NTNU er Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet og ligger i Trondheim og utdanner ingeniører, arkitekter og leger - naturvitenskapelige displiner, men driver også noe 'religionsforskning' ved Asbjørn Dyrendal.
NTNU er Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet og ligger i Trondheim og utdanner ingeniører, arkitekter og leger - naturvitenskapelige displiner, men driver også noe 'religionsforskning' ved Asbjørn Dyrendal.
/

NTNU til krig mot Nyhetsspeilet

15.7K visninger
6 minutter lesetid
278

100 skapende år for NTNU, Norges Teknisk-Naturvitenskapelig Universitet, er erstattet med kommende 100 ødeleggende år for samfunnsutviklingen ser det ut til.

Så er det nå endelig avdekket, og vi kan blåse en stor nyhet.

Er NTNU styrt av sionister, og fører de en krig mot Nyhetsspeilet fordi Nyhetsspeilet er kritisk til mange av de ting som den politiske vitenskapen sionismen står for i verdenssamfunnet?

Nyhetsspeilet har vært ‘under siege’ i flere måneder nå, av elever fra NTNU, som ikke bidrar med annet enn å spørre etter bevis og ber alle forfattere utøve kildekritikk. De er ufine og personfokuserte. De legger enkeltpersoner for hat, og går inn for å tilintetgjøre dem – nøytralisere dem, ved ufine personkarakteristikker, for å psyke dem ut. Alle deres angrep kaster bort tid for oss, og tar fokuset bort fra arbeidet vi gjør.

Så vi la en plan, og fant at vi skulle følge opp en “varsling” som vi fant litt suspekt – for å se hvor den ledet, Og artikkelen har bevirket store avsløringer. De som trodde de skulle ta en bløff, ble selv ledet rett i fellen. Deres arroganse ble deres egen bane. De kommer fra skepsis og freakforum.

Deres folk kommer til Nyhetsspeilet vanligvis med slike innlegg som under. Faktisk spammer de vår nettavis med slikt, som et eksempel på nivået:

“Dere ønsker egentlig bare å tilføre noe spenning i hverdagen, de av dere som bruker mye tid på dette. Kan nok diagonoseres med tvangstanker og bør oppsøke helsevesenet.”
http://no.wikipedia.org/wiki/Tvangslidelser#Tvangstanker_og_tvangshandlinger

På begge deres forum er der 100% oppslutning om at Israel og sionismen ikke skal kritiseres. Og det gjøres heller ikke. Israel-kritikk er jødehat, er omkvedet – som det er 100% oppslutning om blant dem. I Norges øvrige befolkning mener 90 % at Israel og dermed naturlig nok sionistene som styrer staten Israel er “way over the top” når det kommer til å ta seg til rette i strid med internasjonal lov, og ved drap og overgrep mot palestinerne.

Hvem er dillusional og virkelighetsfjern?

Norges egen Statsminister er uenig med dem, og har fordømt nye bosetninger nå, samt FN’s Generalsekretær, og USA’s Visepresident Biden, fordi det vil skade fredsprosessen, men disse ‘naturvitenskapsmenn’ tror seg rett, og de tror seg også å ha rett til å føre krig og utrydde enhver som ikke er enig med dem. Hvor kommer disse dillusions fra? Hvor har de lært det? Hvem har lært dem det? Det ser ut som om alle disse elever fra NTNU lærer noe som andre norske utdanningsinstitusjoner ikke lærer.

Miljøet rundt NTNU

Prankeren “Ivionar” administrator fra freakforumet, den falske varsleren,  er også tilknyttet NTNU. Se hans bekreftelse på det her. Prankeren har uttalt at Israel-kritikk er jødehat. Hvilken forutsetninger har han som naturvitenskapsmann ‘innen tekniske fag’ for å uttale seg om det?

Asbjørn Dyrendal med sin skepsisgruppe er tilknyttet NTNU som Førsteamanuensis, og har gitt oppgaver til sine unge tillitsfulle elever å hetse Nyhetsspeilet:
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/det-norske-samfunnets-ortodoksi/comment-page-2/#comment-20849

Det er avdekket at på deres forum, at der er unison enstemmig enighet om at alt Israel gjør er rett; Israel-kritikk er jødehat sier de. Slike spørsmål er aldri drøftet, ikke hverken skeptisk eller freakete. Hvor har de lært dette?

Redaksjonen i Nyhetsspeilet har tidligere uttalt i forbindelse med Asbjørn Dyrendals og hans elevers aktiviteter ovenfor Nyhetsspeilet:

“Fakta ser ut til å stemme. Øvrige meninger må stå for kommenterens egen regning.
Dette må anses å være en svært alvorlig sammenblanding av roller for en offentlig ansatt. Dette bør få konsekvenser for de offentlige ansatte som oppfordrer til og legger for hat og ringeakt mennesker av en annen tro og religion enn dem selv. Om noen skulle ha oppildnet slikt hat hos noen som er i mental ubalanse, så kan det få uante konsekvenser. Vil dermed tro at de også vil måtte stå til ansvar for eventuell vold mot mennesker de bevisst har inspirert og bygget opp slikt hat mot hos sine unge elever.
Vi vil anta at terrorlovene kan komme til anvendelse. Det får bli politiets oppgave å ta seg en prat med de mest hatefulle, for å sjekke ut om de er voldelige.
Fakultetsleder eller rektor ved NTNU bør varsles.”

Dette er de to eneste gruppene i Norge, som åpent har erklært krig mot Nyhetsspeilet, og Nyhetsspeilets journalistikk.

Disse personers mulige tidligere elever og forumvenner har opprettet egne websider, med uttalt formål “å knuse Nyhetsspeilet”, som eksempel denne;

http://sensurspeilet.blogspot.com/

Vår faste kommentator og “sjefsetterforsker” Najim fant ut (hans kommentar);

Asbjørn Dyrendal sa 01. Mars 2010, 15:01:24:
“Håper også de har sendt brev til departementet. Mange gamle venner der som trenger noe å le av.”
http://skepsis.no/forum/index.php/topic,362.msg9647.html#msg9647

En av Dyrendals sans. elever Jan-Erik sa 10.03.2010 kl. 09:52:13
“Hvorfor, akk og ve, hvorfor er det fortsatt slik at vi ikke har klart å bruke teknologien og makten vår til å kvitte oss med disse menneskene/meningene?

Inntil Asbjørn får fingeren ut og tatt en telefon til “noen som kan ordne opp i dette”, får vi bare fortsette med langdryge diskusjoner med halvgalninger som kun er i stand til å se argumenter og data som understøtter det de allerede har bestemt seg for.”
http://skepsis.no/forum/index.php/topic,704.msg10255.html#msg10255

Se skjermdump av utsagnet her.

Det er de som har kontakter hos myndighetene, ikke vi,
og det er dem som beskytter alle myndighetens innfall, ikke vi,
det er vi som stiller spørsmål ved litt av hvert her og er skeptiske, så populære  er vi vel ikke.

Om de personene som utgjør myndighetene vil, som Dyrendal er venner med,
så kan de ta bort demokratiske retter som å drive sin egen nettavis like enkelt som de dreper en flue,
men det er vi som er demokratiets høye beskyttere,
så vi får vel bare vente og se………………….

Kennedy om hemmelige forbund

Informasjonsformidling er vårt fag  – Demokratiets bærebjelke. Her er talen som drepte John F. Kennedy:

“Så mennesket kan være hva det var født til å være, fri og uavhengig”. – JFK”

Asbjørn Dyrendal sier at hans aktiviteter er godkjent av ledelsen i NTNU, og at han har fått mye skryt fra ledelsen for krigen mot Nyhetsspeilet, etter Dyrensdals utsagn. Se her.

Og det er merkelig i deres forum at det skal være slik enstemmighet om Israel, fordi da utgjør de ikke et tverrsnitt av den øvrige norske befolkningen, som overhodet ikke er så ekstremt pro-Israelsk som gjengen fra NTNU er. Det ble i 2002 gjort en meningsmåling utført av Opinion for Aftenposten som viste at kun ni prosent av den norske befolkningen hadde størst sympati for Israel i Midtøsten-konflikten.[12]
http://no.wikipedia.org/wiki/Relasjoner_mellom_Norge_og_Israel

En kan si at de avviker fra standard populasjonen med sin ensidige støtte til Israel og sionismen, på en slik måte at vi med signifikant sannsynlighet kan fastslå at alle disse elever fra NTNU er avvikere fra normalen. Som får denne opplæring fra sine lærere, og de holder sine læreres ord for lov, stiller aldri spørsmål med denne autoritet i deres liv, eller tør ikke eller er intellektuelt ikke i stand til å etterprøve den pedagogiske sannhetsgehalt i hva deres autoriteter formidler. Læreren i dette tilfelle, men også i en videre sammenheng.

På slik måte blir de også lært opp til å være ytterst autoritetstro, og klarer aldri å på noe vis å “question authority”. Nettopp det som er medias oppgave, vår oppgave. Derfor hater de oss. Vi kan kunsten. Vi har ikke slike psykologiske sperrer.

Nyhetsspeilet har engasjert et utall lesere i denne sak, som engasjerer seg i fenomenet, vi linker her bare til et lite utvalg av våre lesere som kommenterer saken:

Najam Samiuddin
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-5/#comment-21792
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/det-norske-samfunnets-ortodoksi/comment-page-3/#comment-21829
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/det-norske-samfunnets-ortodoksi/comment-page-3/#comment-21830
Uenur
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/det-norske-samfunnets-ortodoksi/comment-page-3/#comment-21833
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/det-norske-samfunnets-ortodoksi/comment-page-3/#comment-21836
Ursus
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-5/#comment-21832
Smurfen
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-5/#comment-21831
Singoalla
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-4/#comment-21765
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-4/#comment-21771
Ye
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-5/#comment-21798
ragnaR
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/det-norske-samfunnets-ortodoksi/comment-page-2/#comment-20878
Den Lille Snille Ulven
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-5/#comment-21844
Beamer
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-5/#comment-21797
Thor
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-5/#comment-21827
Håkon Høie-Pedersen
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-4/#comment-21787

Hjernevask – Harald Eia

Denne saken har virkelig engasjert våre lesere, og det er vi glad for. Nyhetsspeilet er glad for å stimulere til slike åpne debatter, om forhold i samfunnet som kan være en fare for demokratiet. Vi vil anbefale Harald Eia å lage et TV-program om disse “naturvitenskapsmenn” og “forskere”, som han gjorde med mannsforsker Jørgen Lorentzen og likestilllingsforsker Cathrine Egeland sine merkelige og politisk vedtatte forestillinger om at der ikke er biologiske forskjeller mellom kjønnene:
http://e24.no/kommentar/e24-kommentar/article3545317.ece
http://www.nrk.no/nyheter/kultur/1.7019021
http://www.dagbladet.no/2010/03/02/kultur/tv/seno/harald_eia/hjernevask/10662260/
http://www.dagbladet.no/2010/03/10/kultur/harald_eia/tv_og_medier/hjernevask/bard_tufte_johansen/10775232/


PS: Nyhetsspeilet er politisk og religiøst helt uavhengig. Nyhetsspeilet mottar overhodet ikke offentlig støtte, slik at Nyhetsspeilet ikke trenger å ta hensyn til det offentliges krav til dem som mottar støtte. Nyhetsspeilet er ikke reklamefinansiert, slik at de ikke trenger å ta hensyn til annonsørene heller. Nyhetsspeilet baserer hele sin eksistens på gode menneskers finansielle støtte, som med det har sagt ifra at de ønsker Nyhetsspeilet som et alternativ i Norge. Armin har fått hjelp av andre i redaksjonen med korrekturlesning av denne artikkel.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

278 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Ken
Ken
Anonym
5 år siden

Sverke Bolme/Knut – Så dere anser dere selv som bedrevitere? På hvilket av følgende alternative grunnlag?

Alternativ 1? Som indoktrinerte og hjernevaskede i samfunnets skole og utdanning har dere et godt utgangspunkt med å ikke klare å tenke lenger «enn nesa» rekker.

Alternativ 2? Blir dere betalt for å skrive ukonstruktive og kunnskapsløse innlegg?

Selv går “vi” for alternativ 1 og 2 for deres del!

Sverke Bolme skriver: «Som en håndregel vil jeg si at Nyhetsspeilet sliter med å finne troverdige kildehenvisninger. Halvstuderte ungdommer med riktige meninger, «vitenskapsfolk», «troverdige kilder osv.» Det burde da ikke være så vanskelig å finne troverdige publikasjoner fra forskere med godkjent doktorgrad eller lignende. Spesielt her i landet.»…

…Svaret på det er at her på Nyhetsspeilet eksisterer ikke så mangt av «troverdige kildehenvisninger» i den grad dere etterlyser grunnet ELITENS hemmelighold av sannheter som ikke er offisielt godkjent for allmenheten. Når det kommer til eksempelvis chemtrails og «troverdige kildehenvisninger» som dere etterspør, så gjelder samme sak… Nemlig at det foreligger ikke offisiell dokumentasjon for allmenheten om hvem det er som «lager» fandenskapen. Vi får ikke vite hva de vil oppnå, og vi vet ikke hvilke stoffer som sprøytes ut da det ikke gjøres offisielle målinger. Spesielt ikke her i landet samt alle andre land.

Her på Nyhetsspeilet handler det meste om å klare å tenke selv i logisk forstand og klare å bedømme hva man faktisk hører, ser og leser på egenhånd foruten å måtte forholde seg til «troverdige kildehenvisninger» slik den kjøpte og betalte hjernevaskingen deres tilsier. Ergo er det nok av troverdige kildehenvisninger her for oss som er våkne og klarer å tenke på egenhånd.

Deres taktikk er i ferd med å dø ut. VOKS OPP, eller bli værende i fornektelse og fortapelse…

Deres måte å opptre arrogante og naive på virker som en dårlig unnskyldning for å trives best i leiren med PSYKOPATER, så kos dere med følgende:

«Takk kjære psykopater for at dere viser oss veien:

PRESS… Takk kjære psykopater for at dere presser oss. Det blir så lett å forstå at det er feil når vi blir stressa. Ser vi dere, eller hører dere snakke/skrive, holder vi oss «unna», for vi vet dere prøver å lure oss. Vi ser på hva dere gjør og vet at sannheten er nærmere det motsatte. Dere forstår ikke hvordan verden fungerer. Alle krefter som dytter har en like sterk kraft som dytter tilbake. Presser dere oss hardere, så presser vi hardere tilbake. Det er en kamp dere ikke kan vinne, for vi er de mange, og dere er de få.

MAT… Takk kjære psykopater for at dere forgifter vår mat. Det blir så lett å for oss å forstå at vi må passe på hva vi spiser. Ser dere ikke at flere og flere spiser økologisk mat? Vi får lyst til å slippe å handle i butikkene deres og heller dyrke selv. Naturlig og vilt er alltid bedre.

MEDISINER… Takk kjære psykopater for at dere dreper oss med medisiner. Det blir så enkelt for oss å se at dere ikke kan gjøre oss friske, og at vi må ta ansvar for oss selv. Med sunn mat og lite stress blir vi ikke syke, og trenger ikke legene deres på samme måte. Uten frykt for døden kan vi endelig slappe av.

DISTRAKSJON… Takk kjære psykopater for at dere distraherer oss. Det er så lett å unngå, for mange av oss deltar bare ikke. Flere og flere har ikke facebook, flere og flere spiser sunt. Flere og flere ser ikke på TV, samt tar ikke medisiner, har ikke 4G telefon. Følger ikke sport eller nyheter, kjøper ikke maten deres, drikker ikke vannet, vi gjør det vi selv føler er riktig. Takk for at dere hjelper oss å fokusere på det som er viktig.

UTDANNING… Takk kjære psykopater for at vi ikke lærer noe på skolen. Det skaper et tomrom i oss som må fylles. Vi leser om alt dere vil at vi ikke skal vite, og våkner opp. Det vi selv lærer oss deler vi videre med andre (som eksempelvis her på Nyhetsspeilet), og vi snakker sammen. Vi ser hvordan dere jobber, og har fått nok.

FORANDRING… Takk kjære psykopater for at dere hjelper oss å se. Vi ser hva dere gjør, og vil ikke ha det. Alt dere tar på er feil, uten empati, uten følelser og sjel. Det dere lager er bare ekkelt, stygt og lukter vondt. Magien deres feiler, og dere taper, dere får ikke bruke oss lenger. Vi vet dere ikke sover og prøver så hardt dere kan, men vi er ustoppelige, vi de mange, og vil trampe på dere få.

FRED… Takk kjære psykopater for at dere viser vei. Vi er ikke som dere. Vår religion er ikke penger, ikke status, ikke makt. Vi er fredelige, kjærlige, og ønsker ikke noen noe vondt. Men dere forstår ikke det, og hater oss, for dere er så syke. Dere prøver så inderlig hardt å gjøre oss som dere, men får det ikke til. Men ikke gi opp, psykopater, vi er våkne, og ser hva dere vil.»

PS! Sverke Bolme – Og du synes 911-rivingen lukter (bare) “litt” vondt?! Det blir “litt” for dumt!

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Ken
5 år siden

Her var det mye svada…:D Men ok – tror vi skal ta det litt skrittvis her…

“… Nemlig at det foreligger ikke offisiell dokumentasjon for allmenheten om hvem det er som «lager» fandenskapen. Vi får ikke vite hva de vil oppnå, og vi vet ikke hvilke stoffer som sprøytes ut da det ikke gjøres offisielle målinger. Spesielt ikke her i landet samt alle andre land.”

Nei akkurat – så HVA er det som gjør at du tror på dette? HVA er det som gjør at akkurat DU/Nyhetsspeilet klarer å få tak i denne topphemmelige dokumentasjonen som ikke finnes? Er det du egentlig sier at du velger å tro på “noen som sier noe” uten dokumentasjon? Du klager over manglende dokumentasjon, men dine egne argumenter klarer du ikke å fremskaffe informasjon som underbygger argumentet ditt på en troverdig måte?

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Ken
5 år siden

“Deres måte å opptre arrogante og naive på”

– Her kan du gjerne utdype HVOR/HVORDAN jeg har opptrådt arrogant og naivt?

Bjarne
Bjarne
Abonnent
Svar til  Ken
5 år siden

Har du dine opplysninger og holdninger hentet fra internett, eller gjennom reell forskning via universitet eller lignende?

Bjarne
Bjarne
Abonnent
5 år siden

Som en håndregel vil jeg si at Nyhetsspeilet sliter med å finne troverdige kildehenvisninger. Halvstuderte ungdommer med riktige meninger, “vitenskapsfolk”, “troverdige kilder osv.” Det burde da ikke være så vanskelig å finne troverdige publikasjoner fra forskere med godkjent doktorgrad eller lignende. Spesielt her i landet.

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Bjarne
5 år siden

“Halvstuderte ungdommer” ?
Å nei du, her er det overvekt av ingen/halvstuderte voksne menn og noen kvinner. Og hvis de skulle forholdt seg til
fakta/fravær av fakta – så hadde ikke denne nettsiden hatt noe formål. Det ville jo gjort siden fullstendig meningsløs.

Nyhetsspeilet er et fora for dem som har en hang til tvilsomme konspirasjonsteorier, i blandet litt religion, litt naturreligion (bølgelengder, energier etc), (tvilsom)homeopati, illuminati, gamle Roma, hemmelige nettverk, osv osv. Nys har vel også seriøst hintet om at den engelske kongefamilien (bl.a) egentlig er reptiler i menneskekropp?
I tillegg til disse på Nys kommer også noen få realister og mennesker med oppriktig ønske om FAKTA, som f.eks meg og fjellknut. Vi morer oss litt over nivået på nyhetsspeilet, men det er likevel interessant og diskutere innimellom. MEN; det virker ikke som alle er like interessert i å diskutere. Det er mye kjekkere når alle er enig i samme ekkokammer..
Og det du skriver om at Nys mangler troverdige kilder stemmer 100%. Om du ikke anser YouTube som “det store” i konspi/alternativ-verden.. Dette er et medium Nys stoler på til tross for hvem som eier YouTube. Dette er en av de største logiske bristene i dette miljøet. Og en av sjefene sjøl, Smurfen, har heller aldri klart å argumentere spesielt faktabasert. Og dette med YouTube ønsker han ikke å forholde seg til, enn så ulogisk det hele er..

Bjarne
Bjarne
Abonnent
Svar til  Knut
5 år siden

Takk for et befriende og utfyllende svar. Jeg modererte meg noe, da jeg ble utestengt i flere år etter et kritisk innlegg som ikke passet helt inn i denne nettavisens konspirasjonsteorier. En konspirasjonteori avler ofte flere, og til slutt sitter man igjen med en deilig suppe med vås hentet fra Youtube. Jesse Ventura & co tjener et tresifret antall millioner dollar på sin TV-kanal. Ikke rart han sluttet med wrestling. Et stort problem med disse teoriene er at tilhengere blir forelsket i dem, og utestenger en hver form for innsigelser.
En ting som stadig går igjen er disse kondensstripene som oppstår når fly flyr i en bestemt temperatur og luftfuktighet. Disse stripene har eksistert helt siden flyvningens barndom, men noen vil gjerne ha det at disse stripene inneholder gift for å holde menneskeheten nede. Det er flere av dem nå, og det skyldes selvfølgelig at det flys mer.
Det er alstå noen som tror at flybransjen har råd og plass til å fylle flyene sine med gift, og slippe det ut fra 10000 merters høyde i den tro at dette skal treffe land. Ganske morsomt, og selvfølgelig tibakevist og latterliggjort av alle seriøse forskere som gidder.
Det foreligger absolutt ingen bildebeviser, ingen seriøse forskningsrapporter, ingen i den enorme luvtfartsbransjen som kan bekrefte et fnugg av dette, snarere tvert i mot. Dette var bare en flik av det våset som spres på internett.

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Bjarne
5 år siden

Ja “chemtrails” er moro :D.
For det er som du antyder, ekstremt logisk å naturlig å forgifte befolkningen på akkurat denne måten, i stedet for langt billiger, enklere og mer effektive metoder. Så mektig som disse kreftene er burde det være en smal sak å gjennomføre dette via vaksiner, drikkevann, big pharma (alle leger og helsepersonell er iflg Nys del av BigPharmas konspirasjon mot menneskeheten).
Men psykologien i det hele, og spesielt her inne, er til tider interessant. Hvordan man gang på gang kan benekte fakta man får presentert, er rett og slett fascinerende. Og komme med mange eksempler kan ta tid. Men et eksempel er chemtrails, og at dette “ikke fantes før”. Når man da viser til bilder fra 2.verdenskrig eller tidligere med fly og kondensstriper….ja da endrer argumentasjonen seg slik at det likevel passer deres syn. Og ang. chemtrails har miljøet helt klart endret fokus fra at kondensstripene ER chemtrails, til at “kondensstriper finnes også, men det er ikke det vi snakker om”. Eller når Nys viser bilder av såkalte chemtrailsfly – som så blir forklart logisk og enkelt av noen som kan det…Nei da velger de heller ikke å innrømme feil eller at de KAN ha tatt feil. Chemtrail finnes og styres av Illuminati. Punktum. “Don’t confuse us with facts”

Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
Svar til  Knut
5 år siden

Ok. Bevis!

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Bjarne
5 år siden

“Takk for et befriende og utfyllende svar.

Jeg modererte meg noe, da jeg ble utestengt i flere år etter et kritisk innlegg som ikke passet helt inn i denne nettavisens konspirasjonsteorier.

Dette var bare en flik av det våset som spres på internett.”

Å du KOM TILBAKE til Nyhetsspeilet etter flere års utestengelse fordi???

Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
Svar til  Mole
5 år siden

Det vet jeg faktisk ikke. Det må ha skjedd en glipp fra redaksonens side.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Sverke Bolme
5 år siden

Jeg lurte på hvorfor du kom tilbake til Nyhetsspeilet etter 2 års utestengelse og når du synes siden er full av tull.

Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
Svar til  Mole
5 år siden

Fordi jeg er åpen for alle synspunkter og teorier. Jeg forbeholder meg dog retten til å belyse enkelte saker utfra min synsvinkel. Jeg har aldri sagt eller skrevet at nettavisen Nyhetsspeilet er full av tull.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Sverke Bolme
5 år siden

Sverke Bomle skrev
“Som en håndregel vil jeg si at Nyhetsspeilet sliter med å finne troverdige kildehenvisninger. Halvstuderte ungdommer med riktige meninger, «vitenskapsfolk», «troverdige kilder osv.» Det burde da ikke være så vanskelig å finne troverdige publikasjoner fra forskere med godkjent doktorgrad eller lignende. Spesielt her i landet.”

Så du mener at i chemtrailssaken er Nyhetsspeilet generelt dårlig på kilder, eller i alle saker?
Isåfall misforsto jeg kommentaren din,(siden du skrev at Nyhetsspeilet stort sett, eller med dine ord, som en håndregel, sliter med å finne, altså vås) det er lettere for andre å forstå hvis man konkretiserer hva man mener istedet for kanskje å gi inntrykk av noe annet.

Men da forstår jeg deg slik at du finner Nyhetsspeilet opplysende også i tillegg til vås, eller tar jeg feil igjen??

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Bjarne
5 år siden

Når det er så mange fullstuderte røvere, som fremstår som eksperter og har et navn i ekko-kammeret, er det vanskelig å finne sannheten, når det ljuges i omtrent alt.
At du, eller Knut/Fjellknut eller andre, mener de kildehenvisningene som anvendes ikke er troverdige, forteller meg at dere enten er så dynket med propaganda og indoktrinering at dere klarer ikke selv å tenke logisk, eller så er dere troll.
Ingen her kan tvinge dere til å se, dere må ønske det selv. Men det gjør dere ikke, fordi dere trives så godt i den komfortable boblen. For det er langt enklere å mobbe noen som mener og tror noe annet.
Uansett: du er en slave, Sverke.

Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

Jeg mobber ingen, men jeg er åpen for alt annet enn ubegrunnede antagelser basert på internett-påstander. Jeg er f.eks. skeptisk til hva nyhetene serverte oss 9. september 2011. Det betyr ikke at månen er en hul kampplanet, eller at flyvere strør tonnevis med gift over menneskeheten.
Min boble er ganske raus, men innenfor fornuftens, vitenskapelige og de naturgitte grenser. Det er en meget stor horisont.

Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

Jeg bommet med 10 år, men pytt.

Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

Å stille seg tvilende til påstander fremsatt av internettforskere med ingen annen utdannelse enn sin ønskelige tolkninger av Youtube-videoer er som å være litt skeptisk til han med rød drakt som detter ned i peisen på julaften, og deler ut presanger. De aller fleste nettaviser drøfter, og godtar meningskritiske ytringer. Her er det snakk om en religion. Det er jo forbudt å kritisere. Meningstvang er det samme som diktatur, og det motsatte av demokrati. Lykke til!

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

Men Balle… La oss gjøre dette enklest mulig.
Kan du komme med kronargumentet/kronbeviset på at chemtrails finnes i den formen du tror? (Dvs at det er en konspirasjon/plan fra “noen” om å forgifte befolkningen ved å slippe kjemikalier fra fly. Vi snakker ikke værmodifikasjon etc).
Hvis du evner å bare komme med noe konkret vi kan diskutere, så begynner vi der. men kom med noe konkret! Ikke noe som henviser til youtube, eller krever at “vi åpner oss opp og er villig til å se på verden med nye briller”…

Det største problemet som ikke driver diskusjonen videre – er at dere som tror på konspirasjonen/planen fra “noen” om å forgifte befolkningen ved å slippe kjemikalier fra fly – ikke er i nærheten av noe konkret bevis. Det er en haug med antakelser, feiltolkninger/misforståelser og fornektelser. Derav det populære uttrykket “dont confuse me with facts”…;)

Så hvis du kan presentere noe konkret, uten bruk av ironi, nedsettende beskrivelser eller annet fjas, så kan dette kanskje bli opplysende for flere?

I tillegg til dette ønsker jeg at du svarer på følgende;

Når vi ser åkerspraying i landbruket, så ser vi at flyene flyr ganske lavt (noen meter). Dette er fordi det skal treffe riktig og effektivt. Hva er det som får deg/dere til å tro at dette ikke er nødvendig for chemtrails? klarer chemtrails på et eller annet magisk vis å treffe der piloten ønsker fra 10.000 fot? Hvor mye blir ikke kastet vekk ved en slik skjødesløs bruk av kjemikalier? Ser du/dere ikke den logiske bristen her??

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Knut
5 år siden

“Kan du komme med kronargumentet/kronbeviset på at chemtrails finnes …ved å slippe kjemikalier fra fly. Vi snakker ikke værmodifikasjon etc).” Vel, hvis du vil vi holder værmodifikasjon utenfor, så har vi et stort problem, for det går ut på det samme, fordi det er begrunnelsen som gies til politikere: “vi må redde klimaet”. Tviler på vi finner et eneste offentlig dokument som inneholder ordet “chemtrail”, da det offentlige/militære/etterretningen benytter andre ord. Så hvis vi ikke kan bruke ordet som “geoengineering” kan vi legge debatten død umiddelbart. Men du innrømmer altså at værmodfisering pågår/finnes?

“…ikke er i nærheten av noe konkret bevis.” Har du lest alle artiklene, kommentarene og lenkene her på NyS, men likevel ikke blitt overbevist? Hva vil du godta som bevis?

“åkerspraying … skal treffe riktig og effektivt. Hva er det som får deg/dere til å tro at dette ikke er nødvendig for chemtrails?” Har du ikke lest artiklene, eller går det bare ikke inn? Det sprayes over alt (unntatt langt ute på havet). Om dette stoffet treffer mennesker, eller dyr som mennesket spiser eller der mennesket dyrker/høster mat går ut på det samme.
“Hvor mye blir ikke kastet vekk ved en slik skjødesløs bruk av kjemikalier?” Det er sikkert en del, men om det brukes noen millioner dollar ekstra så spiller det ingen rolle for dem.
“Ser du/dere ikke den logiske bristen her??” Nei, så lenge det er penger nok til dette demoniske prosjektet, så vil det ble sprayet slik som i dag.

Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

Vitenskap og kunnskap kjemper mot internett, fordi hvem som helst kan legge ut påstander, egne teorier, fake news som er big buiseness osv.
Jeg skal inrømme én ting, og det er at jeg syns 911-rivingen lukter litt vondt. Der går den seriøse vitenskapen mot medienes fremstilling. Det er i grunnen nok for meg å henge fingrene i, men jeg har brukt mye tid på å debunke Fema camps, chemtrails, Haarp, Illuminati osv. Grunnen er at jeg selv holdt på å vikle meg inn i disse absurde teoriene. Månen er ikke en hul kamp-planet. Månens masse kan måles herfra, og hadde den vært hul ville den flydd avgårde.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Sverke Bolme
5 år siden

Det er teorier heller ikke jeg støtter, og det er teorier jeg heller ikke har giddet å gått inn i, slik som måner, planeter, liv på andre planeter og aliens. Fema camps eksisterer, hvor mange og til hvilket formål blir gjetning. Jeg har satt meg en del inn i chemtrails (værmodifisering) og HAARP – og det eksisterer. Så kan vi gjerne diskutere hensikten, det er diskuterbar.
Illuminati eksisterer. Ja, den ble avslørt av Bayerske myndigheter, men tror du virkelig de da sa: “OK, nå er vi avslørte, og da gir oss?” Mulig de har skiftet navn, det vet jeg ikke, men agendaen Weishaupt satte opp er det noen som jobber iherdig med å fullføre, på samme måte som noen jobber hardt for å fullføre doktrinen i Zions Vises Protokoller, som forøvrig er ganske sammenfallene med Illuminatis mål og Karl Marx’ Kommunistiske Manifest.

Bjarne
Bjarne
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

Kjære Balle Clorin. Du argumenterer med at sannheten finnes her på nettavisen Nyhetsspeilet. Sitat: «…ikke er i nærheten av noe konkret bevis. Har du lest alle artiklene, kommentarene og lenkene her på NyS, men likevel ikke blitt overbevist?”
Hva vil du godta som bevis? Har du noen gang lest en publikasjon eller forskningsrapport fra frittstående doktorister eller masteroppgaver? Stoler du virkelig på udokumenterte og uvitenskapelige påstander basert på synsing som passer dine private teorier?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Bjarne
5 år siden

“Har du noen gang lest en publikasjon eller forskningsrapport fra frittstående doktorister eller masteroppgaver?” Ja, mang en gang. Har selv sivil-tittel. Men det er en ting som går igjen i dem alle: de vil alle få best mulig karakter/grad, og for å få det MÅ de være innenfor rammene av de etablerte sannheter.
“Stoler du virkelig på udokumenterte og uvitenskapelige påstander basert på synsing som passer dine private teorier?” Jeg stoler ikke på vitenskapen, unntatt den innen fysikk (som tilfellet 911) og matematikk, som er etterprøvbar (for meg). Men når det gjelder emner inne f.eks helse stoler jeg overhode ikke på “vitenskapen” (f.eks fluor, medisiner, vaksiner, tilsetningsstoffer etc). For øvrig er det mangfoldige vitenskapelige rapporter som viser til skadevirkninger av forannevnte preparater.
Når det gjelder udokumenterte påstander handler dette vel så mye om logikk. Det er ikke dokumentert at det var flere gjerningsmenn ( i offentlige dokumenter) 22. juli enn ABB, men logikken tilsier det.
Men du svarte ikke på mitt spørsmål: Hva vil du godta som bevis?

Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

Tja. Jeg ble oppfordret til å doktorere på UIO etter en tid som lektor. Det var ingen av professorene som klaget over mitt synopsis, selv om det var svært kontroversielt. Det eneste de forlangte var grundig forskning og kvalitetssikring av kildemateriale. Det hører med til historien at jeg turde ikke gjøre det, siden jeg er et rotehue, og arbeidsmengden virket skremmende.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Sverke Bolme
5 år siden

“Det hører med til historien at jeg turde ikke gjøre det…” Synd. Kan jeg tillate meg å spørre om hvilket tema dette var?

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

Jeg synes premisset her er helt ute på jordet. Slik jeg tolker deg Balle, så mener du at en stor overvekt (80%?, 90%? 95%?) av verdens forskere/doktorister driver med falsk forskning, kriminell forskning, og at de i det store og hele er styrt av “noen” med økonomiske interesser. Du hevder altså at de resterende 5-10-15% av forskere driver med god og skikkelig forskning. Men denne blir holdt nede/motarbeidet av de samme som står bak den store overvekten av forskere som driver med falsk forskning? Du skjønner at dette er for heftig til at det bare kan “bevises” med en youtube video? Og dette med youtube har vi diskutert før (som du ikke ville svare på) – hva er det som får deg til å tro at youtube (gitt hvem som eier dem) er så sannferdig?

Du hevder en viss grad av logikk f.eks slik;

“Når det gjelder udokumenterte påstander handler dette vel så mye om logikk. Det er ikke dokumentert at det var flere gjerningsmenn ( i offentlige dokumenter) 22. juli enn ABB, men logikken tilsier det.”

Men logikken med at chemtrails fra fly er unødvendig dyrt, tungvint og ikke treffer godt nok – nei se det, det er ikke gjenstand for din kritiske sans rundt logikk?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Knut
5 år siden

“…så mener du at en stor overvekt (80%?, 90%? 95%?) av verdens forskere/doktorister driver med falsk forskning, kriminell forskning, og at de i det store og hele er styrt av «noen» med økonomiske interesser” Jepp.
“…hva er det som får deg til å tro at youtube (gitt hvem som eier dem) er så sannferdig?” Youtube er ikke sannferdig. Youtube er en publiseringskanal, på linje med facebook, kommentarfelt på vg.no osv. Du bør lære deg å skille mellom kanal og innhold. Innholdet kan være sannferdig eller ikke, uansett hvilken kanal eller i hvilket medium det publiseres. Det er mye rart og tøys på youtube, men også mye bra. Hvem som eier youtube er irrelevant i denne sammenheng.
“Men logikken med at chemtrails fra fly…” Logikken tilsier at når kondens fra flymotoren krystalliseres inntreffer tyngdekraften og iskrystallene vil dale ned, og når de treffer treffer temperatur over null grader fordamper de. Med chemtrails blir de derimot værende i luften i timevis, og spre seg utover og danne et tynt lag som dekker for solen. Så det må bety at det er noen som bedriver manipulering av skylaget.

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

– ok til det med at du tror 80%, 90% 95% av verdens forskere driver med humbug. Jeg tror det er diametralt motsatt. det er kun en liten del (av alle verdens forskere) som bevisst manipulerer, lyver, eller er rett og slett kriminelle.

– det med youtube tror jeg du misforstår. jeg vet selvsagt at det er en publiseringsplattform. MEN POENGET ER; gitt hvem som eier Youtube, som er del av den samme “eliten” dere ønsker å motarbeide, så stoler dere likevel på youtube? Ville det ikke vært en enkel sak for Illuminati å styre youtube? Jeg mener; de styrer HAARP liksom og lager jordskjelv rundt om kring ;) Men youtube klarer de ikke/ønsker de ikke styre..? Nei Balle…tror du skjønner innerst inne at dette er tull..Men jeg skjønner psykologien bak som gjør at du ikke vil gi noen innrømmelser..

Det med chemtrails må du forsøke å forklare igjen, for jeg finner absolutt ingen logikk i at dette er en metode som skal være mer effektiv enn mange andre metoder..

Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
Svar til  Knut
5 år siden

Chemtrails er selvfølgelig oppspinn fra ende til annen. En særdeles dyr og ubrukelig metode for å forgifte gode arbeidere vi alle er avhengige av.10 liter ricin i drikkevannet ved utløpet av Maridalsvannet vil gjøre bedre nytte. Lykke til med de uvitenskapelige teoriene! Dette er ikke adressert til noen spesifikke personer, men til folk som lar seg forføre av sinnsyke og direkte dumme teorier.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Sverke Bolme
5 år siden

“Chemtrails er selvfølgelig oppspinn fra ende til annen.” Nei, noen manipulerer været.
“En særdeles dyr og ubrukelig metode…” Antatt kostnad er 5 milliarder dollar årlig – peanuts for CIA og militæret.
“… for å forgifte gode arbeidere vi alle er avhengige av.” De er IKKE avhengig av oss, men anser oss som useless eaters.
“10 liter ricin i drikkevannet ved utløpet av Maridalsvannet vil gjøre bedre nytte.” Men da ville det vært åpenbart at det var en kriminell handling, og da ville det blitt etterforskning og oppstyr. De mest suksessfulle kriminelle handlinger er de som ikke oppfattes.
“Lykke til med de uvitenskapelige teoriene!” Lykke til med blindheten.
“Dette er ikke adressert til noen spesifikke personer, men til folk som lar seg forføre av sinnsyke og direkte dumme teorier.” Mens andre lar seg forføre av sinnsyke personer som har noe å skjule.

Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

Dette motsvaret svekker ikke min påstand, snarere tvert i mot.

11. september 2018 kl. 14:52 skrev Balle Clorin <hello.gopostmatic.com

Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

Det er jo morsomt å tenke seg hvor mange millioner mennesker som er innvolvert i luftfart velger å ikke engang si til sine nærmeste hva de driver med. Kanskje fornuftig, siden chemtrails fra 30000 fots høyde er fysisk umulig. Jeg liker egentlig ikke å bruke det ordet, siden det er helt og holdent påfunnet av konspirasjonskremmere, og de aller mest naive går på med søkke og snøre.

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Universities’ Totalitarian Agenda http://henrymakow.com/2014/06/universities.html

Quote: A university that does not require free speech and tolerance of opposing views is not a university but a totalitarian instrument. “Universities have been taken hostage by activists with totalitarian strategies… Talk about safe spaces almost always becomes a tool to enforce compliance, and silence those who disagree.” by Reality – Real Women of Canada http://www.realwomenofcanada.ca Volume XXXIII Issue No. 6 June 2014 (Abridged by henrymakow.com) Universities today are very strange places. They were originally founded as centres for ideas and knowledge obtained from all sources. Not anymore. The windows and doors of universities have now been hermetically sealed against any idea or speech that is not politically correct. Any attempt to break through this barrier of political correctness is immediately treated with disapproval and is regarded as intolerance that requires vigorous silencing. Universities are frightened by protests caused by the presence of politically incorrect speakers because that could lead to a loss of funding and bad publicity. As a result, universities seldom allow speakers with independent views. Even their own tenured professors cannot speak freely. ..

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Lise Tollefsen Slembe https://www.facebook.com/groups/politiskDEBATT/permalink/808960352451667/ sitat: +{ Til dere ansatte som jobber på privatdrevne institusjoner og dere barnevernansatte, deriblant ledelse som jobber med ungdom som finnes der. Jeg har ikke sovet på et døgn etter å bli konfrontert med den fryktelige sannhet om at noen av dere utnytter ungdommer seksuelt på noen av disse stedene. Og noen av disse ungdommene har fått psykisk varig men av skadene dere har påført dem. Jeg sitter her denne sene kvelden og vurderer sterkt hva jeg nå burde gjøre for å få dette belyst og hvordan jeg med hjelp fra nære medarbeidere kan få dere ut av de godtbetalte stillingene deres for godt. Jeg har tatt vare på bevis på at ungdommer som befinner seg på forskjellige privatdrevne institusjoner under overformynderi av barnevernet har fått store psykiske problemer, spesielt gutter, som følger av deres overgrep mor dem, og at jeg vet at noen av disse guttene kan bli seksualforbrytere når de vokser opp grunnet deres stygge atferd mot dem over lang tid. Enhver av dere ansatte med null vett håret som jobber på disse institusjonene burde vite at det finnes andre voksne der ute som følger med argusøyne med på deres bevegelser på disse institusjonene. Alt kommer fram for en dag burde noen av dere med ihvertfall “litt” vett under håret forstå, og det er blant andre organisasjoner som meg som daglig har kontakt med unge, deriblant barnevernspedagoger som ringer til meg for å fortelle hva som i virkeligheten forgår der de jobber. Ja, mange har jeg hatt på telefonen og i møte, fra disse av deres egne, folk som jobber på sykehus, leger, psykiatere med flere autoriteter innen stat og kommune. Derfor er det nå at jeg synes det er på tide å ta kraftig tak i dette svineriet deres som har kommet meg for øret, som jeg har skriftlige dokumentasjoner på og andre konkrete beviser på skjer ovenfor flere av landets ungdommer. At norske myndigheter inntil nå ikke bevisst har lukket øynene for mange av disse stygge overgrepene som skjer ovenfor barn og unge på slike institusjoner vil de nå MÅTTE SE, for jeg akter å gjøre noe konkret i handling for å åpne de bevisst blindes øyne, og spesielt deres øyne. Så for all del, føl dere ikke for trygge på at dere har en sikret godtbetalt jobb i fremtiden der dere er. }+

LAG ET BARN TIL BRUK FOR VÅR STAT

“Loddefjord barnevern rev ned alt jeg prøvde å bygge opp!” I regi – EMANCIPATION Reality Film + http://www.youtube.com/watch?v=9VQfP-m2f_A&list=PLqQQFOVUZBLicGf7TTphLgGQQYVm9Xx5h

psykopater bodø + http://www.youtube.com/watch?v=ARZIbfZPmEs&list=PLqQQFOVUZBLjWHIsddAkOVMWRmbfaeNLL * Hvis videoen er slettet, audio [audio src="http://www.mediafire.com/download/e1w2uyvvciutjzs/barnevern_bodoe_lq_mp3gain.mp3" /]

Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1825&start=1

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Asbjørn Dyrendal brukes hele tiden som sannhetsvitne og ekspert, for å snakke om slike som oss og vår “tro/overtro” , samt bortforklare og nullifisere alt som har noe for seg.

Hørte akkurat på verdibørsen, NRK P 2 – første del av programmet inneholder nok et intervju, de er til forveksling like hverandre egentlig, intervjuene han gir ang dette.

Her er det aktuelle programmet sendt i dag og i går:

http://nettradio.nrk.no/default.php?&kanal=P2NoYW5uZWw9bnJrLXAypHN0YXJ0PTIwMTEtMDgtMjdUMDglM0EwNSUzQTAwpGVuZD0yMDExLTA4LTI3VDA5JTNBMDAlM0EwMKR0aXRsZT1WbVZ5WkdsaStISnpaVzQ9pGlubj0wpHV0PTCkYml0cmF0ZT0=

Anbefaler å høre på programmene generelt, de er ganske bra vanligvis, men lite konspi-stoff der, vanligvis, program-arkiv her:

http://www.nrk.no/programmer/sider/verdiboersen/

Alister Crowley
Alister Crowley
Abonnent
Svar til  Singoalla
11 år siden

Vet ikke om det er harp dem kaller det, men jeg er 100% sikker på at jeg har sett, i en eller annen dokumentar at russerne utviklet en “earthquacke machine” som dem solgte til USA på 80-90 tallet.. Denne maskinen kunne borre flere atombomer langt ned i bakken, sånn sykt langt ned.. Så detonerte dem bombene slik at disse tetoniske platene beveget på seg.. Finner ingen artikkel på det nå, men vet 100% sikkert at det finnes…

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Alister Crowley
11 år siden

Det finnes sikkert info om dette under benevnelsene Perimeter, Pamir 3, og Dead Hand.
Machine à tremblement de terre. Bilder Pamir 3

kjemisk
kjemisk
Abonnent
13 år siden

Er det noen som vet resultatet av møtet mellom Kim i Nord Korea og Gro Harlem Brundtland(ødelegger av norsk selvråderett+++), Martti Ahtisaari(ødeleggeren av det serbiske riket som “fredsmekler” under balkankrigen), Jimmy Carter(leder,event tidliger leder, av Global 2000, som har sin hovedagenda å redusere jordens befolkning etter programmer)?

Det har vært stille fra disse kanter. Frykter for at hvis han ikke godtar deres krav, vil dette medføre en katastrofe for landet, f.eks. en naturkatastrofer av ufattelige dimensjoner og HAARP-skjelv.
Når gamlemor selv måtte reise dit, da er det ikke spøk! Da er det alvor bak kravet, og deres siste sjanse er brukt opp!

Michelle
Skribent
Svar til  kjemisk
13 år siden

De er vel nødt til å godta den nye verdensorden for å ikke bli bomba eller bestrålt ja. Hvis ikke utenomjordiske energier igjen stopper FN da. For selv om det er ille her på jorden, hadde ingen av oss levt i dag om vi ikke hadde fått hjelp av snille utenomjordiske til å bremse FN og NATO etc

kj
kj
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

aha … utenomjordinger ja … så det er derfor vi lever. Så klart, for ellers var det jo ingen til å befolke Den nye jord …

Og channie West … hvis hun ikke lar høre fra seg, så har hun sikkert tatt seg en liten road trip til planeten Oktra.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  kj
13 år siden

Morro og se at skeptikerene debunker aliens, sort magi og demoner for sine oppdragsgivere som nettopp dyrker sort magi, demoner og aliens LOL

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Rart at det er så mange som tror vi er alene i et uendelig univers, når man ser at alt er levende som oss, kan føle og tenke, da forandrer alt seg..

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Det er en forskjell mellom å tro at det er liv andre steder i universet og tro at det finnes folk som er i kontakt med utenomjordiske.

Det første er ganske sansynlig, det andre… tja, jeg har hvertfall lite tro på at noen flere millioner lysår borte skulle kontakte en helt tilfeldig person her på jorden og lire av seg en masse sprøyt som ikke henger på greip.

kj
kj
Abonnent
Svar til  kjemisk
13 år siden

Her kjemisk, kan du lese siste nytt om møtet…

http://www.theelders.org/media/news/jimmy-carter-blog-north-korea

ares
ares
Abonnent
13 år siden

The HAARP challenge
Jeg har lansert denne noen ganger før, men har fremdeles ikke fått noe svar. Vi prøver igjen.

I følge flere kommentatorer her kjennetegnes haarpskjelv av følgende:

1. De oppstår på 10 km dyp.
2. Stor haarpaktivitet (magnometermåling)
3. Jordskjelvlys
4. Ingen forutgående pulsewaves (Gaarder)
5. “Men her har det da ikke vært jordskjelvfare før !” (Gaarder)

Hvilke helt konkrete jordskjelv passer denne “definisjonen”?
Kan noen av dere som støtter haarpteorien komme med noen helt konkrete eksempler her?

Et lite tilleggsspørmål til slutt. Hvilke av de fem kriteriene er ufravikelige når en skal klassifisere et haarpskjelv?

Jeg venter i spenning……

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  ares
13 år siden

BAM i Iran – 26. des. 2003

ares
ares
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

1. 8km ifølge irans egne geologer. USGS tall er 10km, ikke så rart om en leser USGS egne sider.

2. Haarpaktivitet – Nei, ikke sammenlignet med f.eks haiti/japan. Dette bør vel kanskje strengt tatt være et ufravikelig krav, eller?

3. ? – det ble observert “jordskjelvskyer” dagen før via satelittbilder. Dette er ikke noe som knyttes til haarp. Det er er observert helt siden 400- tallet….

4. ? fant ikke noe om dette. Har du kanskje link?

5. Det er ikke registrert skjelv i Bam før. Riktig nok, men landet regnes som et meget geologisk aktivt område. At det ikke var jordskjelvfare i Bam kan vel diskuteres.

ares
ares
Abonnent
Svar til  ares
13 år siden

Hei dere som tomler ned. Hva med å komme opp med noen haarpskjelv som passer definisjonen ? Hvor mange av kriteriene passer f.eks for japan, haiti,chile, indonesia, christchurch, pakistan (og alle andre skjelv dere har ropt haarp etter) Nå har dere muligheten til å omvende mange kritikere. Armin, Smurf, anyone?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Skal vi tolke det dithen, Armin, at du også synes det er greit at smurfen kaller oss satanister, pedofile, barnemordere og nå i dag, psykopater?

Er det virkelig ingen her som evner å ta et oppgjør med smurfen?

Innlegget ditt forøvrig er fullt av svada og usannheter.

Intet nytt undet solen fra din kant heller, mao…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

“Mitt svar: JA, jeg syns det er riktig. Jeg støtter hans syn 100%”

Fint, da vet vi det! Armin mener jeg og klumpen er satanister, pedofile, barnemordere og psykopater.

Er du med i redaksjonen?

Er dette også Nyhetsspeilets syn?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Kan jeg spørre på hvilket grunnlag du trekker slike konklusjoner?

Ta det gjerne etter du har svart på mine øvrige spørsmål, som tross alt er prinsipielt viktige, altså hvorvidt du sier dette i kraft av din rolle som redaktør, om du nå har en slik rolle, vel og merke…

klumpen
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg vil også vite hvor resten av redaksjonen står. Og jeg forventer faktisk et svar denne gangen og ikke den sedvanlige stillheten.

klumpen
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Hva faen?! Er du i krig med oss og nå da? Med sverd og greier?
Og folk lurer på hvorfor jeg ikke står fram ved fullt navn…

ares
ares
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

TADDA? en youtubevideo om chemtrails? Var det et innlegg i haarpchallenge?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Alltid kjekt med musikk, så takker for den.

Men spørsmålene da Armin?

Jeg synes faktisk det er viktig å få avklart om det er redaksjonens syn at klumpen og jeg er satanistet, pedofile, barnemordere og psykopater. Det er videre også interessant å vite om redaksjonen synes det er ok at debattantet fremsetter slike beskyldninger mot andre debattanter.

Det vi vet så langt;

Smurfen kom med beskyldningene.
Mole og Armin støtter smurfen.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Før du vrir dette helt ut av kontekst Vandalf,
Vandalf skrev.
Jeg synes faktisk det er viktig å få avklart om det er redaksjonens syn at klumpen og jeg er satanistet, pedofile, barnemordere og psykopater. Det er videre også interessant å vite om redaksjonen synes det er ok at debattantet fremsetter slike beskyldninger mot andre debattanter.

Mole.
Jeg støtter smurfen i å kunne si hva han vil.
Du vrir det nå til at jeg og armin forfekter det samme.
2, TO, to forskjellige ting.
Ikke dra deg selv ned på det nivået.

Vandalf sier:
01. 05. 2011 kl. 14:43
“Hvis du leser svaret så ser du jeg svarer JA”

Flott, Mole. Da fikk vi bekreftet at Mole synes det er greit at smurfen kaller meningsmotstandere for satanister, pedofile og barnemordere.

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Du Armin burde heller starte din egen fryktbaserte religion i steden for å henge rundt på NS. Du er jo ikke interessert i å diskutere, men foretrekker å forkynne dine budskap uten innsigelser.

Du og de tåpene du tar i forsvar har aldri deltatt i en diskusjon her på NS. Dere er i deres ess når dere får “holde preken” som får stå ukommentert helt til Micell eller noen kommer inn å lovpriser dere og overøser dere med høyfrekvent kjærlighet fra en dimensjon ukjent for de fleste andre.

Du, Mole og din blå venn er nok ikke så dumme som førsteintrykket kan forlede noen til å tro. Dere vet at dere vil være sjangseløse på å “vinne” en diskusjon mot en debattant som har litt grunnleggende folkeskikk, kunnskap og debatteknikk. Derfor har dere “tapt” før dere har begynt mot de fleste andre debatanter og prøver å kompensere med å kalle motdebattant pedofil og lignende.

Denne gangen har deres mangel på folkeskikk dessverre gått utover Vandalf. Vandalf og noen av de andre dyktige debatantene her inne er en av hovedgrunnene til at jeg selv leser NS og slett ikke Armin, Mole og den blå tullingen.

Det er flere av deres kritikere her inne som har prøvd å påpeke at de muligens deler mer av deres syn enn dere aner, men det hintet er dere jaggu meg for egoistiske og enfoldig til å få med dere. Nei her skal det prekes til de andre holder kjeft. Nytter ikke det så demoniserer vil motdebatant og kaller ham i site instans for en pedofil satanist.

Det finnes mange lesere av NS som hadde deltatt i en diskusjon, og kunne tilført NS mye, hvis redaksjonen kjørte en etterettelig, konsekvent og voksen linje. Slik det er nå så ligner det ingen ting.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Ok, la meg presisere;

smurfen kom med beskyldningene, Armin støtter smurfen 100%, og Mole støtter smurfens rett til å skrive hva han vil.

Utover dette skal det sies at det ble stille på speilet gitt…

Så jeg prøver igjen;

Synes redaksjonen og øvrige debattanter at det er greit at smurfen kaller meg og klumpen for satanister, pedofile, barnemordere og psykopater?

Er det et slikt forum vi ønsker å ha her?

Og smurfen; har du virkelig ikke tenkt å beklage uttalelsene dine?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Takk, Ingorm, det varmet!

“Det er flere av deres kritikere her inne som har prøvd å påpeke at de muligens deler mer av deres syn enn dere aner, men det hintet er dere jaggu meg for egoistiske og enfoldig til å få med dere.”

Nettopp! Problemet til speilet nå er at forumet er i ferd med å bli degenerert til en lekegrind for de få som mener alt som skjer i verden dreier seg blodrikkende satanister og deres reptilvenner from deep space.

Det flytter fokus fra det jeg ved mange anledninger tidligere har kalt de reelle konspirasjonene mot menneskeheten. Vi flytter ansvaret for høyst menneskelige handlinger, moralsk forkastelige og ofte kriminelle sådann, over på demoner og aliens.

På tide å våkne opp og se at det er mennesker som både skaper og utøver det vonde i verden. Det er dit søkelyset må rettes. Det er der fokuset bør være.

Sorry altså, men speilet er ikke tjent med at Stoltensbergs avlysning av 01.mai talen settes i sammenheng med hans angivelge nephilimske opphav og iver etter å unnslippe chemtrails (fritt etter smurfen)

Har man intellekt nok til å legge 2 + 2 sammen, så ser man også hva utenforstående vil tenke om et nettsted hvor uenighet møtes med pedofilibeskyldninger.

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Armin Bahrami skrev:
“Saken er at HAARP er et masseødellegelsesvåpen til disposisjon. Det er fysisk mulig, er intensjonen tilstedet? Det finnes tonnevis av tungt stoff å lese…”

OK! Jeg ønsker da å starte med den letteste biten av dette “tunge” lesestoffet. Kan du gi meg en referanse/link til en vitenskapelig og pålitelig kilde som forklarer fysikken som gjør dette mulig?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Det var voldsomt mange ord, Armin. Kunne du ikke bare svare på spørsmålene?

“så du får stå på å lage et show om Vandalf mens jeg får prøve å stanse styresmaktene.”

Hm, første bud om man skal klare å skape en bedre verden må være etterrettelighet og integritet. Jeg synes ikke du utviser noen av disse i innleggene dine her. Tvert i mot. Her er så mye dirkete løgn at jeg faktisk lurer på om du eier samvittighet i det hele tatt?

Fremdeles ingen som klarer å ta et oppgjør med satanist, barnemorder og pedoanklagene?

Ja ja, det var vel å håpe på for mye.

klumpen
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Sakens kjerne er at jeg har en svært interessant diskusjon på gang med Thunder, som har tatt en utfordring og noe jeg setter enormt pris på. Her er link: http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/ntnu-til-krig-mot-nyhetsspeilet-2/comment-page-7/#comment-62566
Deretter involverer Gaarder seg. Noe som selvsagt er hyggelig: http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/ntnu-til-krig-mot-nyhetsspeilet-2/comment-page-8/#comment-62580 Men det kjører seg fort fast. Ikke overraskende, men det er greit det også: http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/ntnu-til-krig-mot-nyhetsspeilet-2/comment-page-8/#comment-62586
Så derimot kommer smufen på banen med sin usaklige kommentarer og drittslenging….som vanlig: http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/ntnu-til-krig-mot-nyhetsspeilet-2/comment-page-8/#comment-62591
Og derifra starter sirkuset og nedslaktingen av diskusjonen til det ikke er noe igjen av den. Som som utallige mange ganger før, med smurfen i spissen og mole & co daltende etter. Og nå har altså redaksjonen sluttet seg til smurfens herjinger, representert ved Armin.

Ellers er Ingorms analyse lenger opp utrolig godt skrevet. Takk for den!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg linket ut 4.5 timer med dokumentasjon men å diskutere budskap og sak er irrelevant for dem som har sverget til sine mørke guder om å ødelgge Nyhetsspeilet, koste hva det koste vil

Mole la ut en kommentar her for kort tid siden der han hadde samlet Retard sine grusomme harseleringer med meddebetanter der Retard sa han ønsker at alle brukerene fikk kreft og det som verre var

Ups da var Vandal rask på banen og latterliggjorde Mole og tok Retard i forsvar

Gud hjelpe meg for en patetisk gjeng

Fatter heller ikke denne iverene etter å bekrefte min lange kommentar over men takk skal dere uansett ha :)

Fra nå av diskuterer jeg kun sak og ikke person før jeg får yndkyldninger fra dere alle for deres meget ondskapsfulle personangrep på meg, NS og andre brukere av NS og dere latterlige forsøk på å forhindre at sannheten kommer ut

Her er en ABC for Dummies om Haarp :)

JAPAN 8.9 EARTHQUAKE – HAARP OR POLE SHIFT – JAPAN THREATEND IN PAST – Benjamin

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden
Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Problemet smurfen, er at det er vanskelig, ja faktisk veldig veldig vanskelig å diskutere sak med en som tilstadighet krydrer innleggene sine med uttalelser av typen;

” for dem som har sverget til sine mørke guder om å ødelgge Nyhetsspeilet, koste hva det koste vil”

Og denne er av det snille slaget, ref satanist/pedo/barnemorder/psykopat beskyldningene.

Si meg, klarer du ikke et eneste innlegg uten å ty til slike nedrigheter?

klumpen
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Her er innlegget ditt: http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/ntnu-til-krig-mot-nyhetsspeilet-2/comment-page-8/#comment-62591

“Hvor var det du snublet tafseklompen ?

Six Principles of Global Manipulation

d”

4,5 timer dokumentasjon som liksom skal være relevant for meg og Thunder i vår diskusjon om HAARP og bølgelære? Du er jo rein løgner mann. En løgner!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Ellers kan jeg ikke la være å smile av denne;

“Fra nå av diskuterer jeg kun sak og ikke person før jeg får yndkyldninger fra dere alle for deres meget ondskapsfulle personangrep ”

Så flott da smurfen! Da kan vi konsentrere oss om å diskutere sak fremover, for fra meg får du ingen “yndkyldninger” (jeg mener hvis en “yndkyldning” skulle medføre at du igjen begynner å diskutere person, så får den heller bare utebli. Ikke ser jeg hva jeg skulle ha å beklage overfor deg heller, bare for å presisere det).

Hans Gaarder
Forfatter
13 år siden

klumpen og Vandalf – dere ba om en forklaring og dere fikk det.

Hva med å gjøre litt mer undersøkelser på egenhånd nå som dere har fått noen nye ledetråder? Å være profesjonelt avvisende vitner om egne fordommer som få om noen vitenskapelige bevis vil kunne rokke ved.

klumpen
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Nei, jeg ba ikke om en hvilken som helst forklaring. Jeg ba om en som er forenlig med bølgelæren og i motsatt fall om en som forklarer hvor bølgelæren bryter sammen. Hadde du lest hva jeg faktisk skriver så hadde du sluppet misforståelser. Thunder derimot tok den tvert.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  klumpen
13 år siden

Hvor var det du snublet tafseklompen ?

Six Principles of Global Manipulation

klumpen
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Tafseklumpen…synes redaksjonen det er greit at smurfen gjentatte ganger prøver å stemple meg som pedofil? Kan du Gaarder være vennlig å svare meg på dette?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Drugs and mediabrainwash, tenkte meg det ja ;)

Først så slenger du ut at lynx, ulven, ufo, smurfen, armin og kompani er lystmordere som henger folk i lyktestolper uten at noen av oss gidder å bry oss, men straks noen svarer deg så griner du og skriker på mamma og Garder

Er det punkt 7 i satanistenes debunker håndbok ?

Er du vant med at alle kaller deg pedo siden det er det første du tenker på når noen sier tafse ?
For min del så mente jeg at du sitter å tafser på deg selv mens du troller

Er du en av nazistene eller er du blandt sofagrisene som trodde nazimen døde ut i WW2 ?

Hundretusner av nazister gikk rett inn å grunnla NASA, CIA mm via paperclip, titusner gikk inn i NATO og vestslige lands etteretninger og oprettet NATO og kontrolerte vesten via Gladio og videre ut i en rekke undergrupper

Nazismen og nasjonalsosialimen lever i beste velgående på Løvebakken og de skjulte maktkretser gjennnon det 12 500 år gamle brorskap

AGENDA 21: Nørron Action T4 [euthanasia] Lutheran Ûbermensch Clergy Heiberg (McGill University Dr. Donald Ewen Cameron trained) implements [private] newborn genetic screening in Norway. Action T4 (German: Aktion T4) was the name used after WWII for the Euthanasia Program in Nazi Germany officially spanning October 1939 until August 1941 but continued unofficially until the demise of the Nazi regime in 1945 and even beyond, during which physicians killed thousands of people specified in Hitler’s secret memo of September 1, 1939, as suffering patients “judged incurably sick, by critical medical examination”….

http://www.youtube.com/user/norskadel#p/u/9/UrbWQebFeQ8

Nå kan du lese deg litt opp på siden der og se hva som egentlig skjer bak ryggen
vår vist du da ikke er en del av svineriet ……..

Er jo litt rart du bruker hele dagene på et forum der du er uenig i alt, det blir vel som å velge eneste resturanten du ikke liker noenting og velger den hver gang du skal ut å spise eller som at kristne skulle bruke tiden sin i moskeer

SHADOW GOVERNMENT (SG) Part One – ZION _ 2012 _ Combined Dramas ( Middle East Revolutions

klumpen
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

“Er du vant med at alle kaller deg pedo siden det er det første du tenker på når noen sier tafse ? For min del så mente jeg at du sitter å tafser på deg selv mens du troller”

Du juger så det renner av deg.
Men for all del. Jeg antar det er greit at jeg fra nå av kaller deg runkesmurfen…sånn uten videre.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Det har vært fint på speilet med noen smurfefrie dager i det siste. Da går det faktisk an å diskutere noenlunde saklig, faktisk.

Har lest gårsdagens og nattens innlegg fra deg smurfen, og min konklusjon er at du enten er spikk spenna gærn, eller en skikkelig skøyer.

I et annet innlegg skrev du at nephilimen Stoltenberg avlyser 01.mai talen pga kjemiske angrep (priceless!!).

Anyway: her viser du igjen hvor lite konsekvent du er i påstandende dine; Iflg deg har er Stoltenberg også en reptilhybrid og en biorobot.

Kan ikke du bestemme deg?

Jeg hadde gjerne sett at du tok deg en lengre pause, eller tonet ned galskpen og dommedagsrusen. Det ville åpnet opp for interessante diskusjoner om virkelighetens problemer.

Du annonserte også dommedag 21.mai i et annet innlegg her, så jeg merker meg datoen, så kan vi gjøre opp status den 22.

Ok?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Vandalf skrev.
Jeg hadde gjerne sett at du tok deg en lengre pause, eller tonet ned….

Mole.
Dette er slik en pappa/mamma, lærer, sjef eller en moderator sier.
Føler du at du er over Smurfen på noen måte?

Vandalf skrev.
..galskpen,…..
..og min konklusjon er at du enten er spikk spenna gærn, eller en skikkelig skøyer.

Mole.
Dette er vel slik en hersketeknikk blir utøvd?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Mole;

Det er ikke altfor lenge siden du mente jeg burde ta meg av sønnen min fremfor å ytre meg på speilet, så du bør vel strengt tatt feie for egen dør først?

Hvorvidt jeg føler meg over eller under smurfen er forøvrig uinteressant i denne sammenhengen, og man trenger ikke være hverken mor, far eller moderator for å ønske en meningsbærer dit peppern gror?

Til slutt:

Før du skal belære meg om hersketeknikker, så foreslår jeg at du begynner med deg selv, Mole. Billige hersketeknikker tyter jo ut av omtrent hvert eneste innlegg du poster. Men: hvem av oss gjør vel ikke det, så der er du på ingen måte alene. Ellers gjør du en kjempejobb med å illustrere hvor mye mer mainstreammedia avslører av ulumskheter i verden enn hva speilet noensinne vil være i stand til, all den tid man her i all hovedsak reproduserer amerikansk KT-stoff.

Mange av sakene du tar opp hadde fortjent respons og debatt her på speilet, men du er for kjedelig, Mole. For lite reptiler, bloodsexmagic og satanisme. Du er rett og slett for jordnær;o)

Nok om det:

Hovedproblemet med smurfen er at meningsmotstand møtes med påstander om at man er både satanist, pedofil og barnemordere.

Derfor er smurfen en pest og en plage på dette forumet, og vi burde alle bli spart for den slags dritt.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Latterliggjøring
Latterliggjøring foregår når individers innsats blir hånet, ledd av….
http://no.wikipedia.org/wiki/De_fem_hersketeknikker

Vandalf skrev.
Det har vært fint på speilet med noen smurfefrie dager i det siste.

…, og min konklusjon er at du enten er spikk spenna gærn, eller en skikkelig skøyer.

Jeg hadde gjerne sett at du tok deg en lengre pause, eller tonet ned galskpen og dommedagsrusen.

Derfor er smurfen en pest og en plage på dette forumet, og vi burde alle bli spart for den slags dritt.

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

At dere gidder..

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  smurfen
13 år siden

Det er en fullstendig fallitterklæring fra Nyhetsspeilet at de opponerende røstene blir sensurert og kastet ut ved første anledning, mens Smurfen får uforstyrret slenge rundt seg med ekstreme påstander om de han er uenig med.

Direkte spørsmål: Er Smurfens opptreden noe redaktørene står bak og vedkjenner seg?

Jeg fikk en gang høre at moderatorene ikke vurderer å stenge ute noen så fremt de ikke får inn klager på en deltager, (noe som visstnok var grunnen til at kritiske deltagere har blitt utestengt, mens BelzeBob som skjelte ut hele redaksjonen fikk være) så betrakt dette som en klage.

(Det prinsippet oppfordrer forøvrig til pøbelvelde, men dere om det.)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Mole;

Smurfen trenger ikke min eller andres hjelp for å bli latterliggjort. Det klarer han utmerket godt selv.

Synes du, Mole, at det er greit at smurfen kaller meg og klumpen på satanister, pedofile og barnemordere?

Ikke post linker, vri deg unna eller flytt fokus, bare svar på spørsmålet;

Synes du, Mole, at det er greit at smurfen kaller meg og klumpen på satanister, pedofile og barnemordere?

Ja eller nei?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

For satanister etc, skulle det være, ikke på;o)

Anyway;

Spørsmålet står og jeg forventer svar.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Vandalf skrev.
Synes du, Mole, at det er greit at smurfen kaller meg og klumpen på satanister, pedofile og barnemordere?

Mole.
Du sitter på internett å diskuterer, har du ikke tatt i betraktining at det kan komme salver mot deg som du synes er forkastelig?

Så ja, du må godta eller fjerne deg fra internett/div forum hvis du ikke vil se eller lese noe du er uenig i og rettet mot deg, og hvis du mener enkeltes yttringsfriet skal knebles fordi du er uenig så er internett et ikkeegnet sted.

Og til det viktigste, selv om andre kaller deg for ditt eller datt, bør du da gå i samme fotspor å gjøre det samme ved å bruke dritt tilbake, er det smart/voksent eller lurt?

Burde ikke du/dere heller sette eksempler til etterfølgelse?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Mole;

Tydeligvis vanskelig å svare ja eller nei på et konkret spørsmål.

Jeg tolker det dit hen at du synes smurfens oppførsel er ok.

Innlegget ditt forøvrig var fullt av svada, om jeg skal være ærlig.

Prøver igjen;

Ja eller nei, Mole???

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

God satanisme er å snu ting på hodet sånn som du gjør Vandal :)

Man ser flisen i andres øye men ikke bjelken i sitt eget

Lenge lurte jeg på om du var metalt syk siden kommentarene dine bare er en masse uforstålig babbel men da jeg leste dem inn på tape og spilte dem baklengs så ble alt klart, da kom de frem hvem du er og hva budskapet ditt er

Var også helt forventet at når sannheten kom på bordet så tyr Nephelimerene til ekstreme lavmål for å hindra at fakta kommer ut om dem

AGENDA 21: Nørron Action T4 [euthanasia] Lutheran Ûbermensch Clergy Heiberg (McGill University Dr. Donald Ewen Cameron trained) implements [private] newborn genetic screening in Norway. Action T4 (German: Aktion T4) was the name used after WWII for the Euthanasia Program in Nazi Germany officially spanning October 1939 until August 1941 but continued unofficially until the demise of the Nazi regime in 1945 and even beyond, during which physicians killed thousands of people specified in Hitler’s secret memo of September 1, 1939, as suffering patients “judged incurably sick, by critical medical examination”….

http://www.youtube.com/user/norskadel#p/u/9/UrbWQebFeQ8

SHADOW GOVERNMENT (SG) Part One – ZION _ 2012 _ Combined Dramas ( Middle East Revolutions

klumpen
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Du runkesmurfen. Her hadde vi i utgangspunktet en diskusjon om HAARP, som du greide å herpe nøyaktig kl. 19:18 den 30 april: http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/ntnu-til-krig-mot-nyhetsspeilet-2/comment-page-8/#comment-62591 .
Spam kalles det der.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Hvis du leser svaret så ser du jeg svarer JA. Begrunnelse under.

Mole sier:
01. 05. 2011 kl. 13:49
Vandalf skrev.
Synes du, Mole, at det er greit at smurfen kaller meg og klumpen på satanister, pedofile og barnemordere?

Mole.
Du sitter på internett å diskuterer, har du ikke tatt i betraktining at det kan komme salver mot deg som du synes er forkastelig?

Så ja, du må godta eller fjerne deg fra internett/div forum hvis du ikke vil se eller lese noe du er uenig i og rettet mot deg, og hvis du mener enkeltes yttringsfriet skal knebles fordi du er uenig så er internett et ikkeegnet sted.

Og til det viktigste, selv om andre kaller deg for ditt eller datt, bør du da gå i samme fotspor å gjøre det samme ved å bruke dritt tilbake, er det smart/voksent eller lurt?

Burde ikke du/dere heller sette eksempler til etterfølgelse?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

“Hvis du leser svaret så ser du jeg svarer JA”

Flott, Mole. Da fikk vi bekreftet at Mole synes det er greit at smurfen kaller meningsmotstandere for satanister, pedofile og barnemordere.

Normale mennesker ville tatt avstand fra slike uttalelser.

smurfen;

Du har servert så mye hårreisende personkrenkelser den senere tid at du burde skamme deg. I stedet fortsetter du i kjent stil.

Jeg håper inderlig du blir utestengt herfra!

Skulle det skje vil faktisk speilet gå lysere tider i møte, sann mine ord. Flere debattanter vil delta og engasjere seg i debattene. Pr nå er det slik at en debatt kan fungere rimelig greit helt til smurfen kommer på banen. Da er det game over for alt som minner om saklig og respektfull meningsutveksling.

Og jeg venter fortsatt på en beklagelse fra deg for å ha blitt kalt satanist, pedofil og barnemorder.

Og til redaksjonen;

At dere stilletiende godtar smurfens oppførsel i kommentarfeltene er intet mindre enn skammelig med tanke på hva andre brukere blir og har blitt utestengt for tidligere.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Slik jeg oppfatter reaksjonen din kan det se ut til at smurfen har truffet et ømt punkt.
Stemmer dette?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

“Slik jeg oppfatter reaksjonen din kan det se ut til at smurfen har truffet et ømt punkt. Stemmer dette?”

Sukk… Hva mener du? At jeg føler meg truffet? Har du også, i likhet med smurfen, kastet hjernen over bord, Mole?

Man reagerer på at en debattant kaller en for satanist, pedofil og barnemorder. Det er faktisk ikke greit å gjøre slik, selv i debatter i nettet. Man trenger hverken å forvente og tåle slik oppførsel.

Ømt punkt.?

Man skal faen meg lese mye før øynene detter ut, men det er like før.

Jeg må helt oppriktig si at jeg lar meg skremme over det intellektuelle lavmålet som enkelte er i stand til å utvise på så få ord.

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

At det er mulig å falle så dypt som Smurfen og Mole er bare trist. At ingen av moderatorene på NS gjør noe med det er ikke til å tro. Må dere virkelig støtte opp om slike tarvelige debattanter for å fremme deres syn? Dere fremstår som latterlige hvis dere ikke ser at slike menneskeforaktende tullinger skader deres sak mer enn de gavner.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Vandalf skrev.
Jeg må helt oppriktig si at jeg lar meg skremme over det intellektuelle lavmålet som enkelte er i stand til å utvise på så få ord.

Mole.
Hvorfor ler du ikke bare av det?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

“Hvorfor ler du ikke bare av det?”

Hvorfor velger du også å fremstå som en klovn?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Mole sier:
01. 05. 2011 kl. 15:02
Vandalf skrev.
Jeg må helt oppriktig si at jeg lar meg skremme over det intellektuelle lavmålet som enkelte er i stand til å utvise på så få ord.

Mole.
Hvorfor ler du ikke bare av det?

Det må være en seriøs grunn til at du ikke bare ler av det, istedet farer du opp uten like.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Ha ha som forventet så er du forsatt livredd for å diskutere sak

Jeg tar det som et stort komplimang Bloppen siden det er det minst grove utrykk og sykllige diagnoser dere har gitt meg i deres tusenvis av hetse kommentarer mot meg. min familie og min person for å forhindre at sannheten kommer ut :D

At jeg klarer å mobilisere en aramada av psykopater viser bare hvor rett jeg har og hvor vettskremte enkelte er for at sannheten skal komme ut

Fakta om skepsisgjengen og deres guder startet for lenge lenge siden

For lang tid siden så hadde vi en rase langt inne i vårt indre galakse mot Orion som begynte å utvikle seg og søkte seg utover
Som de fleste vet så er melkeveien over 12 milliarder år gammel og at forusetning for liv er størst innerst i galaksen mot dens sentrum

Jorden er bare 4-5 milliarder år gammel så livet har utviklet seg lenger inne i milliarder av år før oss

Denne raser som er kalt Annunaki endte opp i gamle Sumeria og Babylon og så videre til Egypt før dem så spredte culten sin utover verden der de så skapte en perfekt alien reptil menneskerase til å jobbe for seg med å programere om DNA på mennesker og blande inn sitt eget DNA

Egenskaper som empati og andre kjente mennesklige egenskaper ble fjernet
Denne hybrid rasen bla kalt Nephilim og Elohim
I dag består verden av ca 3-5% av denne rasen, i dag går denne rasen under det mere kjente navnet Psykoater

Som de fleste vet så består eliten nesten utelukkende av psykopater, de skyver alle andre til side i sin jakt på makt og gevist
Siden de alltid kan vise til resultarter så blir de foretrekt som ledere
En psykopat tar ikke mennesklige hensyn, sider du til en psykopat at tusener av mennesker er drept i en ulykke så svarer han: ja hva så ?

De står for nesten all strid og ondskap mellom mennesker, og i deres fotspor finnes mange ødelagte liv. Du finner de bl.a. innenfor politikk og offentlig virksomhet.

Antallet psykopater i lederstillinger er dobbelt så høyt som for befolkningen generelt. De tiltrekkes av makt, og de såkalt sosialt tilpassede psykopatene besitter ofte høye stillinger i samfunnet.

Kjennetegn
De siste årene har media nærmest eksplodert av saker om ledere som har misbrukt systemet for egen private gevinst. De manipulerer seg frem til ledende stillinger med bedrag, løgner og trusler. De skaper intriger og herser med kollegene. De nekter å lytte til andre, og de tråkker på andre for å fremheve seg selv.

Psykopatens kjennetegn er maktsyk, egoisme, manglende skyldfølelse, hensynsløshet, hevnlyst og trang til å nedverdige. De dreper livsgnisten hos sine ofre, med sin sykelige egoisme. De har behov for å pine og ydmyke andre med hån, løgner og intriger.

Vi vil alltid finne psykopater i lederstillinger, fordi kravene til rask profitt øker. Dermed blir det lettere å ansette en sjef som er lidenskapelig opptatt av resultater, enn en som tar hensyn til de menneskelige verdiene på arbeidsplassen.

De behersker det beste medium for markedsføring, TV. Løgnene avsløres ikke på TV. Tvert imot så hylles ofte karismatiske og velformulerende personer. En ærlig politiker som ikke bruker populistiske utsagn, men i stedet vurderer og begrunner fremstår som usikker og svak.

Smisker
Psykopaten smisker med de riktige personene, og skaffer seg en liten flokk trofaste hjelpere som de er greie mot. Deretter startes kampen mot alle konkurrenter til de når sitt mål.

Psykopater har som regel bred støtte på arbeidsplassen, og hvis du har en kritisk holdning mot dem utløses ondskapsfulle hevnaksjoner for å skremme andre fra å konkurrere med dem. De kan drive den mest utspekulerte psykiske terror for å knekke motstanderen. Og offeret blir ofte knust og nærmest utslettet som selvstendig menneske.

Hvor er de?
Psykopatene danner seg sin egen virkelighet basert på det som er best for dem selv, og ved hjelp av løgner, bakvaskelser og intriger manipulerer de omgivelsene til å gjøre som de vil.

I privat sektor kan man å kvitte seg med dem. Men hvis de får makt i det offentlige blir man ikke kvitt dem. Mange offentlige instanser fungerer dårlig på grunn av dette.
Det finnes en del psykopater i stillinger som jurister, psykologer, barnevernsarbeidere, sosionomer, sakkyndige, dommere osv. Og man kan derfor få de utroligste avgjørelser til fordel for psykopaten.

Psykopatene har en enorm sluhet, og en utrolig evne til å bli trodd. Samtidig har psykopaten en unik evne til å sjarmere.
Psykopater føler seg nemlig vel i ledende posisjoner. Løgner kan bli spredd bak din rygg. Du merker at noe er galt, men klarer ikke finne ut hva det er. situasjoner hvor du før hygget deg og var avslappet blir preget av mistenksomhet og usikkerhet

Psykopatisk oppførsel
Fra 8O-tallet oppstod et paradis for sosialt tilpassede psykopater. Det ble legitimt og kun å ha rask økonomisk vekst som mål, jo mer, jo bedre. En slik politikk fremtvinger en psykopatisk oppførsel, i motsetning til en politikk som baserer seg på medmenneskelighet.

Dereguleringen i finansmarkedet ble en uimotståelig fristelse for mange psykopater. Det ble også den åpne tilgangen til datainformasjon. Millioner og milliarder byttet eiere uten att noen hadde oversikt over hva som skjedde. Store tap og konkurser ble resultatet.

Psykopaten kjenner ingen lojalitet mot bedrifter, kolleger eller samfunnet, kun mot seg selv. De hater kreative mennesker, og ser på de som farlige konkurrenter. Gode ideer, tiltak og tanker blir møtt med mistro og avvisning. De tar gjerne æren for andres innsats.

Regler brytes
På grunn av kameraderi og prestisje beskytter de profesjonelle og forståsegpåerne hverandre. Når de gjør feil lar de gjerne offeret gå til grunne for å skjule feilen. Da er sporet borte, og de selv er berget. De kan drive rene hekseprosesser mot en person for og ikke bli avslørt.

Regler, avtaler og vedtak brytes ettersom det passer. Går det bra, tar de æren alene, går det galt er det felles ansvar, hvis de da ikke finner en syndebukk. I sin egen virkelighetsoppfatning er psykopaten feilfri.

Hvem blir offer?
Når psykopaten har nådd sitt mål, skjer det uunngåelige, de ødelegger det de har erobret. Når da skipet synker tenker han kun på å redde sitt eget skinn og forsvinner først av alle.

De som oftest blir offer for den psykopatiske sjefen er som regel åpne, ambisiøse, ærlige, modne, sosiale, elsket og intelligente. De er dyktige, og de tar vare på og bryr seg om sine medarbeidere.

Nå ser vi hvilket kaos psykopatene har klart og stelle i stand med sitt totale fravær av empati og gjennom kapitalismens grådighet
Man ser nå at psykopatene har forurenset jorden til det maksimale der jordens dyre og planteliv er i ferd med og bli utryddet

Frimurerene selv sier det er Anunaki reptiler som kontrolerer brorskapet og at de har vært her hele tiden, hensikten er at hybrid rasene/Nephelimene/ falne engler/ psykopater som skal dominere på jorden og tjene Annunakiene når de retunerer, vi andre skal bort

De senere tiår har en rekke kontrollsystemer og registre blitt satt i gang for å fange opp sine egne siden en Nephelimer/psykopat sjelden vet selv at dem er det

De globale bunkersene skal først og fremt fylles opp med sine egne

Den globale urgamle losjebrorskapet utnytter idioter til å jobbe for sine agendaer der de uten spørsmål utfører sine ordrer og aldri kommer lenger opp en til 3 grad i løpet av sine liv

Demoner og sort magi er blitt brukt av dette og andre hemlige selskaper i samme brorskap for å nå sine må, ved å benytte seg av demoner så får en enorm hjelp til å kontrolere massene

Men ting vil ikke gå helt som planlgt, ingen kommer levende opp av sine huler, de menneskene som overlever på overflaten vil danne et nytt samfunn basert på samarbeid, forståelse og love

I 1993 kom en rekke av våre gode overvåkere til jorden for å hjelpe oss med overgangen og beskytte oss på overfalten så selv om det blir tøft så blir vi ikke alene

Fra 5 mai da jorden paserer gjennom halen på Halleys komet og frem til 5. Juni er code rød tid der datoer som 6, 9, 11, 19, 21 , 26 og 5-6 er dage med høy risiko for store globale katastofer som at Californa vil få et gigant skjelv som vil knuse dollar og verdensøkonomien, millioner vil dø og de vil bare øke på utover

Harold Camping sa for mange år siden at 21 mai er dommens dag og at 21 okt er selve dommedag som også er dagen da Elenin kryser jodens bane på det nærmest og vil utløse et polskifte/akseskifte

En dag vil vi våkne opp og se at alt som har skjedd bare har vært en vond drøm :)

David Icke 2011 – Alien blood of Babylon p1

http://www.youtube.com/watch?v=0uXlJB_6Ztw&feature=related

David Icke 2011 – Alien blood of Babylon p2

http://www.youtube.com/watch?v=mvYtJnu-yU8&NR=1

The Illuminati Vol.4 Brotherhood Of The Beast

http://www.youtube.com/watch?v=l8UKYuxc0HA&feature=channel_video_title

“9” ELENIN (Nibiru) is COMING! – GOD IS COMING : MOBILE EDITION : presented by “The Message”

http://www.youtube.com/watch?v=QOwXNKqCe6s&feature=related

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

“Det må være en seriøs grunn til at du ikke bare ler av det, istedet farer du opp uten like”

Når man i innlegg etter innlegg får grove anklager rettet mot seg blir man drit lei til slutt.

Se på smurfens siste innlegg som jo på en aldeles utmerket måte understreker hav dette handler om. Nå kan jeg føye psykopat også til listen av angrep fra smurfen.

Synes du det er ok at smurfen kaller meg en psykopat, Mole?

Igjen;

Jeg håper inderlig smurfen blir utestengt. Hans tid bør være kommet, med mindre han evner å beklage sine talløse personangrep.

PS smurfen:

jeg har aldri angrepet hverken deg eller din familie, smurfen. Jeg har derimot kompromissløst angrepet dine stupide uttalelser. De få gangene du har fått skjellsord dirkekte mot din bruker er når du har gått berserk i kommentarfeltet med pedoanklagene dine.

Er det virkelig ingen andre enn såkalte skeptikere som har ryggrad nok til å si fra til smurfen at han tramper over streken?

Bare feiginger her?

klumpen
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

“Ha ha som forventet så er du forsatt livredd for å diskutere sak”

Vi diskuterer HAARP og bølgelæren. Ikke et eneste av dine innlegg er så mye som en promille relevante i så måte.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Vandalf skrev.
Når man i innlegg etter innlegg får grove anklager rettet mot seg blir man drit lei til slutt.

Mole.
http://www.jerrah.com/wp-content/uploads/2010/01/someone_is_wrong_on_the_internet1.jpg

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Ser at han som bor inne i en sopp(flein?) nærmest har skrevet sin selvbiografi her…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

FIn fin den Mole, selv om jeg synes denne er mer relevant akkurat nu;

http://www.smurf.tv/images/smurfen/stupid%20smurf.JPG

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  smurfen
13 år siden

Det krever tæl å stå opp for en meningsmotstander som får utilbørlige meldinger slengt mot seg. Det blir mer og mer tydelig at redaksjonen og den vanlige fanskaren ikke har den nødvendige integritet.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  smurfen
10 år siden

Bill Maloney konfronterer Nick Clegg med spørsmål om institusjonelle pedofil-ringer

Sonia Poulton and Bill Maloney confront Nick Clegg and Danny Alexander

Quote: Budget Day 2014 in the UK and the Liberal Democrats are lining up for a photo shoot at the back of the Houses of Parliament. Little do they know they are about to be joined by journalist Sonia Poulton and her camera crew from soniapoulton.com as well as anti-child abuse maverick Bill Maloney. Things are about to get very uncomfortable for the Deputy Prime Minister… This clip features a brief conversation with Bill and Sonia afterwards. This is an edited segment from the full video which will be available from April on soniapoulton.com and features confrontations with politicians Ken Clarke, Sadiq Khan and Norman Lamont.

“Et nwo herjet Polen med mye av sin arbeidsstokk i elendighet og utlendighet presses til å installere såkalt missil forsvar ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/04/politikere-faller-fra-himmelen/comment-page-9/#comment-107716

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Forklaringer på Haarp mangler det jo ikke på. Nå var det ikke det jeg etterlyste. At noe blir forklart betyr jo ikke nødvendigvis at forklaringen er riktig.

Ellers er det jo litt fascinerende at fysikere ikke avviser teorier om tidsreiser, samtidig som ingen forskere ser ut til å backe opp haarpteoriene til kt’ere.

Sier jo litt om hvor lite plausibel forklaringen, eller teorien din om Haarp er.

Hans Gaarder
Forfatter
13 år siden

Vedr. hvordan HAARP kan forårsake jordskjelv, så er dette beskrevet I den første TABU-oversikten for norske media, som ble publisert for over 2 år siden her på Nyhetsspeilet:

“HAARP-teknologiens oppfinner Nikola Tesla hevdet at HAARP kan utløse jordskjelv. Han forklarte det så enkelt at selv goyim-journalister uten teknisk bakgrunn kan få det med seg.

Jordskorpen vibrerer i egensvingninger, dens ulike lokasjoner har egne frekvenser. Dersom det “jukses litte granne” ved at jordskorpens registrerte svingefrekvens på den aktuelle lokasjonen forsterkes av kunstig produserte bølger (HAARPS bidrag) som sendes inn i den tektoniske platen med den selvsamme frekvens, vil det oppstå en resonans-effekt som gjør at svingningene blir gradvis sterkere. Dette vil bli stadig mer merkbart og “irriterende” for de tilgrensende tektoniske platene som svinger på andre frekvenser. Denne frekvensdifferanse-spenningen som bygges opp vil til slutt bli utløst ved at jordskjelvet inntreffer, noe a la når en falsett-sanger synger så høyt at glass brister, fordi frekvens-differansen blir uutholdelig.

Jordskjelv som fremkalles ved “Tesla-metoden” er kjennetegnet av at de er grunne (episenteret er få kilometer under jordoverflaten. 10 km. anses for å være et grunt skjelv) og at det mangler en forutgående pulse-wave, som kommer i forkant av naturlige skjelv. Et tredje kjennetegn kan være lokale kommentarer av typen “Men her har det da ikke vært jordskjelvfare før !”

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/03/tabu-oversikten-for-norske-redaktorer/

klumpen
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Sorry Gaarder, det er ikke slik man framstiller fysikk. I fysikk jobber man med modeller som nødvendigvis bruker matematikk som et språklig verktøy. Jeg tror du skal overlate dette til Thunder.

klumpen
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

En litt forenklet illustrasjon: Dersom en antenne av type x med spesifikasjonene a,b,c,d og e sender på frekvensen f. Hvor mange watt må antennen sende med for at en sten med med dimensjonene g, h og i og med tetthet j som ligger i en avstand k fra antennen skal gå i stykker?

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

For å kunne besvare et slikt spørsmål så trenger du en matematisk modell som representerer virkeligheten. Og for å kunne lage en slik modell trenger du en teori. Og for å utvikle en slik teori så trenger du matematikk. Så langt har ikke en eneste KT’er i hele verden kommet med en modell/teori som lar seg etterprøve.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

That’s not right. That’s not even wrong;o)

Med fare for å være vel krevende, men jeg ba om et bevis, ikke en teori. Og denne teorien er det vel få eller ingen fysikere eller geologer som går god for?

klumpen
Abonnent
13 år siden

“kj, Klumpen, Huskqarna og mausi-muskedunder – synspunkter?”

Lær deg grunnleggende fysikk. Å diskutere med en som etter eget utsagn tar for gitt at at HAARP har potensiale til å riste jorda i filler uten faglig begrunnelse….det er bare helt meningsløst. Å ta ting for gitt er alt annet enn sannhetssøkende. Idiotisk er det.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

“Lær deg grunnleggende fysikk” er svaret som går igjen. Hvorfor kan ikke Haarp-elskerne forklare hvorfor over 20 haarp anlegg på mystisk vis har blitt bygget og spredt over hele kloden? Hva er formålet. Gi meg 20 gode grunner til å elske haarp :-)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Thunder
13 år siden

Haarp-elskerne? Mystisk vis? 20 gode grunner?

Og ellers har vi det bra?

Dette er å snu det hele på hodet!

Kan heller ikke dere haarptroende gi ett eneste bevis på at Haarp kan skape jordskjelv?

Jeg har lest artikkel etter artikkel og innlegg etter innlegg med svada og dertilhørende ville spekulasjoner, men ikke ett eneste bevis.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Det er å snu det på hodet ja :-) Får jo bare høre fra den ene siden her. Er det ingen som vet hvorfor milliarder har blitt investert i haarp? Hva er formålet?

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Gi meg heller 20 gode grunner til at du ikke gidder å sette deg inn i litt elementær bølgeteori.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Jeg gidder da det.

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Flott Thunder! Da venter jeg i spenning på en begrunnelse forenlig med bølgellæren for hvordan HAARP kan skape et jordskjelv hvor som helst på jorden.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Gir du meg i oppgave å forsvare jordskjelvteorien altså? Javel, jeg kan se på det. Du må gi meg litt tid da.

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Ta den tida du trenger ;) . Hint: det finnes en artikkel på skepsis.no du kan ta utganspunkt i.

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Og om de ikke skulle være forenlige må du påpeke hvor bølgelæren feiler og hvorfor. Det er selvsagt også helt greit.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Sir yes sir! Da kan du bare legge deg på rygg og slappe av. Jeg tar saken :-)

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

HAARP – var det denne nettsiden som var nede? http://www.haarp.alaska.edu/

Bildet til venstre som er nr. 2 ovenfra har jeg ikke sett før. Holder de på med en eller annen slags ny greie som de vil ha opp og stå?

Nikola Tesla sa at hans teknologi var i stand til å få jorda til å revne.

Noen som lurer på hvorfor asteroide-beltet befinner seg som en flyvende steinrøys mellom Mars og Jupiter? Asteroide-beltet var en gang en planet!

Planeten het MAJDEK eller MALONA og var bebodd. Hva skjedde så med planeten Majdek/Malona ? Jo – den ble sprengt i fillebiter av Majdek/Malonas maktelite som eksperimenterte med høyteknologi.

http://www.semjase.net/k4.html

Så nå er det store temaet for menneske-strutsene: Gitt at HAARP-anlegget har potensiale til å riste jorda i filler bør anlegget da:
1. Stenges av hensyn til jorden og den NASJONALE SIKKERHET
eller
2. Bør HAARP oppgraderes (og lille-HAARP ved navn EISCAT oppgraderes til 3D) slik at vi kommer nærmere en sprengning av jorda?

Hvem er egentlig dummest i NTNU-OTO? De som holder til ved NTNU har vel noe mer innsikt i avanserte teknologi, inkludert at de vil kunne trekke visse slutninger utifra det de blir i stand til å forstå om den trussel som HAARP representerer dersom teknologien blir misbrukt (hvilket anlegget jo er blitt fra sin første dag i drift i 1994/1995).

kj, Klumpen, Huskqarna og mausi-muskedunder – synspunkter?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ulven
13 år siden

Det er vel det som er hensikten også, når man ser på siste kortet i Illuminati stokken så er det et kort som viser at kloden deles i 2 av Haarp

Her kan man se hvordan illuminati raserer USA med tornadoer

http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game/tornado

Ups ..de planlegger å senke California i havet ved hjelp av Haarp i slutten av Mai som en kan se av kortet her ..

http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game/california

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Nettsiden til HAARP ble visst tatt ned nylig. Så snart kan man vel hevde at HAARP aldri har eksistert og kun er en konspirasjonsteori.

http://presscore.ca/2011/?p=2261

Lumpfish
Anonym
Svar til  BelzeBob
13 år siden

nettsiden er da oppe og går fint?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Lumpfish
13 år siden

Stemmer. Men den var visst tatt ned i tre uker.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Til klumpenissen som ikke tror at demon-påkalling er noe som ikke er mulig fordi at han ikke lærte om det i religionstimene på skolen, så anbefales sterkt denne videoen som min åndelige venn fra de dype skoger Lynx har lagt ut her på Speilet idag:
The Illuminati Vol.4 Brotherhood Of The Beast
http://www.youtube.com/watch?v=l8UKYuxc0HA&feature=channel_video_title

Jeg har sett en halv time nå, og jeg klarte nesten ikke å trykke på pause-knappen for å få med meg Nytt på Nytt. Så gjennomarbeidet og interessant er det. Anbefales klump (og Husqvarna). Det er mulig jeg trekker over til skepsisforumet når jeg har fått med meg hele og oppretter en tråd på den der.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Glad you liked it brottha. Alt faller på plass nå. Spesielt koblingen til HAARP som energi-blokkerer for høyere frekvenser. De vil ha oss værende i denne demon-dimensjon. Lets brake on through….to the other side

http://www.youtube.com/watch?v=3dLAv0NklTg

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Her er en kilde: Blood on the Altar: The Secret History of the World’s Most Dangerous Secret Society [Paperback]
Craig Heimbichner.

Gjett tre ganger hvilken organisasjon på tre bokstaver som denne grundige boka omhandler. For Klumpen-Stumpen, og for å unngå misforståelser så er svaret O.T.O.

Her er noen av kapittel-titlene:
– Beast Cult 101
– Blood Brotherhood of Baphomet
– Beast 666
– Wiccan Witches and Magical Masons
– Catholisism in the crosshairs
– Politics and Pedophilia

klumpen
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Hvilken side har du de norske navnene fra?

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Dette bør da du vite – klumpe-dump:
http://www.facebook.com/group.php?gid=159160208727

OTO Sangraal Losje
Ordo Templi Orientis, Sangraal Losje, Trondheim.

Type personvern:
Åpen: Alt innhold er offentlig.

Frater Lux Sirius

Min ulvenese sier meg at FRATER LUX SIRIUS er en mektig okkult utlending, med bred erfaring fra demon-invokering og pedo-ritualer.

Hva sier du klump – er FRATER LUX SIRIUS en av de norske OTO-eminensene som ikke har navnet sitt på medlemsoversikten?

Lumpfish
Anonym
Svar til  Ulven
13 år siden

Ja, hvorfor burde klumpen vite dette? Stygge antydninger du kommer med i dag.

Men når jeg åpner linken, kommer bare min egen facebook-home opp…så jeg ser fortsatt ikke hvor du har denne listen med navn i fra. Er det noe galt med linken?

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Hvorfor burde jeg vite dette?

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Her medlemmene til OTOs losje i NTNU-miljøet:

Type personvern: Alt innhold er offentlig

OTO Sangraal Losje
Ordo Templi Orientis, Sangraal Losje, Trondheim.

Type personvern: Åpen: Alt innhold er offentlig.

Frater Lux Sirius
Joakim Noe Brovold Kjetil Iversen Magnus Kragset Waldo Ariel Ficca Morales

Juan Luis Robles Matthew Bortner Levi Scharlachfrau Thomas Ziegeberg

William Edmond Dozier Daniel Tiesler Aage A. Mikalsen Kon Stewart

Nagasiva Yronwode Brad Christiansen Frater Lux Sirius Raaya Johnsen

Jesper Aagaard Petersen
Norwegian Univ. of Science & Technology
Per Øyvind Hansen Vidar Schiefloe

Lisa Kristin Nordhaug
Petter Dion Schmidt
Susanna Hietala

Wenche Søreide Rudi
Norwegian Univ. of Science & Technology

Thomas Ba’al Holme Øyvind Stellarsundli Joseph Thiebes Martin Palmer
Alexander Tronstad Kjetil Fjell Karen Nikgol Adrian Johansen Rinde

Jeg har aldri skjønt hvorfor det var så vanvittig trøkk i denne tråden da den var ny – ikke før nå.

Jeg trodde at NTNU bestod av techno-nerder som drakk øl i helgene og så frem til en fet jobb i oljenæringen.

Men så viser det seg at NTNU er Norges svar på The Order of Scull & Bones… !

Klumpe-blobb, her er noen tips:

1. Deltar du i satanistritualer er det fort gjort å bli full av demoner som du ikke blir kvitt så lett.

2. Klarer du å klatre helt opp til den ellevte graden så kommer du ikke høyere. Fordelen – noen vil si bakdelen – med denne graden er ritualene går ut på at mann må ta hverandre i anus.

OTO-gründer Aleister Crowley var så henrykt over mannlig anal-sex:
Anal sex performed by the candidate upon the initiator, followed by…

Les mer her skepsis-klumpen, men dette er kanskje ikke helt ukjent for skepsisere som deg:
http://www.arcane-archive.org/societies/thelemic/ordo-templi-orientis/xi-degree-oto-questions-7.php

Jeg synes det er noe djevelsk lureri når man kan bli lokket inn i et losjefellesskap som OTO og bli lurt til å klatre alle trinnene i stigen uten å bli fortalt hva beløninngen som venter helt til slutt går ut på.

Hva synes du klump, hvem tror du kan stå bak noe sånt, Jesus eller Satan?

klumpen
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

“Hva synes du klump, hvem tror du kan stå bak noe sånt, Jesus eller Satan?”

Jesus ELLER Satan…jeg synes du lever i en svart/hvitt verden. Også synes jeg du er elendig på kildereferanser og utrolig flink til å spekulere.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Hvorfor skulle man spekulere på det åpenbare klumpen. Hvor mye dokumentasjon, vitneforklaringer og rapporter fra indre kretser behøver du. Er det svart eller er det hvitt å voldta unge gutter for å stjele deres uskylds energi. Hva er det, tåler du ikke sannheten?

“Crowley would eventually introduce (not without protest) the practice of homosexual sex magick into the O.T.O. as one of the highest degrees of the Order for he believed it to be the most….

http://truthfrequencynews.com/?p=2221

Er det bare noe vi skal ignorere. At fortrinnsvis menn, bruker unge gutter til fornøyelse for sitt ego. Hvor mange barn tror du er ofre for denne praksis her i landet. Nei, det blir vel bare spekulasjon……

See no evil, hear no evil, speak no evil. Uten vitenskapelig dokumentasjon, eksisterer ikke denslags praksis for klumpen. Naivklumpen

Dette er vel også bare spekulasjon; http://www.pakalertpress.com/2011/04/26/kabbalist-doctrine-explains-world-events/

Hva vet du om verden vi lever i?

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Så personene på lista over er pedofile homser som misbruker barn?
Dere er føkkings skrudd i huet. Heldigvis finnes det oppegående mennesker som faktisk jobber for å beskytte barn mot overgrep. NyS er definitivt ikke en av dem. Ikke fordi de ikke vil, men fordi de er så off-axis som overhodet mulig. Det dere bedriver er regelrett trakassering av andre mennesker og kommer med de groveste anklagelser man kan forestille seg.

Ellers er det hysteriskt morsomt at all disse noiabetraktningene omkring NTNU først oppsto etter at dere ble rundtlurt i vindmøllesaken. Forut for det var de ikke nevnt ved et ord. At dere ikke lærte noe om kildekritikk er bare å konstantere.