Rapport fra demonstrasjon mot datalagringsdirektivet

5745 visninger
2 minutter lesetid
71

Fra Datalagringsdirektiv til konsentrasjonsleir? De ca. 400 fremmøtte i markeringen mot Datalagringsdirektivet på Eidsvolls Plass 11. januar ble tydeligvis overrasket da Nyhetsspeilets utsendte Armin B. – som har laget videoinnslaget nederst i denne artikkelen – trappet opp norsk politikk til et revolusjonært nivå… Skjønner du ikke at staten vil registrere alle inn i tankeregistre for dagen det måtte bli unntakstilstand? Det skjønte ikke alle i frihetsbevegelsen.

Advarsler fra fortidens varselstegn til fascisme, skremte ikke dagens publikum.

Et rop om friere presse og kamp mot tvangsinnleggelse av skribenter dunket ikke pulsen til nye høyder. Kampen mot verdensdiktaturet og «overvåkning-forfølgelse-nøytralisering» av selvstendige tenkere/organisasjoner’s konflikt mot deres blodige interesser, fanget heller ikke oppmerksomheten til Oslo’s bevisste borgere – tvert imot;  i en demo for ytringsfrihet, mot meningssensur og knebling av den frie tanke, brøt det ut en liten lyns-mob etter 9 politisk korrekte mainstream appellanter(ære være), og vrælte, hylte og buet samfunnets utilpassede svarte får.

BevissteSkjorter var tilstede


Nyhetsspeilet var tidlig ute med å advare mot DLD


https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/protest-mot-datalagringsdirektivet/

https://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/demonstrasjon-mot-politistat-og-masseovervakning/

https://www.nyhetsspeilet.no/2010/06/armin-utfordrer-datalagringsdirektivet/

Tankeforbryter i frihetsrekkene?

Jeg angrer ikke et sekund på et eneste ord som kom ut av min munn. Det var en bredere appell til folket om at noe er fryktelig galt med samfunnet vårt, og hvis folk ikke tåler å høre om Norges rolle i globaliseringen er det et stort spørsmål hva slags holdninger mange har

VamPus sa…
Ximines: Nyhetsspeilet, ja. Det forklarte saken. Har hatt en teori om at de publiserer nyheter fra en parallell verden, men de vandrer altså blant oss og ser ut som vanlige folk? Skumle saker… 11 januar, 2011 21:39

Ønsker VamPus at alle skal tenke likt? En verden uten paralleller? Er det skummelt å la Nyhetsspeilet’s skribenter og kommentatorer vandre ute blandt vanlige folk ? Kansje VamPus kan snu i døra og ønske nazi-stasi-DLD velkommen?

@jonwesselaas Trodde de fleste dld-motstanderne var intellektuelle, men virket som chemtrailsredde konspirasjonsgærninger var i flertall. 7:50 PM Jan 11th via web in reply to jonwesselaas av BTHansen Bjørn Tore Hansen

Fyr fra nyhetsspeilet tar mikrofonen og folk begynner å gå. Demo nå i vasken #dld 6:14 PM Jan 11th via Twitter for Android Retweeted by 1 person GeorgeGooding

Flere ganger trakk jeg inn DLD, bl.a. innskrenkelsen av tankefriheten som et vektpunkt for staten vil innføre for å skremme folk vekk fra sine mest kritiske tanker på internet. Hvis overvåkning er tema er ex-PST sjef Jørn Holme sin uttalelse (om at «globaliseringskritikere truer rikets sikkerhet«) også relevant.

Vel og merke, en aktivist fra BevissteSkjorter stod på døgnkontinuerlig for å samle appellanter, leie eidsvollsplass, markedsføre på Facebook, leie høyttaler utstyr..osv.. Kjære dere DLD-motstandere som tydeligvis ikke hadde sansen for  en omsorgsfull  tale forut sin tid. Hvorfor var det ingen av dere «etablerte» som foreslo og arrangerte demonstrasjonen for demokratiets bevarelse?

Neste demo mot DLD er 15. februar i Oslo.

Her er video-klipp fra demonstrasjonen mot DLD 11. januar:
http://www.youtube.com/watch?v=WGRcKtmCeaE

http://www.youtube.com/watch?v=-D1DpjooMW4

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Abonnere
Varsle om
guest

71 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden

Hvem var dette Armin?
http://www.youtube.com/watch?v=WGRcKtmCeaE

Han virket jo faktisk en smule våken.

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Ja det er flott du er på banen igjen;)

Ingen kritikk, men en tanke: Jeg tror det kan være lurt å ikke dra inn så mye andre temaer når det er en DLD-demo. Mange har sovet i timene, og når de blir konfrontert med nytt og ubehagelig stoff kan hjernen bli overstimulert. Dette fungerer dårlig hos de som sliter med å ta heis og tygge tyggegummi samtidig. Da klarer man heller ikke å gi fra seg noe mere meningsfylt respons enn bææ, eller buu. Så ikke fortell at sauene er sauer, for da breker de høyere.

Men det jeg lurte på var om du fikk tak i navnet på politikkeren du snakket med på slutten av del 1. For han var tydligvis klar over en god del ting.

ubu
ubu
12 år siden

Er det tilfeldig at lengden på video 2 er 9:11 ?

Jeg ble litt positivt overasket over intervjuferdighetene dine Armin. Jeg synes du viser deg på en lyttende, undrende og spørrende måte. Jeg kjenner deg mest fra fordommene mine (ikke slike fordommer som man fort tenker om fordommer) og der er du litt mer brautende, påstående, og sta. Her er du interesant, og får intervjuobjektet på gli. Det virker liksom som han blir mer enig med deg, etterhvert som du spør på en så forsktig måte som du gjør.

Jeg ble litt mer sympatisk innstilt til deg etter de 2 videoene her. (ikke det at jeg var så lite sympatisk innstilt fra før, men det ble enda litt bedre)

Godt jobba.

Jeg kunne selvfølgelig kritisert litt for at jeg synes du spenner over for mange ting i en kort tale, (det er bedre å si få ting godt, enn mange ting dårlig), men det er ingen tvil at om hvis jeg var der, ville jeg vært en av de som klappet høyest for de fine ord.

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Det syns jeg du bør gjøre, og den som påroper seg å vite alt, stangerer i uvitenhet.
Det du bør spørre deg om er hvor du er om 10 år. Med litt is i magen, nettverksbygging og umettelig sult etter samfundskunnskap og historie kan du nå langt. For historien avslører alt.

Men jeg vil uansett påstå at «the good old armin» gjorde det helt riktig ved å pelle klima-Raja på nesen ved å konfrontere han med den banale fakta at man trenger co2 for å holde økosystemet i live, så vell som at du pisset stoltenbergerene rakt i ansiktet en rekke anledninger. Hva annet kan man gjøre med disse gutta?. De er jo arrogante og uærlige, og da er det klin umulig å oppnå en meningsfylt samtale på det nivået du hadde med x-politikeren i del. 1.

ubu
ubu
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Han kameraten i siste video litt ned på siden her, forsøker seg på en psykolgisk forklaring av dette,
http://wideshut.co.uk/

Skummel_planet_x
Skummel_planet_x
12 år siden

Du beastoffeast på youtube: Har du et problem med ytringsfrihet siden du fjerner kommentarer du ikke liker og blokkerer brukere for kommentarer?

Bare lurer.

Empleyfire
Empleyfire
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

stá pá armin. som sagt det er din youtube sá da er det ogsá dinne regler som gjelder. Lys kjearlighet og fred veare med deg.

M.JOHAN
M.JOHAN
12 år siden

Skal vi debatere eller drive personhets ? Har du noe annet å si enn at nyhetsspeil lesere er konspiratoriske, hva er dine meninger annet en å være uenig i alt ?
Forklar deg!!!!!

skippern
skippern
12 år siden

Takk for god artikkel og tale Armin, hva slags dld motstandere var disse som buet deg ut for å for at du fortalte dem sannheter?
Vi får tro budskapet sank inn hos dem som har mot og evner til det!
Ta en titt på den nye politiregisterloven, fascistenes nye verktøy.http://www.lovdata.no/all/nl-20100528-016.html

Redaksjonen
12 år siden

Kommentarer under artiklene har en tendens til å skli bort fra artikkelens innhold. En av disse måtene er at vi alle har våre egne yndlingstemaer eller yndlingsperspektiver som vi gjerne fletter inn. Så responderer en annen på dette, og så starter en lengre diskusjon omkring personens yndlingstema eller yndlingsperspektiv, hvilket ofte ikke har det minste med artikkelen å gjøre.

Nyhetsspeilet vil ha seriøs debatt og forskning på sine artikler og temaer. Men akkurat som Aftenposten, VG, Dagbladet, Vårt Land og alle andre media, så har vi vår profil, som de i mainstream også beskytter sin – akter vi å beskytte vår; de sletter innlegg, utestenger personer om ikke klarer å holde reglene. …. er noen kommentarer imot deres agenda, deres profil, slettes de stille og rolig, kommentator utestenges……….. de som mangler ytringsfrihet, kan gå til mainstream media og utøve den der. Vi skal ikke beleires av nett-troll og rantere, fordi de blir kastet ut alle andre steder.

Vår enkle regel er:

«MERK: Kun seriøse og saklige kommentarer blir stående. Alt annet blir fjernet inkludert kommentarer som helt eller delvis ikke er relatert til selve artikkelen.»

Kommentarer som ikke går på artikkelens tema, eller som går på personer, uansett hvem, blir slettet.

Nyhetsspeilets redaksjonelle linje er ikke tema i noen av artiklene. Trenger ikke nevnes. Det slettes, av den enkle grunn at Nyhetsspeilets redaksjonelle linje er Nyhetsspeilets redaksjon som bestemmer og ingen andre.

Gjentatte brudd på reglene fører til permanent utestengelse fra Nyhetsspeilet. Dette vil bli håndhevet mye strengere fremover.

Artiklene og deres tema skal være i fokus. Ikke agendaer og synsinger til enhver som slentrer innom kommentarfeltet.

Delta positivt til og bidra til forskning ved å bidra med konkret kunnskap så er en inne. Vær nett-troll og en er ute.

smurfen
Moderator
12 år siden

Glimrende opptreden Armin :D

Ikke bry deg om buerene for det er som Jesus sier:

Tilgi dem for de vet ikke bedre

Når det blir for mye info så krasjer hodene på dem men du har sådd mange frø den kvelden der :)

Man skal huske at 70-80 % av det Norske folk aldri har hørt om DLD engang

FNs Agenda 21 og Codex Alimentarus er det nok knapt 2-3% som har hørt om om

Bilderberger og Losje media har gjort jobben sin der med og skjerme sannheten for folket

Var innom en del blogger den kvelden der samtlig var posetive til innslaget ditt
Armin har utviklet seg veldig bra var stort sett tilbakemeldingene

En grønskashandler i Tunisia har startet noe stort, revulusjonen i Tunisia sprer seg utover til en rekke Afrikanske og Muslimske land som ild i tørt gress, eliten skjelver over hele verden for de vet det vil spre seg globalt etterhvert som matprisene skyter i været
EU og USA har gått sammen om en hær som skal settes inn i landene der de blir opprør men det hjelper så lite når hele folket tar til gatene

Når en fattig grønsakshandler kan starte en global revulusjon så kan hvem som helst klare det
Du er Norges fattige grønsakshandler som er søkkrik på kunnskap :)

Stolt av deg brosjan :)

Empleyfire
Empleyfire
12 år siden
Svar til  smurfen

Hei smurfen. Denne revolusjonerende «grønskashandler» i Tunisia. har du en link eller noe mer info om han/henne? Vil veldig gjerne lesse mer om det.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Empleyfire

Heisan Fire :)

Opptøyene og revolusjonen i Tunisia begynte etter at en 26 år gammel grønnsakshandler satte fyr på seg selv fordi han ble nektet å selge grønnsaker.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10021183

Her kan dem som vil se fremtiden sin :)

http://bigwobblenews.blogspot.com/2011/01/here-is-brief-unconfirmed-narrative-if.html

Media bekrefter nå Nibiru eller kjempekometen som er beskrevet i alle de gamle profetiene :)

http://www.abcnyheter.no/node/124343

Avregistrert
Avregistrert
12 år siden

Armin, du er givende. Stå på med ditt arbeid. Saueflokken ler av deg,men ikke vi. Og ikke eliten.

Aleksander
Aleksander
12 år siden

Har lest noen av kommentarene til videoene dine, og det er synd at de forsøker å gå for latterliggjøring av andres meninger istedenfor å uttale seg om evt. hva de er uenig i. Det blir useriøst.
Hadde jeg hatt kanalen din, ville jeg også hatt saklige kommentarer og tilbakemeldinger, gode eller dårlige.

Jeg har sett de noen av de tidligere videoene dine, og jeg må si at du fremstår som mer lyttende enn før. Og det gjorde så jeg syntes det var litt mer behagelig å se på! ubu nevnte det, men jeg vil bare gi deg litt ekstra cred for det.
Fortsett slik :D

hmm
hmm
12 år siden

Del 2 var fantastisk Armin. Takk for at du sier det du mener, og det som folket bør snart skjønne, eller som sauene burde skjønt for lenge siden.

De som ler, de ler nok snart for siste gang er jeg redd for.

Copernispiracy
12 år siden

Ser du nevner operasjon Paperclip her,så i den anledning en historiker på NRK her om kvelden,han hadde skrevet bok om oppgjøret mot nazistene etter ww2,han utalte blandt annet at den enkleste måten for ss offiserer å slippe straff var ikke å «rømme» til sør amerika,men derimot å banke på de alliertes dører å tilby sin hjelp, Han mente også at nazijakten ble sett på som lavstatus arbeid,og at det slett ikke var de beste som ble satt på jobben.
Arbeidet til Simon Wiesenthal,mente han var nærmest en vits og stort sett bygget på løgn….

Stå på Armin!

Copernispiracy
12 år siden
Svar til  Copernispiracy

Klippet ligger forøvrig her;
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/703975/
etter ca 18 min.

Ulven
Ulven
12 år siden

Vil Høyre dolke sine egne frihetsprinsipper i ryggen ved å si ja til GESTAPO-direktivet om datalagring?

Tidligere direktør for Datatilsynet, Georg Apenes, raser mot spillet som nå er i ferd med å utspille seg i hans eget parti Høyre.

Senterpartiet (i regjering med APe) er IMOT.
SV (i regjering med APe) er IMOT.

I disse dager diskuterer Høyre om de skal gi Arbeiderpartiet nødvendig støtte for å gjennomføre det omstridte datalagringsdirektivet. Direktivet vil pålegge teleoperatørene å lagre alle trafikkdata om sine brukere i mellom seks og 24 måneder. Regjeringen har lagt frem et forslag som begge Arbeiderpartiets regjeringspartnere er imot, og som heller ikke finner støtte i andre partier. Dermed faller forslaget uten støtte fra flesteparten av Høyres representanter.

– Hvis Erna Solberg med støtte av noen kolleger stemmer dette gjennom, må jeg si at jeg blir svært skuffet, sier Georg Apenes, profilert høyremann og tidligere direktør i Datatilsynet.

Apenes mener man forsøker å presse saken gjennom med et ”parlamentarisk skojern” – det må lirkes gjennom med minst mulig margin.

– Det er forunderlig at Høyre vil være det skojernet, sier Apenes.

Staten kommanderer teleleverandørene til å overvåke absolutt alt av teletrafikk, sier Apenes, som mener et slikt grep er så dyptgripende at det normalt krever mer et minimalt flertall.

Han mener forslaget rent juridisk ikke burde vært mulig å tvinge igjennom med simpelt flertall i Stortinget.

– Det burde en grunnlovsendring til, sier han, og viser til grunnlovens paragraf 102 og en artikkel av jussprofessor ved universitetet i Bergen, Erling Johannes Husabø.

http://www.dagensit.no/article2067671.ece

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Ulven

Skrev mail til Quisling-svina i går men de driter tydligevis i om de mister velgere
Landsforærderi er blitt en politisk sport på tinget nå

Limer mail og svar under her :)

________________________________________
Sendt: 24. januar 2011 07:31
Til: Politikk Høyre
Emne: Datalagringsdirektivet

Kjære Erna og Høyre

Jeg er en meget bekymret Høyrevelger som sammen med resten av familien aldri mer kommer til å stemme Høyre vist Høyre sørger for at det gronlovstridige datalagringsdirektivet blir inplendert i norsk lov
Vist man ikke kan stole på Høyre lenger når det gjelder selve friheten, personvernet, ytringsfriheten og personlivet så kan man heller ikke stole på dem i andre saker lenger, men heldigvis så er det andre partier som setter pris på friheten som våre forfedrer ofret sine liv for at vi skulle få
Hvordan kan Høyre argumentere med bekjempelse av terror ?
Hvor mange er døde i Norge av terror siste 10 000 år ?
Ikke en eneste en i sterk kontrast til hundrevis av andre farer som tar liv hver år
Blir ikke det å støtte DLD det samme som å støtte terrorister ?
Terrorister hater den vestlige friheten så derfor må vi ofre vår frihet for å bekjempe terroristene ?
Ikke la Høyre bli partiet som tramper på våre helter og forfedrer som ofret sine liv for friheten vår
Ikke la høyre bli partiet som løper terroristenes ærend

Vennlig hilsen en meget bekymret ex høyrevelger

Hei og takk for e-post.

Høyre har forsatt ikke tatt endelig stilling til saken om Datalagringsdirektivet (DLD).

I saken om datalagringsdirektivet er det mange viktige hensyn som norske politikere må ivareta, blant annet samfunnets trygghet, ulike internasjonale forpliktelser og enkeltmenneskers integritet og personvern. Høyre vil behandle saken om datalagringsdirektivet på en grundig og åpen måte, og setter derfor stor pris på tilbakemeldinger fra folk i denne saken.

Som kjent avklarte Stortinget forleden fremdriftsplan i sin behandling av denne saken. Du kan lese om det på Høyres nettsider, hvor det også er link til tidligere vedtak i Høyre om personvern/DLD: http://www.hoyre.no/artikler/2011/1/1294748904.37

Håper dette var oppklarende.

mvh
Rune A Hansen

M.JOHAN
M.JOHAN
12 år siden
Svar til  smurfen

Det var det, et standard svar KUN
Politikk er kun et spill for galleriet, trodde du viste dette etter å ha lest alle kommentarene dine.
Vi trenger et nytt system som ikke er basert på makt som i dagens politiske system, en helt ny tanke måte der hver og en av oss har en stemme som blir hørt, et felles system noe alla Venus prosjektet men med visse modifikasjoner,
Vis vi alle hadde hatt primære og sekundere behov oppfylt ved å jobbe i ett kollektiv med diverse jobber etter evner og egenskaper satt i system for å gagne medmennesker og naturen så hadde vi ikke hatt brukt for penger, vi ville hatt begynt å se på andre og viktigere ting i livet.Belønningen i det nye systemet skulle i motsetning til penger ha blitt opplevelser, jo hardere en hadde jobbet med å bidra til kollektivet des bedre opplevelser hadde vært belønningen.
En blir ikke narkoman, kriminell etc hvis en har alle fysiologiske og psykologiske behov innfridd.
http://www.thevenusproject.com/

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  M.JOHAN

Helt enig med deg Johan, jeg vet det ikke nytter men klarer liksomm ikke å gi opp alikevel

Alt er bare et spill for galleriet

Fremtidens politiske system og pengesystem er allerede oppfunnet :)

http://www.galactic-server.com/rune/avskafpeng.html

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  M.JOHAN

Før det fremtidige politiske- og pengesystem kan innføres, skal det gamle knuses på dette viset: http://www.youtube.com/watch?v=bpnatyfN_to&NR=1

Det skal mot til for å få en væpnet jeger til å flykte for livet.

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  smurfen

Jeg ble meget overrasket at du var blant dem som legitimerte Satans makt.
Du kunne vel ikke forvente uavhengig løp av høyre som tilber samme gullkalven og samme Jahva (http://ru-an.info/Photo/2010/foto-412.jpg) som øvrige JewWOs lakeier gjør.
Dere vet jo at kun korrupte marionetter som solgte sine sjeler til Djevelen, får plasser på Broilerhuset.
Klart, skal Erna ta JewWO`s ordre om godkjenning av DLD til følge.
Uten diskusjon. Forventet du noe annet?
Klart, løper høyre [jude]terroristenes ærend.
Mener du denne vestlige [påtvunget ditt fedreland av judar] friheten terroristane hater? http://www.youtube.com/watch?v=rFgWEtDOGmA ?
Da er jeg med David Duke og terroristane om å hate den.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  bin Laden

He he Laden

Nå har jeg da aldri stemt Høyre til dags dato men det ville ha liten innvirkningskraft og skrive at jeg var noe annet enn en høyre velger

Men det har det vist ikke uansett men prøver nå og påvirke, nytter ikke å gi opp heller …

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  bin Laden

Jo, men finnes det unntak?

Vi hadde jo steinar bastensen inne i en periode. Ellers så har vi Rød som er det eneste partiet som tør å spytte Israel rakt i ansiktet. SP er ikke så ille, men AP, FRP, og Høyre troner soleklart som verstinger i folkesviket.

M.JOHAN: Hvordan kan man implementere et nytt system i praksis?
Og hvordan kan vi kvitte oss med de negative forpliktelsene til fremmede statsmakter som foræderene har tredd ned over hodet vårt?
Hvordan kan vi kvitte oss med EU direktivene?
Hvordan blir vi kvitt de suspekte samarbeidsavtalene med NATO og USA?
Hvordan gjøre vårt delstat og provins til en selvstendig nasjon?

Hvordan kan man gjøre ALT dette på en mest mulig effektiv måte?

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  bin Laden

JewWO tillater gjerne noen klovner [som Bestiansen eller Zhirinovsky] å opptre for publikum og «spytte på systemet», men de bestemmer like mye som denne karen: http://www.youtube.com/watch?v=PjoHwIgabEw&feature=player_embedded
Mer enn det, de legitimerer Satans forbrytelser mot menneskeheten bak kulissene skjult for publikum.
Makten i verden er totalt i JewWO`s labber (finans, politikk, massepropaganda).
Det er naivt å tro [mildt sagt] at man kan ta makten tilbake ved å spille JewWO`s lek kalt «demokrati».
Ang.Rødt: sjekk navnene der. De er de samme som Rødt i rusland for hundre år siden. Lover ikke godt. Zhirinovsky spytter på israhell for publikum som den ovennevnte karen, men handler utelukkende i israhellisk favør.

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  bin Laden

Jo, BL jeg er klar over bakgrunnen til Rødt, men etter midt syn så er det noe helt annet enn kommunistfronten Tjen folket og kommunismen i USSR.

Tillot de at bastensen snakket høyt om bilderberger?
Tja, han måtte jo gi seg pga. hjerneslag, og da han samlet lister for å gjøre comeback fikk han et nytt…

Det jeg hinter til er at man ikke kan vinne ved å spille demokratiets regler slik det mannen i gaten spiller det. Men man kan bruke demokratiets regler for å danne grunnlag for noe annet…

Ellers så tror jeg ikke på at ikke sionist-jøder så mektig som mange skal ha det til. Jeg er ikke jøde, og jeg har derfor ingen grunn til å tro på at jøder er et suverent herrefolk, eller en super-rase. Bak flammer, destruksjon, hat, og terror finner vi en ynkelig person som gråter som et barn bare han får en ørefik.
http://www.dagsavisen.no/multimedia/archive/00068/israel_68047q.jpg

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  bin Laden

EDIT: «Ellers så tror jeg ikke på at sionist-jøder så mektig som mange skal ha det til» -Skal det stå.

M.JOHAN
M.JOHAN
12 år siden
Svar til  smurfen

Glemte å legge til at The Venus Project lett kan misoppfattes som en NWO plan, siden det snakkes om en verden, forskjellen her er at Venus prosjektet er fri for en elite, fri for penger og alle planetens goder blir fordelt på jordens beboere.Eliten ville ha vært de som hadde bidratt mest, ikke som i dagens system der dem som manipulerer, svindler, lyver og lurer sitter på toppen.
Tenk deg å våkne om morran og være fylt av glede for du er så heldig å få det beste av hva livet har å tilby, jo hardere du bidrar des mer opplever du, ikke som nå der du kan jobbe ræva av deg og så få sparken pga sjefen ikke tåler trynet av deg.Å slippe jaget av penger, prestasjon, konkuranse og ego, hadde vært det beste for oss alle, en kunne virkelig ha fått utfolde seg.
Mange teorier dukker opp i lyset av Venus prosjektet, det kommer mange dumme spørsmål som, hva med politi og bla bla bla.
Hvorfor skal en gå ut og drepe, plyndre og voldta da ?
99,9 % av alle kriger hadde vært ungått hadde det ikke vært for at soldatene ble BEORDRET ut til krig, En barn blir født uskyldig, tenk litt på dette.

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  smurfen

Som forventet kommenterte de ikke hvordan DLD står i forhold til grunnloven. Men legg merke til at de argumenterer med ulike internasjonale forpliktelser.

Send dem gjerne en epost til du smurt og få dem til å redegjøre fom om de mener DLD er i tråd med grunnloven, og om vi har internasjonale forpliktelser som legger press på Norge til å innføre DLD.

M.JOHAN
M.JOHAN
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Du skriver :
Hvordan kan man implementere et nytt system i praksis?
Og hvordan kan vi kvitte oss med de negative forpliktelsene til fremmede statsmakter som foræderene har tredd ned over hodet vårt?
Hvordan kan vi kvitte oss med EU direktivene?
Hvordan blir vi kvitt de suspekte samarbeidsavtalene med NATO og USA?
Hvordan gjøre vårt delstat og provins til en selvstendig nasjon?

Hvordan kan man gjøre ALT dette på en mest mulig effektiv måte?

Problemet ville nok vært å fått dagens maktelite til å gi fra seg makten, noe dem neppe kommer til å gjøre frivillig, men ved unntakstillstander verden over og ett sammlet folk med krav til et nytt system noe alla venusprosjektet eller avskaffelse av pengesystemet som smurfen refererer til lenger oppe.
Problemet ligger også hos de uinformerte verdensborgere som blindt hører på mainstream media og er fri for kritisk tenking, og skepsis gjengen gjør ikke situasjonen bedre.
Men fortsetter oppvåkningen de neste åra som den har gjort de siste 5-6 årene kan det godt tenkes at vi blir store nok til at media er nødt til å ta hensyn til oss.
Først må vi bli hørt, deretter få til en dialog, som sagt dette ligger mange år fram i tid, i mellomtiden må vi bare fortsette og grave etter info som har blitt skjult for oss og spre infoen så godt vi kan.

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Riktig. Men hva men vet er at man vil aldri vekke en stor nok masse til at de ved å stemme inn et nytt politisk parti vil klare å gjøre en betydelig bedring.
Og dersom noen prøver, vil de bli torpedert i oppstartfasen og uthengt som ekstremister og terrorister. Så den veien er umulig.

Den andre måten er å rotte seg sammen på nasjonalt nivå og stemme oss selv inn i politiske verv på kommunalt nivå, slik som disse:
http://www.tademokratiettilbake.no/

Videre kan man kjøre en «krig» i mot staten på vegne av kommunen og dens innbyggere. Dette burde i grunn være enkelt på vestlandet, siden det meste av verdiskapingen ligger der, og at de kun får tilbake vekslepenger av de enorme beløpene som går til staten, og henholdsvis Oslo.

Hvor kommer de nasjonale endringene inn i bildet?
Ved å gjøre alvor ut av den fiktive republikken Gaulating.
http://www.republikkengulating.no/

Rett og slett innvandere vestlandet med ildsjeler, og løsrive oss fra Norge når tiden er inne. Da blir man kvitt alt på en gang og man får en ny start uten internasjonale forpliktelser. Jeg ser ingen annen realistisk løsning.

Friele har også flørtet med tanken:
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7253244

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  smurfen

Den profilerte Høyre-mannen Georg Apenes varsler at han melder seg ut av partiet i protest, dersom datalagringsdirektivet blir vedtatt i Stortinget med Høyres støtte.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article4006637.ece

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Thunder

Siterer:

– I Øst-Tyskland hadde de et skrivemaskinregister. Uansett hva du skulle med maskinen, tok de skriveprøver og kunne kjenne igjen den som hadde skrevet noe opprørsk. Vil vi ha det slik? spør Apenes og legger til at EU-direktivet er «til forveksling» lik det gamle DDR-registeret.

– Vi er ikke på vei inn i et overvåkingssamfunn, vi er der allerede, sier han.

Ulven
Ulven
12 år siden

Terrorist-mistenking og datalagring vil bli misbrukt i hopetall!

En ansatt i det britiske immigrasjonsvesenet UK Border Agency fikk sparken etter at han med utradisjonelle midler prøvde å bli kvitt kona si.
Mens kona var på reise i Pakistan der hun besøkte familien, så ektemannen sitt snitt til å føre henne opp på en såkalt «watch list» – myndighetenes overvåkingsliste der mistenkte terrorister og kriminelle står oppført.
Kona merket at noe var galt da hun skulle reise hjem, og ikke fikk lov til å gå ombord i flyet.
Kona ble værende i Pakistan i tre år før ektemannens ulovlige handlinger ble avslørt.
http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/var-lei-av-kona-foerte-henne-opp-paa-terrorliste-3404657.html

De i Norge som gjennom offentlige stillinger vil komme til å få tilgang til DLD-lagrede data vil naturligvis først sjekke informasjonen om:
– Sine fiender
– De de gjør forretninger med
– De de er glade i (frykt for utroskap)
– Gamle kjente (vanlig norsk kikkerinstinkt – skattelistene er kron-eksemplet på dette)

Dessuten vil informasjonen fort bli gjort tilgjengelig for:
– PST
– Militær etterretning
– NAV
– Barnevernet
– Sladrepressen
– Private detektivbyråer
– Statsministerens 200 informasjonsrådgivere…

Jeg har visst glemt det: I hvilke tilfeller var det DLD skulle bidra til noe positivt, ikke bare for samfunnet men også for den enkelte?

Mao.: I hvilke situasjoner vil den enkelte nordmann (eller utlending) erfare at DLD gjør hans og hennes liv bedre…? Kan noen hjelpe meg med et svar?

Ulven
Ulven
12 år siden

Norsk politimann fikk 2 mill. kr. under bordet av USAs ambassade for å spionere på lovlydige nordmenn:

«En eks-politimann innrømmer å ha tjent to millioner svart på overvåking for den amerikanske ambassaden i Oslo. Nå er åtte av overvåkerne anmeldt for skattejuks.»

http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article2073031.ece

Dette er vel strengt tatt ikke bare en skattesak…?

Tilleggsspørsmål: Har noe media meldt av overvåkingen nå er opphørt??

Ulven
Ulven
12 år siden

TV2: Overvåkingsagentene som overvåket oss fikk svart betaling av den amerikanske ambassaden:

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/overvaakingsskandalen-blir-trolig-skattesak-3336699.html

Ambassaden for jordens største løgner-nasjon USA har sagt at de har fått tillatelse fra norske myndigheter til å foreta den ulovlige overvåkingen.

Fikk USAs løgner-ambassade også tillatelse fra Skatt Øst til å lønne sine norske agenter svart? Eg berre spyr.

ye
ye
12 år siden
Svar til  Ulven

Hvilken troverdighet har politietaten i Norge etter dette? Hvem flere av statsansatte har lojalitet til en fremmed makt, (USA) fremfor lojalitet til Norge?

«Politiet i Østfold får ikke gjennomført avhør av nåværende og tidligere politiansatte, fordi de har avgitt taushetsløfte til en fremmed makt USA.»

«Taushetsløfte, for å hindre politietterforskning, og et handlingslammet politi som ikke skjærer gjennom vanviddet?»
Vernet virksomhet

«Forøvrig har embetsmenn og kvinner hatt spesielt oppsigelsesvern, de har sluppet å ta ansvar for egne handlinger. »

Les hele kommentaren til Terje Marøy her:

http://www.nyemeninger.no/alle_meninger/cat1002/subcat1024/thread115949/#post_115949
eller her:
http://stigmavakta.no

Kan dette også ha sammenheng med Ingelin Killengren sin avgang å gjøre, hun som er den første som noen gang har fått forlenget sin åremålsstilling, men som nå trekker seg? Er det et lojalitetsspørsmål involvert i hennes beslutning??

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Ulven

Her er amerikansk ambassadepersonell uten og morrer seg med det dem er best på :)

Her raser en amerikansk ambassadebil gjennom folkemengden
20-talls mennesker skadd.

USA sier bilen var stjålet men alle vet at det er lettere og bryte seg inn i Fort Knox en å stjele en ambasadebil
En bil proppet med sikkerhetsutstyr, gode bevoktet og fulle i sporingsenheter er nok ikke førstevalget til biltyver he he

http://www.dagbladet.no/2011/02/04/nyheter/egypt/utenriks/15323192/#comment_5266116

Ulven
Ulven
12 år siden

Trilateral-Faremo (forsvarsministeren til Bilderberg-Rockefeller) som nå fungerer som norsk justisminister står fast på at alle personlige data skal lagres!

http://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/110207/faremo-star-fast-pa-lagring-av-alt

Hvorfor var folk glade for å få kastet GESTAPO ut av Norge i 1945 – nå som GESTAPIStene fra Arbeiderpartiet (Ordnung muss sein – sagt Jens) er i ferd med å gjeninnføre et verre overvåkingsregime enn nazistene hadde i Norge?

Så støgg Faremo er blitt – dreier det seg om nok en biorobot-kloning som er blitt plassert i en norsk ministerstilling av Bilderbergs overordnede?

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Ulven

Flere Høyre-representanter er fortsatt «oppriktig i tvil» om EUs omstridte Datalagringsdirektiv.

– Jeg synes det er veldig positivt at Datatilsynet beveger seg ned fra sin høye hest. Men dette er ikke nok, sier leder for Politiets fellesforbund, Arne Johannessen
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4021566.ece

Ulven
Ulven
12 år siden
Svar til  Mole

Politiets Fellesforbund – hva slags GESTAPISTer er dette?

Politiet har værsgo å godta de lovmessig bestemte rammebetingelser som Norges demokratisk valgte organer velger å vedta eller ikke vedta.

Om noen bør frimurer-pakket som tyter rundt i politi-Norge med en masse hemmelige agendaer være svært godt klar over hvor stor faren for misbruk av private opplysninger om lovlydige borgere fra «brodne kar» i politi-uniform (som inkluderer frimurerbrødre under kommando) vil være. Så er det vel det ONKEL FRIMURER-POLITI ennå håper på – full datatilgang til alle som er kritiske til frimurernes mange dobbeltroller…

Skal det bli partiet Høyre – fanebæreren for frihet og beskyttelse av borgerlige rettigheter – som faller ned på GESTAPO-Jens sin side i DLD-saken?

Isåfall blir det vel det klareste beviset hittil på at Ola Dunk nå oppfatter sort som hvitt og hvitt som sort slik jesuittene lenge har villet ha oss til å tro.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Ulven

Merklig at losjebror Arne Johannesen ikke er kastet av sine medlemer, skulle det nå være sånt at dem faktisk tror på det selv at DLD fjerner kriminalitet så gjør det jo medlemmene overflødige, hva skal en med purk når en PC og et dataprogram gjør samme jobben ?

Hitler ville nok blitt grønn av misunelse vist han hadde levd i dag når han hadde sett at AP klarte det han aldri klarte
Total overvåking og kontroll over massene og ikke minst lagre alt sammen, en HD glemme aldri så alt du har gjort og sagt kan bli brukt mot deg senere i livet

Hvorfor denne panikken med å få det inplender i Norsk lov før Mai ?
Da kan vi vel anta at ryktene om massiv chipping av massene i slutten av mai ikke bare er rykter alikevel…

Liten tvil om losje-svina har dårlig tid, siden jeg var tom for vann i dag så ble jeg nødt til og kjøre opp å hente vann direkte i det lokale vannverket før det har pasert forgiftningsannleggene med stor fare for chemtrailforgiftning, men tror pollenfilteret jeg har dyppet i sølv-vann tar knekken på det meste av biodritten

Da jeg satte på P4 for å høre siste propaganda nytt så holdt på og kjøre rett av veien
Første nyhet var at Datatilsynet nå var posetive til DLD :O Hva f… er Bjørn Erik Thon kjøpt eller truet ? eller var alt et spill helt fra start av ?

Nyhet nummer 2 som kom var at nå skal Barnefjernet få store økte midler så de kunne gjøre jobben sin med å stjele barn til bruk i Losjehusets ritiualer og noen guttebarn til katolske prester

Neste nyhet var at terroristgruppen E14 som var inne i Afghanistan 1 år før WTC ble sprengt for å klargjøre til NATO innvasjon ble rost opp i skyene for sine glimrende opprasjoner og enestående for landet vårt, rosen kom fra dem selv og de fantastiks opprasjonene kunne de ikke uttale seg om siden de var hemmlige, de var også klar beskjed om at de vil være en katastrofe for landet vårt om E14 blir lagt ned…. WTF…

4 nyhet fikk jeg ikke med meg siden jeg fikk brekninger av propaganda møkka på P4 så måtte ut å spy men kan anta at det var nyheten om at Pyramidegutta vil fake astroide nedslag så massene skal forlange enorme space-våpenprogram som kan beskytte oss eller nyheten om at Vatikanet skal innlemmest i FN og Paven skal bli FNs nye Generalsekretær

Det kan ikke være så lett å være fattig Hitler Jugend Pave Ratzinger eller så lett og være fattig Queen Elizabeth reptil når de møtes til tee-party

Heldigvis så kunne de britiske bistandsmidlene som var øremerket til hjelp for de fattige finasiere kosen deres :)

http://dagenmagazinet.no//Nyheter//Utenriks/tabid/249/Default.aspx?ModuleId=70812&articleView=true

TH
TH
12 år siden

Kjære Armin: Jeg kom til demoen mot DLD i det du startet appellen din og jeg føler jeg kan forklare deg hvorfor du ble buet på. Det har ingenting med at publikumet ikke tåler sannheten, det har noe med at du gikk alt for langt ut fra temaet og kom med usannheter. Det kan godt hende du er overbevist om at vi er på vei inn i et fascistisk rike, men å kalle det vi er på vei til(eller lever i) for det fjerde riket da er du så langt unna sannheten som man kan få det til å bli. Det er greit nok med Operation Paperclip og hele den smørja, men om man virkelig er overbevist om at det er nazister som styrer verden i dag, ja, da kan jeg ikke si annet enn at det er på tide å sette på tven igjen, skru den av og starte kunnskapsjaget på nytt.

Når det kommer til den bloggen til VamPus som du linker til så kan jeg nevne at jeg noen dager etter deg kommenterte et ganske hardt svar til henne, hun er nestleder i Stopp DLD og leder for Grünerløkka Høyre så hun fikk det glatte lag og formaninger om faktisk å gjøre noe av seg, men innlegget mitt ble fint oversett av henne. Kan vel ikke forvente så mye av en person som ikke klarer å uttale datalagringsdirektivet uten tidenes talefeil.

Ellers stå på videre, det fins for få av deg – og kanskje vi sees på fredag om du skal være med å høre på enda en som forklarer oss vår fascistiske fremtid og love will conquer all – blir bra det.

(beklager om du føler jeg svarte litt sent, men jeg leser fint lite nyhetsspeilet om dagen)

arifkarim
arifkarim
12 år siden

«Nærmere flertall for datalagringsnekt
Sju av Høyres stortingsrepresentanter har bestemt seg for å stemme nei til EUs datalagringsdirektiv.»
http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article2078346.ece

FX
FX
12 år siden

DLD og den frie media,.. eller??
DLD (Datalagringsdirektivet) står på den politiske agendaen med endelig avgjørelse den 5. april – noe som vil ha dramatisk innvirkning på demokratiet her i Norge; staten vil med dette direktivet få direkte innblikk i bl.a all informasjon du sender ut via nettet.

Jeg vil nå vende blikket mot den «frie» media her i landet; den 11. Januar var det en stor demonstrasjon mot DLD foran stortinget. Media hadde blitt varslet i god tid før demonstrasjonen, men glimret som vanlig med sitt fravær. Og det er ikke bare her. Sålangt har jeg ikke sett DLD nevnt i noen aviser foruten om de mer kontroversielle, samt Nationen hvor man har nevnt sin avsky mot direktivet. Til og med den tyske høyesterett beskriver dette som et angrep på demokratiet.

Skulle dette bli gjennomført som et resultat av media sin uaktsomhet, ja da åpner vi porten for mer statlig kontroll til vi ender opp som en politistat. (Det samme har forøvrig skjedd i USA etter 9/11).

Det finnes virkelig ikke grenser for hva ledere verden over nå gjennomfører i terrorens navn; friheter og rettigheter blir ignorert. Til og med grunnlover(!) blir trampet ihjel av den politiske elite. Jeg mener; nå skal vi ikke lenger være passive eller «ta lett på maktmisbruket» slik vi nordmenn bruker på å gjøre.
Demokratiet og republikken står på spill!

Nei Til DLD!

«They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety.» -Benjamin Franklin (Tenkte jeg bare skulle poste i fra bloggen min =) bare og joine http://demokratietifrittfall.blogspot.com/

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  FX

DLD er for å styrke personvernet sier Storberget

Arne Johannessen sier at DLD skal brukes til å bevise vår uskyld

Mao så kan Politiet arrestere deg uten grunn så kan de starte på toppen av en liste
Pedofil ? hmm……. nei ingen data som tyder på det
Bankraner ?….. ingenting som tyder på det i hans adferdsprofil…
Globaliseringsmotstander ? ser han brukte 27 timer på Nyhetsspeilet for 1 år og 9 mnd siden så da kan vi bure han inne etter den nye terrorparagrafen

DLD bryter med et grunnleggende prinsipp: Man er uskyldig til det motsatte er bevist.

DLD betyr i praksis at man driver utstrakt overvåkning av alle nordmenn. Overvåkning har hittil kun vært mulig dersom det var god grunn til det.

Tenk deg at alle nordmenn ble tvunget til å gå med en sporingsbrikke, så myndighetene kunne vite hvor alle var til enhver tid. Hadde dette vært akseptabelt? Selvsagt ikke. DLD er nett-versjonen av dette.

Med DLD gjøres det også enklere for politiet å hente ut opplysninger *UTEN* at det kreves domstolsavgjørelse. Med andre ord er det ingen kontroll på om politiet misbruker dette.

Hadde Mubarak inplendert DLD i Egypt så ville det ikke vært noen demonstrasjoner der nå, ingen informasjon ville kommet ut av landet, sikkerhetspolitiet kunne bare reist rundt og plukket opp alle som hadde negativ omtale av regimet på SMS, MMS, Telefon, Facebook, Twiter osv osv ikke minst kunne dem sett hvor vedkommende hadde oppholdt seg siste 2 år på centimeteren med nyaktige tidspunkt, man ville såklart arrestert alle andre som vedkommende hadde oppholdt seg sammen med som man ville sett på mobilloggen over basestasjonene

«Den som ofrer frihet for trygghet fortjener ingen av delene.»

Ulven
Ulven
12 år siden
Svar til  smurfen

Åhh nei – har Storberget også blitt en tankekontrollert zombie?!

«DLD er for å styrke personvernet sier Storberget».

Storberget har lenge virket som en normal minister, en hyggelig og velmenende mann fra Elverum, uten forvokst ego.

Er det mulig at «alle» regjeringsens ministre (om nødvendig) blir bestrålt med tankekontrollerende psychotronics, slik at de fungerer som lydige nikkedukker for AGENDA-kreftene i Norge?

Når en minister (som en gang var normal) med ett står frem og hevder at «Hvitt er sort og sort er hvitt» (Hvis DLD vil medføre en ting, så er det å SVEKKE PERSONVERNET VESENTLIG) er det all grunn til å være på vakt…

« Forrige artikkel

Aprikoskjerner mot kreft

Neste artikkel »

Selvforsynt familie på 900m2 tomt