/

Synnøve Fjellbakk Taftø tvangsinnlagt

23.5K visninger
4 minutter lesetid
1 559

En av Nyhetsspeilets skribenter ble søndag 16. mai tvanginnlagt på psykiatrisk sykehus etter å ha publisert en samfunnskritisk artikkel som vakte stor oppsikt.

Les artikkelen til Synnøve Fjellbakk Taftø, Globalistenes fremste agent, og spør deg selv om det er en sinnssyk person vi har å gjøre med.

Her er et utdrag:

Jeg fulgte rimelig bra med i EU-saken i 1994, men likevel var jeg ikke oppmerksom på at Gro Harlem Brundtland, Bjørn Tore Godal og Eivinn Berg den 24. juni 1994 meldte Norge inn i EU.

Etter at fristen for å reise Riksrettstiltale gikk ut har Thorvald Stoltenberg fortalt at medlemskapet ble effektivt fra dag 1 og han ble utnevnt som EU-kommisær for fiskerispørsmål. Men dagen etter folkeavstemningen var det slutt på herligheten. Slik ville EU-kommisjonen gi skinn av at de respekterte den norske folkemeningen. Men New World Order-representanten Jonas Gahr Støre fikk hjelp av sine jesuittiske venner til å lage et konsept som sikret at Norge oppfylte medlemskapsforpliktelsene uten at befolkningen i Norge fikk noen av de rettigheter som tilkommer EU-borgere.

Nøkkelen finnes på UDs nettsted for traktater under datoen 29. desember 1994. Der er det inngått noe som kalles en multilateral avtale, men som egentlig er en bilateral «avtale» mellom Norge og Island. Av teksten i fortalen sees at det er en oppfølgning av medlemskapsavtalen. Avtalens innhold er at den endrer ordlyden i to helt forskjellige avtaler mellom helt andre parter. Gahr Støre og hans jesuitterrådgivere har nok vært klar over at denne voldtekten av folkeretten kunne bli oppdaget.

Synnøve Fjellbakk Taftø har bare sju års skolegang, men har på egen hånd lest seg frem til eksamener som programmerer, systemerer, pedagog og jurist.

I 1977 ble hun tatt opp i utenrikstjenesten og tjenestegjorde i Berlin (DDR), New York (FN-delegasjonen), Bangkok og Geneve (EFTA).

Kritiserte EØS-avtalen, ble tvangsinnlagt

Da hun i 1992 gikk offentlig ut mot den såkalte EØS-avtalen ble hun erklært alvorlig sinnslidende og avskjediget av regjeringen Brundtland.

Synnøve har fortalt om sine opplevelser i diplomatiet og psykiatrien i Skjoldmøysagaen og Nornens beretning, som begge er gratis tilgjengelig på nettet.

Nyhetsspeilet skal sørge for at det ikke skal bli samme øredøvende stillheten ikke bare fra mainstream media, men også fra alternative media, om forhold som vår Nei-til-EU og Grunnlovs-dronning Synnøve Fjellbakk Taftø gikk gjennom i sin tid, og som også ble møtt med øredøvende stillhet da hun første gang prøvde å offentliggjøre saken for mange år siden. Ingen ville skrive om det da. Nå er det annerledes.

Det spekuleres over om det kan være at det er artikkelen hennes om ledende regjeringsmedlemmers spill i kulissene under EU saken som er årsak til innleggelsen. Flere av kommentatorene på Nyhetsspeilet kaller Synnøve Fjellbakk Taftø for en politisk fange.

Kanskje burde disse menneskerettsorganisasjonene i Norge også se på hva som foregår her hjemme, og ikke bare i Afrika og andre steder.  Men så lenge Fritt Ord er med, og som ble stiftet av Milorgleder og AP-strateg Jens Christian Hauge, så er det vel liten sjanse for det; og fokus blir andre steder enn det burde være.

Magikerens triks kan vi kalle det.

Halvorsen forteller at han har et sitat av Gandhi hengende på kontoret:

«Først ignorerer de deg, så ler de av deg, så kjemper de mot deg, så vinner du.»

Håper dette stemmer for Synnøve Fjellbakk Taftø også.

Den eneste journalist som brydde seg om Synnøves sak i media-Norge opprinnelig, og visste mye om den og annet, døde for øvrig ung ganske nylig.

De mørkeste krokene i staten Norge

Se også Grusomheter avslørt fra innsiden: De mørkeste krokene i staten Norge.

Staten Norge
Staten Norge er på dypt vann og politiske kriminelle dreper for at folket aldri skal få vite. Bilde er fra filmen Pionér (2013).

Regjeringen med utøvende makt

I en sak som dette er det de sittende myndigheter som har ansvaret. Det spiller ingen rolle hvem som står bak dem, og hvem de tjener. Det er de folkevalgte som har det fulle ansvaret, sammen med regjeringen som har den utøvende makten.

Det er de som har titlene, og tar hederen og æren, og snittene, fine middager med rike prominente personer som de liker så godt å være i selskap med i Bilderberger-klubber og annet, og de gode pensjonene, for det de mener de gjør godt. Ansvaret har de også for det som gjøres galt, og den elendighet de ser mellom fingrene med – fordi det tjener deres herrer og mestre i skyggeregjeringen.

Ikke mye vi kan gjøre, men noe kan vi gjøre. Hva vi må gjøre nå, er å sende tilstrekkelig brev til politikere og media, og gjøre dem oppmerksom på situasjonen. Tar de ikke sitt ansvar så bygger de karma – og får svi i Bardoen. Se flere forslag til tekster å sende i kommentarfeltet under Synnøve’s artikkel Globalistenes fremste agent.

Får de ingen henstillinger, så vil de siden kunne si at de ikke visste, og prøve å vaske sine hender, og bli karmafri, når denne byllen en gang går hull på med dunder og brak, med hjelp av høyere makter.

Send brev med informasjon og høflige henstillinger. Avtal møter med Stortingsrepresentanter på Stortinget dere som er der nede, og forklar situasjonen for så mange som mulig.

Vi bør ikke unne dem den luksusen å slippe å ta stilling.

Hun har pleid å bli innesperret og kjemisk mishandlet på Nordland Psykiatriske Sykehus. Adressen er Kløveråsveien 1, 8076 Bodø med telefon 75 53 40 00.

Dissidenter blir også drept

«BEFRI HELE NORGES FRIHETSKJEMPER SYNNØVE, NÅ!»

Dette oppfordrer Nyhetsspeilets egen Hans Gaarder (nå død, likvidert av samme mørke system).

Nyhetsspeilet er det eneste media som tar sin oppgave som den Fjerde Statsmakt alvorlig i kongeriket Norge. Er virkelig ALLE andre så kjøpt og betalt av pressestøtten og andre ting?

Se også 22. juli avslørt

Hvor mange deltok i terrorangrepet på Norge? Hvem var de egentlig? Vi gjennomgår en større mengde observasjoner for å vise deg det media ellers tier om eller ikke setter sammen til en helhet.

Synnøve Fjellbakk Taftøs bøker

Nornens Beretning
https://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/05/Nornens-beretning.pdf

Skjoldmøysagaen
https://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/05/Skjoldmoysagaen.pdf

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

1.6K Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
MortenB
MortenB
Abonnent
13 år siden

Takk for at du tok dette opp i kveld, Johansen.

Jeg har ikke ord, men en ting er sikkert, det er mange flere som tenker på Synnøve denne gangen og gir henne den positive energien vi kan.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  MortenB
13 år siden

Sitter du bekvemt på sofa`n din når du tenker på Synnøve som får tvangssprøyter, pakket inn i tvangstrøye i dette øyeblikket?
Kan du tenke deg selv en slik overgrep?
Nå trengs det å løfte ræva opp fra sofa og legge press på hunn-broileren «helseminister», tidligere krigsminister, Grete Ereksjonsen.
Ghandi`s sitat virket kanskje i hans tid, i hans land.

Gruvebyen i Sibir der ca.100 gruvearbeidere ble nylig drept, krever avgang av jøde-mafia i Kreml og nasjonalisering av gruver eid i dag av jøden Abramovitsj som kjøpte seg nylig ny villa i Wien og bygger seg ny jacht mens lønna til gruvearbeidere er på NOK 4.000,-/mnd.
Jøde-mafia Putin-Mendel (Medvedev) kastet bander av spesial-militsen for å slå ned spontane protester i Sibir med separasjons krav fra parasitten i Moskva.
Parasitt blod-suger føler nå at den er i ferd med å bli frakoblet fra donoren.
Parasitten skal kjempe for tilgang til fersk blod.
Parasitten vil ikke gi frihet, donoren må ta den selv.

I dag tok parasitten Synnøve, i morgen skal den chipisere og ta oss alle hvis vi ikke står sammen «en for alle og alle for en».
Kan JJ publisere på speilet et skarpt formulert krav om umiddelbar løslatelse av Synnøve og straffeforfølgelse for den faen som signerte ordre om tvangsinnleggelse?
Alle frivillige kunne skrive det ut og starte innsamling av underskrifter i hver sitt distrikt for så å overlevere den til Ereksjonsen på Broilerhuset under en massedemonstrasjon.

BmOnline
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Ja, nå er det bare å kaste seg over tastaturet.

Klikk deg inn her, og gjør det!

Oppseiling til riksrettssak:

http://bmonline.no/html/wetland.html

Vennligst

Bjørgulf Mortensen

onlyonetime
onlyonetime
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

jaja

sjokomelk
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Tvangstrøyer har ikke blitt brukt i psykiatrien på flere år. Belteseng, ja. Når en pasient er beltelagt skal det (for pasientens sikkerhet) være minst en av personalet til stede med nøkkel.

Hva russiske gruvearbeidere i Sibir har med denne saken å gjøre greier jeg ikke helt å få med meg.

Brynjar Wetteland
Brynjar Wetteland
Anonym
Svar til  bin Laden
2 år siden

Skjønner godt hvorfor du kommenterer under psevdonym.

Armin Bahrami
Forfatter
13 år siden

De som feirer 17 mai er hyklere. Grunnloven er i oppløsning, landet er under fremmede makter, våre fremste jurister, dissidenter, blir lagt inn i psykratrien som politiske fanger mens vi spiser pølser og is og roper hip hip hurra…

Det er frimurere som stod bak denne kidnappingen av grunnlovens dronning. Frimurere/illuminati er kjent stoff for sannhetssøkere av den grunn at insidefolk trosser liv og død og bryter «eden» for å opplyse det store bildet vi tror er fragmenterte tilfeldige enkelthendelser. Alt henger sammen, og frimurerne syr sømmene gjennom verdenshistorien. Det er på tide å lokalisere fienden og forby denne hemmlige staten i staten.

Som J.J på speilet sier:

«Ekspertene’ er satt på sidelinjen. Opposisjonen kommer fra arbeiderklassen, fordi G-d reiser opp de små for at G-d ønsker å gjøre narr av de store. Ikke for ingenting at rundt Jesus fantes ikke professorerer og ingeniører og paver og prester, de er for ferdig programmert. Det var fiskere, snekkere, etc.

Det er utrolig morsomt å kunne observere hvordan historien gjentar seg…..»

Løsningen er å bli aktiv. Den delen er jeg ansvarlig for som minstemann på skuta. Skal snart skrive en «aktivitetsplan for aktivisten i deg», vi trenger ukentlige protester.

Vi bør demonstrere så fort som mulig slik at de skyldige folkeforgifterne og pestsprederne i samfunnet blir rettsmessig forkynt folkets dom utenfor deres lokaler.

Saker som vil bli tatt opp

– Løslat Synnøve Fjellbakk fra Psykratrien avdeling «politiske fanger»
– FHI MÅ SVI
– massevaksinering for ikke-eksisterende pandemi
– Skremselspropaganda skapte hysteri i vaksinekøer der mennesker trodde de kunne dø hvert øyeblikk
– oppkjøp av vaksiner 1 år før pandemi-erklært
– Stoltenberg familiens bånd til vaksineprodusenter
– Barnevaksinasjonsprogrammet har gitt astma til hvert fjerde barn
– Barnevaksinasjonsprogrammet inneholder kvikksølv
– Gardasil vaksinering

noen flere punkter?

Jeg er i ferd med å skriv en aktivitetsplan for aktivister kom med bidrag, send gjerne mail om du ønsker å samarbeide, det blir flere demonstrasjoner i uken rettet mot flere instanser som

– FHI (folkeforgiftningsinstitutt)
– Dagbladet(nei til krigsopphissing mot Iran og neddumming av det Norske folk)
– Israels ambassade (terrorstat)
– Statensstrålevern (kreftspredere)
– Legemiddelverket (kreftkur sabotører)
– Stortinget (demo for demokrati)
– HAARP(eventuelt)

Jeg mener vi må smi jernet mens det fortsatt er varmt, eller så går bedraget glemt og vi får enda en geit,høns eller lakserogn pandemi til høst.

Lets get’em

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Eller vi kan feire 17-Mai i sorte klær, UTEN 17-Mai sløyfe eller flagg og forsøke å fortelle hvilket land vi lever i. At vi ikke skal feire 17-Mai er vel strengt tatt det eliten og globalistene ønsker ?

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Jeg har i kveld mottatt e-post fra Audhil Østgård vedrørende Synnøve Fjellbakk Taftø og fått tillatelse av Audhild til å legge den ut her.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Oppsummering av tlf samtaler med Nordland Psykiatriske Sykehus, akutt avd; Sør 4, angående Synnøve Fjellbakk Taftø, mandag 17 mai 2010

Jeg ringte til sykehuset ca kl 10.30 i dag 17 mai, for å snakke med Synnøve.
Fikk beskjed om at hun var opptatt. Da jeg spurte om hvorfor, fikk jeg til svar at hun satt i samtale med personalet. Jeg spurte om hvor lang tid det ville ta.

Vedkommende ansatt kunne ikke svare meg. Jeg sa at jeg ville ringe igjen litt seiner, og fikk beskjed om at jeg kunne prøve det.

Ringte igjen litt før kl 12
Fikk beskjed om at Synnøve ikke var tilgjengelig. Jeg spurte videre om hvorfor. Den ansatte ville ikke svare meg, og sa jeg kunne få snakke med en annen ansatt.

Pratet så med psykiatrisk sykepleier, Vidar Enga. Han fortalte at Synnøve sov, og derfor ikke var tilgjengelig, og at hun trengte å sove. Jeg spurte så om hun var blitt tvangsmedisinert. Han henviste til taushetsplikten. Han spurte så hvem jeg var; jeg opplyste om navnet mitt, at jeg var en venn av Synnøve og at jeg er Psykiatrisk sykepleier. Jeg fortalte videre at jeg hadde ringt tidligere og viste til den angivelige samtalen Synnøve da hadde med personalet, og at jeg regnet med at hun nå var tvangsmedisinert. Han tilbakeviste ikke min påstand, og henviste igjen til taushetsplikten.

Jeg fortalte ham om Synnøves artikkel på NS, med tittelen; «Globalistenes fremste agent» og at hun to dager etter var blitt tvangsinnlagt. Henviste videre til begge artiklene, «Globalistenes fremste agent» samt «Synnøve Fjellbakk Taftø tvangsinnlagt» og oppga NS sin nettadr. Sa videre at det Synnøve forteller er sannheten, at svært mange mennesker rundt om i landet følger med på hennes innleggelse og at folk er i «aksjon».

Jeg ba ham hilse Synnøve fra meg, og videre si at det er mange som følger med på saken og at vi føler med henne! Jeg gjentok denne hilsenen to ganger, og han lovet å overbringe den til henne.

Jeg sa jeg ville ringe igjen i kveld.
Jeg ringte igjen til psyk avd, Sør 4, i kveld 17 mai kl 20.00. Presenterte meg ved navn.
Snakket med Johnny Jensen. Fikk opplyst at Synnøve ikke var tilgjengelig. På spørsmål om hvorfor, fikk jeg beskjed om at hun sov. Jeg refererte til tidligere samtaler og spurte om hun var blitt tvangsmedisinert, siden hun sov ennå. Han ville ikke svare med henvisning til taushetsplikten. Fikk beskjed om å spørre henne selv (vilket jeg selvfølgelig skal). Jeg spurte så om hun hadde tilgang til
mobilen sin. Det kunne han ikke svare på, da han nettopp hadde kommet på jobb. Jeg spurte om han var sykepleier, hvilket han bekreftet. Spurte så om han var psykiatrisk sykepleier. Fikk beskjed om at han ikke ville utlevere seg, da han ikke hadde behandlingsansvar ovenfor meg. Han var da blitt meget irritert. (Jeg forundres over at en ansatt ikke er villig til å opplyse om tittelen sin. Han er offentlig ansatt, og har ingen taushetsplikt ovenfor sin egen yrkestittel!) Jeg fikk beskjed om å ringe igjen i morgen, da Synnøve ville være «kvikk og opplagt», som han sa. Jeg spurte igjen om hun da var tilgjengelig på sin egen mobil, hvilket han fortsatt ikke kunne svare meg på.

Min anmerkning;
Synnøve var i samtale med personalet da jeg ringte kl 10.30. Hun sov da jeg ringte kl 12. Var fortsatt i søvn kl 20. Hun har «sovet» mellom 8-9 timer, midt på dagen etter å ha «vært i samtale med personalet». En ting er iallefall sikkert; Synnøve har fått en «rimelig god dose». Hvilket medikament de har brukt, gjenstår å se! De kaller neddopingen for søvn. Dette er et stort hån!

Skal vi iverksette en FOLKEAKSJON FOR Å LØFTE SAKEN FRAM I LYSET OG SOM SAMTIDIG BIDRAR TIL Å FRIGI SYNNØVE !!?

Audhild Østgård

Vedlegger de to artiklene jeg henviser til

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/globalistenes-fremste-agent/comment-page-2/

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/sunn%c3%b8ve-fjellbakk-taft%c3%b8-tvangsinnlagt/

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Realdemokratiet: Tror mange av oss er helt satt ut for øyeblikket, en strategi bør absolutt avklares så fort som mulig.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Takk til deg Audhild om du leser dette, for din flotte innsats i dag,
Gud velsigne deg :-)
Dette minner om slik noen av oss holdt på med å skrive brev til fanger i sovjet-staten for at fangevokterne skulle se at folk i utlandet visste om at den og den var fange, og slik oppmerksomhet kunne redde fangens liv, slik at de ikke trodde at vedkommende var glemt og kunne ta ham av dage..
Jeg skrev en del slike brev og la ved Bibelvers og oppmuntringer på russisk som vi hadde fått maler og eksempler på. Dette arbeidet ble det oppmuntret til å gjøre av Misjon bak jernteppet som formidlet adresser, Bibelsitater og annet.. Vi fikk beskjed om at vi muligens kunne bli nektet visum til Soviet, som følge. Nå kan vi vise vår Synnøve samme type oppmersomhet for det er hva som har reddet henne før tror jeg, at så mange var opptatt av henne og hennes sak. Synnøve har nok ikke sin mobil nei, da ville hun svart sms..

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

EN IDE!

Alle som er på Facebook bør poste linken til denne artikkelen på veggen til alle politikere dere vet er på Facebook.
Ta umiddelbar skjermdump i tilfelle postingen blir slettet.

Hos Jens på Facebook finner jeg ingen mulighet for posting på veggen, men hos Bilderberger Siv er det mulig. http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Siv-Jensen/8893256126?ref=ts

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

God ide! Synnøve drev faktisk og skrev på veggen til Støre og Stoltenberg og også Siv Jensen og det stod at hun likte dem. Da jeg spurte svarte hun at hun var nødt til å trykke «liker» for å kunne poste der.. ta det tipset, fra Synnøve :-)

Vær også klar over at politikerne helt sikkert får beskjed om at dama er sprø, om de undersøker ang denne sak. Det er den offisielle versjonen, vet dere :-(

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Det ville også vært veldig fint om alle som postet kunne skrive:
Vi venter og ser hvem av politikerne som er ærlige og vil ta tak i EU-bløffen og denne saken: og så link.. slik kan vi kanskje få dem til å tenke litt på at de ikke har noe å tjene på unnfallenhet. Er de ærlige og leser dette vil de reagere. Om de ikke gidder å se eller reagere, kan vi i ettertid ta det til etterretning!
De skal være folkets tjenere, remember, også våre tjenere :-)

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

To postinger er nå lagt ut hos Siv Jensen.

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Synnøve omtales nå i Amerika :-)

Norway: The Last of the Soviet dictature’s republics?
http://www.dailypaul.com/node/134824

Norwegian Political dissident and former foreign office lawyer, Synnøve Fjellbakk Taftø, has been forcibly hospitalized for «psychiatric treatment» for the 5th. time(!) after she, following the 1994 EU membership referendum started accusing the Norwegian authorities of deceiving the nation by signing a quasi EU membership accepting a clearly unconstitutional Brussel’s rule in spite of the people twice having voted NO to EU membership in national referendums in 1972 and 1994. Her forced internment came a few days after publishing the following article, where she accuses the Norwegian foreign minister, Jonas Gahr Störe, of primarily being an agent for globalist interests:

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Audhild Østgård kommer med ny rapport i kveld.

Hun sier forøvrig at Synnøve fortsatt er i «søvn» kl 09:45.

Hun oppfordrer til telefonstorm til Nordland Psykiatriske Sykehus,
ved å ring 75 53 40 00 og be om å bli satt over til «akutt avd; Sør 4».

Hun mener bestemt at Synnøve har fått en hestekur.

Les Audhilds første rapport her, da vet du mer hva du skal spørre om: http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/sunn%c3%b8ve-fjellbakk-taft%c3%b8-tvangsinnlagt/comment-page-1/#comment-29342

Lars Rønbeck

Mumien
Mumien
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

æ har vært å lagt ut link tell denna artikkeln hos jens stutenberg, men nu får æ ikje låv tell å jøre nån teng hos han ! :@

Ingjerd
Ingjerd
Anonym
Svar til  MortenB
1 år siden

Ja dessverre så vil vel eliten fjerne det nasjonalistiske som 17.mai er

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Når jeg har solgt unna alle t-skjortene skal jeg kjøpe en stor russebil og kjøre rundt med printere ombord og megafoner på taket. Tiden er inne for handling.

WilhelmG
WilhelmG
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Hva med å ta med «Nei til Norsk deltagelse på Bilderberg!»
Det er tross alt folkeansatte i Statoil, Storting etc, og lojaliteten _burde_ uten tvil og dobbeltagenda være forankret til det norske folk.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  WilhelmG
13 år siden

Mot hvilken instans retter vi den demonstrasjonen?

WilhelmG
WilhelmG
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Tja…hehe, egentlig ikke så enkelt. Umiddelbart tenker jeg at Stortinget er rette instans som ansvarlig for riket, representanter for folket og som største aksjeinnehaver i Statoil (Nordvik har deltatt, om jeg ikke husker feil).
Om man ser bort fra Bilderbergernes agenda, kan man generelt adressere dette som et demokratisk problem. «Våre» representanter bør ikke møte fremmede makter og andre vesentlige beslutningstagere og makthavere i lukkede forum hvor dagsorden er (mer eller mindre) ukjent og det ikke finnes (offisielle) referater.

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Synnøve ringte i går den 16 mai, til gode venner fra sin mobil på vei til Nordland Psykiatriske, og fortalte at det var hennes mann som hadde begjært henne innlagt.

Helt siden 1994 har hun fortalt det samme, at hennes mann hver gang har stått bak.

Skal man ikke som ektemann forsvare den man er gift med? Spesielt når ektemannen vet bakgrunnen og opphavet til dette overgrepet??… Vis mer

Synnøve var kjempeglad nå fordi hun endelig hadde kommet ut av tvangsmedisineringen på grunn av en glipp i systemet. Og kontrollkommisjonen hadde stått på hennes side denne gang og avfeid alle forsøk på å få dette omgjort.

Jeg har personlig nå i forbindelse med artikkelen hennes pratet flere ganger med henne på telefonen, også i telefonkonferanse sammen med henne og andre personer. Kommentarene i ettertid var overveldende positive over hvilken enormt oppegående og klartenkt dame hun er.

Det samme kan hvem som helst bevitne ved å lese hennes kommentarer både på Facebook og i kommentarene som ligger i etterkant av hennes artikkel på Nyhetsspeilet. Synnøve er en sylskarp og særdeles intelligent person. Så sylskarp og intelligent at hun må sperres inne.

Hun er på linje med Juklerød offer for kritikk av systemet. Juklerøds «forbrytelse» var at han gikk ut og informerte om statens planer om nedleggelse av grendeskolene. Tenk det dere.

Synnøve har gang på gang henvist til Gro og Jonas som ansvarlige for opptakten til overgrepene mot henne, fordi hun kom med avsløringer om nettopp systemet.

Synnøve har mer avsløringer i bagasjen og det skal vel nå kanskje sikres at dette ikke kommer almuen for ørene.

Nå har hun i sin artikkel igjen avslørt det korrupte systemet og det fikk sannelig konsekvenser.
Psykiatrien som politisk maktmiddel er igjen på banen.

Lars Rønbeck

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
13 år siden

Hvordan er det mulig at hennes mann ber om innleggelse?
Blir han tvunget til å stå for det av de som vil ha henne inn??
Helt sprøtt!!

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Ja Cosmomind.
Hennes familie og pårørende er gisler. De risikerer hevn hvis de ikke samarbeider med politiet og helsemyndighetene.
Jeg er veldig bekymret for Synnøves sikkerhet. I akuttfasen, de første 3 dagene, frem til 18.mai er hun under observasjon og overvåkning 24 timer i døgnet hver halvtime slik at det er noenlunde tryggd for henne. Men etterpå , de første 14 dager er hun under tvangsbehandling med mindre overvåkning og da kan de ta livet av henne med medikamenter eller at en mindcontrollert medpasient går løs på henne.
La oss » bråke » så høyt rundt henne, at de tør ikke true henne på livet.
Jeg har tipset nå VG, Dagbladet, Aftenposten, Nettavisen, TV2, NRK, Avisen Nordland, Klassekampen og Friheten.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Ante meg! Kjempe! Maarit! Jeg er så opprørt at jeg ikke klarer å sove!
Her må vi stå samlet og ikke la angsten ta overhand. Da har vi tapt!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Godt å se at så mange bryr seg og viser ekte empati :-)
Takk for detaljene fra sykehus-miljø, Maarit, svært nyttig.
Kan også opplyse om at Synnøve ble fratatt sin mobiltelefon i perioder sist hun var innlagt som et spesielt tiltak mot henne mens andre pasienter hadde sine mobiler.. de mente at det ikke var bra for henne å ha kontakt..
med bl meg vil jeg tro, ser ut til at de var orientert om omstendighetene..
Vil jeg tro.. vet ikke hvordan de gjør det nå, men forsøker å sende sms..

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Kan du legge ut mobilnummeret hennes så vi kan sende støtteerklæringer til henne?
Har sendt «Frigi Taftø nå!» til legens mobilnummer som Maarit la ut, samt teksten jeg selv foreslo til sykehuset i Bodø.
Oppforder alle til å gjøre det samme, samt tipse alt tenkelig media og fora.
Det må bli så mye bråk at dette ikke kan skyves under teppet.

herr anfsim
herr anfsim
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Eller kan det kanskje hende at han vil legge henne inn av omsorg, fordi hun har en adferd som skremmer han og at han frykter for hva som kan skje med henne hvis hun ikke legges inn?

Rainbow
Rainbow
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Du har et godt poeng herr anfsim.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Cosmomind: Ser at et svar jeg la inn ikke er kommet med..
Vil ikke legge ut hennes private mobilnr offentlig her på en avis.
Og ber om at ingen andre gjør det. Det er flott å vise henne støtte her, på Facebook osv, men hun har ikke tilgang til sin mobil, og det tjener ingne om den fylles opp med sms fra mengder av mennesker hun ikke vet hvem er, hun trenger sikkert litt ro også, og om hun kan kikke innom her, gjør hun det nok..

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

herr anfsim

Vi kan jo besørge en innleggelse av deg og se om du liker omsorgen du da får?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

At Synnøve får tilgang til internett og email er det minste en psykiatrisk institusjon må kunne tilby. Vi snakker her antagelig om det splitte nye senteret hvor behandling skal være det beste som er å oppdrive. Det er ikke økonomi som er problemet. Vi betaler kostnadene. Regner med at de «insatte» idag har enerom.

Dersom Synnøve isoleres fram omverdenen, altså det gjelder å frata henne mest mulig, da har vi en maktkamp hvor de skyldige kommer i fokus (bevis her blir skandalestoff om hvordan Norge fungerer)

herr anfsim
herr anfsim
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Realdemokratiet: Det var en veldig usakelig kommentar synes jeg, men skal alikevell prøve å utdype. Sammenligningen er helt på jordet da du ikke kjenner meg eller vet noe om meg, en ektemann har kanskje litt mer grunnlag.

Jeg kjenner ikke de innvolverte personlig så om innleggelsen er riktig eller ikke vil jeg ikke uttale meg. Men å automatisk gå ut fra at mannen er frimurer, fanden eller blir truet blir for dumt, og viser en forutinntatthet og enkelhet ingen er forunt. Kan ikke du heller fortelle meg hvorfor det er dumt å tro at det kan ha seg slik at mannen er bekymret for sin kone og bare vill hennes beste?

Michelle
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Bodø er kjent for en av de byene i Norge med mest frimureri, jeg kjenner folk som kjenner folk som er i frimureriet i Norge, og de advarer meg og alle mot noen gang å melde seg inn..

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

stakkars Synnøve, hun er jo en POLiTiSK fange, kontakt AMNESTY, kontakt internasjonale organisasjoner, lag dokumentar, få det på tape, oppsøk Nordlandssykehuset og film der når de har uftepauser, de doper henne ned, micro-chiper henne så hun skal glemme og tie, snakk om SYKELiGE NORGE.. LA OSS HJELPE SYNNØVE NÅ!!!!!!!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Ja det er helt uvirkelig og grusomt, men de angrep henne på forhånd med mk-våpen og bestråling tror jeg. Se innlegg jeg skrev tidligere..
Dette kan de gjøre mot hvem som helst av oss.. ikke glem det..

Arne
Arne
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
8 måneder siden

EG HÅP DU  E INNLAGT!

o
o
Abonnent
13 år siden

hjelp !

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Beste måten nå og hjelpe Synøve på er vist noen tar på seg ansvaret med og lage noen postere som under $vinevaksine svindlen så vi som brukere kan skrive dem ut og henge dem opp på hver jævla gatehjørne, stolpe, butikkvindu så alle som feirer 17 Mai i morgen kan se hvilket fasicitisk plutokrati av et diktatur dem lever i !

La det stå : Frigi Synøve, frigi en politisk fange, stopp tyraneriet til våre folkevalgte mm på våre paroler i morgen :D

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

smurfen!
Det blir for knapp tid, men ideen er god den.
Dette må tenkes igjennom.

Forslag til Heading på posterne:

Nytt politisk overgrep mot

Den ubestridte NEI-Dronningen,
UD juristen og Grunnlovs beskytteren
Synnøve Fjellbakk Taftø

Hun er nå igjen politisk fange i psykiatrien og berøvet sin frihet.
Dette til tross for at menneskerettighetene står over helsemyndighetene.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Lars Rønbeck
13 år siden

Du har nok rett der Lars, det er knapt med tid… :)

Kan sikkert være lurt og kopiere artikler av Synøve i tilfelle Speilet blir tatt ned av Gestapo og SS
Skriv dem ut og legg dem i postkasser, butikker og stolper mm
Gjerne på kveldstid så en slipper kommentarer fra Quislinger og Henry Rinnan symaptisører

Spykopatene er glade i datoer så 17. Mai er en fin dag for dem og pønske ut ny jævelskap

Ser at folk dør som fluer nordpå i en rekke ras fremkalt av Haarp
Ikke et ord i noen Medier at det skyldes en rekke kraftig skjelv utenfor Mosjøen og Nord Norge siste dagene og dem blir bare kraftigere og kraftigere
Vi ser at det er dem vanlie Haarp skjelvene utifra dybden på dem som allid viser 10 km på Haarp

http://www.iris.edu/seismon/zoom/?view=eveday&lon=14&lat=72

http://www.iris.edu/seismon/zoom/events/?lon=7.38&lat=73.48

Ha en kjempe fin 17 Mai alle sammen i dag :)

onlyonetime
onlyonetime
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
13 år siden

hei.. du vet hvem jeg er.. på vegne av synnøve – tusen takk for omtanken. du gjør det eneste rette. en modig mann.

onlyonetime
onlyonetime
Abonnent
Svar til  onlyonetime
13 år siden

dette var rettet til realdemokraten :)

Åge Grønning
Forfatter
Svar til  onlyonetime
13 år siden

Modig mann??
Nyhetsspeilet har for meg fått ett nytt navn. Dette er blitt er fluepapir på mange som burde ha fått en diagnose. Ikke nødvendigvis medisinert. Bare det å hevde Singoalla, støtte hennes synspunkter er det skrevet bøker om. Etter min mening er hun ikke frisk. Kanskje psykiatrien sliter med tilfeller som Singoalla. Stakkars folk. Og stakkars Singoalla. Kanskje kverulantis paranoia ikke var så gale definisjon likevel.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

FORSLAG TIL TEKST TIL MAILAKSJON

Til ledelsen ved Nordland Psykiatriske Sykehus. Bodø 17.mai .2010

Vi har fått melding om at dere har tvangsinnlagt Synnøve Fjellbakk Taftø.
Dette er mot hennes vilje og er en ulovlig handling.
Vi har hatt daglig kontakt med henne via nett, og VET at hun ikke er syk.
Dette mener vi er direkte knyttet til hennes avsløringer av ulovligheter omkring en tiltredelsesavtale som i hemmelighet ble inngått i 1994.
Vi vil derfor protestere på det kraftigste og vil gjøre oppmerksom på at ledelsen ved sykehuset og alle de involverte vil bli offer for rettslig forfølgelse av denne saken.
Ledelsen ved sykehuset og de involverte må være klar over at de herved er med på å dekke over forhold som har en strafferamme på fra åtte års fengsel og oppover for brudd på grunnloven ved å bidra til at Norge som selvstendig nasjon kommer inn under styring av fremmed makt.

http://www.nordlandssykehuset.no

La dere ikke skremme, la dere ikke temme, dette skal vi ikke glemme!

Etter å ha sendt mailen til postmottaket kommer det opp en adresse som er mere direkte til Bodø.

troruud
Abonnent
13 år siden

All 17, mai-feiring er avblåst for min del. Håper fler følger opp og blir sittende hjemme i protest mot den siste Sovjetstaten,

Åge Grønning
Forfatter
Svar til  troruud
13 år siden

Jeg har jobbet i psykriatrien i mange år. Har tatt i mot unge som eldre. Tror ikke folk skjønner hva det vil si å være psykisk syk.Det er mange områder. Ett område er å tro at mann blir overvåket 24 timer i døgnet, og at ett punkt i taket er overvåkningsområdet. Det kan være ett sprinkelannlegg eller tilsvarende. Men å fortelle det til en som er psykisk syk, er bortkastet. En slik person har ett vanskellig verdensbilde, eller virkelighetsoppfatning. «Alle» er etter en. «Alle» er slem. Behandlingen er ofte å vente og passe på at vedkommende ikke skader seg selv… Det er faktisk lov å tro at ett sprinkelannlegg er overvåkningsutstyr, uten at det skal bety at en har politiske motforestillinger. En som er psykisk syk har gjerne en person som er fienden eller en gruppe. Det er ofte DE som er fienden. Men de har problemer med å fortelle hvem DE er. Eller det kan hen hende det kan være flere. Fienden kan gjerne være X og løsningen kan være Y.

Askeladden
Askeladden
Abonnent
13 år siden

Jeg hadde ikke trodd at de kom til å gjøre dette etter at hun fikk profilert seg her, dette var et veldig dumt move av styresmaktene siden flere nå kommer til å fatte interesse for hennes person.

Thor
Thor
Abonnent
13 år siden

Nå har idiotene i AP(E) styret og de bak innleggelsen tapt så det synger..Ghar støre og Gro nå lever dere på lånt politisk tid..og deres medsvorne..Har ikke ord for det kraftig nok!! Artiklen som skremte vannet av AP eliten..viser seg og være mer sann enn de tolererte..og avslørte seg..Stå på Synnøve,vi støtter deg fullt ut!!

Beatrix
Beatrix
Abonnent
13 år siden

Jeg feirer aldri 17.mai. Gidder ikke å være med på det hykleriet. Får ikke markert linkene, så man må klippe og lime. FB-siden til Synnøve her:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001020651344&ref=ts#!/profile.php?id=100001020651344&v=wall&ref=ts

A
A
Abonnent
13 år siden

Som far til en liten gutt er jeg programforpliktet til å «feire» 17. Mai.
Dog; i morgen blir mitt sedvanlige røde 17.Mai-slips byttet ut med et svart.

Vi ere en nasjon vi med??

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  A
13 år siden

bin Laden

«Den som ikke hevder sin rett har tapt den.»

Å delta i 17 mai feiringen er virkelig å hevde sin rett.
Noe annet er ren KAPITUALSJON.

Men du er kanskje tilhenger av privilegier i stedet?

Lars Rønbeck

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  A
13 år siden

Hei Arne!

Flott. 17. mai er virkelig barnas og den oppvoksende slekt sin dag.

“Den som ikke hevder sin rett har tapt den.”

Å delta i 17 mai feiringen er virkelig å hevde sin rett.
Noe annet er ren KAPITUALSJON.

Norges Grunnlov – Folkets FRIHETSBREV

Vel overstått med 17. mai feiringen Arne.

Lars Rønbeck

Hans Gaarder
Forfatter
13 år siden

Synnøve Fjellbakk Taftø er Norges moralske fyrtårn, vår nasjons svar på borgerrettighetsforkjemperen Martin Luther King jr. i USA og menneskerettighetsforkjemperen og dissidenten Andrej Sakharov i Sovjet-Unionen. Vi vet at Luther King ble et offer for THEY og at den moralske og lynende intelligente Sakharov ble tvangsinnlagt i psykiatrien, akkurat slik som det i går den 16. mai skjedde med vår Synnøve.

Nå må vi slå ring om vår Synnøve !

Dette er et sitat fra TABU-oversikten for norske redaktører og journalister som ble publisert i mars 2009:

«Tabu nr. 5: Overgrep fra psykiatrien og PST

Det er ikke tabu å skrive at psykiatrisk innesperring ble brukt som makthavernes våpen mot opposisjonelle i Sovjet-Unionen. At norske myndigheter jevnlig bruker dette som effektiv fengsling uten lov og dom av personer som de ikke ønsker skal stikke kjepper i hjulene for pågående aktiviteter er derimot tabu.

Bondevik-regjeringen fikk vedtatt en lov om adgang til tvungen psykiatrisk innesperring, mao. fengsling uten lov og dom, med eller uten bruk av tvangstrøye mot hvem det måtte være i 2003. Norge har nå over 10000 psykiatriske tvangsinnleggelser årlig, mens Sverige har kun 2000. Med tanke på at Sverige har nesten dobbelt så mange innbyggere skulle de hatt vesentlig flere enn oss. Nå er ubalansen ca 1 til 10 i Norges disfavør.

Toppen av dette syndige norske isfjellet av maktmisbruk er tilfellet Synnøve Fjellbakk Taftø, som arbeidet som jurist i Utenriksdepartementet under EØS-forhandlingene. Hun var så utidig profesjonell at hun ytret ”Hallo, vi bør vel kanskje følge den norske grunnloven ?” Da bar det rett inn på lukket psykiatrisk avdeling.

Mens russiske fløyteblåsere som Andrej Sakharov ble sperret inne i en viss periode for så å slippe ut og fungere som en viktig moralsk kraft og et verdifullt korrektiv i politiske prosesser, gjelder i Norge en svingdør-politikk. Hver gang Synnøve Fjellbakk Taftø får slippe ut i friluft og begynner å ymte noe juridisk-politisk vranglære i retning av at ”loven er til for å følges” så bærer det rett inn igjen for fornyet medisinering.»

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/03/tabu-oversikten-for-norske-redaktorer/

Det nye Sovjet ? Det er Norge det !

Andrej Sakharov ble tildelt Nobels fredspris i 1975 for sitt arbeid for å fremme menneskerettighetene i Sovjet-Unionen, men fikk av Sovjet-myndighetene ikke lov til å komme til Norge for å motta sin fredspris.

Jeg foreslår at Synnøve Fjellbakk Taftø tildeles den norske borgerdådsmedaljen i gull. Dette vil i såfall være første gang den tildeles en person som faktisk har fortjent den, i det hyklerske landet ved navn Norge hvor den ynkelige pressens viktigste funksjon er å holde skjult alle maktovergrepene som finner sted mot vanlige mennesker, inkludert landets beste borgere.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Hvor mange av oss har ikke blitt stengt inne eller tatt ut med Jørn Holmes nye metoder for å tie «globaliseringskritikere» i hjel?

— Et annet viktig forslag til endring er at vi mener det ikke er et påtaleansvar å følge opp saker hvor vi arbeider med noe som ikke er straffbart – dette med å forebygge terrorhandlinger. Er det ikke straffbart, mener vi at det er politimesterens og PST-sjefens ansvar å treffe tiltak, utenfor påtalemyndighetens ansvarsområde. Jeg antar at Politiets Fellesforbund bifaller dette, smiler Jørn Holme.

http://www.politiforum.no/id/1348

Maarit M. Hanssen
Forfatter
13 år siden

Jeg visste det at dette kommer til å skje. Sa det også på en måte til Singoalla i en privat mail.
Synnøve er sannsynligvis innlagt på enten Akutt nord eller Akutt sør på NPS ( Nordland Psykiatriske Sykehus ), hvis noen ønsker å snakke med henne i telefon, 75 53 40 00.
Dere kan sende en protest SMS til en psykiater der, Olav Andresen, mobil
90 84 79 94 . » FRI SYNNØVE FJELLBAKK TAFTØ «. Andresen er overlege der, men jeg vet ikke enda på vilken avdeling (og sannsynligvis venn med anestesilege Mads Gilbert i Universitetssykehuset i Tromsø).

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
13 år siden

Det var mange som sa det og som advarte både meg og henne, men jeg håpet også at profileringen ville hjelpe.. og håper ikke at mer vil skjer. Er enig i at det ikke gavner våre motstandere det de har gjort nå. Men det er også slik at de som nå har lagt henne inn, nok er i god tro og antagelig ikke vet om artikkelen engang.. det er mulig at noen høyere opp kan ha med saken å gjøre, men det behøver ikke være slik. Vil helst ikke utlevere for mye av private ting, men siden det er nevnt og spekulert her ang hennes mann og siden hun selv er så dønn åpen som hun er.. så er det klart at han kan bli brukt på et vis, men om dere hører at han er frimurer, så er dette ikke sant, for å ha tilbakevist de spekulasjonene med en gang. utrolig nok er det Synnøve selv som er opphav til ryktet, noe hun skal ha sagt en gang.. men mannen hennes vet knapt hva en frimurer er.. har hun sagt til meg, men ryktet om at han er det har spredt seg ganske mye.. jeg var selv litt skeptisk til han pga at jeg visste at han hadde medvirket til inneggelser osv, i går mente hun at han og jeg absolutt måtte snakke sammen, siden vi hadde litt negativ holdning til hverandre. og vips hadde hun gitt mannen sin røret, og vi snakket en del om situasjonen for Synnøve som vi begge var bekymret for da, og jeg sendte 2 personen i redaksjonen en fortrolig mail om omstendighetene. Vil ikke gå noe mer inn på personlige forhold, men

Synnøve skrev følgende på Facebook på fredag kl 22 57:
Synnøve Fjellbakk Taftø: I love Bjarne Margido Taftø

De to har nok vært gjennom mye sammen og han har nok heller ikke hatt det lett. Det er umenneskelige våpen som brukes mot mange i dag, bla Synnøve.

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

vil ALLTiD ELSKE DEG KJÆRE SiNGOALLA, det du gjør er BEYOND FANTASTiSK KJÆRLiGHET!!!!!!! EViG TAKK & HEALiNG & GLEDE DERES MiCHELLE.-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Ditto :-) Du er fantastisk. Om du ser litt rundt her så er det mange gode folk som bryr seg om Synnøve og vil forsøke å gjøre noe.. om du vil gjøre noe, så foreslår jeg at du hjelper til med nettopp lys, kjærlighet og beskyttelse, la oss alle forsøke å tenke, visualisere og sende gode krefter til henne og be for henne..
Der hun befinner seg i psykiatriens mørke på Nordland Psykiatriske sykehus.

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

det skal jeg med høyeste takk fra mitt innerste hjerte gjøre – EViG KJÆRLiGHET&LYS

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Ja, det er den samme Dr. Gilbert. Hans mobilnummer er :
97 42 65 28 og fasttelefon 77 65 67 37
Send også ham protest SMS: FRIGI SYNNØVE FJELLBAKK TAFTØ,NÅ.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
13 år siden

J.Johansen:
Jo, jeg mener at MadsGilbert kan » teppebombes » med protester for å gjøre det klinkende klart at her nøtter det ikke med kollegial pissprat mellom de legene, som skrev under for å tvangsinnlegge Synnøve. Mads har selv vært med på tusenvis av aksjoner. Han vet hva det betyr og hvor viktig det kan være.
Jeg prøvde å ringe til Synnøve på hennes avdeling ( sør 4 )ved 10-tiden men fikk ikke lov til å prate med henne. En stram matushjka med gestapo- stemmen fortalte til meg at Synnøve er » opptatt «.
Dere må ringe på å spørre etter henne. tlf.
75 53 40 00, NPS avdeling Sør 4, og be dem om å hilse på henne, hvis hun fremdeles er » opptatt «.
Gi dem ikke fred på denne dagen !

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Melding sendt! Oppfordrer de som har mulighet til å ringe sykehuset å spørre etter henne, for å vise NPS at de ikke må tro at dette går upåaktet hen!
Det er vel stor sannsynlighet for at hun sover, men ingen vits å gi de fred. I morgen er hun sikkert «ute til lunsj», men vil oppfordre alle til å ringe minst en gang for dagen!

Otto
Abonnent
13 år siden

Synnøve Fjellbakk Taftø er en viktig person for oss alle, også i kraft av sine egenskaper, kunnskaper, samfunnsbevissthet og etiske holdning. Psychiatry, the Nazi Mind Sciences

BiggusD
BiggusD
Abonnent
13 år siden

Her har du godt over 100% av min støtte, Johansen.

Noen må grave opp dritt om Taftøs lege og sørge for at dette blir brakt inn i mainstream media. Er det noen som har erfaring med å finne offentlig tilgjengelig informasjon som kan sverte Nordland Psykriatriske Sykehus ASAP?

Det gjelder å handle raskt nå.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  BiggusD
13 år siden

Kan bekrefte at det er nevnte sykehus hun befinner seg.
Hennes ansvarlige lege har hun skrevet mye om i sin bok Nornens beretning, og han har også fått boka og syntes det var bare stas, selv om han ble fremstilt som djevelen selv, i boka.. hun har vært mye mildere i sin omtale av han til meg, han var kurder og heter noe slikt som Juvamer Madlud, etter min hukommelse, men dette er IKKE rigtig stavet og har ikke tid til å sjekke, men det er ikke så farlig for han er IKKE hennes lege lenger, bare slik at det er avklart. Jeg har fått navnet på den nye legen, men husker det ikke nå, men ting ble lettere med den nye legen, som ikke var så personlig engasjert i henne.. hun mener at de gjør sitt beste etter sine forutsetninger, men at psykiatrien er noe av det verste som kan ramme et menneske.

JJ: Takk for artikkelen, Synnøve har etter min erfaring ikke noe imot slik eksponering, tvert om setter hun veldig pris på at vi følger med og følger opp når hun innlegges, noe hun ikke ønsker. Bare en ting vil jeg anbefale deg å rette på og der har jeg selv gjort feil tidligere, hun er NEI til Eu-dronning, ikke Eu dronning vel? Grunnlovens dronning, Armin har hun også fortjent og alle andre hedersbetegnelser og medaljer, kjør på :-)

Selv har hun omtalt seg selv som krigs-invalid.. og det er også sant..
Dere må ikke glemme at det er krig, silent war og at våpnene ikke er mildere eller bedre selv om de ikke er så synlige. Synnøve er preget og skadet av psykiatriens overgrep, og sier selv at hun er redusert i forhold til tidligere.
Men hun klarer fremdeles å tenke klart og selvstendig, hun har derfor tro på at de ikke klarer å ødelegge henne uansett hva de gjør, men nå som de har sett hva hun kan få ut til folket av info.. så spørs det om de gjør noe for å forhindre at det kan gjenta seg.. Be for henne og send bekyttelse og kjærlighet.

Når det gjelder hennes CV så er den egentlig imponerende, hun var bla fungerende ambassadør i perioder et par steder og jeg sa til henne at noen var opptatt av å få med alt det flotte som kunne stå der, hun bare lo litt og skrev istedet den teksten som jeg la inn for henne da profilen ble opprettet, hvor hun skriver at hun ble erklært sinnsyk. På spørsmål om hun virkelig ville ha dette stående, svarte hun klart ja.. litt av en dame dette her og ikke lett å finne ut av det flotte som kunne stått der når damen er så utpreget beskjeden som hun faktisk er..hun blir veldig flau om det skrytes av henne..

Alcyone
Abonnent
13 år siden

Det her var ganske drøyt egentlig!

Hun blir jo nesten som et skrekkeksempel…

Skal søren meg sende mail til aftenposten, vg og dagbladet, dette høres ut som en god sak for en journalist ville jeg tro.

Noen ganger er ikke ting helt tilfeldig og nå kan vi gi oss flere bevis på hvordan ting blir holdt skjult.

Alter Ego
Alter Ego
Abonnent
Svar til  Alcyone
13 år siden

Har gjort det samme selv, men send oss til de mindre avisene som Klassekampen, etc. De tør gjerne litt mere.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Sendte denne til Mari Skurdal i Klassekampen med Mail-tittel:

«TAFTØ TVANGSINNLAGT ETTER AVSLØRING AV LANDSVIK AV AP!!»

Sender dere herved dette tips og tar kopi!

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/sunn%c3%b8ve-fjellbakk-taft%c3%b8-tvangsinnlagt/comment-page-3/#comment-29050

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/globalistenes-fremste-agent/comment-page-14/#comment-29044

DETTE MÅ DA VÆRE JOURNALISTMAT DELUX!!! HVIS IKKE HAR DERE IKKE TROVERDIGHET!!!!!
Dersom dere ikke skriver om dette vil jeg gjerne ha et svar om hvorfor slik at det kan viderebringes til Nyhetssspeilet.

Oppfordrer alle om å tipse så mange aviser dere kan via mail og om samtidig sende kort oversikt til Nyhetsspeilet slik at det blir dokumentert!!!

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Når det er hennes egen mann som står bak tvangsinnleggelsen, så vet jeg ikke helt hvor nyhetsverdig saken er.

WilhelmG
WilhelmG
Abonnent
Svar til  Sithious
13 år siden

Hennes mann kan ikke rettslig stå som tutor (ansvarlig for innleggelse). Det eneste en pårørende kan gjøre er å varsle lege/ legevakt/ behandler, evt politi i en krisesituasjon og få et menneske med frivillig eller ved hjelp av politi til fremstilling for lege. Det er da vedkommende lege som fatter en begjæring om tvangsinnleggelse, og begjæringen skal nyvurderes og opprettholdes/ avslås av ny lege i «annen institusjon» innen 24 timer. Typisk gang er at lagevaktslege fatter begjæringen og at lege ved innleggegelsested vurderer den.

Litt om det prosessuelle. :-)

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  WilhelmG
13 år siden

Selfølgelig. Men det er fortsatt mannen hennes som har varslet, og da er ikke saken som den fremstår nå, veldig nyhetsverdig.

Det eneste dette ser ut til å oppnå er å trekke fokus vekk fra original artikkelen, og for utenforstående virker nok dette som en tvangsinnleggelse helt etter prosedyrene, spesielt hvis de tar en titt på kommentarfeltet, der diskusjonen om bioroboter og mind controll bare blir toppet av de utallige spekulasjonene…

Personlig kan jeg ikke uttale meg om innleggelsen var berettiget eller ikke, ettersom jeg har liten innsikt i de faktiske omstendighetene i forkant av innleggelsen, og jeg håper hun ikke ble innlagt med mindre hun var til skade for seg selv eller andre.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  WilhelmG
13 år siden

Synnøve har ALDRI vært til skade for seg selv eller andre.
Men de brikkene dere ikke vil ha, deri ligger forklaringen..
Forde det ikke er allmennkunnskap, bruker man det flittig.
I trygg forvissning om at de som forsøker å forstå tingene slik de er,
kan bli effektivt stemplet og latterliggjort..
Dermed har motkreftene vunnet..
OG alt var forgjeves..

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

For at det ikke skal misoppfattes, mailen over var kun ment som info. og dokumentasjon. :)

Monica Waade
Forfatter
13 år siden

Jeg har tipset mainstream media jeg også, men enda viktigere, jeg har brukt healingsevnene mine for hva de er verdt, og jeg har overført kraftfull energi til Synnøve så hun får den styrken hun behøver. Har også tent et lys med varme tanker for henne (det burde alle gjøre, har utrolig effekt på det energimessige plan) og jeg føler ikke hun er i fare, dette går over all forventning bra så ikke gi dem energien de er ute etter i form av andres frykt, det tjener ikke Synnøve og oss. Noen vil tape og det er ikke vi, dette var budskapet jeg fikk! :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Monica: Dette var veldig godt å høre, jeg har bedt om det samme, både hennes og min situasjon er veldig utsatt nå, men jeg er vant med ekstreme situasjoner uten å føle frykt, er til tider ganske fryktløs uansett situasjon. Litt positive tanker og om noen tar oss med i sine bønner så er det bra. Ja jeg tror Synnøve er sterk og opplever henne slik. Likevel er psykiatrien noe av det verste man kan komme ut for.. godt å høre hva du har fått inn.. de er nødt til å tape, når sannheten kommer frem, og for oss som har levd sant er det intet å frykte, håper jeg.

Cosmomind: Det er flott at så mange bryr seg, men jeg synes det er å gå for langt om jeg skulle legge ut hennes private tlf-nr her, og håper at ingen andre gjør det heller, av flere grunner. Selv om vi kan bli ganske fortrolige her, og selv om Synnøve er glad for støtte, så er hun også en privatperson som er i en vanskelig situasjon nå og trenger nok også litt ro og hvile.
En veldig pågang med sms fra fremmede, uten å vite om hun engang har tilgang til mobil, tjener ingen. Om Synnøve er i nærheten av en datamaskin, så er jeg sikker på at hun ser innom Nyhetsspeilet og kan lese og glede seg over all støtten hun får her :-)

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Singoalla, du skulle ringe Taftø, og jeg mente selfølgelig at du skulle spørre henne om du fikk lov, men det datt ut og kom ikke med når jeg la det inn på nytt i natt, var oppjaget. ( Og jeg har IKKE problemer med PCen) :)

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Fint Monica at du tenker på den siden av saken !
Jeg ville bare informere Nyhetsspeilet om den negative siden, siden jeg har innside erfaringer fra psykiatrien og vet med sikkerhet at de kan skade pasientene allvorlig hvis de er pålagt til å gjøre det.
Alle av oss ønsker det sikkert slik at det helst skal gå bra med Synnøve, men det er også bra å vite på forhånd hva som kan skje i verste fall.
Fortsett med den gode gjerningen !

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
13 år siden

Dette høres skummelt ut.. Maarit, vi skal ikke tenke negativt, men likevel, kan du utdype litt mer omkring dette: siden jeg har innside erfaringer fra psykiatrien og vet med sikkerhet at de kan skade pasientene allvorlig hvis de er pålagt til å gjøre det. Får de virkelig slike pålegg? Har du sett det noe sted?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Singoalla
13 år siden

Singo, her; http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/helseterror-i-offentlig-regi/
i artikkelen min ligger den videoen jeg fortalte deg om hvor de forsøkte å få meg inn på lukket avdeling på en løgn fra fylkeslegen i Troms. Heldigvis hadde jeg gode veiledere fra andre siden som advarte på forhånd sånn at samtalen ble tatt opp, og det var da følgelig bevist når politiet kom at jeg hadde ikke sagt at jeg skulle blåse hodet av denne Caroline Olsborg. Når psykopatene oppdager at vi er sterkere enn dem, og når de blir avslørt, gjør de alt for å redde sitt eget skinn.

Så hvor mange er ikke på psykiatrisk av den grunn og fordi de blir nedpsyket av et kynisk system hvor ansatte jobber som horer for myndighetene, de som igjen jobber for diktatur fra en verdensregjering og en verdensleder. Når man er psykopater vil man gjerne ofre sine medmennesker, men det er under sånne omstendigheter det er hjelp å hente fra det gode som er sterkere enn det onde.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Singoalla
13 år siden

Jeg ønsker i dette tilfelle å respektere taushetsplikt, men kan si så mye, at jeg har hørt det med mine egne ører og da gjalt det å drepe både pasienten og politimannen, som hadde hentet pasienten. Det var et ordre fra en facist politi, som har en stående ordre for å drepe denne pasienten. Jeg risikerer mye for å røpe slike ting, men sannheten kommer frem før eller siden også uten min hjelp.
Ellers anbefaler jeg alle å lese markussosionomens blogg, som JJ laget en artikkel om ikke så lenge siden:

http://psykiatrierpolitiskdrap.blogg.no/blogg.html

Ingen bør frivillig la seg innlegges i et psykiatrisk sykehus og hvis det dreier seg om tvangsinleggelse så bør en gjøre alt i sin makt for å komme seg ut så fort som mulig. Det foregår drap og planlegging av drap der hver eneste dag.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
13 år siden

Ja Maarit ekte gode gjerninger på en dag som denne er bedre enn å ikle seg festklær for å feire en frihet som ikke er en sann frihet. Det finnes heldigvis gode krefter og et team på andre siden som bistår når det trengs, det har mange blitt vitne til når vi har henvendt oss dit, så all den tid de slår ring om Synnøve er hun i gode hender hvor negative krefter ikke kan gjøre skade uten hennes tillatelse, så vi får stole på teamet og Synnøve selv nå. Jeg vet at jeg nådde fram til henne hvor hun fikk overført energi og det budskapet jeg videreformidlet, så vi lar lysene brenne for et medmenneske som i høyeste grad fortjener det. Gratulerer med dagen Synnøve, sannheten setter deg fri! :-)

Thunder
Thunder
Abonnent
13 år siden

Sykt, sykt, sykt

Undrer meg hvilken hjemmel de har for slik bortføring? Rikets sikkerhet?
Kanskje er det lett når de først har fått foten din innenfor?

Rart at det ellers så handlinglammede politiet fikk fart på sakene her?

Alle gode tanker til Synnøve!

Dette var veldig, veldig modig gjort:-)

Kanskje man kan tipse kunstnere, skuespillere og artister? Der har det jo vært noen som har ytret seg fritt igjennom historien. Husker filmen formynderne som skildret en del av prosessene rundt tvangsinnleggelse og hva det gjør med pasient og omgivelsene. Basert på Amalie Skrams selvbiografi.

« Forrige artikkel

Menneskerettigheter i arbeidslivet

Neste artikkel »

17. mai – vår bortrøvede grunnlovsdag

1.6K
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x