Demonstrasjon mot politistat og masseovervåkning

5.1K visninger
3 minutter lesetid
119

Datatilsynet, Advokatforeningen, Den internasjonale juristkommisjon og presseorganisasjonene nekter å delta på Justisdepartementets høringsseminar om EUs datalagringsdirektiv, skriver Dagsavisen idag.

Flere menneskerettighetsorganisasjoner var invitert men avstod siden seminaret’s ekspert og debatt-panel var okkupert av kun politiuniformerte kapteiner og selveste Storberget. Dette er politistatens nye glansdager, hvor «håndhevere» av loven oppfører seg som den lovgivende makten og lager egne regler mens folket er utestengt fra diskusjonen.

På Karl Johan blir politiske aktivister bortført og bøtelagt etter en natt i glattcella for å dele ut noe så uskyldig som et informasjonsbrev. Min far delte ut informasjonsbrev i Iran under revolusjonen, prestestyret delte ut 50piskeslag til de som ble tatt. Er Norge på vei til å bli et overvåkningsdiktatur som styres av enighetsmenigheten?

Friluftsetaten ønsker å bannlyse politisk-aktivisme ved offentlige steder som Eidsvollsplass, Rådhuset og friluftparker som landets demokratiske forfedre for 100år siden stod høylytt og vigilante mens de advarte om despoter og landsforædere som ville ta fra dem ytringsfriheten. Alt det gode de kjempet for med hjertet som en knytta neve, frihet, selvstendighet, rettferdighet og retten til sammenkomst av tanker i opposisjon – er i ferd med å gå tapt for godt om vi ikke møter opp utenfor seminaret med megafoner og noen bannere.

Jeg er lei av politifolk som tar bilder av demonstranter for å kartlegge politiske aktivister.

Jeg er lei Politets bruk av radioaktiv CS-gass i demonstrasjoner.

Jeg er lei bruken av politihunder med 500kg trykk i kjeven som angriper demonstranter som roper «boikott israel – støtt palestina».

Jeg er lei av å leve under et tankediktatur med innskrenket tankefrihet, hvor staten registrerer dine meninger i offentlige forum og nettdebatter, slik at mennesker må leve i frykt for å si sine kritiske meninger, på den måten blir vi mildere i tonen og tilslutt er vi alle nikkedukker for staten. De mest rebelske av oss, de blir kidnappet av Politiker-psykratrien 4 på morningen for sine uønskede meninger.

Jeg er lei en stat som påstår vi har verdens beste demokrati når vi blir bura inne for å bruke en ropert utenfor Stortinget.

Jeg er lei politistatens overtramp mot enkeltindividenes rettigheter når du blir straffet for å være forbrukerbevisst for at du valgte en langt mindre skadelig reakreasjonsmiddel enn den staten har bestemt som best for deg.

Jeg er lei av å ikke bli hørt.

Jeg er lei politikere og politimestre, jurister og dommere, advokater og finansmoguler og kongen som deltar på hemmelige møter i deres frimurerlosjer som undergraver det norske demokratiet.

Jeg er lei alle overvåkningskameraene som peker mot uskyldige mennesker når de like gjerne kunne stått i en hver politikers kontor på Stortinget.

Jeg er lei av å vente på at noen andre skal fikse mine problemer for da blir jeg sittendes lei for lenge.

Jeg er den forandringen jeg har ventet på.

Og Mandag 31 Mai ber jeg deg om å være med å vise vår siste motstand og avsky, og la politistatens Gestappo-offiserer vite at de jobber ikke for oss, men for å sikre krigsindustrien, oljeindustrien, korrupte politikere på bilderbergmøter, globaliseringen, matkrigen og Bankenes plyndring, som frykter for en global oppvåkning verden aldri har sett før.

Datalagringsdirektivet er ment for å identifisere, kartlegge, og eliminere frihetsbevegelser, kritiske journalister og tenkende individer i samfunnet. Det handler ikke om å «redder vi et barn, er det verdt det» som Stoltenberg sier, det handler om makt og kontroll over alle mennesker.

a) De prøver selv å skjule seg ved å sette seg på toppen av overvåkningspyramiden. Dvs. at de selv er pedofile, terrorister og narkobaroner.

b) De har en ondsinnet langsiktig plan om detaljstyring av yttringsfrihet, organisasjonsfrihet og pressefrihet.

Det her er siste muligheten vi har til å stoppe Datalagringsdirektivet.

Justis- og politidepartementet arrangerer et åpent seminar om arbeidet med forslag til innføring av datalagringsdirektivet i norsk rett. Seminaret avholdes mandag 31. mai 2010 kl. 09.00 – 12.30, i Plenumssalen (R4), Einar Gerhardsens plass 1.

Om du kan lage en stor banner er du helt rå, jo større bråk vi lager jo mer oppmerksomhet får vi. Møt opp før delegatene fra politistaten går inn så de kan skjelve litt i buksa og vite at vi følger med på dem. Vi aksepterer ikke dette, og hvis de ikke respekterer det, så får de finne seg en annen jobb der de kan herse med mennesker, telefonselgere trengs alltid.

Her er noen gode slagordsideer til plakater:

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

119 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Her er eksemplarisk innsats av ruse-TV innen Watching the watchers:
http://www.youtube.com/watch?v=CzGt_E5SIoA&feature=player_embedded

Ruse-TV leverte seerne noen uskyldige avsløringer og viste publikumet hvordan demokrati fungerer.
Det var 88 parlamentarikere under avstemningen, lovendring ble vedtatt av flertallet på 99,8%, dvs. 449 stemmer, se videoen hvordan…

Kunne NRK vise noe slik om Broilerhuset eller er overvåking av watchers i vesten utenkelig?

Otto
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Stopp Datalagringsdirektivet, StoppDLD, Oslo
.
Vi skal alltid huske, aldri glemme, at de aktuelle kriminelle grupperingene er maksimalt kyniske og eksperter på bruk av hegelian dialectic, splitt og hersk strategi, samt Joseph Goebbels’ principles of propaganda, og at de historisk sett har klart å svindle de fleste, og indirekte alle, til utrygghet, fattigdom, sykdom og død, opp til daga dato

Et dags- og tidsaktuelt eksempel, The Intelligence² Debate – Stephen Fry (Unedited) versus Alberto Rivera and Others speak of Jesuit (Jesuits) Infiltration – Full Version, kommentar: «The British Masonic Church of England establishment is really bringing the curtain down on the Catholic Church these days. Ratzinger the Nazi pedophile is their puppet, as is Nobama. I see Stephen Fry here as very much part of a sinister dialectic. He’s smooth-tongued… and leading a well-meaning, «progressive» public astray. (Fry’s a wonderfully erudite, humourous, and accomplished artist: but that doesn’t mean he’s not vehicling a highly questionable agenda.) The Vatican hierarchy is being used as a stage set to make the British hierarchy alternative look good. I see that as the game. The British won their battle with the Catholic Church a long time ago: now they’re just using the Vatican shell for as long as it serves their purpose; then they’ll discard it. The next pope is supposedly going to be the last one. British Freemasonry’s Control of the Roman Catholic Church

Apropos Point of return’s bruk av ordet marxistleninist i dialog med politiets sikkerhetstjeneste, Dossier Barack Obama/Barry Soetoro (Dossier2.mp4)

Michelle
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

fantastisk bra innsats av gutta i videoen!!!!!!!!!!!! hvorfor skal noen mennesker ha rett til å overvåke andre? hvem overvåker PST?? USA??? UK??? Frimurerne???

RonY
RonY
Abonnent
13 år siden

Vi kan vise dem at de ikke jobber for oss, men jeg tror at de gir en blank F i det. Og gjør som de «må» for og nå sine mål.

Jeg tror at man kan stå en million norske innbyggere forran stortinget og demonstrere mot regjeringen. De går ikke av med mindre de skjønner at de ikke har noe her og gjøre lengre.

For og legge til en ting, jeg ser på norske filmer/skuespillere som veldig middelmodig, og en av landets beste «men ikke bra nåkk» er Jense-Mann, de trenger bare være annsiktene. Bare for og opprettholde «orden» rundt kaoset.

Jeg har fortalt absolutt alle rundt meg om satanistene, zionistene og diversje enteties som har vært med på og styre og holde sammen «konstruksjonen».
Jeg vet, forsvinner jeg vil MANGE flere skjønne at noe er galt.

Det er INGENTING galt med og ville at jorden skal bli en bedre plass og leve på. Armin, jeg føler din tretthet mot uvitenhet fra offentlige etater og ser klart at noe må gjøres på alle nivåer vi eksisterer på. Jeg skal øke min innsats, og håper alle gjør det samme. Det er på tide og gjøre noe! Vet ikke om jeg får til og være med på demonstrasjonen, avhengig av hvor i verden jeg befinner meg på det tidspunktet.

Takk Armin, for at du er din egen vei til frihet. :)

trackback
13 år siden

[…] This post was mentioned on Twitter by Jon Wessel-Aas, dugnad. dugnad said: [BLOGG] Nyhetsspeilet.no » Demonstrasjon mot politi-stat og masseovervåkning!: Datalagringsdirektiv.. http://bit.ly/aNn3UX #DLD […]

Justitia
Justitia
Abonnent
13 år siden

Oppmøte når og hvor? Varighet osv?

Slater
Slater
Abonnent
13 år siden

Ja her blir jo NEPPE politiet å være å filme og knipse bilder av folk som «har en annen mening enn hva som er offentlig diktert man skal ha»

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Slater

Hva er poenget? Vil du ikke møte, så gjør du det ikke. Selvfølgelig tar politiet bilde av deg. Men det kan ikke NS gjøre noe med. Vel, du kan jo gå på kostymebutikk og kjøpe forkledning.

Forslag til kostyme: ortodoks jøde, dame i burka, pirat, spøkelse, SS offiser.

Slater
Slater
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Hahaha! Greia er at jeg har vært på AC/DC på Valle Hovin dagen før og vil sikkert ikke være LITE fyllesjuk dagen etter når jeg endelig får sjansen til å se et av de banda jeg digga som liten unge (ingen blodfan nå lenger, men faen heller… det er AC/DC).

Men vi stikker vel alltids bortom og overværer levenet litt om det er mulighet for det.

Thor
Thor
Abonnent
13 år siden

Lett humor over et absolutt alvorlig tema- Kle seg i svart findress,en AP,pin i venstre øvre jakkelomme,farge håret grått og snøvle på stoltenbergvis…Alle kler seg ut og ser ut som Jens..Politiet lett fortvilt» DU jens, går i mot datalagringsforslaget?» Slå den Belzebob:) Hadde jeg vært der 31 mai så hadde jeg deltatt ja..

Thor
Thor
Abonnent
13 år siden

Helt enig Armin,og fyr’rn vi får passe oss for er nikkedukken Storberget m killingren i spissen og den lett fordekte politi»streiken» m høyere lønnskrav..ala bemidling av politistyrken og overvåkningspolitiet samtidig,hvis globalistene trykker på knappene av redsel mot Demonstrasjoner mot Datalagringsarkivet osv…

jenslarsen
jenslarsen
Abonnent
13 år siden

CS-gass er da ikke radioaktivt. Hvor har du det fra?

Thomas
Skribent
13 år siden

Kjempebra initiativ! Skulle gjerne deltatt, men ikke mye man får gjort fra folketomme Bardufoss :)

Killuminati
Killuminati
Abonnent
13 år siden

Jeg kommer innom demo’en så tidlig som mulig. Skal ikke la de svina tro at de kan overvåke oss uten noe motstand.
Helt enig: hvorfor ikke putte kamera med mikrofon inni hvert stortingspolitiker sitt kontor for å vite hva de holder på med? De er jo tross alt folkevalgte?
Jobber ikke de for oss? Hvorfor skal ikke de si hva som skjer i bilderbergmøtene de deltar på, men vil vite alt om livet mitt?
Det her er ulogisk.
Skal prøve å dra med venner og bekjente…

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

Ovennevnte plakater er helt uten virkning på primitive høne-hjerner og oppblåste ego. De gir blaffen i andres rettigheter.
Hvis man skal påvirke lavere-utviklede vesener, må man starte på deres nivå og forklare dem at de brukes som nyttige idioter til innburing av deres eget avkom i fluktsikrete bur, at de manipuleres på en billig måte: ved å gi dem en kortvarig følelse av å være stor og mektig.
Jeg tror det ville hjelpe å minne dem at:
– de fleste av KGB-bødler ble selv skutt som gale bikkjer i KGB-kjellere,
– styrende banda i ruseland lot tsjetsjenere skyte ned et helikopter fylt med 120 ruse-schweinske spesialmordere over et minefelt i Tsjetsjenia slik at ingen av hjerneskadde drapsmaskiner fikk en sjanse til å vende tilbake til ruseland,
– den gjengen som likviderte overlevde polakker etter arrangert flystyrt vestlig demokrati holder kjeft om, ble selv likvidert etter å ha blitt benyttet,
– de burde forstå at de er til ingen nytte når målet er nådd, sauer er chipisert og total overvåking automatisert.
Å prognosere sin skjebne i en slik situasjon burde ikke være vanskelig selv for hønehjerne, kanskje bare litt skremmende.

Akademik* Levashov verdens regjering forsøkte først å kjøpe til samarbeid og senere – å drepe for hans effektive blokkeringer av deres faenskap på et informasjons-energetisk plan, forteller at de mørke [sosiale parasitter] på Jorden er totalt isolert i universet nå, de får ingen hjelp utenfra.
Han forklarer i videoen http://www.youtube.com/watch?v=EKftbF3L6cs&feature=related at pyramiden over kreml var de mørkes desperate forsøk på å gjenopprette maktovertak de engasjerte sjefen sin til. Han ville ikke gå i detalj, sa bare at sjefen selv fikk på pukkelen.

Han svarte også på spørsmål om spiraler i himmelen over nord-Norge at det kunne være konsekvens av eliminering av en «meteo-stasjon» i slutten av september`2009, som sammen med liknende stasjoner på Grønland og Alaska sendte kraftige radiosignaler til satelitter i synkrone baner for å manipulere været og SKAPE GLOBAL OPPVARMING.
Han forklarte hvordan faenskap fungerte: de sterke impulsene fra bakken ble
brukt til forming av ion-linser som fokuserte solenergi på ozon-laget og brente opp alt på bakken under. Etter at de tre stasjonene ble eliminert, stoppet hyling om global oppvarming og vintrene kom tilbake.

En animasjon på spiraler her:

Dette er også interessant:

Levashov sa at NASA atombomber månen nå fordi de mørke ble jaget vekk derfra, og de lyse kreftene prøvde å etablere seg for å hjelpe jorden.
(relevant: http://www.youtube.com/watch?v=Pjn10Of2hPs&feature=related Why NASA Never Returned To The Moon).

Den nye situasjonen betyr at vi har større sjanse å vinne nå.
Bare nedkjempe debiler.
Siste slaget er i gang: http://nyheter.no.msn.com/video-nyheter/default.aspx?cp-documentid=d21424b9-1e04-4165-ba02-82737910c7c1

*akademik er en tittel høyere enn professor i ruseland.

Slater
Slater
Abonnent
13 år siden

Alle sammen se denne:

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=54162036

Dette er en samling av videoer som i første del tar for seg politivold.
Andre del tar for seg hvordan politiet ikke godtar anmeldelser av sine egne eller hvordan arresterer sin egne når de selv bryter loven.
Tredje del tar for seg hvordan du rett og slett blir arrestert for å ha en mening i USA!

På slutten her får du se noe så sinnsykt som S.W.A.T. team, hunder og helikoptre mot et raveparty i ørkenen.
Og hvordan et par hundre folk blir utsatt for massearrest på en dag de bare sitter rolig parken og prater og viser solidaritet med organisasjoner de liker.

Paramilitære mot dansende kids? Massearrestasjoner av folk med familier?For what? Having an opinion?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Minner om at det fremdeles er mulig å melde seg på selve seminaret arrangert av Justisdepartementet, har selv vært tilstede på flere slike seminarer arrangert av Justisdepartementet og andre i de senere årene, med stort utbytte.. :-) viktig at gode og våkne folk deltar også innenfor i «løvens hule når det er mulig, og håper at Nyhetsspeilet vil ha en eller flere tilstede som kan skrive artikkel i ettertid? Her er info, og man bør handle raskt om man vil melde seg på nå siste hverdag før mandagen er her:

Høringsseminar om EUs datalagringsdirektiv

Justis- og politidepartementet arrangerer et åpent seminar om arbeidet med forslag til innføring av datalagringsdirektivet i norsk rett. Seminaret avholdes mandag 31. mai 2010 kl. 09.00 – 12.30, i Plenumssalen (R4), Einar Gerhardsens plass 1. Siktemålet med seminaret er å belyse betydningen av datalagring for justissektoren med utgangspunkt i høringsuttalelsene fra politi og påtalemyndighet. Vi har invitert høringsinstansene til å delta. Det er fremdeles mulig å melde seg på:

http://www.regjeringen.no/nb/dep/jd/kampanjer/Horingsseminar-om-EUs-datalagringsdirektiv/Pamelding.html?id=604934
 
Justis- og politidepartementet, Akersgaten 42 (H-blokk), Postboks 8005 Dep, 0030 Oslo | Tlf. 22 24 90 90 | Org.nr.: 972 417 831
E-post: postmottak@jd.dep.no
—————————————————————
Fikk denne på mail nå av en flink aktivist innenfor dette tema:

Det blir et annet møte senere som nok blir mer interessant.
Storbergets ensidige møte er boikottet av mange grupper.

http://www.nationen.no/politikk/article5132559.ece%C2%A0

Kjører eget datalagringsseminar.
Samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa (Sp) gjør ikke som justisminister Knut Storberget (Ap). Hun velger å arrangere seminar om datalagring der alle parter blir hørt.

Vet noen tid og sted for dette seminar? Er det samme dag?

Forøvrig er 09 15 for sent Armin om man vil demonstrere i forkant, da må man være på plass før 09, det starter da. Men husk at mange av de som møter er gode folk fra de forskjellige høringsinstanser, organisasjoner og grupper som møter opp fordi de er like kritiske som vi er, til dette data-lagringsdirektivet, vil tro at nesten alle som møter er negative til dette direktivet så om man skal demonstrere mot noen der må det bli systemets folk og ledere og ikke vanlige deltagere som er der av samme grunn som oss.. obs obs :-)

Slater
Slater
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Det verden trenger er folk som er intelligent, setter seg inn i ting og deltar på disse møtene med sylskarp og relevant kritikk både der og i det offentlige, ikke folk som står utfor med plakater og hyler og skriker og andre såkalte «raddiser.»

Det funka ikke i 1968 og det funker ikke i dag heller!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Slater
13 år siden

SLATER, DU HAR MULIGENS ET POENG, MEN TROR VI TRENGER BEGGE DELER.. OG ALLE KAN BIDRA PÅ SIN MÅTE.. GJENTAR MIN OPPFORDRING! MELD DERE PÅ HØRINGEN SOM ER MANDAG, GODFOLK, NÅ HASTER DET!

VET IKKE OM DET ER MULIG Å FÅ ORDET DER I SPØRSMÅL OSV, MEN PRØV OG OM DET IKKE GÅR ER DET EN SAK OGSÅ.. DET ANDRE SEMINARET HÅPER JEG OGSÅ AT MANGE GODE FOLK KAN DELTA PÅ.. DEMONSTRASJONER ER EN BRA MARKERING, MEN VI MÅ GJØRE FLERE TING.. OG MANGE TING PÅ EN GANG.. HVER FÅR BIDRA PÅ SITT VIS..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Har snakket med Synnøve akkurat nå, og skal snakke med henne igjen om litt. Har ikke hatt noen mulighet til å ringe henne siste uke, og det føltes godt for oss begge å ha kontakt igjen :-) Dersom det er noen som har noe svært viktig å spørre henne om, kan det kommuniseres gjennom meg.

Men, ber dere nå om å ikke forvente at Synnøve selv skal kommunisere med dere direkte her inne på en tid, hun ønsker ikke dette når hun nå er så til de grader under påvirkning av sterke depot-injeksjoner og annet som har til hensikt å påvirke hennes tanker og dømmekraft. Vi ber dere om å forsøke å forstå situasjonen hennes og hun bad meg meddele dette. Hun er ved godt mot og er glad og rørt over alle som viser at de bryr seg om henne. Hun ønsker fokus på psykiatrien og dens mange overgrep, spesielt tvangs-behandling og behandling som er til skade og ikke til hjelp, for pasienter og medmennesker.

Jeg skriver dette akkurat her, fordi jeg har et forslag som jeg har nevnt for Armin og som jeg også nå nevnte for Synnøve. Det har vært foreslått å ha en demonstrasjon eller markering offentlig og synlig for de som har anledning og ønsker å vise sin solidaritet med Synnøve og andre som rammes av tvangs-psykiatrien. Mitt konkrete forslag er at de som vil møter opp på Einar Gerhardsens plass, ved regjeringsbygningene bak Youngstorget der hvor høringene om Data-lagringsdirektivet foregår mandag. Disse skal være ferdig 12 30 og det vil være en del mennesker fremmøtt der for å demonstrere mot Datalagringsdirektivet. Jeg har fortalt Synnøve om dette og at jeg foreslår at de som vil, etter denne demonstrasjonen går samlet til Stortinget og markerer og demonstrerer mot tvangs-psykiatrien og til Støtte for Synnøve utenfor der.

Synnøve likte denne ideen, og hun vil sette pris på om noen ønsker å gjøre dette. Og hun sa at det må gjøres ved stortinget, fordi det er de som har vedtatt den menneskefientlige loven om tvangsbehandling. Skal be om flere detaljer ang dette. Beskjeden som hun er, var hun opptatt av loven og markering mot tvangsbehandling generelt. Tenkte det kunne være lurt når likevel en del mennesker samles for å demonstrere i Oslo, om man kunne gjøre begge markeringene om man føler for det.

Hvordan er det med tillatelser og slikt, Armin, må vi ha tillatelse fra politiet for å ikke bli stoppet? I så fall ber jeg om at dette ordnes.. det er jo mandag.. så haster litt..

Ergon
Abonnent
12 år siden

Den norske maktelitens representant som justisminister, Storberget, har idag gjort kjent av man skal bruke «Vigrid-metoder skal avsløre ekstremister» som er tittelen på VG-netts forside. Artikkelen selv har en annen overskrift:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10041603

Mens man her på Speilet er opptatt av av å prate chemtrails og nanopartikler i melken eller elektromagnistisk strålepåvirkning fra PeST eller Harpesang fra HAARP og frykter Nibirus komme eller andre UFO-relaterte saker av enorm interesse og betydning jobber makteliten på et annet plan og med helt andre og mer jordnære metoder.

Jeg har personlig vært i sentrum i denne totale krigen i Norge i over 10 år og er glad jeg idag har pensjonert meg og lever stille og tilbaketrukket langt ute på landet.

Dere som er her på Speilet er allerede advart av myndighetene om at man ser på antiglobalister som potensielt farlige for Staten. Staten er et annet ord for maktelitens private styrings-, kontroll-, hjernevasking- og voldsapparat.

Det går an bekjempe denne ziofascistiske JWO-tyrannen, men da må det organiseres og etableres organisasjoner og kampstrategier som ikke finnes i Norge idag. Sivile og lovlige selvsagt:)

Sov godt mitt lille Norge for Storebror passer på deg:-)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Ergon
12 år siden

Ja de er ute for å fange Al Qaida spøkelse. Det samme spøkelse din organisasjon forfulgte tidligere. Nå er det Nyhetsspeilet som har avslørt den globale makteliten. Din gruppe har forfulgt innvandrere.

Copernispiracy
Abonnent
12 år siden
Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
12 år siden

Snart mer overvåkning på norske veier, med EUs ASSET? http://www.nettavisen.no/motor/article3020581.ece

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

Angående overvåking vil jeg anbefale at både nyhetsspeilets faste og septikere svipper innom tv2 og ser tabloid. Det gjelder denne saken
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/eksagent-til-tv-2-klart-at-norge-visste-om-overvaaking-3333497.html

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Her er arbeidsinnstruksen fra USAs utenriksdepartement
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/her-er-arbeidsinnstruksen-fra-usas-utenriksdepartement-3333060.html

Var det armin eller noen andre som snakket om at det var folk som løp rundt og tok bilde av demonstranter?
Det var isåfall disse gutta.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Sigr Huginsson: Tusen takk for disse linkene. Her har dissidenter og folk som vet nok til å bli sett på som en fare, blitt ledd av, offentlig hånt, latterliggjort og stemplet som paranoide, men alle i samme situasjon VET hva som foregår og overvåkning er bare fornavnet! Trakassering, trusler, karakterdrap, rykespredning og annen sabotasje og motarbeidelser kan bli temmelig heavy. Så heavy at det høres sprøtt ut om man forteller sannheten, om hvilke midler som brukes mot oss, i såkalt fredstid.. Men disse som hånte og stemplet oss, kan meget vel være slike betalte aktører..

Ang pensjonerte politimenn, så har de mange oppdrag. De er bl a kjent som gjengangere i juryer i Norske rettssaker.. og de opptrer som betalte vitner som vitner falsk. Til dette brukes også psykologer og andre såkalte eksperter som «prostituerer seg» for penger.. og ekte prostituerte faktisk, kan ta slike jobber.. det toppen av isfjellet vi her ser, er de internasjonale krefter som bla har skapt en del justismord bevisst i Norge.. dette vet alle med reellt innblikk i en del slike saker, og det har jeg faktisk. Når man er i den situasjonen merker man disse kreftene ganske heavy i livet sitt. Det er reelt og ikke noen psykisk lidelse. Men psykiatrien er også flittig brukt for å stemple og er skreddersydd for nettopp dette.

Nå synes jeg vi bør KREVE å få vite om vi står i disse registrene, NÅ og ikke om 40 år, som sedvanen er. La oss kreve å vite det NÅ!

I tilegg bør vi KREVE å vite HVEM som har løyet for oss og gått med på dette svik mot folket. En som 100 % sikkert har løyet er Odd Einar Dørum som presterte å si da han var justisminister at han garanterte 100 % at ingen utenlandske e-tjenester overhodet, jobbet på Norsk jord! At noen kan få seg til å si noe så absurd er en gåte. Og at folk tror på det viser hvor dum Ola dunk er..og sovende i sin rørende naivitet. Så stempler man alle som vet noe annet.. effektiv taktikk, men nå kommer sannheten frem, mer og mer :-)

At Armin står der er en selvfølge. Den siste tids hendelser med hans kontor og diverse må ses i det perspektiv. Uhyggelig er det og de som stempler og latterliggjør ham her samtidig, bør skamme seg. Det er grunn til å mistenke dem for å være betalte aktører uansett hvordan de ellers fremstår.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Singoalla: Ja jøden Odd Einar Dørum er en tvilsom kar.
Han har også blitt president i en verden.
http://www.enverden.no/index.php?option=com_content&task=view&id=62&Itemid=1

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Tja det var triste greier. kom ikke frem noe spennende annet enn at de bekreftet at det var USA og britene som har bygget opp norsk etterrettning, bla. POT/PST.
Men det var i grunn ikke noe nytt.

Her er et utdrag fra trusselrapporten til Paranoid Sionist Tjeneste:
“Trusselen fra de norske venstreekstreme miljøene knyttes spesielt til demonstrasjoner og markeringer mot diplomatiske representasjoner i Norge. Amerikanske og israelske interesser har tradisjonelt sett vært mest utsatt for venstreekstrem aktivitet.»

Så får det bli opp til hver enkelt å dømme om PST egentlig er en anglo-amerikansk etterrettning på Norsk jord som er satt inn for å ivareta anglo-amerikanske interresser.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Denne overvåkningen skal være tema for en times debatt på Nrk 1, Tv kl 21 30 nå og der kommer de fleste viktige personer i dette, bl a Lund som ledet Lund kommisjonen for noen år siden.. vel verdt å se!

Sigr Huginsson: Jeg vet.. en imponerende konspirasjon dette og fullstendig tabu å snakke om.. så flinke de har vært.. tenkt på alt.. sine egne og sine lakeier og brikker i ALLE nøkkelposisjoner, flyttes rundt som brikker.. Når våre øyne er åpne i forhold til dette tar det hele seg ut som er absurd teater..

Takk for dine fine bidrag og kommentarer. :-)

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Er det denne amerikanske «overvåkningsskandalen» dere diskuterer?

Isåfall: det eneste som overrasker er at folk blir overrasket.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Nei det som overrasker meg er at tv2 hadde baller nok til å avdekke dette så grundig. Så i lys av at PST i sin trusselrapport nærmest definerer å hindre israelske og amerikanske interresser som et trussel mot rikets sikkerhet; vil nok tv2 være godt innenfor dette nå…eller hva?

Angående amerikanske interresser.
http://www.aztlan.net/iraqi_women_raped.htm
http://www.aztlan.net/torture_iraqi_pows.htm

Og dette pakket er staten Norge alliert med?
– Go fjuck yourself, Norway!
http://www.colbertnation.com/the-colbert-report-videos/252138/october-12-2009/war-of-peace—shashi-tharoor

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Hmm…

Hva sier septikerne? Stoler de fremdeles like mye på våre Kjære Autoriteter?

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Innerst inne?
Vanskelig å si. Når man har bedrevet fornektelse så lenge oppstår noe som heter prestisje, og da føler man det som er personlig nederlag å erkjenne at man har tatt feil. Og da er det lett at man fortsetter det samme kjøret for å ikke tape ansikt.

« Forrige artikkel

Hva er den nye verdensordenen?

Neste artikkel »

Edderkoppkulturen

119
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x