Nyhetsspeilet.no: 1 million unike lesere oppnådd

9.8K visninger
2 minutter lesetid
122

Som ansvarlig redaktør er jeg stolt over å kunne annonsere at vi nå har passert 1 million unike lesere på vårt kjære nettmagasin Nyhetsspeilet.no!

Det skjedde sent i går, fredag 17.8.2012, på Mayaenes dag 8 Jaguar. Jeg ønsker å takke alle bidragsytere, forfattere, administratorer og redaktører for en fantastiske innsats og alt det dere har gjort for nettstedet for å nå ut til de store massene med det vi føler er nærmest mulig den faktiske sannheten.

Tusen takk til deg som leser Nyhetsspeilet.no

Aller mest ønsker jeg å takke dere leserne som faktisk besøker oss og leser de ulike synspunktene til våre nærmere 90 ulike forfattere!

Nyhetsspeilet.no eksisterer ene og alene på grunn av dere leserne, som et sannferdig alternativ til massemedia som fremdeles tier om sannheten om det store bevissthetsskifte vi er inne i, for at alle mennesker skal få en lik mulighet til å se gjennom illusjonene og bli fri.

Åpenbart kan jeg ikke stå personlig inne for alle synspunktene som presenteres her. For å se mine synspunkter må du lese mine egne artikler, men det skal være åpenhet og rom blant forfatterne for å gi dere lesere en mulighet til å finne din egen sannhet om virkeligheten på dette nettstedet.

Du velger selv hva du finner sannferdig eller hva som ikke ressonerer i ditt hjerte. Og aller mest realisere hvilken fantastisk multidimensjonell sjel du faktisk er så du kan bringe frem mesteren i deg.

Å bli fryktløs og fylt med glede for din eksistens her på planeten i denne inkarnasjonen er til syvende og sist hovedhensikten uansett hva som skjer på utsiden. Hver opplevelse kommer med en læring i bunn. På sikt er meningen å få en full forståelse av hva som faktisk “å være ett med alt” betyr.

Det krever stor spirituell modenhet og jeg er ikke der selv ennå, men første steg innebærer å ikke dømme noen mennesker uansett hvem de er. Man kan velge å ikke godta handlingene de gjør, men å se at personen kommer fra samme kilde er essensen i det å være ett.

10 millioner sidevisninger

Nyhetsspeilet.no har i samme slengen passert 10 millioner sidevisninger! Selv om redaksjonen har hatt en rolig periode nå i sommerferien så vil vi få en kraftig oppsving så snart de store, synlige tegnene kommer ut i offentlighet for hele verdens befolkning.

I mellomtiden, ha tålmodighet og lev som om den nye verden allerede er her. Svært mye skjer i kulissene som de færreste kjenner til og min følelse er at kabalen er fullstendig kneblet fra å gjøre noe flere sprell. Det er ikke uten grunn at de fryktbaserte antagelsene ikke slår inn lengre.

Den nye fremtiden vil komme over oss meget raskt når det først løsner.

En fantastisk milepæl

Å passere 1.000.000 unike lesere er en fantastisk bragd for et slikt norskspråklig nettsted. Sammen med 1 million lesere og nærmere 90 forskjellige forfattere har vi samskapt denne energien som kalles Nyhetsspeilet.no opp gjennom årene siden oppstarten den 23. februar 2009.

Det betyr at Nyhetsspeilet.no har nådd ut til 20% av Norges befolkning. Dette er trolig helt unikt på verdensbasis sammenlignet med andre tilsvarende nettsteder på hvert sitt lokale språk.

Gratulerer så mye til energien Nyhetsspeilet.no og alle dens lesere og lysarbeidere!

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

122 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Merk at hoved-grupperingen av Nyhetsspeilets artikler: SAMFUNN-BEVISSTHET-KOSMOS-VIDEO-FORUM nå er plassert horisontalt øverst på alle sider, til høyre for Nyhetsspeilet.no logoen. Her er det enklest å finne.

Tidligere var hoved-gruppene også et stykke ned i kolonnen til høyre.

trackback
10 år siden

[…] and above the mainstream, in 2012 the Norwegian Conspirituality site Nyhetsspeilet.no celebrated reaching its 1m unique visitors milestone and calculated that they had reached 20% of the […]

ye
ye
Abonnent
10 år siden

Journalistikken under press.” Forrige uke ble den amerikanske nettsiden uncoverage.com lansert. Grunnleggerne mener gravejournalistikken er truet, og hevder de har funnet en god løsning på problemet: at folk flest kan sponse ulike journalistiske prosjekter.” http://www.nrk.no/kultur/vil-ha-miley-vekk-fra-forsidene-1.11405206

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Jeg oppfordrer til å la være å kjøpe produkter fra massemedia, det militære media kompleks, grunnet deres folkefiendtlige agenda, bevist i.f.m. mange saker, hvor folk flest inklusive barn er blant ofrene

Money, Pink Floyd, classics live in concert, Venezia Italy 1989 http://www.youtube.com/watch?v=h0W61kEqG9U

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

God Jul & Godt Nytt År ønskes deg og dine http://i47.tinypic.com/2ew1kcp.gif * Facebook http://tinyurl.com/d3ke6cv

Internett url: http://min.falconscafe.com
Hva er chemtrails?, med norsk forskningsrapport som viser at alt liv og miljø er alvorlig forurenset av planlagte utslipp fra fly. Hva er mullah Krekar, som ikke er hans navn, er han CIA/Mossad relatert agent?, og vet alle politiske partitopper?, ser absolutt slik ut. Hvem sto bak falskflagg terroraksjonene 11. september 2001 samt andre mer eller mindre kjente?, titusener av etterretningsrapporter viser hvem og hvordan. Hvorfor sto det i Norges Grunnlov at jesuittene skulle utvises?, som skjedde i mange land, og er de aktive i dag?, ja, aldri vært mer aktive. Samt informasjon om mye mer som kontrollerte massemedia, regjeringer, offentlige og private institusjoner og organisasjoner o.a. ikke skriver om og forteller oss. Det forsvinner over 27,500 barn i UK per år, hvor blir de av? Hjertelig god førjul og glædelig jul ønskes deg og dine. Extra: http://orkdalbarnevern.falconscafe.com Mye mer alvorlige og omfattende saker enn offentliggjort, nasjonalt og internasjonalt

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

We are all Jesuits http://www.djeppink.eu/en/blog/we-are-all-jesuits Quote: .. There are plenty of reasons to keep a close eye on Herman van Rompuy, the President of the European Council. Early September, Van Rompuy spoke to the ‘Interreligious Dialogue’ in Florence. The world press did not notice, but fortunately there was still the ‘Katholiek Nieuwsblad’ from Den Bosch, Rome’s last resort in the Netherlands. The newspaper proudly quoted Van Rompuy as announcing: ‘We are all Jesuits’. He was referring to those prominent European leaders with whom he is developing the architecture for the future Europe. ‘It creates unbreakable ties. So there is a ‘Jesuits International”. ..

For de som eventuelt tror at det er en fordel for oss, alt liv og miljø, beviselig er det ikke, tvert imot absolutt farlig, Samuel B. Morse: “And do Americans need to be told what Jesuits are?… they are a secret society, a sort of Masonic order, with super added features of revolting odiousness, and a thousand times more dangerous. They are not merely priests, or of one religious creed; they are merchants, and lawyers, and editors, and men of any profession, having no outward badge by which to be recognized; they are about in all your society. They can assume any character, that of angels of light, or ministers of darkness, to accomplish their one great end… They are all educated men, prepared and sworn to start at any moment, and in any direction, and for any service, commanded by the general of their order, bound to no family, community, or country, by the ordinary ties which bind men; and sold for life to the cause of the Roman Pontiff. — J. Wayne Laurens, The Crisis in America: or the Enemies of America Unmasked, G. D. Miller, 1855, pp. 265-267”, Internett url: http://min.falconscafe.com

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
11 år siden

Jeg vil også gratulere Nyhetsspeilet.
Det unike med nyhetsspeilet er at man kan si absolutt hva man vil, så lenge man ikke tråkker på personer, og eventuelt går til angrep på minoriteter. Er vel cyberspace sitt svar på “Londons speakers Corner”

Jeg ser en positiv tendens her ved at det blir mindre og mindre person hets. Sånn sportslig sett, bør man ta ballen og ikke personen?

Men for å pense inn på Rune Aune, så skjer det positive/negative ting! stryk det som ikke passer?
Iran er ut fra vestlig synspunkt isolert fra omverden? men hvordan kan dette skje?

http://www.globalresearch.ca/the-nam-summit-iran-and-syria-a-coup-against-the-west/

Og her en halvjøde og konspirator som sparker ut til både konspiratorer og skeptikere.
http://www.veteranstoday.com/2012/09/01/fema-camps-for-fools-locking-away-the-morons/

Vel har gjennom ekteskap i en del år, lært at det å møtes på halvveien er både smart og lærerikt, og er fremdeles gift!
Kultur og religions krash kan møtes med vilje, og man får det beste ut av begge. Steile holdninger gagner ingen!

Oxford
Oxford
Anonym
11 år siden

Gratulerer Nyhetsspeilet !!! Dette er bare fantastisk. Stå på videre !
Litt morsomt å se de sure oppstøtene til skeptikerene her. hehe

Har dere lagt merke til at NRK kjører en storoffensiv mot det “alternative” for tiden?
Virker som de har overført “ingen liker å bli lurt” – kampanjen over til
NRK’s sendeskjema. Er det Dyrendal og gjengen som jobber overtid?

Her er litt skeptikersnacks fra NRK
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/863682/
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/863698/
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/863260/
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/863096/

Finnes selvfølgelig mye mer i arkivet.. Legger merke til
at NRK med sine ansatte innehar en tydelig holdning.
Blir de indoktrinert fra de er født? Blir kun mennesker med de rette holdninger valgt til å jobbe for NRK ? Blir de som ikke innehar disse holdninger frøset ut ? Det er ihvertfall ganske tydelig, og pinlig å se på.
Men desverre ganske effektivt. Det ene tv-programmet som det satses på heter “Folkeopplysningen” , og er etter beste Dawkins- oppskrift. Dette er voksne erfarne folk med store kontaktnett med hodet langt oppi…..

Jaja. Når en får øynene opp for holdnings-propaganden så er det faktisk innpakningspapiret som sjokkerer mest.

Bartis
Bartis
Abonnent
11 år siden

1 million unike lesere? Tvilsomt.

jokko
Abonnent
11 år siden

Godt jobbet NS,gratulere og takk…..

troruud
Abonnent
11 år siden

STUDIE VISTE AT KEMOTERAPI FORVERRER KREFTEN BETYDELIG

A team of researchers looking into why cancer cells are so resilient accidentally stumbled upon a far more important discovery. While conducting their research, the team discovered that chemotherapy actually heavily damages healthy cells and subsequently triggers them to release a protein that sustains and fuels tumor growth. Beyond that, it even makes the tumor highly resistant to future treatment.

Kilde: http://naturalsociety.com/chemotherapy-makes-cancer-far-worse/#ixzz24J29f6X1

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Smurfen: Takker nok en gang for dine lenker.
Er nok mange Niburu fan`s i verden nå, ja.
Ka trur du? Hoax, eller fakta?
Så mye sprøyt som herskerrasen holder på med, så er det “litt” vanskelig å gjette, og helt greit, å bomme. Eh?

“Peace is coming”, fin- fine saker. Kunstneren illustrerer “the King” med symbolet av et tre, på sitt bryst. Er dette livets tre?

Maleriene med tapre krigere og soldater, utmattet i slag: “Where is God”, kan minne om en annen ekspert på semiotikk: JRR Tolkien. Hans litteratur (et mesterverk) sies ifølge “jungeltelegrafen” å være rene oppheng for Lucifer, som har trykket hans bøker til sitt bryst. Tolkien sies riktignok å ha vært rettroende. En kristen, faktisk.
Bøkene hans ble misbrukt, m.a.o. “Livets tre”, er å finne som det enslige treet, i byen Minas Tirith.

Satanisten (?) Peter Jackson filmatiserer her Tolkiens semiotikk, som bærer likhetstrekk med “Peace is coming”.

Her med en annen klipp, og musikk- vri: Destruksjonen av det altseeende øyet: Lucifer (hvem er det?)

End of Sauron (Lcifer..who the f. is he?)

http://www.youtube.com/watch?v=aokAbEKYWOs

Eller her:
Lord of the ring – return of the king
http://www.youtube.com/watch?v=5NMNWMp4vy0&feature=related

Og det gjentas, med Kubrick 2001:

http://www.youtube.com/watch?v=S6umxthz1Ys

“Return of the starchild”

Starchild, som i en Konge fra rommet? Child, som i sønn? Sønnen til Gud?

“Det” som nærmer seg Jorden i Kubric`s fim, kan være to ting:
1) En såpeboble? (not)
2) Niburu? (what do ya think?)
3) Tja, hva ellers skulle det være? En såpekoker? Lano? (not)

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Og ganske riktig.
Mine antakelser om mektige familier i Norge, og som eier stort sett rubbel og bit, er vel ikke så dumme, som journalistene i Dagbladet ser ut til å være.

Ta godt i mot, Stein Erik Hagen. Avbildet på Dagbladet´kjendis.no

http://www.kjendis.no/2012/08/21/kjendis/innenriks/separasjon/23047203/

Og tør man spørre: Hvilken grad, er det Stein Erik Hagen tilhører, når man han kan studere hans Illuminati regalia rundt halsen? 67. grad?

Selve silkebåndet som medaljongen er festet med, er purpur- farget.
Gjennom historien har denne fargen vært både eksklusiv, dyr, og vanskelig å få tak i/produsere. Paver, biskoper og prester, samt andre mektige personer har benyttet denne fargen i sine artifakter, regalia- bånd, og klesplagg. Spørsmålet er, om samtlige av dem, har tilhørt Illuminatus- ordenen.
Selve purpur- fargen, har muligvis noe å gjøre med blodlinjer.

“Jungeltelegrafen” sier følgende:

When a vein is tightly constricted, the blood, when viewed through the skin, will have a purplish color. Now extend this again to sex and the male sexual organ. Engorged with blood, the color can have a purplish hugh. Purple, too, is regarded as a highly spiritual.

Purple rain, purple rain? Hva med purpur- hjertene, den kjente filmen fra Hollywood?

Vel, dette er da ikke noen avsløring av agenda i Norge, men man kan saktens undres over om Illuminatus i Norge, består av hyggelige herremenn, som eier alt og alle. Og at de som eier alt, har vaske- ekte blodlinjer. Hemmeligholdt til det ytterste, selvsagt.

Ifølge papirutgaven av Dagbabbelet; Stein Erik Hagen (56):
Forretningsmann og grunnlegger av Rimi.

https://en.wikipedia.org/wiki/RIMI

Næ, se: En stjerne i deres logo, gitt.

“RIMI is a grocery store chain with 279 retail outlets throughout Norway. The chain is owned by ICA, but can trace itself back to 1977 when it was founded as RIMI 500 by Stein Erik Hagen.”

ICA:
https://en.wikipedia.org/wiki/ICA_AB

“ICA: ICA AB (Inköpscentralernas aktiebolag, lit. the Purchasing Centers’ Corporation) is a Swedish retailing corporate group. The company was started in 1938, based on a business model which was introduced by Hakonbolagen in 1917. Most of its operations are based in Scandinavia, and the company is the largest retail company in the Nordic countries.”

På side 6 i Dagbladet` papirutgave, ser vi bilde av Stein Erik Hagen, Mille Marie Trescow, og andre prominente gjester, som Wenche Foss.
Der de hilser til sine undersåtter (?) fra balkongen på Grand Hotell i Oslo
Og jammen bærer ikke Stein Erik Hagen en 17. mai sløyfe, med en krone øverst på båndet. Kronen: Symbolet på “the king?”. Rex, the lion? Lucifer?
Legg nå ellers merke til, hvor mange ganger symbolet på kronen går igjen, i statlige etater, organer, eller i diverse kommune- skjold.
Demokrati? Eller skjult enevelde?

Stein Erik Hagen er angivelig en av Norges største investorer gjennom familieselskapet Canica AS

“Main investements”:
Jernia, Orkla, Komplett, Proff partner, og F&H, Scandinaiva.
http://www.fh-as.no/

I dagens utgave av VG er det en artikkel med Stein Erik Hagen og Åge Korsvold.
Avbildet med Rieber- familiens talsmann Fritz Rieber.
Sitat: “Rieber- familien har vært representert på hvert eneste kjøkken i Norge i årtier, men sine matvarer. “Men ytterst får kjenner familien bak Toro tomatsuppe og vestlandslefser”. Så “supperådet” slår til igjen?

“Rieber” er et interessant familienavn.

“Texaco … under direction of its president, Torkild Rieber, Texaco provided six million dollars worth of oil to Franco, the Spanish dictator. Rieber made contact through Spain with leading Nazis and agreed to supply oil from Colombia to Germany. Texaco continued to supply oil to Nazi Germany even after the outbreak of the World War II in 1939, receiving as payment three Hamburg tankers. Rieber sealed the deal with Goering in Berlin.

At Goering’s insistence, Rieber put forward a peace plan to Franklin D. Roosevelt which would ensure Britain’s surrender. Roosevelt told Rieber to get out of his dealings with Nazi Germany. Rieber ignored Roosevelt and financed the propaganda mission of Dr. Gerhardt Westrick, a German lawyer, to dissuade American businessmen from supplying Britain with arms.

head of British Intelligence in New York, Canadian millionaire William Stephenson, learned of the Westrick fiasco and broke the story to New York Herald Tribune. Westrick was forced to return to Germany on a Japanese ship. Rieber discredited and Texaco shares plummeted. ”

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread401370/pg1

Har vi å gjøre, med blodlinjer i Norge?
Hva med Libe Rieber-Mohn, i Arbeider paritet?

Ledes Norge av mektige familier, med Illuminatus- blodlinjer?

Det er lov å spsørre? Uten å konkludere med noe som helst?

Ikke sant?

Men hva sier den Norske grunnlov om habilitets- spørsmål?
Kan politikere som er i slekt med hverandre, forvalte, og styre Norge, hvis det foreligger hemmelige familiebånd?
Og er Arbeiderpartiet en fasade, for “politikk”?

Er det hele basert på et hemmelig famile- komplott, der alt og alle styres av mektige familier i Norge?

Hva med Stordalen, eller Olav Thon?
Petter elsker Scull and Bones. Hans far var frimurer. Petter har hatt nazisten Swarzenegger på besøk i sitt hjem. Petter er også blitt utpekt av Al- Gore, som “klima- ambassadør”. Petter er her avbildet med Stein Erik Hagen, og hans forenværende hustru:

http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00702/Stein_Erik_Hagen__7029991x1.jpg

Er de i slekt? Samarbeider blodlinjene (Illuminatus) om *sin* nye verdensorden?

“Stordalen er sjølverklert miljøinvestor. Han har, mellom ana, samarbeida med miljøorganisasjonen Neptune Network, Regnskogfondet, miljøstiftinga Zero og Dyrevernalliansen. Nyleg var Stordalen i Antarktis saman med Al Gore og hans organisasjon ”The Climate Reality Project,” der målet var å læra meir om – og finna løysingar til – klimaendringar”

http://www.nrk.no/programmer/radio/stjerneklart/1.7996193

Og vi vet alle hva kodeordet “klimaendringer” betyr?
Ensbetydende med økofascisme, FN`s Agenda 21, codex alimentarius: Depoulation.

Artig.

Kan 1 million lesere vennligst grave mer i zareptas krukke?
Krukken inneholder litt av en overraskelse. Selve gavepakken til alle, er å finne ut av “hvem” i huleste heite, er det som er ansvarlige, for ståa i Norge?
Rike og mektige familier?

discodisco
Abonnent
11 år siden

Bare for å helle litt malurt i begeret:

Hvor mange av de unike leserne skyldes de stadige DDoS- og virusangrepene Nyhetsspeilet har blitt utsatt for?
Og hvor mange av de unike leserne tror Aune at er skeptikere og andre som bare er ute etter en vond latter?
Og hvor mange av de unike leserne er som følge av at de faste leserne bytter IP-adresser?
Og hvor mange av de unike leserne er som følge av at leserne leser Nyhetsspeilet andre steder enn på hjemme-PCen?
Og tror Frank Aune virkelig at 20% av Norges befolkning har kikket innom Nyhetsspeilet?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  discodisco
11 år siden

Hva tror du disco ?

Såvidt meg bekjent så har da ikke NS blitt utsatt for noe DDoS angrep, det nærmeste en kommer er vel noen av media stuntene til Ar-min som førte til at tusener på tusener prøvde å logge seg inn samtidig, noe som fikk serveren til å knele men etter at NS fikk ny server og en nestkommanderende mindre så har ikke det vært noe problem

Det har heller ikke vært noe virusangrep men derimot har det vært plantet trojaner og javascript som har ført til det motsatte av det du påstår, i flere uker var det knapt nok en bruker som logget seg på Speilet

Den andre konspirasjonsteorien din med at septikere logger seg på for å få en god latter faller også på sin egen urimelighet, vist samtlige av de 100 brukerne på Septik.no og Knus Nyhetsspeilet klikker innom her så blir det 100 av 1 million, mao 0.1 promille som er omtrent ingenting

Og hvor har du konspirasjonsteorien din fra med at de faste leserne av NS bytter IP for at det skal bli flere treff på NS ?

Den neste teorien din er det mer hold i, det er nok mange som klikker innom mens de er rolige tider på jobb så kanskje noen få tusen eller noen få promille skyldes akkurat det

Den neste konspirasjonsteorien din henger dessverre heller ikke på greip, du må huske at svært mange logger seg på NS med samme IP, ofte hele husstander så dermed kan vi nok anta at mellom 35-40% av Norges befolkning har vært innom og lest på Speilet

Jeg kjenner ingen som ikke har hørt om Speilet og svært ofte så er det nettopp septikerene som reklamerer for speilet i stort sett alt av fora, det er vel ingen som har reklamert mer for speilet enn nettopp Dyrendal, Færseth, Sørensen, Holme med sine hat kampanjer, det var slik jeg fikk kjennskap til speilet for en del år siden så stor takk til den losje gjengen der :)

Det er nå engang sånn at alle reklame er god reklame :)

PS. du fikk pluss tommel av meg for artig kommentar, kult å se hvordan super suksessen til Nyhetsspeilet svir som rødglødende kniver i hodene på de ekstreme hat sekten som knapt teller 100 medlemmer som har som eneste mål i live å knuse Speilet, brukerne og sannheten, men alt det rare de finner på fungerer bare motsatt :) he he

Hva sier du Disco, blir du med og ta bølgen ;) ?

2MIN News August 21, 2012: Nibooboo mentioned Twice :) Watches Ramp Up Again 22nd-25th

Peace is Coming – Jon McNaughton

discodisco
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Vet du, Smurfen? Du har rett. Som du alltid har.

Hvordan er det med jordskjelv i Bergen for tiden?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  discodisco
11 år siden

Hei og hopp din silkestropp :)

Jordskjelv i Bergen ?

Tja.. var det dette du tenkte på ?

http://jordskjelv.no/cgi-bin/showpage.cgi?type=siste&id=1321270907

Eller var det det store til Den berømte Lebesby-mannen ( Anton Johansen ) ?

Ifølge Lebesby-mannen så kommer det til høsten før snøen faller på fjellene

http://home.online.no/~stei-jo/anton.htm

Her er en artig sak om noen som mener at det store skjelvet som skal ramme Vestlandet skyldes at homoene er begynt og danse i gatene i Oslo, er det noe du tror på Disco ? Personlig så er jeg litt skeptisk ;)

http://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=6282

discodisco
Abonnent
Svar til  discodisco
11 år siden

Tenkte mest på dine egne spådommer om massive jordskjelv i Bergen (og andre steder).
Du har jo alltid truffet med disse spådommene, så hvem er jeg til å argumentere mot noe av det du sier?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  discodisco
11 år siden

Vart du bekymra discodisco?

discodisco
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

I den grad jeg blir bekymret, er det på grunn av Aunes (og hoffet av ja-menn her inne) manglende evne eller vilje til å lese statistikk og forsøke å tolke tallene. Tallknusing og tolkning pleier jo være en spesialitet blant skribentene her inne, men i dette tilfellet gjør man det av en eller annen grunn ikke.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  discodisco
11 år siden

Du har jo selv gjort et godt forsøk på tolkning discodisco.
Uansett om folk kommer hit for å få en god latter eller om de kommer av nyskjerrighet så kommer de hit, Nyhetsspeilet engasjerer tydeligvis mange!

discodisco
Abonnent
Svar til  discodisco
11 år siden

Det siste der, kan jeg være enig i. :)

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

gudfrid: Takk for tips. Anastasia, ringing cedars of russia?
Må undersøkes.*Cedars* er noe som går igjen, i mye mystikk. Frimurere er dypt opptatt av dette. Går også igjen i Bibelen.
Får jeg opplyse om en annen bok (tilbake): Ouspenky’s “In Search of the Miraculous “. Interessant bok.

https://en.wikipedia.org/wiki/P._D._Ouspensky

Og klem tilbake, sendes via bytes og bits, gjennom den digitale infrastruktur, helt frem til din PC- skjerm :-)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Omega
11 år siden

Takk, Omega, jeg leste den i vinter da jeg skaffet meg alt av Gurdjieff og Ouspensky :-)

troruud
Abonnent
11 år siden

Fant dette på Facebook:
Legemiddelekspert forteller at Legemiddelgiganten Merck la kreftfremkallendevirus fra aper i poliovaksinen de laget::
In this interview Dr. Maurice Hilleman reveals some astounding revelations. He admits that Merck drug company vaccines (Polio) had been deliberately contaminated with SV40, a cancer-causing monkey virus from 1953 – 63. For years, researchers suggested that millions of vials of polio vaccine, contaminated with SV40, infected individuals which caused human tumors, and by 1999, molecular evidence of SV40 infections were showing up in children born after 1982. Some experts now suggest the virus may have remained
I flg. video forteller han sin historie. http://www.youtube.com/watch?v=13QiSV_lrDQ

Fullstendig off-topic her, så jeg foreslår at dere evt. flytter det til et bedre egnet sted. Ble bare så inspirert av millionen at jeg ville bidra med noe :-)
Og dette burde kanskje bli kjent?

troruud
Abonnent
11 år siden

Gratulerer med millionen også fra meg. Som landets eneste virkelig opposisjonelle nyhetspublikasjon, spiller dere en viktig, og stadig viktigere rolle. Gledelig å se at internetpublikumet vet å sette pris på dere.
Millionen vil kanskje kunne lette litt på økonomien, ved at den gjør dere mer aktuelle som annonsemedium?
Lykke til videre til de neste millionene, Nyhetsspeilere!

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Gudfrid: Fine tre forbokstaver i ditt nick, forresten.
Sarkasme og skittkasting, er vel ikke ensbetydende med å miste kontroll? ;-)
Møkka tilfaller vel de som vil *ha* kontroll?

Læremester? Alpha og Omega kan man lære mye av. Hvordan man enn måtte tolke dette. Omega`er skal man vokte seg vel, for å lære noe som helst av. Krigsherrer som “tolker” Alpha og Omega, er ikke annet enn bryderi, og trøbbel, for eliten :-) Og krigsherrer er de. Disse fredelige synserne, som angriper med sine sjeler, og ikke våpen. I motsetning til de “folkevalgte”, eller eliten. Med sine droner, med sine “overflyvninger”, miljøgift, og generell biologisk, og bakteriologisk krigføring. For man må ty til det man har? Har man ikke sjel, ja, så får man ty til våpen og makt. Tydeligvis. Jens? Jonas? Faremo? Hallo?

Siden denne artikkelen har overskrift “1 million unike lesere oppnådd”,
så ble det besluttet å slenge inn et lengre innlegg. Bare å la være å lese, for dem, det faller tungt for hjertet. Siden TV 2 fra tidligere av, har innført begrepet “rikssynser”, så kan man jo selv synse noe, om de forhold som gjelder i Norge. Og det skulle ikke være en forbrytelse i seg selv, å synse? Her kommer synsingen, og oppfatninger, samt uttalelser. De er ikke nødvendigvis korrekte. Det er jo gøy, å ikke uttale seg *politisk korrekt*, bestandig?

Det er flere og flere som følger med på engasjerte anti- NWO`ere. De er opptatt av å å belyse *sannheten*. Så godt det lar seg gjøre. Mange av dem, har klare fakta å vise til. La oss studere litt fakta, snurr film:

Stortinget: AP, LO, Norges bank, finanstilsynet og kredittilsynet beskyldt for politisk korrupsjon
http://www.youtube.com/watch?v=jZWph1WzbRc&feature=player_embedded

Det er en *tragedie*, at Norge styres av et koppel med korrupte mennesker, som har inngått lukrative avtaler, med påfølgende frynsegoder, i samarbeid med Bilderbergere, og ellers mektige personer, bosatt i både Norge, og i utlandet.

Norges næringsliv` *fundament*, er vel basert på
Grunnstenen, “the corner stone”, og har vel sterke tilknytninger til: Frimureriet, Odd Fellow, og Rotary? Fundamentet baseres på falske verdier, og på overtro. På “mørkets makter”, og på esoteriske trosretninger, som stammer fra middelalderen, og enda lengre tilbake i tid. Og det latterlige dogmet: “Vi lever i en moderne tidsalder”, er en falskhet. Offentlig forvaltning og styresett, er basert på gammel overtro, og irrajonell ideologi. En drøy påstand, og er den korrekt? Vel, med begrepet “kollektiv bevissthet” er den det. Igjen en drøy påstand, men dog er det like drøyt å fortsette i samme tempo og retning, til Norge er fullstendig ødelagt. Og det er ikke lenge til.

Natur- ødeleggelsene er katastrofalt tydelige, og lette å identifisere.
Utradering av norsk villmark, og tendensiøse arealinngrep i norske skoger, og ellers i naturen, fortsetter… og fortsetter.

Norske myndigheter driver et spill for galleriet. Hvordan er dette mulig? Hva slags ideologi har maktmennesker i Norge? Kanskje det har sammenheng med dette:

Her kan vi få en geografisk oversikt over frimurerordenens mange losjer:
http://www.frimurer.no/geografisk-oversikt

En geografisk oversikt over Rotary`s mange losjer:

http://www.rotary.no/innhold/227/klubber-i-norge

Og en oversikt over Odd Fellow`s mange losjer:
http://www.oddfellow.no/category.php?categoryID=112

Og som et virus, har disse mektige sektene spredd seg over hele Norge.

Det kan nevnes at Odd Fellow`s leder, “stor sire” Morten Buan, som har vært direktør ved Oslo Universitetssykehus Ullevål, Personal og utviklingsdirektør – Statens Pensjonskasse, og Personaldirektør – Ringnes AS.

Er dette i takt med Norges grunnlov? Skal ledere av Norges bedrifter og offentlige instanser være vel forunt, å være tilknyttet organisasjoner, hvis ideologi er basert på satanisme?
Debunkere, sektmedlemmer av “Human- etisk Forbund”, Nasjonal- foreningen for folkehelsen, Røde kors, “veldedige” organisasjoner under FN: Unicef, Unesco. WWF. Regnskogsfondet, Norges Naturvernforbund, Bellona, og utallige organisasjoner, skor seg godt, på nordmenns velvillighet, og gode tro, på gode gjerninger. “SOS barnebyer”?

http://doreenellenbelldotan.info/SOS_LetterToParentsGroups.htm

Politikere, medlemmer av diverse organisasjoner som er NWO- vennlige, jobber iherdig, med å villede. Gevinsten er stor, men bedraget er større.

Luciferianimen/Elitismen er i dag, pop- kultur. Både blant mektige finansmenn, blant ledere høyt på strå, og av attpåklattene, som støtter dem. I musikk- bransjen, og i underholdningsbransjen, likeså. “Illuminati” er et navn, et begrep det ofte snakkes om, av sannhetssøkere. Det hemmelige brorskap, som ofte relateres til NWO. Og ideologien er basert på satanisme, og *ego*. I dag blir de som tror på åndelighet, på Gud, på sjamanisme, eller på naturkreftenes healende evner, ofte latterliggjort. Vi kan snu det hele på hodet, og forestille oss, at de nyttigste idioter smaker sin egen medisin. At de stilles til ansvar for den idiotien de holder på med, og utspørres om hva slags ideologi og livssyn de *tror* på, men ikke kan *bevise*. Da burde de være svar skyldig, og muligvis ville de fremstå som drømmere, foruten bakkekontakt, eller et snev av hverken normal adferd, eller adekvate åndelige sjelsevner. For deres gud; Lucifer, kan de ikke bevise. De er like religiøse og åndelige, som sine undersåtter. Galskapen hos frimurer- sekta, er at de forherliger demoner. Kanskje tiden er inne for helsevesenet, til å foreta nøye vurdering av dem, som trygge medborgere, eller som trusler *mot* sine medborgere?
Eller kanskje helsevesenet er like utrygge, som demon- elskerne? Primitiv gruppetenknig, synes å lokke de utrygge. De som ikke evner egenskap: “kollektiv bevissthet”, er helt ute å kjøre, nå for *tiden*.

Det finnes et utall av leger, tannleger, kiropraktorer, rike muremestere og håndverkere, storbønder, næringslivsledere, embetsmenn, advokater, dommerfullmektiger, etc. etc. etc. som er tilknyttet ovennevnte losjer. I sin profesjon er de både effektive, og dyktige. I sitt privatliv, deltar de i sekteriske møter. Er dette å anse som sunn innstilling, og “åndelig føde”? Man blir inkludert i frimureriet hvis man har orden på økonomien, og har plettfri vandel. Dog blir man ikke tatt opp, hvis man holder på sin tro, på Gud, eller Jesus Kristus. Man blir avledet, ved de ulike seremonier, til å tro på noe annet. Noe bedre. Selve arkitekten. Dette kommer selvsagt *gradvis* , under “opplysningtiden”. Hva har dette å si for næringsliv, og de offentlige tilbud, som nordmenn har, per i dag?

Hvis vi reflekterer over konkurransetilsynets formål og funksjoner, og speiler dette opp mot de leverandører vi har i dag, av varer og tjenester, så kan man undres. Vi *har* ingen konkurranse i Norge. Den er illusorisk. Alt er basert på monopol. På enerådende makt, og utfrysning av mindre konkurrenter.

Vinmonopolet, er et glimrende eksempel. Med rådyre drikkevarer, og som på uetisk vis, knekker moral og helse i Norge ytterligere. Staten soper inn, og “behandler”, skaper nye dogmer, som “addiktologi”, “rusmisbruk”, og tjener formuer, på pilletrilling, og annet patentert helse- teknologi. Den evinnelige debatten om skjenkebevilninger, åpningstider, og høye priser, henger ikke på greip. Den debatten hører steinalderen til, fordi den er gått ut på dato. Staten moraliserer alkoholikere. Samtidig tjener den enorme summer, på alkohol. De som lager sine egne brygg, skal straffes. . Dette er altså innført som et moralsk dogme i Norge. Det er altså moralsk å handle fra vinmonopolet, men umoralsk å brygge selv.
Brygger ikke Arcus drikkevarene sine “selv”?
Er det ikke umoralsk at staten, som skal ta vare på sine borgere, skal tjene penger på dem, ved å selge dem alkohol?

Alle de gamle landhandlerne og småbutikkene er utradert. Deres lokaler er enten kjøpt opp, eller “nedbygget” (for et merkelig norsk vokabular vi har i Norge). I dag har vi så og si *kun* de store kjedene. De aller fleste kjedene fører stort sett de samme typer matvarer, og merker. Er det blitt slik i Norge, at fordelen med en standard, er at det er så mange av dem, og at de i tillegg er elendige? Maten er av særdeles dårlig kvalitet, den er usunn, og er alltid emballert i plast eller aluminium, som kommer i kontakt med maten. Aluminium er svært skadelig for de indre organer. I tillegg er mat i Norge urimelig dyrt. I en artikkel i Din Side, står det litt om dette “fenomenet”:

http://www.dinside.no/867423/dyr-mat-og-daarlig-utvalg-i-norske-matbutikker

Eksempelvis nevnes: Rimi- kjeden, Rema 1000, Kiwi, Meny, Coop Prix (deres logo er en X, som er Lucifer` logo) eller 7- Eleven.

De som styrer og eier disse gigant- kjedene, snakkes det aldri om. Det er heller ikke anledning til å klage på de matvarer man kjøper, blir dårlige av, eller som medfører sykdom. Klager man til mattilsynet, blir man møtt med løgn og bedrag! Codex Alimentarius er for lengst innført i Norge. Tine meierier produserer høypasteuriserte og homogeniserte varer, ofte med helseskadelig emballasje. Coca Cola`s produkter i varehyllene, og på paller, tar mer plass, en noe annet. Butikkene har som oftest ryddet mer plass til øl, til ferdigmat, snacks, bakerivarer bestående av halvfabrikata, og av kjemiske tilsetningsstoffer. Mye av maten inneholder enzymer som fordøyelsessystemet ikke klarer å bryte ned, og som krever enda mer energi. Slik at man blir utmattet, og ikke mett. Og hva gjør en sulten stakkar? Kjøper enda mer mat?

Det jukses antakelig med fenomenet “konsumprisindeks”, og “bruttomargin. Pris på mat, varer og tjenester stiger høyere, enn den minstelønn så mange har i Norge (og hvorfor det?)
Som en doktrine, skal nordmenn altså godta, helt uten videre, at “prisen, den er nødt til å stige, år for år”. Parallelt med oljefondet, som ønskes oppfattet som et felles gode. Hvem eier egentlig oljefondet?
Har Rockefeller Foundation eierinteresser, unntatt offentlighet? “Hver nordmann har nå hver sin andel på 300 000,- i oljefondet”, har noen angivelig sagt. Andel? Hvor ble den av? Så kommer Jens, den stolte, ekspert på pseudovitenskapens “makroøkonomi”: “Norge må spare til fremtidige generasjoner”.
Men…de fremtidige generasjoner er vel uttenkt å dø ut? For Gro Harlem Brundtland, med sitt lederskap i WHO, og som også ledet agenda for: CODEX ALIMENTARIUS COMMISSION
Twenty-fourth Session, Geneva, 2-7 July 2001, har vel andre planer?
Løgn, med andre ord. Forbrytelser mot menneskeheten!

Butikkhyller med kosmetikk, shampoo, deodoranter, og andre baderomsartikler, har overtatt marked og hylleplass, for det som er livsnødvendig for adekvat helse: Ferske råvarer, *uten* gmo, eller tilsetningsstoffer. Det er faktisk ikke å oppdrive lenger, på super`n. Brød, pålegg, eller kjøtt og fisk, inneholder antibiotika, e- stoffer (godkjent av EU), eller andre kjemiske og helsenedbrytende stoffer. Om så skulle være, at ferskvarene er frie for syntetiske stoffer, så kan man ta seg fanden på, at de ikke er ferske. Da har de ligget lengre enn hva som er tilrådelig. Ferskfisk fra havet? Havene er snart tomme, de. Overfiske, og hensynsløs utarming av matressurser, som “eliten” har grafset til deg.

Studerer man varedeklarasjonen på diverse varer, kan man stille spørsmål over alle de stoffer som blir oss påtvunget, og alle de mineraler og næringsstoffer, som produksjonsapparatet oppgir mengden av, ned til minste milligram. Da snakker vi *kontroll*. Har også lyst til å nevne hvor mye plass, som supermarkedene rydder til ulike leskedrikker, og som markedsføres som sunne, fordi de ikke inneholder sukker. Coca- cola, har ikke ryddet all plass til seg selv. Selskapet deler den med andre:
Et av produktene som er blitt populære, er den sukkerfrie saften: “Sun light”, og som inneholder store mengder med det dødelige stoffet: Aspartam. Kanskje Rimi- Hagen, Norgesgruppen, eller Meny er svar skyldige? Hvor mye soper de inn av penger, ved å selge helseskadelige matvarer, snacks, og leskedrikker?

Og selvsagt er “apparatet” så velsmurt, korrupt, og koordinert, at alle “helseinstanser” støtter opp, under codex alimentarius. Eksempelvis “matportalen”:
http://www.matportalen.no/merking/tema/tilsetningsstoffer/efsa_har_gjennomgaatt_to_nye_studier_av_kunstige_sotstoffer

Mattilsynet er ikke annet enn en illusorisk trygghet for nordmenn. De villeder, og bedriver bevisst løgn, i forhold til Codex alimentarius, og det meste:

http://mattilsynet.no/om_mattilsynet/internasjonalt_samarbeid/codex/referat_fra_codex_committee_on_food_labelling__38_session__3_7__mai_2010_80927

Når det gjelder kommunikasjons- teknologi og samband, så er nordmenn omgitt av Telenor´ mobiltelefonmaster, og i verste fall Tetra- master.

Statens strålevern, er en annen etat, som selvsagt lyver like mye, og bedriver propaganda:
http://www.nrpa.no/

Og siden statens strålevern mener det er trygt å bruke mobiltelefon, så er det vel fritt frem, for at elgiganten expert kan selge mobiltelefoner?

http://www.expert.no/Search/ProductList.aspx?cat=Telefoni+og+GPS

Og det de selger….kremt, kan vel kalles overvåknings- teknologi?
Men i den gården, kasseres det meste, for mobiltelefoner, er folk glade i. Spesielt når det kommernoe nytt? Og hvor blir alt avfallet av, tør spørre? Kremt, den “miljøvennlige” profil, kan jo brukes til så mangt.

Og en interessant logo har de. Et pentagram, faktisk. Pente, som betyr femkantet. Som i Pentagon. Men det, er vel et annet kapittel? Eller…..”henger alt sammen med alt”, som Norges Naturvernforbund har, som slogan? Hverken HAARP, chemtrails, elektrosmog, eller GMO er de i alle fall særlige opptatte av.
Nei, de er mest opptatt av klimaforlik. Kampen for å redde klima. Snakk om hoax, så skinner den.

http://naturvernforbundet.no/klima/internasjonalt/

Er de agenter for eliten?

Hva med værmanipulasjon?
Sier Bellona noget om dette?
http://www.bellona.no/subjects/Klima_og_Luftforurensing

Kremt. Agenter for eliten de også?

Vær- “varslings” institutt, som f.eks. yr.no, er underlagt samme agenda, når det gjelder propaganda, og villedning (løgn og bedrag, AS)

http://www.yr.no/

“Metereologer” tjener gode penger, på å varsle vær og vind. Antakelig får de rapporter fra øvre hold, om hva de kan “spå” av hvordan været utvikler seg. Time, for time.

http://www.storm.no/

Norge er beriket med ressurser. Vi har en usunn oljeindustri (som tilfaller eliten) og vi hadde et rikt og vakkert land, med glimrende evne til produksjon av sunn mat. I utgangspunktet hadde nordmenn kunnet leve i et rettferdig paradis. Et vakkert land, med vakker natur, er blitt totalt ødelagt av hensynsløse karriere- ryttere, hvis eneste interesser er dem selv, deres makt, innflytelse, status, og økonomi.
Kraftselskapene lyver og bedrar om sine horrible strømpriser hvert år. Norsk natur utraderes av monstermaster. Det eksporteres mer strøm, enn det som rettmessig burde tilfalle nordmenn.
Minstepensjonister de fryser, og ikke har råd til strømregninger, som spiser det meste av deres pensjoner. Boligstandard for minstelønnede, er i mange tilfeller helseskadelige i seg selv. Selvmord, depresjon, splitting av familier, rusmisbruk, konflikter, frustrasjon, etc. etc. etc. “Bråkmakere” blir kontant ryddet vekk, av den norske stats mange fotsoldater. Politiet rydder opp. Tvangsauksjoner, dødsbo, eller verdier fra de avdøde uten familier, eller de uten “orden på sin økonomi”, tilfaller staten. Får barna problemer, sier du, Jens? Godt vi har “barnevernet”, da.
Med dem, klarer eliten å sette sine siste dolkestøt i en hver familie, som ikke har penger, eller som ikke evner å leve etter evne. Evneveike, kalles de kanskje, av frimurer- mafiaen?

Alle offentlige etater har mange telefon- linjer, og datasystem, som er så ubrukelige, at “kunder” som ringer inn, stort sett aldri får de svar, eller den hjelp og assistanse, som de rettmessig burde fått.
Dette er også meningen. Byråkrater og saksbehandlere, er intetanende om agenda, og fungerer utmerket som motbuffere *mot* klagere/brukere. Både byråkrater og klienter er å anse som ofre.
Splitt og hersk, splid og uenighet, forvirring, frustrasjon, er en del av myndighetenes agenda.

“Miljøkrisen” og “klimakrisen” er blitt innført i det nåværende gråe og triste Norge, hvor mange nordmenn har “innsett” at “deres” overforbruk skal dem moraliseres. Nordmenn er blitt fratatt vær, frisk luft, sunn mat, penger, rettigheter, frihet, helse, sannhet, tanker, refleksjoner, ytringsfrihet, rettmessige helsetilbud, osv. osv. De blir snytt og bedratt, på alle mulige måter. Hjernevasking, påtvunget underdanighet, og lydighet overfor “autoritære” personer.

Det er bare å ta en titt på NRK, så får man den deiligste opplevelse av hjernevask. Sprøyt og sludder, fra ende til annen. Bare å betale lisensen, uansett. Ellers……..kan man få møte kontrollører på døren.
Da kan man i allefall bytte bort sitt ubrukelige TV, med frihetsfølelsen av å slippe mer propaganda. Og takk for det, i det minste. Helsa blir bedre, for man kan komme i skade for, å oppleve at statens strålevern har løyet om stråling fra TV… også.

Norge er også å anse som en strategisk militær geografisk lokasjon på verdenskartet. Av de myndigheter som har regjert, og som nå sitter, så er de blitt begunstiget til det maksimale, med frynsegoder, fra utenlandske krigshissere, hvis eneste interesse er mer makt, og verdensherredømme.
Tør man spørre hvilke hemmelige militærbaser som befinner seg, på norsk territorium, og hva slags teknologi dette innebærer? Ikke? Det angår vel nordmenn også? Hva med dem som blir syke av stråling fra Eiscat i Vardø? Ikke?

http://www.detsomstatennorgeskjuler.origo.no/-/bulletin/show/586274_innledning-h-a-a-r-p-eiscat-i-tromsoe-og-vardoe-amp-norge-1

Den mørke agenda som foregår i Norge, er for utrolig, til å være sann. Likevel er den sann.
De nordmenn som oppdager dette, blir møtt med motstand, og blir sjeldent hørt, av sine landsmenn.
Fordi: Lukrative avtaler blir inngått i de lukkede rom. Alt er, og forblir hemmelig. Unntatt offentlig innsyn. Nordmenn er å anse som ofre, sperret inne av høye ugjennomtrengelige murer. De som bryter igjennom , blir også ryddet bort, på èn eller annen måte. Fiksing og triksing, fra økokrim, fra PST, fra skattemyndigheter, fra Nav, eller politi. Represalier, eller overvåkning. Utpressing, eller i verste fall utfrysning fra samfunnet. Propaganda og debunking er et effektivt motmiddel mot enighet, og *rettmesssig* organisering hos ærlige nordmenn. Men hva med de nordmenn som ikke anser seg selv som ofre? Da har vel eliten et aldri så lite problem?

Det *er* ellers ikke meningen at nordmenn skal trives, og ha det bra. Later det til. Begrepet “forskning”, begynner å miste all troverdighet. Dogmatisme og scientisme er blitt hyppigere gjengangere, enn frimurer Henrik Ibsen´ stykke.

Hvor mange dødsfall, og tragiske historier om nordmenn, kan de korrupte maktpersoner i Norge holdes ansvarlige for? Det er mange. Ufattelig mange. “Av jord er du kommet, til jord skal du bli”.
Og alt jukset med ABB, og de mange liv som gikk tapt, under “terroraksjonen”? Pyttsann, Rigmor Aasrud fra AP, fikk i alle fall vingeklippet datatilsynet. Godt hun klarte dèt, i alle fall. I det minste. For det andre hun snakker om, henger vel ikke på greip:

Hva med helse?
Antall tilfeller av kreft, hjerneslag, blodpropp, MS, ME, endokrine sykdommer, “fibromyalgi”, leverskader, øyesykdommer, alvorlige betennelser, epidemier, virus, bakterieflora, samt mye, mye mer, holdes skjult, eller forklares som “tilfeldige” epidemier. Muntlige spørsmål til det offentlige besvares med løgn. Skriftlige spørsmål blir besvart med usannheter, propaganda, og er å anse som dokumentfalsk, med signaturer av stedfortredere, i stedet for svar, fra rette adressat.

Hva med miljø?

Miljøverndept. har svart på utallige henvendelser, og har løyet på de fleste motsvar. Med signatur *for* Erik Solheim, og sjeldent *av*.
Straffbart så det holder, men hva hjelper det? Nordmenn er “lovløse”, når det kommer til stykket.
Lovene tilfaller eliten, og ikke vernicular.

Leveranse av mat og vann, og måten vår næringskjede blir manipulert på, holdes skjult.

Og jeg sier det igjen: Den alvorligste sinnstilstand myndighetene i Norge lider av, er:
Kognitiv dissonans. D.v.s. at når de konfronteres med sine forbrytelser, og de konsekvenser dette har medført, og vil medføre, så blir dette for ubehagelig, til å ta inn over seg. Da blir det antakeligvis mye lettere, å fortsette i samme drømmeland, som i en fantasiboble, om at et fantastisk eventyr, der man selv har en viktig posisjon i det hele…. vil gå i oppfyllelse. Kremt, kremt. Vi får nå se på det.

De som har sveket sitt folk i så lang tid, står selv i fare for hard motbør.
Ingen som vet hvor dette vil ende, men med tanke på at Nyhetsspeilet har en million lesere, at sosiale medier på nett, har mange profiler med avsløringer, og med tanke på nevneverdig antall blogger, som oppgir kilder, og beviser for korrupsjon, og at det dårlige ryktet som de “folkevalgte” har, og som nå sprer seg som ild i tørt gress…parallelt med de emosjonelle føleser, som sikkert mange har, så ser dette stygt ut. Både for “eliten”, og for det norske folk.

Nå kommer den sanne versjonen av “the unconvenient truth”. I 2012, gitt. Timing?

Det går bare ikke an, å innføre hemmelig militær- teknologi, som HAARP og chemtrails, GMO, og ellers bakteriologisk, og kjemisk krigføring *mot* det norske folk, uten at dette får konsekvenser, for dem det gjelder. Elitistene i Norge har bedt om trøbbel. Og trøbbel vil de antakeligvis få.
Uten at undertegnede oppfordrer til oppvilgleri eller vold, så *må* disse korrupte elitistene bremses, i sin ugjennomtenkte adferd. Å bevisst ødelegge norsk natur, jordbruk, og matleveranse, er galskap. Det henger ikke på greip.

Blir man angrepet, har man selvsagt rett til å forsvare seg. *Nødvergerett*. Våre familier, og våre kjære, dør i hopetall. Over lengre tid. Av “diffuse” sykdommer, som forverres ytterligere. Som igjen “behandles” av totalt kunnskapsløse leger, med sine reseptblokker, journalføring, og tendensiøse grådighet, og som er blitt opplært til å dyrke sitt ego. Den ed de må avlegge, som uteksaminerte leger, ser ikke ut til å følges, bestandig. Dette har legene ofte glemt, i sin lukrative *praksis*

Vedr. den “rødgrønne” regjering: De fremstår som narrer. Som parvenyer. Å tillate private selskap, som skal dumpe nordmenn med livsfarlige kjemikalier, og metaller fra lufta, og tviholde på hemmeligholdet over dette, og ikke innse, hvilken miljømessig katastrofe dette *garantert* får, og likevel smøre på, med dogmer som “miljøvennlige tiltak”;
Energisparing, varmepumper, felles dugnad, og klimakvoter? Hvor *dumme*går det egentlig an å bli?
Hele den norske politikk, ja hele “systemets” troverdighet rakner nå som et korthus.
Snakk om dusteri, og snakk om galskap. Alt har sin grense, her i livet. Ingenting varer evig. Selv ikke den galskap som elitistene i Norge har holdt på med. I så lang tid.
Dette er endetiden. Så får den briste, eller bære.

Vi får håpe på sistnevnte.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Omega
11 år siden

Omega

Du skal få noe fint av meg og jeg er sikker på at du kommer til å bli glad for resten av livet dersom du leser disse bøkene.

http://thepiratebay.se/torrent/5593899/Anastasia__ringing_cedars_of_russia_____THE_ENTIRE_COLLECTION

Klem fra Gurid
(Gurid er en forkortelse av Gudfrid, som betyr Gudevakker / Gud er vakker)

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

sukk…. nå oppfordrer du altså til piratkopiering Gurid……..

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
11 år siden

Nei, du må ha misforstått igjen, Geir Raastad, jeg skal prøve å forklare.. det skjedde en teknisk feil, eller mulig et dobbeltklikk.
Vær høfflig, jeg vet hvor du bor, vi er naboer :-)

Alle de faste leserne her vet at Mayaene snakker om slutten på en tidsepoke og ikke slutten på jorda.. du tolket feil igjen..

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
11 år siden

Gudfrid,
for å ta dette i rekkefølge:

1. Du oppfordrer til piratkopiering når du åpenlyst linker til thepiratebay for å laste ned en bok. Du kan ikke påstå at JEG misforstår når det står i innlegget rett over!

2. Smurfen sier, og jeg siterer:
“det begynner å tegne seg et bilde som bekrefter det maya og kornsirkel forskere sier, Kukulkan vil returnere og herske en liten stund før verden går under”

Kanskje det er du som misforstår?
Jeg stiller spørsmål fordi jeg er nysgjerrig, og det er ganske viktig å være klar når man fremmer påstander om verdens undergang.

kanskje den “liten stund” perioden som smurfen refererer til er 1 million år? Jeg vet ikke, for dette klarer ikke jeg å funne noe informasjon om overhode.

Det er vel da lov å stille spørsmålet, er det ikke?

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
11 år siden

Joda, det var visst jeg som misforstod :-) Jo, jeg oppfordrer til piratkopiering. Jeg er også for et sammfunn styrt helt uten ego-kapital. Selvfølgelig lov til å spørre om alt man lurer på, best at smurfen svarer selv.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Omega
11 år siden

Omega, du skal få noe fint her som garantert vil gjøre deg glad for resten av ditt liv! Du må bare lese disse bøkene:

http://thepiratebay.org/torrent/5593899/Anastasia__ringing_cedars_of_russia_____THE_ENTIRE_COLLECTION

Klem fra Gurid

(Gurid er forkortelsen av Gudfrid, som betyr Gud er vakker)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Frank
11 år siden

Gratulerer kjempe masse med både din dag og Nyhetsspeilet sin dag :)

Som den kloke katta vår sier :)

Det er bare å slenge seg på gratulasjonene!

1 mill unike brukere er et høyt tall for ethvert norsk nettsted, men det som er verdt å merke seg er gjennomsnittlig besøkstid på 7,32min.

Det er tidsbruk få andre nettsteder her til lands kan vise til (med unntak av finn.no faktisk).

Vi kan også legge inn en liten feiring til, i dag er det 4 mnd igjen til den store dagen 21/12 2012, en dato som er svært viktig for de skjulte brorskaper, Alle ur sivilisasjoner peker også på 21.12, samme gjør Nostradamus og de andre store, samme gjør klarynte og synske. Samme gjør Kali Yuga og I Ching, samme gjør Kornsirklene ………………….

Det hersker mange teorier om hva denne datoen betyr, Er det en undergang eller en overgang eller ingenting ? , det begynner å tegne seg et bilde som bekrefter det maya og kornsirkel forskere sier, Kukulkan vil returnere og herske en liten stund før verden går under

Som Nostradamus sier så vil få få 3 ekstremt onde personer, de 2 første var Napoleon og Hitler, den siste er Obama, etter 3.5 år med makten så skal han vise sitt sanne jeg som er NÅ, i går kom beskjeden om at Obama vil sende Amerikanske styrker inn i Syria, Noe som vil utløse en storkonflikt med Kina, Iran, Russland, Pakistan og en del land i sør og mellom Amerika ++++… Som Russen sier så vil de ta i bruk A-våpen fra første minutt i en konflikt med NATO
Konflikten har ved vesten hjelp nå i dag spredd seg til Tyrkia, Libanon, Jordan, Irak og Libya
Trøsten er at en global krig med A-våpen ikke kommer til å vare så mange timer og dager selv om vi her i Norge ligger svært utsatt til

Verdens avlinger har stort sett slått feil i år og hungersnød truer, en økonomisk kollaps ser også ut til å rykke stadig nærmere og utsagn fra eliten om at de vil utføre en gigantisk Falsk Flagg operasjon i verdens finanssenter ( London ) blir stadig mer troverdig, mulige datoer er 28 aug, 30 aug eller 9/9

Som FN som ble opprettet av Molock gutta ved Bohemian Grove sier :

” No one will enter the New World Order unless he or she will make a pledge to worship Lucifer. No one will enter the New Age unless he will take a Luciferian Initiation.”

FN Director David Sprangler

Ekstremvær, jordskjelv og aktive vulkaner øker dag for dag, Asiatiske land drukner i nedbør og opplever flere tyfoner i uken og resten av verden så er det ekstrem tørke, I Europa er det ekstremvarme og ekstrem tørke som nå ser ut til å drukne i regn fra den Tropiske syklonen Gordon

De gode nyhetene er at vi slipper å kjøpe ved til jul, for 26 000 år siden så inntraff en enorm eksplosjon i det galaktiske sentrum i Melkeveien, en kosmisk bølge vil treffe oss den 21.12 2012
Resultatet av dette er at sola vil ese ut av de enorme energiene i en kortere periode på noen mnd, Sola vil bli en rød gigant som vil svelge Venus og Merkur

Klarsynte og synske sier alle som en at de klarer ikke å se noe fra 21.12 og frem til slutten av Mars, Nostradamus har livets bok helt blank denne perioden

Våre venner der ute sier at de vil beskytte oss mot solas varme denne perioden så sant vi er villige til å endre oss
Vi vil oppleve 3 dager i ekstrem mørke når vi blir truffet av den kosmiske bølgen, er man ikke forberedt så vil man mest sannsynlig ikke klare det og dø av sjokket

Bare 3% av vårt DNA er aktivert nå, men de resterende 97% vil bli aktivert av den kosmiske strålingen, vil vil gå fra 2 hexagoner i dag til å få aktivet 12 hexagoner

Vi vil mao bli utviklet fra Homo Sapiens til Homo Core ( mannen som lever fra hjerte ) vi vil kunne heale alle sykdommer selv, vi vil kunne teleportere, telepatere, bli klarsynte og reise fritt i tid og rom

Super eliten er seff vettskremt for klarer de ikke å forhindre dette så vil de miste all makt og alle sine penger så de prøver desperat å rasere vårt DNA, Pinealkjertler, hjerner og immunforsvar med stråling, chemtrail, fluor, kvikksølv, alu, Haarp osv osv

De vil krype ned i sine huler like før 21-12 i tro på at de kan forsette sitt tyraneri over menneskeheten når de kommer opp igjen, men slik kommer de ikke til å bli

Vi trenger bare å holde ut 4 mnd til så er vi i mål, det kan best sammenlignes med at vi nå ligger i en kokong som driver i en elv, vi skal bare flyte med og ikke stritte i mot endringen vi kjenner på kroppen i økende grad dag for dag så vil vi bli klekket som sommerfugler når mørket forsvinner den 23.12 :)

I år vil vi alle få den mest fantastiske julegave noensinne, på julaften i år er vi alle Homo Core Sommerfugler :D

Info på 20 forskjellige språk

URGENT MESSAGES from Crop Circles about 2012 /2013 – RED GIANT PHASE P1/2

URGENT MESSAGES from Crop Circles about 2012 /2013 – RED GIANT PHASE P2/2

http://www.youtube.com/watch?v=YIBamTdDrII

http://www.reuters.com/article/2012/08/17/us-syria-crisis-chemicalweapons-idUSBRE87G02420120817?

14 DAYS OF GLOBAL CATACLYSM AUGUST 2012 !

http://www.youtube.com/watch?v=2LQ1HCZ1SnI&feature=player_embedded

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Smurfen,

Jeg har bare et lite enkelt spørsmål, som sikkert har et enkelt svar fra en sjel som deg.

Jeg har søkt og søkt, og finner ikke ett eneste sted hvor Mayaene selv faktisk sier at jorden skal gå under.

kan du hjelpe meg?

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
11 år siden

Geir
Ser dere sliter litt her med noen tema. Skal ikke gå Smurfen i næringen, men bare for å pirre din forskerhjerne kan nevnes.
Det ser ut som både Maya og Giza retter vår oppmerksomhet mot Cygnus galaksen, tilsvarende kranienerve nr.1. Cygnus energi iflg nevnte kulturer styrer og utvikler DNA.
Dvs at Giza og Maya kulturen gir oss oppskriften på hvordan vi kan regenerere oss etter at vi har vært gjennom en negativ degenererende utviklingsperiode/syklus. Dette burde være et utmerket forskningprosjekt for skepsisene. Det finnes ikke allverden info om dette, men litt her og der.
https://sites.google.com/site/domeslight/-golden-swan-path/andrew-collins-studies

Men først må vi gjøre oss ferdig med de etablerte (vrang)forestillinger.
Fear And Guilt From Religion

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Frank
11 år siden

Hei Frank!
Jeg undret meg også, (som Cosmomind) over RKMs utsagn:

“Vi er negative til generelle uttalelser om jødenes karakteregenskaper. At de har høyere intelligens enn gjennomsnittet har imidlertid blitt påvist flere ganger; likeså at de har et godt samhold.”

Den siste setningen er jo “en generell uttalelse om jødenes karakteregenskaper”.

Cosmomind er en av de søteste og snilleste her.. tror du må innrømme at her var det en misforståelse, du har jo heller ikke mye erfaring med å slette kommentarer.. så du blir nok tilgitt. :-)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
11 år siden

Nuvel, over til noe hyggelig;

Det er bare å slenge seg på gratulasjonene!

1 mill unike brukere er et høyt tall for ethvert norsk nettsted, men det som er verdt å merke seg er gjennomsnittlig besøkstid på 7,32min.

Det er tidsbruk få andre nettsteder her til lands kan vise til (med unntak av finn.no faktisk).

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

gudfrid: Kjære vene. Hvem mener du har debunket Niburu, og hvorfor skal man være så “glad”?
Kan du vennligst forklare hva du mener med “hysterisk”?
Jeg følger deg ikke helt?

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Omega
11 år siden

Folk som er «hysteriske» mister ofte selvkontrollen på grunn av en overvelmende frykt.
Mulig du ikke er glad fordi ingen har debunket Nibiru for deg.
Uansett, jeg setter pris på at både Vandalf og Susej får utrykke seg her, hvis du ikke liker dem, er det bare å la være å lese det de skriver, ingen som tvinger deg.
Det er også takt og tone -regler her som skal følges. Jeg har selv blitt kastet ut for å ha brutt dem.
Ellers så får jeg avslutte med å si at du også legger ut mye interresant. :-)

« Forrige artikkel

Støtt Nyhetsspeilets eksistens

Neste artikkel »

Ekstrem nettmobbing av Nyhetsspeilets forfattere

122
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x