GcMAF er et essensielt protein kroppen vår naturlig produserer som fjerner en rekke sykdommer inkludert kreft.
/

Ble 9 leger drept fordi de fant en kur mot kreft?

85.4K visninger
1 minutt lesetid
35

I løpet av juni og juli 2015 ble til sammen ni leger funnet døde i USA, først og fremst i Florida og områdene rundt. Alle praktiserte eller forsket på alternativ behandling av kreft via GcMAF.

5 av legene som ble funnet drept.
5 av legene som ble funnet drept.

Av T.S. hos Åpenbart.no.

Bildet viser Dr. Jeff Bradstreet som 19. juni ble funnet i en elv med et skuddsår i brystet; Dr. Bruce Hedendal som 21. juni ble funnet død i sin bil og Dr. Teresa Sievers som 29. juni ble funnet brutalt myrdet i sitt hjem i Bonita Springs.

Dr. Lisa Riley som ble funnet skutt i hodet 1. juli og Dr. Baron Holt som døde 21. juni, samme dag som Dr. Hedendal.

Blant de ni legene er også Dr. Ronald Schwartz som ble funnet drept i sitt hjem 19. juli, og Dr. Nicholas Gonzales, som forsket på alternativ behandling av kreft og døde av et hjerteattakk 21. juli.

Fellesnevneren ser ut til å være GcMAF

Det som ser ut til å knytte disse legene sammen er deres syn på alternativ medisin og skepsis til vaksineprogrammer, men først og fremst forskning på GcMAF, fortrinnsvis gjennom Dr. Bradstreet og Dr. Gonzales.

Blant annet skal Dr. Bradstreet ha hatt stor suksess ved bruk av GcMAF i behandling av autisme, med 85% responsrate, noe som i det medisinske miljøet anses som umulig. 15% av hans autistiske pasienter skal ha blitt helt kurert og symptomfrie. Den offisielle historien er at Dr. Bradstreet begikk selvmord.

GcMAF er et protein som aktiverer makrofager, en type hvite blodceller som angriper uønskete partikler i kroppen, blant annet kreftceller. GcMAF er blitt kalt immunforsvarets kraftigste våpen.

Problemet er at kreftceller produserer nagalase (alpha-N-acetygalactosaminidase), et enzym som blokkerer kroppens naturlige produksjon av GcMAF.

Mente vaksiner inneholder nagalase med hensikt

Det Bradstreet og hans kolleger mente å ha oppdaget var at nagalase med vilje blir tilført kroppen utenifra, blant annet gjennom vaksiner. De skal ha funnet at nagalase ikke finnes hos nyfødte, men blir introdusert senere gjennom vaksinering.

Nagalase finnes i svært høye konsentrasjoner hos barn med autisme.

BBC skriver at den farmasøytiske industrien gjør seg fet på høy fortjeneste. Er det vår helse eller sin profitt et firma tenker først og fremst på?
BBC skriver at den farmasøytiske industrien gjør seg fet på høy fortjeneste. Er det vår helse eller sin profitt et firma tenker først og fremst på?

Videre lesning

Les om dette hos HealthNutNews hvor Erin Elizabeth først knyttet disse dødsfallene sammen, blant annet i artiklene:

MD Found Murdered inside Florida Home today. This makes 6 in 30 days with 5 still missing

2 More Doctors Go Missing, after 3 Found Dead in 2 Weeks

Les mer Explosive Real Reason Doctors Are Being Targeted For Death?

BBC: Pharmaceutical industry gets high on fat profits

Her er et svensk firma som distribuerte GcMAF (nå nedlagt).

Gjør et søk på GcMAF på Google for ytterligere informasjon.

Kilde

Åpenbart.com (eksisterer ikke lengre).

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

35 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Jan
Jan
Abonnent
4 år siden

Den medisinske forskningen har gjort så enorme fremskritt,at det praktisk talt ikke finnes noen friske mennesker mer.
Hilsen Aldous Huxley.Hehe.

Yngve
Yngve
Anonym
7 år siden

Jeg syns denne refleksjonen fra en som har kreft selv er ganske god:

https://www.cancertreatmentwatch.org/q/conspiracy.shtml

BalleClorin: pointet mitt med youtube var ikke at alt er feil eller riktig. Men youtube er nå en gang det det er – en underholdningskanal innen de fleste felt. Det som var poenget er at dere avfeier seriøse og fagtunge forskere som presenterer sine funn – og det avfeies med med eller mindre useriøse youtube-videoer. Et annet poeng er at Youtube er massemedia som du inkluderer i din oppfatning av en cover-up på global skala…. Ser du hvordan dine egne argumenter møter seg selv i døren?

Fra Wiki: YouTube is an American video-sharing website headquartered in San Bruno, California. The service was created by three former PayPal employees—Chad Hurley, Steve Chen, and Jawed Karim—in February 2005. In November 2006, it was bought by Google for US$1.65 billion.[4] YouTube now operates as one of Google’s subsidiaries.

Denne er også verdt å lese; http://blog.skepticallibertarian.com/2013/02/09/big-pharma-conspiracy-theories-ignore-the-real-world/

“When we see every reputable doctor, university, hospital, health organization, research laboratory, private company, and government agency studying the same question and converging towards a similar set of answers, this is the result of competitive scientific discovery, not a centralized plot to lie to the world.”

“Just because there is a government agency that regulates an industry doesn’t mean it is helping businesses to scam people for money. Would conspiracists make the same claims about the National Highway Safety Administration? Is the Seat Belt-Industrial Complex just tricking you into buying restraining harnesses and airbags to make an extra couple bucks per car?”

Carla
Carla
Abonnent
7 år siden

En kommentar til Yngve:
Du leste tydligvis ikke mitt innlegg?
Man skal ikke tro….men vite! De fleste som skriver artikler her inne
er godt skolerte og dyktige mennesker som har oppdaget ting selv.
Ikke bare lest her og der….
Men…..det er jo andre rundt om i verden som også VET.
De vil jo self.fortelle det til oss andre, for de fleste mennesker er velmenende
og vil andre godt.Og hvis man oppdager ting som er til stor skade for oss,så
vil de fleste gå ut med dette og advare…..eller?
Det jeg referer til i mitt første innlegg, er selv opplevd og jeg har jobbet med legemidler i over 30 år.
Det er som jeg sier: Man tror det ikke før man får se det og oppleve det selv.
Men da…….må man tro det!
Det står deg fritt til å tro hva du vil,men et godt råd er å skaffe seg viten.

Yngve
Yngve
Anonym
7 år siden

Chemtrails = tull
Dere tror at «noen» står bak spraying fra fly for å påvirke menneskeheten. Forutsetningen er jo at de får i seg dette som angivelig sprayes fra fly. Hvis «noen» er så mektige at de kan gjøre noe slikt, så kan vi plukke fra chemtrails-konspirasjonsteorien her og nå. Med logikk. Hvis disse «noen» ønsket å gjøre det dere tror, så finnes det langt mer effektive måter å gjøre det på. Raskere og mer omfattende. Via vaksiner f.eks, drikkevann, vi kan tenke oss mange måter som vil være bedre, billigere og mer effektivt enn å bruke fly. Så enkelt er det faktisk.

Yngve
Yngve
Anonym
7 år siden

Takk BalleClorin for en fin latter rett før jeg går fra jobb – dette var nydelig :)
«Hvor er så disse uomtvistelige bevisene?» I diverse bøker, artikler på nett og intervjuer/filmer på youtube.
Her diskuterer altså du i fullt alvor og henviser til «bevis» fra tvilsomme nettsider og youtube ! Tragikomisk når jeg tenker meg om.
Nå trenger vi ikke rosemale legemiddelindustrien heller, men å svartmale den slik dere gjør er intet annet enn uvitenhet.
For å ikke touche innom for mange felt; hadde man hatt en kur mot diverse kreftformer (noe det hver eneste dag forskes på og medisinen kommer nærmere hver dag) – så ville den økonomiske gevinsten vært langt, langt større enn gevinsten ved «å holde dem syke». Bare denne lille detaljen tar jo beina vekk fra den konspirasjonen dere tror ligger bak her, så jeg skjønner godt at jeg neppe blir særlig populær her inne blant dere. Jeg skjønner også at jeg nå vil bli møtt med hauger av «bevis», avsporinger, diskreditering etc. Men det er greit det. Men vær så snill; bruk hodet og forstå at vaksiner virker i de fleste tilfeller og har reddet millioner, og det er mer penger i å oppdage kurer mot diverse kreftformer enn det er å skjule dem. Så i sum er det ikke tvil om hva som er best for menneskeheten.

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Yngve
7 år siden

“Her diskuterer altså du i fullt alvor og henviser til «bevis» fra tvilsomme nettsider og youtube !” Hvem bestemmer om de er tvilsomme? Legemiddelindustrien, massemedia, myndighetene og betalte desinformanter – løgn og propaganda alt samme. Selv om ting ligger på youtube, trenger det ikke være ukorrekt for det. Uansett må informasjon leses og analyseres tuftet på den kunnskap den enkelte sitter inne med, før et standpunkt taes. Du kan ikke påstå at det som er skrevet i en artikkel eller bok er tvilsom før den er lest. Eller bare hermer du etter de du mener burde kunne det?

“En frisk kunde er en tapt kunde” er det noen som hevder i legemiddelindustrien. Å påstå at legemiddelinustrien ønsker at folk skal bli friske er som å si at bankene ønsker at folk skal nedbetale gjelden sin. Nei, for bankene ønsker at folk skal ha gjeld – det er det de tjener penger på.

“… bruk hodet og forstå at vaksiner virker i de fleste tilfeller” Ja, hvis ikke hadde svindelen blitt for opplagt, så vaksinene må overfor flertallet virke mot det den er ment å virke mot, men vaksinene påfører en del mennesker (ikke alle) bivirkninger, noen på kort sikt andre på lang sikt.

“…har reddet millioner…” Merkelig, da de samme folkene (Gates & Co) mener det er for mange mennesker på kloden. Så kanskje det er noe i disse vaksinene som ikke er så bra i lengden, som f.eks redusere fertiliteten?

” Så i sum er det ikke tvil om hva som er best for menneskeheten.” Jeg er enig med deg i hva som er best for menneskeheten, men legemiddelindustrien tenker på bunnlinjen og avkastning, ikke menneskeheten.

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

A Cleveland Clinic doctor spread anti-vaccine views. He’s not alone among MDs.

http://www.vox.com/2017/1/8/14206106/cleveland-clinic-doctor-anti-vaccine-neides

bernt
bernt
Abonnent
7 år siden

tro og ikke tro.
det er bare å lene hodet litt bakover en blå klar dag. Da kan man ikke unngå å se chemtrails . Det har vært mye bra vær i høst og et nesten daglig syn her i sør øst Norge. Men ikke 1 januar, fin dag uten spraying. Jeg trodde avtalen var gått ut og at vi var ferdig med dette ødeleggende og dødlige tiltak. Godtroenheten slipper aldri helt taket. 2. januar var det full fart igjen- og dagene etter. Det er ingen grunn til å tro at fex. Per Aslak Ertresvåg har orientert oss feilaktig for selv å bli ekskludert fra “det gode ( onde ) selskap “.
Jeg er ingeniør, og når jeg første gang så bilder av de destruerte tårn i New York – så var det fullstendig umulig å tro at dette var forårsaket av et fly. Likheten med nedtagingen av Phillipsbygget på Majorstua var slående. At det gikk / går an å innbille folk slikt er uforståelig for oss , som langt oppi årene har forsøkt å legge godtroendheten bak oss.
Men skal vi vente på at alle forstår at vi blir rundlurt inn i død og slaveri, så kommer vi aldri ut av det. Men det er nok andre krefter som spiller inn og vil gjøre verden til et bedre sted. Sørgelig at det tar så lang tid – men vi er kanskje på god vei nå —

Carla
Carla
Abonnent
7 år siden

Man tror det ikke før får se det…..eller oppleve det!

bernt
bernt
Abonnent
7 år siden

Fra Bernt til Bernt.
Vi lever i to vidt forskjellige verdener, du og jeg. . Jeg er klar over at de fleste fortsatt lever i din verden Bernt. Men mange har nå forstått at de som kaller seg våre myndigheter – er oss almineliges fiender. Hvorfor det er slik er det flere artikler i Nyhetsspeilet som kaster lys over. Mange har innerst inne innsett elendigheten , fex. ca 50% briter og amerikanere. Vi får bare håpe at ikke et nytt mafiagjeng tar over – som det fex. hendte i Russland.

Bernt
Bernt
Anonym
7 år siden

Still dere selv følgende spørsmål:

– Hvor mange må være med i en slik konspirasjon dersom den skulle fungere? Nesten hele pharma-industrien?
– Hvor mange skal til for å “avsløre” en slik konspirasjon? Ref. Snowden og andre varslere – det vil bestandig være noen som tør å stå frem og som klarer å levere håndfaste bevis. Spesielt om noen av deres nærmeste (eller de selv) blir rammet av kreft. Hvor er så disse uomtvistelige bevisene?
– Dersom noen fant en universell kur mot kreft; hvor berømt ville ikke disse bli? Hvor mye penger kunne man tjent på det? Jeg mener… det ville utvilsomt vært måter å gjøre midlene mer effektive, pakke de inn i bedre forpaktning osv osv. Dette ville vært en ulti-milliardbedrift. Hvor er fortjenesten i å holde dette skjult?
– Hvor mange av de som er med på konspirasjonsteorien er også berørt av kreft blant sine mærmeste? Hva er sannsynligheten for at så mange er så kaldblodige at de ikke ville gått for kuren som “virket”?

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Bernt
7 år siden

“– Hvor mange må være med i en slik konspirasjon dersom den skulle fungere? Nesten hele pharma-industrien?”
Antall mennesker som er med er umulig å svare på, men det trenger ikke være mange.
“– Hvor mange skal til for å «avsløre» en slik konspirasjon?” Ikke mange, men disse blir selvførlig diskreditert av den såkalte vitenskapen, diverse leger og massemedia.
“Hvor er så disse uomtvistelige bevisene?” I diverse bøker, artikler på nett og intervjuer/filmer på youtube.
“– Dersom noen fant en universell kur mot kreft; hvor berømt ville ikke disse bli?” De ville, som andre, blitt myrdet, truet til taushet og latterliggjort.
“-Hvor mye penger kunne man tjent på det?” Lite, da det er langt mer lønnsomt å holde folk syke, slik at industrien stadig kan komme med nye dyre maskiner, dyre medisiner og gjentagende behandlinger, som aldri vil virke 100 %.
“-Hvor er fortjenesten i å holde dette skjult?” Se over.
“– Hvor mange av de som er med på konspirasjonsteorien er også berørt av kreft blant sine nærmeste?” De fleste innen eliten, som styrer utdannelsen og forretningene vet at kreftindustrien er tuftet på svindel. De benytter derfor andre behandlingsmetoder de vet virker. Dessuten vet de hvordan redusere risikoen for å få kreft.
“-Hva er sannsynligheten for at så mange er så kaldblodige at de ikke ville gått for kuren som «virket»?” De fleste er ikke kaldblodige, men benytter kun de midlene de har lært (blitt programmert) på skolen. Disse er verken dumme eller onde, men naive, arrogante og sneversynte.

Carla
Carla
Abonnent
7 år siden

Helt klart at man må undersøke og analysere.Man må se hvem som ” tilhører” hvem!
Hvem betaler din lønn.
Kompetanse og utdanning er bra,men hva bruker de den til?
Til det beste for folket…….eller?
Jeg har jobbet med kreft i over 20 år og sett utrolig mange dø.
Deri blandt min egen høyt elskede ektemann og far til 2 små på 2 og 4 år.
Jeg fulgte ham opp i 8 mnd.hver dag.Da så jeg virkelig hva som skjer i off.helsev.
Jeg sluttet som sykepl.etter hans død. Jeg klagde saken inn for Norsk Pasient
skade erstatning og……tapte på alle punkter.
Det var spikeren i kista, for jeg viste at jeg hadde rett.Jeg hadde utd.og kompetansen.
Men….kom ingen vei…ble totalt overkjørt.
Så….alt dette MÅ ta slutt……få opp øynene…..se gjennom illusjonene….våkn opp!

Espen Carlsen
Espen Carlsen
Abonnent
7 år siden

Det er i hvert fall ingen tvil,,,what so ever,…om at en 100 % garantert kur mot kreft ville “tatt livet” av en rekke farmasøytiske fabrikker. Hvis man hadde klart seg med null mer cellegift og kun halvparten og kanskje enda mindre morfin som produseres i forbindelse med nettopp kreftsykdommer tror jeg ikke det er en illusjon at det finnes folk der ute som vil dette til livs. Jeg har da fått med meg at folk bli drept for mye mindre enn som så. Og da snakker jeg ikke om nokas-ran og lignende men at det er farlig “å vite” for mye i visse miljøer. Det finnes folk som dreper for penger i virkeligheten og ikke bare på film.

Oppgitt
Oppgitt
Anonym
7 år siden

Gærninger!
Kanskje ta en tur ut blandt folk, istedenfor å sitte og søke opp konspirasjonsteorier på nettet? Velger å tro på kompetanse og utdanning fremfor meningsløs synsing fra akademiske lettvektere.

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Oppgitt
7 år siden

“Gærninger!” Helt enig – de som dreper folk for å skjule en eller annen sannhet er gale.

“Kanskje ta en tur ut blandt folk, istedenfor å sitte og søke opp konspirasjonsteorier på nettet?” Du klarer kanskje ikke begge deler?

“Velger å tro på kompetanse og utdanning fremfor meningsløs synsing fra akademiske lettvektere.” Velger å tro? Skal man finne sannheten skal man verken velge eller tro, men undersøke og analysere – uansett hvem det kommer i fra – og så komme med en konklusjon. At du har blind tro på de som kaller seg eksperter eller har faglig autoritet, vitner mest om din egen usikkerhet.

ye
ye
Abonnent
8 år siden

Leger skaffer seg nå livvakter. I følge Foster Gamble, mannen bak Thrive Movement og som har etterforsket mistenkelige dødsfall i en ti-årsperiode, sier tallet på myrdede leger nå er oppe i 60-70. Intervju med Erin Elizabeth og Dr. Joseph Mercola av Foster Gamble (i familie med Gamble i farmasi-firmaet Proctor&Gamble). Gamble nevner også alle dødsfall av finansfolk som visst om/kunne planene til finanselitens planlagte økonomiske kollaps og oppfinnere av bl.a. motorer som går på vann, samt varslere av pedofili blant samfunnstopper.
Murdered Holistic Doctors Update 27.februar 2016

ye
ye
Abonnent
8 år siden

Hvem er systematisk ute etter livet til helsearbeidere? Antallet suspekte dødsfall blant leger (alle holistiske, eller osteopater med unntak av 2) i USA er oppe i 13. Erin Elizabeth i HealthNutNews.com begynte utilsiktet å skrive om det første som skulle vise seg å bli en i rekken: http://www.healthnutnews.com/recap-on-my-unintended-series-the-holistic-doctor-deaths/

jens ove hansen
jens ove hansen
Abonnent
8 år siden

medicinal industrien skulle måske nationaliseres – vi har i mange tilfælde betalt uddannelsen af forskerne – så i stedet for firmaerne bekrigede hinanden og holdt resultater hemmelige – kunne man ved en verdensomspændende samarbejdende medicin forskning – nok få flere helbredt på kortere tid – og udlignet noget i sundheden…

seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

Vil anbefale på det sterkeste, sjekk ut hans fremgangsmåter og resultater med en egen artikkel på Nyhetsspeilt

seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

Her er en helt unik person Dr. Samir Chachoua fremdeles i live. Ser en bort fra kreft, har han mange utrolige kurer, den beste jeg har funnet.
http://soulspottv.com/blog/dr-chachoua-vaccine-cure-cancer-aids/

MayBritt Ulveraker
MayBritt Ulveraker
Anonym
8 år siden

Ja,det gjentar seg f.eks mht Hiv- smittede og en evt kur. For der finnes kur mot hiv, som bekjemper viruset permanent. Har sjøl lest svaret på beinmargsprøven hans fra kjøbenhavn,kor dem ikke fant noe virus da han va ferdig med kuren.. Men trist at menneskers grådighet gjør at sånne løsninger blir drysset ned..

Bernt
Bernt
Anonym
8 år siden

Dette høres ut som en klassisk konspirasjonsteori: farmaindustrien tilsetter kreftfremkallende midler til unødvendige vaksiner. Tull og tøys.
Det er 50.000 gunshot victims i USA hvert år. 9 av dem er leger som farmamafia vil eliminiere?
Kanskje er de blitt drept fordi som vaksinemotstander sørger de for at barn dør av meslinger og kikkhoste og infiserer andre!?
Hvis GcMAF virkelig hjelper mot autism, kreft o.l. så ville det vært en sensasjon som ikke undertrykkes men fremmes – forutsatt det finnes vitenskapelige studier som underbygger påstandene med fakta (gjennom randomiserte dobbeblinde studier) og ikke bare anekdoter.

Kommentare sier jo alt. Jeg sier bare: de som vet ingenting må tro på alt.

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Bernt
8 år siden

“Det er 50.000 gunshot victims i USA hvert år.” Av disse dør 11.000, der de aller fleste er planlagte, altså ikke et resultat av være på feil sted til feil til. Så det er rimlig spesielt at såpass mange leger innen ett fagfelt blir myrdet i løpet av så kort tid. Tilfeldig? Kanskje, men sannsynligvis ikke.

“… som vaksinemotstander sørger de for at barn dør av meslinger og kikkhoste og infiserer andre!?” Nei, de sørger for at folk er friske. Det er jo faktisk de som tar vaksiner som gjerne får disse sykdommene, som normalt også er helt ufarlig. Hva er poenget med å vaksinere seg hvis man likevel kan bli syk?

“Jeg sier bare: de som vet ingenting må tro på alt. ” Det er du et levende bevis på. Synes du skal ta noen flere vaksiner, de vil jo bare styrke immunforsvaret ditt.

« Forrige artikkel

Ekspert: TETRA nødnett er helseskadelig

Neste artikkel »

Global Mind Control – naziparagrafen i norsk psykiatrilovgivning. Del 4

35
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x