på den ene og så på den andre som var blitt korsfestet sammen med Jesus. Da de kom til Jesus, så de at han alt var død, og de knuste ikke hans bein. Men en av soldatene stakk ham i siden med et spyd, og straks kom det ut blod og vann. Han som så det, har vitnet om det for at også dere skal tro. Hans vitneutsagn er sant, og han vet at han taler sant.

Dette skjedde for at Skriften skulle bli oppfylt:
Ikke et bein skal brytes på ham.
Og et annet skriftord sier:
De skal se på ham som de har gjennomboret

Johannes vitner om at det kom ut blod og vann. Altså hadde blodet begynt å skille seg fra vannet. Jesus var legemlig død. Derfor er han Kristus, fordi han er oppstått fra de døde. Faderen gav Ham fullgodt bevis ved å reise Ham opp fra de døde og overgi ALL MAKT til Kristus Jesus.

Se filmen om det teppe som Jesus var pakket inn i.

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/636054

Artikkel:
http://www.nrk.no/programmer/tv/schrodingers_katt/1.7121792

Terje
Terje
Abonnent
13 år siden

Bare en kommentar til opplysningen om at Blasfemi klarer vi oss uten… Blasfemilover er det kun stater styrt av kjeltringer som nyter godt av… Blasfemilovgivning er kun til for å kneble meninger man ikke liker og ikke kan forsvare, siste blasfemisaken i media var vel den i Pakistan for ikke lenge siden, hvor en kristen kvinne var blasfemeren…!

Så bare Illuminated – Atheism (Part 1/8), Den hadde et stort forbedringspotensiale…, joda, vi er i slekt med sjimpansen, evolusjon er fakta. Og det å sammenligne en usynlig gud med (usynlig) luft er i dag temmelig teit med tanke på hva vi vet om luft, for noen århundre siden vare det derimot greit. skal de som lager slike filmer nå folk flest, kan de ikke drive med grov feilinformasjon.

PS! Dette var ikke blasfemi i tilfelle du føler det slik JJ.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Blasfemilover beskytter ikke den som bedriver blasfemi, jeg forstår forsåvidt hvorfor det kan virke åpenbart at den gjør det, men se da på saken i Pakistan.

Tenk deg hvis vi hadde en lov som tilsa at du ikke hadde lov å kritisere vitenskapen? At det var ulovlig å si at jorda var kun 6000 år, -at vitenskap er synd osv.. Det ville vært akkurat det samme som en blasfemilov.

Religionskritikk som all annen kritikk er viktig. Om kritikken blir definert som blasfemi eller ikke kommer helt an på hvilken religion som er dominerende. Du vet, dersom du sier at lyn er en elektrisk utladning og ikke et resultat av en gud, så er det strengt tatt blasfemi.

Verdens makthavere… blasfemi! Vel, blasfemi er vel definert som respektløs omtale av goddommer og trosretninger, så derfor blasfemeres det vel ikke mot verdens makthavere. De kritiseres derimot hele tiden, lest avisene i det siste?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Vitenskapen er ingen gud, men naturlover aka naturvitenskapelige lover er universelle og dermed “guddomelige” :)

En mann med åpenbar agenda
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Er Barack Hussein Obama muslimenes Messias? Som skal forene Sunni og Shia til et angrep på Israel? GOG krigen? Den nye avtalen med Iran er veldig spekulativ. Hadde vært interessant å lese hva Laereren mener om dette.

http://wp.me/p3tGFm-3c

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
10 år siden

Er det en sammenheng mellom hollywood-filmen “Deep Impact” og kort-spillet “Illuminati Card Game” ???

http://www.youtube.com/watch?v=R_50plt0t_A

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

På NRK Dagsrevyen for to dager siden var de to første hovedsakene ”muslim bashing”, muslimhets på godt norsk:

– En steining som fant sted i Afghanistan en eller annen gang i fjor (i såkalt ”Taliban-kontrollert område – som om ikke NATO med sin dødelige search-and-destroy teknologi kontrollerer akkurat så mange tommer av Afghanistan som de ønsker). Dette for å vise ”hvor ille det vil bli å leve i Afghanistan dersom Taliban vinner tilbake makten” (NRKs dårlig skjulte budskap var mao at “derfor er det nok best at narko-natos lille nisse-Norge fortsetter å leke okkupasjonsmakt i Langtvekkistan”).

– Det ble sagt at ”russiske myndigheter mistenker ukjente islamister” for å stå bak selvmordsbombene på Moskva-flyplassen. ”Mistenker” får meg til å tenke på at NRK ennå ”mistenker” Osama bin Baba for å stå bak 911. Er det bare NRK som ikke har hørt om FALSK FLAGG terror – eller at Putin kopierer metodene til vestens onde makter når det passer ham?

”I 1999 døde 118 mennesker da en bombe sprengte en boligblokk i Moskva. Tsjetsjenske grupper fikk skylden, men både tjenestemenn og krigsherrer fra utbryterrepublikken hevdet disse gruppene ikke hadde noe med hendelsen å gjøre.

Derimot hevdet en gruppe eksil-russere, med avdøde Aleksandr Litvinenko i spissen, i boken «Blowing up Russia: Terror from within» at det var russiske myndigheter selv som sto bak angrepet.

I boken hevdes det at angrepet ble gjennomført for å bringe Vladimir Putin til makten og rettferdiggjøre en ny krig i Tsjetsjenia.”

http://www.dagsavisen.no/utenriks/article478024.ece?pageNum=2&status=showall

”Radikal islam” ble planlagt som fiendebilde for de forvirrede vestlige sheeple-masser allerede mens Sovjet-kommunismen var den store stygge ulven.
Radical Islam is the creation of America’s oil elites and the CIA. Something that today both groups want to obscure and conceal as much as possible from the American people.

It’s far better that they should blame the “crazy” Muslims – whom the elites would have Americans believe are by nature somehow or other disposed towards fanaticism – than they should blame “staid, sober-minded” Christians (i.e., Christians, so-called) like George Bush, Dick Cheney, Archie Dunham, ad nauseum. After all, what would happen to George Bush’s “Christian connection” if these same Christians came to believe that Bush and his cabal of oil elite pals were the ones that bore most of the blame for the creation of al-Qaeda, Hizbollah, the Mujahadeen, the Islamic Brotherhood, etc.

http://www.antipasministries.com/html/file0000101.htm

Det kan vel legges til grunn at Salman Rushdies blasfemiske bok “sataniske vers”, fikk mer oppmerksomhet enn den fortjente ikke minst her oppe i grukke-Norge. Var ”Sataniske vers” kan hende et bestillingsverk produsert på oppdrag fra den mørke makteliten? De samme krefter som fikk installert Ayatollah Khomeini i Iran, slik at begge sider i dukketeateret ble rigget av samme makt?

Men det var kanskje en hensikt med det, siden utgivelsen av Satantiske Vers på norsk førte til at utgiverforlaget Aschehougs direktør William Nygaard ble skutt. Nygaard overlevde attentatet som ble tilskrevet ”fanatiske muslimer”, mens alle spor pekte i retning av en klassisk CIA-rigget black-ops psy-ops. Ikke minst DEN SVÆRT MANGELFULLE NORSKE POLITIETTERFORSKNINGEN FOR Å PÅGRIPE NYEGAARDS ATTENTATMANN. (Se for eksempel http://eddiescorner.vgb.no/2010/09/26/attentat-fors%C3%B8ket-pa-william-nygaard-i-1993-oslo-politidistrikt-hadde-saken-i-14-ar-i-skuffen-sa-ble-saken-henlagt-de-fant-ingen-gjerningsmann/)

Ifølge stemmer i skogen er mannen som skjøt Nygaard (en person som er av midt-østensk opphav) i dag ansatt i PST…

vantro
Abonnent
13 år siden

Det er noe “Talmudsk” over deler av Islam.

Medina Suras Saved Islam
http://www.islam-watch.org/AyeshaAhmed/MedinaSuras.htm

When Allah awarded Prophet-hood to our Prophet, he ordered him to continue the peaceful teachings of prophet Jesus. These instructions came in the initial 87 Meccan Surahs (verses of Quran).

Our poor Apostle toiled with these ineffective Suras for 13 years without much success. With these useless verses, he managed to convert only his immediate family, friends and a few destitute pagans. Others mocked and laughed at him. They called him a fake, a liar and a charlatan.
~~
Finally Meccans got so sick and tired of his sermons that they told him to take a hike or face consequences. He took a hike to Madina to save his neck.

Allah soon realized that his order of peaceful teachings cost Jesus his life and got Mohammed kicked out of his hometown.
~~
Allah then decided to try a different approach to make Islam successful. He changed the rules and launched all evil acts, which were previously prohibited.

In his reformed Madina Islam, deceit, torture, murder, assassination, massacre, genocide, pillage, robbery, enslavement and rape were made halal (legal) acts, deserving of paradise, as long as they were perpetrated on infidels.

Allah also changed some social laws from his previous scriptures to accommodate existing Arab customs and habits. He permitted polygamy, temporary marriages (muta), pedophilia, marriage with adopted son’s wives, wife beating, and sex with slave girls.

The new Islam became an instant hit. The Medina Suras were able to achieve in a few months what the Meccan Suras could not do in 13 years. Arabs began converting in droves and started gaining Allah’s blessings as well as booty and captured women. The rest is history.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  vantro
9 år siden

Mohammed voldtok og drepte. Likevel mener muslimene på at Mohammed var den mest perfekte og hellige mann som har levd på jorda. Ikke så rart kanskje at Mohammed er det mest populære navn på nyfødte gutter; i OSLO.

Jesus fra Nasaret voldtok ingen og drepte ingen. Han ble selv drept.
Sjekk denne sammenlikningene mellom Jesus og Mohammed:

http://wp.me/p3uvTQ-df
.

« Forrige artikkel

Valg for fremtiden

Neste artikkel »

Glimt fra satans tempel Vatikanet

31
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x