Valg for fremtiden

2.1K visninger
1 minutt lesetid
10

Vi har alle kraften i oss. På tide å hente den frem. På tide å endre noen valg: hvis vi fortsetter å gjøre som vi alltid har gjort, vil vi fortsette å få som vi alltid har fått.

Jeg inviterer til kommentarer på: hvilke valg kan vi endre nå? Hvilke handlinger kan gjøres nå?

David Icke: We can rule the world

We have the power, so when are we going to use it?

Michael Jackson: Earth Song

John Lennon: Mind Games

Lars-Roger Moe

Etter 20 år i helsevesenet begynnte jeg i 2005 å jobbe på heltid med alternativ medisin og energiarbeid. Det handler om å hjelpe folk å ta tilbake full styring i eget liv og så finne tak i de ubrukte ressursene - for så å bruke alle kreftene på å skape en verden der frihet, glede og overflod er livets orden.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

10 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
13 år siden

Vi må slutte å bruke systemene og heller danne nettverk med de mennesker som vi møter.Min egen oppskrift som jeg jobber med er å gjøre stedet vi bor om til et sted hvor jeg kan jobbe og leve med familien min og da må jeg dyrke mat ,produsere energi, produsere og reparere alle verktøyene som trengs på et sjølberget småbruk.Det kommer til å ta tid men jeg har en ide som jeg drømmer om og der ligger skaper evnen vår.Vis vi alle slutter å bruke systemene vil de bli overflødig og vil forsvinne.Vis dere vil ha ET godt råd så må det være å kappe TV kabelen.Jeg har spart en formue på å slippe reklame på tv.Resten som vises er for det meste ren hjernevask som penger vokser ikke på trær og ta medisingiften din for å bli frisk.TV er det første systemet man må frigjøre seg fra.Lev i nuet uten frykt og elsk deg selv!

Jostein Wold
Abonnent
13 år siden

vår primære hensikt i livet, er å leve et liv i Glede. Hvem kan si at de ikke ønske eller søker dette, i alle former det finnes? Vi har alle forskjellige liv og mål med de livene, men alle disse liv er sammenkoblet med hverandre, på måter vi bare såvidt har begynt å forstå. Livet er å finne gledede, uansett hva det er , men en glede som ikke bringer ødeleggelse til andre. Når vi søker det som gir en dyp indre glede og lykke, vil mennesker automatisk trekkes til dette, og alle som kommer i nærværet av dettte vil bli forandret, forandret på den måte at de selv vil finne sin lykke, få kraften og lysten til å søke den…lykken er egentlig veldig enkel, da øyeblikket inneholder alt vi trenger for å føle oss fullstendig i et med alt som er. Jeg er deg og du meg…en fin tanke..sammen vil verden snart bevege seg inn i Utopiens verden, der ingenting er umulig, der Glede og Kjærlighet er det primære vi søker, samt ønsker til alle rundt oss, uansett hva vedkommende har gjort. Denne bevisstheten, endringen er i ferd med å spre seg uhemmet i verden..for en fantastisk glede å leve her NÅ, og være en del av dette…helt utrolig:)

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Jostein Wold
13 år siden

Her berører du vesentlige sannheter som burde være obligatorisk pensum i alle barnehager – for det er slik vi er skapt. Men allerede før man ser dagens lys starter tilpasning til skattesystemet, og tett på valget mellom monsterguden eller helvetes kvaler.
Bevisstheten blir forsøplet av overtro, dogmer og styrt mot det tomme intet. Dette tullet og totalt useless mindset er som du sier mange trøtt og lei av og endring er på gang.
Sannheten kan umulig være skadelig selv for en religion, det vil kun føre til en transformasjon og at sjeler raskere kan lære det denne planeten har på hjerte.
Her et eksempel på en mann som har startet dette arbeid, langt fra perfekt men altså en begynnelse – bla har han skrevet en ny Bibel – The Song of God:

Five Reasons For New Scripture

How the Bible Enslaves Women : Equality – lost & found :-)

Michelle
Skribent
13 år siden

Det er fint å vite om det farlige og negative og velge bort årsakene til dette, men det er også viktig å gi slipp på redsel og bruke langt mere energi på å tenke vakre positive tanker som skaper vår egen og alles felles fremtid♡

Jostein Wold
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

vi skal ikke velge bort det negative og farlige. Det er i verden for at vi skal forstå dualitetens skjønnhet, at alt er avhengig av det andre..negative ting er gitt til oss i gave, for at vi skal finne en enda større skjønnhet og glede, som ligger dypt rotfestet i oss alle. Du skriver btw så mye fint, er så glad for at det er mennesker som deg og alle dere andre her….skulle gjerne gitt dere alle en god og lang klem

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Ja hvilke valg skal vi ta Lars >Roger ?
Forsette rett frem mot vår egen undergang eller velge en vei der vi alle lever i pakt og respekt med våre medskapninger og natur ?

For å kunne bygge en fremtid må en første vite sannheten om vår fortid

Valget blir muligens lettere etter å ha sett denne :)

The Obama Deception (Bedrag) [Norwegian (norsk) subtitles] 1/11

http://www.youtube.com/watch?v=cggQN2aWwBY&feature=PlayList&p=5B9FCE7222BF11E3&index=0&playnext=1

Og denne :)

http://newparadigm.no/web/guest/free-screening

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
13 år siden

Fine videoer Lars. God artikkel. Få ord, men med fokus på det viktige. Løsningsorientering.

Jeg vet ikke hvor mange år vi har dypdykket i det okkulte materiale. Vi bør kjenne den siden som vil slavebinde oss til evigheten nå. Its a mind-game, eller? Velger vi selv å bli gamed. Det avhenger selvfølgelig hvor en er i forståelsen av,… om det er en mindgame. Har du forstått det, er du på vei til frarivelse fra illusjonene. Hvis ikke spiller du fortsatt spillet.
The head-masters vil selvfølgelig ikke at du skal se på det som et spill. Dersom du gjør det, mister de makten til å kunne dele kortene. Poenget er at spillet er rigget. Kortene forklart på forhånd, verdien i hver enkelt kort, fargen og innholdet. De har bestemt spillereglene, og hva du må gjøre for å få en vinnerhånd. Eller sågar ambisjonen for å få en. Dersom du bryter med reglene, vil du bli sanksjonert eller outcasted som en outsider. Ingen tør å gå alene. Da er du sett på som en einstøing, raring eller…original. Det er farlig å være original. Vi fødes som en, men skal dø som kopier. Fordi vi er alle et. Et mindset, en samlet symbiose som sammen skal lede utviklingen frem til hva som er best for;… dem. Kortdelerne.

Ok, noen vil istemme i denne betraktningen. Andre ikke. Enkelte vil bare overse den som vrøvl. De som sier å ha innsett at det er et spill, er nå blitt opposisjonelle til croupierene. Det kan være in å være mot makta. Du kan finne trøst i andres samstemmighet om hvordan ting henger sammen. Forstå makta bak makta, og daglig holde deg oppdatert på spillets utvikling.Quo Vadis.

Alex Jones over i statene tiltrekker seg daglig nye lyttere. Hans scare-mongering er nå blitt så “naturlig” at en kan spørre om han selv forstår hvilken effekt han har på den common psyche. Ikke at han er bevisst dis-info, men hans måte å formidle opplysning på minner mer om skremmende entertainment, enn enlightning. Hans siste intervju med insider-presten Lindsey Williams forteller kanskje noen sannheter om eliten og deres agenda. Men, dersom panikken brer om seg vil faktisk kappelanen være profeten selv. Den som bidrar til å oppfylle, bibelske ord om bl.a Israels “viktige” religiøse rolle. Og det er kanskje hele poenget?
http://www.youtube.com/watch?v=TUmQcOD5wpM

Min hunch er at i “oppvåkningen” vil mange bare følge etter resten av de “bevisste”, og paradoksalt nok gi globalistene et utkomme som kun gagner dem. Hvem skal vi følge her på berget. Når vil vi se effektene av det som skjer der “ute”, og vil bli rammet av det kaos som nå eskalerer. Er det ikke det vi vil. Dismantle systemet. Hva er da alternativet. Vi må rette fokus mot løsninger og nye måter å forstå virkeligheten. Den vi selv kan skape. Hvordan skal vi skape den. Kan vi i det hele tatt bli enige om hva vi skal gjøre for å skape. Vil vi ta ansvar. Eller skal vi fortsette å kopiere. Det er enkel å la seg lede. Tick….tack………….

Menneske
Menneske
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

At hvert enkelt individ skal “våkne opp” og bli åndelige, javel.
Dette burde være en selvfølge for alle.
Det hjelper oss helhetlig svært lite likevel, hvis enkelte er blitt åndelige, mens resten av den gemene hop ikke er blitt det.
Jeg har vanskelig for å akseptere at jeg skal nyte av min åndelighet, og være sikret en plass i dette “etterlivet”, når jeg ser mine medmennesker som kveg, sperret inne av indoktrineringens murer. Ofret på kunnskapsløshetens alter.

Å “våkne opp” innebærer mye. Det innebærer b.l.a å se de farer man er utsatt for, innstille seg på dette, og å handle proaktivt. Det innebærer å varsle sine medmennesker. Så mange man kan.
Nordmenn har en underlig måte å kommunisere på. Vi forstår ikke annet enn egne tanker. Vår kultur er blitt forflatet, og påvirket av ukultur. Nordmenn i det hele lider av gruppetenkningens primitive, men dog åpenbare makt.

For å formidle vår kunnskap/advare andre om Illuminatets grusomme agenda, må vi pakke dette pent inn i et politisk korrekt språk, for ikke ende opp som stigmatiserte psykiatrisk lidende, eller som tullinger. Hvor mange ganger man skal høre: “Du må bruke et ord som folk forstår”. Vel, folk vil jo ikke forstå noe som helst, nå for tiden.

Johan Galtung bruker pent pyntelige ord, når han snakker om “globaliseringen”.

Etter min mening, er det ikke tid til denne tålmodighetsprøven lenger, når man skal kommunisere med saueflokken. Det må kraftigere skyts til, for å advare andre.

Det snakkes ofte om å bli troende, og å tro på Gud. Det å tjene vår Skaper er bra/det eneste riktige (?)

Likevel vil vår Skaper at vi skal innse at han ikke kommer ned og ordner opp for oss, som ved en gratis tjeneste. Det er VÅR jobb,å yte motstand. Alle påstander som sier at jorden nå blir utsatt for en bibelsk kataklysme, anser jeg som en determinent løgn. Denne løgnen sprer frykt, og gjør oss handlingslammet. Det er da de teknologiske virkemidler hos eliten som narrer oss til å tro at Gaias forfall er naturlig?

Vi klarer ikke å overleve dette kommende mørket hver for oss. Vi må gjøre det sammen! Tanken om “we are one” i kosmos er nok riktig. Nå er vi riktignok ikke i kosmos ennå. Vi er fremdeles i det fysiske liv. Vi er ett her også.

Vil med dette oppfordre nyhetsspeilet og alle andre til å sette seg i tenkeboksen med følgende problemstilling: Hvordan skal vi vekke de andre fra naivismens dype søvn?

Det finnes ingenting så effektivt som en kald dusj.
Hvordan menneskehetens historie vil bli, kan man jo reflektere over, etter å ha sett denne:

http://www.youtube.com/watch?v=7gO_eeluHE4

Kreative løsninger er å finne over hele verden. Vi har tilgode å se dette i Norge- definisjonsmaktens hjemland ennå.
Det er mange måter å være kreativ på. Noen kan yttrykke faren med chemtrails og HAARP i sin kunst.
Andre kan jo få tak i forskere som kan ta prøver av lufta, og jobbe for å få publisert disse rapportene? Er dette blitt gjort?

« Forrige artikkel

Svensk rapport forbereder sensur av Internett

Neste artikkel »

Diaboliserte islam i politikk og media

10
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x