Støtt Nyhetsspeilets eksistens

6.1K visninger
1 minutt lesetid
25

Nyhetsspeilet.no trenger din hjelp til å holde seg online for å fortsatt være tilgjengelig for folket.

Målrettede angrep

Etter en serie ondsinnede og målrettede angrep mot Nyhetsspeilets server de siste månedene så er vi fremdeles tilgjengelig på nett. Det har medført masse fokus på å kartlegge og tette sårbarheter vi har hatt samt fjerning av ondsinnet kode som har lagt seg inn som en del av nettsiden.

Alt dette er nå borte så Nyhetsspeilet.no er 100% virusfri. I tillegg har vi fått sikret serveren langt bedre etter disse hendelsene slik at vi nå er tryggere mot fremtidige angrep. Vi ser forøvrig i våre logger stadige forsøk på å bryte seg inn på serveren, men disse blir nå stoppet før de får gjort noe som helst.

Nettstedet stabilisert

I tillegg har vi fått løst problemet som gjorde at nettstedet ramlet ned og gjorde det vanskelig å vise sidene på nettstedet. Det har vært relativt forstyrrende for oss alle, men dette er nå eliminert. I samme runde har vi fått bedre responstid på nettstedet slik at det knapt er ventetid når du klikker deg inn på våre artikler.

Alt i alt så har Nyhetsspeilet.no kommet styrket ut av de målrettede angrepene. Nettmagasinet er fremdeles tilgjengelig for folket for å informere dere lesere om det vi mener ligger nærmest mulig sannheten som vi ikke mottar fra våre politikere, massemedia og samfunnet forøvrig.

Hjelp Nyhetsspeilet.no til å fortsette sin eksistens

Sannheten ligger rett under overflaten, klar for å bli synlig for hele planetens befolkning mens den gamle maktstrukturen klamrer seg fast og viser sine siste krampetrekninger. I denne stormfulle tiden trenger Nyhetsspeilet.no din hjelp mer enn noensinne for å holde seg online.

Vi trenger nødvendige midler for å dekke opp våre hostingkostnader (betaling av nettleie og drift av server) for å sikre vår eksistens.

Hvordan gi en donasjon til Nyhetsspeilet.no

Ønsker du at Nyhetsspeilet.no fortsatt skal være tilgjengelig på internett så er vi avhengig av din hjelp.

Nyhetsspeilet er helt reklamefri. Hjelp oss med vår videre eksistens med å innbetale et valgfritt beløp til konto 9710 16 92187

Alle donasjoner går uavkortet til drift av Nyhetsspeilet.no. Ingen i redaksjonen eller forfattere på Nyhetsspeilet.no mottar vederlag for sin innsats. En stor takk rettes til deg som støtter driften av nettmagasinet og holder det online!

I kjærlighet, takknemlighet og glede.

Frank Aune
Ansvarlig redaktør, på vegne av hele redaksjonen.

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

25 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Spe på med litt ordinær markedsføring av Nyhetsspeilet

ADGPI PARAGON-PEN http://postimg.org/image/mg792qztf/ from http://nationalpen.com/

Abenaki
Abenaki
Abonnent
10 år siden

Serverhosting er da vitterlig relativt rimelig, selv på godt sikrede servere. Jeg synes det var litt rart at man ber om donasjoner for å holde siden online, og lurte på om du kunne forklare dette før jeg eventuelt donerer. På forhånd takk for svar.

SMQ
SMQ
Abonnent
Svar til  Abenaki
9 år siden

Det tror jeg at jeg kan svare på Abenaki.

Vi er jo alle her glade i spennende lesing og gode konspirasjonsteorier, her kommer en om en grådig kar. :)

Det har seg nemlig slik at nyhetsspeilet.no leier serverplass av itpro.no. Begge er registrert under samme organisasjonsnummer og eies av samme person, som forøvrig også eier solsetra.no

Er ikke det flott, være helten som skriver om tingene andre ikke publiserer, be om donasjoner for å holde siden oppe og putte pengene i egen lomme.

Den er fin eller hva Frank Aune?

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

johnny anonymous skrev

“Ja. Legg det ned. I prinsipp: Legg ned 99% av alt som er på det norske nettet, for det er bare støy og vrøvl. Legg det ned og la Vitnet få alle sidevisningene og stige oppover på Alexa. La de små delfiner komme til meg.”

Mole
Kanskje ikke akkurat den beste reklamen for nettsiden du lenker til johnny, 99% av alt på internett bør kastes mens den nettsiden jeg forkynner er den eneste riktig?!?!?
Hvor henter vitnedåttenno sin informasjon og sine kilder fra??

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Abel Danger Global Intelligence Agency radio show live, Wed Jan 8, 2014 1:58pm EST — 3:58pm EST http://new.livestream.com/accounts/1990801/events/2677095 Quote: Death Threat 1-8-2014

Abel Danger http://abeldanger.net

WEATHER MODIFICATION: cloud seeding, atmospheric services – Weather Modification, Inc. http://www.weathermodification.com/

HAARP, High Frequency Active Auroral Research Program, Tesla, military weapon and civil applications http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1907&start=1

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Abel Danger Receives Death Threat: Field McConnell Felony Death Threat Under § 18.2-60 – Global Abel Danger Virtual Network Placed on High Alert http://www.abeldanger.net/2014/01/abel-danger-receives-death-threat-field.html

§ 18.2-60. Threats of death or bodily injury to a person or member of his family; threats to commit serious bodily harm to persons on school property; penalty.

A. 1. Any person who knowingly communicates, in a writing, including an electronically transmitted communication producing a visual or electronic message, a threat to kill or do bodily injury to a person, regarding that person or any member of his family, and the threat places such person in reasonable apprehension of death or bodily injury to himself or his family member, is guilty of a Class 6 felony. However, any person who violates this subsection with the intent to commit an act of terrorism as defined in § 18.2-46.4 is guilty of a Class 5 felony.

2. Any person who communicates a threat, in a writing, including an electronically transmitted communication producing a visual or electronic message, to kill or do bodily harm, (i) on the grounds or premises of any elementary, middle or secondary school property, (ii) at any elementary, middle or secondary school-sponsored event or (iii) on a school bus to any person or persons, regardless of whether the person who is the object of the threat actually receives the threat, and the threat would place the person who is the object of the threat in reasonable apprehension of death or bodily harm, is guilty of a Class 6 felony. B. Any person who orally makes a threat to any employee of any elementary, middle or secondary school, while on a school bus, on school property or at a school-sponsored activity, to kill or to do bodily injury to such person, is guilty of a Class 1 misdemeanor. A prosecution pursuant to this section may be either in the county, city or town in which the communication was made or received.

Field McConnell
583 09 9001 WI
DoJ #65229

(Code 1950, § 18.1-257; 1960, c. 358; 1973, c. 118; 1975, cc. 14, 15; 1994, c. 265 http://leg1.state.va.us/cgi-bin/legp504.exe?941+ful+CHAP0265 ; 1998, cc. 687 http://leg1.state.va.us/cgi-bin/legp504.exe?981+ful+CHAP0687 , 788 http://leg1.state.va.us/cgi-bin/legp504.exe?981+ful+CHAP0788 ; 2001, cc. 644 http://leg1.state.va.us/cgi-bin/legp504.exe?011+ful+CHAP0644 , 653 http://leg1.state.va.us/cgi-bin/legp504.exe?011+ful+CHAP0653 ; 2002, cc. 588 http://leg1.state.va.us/cgi-bin/legp504.exe?021+ful+CHAP0588 , 623 http://leg1.state.va.us/cgi-bin/legp504.exe?021+ful+CHAP0623 .)
________

Alleged Death Threat Letter:

On Wednesday, January 8, 2014 11:02 AM, murder agent wrote:

Hello,

This is the only way I could contact you for now,I want you to be very careful about this and keep this secret with you until I make out space for us to see. You have no need of knowing who I am or where I am from.I know this may sound very surprising to you but it’s the situation.I have been paid some ransom in advance to terminate you with some reasons listed to me by my employer.It’s someone I believe you call a friend, I have followed you closely for a while now and have seen that you are innocent of the accusations he leveled against you.Do not contact the police or try to send a copy of this to them,because if you do, I will know,and I might be pushed to do what I have been paid to do.Besides, this is the its time I turn out to be a betrayer in my job.I took pity on you,that is why I have made up my mind to help you if you are willing to help yourself.

Now listen,I will arrange for us to see face to face,but before that, I need $6,000. I will come to your home or you determine where you wish we meet;I repeat, do not arrange for the cops and if you play hard to get, it will be extended to your family.Do not set any camera to cover us or set up any tape to record our conversation, my employer is in my control now. Payment details will be provided for you to make a part payment of $3,500 first,which will serve as guarantee that you are ready to you co-operate,then i will post a copy of the video tape that contains his request for me to terminate you which will be enough evidence for you to take any legal action against him before he employs another person for the job. You will pay the balance of $2,500 once you receive the tape.

Warning; do not contact the police, make sure you stay indoors once it is 7.30pm until this whole thing is sorted out,if you neglect any of these warnings, you will have yourself to blame. You do not have much time, so get back to me immediately.

Note:I will advise you keep this to yourself alone, not even a friend or a family member should know about it because it could be one of them…

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

johnny anonymous, ikke bra at du søler bort så mye tid og energi på å drive med skyggeboksing. Du kunne brukt tiden og energien til å skrive en artikkel, skrive den og de som du mener mangler, dog er det typisk norsk å være både velmendende og kritiserende men som regel kun roterende i ei bakevje, folkelig sagt imens man bare sitter og klør seg på balla, oppe eller nede alt etter kjønn. KSMM, en virkelighet, Kose Seg Med Misnøyen syndromet, er veldig utbredt i dette landet, KSMM er høyst reelt men har så langt fått liten eller ingen fokus innen medisinsk forskning

Tatt ut av hatten

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

Abel Danger Global Intelligence Agency http://abeldanger.net

En mann med åpenbar agenda
Abonnent
10 år siden

Jeg må innrømme at Speilet har inspirert meg på mange måter. På tross av mange ting —> vurdere jeg å sende inn noen kroner. Så veldig mye blir det ikke, for jeg er en fattig mann.

Hos de fleste forfattere her inn er det god takhøyde. Bare det at faktisk finnes et forum med diskusjoner, takhøyde og stor trafikk er unikt. Folka på Speilet beviser jo at det fortsatt finner folk som LESER, søker, graver og ser bak massemedias fasade. Mange skjulte ting fra NWO har kommet fram i lyset.

En liten oppfordring: Lag en oversikt som viser de 15 meste aktuelle artikler på Speilet. Og hvilke er de mest aktuelle? Jo, det er de med mest kommentarer.

;-) FighterForTruth

Monica Waade
Forfatter
Svar til  En mann med åpenbar agenda
10 år siden

Hei her får du ikke 15 men10 Most Commented Posts:

Stopp chemtrails-utslippene nå! – 2 943 comments
Microchip er dyrets merke – 2 059 comments
Noen spørsmål om holocaust – 1 958 comments
Synnøve Fjellbakk Taftø tvangsinnlagt – 1 529 comments
Ekte terror og ikke falsk flagg denne gang? – 1 304 comments
Kong Harald – se opp! – 856 comments
Planer om falsk flagg terror under London OL – 779 comments
Er alle høyrefolk potensielle terrorister nå? – 725 comments
HAARP et geofysisk våpen – 692 comments
Stopp massevaksineringen nå! – 655 comments

Tusen takk for at du vil dele det lille du har, hvis flere gjør det samme betyr det veldig mye, mange små bekker blir ei stor elv! :-)

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Budsjettet for sensur er åpenbart relativt stort i massemedia. Undrer på hva posteringen har som benevnelse i regnskapet. Har en revisor plikt til å underkjenne disse posteringene i regnskapene? Han burde iallefall ha det

Nyhetsspeilet er den eneste nettavisa i Norge som ikke sensurerer. Det sier også sitt om såkalt massemedia hvor sensur er en av de største innsatsområdene. Husk at å levere utvalgt og etterrettelig folkeopplysning i postkassene til medborgere er en effektiv måte å motarbeide den folkefiendtlige sensuren. Det blir også flotte og trivelige trimturer av det

Whitney Houston – Live in Brunei 1996-CRO http://www.youtube.com/watch?v=2sdT2CW3Y04&list=PLDF9D0E4FA313F315

God romjul og godt nytt år til alle

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

gudfrid, såvidt jeg har fått med meg betyr MerKaBa (menneskelig) LYSKROPP.

Det er beskrevet her:
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/lyskroppens-tolv-utviklingstrinn/

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Takk, snille Hans :)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
11 år siden

Frank, det er to år siden vi var på MerKaBa kurs sammen, og jeg lurer på hvorfor det ikke enda er skrevet en artikkel om dette? Du vet jo at det er helt nødvendig å kunne for en bevisst overgang til neste plan.

Joda, skal donere jeg, men bare hvis massene får MerKaBa-artikkel :-)

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
11 år siden

Her er også et spennende prosjekt som trenger støtte:

http://www.sirius.neverendinglight.com/

:)

topstar
topstar
Abonnent
11 år siden

Min mening er at nyhetsspeilet i sin omtale av enkelte saker er en dypt krenkende nettsside.

Konspiratorisk tankegang er meget vanlig i befolkningen, og dere birdrar med å kanalisere dette.

Hva som skjer når konspiratorisk tankegang får utvikle seg i en gal manns sinn, har vi sett konsekvensene av 22. juli.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  topstar
11 år siden

topstar:
Diskusjon om sammenheng mellom konspirativ tankegang og vold tas her:
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/er-ideologier-og-konspirasjonsteorier-farlige/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  topstar
11 år siden

Som Roffe sier så hører ikke debatten om septikeren Breivik hjemme her topstar så håper noen i red sletter eller flytter kommentaren din

Men hvor ekstremt farlige skeptikere er beviser historien, skeptikerenes blinde tro på ledere og autoriterer og deres totale manglende evne til å tenke selv er direkte årsak til drap på milliarder på milliarder av uskyldige, onde ledere med penger og makt som ønsker mer penger og makt her ingen problemer med det når de har slike lettlurte figurer som dere til å hjelpe seg, dette har har gått som en drøm i ALLE år utelukkende pga hjernedøde septikere med blind tro på autoriterer og ledere :)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  topstar
11 år siden

topstar sier: ‘.. Hva som skjer når konspiratorisk tankegang får utvikle seg i en gal manns sinn, har vi sett konsekvensene av 22. juli.’

Hvorfor er ikke de viktigste bevisene presentert i rettssaken som nå pågår? Hvem er det som holder terroren vedlike til dags dato slik at det ikke er mulig å presentere sannheten om terrorangrepene 22. juli 2011? Google ~ anders breivik site:nyhetsspeilet.no https://www.google.com/search?q=anders+breivik+site%3Anyhetsspeilet.no

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Oppfordrer de som har nytte av NyS til å hoste opp kronasjene sine.
Slik at NyS kan fortelle små uskyldige barn, at dodraugen faktisk FINNES i mjølka, og at hver gang barn (de reneste som finnes) blir “formet”, eller påtvunget alt mulig møl, som de lærer på skulebenken: Så skal barna sparke overgriperne i nesebenet, der det gjør mest vondt. Bare å sparke i veg, være rebeller, stille spørsmål, og være mest mulig til plunder og heft, overfor idiot- “ekspertene”. Slik Wesenlund påpeker i sin sketsj om dodraugen, med møkk under naglane.
Skjemaet med skattefradrag passer nok mye bedre som toalettpapir. Under forutsetning av at det ikke er klorbleket.

Tulkulama
Tulkulama
Abonnent
11 år siden

Det er ikke bare jeg som blir hakket da, de lager ofte små skrivefeil og store feil og omskrivinger i det jeg skriver. Og de klarer å være å skrive inne i works, wordpad og word når jeg skriver og da er det ikke lett for man kan ikke lese igjennom hele tiden det man skriver og jeg har sett at det tar et millisekund å skifte innhold for de som hacker .. Jeg skjønner ikke hvorfor de prøver å dumme meg ut hele tiden

Laila Sivertertsen
Svar til  Tulkulama
7 år siden

Det samme med meg jeg har ikke så vanskelig med å skrive rett men for andre så tror de jeg er full av skrive feil tusen takk facebook for å redigere mine skriverier til ett samensurium jeg ikke selv skjjønner noe av, men det er ikke hver gang jeg kommenterer

fjellstugan
fjellstugan
Abonnent
11 år siden

Får man skattefradrag på bidraget? : – ) Vil driste meg til å påstå at det er et viktigere bidrag enn til “bosetningene” i Palestina. (og de får jo skattefradrag enn så lenge) Nyhetsspeilet kvalifiserer vel ei heller til brudd med folkeretten…

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  fjellstugan
11 år siden

Regn med at Speilet heller ikke er kvalifisert til pressestøtte.

Hvem får 40 millioner kroner i året fra onkel stat? Dagsavisen

Hvem får 80 millioner i året fra onkel stat? Vårt Land

Her i de dype skogene anser vi at Nyhetsspeilet er kvalifisert både til skattefradrag og til Fritt Ord-sponsing. Men skjer det?

Det er den lesende grasrota som må støtte driften av Speilet – noe vi ulver gjør med glede, det føles som en lett bør å bære.

Thor
Thor
Abonnent
11 år siden

Skal klemme inn noen kroner jeg og:)

smurfen
Redaksjonen
11 år siden

Gratulerer så masse med ny og tryggere NS samt fjerning av digitale Bugs, da gjenstår det bare å få en ny og tryggere verden med fjerning av non-digitale Bugs :)

NS er en fantastisk fakta Nettavis der en får serverte rene sannheter om hva som skjer i verden og ikke ren og skjør krigspropaganda, her slipper vi å lese om våre fantastiske helter Max, Kjakan, Oswald gjengen og gutta på skauen samtidig som vi leser at identiske frigjøringshelter i andre nasjoner vi innvaderer for olje og makt er grusomme blodtørstige terrorister

Det kan se ut som om det brygger opp til litt uvær snart men når stormen er over og de mørke skyene blåst bort så vil vi og resten av menneskeheten oppleve en ny og fantastisk æra som vil vare i hundrevis av generasjoner fremover, vår venner der ute vil hjelpe til når året er omme så vi får en pangstart i en verden basert på fred, frihet, kjærlighet, forstålese og repsekt :)

Penger overført og håper alle andre også gir så det svir :)

« Forrige artikkel

Nyhetsspeilet er på Facebook

Neste artikkel »

Nyhetsspeilet.no: 1 million unike lesere oppnådd

25
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x