Anbefales å se på internett

9.1K visninger
11 minutter lesetid
38

Internett er fullt av informative og vellagede dokumentarfilmer. Det er slutt på  tiden for å håpe på at TV viser interessante filmer. Filmene velger du selv. Nyhetsspeilet presenterer omtale av noen aktuelle filmer.

I løpet av de siste årene har jeg sett en rekke dokumentarfilmer, noen bedre enn andre. Informasjonen jeg har fått preger selvfølgelig min holdning til dagens situasjon. Det var mye jeg ikke visste, og jo mer jeg vet, jo mer komplekst blir oppfattelsen av virkeligheten. Først og fremst hva som er galt, men også hvordan ting kan løses. De filmene jeg anbefaler er et knippe av de dokumentarer jeg har sett. Jeg har også forsøkt å lage en liste med tema og emner som overlapper hverandre uten å gjenta informasjonen. Dessuten har jeg et håp om at noen av anbefalingene ikke er sett av Nyhetsspeilets faste lesere. Det finnes uendelig mange filmer jeg ikke har sett, så dette er ingen fasit, men må heller sees på som et forsøk på å etablere en felles forståelse for problemene som er i samfunnet. Det er beklageligvis en overvekt av amerikanske filmer.

Jeg prøvde å dele filmene inn i kategorier, men det ble vanskelig da mange av dem ikke kan kategoriseres eller kan komme i flere kategorier. Derfor blir det en litt mer flytende disposisjon. Min egentlige grunn for å legge dette ut er at jeg ser sensuren på internett brer om seg raskt, så disse filmene kan bli vanskeligere tilgjengelig om ikke lang tid. De bør derfor sees nå, før det kan være for sent.

Mengden filmer kan være overveldende, men jeg kunne valgt flere. Blant annet har jeg utelatt stråling, Agenda21, NWO, månelandingen, mind control, symbolikk og religion/spiritisme. Det vil uansett ta nok tid å se de anbefalte filmene. For det handler om disponering av tid, så se f.eks mens du trener eller istedenfor å se på sport på TV.

 

The Secret of Oz

Jeg velger å begynne dokumentarreisen med temaet penger. Dette fordi det er helt sentralt i det som foregår i dag, og alle er opptatte av penger, rike som fattige. Dette er Bill Stills oppfølger av “The MoneyMasters”, som var langt kjedeligere produsert. The Secret of Oz går gjennom den amerikanske monetære historien, hva Federal Reserve er og hvorfor systemet (ikke) virker.

Hvor lenge vil dette kunne fortsette?

Det finnes mange filmer om temaet, både lengre og kortere. Den som virkelig vil sette seg inn i problematikken bør ofre 3,5 timer på foredraget «The Reality of Money», synd det visuelt er dørgende kjedelig. «Money as debt» er også en god film. Filmene «Meltdown» og «The Inside job» går konkret inn i den økonomiske kollapsen i 2008/2009.
http://www.youtube.com/watch?v=swkq2E8mswI

The Corporation

Når vi nå vet hvordan pengene fungerer, må vi se på hvordan dette påvirker bedrifter. The Corporation har vunnet en drøss med priser, og filmen utfører en psykologisk vurdering av diverse korporasjoner. Funnene er ikke bra. Jo større et selskap blir, jo mer psykopatiske tendenser får det.

http://www.youtube.com/watch?v=-B6ygOd-qwE

 

The Lightbulb Conspiracy

Spansk film som starter med en printer som plutselig ikke virker mer. Hvorfor, den var jo ikke spesielt gammel? Filmskaperne tar oss inn i forretningsverden som har funnet ut at kvalitet ikke lønner seg. Selskaper har således lagd avtaler seg imellom som skal sørge for planlagt foreldelse. Dokumentaren tar opp bransjer for printere, lyspærer og batterier, som bevist produserer ikke-optimale produkter. Som belønning for å se filmen vil du lære å nullstille telleren på printeren din.

http://www.youtube.com/watch?v=GzM84IzXCnw

 

The World According to Monsanto

Prisbelønnet fransk film, om patenter og matproduksjon med frøselskapet Monsanto i hovedrollen.

Noen kan gå så dypt inn i arbeidet at de glemmer å tenke

Man skulle kanskje tro at frøbransjen ikke kunne være kynisk, det er jo bare små frø det er snakk om. Det er dessverre ikke tilfelle. Målet deres er å kontrollere all matproduksjon. Konsekvensene av en slik agenda medfører muligheter for betydelig makt, og maktmisbruk.

http://www.youtube.com/watch?v=cYO2k_o16E0

 

Scientists under Attack

Hvor fri er forskningen, hvem styrer den og hva skjer når forskere går i mot kapitalkreftene? Der forskning tidligere var å utfordre sannheter går trenden i retning av å beskytte dem. Strider funn mot ønskede funn får ærlig forskere trøbbel. Når forskningen blir uhildet vil mistillit oppstå, og bransjen vil få et problem. Denne filmen tar for seg GMO-forskere, og passer fint som oppfølger til «The World According to Monsanto».

http://www.youtube.com/watch?v=DJWVsdG1Gg8

 

Food Inc

Filmen tar for seg næringsmiddelindustrien, spesielt kjøttbransjen. Food Inc går gjennom historien og viser hvordan agrikultur ble industrialisert. Dette har fått følger. Ikke bare for matens innhold og ansattes arbeidssituasjon, men også behandlingen av dyr og deres helse. Slakting medfører en del ubehagelige bilder.

http://www.youtube.com/watch?v=wNFlyolcfm8

 

Apologies from an Economic Hitman

John Perkins var såkalt economic hitman i latin-Amerika. Etterhvert begynte samvittigheten å gnage, hvilket medførte bokskriveri og en dokumentarfilm, som gikk på NRK for noen år siden. Filmen viser hvordan amerikanske selskaper får igjennom sin vilje, enten ved bestikkelser, trusler eller «sjakaler».

http://www.youtube.com/watch?v=VFLCprP5PpU

The War on Democracy

Lykkes ikke economic hitmen brukes «sjakaler» som verktøy for interne opptøyer. Frilansjournalist John Pilger, Erling Borgens forbilde, gir oss som vanlig et annet og sterkt bilde av hva som skjer og hvordan. Forståelsen av virkeligheten er avhengig av hvor man står, men det er ofte vinklingen og avsender som setter premissene.

http://www.youtube.com/watch?v=FXTnVsy32bE

 

Iraq for Sale

En av bransjene med ikke bare har psykopatiske tendenser, men også sadistiske er krigsprofitørene. Filmen gir et skremmende blikk inn kynisme, og viser problemene med kommersialisering av krig, og bør også være aktuell sett med norske øyne, når vi i disse dager ser stadig flere norske selskaper som leier ut væpnede soldater, som Polar Security.

Hva vil en soldat gjøre med en valp?

Gjør oppmerksom på at filmen inneholder noen sterke og hjerteskjærende scener. Filmer som kan supplementere denne er «The Oil Factor» og «Killing Our Own», eller presentasjonen «Blackwater, the Rise of the World’s Most Powerfull Mercenary Army».

http://www.youtube.com/watch?v=0Zt9BZD7mlc

 

The War You don’t See

Pilger går i denne filmen gjennom hvorfor vi godtar det som skjer, f.eks i Irak. Det som kommer frem er sterk kontroll av informasjonsflyt, sensur og manipulering av folk. Pilger avkler krigsretorikken og gir systemet en real kilevink.

http://www.youtube.com/watch?v=-ClKnz3Hn9g

 

The Fog of War

Dette er et lengre intervju med Robert McNamara, tidligere forsvarsminister i USA. Han fremstår meget åpenhjertig, der han fremlegger politiske dilemma, løsninger og feilvurderinger.

http://www.youtube.com/watch?v=m-nBXKEsgzI

 

Atomic Cafe

Når et atomangrep blir varslet er det viktig å finne tilstrekkelig beskyttelse

Filmen tar for seg psykologisk krigføring, der frykt under den kalde krigen ble brukt i det politiske spill. En rekke tilbakeblikk fra atomhistorien, der prøvesprengninger og propaganda er sentrale elementer. Mange av argumentene og metodene lar seg gjenkjenne i dagens retorikk.

 

The Project for The New American Century

Filmen er om den neokonservative tenketanken PNAC i USA, der imperialisme og krig er sentrale elementer i strategien for å opprettholde USA som verdens eneste supermakt. Dette gir et innblikk av et tankesett som trolig både er ukjent og uvirkelig for de fleste av oss.

http://www.youtube.com/watch?v=8TZ3xRKSnP4

 

 

No Place to Hide

Dette er en dokumentarfilm fra 1982, som viser at historien er full av terror, hvem som iverksetter dette, motiv og hvilke midler som benyttes. Terroristorganisasjoner samarbeider, selv om de skulle ha ulike politiske holdninger, da resultatet av terror blir det samme, uansett om den gjennomføres av ytterste venstre eller høyre. Advarer om en del ubehagelige bilder.

http://www.youtube.com/watch?v=GV0uu4bIC6w

 

Terrorstorm

En av strategiene til PNAC var å få et «nytt Pearl Harbor», og Terrorstorm går igjennom historien av såkalte falsk flagg operasjoner, med henvisninger til blant annet Operation Gladio, Operation Ajax og Operation Northwood. Dette er prosjekter styrt av myndighetene, hvor terrorhendelser iverksettes av politiske og geopolitiske hensikter.

http://www.youtube.com/watch?v=pr-mT6co2a

 

Loose Change – final Cut

Noen som ser spor etter vrakdeler fra fly?

«Blockbuster» på internett, og vist på NRK flere ganger. Dette er en av mange versjoner, og det er debatt om hvilken som er best. Dette er siste versjon av den første utgave. Filmen radbrekker den offisielle versjonen av terroren 11. september og bør være en vekker for alle. For de som ikke tror på alt bør høre på tidligere CIA-asset Susan Lindauer. De som vil sette seg inn i andre spesifikke hendelser er «The Noble Lie», «Murder in the Heartland» eller «7/7 – Ripple  Effect» gode filmer som stiller ubesvarte spørsmål.

http://www.youtube.com/watch?v=Ie0qr60NJiU

 

Uncounted

Filmen er fremdeles aktuell, da det viser seg at det pågår omfattende valgfusk over alt nå, også i USA i disse dager, der stemmer forsvinner, telles dobbelt eller folk hindres i å stemme. Filmen viser omfanget av valgfusk og manipulering for å få Bush som president – begge ganger. «Votergate» er også å anbefale.

 

The Obama Deception

En film som faktisk blir bedre og mer aktuell som tiden går. Den viser hvem Obama er, hvilken agenda som gjennomføres og at demokratene og republikanerne mer eller mindre blir kontrollert av de samme kreftene. Filmen har blitt prøvd fjernet fra nett mange ganger.

 

The Secret of Body Language

"I did not have sex with that woman." Or?

Denne dokumentaren fra History.com tar opp makt og kroppsspråk. Hvordan kan man se at en person snakker sant eller ikke? Hvordan viser politikerne makt og hva betyr tegnene? Har politikerne blitt skuespillere? Diverse kjendiser får gjennomgå og blir avslørte, hvilket er underholdende i seg selv, men filmen er selvfølgelig lærerik.

http://www.youtube.com/watch?v=AQENwD-QlRA

 

American Freedom To Fascism

Aaron Russo ble sjokkert da han oppdaget at Federal Reserve var et privat kartell, og lagde så denne filmen. Filmen gir et innblikk i hva som foregår i kontorene til Fed og IRS (Internal Revenue Service – USAs statlige skattemyndigheter), hva de gjør og hvilke overtramp som pågår. Som kjent filmmaker fikk han intervjuet folk som vanligvis er utilgjengelig. [En artikkel om Aaron Russo ligger her på Nyhetsspeilet]

http://www.youtube.com/watch?v=lUpZhhbKUBo

 

End of Nations

Fortsatt en veldig aktuell film, selv om den er noen år gammel. Dokumentaren omhandler EU og hvordan prosjektet vil ødelegge nasjonalstatene. Filmen gir en økt forståelse av EU, hvordan systemet fungerer og hva konsekvensene blir. «Britain by the Brick» er også en film verdt å se.

http://www.youtube.com/watch?v=AWkcEPsStjM

 

Global Warming- Emerging Science and Understanding

En begrunnelse for å ødelegge nasjonalstatene er å benytte klimaendringene som argument for globale løsninger og dermed globale skatter og organisasjoner. Denne filmen går igjennom de fremlagte bevis for menneskeskapte klimaendringer grunnet CO2-utslipp. Den såkalte ClimateGate-skandalen viste senere utbredt manipulering av data.

http://www.youtube.com/watch?v=RFxxdH67kwY

 

Last White Hope

Dette er en film om konsekvensene av forbudspolitikk, hvor forbudet mot marihuana blir benyttet som eksempel.

"Hmmm, de som røyker dette liker meg ikke. Da må vi forby det".

Her får vi møte både brukere, innsatte, sheriffer og advokater, som fra hver sin posisjon forsvarer eller kritiserer politikken. For de som allerede har sett den, kan filmen «The Union» anbefales.

http://www.youtube.com/watch?v=6CyuBuT_7I4

 

Making a Killing: The Untold Story of Psychotropic Drugging

Istedenfor å benytte naturmedisin og urter, bruker stadig flere farmasøytisk medisin, også for psykologiske plager. I denne filmen dokumenteres bransjens tankesett og konsekvensene av medisinbruk. Konsekvensene er blant annet at 106.000 mennesker dør årlig i USA som følge av reseptbelagt medisin, i følge FDA. Både unge og gamle vil revurdere pilletrillingen etter å se sett denne. Filmen GenerationRX går nærmere inn på barns bruk av psykofarmiske midler.

http://www.youtube.com/watch?v=UDlH9sV0lHU

 

Sweet Misery – Aspartame

Dette er en ganske tung film om det kunstige søtningsstoffet Aspartam. Diverse forskere har påvist skader etter bruk av Aspartam, og her blir funn og begrunnelser fremlagte. Filmen viser også prosessen for godkjennelse av produktet. Aspartam produseres av NutraSweet, som eies av Monsanto. Neotame er i fred med å ta over for Aspartam. Dette nye søtningsstoffet er trolig minst like skadelig.

http://www.youtube.com/watch?v=BWVxpeieqdw

 

What’s Coming Through That Needle?

Vaksineindustrien er stadig voksende, men vet vi egentlig hva sprøytene inneholder? Dr Sherri Tenpenny går i dette foredraget gjennom influensavaksinene, hvordan de lages, hva de inneholder og hvilke problemer produsentene har med å velge riktig influensavirus til vaksinebruk. Foredraget inneholder kun diverse lysbilder.

http://www.youtube.com/watch?v=ZlX2O_-ZEu4

 

What in the World Are They Spraying?

Stadig flere har oppdaget en endret himmelhorrisont, der flystripene ikke forsvinner (fordamper),  men blir værende og sprer seg utover. Filmen tar opp funn og målinger som er gjort, og bevis for at denne aktiviteten finner sted.

 

Hva faen er dette?

 

Filmmakerne har reist rundt og sett på konsekvensene i naturen. En film alle som bryr seg som livsmiljøet vårt bør se.

 

MAAFA 21

Denne er et must å se. MAAFA21 tar opp rasehygienens historie og hvordan det har påvirket det amerikanske samfunnet i dag.

Noen mener oppriktig at de er bedre enn andre

Filmen gir et skremmende bilde av enkeltes mennesker holdninger til andre. MAAFA 21 er full av sitater og henvisinger til dokumenter, og der også de som finansierer prosjektene blir offentliggjort. Ingen behagelig film å se.

 

RSA Animate

Dette er serie av korte filmer, der presentasjoner av ulike emner fra ulike personer har blitt tilført artig animasjon. Filmene snur en rekke sannheter på hodet, fra resirkulering til utdannelse, og tar opp temaer som får deg til å tenke. Den vedlagte filmen omhandler tid og vår oppfattelse av tid. Når oppfattelsene er ulike, skapes det problemer.

 

Behold A Pale Horse

Man kommer ikke utenom William Cooper, tidligere etterforsker i US Naval Intelligence. I dette foredraget fra 1991, som dessverre har litt dårlig lyd og bilde, går han gjennom omtrent alt det de overnevnte filmene ikke gjør. Innholdet er spennende også i dag, og hans spredning av informasjon gjorde han til en farlig mann. Han ble skutt av politiet for litt over 10 år siden utenfor sitt eget hjem. [Dette er Nyhetsspeilets artikkel som markerte 10-årsdagen for Coopers død.]

http://www.youtube.com/watch?v=VLrSzWZt29M

 

Thrive

Dette er en fersk film som dekker omtrent hele spekteret av det overnevnte. Så gidder du ikke se alle overnevnte, så er dette en fin oppsummering. Filmen presenterer også løsninger på dagens situasjon. [Se også Nyhetsspeilets artikkel om Thrive]

http://www.youtube.com/watch?v=5UTLCg8ZJH0

Johannes Kvam

Samfunnsinteressert akademiker i 40-årene, som vet at "noen" endrer terrenget for at virkelighetens kart skal stemme. Samtlige artikler er opphavsrettbeskyttet/copyright. Alle kan kopiere deler av mine artikler, så lenge det henvises til denne nettsiden og forfatter. Ønskes en hel artikkel publisert på trykk eller annen nettside, vennligst kontakt forfatter.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

38 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
8 år siden

Misálit styrkir um løgmann http://www.oyggjatidindi.com/misalit+styrkir+um+logmann.html

Sitat: “Uttan mun til hvønn veg eitt misálit um løgmann endar, so fer tað, so ella so, at styrkja um løgmann til komandi løgtingsval, tí sjálvt um lygnin er borin fram í løgtinginum, og tað ongantíð er rætt at lúgva, so er málið kortini ikki nóg prinsipielt, og tí heldur ikki nóg álvarsamt til, at løgmaður heldur, at hann eigur at leggja kongin. ..”

Jeg kan ikke språket, men dette var forståelig, det er likt alle steder 8-)

Andre nettsteder på Færøyene http://www.in.fo http://jn.fo http://portal.fo

2. uka i september blir det tivoli overalt i Norge, for 2 år siden var det sirkus, god fornøyelse ønskes alle med noen få unntak

Falcon
Falcon
Abonnent
8 år siden

Anbefalt nettsted, særdeles aktuelle UK Column TV, audio

Quote: The UK Column is an independent news organi​sation analysing the information war

Nettavis http://ukcolumn.org
Youtube { UK Column https://www.youtube.com/results?search_query=UK+Column }
Google { UK Column https://www.google.no/search?q=UK+Column }

Abel Danger Global Private Intelligence Agency http://abeldanger.net

Et relativt godt dokumentert tema som så langt noe forunderlig er så å si 100% tabu i bl.a. Norge

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Pilot Episode – The Richie Allen TV Show https://www.youtube.com/watch?v=InPoSWaE8bI

Listen Live http://richieallenshow.com/listen-live/

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
9 år siden

JFK to 911 Everything Is A Rich Man’s Trick

Publisert 19. nov. 2014
The who, how & why of the JFK assassination. Taken from an historical perspective starting around world war 1 leading to present day. We hope after watching this video you will know more about what happened in the past and how the world is run today.

Mvh Tom

https://www.youtube.com/watch?v=U1Qt6a-vaNM#t=12353

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Tom Rosland
9 år siden

JFK to 911 – Black Hand – Captain McConnell Says “Clear the Skies” – Illegal Modifications to Airliners – 1404 Innocent Victims – RICO Trebling Rendering $6.93B http://www.abeldanger.net/2015/01/jfk-to-911-black-hand-captain-mcconnell.html

Abel Danger Global Private Intel Agency on livestream, Fri Jan, 16 2015 8:00 PM — Fri Jan, 16 2015 9:30 PM CET http://new.livestream.com/abeldanger/events/3732293 Quote: Marine Links Serco Red-Switch President’s No-Fly Visa Frauds To Black Hand ISIS Journeymen. Field McConnell has linked Serco’s fraudulent use of President Obama’s Defense Red Switch Network privileges and a phoney “No Fly” database at the National Visa Center to the Black Hand* captains who have allegedly deployed an estimated 20 sleeper cells of between 120 to 180 journeymen/women for contract killing operations attributed to ISIS in France, Germany, Belgium and the Netherlands. Black Hand* – Captains and journeymen of livery companies with “Licenses to Kill, Extort and Bribe” namely City of London Honourable Artillery Company 1527, Master Mariners and Air Pilots 1929 and Ancient and Honorable Artillery Company of Massachusetts 1638 whose alumni include U.S. Presidents James Monroe, James Garfield, Calvin Coolidge and John F. Kennedy and whose incumbent may well prove to be Barack Hussein Obama. McConnell claims that Obama has handed over his Red Switch and visa privileges to Serco and the Airbus-Cassidian command center at RAF Oakhanger – the alleged base queer fags

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Tom Rosland
9 år siden

CathyFromPensacola
for 5 dager siden
I would not be surprised if this video was made by the CIA to provoke & mislead – another Rich Man’s Trick.

JFK EXPOSED III – The Oswald Shooting by Edward L Chiarini Jr.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xYVlyuc5TK4

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Tom Rosland
9 år siden

Cole in Auschwitz https://www.youtube.com/watch?v=iXKHw0EZrqM&list=PL2F49C5F5B7B83F02 In the video “JFK to 911 Everything Is A Rich Man’s Trick” they remember the ca 6 million murdered in concentration camps and forget the ca 54 million, why?

Ernst Zundel interviews Russel Barton + https://www.youtube.com/watch?v=3eUNLivuBt8&list=PL0126217776E1319D

HOLOCAUST – Gas Chamber Deniers on ‘Donahue’ Show 1994 (David Cole & Bradley Smith) https://www.youtube.com/watch?v=dRrP7AevKi4&list=PL456A5571371C526D

Auschwitz Made in Switzerland; Swiss Servants Satan`s Seed https://www.youtube.com/watch?v=AOEqWB5LFXI&index=2&list=PLqQQFOVUZBLhcujifl-m-B8yuSlqKfQOu

Direct democracy through crown of Bern of pharaoh aristocracy and home of financial nobility in Alps + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1959&start=1

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
9 år siden

9/11 The Third Truth – Dimitri Khalezov (full version)

https://www.youtube.com/watch?v=kPcUrbOhghM

The Best 9-11 Documentary ++ Media Cover-Up ++ No Planes!!

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
9 år siden

Kurt Sonnenfeld was a videographer for FEMA prior to 2002 and was one of four FEMA photographers who were given exclusive access to Ground Zero following the September 11 Attacks in New York in 2001.

Kurt Sonnenfeld 9/11 Ground Zero Footage (Part 1 of 2)

https://www.youtube.com/watch?v=qjEWLWxtNHg ( Part 1)

https://www.youtube.com/watch?v=FtLSJtyysJ8 (Part 2)

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
9 år siden

911 Pentagon Attack Behind the Smoke Curtain Barbara Honegger

Mvh Tom

https://www.youtube.com/watch?v=rn3A3c_FAOw

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
9 år siden

9/11 Eyewitness rare unfiltered amateur footage not destroyed by al-CIA-da & $$ (ISIS)

Mvh Tom

https://www.youtube.com/watch?v=hlIUGqai81k

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

THIS MOVIE WILL BLOW YOUR F&%$NG MIND https://www.youtube.com/watch?v=5uRSX8EZj64

Quote: Nearly 250,000 views in it’s first week of release before it was taken down by YouTube. Here it is again! Of course I had 3000 subs back then!

Source
UN Ambassador to Namibia Bernt Carlsson- Pan Am Flight 103 Over Lockerbie – Diamonds and Gold Mines – Namibia Independence – Rio Tinto and De Beers – It Was The Uranium – Parasitic Elite – This Film Will Blow Your F#&king Mind http://www.abeldanger.net/2014/10/un-ambassador-to-namibia-bernt-carlsson.html

Quote: Source: Left Hook http://hendersonlefthook.wordpress.com/2014/10/30/rothschild-gold-fixers-dubai-the-annunaki/ Rothschild Gold Fixers, Dubai & The Annunaki. .. (Excerpted from Chapter 6: Bank of Crooks & Criminals International: Big Oil & Their Bankers…) It was during the 1980’s US/Saudi-financed mujahedeen offensive on the Afghan people that Dubai – one of the emirates comprising the United Arab Emirates (UAE) – became a duty-free port and drug money laundry, serving much the same role as Hong Kong had for the Illuminati banksters during the Vietnam War. Where Hong Kong had financed CIA opium for arms swaps in the Golden Triangle, Dubai served the CIA smack for weapons trade in the Golden Crescent – an area which comprises parts of Iran, Afghanistan and Pakistan. Golden Crescent opium production eclipsed Golden Triangle production just as the CIA was springing into action in Afghanistan. While international banks in Dubai laundered the proceeds, Sharjah – another UAE emirate – housed a duty-free airport specializing in covert weapons shipments. [1] Gold is the currency of drug and weapons traffickers and Dubai is the favorite hub in the global bullion trade. The British Bank of the Middle East dominates the Dubai gold trade. It is 100% owned by Hong Kong Shanghai Bank (HSBC), which also monopolizes the Hong Kong gold trade along with Kleinwort Benson, which has close relations with Rio Tinto, [see information below on British-based Rio Tinto in Namibia and the Brent Carlsson, UN Ambassador to Namibia before he became the highest profile passenger killed on Pan Am Flight 103 over Lockerbie, Scotland] a company founded on Matheson family opium proceeds. Matheson’s heirs are the Keswick and Swire families which dominate the board of directors at HSBC, Jardine Matheson, P&O Nedlloyd and Cathay Pacific Airlines. [2] ..

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

#2235: Marine Links Sidley Obamalaw 9-1-1 To Serco Black-Hand Journeymen For PanAm 103 http://www.abeldanger.net/2015/01/2235-marine-links-sidley-obamalaw-9-1-1.html

Google { pan am 103 site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=pan+am+103+site:abeldanger.net , pan am flight 103 https://www.google.no/search?q=pan+am+flight+103 }

Youtube { pan am flight 103 https://www.youtube.com/results?search_query=pan+am+flight+103 }

Abel Danger Global Private Intel Agency on livestream http://new.livestream.com/abeldanger

“The Real Forces behind Paris Massacre: Charlie`s Greed, Front National & Switzerland Money Trail + ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/22-juli-avslort/comment-page-22/#comment-112487

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

It’s a Mad, Mad, Mad, Mad World https://www.youtube.com/watch?v=J3tOZmhoFCk

ADGIA http://abeldanger.net

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

FREE TO USE / COPY / UPLOAD MY VIDEOS; Sean Hross his Gift to Humanity for a World without Wars http://www.youtube.com/watch?v=dpS-OYfTN88&list=PLqQQFOVUZBLiLzrRpvm1OI7Uq4unlS8Gv

Quote: HOW TO USE CC CREATIVE COMMONS FOR A QUICK UPLOAD; YOU`RE FREE TO USE, COPY AND UPLOAD ALL MY VIDEOS. Credits to user “jvc929” for making this lovely “Stop Octogon Intro”.

Hitchhiking to Corsica, birthplace of the gods (arabic); How to survive with little or no money + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1897&start=1

Anbefalte 86+ videoer på youtube hvor den første er prioritert:
The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Vi er ferdig med første runde når alle skyldige er straffeforfulgt og sikra bak lås og slå. Et godt tips er å investere i fengselsvesenet, ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/stopp-chemtrails-utslippene-na/comment-page-94/#comment-102316

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

The Real Story Behind Aliens_ Ufos_ Demons_ Illuminati & Satanism + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1835&start=1#M8790 + extra * Direkte url

Quote: DEEP STUDY INTO ALIENS REALLY BEING FALLEN ANGELS, DEMONS. SATAN FINAL ATTEMPT TO MISLEAD MAN. Compiles lots of modern photos and video footage with records and drawings of ancient aliens left by our ancestors. So why all the mystery about who the Aliens are? All of the records and evidence point to the truth that they are the NEPHILIM races described in the Bible as hybrid human species derived from fallen angels mating with human women…. Genesis 6:2…. That the sons of God ( meaning fallen angels, those who followed Satan in rebellion against God ) saw the daughters ( meaning women of the earth ) of men that they were fair; and they took them wives of all which they chose. ..

Kompleks med mange tema,
Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Ang. forrige kommentars video referanse, youtube og brukeres stadige sperrer, sitat: “SME begrenser avspilling av denne videoen i spillelister”, direkte url til video

Kopi men litt kortere, Fake Aliens – Satanic “Illuminati” UFO Conspiracy

Pawns in the game, William Carr. Illuminati and CFR, Myron Fagan. Ex-zionist Benjamin Freedman, 1961 http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/den-farlige-sannheten-om-norge-under-og-etter-krigen/comment-page-2/#comment-92567

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Aaron Russo MAD AS HELL (FULL LENGTH).avi http://www.youtube.com/watch?v=1Qgzy29A05A * Youtube { aaron russo http://www.youtube.com/results?search_query=Aaron+Russo }, google { aaron russo https://www.google.no/search?q=aaron+russo }

Frimurerne, barnevernets grûndere http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/human-etisk-forbunds-og-foreningen-skepsis-interesse-for-okkulte-sexovergrep-mot-barn/comment-page-7/#comment-92396 * Martial Arts Council for the Protection of Children against government child abuse http://macpc.org.au/ * Government child abuse by design http://i45.tinypic.com/2i1msgo.jpg

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Hvorfor stopper youtubevisningene på 301?

Mange som har hatt en litt ekstra populær video på YouTube har irritert seg over dette. Ting tar av, videoen din sprer seg, men så stopper antallet visninger på 301. Etter en dag eller to begynner så telleren å hoppe oppover i store jafs. Hvorfor er det slik?

Den korte forklaringen er at YouTube har avanserte algoritmer for å unngå “falske” visninger. Folk som på uærlig vis prøver å gi videoen sin ekstra mange visninger for at den skal havne på topplistene og dermed få enda fler visninger.
http://nrkbeta.no/2012/06/26/hvorfor-stopper-youtubevisningene-pa-301/

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Tribe of Dan Mark of The Beast http://jamesluxley.com/?filename=pages%2Fmain%2Fdan-mark * Quote: The Country of Europe with Christian IX as the carrier of the fake royal bloodline and the flag won as the best in The World. no wonder because it is their flag – The Holy Roman Empire’s. ..

Machiavellian. Total occupation of Myanmar for many many years. All false flag and Clandestine operations http://jamesluxley.com/?filename=pages%2FAung+San+Suu+Kyi * Quote: Last night I was resting my head as if that is possible. And suddenly I put 2 and 2 together. Aung San Suu Kyi is an agent for United Nations working to keep the continued occupation of Burma going. Peacocks here, peacocks there, peacocks everywhere. ..

James Luxley, Light on The World of Deceit http://jamesluxley.com/

De kontroversielle nyheder https://www.facebook.com/groups/193437850676017/

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Falcons’ Thinkbox * Intelligence, hidden truth, esoterism, power, crime, freemasonry, illusions, etc http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1651&start=1

Listens siste oppdatering er fra over ett år siden, men under mange av objektene er oppdateringer med referanser til dags dato. Velg det som måtte passe og er av interesse. Vel bekomme :)

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

*AGE OF DECEIT* (FULL) Fallen Angels and the New World Order http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1755&start=1#M8162 + extra

Quote:

+{

Full length feature of Age of Deceit: Fallen Angels and the New World Order. A biblical look at the history of fallen angels and it’s relationship to the New World Order and the new age movement. Topics covered are the fall of mankind, the pre-flood world as Atlantis, the new age through theosophy, the fallen angels and their origin of planting the seeds to society, UFO’s, ET’s and abduction cases, demonic possession, channeling, and more. All of these things are explained and predicted in the bible. Featured on the video are Chris White of http://youtube.com/knowwheretorun1984 and http://nowheretorunradio.com as well as Douglas Hamp, author of “Corrupting the Image: Angels, Aliens and the Antichrist” at http://douglashamp.com.

NOTE: Alice Bailey quote at 27 min is taken out of context and is my mistake. Bailey is describing Nazi ideology, however it does not change her views on Christianity as a whole.

To purchase DVD visit https://www.createspace.com/326552 or go to Amazon.com and type in “Age of Deceit”

Also, make sure to check out my new podcast with a buddy and I called Canary Cry Radio. Look it up on itunes or go to http://CanaryCryRadio.com Make sure you subscribe!

}+

Direct reference,
*AGE OF DECEIT* (FULL) Fallen Angels and the New World Order http://www.youtube.com/watch?v=wjmFm8PIz8M
۞
Fleetwood Mac, Oh well +

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Relatert,
The New Age – (The Enemy Of Christ Exposed) – For Witnesses [Viewer Discretion is Advised] http://www.nyhetsspeilet.no/2011/12/thrive-the-movie/#comment-83766

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden
MortenB
MortenB
Abonnent
12 år siden

Til alle som har sett alle eller mange av disse videoene vil jeg varmt anbefale Lilou Mace sin kanal på youtube. Mange intervju med uvanlige personer, de fleste svært bra og positive.

Ikke det at Øystein sin liste ikke er bra, vi må vite noe om alle de tingene i disse videoene, men det er også viktig å akseptere det, ta et oppgjør med det som har vært, tilgi og fokusere på det vi ønsker !

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Flott artikkel Johannes :)

Nå er påsken reddet, selv om jeg har sett de fleste fra før så ser jeg de gjerne på nytt

Ser du skriver at man må se filmen fort for at de blir slettet i økende tempo, Trivefilmen er allerede slettet ser jeg, de som ønsker å vente med å se filmene og er redd for at de blir slettet fra nett kan bruke noen av de programmene her til å lagre filmene på PC og se når enn ønsker

http://download.cnet.com/1770-20_4-0.html?query=youtube+downloader&platformSelect=Windows&platformSelect=Mobile&platformSelect=Webware&tag=srch%3Ba&searchtype=downloads&filterName=platform%3DWindows%2CMobile%2CWebware&filter=platform%3DWindows%2CMobile%2CWebware

Zombiene med faktaskrekk har vist samlet tropper for å prøve å tomle bort fakta ser jeg men man kan forsatt ikke tomle bort fakta he he ;)

Ingen av filmene over forklarer hvorfor en liten elite med så ekstrem ondskap ødlegger og perverterer planeten vi skal leve på så legger ved en liten film i 10 deler som forklarer det

The Royal Red Dragon Bloodlines 2009 Part 1

Resten av episodene finner en i listen til høyre når en ser den første

Som Fullford sier : Hvorfor faen er folk så redde ? Vi er mange milliarder mot en håndfull psykopatiske gamlinger

国家非常事態対策委員会 番外編 ロマノフ王朝の末裔が登場!!

http://www.youtube.com/watch?v=kjY0vMs7J3U&feature=share

Det kan vel gå 2 veier nå, Nostradamus viser livets bok som blank i 2013 som betyr at vi velger selv vår egen skjebne og hva som skal skrives i livets bok, mao så bestemmer vi helt selv

Forsette som nå med å overlate ansvaret til satanistene og gå under eller ta ansvar selv og snu ryggen til ondskapen, det psykopatene sier er : gå ut og drep hverandre så vi får mer makt og penger, de hjernedøde zombiene bedre kjent som soldater stusser ikke et sekund og dreper sine medmennesker for fote

Pyramide-svina sier selv de vil starte WW3 i Juni, noe som bekreftes fra…. tja … ikke helt vanlige main stremkilder

Build up to WW3 – CIA Predicts War By June! Iran Pledges Revenge Against EU Embargo

http://www.youtube.com/watch?v=GPb9JmJeR0Y&feature=fvwrel

THE SERPENTS WAR WILL START IN JUNE 2012: WW3!!

http://www.youtube.com/watch?v=xm8JPlzp7Kk&feature=related

Putin og Obama skal til Jerusalem under venuspasasjen om 67 dager den 6.6 som mange mener vil utløse en katastrofe

Ikke vet jeg men det ser nå uansett ut som om B Fullford og & skal putte psykopatene bak lås og slå før den tid

De som ønsker å oppdatere kunnskapen sin på sataniske datoer i april og mai som svina har utført blodofringer på før og helt sikkert kommer til å gjøre det igjen kan kose seg med denne :)

Det er seff ikke telfeldig at reptilene William og Kate giftet seg på samme dag som Adam og Eva. ææææææ … Adolf og Eva mener jeg, den sataniske datoen 29 april (29+4=33 ) som er 119 dagen i året ( 9/11 )

The Satanic Wedding April 29th 2011, 119th day of the year = 9/11

http://www.youtube.com/watch?v=-U3fFhprfy4&feature=related

Ønsker alle ekte og falske skeptikere en fantastisk flott Påske :D

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Din referanse,
Build up to WW3 – CIA Predicts War By June! Iran Pledges Revenge Against EU Embargo http://www.youtube.com/watch?v=GPb9JmJeR0Y

Se for dere Iran’s british monarchy crown supreme muslim leader Ayatollah Khomeini uten skjegg og turban, med english monarchy suit http://www.asuitthatfits.com/shop/index.php?option=com_myblog&task=tag&category=English+Monarchy+Suit&Itemid=370 og dugget innafor øyeeplene blir borte, en variant av **** Cirkus mullah Krekar & co **** http://tinyurl.com/d2mta7n

Ellers var det mange andre lystmordere og -løgnere å se i den videoen

Jeg fikk som vanlig en naturlig allergireaksjon som ble kurert med Tuck & Patti – Castles Made Of Sand/Little Wing http://www.youtube.com/watch?v=M56QwDjE6PQ

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

I følge det jeg har hørt vil ikke USA gå i krig med Iran i år. Generalene, oljebransjen og CIA sier nei. Dessuten har ikke USA og Europa råd, og “pengenæringen” er nok med å fylle på med mer gjeld for å dekke den eksisterende. De har tross alt en kollaps i euro-sonen å tenke på. Sammenbruddet vil komme når de mener at statene er nok forgjeldet. Først må Portugal, Spania og noen andre land med andre ord få mer lån. Kollapsen vil skje i derivatmarkedet, så børsen er uvesentlig. Over nevner jeg oljebransjen, og den er dritforbanna på Obama, for brudd på lovnaden om å bygge oljeledning fra Liberty Rigg til USA. Oljen skal ikke til USA, men Kina, og det er grunnen til oljebransjens unormale nei til krig. Og pga dette vil de ikke at Obama blir gjenvalgt. Derfor antar jeg en kollaps i dollaren før valget, og velgerne vil straffe Obama for følge av dette.

Generalene i Israel sier også nei til krig mot Iran, mens Mossad og fascistene i Knesset presser på. Spørsmålet blir om det blir flere endringer i generalstaben og om Israel vil utføre et militært angrep på Iran uten støtte fra USA. Da det er spinnville ledere vi har å gjøre med kan alt skje.

Arrestensjon av noen individer, avgang fra svært mange bankfolk og en del byråkrater og politikere rundt omkring kan tyde på at ting er i ferd med å endre seg. Nå er ikke avgang noe nytt, men vanligvis er det kun snakk om rotasjoner. Nå har de ingen nye arbeidsgivere. Jeg går med en sånn merkelig følelse av at ting er i ferd med å snu. 200 millioner Martial Art-utøvere (japanske) verden over er iallefall i beredeskap om “chivalry”.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Glemte: Har sett de fleste filmene Kvam anbefaler og er enig i at disse er gode. Spesielt MAAFA21, kanskje litt døll å se på, men informasjonen er overveldende og holdningen til de det blir referert til er skrekkelig. Og disse holdningene lever den dag i dag.

per
per
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

Hvis det finnes en overordnet liga som styrer alt… SÅ er jeg pokker så gla til jeg…. Kunne ikke ønsket meg ett bedre liv enn jeg har nå….. Tjener gode penger, og ja, staten tar det meste tilbake iform av skatter og avgifter, men ennå kan jeg kjøpe meg en fin cognac en fredags kveld, jeg kan ta med familien på sydentur, jeg kan kjøpe det jeg vil, når jeg vil….. Hvis dette er ett resultat av at noen bestemmer over meg, er jeg pokker meg så fornøyd!!!! la de overta alt!

Og flytraffiken over her i Lierdalen plager meg ikke… Riktignok etterlatter de seg spor på himmelen…Chemtrails? Neppe…. Da hadde de spredd giftstoffene sine ila natten, da det ikke ville vært synlig…

Eneste som plager meg, og som jeg ikke finner svar på, er de svarte helikopterene som flyr her over lierdalen mot hønefoss etter mørkets frembrudd… De flyr uten lys, men likevel så lavt at jeg ikke tør putene på hagemøbelene ligge ute… Hva er det for noen slags flygninger? Var det samme i ca 3 uker før 22 juli, og det stoppet opp 21 juli… Men nå har det tatt seg opp igjen… Har begynt å filme de, for å dokumentere det… Ble sagt at det var trening for Afganistanoppdrag…. Men skal skolebarn i Norge våkne hver bidige dag av lavtflygende helikoptere for ett forsvar som skal trekke seg ut av afghanistan ila 2012?

« Forrige artikkel

Svali – en ex-Illuminati forteller

Neste artikkel »

Vitnesbyrd fra ex-illuminist Mark Cleminson

38
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x