Nyhetsspeilet trenger deg

13702 visninger
2 minutter lesetid
447

Vår skjebne ligger i deres hender. Vi ønsker at dere åpner opp deres lommebøker og bankkonti for Den gode sak. Vær med oss i å opprettholde dette siste forsøket på å fremme ekte demokrati, gode verdier, en verden uten krig og korrupsjon, frihet for ulike tanker, respekt for medmennesker, for verdensfreden, harmoni med dyr og planeten, og frihet fra helse- og menneskefiendtlige diktatorer.

http://nyhetsspeilet.chipin.com/hjelp-oss-hjelpe

Som du ser over her har vi pådratt oss en stor rolle i samfunnet og en oppgave som vil kreve mye fra oss redaktører. Det vi sikter på er en bevisthetsrevolusjon, det å si noe ingen har sagt før i en offentlig debatt, mobilisere massedemonstrasjoner, skrive artikler og utdanne våre medmennesker til å forstå hvordan vi blir holdt innesperret og låst fast i en kollektiv masseindoktrinert bevisthet.

Våre autoriter har gått for langt i våre navn.  Folk flest har fått avsmak for makt, og det har vi sett og erfart her på Nyhetsspeilet.no. Et år etter vår historiske oppstart, har vi hatt over 250.000 unike lesere som har bladd igjennom magasinet 1.600.000 ganger.

Vår oppgave på Nyhetsspeilet ligger i selve navnet, å speile nyhetene, men samtidig gi våre lesere en spirituell oppvåkning når de går igjennom speilet.

2 og 2 dråper kan fort bli til en innsjø, her har du en god mulighet til å fikse opp i gammelt dårlig karma når du er med på å støtte det mest viktige i vårt arbeid for menneskeheten.

Denne nettsiden trenger en ny bærekraftig server som kan imøtekomme den store stormen av nye lesere som dyttes inn fra diverse mainstream nettaviser.

Vi opplevde dette i November når Nyhetsspeilet var i krig mot Dagbladet og andre diverse nettaviser hvor vi ble hengt ut som kvakksalvere for at vi advarte folket mot svineinfluensavaksinen. Nettstedet falt ut av drift pga den store pågangen, og i fremtiden er vi igjen sårbare om vi ikke får en ny server ganske raskt.

Staten ønsker ikke å bistå oss med pressestøtte. Det blir som å anmelde politiet til politiet, vi har blitt en trussel for makteliten og en bestevenn til det norske folk, og vi vil fortsette i folkeopplysningens ånd å skrive med våre hjerter så dere kan høre oss.

Vær vennlig å gå inn på denne linken her:

http://nyhetsspeilet.chipin.com/hjelp-oss-hjelpe

Vi har satt opp en ny funksjon i høyre kolonne hvor du kan følge med til enhver tid hvor mye penger innsamlingsaksjonen har fått i veldedighet.

Vårt arbeid avhenger av deg nå.

Tusen takk til alle som har spredd ordet på gaten, postet våre artikler i diverse forumer, og til dere som er med på å gjøre Nyhetsspeilet til en sammenkomst av intelligente og spennende meninger i kommentarfeltene.

2009 har vært et stort år for oppvåkningen i Norge.
Vi kan redde verden, men først må vi starte med våre egne nabolag.

Takk til dere alle.

Måtte den nye verdensorden falle.

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Abonnere
Varsle om
guest

447 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Lars-Roger Moe
13 år siden

Nå kan jeg endelig bruke noen av de pengene jeg sparer på å ikk ekjøpe aviser og ikke betale TV lisens. 500 sendes ASAP.

Lars-Roger Moe
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Hmmm… Trøbbel med PayPal. Prøver igjen i morgen.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
13 år siden

Jeg er allerede på minste-eksistens minimum, men om jeg er nødt til å tygge negler for å bli mett. Jeg skal bidra med et beløp, når jeg har samlet nok tom-flasker:).

Dette er simpelthen den viktigste norske nettside, og den vil ikke bli mindre viktig i den nære fremtid og utover. Jeg bare håper dette er begynnelsen, og at vi vil se både radio og fjernsyn i fremtiden.

New World Order?,….hell no, lets give them New World Dis-Order

Takk til nyhets-speilet, takk til alle bidragsytere,….the future is ours
Lets rumble

Lynx Veritas
Lynx Veritas
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Jeg er nok litt nord for Lørenskog Armin, Arktis for å være presis:). Men takk for invitasjon, den skulle jeg med glede ha tatt imot om mulig.

Jeg har en tendens å blande engelsk og norsk. Men hell, med alle de oppvåknende amerikanere blir man dratt med. Og det er mye saftige fraser i en rasende masse,….å da har du ikkje hørst mæ i en nordnorsk kraft-salve

Stå på kriger, we shall overcome…………..

Lars Rønbeck
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Armin!

Jeg lurer på om du skal endre teksten på forsiden under Chipin funksjonen du har lagt fra:

Les mer om innsamlingen

Til:

Følg med på innsamlingen her.

Fordi det ikke er noen opppdatering i det bildet vi ser på framsiden.

Lars Rønbeck

Lars Rønbeck
13 år siden
Svar til  Lars Rønbeck

Du misforstår meg Armin. :-)

Chipin bildet som ligger i høyre kolonne i skjermbildet oppdaterer seg ikke.
Man må klikke på linken under dette og dermed inn på ny side for å se oppdateringen.
Der ser jeg nå at du har klart 11% :-)

Lars Rønbeck

o
o
13 år siden
Svar til  Lars Rønbeck

apropos: hvordan lager man fet skrift på innleggene?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
13 år siden
Svar til  Lars Rønbeck

Her Aloalo, takk til ArneLo. Et helt datakurs med hyperlinks, fete typer mm.
http://www.w3schools.com/Html/html_examples.asp

Lars Rønbeck
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Kanskje en Linux hacker.
Synd han da evt er på feil side.

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

hvor finner jeg kontonummeret Armin?

Jeg kikker og kikker og jeg vil selvsagt være med på å støtte oppom dette og samtidig legge linken inn på HULK’s hjemmesideside. Men jeg betaler fra bank som sikkerhet… Har dere noe årlig kontigent etc?

Er det jeg som ikke har sett ordentlig med mine dårlige øyne???

Og er det mulig for deg Armin og sende/gi meg telefonnummeret ditt? Hvis du vil være så snill å sende det til hulk@broadpark.no. Noe viktig jeg skulle snakke med deg personlig om

Hilsen Lise

Lise

hanze
hanze
13 år siden
Lars Rønbeck
13 år siden

Lise.
Registrer deg her og opprett ny konto på deg selv. :-)

https://www.paypal.com/no

Lars Rønbeck

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden
Svar til  Lars Rønbeck

Hei Lars!

Takk for tipset men jeg selv foretrekker den gamle metoden. Gå i banken og betale. Snart kommer jeg ikke til å tørre å bruke en eneste bank som oppbevaring av penger mer men som i gamle dager, – putte enhver krone i en sikker safe eller grave et stort hull i jorden under et tre for å putte dem der!

(Husker en gammel film om en fange som hadde gjemt pengene trygt i et jordhull der de lå i mange år! Trygt for dem som har hulkommelsen i behold!)

Bare jeg finner dem igjen da!! Vel det blir ihvertfall sikrere å ha penger i en safe, et jordhull eller under puta enn i banken nå når den ene banken etter den andre snart går konken!

En riktig god dag til de Lars Rønbeck

Lise

Lars Rønbeck
13 år siden
Svar til  Lars Rønbeck

Takk skal du ha Lise.

Før du graver ned pengene dine bør du omsette de i enten sølv eller gull.
Da unnslipper du inflasjonen, og kan grav de opp igjen med god gevinst. :-)

Se disse 11 videoforedragene av redaktør Hans Jørgen Lysglimt i Forretningsbladet Farmann.no.

Her får vi vite hvordan Norges Bank bedrar oss hver eneste dag. Hele verdens sentralbanksystem operer slik som dette. Og min mening er at dette er organisert falskmyntneri uten sidestykke i verdenshistorien.

Ha en fornøyelig videoaften Lise-, gjerne sammen med flere som har skjønt bedraget.

Send linken videre til alle dine kontakter.

Aller beste hilsen fra
Lars Rønbeck

o
o
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Men oooops ! jeg får ikke til å stemme Tommel OPP heller jo?

Blabla
Blabla
13 år siden
Svar til  o

hehe awwww :p

Otto
13 år siden

Godt initiativ. En klar melding fra en person, et miljø, i USA, og tildels Kanada grunnet at det enkelte kriminelle kabaler ikke hadde anledning til å gjøre og organisere i blant annet USA, flyttet de til Kanada, og forsåvidt andre land og verdensdeler, Wolves in Sheeps Clothing.

Otto
13 år siden
Svar til  Otto
Lars Rønbeck
13 år siden

100 dollar er sendt til dette nødvendige tiltaket.

Lars Rønbeck

Hans Gaarder
Skribent
13 år siden

Her er et resonnement som vil kunne skape VINN / VINN – for deg selv og for Nyhetsspeilet, for er vi ikke egentlig i samme båt ?

Vil du at dine barn skal leve i et samfunn basert på løgn, svik og snikforgiftninger ?

Hvem er så den største fienden for et samfunn basert på sunnhet, ærlighet og trausthet, for å bruke et godt norsk ord ? Media !

Hvem er så media ? Tja, riksaviser som VG, Dagbladet, Aftenposten osv.

Hva bidrar riksavisene til ? At samfunnet fortsatt forgiftes, med sannheten som første forgiftningsoffer.

Aftenposten: Pusher «slavebrikken»; «snart kommer de nye ID-kortene, og DU MÅ osv…» Vi MÅ ingenting vi er (ennå) frie mennesker, til tross for Aftenposten.

Dagbladet: «Derfor bør 6-åringer få mobiltelefon !»Hallo – andelen hjernekreft blant unge er sterkt økende pga. uvettig mobilbruk blant de unge.

VG: «Ta svineinfluensavaksinen Pandemrix» (og bli forgiftet av kvikksølv og skvalen) Forøvrig var ikke vaksinen nødvendig fordi at det viser seg nå at det jo ikke var en pandemi – noe Nyhetsspeilet har sagt hele tiden osv.)

Spørsmålet blir :
Vil du velge å betale for å bli en bestrålt og forgiftet slave (ved å fortsette å gi mediakonspirasjonen dine penger ?)

Eller vil du foretrekke å leve et sunt liv i frihet – som attpåtil er GRATIS ?

Ved at du f.eks. gir fjerdeparten eller halvparten av det du ellers hadde kommet til å bruke på å kjøpe aviser, som opprettholder mediekonspirasjonen, til Nyhetsspeilet og beholder resten selv; så får du både mer penger, og mer sannferdig info, noe som kan bidra til å deg et mer opplyst og sunnere liv.

Dagens anbefaling blir: Prøv det bare ut denne måneden ! Kjøp færre riksaviser som et bevisst valg og gi en andel av besparelsen til chipin for Nyhetsspeilet !

Og i mars kan du vurdere hva erfaringen ga deg og falle tilbake til dine vante mediavaner eller hva som måtte føles mest naturlig for da er denne kampanjen over.

PS. Nyhetsspeilet har til nå vært «på lufta» i ett år uten å ha mottatt 1 kr. i inntekt eller som gave.

Ergon
13 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Bra sagt. Jeg har alltid regnet som så at de som nå styrer oss ut mot politistaten var de samme som eide omtrent alt jeg kjøpte så om jeg lot være å kjøpe VG to/tre ganger i uken så betød det null for de får jo pengene mine til slutt uansett. Og VG kjøper jeg når jeg er på kafé og slapper av med en Sudoku eller to og de er best i VG.

Så nå til Nyttår begynte jeg å tenke på hva med et Nyttårsforsett? Hva med å kutte å kjøpe VG for Sudoku og i stedet kjøpe en Sudokubok? To fluer i en smekk: Jeg får mere ut av pengene og det viktigste; jeg forer ikke en hatefull fiende med ammunisjon de deretter skyter meg med.

Som tenkt så gjort og idag er jeg VG-fri og hygger meg med en baguett og en kopp kaffe og Sudokuboken min. Ingen stor innsats, men konkret og tellende:)

smurfen
Moderator
13 år siden

Dagen Næringsliv, Ulltveit-Moe og Øystin Spretalen vil sikkert spytte inn litt ;)

300 millioner av våre skattepenger går i dag til pressestøtte, dem som er mest AP tro får mest
Dagsavisen får vel alene noe sånt som 60-70 milloner i året

Investor Øystein Stray Spetalen mener papiravisens død vil styrke demokratiet, skriver Dagens Næringsliv.
Spetalen har opprettet et fond for medieofre
Spetalen unnlater å svare på om han kunne tenke seg å støtte et uavhengig graveprosjekt med egne midler. DN skrev igår om den uavhengige graveredaksjonen Propublica i New York, som mottar ti millioner dollar i året fra Sandler-familien. I en epost til DN skriver han imidlertid følgende:

«Når vi ser historiske eksempler på medienes gale fremstillinger og skjuling av informasjon i politiske og viktige saker i samfunnet vil papiravisens død kun bety en styrking av ytringsfriheten».

En fordel
«Det meste av informasjonsflyten vil komme i andre kanaler som YouTube, Google, Facebook og internett-aviser. Nå får enda flere mennesker anledning til lett å spre sine budskap og informasjon uten det historiske monopolet de store avisene har hatt på meninger og problemfremstillinger,» skriver Spetalen.

Han mener det vil være en fordel når «den historiske silingen» av informasjon i papiravisene opphører.

Vil gjerne støtte
Investor Jens Ulltveit-Moe synes avisene i Norge er navlebeskuende og platte, men kan likevel tenke seg å sponse ulike former for journalistikk for å opprettholde den kvalitative analysen og for å avdekke kritikkverdige samfunnsforhold.

– Det har vært et klart tap av kvalitet i norske aviser. Jeg skulle gjerne ha bidratt med midler for å få til noe som øker faktagrunnlaget og den faglige debatten. Men jeg støtter ikke undersøkende sensasjonsjournalistikk når formålet kun er å selge aviser. Det har jeg selv vært utsatt for i VG. Jeg var ikke særlig begeistret for det, for å si det mildt, sier Ulltveit-Moe til DN.

http://www.dn.no/forsiden/etterBors/article1829724.ece

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden
Svar til  smurfen

Jens Ultveit-Moe ja, nå forekommer han meg å være Bilderberger:
http://www.exopoliticshongkong.com/uploads/Bilberberg_2007.pdf
(Se nederst i høyre kolonne, listen er alfabetisk).

Men det er jo mulig at den oppegående norske industrimannen slett ikke likte lukta fra djevel-David og Bad Boy Henry.Som en smart finansmann så enser vel kanskje også Ultveit-Moe hvilken retning vinden nå blåser. Men jeg tror nok at denne Bilderberger-Jens nr. 2 fortsatt ønsker streng pressesensur. Det skjer et eller annet med alle bilderbergere, de blir lydige som lam bare de har vist snuta på en eneste konferanse. Enten det er noe rituelt eller at noen kommer inn og overtar hjernen demmes med mind control hi tech mens de sover i bilderberg-hotellets «trygge og godt beskyttede» omgivelser.

Øystein Stray Spetalen derimot er helt etter min smak. Spetalen er en skikkelig steppeulv. Han er meget smart og meget dyktig, fullstendig uavhengig og helt uredd. Med Spetalen og Nyhetsspeilet i kompaniskap lukter jeg revolusjon…

Ergon
13 år siden
Svar til  smurfen

Betydningen av papiravisenes død for utviklingen av demokratiet tror jeg er overvurdert, dertil er de som eier papiravisene altfor sterkt inne i alle andre medier. Allikevel synes jeg at en søknad bør sendes til Spetalen sitt fond. Det verste som kan skje er å få et avslag.

Nå er det noe som heter «å smi mens jernet er varmt». Så vidt jeg har fått med meg er det aksjoner fra Armin som har gjort Nyhetsspeilet kjent, men vi kan ikke la han ta hele støyten alene. Her er det mange nok voksne og dyktige folk at det går an å bygge mere grunnfast på PR-bølgen. For hver gang Armin gjør et stunt vil han få mindre dekning, bølgn bli mindre og til slutt vil det bli pinlig.

Mitt forslag er derfor å arrangere treff av typen «tea parties» hvor man møtes til diskusjon med mat og drikke og betaler et par hundre kroner i potten hver seg. Man reiser penger og skaper et mere varig engasjement enn tastetrykking og surfing klarer. Man kombinerer bygging av sosiale nettverk med «Fundraising».

Parallelt med det tror jeg det kan være en god idé å lage støttegrupper på Facebook og andre nettsamfunn. Armin bør dessuten straks bygge opp en støttegruppe rundt seg selv som kan avlaste med mail, telefoner og annen kontakt med interesserte. Han vil også få trusler og polititrøbbel som blir tøft å håndtere for en enkelt person. I alle fall i lengden.

Siden målet til slutt er politisk makt til å gjennomføre vår vilje i samfunnet hører også en politisk fløy med i bildet. To av skribentene her inne driver et, men med all respekt for både dem og avdøde herr Brochmann så kan man ikke tro på suksess ved å kopiere en bevegelse fra 1920- og 30 tallet.

Brochmann var uten tvil en fri sjel og kanskje også et geni. Han var en av de få som ble dømt som landssviker for Hitlerstøtte selv om han hele sitt liv hadde kjempet jødenes sak i et jødiskdominert miljø (Freud, Fromm og Harand).

Det ble lenger enn jeg hadde tenkt meg dette innlegget, men det er godt ment for det.

Lars Rønbeck
13 år siden
Svar til  Ergon

Hei Ergon

Dersom du har Norgespartiet.no i tankene så er ikke det en kopi av Brochmann sitt Samfunnsparti. Les partiets Hovedmålsetting 1 og 2.

En annen leser har denne kommentaren:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/sviket-mot-grunnloven/comment-page-3/#comment-17077

Lars Rønbeck

Ergon
13 år siden
Svar til  Lars Rønbeck

Takker for tipset. Siden han hadde fått en så sentral plass som den eneste personen på forsiden virket det slik på meg.

Lars Rønbeck
13 år siden
Svar til  Lars Rønbeck

Plasseringen av Brochmann og hans taler i Stortinget er for å vise at den politiske utviklingen – for folk og land – siden den gang, har fortsatt i den retningen som høna sparker.

Brochmann var alene representant for sitt parti Samfunnspartiet den gang.
Han ble – slik opposisjonelle også i dag blir – behandlet av pressen med gjennomført sensur av sine artikler.

Brochmann ville ikke bli politiker og stortingsrepresentant, men det som fikk ham til å tenke om var nettopp sensuren han ble utsatt for.

Det gikk nemlig opp et lys for Brochmann at foran Stortingets talerstol befant det seg to stenografer som skrev ned alt som ble sagt fra den talerstolen.
Dermed bestemte Brochmann seg for å jobbe mot en stortingsplass og lykkedes med det helt alene. Han var en folketaler på høyde med Bjørnson og klarte dermed å få de stemmer han behøvde.

Dette er grunnen til at vi i dag overhodet kan ta del av Brochmans tanker om vanstyret av det norske samfunn, den gang som i dag anført av AP.

Å lese Brochmanns taler i Stortinget er på en måte som å lese dagens politikk.
Det er en bekreftelse på at utbyttingen av folk og land bare har fortsatt.
http://www.norgespartiet.no/leserinnlegg/59-brochmanns-taler-i-stortinget.html

Lars Rønbeck

Ergon
13 år siden
Svar til  Lars Rønbeck

Hei Lars. Takker for informasjonen. Vi får sikkert anledning til å diskutere partipolitikk før neste valg i egen tråd.

Mina
Mina
13 år siden

Bidrag gitt fra meg. Oppfordrer alle Nyhetsspeilet`s lesere til å gi det de kan. Gøy å se tallene stige. Den nye serveren er snart på plass :)

Mina
Mina
13 år siden

Lise: Det ligger under kommentarene. Chipin

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden
Svar til  Mina

Hei Mina! jeg er meg en fin en!

Snakker om å ligge etter i konsentrasjonnivå denne dagen! Og dette har ikke noe med synet mitt og gjøre at jeg ikke fant kontonummeret!

Beklager dette!

Ha en riktig god dag alle sammen her på Nyhetsspeilet.

Lise

Gaia
Gaia
13 år siden

35 bøkks på vei =) Vi har ikke mest å rutte med, men vi skal alltids klare å bidra litt innimellom for å opprettholde norges desidert beste avis!!!
(Stian&Therese)

BelzeBob
13 år siden

Vel, venter fremdeles på den Holocaust artikkelen som ikke kom…

+ er litt urolig over at det skrives så mye New Age vissvass her.

+ disse rapportene om sensur. (?)

+ useriøs journalistikk; denne Per-Aslak Ertresvåg saken (politianmeldelsen osv) som aldri ble fulgt opp.

+ mitt eget innlegg ang. ytringsfrihet og Øyvind Heian ble ikke publisert. Fordi det var «for kort». Allikevel har kortere innlegg/artkler blitt publisert. ….

Uenur
Uenur
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Det finnes knapt et menneske på denne jord som kommer til å ta denne Maitreya-typen alvorlig,enten han er for eller i mot NWO.Da skal han i alle fall få vise labtestede foto fra sin leilighet han bebodde i tusen år i Himalaya først.
Står det et Tv apparat der fra år 600,så skal jeg muligens revurdere..

hippokraten
hippokraten
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

«Det objektet som folk tror er en lyssterk venus, SVÆRT uvanlig sterk, er holografisk,eller some sort of technology betrayl. »

Jeg gleder meg som et barn til å plukke i fillebiter det du kommer til å skrive :D .
Vær snill og ikke gjør det for enkelt for meg da… :D

hippokraten
hippokraten
13 år siden
Svar til  hippokraten

Møte folk jeg snakker med på nett? Det ender bare i voldtekt har jeg lest :D
Men fra spøk til revolver, jeg verner godt om min anonymitet, så sorry…jeg foretrekker å holde dette på et digital plan. Nå finnes det derimot en rekke robotiserte teleskoper du får tilgang til via nett. Jeg postet noen linker tideligere idag. Har testet det engang for 10 år sida. Jeg ser det har skjedd mye nytt etter den tid, så det anbefales å sjekke ut. Jeg kan også sjekket ut noen rimlige teleskoper for deg du kan kjøpe. Det trenger faktisk ikke bli så sinnsykt dyrt.
Forøvrig står Venus kloss opp i sola om dagen, så den kan du umulig ha sett.
Om du kikker øst, sør-øst fra åttetiden på kvelden, så kan du forresten se Mars. Du kan ikke unngå å se den, den skiller seg kraftig ut. Rød/oransje og lyssterk. Og ikke blå sånn noen påstår at den egentlig er :D Og når det begynner å mørkne kan du se Jupiter gå ned i øst.

Si meg, har du testa ut Stellarium som jeg har anbefalt en rekke ganger? Jeg kan love deg du kommer til å ha nytte av det programmet. Det er svært enkelt og intuitivt å bruke. http://www.stellarium.org

hippokraten
hippokraten
13 år siden
Svar til  hippokraten

Jupiter ned i VEST….mener jeg.

Neo
Neo
13 år siden
Svar til  hippokraten

Kremt kremt, Ahemmmmm…….

Tror nok du har glemt hvordan det er å være et barn. Dine forestillinger om at det å plukke folks meninger i fillebiter er et overordnet mål i livet, forteller meg det.

Hvorfor kjemper du ikke egen sak? Hvorfor er du her? Hva er ditt mål i livet? Hva er ditt mål med denne «…plukke i fillebiter….»-holdningen? Prøver du å være en du ikke er? Prøver du å leve opp etter andre folks meninger? Kan ikke du leke et annet sted, så kan vi leke i fred her. Du minner om han bølla i barnehagen ingen ville leke med, vil du være han? Gå rundt og sparke sand i øya til de andre barna? Står virkelig respekt av sånne som deg. Fysjameg!

hippokraten
hippokraten
13 år siden
Svar til  hippokraten

Neo…ta nå en spøk da mann! Det er ikke første gang jeg og Armin diskuterer hva som er hva på himmelen, mildt sagt.

«Dont read everything you believe in!»

hanze
hanze
13 år siden

Skal man man kunne trø seg ut av hengemyra,
må det være noen dristige sjeler som går foran å
viser vei.
Sjelden har jeg gitt et nesten helt norskt «laken» til et bedre formål… :)

ubu
ubu
13 år siden

100 dollars sender så snart jeg får ordna paypalkontoen igjen. (den ble satt i sikkermodus grunnet noen pirater)

men jeg kan ikke dy meg for å kritisere litt og. (det er det jeg er best til)

Følgende refs sendes:
1. Synes at innstillingene burde vært satt til NOK. Dette fordi jeg ikke tror det er spesiellt mange utlenlandske bidragsytere, og jeg synes det kan virke litt villedende. lett å trykke feil, å ønske å sende 100kr (som det oppfordres til) og istedenfor ved en feil sende 500kr. Er ikke helt sikker, men jeg tror det er penger å spare på vekslingsgebyr og. Jeg ser igrunn ingen gode argumenter for at valuttaen skulle ligge i dollars.

2. Jeg synes NS skulle gå forran med et godt eksempel med et fullstendig transparent budsjett. Vise en fullstendig oversikt over alle penger som er kommet inn, og hvor mye penger som er blitt brukt til hvilket formål. Eks Inn 10000 NOK, server 3000Nok. Dette var noe jeg også kritiserte vaksineaksjonen for, da jeg ikke synes det var transparent nok. -jeg mener det burde ligget en type kontoutskrift åpent tilgjengelig på nett, for å forhindre enhver mistanke.

Forøvrig synes jeg også at Nyhetsspeilet skulle fåen reklamefirkant, med reklame for utvalgte produkter. -En liten reklame for produkter NS redaktørene mener er verdige/etiske og passer profilen til NS. -Jeg synes det skulle vært de reklamene for de produktene som ikke reklamerer andre steder. -Da ville nyhetsspeilet kunne fått inn de penger det koster å drive siden, og muligens hatt kroner til de veldedige formål NS måtte ønske. Kanskej en type stemmeavgivning for hvor pengene skulle blitt sent, kanskje en liten sum til forfattere på speilet?

økosjokolade.no, økomat.org, fritthelsevalg.no kolodialt sølvann etc etc. -Det er hauger av produkter som passer for den alternative, men som vi desverre ikke får høre om noe sted, fordi de ikke har råd til å reklamere i konvensjonelle steder, og fordi de alternative sidene er så anti-kapitalistiske at de ikke ønsker å røre noe som lukter penger. Jeg tenker mer sånn: Hvis NS klarer å lage dette uten en eneste inntekt, tenk da hva de kunne gjort med penger. -Hadde det ikke vært flott om feks NS kunne biratt vaksineaksjonen med noen tusenlapper, eller at idealister hadde sluppet å bruke av sine egne lommer når demoer og aksjoner skulle iverksettes?

Dessuten synes jeg det er viktig at de store kjedene blir utfordret av gode grasrotgrundere for nye, spennende og sunne proukter.

Dessuten husker jeg mine tidelige år som amerikansk alternativradiolytter, jeg synes en periode at reklamene var like spennende som produktet. Dette fordi de valgte sponsorer og reklamer som virkelig var verdt å bruke penger på. -Det er mange småbedrfiter i Norge som hadde fortjent en reklameplass, mot et ikke-så-alt-for-stort gebyr.

ubu
ubu
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

All ære til vaksineaksjonen. Det var en aksjon jeg støtte opp om. Men jeg synes likefullt at aksjonen burde hatt på siden ders vaksineaksjonen.no en fullstendig oversikt over hvor pengene ble brukt. -Det ble skrevet litt om de forskjellige tingene, som annonseplass ol, men det ble ikke vist noe fullstendig letttilgjengelig regnskap.

jeg har ingen interesse av å se kontoutskriften av privatkontoen din. ..jeg synes NS burde få sin egen bankkonto som ligger utenfor noen privatøkonomi. Dette ikke fordi nødvendigvis jeg ser det som mistenkelig, men fordi evnt andre, som er litt mer itvil om de skal bidra kan finne det mistenkelig at chipit er lenket opp mot en privatkonto.

jeg synes ikke det var heldig at du bruker din personlige konto for innsamling til server for NS. – Jeg synes NS er blitt så stort og bra som følge av de mange flinke artikkelforfattere, at det er på tide å ta det neste steget og gjøre det til en mer enhetlig og helhetlig organisasjon. Litt mer løsrevet fra de ulike idealistiske pådriverne, litt mer som en selvstendig organisasjon, for det er det NS er.
NS burde hatt sin egen bankkonto, og burde hatt sine inntekter og utgifter. De ganger det er innsamlinger, burde det også blitt vist tydelig og klart hvor disse pengene blir av. -Dette for å forhindre evnt korrupsjon, og for å gjøre bidragsyterne tryggere på at pengene deres går til det som blir lovt.

Nå skal jo disse pengene gå til server, men som det skjedde for vaksineaksjonen så kom det jo inn en hel bråte med penger. -Hva gjør man med de resterende pengene? -De går jo ikke ann å sende tilbake. -Selvom jeg personlig synes at pådriverne og skaperne av denne siden burde fått restpengene i en premie, tipper jeg at ikke alle deler dette synet. Pengene burde derfor stått igjen på en NS konto, så ikke du kunne ved en feiltagelse komme til å bruke dem på snop eller kino. (det er fort gjort, jeg kunne funnet på i et øyeblikk av desperasjon å brukt dem på feks kondomer, uten å tenke meg om, om jeg befant meg i en situasjon som plutselig krevde det)

Det har å gjøre med ryddighet og troverdighet. Dette er veldig viktig når man opperer med andre sine penger.

…og jeg viste ikke at chipit kun tillot dollars. Se derfor bort fra ovenstående kritikk. -Men et innsamlingsverktøy som tok i bruk kroner er jeg sikker på finnes, og burde foretrekkes. (uten at jeg har snøring på hva jeg snakker om.)

Stå på, selvom jeg for det meste kommenterer i negative vendinger her inne, så synes jeg kritikken min er konstruktiv, og jeg er faktisk en stor tilhenger av iniativet fra NS. I tillegg er jeg en stor beundrer av oppofrelsen personene rundt NS viser. – Det inspirer meg veldig til også å bli mer seriøs og aktiv ovenfor den desperate situasjonen vi faktisk befinner oss i.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  ubu

Nå er du vel beskjeden her Armin ;)
$vineaksjonen førte til en rekke oppslag i nær alle aviser samt bygdeaviser, omtalt i radio, tv, blogger, chattekanaler samt debattprogrammer på TV osv
Aksjonen sprede seg over hele landet og man kunne finne plakater som var satt opp i nær alle komuner i landet
Selv i ødelandet her var det noen som kom meg i forkjøpet og hadde klistret opp plakater overalt og komunelegen gikk seff ut i lokalavisen og advarte mot og tro på inholdet og oppfordret folk til og fjerne plakatene
Alt i alt så er jeg overbevist om at Nyhetsspeilet og fritt helsevalg reddet flere hundre tusen fra og ta en vaksine som vil gjøre dem syke istedenfor og beskytte mot en pandemi som ikke eksisterte :)

Vil nok en gang si tusen tusen takk til alle som bidro på en eller annen måte :D

Bidraget mitt til NS kommer på Pay Day :)

CFF
CFF
13 år siden

Hei

2 spørsmål:

1. Vil dere dokumentere alle utgifter dere har og vise hva pengene går til?

2. Dere klager veldig på at media sensurerer deres meninger, men jeg registrerer at dere bedriver en kraftig sensur av kommentarer dere selv ikke liker. Ber ikke nyhetsspeilet sine lesere om å «tenke selv»? Hvordan kan det være mulig å tenke selv når NS allerede har bestemt seg om hva som er sannheten? Til og med dagbladet som dere kritiserer har et mye mer liberalt forhold til kommentarer enn det som vises nyhetsspeilets skribenter. Har dere noe å skjule?

CFF
CFF
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Er det skribentene eller leserne som skal bestemme hva som er «barnslig» eller «mobbing»? Driver ikke dere gjøn med folk som har andre meninger når dere sletter det dere ikke liker? Vil dere ikke oss tenke selv?

CFF
CFF
13 år siden
Svar til  CFF

Først skriver Armin:

«Noen er her for å være barnslige og drive gjøn med folk som har annerledes meninger. En ting er å være kritisk, en annen ting er mobbing.»

Så skriver Armin:

«Så mange millitante snikdisinfoagenter vi har på besøk idag..

Moderator, ban this motherfucker.! »

Hvorfor kommer du med personangrep isteden for å svare på spørsmålene?

CFF
CFF
13 år siden
Svar til  CFF

Hvorfor vil ikke nyhetsspeilets skribenter svare på spørsmål men heller ty til personangrep? Under denne kommentarboksen står det følgende:

MERK: Kun seriøse og saklige kommentarer blir stående. Alt annet blir fjernet inkludert kommentarer som helt eller delvis ikke er relatert til selve artikkelen.

Er dette en seriøst og saklig respons?

«Mens vi venter på moderator. Kan ikke du svare oss istedet, hvorfor du er så menneskefiendtlig mot andre som ikke har samme meninger som deg, og hvorfor du lagde en tråd på skepsis.no hvor du ønsker Nyhetsspeilet og konspirasjonsteoretikere innlagt i tvangstrøyer som om dette var NORD KOREA?

Answere me that u cunt «

Lars Rønbeck
13 år siden
Svar til  CFF

Hallo CFF

Hvor personlig er du her inne?
Ikke har du navn og ikke har du bilde.

Kan du være vennlig å signere med navn DITT nå og gå til gravatar og laste opp bilde av deg.

Ikke før du har gjort det kan du klage på personangrep.
Helt umulig å drive personangrep på noen som er anonym.
Dermed går det ikke å beskylde Armin for personangrep.

For alt vi vet kan du jo være en tegneserie figur :-) he he

Lars Rønbeck

CFF
CFF
13 år siden
Svar til  CFF

Realdemokratiet:

Jeg ønsker ikke stå frem med navn og bilde grunnet Armins gjentatte voldstrussler mot andre meningsmotstandere.

Lars Rønbeck
13 år siden
Svar til  CFF

Jeg tror «vitnebenken» her på speilet har en annen oppfatning enn deg om den saken.

Kjetil S
13 år siden
Svar til  CFF

Hei Kæptn

Jeg har tilgode å se deg komme med en eneste ytring der du skriver hva DITT syn på ting er, til tross for tidligere oppfordringer. Det er veldig enkelt å gripe tak i andres ytringer og stille en haug med spørsmål og avkreve svar. En ganske annen ting er å komme med ytringer selv. Dette unngår du behendig, etter alt og dømme fordi du ikke tør stå for dine egne meninger.

Hittil har du bare bragt med deg støy. Inntil du kommer med et intelligent innlegg anser jeg deg for å være aldeles useriøs og ikke verdig min oppmerksomhet.

CFF
CFF
13 år siden
Svar til  CFF

Realdemokratiet: «Lås døra i natt, jeg har venner i Trondheim», vil du ikke si at det kvalifiserer til en voldstrussel?

Beamer: Det er ikke så lett å kommer med synspunkter som er kritiske til det som publiseres av skribentene når moderatorene sletter andre meninger kontant.

Kjetil S
13 år siden
Svar til  CFF

Kæptn

Dette klarer du fint. Forklar rolig og greit hvordan du ser på ting, uansett tema. Ikke angrip noen. Dårlig selvtillit er ingen hindring for rasjonell debatt. Ikke la tidligere dårlige erfaringer med sosialt samkvem stå i veien for deg. Dette klarer du! Go for it man!!

Lars Rønbeck
13 år siden
Svar til  CFF

Jeg har også venner i Trondheim.
Hva vil du gjøre med det. :-) he he

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  CFF

Nå har vel både Captein Breiflabb og Øyvind Reppvik mm sagt rett ut at dem har gjort det til sin livsoppgave og kall å knuse Nyhetsspeilet samt få alle som tenker annerledes en dem selv inlagt på mental sykehus, begge har flere nick på NS har dem sagt i andre debattforum, spesielt på skepsis.no blogg og DB debatt
Vel dem plager ikke meg og så lenge andre og tar dem for det dem er og følger spillereglene så har ikke jeg invendiger mot at dem blir siden dem uansett bare bytter ip og lager nye patetiske nick
Skal dem knuse Nyhetsspeilet så bør dem bytte taktikk, det og spamme ned bloggefeltene med dritt kommentarer er bare og kaste bort sin egen og andres tid
Klokka går og tiden begynner og bli verdifull ;)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
13 år siden
Svar til  CFF

Livsoppgave å knuse nyhets-speilet?
Det kan vel kun karakteriseres med den samme betegnelsen de samme gutta er så rask med å putte på andre.
Nei, disse gutta er så sjalu på Nyhets-speilet, fordi deres hegemoni på DB forum er over. Nyhets-speilet har tydelig vært med og endre folks mentalitet, og det kan bare ikke Debunk inc. tåle. Derfor viser de i klartekst de tegn som nå vil vise seg så tydelig fremover, og som en bør være oppmerksom på. De som ikke klarer å følge med på den bevissthetsendring som ikke kan stanses, vil utvise alle sine skyggesider de selv ikke har bearbeidet.
Til hjelp kan de lese om det her:
http://transsociopathica.blogspot.com/

Otto
13 år siden
Svar til  CFF

Er Dagbladet liberalt? Jeg spurte spørsmål og la fram informasjon i dets forum for et par år tilbake, høflig, pent og pyntelig. Innlegget mitt ble slettet , og jeg ble stengt ute. Jeg ble sluppet inn en gang til men ble stengt ute igjen, permanent. Så ble det ett par år i Aftenposten forum som ga meg rom til å skrive om alt jeg hadde på hjertet, beint fram hyggelig ble det, og saklig uten avvik. Jeg ble stengt ute av Aftenposten like før siste fredspris ble forkynt, som gikk til Barack Hussein Obama, og da var jeg glad for at jeg ble utestengt: Jeg takket dem med et smil :) I samme åndendrag kan jeg nevne at hundrevis av personer landet rundt sitter med dokumentasjon som tyder på at TV2 Nettavisen Veggavisen var en ren psy-op, etter mitt entydige syn en fare for folk og land. Det ble nedlagt ca 2. kvartal år 2008, såvidt jeg husker. Det var en stor lettelse, blant annet fordi de etter mitt syn planlagt ødela barns og ungdommers psyke samt løy grundig og ufint om mange kriminelle forhold som nå ser ut til å være på tampen til å havne i rettsapparatet.

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden
Svar til  CFF

UUUUUUNSKYLD meg CCFF men nå må jeg reagere!

Jeg satte i dag min oppriktige klare og oppriktige mening om Stoltenbergs urettferdige sykefraværs politikk i Dagbladet. Rett etter at jeg hadde fått kommenatntaren min på trykk, en faktisk veldig diplomatisk og detaljert kommentar, forsvant hele kommentatorfeltet, d.v.s at Dagladet hadde fjernet alle kommetatorene!

Hvor fikk de denne beskjeden fra mon tro???? Kan det være en «vonbroten» mann på et av regjeringsbyggets mange romsom ikke likte å få servert sannhetene slik de er???

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet (BRP)
http://www.borgerrettighetspartiet.no

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Å GUD Lise!!! Skjerp deg nå med gjentakelsen av samme ord!! Litt mer en tre timers søvn (i natt ) skal nok hjelpe på…

CFF
CFF
13 år siden

Du understreker bare poenget mitt. NS hyler og klager over sensur, men har samme praksis selv.

Dagbladet må selv svare på hvorfor de fjernet kommentarfeltet men jeg tviler på at årsaken var at du la inn en kommentar.

mrreg
mrreg
13 år siden

100$ avsendt… Men en liten kommentar til noen av dere som diskuterer her på NyhetsSpeilet: Jeg er kanskje gammel, men når dere bruker forkortelsen NS for Nyhetsspeilet går det bokstavlig talt kaldt nedover ryggen på meg!!

http://no.wikipedia.org/wiki/Nasjonal_Samling

CFF
CFF
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Er ikke antisemittisme galt?

soul power
soul power
13 år siden
Svar til  CFF

selfølgelig! sa meg bare enig i hva mrreg sa om bruken av ordet NS..

Otto
13 år siden
Svar til  CFF

Antisemittisme er ikke et ord som har en fornuftig definisjon i forhold til realiteter. Ordet er derfor ubrukelig, og i de tilfeller det blir brukt er det misbruk og ulogisk, et typisk verktøy for jesuitter, sionister, marxistleninister og fabianister.

Neo
Neo
13 år siden
Svar til  CFF

For hvem?

hanze
hanze
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

he he…nei landssvik og overgrep mot folk er ikke bra…
men hvis hele tanken var å dra oss ut av hendene på Amerikanerne,
så var det mer enn bra… :)

Lars Rønbeck
13 år siden
Svar til  hanze

Det er et gammelt ordtak som sier at.

«Navnet skjemmer ingen,
så lenge ingen skjemmer navnet.»

Lars Rønbeck

mrreg
mrreg
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Nasjonal Samling (NS) hadde en ideologi som var orientert mot nasjonalsosialisme og fascisme. Hvis du har problemer å se hva som er galt med dette foreslår jeg litt oppbyggelig lesning!

http://www.nyhetsspeilet.no/?s=fascisme

Man skal være ytterst forsiktig med å lefle med symboler. Dette symbolet har blitt gitt ett innhold. Ved å akseptere og bruke symbolet aksepterer du underforstått også dets innhold…

J.Johansen
Skribent
13 år siden
Svar til  mrreg

mrreg;
Nasjonal Samlings program (1934)
http://historie.cappelen.no/historie2/kap6/kildeoppgaver/kildeoppgave.html?id=360

Du finner knapt et miljø i Norge som generelt har skrevet så mye mot fascisme som Nyhetsspeilet, som din link viser.

Personlig er jeg motstander av mye av det som står i NS’ programmet, blant annet det om Frivillig arbeidstjeneste og arbeidsplikt. (en kommunistisk oppfinnelse – en kommunisme/bolsjevisme Quisling motarbeidet forøvrig men som MotDagistene var sterkt for),
«Statsforvaltningen rasjonaliseres med sterk økning av fagkyndiges innflytelse» (ekspertvelde) – i et demokrati er det vanlige folk som bestemmer, kommunene undergis effektiv statskontroll (slutt på lokalt selvstyre – sentralisering – hva har vi idag?), Lægfolks deltakelse i rettsavgjørelser innskrenkes (juryordningen er under press idag og søkes avskaffet av eliten – sluitt på å bli dømt av sin likemann, men nå av ‘eksperter’), Enhver søkes stillet på den plass hvor han best kan nytte sine evner og krefter til det heles vel (kollektivistisk bevegelse – som vi har idag i Norge, fremfor en individorientert), Samfunnsfiendtlig propaganda og utbredelse av klassehat forbys…..landet går foran enkeltpersoners, partiers og landsdelers særinteresser (hvor ‘landet’ defineres som den styrende elite, så blir dette en gal og kollektivistisk fascisme av).

Er det Nyhetsspeilet eller våre myndigheter som jobber med og for NS program idag? Som Nyhetsspeilet som en av de få som tar konkret og dokumentert avstand fra, slik kollektivistiske rørsler. Beviset er hvilken ulikhet det er på bidragsyterne her på Speilet. Nei, rett nå fascismefokuset der hvor det hører hjemme. Hos våre myndigheter.

At de kuppet landet og ødela vår rettsstandard, satte Grunnloven tilside (som de har gjort til denne dag), for å få hevn etter krigen, og kristen manns blod, er en annen sak. Det var rituelle rovmord som skjedde i ‘landssvikoppgjøret’. Det var seierherrene (sionismen) som feiret sin nyvunne makt.

Norge ble kuppet i august 45
http://www.riksavisen.no/?p=272

Quisling; Mannen og Myten
http://www.riksavisen.no/?p=457

Historierevisjon; Som i det gamle Rom
http://www.riksavisen.no/?p=462

hippokraten
hippokraten
13 år siden
Svar til  mrreg

NS er er et glimrende navn på denne side spør du meg. Her er det jødene som starta krigen, holocaust var rettet mot tyskere, USA var den store fienden og Quisling var en helt. Mange av brukerne greier å vri på ting som skjedde for bare dager siden, så da kan du jo tenke deg revisjonismen de utfører overfor ting som skjedde for 70 år siden. Jeg er kjenner personlig en rekke mennesker som slåss under krigen på begge sider, både fra motstandsbevegelsen og fra SS Viking Ingen av dem har noensinne bekreftet de brune ideene mange her har.. Tverimot. For ikke å snakke om alle jeg har møtt som har sittet i konsentrasjonsleir under krigen, i Norge, Tyskland og Sovjet. Jeg gremmes dypt og inderlig når jeg leser NS versjon av krigshistorien.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

«Nasjonal Samling» – sannelig, det er vel det Norge trenger nettopp nå. Ikke minst fordi Norge er i den heldige «Askeladd»-situasjon ikke å være medlem av EU. Men det er det vel ikke lov til å si fordi det lukter tabu og upatriotisk eller noe sånt. Det er vel bare såvidt det går å forkorte Nyhetsspeilet til NS uten at det vekker anstøt. Så sterk er den kollektive programmeringen vi har vært gjennom.

Seierherrene skriver historien, men Vidkun Quisling var faktisk en ekte patriot og et medmenneske i mange år før krigen:
«Vidkun Quisling var den begavede offiser som virket som internasjonal hjelpearbeider i 1920-årene…»
http://www.snl.no/.nbl_biografi/Vidkun_Quisling/utdypning

Quisling var av de nordmenn som mest aktivt advarte mot den ytre fare som truet Norge i forkant av krigen. Aftenposten var f.eks. mistenkelig taus dengang, noe de har fått mye pepper for siden, uten at det ser ut til at de har lært noe særlig av det. Frimurerne som hadde infiltrert og «overtatt» store deler av toppsjiktet blant Norges offiserer hadde gjort mange av våpnene til Norges forsvar ubrukelig, trolig for å legge Norge åpent for engelsk takeover.

Visstnok hadde England planer om å invadere Norge, som ikke var mer enn en uviktig brikke med uviktige menneskers liv (eller død) dengang. Quisling’s tilnærming til Tyskland før krigen hadde visstnok noe med en aversjon mot England å gjøre (en holdning han delte med Knut Hamsun, som så på Tyskland som en kulturnasjon, noe Tyskland var inntil Illuminati’s Hitler ødela landet som en del av datidens NWO-aktiviteter).

Også Quisling’s radiostatskupp kan – med litt velvilje, jeg har ingen formening om det – ses på som en patriotrisk handling hvor han kan ha tenkt noe i retning av at «Bedre at jeg bestyrer Norge enn at tyskerne gjør det direkte og med jernhånd.»

En rød tråd i forbindelse med Quislings «landssvik» er at Norge måtte forholde seg til fremmede makter som øvet sterkt militært påtrykk utenfra (dette gjelder England på lik linje, hadde tyskerne utsatt 9. april-invasjonen en uke så hadde Norge like fullt vært okkupert, men av England, med City, Rotschild, Grand Lodge frimurere osv.)

Med tanke på at dagens Norge ikke står overfor militære eller økonomiske trusler eller press fra andre land gir det grunnlag for en objektiv sammenligning av hvilket landssvik som var verst, landssvik definert som et ønske om å legge Norge inn under fremmede makter. Quisling var en realpolitiker som måtte forholde seg til at Norge kom til å bli eller var okkupert; «enten Norge vil eller ikke».

Bilderbergerne Stoltenberg den eldre og den yngre lefler med David Rockefeller og andre mørke NWO-krefter som ønsker én verdensregjering, mer enn en halvering av jordens nåværende befolkning og de gjenværende som microchippede slaver. Med tanke på at dette skjer «frivillig» fra de norske maktpolitikernes side, uten at det foreligger noe ytre press, og uten at dette er noe nordmenn ønsker, så anser jeg det som en grovere form for landssvik enn Quisling, som på en eller annen måte ønsket å gjøre det beste ut av situasjonen, trolig for å hjelpe en stor del av sine landsmenn til sikkerhet.

Rettssaken mot Quisling var en tragisk farse, en rekke lover ble brutt, og nye provisoriske lover vedtatt for anledningen slik at Quisling kunne henrettes lik et rituelt offerlam. Prosessen mot Quisling skjedde samtidig med at Norge de facto var okkupert av britene (i perioden mai til desember 1945 ifølge jurisk/historiker Synnøve Fjellbakk Taftø, hun har sett dokumenter om dette), til tross for at hverken britiske eller amerikanske soldater hadde bidratt til å befri Norge.

Så i «støvskyen» rundt Quisling-prosessen som avledet den norske opinionen begynte en ny etappe av landssviket som har pågått helt frem til i dag i regi av Arbeiderpartiets lille elitebande.

mrreg
mrreg
13 år siden

Her blandes hummer og kanari til en salig røre! Jeg snakker om et politisk parti som hadde fascisme som sin ideologi!! Jeg snakker ikke om personen Quisling og de viderverdigheter han ble utsatt for! Hvis folk her på Nyhetsspeilet synes det er OK at Nyhetsspeilet blir assosiert med et fascistisk part så kan dette sammenlignes med å skyte seg selv i foten – med hagle… Og jeg personlig vil ikke under noen omstendigheter bli assosiert med folk med fascistiske sympatier, selv om disse er utilsiktede…

Så enkelt er det.

CFF
CFF
13 år siden

mrreg:

Hva synes du om sensuren som skjer på nyhetsspeilet? Er det ikke fascistiske tendenser når man fjerner ytringer man er uenig i?

mrreg
mrreg
13 år siden

CFF:
Ikke nødvendigvis. Ikke bare fascister som driver med sensur. Og var det ikke gutta som satte sammen ‘bevisene’ til IPCC som drev litt ‘kreativ sensur’? Og så har vi jo slike ting:
http://no.wikipedia.org/wiki/V%C3%A6r_Varsom-plakaten
Hele den tråden jeg startet kan egentlig fjernes etter nyhetsspeilet sine regler fordi den ikke har noe med artikkelen å gjøre. ;-)

Aber so ist das leben!

CFF
CFF
13 år siden

mrreg:

Men er det vi kan være enige i at det er ironisk at NS skriver en hel artikkel hvor de klager over sensur i medier når de gjør nøyaktig det samme selv?

mrreg
mrreg
13 år siden

CFF:
Ikke prøv å tillegge meg meninger jeg ikke har! Jeg har ikke merket noe til noen form for det jeg kaller sensur her. At en del upassende kverrulering (hehehe…) er blitt fjernet er en viktig jobb for å gjøre både artiklene og kommentarene lesverdige og opplysende for fremtidige lesere.
Har du problemer med å bli ‘sensurert’ bør du kanskje først gå noen runder med deg selv…. :-)

ubu
ubu
13 år siden

mrrg:
Den innledende kommentaren din, er det ikke blitt sagt noenting om. Bare masse kverrulering om andre ting.

mrrg: «er det ikke uheldig at forkortelsen NS, blir brukt om både det nasjonalsosialistiske parti, og nyhetsspeilet»
Så er det blitt tolket og harselert i det store og lange, og nesten blitt en diskusjon om nazistisk ideologi er godt.

følgende kommentar har jeg som er relevant:
Nei, jeg synes ikke det er uheldig at den samme orkortelsen brukes. Noen ganger skal nyhetsspeilet nevnes mange ganger i en artikkel, og jeg finner umiddelbart ingen annen brukenes forkortelse enn NS. At dette tifleldigvis også er samme forkortelse som brukes om Nasjonalisoialisme mener ejg er greit å bare overse.
Men om det ikke oversees, så er jeg fremdeles positivt innstilt da jeg mener vi lever i en bevisthetskamp, og at det ikke er heldig at det gang på gang er de onde som skal få sette standarden.
Feks mener jeg hinduene burde gå runden og begynne å bruke hakekorset som et religiøst symbol, slik de har gjort i flere år enn naziene har hatt monopol på symbolet. Det handler om hvem vi tillater setter standarden for ord og symbolers betyning.
På samme måte som jeg mener det er riktig å benytte ordet anti-semetisme om Israelerne som er anti-arabiske-semitter.

Hvem kontrollerer språket.

Og en urelevant kommentar. (dog litt i samme gate)
jeg synes det er gått så mange år siden WW2, at nazistenes trolldom burde vært opphevet, og det burde vært tillatt å være nasjonalist, eller innvandrerkritiker uten å blitt assosiert med nazisme.
Jeg ser ikke nazisme som noen reel maktfaktor i dagens situasjon, bortsett fra det som foregår i det skjulte, og som det ikke snakkes åpent om. -Som feks eugeniks, project paperclip, og resten av det jim Marrs dokumenterer i «the rise of the forth reich»
Nynazisme er idag en ubetydelig faktor, og jeg anser anti-nynazisme ideologien som minst like skummel ideologi som nynazisme er.

Otto
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

En gammel dame jeg traff på bussen forrige sommer sa at Quisling hindret Terboven i å massakrere nordmenn. Historiebøkene inneholder mange feil.

soul power
soul power
13 år siden
Svar til  mrreg

enig!!

Otto
13 år siden
Svar til  mrreg

Jeg anvender forkortelsen NySp.

Otto
13 år siden
Svar til  Otto

NySp er også NYSgjerrigPer, og det passer bra.

Magic
13 år siden

Jeg er nettopp blitt rikere ved å gi $100. Ved et tastetrykk sikret jeg at min og andres fremtid ble rikere. Det føltes godt og det anbefales!;)

BelzeBob
13 år siden

He he – Armin minner meg om Espen Askeladd i «Prinsessen som ingen kunne målbinde». Han har alltid et svar beredt. :)

soul power
soul power
13 år siden

ps! er viktig at folk leser alle kommentarer i riktig rekkefølge..virker som mange bare leser kommentarene rett under hverandre og tolker ting derfra..+ en ting som også er viktig for å bli tatt seriøst er å ikke tulle med temaer som opp gjennom historien har vært grusomme for mange mennesker..dette vil bare skade redaksjonen og jobben dere gjør.

soul power
soul power
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

ja skjønner poenget,men det går en hårfin balanse der folk kan tolke ting feil og miste sansen for nyhetsspeilet ved en misforståelse.Vi trenger alle som en…=)

CFF
CFF
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Hvorfor betyr det sletting av kommentar+konto for å stille kritiske spørsmål her på NS men skribentene klager på at de blir sensurert i andre medier?

Otto
13 år siden
Svar til  CFF

CFF, hva har du på hjertet? Dette er kommentarer under en artikkel som handler som å spleise på innkjøp av serverkapasitet.

Otto
13 år siden
Svar til  CFF

Så på http://skepsis.no . De er en del av Committee for Skeptical Inquiry som er knyttet til Fabian society, som i disse dager har mange prominente medlemmer som høyst sannsynlig og innen relativt kort tid må inn i rettslokaler og forsvare seg, i forbindelse med massakrene 11. september 2001 og mange relaterte hendelser. De har grunn til å få urolig nattesøvn nå. Det må være grusomt i fall de er skyldige, men det gjenstår å se hva eventuelle rettssaker bringer av resultater. Såvidt jeg kan se skjer forberedelsene til dette i alle land kloden rundt.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

CFF – det må da være Captain Frekke ! Han der frekke debunkeren som er fast inventar på dagbladforum.

Hallo Captein Frekke, er det ikke lenger noe liv på skepsis.no – dere er vel kanskje så enige om alt der siden dere vel har gått den samme kollektive hjernevaskskolen ? Det er vel kanskje derfor dere kommer hit til Nyhetsspeilet for å lage kvalm, som vel er det dere er lønnet for.

CFF
CFF
13 år siden

Hei,

Det er mye liv på skepsis:

Hvis man skal være et fritt menneske og tenke selv er det vel viktig å ha en dialog med meningsmotstandere?

Otto
13 år siden
Svar til  CFF

http://skepsis.no deltakere bør starte med studiet her, Intelligence Report from Hawks’ CAFE, Captain Sherlock via Abel Danger, GUI from Falcons’ CAFE. Materialet er særdeles omfattende og grundig.

Otto
13 år siden
Svar til  CFF
Otto
13 år siden
Svar til  CFF

Hey there! CaptainFrekkeF is using Twitter

Hvis noen i Dagbladet leser dette ..

Etterretningsrapport fra Falcons’ CAFE Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Til mrreg,
nå vet ikke jeg om du er skepsis-utsending, jeg merker de (dere ?) har svømt rundt her som paddehatter idag, det merkes på besøkstallene.

Hvis du klarer å gi et fornuftig svar på det jeg spør deg om skal jeg la tvilen komme deg til gode og fjerne mistanken om skepsis-tilhørighet fra din panne.

Jeg liker ikke fascisme, men jeg synes NWO-prosjektet – som jeg har fått med meg at Nyhetsspeilet er klart imot – er klart fascistisk (microchipping, personkontroll og inndragning av borgerlige rettigheter, sammensausing av stat og storkapital osv.). Norges nåværende politikk er de facto NWO-påvirket eller – enda verre – styrt. Mao. at dagens norske regjering har krypfascistiske trekk. Er ikke dette noe som bekymrer deg, siden du så sterkt misliker fascisme.

Forøvrig ble det i Norge i 1930-årene bedrevet diverse menneskeforsøk på tatere og andre forsvarsløse uskyldige mennesker i «rasehygienens» navn. Dette kaller jeg nazistisk, men det var vitterlig datidens norske regjering (var det Arbeiderpartiet ?) som velsignet at denslags overgrep fikk pågå i det skjulte mot landets egne borgere.

mrreg
mrreg
13 år siden

For å prøve å klargjøre litt: NWO-prosjektet har fascisme som sitt ‘verktøy’ for å nå sine mål. Tyskland og deres allierte var under krigen styrt etter det vi kaller fascisme, med andre ord NWO. Etter krigen reiste de fleste av ‘tenkerene’ over til USiania for å fortsette prosjektet. Vi ser nå konsekvensene av dette over hele planeten vår. Å skille disse to tilfellene vil etter mitt syn dermed være inkonsekvent – det er samme røkla…
Når det gjelder menneskeforsøk i Norge samarbeidet AP med naziene før krigen og CIA etter krigen. Eksempel: http://www.kystkulturen.no/media.htm
Og kanskje er jeg så gammel at i min munn har NS den samme smak som NWO har i din… :-)

« Forrige artikkel

Mest populært blant våkne lesere

Neste artikkel »

Sannheten ubehager