///

Opplysende filmer som vil gi deg noe å prate om

3.3K visninger
10 minutter lesetid
4

Mye har skjedd siden forrige artikkel om gode filmer anbefalt å se på internett. Disse gjelder fortsatt, men det er også andre lærerike og opplysende filmer som garantert vil gi deg noe å prate om. Og det er mange å velge imellom. Les mer…

Det finnes nå enda flere dokumentarfilmer på internett enn for 3,5 år siden – naturligvis. Det er mange tøyse- og noldus-filmer, samt også de som hviler på «etablerte sannheter». Disse skal du slippe å lide deg igjennom, fordi vi har gjennomgått en mengde filmer, og noen av de beste får du presentert ­­­­her, selv om ikke alle er av nyere dato. Nå har ikke vi noe i mot amerikanere generelt, men dessverre er de fleste filmene amerikanske. Mulig det har å gjøre med antall mennesker som bor der, eller at endringene i deres samfunn har kommet mer plutselig på dem enn for oss i Europa? Eller kanskje flere har video-kamera og redigeringsprogrammer der borte? Uansett har vi med to norske, hvilket er svært gledelig, selv om den ene filmen er faretruende, mens den andre er tragisk.

Nå er kulda i anmarsj, så hva er vel bedre enn å sku av TV, legge bort propagandaavisene, og heller se noen lærerike filmer? Husk at internett, slik vi kjenner det, en dag vil kunne bli endret, og da kan det være for sent. Last derfor ned filmer, og brenn dem helst på disk, slik at de kan hentes frem igjen.

Pensum får du på skolen

Propaganda får du i massemedia

Kunnskap får du på Speilet – gratis!

Det oppfordres til å lenke opp andre gode dokumentarfilmer i kommentarfeltet.

Her følger flere opplysende filmer som garantert vil gi deg noe å prate om rundt lunsjbordet, på neste fest eller kommende familietreff.

Opplysende filmer om helse og miljø

Doctored – the Movie er en film som viser hvordan leger aktivt motarbeider andre behandlingsformer enn den de selv har blitt programmerte til gjennom egen utdannelse. Det hele starter med kiropraktikk, som gjennom mange års kamp endelig har blitt annerkjente. Nå er det andre sin tur.

Vaccine Nation – det begynte så idyllisk for den lille familien, men så, etter en vaksine injesjert i sitt nyfødt barn, kom problemene, og pappaen ble dømt for drap på eget barn, etter legene konstaterte “baby-shaken-syndrome”. Og kampen mot vaksineindustrien, legeprofesjonen og rettsvesen begynner.

The Great Culling Our Water – Fluor er et mye brukt kjemisk stoff, ikke minst i tannkrem, men etterhvert også i drikkevann, bordsalt, munnskyllevann og fluortabletter. Hva er egentlig fluor, og hva gjør fluor med kroppen? Kjemikere, toksikologer og leger med flere forklarer. Vil du bruke fluor etter å ha sett denne opplysende filmen? Neppe.

Opplysende filmer - sugar

Sugar the Bitter Truth – herlig, herlig, men farlig, farlig. Sukker har gledet mange, ikke minst tannlegene, men sukker er farlig for langt mer enn tennene. Hvis man vet det man vet i dag, hadde rafinert sukker trolig vært ulovlig.

Why in the World are They Spraying – oppfølgeren til “What in the World are They Spraying”, der vi fikk konstantert unormalt høye nivåer av diverse tungmetaler i regnvann, snø og jordsmonn, grunnet chemtrailing. Det samme crewet går i denne filmen gjennom begrunnelsene for hvorfor det sprayes, og som vanlig er penger involvert.

Genetic Roulette – Med GMO får vi i oss mat hvis genetikk er endret og dermed ukjent for fordøyelsen og kroppen. Hvordan påvirker disse endringene kroppen? Anbefalt for ytterligere faglig påfyll innen samme tema er Seeds of Death.

ISON Resonance Beings of Frequency – mange dyr, spesielt de flyvende, bruker radar når de flyr. Når vi vet at disse er avhengig av nøyaktig frekvens for navigasjon, vil da frekvensendinger medføre problemer for dem? Og når mennesket til syvende og sist består av frekvens, blir vi kroppslig og mentalt påvirket av stråling fra blant annet mobilantenner?

Earthlings – en av de mest vemmelige filmene jeg har sett, jeg måtte pause halvveis. De som spiser kjøtt, driver med oppdrett og avl av dyr, de som bruker dyr i forsøk eller i underholdningsøyemed bør se denn. De som virkelige er glade i dyr MÅ se denne. Ikke fordi jeg ønsker deg en hjerteskjærende opplevelse, men fordi du må forstå, og fordi når vi godtar at dyr behandles slik, vil også mennesker bli behandlet liknende. Det rapporteres om at mange har blitt vegitarianere etter å ha sett denne filmen.

Opplysende filmer om politikk og makt

Kort om det norske politiets historie – Bjørn Johansen blir intervjuet om det norske politi, og hva det vil bety at politiet nå har fått fascist-symbolet på ermet. Enten er du med eller mot, kan det kuttes ned til. Dette er ikke positivt for allmuen, og tilliten til politiet daler i takt med vådeskuddene de gjør, antall saker de henlegger og antall elendig etterforskning etaten gjør i mange saker.

Benjamin H. Freedman 1961 speech – eldre, men knallsterk tale fra Freedman, som ikke legger fingrene imellom om hva han mener om Zionist-jødene. Dagsaktuelt. For ordens skyld: Freedman var selv jøde.

State of Mind er en bunnsolid dokumentar om hva staten er, hvorfor den er og hvordan den tenker. En lærerik og opplysende film som tar opp essensielle problemer med statsdannelse, og den burde bli et diskusjonstema i de tusen hjem etterpå, uansett alder. Dette er forlenget utgave av filmen, med intervju av filmskaperne innimellom.

Rule from the Shadow – snaue 40 minutter om hvilken makt man kan få hvis en behersker psykologi. Dessverre kort, for den er såpass bra at man vil ha mer.

Oil, smoke and mirrors presenterer hva som foregår i kulissene innen politikk og olje, peak oil og hvorfor krig igangsettes – og hvordan politikere lyver for å få krig akseptert.

Opplysende filmer - EU

The Hidden Roots of The European Union er et foredrag holdt av Henrik Palmgren, en av programlederne av Red Ice Radio. For de som er opptatte av historie og symbolikk er dette spennende saker, for her serveres det ting og påstander som få har reflektert over. Og det er bare å innrømme det: EU er et diktatorisk beist.

The global Agenda – A lecture by Henry Lamb. Den nå avdøde Henry Lamb opplevde som entreprenør plutselig problemer med det offentlige, og skjønte ikke hvorfor, inntil han dykket ned i konseptet bærekraftig utvikling og Agenda21. Et lærerikt foredrag om hvorfor ting har blitt som de har blitt og hva vi kan vente i fremtiden. Se for øvrig artikkelen Du skal nå inn i fremtidens fengsel.

Behind the Green Mask – Rosa Koire har forfattet en bok med samme tittel, og avkler den “grønne agendaen”, som i realiteten kun er et middel for makt og å hinder individet frihet. Dette intervjuet kan ansees som en forlengelse og oppdatering av foredraget til Henry Lamb, og det ligger mange flere intervjuer med henne på nett.

One Nation Under Siege Hva skjer når makten løper løpsk? Hvordan utnytte et terrorangrep til egen fordel? Hva er en politistat? Mange spørsmål blir besvart i denne filmen, som tegner et dystert bilde av hva som foregår og hvordan det vil bli om dette fortsetter.

Opplysende filmer om penger og avmakt

Power of the Purse er en lang og grundig film om penger, økonomi og makt, ment for de som ikke kan så meget om emnet. Bør nok sees i flere doser, da fortellerstemmen er noe monoton.

Opplysende filmer - fire ryttere

The Four Horsemen er en prisbelønnet dokumentar om fire samfunnsmessige kjennetegn før en økonomisk kollaps. Og du vil garantert kjenne dem igjen, for eksempel når kokker blir kjendiser.

When the Levees Broke er lagd av Spike Lee, og her får vi virkelig oppleve tragedie på nært hold. Orkanen Catarina har herjet New Orleans og innbyggerne er våte, sultne, tørste og redde. Hva gjør systemet? Myndighetene sier en ting og gjør det motsatte eller ingenting. Dette er del 3 og 4.

Boston Marathon Bombing True Lies er egentlig ikke så mye om selve hendelsen, men ringvirkningene av den. For hva skjer? Jo, et militarisert politi og skattemyndighetene benytter muligheten til å utvide sin makt – og misbruker den.

Opplysende filmer om krig og terror

Midnight to Caravan on Boston Marathon hvor programleder Wells intervjuer “Pee Kay” og David Weiss om deres etterforskning og avsløringer i forbindelse med bombingen under Boston Marathon. Hva fant de ut? Se selv.

We need to talk about Sandy Hook Hva skjedde egentlig på skolen Sandy Hook den dagen? For det er noe om ikke rimer, og her gjennomgåes en del momenter. Var det en massakre, eller var det en øvelse som plutselig fikk for mye oppmerksomhet?

The Last Will and Testament of the Branch Davidians Dette er bedre kjent som Waco, og politi og militære skal snart raide stedet. De som sitter på gården venter, for de vet hva som vil skje. Gripende fra folk som vet de snart skal bli myrdet, av deres egen regjering i USA.

When will people wake up!!! er et foredrag av Brian Gerish, en tidligere offiser i den britiske marinen. Presentasjonen tar for seg situasjonen i England, som er prekær, både når det gjelder politi, domstoler og politikk, og hans store frustrasjon er de mange overgrep mot barn, og endel av den inkluderer satanistiske ritualer. Gerish er i dag primus motor i UK Column (ukcolumn.org).

Advarsel. Barnevernet 2014. Norge Våkner. Denne filmen er sortert under “terror”, fordi det er akkurat det barnevernet bedriver. Her får vi intervjuer med voksne som har fått barn kidnappet av det offentlige, samt videoklipp av hva som skjer når politi og barnevern kommer og henter de små, til foreldrenes store fortvilelse og frustrasjon. Sterke saker. Gjengen bak denne filmen har laget en oppfølger; Pedofili og kidnapping i det norske barnevernet.

Opplysende filmer om skole og utdannelse

Human Rescourses – hva er et menneske verdt? Hvordan få mest mulig ut av et menneske, men samtidig gi minst mulig tilbake? Hvordan holde kontroll over det? Mulig ikke du tenker på det, men de som bestemmer over deg, gjør det. Derfor bør du vite hvordan de tenker og hvordan du blir utnyttet.

Are public schools harming our kids? – Samuel Blumenfeld avleverer i 1986 her et grundig foredrag om hva som feiler skolesystemet, og den tvungne offentlige skolen får så klovnehatten passer. Slapp av, det er ikke lærernes feil.

AGENDA Grinding Down America – hvorfor blir barn dummere? Jo, fordi skole og utdannelse har blitt dårligere. Hvorfor det? Fordi noen vil det. Filmen presenterer ingen konspirasjonsteori, da målet om fordumming er publisert i offentlig dokumenter og uttalelser. En opplysende film om utdanningssystemet.

Opplysende filmer - Yuri

Yuri Bezmenov: Deception Was My Job Herr Bezmenov er sovjetisk avhopper fra KGB, og i dette intervjuet av G. Edward Griffin forteller han hvordan kommunistene har jobbet for å destruere samfunn fra innsiden. Du vil garantert gjenkjenne taktikker og metoder fra hvordan ståa er i dagens samfunn, også det norske.

Why are we in decline? Hvorfor forvitrer en nasjons kultur og holdning? Er det innvandrernes feil? Nei, fordi det ligger en tanke og agenda bak, for å ta over en nasjon fra innsiden. Selv om filmen er amerikansk, så gjelder akkurat det samme Norge – for konspirasjonen er global.

Opplysende filmer om filosofi og religion

The Other Israel – en snau timelang film om Talmud, jødenes bøker om lover og holdninger. Bøkenes innhold vil nok overraske mange, for her får vi servert mange sitater. Din forståelse av hvorfor staten Israel og dens Mossad-agenter og soldatater oppfører slik de gjør vil bli økt etter å ha sette denne filmen. Talmud har intet med det Gamle Testamentet å gjøre.

Synagogue of Satan – er en tittel som refererer til Åpenbaringen, og her får vi svaret om hva som menes. En ganske lang film, med både sitater og klipp som vil sjokkere.

Fritz Springmeier – the Illuminati Herr Springmeier er en av de virkelige ekspertene på Illuminati, og har hjulpet en rekke ofre ut av traumene Illuminati har påført de som har vært på innsiden. Hvem er de, hva star de for og hva vil de? Svarene får du på Hagman & Hagman Report, dette er med andre ord radio.

Exposing the Illuminati from Within Bill Schnoebelen har vært prest i den katolske kirke, prest i mormonerkirken, prest i church of Satan, heksemester, new age guru, 19. grad frimurer og medlem av Illuminati, alt før han fant Sannheten. Hør hans fantastiske reise og motta noe av hans kunnskap. Del 1 av 2.

Opplysende filmer - Bill

They Sold Their Soul for Rock’n’Roll – svært mange musikere gjør alt for å få suksess og bli populære, som for eksempel å selge sin sjel til djevelen. Foruten mye “bra musikk”, og gjensyn med gamle helter, så blir det en tankevekkende reise i denne programserien på 4 episoder, hver på rundt en time. Her er første del.

Age of Deceit – er en dokumentarfilm som plukker opp trådene fra New Age-bevegelsen og nøster opp til i dag. Hva står New Age’erne egentlig for, hvem dyrker de, utenom seg selv? Og alle de ulike filosofiene kan spores tilbake til én kilde.

Just Thoughts – The Lost Tribe of Israel Revealed – er en presentasjon som bruker navn, stedsnavn, Bibelen og andre historiebøker på å finne frem i De Ti Tapte Stammenes forsvinning. Er de egentlig forsvunnet, eller har de bare mistet sin viten om sitt opphav? Hvem er stamfar til skandinaver og briter? Her får du svaret, og svaret har faktisk konsekvenser for deg i dag.

God of Wonders – fysikere, matematikere og andre akademikere kommer med erkjennelsen: planter, dyr og mennesker kan ikke ha blitt til ved en tilfeldighet (evolusjon), men av en svært intelligent skaper (kreasjon).

Creation Seminar – Kent Hovind har produsert en videoserie på 7 filmer, der han grundig, logisk, vitenskapelig og engasjerende gjennomgår jorden og menneskets historie, evolusjon versus kreasjon, vitenskap versus Bibel, menneskets lover versus Bibelens Lover. Ingen kan forholde seg likegyldig til dette. Her er del 1 av 7.

***********************

Spillefilmer er egentlig en refleksjon av virkeligheten, da fantasien ikke kan overgå den. En spillefilm forteller derfor “virkeligheten”, eller viser en mulig fremtid (planting av tanker) hvis noen får det som de vil. Husk å se forbi selve handlingen, kulissene og skuespillerne, men prøv å ha fokus på selve konsept/ideen som filmene formidler: Enemy of The State (stikkord: politikk, budsjett, overvåkning), The Long Kiss Goodnight (stikkord: politikk, budsjett, false flag), Shooter (norsk: Snikskytter; stikkord: politikk, syndebukk, falskt flagg, kommersiell hær, kontraetterretning), Jason Bourne-filmene (stikkord: MK Ultra, etterretning, kontraetterretning), Conspiracy Theories (MK Ultra, etterretning, kontroll), Matrix (stikkord: fri sannhet kontra programmert sannhet), Hard Target (menneskejakt), Gudfaren (stikkord: politiske partier, makt), Minority Report (stikkord: pre-crime, fremtidsteknologi, overvåkning), I’Robot (stikkord: kunstig intelligens, makt, overvåkning, kontroll), Terminator (stikkord: droner, programmert intelligens, super-soldater), Book of Eli (stikkord: prioriteringer under total verdenssamfunnskollaps), All makt (makt, politikk, beskyttelse), Murder at 1600 (stikkord: makt, politikk, agenda), V for Vendetta (politikk, kontroll, sammen er vi sterke) – og mange flere.

Fikk du ikke med våre anbefalinger om lærerike filmer fra sist gang, klikk her.

Johannes Kvam

Samfunnsinteressert akademiker i 40-årene, som vet at "noen" endrer terrenget for at virkelighetens kart skal stemme. Samtlige artikler er opphavsrettbeskyttet/copyright. Alle kan kopiere deler av mine artikler, så lenge det henvises til denne nettsiden og forfatter. Ønskes en hel artikkel publisert på trykk eller annen nettside, vennligst kontakt forfatter.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

4 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Gunnar Nybakk
Gunnar Nybakk
Abonnent
6 måneder siden

“They Live” med John Carpenter er en must see og forklarende film om hvordan diabolske-krefter har invadert, overtatt og styrer verden gjennom “shape-shifting”. Det har vi jo hørt før,….https://rumble.com/v39nzw1-they-live-full-movie-1988-starring-john-carpenter.html

nei
nei
Anonym
8 år siden

filmene om barnevern og pedofili og utdannelse-ned-dumming er ikke tilgjengelige.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden

Iron Mountain Report er en dokumentarfilm som burde vært med, hvis innhold er temmelig aktuelt i dag: https://youtu.be/p010d9oxD8c

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  Balle Clorin
1 år siden

Oppdatert lenke til Iron Mountain Report:

« Forrige artikkel

ADHD-medisinen ritalin og de depressive bieffektene

Neste artikkel »

Et fengsel du ikke ser

4
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x