Demonstrasjon mot politistat og masseovervåkning

5.1K visninger
3 minutter lesetid
119

Datatilsynet, Advokatforeningen, Den internasjonale juristkommisjon og presseorganisasjonene nekter å delta på Justisdepartementets høringsseminar om EUs datalagringsdirektiv, skriver Dagsavisen idag.

Flere menneskerettighetsorganisasjoner var invitert men avstod siden seminaret’s ekspert og debatt-panel var okkupert av kun politiuniformerte kapteiner og selveste Storberget. Dette er politistatens nye glansdager, hvor “håndhevere” av loven oppfører seg som den lovgivende makten og lager egne regler mens folket er utestengt fra diskusjonen.

På Karl Johan blir politiske aktivister bortført og bøtelagt etter en natt i glattcella for å dele ut noe så uskyldig som et informasjonsbrev. Min far delte ut informasjonsbrev i Iran under revolusjonen, prestestyret delte ut 50piskeslag til de som ble tatt. Er Norge på vei til å bli et overvåkningsdiktatur som styres av enighetsmenigheten?

Friluftsetaten ønsker å bannlyse politisk-aktivisme ved offentlige steder som Eidsvollsplass, Rådhuset og friluftparker som landets demokratiske forfedre for 100år siden stod høylytt og vigilante mens de advarte om despoter og landsforædere som ville ta fra dem ytringsfriheten. Alt det gode de kjempet for med hjertet som en knytta neve, frihet, selvstendighet, rettferdighet og retten til sammenkomst av tanker i opposisjon – er i ferd med å gå tapt for godt om vi ikke møter opp utenfor seminaret med megafoner og noen bannere.

Jeg er lei av politifolk som tar bilder av demonstranter for å kartlegge politiske aktivister.

Jeg er lei Politets bruk av radioaktiv CS-gass i demonstrasjoner.

Jeg er lei bruken av politihunder med 500kg trykk i kjeven som angriper demonstranter som roper “boikott israel – støtt palestina”.

Jeg er lei av å leve under et tankediktatur med innskrenket tankefrihet, hvor staten registrerer dine meninger i offentlige forum og nettdebatter, slik at mennesker må leve i frykt for å si sine kritiske meninger, på den måten blir vi mildere i tonen og tilslutt er vi alle nikkedukker for staten. De mest rebelske av oss, de blir kidnappet av Politiker-psykratrien 4 på morningen for sine uønskede meninger.

Jeg er lei en stat som påstår vi har verdens beste demokrati når vi blir bura inne for å bruke en ropert utenfor Stortinget.

Jeg er lei politistatens overtramp mot enkeltindividenes rettigheter når du blir straffet for å være forbrukerbevisst for at du valgte en langt mindre skadelig reakreasjonsmiddel enn den staten har bestemt som best for deg.

Jeg er lei av å ikke bli hørt.

Jeg er lei politikere og politimestre, jurister og dommere, advokater og finansmoguler og kongen som deltar på hemmelige møter i deres frimurerlosjer som undergraver det norske demokratiet.

Jeg er lei alle overvåkningskameraene som peker mot uskyldige mennesker når de like gjerne kunne stått i en hver politikers kontor på Stortinget.

Jeg er lei av å vente på at noen andre skal fikse mine problemer for da blir jeg sittendes lei for lenge.

Jeg er den forandringen jeg har ventet på.

Og Mandag 31 Mai ber jeg deg om å være med å vise vår siste motstand og avsky, og la politistatens Gestappo-offiserer vite at de jobber ikke for oss, men for å sikre krigsindustrien, oljeindustrien, korrupte politikere på bilderbergmøter, globaliseringen, matkrigen og Bankenes plyndring, som frykter for en global oppvåkning verden aldri har sett før.

Datalagringsdirektivet er ment for å identifisere, kartlegge, og eliminere frihetsbevegelser, kritiske journalister og tenkende individer i samfunnet. Det handler ikke om å “redder vi et barn, er det verdt det” som Stoltenberg sier, det handler om makt og kontroll over alle mennesker.

a) De prøver selv å skjule seg ved å sette seg på toppen av overvåkningspyramiden. Dvs. at de selv er pedofile, terrorister og narkobaroner.

b) De har en ondsinnet langsiktig plan om detaljstyring av yttringsfrihet, organisasjonsfrihet og pressefrihet.

Det her er siste muligheten vi har til å stoppe Datalagringsdirektivet.

Justis- og politidepartementet arrangerer et åpent seminar om arbeidet med forslag til innføring av datalagringsdirektivet i norsk rett. Seminaret avholdes mandag 31. mai 2010 kl. 09.00 – 12.30, i Plenumssalen (R4), Einar Gerhardsens plass 1.

Om du kan lage en stor banner er du helt rå, jo større bråk vi lager jo mer oppmerksomhet får vi. Møt opp før delegatene fra politistaten går inn så de kan skjelve litt i buksa og vite at vi følger med på dem. Vi aksepterer ikke dette, og hvis de ikke respekterer det, så får de finne seg en annen jobb der de kan herse med mennesker, telefonselgere trengs alltid.

Her er noen gode slagordsideer til plakater:

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

119 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Ny tid
Ny tid
Anonym
2 år siden

11 år gammel artikkel, som er i tiden i dag 02-2022

https://brandnewtube.com/v/WY68mb

Ny tid
Ny tid
Anonym
Svar til  Ny tid
2 år siden

David Martin, PhD Massiv informasjon :D
https://brandnewtube.com/v/IaTHUp

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Insight – A New Documentary Series http://www.ukcolumn.org/article/insight-new-documentary-series quote: In the first in our series of documentaries, Patrick Henningson investigates the eviction of a Kensington and Chelsea resident with a heart condition, thrown out from his home and beaten up by police.

Insight – A New Documentary Series From The UK Column http://www.youtube.com/watch?v=X3WnBxNNlG0#! quote: Patrick Henningsen covers the case of Umberto Silvestri, beaten up by the police and evicted from his home for asking questions of the Tenant Management Organisation that managed his home.

Source http://www.ukcolumn.org/

“.. Jesus said nothing should be hidden from nobody ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/kabbalah-lyset-for-var-fot/comment-page-7/#comment-92928

Maarit M. Hanssen
Forfatter
12 år siden

http://www.nrk.no/kanal/nrk_sapmi/1.7947739
Politisk overvåkning av samer er mer utbrett enn samepolotikere først trodde.Det samme gjelder vel kvener og andre nordiske minoriteter i Norge.
Undertegnende spurte om å få se mappen sin hos POT i slutten av 1990-tallet men fikk ingen svar utenom et standardbrev at de kunne ikke engang opplyse om jeg hadde en mappe der eller ikke.
Som utlendning er jeg selvfølgelig under militær overvåkning og ikke under POT/PST.

ola
ola
Abonnent
12 år siden

Politiet stormet skole med maskinpistoler, glemte å si ifra at det var øvelse til barnehagen ved siden av.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10039175

De glemte ikke å si ifra, dette gjør de for å vende oss til at de har øvelser uten å si ifra, så den dagen det ikke er øvelse, men de kommer for å samle inn folk, så bryr ingen seg.

Er som han som ropte Ulv Ulv

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

Hvis da ikke politiet dresseres til en ny falsk flagg-operasjon. At noen går berserk på en skole med skytevåpen. Det holdes jo bestandig en øvelse samtidig eller rett forut for slike hendelser, feks. Utøya. Men man kan være sikre på at politiet ikke handler like raskt hvis det først skulle skje noe.

ola
ola
Abonnent
12 år siden

Fra R.E.M. – Leave

That’s what keeps me,
that’s what keeps me,
that’s what keeps me down,
to leave, believe it,
leave it all behind.

Dette er vel største problemet til folk som nekter å tro på den virkelige verden, det er det store dilemmaet, leave,
og fortsette i bobbla de, eller belive, og du kan forstå så mye mer, Skjønner skeptisen vis du aldri har opplevd noe
men det betyr ikke at det ikke finnes, og ikke covert ops, med splitt og hersk strategi,
og som sakte men sikkert over hundre år lagt bitene i puslespillet,kan ikke væremange bitene igjen nå?
for hva en psykotisk plan de har. vi er ikke roboter av kjøtt og flesk som skal samle på mest ting.
Vi er laget for å leve i ett med naturen, og vi er snart der igjen. Naturen har alt.
See no evil, hear no evil, speak no evil, sier ingenting om: Do no evil?

og vi er brikkene de har klart å hjernevaske til å godta de gjør og blokke ut grunnene, så det blir for mektig,
for ufattelig, særlig for vanlige folk som liker å betale ca 80-90% av hver hundrelapp vi tjener, de går til staten,
skatt,moms, avgifter, veiavgifter,, bøter for de utroligste stusseligste ting, sikkert til strømforsyningen Til
HAARP Eiscat, men de har nok med propagandaen vi får servert på norske kanaler, som forteller hvor pengene “virkelig” går
(1300 millioner kroner for holmenkollen, over milliarden for operaen, hvor mye skal det nye Munch museet koste?)
Men midtrabbater og sykjehjem eller skape arbeidsplasser, det er for dumt å nevne, det har ingenting med fremtiden å gjøre hehe.
Pg div på dicovery channel blant annet, krig er fett, sjekk disse sinnsyke drapsdronene, robotene,
denne bomba kan bombe sykehus, men alt som blir igjen ser ut som det skulle vært en militærbase wohoo
Liker ikke snuten å høre sannheten etter de har bedt om forklaring?
så er det ingen behov å for at 3 politimenn banker opp en beruset men rolig persone inne på politistajson,
for så å strippe meg naken for 4 politimenn og en dame mens de sto og lo, og dytte meg inn på glattcella.
Når jeg var 4 ville jeg bli politi, helt til en rik svindler ved navn Ø. A. svindlet pappa, bestakk, snut og dommere,
så jeg og familien måtte flytte ofte under ovektsten, bytte venner stadigvekk i ung alder er ikke moro.
Men de tok ikke bare huset vårt, firmaet til pappa, staten tok hjemme til Farfar, hvor han hadde bodd i alle år
og huset omtent nedbetalt, men korrupte elemter kan ødelegge liv, de ødela siste årene til fafar, det var lett å se,
rest his soul. Pappa måtte jobbe omtrent 18 timer i døgnet fra jeg var 4-5 år til nå, for at vi skulle ha et sted å bo.
Bestefar døde av aspestlungekreft, fordi har har blitt beordret av komunen til å fjerne det og jobbe med det
Han var sunn frisk, strek og en fantastisk person, men ble plutselig syk, døde, kreftårsak: asbest.. konklusjon: du er for gammel for noe
lungetransplantasjon, selvom han antageligis kunne levd 5-15 år lenger, og det er mye. Mormor ble så deprimert at hu døde fordi bestefar døde.
noe erstatning eller unnskyldning å få? nei?
Hele livet offret han for Kommunen og reservebrannkorpset. Pappa har hatt enel innbrudd i verkster og biler opp
igjenom åra, alt blir henlagt, jeg har selv anmeldt hit and runs, drapstrussler, tyveri av bil, sabotasje av bil (jeg visste hvem de var
og hintet til snuten, for det var dyre greier. de gjorde ikke en ditt, kjefte og smalt på dem i tilf og ba de
pelle de feite donut spisende ræva dems opp hit å ta fingeravtrykk og lignende, etter mye banning og kjefting så kom de,
og gjorde en middelmådig jobb, og 3 uker etter var det henlagt.
anbelte en mann for å slå og kaste en liten bikkje i bakken og trærna, dyreplageri,som jeg senere fant ut jobbet i dyrenemda, men ble henlagt, med 3 vitner til stede.
Mamma og ei vennine ble trakkasert av vakter på rygge når de kom fra syklubb tur i Berlin. Det får meg til å tenne
Hva for slags sjuke mennesker tror 2 helt vanlige 50-60års gammle damer på kunsttur er terrorister?

Jeg har mange flere slike historier, kan jo ta med en til fra veldig trusting innsidere i helsevesnet,
som sier det at gammle pasienter blir tvangsforet med medisiner de ikke trenger for sykdommer de ikke har.
Og Jeg er HMS Verneombud, og man skal ikke løfte over 25kg uten jekketralle, kran, truck osv,
dette gjelder ikke for de eldre damene i hjemmesykepleien fks, som ikke har noe annet valg enn å løfte tunge brukere
selvom de selv har fysiske begrensninger, det er ikke 20 år gammle testogutta som jobber der

En annen ting også, Jeg har alltid fra jeg var liten visst at det var noe galt i sammfunnet, mye pga behandling familien min har fått av staten fra jeg var yngre,
men som vanlig norsk ungdom har som regel råning, festing fotball, damer, tv kommet foran, og jeg hadde ikke hørt ordet konspirasjonsteori før for bare maks 2 år siden,
Grunn til at jeg vet at mange av konspirasjons”teoriene” er fakta er fordi jeg fant ut av alt det uten å noengang ha lest på en eneste konspirasjonsside, men insidere
og med tanke på at jeg alltid har fulgt med på mainstream media, så har jeg sett hva de har skrevet, og jeg har sett sammenhenger du får hint om overalt i MSM
og kom til den konklusjon at det er noen som står bak alt dette, for jeg VET at vi mennesker kan være venner, bare vi blir kvitt regjeringer og politi, eller at de
går noen grundige kurs i antihjernevasking og angermanagement kurs. så de husker at det er §49 Folket har den utøvende makt- som gjelder
Bortsett fra at jeg i 1996 så et utenomjordisk romskip på nært hold, så Utenomjordiske Romvesner har jeg vist med 100% sikkerhet at er rundt omkring på
planeten her

Vil også legge til at jeg har vært råner i en god del år, rask bil, masse anlegg, sota vinduer, sota lykter osv, veldig veldig skjelden jeg har blitt stoppet,
bortsett fra et par fartsbøter i laserkontroll, utenom det har jeg fra jeg var 18 til oppi 20 årene sett de veldig sjelden, bortsett fra en gang da grisebanka meg
og strippet meg naken foran 4 snutjævler og en snuthore, mens de lo og dyttet meg inn på glattcella, fordi jeg hadde løpt for å rekke en taxi.
Endel år siden dette.
Men etter jeg har kommentert på nyhetsspeilet her en stund, så ser jeg de overalt, lusker på utsiden av huset, var hos en kamerat det er lenge siden jeg har vært hos her om dagen
4min etter jeg kjørte derifra ble jeg stoppet av 4 snut.
Jeg har forresten knust snuten i rettsak en gang også, jobber med rettsak 2 nå, men gikk dårlig i tingretten, så det blir anket.

I’ve longed for this to take me,
I’ve longed for my release
I’ve waited for the callin’
to leave, leave.

Leave, leave.
Leavin’, leavin’

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Ingen vits i å bekymre seg om eventuell radioaktivitet fra Japan. Vi vokste opp med Chernobyl og har lenge pustet radioaktivt støv fra det utarmede uran som har vært brukt i midtøsten. Litt mer radioaktivitet fra japan bekymrer jeg meg ikke for. Vi overlever det. Anyway: det anbefales å spise chlorella eller spirulina. Det var det som ble gitt til de overlevende i Chernobyl. Veldig bra for kroppen.

Noe vi heller kan fokusere på er ikke-ioniserende stråling. Har du en mobil basestasjon klæsjet opp et par meter fra blokkleiligheten din? Eller fra din kontorpult? Sitter du dagen lang i stråling fra trådløse nettverk og DECT-telefoner? Isåfall risikerer du å bli “uforklarlig” syk. Setter uforklarlig i anførselstegn ettersom vi “vet” at ikke-ioniserende stråling er totalt ufarlig med mindre det begynner å ryke ut av ørene. Litt sarkasme på slutten der ja.

Ja, myndighetene, og en del hysteriske elementer i alternativmiljøet, elsker å skremme med ting man kan gjøre fint lite med. Som dette med stråling fra Japan. I stedet for å fokusere på ting vi faktisk kan gjøre noe med. For eksempel: vi kan forby bruk og salg av miljøfarlige og helsefarlige “sparepærer”, og skjerpe grensene for hvor mye mikrobølgestråling myndighetene/telefonselskapene har lov å utsette oss for. Vi kan forby mat og drikke full av kjemikalier og sette fokus på å selge og forbruke sunn mat. Osv.

kj
kj
Abonnent
13 år siden

smurfen sier:

“Du og Kj satt skjelte meg ut etter noter natta før Japan skjelvet for at jeg profeterte store katstofer og jordskjelv nettopp i Japan som aldri ble noen av….”

Hvor ofte forventer dere egentlig mega katastofer ?

“Men tror ikke dere trenger å vente så lenge, er bare timer siden det var 21 kraftige jordskjelv spredt over hele kloden samtidig som aldri jeg har sett før og ikke andre heller ifølge det en leser i andre forum som følger med på det som skjer i verden”

Da var gode gamle smurfen tilbake til det han kan best; å spre håp og glede…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  kj
13 år siden

Nå var hovedsaken på TV2 nå i sted at et nytt kraftig jordskjelv hadde rammet indre Japan

Som jeg også sa så ville Norge og Vesten ærklære krig mot Libya den 19 Mars

Foreslår at du og andre med fremtidskrekk og fakta-angst bare hopper over kommentarene mine, sover videre i den rosa bobla og tar ting som de kommer :)

Det var mange som lo så tårene trillet da jeg hamstret jodtabletter for 1 mnd siden også men nå får jeg masse grine mailer der mange tilbyr meg nesten hva det skal være for en boks og to

Nå advares det mot å drikke melk og spise grønnsaker i Europa

Dr Ko Ko sier at vi bare såvidt har sett starten på katastofen i beste fall

Nå tror ikke jeg at strålingen kommer fra Japan da men det er en annen historie :)

Dr. Michio Kaku, Theoretical Physicist: Fukishima Daiichi Nuclear Facility is a “Ticking Time Bomb”

Europeans warned to avoid drinking milk or eating vegetables due to high radiation levels

http://groups.google.com/group/bible-prophecy-news/browse_thread/thread/5bafae9becf0d26c#

kj
kj
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

”Det var mange som lo så tårene trillet da jeg hamstret jodtabletter for 1 mnd siden også men nå får jeg masse grine mailer der mange tilbyr meg nesten hva det skal være for en boks og to”

Se der smurf, du kan jo være morsom når du vil …

Men husk; jodtabbeletter beskytter kun skjoldbruskkjertelen – ikke mot tvangsforstillinger …!

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Du er ganske konsekvent på at di som ikke tror på ditt hysteriske verdensbilde har “fremtidsskekk” eller annen frykt for framtiden. Hvordan får du slike uttalelser til å henge sammen når det er folk som ikke tror at vi står forran noe skummelt du omtaler?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Ingorm
13 år siden

I wonder. Jeg lurer på, og har gjort i langt tid. Alle dere som ikke deler vårt syn på hvor ille det er stilt, og som ser bevissthets-endring som eneste løsning til å komme ut av uevja. Hvorfor tilbringer dere så mye tid og rasende engasjement på våre sinnsyke-teorier og advarsler. Burde dere ikke heller bare overse hele speilet og leve videre i den komfortable virkelighet at alt er komplett OK.

Det er meg en gåte at dere benekter bevissthet, men samtidig gjør alt for å sabotere, og knit-picke på meningsløse detaljer og BS. Hva er dere redd for egentlig. Sannhet?, frihet?, rettferdighet?, selvstendighet?

Noe dere åpenbart mangler er; INTEGRITET. Nå kan dere løpe hjem til skeptic-daddy Dyrendahl å rapportere om hvor sukssessfull deres psy-op er på speilet. Dere har tydeligvis intensivert angrepet på kommentatorene her, og får nok stjerne hos pro-Israel, ADL tro tjenere i det vit/tekn. akademiske miljø. Dere er mest redd Rotschild og hans ilk skal bli avslørt/avkledd og utrangert. Det er tross alt han som finansierer deres paradigme.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
Anonym
Svar til  Ingorm
13 år siden

Lynx,

Du lurer kanskje, men svaret er nok enkelt.

Vi satanister har et ønske om at dere sannhetssøkende kan komme med ETT innspill som er konstruktivt, som gir mening, som er reflektert og som IKKE angriper en som er skeptisk.

Det er en søken fra den andre siden også, og den søken går ut på å prøve å få noe fornuftig ut av hvem som helst!.

Du kan tro hva du vil, men min vilje til å diskutere her inne er ikke basert på at jeg ønsker å trolle, som du, Ulven og Grisen gjør, men rett og slett se om det er fysisk mulig å få en “å ja, det har jeg ikke tenkt på” fra en gruppe mennesker som for meg, og antakelig mange med meg, virker tapt fra et samfunn vi alle kan være med å påvirke, selv uten konspirasjonsteorier.

Nå blir det sikkert tatt ille opp, helt uforståelig, men samtidig uten overaskelse, så mitt budskap kommer antakelig ikke gjennom core-tex, men det får jeg leve med.

Når det gjelder den snevre holdningen som vises her, hvor man blir konfrontert med å ha fremtidsskrekk og frihetsskrekk så greier jeg ikke å komme på ett eneste argument som kan snu dette om.
Det er nok antakelig umulig å diskutere temaet, og en livsglad person som meg selv, burde kanskje følge rådet og la være å bruke tid på NyS.

På den annen side, så er det jo liten tvil om at NyS ikke egentlig ønsker bråkmakere som meg selv, siden vi ikke duller med i la-la-land men kommer med kritisk blikk på alternativet til sannheten som NyS presenterer i sine til dels artikler, men uten tvil i kommentarene til “sannhetsgarden” Thunder, Smurfen, Lynx Veritas, Arifakim, Michelle, etc.

Vel, nå var ikke dette ment som en ren kritikk av NyS redaksjonelle linje, men jeg ser at det kan oppfattes dithen, og avkrefter med andre ord hensikten her.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Ingorm
13 år siden

Grammaton, “sannhetsgarden”? Jeg vet ikke med andre, for egen del gir jeg uttrykk for det som for meg klinger i hva jeg har funnet som relevant i sannhetssøken. Vi er med andre ord frie uttrykkende sjeler her, uten hierarkisk organisering som formidler informajson vi finner viktig. Gjennom korresondering med andres informasjon, befester vi allerede “konklusjoner” som kan gi grunnlag for videre søken. Enhver anstrøk av å skulle skolere går mot min overbevisning, og understreker den individuelle vei du må tråkke i din etterstreben å finne det du søker. Om det er en søken på andre siden også, kunne det være interessant å høre hvordan du skal komme til et annet svar enn det som allerede er gitt, gjennom allerede vedtatte etablerte postulater.

Eksempelvis at man ikke kan oppnå høyere hastighet enn lysets hastighet. Hva med tanken, kan du måle hastighet på en tanke? Hva er en tanke? Kan den være energi? Om den er energi, hva hindrer den å oppnå x-gitt hastighet?

Når insidere i Black-projects fra Area-51 konstaterer at “We have all kinds of stuff out there” og videre “”We now know how to travel to the stars. The Air Force has just given us a contract to take ET back home.” – Ben Rich, former Head of Lockheed Skunkworks.

Er dette informasjon vi bare skal overse, trekke på skuldrene og si; myndighetene gjør nå mye rart. Eller skal vi kanskje spørre oss, om hvor mye rart de egentlig gjør. Og ikke minst; hvem er disse myndigheter som holder informasjon skjult. Med viten om at vi lever i et sterkt manipulerende miljø, er ikke du også interessert i å vite hvor langt og dypt denne manipulasjonen strekker seg.

Om det er dette du kaller La la land, vil jeg gjerne høre hva du mener med fornuftighet i denne så kunnskaps-nivå regulerte virkelighet. Og hvordan mener du å kunne ha infuens på fremtidens utvikling om du ikke kjenner basis-grunnlaget for vår egentlige historie. Hidden hand har alltid trukket i trådene for utvikling, å bli bevisst på en selv og vår felles “skjebne” kan være anspor til å kunne styre den i ønsket retning. Hva er i tilfelle det? Det er med andre ord spm. om hvor vår evolusjon som menneskerase går videre. Skal vi la klandestine myndigheter bestemme veien? Hva er alternativene?

Grammaton Retard
Grammaton Retard
Anonym
Svar til  Ingorm
13 år siden

Lynx,

Vel, hvor vanskelig var det å skrive det siste innlegget da?
Det er ikke mange responser jeg har lest her som ikke har inneholdt konklusjoner på at “Du mener med andre ord….” eller “Sånne som deg som….” etc.
Her kom det endelig et innlegg som var fri for beskyldninger, og det er jo strålende.

Jeg har forøvrig trodd lenge at hensikten må ha vært den banen du beskriver, men det tærer på troverdigheten til hele NyS når det skrives over en lav sko om ting som ikke bare mangler bevis, men som bare virker som tatt ut fra løse luften.

Opplevelsen er at det blandes overtro med vitenskap, for i det ene øyeblikket snakkes det om en annen planet i en annen dimensjon som skal passere uten at vi ser det, men at vi vil merke det og at den ene kataklysmiske katastrofen etter den andre vil ødelegge grunnforholdene på planeten vår og de av oss med positive energier vil bli flyttet over på ny planet, og når jeg stiller spørsmålstegn til hvordan i alle dager man kan komme frem til noe slikt, blir jeg stilt til veggs med at jeg er satanist og at jeg tror på alt som står i VG, og at jeg er dopet ned og lurt av myndigheter, etc.

Det hele blir da totalt irrasjonelt, og kan til tider minne om en gruppetime i psykiatri og ikke en diskusjon om temaer som kunne vært interessant om det ikke kom påstander om pedofili, djeveldyrkelse og det som verre er.

Ser du hvor jeg vil?
Jeg har skrevet skarpt her inne selv også, men aldri angripende uten at det har blitt trukket inn mine personlige egenskaper, som selvsagt ingen her inne er i besittelse av.

Det ble diskutert fluor, som ble konspirert frem som gift, noe alle vet at det er, helt uten hemmeligheter.
Den banale slutningen med at vi ble ført bak lyset var basert på at produktet heter “retardex”, noe som må ha blitt konkludert med av noen som ikke forstår et snev av navngivning på medisinske produkter.
Det er jo en fornærmelse mot en persons intelligens å tro at man “gjemmer” et budskap i noe så åpenlyst og banalt som dette navnet.

I denne tråden ble det konkludert med at jeg, med andre, har fremtidsskrekk og frihetsskrekk basert på at vi ønsker velkommen sikkerhetsprosedyrer når vi reiser med fly.
Dette helt uten at jeg, og flere andre deltakere, har sagt at vi er for kroppsvisitering av for eksempel barn.
Når Smurfen kommer med sine oppgulp om at “dere andre” bare skal tafse på dattera hans, så er det vel kanskje ikke så rart at man konkluderer med at denne såkalte “sannhetssøken” blir noe overskygget av behovet for å uttrykke seg irrasjonelt og patetisk, eller hva?

Så, til saken du skriver om.
Jeg er helt enig i en del ting du skriver, blandt annet nytten av å være årvåken og ikke akseptere konstitusjonerte fakta som fakta bare fordi de er befestet i bøker og media.

Dette betyr ikke at jeg automatisk tviler når jeg lærer noe nytt, for jeg, og jeg er sikker på at du og flesteparten av evt. oppegående mennesker, baserer sin egen viten på, ja, vitenskap, mer eller mindre bevisst.
At man utfordrer etablerte fakta er ikke å benekte vitenskap, men å være skeptisk til hvorvidt alt må være sant bare fordi noen har sagt det.

Der igjen, kommer det en del selvmotsigelser i diskusjonene, for på den ene siden så benektes sannhetsgehalt i vitenskapens konkluderte slutninger, mens den utfordrende teorien jo er basert på andre vitenskapsmenns konklusjoner, og disse vitenskapsmennene som da “har rett” er selvsagt “alternative” vitenskapsmenn, som gjerne ikke har i noen stor grad troverdighet i det etablerte vitenskapsmiljøet igjen.

Det er i grunn både gøy og interessant å diskutere “ikke-fakta-basert” vitenskap, da dette kan stille en del interessante spørsmål om mye, men det er ganske vanskelig å motivere seg til å komme med kun konstruktive innspill når man får kastet beskyldninger på seg som bare er usaklige og dumme.
Jeg kan for eksempel ikke diskutere frekvenser og resonans med en som tror dette er et åndelig tema. Da snakker man om to forskjellige ting.

Jeg kan heller ikke diskutere hva som skal til for å falskt produsere et jordskjelv med en som tror at et antenneanlegg kan skape dette, helt uten å forklare hvordan, og kun basert på et 100-talls linker som viser projeksjoner av spiraler, beskyldninger om stråleskader, hull i Ozonlaget, og andre ting som overhode ikke har noe med jordskjelv å gjøre.

Å påstå at en regjering, eller en rekke regjeringer, og en verdensmakt av en eller annen bakgrunn står bak grusomheter, og konkludere med at dette gjøres for å kvitte seg med de brysomme, og la den totale katastrofen være et faktum etter å ha “sikret” det antallet som er ønskelig skal overleve i bunkere under bakken er jo en total selvmotsigelse, siden eventuelle kataklysmiske katastrofer med størst mulig sannsynlighet ville dratt med seg ALLE, inkludert de som har gjemt seg i bunkere, på fjellet, eller hvor det måtte være, ja, denne påstanden er ikke bare “far fetched”, men den er grusom, og stiller grusomme hendelser i hendene på ledere over hele verden.

Når det gjelder Area 51, så er jo UFO hendelser både interessante og spennende, men det hele raser litt sammen når folk snakker som om de VET hva hensikten til Aliens er, basert på at noen sier de har snakket med Aliens, blitt fortført av Aliens, og mange andre rare historier som inneholder de samme selvmotsigelsene som så mye annet.
Det blir snakket om Chemtrails, strålende vindmøller, radioanlegg som sender stråler som sløver oss, lurer oss, doper oss, eller hva det måtte være, men samtidig så utelukkes det at disse påvirkningene får “dere” til å hallusinere, innbille dere disse hendelsene, og skape opprørsstemning hos “the weak minded” så man får bevegelser på jorden som ikke er kontrollerbare.

Ikke kontrollerbare bevegelser er det som skaper fremdrift, så jeg mener alle og alt har en misjon, men jeg mener derimot ikke at en misjon er forutbestemt, og jeg benekter ALL spådom som er basert på religiøse uttrykk, overtroiske hendelser og konklusjoner som går på tvers av både eksisterende og utdødde samfunn, ref. Mayakalenderen.

Det interessante i den saken, er at jo nærmere vi komme 2012, jo flere tilhørere av “jordens undergang” modererer seg og sier at det kanskje ikke nødvendigvis skal skje akkurat da, men i tidsrommet fra oktober 2011, og fremover ut 2012, og kanskje utover i 2013, etc.

Hva vil være resultatet dersom de kataklysmiske katastrofene uteblir? Vil de overbeviste si “Oi, jeg tok feil gitt”, eller vil det være forsvar av hele pakken, og bare tillagt utsettelser og nye bortforklaringer som man igjen kan diskutere og lage nye konklusjoner av?

Enkeltvis påstander, som at vi skal være i stand til å reise til stjernene, tror jeg dessverre null på.
Jeg tror ikke menneske som helhet har integritet til å la dette være uten at det kommer informasjon ut i de etablerte mediakanalene.

Og til slutt, nei, jeg mener overhode ikke at man skal overse og trekke på skuldrene av all tvetydig informasjon som kommer ut.
Jeg har aldri sagt noe slikt, kan ikke se at noen andre i banden dere kaller “skeptikerne” har sagt noe slikt, og forstår ikke med min beste vilje hvor konklusjonene om hva jeg, og vi andre står for i slike saker, da disse konklusjonene er basert på hva “dere” tror om oss, og ikke hva vi har sagt.
Det jeg kaller la-la-land er nettopp dette med å bare velge den teorien man liker best selv, blande inn litt åndsliv i diverse retninger, som Michelle er ekspert på, konkludere med at alle andre er enten idioter, satanister som står i ledtog med Luifer, eller rett og slett bare uvitende skeptikere.
Skeptikerne er jo faktisk DERE som hele tiden tviler på og er skeptisk til at konsensus er realitet.

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

“Europeans warned to avoid drinking milk or eating vegetables due to high radiation levels”

Og kilden din er altså Bible Prophecy News som ikke gir noen videre kildehenvisninger?

Det er vel ikke nødvendig å påpeke at troverdigheten til den nettsiden er særdeles lav når det gjelder nyheter. På lik linje som kreasjonister allerede har trukket konklusjonen og baserer “forskningen” sin på dette, så har denne nettsiden trukket konklusjonen og prøver frebrilsk å underbygge dette med “nyheter”.

Ulykkene ved 3 av reaktorene har nå forøvrig blitt klassifisert som nivå 7.
http://www3.nhk.or.jp/daily/english/12_05.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Fukushima_I_Nuclear_Power_Plant#Nuclear_accidents_of_2011

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Sithious
13 år siden

Du har nok rett der Sith men troverdigheten er nok langt høyere en den vi finner på sidene til Statens strålevern og på myndighetenes sider

Kansje denne er bedre :)

http://www.eutimes.net/2011/04/fukushima-radiation-no-longer-negligible-in-europe/

og denne her

http://www.naturalnews.com/032048_radiation_milk.html

Om kort til vil vi motta en geigerteller og litt ekstra knasj og foreta daglige målinger selv av luften og diverse produkter så alle som leser NS vil bli oppdatert

Jeg tror ikke vi trenger å gjøre noen endringer foreløbig i hva vi spiser og hva vi gjør

Man kan nok spise digget fra påskeharen med god samvittighet i år også :)

Torsdag kveld fra nydalen: Varg Veum: Ingen vet hvor påskeharen hopper ;D

http://www.youtube.com/watch?v=jQabwLU88M0

kj
kj
Abonnent
13 år siden

smurfegris! (hehe)
Nå har du rotet det godt til. Du har jo lett for å bli overivrig, men nå har du visst hatt et fryktelig annfall av en slik tilstand. Tror nesten ikke, i din feber, du helt skjønner hva du skriver eller hvordan folk vil oppfatte det. Eller har du bare skjult at du er en fanatisk provokatør…

“Før i tiden” oppfattet jeg deg slik at du både kunne være seriøs og komisk – ja, av og til litt morsom også. I dag har du desverre ikke vært noen av delene!
Kun ynkelig… nesten stakkarslig! Og ikke skyld på at du tok av fordi tafsing på småbarn er en alvårlig sak – noe som det jo selfølgelig også er, men for mens du svinger sabelen over dine meningsmotstandere og langt på vei antyder at alle slike må være seksuelle avvikere, prater de samme folka om sikkerhet på flyplasser.
Det er også en alvorlig sak! Og så kan man jo diskutere og være ening eller uenig om hvordan sikkerheten skal håndteres. At det kan bli litt vel mye sikkerhet og når vil det bli nok sikkerhet, overvåkning og beskyttelse kan og bør også diskuteres! De færreste av oss ønsker en tilstand som samsvarer med land vi helst ikke vil sammenligne oss med. Men,det er enda lenge før vi er der – selv om du helt sikkert vil mene noe annet, smurf.

Og smurfegris … du kan med fordel holde din datter utenom når du kommer med dine poeng i en forvrengt virkelighetsforståelse. Hvis du i det hele tatt har en datter – noe jeg betviler!

Du sier at det aldri har vært noen terroristanslag eller at noen har blitt drept av terrorister her i landet, men tusenvis har dødd av kjeks og såpestykker.
En slik sammenligning er jo bare tøv, selv om påstanden i seg selv sikkert er riktig.

Såpestykker med finnlandshetter og kjekspakker med selvmordsbelter!

Bare for og sakt det; jeg er mot DLD

Og smurf, du som sprer håp og glede – har du ikke noen nye “gode” dommedagsprofetier å komme med?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  kj
13 år siden

Lol… nå handler ikke artiklen her om meg men tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en hel avhandling til min ære :D

PS. Gi meg Mobb Nr ditt så jeg kan ringe deg når jeg trenger en lang tale en dag :)

kj
kj
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Beklager Gris, men dine ønsker etterkommes ikke!

Når det gjelder lange taler, ser det ut for at du er kapabel til å forfatte slike selv. Men problemet for deg er nok at du ikke bare har et snevert publikum, men at dem samtidig må være meget spesielt innteresert. Dvs at ingen tar deg seriøst!

Du sier din datter (hvis du da har noen) er redd for å fly på grunn av “dere”. Hvem er du mener med dere, din frekke faen. Hvis din innbilte datter er redd for å fly, er det på grunn deg som sannsynligvis skremmer vettet av henne med dine sinnsvake fantasier.

Og du gotter deg over at folk blir utestengt her fra og at deres innlegg blir slettet fordi dem trakaserer deg. Unnskyld Gris, men er du helt ved din fulle fem???
Alle som ønsker og vil se, ser at NS er høyst inkonsekvent når det gjelder sine egne regler – og alle, bortsett fra deg da og de forsteinede disiplene, vet hvorfor!!!

Og du håpets og gledens lysspreder. Hvor mange kataklysmer, dommedagsprofetier og tenders gnidsel har du igjen å kunngjøre for dette året???

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  kj
13 år siden

Har lest gjennom alle postene her, er jo ganske enkelt å se hvorfor poster har blitt slettet (hvis de har det, har ikke lagt merke til noen som har blitt slettet). De fleste av dine poster kj har absolutt ingenting å gjøre med artikkelen, det gårt kun på personangrep.

Videre kan det sies at Smurf kanskje har noen sleivspark, men er ikke til å stikke under en stol at hele konspirasjonen med sikkerhet har tatt overhånd og blir brukt som et kontrollredskap for å frmme frykt og bygge videre på “terror-bølgen”

Flere mnd. i forveien av 911 ble det hevdet av NWO at de trengte en hendelse av proposjonal størrelse âla Pearl Harbour for å få gjennom nye lover og regler. Dette fikk vi jo ved 911-inside jobben.

Hele krigen mot terror viser seg jo å være en gigantisk bløff!

Er lett å bli revet med når en datter får traumatise opplevelser av sikkerheten rundt terrorsikringen på de norske flyplasser, bl.a med kroppsvisitering som Smurfen gjør her. Jeg personlig synes det er veldig greit å få konsturktive tilbakemeldinger her på forumet, men du verden for et innsnervert syn visse personer har. Er lett å se hvorfor Smurfen reagerer på denne måten.

Vil si Smurfen er med på å berike dette forumet, og har svært mange gode meninger og synspunkter. Det er opp til hver enkelt å tolke det som de vil, han tvinger ikke sine synspunkter på andre, men legger frem sine synspunkter og meninger.

At vi da får et hylekor av personer som føler seg krenket får vi ta med en klype salt. “sannhet går gjennom 3 stadier -først blir den latterliggjort, Så blir den møtt med kraftig motstand. Til slutt blir den akseptert som sannhet. Jeg antar at vi nå er i 2.stadie…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  kj
13 år siden

“At vi da får et hylekor av personer som føler seg krenket får vi ta med en klype salt. “sannhet går gjennom 3 stadier -først blir den latterliggjort, Så blir den møtt med kraftig motstand. Til slutt blir den akseptert som sannhet. Jeg antar at vi nå er i 2.stadie…”

Dette er med respekt å melde det reneste vissvass! Å bagatellisere smurfens hodeløse beskyldninger som sleivspark er skivebom. At smurfen karakteriserer folk som barnemordere, pedoer og det som verre er har dessverre blitt regelen, ikke unntaket.

At ingen andre enn såkalte skeptikere reagerer på det er faktisk ganske utrolig.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  kj
13 år siden

Hvor langt skal dere gå i deres patetiske utfall Vandal. Huset brenner, dere tror dere sitter trygt i stua fordi dere ser ingen flammer. Det eneste dere irriterer dere over, er den høye lyden fra røykvarsleren. Dere er bare ikke snau.

Nei heller kartlegge hvordan Speilet er en psy-op og avledningsmanøver fra de store oppgaver http://skepsis.no/forum/index.php/topic,2728.msg38871.html#new

Jeg gir meg ende over over av lavmål ivirkelighets- forståelse. Skepsis har nå blitt STASI-skeptisk og påstår speilet er psy-op. Hvem i det Orwelliske helvete er det som begår psy-op Vandal, og fremmer videre tiltak for å styrke Big-Brother. Eller såvel VÆRE jævla smålig-bother

smurfen
Redaksjonen
Svar til  kj
13 år siden

Ikke vet jeg om det er en taktikk eller ligger latent i din natur Vandal men du fotfølger kommentarene mine meg grove angrep, håning og latterliggjøring, når du så klarer å provosere nok en sjelden gang til at jeg svarer deg tilbake med samme mynt så skriker der på Redasjonen som om dere skulle vært noen ynklige offer: Se smurfen er slem mot meg, please kast han ut …snufs

Nå er ikke jeg noen psykolog så jeg skal ikke dele ut noen diagnoser men det er vel hevet over tvil at dere umulig kan ha det bra med dere selv med den lidelsen

Når gjelder det jo ikke bare meg seff, en rekke andre har også opplevd det samme, det gikk faen meg så langt at du skrev lenge brev til Redaksjonen for å få Singoalle utestengt uten grunn, hvor mange andre du har skrevet brev om til Redaksjonen aner jeg ikke

Merklig nok er de som gir komandoer til redaksjonen de samme som har sagt de aldri ville gitt en krone i støtte til Nyhetsspeilet som de ikke får gjentatt ofte nok er det største møkkaformunet det vet om, så da blir det jo i grunn enda merkligere at de bruker all sin tid her

Du og Kj satt skjelte meg ut etter noter natta før Japan skjelvet for at jeg profeterte store katstofer og jordskjelv nettopp i Japan som aldri ble noen av…. bare timer senere kom det og da viste dere dere ikke på flere uker etterpå men nå er det påan igjen

Hvor ofte forventer dere egentlig mega katastofer ?

Men tror ikke dere trenger å vente så lenge, er bare timer siden det var 21 kraftige jordskjelv spredt over hele kloden samtidig som aldri jeg har sett før og ikke andre heller ifølge det en leser i andre forum som følger med på det som skjer i verden

http://www.iris.edu/seismon/

Men nå handler igrunn artiklen om DLD

Noe så tullete som personvernhensyn sier Ada Sofie Austegard som faktisk er nesten eneste organisasjon i Norge som var for DLD
Storberget har brukt Ada Sofie Austegard flittig i sin streben etter å fjerne det norske folks frihet
Er det ikke litt merklig at en bruker en som naturlig nok bikket over etter å ha mistet det kjæresten en har som verktøy for å fjerne folks frihet ?

Ada Sofie Austegard hadde nok helst sett at alle hannkjønn satt bak lås og slå

Ups … det glemt jeg, det kommer nok ikke som noen bombe med den den andre organisasjonen som var for DLD var seff Akademikerene som en kan se her

http://no.wikipedia.org/wiki/Datalagringsdirektivet

http://www.vg.no/nyheter/uten-annonser/artikkel.php?artid=10084158

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  kj
13 år siden

Akademikere er hele tiden som sosialister alltid ute etter andres informasjon, likeså som sosialister er ute etter andres penger og formuer! :D

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  kj
13 år siden

Patetiske utfall, Lynx?

Jeg sitter ikke ikke stilletiende og godtar av smurfen leker elefant i glasshus med alle som våger å tale “orakelet” i mot. Å bli beskyldt for å være pervers tafser, pedo og jeg vet ikke hva er IKKE greit!

Smurfen er en tufs som effektivt saborterer enhver diskusjon med usammenhengende og psykotisk babbel.

At han i tillegg sprer om seg med løgn er tydeligvis også greit for sannhetssøkerne her inne.

For en patetisk gjeng som ikke tar et oppgjør med smurfens gjentatte og grove beskyldninger mot personer som ikke deler hans mildt sagt underlige verdensbilde.

Hva angår mitt og andres saklighetsnivå mot smurfen, så kan dere spørre dere selv hvordan det må være å gjentatte ganger bli beskyldt for å være septikere, sektmedlemmer, satanister, barnemordere, syke jævler, perverse tafsere, pedofile, landssvikere, ikke verdt dritten under skoen, paranoide virkelighetsfjerne tullinger, avskum, rottene etc.

Dette er bare et lite utdrag fra smurfens rikholdige personkarakteristikker i det siste.

Og du snakker om patetiske utfall, Lynx?

Er du blind, dum eller begge deler kanskje?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Bare kjør på videre med forsøplingen din du Pinocchio :-*

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Pinocchio’s nese vokser når han lyger vet du. Ikke rent få gangene jeg har måttet kaste meg under bordet og vekk fra pcskjermen når smurfenesen din kommer brasende ut av skjermen. Begynner å gå tom for sparkel til å tette igjen alle hulla i veggen;o)

Og med det avsluttes denne debatten fra min side. Jeg håper du fremovet er i stand til å takle uenigheter uten ty til usakligheter. Prøv, og du vil se at debattene blir konstruktive.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Sverige legger ned sin egen etterforskning av ulovlig amerikansk overvåking av svensker!

2011-04-04 meddelade Chefsåklagare Tomas Lindstrand
vid Åklagarkammaren för säkerhetsmål att
förundersökningen om amerikansk olovlig
underättelseverksamhet har lagts ned.

Åklagarkammaren för säkerhetsmål skriver på sin hemsida: I november
2010 gjorde medieuppgifter (dvs detta var medieuppgifter baserade på
Wikileaks läckta information, vår anmärkning) gällande att amerikanska
myndigheter sedan år 2000 bedrivit övervakning av misstänkta personer
i ett flertal länder. Med anledning av detta beslutade chefsåklagare
Tomas Lindstrand vid Åklagarkammaren för säkerhetsmål att inleda en
förundersökning om bland annat olovlig underrättelseverksamhet.

Amerikanska ambassaden och de misstänkta hänvisade till immunitet
och vägrade att svara på några frågor. Lindström skriver i sitt beslut att
han övervägde att gå till domstol, för att upphäva de misstänktas
immunitet, men att han av någon anledning valt att inte göra detta.
Lindström skriver också att han begärt in all information – offentlig som
hemlig – från regeringen och SÄPO, men av någon anledning kan varken regeringen eller SÄPO hitta några handlingar om detta ärende.

En amerikansk ambassadtjänstemän uttalar dock offentligt i Lindströms
beslut att denna övervakning och registrering av svenska medborgare
gjordes i överenskommelse med den svenska regeringen. Detta var
också den information som Wikileaks avslöjade och som hotade att
fälla regeringen, eftersom riksdagen inte informerats av denna hemliga
övervakning av svenska medborgare. Samma amerikanska tjänsteman
har tidigare sagt att SÄPO och amerikanska ambassaden har ett mycket
“nära” samarbete sedan många år.

Genom beslutet att lägga ner förundersökningen p.g.a. att de misstänkta
inte vill svara på frågor, så kan dock den svenska regeringen sopa detta
ärende under mattan och lägga locket på. Svensk mainstreammedia
nöjer sig också med att konstatera att förundersökningen nu är nedlagd.

Detta borde väl egentligen inte förvåna någon, men det undergräver
slutgiltigt förtroendet för det svenska rättsväsendet.

Tankesmedjan Mänsklighet
http://blogg.aftonbladet.se/31023

RawKuz
RawKuz
Abonnent
13 år siden

Super artikkel angående sikker websurfing VPN/Proxy:
http://www.hardware.no/artikler/lur_nettsperren_med_proxy_og_vpn/93555/2

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  RawKuz
13 år siden

Har funnet ut at de beste VPN providerene for privat nettverk er StrongVPN eller OverPlay. Personlig virker StrongVPN som den aller beste, men er noe dyrere og litt mer rotete å sette opp. Jeg går selv for OverPlaym koster $9.95, noe jeg gladelig betaler for å få tilgang til amerikanske kanaler (bl.a Hulu) og for å sikker internettilgang UTEN overvåkning.

Sakset fra en annen tråd, som er som jeg skulle skrevet det selv:
“Det å ødelegge for overvåkningen, også å sette ett poeng og vise de at vi som kan noe vi lar oss ikke føye inn i rekken i sauefasong, vi står på egne bein og til forskjell fra Erna er vi ikke redde for å stå av stormen, hun var ikke presset med mindre EU hadde sittet med en revolver mot tinningen hennes, så litt stivhet burde man ha forventet”.

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  RawKuz
13 år siden

Har en liten diskusjon med meg selv her, ettersom jeg ikke får redigert innleggene ;)

Har nå bestillt overplay – Overplay.net og er supergenialt å bruke. Finner veldig god info på deres nettsider, https://www.overplay.net/setup.php <– Scroll ned på siden, og se på video guides på hvor enkelt det er å skifte til IP adresser fra Australia, UK eller japan ;)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

En liten jente på 6 år ble “seksuelt misbrukt” av flyplasspersonalet foran foreldrene:
http://www.youtube.com/watch?v=pkeVfUnFkn4

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Hvordan man i praksis skal ivareta flysikkerhet kan være en diskusjon, men å kalle dette for “seksuelt misbrukt” er ikke en gang på kanten. Det er rett og slett en fornærmelse mot de som virkelig er, eller har vært, utsatt for dette. Hva vil du oppnå med å servere slik bullshit?

Jeg støtter helt klart at et barn blir kropsvisitert på en fornuftig måte, fremfor at en konspirasjonsfanatiker, over the edge, skal kunne smugle et våpen ombord på et fly for å hindre kapteinen i å legge chemtrails.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Ingorm
13 år siden

Å legge en hånd over den lille jentas hele kroppen er jo ikke seksuelt misbruk ifølge skeptikere. Så da er vi enige. Alle barn i barnehagen er terrorister, så lenge det motsatte er bevist :D

“Jeg støtter helt klart at et barn blir kropsvisitert på en fornuftig måte”

Hvorfor? Tror du foreldra smugler dop / bomber under barnas undertøyer?

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Du fortsetter jo med antydningens kunst selv om du overhodet ikke behersker den.

arifkarim skrev:
Å legge en hånd over den lille jentas hele kroppen er jo ikke seksuelt misbruk ifølge skeptikere.

Jeg aner ikke hvem du sikter til nå du skriver “skeptikere”, men jeg skriver kun på egne vegne og kunne overhodet ikke se noe seksuelt misbruk i den videoen. Om det er riktig å kroppsvisitere barn er en helt annen diskusjon og har ikke noe med seksuelt misbruk å gjøre.

arifkarim skrev:
Så da er vi enige. Alle barn i barnehagen er terrorister, så lenge det motsatte er bevist.

Jeg vet ikke hva som kan få deg til å tro at vi er enige da jeg er helt uenig i begge setninger i den siste uttalelsen jeg refererer til.

arifkarim skrev(sitat av meg først):
“Jeg støtter helt klart at et barn blir kropsvisitert på en fornuftig måte”
Hvorfor?

Hvordan kan du spørre om hvorfor? Hvis du ikke hadde delt opp det avsnittet jeg skrev så kom jo svaret rett etterpå:
“fremfor at en konspirasjonsfanatiker, over the edge, skal kunne smugle et våpen ombord på et fly for å hindre kapteinen i å legge chemtrails.”

arifkarim skrev:
Tror du foreldra smugler dop / bomber under barnas undertøyer?

Mener du at et slikt senario evt. er værre å forestille seg enn at våre myndigheter sprayer gift fra fly for å drepe oss?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

“Mener du at et slikt senario evt. er værre å forestille seg enn at våre myndigheter sprayer gift fra fly for å drepe oss”

Ja, elsker du å være redd for terrorister, kan du gjerne sende alle passasjerene naken ombord på flyet :D

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Jeg har forstått at dine rasjonelle, og logiske, antenner er rimelig korte og det får du ta med deg selv. At du ser seksmisbruk i den videon gir jo bare, sammen med dine utsagn, en bekreftelse på det.

Når det gjelder meg så er jeg særdeles lite redd for terrorister. Jeg bor nesten på fjellet, flyr i gjennomsnitt en gang i året og er dessuten væpnet til tennene. På bygda skyter vi på alt som rører seg må du vite, men jeg er litt usikker på om jeg bor høyt nok i forhold til de kataklysmene som kommer.

klumpen
Abonnent
Svar til  Ingorm
13 år siden

“Hvorfor? Tror du foreldra smugler dop / bomber under barnas undertøyer?”

Selvsagt er det derfor ungen blir ransaket. Og hvorfor trekker du fram undertøyet? Med mindre jeg er blind så kler de ikke ungen av….men da blir det selvsagt ikke så dramatisk heller som du vil ha det til….undertøy og seksuellt misbruk klilnger liksom litt bedre sammen. Og at unger misbrukes til smugling er ikke akkurat nyheter, men slikt skjer sikkert ikke i din innbillte virkelighet. Hvorfor tror du ungen blir undersøkt? Fordi sikkerhetsvakten er kåt?
Kommentaren din er en hån mot barn som faktisk blir misbrukt. Og det eneste misbruket jeg kan se her er det du som står for.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

“Og at unger misbrukes til smugling er ikke akkurat nyheter, men slikt skjer sikkert ikke i din innbillte virkelighet”
Ja, jeg ville ha sett noen lenker til denne virkeligheten da. Takk!

“Kommentaren din er en hån mot barn som faktisk blir misbrukt. Og det eneste misbruket jeg kan se her er det du som står for.”
Hån? Hvorfor? Jeg mente ironisk da!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ingorm
13 år siden

Vist du mener det er fornuftig at fremmede klår på små barn så kan du sikkert hoste opp noen beviser på hvor mange barn som har smuglet bomber og våpen ombord på fly siste 10 000 år Ringorm ?

Det ville hjulpet dere lite om du og klumpen hadde hatt aldri så mye våpen vist dere grafset på høna til datra mi!!!

Man kan jo drepe like mange på å bombe Rema 1000, fotballkamper, busser, 17 mai tog osv osv osv, mener du da at man skal ha fremmede folk i alle innganger i butikker og ellers i sammfunnet som grafser på små barns edlere deler ?

Vist du er så pisseredd for alt i samfunnet så burde du kanskje søke proff hjelp og få noen pillere mot den maniske fykten din Ringorm

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Hehe. Jeg ville gjerna ha gjemt små-ballonger under barnas skjorter og bukser, så når paronoia-politistat kommer for ta en “sjekk” på testiklene og klitoris, får de en sjokk selv med sprekkende ballonger :D

klumpen
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

At du ikke ser forskjell på tafsing og kroppsvisitering sier sitt om ditt forskrudde syn på seksualitet.
Og hvorfor i helvet skulle jeg klå på dattra di? Forbanna dust…

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

En maskin / detektor er fullt istand til å se “skjulte” ting, uten kroppsvisitering. For noen er det ubehagelig å bli “rørt” på kroppen av en fremmede. Det er vel kanskje helt greit for deg å røre andres barn foran foreldrene så lenge det er snakk om nasjonalt krise jfr. mistanke om terrorisme? :D

Det er latterlig hvordan skeptikere lovliggjør enkelte handlinger under stress av terrorr og andre diverse mediaskapte lyverfrykt der ute!

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Bare hyggelig at at du er på fornavn med meg Smurfen. Du skuffer jo ikke og starter av gammel sedvane med å prøve å fornærme folk ut fra brukernavnet. Det virker desverre ikke lenger og spesielt ikke når det er den størst klovnen på NS som benytter det.

Jeg driter i hvor mange som evt. har smuglet bomber i trusa på små barn de 10 000 siste år. Jeg tenker heller ikke på meg selv, men samfunnsmessig så frykter jeg at slike som deg skulle finne på å bli galere enn hva du allerede er. Da aner ikke jeg hva som kunne komme til å skje. Det er bedre å være føre var etter min mening. Jeg er i mot DLD, men angående slike som deg er jeg åpen for unntak.

Når det gjelder grafsing på barn så så er dette helt utenfor min legning og interesse. Man er jo som oftest seg selv nærmest så at du i det heletatt antyder noe slikt sier mer om deg selv enn noen andre.

Jeg finnes ikke “pissredd” for samfunnet og klarer meg fint uten piller, men anbefaler deg å oppsøke lege angående den psykologisk forkjølelsen din. De fleste er gjennom denne i 14-års alderen og blir deretter helt frisk, men du ble muligens vaksinert av NWO slik at den til stadighet er tilbakevennende.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Lol! Så du mener dagens ungdommer er psykisk ustabile? :D

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Det har jeg aldri ment. At du selv ikke har vært igjennom pubertetens kjemikaliekaos kan jeg muligens skjønne. Du stiller jo opp med meningsløse kommentarer, med hyppige smilefjes, og antydninger om “grunnskolepensum” i de fleste tråder du deltar i, så du beskriver sikkert det nivået du selv er på. Jeg kan si det slik; du imponerer ikke og fremstår som en tulling uten skolering og sunn fornuft.

Har observert at du har klaget på folks biddrag her på NS. Hva *?=)(/ har du kommet med noen gang som har opplyst folk?

Jeg er en enkel trønder og kaller en spade for en spade. Da faller det helt naturlig å kalle deg for en tulling.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

hehe. jeg kommer med smilefjes slik at dere sure over-voksne skal bli litt glade og huske hvor bra dere hadde som barn (mindre dere var utsatt for seksuelle / fysiske overgrep da!). ja, som andre gikk også igjennom pubertetsfasen, har utdanning, er i jobb, betaler skatt, ser på tv osv. så du kan ikke kalle meg for en tulling siden ditt bidrag til NS er like mye tullete som meg :D

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Jeg finnes ikke “overvoksen” i det hele tatt og er ikke særlig sur heller. Jeg har derimot en lang påskeferie(10 dager) så jeg har ikke noe å klage over.

Jeg har aldri personlig blitt utsatt for seksuelle overgrep, men har faktisk kjennskap til, og omgang med, folk som har vært. Det er vesentlig alvorligere og tyngere enn hva du prøver å vinkle den videoen din mot.

Du har sikkert din utdannelse og betaler din skatt, og jeg har aldri tvilt på det. Det jeg derimot tviler på er om du noen gang har tatt din “rolle” her på NS alvorlig og følt noe særlig ansvar for all den bullshiten du planter i folk som ikke er i stand til å skille dritt og kanel.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Folka her på NS er kanskje ikke i sin fulle stand til å skille mellom vitenskapelig fakta og fantasi, men de er mer enn klar over hva som er etisk rett og galt i vår verden, noe dere skeptikere ikke er klar over. For dere er alt rett og etisk så lenge den formidler målet: nasjonalstaten eller verdenssikkerheten. Den slags dobbelmoralen der individets interesser er underlaget fellesskapets / oligarkiets finnes ikke hos majoriteten av folka er på NS!
NS fordi vi ikke bryr oss om skeptikernes logikk!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Arif sa;

“Folka her på NS er kanskje ikke i sin fulle stand til å skille mellom vitenskapelig fakta og fantasi”

Korrekt for manges vedkommende!

“men de er mer enn klar over hva som er etisk rett og galt i vår verden”

Feil, feil og atter feil.

Kunnskapsnivået er så lavt, selvfølelsen så høy og ignoransen så stor at det kvalifiserer til notis i Guinness rekordbok

Et stanard dommedags/frimurerer/satanist-innlegg fra smurfen vil bekrefte min påstand her.

“For dere er alt rett og etisk så lenge den formidler målet: nasjonalstaten eller verdenssikkerheten”

Hm, her synes jeg du snakker med flere tunger. Er det ikke skeptikerne som vil nasjonalstaten vondt gjennom økt globalisering?

Logisk kortslutning.

Og hva er galt med “verdenssikkerhet”?

Ønsker du “verdensutrygghet”?

“NS fordi vi ikke bryr oss om skeptikernes logikk”

Ta bort ordet “skeptikernes”, så gir setningen din mening;

NS fordi vi ikke bryr oss om logikk!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Vandalf:
“Hm, her synes jeg du snakker med flere tunger. Er det ikke skeptikerne som vil nasjonalstaten vondt gjennom økt globalisering?

Logisk kortslutning.”
Nei, skeptikere støtter nasjonalstatlig agenda når det gjelder å beskytte seg fra de svake oljerike landområder. Her spilles den islamske-ekstreme trusselens frykt-kortet.
Når det gjelder globalismens agenda, har vi igjen nesten full støtte av hva som gjenstår av EUs grunnlovstridige diktater (direktiver :D)

“Og hva er galt med “verdenssikkerhet”?

Ønsker du “verdensutrygghet”?”

Hvordan kan dere skeptikere ønske dere verdenssikkerhet når dere samtidig har støttet for fullt det millitære vesenets eksistens siden tidenes morgen? En atomubåt idag er mer dødelig utstyrt med ødeleggelsesvåpen enn alle de tidligere kriger til sammen! Våpenkappløpet som har foregått de siste århundre via praktisk bruk av moderne vitenskapen har ikke brakt noe som helst “fred” med seg. Tvert imot har de millitære budsjettene hos de store politiske maktene enten økt eller vært stabile de siste 30 årene:
http://en.wikipedia.org/wiki/Arms_industry

Selv etter opprettelsen av FN, har antallet kriger / konflitker per år ikke gått ned:
http://www.battle-fleet.com/pw/his/List_of_wars_Wars_in_History.htm

Man kunne håpet med godtro at FNs formål var å hindre fremtidige kriger etter alt den faenskapen som hadde foregått i ww1 og ww2. Istedenfor fikk man bare og ro i vest-europa / USA, mens resten av verden led under FN-ledet verdensorden med USA som onkelpoliti:
http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_United_States_military_operations

:D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Vandalf:
“Hm, her synes jeg du snakker med flere tunger. Er det ikke skeptikerne som vil nasjonalstaten vondt gjennom økt globalisering?

Logisk kortslutning.”
Nei, skeptikere støtter nasjonalstatlig agenda når det gjelder å beskytte seg fra de svake oljerike landområder. Her spilles den islamske-ekstreme trusselens frykt-kortet.
Når det gjelder globalismens agenda, har vi igjen nesten full støtte av hva som gjenstår av EUs grunnlovstridige diktater (direktiver :D)

“Og hva er galt med “verdenssikkerhet”?

Ønsker du “verdensutrygghet”?”

Hvordan kan dere skeptikere ønske dere verdenssikkerhet når dere samtidig har støttet for fullt det millitære vesenets eksistens siden tidenes morgen? En atomubåt idag er mer dødelig utstyrt med ødeleggelsesvåpen enn alle de tidligere kriger til sammen! Våpenkappløpet som har foregått de siste århundre via praktisk bruk av moderne vitenskapen har ikke brakt noe som helst “fred” med seg. Tvert imot har de millitære budsjettene hos de store politiske maktene enten økt eller vært stabile de siste 30 årene:
http://en.wikipedia.org/wiki/Arms_industry

Selv etter opprettelsen av FN, har antallet kriger / konflitker per år ikke gått ned.
Man kunne håpet med godtro at FNs formål var å hindre fremtidige kriger etter alt den faenskapen som hadde foregått i ww1 og ww2. Istedenfor fikk man bare og ro i vest-europa / USA, mens resten av verden led under FN-ledet verdensorden med USA som onkelpoliti:
http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_United_States_military_operations

:D

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Nå må du ikke utale deg om noen du ikke har greie på Vandal, fakta er et totalt ukjent begrep for deg, det er heller ikke noen skille mellom vitenskaplig fakta og fantasi
Det at vitenskapen kaller fantasi for teori utgjør ingen forskjel

Vil du ha litt fakta så har det seg faktisk sånn at de siste 10 000 år så har vi ikke hatt noen drepte av terror i Norge, men derimot så har vi en rekke dødsfall hvert år av peanøtter, kjeks, såpesykker…

At dere vil tilfredstille deres perverse lyster med å letitimere grafsing på småbarns edlere deler ved å henvise til verdenssikkerthet er bare kvalmende

Tenk å løpe rundt etter småbarn på gata og i butikker siklende med mens en skriker at det er for verdensikkerheten

Synd dere ikke har bilder av dere så jeg kunne kjørt den verdensikkerhet pedo argumentet deres opp en viss sted når de siklende trynene deres nærmet seg datra mi

Med utaleser som Ringorm sin : Jeg støtter helt klart at et barn blir kropsvisitert så forteller det vel alt om legningen hans og dere andre som ønsker å løpe rundt å “kropsvisitere” barn, helst grundig sjekke av barnas indre hulrom

Fatter ikke hvorfor dere ikke drar til Nord Korea eller Burma sånn at dere kan få sikkerheten deres og la oss andre som ønsker frihet og personliv være i fred

Syke jævler

Grammaton Retard
Grammaton Retard
Anonym
Svar til  smurfen
13 år siden

Du skal ha en ting Smurfen.

Du er jævlig god!!!! til å skrive sykt vannvittige innlegg som avslører din hatske holdning til medmennesker.

Du er jævlig god til å hente ut halve setninger og vri dem om til noe de ikke er.

Du er jævlig god til å publisere pissprat og svada, og å konkludere på andres vegne.

Det du derimot er jævlig dårlig til, er å lese, ha forståelse og respekt for andre mennesker.
Du påstår du vil leve i fred, men alt du legger opp til er krig! Først ordkrig, og så inviterer du faktisk til bråk med å snakke om at “vi” skal tafse på høna til dattera di!!!

Du er ingen smurf, du er en gris! Dine syke tanker kan du ha for deg selv.

Du tror kanskje at skeptikere og pedofile er samme ulla, og det forklarer en hel del om deg.

Håper jeg aldri møter en som deg i virkeligheten.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Liten tvil om at jeg traff spikeren på hodet her når jeg ser det hvordan du totalt bikker over mentalt Retard, du beviser jo med kommentaren din at det du beskylder andre for er det du selv som er

Men det er flott at du bekrefter det for oss med egne ord :)

Skeptikere ? hvem tenker du på da ? dere virklighetsbenektende systemtro zombier ? eller vanlige folk som klarer å tenke selv og ha egne meninger ?

Det jeg sier er at alle som bytter bort frihet med sikkerhet fortjener ingen av delene

På Gardemoen og andre flyplasser så har det vært et helvette med kåte svin som klår og grafser på pasasjerer og barn
Gråtene liveredde pasasjerer har anmeldt svina men med sine James Bond Licene too å grafse på kvinner og barn så blir ingen dømt

Jeg syns det er helt utfattlig at folk er så dumme at de finner seg i å miste all frihet og personliv som våre forfedre ofret sine liv for

Du får godta det eller ei, jeg kommer til å kjempe til siste livsgnist mot svin som ønsker at mine og andres barn skal blir grafset på av fremmede!

Her er en som jobbet som vekter ved Flesland flyplass

http://www.youtube.com/watch?v=4KO8hSF18rg&feature=related

Grammaton Retard
Grammaton Retard
Anonym
Svar til  smurfen
13 år siden

Fantastisk god debattteknikk Grisen.

Du prøver altså nå å fortelle at jeg liker å grafse på barn som argument for saken din.

Dette gjør jo at det er omtrent like lett å diskutere med deg som med Arifkarim, som også driver på samme måte og stimatiserer alle som er uenige, og legger holdninger på folk.

Jeg personlig tror dette reflekterer personligheten deres, og konkluderer vel med at man må være zombiesau og ta alt dere sier for god fisk for å ikke bli sjikanert å dette forumet av dere to.

Jeg antar at litt av meningen med et misjonerende forum som dette er å lokke til seg nye tilhengere, men dere klarer effektivt å hindre at det blir overbefolket her i hvertfall.

Jeg hadde ønsket meg EN diskusjon hvor vi som ikke er helt på samme linje som dere ikke blir sjikanert og buet ut, samt hvor ingen trekker inn utopiske temaer som ikke har med saken å gjøre.

men jeg tviler på at det lar seg gjennomføre.

ola
ola
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Mamma og ei vennine var i Tyskland for ca en måneds tid siden, de tok fly fra og til Rygge. Mamma er ganske mye rundt å reiser, og har aldri opplevd det hu gjorde på Rygge sist hun kom hjem, både hu og vennina ble stoppet av tollere og de ble fullstendig kroppsvisitert, tatt røntgen av og gikk igjenom all bagasjen dems (de hadde kun håndbagasje). Og de svina som sto der var frekke og arrogante som faen, jeg har aldri sett noen av de sinna før, men de rista når jeg henta de på bastøferga.
Hva faen er vitsen lurer jeg på? De er to snille helt vanlige Norske borgere over 50år.
Har vi virkelig kommet ditt i samfunnet vårt? jeg gremmes og ser ikke lyst på fremtiden

klumpen
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

smurfen: “At dere vil tilfredstille deres perverse lyster med å letitimere grafsing på småbarns edlere deler ved å henvise til verdenssikkerthet er bare kvalmende

Tenk å løpe rundt etter småbarn på gata og i butikker siklende med mens en skriker at det er for verdensikkerheten

Synd dere ikke har bilder av dere så jeg kunne kjørt den verdensikkerhet pedo argumentet deres opp en viss sted når de siklende trynene deres nærmet seg datra mi”

Det er så jeg ikke tror mine egne øyne når jeg leser dette…
Det er vel egentlig ikke nødvendig å tilføye mer. Innleggene dine taler for seg selv. Enda mer utrolig er det at redaksjonen igjen kommer til å se igjennom fingrene på dine dine mildt sagt skitne argumentasjonsteknikker.

Resumé:
A: Jeg støtter sikkerhetsrutinene ved flyplassene.
B: Det er fordi du er pedofil og liker å tjafse på barn.
A: Hva?!
B: At du protesterer viser at jeg har rett. Hold deg unna dattra mi!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Skjønner ikke hvorfor du føler deg så truffet Retard ?

Hvor har jeg skrevet at du liker å tafse på barn ? Som jeg skrev så sikter jeg ikke til noen spesielle grupper jeg sa alle som ønsker at barn skal bli tafset på av fremmde kåte vektere
Ønsker du det da Retard ?

Kanskje du skal begynne å forholde deg til sak istede så blir det så mye kosligere :)

Ikke ett eneste ett av mine spørsmål har du besvart

Ønsker du politistat, overvåking og kontrollregime samt terroregime eller ønsker du fred, frihet, personliv og samarbeid ?

Nå har ikke jeg noe imot septik forumet, det er flere oppgående folk der som Fish og noen til som er mot poltistat, DLD og terrorregime

Sist jeg reiste med fly så ble den lille datra mi fratatt en liten flaske Donal Duck shampo av noen siklende griser av noen vekter som mistenkte at hun skulle ta verdensherredømme med Donald shampoen sin

Snakker om paranoide virklighetsfjerne skrullinger

Grisen ? hehe ja hva passer best Grise-smurfen eller Smurfe-grisen ? Nøff Nøff Smurfen kanskje ?

Jeg hadde ønsket meg EN diskusjon hvor vi som ikke er helt på samme linje som dere ikke blir sjikanert og buet ut, samt hvor ingen trekker inn utopiske temaer som ikke har med saken å gjøre.

men jeg tviler på at det lar seg gjennomføre…sukk..

klumpen
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

“Hvor har jeg skrevet at du liker å tafse på barn ? ”

Enten så lider du av alvorlig hukommessvikt eller så er du rett og slett schizo eller psykopat.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
Anonym
Svar til  smurfen
13 år siden

Grisesmurf:
Artig at du sier jeg ikke har svart på noen av spørsmålene du har stilt, når det eneste du stilte til meg var dette(som jeg forøvrig så på som et retorisk spørsmål, og ikke noe du lurte på) :
Skeptikere ? hvem tenker du på da ? dere virklighetsbenektende systemtro zombier ? eller vanlige folk som klarer å tenke selv og ha egne meninger ?

Mener du jeg skal svare på det?
Skeptikere er folk som er generellt skeptiske. For deg virker det på meg som at alle som ikke tror på svadaen din er skeptiker, uavhengig av argumenter mot det du kommer med.
Jeg er ingen virkelighetsbenektende systemtro zombie, men jeg begynner å tro at du er det! Du tror på antisystemet, helt uten teser og bevis. For deg holder det å mene noe, og vips så er det sant.
For meg er jeg en som tenker egne meninger og egne veier.
Jeg følger ikke noen saueflokk, men vurderer løpende alle retninger, og tar valgene for hvert kryss jeg møter.
Hvis det gjør meg til en zombie, så har vi i hvertfall helt forskjellig oppfatning av hva en Zombie er.

Jeg føler meg ikke truffet Grisen, jeg blir bare forbannet på folk som stigmatiserer og påstår at verden mer eller mindre består av tafsekåte mannsgriser som vil pille på barna i sikkerhetskontrollen.
Hvis du tror de som jobber der har slike holdninger, så er det ganske tydelig at du ikke har noe som helst peiling på hva du snakker om, men det er jo ikke første gangen i så fall.

Du har ikke skrevet at jeg liker å tafse på barn, men at jeg støtter det siden jeg vil ha sikkerhet. På den annen side, så har jeg IKKE sagt at jeg støtter kroppsvisitering overhode, så den er dårlig match på meg.

Selvsagt ønsker jeg ikke at kåte vektere skal tafse på barna mine.
Men, jeg føler ikke noe spesielt behov for å proklamere det heller, siden jeg ikke går rundt og tror at vektere er kåte pedofile mannsgriser som liker å tafse på barn.

Jeg ønsker ikke politistat, overvåkning, samt terror og overvåkningsregime, men i motsetning til deg, så tror jeg ikke på sort/hvitt tankegang. Det finnes gylne middelveier og kompromisser som man noen ganger må svelge kameler for å få enighet i menneskeheten.
Disse er du temmelig uvillig til å delta i, så da får du bare bli huleboer og reise med hest og kjerre.

Jeg ønsker meg fred, frihet og alt som er godt for alle på jorden, og tviler relativt sterkt på at du forstår hva det innebærer når man er 6 milliarder mennesker som skal dele på ressurser og goder.

Septikforumet? festlig, men jeg har ingenting med det forumet å gjøre. har aldri skrevet noe der, så hvorfor du drar inn det aner jeg ikke.

Sånn, nå har jeg besvart alle de såkalte spørsmålene dine Smurfen.
Har du tenkt å svare på mine?

Jeg antar ikke….

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Hva er det du fryker så vanvittig og er så livredd Blobb ?

Er det nok jeg kan hjelpe deg med ?

Tror du seriøst at vist ikke barn blir tafset på før de går ombord i fly så vil de skje noe grusomt ?

Er du like vettskremt for kjeks som har drept 10000000% flere i landet vårt en de spøkelsene som skremme vannet av deg ?

Jeg faktisk så høye tanker om deg at nå er du kun ute etter å Trolle

La oss hypotetisk sett anta at du ikke troller hvor vil du da sette grensen ved tafsing av barn og kvinner ?

At det er greit utenfor butikker, busser, at alle skal bli tasfset på ved bomstasjoner og poster for å slippe inn i byene og tettsteder ?

Prøv å si hva du egentlig mener så blir det så mye lettere å debatere :)

La oss også hypotetisk sett anta at det ikke er NATO, CIA, Mossad, Gladio, Stay behind og MI6 som har stått bak de fleste aksjoner i verden men folk fra Afghanistan og Libya som vil forsvare landene sine mot Norsk agresjon og innvasjon

Hvor tror du de vil angripe ? joda seff vil de angripe de som dem hater aller mest, politiske myndigheter og militærbaser

Det er jo tullete å tro at noen vil sprenge vanlige folk, hadde Libya okkupert Norge og jeg ble fratatt alt jeg eide så ville seg seff reist til Libya å angrepet militære og politiske ledere
Alle skjønner at ved å ta vanlige folk så gjør du bare nyaktig det angriperene ønsker

Hva tror du det gjør med millioner av små uskyldige barnesinn å bli tafset på av fremmede som ofte viser seg å være seksulle avikere som søker seg til vekter yrker nettopp for å kune tafse på andre med loven i hånd og samtidig få lønn for å tilfredstille sine syke syke lyster

Er det verdt det ?

Hva er det som for deg til å ønske at millioner av norske barn skal bli traumatisert resten av sine liv ?

Kom an da Blobben, fortelle oss hva du ønsker og hva du mener 8)

Er du litt usikker på hva du egentlig mener så vil sikkert denne hjelpe deg, det å få høre orde terror, Gadaffi, død, svært farlig 10 millioner ganger etter hverandre gjør noe i huene på folk som ikke klarer å tenke selv

http://www.youtube.com/watch?v=NvoRat-Tl_Q&feature=player_embedded

klumpen
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Sorry, jeg diskuterer ikke lenger med idioter som ikke kan folkeskikk og kommer med de groveste anklagelser jeg greier å forestille meg. Den her greier du ikke ro deg ut av ved å late som ingenting og noen smilefjes.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
Anonym
Svar til  smurfen
13 år siden

Klumpen,

jeg tror kampen er tapt.
Nå har moderator begynt å slette innleggene mine med advarsel om utestengelse, men lar fortsatt grisen sine stå urørt.
Det forteller meg mye om den redaksjonelle linjen som NS fører, og snart blir sikkert dette også slettet.
Synd, i og med NS trenger noen som er kritiske til NS sin linje, men det er tydelig ikke ønskelig.

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Jeg har frekventert forskjellige nettfora siden midt på 90-tallet. På den tiden har jeg aldri støtt på en mer ondsinnet og menneskefiendtlig karakter enn du Smurfen. Hvis du mener kun 10% av det du skriver burde du seriøst hatt profesjonell hjelp da dine behov for å sjikanere andre er helt sykelig.

At du kun skriver bullshit om “sak” kan sikkert NS leve med, at de derimot kan leve med den måten du behandler folk på er for meg en gåte.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Smurfen;

Det er direkte pinlig å lese søppelet du får deg til å skrive.

Et vennligsinnet råd;

Les innleggene du har skrevet her. Reflekter over hva du beskylder debattanter og andre folk for, og spør deg selv om dette egentlig henger på greip.

For meg fremstår det som om du har mistet bakkekontakten fullstendig.

Redaksjonen;

På høy tid at dere slår ned på skitsnakket til smurfen. Totalt uakseptabel oppførsel, og fullstendig drepende i forhold til alt som heter konstruktiv debatt.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Akkurat som forventet så så går klumpen og de andre huleboerene til grove personangrep når de ikke er i stand til å svare når de skjønner at de har tapt sånn som alltid

At det i dag eksisterer en sånn vannvittig ondskap at det finnes vesner som støtter grafsing og traumatisering av hundretusner av norske barn trodde jeg faktisk ikke var mulig

Finner det merklig at NS tilater sånt avskum å få kommentere på NS, i mine øyne er de verdt langt mindre en dritten jeg har under skoene mine :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Smurfen beklager seg over personangrep…

Dakar liten smurf!

Ekstra patetisk blir det når samme gjøken for noen timer siden skrev;

“At dere vil tilfredstille deres perverse lyster med å letitimere grafsing på småbarns edlere deler ved å henvise til verdenssikkerthet er bare kvalmende”

Klumpen kalte deg en forbanna dust.

Min kommentar til det er at det må være tidenes understatment!

Noen ganger viser man storhet ved å legge seg flat. Denne saken hadde vært en gyllen sjanse for din del, men i stedet velger du å grave din egen grav hva angår troverdighet enda dypere.

Du har sagt så mye psykotisk og grovt i disse innleggene dine at du faktisk burde vært utestengt fra speilet. Eller sagt med andre ord; det er mange andre som har blitt utestengt for langt mindre.

Oppsummert; smurfen kan fritt og uhindret påstå at jeg med flere har kvalmende perverse og pedofile sympatier. Andre må vokte sine ord nøye for ikke å bli pælmet ut.

Så hva blir det til smurfen? Kommer det en uforbeholden beklagelse fra deg?

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

…”når de skjønner at de har tapt”…

Den eneste som har tapt her er nok deg Smurfen. At du ikke evner å se dette selv er bare å beklage.

klumpen
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Det er DU smurfen som starter med grove anklagelser, nøyaktig kl. 23.35 den 14 april. Jeg siterer (igjen): http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/demonstrasjon-mot-politistat-og-masseovervakning/comment-page-4/#comment-61412

“Det ville hjulpet dere lite om du og klumpen hadde hatt aldri så mye våpen vist dere grafset på høna til datra mi!!!”

Hvor på jeg svarer en drøy halvtime senere, kl 00.12 den 15 april http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/demonstrasjon-mot-politistat-og-masseovervakning/comment-page-4/#comment-61428 :

“At du ikke ser forskjell på tafsing og kroppsvisitering sier sitt om ditt forskrudde syn på seksualitet. Og hvorfor i helvet skulle jeg klå på dattra di? Forbanna dust…”

Skulle tro det holdt, men nei da! Noen timer senere forsetter du http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/demonstrasjon-mot-politistat-og-masseovervakning/comment-page-4/#comment-61453 :

“At dere vil tilfredstille deres perverse lyster med å letitimere grafsing på småbarns edlere deler ved å henvise til verdenssikkerthet er bare kvalmende

Tenk å løpe rundt etter småbarn på gata og i butikker siklende med mens en skriker at det er for verdensikkerheten

Synd dere ikke har bilder av dere så jeg kunne kjørt den verdensikkerhet pedo argumentet deres opp en viss sted når de siklende trynene deres nærmet seg datra mi”

Så da kan jo du finne mitt innlegg, som nødvendigvis må være skrevet før kl 23.35 den 14 april hvor jeg gir uttrykk for mine pedofile ønsker og sikler på dattra di. Inntil du finner det eller kommer med en uforbeholden unnskyldning, betrakter jeg deg som en rein drittsekk som svartmaler alle som er uenige med deg…helt uten skrupler.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Datra mi og milloner av andre er livredde og tørr ikke ta fly pga sånne som dere, klart sånt får konsekvenser

En må være passe dum for å tro noe annet

Jeg syns vel bare fryktlig synd i dere, kan umulig være lett og leve med sånn ekstrem frihetsskrekk og ansvars angst

Det er jaggu ikke rare utfordringen å skape en verdensorden med sånne……

Som de sier selv så skal skal vi skape frykt så dem vil trygle om å frasi seg all frihet og grine seg til å bli overvåket 24/7

Skap et problem, få en reaksjon, server så løsningen som ingen ville akseptert før problemet ble skapt

Enda alt er forklart til punkt å prikke så biter noen rett på agnet med hud å hår

Men det er jo ikke noe nytt, allerede i 1930 gav Adolf og naziene ut Mein Kampf der fremtidsplanene var beskrevet til punkt og prikke…… æsj sa folk, det er bare en dum bok og en konspirasjonsteori……

Vandal og Blompen er utesteng og sperret herfra flere gangr en jeg har fingrer på hendene siden de aldri gjør annet en å trakasere brukerene her
De og noen til fra samme sekt bruker tiden på å fortelle at de skal knuse NS og få leserene innlagt på asyl alle som en

Er et en stakkar sjel som har noen egne tanker som han vil lufte ut til likesinnede så er rottene over han med en gang og latteliggjør og håner han på det groveste

Hvor mange tusen selvtenkende vesner dere har skremt fra å ytre seg på NS vet bare gudene men det er ikke få

Men jeg syns du var tøff som turde å stille opp på dette interjuvet her til media Vandal, det skal du ha :)

http://www.youtube.com/watch?v=kjuNuqIev8M&feature=player_embedded

Men ikke grin dere, det er bare kjempe morro å tulle, erte, krangle og trolle litt tilbake med andre som bare er på NS for å trolle

Vi får se på det som en koslig virklighetsflukt fra fra den virkligheten som venter oss alle snart :)

Klemz klems til alle med frihetsskrekk og ansvarsangst :)

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Har man et image problem og av den grunn dropper hele flyreisen, kan løsningen være en håndfull Viagra før innsjekk iflg http://www.youtube.com/watch?v=NjcowVouSJo

Smurfen prøver nok bare å trykke på noen knapper – i håp om at fokus heves over at fullstendig irrelevante personlige motiv skal på noen måte påvirke policy til NS. Forfatter Jon Foss visdoms ord til gjengen: Sa ka la ;-)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

He he, jeg har da aldri vært utestengt herfra jeg, smurfen! Trist å se at du må ty til løgn for å bygge ditt fiktive fiendebilde som blir stadig mer virkelighetsfjernt. Jeg trakasserer heller ingen her. Ja, jeg kan være kritisk, krevende og spydig, og noen ganger går jeg over streken. Da beklager jeg. Senest for et par dager siden, men hva trakkasering angår så hersker du eneveldig!

Det er også direkte råttent av deg å stadig leke meningsbærer for andre enn deg selv, spesielt når du er så langt ute på viddene som du er.

Jeg har sterke meninger om sikkerhetsgalskapen på flyplasser. Jeg koker innvendig når jeg ser eldre bestemødre bli kroppsvisitert, for ikke å snakke om småbarn, som helt riktig kan bli skremt av en slik opplevelse. Jeg skulle gjerne sett at vekterne brukte sunn fornuft, at noe av pengene ble kanalisert til å faktisk beskytte liv, feks ved å investere i midtrabatter på veiene. Så hvordan du klarer å koke sammen så mye sinnsykt ræl som du gjør her, og åndssvake og perverse antydninger er for meg en gåte.

Og at du ikke vet når det er på tide å gi seg, for ikke å si beklage… Det er bare trist!

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Ikke la dem knekke deg Smurf, har sansen for dine kommentarer

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Dette handler ikke om å knekke noen. Jeg har hatt mange fune diskusjonet med smurfen tidligere (som han tydeligvis har glemt).

Dette handler om allminnelig folkeskikk og respekt for andres synspunkter uten å ty til hets.

Synes du, M.Johan, at det er ok å kalle folk for perverse pedoer og tafsere? Er det slike innlegg du har sansen for?

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Bilderberg-formann Etienne Davignon deltok i den belgiske maktelitens pedofili-ring!
“Etienne Davignon is another person whose name comes up in the X-Dossier, although he has not been implicated to the extent of the Lippens family. X2, the police officer, apparently was the only one to mention him:

“Parties with underage girls in the Cromwel hotel in Knokke. Present: Delvoie – Karel – X2 – Lippens – Van Gheluwe – Etienne Davignon. The girls knew where to go and with whom. Lippens hits the little girls”.

http://www.isgp.eu/dutroux/Belgian_X_dossiers_of_the_Dutroux_affair.htm

Og jeg som trodde at Bilderberg-Stoltenberg hadde ærlige hensikter med å tro at innføring av DLD er ment for å forebygge og avsløre barneporno og andre overgrep mot mindreårige.

Nå nei – nå er juge-Jens iferd med å lure oss igjen.

Naturligvis er det de pedofile makt-vennene til Stoltenberg-BIlderberg den eldre som organiserer dagens trafficking av mindreårige.

Datalagringsdirektivets operatører vil naturligvis få sine fullmakter av Norges LOSJEBRØDRE – som med tilgang til våre private info-vaner vil kunne bruke DLD som et våpen i å bekjempe sine “fiender” (også kjent som LOSJE-SKEPTIKERE). MURER-BRØDRENE er jo strategisk plassert innen POLITI, DOMSTOLER og ETTERRETNING, så nå er nok STASI-NORGE rett rundt hjørnet.

Så får vi bare å huske å takke partiet Høyres ledelse; “FANEBÆRERNE FOR DIN PERSONLIGE FRIHET, SIKKERHET OG PRIVATLIV” for at de ser ut til å ha gått på limpinnen og i vanvare vil trøkke oss ned i NWO-gjørma.

Og jeg som ikke har en eneste indikasjon på at Erna er MK Ultra. Så må det være av egen fri vilje at hun gir bioroboten juge-jens lillefingeren. Eller kan noen ha rettet et taser gun mot henne eller sagt “Husk hva som skjedde med sønnen til Gro HB”?

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Hmm…

Hva sier septikerne? Stoler de fremdeles like mye på våre Kjære Autoriteter?

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Innerst inne?
Vanskelig å si. Når man har bedrevet fornektelse så lenge oppstår noe som heter prestisje, og da føler man det som er personlig nederlag å erkjenne at man har tatt feil. Og da er det lett at man fortsetter det samme kjøret for å ikke tape ansikt.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Er det denne amerikanske “overvåkningsskandalen” dere diskuterer?

Isåfall: det eneste som overrasker er at folk blir overrasket.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Nei det som overrasker meg er at tv2 hadde baller nok til å avdekke dette så grundig. Så i lys av at PST i sin trusselrapport nærmest definerer å hindre israelske og amerikanske interresser som et trussel mot rikets sikkerhet; vil nok tv2 være godt innenfor dette nå…eller hva?

Angående amerikanske interresser.
http://www.aztlan.net/iraqi_women_raped.htm
http://www.aztlan.net/torture_iraqi_pows.htm

Og dette pakket er staten Norge alliert med?
– Go fjuck yourself, Norway!
http://www.colbertnation.com/the-colbert-report-videos/252138/october-12-2009/war-of-peace—shashi-tharoor

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Snart mer overvåkning på norske veier, med EUs ASSET? http://www.nettavisen.no/motor/article3020581.ece

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Balle Clorin
13 år siden

Angående overvåking vil jeg anbefale at både nyhetsspeilets faste og septikere svipper innom tv2 og ser tabloid. Det gjelder denne saken
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/eksagent-til-tv-2-klart-at-norge-visste-om-overvaaking-3333497.html

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Her er arbeidsinnstruksen fra USAs utenriksdepartement
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/her-er-arbeidsinnstruksen-fra-usas-utenriksdepartement-3333060.html

Var det armin eller noen andre som snakket om at det var folk som løp rundt og tok bilde av demonstranter?
Det var isåfall disse gutta.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Sigr Huginsson: Tusen takk for disse linkene. Her har dissidenter og folk som vet nok til å bli sett på som en fare, blitt ledd av, offentlig hånt, latterliggjort og stemplet som paranoide, men alle i samme situasjon VET hva som foregår og overvåkning er bare fornavnet! Trakassering, trusler, karakterdrap, rykespredning og annen sabotasje og motarbeidelser kan bli temmelig heavy. Så heavy at det høres sprøtt ut om man forteller sannheten, om hvilke midler som brukes mot oss, i såkalt fredstid.. Men disse som hånte og stemplet oss, kan meget vel være slike betalte aktører..

Ang pensjonerte politimenn, så har de mange oppdrag. De er bl a kjent som gjengangere i juryer i Norske rettssaker.. og de opptrer som betalte vitner som vitner falsk. Til dette brukes også psykologer og andre såkalte eksperter som “prostituerer seg” for penger.. og ekte prostituerte faktisk, kan ta slike jobber.. det toppen av isfjellet vi her ser, er de internasjonale krefter som bla har skapt en del justismord bevisst i Norge.. dette vet alle med reellt innblikk i en del slike saker, og det har jeg faktisk. Når man er i den situasjonen merker man disse kreftene ganske heavy i livet sitt. Det er reelt og ikke noen psykisk lidelse. Men psykiatrien er også flittig brukt for å stemple og er skreddersydd for nettopp dette.

Nå synes jeg vi bør KREVE å få vite om vi står i disse registrene, NÅ og ikke om 40 år, som sedvanen er. La oss kreve å vite det NÅ!

I tilegg bør vi KREVE å vite HVEM som har løyet for oss og gått med på dette svik mot folket. En som 100 % sikkert har løyet er Odd Einar Dørum som presterte å si da han var justisminister at han garanterte 100 % at ingen utenlandske e-tjenester overhodet, jobbet på Norsk jord! At noen kan få seg til å si noe så absurd er en gåte. Og at folk tror på det viser hvor dum Ola dunk er..og sovende i sin rørende naivitet. Så stempler man alle som vet noe annet.. effektiv taktikk, men nå kommer sannheten frem, mer og mer :-)

At Armin står der er en selvfølge. Den siste tids hendelser med hans kontor og diverse må ses i det perspektiv. Uhyggelig er det og de som stempler og latterliggjør ham her samtidig, bør skamme seg. Det er grunn til å mistenke dem for å være betalte aktører uansett hvordan de ellers fremstår.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Singoalla: Ja jøden Odd Einar Dørum er en tvilsom kar.
Han har også blitt president i en verden.
http://www.enverden.no/index.php?option=com_content&task=view&id=62&Itemid=1

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Tja det var triste greier. kom ikke frem noe spennende annet enn at de bekreftet at det var USA og britene som har bygget opp norsk etterrettning, bla. POT/PST.
Men det var i grunn ikke noe nytt.

Her er et utdrag fra trusselrapporten til Paranoid Sionist Tjeneste:
“Trusselen fra de norske venstreekstreme miljøene knyttes spesielt til demonstrasjoner og markeringer mot diplomatiske representasjoner i Norge. Amerikanske og israelske interesser har tradisjonelt sett vært mest utsatt for venstreekstrem aktivitet.”

Så får det bli opp til hver enkelt å dømme om PST egentlig er en anglo-amerikansk etterrettning på Norsk jord som er satt inn for å ivareta anglo-amerikanske interresser.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Denne overvåkningen skal være tema for en times debatt på Nrk 1, Tv kl 21 30 nå og der kommer de fleste viktige personer i dette, bl a Lund som ledet Lund kommisjonen for noen år siden.. vel verdt å se!

Sigr Huginsson: Jeg vet.. en imponerende konspirasjon dette og fullstendig tabu å snakke om.. så flinke de har vært.. tenkt på alt.. sine egne og sine lakeier og brikker i ALLE nøkkelposisjoner, flyttes rundt som brikker.. Når våre øyne er åpne i forhold til dette tar det hele seg ut som er absurd teater..

Takk for dine fine bidrag og kommentarer. :-)

Copernispiracy
Abonnent
13 år siden
Ergon
Abonnent
13 år siden

Den norske maktelitens representant som justisminister, Storberget, har idag gjort kjent av man skal bruke “Vigrid-metoder skal avsløre ekstremister” som er tittelen på VG-netts forside. Artikkelen selv har en annen overskrift:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10041603

Mens man her på Speilet er opptatt av av å prate chemtrails og nanopartikler i melken eller elektromagnistisk strålepåvirkning fra PeST eller Harpesang fra HAARP og frykter Nibirus komme eller andre UFO-relaterte saker av enorm interesse og betydning jobber makteliten på et annet plan og med helt andre og mer jordnære metoder.

Jeg har personlig vært i sentrum i denne totale krigen i Norge i over 10 år og er glad jeg idag har pensjonert meg og lever stille og tilbaketrukket langt ute på landet.

Dere som er her på Speilet er allerede advart av myndighetene om at man ser på antiglobalister som potensielt farlige for Staten. Staten er et annet ord for maktelitens private styrings-, kontroll-, hjernevasking- og voldsapparat.

Det går an bekjempe denne ziofascistiske JWO-tyrannen, men da må det organiseres og etableres organisasjoner og kampstrategier som ikke finnes i Norge idag. Sivile og lovlige selvsagt:)

Sov godt mitt lille Norge for Storebror passer på deg:-)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Ergon
13 år siden

Ja de er ute for å fange Al Qaida spøkelse. Det samme spøkelse din organisasjon forfulgte tidligere. Nå er det Nyhetsspeilet som har avslørt den globale makteliten. Din gruppe har forfulgt innvandrere.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Har snakket med Synnøve akkurat nå, og skal snakke med henne igjen om litt. Har ikke hatt noen mulighet til å ringe henne siste uke, og det føltes godt for oss begge å ha kontakt igjen :-) Dersom det er noen som har noe svært viktig å spørre henne om, kan det kommuniseres gjennom meg.

Men, ber dere nå om å ikke forvente at Synnøve selv skal kommunisere med dere direkte her inne på en tid, hun ønsker ikke dette når hun nå er så til de grader under påvirkning av sterke depot-injeksjoner og annet som har til hensikt å påvirke hennes tanker og dømmekraft. Vi ber dere om å forsøke å forstå situasjonen hennes og hun bad meg meddele dette. Hun er ved godt mot og er glad og rørt over alle som viser at de bryr seg om henne. Hun ønsker fokus på psykiatrien og dens mange overgrep, spesielt tvangs-behandling og behandling som er til skade og ikke til hjelp, for pasienter og medmennesker.

Jeg skriver dette akkurat her, fordi jeg har et forslag som jeg har nevnt for Armin og som jeg også nå nevnte for Synnøve. Det har vært foreslått å ha en demonstrasjon eller markering offentlig og synlig for de som har anledning og ønsker å vise sin solidaritet med Synnøve og andre som rammes av tvangs-psykiatrien. Mitt konkrete forslag er at de som vil møter opp på Einar Gerhardsens plass, ved regjeringsbygningene bak Youngstorget der hvor høringene om Data-lagringsdirektivet foregår mandag. Disse skal være ferdig 12 30 og det vil være en del mennesker fremmøtt der for å demonstrere mot Datalagringsdirektivet. Jeg har fortalt Synnøve om dette og at jeg foreslår at de som vil, etter denne demonstrasjonen går samlet til Stortinget og markerer og demonstrerer mot tvangs-psykiatrien og til Støtte for Synnøve utenfor der.

Synnøve likte denne ideen, og hun vil sette pris på om noen ønsker å gjøre dette. Og hun sa at det må gjøres ved stortinget, fordi det er de som har vedtatt den menneskefientlige loven om tvangsbehandling. Skal be om flere detaljer ang dette. Beskjeden som hun er, var hun opptatt av loven og markering mot tvangsbehandling generelt. Tenkte det kunne være lurt når likevel en del mennesker samles for å demonstrere i Oslo, om man kunne gjøre begge markeringene om man føler for det.

Hvordan er det med tillatelser og slikt, Armin, må vi ha tillatelse fra politiet for å ikke bli stoppet? I så fall ber jeg om at dette ordnes.. det er jo mandag.. så haster litt..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Minner om at det fremdeles er mulig å melde seg på selve seminaret arrangert av Justisdepartementet, har selv vært tilstede på flere slike seminarer arrangert av Justisdepartementet og andre i de senere årene, med stort utbytte.. :-) viktig at gode og våkne folk deltar også innenfor i “løvens hule når det er mulig, og håper at Nyhetsspeilet vil ha en eller flere tilstede som kan skrive artikkel i ettertid? Her er info, og man bør handle raskt om man vil melde seg på nå siste hverdag før mandagen er her:

Høringsseminar om EUs datalagringsdirektiv

Justis- og politidepartementet arrangerer et åpent seminar om arbeidet med forslag til innføring av datalagringsdirektivet i norsk rett. Seminaret avholdes mandag 31. mai 2010 kl. 09.00 – 12.30, i Plenumssalen (R4), Einar Gerhardsens plass 1. Siktemålet med seminaret er å belyse betydningen av datalagring for justissektoren med utgangspunkt i høringsuttalelsene fra politi og påtalemyndighet. Vi har invitert høringsinstansene til å delta. Det er fremdeles mulig å melde seg på:

http://www.regjeringen.no/nb/dep/jd/kampanjer/Horingsseminar-om-EUs-datalagringsdirektiv/Pamelding.html?id=604934
 
Justis- og politidepartementet, Akersgaten 42 (H-blokk), Postboks 8005 Dep, 0030 Oslo | Tlf. 22 24 90 90 | Org.nr.: 972 417 831
E-post: postmottak@jd.dep.no
—————————————————————
Fikk denne på mail nå av en flink aktivist innenfor dette tema:

Det blir et annet møte senere som nok blir mer interessant.
Storbergets ensidige møte er boikottet av mange grupper.

http://www.nationen.no/politikk/article5132559.ece%C2%A0

Kjører eget datalagringsseminar.
Samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa (Sp) gjør ikke som justisminister Knut Storberget (Ap). Hun velger å arrangere seminar om datalagring der alle parter blir hørt.

Vet noen tid og sted for dette seminar? Er det samme dag?

Forøvrig er 09 15 for sent Armin om man vil demonstrere i forkant, da må man være på plass før 09, det starter da. Men husk at mange av de som møter er gode folk fra de forskjellige høringsinstanser, organisasjoner og grupper som møter opp fordi de er like kritiske som vi er, til dette data-lagringsdirektivet, vil tro at nesten alle som møter er negative til dette direktivet så om man skal demonstrere mot noen der må det bli systemets folk og ledere og ikke vanlige deltagere som er der av samme grunn som oss.. obs obs :-)

Slater
Slater
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Det verden trenger er folk som er intelligent, setter seg inn i ting og deltar på disse møtene med sylskarp og relevant kritikk både der og i det offentlige, ikke folk som står utfor med plakater og hyler og skriker og andre såkalte “raddiser.”

Det funka ikke i 1968 og det funker ikke i dag heller!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Slater
13 år siden

SLATER, DU HAR MULIGENS ET POENG, MEN TROR VI TRENGER BEGGE DELER.. OG ALLE KAN BIDRA PÅ SIN MÅTE.. GJENTAR MIN OPPFORDRING! MELD DERE PÅ HØRINGEN SOM ER MANDAG, GODFOLK, NÅ HASTER DET!

VET IKKE OM DET ER MULIG Å FÅ ORDET DER I SPØRSMÅL OSV, MEN PRØV OG OM DET IKKE GÅR ER DET EN SAK OGSÅ.. DET ANDRE SEMINARET HÅPER JEG OGSÅ AT MANGE GODE FOLK KAN DELTA PÅ.. DEMONSTRASJONER ER EN BRA MARKERING, MEN VI MÅ GJØRE FLERE TING.. OG MANGE TING PÅ EN GANG.. HVER FÅR BIDRA PÅ SITT VIS..

« Forrige artikkel

Hva er den nye verdensordenen?

Neste artikkel »

Edderkoppkulturen

119
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x