NTNU er Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet og ligger i Trondheim og utdanner ingeniører, arkitekter og leger - naturvitenskapelige displiner, men driver også noe 'religionsforskning' ved Asbjørn Dyrendal.
NTNU er Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet og ligger i Trondheim og utdanner ingeniører, arkitekter og leger - naturvitenskapelige displiner, men driver også noe 'religionsforskning' ved Asbjørn Dyrendal.
/

NTNU til krig mot Nyhetsspeilet

15.7K visninger
6 minutter lesetid
278

100 skapende år for NTNU, Norges Teknisk-Naturvitenskapelig Universitet, er erstattet med kommende 100 ødeleggende år for samfunnsutviklingen ser det ut til.

Så er det nå endelig avdekket, og vi kan blåse en stor nyhet.

Er NTNU styrt av sionister, og fører de en krig mot Nyhetsspeilet fordi Nyhetsspeilet er kritisk til mange av de ting som den politiske vitenskapen sionismen står for i verdenssamfunnet?

Nyhetsspeilet har vært ‘under siege’ i flere måneder nå, av elever fra NTNU, som ikke bidrar med annet enn å spørre etter bevis og ber alle forfattere utøve kildekritikk. De er ufine og personfokuserte. De legger enkeltpersoner for hat, og går inn for å tilintetgjøre dem – nøytralisere dem, ved ufine personkarakteristikker, for å psyke dem ut. Alle deres angrep kaster bort tid for oss, og tar fokuset bort fra arbeidet vi gjør.

Så vi la en plan, og fant at vi skulle følge opp en «varsling» som vi fant litt suspekt – for å se hvor den ledet, Og artikkelen har bevirket store avsløringer. De som trodde de skulle ta en bløff, ble selv ledet rett i fellen. Deres arroganse ble deres egen bane. De kommer fra skepsis og freakforum.

Deres folk kommer til Nyhetsspeilet vanligvis med slike innlegg som under. Faktisk spammer de vår nettavis med slikt, som et eksempel på nivået:

«Dere ønsker egentlig bare å tilføre noe spenning i hverdagen, de av dere som bruker mye tid på dette. Kan nok diagonoseres med tvangstanker og bør oppsøke helsevesenet.»
http://no.wikipedia.org/wiki/Tvangslidelser#Tvangstanker_og_tvangshandlinger

På begge deres forum er der 100% oppslutning om at Israel og sionismen ikke skal kritiseres. Og det gjøres heller ikke. Israel-kritikk er jødehat, er omkvedet – som det er 100% oppslutning om blant dem. I Norges øvrige befolkning mener 90 % at Israel og dermed naturlig nok sionistene som styrer staten Israel er «way over the top» når det kommer til å ta seg til rette i strid med internasjonal lov, og ved drap og overgrep mot palestinerne.

Hvem er dillusional og virkelighetsfjern?

Norges egen Statsminister er uenig med dem, og har fordømt nye bosetninger nå, samt FN’s Generalsekretær, og USA’s Visepresident Biden, fordi det vil skade fredsprosessen, men disse ‘naturvitenskapsmenn’ tror seg rett, og de tror seg også å ha rett til å føre krig og utrydde enhver som ikke er enig med dem. Hvor kommer disse dillusions fra? Hvor har de lært det? Hvem har lært dem det? Det ser ut som om alle disse elever fra NTNU lærer noe som andre norske utdanningsinstitusjoner ikke lærer.

Miljøet rundt NTNU

Prankeren «Ivionar» administrator fra freakforumet, den falske varsleren,  er også tilknyttet NTNU. Se hans bekreftelse på det her. Prankeren har uttalt at Israel-kritikk er jødehat. Hvilken forutsetninger har han som naturvitenskapsmann ‘innen tekniske fag’ for å uttale seg om det?

Asbjørn Dyrendal med sin skepsisgruppe er tilknyttet NTNU som Førsteamanuensis, og har gitt oppgaver til sine unge tillitsfulle elever å hetse Nyhetsspeilet:
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/det-norske-samfunnets-ortodoksi/comment-page-2/#comment-20849

Det er avdekket at på deres forum, at der er unison enstemmig enighet om at alt Israel gjør er rett; Israel-kritikk er jødehat sier de. Slike spørsmål er aldri drøftet, ikke hverken skeptisk eller freakete. Hvor har de lært dette?

Redaksjonen i Nyhetsspeilet har tidligere uttalt i forbindelse med Asbjørn Dyrendals og hans elevers aktiviteter ovenfor Nyhetsspeilet:

«Fakta ser ut til å stemme. Øvrige meninger må stå for kommenterens egen regning.
Dette må anses å være en svært alvorlig sammenblanding av roller for en offentlig ansatt. Dette bør få konsekvenser for de offentlige ansatte som oppfordrer til og legger for hat og ringeakt mennesker av en annen tro og religion enn dem selv. Om noen skulle ha oppildnet slikt hat hos noen som er i mental ubalanse, så kan det få uante konsekvenser. Vil dermed tro at de også vil måtte stå til ansvar for eventuell vold mot mennesker de bevisst har inspirert og bygget opp slikt hat mot hos sine unge elever.
Vi vil anta at terrorlovene kan komme til anvendelse. Det får bli politiets oppgave å ta seg en prat med de mest hatefulle, for å sjekke ut om de er voldelige.
Fakultetsleder eller rektor ved NTNU bør varsles.»

Dette er de to eneste gruppene i Norge, som åpent har erklært krig mot Nyhetsspeilet, og Nyhetsspeilets journalistikk.

Disse personers mulige tidligere elever og forumvenner har opprettet egne websider, med uttalt formål «å knuse Nyhetsspeilet», som eksempel denne;

http://sensurspeilet.blogspot.com/

Vår faste kommentator og «sjefsetterforsker» Najim fant ut (hans kommentar);

Asbjørn Dyrendal sa 01. Mars 2010, 15:01:24:
«Håper også de har sendt brev til departementet. Mange gamle venner der som trenger noe å le av.»
http://skepsis.no/forum/index.php/topic,362.msg9647.html#msg9647

En av Dyrendals sans. elever Jan-Erik sa 10.03.2010 kl. 09:52:13
«Hvorfor, akk og ve, hvorfor er det fortsatt slik at vi ikke har klart å bruke teknologien og makten vår til å kvitte oss med disse menneskene/meningene?

Inntil Asbjørn får fingeren ut og tatt en telefon til «noen som kan ordne opp i dette», får vi bare fortsette med langdryge diskusjoner med halvgalninger som kun er i stand til å se argumenter og data som understøtter det de allerede har bestemt seg for.»
http://skepsis.no/forum/index.php/topic,704.msg10255.html#msg10255

Se skjermdump av utsagnet her.

Det er de som har kontakter hos myndighetene, ikke vi,
og det er dem som beskytter alle myndighetens innfall, ikke vi,
det er vi som stiller spørsmål ved litt av hvert her og er skeptiske, så populære  er vi vel ikke.

Om de personene som utgjør myndighetene vil, som Dyrendal er venner med,
så kan de ta bort demokratiske retter som å drive sin egen nettavis like enkelt som de dreper en flue,
men det er vi som er demokratiets høye beskyttere,
så vi får vel bare vente og se………………….

Kennedy om hemmelige forbund

Informasjonsformidling er vårt fag  – Demokratiets bærebjelke. Her er talen som drepte John F. Kennedy:

“Så mennesket kan være hva det var født til å være, fri og uavhengig». – JFK”

Asbjørn Dyrendal sier at hans aktiviteter er godkjent av ledelsen i NTNU, og at han har fått mye skryt fra ledelsen for krigen mot Nyhetsspeilet, etter Dyrensdals utsagn. Se her.

Og det er merkelig i deres forum at det skal være slik enstemmighet om Israel, fordi da utgjør de ikke et tverrsnitt av den øvrige norske befolkningen, som overhodet ikke er så ekstremt pro-Israelsk som gjengen fra NTNU er. Det ble i 2002 gjort en meningsmåling utført av Opinion for Aftenposten som viste at kun ni prosent av den norske befolkningen hadde størst sympati for Israel i Midtøsten-konflikten.[12]
http://no.wikipedia.org/wiki/Relasjoner_mellom_Norge_og_Israel

En kan si at de avviker fra standard populasjonen med sin ensidige støtte til Israel og sionismen, på en slik måte at vi med signifikant sannsynlighet kan fastslå at alle disse elever fra NTNU er avvikere fra normalen. Som får denne opplæring fra sine lærere, og de holder sine læreres ord for lov, stiller aldri spørsmål med denne autoritet i deres liv, eller tør ikke eller er intellektuelt ikke i stand til å etterprøve den pedagogiske sannhetsgehalt i hva deres autoriteter formidler. Læreren i dette tilfelle, men også i en videre sammenheng.

På slik måte blir de også lært opp til å være ytterst autoritetstro, og klarer aldri å på noe vis å «question authority». Nettopp det som er medias oppgave, vår oppgave. Derfor hater de oss. Vi kan kunsten. Vi har ikke slike psykologiske sperrer.

Nyhetsspeilet har engasjert et utall lesere i denne sak, som engasjerer seg i fenomenet, vi linker her bare til et lite utvalg av våre lesere som kommenterer saken:

Najam Samiuddin
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-5/#comment-21792
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/det-norske-samfunnets-ortodoksi/comment-page-3/#comment-21829
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/det-norske-samfunnets-ortodoksi/comment-page-3/#comment-21830
Uenur
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/det-norske-samfunnets-ortodoksi/comment-page-3/#comment-21833
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/det-norske-samfunnets-ortodoksi/comment-page-3/#comment-21836
Ursus
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-5/#comment-21832
Smurfen
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-5/#comment-21831
Singoalla
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-4/#comment-21765
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-4/#comment-21771
Ye
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-5/#comment-21798
ragnaR
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/det-norske-samfunnets-ortodoksi/comment-page-2/#comment-20878
Den Lille Snille Ulven
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-5/#comment-21844
Beamer
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-5/#comment-21797
Thor
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-5/#comment-21827
Håkon Høie-Pedersen
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-4/#comment-21787

Hjernevask – Harald Eia

Denne saken har virkelig engasjert våre lesere, og det er vi glad for. Nyhetsspeilet er glad for å stimulere til slike åpne debatter, om forhold i samfunnet som kan være en fare for demokratiet. Vi vil anbefale Harald Eia å lage et TV-program om disse «naturvitenskapsmenn» og «forskere», som han gjorde med mannsforsker Jørgen Lorentzen og likestilllingsforsker Cathrine Egeland sine merkelige og politisk vedtatte forestillinger om at der ikke er biologiske forskjeller mellom kjønnene:
http://e24.no/kommentar/e24-kommentar/article3545317.ece
http://www.nrk.no/nyheter/kultur/1.7019021
http://www.dagbladet.no/2010/03/02/kultur/tv/seno/harald_eia/hjernevask/10662260/
http://www.dagbladet.no/2010/03/10/kultur/harald_eia/tv_og_medier/hjernevask/bard_tufte_johansen/10775232/


PS: Nyhetsspeilet er politisk og religiøst helt uavhengig. Nyhetsspeilet mottar overhodet ikke offentlig støtte, slik at Nyhetsspeilet ikke trenger å ta hensyn til det offentliges krav til dem som mottar støtte. Nyhetsspeilet er ikke reklamefinansiert, slik at de ikke trenger å ta hensyn til annonsørene heller. Nyhetsspeilet baserer hele sin eksistens på gode menneskers finansielle støtte, som med det har sagt ifra at de ønsker Nyhetsspeilet som et alternativ i Norge. Armin har fått hjelp av andre i redaksjonen med korrekturlesning av denne artikkel.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

278 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
WilhelmG
WilhelmG
Abonnent
13 år siden

Får jeg virkelig æren av å være den første som kommenterer dette?
Jeg synes du er litt vel generøs mot prankeren (som i motsetning til deg ikke våger stå frem med fullt navn) da du betegner ham som en: «naturvitenskapsmann innen tekniske fag.#

Så i en tråd på skepsis.no at vedkommende hadde to år igjen på ingeniørstudiet. Ettersom ingeniørstudiet er en Bachelorgrad (som normalt er normert til 3 år) snakker vi ikke om en naturvitenskapsmann, men en førstereisgutt. Tror ikke vi skal se det som en selvfølge at den unge pubertale stå der med Bachelorbeviset i hånden etter 3 år heller. Det er et relativt krevende studie, og det ser ut til at denne unge herren velger å prioritere studietiden til andre ting enn å faktisk studere. : )

Celeste
Celeste
Abonnent
Svar til  WilhelmG
13 år siden

Kjære WilhelmG.

Sivilingeniørstudiet ved NTNU er ikke en tre-årig bachelorgrad, men et fem-årig mastergradsstudie. Det vil si at vedkommende er i sitt tredje år nå.

WilhelmG
WilhelmG
Abonnent
Svar til  Celeste
13 år siden

Jeg innser at det styrker kandidatens mulighet til å faktisk bestå studiet, og takker forøvrig for opplysningen om at NTNU er et mastergradsstudie.
(Hva man ikke vet, skammer meg litt…)

Burde ikke borger x da være en tilnærmet voksen dog ung mann?

bkabka
bkabka
Abonnent
Svar til  WilhelmG
13 år siden

1) Er det ikke desto verre hvis speilet har blitt lurt av en snørrhvalp som er førsteårsstudent?
2) Jeg trodde NTNU kun tilbød femårige ingeniørstudier, noe som vil plassere «varsleren» i tredjeåret, like før bachelorkompetanse?

WilhelmG
WilhelmG
Abonnent
Svar til  bkabka
13 år siden

Jeg kan ikke svare på vegne av Nyhetsspeilet, jeg kan bare redegjøre for egne oppfatninger. Nyhetsspeilet er for meg av en slik art at det vekker nysgjerrigheten i meg. Det utfordrer tankene mine, verdensbildet mitt, hvilket jeg alltid anser for å være sunt. For meg er representerer ikke NS artikler noe jeg må verifisere eller falsifisere. Det vekker interesse, og det er tilstrekkelig.

Historisk har jeg fulgt mest med på forskning og journalistikk innenfor medisin og økonomi. Det fremstår som åpenbart at etterettligheten innenfor journalistisk virksomhet på disse feltene er…tja, i beste fall svært mangelfull. Mainstream media lar seg simpelthen ofte bruke av interessegrupper ved det enkle faktum at de ikke utfører virkelig undersøkende journalistikk, men videreformidler og koseprater rundt pressemeldinger. For meg har dette representert et underlig faktum lenge, og det forundrer meg virkelig, iom at journalistene i utgangspunktet er en rimelig oppegående gruppe som _kan_ sitt fag. Imidlertid kan jeg ikke annet enn å forholde meg til virkeligheten slik den er.

Sett i lys av dette, anser jeg ikke Armin for å være «lurt.» Armin har vært Armin, og har rapportert som Armin vil gjøre ut fra de opplysningene han har fått.
Det er helt greit.

2 – Du trodde rett. : )

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  WilhelmG
13 år siden

Nederste «svar»knappen virker ikke, da kommer svaret til [jøde]Quark her:
«…Alle vet at en stor del av nobelprisenegår til jøder, så da er vel hele naturvitenskapen styrt av konspiratører.»
– Hvordan ellers kunne en massemorder og tidligere CIA-agent Olabama som snublet under ed-avleggelsen som en mentalt-tilbakestående, samt Ishak Rabbin, få nobelfredspriser?
…en som om morningen sier at han stenger tortur-leir, og om kvelden åpner den igjen på ubestemt tid, en som legger lokk på publisering av fotodokumenter om yankees pervers tortur, en som utvider terror av sivilbefolkning i Sentral Asia for å gi nye statlige subsidier til jødiske våpenprodusenter, bruker veto-rett mot økonomisk blokade av sionistisk misdannelse «israel» og straffeforfølgelse med henging på lyktestolper av ALLE jøde-sionistiske ledere gjennom 60 år med jødisk terror mot Palestina?

«…naturvitenskapen er et uhyre effektivt verktøy til å løse tekniske problemer.»
– 95% av skattebetalernes penger kanaliseres av jødeplasserte broilere til utvikling av frank-einsteins psykotat-satanistiske effektive drapsmidler.

«…At konspiratørene ikke bruker disse verktøyene til å stoppe dere betyr at de enten ikke finnes, ser på dere som nyttige idioter eller ser at dere er så langt ut på viddene at dere ikke utgjør noen fare.»

– Her er du absolutt på noe. De stopper ikke, tvert imot, de sender enda mer reell kompromat om makthavere og falsk skremselspropaganda for å få masser til å drukne i møkka. Slik at massene gir opp alt håp om en slurk frisk luft i kloakken.
Fascist Putins tips til andre satanister var: for å skjule et blodspor, gjem det under et hav av blod.
Jøde N.Klein (unntak fra regelen) dokumenterer i «Sjokkdoktrinen» hvordan jødestyrte konspiratører påfører sine ofre sjokk for å få dem på knær og akseptere IMF/verdensbanks jødediktat. Syk jødisk hjerne jobber døgnet rundt for den syke sionistiske drømmen om verdens herredomme.
Lever ikke selv og nekter andre liv.
Psykopat Natan-jaha sa det rett ut at misdannelse «israel» ville ta hele verden med seg til helvete hvis Iran gir et militært svar på jødisk angrep.

Det er helt ufarlig for faen at forfattere og leser-kommentatorer stumper vann og avslører stadig ny skitt. Faen har mye mer på lageret å mate masser med.

Det ville begynne å være farlig for faen om forfattere og kommentatorer begynte å diskutere måter å gjøre motstand på.
Faen er faktisk interessert i at massene underholder seg selv med tomprat.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Dersom du hadde kuttet jøde, faen og satanistpreiket ditt skal jeg faktisk gi deg noen poenger, bin laden. Men det drukner dessverre i hatet ditt…

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

For en søt katt :p

smurfen
Redaksjonen
Svar til  bin Laden
13 år siden

Bin Laden drunker mye av budskapet sitt med fargerike sterke utrykk, men han har så rett så rett i det han skriver :)
Israel sitt atomprogram er etter eget utsagn et program for og ta resten av verden med seg vist dem blir angrepet og det har dem ingen problemer med sine 800 A- Bomber, muligens langt mer ifølge Vanunu
utifra det reele trusselbildet deres så hadde en 4-5 A-bomber vært mer en tilstreklig
Vel vi kan takke vår kjære landsfader Håkon Lie for det samt Mossad agent Hauge
Dem kjempet som sagt for et stor Israel og ikke for sine landsmenn så med sitt hemlige salg av Norsk tungvann til Israel så gav dem Israel sine første 200 A-Bomber samt Israel muligheten til og sprenge hele verden til helvette vist dem selv blir angrepet!
IMF ( internasjonal mafia fond) og VB er kun to kamuflerte verktøyer for Zionister og Bilderbergere for og legge under seg stat etter stat som vi har sett i flere tiår nå med U-Landa
Nå står I-Landa for tur, Island og Hellas først så kommer alle dem andre etter på rad og rekke fortløpende

Det at vi sitter her og prater tomprat og krangler med hverandre er nyaktig det dem vil vi skal gjøre så dem kan leke halvguder med våre liv uforstyrret
Anette Sagen som førstehopper i kollen får hele Norge til og bånntenne, Facistbok grupper med flere hundretusen medlemmer skriker om lynsjing av Kollen Hopp
Direktiver fra EU om total kontroll og overvåking av befolkningen får ikke folk i gata til og blunke engang..

Resten av kommentaren til Bin Laden er og 100% korekt, koiper man det over i Word og fjerner bort alle dem skarpe utrykken så er det en fantastisk kommentar :)

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
13 år siden

NTNU og SINTEF er tekniske miljøer som er nært knyttet til hverandre.

Nå som det er på tide å se seg om etter nye energikilder (og dermed ny verdiskapning for samfunnet) er nullpunktsenergi – Zero Point Energy – ZPE midt i blinken for teknikerne i Trøndelag, joda, mange av dem er flinke.

Visstnok så ble en person som ringte SINTEF sin avdeling for energi og sa at «det er vel på tide å begynne å se på nullpunktsenergi nå» møtt med en komplette late-som holdning av komplett uvitenhet hos en av det tekniske seniorpersonalet som han valgte å kontakte. Skal vi tro på det – at SINTEF er komplett uvitende om at all energi vi trenger er tilgjengelig ved bare å sette en kontakt med litt duppedingser rett ut i rommet ?

Søk på ZPE gir f.eks. 470.000 treff og «zero point energy» gir 9,7 mill. treff.

Hvem er det egentlig som er SINTEF sine overordnede ? Såvel grunnforskning som anvendt forskning på tidens viktigste tema blir komplett neglisjert av folkene innenfor energi-avdelingen…! Jeg vil tro at mange unge og dynamiske tekniske studenter og personer i SINTEF / NTNU-miljøet mer enn gjerne vil ønske å bli historiske (og velstående) ved å bidra til å løse jordens energiproblemer en gang for alle.

Pussig nok kom meldingen fra Vatikanet om at husets engang overarbeide eksorsist (djevelutdriver) har hatt mer enn nok å gjøre, se f.eks.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3559370.ece

http://www.dagbladet.no/2010/03/11/nyheter/vatikanet/overgrep/satan/eksorsisme/10806418/

like etter at Nyhetsspeilet tok hull på Vatikanets historiske meritter ved bl.a. å omtale okkultisme, se http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/malteserordenen-monstermakt-i-fordums-drakt/

Hvem er det egentlig som er på toppen av kommandokjeden til NTNU ? Er det personer som ønsker å tekkes den sorte paven og ønsker om å bli medlem av MaltaOrdenen – de som var så flinke å sprenge tvillingtårnene ?

Ifølge kilder på innsiden er det noe påfallende at såvel Asbjørn Dyrendal som Rita Westvik (hun som engang var kul programleder i barne-TV men som nå har solgt sjela si til NTNU: http://www.ntnu.no/gemini/2004-06/forskningsintervjuet.htm nyder en anseelse og «guru-status» internt i miljøet som ikke står i noe forhold til deres akademiske meritter. Det ryktes at de har mektige oppdragsgivere utenfor tekno-huset…

Hva er det de egentlig driver og kukelurer med oppe i den trådløse byen ? Er det en ledetråd at Mr. Dyrendal fremstår i Dagbladet som Norges fremste ekspert på okkultisme og satanisme, noe som han bedyrer at ikke finnes… uansett hva Vatikanets demonutdrivelse-ekspert hårdnakket hevder at er tilfelle…?

Askeladden
Askeladden
Abonnent
13 år siden

Det virker som om Kains etterkommere er aktive om dagen ja.

Tove
Tove
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Ja det lærte jeg meg veldig fort.

Fryktelig glad i tomler.

Det aller værste er at hele greia virker stikk mot sin hensikt. At noen viser at NS er en trussel, gjør sitt oppsving i popularitet. Hvilken skjebnes ironi.

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  Tove
13 år siden

Vi skal være glad for at de angriper oss såpass åpenlyst, det er et tegn på at seieren er innen rekkevidde.

Hva som er svakt og råttent dør og det kommer ikke tilbake.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Tove
13 år siden

Skjebnens ironi, eller G-d’s vilje Tove, fritt valg:
:)
Lukas 12:1 Ta eder først og fremst i vare for fariseernes surdeig, som er hykleri! 2 Men intet er skjult som ikke skal bli åpenbaret, og intet er dulgt som ikke skal bli kjent; 3 derfor skal alt det som I sier i mørket, bli hørt i lyset, og det som I hvisker i øret inne i kammerne, det skal bli forkynt på takene.

Nå får jeg vel mye tomler ned her, for i henhold til naturvitenskapen er jo G-d død (kan ikke bevises med deres metoder). Vel, de tar feil, sier jeg. G-d er absolutt det mest levende som tenkes kan.

Tove
Tove
Abonnent
Svar til  Tove
13 år siden

Ja JJ. Det kan du si.
Eller law of attraction, det du sender ut kommer tilbake til deg, evt. vær forsiktig med hva du ønsker deg, det kan hende du får det.
Nå har jeg sovet på denne opplevelsen og ser at det er lett å bli grepet av stemningen,.
Men nå skal vi være litt forsiktige så ikke vi blir gående i denne svingdøren, å bytte på neser som selv Pinoccion ville bli misunnelig på.(Som vår avdøde konge så illustrende beskrev det)
Selv under Sokrates tid var jo ungdommene oppviglerske og uregjerlige. Både du og jeg har vel vært der vi også.
Jeg innser imidlertid min evigvarende frustrasjon over at alle konger sitter på sin tue tiltar igjen.
Samt frustrasjon over at det blir prestisjekamper av alt. I vitenskapens navn er alt vi har ubeviste teorier, filosofier, egene udokumenterte erfaringer. Nøkkelorder er tillit, godta at vi ikke vet alt, å kunne akseptere det også. Men jeg hadde likevell blitt glad om en som begrep seg på kvantefysikk kunne dekode og overssette for meg hva som virkelig skjer under en healing f.eks.
Det er ganske ignorant å rett og slett latteligjøre det man ikke forstår, det er rett og slett sidrompa. Trodde vitenskapen også ønsket seg videre, i alle tilfelle er jeg ganske sikker på at de har funnet ut mer enn de vil dele. At de har forsket mye på dette er jeg også helt overbevist om. Problemet er at de sier at det er forsket lite på. Og jeg konkluderer med at de ikke vil dele svarene de får.
Hva skjedde med vinn vinn situasjonen.
Så er det dette med kornsirkler da. De er jo relativt lette å se, du kan tilogmed gå inni dem. Men faglig så går det ikke ann å se dem. Går alle teoretikere rundt med frosta brilleglass, eller ? De er jo der, de er veldig fysisk tilstede, hvordan er det mulig å ikke se dem? Hvordan er det mulig å ikke få vite mer om dem. De vil ikke, de får bevis, men de vil ikke se dem.

Mye drama stor det i artikkelen om 10 ting å være oppmerksom på i 2010. Da er det vel bare å stålsette seg. Men kjenner at drama og intriger ikke er en særlig fruktbar prosess.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Tove
13 år siden

Oppviglerske ungdommer er knall Tove. Elsker dem. Slike som Armin.

Men noen er oppviglerske mot vanlige folk som prøver å gjøre en forskjell i verden, men ikke mot de med makt og myndighet – eller de som står bak verdens elendighet, som var Sokrates sin målsetting.

Noen har til og med har jeg sett karakterisert slikt ‘oppvigleri’ mot personer uten makt og myndighet som ‘maktens nyttige idioter’?

Da blir det vel mer «Law of distraction».

Det kan faktisk spørres når vi ser denne debatten om våre utdanningsinstitusjoner lærer folk å bli autoritetstro og ukritisk for myndighetenes gjøren og laden. Det er i tilfelle det største angrep på demokratiet som tenkes kan, og det er i tilfelle arven fra samfunn ‘ vi ikke liker å sammenligne oss med’, men kanskje er vi ikke noe bedre?

Tove
Tove
Abonnent
Svar til  Tove
13 år siden

Ja det er jo det store spørsmålet da. Om vi kanskje ikke er noe bedre. Jeg fikk et tips om å se en film som heter The Wave, som vistnok illustrerer en pedagogs makt. Der det finnes makt finnes også maktmissbruk. Hierakier, og en utmattende konkurranse der det er almen akseptert å tråkke på hodet til nummer to, for selv å komme på den høyeste delen av pallen. Manipulering, invadering og dominans. Selv om dette er lite utviklede egenskaper som antagelig har utspring fra reptilhjernen, lever de i beste velgående. Vi er jo vitne til et maktspill som har sine ofre. Alt dette vil forsette intill enhver leder har insett at hennes/ hans rolle også innebærer å være sine undersåtters ydmyke tjener. Jeg fikk noen kloke inspill i går etter polemikken jeg hadde gående. Hvor jeg innså at jeg også kunne bli sett på som en som driver misjonsvirksomhet. Og jeg spurte meg selv om jeg egentlig er noe bedre? Jeg kan akseptere at jeg ikke når frem med mine argumenter, jeg kan også leve godt med uenighet, samtidig ønsker jeg å både gi og få respekt. Det er noe med det der at for å se hele bildet, må alle få lov til å legge sin brikke i pusselspillet. Nei J J jeg vet ikke helt, det er komplekst. Hva er den egentlige utfordringen, dualiteten?

Tove
Tove
Abonnent
Svar til  Tove
13 år siden

Eller det nye begrepet, Law of distraction? He he

Like poler frastøter hverandre…Tom og Jerry må jo være motsetninger.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Tove
13 år siden

«Hierakier, og en utmattende konkurranse der det er almen akseptert å tråkke på hodet til nummer to, for selv å komme på den høyeste delen av pallen. Manipulering, invadering og dominans. Selv om dette er lite utviklede egenskaper som antagelig har utspring fra reptilhjernen, lever de i beste velgående. Vi er jo vitne til et maktspill som har sine ofre. Alt dette vil forsette intill enhver leder har insett at hennes/ hans rolle også innebærer å være sine undersåtters ydmyke tjener.»

Akkurat Tove. ‘Trollene’ som utøver ufin makt med ‘reptilhjerner’ liker seg best i mørke huler og operere i ‘løyndom’ som vi vet. Men når trollene får lys på seg, så sprekker de vanligvis, det er god gammeldags åndsvitenskapelig kunnskap.

:)

Sithious
Sithious
Abonnent
13 år siden

Asbjørn Dyrendal er bare skeptisk til det som motsier den allerede etablerte «sannhet», status quo. Det finnes ikke et fnugg av skepsis til det etablerte autoritets skikkelser lirer av seg, o.l.

Man kan ikke med god vilje kalle seg skeptiker når man har et så snevert perspektiv, og bare stiller seg kritisk til en side av mynten.

Ego.no hadde vært et mer passende navn.

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  Sithious
13 år siden

En vemmelig person denne Dyrendal, en som har lagt elsk på løgnene, jeg hater han.
Man må rett og slett ha sympati og medynk med hans følgesvenner, det kan umulig være noe særlig til rotasjon oppe i topplokket på noen av dem.

WilhelmG
WilhelmG
Abonnent
Svar til  Sithious
13 år siden

Det er tilsynelatende så korrekt beskrevet som det kan være.
Dette er mennesker som ønsker opprettholde status quo.
Alt som utfordrer paradigmene er en trussel, alt som innsnevrer boksen enda litt er en gave.

Tidvis slår det meg at kirken og NTNU således har en relativt lik agenda.
Fordelen med fakultetsparadigmene, er at de alltid står for fall. Det er et spørsmål om tid, og det medfører alltid stor faglig smerte for forsvarerne av det etablerte.

Tove
Tove
Abonnent
13 år siden

Ser man det ;-) En fugl føniks ?

Tove
Tove
Abonnent
13 år siden

Takk Wilhelm, da var det ikke meg likevell da. Jeg fikk klar beskjed om at det var jeg som ikke fannt ut av boksen nemlig.
Det må jeg si, denne saken fikk en helt annen vending enn forventet.

Kan man egentlig få en bedre bekreftelse?

WilhelmG
WilhelmG
Abonnent
Svar til  Tove
13 år siden

Vet du Tove, jeg har total tiltro til at du har full kontroll over boksene dine. Selv anser jeg bokser for å være hensiktsmessige, de hjelper meg med å sortere innhold – av alle typer. Og dog – hvor befriende det er å ta steget ut av boksen, kikke litt på den fra utsiden, er kjenne at fra innsiden legger man kaskje ikke merke til at flaten med ett er over dobbelt så stor som man trodde fra innsiden. Ikke nok med det, boksen er kanskje rikt utskåret ogrepresenterer således noe estetisk man kan fryde seg over. Hehe, for ikke å glemme at det befinner seg et helt univers utenfor boksen!

Kanskje kan man ikke får en bedre bekreftelse, den er iallefall motiverende nok. : )

Thor
Thor
Abonnent
13 år siden

Det merkelige med Skepsis.no og Freak forum,og man kan legge til tidsskriftet illustrert vitenskap,bare har følgere og tilhengere som har den etablerte vitenskapen som sin GUD,og rimelig sparsommelig aktivitet rundt sine egne forum og debatterer enkelte avisinnslag,for Å prøve og få flere tilhengere til sine låste vitenskapelige faktaer og mot all vitenskap utenfor deres egen virkelighetsoppfattning…Bare det at fiberopptikk,chip er en (akk og ve) et produkt av backenginering av styrtede utenomjordiske romskip får vel freak og skepsis til å gå tilbake til leirtavla…Ilustrert vitenskap med sine konstruerte spørsmål og svar av gitte fakta av dem selv…Samme svar gir de om uforklarlige fenomener som Knut Jørgen Røed om lysfenomenet i Moss,bortforklarer det med et fly i solnedgang,og rakketten(tromsøspiralen).. få svelger den forklaringen fra røed,og folk flest lar være å kommentere mot,for da kommer alt hva debunker,skepsis folka inn for å latterliggjøre de som har en annen oppfatning..Og det er BARE Røed som får sendetid når slikt skjer..Og jeg skulle ha gitt min høyre arm for en debatt med fyren i beste sendetid om Tromsøspiralen,ufoer,galakse,melkevei,humanioder …Han tør rett og slett ikke,skal vedde min venstre arm at Dyrendhal HELLER ikke dukker opp til debatt..Vi på nyhetsspeilet ser at etablerte sannheter begynner å rakne kjappere og kjappere,Mainstream media blir konspiratøren nå..og til et punkt kommer de til og må skifte taktikk…og den blir voldsom..for journalistene,redaktører og politikere..

Tove
Tove
Abonnent
Svar til  Thor
13 år siden
Bjarne
Bjarne
Abonnent
Svar til  Thor
5 år siden

Det er ingenting merkelig med Illustrert vitenskap eller Freak forum. annet enn at troverdigheten er på linje med Nyhetsspeilet.

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Bjarne
5 år siden

Du mener at illustrert vitenskap og nyhetsspeilet ligger på samme intellektuelle nivå? Du stoler like mye på nyhetsspeilet som på ilustrert vitenskap?

Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
Svar til  Knut
5 år siden

Nei det gjør jeg ikke, men jeg regner begge som under grensen for troverdighet. Selvfølgelig ikke alltid, da hadde jeg ikke orket og lest noe som helst av artiklene.

Quark
Quark
Abonnent
13 år siden

Jaja, Armin, ikke si du ikke ble advart. Å bedrive kritisk journalistikk krever både at man er kritisk og at man kan noe om temaet man skriver om. Du kan skjelle ut NTNU så mye du vil (jeg har forøvrig gått på et mindre teknisk rettet lite universitet), men det forandrer ikke det faktum at du ikke klarte noen av dem.

Det finnes noen titusener som har gått på NTNU og som nå sannsynligvis ler seg enda skakkere nå, og tro meg: Etter dette oppslaget kommer saken til å bli viden kjent.

Nei, du får slette meg og innlegget mitt om du vil, men ta det som et vennlig råd: innrøm tabben før du blir kjendis før du blir etablert som offentlig klovn.

Nytt på Nytt neste?

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg har ikke sagt at du skylder meg noe som helst. Jeg ga deg et velment råd.

Lykke til videre med rollen du velger selv.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Hehe, bra Armin! :)
For noen dager siden kritiserte jeg Mark Zuckerberg stjeling av ideer fra hans egne venner, da han opprettet den berømte nettstedet Facebook.
http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1255888/Facebook-founder-Mark-Zuckerberg-hacked-emails-rivals-journalists.html

Jeg kalte også han for å være en arrogant jøde. For dette ble jeg utvist fra ITavisen.no, med følgende grunn:
«Jødehets? Seriøst?

Les reglene, så snakkes vi om en måned.

mvh
lilduff90»

Tullingen slettet ikke en eneste post da muslimhets foregikk i de følgende sidene:
http://php.itavisen.no/342617/muhammed-hackere-raserer-danske-nettsider
http://www.itavisen.no/831587/twitter-hackerne-er-sjia-muslimer
http://www.itavisen.no/516222/stopper-islam-film-paa-nett
http://test.itavisen.no/517347/torrents-for-ytringsfrihet
http://test.itavisen.no/835279/dagbladetno-angrepet

Dobbelmoral? Nei, da bare agendabasert tenkning. :D

Klin gal
Klin gal
Abonnent
13 år siden

Er i grunn ganske skremmende å vite at det fins ett helt universitet som skal bekjeme fakta på denne måte. blir ganske irritert over dette jeg. så bra at det fins slike som nyhetsspeilet som avslører dem for det di er. desinformatører og ateister!!!

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
Svar til  Klin gal
13 år siden

Hva er galt med å være ateist? og til info. Hele NTNU står ikke bak dette. Få litt bakkekontakt!

T
T
Forfatter
Svar til  Mr Oslo
13 år siden

Ateister eller ikke, ekte skeptikere er de ikke. Er du en ateist så tar du egentlig bare på deg en av maskene gjort tilgjengelig for deg innad i systemet vi er blitt vant til å kalle Matrix… cluet er å skjønne at man er et menneske her på jorden, nå i dette livet, «uten at man er født» og i full viten om at man aldri skal dø… men forlate romdrakten sin å reise videre når tiden er inne, og til den tid bør man tenke på at man skal etterlate seg jorden man er inkarnert til i bedre stand enn man fant den.

Alle vet at ikke hele NTNU er imot Nyhetsspeilet, men hvis ledelsen er f. eks Jesuitter eller Sionister, Frimurere eller noen underdanig disse, så er det mest sannsynlig disse som er i mot Nyhetsspeilet, samt noen indoktrinerte og/eller negativt inspirerte. Ingen som har generalisert noen som helst.

Love NTNU
Hate Glazer
(for de som tok den)

vidar
vidar
Abonnent
Svar til  T
13 år siden

Ikke kast bort tiden på slike «troll» mr oslo. Klin gal er åpenbart sarkastisk og enten fra skepsis eller freakforum eller et annet forum som har det veldig artig med å forsøke å latterliggjøre Nyhetsspeilet samt more seg over hvordan enkelte brukere her inne lar seg hisse altfor meget opp (jeg tenker ikke på deg her).

Når det er sagt så må jeg si at jeg har stor respekt for artikkelforfatter og hans selvopp-ofrende innsats for å spre inormasjon utenfor mainstream og «vekke» folket (og jeg mener han har gjort en veldig god jobb der), men denne artikkelen føler jeg nyhetsspeilet hadde tjent seg bedre uten. dette er med på å ødelegge opparbeidet troverdighet. tittelen på artikkelen kommer til å avskrekke mange nye lesere er jeg redd. Det er allerede mange gode og veldokumenterte artikler her og jeg tror det er bedre å sette fokus på de store konspirasjonene, som ikke kan fornektes, fremfor å synse over småtteri som dette. det blir bare en eneste stor avsporing, som nettopp er det skeptikerne kanskje vil?

desverre ser de såkalte skeptikerne ut til kun å bry seg om de mindre troverdige artiklene, og de mer ekstreme kommentarene, men når de gjør det avslører de samtidig hvor trangsynte, forhåndsdømmende og usikre de selv er, og det fører til at man ikke kan ta dem seriøst likevel (selv om de skal ha honnør for å prøve veldig hardt på å fremstå det). Det beste er nok å bare ignorere dem. Jeg begynner å bli ganske lei av å se all spammen dems, så en «ignorer» bruker funksjon hadde vært helt genialt!

Stå på videre Armin, du gjør en kjempejobb! ikke bry deg om disse åndelige pygmeene som i all hovedsak ser ut til å være mest opptatt av selvhevdelse.

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  T
13 år siden

Hvorfor ikke utvide dette? Alle vet at en stor del av nobelprisenegår til jøder, så da er vel hele naturvitenskapen styrt av konspiratører.

Realitycheck: At dere i det hele tatt er avhengig av naturvitenskapen for å kommunisere gjennom disse sidene tyder på at naturvitenskapen er et uhyre effektivt verktøy til å løse tekniske problemer og hjelpe folk med å kommunisere med hverandre.

At konspiratørene ikke bruker disse verktøyene til å stoppe dere betyr at de enten ikke finnes, ser på dere som nyttige idioter eller ser at dere er så langt ut på viddene at dere ikke utgjør noen fare.

Fritt valg.

Terje
Skribent
13 år siden

Bra jobbet Nyhetsspeilet. Denne kom godt ut deilig se noen sitter med skjegget i postkassa. Disse fastgrodde gubbene ved NTNU føler at de faste normene rundt de begynner og rakne. En ny tid er på vei da gamle verdiene går i oppløsning. De som støtter sine teorier pga penge-flyten mister snart sine holdepunkter. Tiden for oss som vil knuse det gamle økonomiske systemene er moden. La oss bringe inn begrepene ZPE og pengeløse samfunn inn i debatten. Vi skal sette spor etter oss de skal vite vi er her og vi kommer aldri til og forsvinne, vi skal bli flere de skal ikke stoppe oss. Vi er i dag en bitter liten minoritet som skal bli en mariotet. Som Nostrademus sa det er minoriteten som skal ta over og vi får en tid der folk for det godt.

Terje

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Tjah, i følge enkelte dommedagsprofeter er det pengeløse samfunn Djevelens påfunn.

Ingvar
Ingvar
Abonnent
13 år siden

Eg skulle gjerne ynskja at Skepsis-forumet var så Israel-venleg som det vert framstilt her, men det stemmer faktisk ikkje. Eg trur at du må lesa meir på forumet. Dessutan er ikkje det eit forum for generell politikk og denne typen spørsmål kjem difor berre opp indirekte og sporadisk.

Eg ser at de på Nyhetsspeilet er gode Islands-vener, og det er eg og. Eg trur at Island og Israel kjempar akkurat same kamp for å overleva, så eg skulle ynskja at de ville støtta opp om Israel like mykje som de støttar opp om Island. Når så mange menneske i dette landet tyker at Israel er eit land som tek seg til rettes på kostnad av internasjonal rett, er ikkje det sannsynleg at det er eit resultat av korleis Midt-Austen-konflikten vert framstilt i våre ikkje alltid heilt nøytrale media?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ingvar
13 år siden

Du snur vel ting litt på hodet nå Ingvar
Det er ingen media som tørr og kritisere Israel
Terje Rød Larsen prøvde med og kalle en masakre for en masakre og dagen etter så var han på fremsiden av alle medier for å unlatt og oppgi noen aksjeposter til beskatning for ligningsmyndighetene
snipp snapp snute så hadde Zionistene fjerna en kritiker og satt et eksempel på hva som venter den som stiller spørsmåltegn til masakrering av kvinner og barn
Nå er det vel ingen som er kritiske til jøder men kritiske til måten dem behandler sine medmennesker og naboer på Ingvar :)
Bare i Gaza har dem stengt inne 1.8 millioner kvinner og barn i konsentrasjonleir uten tilgang på mat, vann, medesiner, drivstoff og andre elementære ting en må ha for og overleve
Israel/Mossad krenker andre land suverentitet og henretter frihetsforkjempere i andre land
Hva du tror du hadde skjedd vist en hadde snudd det på hodet ?
PST hadd tatt seg inn i Israel og henrettet statministeren deres som svar på at dem drepte en uskyldig kelner på Lillehammer ?
Det er lov og tenke selv ;)

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Snakker vi her om et syndrom ?
Det er vel ingen hemlighet at vist man fordyper seg på et område så blir man dum på alle andre områder, men på NTNU er det så mye mye mer, det minner mye om dommedagsektene vi har sett en rekke av opp igjennom åra, lederen sier at alle medlemmer skal ta gift så gjør dem det ukritisk, sier sektlederen at vi setter fyr på oss selv så gjør alle det ukritisk
NTNU folka har et forum som heter skesis.no ?
Er navnet bare ironisk eller mener dem at dem er skeptiske når dem sluker alt rått og ukritisk som blir servert dem fra sektlederen sin ?
Mange kjenner eller er i slekt med noen som har studert ved NTNU og fellesnevneren er at etter ferdig studie så sier alle at dem er blitt helt forandra og kjenner dem knapt igjen sånn som dem var før studie
Aroganse, hovmod, apatiske og egoisme er det som kjennetegner dem etter endt studie
Men hvorfor denne pro israel greia, det og stemple medmennesker som antisemetister vist dem er litt skeptiske til og teppebombe kvinner og barn med brannbomer (fosforbomber) må jo være så nærme pur ondskap som det er mulig og komme
Det er noe som skurrer noe mildt sagt forjævlig når samtlige uten untak etter studie ved NTNU sprer seg som kreftsvultster over alle blogger, forum, chattekanaler, leserinlegg og annen PR virksomhet og sprer ren pro israelsk ondskap
Mye kan vel tyde på at studenter på NTNU blir utsatt for MK-Ultra eller hjernevasking med diverse stoffer og frekvenz ståling
Gode gamle Ørnulf på Gaustad kunne sikkert åpnet noen hjerner på noen av dem med sine velprøvde hjerneundersøkelser og fortalt hva som er galt
For min del så blir det totalt uforstålig at friske kjekke gutter og jenter blir forvandlet til noen tankeløse onde zombier etter noen års studie på NTNU
Det mest latterlige i det hele er at det er vi som betaler for studie og stipender for dem samt lønningene til sektlederene deres
Det gjør dem til våres ansatte så det er rimligt respekltløst av dem og behandle sine arbeidsgivere på den måten
Det eksisterer ikke en arbeidsgiver i verden som ikke ville gitt sånn ansatte en kraftig fot der sola aldri skinner, hokkus pokkus bli borte er ord dem også ville fått med i kofferten
Men som evig optimist med alltid evig tro på det gode i menneskeheten så er jeg overbevist om at det er håp for dem fortapte sjeler :)
Et kraftig El-Sjokk burde ta knekken på implantatene i hjernen på dem og en liten dose med en blanding av LSD og Andralin injisert rett i hjertet på dem burde vekke dem ut av transen så dem blir seg selv igjen og kan være med og bidra til felleskapet sitt beste :)

Otto
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

:)

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
13 år siden

Armin Bahrami sier : «Så vi la en plan, og fant at vi skulle følge opp en “varsling” som vi fant litt suspekt – for å se hvor den ledet, Og artikkelen har bevirket store avsløringer. De som trodde de skulle ta en bløff, ble selv ledet rett i fellen. Deres arroganse ble deres egen bane. De kommer fra skepsis og freakforum».

DU HAR NETTOPP MISTET EN FAST LESER AV NYHETSSPEILET!
( Jeg har lest den opprinnelige, uredigerte artikkelen og den du redigerte, og nå denne )

Prøver du ro Stena Saga ut av Oslofjorden med sugerør? Hva er dette?

Du legger ut en artikkel. Den viser seg å være «falsk». Du bommet grovt grunnet elendig forarbeid og kildekritikk. Deretter nekter du å ta kritikk. Og hva skjer nå? Jo, du påstår at dette var en del av en plan. At du var fullstendig klar over at den såkalte «varsleren» ikke var troverdig. At du med dette har avslørt et komplott!

Jeg er sjokkert. Intet mindre. Du har i mine øyne mistet all troverdighet, da du kaster ut løgner og gjør alt for å vri saken i din favør. Er det så jævlig vanskelig å innrømme at du gjorde en feil? Og utsagnet jeg referer til i denne kommentaren tar kaka.

Man kan mislike skepsis.no, eller evt hate dem. Men om leserne av NS ikke synes dette er helt på jordet, eller lenger bort, så fatter jeg ingenting.

Du ror ikke bare Stena Saga med sugerør. Du har prestert å senke hele jævla skuta. Gratulerer!

Takk for meg ( og lykke til videre )

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Mr Oslo
13 år siden

Må si meg enig i deg der. Dette var lavmål.

Jeg ser dessuten ikke noe til denne fellen. Det har ikke blitt avslørt noe annet enn at en bruker på freakforum la seg ut for å være en annen for å lure Armin opp i stry, og senere har ulike brukere på freakforum, og skepsis godtet seg over dette faktumet.

At brukerene på skepsis bedriver sirkelrunking tviler jeg ikke på, men den nylige hendelsen har ikke medført til noen avsløringer og påstanden faller derfor på sin egen urimelighet.

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Mr Oslo
13 år siden

Ja. Dette er direkte pinlig.

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

«Det skammer oss at NTNU, har i årrekke med Asbjørn Dyrendhal i front, benektet den store bevisførselen. Hva kan egentlig en religionsforsker som har lest alle sataniske bøker som finnes der ute, og vært en hard rock mørk sminket mann i sin skoletid, med facinasjon for Alixter Crowley, noe som helst om 9-11 fysikk, seismikk, logikk, kjemi, og sunn skepsis?»

Beklager, her falt jeg av lasset. Hva MENER du egentlig med dette utsagnet?
Og nei, jeg krever ingen unnskyldning. Jeg synes bare det er pinlig å se at du forsøker å ro deg vekk fra et stykke slett journalistikk med laber research.

bkabka
bkabka
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Hvorfor skulle tråden om vindmøller bli slettet? Du kommenterte jo selv der og endte opp med å gå på en konspirasjonsteori om nettopp… ja, vindmøller, ikke så mye senere. Det er noe uklart hvorfor du mener at NTNU skal gjøre i forhold til 9/11. Forresten, hvis ikke en med doktorgrad ikke er egnet til å sette seg inn i disse tingene, burde ikke du selv pakke opp kofferten? Eller har du noe realfaglig kompetanse å skimte med?

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

At det er aspekter vi ikke er klar over kan godt hende, og jeg skal se om jeg finner den tråden. Og jeg syntes hele opplegget med å prøve å lure nyhettspeilet er en demonstrasjon på fryktelig barnslighet og desperat trang til å ernære egoet sitt.

Personlig har jeg lagt inn flere kommentarer på den ene 11 september artikkelen der jeg forsvarer påstandene av artikkelforfatteren, men likeså så kommenterer jeg når jeg syntes noe er irrasjonelt og ikke virker å ha fotfeste i virkeligheten. Men dette er ikke noe som er ekslusivt nyhetsspeilet for å svekke omdømmet deres, og jeg har blant annet stilt meg meget kritisk til en del utsagn og påstander på skepsis.no som bygger på irrasjonell tankegang. Etter mitt omdømme vel og merke.

Asbjørn Dyrendahl har jeg forøvrig ikke mye til overs for, og man kan trekke en av to konklusjoner basert på hans syn på 11.september, og det er at han ikke er i stand til å se sannheten, eller prøver aktivt å skjule den.

Otto
Abonnent
Svar til  Mr Oslo
13 år siden

Mr Oslo, det var et sidrumpa depressivt innlegg du presterte der :) Det er slik at du faktisk går og venter på en anledning til å si takk for deg, og når den kommer helt gratis, i henhold til ene og alene din egen oppfatning, klarer du ikke å si tusen takk. Tror du andre er til for at du skal lage kvalm? Tror du andre forsøker å gjøre en redelig innsats for at du skal få anledning til å øse din egenproduserte og malplasserte harme i på uskyldige?

Otto
Abonnent
Svar til  Mr Oslo
13 år siden

The City of London & the Fabian Society: History & Current Plans

Fabian society, skepsis.no’s paraply-organisasjon er mer av den fascistiske og folkemorderlige sorten. Oppgave: Finn forbindelsen. Ikke sikkert de som deltar der vet hva de er med på, og det er dessverre vanlig.

Sigr Huginsson
Forfatter
13 år siden

Som Frederic Hauge sa etter klimamøtet…»det ligger mye djevler i detaljene»

Sjekk profilen til Jan-Erik:
http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/departementetDyrendal.png

Skeptiker og frimurer?
Blir ikke det litt hummer og kanari?

Ellers:
Det er også mulig å forestille seg at PST ønsker et samarbeid med universiteter og høyskoler om hvilke studier som bør forbeholdes folk fra Norge og land vi er alliert med. Min oppfatning er at dette vil bryte med det akademiske selvstyre som er selve kjernen i universitetene. Tekna er en sterk forkjemper for akademisk frihet, og mener det er selvsagt at PST ikke uten videre kan blande seg inn i hvilke studier som universiteter og høyskoler tilbyr.
https://www.tekna.no/portal/page/portal/tekna/aktuelt/artikkel?p_document_id=785130

Otto
Abonnent
13 år siden

Konspirasjon i ruiner Forsker får gjennomgå for 9/11-teorier

Jeg vil gratulere og berømme vedkommende forsker Emil André Røyrvik som relativt tidlig i forhold til andre, oppfattet at den offisielle forklaringen ikke var riktig og valgte å publisere informasjon om dette.

I ettertid har mange andre eksperter, blant andre David Hawkins og Field McConnell, innen aktuelle fagområder, utført relativt grundig forskning og etterretning og publisert rapporter, Intelligence Report from Hawks’ CAFE, Captain Sherlock via Abel Danger, GUI from Falcons’ CAFE.

En audiovideo presentasjon og dokumentar, kommentert av August Dunning som er en etterkommer av berømte Benjamin Franklin, The criminal enterprise and its pattern, 9/11, mer detaljert, 9/11 Resolution Trilogy Volume I, II, III: Pattern of the Crimes, Signs, Times.

WilhelmG
WilhelmG
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

Det cooleste med dette nesten er om man klikker på linken din og ser hva Dagbladet skriver som tekst til det første bildet:

«Muslimske ekstremister er blitt holdt anvarlig, noe skeptikere ser som usannsynlig.»

Lurer på hva de synes om den på skepsis.no? :D

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden
J.Johansen
Forfatter
13 år siden

Som jeg har sagt før; Naturvitenskapsmenn og -kvinner skulle blitt ved sin lest og holdt på med naturvitenskap. Åndsvitenskap som Nyhetsspeilet holder på med vet de null og niks om, og skulle holdt seg for god til å prøve å bidra med.

Det er viktig å ikke bare kjenne sitt potensiale, men også sine begrensninger.

Skomaker; Bli ved din lest.

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

«Det er viktig å ikke bare kjenne sitt potensiale, men også sine begrensninger.»

Riktig, og det bør dere erkjenne når dere uttaler dere om teknologi. Hver eneste teknologisk sett uriktig påstand her gjør dere til latter blant teknologer, og særlig når dere svarer med beskyldninger om at de er konspiratører.

Legg merke til at det er de tekniske sidene ved artiklene deres som konsekvent blir debunket. Det kan faktisk komme av at det er der svakhetene ligger.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Quark
13 år siden

Hvem har sagt noe om at teknologer er konspiratører da Quark?

Det har vært nevnt ‘maktens nyttige idioter’, men jeg har ikke sett konspirasjonsbeskyldninger.

Jeg forstår jo at påstanden om ‘maktens nyttige idioter’ kommer opp, for ingen av dem som har vært her på Nyhetsspeilet og bidratt har ingen som helst skepsis til makt, okkult religion (ihvertfall ikke den talmudiske) og ønonomi som den praktiseres. Selv ikke du.

Det virker på mange som de er indoktrinert til en spesiell lære, for alle bejaer hverandre, ingen sier imot hverandre – angående hva den ene rette lære som forfektes av ‘presteskapet’.

Hva skal folk tro når de ser slik ensartethet?

I det minste er det et frodig mangfold her på Nyhetsspeilet. Jeg selv er jo forelått utkastet herifra gjentatte ganger fordi jeg siterer Bibelen og nevner G-d og Jesus. Det er visst en generalsynd i verden idag, under den nye verdensordens (ateistiske) religion – så ikke kom å si at Nyhetsspeilet er ensartet.

Langt derifra. Noen få menneskers klokhet gjør at jeg skriver her ennå.

På samme måte som du mener metafysikere bør holde kjeft når det gjelder teknologi, burde teknologer holde kjeft når det gjelder åndsvitenskap. Da er vi helt enig.

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

«Jeg forstår jo at påstanden om ‘maktens nyttige idioter’ kommer opp, for ingen av dem som har vært her på Nyhetsspeilet og bidratt har ingen som helst skepsis til makt, okkult religion (ihvertfall ikke den talmudiske) og ønonomi som den praktiseres. Selv ikke du. »

Helt riktig. Grunnen er nok at en påstand om maktmisbruk som baserer seg på påstander om umulig teknologi ikke har troverdighet i en teknologs ører. Det blir alt for lett å ta dere for tekniske feil, enten man er en i utgangspunktet velvillig teknolog ELLER en virkelig maktperson som uskadeliggjør dere ved å vise til at dere ikke vet hva dere snakker om.

Det blir litt som med anti-vaksineaksjonen, der jeg vet mange som la fra seg argumentasjonen da nanobrikkene ble nevnt. Mer edruelig argumentasjon kunne bragt habilitetskonfliktene opp i dagen mye tidligere.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Informasjon er informasjon Quark. Formidlet med eller uten kunnskap om emnet. Hvilken dybdekunnskap hadde journalister i mainstream media tilegnet seg om 9/11 og Saddams masseødeleggelsesvåpen?

Apropos deres manglende dybdekunnskap, hindret det dem å skirve om det, korreksjon; sitere Reuters pressemeldinger om saken?

Hva vet Dyrendal om G-d? Er det ikke bedre for media å spørre noen som har opplevd G-d som en virksom kraft i livet, enn å bruke en ‘ekspert’ som ikke har det?

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Jef kjenner ikke Dyrendal, og heller ingen gud, men det er så.

Vi er tilbake til «skomaker bli ved din lest». Det er alt for få journalister med kunnskap om realfag, men noen er det. De blir også lyttet mer til når de skriver om vitenskap. Hadde det vært fler av dem hadde kanskje tullet omkring Saddams masseødeleggelsesvåpen kommet frem litt tidligere. Når deet gjelder 9/11 kommer de konspiratoriske påstandene fra folk uten teknisk bakgrunn, og blir referert til av folk uten teknisk bakgrunn.

Jeg kom på dette:
«På samme måte som du mener metafysikere bør holde kjeft når det gjelder teknologi, burde teknologer holde kjeft når det gjelder åndsvitenskap. Da er vi helt enig. »

Jeg reagerer kun på metafysikere når de de uttalser seg om fysikk. Grunnen ser du over: Jeg har ikke kjennskap til metafysikk.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Jeg synest det er greitt å få den ‘teknologiske’ siden av saken Quark, og lærer nyttige ting av det, og jeg sitter og lurer på;

Kan vi på noe vis konkludere med at for realfagister og naturvitenskapsmenn at det ligger noe i deres utdanning som gjør at de har så store problemer med G-d (hold religion utenfor), med en henfallenhet til så enkelt å underlegge seg denne verdens fyrster / (av)guder? De fleste av disse innrømmer jo at de ikke kjenner denne kraft.
Er det alt fra Darwin, eller er det noe annet?

Ligger det noe i deres psykologi som gjør at de velger seg realfag og naturvitenskap i utgangspunktet, og ikke blir kunstnere eller munker?

Visst der ligger noen slike føringer, så er det forklart hvordan de så enkelt blir ‘maktens nyttige idioter’. Denne verdens makthaveres lydige verktøy.

Kanskje er det flere ‘realister’ i verden som skriver og er meningsdannere enn du tror?

PS: Eller er det rett og slett så enkelt som at de er karrierejegere, og antar at de ikke får gode jobber ved å delta i røkla mot makta? Med andre ord kjøpt og betalt?

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

«Visst der ligger noen slike føringer, så er det forklart hvordan de så enkelt blir ‘maktens nyttige idioter’. Denne verdens makthaveres lydige verktøy.»

I den uttalelsen ligger så lite ydmykhet og respekt overfor andres meninger at jeg ikke ser noen grunn til å fortsette kommunikasjonen.

Fortsatt god natt (åndelig sett).

J.Johansen
Forfatter
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Nei det var det ikke Quark.
Det var et enkelt forsøk på å prøve å få deg til å tenke metafysisk, hva som ligger bak det en ser, bak det fysiske, de grunnleggende inspirasjoner og beveggrunner i mennesket, siden du sa at du visste ikke så mye om metafysikk.
http://no.wikipedia.org/wiki/Metafysikk

Det var godt ment, faktisk en oppgave i et forsøk på å tenke metafysisk. Det var en invitasjon til saklig diskusjon, og ønske om å forstå.

Gitt ditt lette svar antar jeg dermed at som realist så er det ikke så lett å tenke i de baner.
The OED cites uses of the meta- prefix as «beyond, about».
http://en.wikipedia.org/wiki/Metaphysics

Det skulle være dagens gode gjerning å hjelpe en fysiker og realist å tenke litt ‘metafysisk’.

En kan gjerne se det fysiske kompasset, men uten å forstå magnetismen som ligger bak, så er vel kunnskapen ufullstendig. Magnetismen er ikke fysisk i form, men ingen vil nekte for at den finnes, – håper jeg.

Slik er det også med det metafysiske. Det er usynlig, men virksomt, ikke fysisk, men allikevel til. Som elektrisiteten.

Ha en god natt (i fysisk forståelse, for uten kunnskap om metafysikken, så blir heller ikke kunnskapen om fysikken fullstendig.

sjokomelk
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Åndsvitenskap? Filosofi da gjerne? Eller psykiatri? Teologi? Eller bare ullent føleri?

Mike Cechanowicz
Forfatter
13 år siden

Takk for innlegget Armin, Nå begynner jeg å forstå noe mer i forhold til eksistensen av hjernedøde kommentarer. Artikkelene blir ikke en gang lest og de er der bare for å kaste diitt. Jeg forstår meg ikke på deres blinde perspektiver på å være pro Israel uansett saken. Det refelkterer kanskje deres gjennomsnitt i intelligens.

millicent
millicent
Abonnent
13 år siden

Vis nå litt humor Armin.
Du ble tatt med buksa nede og begge hendene i kakeboksen.
Ingen grunn til å skylde på jødene og ntnu.
Pleaeeese. Voks opp og ta det som en mann.

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  millicent
13 år siden

Sånn går det når man har funnet SANNHETEN. Da bryr man seg ikke så mye om detaljer so realiteter eller andres argumenter.

Samtale en godværsdag:

person 1: «En himmelen er gul»
Person 2: «Se opp da mann, hvilken farge ser du?»
Person 1: «Blå»
(pause)
Person 1: «Himmelen er gul».

nicodemus
nicodemus
Abonnent
13 år siden

hej
er mega gla for dette forummet..!!
minner en del om dette forum i dk…..

http://verdenversion2.dk/nyside/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  nicodemus
13 år siden

Skremmende :-|

Bruger du kontanter og har ofte gardinerne trukket for? Så er du en mulig terrorist!

NY terror-lov i USA, giver militæret mulighed for at tilbageholde alle på ubestemt tid! !
Den amerikanske regering strammer nu yderligere grebet om potentielle ‘indlands terroristerne’ (Domestic Terrorsist). ‘‘Enemy Belligerent Interrogation, Detention, and Prosecution Act of 2010’’ som den nye lov så smukt hedder, blev præcenteret i den amerikanske kongres af John McCain den 4 Marts 2010.

Loven giver militæret ret til at tilbageholde og afhøre hvem som helst som de finder en trussel mod sikkerheden i USA helt uden beviser. Dette gælder både amerikanske og udenlandske statsborgere. Loven giver faktisk mulighed for tilbageholdelse på ubestemt tid.

Det største problem med loven er at grænsen for hvornår militæret må skride til brug af loven er så udvasket og flydende at enhver der, tilslutter sig de store Tea Party demonstrationer, er 9/11 truther eller bare i det hele taget er kritisk overfor regeringen, kan falde ind under den.

Denne lov er bare en i rækken af love som indskrænker begreberne FRIHED og YTRINGSFRIHED. Vi er snart allesammen kategoriseret som potentielle terrorister og med en sådan lov i deres magt kan vi nu også blive frihedsberøvet på ubestemt tid, udfra et grundlag de bestemmer.

Avspeilingsmagasinet var slett ikke så ulikt nyhetsspeilet nei nicodemus ;)

« Forrige artikkel

Vitenskapen: Paradigmer, dogmer og skjulte direktiver

Neste artikkel »

Autoritetsdyrkere vs Nyhetsspeilet 1-1

278
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x