GcMAF er et essensielt protein kroppen vår naturlig produserer som fjerner en rekke sykdommer inkludert kreft.
/

Ble 9 leger drept fordi de fant en kur mot kreft?

85.3K visninger
1 minutt lesetid
35

I løpet av juni og juli 2015 ble til sammen ni leger funnet døde i USA, først og fremst i Florida og områdene rundt. Alle praktiserte eller forsket på alternativ behandling av kreft via GcMAF.

5 av legene som ble funnet drept.
5 av legene som ble funnet drept.

Av T.S. hos Åpenbart.no.

Bildet viser Dr. Jeff Bradstreet som 19. juni ble funnet i en elv med et skuddsår i brystet; Dr. Bruce Hedendal som 21. juni ble funnet død i sin bil og Dr. Teresa Sievers som 29. juni ble funnet brutalt myrdet i sitt hjem i Bonita Springs.

Dr. Lisa Riley som ble funnet skutt i hodet 1. juli og Dr. Baron Holt som døde 21. juni, samme dag som Dr. Hedendal.

Blant de ni legene er også Dr. Ronald Schwartz som ble funnet drept i sitt hjem 19. juli, og Dr. Nicholas Gonzales, som forsket på alternativ behandling av kreft og døde av et hjerteattakk 21. juli.

Fellesnevneren ser ut til å være GcMAF

Det som ser ut til å knytte disse legene sammen er deres syn på alternativ medisin og skepsis til vaksineprogrammer, men først og fremst forskning på GcMAF, fortrinnsvis gjennom Dr. Bradstreet og Dr. Gonzales.

Blant annet skal Dr. Bradstreet ha hatt stor suksess ved bruk av GcMAF i behandling av autisme, med 85% responsrate, noe som i det medisinske miljøet anses som umulig. 15% av hans autistiske pasienter skal ha blitt helt kurert og symptomfrie. Den offisielle historien er at Dr. Bradstreet begikk selvmord.

GcMAF er et protein som aktiverer makrofager, en type hvite blodceller som angriper uønskete partikler i kroppen, blant annet kreftceller. GcMAF er blitt kalt immunforsvarets kraftigste våpen.

Problemet er at kreftceller produserer nagalase (alpha-N-acetygalactosaminidase), et enzym som blokkerer kroppens naturlige produksjon av GcMAF.

Mente vaksiner inneholder nagalase med hensikt

Det Bradstreet og hans kolleger mente å ha oppdaget var at nagalase med vilje blir tilført kroppen utenifra, blant annet gjennom vaksiner. De skal ha funnet at nagalase ikke finnes hos nyfødte, men blir introdusert senere gjennom vaksinering.

Nagalase finnes i svært høye konsentrasjoner hos barn med autisme.

BBC skriver at den farmasøytiske industrien gjør seg fet på høy fortjeneste. Er det vår helse eller sin profitt et firma tenker først og fremst på?
BBC skriver at den farmasøytiske industrien gjør seg fet på høy fortjeneste. Er det vår helse eller sin profitt et firma tenker først og fremst på?

Videre lesning

Les om dette hos HealthNutNews hvor Erin Elizabeth først knyttet disse dødsfallene sammen, blant annet i artiklene:

MD Found Murdered inside Florida Home today. This makes 6 in 30 days with 5 still missing

2 More Doctors Go Missing, after 3 Found Dead in 2 Weeks

Les mer Explosive Real Reason Doctors Are Being Targeted For Death?

BBC: Pharmaceutical industry gets high on fat profits

Her er et svensk firma som distribuerte GcMAF (nå nedlagt).

Gjør et søk på GcMAF på Google for ytterligere informasjon.

Kilde

Åpenbart.com (eksisterer ikke lengre).

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, webmaster og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

35 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Steinar
Steinar
Abonnent
7 år siden

Sykdommer er big business, og effektive medisiner stjeler msrkedsandeler. Se på datoene for drapene, slutter på 1 og 9. Er ikke noe tess på nummerologi, men ser at datoen ikke er tilfeldige.
Takk for et fint nettsted, som har interessante artikler. Dagspressen er fullt med tøv, bortsett fra visse lokalsaker.

anders
Skribent
7 år siden

Høyst alarmerende artikkel, og det er bare toppen av isfjellet. Nå vil Helsedirektoratet her tillands åpne for velferdsteknologi med gps overvåkning av demente. Her overgår virkeligheten fantasien hundre ganger for mulighetene til å knerte flest mulig, helt lovlig tilogmed. Stakkars våre eldre!

Ubu
Ubu
Abonnent
Svar til  anders
6 år siden

Er der ikke en fornuftig ting med GPS på mennesker med demens? Kjedelig med de som vandrer ut i gata eller i skogen og blir borte fordi de ikke finner veien hjem. Det forhindrer unødig bruk av tvang og makt og, da fylkesmann vil måtte kreve ytterligere begrunnelser om helsepersonell skulle nekte pasienten utgang.

Radiv
Radiv
Abonnent
Svar til  Ubu
6 år siden

Trur ikke eldre blir friskere av å gå rundt som en mobil tlf.! Gps er jo trangluering fra mobilmaster. Så det vil si at du mener der er bra å gå rundt med mobilantenne i lomma som Gps tross alt er…

Kanske du trudde gps var satellitter? Gps er ikke annet en bakkemaster som Dei bruker til mobil. Dei bruker også gps ( mobilmaster) når Dei bruker missiler i krig.

Stein-Erik Dahle
Stein-Erik Dahle
Abonnent
Svar til  Radiv
6 år siden

Feil. Geografisk posisjon kan finnes med triangulering av basestasjoner, men er som regel svært upresis. GPS er basert på triangulering av signaler fra satellitter, iblant med tillegg av signaler fra bakkestasjoner for økt nøyaktighet.

Radiv
Radiv
Abonnent
Svar til  Stein-Erik Dahle
6 år siden

Feil Stein. Kan du venligst finne kilder på dette? GPS er det samme som mobilmaster. Du går vell rundt og trur at parabol er satellitter og du? Hadde sett god pris på kilder om dette tullet du nevner. Haha. Takk for en god latter

Simen
Simen
Anonym
Svar til  Radiv
6 år siden

Da utfordrer jeg deg til å dra i sportsbutikken å kjøpe en treningsklokke med GPS. Så kan du gruble deg halvt i hjel om hvordan den fungerer uten sim kort. Eventuelt bare Google hvordan GPS fungerer før du er så påståelig.

Alexander B.
Forfatter
7 år siden

Rart hvordan farmasøytiske legemidler med bi-effekter på to A4 sider er lov, og som kun hjelper deg litt og etter lang tid med bruk av medisinen. Rart hvordan befolkningen generelt knasker i seg paracet som om det skulle vært smågodt, og tror dette er løsningen til alle sykdommer.
Egentlig ganske rart at plantemedisin som feks fleinsopp, ayahuasca, iboga o.l er ulovlig (Nå er både iboga lovlig i norge men forbudt stort sett overalt ellers, og fleinsopp til medisinsk bruk i England av alle steder)
Dette er jaggu meg ulovlig det. Fordi da kan man få hallusinasjoner og møte seg sjøl i døra når det gjelder alle valg man har foretatt seg i livet.. Det er neimen meg ikke bra med medisin dratt opp av blomsterbedet sitt, for det er nemlig farlig, og enda værre; Ulovlig!
Selvfølgelig dør folk på mystisk måte innen en kort tidsperiode når de er inne å snuser på kreftmedisin som faktisk funker. Det ville jo vært særdeles kjedelig å måtte avslutte en årlang tradisjon med smerte, lidelse og et snev av håp om å få bli bedre med cellegift, mot en medisin som faktisk funker. Dette kan vi ikke ha noe av, sånn blir det ikke penger av!
Vaksiner giftige som slanger, hverdagspreparater til både liten og stor, illusjonssykdommer som ADHD og dets fantastiske medisin med innhold av syntetisk amfetamin samt masse herlig skremselspropaganda om alle måter man kan dø på, er hverdagen til disse folka..
Den morsomme delen er at det er vi som lønner dem ;)

May-Harriet Seppola
Skribent
7 år siden

Atle Johan Løvaas har skrvet om en mann som var ett geni i sin tid, Tojal Raymond Tife -Royal Raymond Rife var et medisinsk og tekniske geni. Han oppfant egenhendig prisme-mikrosoper, som kunne forstørre opp til 60 tusen ganger, uten å drepe mikrobene. Dette skjedde fra 1920 til 1934. Han var bare ungdom da han oppfant sitt første mikroskop og skrudde det sammen selv.

Dermed kunne han studere mikrober i bevegelse og ikke i stillbilder, slik som dagens elektro-mikroskoper må gjøre, fordi de dreper alt liv med strålingen. Dermed kunne Rife bekrefte det som Bechamp hadde sagt, nemlig at mikrobene var polymorphe og ikke monomorphe, dvs. forandret skikkelse hele tiden.

Han så at de til og med kunne være virus en stund og plutselig forvandle seg til bakterier. Enkelte mikrober hadde til og med enda mindre mikrober inni seg.

Rife fant et virus, som han kalte Rx-viruset og som han så fremkalte kreft. Han forsto at mikrober ikke tålte visse frekvenser. Dermed satte han i gang med å sende svake, (for kroppen ufarlige), radiobølger gjennom mikroorganismer. Han så at de døde og forsvant som dugg for solen. Også kreftviruset.

Han injekserte 300 mus med kreft, kjørte strøm gjennom svulstene, som var større enn selve musen og så at alle svulstene tørket inn og forsvant.

Så gjorde han det samme med kreftpasienter, også de ble helt friske. Men da begynte naturligvis problemene. Fishbein og Co. var igjen på krigsstien.

Laboratoriet til Rife ble knust, alle hans mikroskoper likeså og hans skrifter og bøker ble brent i reneste mafia-stil. Siden har andre delvis klart å gjenskape noen av mikroskopene og visstnok også noen av kreftmaskinene.

Rife ble kjørt gjennom ”rettssystemet” og tapte naturligvis, fordi det er de samme kreftene som lager lovene, som styrer drogeindustrien. Rife hadde 14 vitner i retten, som fortalte at de var blitt frisk av kreften pga. hans behandling.

Men hva hjalp det? Han ble knust og ødelagt som menneske og endte sine dager som alkoholiker og pillemisbruker 80 år gammel.

De kreftene som står bak ødeleggelsen av slike fantastiske mirkoskoper, som forstørrer 60 tusen ggr. og som viser sannheter, er ikke makteliten interessert i.

Det tragiske er at de kaller seg form «myndigheter»:http://www.riksavisen.no/min-smertefrie-vei-i-en-smertefull-verden/

May-Harriet Seppola
Skribent
7 år siden

Dr. Royal Raymond Rife: The «SUPPRESSED» Cancer «cure»:https://www.youtube.com/watch?v=PmmOxpSbZ2w

Bernt
Bernt
Anonym
7 år siden

Dette høres ut som en klassisk konspirasjonsteori: farmaindustrien tilsetter kreftfremkallende midler til unødvendige vaksiner. Tull og tøys.
Det er 50.000 gunshot victims i USA hvert år. 9 av dem er leger som farmamafia vil eliminiere?
Kanskje er de blitt drept fordi som vaksinemotstander sørger de for at barn dør av meslinger og kikkhoste og infiserer andre!?
Hvis GcMAF virkelig hjelper mot autism, kreft o.l. så ville det vært en sensasjon som ikke undertrykkes men fremmes – forutsatt det finnes vitenskapelige studier som underbygger påstandene med fakta (gjennom randomiserte dobbeblinde studier) og ikke bare anekdoter.

Kommentare sier jo alt. Jeg sier bare: de som vet ingenting må tro på alt.

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Bernt
7 år siden

«Det er 50.000 gunshot victims i USA hvert år.» Av disse dør 11.000, der de aller fleste er planlagte, altså ikke et resultat av være på feil sted til feil til. Så det er rimlig spesielt at såpass mange leger innen ett fagfelt blir myrdet i løpet av så kort tid. Tilfeldig? Kanskje, men sannsynligvis ikke.

«… som vaksinemotstander sørger de for at barn dør av meslinger og kikkhoste og infiserer andre!?» Nei, de sørger for at folk er friske. Det er jo faktisk de som tar vaksiner som gjerne får disse sykdommene, som normalt også er helt ufarlig. Hva er poenget med å vaksinere seg hvis man likevel kan bli syk?

«Jeg sier bare: de som vet ingenting må tro på alt. » Det er du et levende bevis på. Synes du skal ta noen flere vaksiner, de vil jo bare styrke immunforsvaret ditt.

MayBritt Ulveraker
MayBritt Ulveraker
Anonym
7 år siden

Ja,det gjentar seg f.eks mht Hiv- smittede og en evt kur. For der finnes kur mot hiv, som bekjemper viruset permanent. Har sjøl lest svaret på beinmargsprøven hans fra kjøbenhavn,kor dem ikke fant noe virus da han va ferdig med kuren.. Men trist at menneskers grådighet gjør at sånne løsninger blir drysset ned..

seitasis
seitasis
Abonnent
7 år siden

Her er en helt unik person Dr. Samir Chachoua fremdeles i live. Ser en bort fra kreft, har han mange utrolige kurer, den beste jeg har funnet.
http://soulspottv.com/blog/dr-chachoua-vaccine-cure-cancer-aids/

seitasis
seitasis
Abonnent
7 år siden

Vil anbefale på det sterkeste, sjekk ut hans fremgangsmåter og resultater med en egen artikkel på Nyhetsspeilt

jens ove hansen
jens ove hansen
Abonnent
7 år siden

medicinal industrien skulle måske nationaliseres – vi har i mange tilfælde betalt uddannelsen af forskerne – så i stedet for firmaerne bekrigede hinanden og holdt resultater hemmelige – kunne man ved en verdensomspændende samarbejdende medicin forskning – nok få flere helbredt på kortere tid – og udlignet noget i sundheden…

ye
ye
Abonnent
7 år siden

Hvem er systematisk ute etter livet til helsearbeidere? Antallet suspekte dødsfall blant leger (alle holistiske, eller osteopater med unntak av 2) i USA er oppe i 13. Erin Elizabeth i HealthNutNews.com begynte utilsiktet å skrive om det første som skulle vise seg å bli en i rekken: http://www.healthnutnews.com/recap-on-my-unintended-series-the-holistic-doctor-deaths/

ye
ye
Abonnent
7 år siden

Leger skaffer seg nå livvakter. I følge Foster Gamble, mannen bak Thrive Movement og som har etterforsket mistenkelige dødsfall i en ti-årsperiode, sier tallet på myrdede leger nå er oppe i 60-70. Intervju med Erin Elizabeth og Dr. Joseph Mercola av Foster Gamble (i familie med Gamble i farmasi-firmaet Proctor&Gamble). Gamble nevner også alle dødsfall av finansfolk som visst om/kunne planene til finanselitens planlagte økonomiske kollaps og oppfinnere av bl.a. motorer som går på vann, samt varslere av pedofili blant samfunnstopper.
Murdered Holistic Doctors Update 27.februar 2016

Oppgitt
Oppgitt
Anonym
7 år siden

Gærninger!
Kanskje ta en tur ut blandt folk, istedenfor å sitte og søke opp konspirasjonsteorier på nettet? Velger å tro på kompetanse og utdanning fremfor meningsløs synsing fra akademiske lettvektere.

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Oppgitt
7 år siden

«Gærninger!» Helt enig – de som dreper folk for å skjule en eller annen sannhet er gale.

«Kanskje ta en tur ut blandt folk, istedenfor å sitte og søke opp konspirasjonsteorier på nettet?» Du klarer kanskje ikke begge deler?

«Velger å tro på kompetanse og utdanning fremfor meningsløs synsing fra akademiske lettvektere.» Velger å tro? Skal man finne sannheten skal man verken velge eller tro, men undersøke og analysere – uansett hvem det kommer i fra – og så komme med en konklusjon. At du har blind tro på de som kaller seg eksperter eller har faglig autoritet, vitner mest om din egen usikkerhet.

Espen Carlsen
Espen Carlsen
Abonnent
6 år siden

Det er i hvert fall ingen tvil,,,what so ever,…om at en 100 % garantert kur mot kreft ville «tatt livet» av en rekke farmasøytiske fabrikker. Hvis man hadde klart seg med null mer cellegift og kun halvparten og kanskje enda mindre morfin som produseres i forbindelse med nettopp kreftsykdommer tror jeg ikke det er en illusjon at det finnes folk der ute som vil dette til livs. Jeg har da fått med meg at folk bli drept for mye mindre enn som så. Og da snakker jeg ikke om nokas-ran og lignende men at det er farlig «å vite» for mye i visse miljøer. Det finnes folk som dreper for penger i virkeligheten og ikke bare på film.

Carla
Carla
Abonnent
6 år siden

Helt klart at man må undersøke og analysere.Man må se hvem som » tilhører» hvem!
Hvem betaler din lønn.
Kompetanse og utdanning er bra,men hva bruker de den til?
Til det beste for folket…….eller?
Jeg har jobbet med kreft i over 20 år og sett utrolig mange dø.
Deri blandt min egen høyt elskede ektemann og far til 2 små på 2 og 4 år.
Jeg fulgte ham opp i 8 mnd.hver dag.Da så jeg virkelig hva som skjer i off.helsev.
Jeg sluttet som sykepl.etter hans død. Jeg klagde saken inn for Norsk Pasient
skade erstatning og……tapte på alle punkter.
Det var spikeren i kista, for jeg viste at jeg hadde rett.Jeg hadde utd.og kompetansen.
Men….kom ingen vei…ble totalt overkjørt.
Så….alt dette MÅ ta slutt……få opp øynene…..se gjennom illusjonene….våkn opp!

Bernt
Bernt
Anonym
6 år siden

Still dere selv følgende spørsmål:

– Hvor mange må være med i en slik konspirasjon dersom den skulle fungere? Nesten hele pharma-industrien?
– Hvor mange skal til for å «avsløre» en slik konspirasjon? Ref. Snowden og andre varslere – det vil bestandig være noen som tør å stå frem og som klarer å levere håndfaste bevis. Spesielt om noen av deres nærmeste (eller de selv) blir rammet av kreft. Hvor er så disse uomtvistelige bevisene?
– Dersom noen fant en universell kur mot kreft; hvor berømt ville ikke disse bli? Hvor mye penger kunne man tjent på det? Jeg mener… det ville utvilsomt vært måter å gjøre midlene mer effektive, pakke de inn i bedre forpaktning osv osv. Dette ville vært en ulti-milliardbedrift. Hvor er fortjenesten i å holde dette skjult?
– Hvor mange av de som er med på konspirasjonsteorien er også berørt av kreft blant sine mærmeste? Hva er sannsynligheten for at så mange er så kaldblodige at de ikke ville gått for kuren som «virket»?

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Bernt
6 år siden

«– Hvor mange må være med i en slik konspirasjon dersom den skulle fungere? Nesten hele pharma-industrien?»
Antall mennesker som er med er umulig å svare på, men det trenger ikke være mange.
«– Hvor mange skal til for å «avsløre» en slik konspirasjon?» Ikke mange, men disse blir selvførlig diskreditert av den såkalte vitenskapen, diverse leger og massemedia.
«Hvor er så disse uomtvistelige bevisene?» I diverse bøker, artikler på nett og intervjuer/filmer på youtube.
«– Dersom noen fant en universell kur mot kreft; hvor berømt ville ikke disse bli?» De ville, som andre, blitt myrdet, truet til taushet og latterliggjort.
«-Hvor mye penger kunne man tjent på det?» Lite, da det er langt mer lønnsomt å holde folk syke, slik at industrien stadig kan komme med nye dyre maskiner, dyre medisiner og gjentagende behandlinger, som aldri vil virke 100 %.
«-Hvor er fortjenesten i å holde dette skjult?» Se over.
«– Hvor mange av de som er med på konspirasjonsteorien er også berørt av kreft blant sine nærmeste?» De fleste innen eliten, som styrer utdannelsen og forretningene vet at kreftindustrien er tuftet på svindel. De benytter derfor andre behandlingsmetoder de vet virker. Dessuten vet de hvordan redusere risikoen for å få kreft.
«-Hva er sannsynligheten for at så mange er så kaldblodige at de ikke ville gått for kuren som «virket»?» De fleste er ikke kaldblodige, men benytter kun de midlene de har lært (blitt programmert) på skolen. Disse er verken dumme eller onde, men naive, arrogante og sneversynte.

bernt
bernt
Abonnent
6 år siden

Fra Bernt til Bernt.
Vi lever i to vidt forskjellige verdener, du og jeg. . Jeg er klar over at de fleste fortsatt lever i din verden Bernt. Men mange har nå forstått at de som kaller seg våre myndigheter – er oss almineliges fiender. Hvorfor det er slik er det flere artikler i Nyhetsspeilet som kaster lys over. Mange har innerst inne innsett elendigheten , fex. ca 50% briter og amerikanere. Vi får bare håpe at ikke et nytt mafiagjeng tar over – som det fex. hendte i Russland.

Carla
Carla
Abonnent
6 år siden

Man tror det ikke før får se det…..eller oppleve det!

bernt
bernt
Abonnent
6 år siden

tro og ikke tro.
det er bare å lene hodet litt bakover en blå klar dag. Da kan man ikke unngå å se chemtrails . Det har vært mye bra vær i høst og et nesten daglig syn her i sør øst Norge. Men ikke 1 januar, fin dag uten spraying. Jeg trodde avtalen var gått ut og at vi var ferdig med dette ødeleggende og dødlige tiltak. Godtroenheten slipper aldri helt taket. 2. januar var det full fart igjen- og dagene etter. Det er ingen grunn til å tro at fex. Per Aslak Ertresvåg har orientert oss feilaktig for selv å bli ekskludert fra «det gode ( onde ) selskap «.
Jeg er ingeniør, og når jeg første gang så bilder av de destruerte tårn i New York – så var det fullstendig umulig å tro at dette var forårsaket av et fly. Likheten med nedtagingen av Phillipsbygget på Majorstua var slående. At det gikk / går an å innbille folk slikt er uforståelig for oss , som langt oppi årene har forsøkt å legge godtroendheten bak oss.
Men skal vi vente på at alle forstår at vi blir rundlurt inn i død og slaveri, så kommer vi aldri ut av det. Men det er nok andre krefter som spiller inn og vil gjøre verden til et bedre sted. Sørgelig at det tar så lang tid – men vi er kanskje på god vei nå —

Hans Gaarder
Forfatter
6 år siden

A Cleveland Clinic doctor spread anti-vaccine views. He’s not alone among MDs.

http://www.vox.com/2017/1/8/14206106/cleveland-clinic-doctor-anti-vaccine-neides

« Forrige artikkel

Ekspert: TETRA nødnett er helseskadelig

Neste artikkel »

Global Mind Control – naziparagrafen i norsk psykiatrilovgivning. Del 4

35
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x