Et klassisk kompartementalisert terroroppdrag arrangert av CIA med rådgiving fra Mossad, hvis spesialister er over hele verden. Slik virker terror inn i våre daglige liv også hos norske politikere: https://www.dailymotion.com/video/x53wzbv

Om kompartementalisering, “need-to-know”

190 visninger
1 minutt lesetid
2
Opprinnelsen til begrepet var terror som springer ut fra en statistisk holdning til det menneskelige samfunn, foto Fri Fagbevegelse, her.

Statlig terror, de mest kjente organisasjoner som har blitt opprettet for slikt, er Mossad, CIA og NATO. Det var disse som brukte prinsippet først. All terror ble utført utfra dette prinsipp, særlig lett var det å observere hos “den ensomme ulv, the lone wolf” som gikk berserk på en skolegård med automatvåpen og drap barn og ungdommer. Gjerningsmannen hadde blitt forberedt over flere år, måtte i tillegg på gjerningsdagen spise medikamenter.

Men han visste absolutt ingenting om det store perspektivet i dette ødeleggelsenes arrangement. Det er herfra holdningen har kommet inn i vårt politiske dagligliv. Det har så og si spredd seg rundt i statsapparatene fra sin opprinnelse som en smittsom sykdom. Den springer ut fra et statistisk menneske- og samfunnssyn, hvor det bare er kjøttvekta” som har betydning. Alle terrorinitiativ går ut på å styre kjøttvekta, dvs det flertallet skal oppfatte, tro og mene. Det er spirituelt riktig å ta avstand fra en slik destruktiv holdning, ødeleggelsenes livssyn. Men det er en følge av dette vi nå kan iaktta hos mange av våre rikspolitikere og statsledere, nå er det en holdning som styrer samfunnsutviklingen på statlig nivå.

Vi ser at en statsråd som reiser til Brussel (her), ikke vet mere enn det han har fått vite av sine “rådgivere”. Nå representerer han det “grønne skiftet”, en katastrofe for folk og nasjon, men statsråden vet det ikke selv, fordi han er kompartementalisert.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
svein
svein
Anonym
7 måneder siden

Er dette et tikk for at statsledere skal slippe fri fra deres skyld og medvirkning til kriminelle handlinger og også drap? Normalt kaller man slike syops for false flag. Bare å kalle dette for false flag og definere det slik at det ikke misforstås.

« Forrige artikkel

Rikspolitikere som ikke reflekterer

Neste artikkel »

Klimaforandringer og den store misunnelsen

2
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x