Rapport fra demonstrasjon mot datalagringsdirektivet

5.7K visninger
2 minutter lesetid
71

Fra Datalagringsdirektiv til konsentrasjonsleir? De ca. 400 fremmøtte i markeringen mot Datalagringsdirektivet på Eidsvolls Plass 11. januar ble tydeligvis overrasket da Nyhetsspeilets utsendte Armin B. – som har laget videoinnslaget nederst i denne artikkelen – trappet opp norsk politikk til et revolusjonært nivå… Skjønner du ikke at staten vil registrere alle inn i tankeregistre for dagen det måtte bli unntakstilstand? Det skjønte ikke alle i frihetsbevegelsen.

Advarsler fra fortidens varselstegn til fascisme, skremte ikke dagens publikum.

Et rop om friere presse og kamp mot tvangsinnleggelse av skribenter dunket ikke pulsen til nye høyder. Kampen mot verdensdiktaturet og “overvåkning-forfølgelse-nøytralisering” av selvstendige tenkere/organisasjoner’s konflikt mot deres blodige interesser, fanget heller ikke oppmerksomheten til Oslo’s bevisste borgere – tvert imot;  i en demo for ytringsfrihet, mot meningssensur og knebling av den frie tanke, brøt det ut en liten lyns-mob etter 9 politisk korrekte mainstream appellanter(ære være), og vrælte, hylte og buet samfunnets utilpassede svarte får.

BevissteSkjorter var tilstede


Nyhetsspeilet var tidlig ute med å advare mot DLD


https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/protest-mot-datalagringsdirektivet/

https://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/demonstrasjon-mot-politistat-og-masseovervakning/

https://www.nyhetsspeilet.no/2010/06/armin-utfordrer-datalagringsdirektivet/

Tankeforbryter i frihetsrekkene?

Jeg angrer ikke et sekund på et eneste ord som kom ut av min munn. Det var en bredere appell til folket om at noe er fryktelig galt med samfunnet vårt, og hvis folk ikke tåler å høre om Norges rolle i globaliseringen er det et stort spørsmål hva slags holdninger mange har

VamPus sa…
Ximines: Nyhetsspeilet, ja. Det forklarte saken. Har hatt en teori om at de publiserer nyheter fra en parallell verden, men de vandrer altså blant oss og ser ut som vanlige folk? Skumle saker… 11 januar, 2011 21:39

Ønsker VamPus at alle skal tenke likt? En verden uten paralleller? Er det skummelt å la Nyhetsspeilet’s skribenter og kommentatorer vandre ute blandt vanlige folk ? Kansje VamPus kan snu i døra og ønske nazi-stasi-DLD velkommen?

@jonwesselaas Trodde de fleste dld-motstanderne var intellektuelle, men virket som chemtrailsredde konspirasjonsgærninger var i flertall. 7:50 PM Jan 11th via web in reply to jonwesselaas av BTHansen Bjørn Tore Hansen

Fyr fra nyhetsspeilet tar mikrofonen og folk begynner å gå. Demo nå i vasken #dld 6:14 PM Jan 11th via Twitter for Android Retweeted by 1 person GeorgeGooding

Flere ganger trakk jeg inn DLD, bl.a. innskrenkelsen av tankefriheten som et vektpunkt for staten vil innføre for å skremme folk vekk fra sine mest kritiske tanker på internet. Hvis overvåkning er tema er ex-PST sjef Jørn Holme sin uttalelse (om at “globaliseringskritikere truer rikets sikkerhet“) også relevant.

Vel og merke, en aktivist fra BevissteSkjorter stod på døgnkontinuerlig for å samle appellanter, leie eidsvollsplass, markedsføre på Facebook, leie høyttaler utstyr..osv.. Kjære dere DLD-motstandere som tydeligvis ikke hadde sansen for  en omsorgsfull  tale forut sin tid. Hvorfor var det ingen av dere “etablerte” som foreslo og arrangerte demonstrasjonen for demokratiets bevarelse?

Neste demo mot DLD er 15. februar i Oslo.

Her er video-klipp fra demonstrasjonen mot DLD 11. januar:
http://www.youtube.com/watch?v=WGRcKtmCeaE

http://www.youtube.com/watch?v=-D1DpjooMW4

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

71 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

DLD utsatt for tredje gang (takk og pris)…

http://www.aftenposten.no/digital/Datalagringsdirektivet-utsatt-for-tredje-gang-7006570.html

Stå på Armin – det hjelper å gå i front for fornuften…! Begynner folk å våkne nå –

Aftenpostens lesere fikk spørsmålet:

Hva mener du om at Datalagringsdirektivet blir utsatt?

Det er synd, politiet trenger det i kampen mot kriminaliteten. 9%
Det er bra, jeg vil ikke at personvernet mitt skal svekkes. 91%

Så da er det på tide å vrake DLD avd. Norge for godt. For vi har jo demokrati – dvs. at folkets NEI til ting vi ikke ønsker må bli respektert.

Michelle
Skribent
12 år siden

VG er frekke nok til å lagre privat informasjon av alle som var på Nettby for å senere kunne bruke informasjonen imot personene,
snakk om overvåkningssamfunn:
http://www.aftenposten.no/kul_und/article4156665.ece

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden
Copernispiracy
Abonnent
13 år siden

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7568385

Ap og Høyre enige om datalagring

– Dette er skuffende, men ikke overraskende. Vi håper fortsatt
de tar til fornuften, sier leder Anders Brenna i «Stopp datalagringsdirektivet» til NTB.

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Høyre går tilbake med hele 7,2 prosentpoeng på en kommunevalgmåling for mars.

Valgforsker Hanne Marthe Narud ved Universitetet i Oslo er overrasket over svingningene.

– Jeg kan ikke komme på noe som skulle gjort at Høyre skulle ligge veldig høyt i januar og veldig lavt nå, sier hun til Nationen

Bør ikke dama forlange studiepengene sine tilbake ?

Hun skjønner ikke det hele Norge skjønner og som en ser av kommentarene under

Høyre stuper mot sin egen død ene og alene på grunn av deres svik mot Norges befolkning med å gå inn for det grunnlovstridige ( NWO ) Datalagringsdirektivet

Vist de ikke snur den 4 April så vil Høyre bli et skjelsord på linje med Quisling, Judas og Hitler

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/politikk/hoeyresmell-paa-ny-maaling-3448817.html

trackback
13 år siden

[…] Les mer facebook.com | nyhetsspeilet.no […]

Michelle
Skribent
13 år siden

Vi burde la det bli folkeavstemming, men hvordan kan vi egentlig stole på noen når alle er hjernevasket av hemmelig etterretning?

La de som vil ha DLD overvåke hverandre, men for all del ikke stjel mere skattepenger av meg til kriminaliteten og ikke kom å overvåk noen som er imot DLD!

Det handler om frihet, det handler om at vi ikke ønsker å være hjernevaskede roboter som staten styrer rundt omkring og programmerer oss til hva vil skal tenke og mene og gjøre, vi vil kunne ha en privatsamtale uten at fremmede avlytter oss, dette er i det minste en MENNESKERETT!

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Domstolen neste stopp for DLD

Brenna tror domstolen vil de avvise direktivet – fordi dette er et uforholdsmessig inngrep i personvernet til samtlige nordmenn.

«Dette skal lagres i tilfelle du eller jeg gjør noe galt, og det er et rettsprinsipp som vi ikke burde være bekjent av i Norge.»

Unge Høyre-leder Henrik Asheim

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7542445

Jaktet på to bloggere – tok 7000

I jakten på to bloggere som har vært kritiske til en høyreekstremistisk gruppe i Italia, har norsk politi beslaglagt informasjon om 7000 personer.

Folket lurer nå på hvorfor utenlandske desidenter får fredsprisen mens egne blir arrestert

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7472382

Legger med en liten godsak til debunkerene :)

Et lite bitt fra en brasiliansk edderkopp kan gi deg ereksjon i fire timer

http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.7539463

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden
Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Dette krever Høyre:
Fra Høyres pressemelding om DLD:

Høyres løsning tilfredsstiller direktivets minimumskrav, men vil være en betydelig innstramning i forhold til dagens praksis:

• Lagringstiden halveres i forhold til Arbeiderpartiets forslag, til seks måneder.

• De lagrede data må sikres vesentlig bedre, gjennom konsesjonsplikt, kryptering, lukket lagring samt strenge krav til de som skal håndtere lagrede data, blant annet ved krav om vandelsattest og logging av all uthenting av data.

• Domstolskontrollen skal skje ved én spesialdomstol.

• Politiregisterloven må tre i kraft før datalagringsplikten trer i kraft.

• En forpliktende styrking av Datatilsynets ressurser og mandat.

• En evaluering av de nye reglene etter tre til fire år.

På andre samfunnsområder vil vi fremheve krav om blant annet:

• For å beskytte kildevernet vil Høyre kreve begrensninger i adgangen til å avlytte telefoner/lokaler som brukes av journalister.

• Loggføring i offentlige registre, slik som helsevesenet og NAV.

• NAV får begrensede muligheter til å innhente personopplysninger og komplette pasientjournaler.

• Elektronisk bompassering — Skattedirektoratet mister hjemmel til å kreve innsyn i opplysninger knyttet til konkrete kjøretøy benyttet i næringsvirksomhet.

• Registrering av alle som søker i skattelister og varsel til skattebetaler.

• Personvernansvarlig etableres ved alle større institusjoner og etater som har tilgang til sensitive personopplysninger.

• I skolen skal det utarbeides retningslinjer for å sikre personvernet i forbindelse med innhenting og bruk av personopplysninger. Innhenting og overførsel av personopplysninger mellom barnehage og skole skal kun skje etter informert samtykke fra foreldre og foresatte.

• Private registre, som bank og forsikring, pålegges å etablere logg for hvem som innhenter opplysninger og rett til innsyn for den enkelte.

FX
FX
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

UFF! Ja nå ser det svart ut, Men folk våkner opp til agendan rundt omkting i verden for jo mer de tar og strammer rundt folks friheter jo mer vill folk våkne til realiteten,.For det går mot revolusjon fra grassrota! SÅ jeg sier Join the crusade!

http://www.youtube.com/watch?v=VCYr8TWAGn0&feature=player_embedded
se også bloggen min prøver og få innformert folke http://demokratietifrittfall.blogspot.com/

No totalitarians, no wars, no fears, famines or perils of any kind can really break a man’s spirit until he breaks it himself by surrendering. Tyranny has many dread powers, but not the power to rule the spirit.
Edgar Sheffield Brightman

FX
FX
Abonnent
13 år siden

DLD og den frie media,.. eller??
DLD (Datalagringsdirektivet) står på den politiske agendaen med endelig avgjørelse den 5. april – noe som vil ha dramatisk innvirkning på demokratiet her i Norge; staten vil med dette direktivet få direkte innblikk i bl.a all informasjon du sender ut via nettet.

Jeg vil nå vende blikket mot den “frie” media her i landet; den 11. Januar var det en stor demonstrasjon mot DLD foran stortinget. Media hadde blitt varslet i god tid før demonstrasjonen, men glimret som vanlig med sitt fravær. Og det er ikke bare her. Sålangt har jeg ikke sett DLD nevnt i noen aviser foruten om de mer kontroversielle, samt Nationen hvor man har nevnt sin avsky mot direktivet. Til og med den tyske høyesterett beskriver dette som et angrep på demokratiet.

Skulle dette bli gjennomført som et resultat av media sin uaktsomhet, ja da åpner vi porten for mer statlig kontroll til vi ender opp som en politistat. (Det samme har forøvrig skjedd i USA etter 9/11).

Det finnes virkelig ikke grenser for hva ledere verden over nå gjennomfører i terrorens navn; friheter og rettigheter blir ignorert. Til og med grunnlover(!) blir trampet ihjel av den politiske elite. Jeg mener; nå skal vi ikke lenger være passive eller “ta lett på maktmisbruket” slik vi nordmenn bruker på å gjøre.
Demokratiet og republikken står på spill!

Nei Til DLD!

“They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety.” -Benjamin Franklin (Tenkte jeg bare skulle poste i fra bloggen min =) bare og joine http://demokratietifrittfall.blogspot.com/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  FX
13 år siden

DLD er for å styrke personvernet sier Storberget

Arne Johannessen sier at DLD skal brukes til å bevise vår uskyld

Mao så kan Politiet arrestere deg uten grunn så kan de starte på toppen av en liste
Pedofil ? hmm……. nei ingen data som tyder på det
Bankraner ?….. ingenting som tyder på det i hans adferdsprofil…
Globaliseringsmotstander ? ser han brukte 27 timer på Nyhetsspeilet for 1 år og 9 mnd siden så da kan vi bure han inne etter den nye terrorparagrafen

DLD bryter med et grunnleggende prinsipp: Man er uskyldig til det motsatte er bevist.

DLD betyr i praksis at man driver utstrakt overvåkning av alle nordmenn. Overvåkning har hittil kun vært mulig dersom det var god grunn til det.

Tenk deg at alle nordmenn ble tvunget til å gå med en sporingsbrikke, så myndighetene kunne vite hvor alle var til enhver tid. Hadde dette vært akseptabelt? Selvsagt ikke. DLD er nett-versjonen av dette.

Med DLD gjøres det også enklere for politiet å hente ut opplysninger *UTEN* at det kreves domstolsavgjørelse. Med andre ord er det ingen kontroll på om politiet misbruker dette.

Hadde Mubarak inplendert DLD i Egypt så ville det ikke vært noen demonstrasjoner der nå, ingen informasjon ville kommet ut av landet, sikkerhetspolitiet kunne bare reist rundt og plukket opp alle som hadde negativ omtale av regimet på SMS, MMS, Telefon, Facebook, Twiter osv osv ikke minst kunne dem sett hvor vedkommende hadde oppholdt seg siste 2 år på centimeteren med nyaktige tidspunkt, man ville såklart arrestert alle andre som vedkommende hadde oppholdt seg sammen med som man ville sett på mobilloggen over basestasjonene

“Den som ofrer frihet for trygghet fortjener ingen av delene.”

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Åhh nei – har Storberget også blitt en tankekontrollert zombie?!

“DLD er for å styrke personvernet sier Storberget”.

Storberget har lenge virket som en normal minister, en hyggelig og velmenende mann fra Elverum, uten forvokst ego.

Er det mulig at “alle” regjeringsens ministre (om nødvendig) blir bestrålt med tankekontrollerende psychotronics, slik at de fungerer som lydige nikkedukker for AGENDA-kreftene i Norge?

Når en minister (som en gang var normal) med ett står frem og hevder at “Hvitt er sort og sort er hvitt” (Hvis DLD vil medføre en ting, så er det å SVEKKE PERSONVERNET VESENTLIG) er det all grunn til å være på vakt…

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

“Nærmere flertall for datalagringsnekt
Sju av Høyres stortingsrepresentanter har bestemt seg for å stemme nei til EUs datalagringsdirektiv.”
http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article2078346.ece

TH
TH
Abonnent
13 år siden

Kjære Armin: Jeg kom til demoen mot DLD i det du startet appellen din og jeg føler jeg kan forklare deg hvorfor du ble buet på. Det har ingenting med at publikumet ikke tåler sannheten, det har noe med at du gikk alt for langt ut fra temaet og kom med usannheter. Det kan godt hende du er overbevist om at vi er på vei inn i et fascistisk rike, men å kalle det vi er på vei til(eller lever i) for det fjerde riket da er du så langt unna sannheten som man kan få det til å bli. Det er greit nok med Operation Paperclip og hele den smørja, men om man virkelig er overbevist om at det er nazister som styrer verden i dag, ja, da kan jeg ikke si annet enn at det er på tide å sette på tven igjen, skru den av og starte kunnskapsjaget på nytt.

Når det kommer til den bloggen til VamPus som du linker til så kan jeg nevne at jeg noen dager etter deg kommenterte et ganske hardt svar til henne, hun er nestleder i Stopp DLD og leder for Grünerløkka Høyre så hun fikk det glatte lag og formaninger om faktisk å gjøre noe av seg, men innlegget mitt ble fint oversett av henne. Kan vel ikke forvente så mye av en person som ikke klarer å uttale datalagringsdirektivet uten tidenes talefeil.

Ellers stå på videre, det fins for få av deg – og kanskje vi sees på fredag om du skal være med å høre på enda en som forklarer oss vår fascistiske fremtid og love will conquer all – blir bra det.

(beklager om du føler jeg svarte litt sent, men jeg leser fint lite nyhetsspeilet om dagen)

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Trilateral-Faremo (forsvarsministeren til Bilderberg-Rockefeller) som nå fungerer som norsk justisminister står fast på at alle personlige data skal lagres!

http://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/110207/faremo-star-fast-pa-lagring-av-alt

Hvorfor var folk glade for å få kastet GESTAPO ut av Norge i 1945 – nå som GESTAPIStene fra Arbeiderpartiet (Ordnung muss sein – sagt Jens) er i ferd med å gjeninnføre et verre overvåkingsregime enn nazistene hadde i Norge?

Så støgg Faremo er blitt – dreier det seg om nok en biorobot-kloning som er blitt plassert i en norsk ministerstilling av Bilderbergs overordnede?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Flere Høyre-representanter er fortsatt «oppriktig i tvil» om EUs omstridte Datalagringsdirektiv.

– Jeg synes det er veldig positivt at Datatilsynet beveger seg ned fra sin høye hest. Men dette er ikke nok, sier leder for Politiets fellesforbund, Arne Johannessen
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4021566.ece

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Politiets Fellesforbund – hva slags GESTAPISTer er dette?

Politiet har værsgo å godta de lovmessig bestemte rammebetingelser som Norges demokratisk valgte organer velger å vedta eller ikke vedta.

Om noen bør frimurer-pakket som tyter rundt i politi-Norge med en masse hemmelige agendaer være svært godt klar over hvor stor faren for misbruk av private opplysninger om lovlydige borgere fra “brodne kar” i politi-uniform (som inkluderer frimurerbrødre under kommando) vil være. Så er det vel det ONKEL FRIMURER-POLITI ennå håper på – full datatilgang til alle som er kritiske til frimurernes mange dobbeltroller…

Skal det bli partiet Høyre – fanebæreren for frihet og beskyttelse av borgerlige rettigheter – som faller ned på GESTAPO-Jens sin side i DLD-saken?

Isåfall blir det vel det klareste beviset hittil på at Ola Dunk nå oppfatter sort som hvitt og hvitt som sort slik jesuittene lenge har villet ha oss til å tro.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ulven
13 år siden

Merklig at losjebror Arne Johannesen ikke er kastet av sine medlemer, skulle det nå være sånt at dem faktisk tror på det selv at DLD fjerner kriminalitet så gjør det jo medlemmene overflødige, hva skal en med purk når en PC og et dataprogram gjør samme jobben ?

Hitler ville nok blitt grønn av misunelse vist han hadde levd i dag når han hadde sett at AP klarte det han aldri klarte
Total overvåking og kontroll over massene og ikke minst lagre alt sammen, en HD glemme aldri så alt du har gjort og sagt kan bli brukt mot deg senere i livet

Hvorfor denne panikken med å få det inplender i Norsk lov før Mai ?
Da kan vi vel anta at ryktene om massiv chipping av massene i slutten av mai ikke bare er rykter alikevel…

Liten tvil om losje-svina har dårlig tid, siden jeg var tom for vann i dag så ble jeg nødt til og kjøre opp å hente vann direkte i det lokale vannverket før det har pasert forgiftningsannleggene med stor fare for chemtrailforgiftning, men tror pollenfilteret jeg har dyppet i sølv-vann tar knekken på det meste av biodritten

Da jeg satte på P4 for å høre siste propaganda nytt så holdt på og kjøre rett av veien
Første nyhet var at Datatilsynet nå var posetive til DLD :O Hva f… er Bjørn Erik Thon kjøpt eller truet ? eller var alt et spill helt fra start av ?

Nyhet nummer 2 som kom var at nå skal Barnefjernet få store økte midler så de kunne gjøre jobben sin med å stjele barn til bruk i Losjehusets ritiualer og noen guttebarn til katolske prester

Neste nyhet var at terroristgruppen E14 som var inne i Afghanistan 1 år før WTC ble sprengt for å klargjøre til NATO innvasjon ble rost opp i skyene for sine glimrende opprasjoner og enestående for landet vårt, rosen kom fra dem selv og de fantastiks opprasjonene kunne de ikke uttale seg om siden de var hemmlige, de var også klar beskjed om at de vil være en katastrofe for landet vårt om E14 blir lagt ned…. WTF…

4 nyhet fikk jeg ikke med meg siden jeg fikk brekninger av propaganda møkka på P4 så måtte ut å spy men kan anta at det var nyheten om at Pyramidegutta vil fake astroide nedslag så massene skal forlange enorme space-våpenprogram som kan beskytte oss eller nyheten om at Vatikanet skal innlemmest i FN og Paven skal bli FNs nye Generalsekretær

Det kan ikke være så lett å være fattig Hitler Jugend Pave Ratzinger eller så lett og være fattig Queen Elizabeth reptil når de møtes til tee-party

Heldigvis så kunne de britiske bistandsmidlene som var øremerket til hjelp for de fattige finasiere kosen deres :)

http://dagenmagazinet.no//Nyheter//Utenriks/tabid/249/Default.aspx?ModuleId=70812&articleView=true

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

TV2: Overvåkingsagentene som overvåket oss fikk svart betaling av den amerikanske ambassaden:

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/overvaakingsskandalen-blir-trolig-skattesak-3336699.html

Ambassaden for jordens største løgner-nasjon USA har sagt at de har fått tillatelse fra norske myndigheter til å foreta den ulovlige overvåkingen.

Fikk USAs løgner-ambassade også tillatelse fra Skatt Øst til å lønne sine norske agenter svart? Eg berre spyr.

ye
ye
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Hvilken troverdighet har politietaten i Norge etter dette? Hvem flere av statsansatte har lojalitet til en fremmed makt, (USA) fremfor lojalitet til Norge?

“Politiet i Østfold får ikke gjennomført avhør av nåværende og tidligere politiansatte, fordi de har avgitt taushetsløfte til en fremmed makt USA.”

“Taushetsløfte, for å hindre politietterforskning, og et handlingslammet politi som ikke skjærer gjennom vanviddet?”
Vernet virksomhet

“Forøvrig har embetsmenn og kvinner hatt spesielt oppsigelsesvern, de har sluppet å ta ansvar for egne handlinger. ”

Les hele kommentaren til Terje Marøy her:

http://www.nyemeninger.no/alle_meninger/cat1002/subcat1024/thread115949/#post_115949
eller her:
http://stigmavakta.no

Kan dette også ha sammenheng med Ingelin Killengren sin avgang å gjøre, hun som er den første som noen gang har fått forlenget sin åremålsstilling, men som nå trekker seg? Er det et lojalitetsspørsmål involvert i hennes beslutning??

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ulven
13 år siden

Her er amerikansk ambassadepersonell uten og morrer seg med det dem er best på :)

Her raser en amerikansk ambassadebil gjennom folkemengden
20-talls mennesker skadd.

USA sier bilen var stjålet men alle vet at det er lettere og bryte seg inn i Fort Knox en å stjele en ambasadebil
En bil proppet med sikkerhetsutstyr, gode bevoktet og fulle i sporingsenheter er nok ikke førstevalget til biltyver he he

http://www.dagbladet.no/2011/02/04/nyheter/egypt/utenriks/15323192/#comment_5266116

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Norsk politimann fikk 2 mill. kr. under bordet av USAs ambassade for å spionere på lovlydige nordmenn:

“En eks-politimann innrømmer å ha tjent to millioner svart på overvåking for den amerikanske ambassaden i Oslo. Nå er åtte av overvåkerne anmeldt for skattejuks.”

http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article2073031.ece

Dette er vel strengt tatt ikke bare en skattesak…?

Tilleggsspørsmål: Har noe media meldt av overvåkingen nå er opphørt??

« Forrige artikkel

Aprikoskjerner mot kreft

Neste artikkel »

Selvforsynt familie på 900m2 tomt

71
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x