Sannheten ubehager

3K visninger
7 minutter lesetid
23

Den 23. februar 2009 lanserte vi magasinet Nyhetsspeilet.no med solid innhold fra første dag. Det betyr at det allerede har gått ett år siden lanseringen av Norges trolig viktigste og mest kontroversielle magasin.

Redaksjonen har lagt ned tusener av timer helt ulønnet for å gi den Norske befolkningen mulighet til å se gjennom illusjonene og bli fri. Motivasjonsfaktoren for arbeidet som gjøres er å gi deg som leser sidene våre en kraftig forbedret hverdag ved å vekke til live din indre styrke.

Samtidig er vi inne i en tidsepoke  som savner sidestykke i menneskets historie. For deg som sjel så kan du høste enorme fordeler av å være i fronten av denne informasjonen. Vi er godt fornøyd med det vi har greid å få til på dette året og er svært glad for mottagelsen vi har fått av dere lesere.

Sannheten ubehager

Ubehag er ikke til å unngå når man serverer sannheter som røsker i komfortsonen til folk. De som reagerer med aggresjon opplever ofte sannheten som skremmende og man blir sint på grunn av at man er revet ut av illusjonen.

Da er det greit å påpeke at det er du selv som velger hva du ønsker å lese av artikler på internett. De fleste tar derimot imot de publiserte artiklene med åpenhet og nysgjerrighet.

Vårt ønske er å vekke gnisten i ditt indre slik at du ønsker å forske videre på de temaer som fanger din interesse som til syvende og sist gjør at du finner din egen sannhet – ikke mine meninger eller Nyhetsspeilets synspunkter, men din egen sannhet.

Tro akkurat det du selv føler er riktig og ikke hva du ensidig er ledet til å tro av statsmakten og den kontrollerte massemedia.

Modige og kompetente forfattere

Sannheten er alltid der for de som virkelig ser etter den. Våre 333 artikler er produsert for å gi deg denne muligheten. Redaksjonen i Nyhetsspeilet.no består av en imponerende mengde med kunnskapsrike og faglig dyktige forfattere hvorav samtlige gjør alt arbeid ulønnet for å la artiklene være helt ufarget av egeninteresser. Som du sikkert har lagt merke til så har heller ikke nettstedet en eneste reklamebanner av samme årsak.

En rekke av skribentene har bakgrunn som forfatter av flere bøker, journalister med mange års erfaring og forskere med tung kompetanse innen sine spesialområder. Mange i redaksjonen har skrevet hundrevis av artikler, inkludert dyptgående og kontroversielle research-artikler.

Nyhetsspeilet.no graver dypt i omfattende materiale som kneblede journalister ikke tør å røre.

Enorm interesse

I løpet av året som har gått så har Nyhetsspeilet.no nådd ut til 220.000 unike lesere. Det betyr at 5% av Norges befolkning har besøkt magasinet 680.000 ganger og bladd i sidene over 2,1 millioner ganger! Disse tallene viser at vi har greid å innfri vår mål i å samle kreftene på ett sted og nå ut til flest mulig lesere.

Alt dette er takket være alle i redaksjonen og dere lesere som har hjulpet oss med innsiktsfulle artikler,  avslørende tips og som har spredd vår eksistens videre til din neste. Nyhetsspeilet.no har hatt en betydningsfull innvirkning i å vekke opp Norges befolkning og vil i 2010 få en enda større innvirkning i folks bevissthet.

Nyhetsspeilet.no og dens aktive lesere vil trolig gå inn i historien som samfunnet som turte å stå frem med sine meninger på tross av all latterliggjøring, hets og trusler. Alt fordi vi innerst inne i sjelen vet at det vi gjør er riktig og til det beste for menneskeheten.

Lysets kriger fra filmen Avatar.

Positivt med negativitet

Et nettsted som Nyhetsspeilet.no tiltrekker seg alltid motkrefter. Vi luker derimot fortløpende ut ensidige negative personer i kommentarfeltet som bevisst går inn for å latterliggjøre publiserte artikler. Man kan gjerne kalle det sensur for det er akkurat det det er, men vi kjenner alle til pøbelfrøene fra oppveksten som kun gikk inn for å ødelegge for å oppnå oppmerksomhet.

Det fungerer ikke her på Nyhetsspeilet.no. Enhver debatt trenger en ordstyrer. Derfor sørger vi for at diskusjonene i kommentarfeltet holder seg innenfor en sunn og konstruktiv energi.

Jeg vil oppfordre alle skeptikere til å akseptere at hvert menneske har fri vilje til selv å tro hva man vil fremfor å påtvinge sin egen sannhet på andre. Det fungerer ikke uansett hvor mange kontoer man prøver å opprette.

Som sjel har man valgt hver sin vei i denne inkarnasjonen. Hensikten er å vokse som sjel og utvide sin visdom via kunnskap og erfaring. Jeg er derfor takknemlig for at vi har disse motkreftene da det hadde vært kjedelig og lite lærerikt uten de. Visdommen man høster fra disse personene gjør at vi blir enda flinkere til å gjøre budskapene våre tydeligere og mer troverdig ovenfor den store lesermassen.

Bloggere som skriver om Nyhetsspeilet.no, enten det er negativt eller positivt, bidrar på en flott måte til å spre vår eksistens videre til enda flere folk. Dere som besøker dette nettstedet vil allikevel gjøre opp sin egen mening uansett hva forfatter hevder. Så stå på videre og blogg i vei folkens. Ditt bidrag, uansett agenda, gjør at vi når ut til flere lesere.

Hjelp oss å hjelpe

Givergleden fra dere lesere har vært intet annet enn imponerende og vi er nå snart i mål med å oppnå målet for å kunne investere i en ny serverløsning. Vi mangler nå kun noen tusenlapper før vi kan bestille nytt utstyr for bedre respons og tilgjengelighet.

Videre fremdrift er å finne et godt hjem for serveren. Har du gode kontakter innenfor drift av webservere eller kan tilby oss installasjon og/eller hosting så ta kontakt med Red@Nyhetsspeilet.no. Vi setter meget stor pris på hjelp også på dette området, enten det er som hostingfirma eller donasjoner til videre drift av Nyhetsspeilet.no.

Du kan donere til vår bankkonto 5188 10 59960.

Dette kontonummeret er også synlig i høyre kolonne. Vi takker for alle bidrag som kommer inn, små som store. Samtlig innsats i magasinet er ulønnet arbeid. Alle bidrag går altså uavkortet til opplysningsarbeid og drift av nettstedet for å nå ut til flest mulig lesere i samfunnet.

Nytt på nettstedet

For aktive debattanter så har du sikkert observert at det nå er mulig å bli varslet på e-post om nye kommentarer i artikler. Det gjør at det blir mye enklere for deg å følge med på debatten i kommentarfeltet på utvalgte artikler etter din interesse. Dette valget ser du nederst i kommentarskjemaet under hver artikkel.

I tillegg lanserer vi nå et nyhetsbrev hvor du får varsel på e-post så snart vi har publisert nye artikler. Dermed er det enklere for deg å holde deg oppdatert på nye publiseringer i magasinet. Vi har satt en begrensning på 3 artikler før nyhetsbrevet går ut slik at du ikke vil motta for mange mail fra oss. Påmelding til nyhetsbrevet kan gjøres i aktuell boks i høyre kolonne.

Andre ønsker dere lesere måtte ha kan sendes som forslag til Red@Nyhetsspeilet.no. Vi er alltid åpne for å tilby dere lesere nye muligheter på nettstedet.

Man må kjempe for å gjenerobre sannheten. Bilde er fra filmen Avatar.

Det du kan gjøre

Er du en journalist eller en solid skribent med et ønske om å spre sannhet ut til befolkningen så kan du kontakte oss på Red@Nyhetsspeilet.no. Det samme gjelder tips til avsløringer av hemmeligholdt informasjon som samfunnets borgere har krav på å vite. For deg som ikke føler deg komfortabel med å bruke pennen som sverd eller har tips å komme med så kan du gjerne hjelpe oss med donasjoner.

Har du ikke mye å rutte med så kan du hjelpe oss ved å spre vår eksistens til alle dine kolleger, slekt, venner, kjente og ukjente. Du kan også sende mail til media og be journalistene skrive sannferdig om emner som opptar deg. Rett under hver artikkel på Nyhetsspeilet.no så finner du et avsnitt som heter “Det du kan gjøre“.

Bruk mulighetene du finner her ved å sende mail til media. Du kan godt bytte ut mailadressene som ligger standard inne til andre aktuelle journalister i stedet. De fleste nettaviser angir mailadressen til journalisten som står bak artikkelen. Ved hyppig å kontakte journalistene direkte utenom styrte redaktører og korrupte eiere oppnår du en effektiv måte å drive opplysning på ved å bryte ned sensuren fra innsiden.

Du kan også skrive ut artikkelen og dele den ut til kjente og ukjente, henge den opp på oppslagstavler, dele informasjonen på Facebook, Twitter osv. Bruk din fantasi og ta initiativ.

Tidsperioden vi er inne i er for folket og ikke for den gammeldagse maktstrukturen. Det er vi som må kreve at folket får tilbake friheten og at sunne verdier skal være grunnlaget for arbeidet enhver politiker i vårt samfunn er satt til å gjøre – og ikke storkapitalens kyniske higen etter penger og makt. Den tiden er forbi.

De kommende årene vil innebære store endringer, forhåpentligvis vil dagens pengesystem bli byttet ut. Dette vil kunne bli en positiv endring for oss vanlige borgere som vil bli fri fra arbeidslivets slaveri som en nødvendighet for å betale lån og strøm. En finanskollaps ser ut til å være koblet til en offisiell avsløring av kontakt med intelligent utenomjordisk liv. Dette vil snu verden helt på hodet og gi planeten uante muligheter som er helt utenkelig for de aller fleste. Blant annet vil det gi et frislipp av lenge undertrykket fri energi og eksepsjonelt avansert teknologi som vil være til gagn for både menneskeheten og Moder Jord.

For at alt dette skal skje så må du og jeg stå frem og informere alle om illusjonene vi lever i slik at kreftene forsvinner ut av hendene på de usunne elementene i verdens regjeringer og skjulte maktstrukturer.

Nettsteder som Nyhetsspeilet vil i økende grad bli et viktig samlingssted for å høste sannheten om hvordan samfunnet egentlig styres, hvordan vi kan gjenerobre uante krefter via spirituell oppvåkning og til slutt bli gjenforent som en planetarisk nasjon i et galaktisk fellesskap.

Dette høres helt søkt ut for de aller fleste, men virkeligheten de fleste tror de lever i er så fjern fra sannheten som den kan komme. Vi har en enorm indre styrke som venter på å bli fullt bevisst. Uansett hva fremtiden bringer så er rådet mitt å følge ditt hjerte og indre røst.

Den eneste lederen du trenger kommer innenfra. Ditt høyere selv vil lede deg vekk fra enhver situasjon som ikke tjener din vekst inn i lyset. Stol på deg selv, vær til tjeneste for andre og følg din intuisjon så går du en fantastisk fremtid i møte.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

23 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Dagbladet: Nyhetsspeilet gir deg en god latter !

“Med noe bortimot perfekt timing posisjonerer spillutvikler Funcom seg til å tjene penger på vår tids multiple konspirasjonsteorier: Mayakalendre, dommedagssekter, Area51, 9/11 coverup, chemtrails, hemmelige brorskap, Nibiru, etc, etc (for de som ønsker seg en god latter, er det bare å gå inn på Nyhetsspeilet og lese mer…”

http://www.dagbladet.no/spill/blogg/2010/03/verdens-ende-er-n%C3%A6r-igjen/

En ting er at dagens Dagbladet vel er blottet for humor, men mer alvorlig er spørsmålet om hvordan det står til med virkelighetskontakten hos Dagbladets journalister: “Mye å le av på Nyhetsspeilet…?!” Hallo ?

En rød tråd i Nyhetsspeilets artikler er f.eks. at den økende sykeliggjøringen av Norges befolkning pga. ulike THEY-påfunn som iverksettes fortløpende av Norges regjering vil føre til at dagens norske barn vil få vesentlig kortere levetid enn sine besteforeldre; med levetid 60-50-40 år ?!?!

Det er nok å nevne vaksiner med eller uten skvalen og nano-deathchip, MSG og aspartamforårsaket nedbrytning av organismen, økende mengde hjernekreft hos de unge pga. hyppig mobilbruk, uvisse langtidseffekter av chemtrails, økning av krefttilfeller pga. massiv stråling, inkl. KILLER-beams fra det nye “nødnettet” TETRA som vel ennå ikke er tatt i bruk etter planen osv.

Noe å le av for Dagbladets lesere ? Hallo i luken !

Selv ønsker jeg meg mer humor og laidback selvironi her blant Speilets skribenter og kommentatorer fremfor den hyppige småkjeftingen, ikke bare fra smurfen som viser gode takter i så måte.

Humor-elementene jeg finner her er mer av typen: Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorlig osv. Mao. at de mest alvorlige temaer også inneholder elementer av humor, naturligvis avhengig av øynene som ser.

Jeg må jo si at jeg finner elementer av humor i denne 911-artikkelen: http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/11-september-den-virkelige-historien/

Her fremstilles det som at en ukjent figur i Vatikanet som går under tilnavnet den sorte paven beordret sprengningen av de 3 WTC-tårnene for at en urgammel profeti om at 3 tårn skulle falle i den store byen på nettopp 11. september 2001.

Naturligvis var det jo vanskelig å få til sprengningen av tårnene uten stilltiende aksept og/eller aktiv medvirkning fra deler av USAs myndigheter.

Følgelig ble president George W. Bush innkalt på teppet til Paven i Vatikanet hvor han fikk hvisket i øret at om kort tid så ville WTC-tårnene komme til å falle til jorden slik at mange amerikanere kom til å dø, hvoretter president Bush ble så deprimert at han måtte ha en lengre ferie…

Selv om ettertiden skulle bekrefte at det faktisk forholdt seg nettopp slik som i denne artikkelen så synes jeg like fullt synes at det var noe komisk over at denne viktige historiske hendelsen ble organisert på en slik måte, inkludert det faktum at ingen av verdens journalister eller etterretningsorganer var i nærheten av å lukte lunta.

Hvorfor er det ikke lov å spøke med 911 ?

Det er jo laget masse komedier om andre verdenskrig inkl. holocaust.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Alt som ikke er agurknytt, Britney spears, hollywood stjerneliv, er “latterlig” for Dagbladet. Her presenterer vi seriøse nyheter som vil endre vår verden for alltid om det ikke settes en stopper for, og de latterligjør oss og innsatsen vi legger ned gratis sånn at de ikke skal våkne opp i en politistat om noen år, med Co2 avgift for offentlig fjerting og bøtelegging av enkeltindivider om de ikke bøyer seg ned for statens mange og lange blekksprut armer…

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
14 år siden

He he he! Gamle Stoltenberg! Jeg foreslår at vi starter et alltruistisk trossamfunn med Nyhetsspeilet som vårt hovedorgan. Det er store penger å hente fra staten her!! Så kan vi jo trikse litt med medlemslistene som ungdomslagene til noen av de store partiene gjorde for en del år tilbake. Dersom vi i tillegg lager et opplysningsforbund og har ETT medlem i hvert eneste fylke i Norge er der millioner å hente! For å unngå utidig snusing i regnskapene er det bare å opprette en stiftelse. Da må omsetningen være på over en million før du trenger å føre regnskap! :)

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Min gratulasjon kommer også litt på etterskudd, jeg har hatt store problemer med å komme inn på Nyhetsspeilet den siste tida, serveren her på vår kjære nettside strever tungt og jeg har hatt feil med nettforbindelsen så disse sidene ble da for tunge.

Vel, her kommer en forsinket bursdagshilsen og en bursdagsgave til den nye serveren ble plassert under ChipIn. Jeg skrapte sammen 50$ og tenker som så at jeg ga det jeg kunne, hva mer skulle jeg gjøre? Jeg oppfordrer alle, også våre debunkere som synes å ha det gøy her på siden, trø til nå… gi årets viktigste bursdagsgave.

Klem til alle som gjør Nyhetsspeilet til landets beste nettavis! :-)

PS. Håper en som har kapital, en jeg via SMS har oppfordret til å bistå økonomisk gjør det, selv om gamle Stoltenberg ble sinna. ;-)

Lars Rønbeck
Abonnent
14 år siden

Min gratulasjon kommer litt sent, men “bedre sent enn aldri” heter det.

Jeg løfter på hatten og ønsker Nyhetsspeilet en ennå større leseskare i sitt påbegynte andre år.

Hipp hipp – hurra hurra hurra

Lars Rønbeck

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

“Ta deg en kake Lise til ære for Nyhetsspeilet!”

GRATULERE SÅ HJERTELIG MED DAGEN og alle de spennende og givende artiklene dere har presentert her på Nyhetsspeilet siden jeg første gang kikket innpå!

Måtte mange ta veien innpå her i tiden fremover.

Hilsen Lise

ye
ye
Abonnent
14 år siden

Kjære Nyhetsspeilet… Gratulerer med 1 års dagen!

Du har dette året til de grader bevist at du dekker et behov for et magasin som mange har savnet.

Spennvidden og overraskelsesmomentet i tema som du presenterer gjør at det alltid er spennende å klikke seg inn på siden din.

Nettopp det at dine skribenter, forfattere og journalister har så ulik bakgrunn og ståsted, gir oss lesere ypperlig anledning til refleksjon og utfordring av gammelt innlært tankegods som trenger å bli tatt opp til ny vurdering hva angår gyldighet. Dette er positivt provoserende og utrolig lærerikt.

Den til tider heftige debatten gir gnistrende dynamikk i kommentarfeltene dine og som gjør deg til spennende lesning enten man er 120% enig eller totalt uenig med dine artikkelskribenter og lesere,.. eller bare undrende og tankefull.

I de snart 11 månedene jeg har fulgt med på deg og dine medarbeideres bidrag, må jeg si at dere har gjort en formidabel jobb. Fornemmer at det kan være en innsats som ligger bak som vi lesere ikke helt forstår omfanget av.

Fortsett med å tørre der andre tier. La oss få mer av undersøkende, utfordrende, tanke-endevendene, avslørende, frihetsfremmende og samfunns-reflekterende artikler.

“Give me a firm place to stand and I will move the earth.”
Archimedes

Må du leve lenge, stå stødig, sterkt og godt med ny server!

Ergon
Abonnent
14 år siden

Gratulerer med 1-årsdagen, Nyhetsspeilet. Dere har skapt et friskt pust i den norske medieverden og selv om jeg personlig sier meg uenig i kanskje det meste her på siden så deler jeg det viktigste målet med dere: Kampen mot NWO og dem som står bak den.

Vinner vi ikke den kampen så spiller ikke uenigheten noen rolle uansett.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Nyhetsspeilet er landets en av få selvstendige aviser, som faktisk tørr å utfordre autoriteten og myndighetenes hegemoniet på alt som skjer rundt omkring oss. Fakta er ikke sannhet, men å utforde fakta er sannhet!
La oss håpe og forvente et godt nytt anti-nwo år for vår kjære nyhetsspeilet! :)

Terje
Skribent
14 år siden

Gratulerer Frank og Nyhetsspeilet, jeg har lovet meg selv at jeg skal bruke mere tid her inne fremover en VG sin debatt side. Det er så deilig å kunne si det man vil uten å bli rakket ned på eller latterliggjort. Så til dere som ikke tror dere kan mene det dere vil her inne, eneste grunnen til dere blir kastet ut er at dere fører en nedlatende linje ovenfor oss andre med alternative tanke. Jeg har en negativ ting til nyhetsspeilet Det er litt vanskelig å ha en oversikt på hva man diskuterer her inne eller finne tilbake til de gamle innleggene.

skulb
skulb
Abonnent
14 år siden

Gratulerer med en interessant nettside. Jeg er ikke bestandig enig i alt men i det minste er det skikkelig offentlig debatt her, noe som er totalt fraværende i globalistpressen.
Men det er vel ikke akkurat sikkert det blir noe 2 års-jubileum med tanke på all cyber-reguleringen som er underveis. Det blir neppe noe Nyhetsspeil på Internett 2 for å si det slik, dersom vi blir tvunget over til det.

Har redaksjonen noen planer dersom siten blir rammet av sensuren i løpet av 2010?

Morgaine
Morgaine
Abonnent
14 år siden

Jeg er veldig glad for nettopp Ra-artikler, men også de artiklene som snur opp ned på det ”normale” verdensbildet som vi er blitt så vant til å tro på.

Er så glad for å ha funnet et nettsted med mye interessant stoff, og jeg er takknemlig for dere som researcher og skriver, og bruker av fritiden deres på å grave bak alle de tillærte sannhetene.

De artiklene jeg ikke liker, eller som ikke interesserer meg..ja, de hopper jeg bare over ;)

Gratulerer med dagen =)

Panthera leo
Panthera leo
Abonnent
14 år siden

Gratulerer med dagen!

Har vore fast lesar sidan berre nokre dagar etter nettsida vart starta. Stort sett veldig nøgd med artiklane, men dei skulle kanskje vore kategorisert litt etter kva grad av “teoriar” som vert skreve om. Eg vil tru at mange førstegangslesarar steilar i stolen når det t.d. les om RA osb. Dei skulle verte først presentert artiklar av det “milde” slaget, for å så gå over i dei tyngre artiklane.

Her er forslag til ein host eg meiner er særdels bra: http://www.bluehost.com

Billig er den og, fri mengd av data og uendeleg kapasitet.

petrus
petrus
Abonnent
Svar til  Panthera leo
14 år siden

Gratulerer!
Dere gjør en kjempejobb :-)

Robin88
Robin88
Abonnent
14 år siden

Gratulerer med dagen til alle på Nyhetsspeilet:)

Dere gjør en fantastisk jobb. Gleder meg til nytt lesestoff:)

Vi går enn spennende tid imøte, med store forandringer på mange forskjellige plan.

Keep on rocking the boat;)
we shall overcome!

Ståle Johansen
Abonnent
14 år siden

Vi lever i en tid hvor folk er overbegeistret over maskiner som tenker selv, men skeptiske til menn som gjør det samme.

– Husker sitatene men er dårlig med navn- sikkert egoet mitt som står i veien.

Papillon
Papillon
Abonnent
14 år siden

Gratulerer med dagen
Jeg kom over nyhetsspeilet rundt november og har siden vært innom jevnlig.
Dere gjør en kjempejobb og tilbyr noe annet enn det vi får servert fra ms-media.
Her er litt av mitt inntrykk etter min lille tid.
I den tiden jeg har vært her har jeg lest mange interessante artikler.
Flere av artiklene har fått meg til å stille spørsmål, prøve å se ting på en annerledes måte, samtidig som det er artikler som jeg er uenig i. Noen artikler har jeg trukket på smilebåndet av, mens andre igjen får meg til å riste på hodet.
Slik jeg har forstått er Nyhetsspeilet for alle. Da vil det naturligvis komme synspunkter og meninger som ikke er på helt på samme kurs.
Jeg synes Frank får frem dette veldig bra i avsnittet ”positivt med negativitet”.

Som sjel har man valgt hver sin vei i denne inkarnasjonen. Hensikten er å vokse som sjel og utvide sin visdom via kunnskap og erfaring. Jeg er derfor takknemlig for at vi har disse motkreftene da det hadde vært kjedelig og lite lærerikt uten de. Visdommen man høster fra disse personene gjør at vi blir enda flinkere til å gjøre budskapene våre tydeligere og mer troverdig ovenfor den store lesermassen.

Uten motkrefter blir det faktisk veldig kjedelig. Hvis alle skal være enige og klappe hverandre på skuldrene hele tiden, hvordan kan en da bli bedre og utvikle seg?
Hvis jeg holder et foredrag eller skriver en artikkel, vil jeg ha synspunkter på hvordan jeg gjorde jobben. Jeg er ikke interessert i noe falskt skryt fordi folk er redd for å såre meg eller ikke tør å si meningen sin. Det jeg vil ha er konstruktiv kritikk. Det er på den måten jeg kan forbedre meg og gjøre ting bedre til neste gang.
Litt av inntrykket mitt er at flere tar mye som blir skrevet her veldig personlig, og det synes jeg er litt trist. Da hender det at debatten og saken mister fokus.
Ettersom Nyhetsspeilet bare vil bli større vil det også tiltrekke seg folk som bare er ute etter å provosere og å lage kvalme, det skjer med alle debatt forum når det når en hvis størrelse. Jeg håper folk vil heve seg over det.

Jeg gleder meg til framtidige artikler, debatter og en fortsatt reklamefri side

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Gratulerer til Nyhetsspeilet og især deg Frank,
som fortjener all ære, fordi dette nettsted er blitt såpass profft og bra..

For å mimre bittelitt, så husker jeg godt da jeg slo fast at du hadde de desidert flotteste, proffeste og mest spennende bloggene på Altnett..
Selv om vi kunne være helt uenige i sak, hadde vi alltid stor respekt for hverandre og hverandres syn, det var intet problem for oss :-)

Husker også veldig godt, den dagen du laget en tråd, på et nettsamfunn vi begge var med i på den tiden, og sa mente vi burde lage en nettavis eller nettsted hvor fruktene av vårt arbeid skulle komme ut til folket, og det har du klart å skape her, du og gode medarbeidere, det er flott gjort..
Husker også diskusjonene om navn osv, for stedet her: :-)
Hadde vel aldri trodd det skulle bli så stort og kjent som dette, veldig bra :-)

Det er gledelig at du på tross av all din kunnskap om tingenes tilstand, ser så positivt på fremtiden, deler nok ikke alle dine syn der, men prøver å tenke positivt, slik at man påvirker positivt, og har forsøkt å gjøre mitt.
Men for meg er ringen sluttet på denne dag, og jeg takker for meg for godt.

Du skriver: “Et nettsted som Nyhetsspeilet.no tiltrekker seg alltid motkrefter. Vi luker derimot fortløpende ut ensidige negative personer i kommentarfeltet som bevisst går inn for å latterliggjøre publiserte artikler. Man kan gjerne kalle det sensur for det er akkurat det det er, men vi kjenner alle til pøbelfrøene fra oppveksten som kun gikk inn for å ødelegge for å oppnå oppmerksomhet. Det fungerer ikke her på Nyhetsspeilet.no”

Akkurat der må jeg si meg uenig, bursdag eller ei. Debunking, offentlig hets, uthengning, mobbing og sjikane fungerer helt utmerket for de som vil gjøre dette, også her på Nyhetsspeilet. Det har brakt både meg og andre til taushet, i månedsvis. Det har vært mange som har ønsket og mast om at jeg må tilbake og bidra med alt det som de vet jeg sitter på, av verdifull info som burde ut til folket, men det er grenser for hvor lenge man orker å sitte å være hoggestabbe og bli hengt ut og mobbet offentlig foran hele Norge, så og si daglig. Da har man bedre ting å gjøre.. rett og slett.

Fra begynnelsen av ble det sagt, at slike kommentarer og personer skulle vekk.. fordi dette skulle bli/være VÅRT sted, for vår type info..
Likevel er det tilsynelatende en slags “stab” av faste personer som utøver dette, tilsynelatende fritt og så mye de vil, uten å bli stoppet eller snakket til.
Om de slenger inn noen positive bemerkninger, ros eller smisk her og der, er det muligens det som sikrer dem å få bli.. jeg vet ikke, men ser en del.

Når man er dissident og lever i den situasjonen jeg og mange jeg kjenner gjør, så har man ofte nok med å overleve, det er klokt å holde kjeft, som du vet at også folk du kjenner, sier og gjør, da kan livet bli levelig. Prøver man å komme ut med ting som ikke tåler dagens lys og som visse krefter ikke vil ha ut, kan sabotasjen bli ganske hard, metodene særdeles stygge, og til tider livstruende, for å skremme og true folk til taushet. Det som skjer her på nett blir da for slike personer kun et tillegg til alt annet i deres hverdag.

Også på Nyhetsspeilet opplever man at man latterliggjøres og hånes om man letter på sløret litt ang hva slags forhold man faktisk lever under, fremfor å bli tatt på alvor. Og man opplever at visse får holde på med hets helt fritt.
Om man sitter på info som motkreftene ikke vil ha ut, så vil aktører stå klare, for å hindre at man ytrer seg, om info som noen ikke vil ha ut.
Slik er det bare og om man prøver, kan dette observeres. Da holder man klokelig kjeft, for å slippe at både en selv og debattene blir ødelagt…
Det har jeg selv gjort, i flere måneder nå.

Sent i går var jeg så dum at jeg likefullt forsøkte å ytre meg, fordi jeg reagerte på urett gjort mot en annen, det skulle jeg aldri ha gjort..

De samme aktørene var straks på banen igjen og laget sammensurium..
Så det går ikke, og det jeg vil si/gi av konstruktiv kritikk og av min erfaring.
Hadde planer om konkret og viktig info som burde kommet ut, kommentarer i et par artikler var planlagt fra min side, det er nå ikke aktuelt, det går ikke engang an å si fra om urett uten at de aktørene er igang.

Det står ikke på mangler av mer givende ting å fylle min tid med,
så det er intet problem for meg, dere får beholde de bidragsytere som dere dere verdsetter og respekterer. Det er deres valg.

Ytringsfriheten eksisterer ikke i praksis for alle.
Og som jeg skrev til deg på mail da jeg gikk over til taus tilstand, så kan sannheten meget vel tape, også på Nyhetsspeilet, ang visse saker, men dere får generelt ut mye mer info enn andre tror jeg..
Ønsker dere uansett alt godt, stå på!
Takk for meg – Hilsen Singoalla :-)

T
T
Forfatter
Svar til  Singoalla
14 år siden

Gratulere med dagen!, og veldig motiverende artikkel Frank :)

Singoalla; ikke la andre meninger, eller provokatører stoppe deg hvis du har viktig informasjon. Om nødvendig så kan du få informasjonen ut gjennom andre kanaler? Er enig i at mobbing og personangrep bør fjernes, men saklige debatter og ulike meninger er viktig for at vi alle skal lære noe.

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Vil du være med meg Singoalla i en gratulasjon med musikk av Andre Rieu:

Det synes jeg redaksjonen og alle artikkelforfattere fortjener. :-)
Sett dere tilbake og nyt.

Lars Rønbeck

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Hjertelig tillykke med dagen, alle sammen!

Sjelden har jeg sett et friskere pust i det norske medielandskapet!

Modig, kontroversielt som pokker og herlig befriende i forhold til samfunnets mange firkantede dogmer og vedtatte “sannheter”…

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
14 år siden

Det er meg en ære å få anledningen til å bli den første til å kommentere denne artikkelen og jeg vil bare si at jeg er IMPONERT over hva som her er skapt. I et lite land som Norge er dette faktisk OUTSTANDING. Det er så jeg nesten blir STOLT av å være nordmann. Ønsker dere LYKKE TIL videre. Det er langt igjen til oppvåkningen for de fleste, og arbeidet til den enkelte vil kanskje føles tungt noen ganger.
Tenk da på at dere faktisk holder liv i mange av oss som forlengst har mistet våre illusjoner.

« Forrige artikkel

Nyhetsspeilet trenger deg

Neste artikkel »

NTNU til krig mot Nyhetsspeilet

23
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x