Nyhetsspeilet trenger deg

13.7K visninger
2 minutter lesetid
447

Vår skjebne ligger i deres hender. Vi ønsker at dere åpner opp deres lommebøker og bankkonti for Den gode sak. Vær med oss i å opprettholde dette siste forsøket på å fremme ekte demokrati, gode verdier, en verden uten krig og korrupsjon, frihet for ulike tanker, respekt for medmennesker, for verdensfreden, harmoni med dyr og planeten, og frihet fra helse- og menneskefiendtlige diktatorer.

http://nyhetsspeilet.chipin.com/hjelp-oss-hjelpe

Som du ser over her har vi pådratt oss en stor rolle i samfunnet og en oppgave som vil kreve mye fra oss redaktører. Det vi sikter på er en bevisthetsrevolusjon, det å si noe ingen har sagt før i en offentlig debatt, mobilisere massedemonstrasjoner, skrive artikler og utdanne våre medmennesker til å forstå hvordan vi blir holdt innesperret og låst fast i en kollektiv masseindoktrinert bevisthet.

Våre autoriter har gått for langt i våre navn.  Folk flest har fått avsmak for makt, og det har vi sett og erfart her på Nyhetsspeilet.no. Et år etter vår historiske oppstart, har vi hatt over 250.000 unike lesere som har bladd igjennom magasinet 1.600.000 ganger.

Vår oppgave på Nyhetsspeilet ligger i selve navnet, å speile nyhetene, men samtidig gi våre lesere en spirituell oppvåkning når de går igjennom speilet.

2 og 2 dråper kan fort bli til en innsjø, her har du en god mulighet til å fikse opp i gammelt dårlig karma når du er med på å støtte det mest viktige i vårt arbeid for menneskeheten.

Denne nettsiden trenger en ny bærekraftig server som kan imøtekomme den store stormen av nye lesere som dyttes inn fra diverse mainstream nettaviser.

Vi opplevde dette i November når Nyhetsspeilet var i krig mot Dagbladet og andre diverse nettaviser hvor vi ble hengt ut som kvakksalvere for at vi advarte folket mot svineinfluensavaksinen. Nettstedet falt ut av drift pga den store pågangen, og i fremtiden er vi igjen sårbare om vi ikke får en ny server ganske raskt.

Staten ønsker ikke å bistå oss med pressestøtte. Det blir som å anmelde politiet til politiet, vi har blitt en trussel for makteliten og en bestevenn til det norske folk, og vi vil fortsette i folkeopplysningens ånd å skrive med våre hjerter så dere kan høre oss.

Vær vennlig å gå inn på denne linken her:

http://nyhetsspeilet.chipin.com/hjelp-oss-hjelpe

Vi har satt opp en ny funksjon i høyre kolonne hvor du kan følge med til enhver tid hvor mye penger innsamlingsaksjonen har fått i veldedighet.

Vårt arbeid avhenger av deg nå.

Tusen takk til alle som har spredd ordet på gaten, postet våre artikler i diverse forumer, og til dere som er med på å gjøre Nyhetsspeilet til en sammenkomst av intelligente og spennende meninger i kommentarfeltene.

2009 har vært et stort år for oppvåkningen i Norge.
Vi kan redde verden, men først må vi starte med våre egne nabolag.

Takk til dere alle.

Måtte den nye verdensorden falle.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

447 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Menneske
Menneske
Abonnent
10 år siden

Vatikanets alle nonner monner, i forhold til å forindre en god norsk sommer.
Litt klingene mynt, blir herved overført for å stoppe insolvens, for ellers blir det tynt.
For observasjoner, åpenbaringer, og avsløringer trenger vi.
Hvor mye penger vil du gi? Kroner 10 ?
Det hater de
Hvem da?
Gi kroner tyve
Svaret er Illuminati
Da blir det verre for dem å lyve
Hva er det de pønsker på?
Har du lyst til å gi litt flere penger nå?
Hvis alle kunne gjøre det samme som meg, slik at serveren blir oppe og gå.
Overfør kroner hundre som en felles gave, til både deg, og meg.
Da skal du se at det kanskje ordner seg.
Men husk:
Følg de 10 bud, og ikke fusk.
Ellers blir donasjonen til NyS bare lommerusk.
Det viktigste av alt, nå:

Vær mot din neste, slik du vil at din neste skal være mot deg.

Du vil vel at alle skal stå?

Og sannelig, det kommer en matkrise.
Da skal du huske på at din nabo har noe å spise.
Ikke alt som er grønt er skjønt.
Deriblant finnes det mye skrømt.

K-I-W-I-K-I-W-I-K-I-W-I = klima, klima, klima

Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

Nyhetsspeilet trenger litt donasjoner for å komme over kneika så vi har nok til å drifte serveren i neste kvartal.

Vurder å overføre 15 kr. (prisen av en avis) eller 40 kr. (prisen for et magasin) til Nyhetsspeilets konto 9710 16 92187. Som din måte å vise at innholdet her er noe du setter pris på… Alle monner monner –

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Tratten och Finkel. Veldig bra: http://www.youtube.com/watch?v=uUV0JYVohwQ&NR=1

Nixo
Nixo
Abonnent
12 år siden

Ehkä haluat että me nuolemme sinua. Jos olet kaunis poka vai tyttõ sinut nuolen minä.

Hahahaha

Nixo
Nixo
Abonnent
12 år siden

Eller betyr det: “Vi slikke igjen.” ,Uansett låter det som et godesignal ment på en eller annen.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Amen, Frank.

You the man. :)

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

me nuolla takaisin

Nixo
Nixo
Abonnent
Svar til  bardun
12 år siden

Den der var kryptisk Bardun. Det du skrev låter finsk og ord for ord betyr det vel noe såmt som;

Vi på de der tilbake. Utlagt: Nå er vi tilbake på de sakene igjen,

Eller kanskje det bare ser sånn ut

Nixo
Nixo
Abonnent
Svar til  bardun
12 år siden

Eller var det kanskje en gode som en eller annen leser skulle forstå, sammensatt av noen enkle finske ord?

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
12 år siden

Siden denne artikkelen ble publisert har Nyhetsspeilet.no gått fra å nå ut til 250.000 lesere til 650.000 unike lesere! Nyhetsspeilet er ment for at leserne selv skal ta til seg det som resonnerer med seg selv og se bort fra resten. Dermed sitter du igjen med DIN sannhet. Den som er riktig for DEG.

Planeten og menneskeheten står ovenfor store endringer på alle områder. Nyhetsspeilet.no vil fortsette å levere gamle og nye lesere en mulighet til å se gjennom illusjonene og bli fri. Altså at vi ikke lengre akseptere de gamle energiene, men i stedet står frem med den kraften vi alle har inni oss.

Vi trenger å se vekk fra den kollektive bevissthets begrensninger som holder oss tilbake i 3D, alle tillærte tankemønstre, og rette blikket mot alt som er mulig å gjøre i femtedimensjonsenergiene som strømmer inn over oss. Vi må stå frem som mesterne vi faktisk er og ikke lengre akseptere begrensningene som tilhører 3D. Først da kan vi utføre mirakler.

Ego, bitterhet og fordømminger er gått ut på dato. Kjærlighet, takknemlighet og respekt er det vi i stedet kan leve etter. Kanskje aller mest vil jeg anbefale å fokusere på glede. Det er den mest effektive måten å oppnå høyere vibrasjon på. Det er ikke frykt, men selvmedlidenhet som er den følelsen som holder oss mest tilbake. La oss fortsette med å heve frekvensen til oss selv i tillegg til å gjøre det samme for Moder Jord og hele menneskeheten.

All ”ondskapen” i verden er regissert av entiteter i høyere dimensjoner. Vi har selv valgt å inkarnere i denne verden av dualitet. Husker vi at vi bare er aktører som utspiller vår rolle i dette skuespillet så er det mye lettere å forstå alt som skjer rundt oss. Dette gjelder alle mennesker på denne jorden, også de såkalte ”onde”. Derimot er det disse som er våre katalysatorer for å se lyset. Du blir fri når du realiserer det. All lidelse, frykt og grådighet eksisterer for å få oss til å se lyset. For å vise oss veien tilbake til kilden. Til en tilstand av enorm glede.

Er ikke livet herlig?

Nixo
Nixo
Abonnent
12 år siden

MEN: Nyhetsspeilet hadde gått av en skikkelig krangel nå i agurktida, det begynte å bli litt tamnt her inne.

Nixo
Nixo
Abonnent
12 år siden

Herregud for en krangel den opprinnelige bemerkiningen min forårsaket. Jeg ville bare imotgå tendensen til å luke ut beskrivende begreper fra språket og imotgå tendensen til å benekte forskjeller mellom menneskegrupper for å være politisk korekte.

Og så påpekte jeg noe jeg mener er et faktum: At det norske konformitetspresset gjør mennesker rassistiske mot seg selv når ens egenart er en annen enn norsk standard, og at denne selvrettede rasismen gjør at en såres psykisk når noen bruker beskrivelser somn passer på en selv – for eskempel ordet neger.

Beate Szanday
Abonnent
12 år siden

Tror jeg logger meg ut av denne debatten, dere blander jo begrepene så det er umulig å argumentere.

Så får jeg heller være en hårete ungarer som er et genetisk eksperiment og et ondt frø, og ikke minst, sikkert jøde og NWO-agent.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Beate Szanday
12 år siden

Du er OK allikavel. Jeg lover å ikke holocauste deg når jeg brått tar makten i 2012 og bringer inn den nye tidsalder med mine væpnede vietnamesere og ariske isbjørner fra Ultima Thule.

Nixo
Nixo
Abonnent
12 år siden

Vel, jeg har tendenser i den forstand at jeg liker megsjæl veldig godt og føler meg tiltrukket av personer av samme slag – og jeg ser ikke typisk germansk eller norsk ut.

Jeg ser mer orientalsk ut enn norsk, bortsett fra at jeg har blå øyne.

Men jeg respekterer at andre har en annen smak og er imot all diskriminering av personer på grunnlag avrasemessige tengn.

Beate Szanday
Abonnent
12 år siden

Og jeg er sur fordi han prediker rasisme, jeg finner meg ikke i at mennesker av europeisk avstamning som er hvite i huden er et genetisk eksperiment, med mindre vi snakker evolusjon, og det gjør ikke Armin.

Ei heller alle andre folkeslag og blandingsbarn. Vi er samme art og kan ikke inndeles i raser, kun folkeslag og de er med dagens migrasjoner også iferd med å oppløses.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Beate Szanday
12 år siden

Beate

Jeg er selvsagt enig i at det er veldig feil å hevde at en rase er bedre enn en annen. Vi er alle født med et enormt godt potensiale, uansett hvilken farge/rase vi er. Det er min overbevisning.

Samtidig ser jeg ingenting feil med begrepet “rase.” Det er et begrep som gjør ting lettere. La meg illustrere: rødt, blått, grønt og gult – de er jo alle farger. Men ettersom de alle er farger og “like bra” skal vi da slutte å bruke disse begrepene?

Jeg bodde lenge i Vietnam. Der har man en helt grei mentalitet om disse tingene: en vietnameser er en vietnameser, en kineser er en kineser, en hvit er hvit og en svart er svart. Og er du ikke vietnameser så er du utlending. Ingenting rasistisk i dette, mener nå jeg. At man anerkjenner forskjeller er ikke det samme som at man sier den ene er bedre enn den andre. Alle ikke-hvite vet nøyaktig hva jeg snakker om og er ganske sikkert enige med meg. Det er kun vi hvite som har blitt hjernevasket om disse tingene.

Vil også nevne at dagens antropologer fremdeles opererer med rase-begrepet. Du skjønner – uten dette begrepet blir deres jobb umulig. Begrep som rase, folkeslag og etnisitet er veldig nødvendige for at man skal kunne diskutere ting ordentlig. Rase er også et faktum for de som jobber med DNA og med medisin – forskjellige raser har forskjellige organiske/fysisk forskjeller. Man kan ikke bare ignorere dette pga. et ønske om å være politisk korrekt og ikke tråkke på følsomme tær.

Til slutt vil jeg nevne at omtrent de eneste som er opptatt av disse tingene i dag er oss hvite. For resten av verden er dette med rase overhodet ikke noe problem.

Beate Szanday
Abonnent
12 år siden

Armin. Og Nixo har også tendenser ja.

Beate Szanday
Abonnent
12 år siden

Men da er jo f.eks Vandalf og jeg blandingsraser…hvor kommer vi inn i bildet? Hva slags sortering får vi?

Min fars DNA viser han stammer fra Sentral-Asia…og dro ut av Afrika for allerede 60 000 år siden, det var første gruppe ut etter australierne ved utgangen av Rødehavet da det fremdeles var landfast da.

Min mor europeisk.

Så du vil nekte oss noe status, bare noe sånn halvgrums?

Du er rasist! Av verste type! De som gir seg ut for å elske og akseptere alle, men når det kommer til andre folkeslag og blandinger så er ikke de mye verdt i dine øyne! Typisk det som kjennetegner en ekte rasist!

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Beate Szanday
12 år siden

Frøken Beate

Hva er du sur for og hvem snakker du til?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Beate Szanday
12 år siden

Er man rasist om man ønkser å bevare sin egen kultur- og rases særegenskaper Beate. Du er ikke mindre hysterisk enn den svensk-bosatte jødisk/zionistiske New World Order pied piper Barbra Specter som du kan se i denne videoen http://www.youtube.com/watch?v=FJjSzXkm55o

“Jødene skal være i front for det multi-kulturelle Europa, og vil møte motstand for det” Er det det du ønsker Beate. En sammensmeltning av alle raser, kulturer og diversiteter.

Du er en perfekt NWO-agent. Å hyle om rasisme, og annet bare man toucher emnet. Hvem er rasisten her?

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Du og andre. Vil du hindre dine barn i å få barn med mennesker fra en annen del av verden? Du trenger ikke miste leikarringen og hardingfela av den grunn vet du?

“Jødene skal være i front for det multi-kulturelle Europa”

Hva er det du babler om? Ja om de blir demokratisk valgt eller utmerker seg innen kulturelle sjangre (Som de ofte har gjort) så vil de være en integrert del av et multikulkturelt Europa. Jøder anser også sine europeiske hjemland som hjemland….hvorfor skulle de ikke?

Ikke vær så redd for lefsene og bunaden, de forsvinner ikke, men du må nok belage deg på at vi blir et samfunn der nordmenn ikke alltid er blonde og blåøyde mens de kveder folkeviser.

Hvorfor så redd for fremmede kulturer hvis de ikke truer vår humanistiske felleseuropeiske arv?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Beate Szanday
12 år siden

Ta nå først å se videoen før du blamerer sedvanlig bullshit. Bare din mono-stigmatiske bilde av Norge viser jo ditt utg.pkt. Norge har vært multi-kulturelt i 1000ner av år. Ikke alle står i bunad og eter havrelefse skjønner du. Jeg har ikke sagt et pip om at ikke folk skal få barn med hvem de ønsker. Hva jeg reagerer på er den ensidige propagandaen om multi-kulturalisme for store konsentrasjoner som Europa, USA. Mens Israel skal få forbli en apartheid-stat.

Hvem tjener på det i lengden. HVem sin agenda er det. Multi-kulturalisme er en flott utvikling, hvis man ikke blir manipulert og styrt inn i det. Men det ser vel ikke du, gjør du vel? Å være stolt av sin kulturelle og genetiske herkomst er også bra. Uansett hvor du har ditt opphav.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Vandalf sier:
20. 07. 2011 kl. 13:05

“Noen har ondskapens frø i seg, mens andre åpenbart har blitt tildelt dumskapens frø…”

Ha ha! :) You’re the best, Dalfy!

Bilde av meg og deg, forresten: http://static.libsyn.com/5/8/2/3/5823c1b70624ed48/old_muppets_on_balcony.jpg

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Jepp, der er vi! He he;o)

Temperatur i debatter er fin fint, det har jo vi hatt en rekke ganger. Samtidig føler jeg at vi tross alt har hatt en gjensidig respekt for hverandre. I mange saker er vi forøvrig helt på linje, men det er ikke like spennende å få frem som motsetninger.

La meg ellers legge til at du har en av de morsomste “pennene” jeg har lest. Du skriver rett og slett rasende festlig;o)

Gi meg noen strakser så skal jeg finne en skikkelig klassiker, riktignok fra en debatt hvor jeg faktisk er grunnleggende uenig med deg.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Jeg fant jeg fant;

Fra den episke Holocaustdebatten vi hadde for ganske nøyaktig ett år siden;

BelzeBob kommer med følgende (legendariske) kraftsalve;

“Greit. Jeg gir meg. Det Hellige Holocaust skjedde.

Slik:

Man puttet 4000 inn i gasskammeret i skauen hvert 5te minutt helt til 6 millioner var døde. Og så brente man de på jernbaneskinner og laget såpe og lampeskjermer av de. Håret brukte man til å lage ubåter. Case closed. Og attpåtil: Höss tilstod jo alt. T.o.m. et par millioner mer enn de som døde i Auschwitz. Jeg er nå totalt overbevist og er stolt over å dele den kollektive sinnssykdommen Hologhost med alle dere andre totalt gale individer.

Neste emne: hvordan eskimoene laget truger av 50 millioner samer i første verdenskrig etter at de matet de til ariske isbjørner i spesielle isbjørnkammer på Grønland. En skikkelig tåredrypper.”

Fra denne kommentaren;

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/04/noen-spørsmal-om-holocaust/comment-page-75/#comment-36158

Sitatet er rett og slett priceless og får meg fremdeles til å le høyt og lenge;o)

Armin:

En vakker dag burde vi “ringrevene” møttes på nøytral grunn til en øl eller to. Sikker på at vi hadde fått det rasende festlig;o)

Michelle
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Jeg tror du som Alle andre Armin, ikke er født med noe som helst ondt eller syndig, men med et frø som er universets Kjærlighet, med deg har det frøet åpenbart spiret og vokst seg stort og vakkert for lenge siden ;)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Noen har ondskapens frø i seg, mens andre åpenbart har blitt tildelt dumskapens frø…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Ha ha, så du følte deg truffet av den?

Sleika av katten? Var det det beste du klarte å hoste opp?

Og du er vonbråten over å ha blitt strippet for “privilegier” på speilet?

“FNIS”

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

For å ta utgangspunkt i artikkelens overskrift så passer det fint å endre den til Nyhetsspeilet trenger ikke deg, Armin.

Hver eneste gang du slenger innom her ender det opp med skitkasting og usmakeligheter, ja og selvsagt godt krydret med betydelige mengder selvforherligelse da, må vite.

Har du noen idé om hvorfor?

Steinar.
Steinar.
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Armin: Hva mener du med at den svarte rasen er den reneste rasen? mener du den opprinnelige rasen som var utgangspunktet for alle de andre rasene?

Hvis den hvite rasen er et genetisk eksperiment hvem stod bak? Negre, reptiler, andre aliens?

discodisco
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

De kristne har alltid hatet den svarte rasen?
Jeg tør minne om at det ble etablert en kristen kirke i Etiopia allerede på 300-tallet, og etioperne har i hovedsak vært kristne siden den tid. Men det er jo mulig at du vil kalle disse for selvhatende kristne.

Beate Szanday
Abonnent
12 år siden

Kjekt å være på sommerferie hos mor og far. Far er forøvrig lege fremdeles ;-)

Nei, de var ikke omgangsvenner, han var også endel eldre enn Pappa selv om han har møtt ham et par ganger. Han var ferdig lege da han kom til landet, og min far studerte her.

Hva han og denne Freddy Reddy holdt på med har hverken min far eller jeg peiling på, ei heller historien om at han var Nordlis lege eller spion.

De ungarerne som kom, kom som regel i 56-57 som flyktinger, deriblant min far.
Men det kom noen ungarere før det som resultat av krigen, han var sannsynligvis en av dem sånn som Imre Hertz som min far derimot kjenner ganske godt og setter stor pris på ettersom de drev med mye av det samme innenfor sine respektive spesialiter.

Så det kan jeg avkrefte her og nå at de var omgangsvenner og nær bekjente.
Tror du faren min også er spion? :-D Det tror jeg ikke.

Nixo
Nixo
Abonnent
12 år siden

En liten digresjon –

På 40-60-tallet kom det en rekke østeuropeiske flyktninger til norge. Noen av disse var ekte sådanne, mens andre var visstnok spionetr som lot som de var flykninger..

En av disse var den ungarske legen Georg Benze. Denne legen intoduserte sammen med den opprinnelig Sørafrikanske (delvis negeren) psykiateren Freddy Reddy akupunkturen i Norge.

Georg Benze behandlet blant annet statsminister Odvar Nordli som var meget fornøyd med akupunkturbehandlingen og reklamerte voldsomt for denne behandlingsformen.

Like etterpå døde Georg Benze og nå heter det at han var østeuropeisk spion som altså klarte å komme meget nær innpå landets statsminister..

Freddy Reddy forsatte praksis som psykiater og akupunktør i Oslo til sin død i en alder av 75 år – visstnok av kreft.

Ettersom faren din var lege Beate og Georg Benxe var ungarer, skal det ikke forundre meg om han var en av din fars omgangsvenner.

Beate Szanday
Abonnent
12 år siden

Ja, men da sier vi det sånn. Slik ser alle ungarere ut, menn som kvinner. Som ungareren du dusjet med som barn.

Jeg skammer meg veldig over å se ut som ham, så du har helt rett.

Nixo
Nixo
Abonnent
12 år siden

Nei, jeg har ikke vært det. Men som guttunge hadde jeg anledning til å iakta en ungarsk mann naken gjentatte ganger, forøvrig en atletisk person, idet han dusjet, og denne personen har vel dattet en modell for oppfatningen min om ungarere.

« Forrige artikkel

Mest populært blant våkne lesere

Neste artikkel »

Sannheten ubehager

447
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x