/

Synnøve Fjellbakk Taftø tvangsinnlagt

25.4K visninger
4 minutter lesetid
1 559

En av Nyhetsspeilets skribenter ble søndag 16. mai tvanginnlagt på psykiatrisk sykehus etter å ha publisert en samfunnskritisk artikkel som vakte stor oppsikt.

Les artikkelen til Synnøve Fjellbakk Taftø, Globalistenes fremste agent, og spør deg selv om det er en sinnssyk person vi har å gjøre med.

Her er et utdrag:

Jeg fulgte rimelig bra med i EU-saken i 1994, men likevel var jeg ikke oppmerksom på at Gro Harlem Brundtland, Bjørn Tore Godal og Eivinn Berg den 24. juni 1994 meldte Norge inn i EU.

Etter at fristen for å reise Riksrettstiltale gikk ut har Thorvald Stoltenberg fortalt at medlemskapet ble effektivt fra dag 1 og han ble utnevnt som EU-kommisær for fiskerispørsmål. Men dagen etter folkeavstemningen var det slutt på herligheten. Slik ville EU-kommisjonen gi skinn av at de respekterte den norske folkemeningen. Men New World Order-representanten Jonas Gahr Støre fikk hjelp av sine jesuittiske venner til å lage et konsept som sikret at Norge oppfylte medlemskapsforpliktelsene uten at befolkningen i Norge fikk noen av de rettigheter som tilkommer EU-borgere.

Nøkkelen finnes på UDs nettsted for traktater under datoen 29. desember 1994. Der er det inngått noe som kalles en multilateral avtale, men som egentlig er en bilateral «avtale» mellom Norge og Island. Av teksten i fortalen sees at det er en oppfølgning av medlemskapsavtalen. Avtalens innhold er at den endrer ordlyden i to helt forskjellige avtaler mellom helt andre parter. Gahr Støre og hans jesuitterrådgivere har nok vært klar over at denne voldtekten av folkeretten kunne bli oppdaget.

Synnøve Fjellbakk Taftø har bare sju års skolegang, men har på egen hånd lest seg frem til eksamener som programmerer, systemerer, pedagog og jurist.

I 1977 ble hun tatt opp i utenrikstjenesten og tjenestegjorde i Berlin (DDR), New York (FN-delegasjonen), Bangkok og Geneve (EFTA).

Kritiserte EØS-avtalen, ble tvangsinnlagt

Da hun i 1992 gikk offentlig ut mot den såkalte EØS-avtalen ble hun erklært alvorlig sinnslidende og avskjediget av regjeringen Brundtland.

Synnøve har fortalt om sine opplevelser i diplomatiet og psykiatrien i Skjoldmøysagaen og Nornens beretning, som begge er gratis tilgjengelig på nettet.

Nyhetsspeilet skal sørge for at det ikke skal bli samme øredøvende stillheten ikke bare fra mainstream media, men også fra alternative media, om forhold som vår Nei-til-EU og Grunnlovs-dronning Synnøve Fjellbakk Taftø gikk gjennom i sin tid, og som også ble møtt med øredøvende stillhet da hun første gang prøvde å offentliggjøre saken for mange år siden. Ingen ville skrive om det da. Nå er det annerledes.

Det spekuleres over om det kan være at det er artikkelen hennes om ledende regjeringsmedlemmers spill i kulissene under EU saken som er årsak til innleggelsen. Flere av kommentatorene på Nyhetsspeilet kaller Synnøve Fjellbakk Taftø for en politisk fange.

Kanskje burde disse menneskerettsorganisasjonene i Norge også se på hva som foregår her hjemme, og ikke bare i Afrika og andre steder.  Men så lenge Fritt Ord er med, og som ble stiftet av Milorgleder og AP-strateg Jens Christian Hauge, så er det vel liten sjanse for det; og fokus blir andre steder enn det burde være.

Magikerens triks kan vi kalle det.

Halvorsen forteller at han har et sitat av Gandhi hengende på kontoret:

«Først ignorerer de deg, så ler de av deg, så kjemper de mot deg, så vinner du.»

Håper dette stemmer for Synnøve Fjellbakk Taftø også.

Den eneste journalist som brydde seg om Synnøves sak i media-Norge opprinnelig, og visste mye om den og annet, døde for øvrig ung ganske nylig.

De mørkeste krokene i staten Norge

Se også Grusomheter avslørt fra innsiden: De mørkeste krokene i staten Norge.

Staten Norge
Staten Norge er på dypt vann og politiske kriminelle dreper for at folket aldri skal få vite. Bilde er fra filmen Pionér (2013).

Regjeringen med utøvende makt

I en sak som dette er det de sittende myndigheter som har ansvaret. Det spiller ingen rolle hvem som står bak dem, og hvem de tjener. Det er de folkevalgte som har det fulle ansvaret, sammen med regjeringen som har den utøvende makten.

Det er de som har titlene, og tar hederen og æren, og snittene, fine middager med rike prominente personer som de liker så godt å være i selskap med i Bilderberger-klubber og annet, og de gode pensjonene, for det de mener de gjør godt. Ansvaret har de også for det som gjøres galt, og den elendighet de ser mellom fingrene med – fordi det tjener deres herrer og mestre i skyggeregjeringen.

Ikke mye vi kan gjøre, men noe kan vi gjøre. Hva vi må gjøre nå, er å sende tilstrekkelig brev til politikere og media, og gjøre dem oppmerksom på situasjonen. Tar de ikke sitt ansvar så bygger de karma – og får svi i Bardoen. Se flere forslag til tekster å sende i kommentarfeltet under Synnøve’s artikkel Globalistenes fremste agent.

Får de ingen henstillinger, så vil de siden kunne si at de ikke visste, og prøve å vaske sine hender, og bli karmafri, når denne byllen en gang går hull på med dunder og brak, med hjelp av høyere makter.

Send brev med informasjon og høflige henstillinger. Avtal møter med Stortingsrepresentanter på Stortinget dere som er der nede, og forklar situasjonen for så mange som mulig.

Vi bør ikke unne dem den luksusen å slippe å ta stilling.

Hun har pleid å bli innesperret og kjemisk mishandlet på Nordland Psykiatriske Sykehus. Adressen er Kløveråsveien 1, 8076 Bodø med telefon 75 53 40 00.

Dissidenter blir også drept

“BEFRI HELE NORGES FRIHETSKJEMPER SYNNØVE, NÅ!”

Dette oppfordrer Nyhetsspeilets egen Hans Gaarder (nå død, likvidert av samme mørke system).

Nyhetsspeilet er det eneste media som tar sin oppgave som den Fjerde Statsmakt alvorlig i kongeriket Norge. Er virkelig ALLE andre så kjøpt og betalt av pressestøtten og andre ting?

Se også 22. juli avslørt

Hvor mange deltok i terrorangrepet på Norge? Hvem var de egentlig? Vi gjennomgår en større mengde observasjoner for å vise deg det media ellers tier om eller ikke setter sammen til en helhet.

Synnøve Fjellbakk Taftøs bøker

Nornens Beretning
https://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/05/Nornens-beretning.pdf

Skjoldmøysagaen
https://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/05/Skjoldmoysagaen.pdf

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

1.6K Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Jan Christian Simonsen
Jan Christian Simonsen
Anonym
8 måneder siden

Lever denne superhelten fortsatt?Dæven steike ho er beintøff. The great reset skal vi sammen snu til the great awakening. Ondskapen har allerede tapt.

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
5 år siden

Har lurt litt på hva slags kjemikalier som bidrar med å farge himmelen gul eller grønn.. ? Vet at det pågår værmodifikasjon over Norge . Rekner med det har en direkte sammenheng selv om det dysses ned å blir bortforklart det meste av det som nå pågår på himmelen .. Atmosfæren / himmelen over Norge er jo blitt det rene test laboriatorie for chem©t værmodifikasjoner .
Det er kanskje ikke så veldig rart at klimaet er helt ugjenkjennelig ? ! Forandringene man liker å skylde på co2 er helt på jordet.
Det er i hvertfall ikke lenger noe tvil om at været nå om dagen blir kraftig modifisert .
http://www.yr.no/artikkel/slik-blir-skyene-fargerike-1.10927548

Kg
Kg
Abonnent
5 år siden

En ser tydelig om vinteren hvilken isolerende effekt skyene har med mildere og høyere temperatur. Det har gjerne litt å si også i hvilken høyde disse kunstige skydekke svever på innstrålingen av varme . Det å ha et mer eller mindre heldekkende skydekke vil gi økt temperatur uten tvil. Vi ser dette ekstra tydelig om vinteren med ofte frostfritt med skydekke og frost under klar himmel . Det har litt med solens posisjon også. Om sommeren blir ofte det litt eksta klamt med skydekke / tåke. Det er uten tvil at kunstig utlagt heldekkende skydekke bidrar til endel høyere temperaturer slik vi har sett de siste årene spesielt mye av. Varmevekslingen ut blir langt tregere med isolerings effekten sterkt kunstig skydekke tross alt har. (Mye mindre tregt for sol varme trenge inn enn ut ) Det blir litt som effekten i sengen, man blir langt varmere av å bre på seg en dyne . Uansett om det er vinter eller sommer får man da det endel varmere under dynen ( eller la oss si under et sterkt isolerende geoengineering skapt skydekke). Solens strålings energi i ulike bølgelengder har en egen evne til å trenge inn ,men ikke så lett kunne slippe ut.. Der kommer energi tregheten i funksjon fra solen tydelig frem som uten tvil resultatet blir drivhuseffekt av å drive med slik
Chemtrails ” værmodifikasjon. Kunstig skapt skydekke kan aldri uansett hvor kraftige de er kjøle ned kloden i lengden . (Heller motsatt effekt oppstår med oppvarmings effekt ) Spesielt agendaen med å legge ut kunstig skydekke om natten vil hindre den frie energi slippe ut i rommet. Om dagen kan skyene ha en viss punktvis avkjølende effekt ,dvs under visse spesielle forhold . Geoengineering værmodifikasjon vil dermed aldri kunne løse eller redusere kliodens oppvarming. Det skapes mye mer global termoeffekter og mer global oppvarming /drivhuseffekter med å legge ut kunstig skydekke. Drivhuseffekt har utvilsomt økt i takt med den nevnte økte værmodifikasjon . Dvs med fly som sprer aerosoler patenterte kjemiske stoffer som danner kunstig skydekke. En dokumentar (svensk) på youtube ,den forklarer tydelig hvilken tydelig oppvarmende og klimaendrende effekt chemtrails værmodifikasjon har på kloden. Se dokumentaren i 3 deler ; Ditt livs viktigste information .

Kg
Kg
Abonnent
5 år siden

Folk idag forstår ikke vi blir alle mer eller mindre indoktrinerte. Folk forstår ikke at klimaet på kloden blir stadig vekk modifisert ved hjelp av kjemikalier. Ja når verdens ledelse har kommet frem til de ønsker å holde værmodifikasjoner skjulte da ser vi nå tydelig resultatet. Det å kunstig legge ut kunstig skydekke over kloden er en så synlig aktivitet at folk burde ikke ha problemer med å se dette selv. Kan anbefale en dokumentar som ligger fritt ute på youtube ; Ditt livs viktigste information . Dokumentaren beskriver nøye hvordan klimaet på kloden blir kjemisk modifisert både med fly som sprer chemtrails ,men også HAARP beskrives . Bi virkningene av værmodifikasjon. (chemtrails ) er nå noe verdens ledelse bruker for å promotere co2 som hoved årsak til klimaendringer og global oppvarming. Ren svindel !

knut
knut
Anonym
Svar til  Kg
5 år siden

Så chemtrails brukes verden over for å øke den globale oppvarmingen – for igjen å kunne skylde på co2 – for igjen å tjene penger?? Og dette er det “verdens ledere” som står bak? Hvem er dette? Hvor mange er de?

Ken
Ken
Anonym
Svar til  knut
5 år siden

Spot on! Sitat fra President Kennedy, men også President Johnsen, ”weather control of the atmosphere”, ved hjelp av bla H.A.A.R.P (Nikola Teslas invention) . Hva sier du til disse uttalelsene, hvor President Kennedy, og President Johnsen burde få noen og hver til å gjøre seg noen refleksjoner.

Fra 00:18 til 01:40

PRESIDENT JFK, PRESIDENT L.B.JOHNSON, INCL CIA DIRECTOR JOHN BRENNAN ADMITS TO CHEMTRAILS (STRATOSPHERIC AEROSOL INJECTION) WEATHER GEOENGINEERING – Aluminum barium strontium

Fra 00:18 til 01:40

In a speech at The Council Of Foreign Relations on 29th June 2016, CIA Director John O.Brennan talks openly about Geoengineering. Link to full transcript here https://www.cia.gov/news-information/… “…Another example is the array of technologies—often referred to collectively as geoengineering—that potentially could help reverse the warming effects of global climate change.

One that has gained my personal attention is stratospheric aerosol injection, or SAI, a method of seeding the stratosphere with particles that can help reflect the sun’s heat, in much the same way that volcanic eruptions do.

An SAI program could limit global temperature increases, reducing some risks associated with higher temperatures and providing the world economy additional time to transition from fossil fuels. The process is also relatively inexpensive—the National Research Council estimates that a fully deployed SAI program would cost about $10 billion yearly.

As promising as it may be, moving forward on SAI would raise a number of challenges for our government and for the international community. On the technical side, greenhouse gas emission reductions would still have to accompany SAI to address other climate change effects, such as ocean acidification, because SAI alone would not remove greenhouse gases from the atmosphere.

On the geopolitical side, the technology’s potential to alter weather patterns and benefit certain regions at the expense of others could trigger sharp opposition by some nations. Others might seize on SAI’s benefits and back away from their commitment to carbon dioxide reductions. And, as with other breakthrough technologies, global norms and standards are lacking to guide the deployment and implementation of SAI….”

– – – – – – – – –
Contrails er normalt, chemtrails derimot, flere FAKTA:

Dr. Hans Kugler discusses chemtrails and give his reasons as to why they’re being used. He distinguishes the difference between contrails and discusses some of the chemicals being used in chemtrails. Aluminum, barium ,strontium and more…

– ref Leif Hansens kommentar i Nettavisen (https://www.nettavisen.no/nyheter/utenriks/trump-skylder-pa-skogforvaltningen-mens-skogbrannene-i-herjer-i-california/3423557496.html)

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
5 år siden

Verden er nu det rene talkshow.. Verden er inne i en reality boble den vanskelig kan klare å komme seg ut av.. Makt eliten bilderberger globalistenes deep state har bukten og begge endene.. Vårt samfunn blir transformert til stadig å nerme seg the new world order… Så har vi vær modifiseringer med chemtrails som har totalt endret klimaet i Norge .. Solen blir dimmet bort i et kunstig skydekke.. Følgene blir klimaendringer og vi bokstavlig talt svømmer over med vann..

gunnar sembsmoen
gunnar sembsmoen
Abonnent
Svar til  Kg vevik
5 år siden

Jeg bare lurer på hvor mange som ikke har spist medisinene sine når jeg leser disse innleggene.
De såkalte chemtrails er forbrent jetfuel, og jetfuel er parafin. Sluttproduktet av brent parafin er vann, og sporene etter et jetfly er kondensert vanndamp. Eller skyer som vi kaller det på norsk.
Velokommen til den virkelige verden.
Gunnar Sembsmoen

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  gunnar sembsmoen
5 år siden

Alt du sier kunne vært riktig … Poenget mitt er at vi må grave dypere for å forstå hva som pågår med klimaet. . Det ville vært fantastisk ” hvis klimaendrngene var kunstig skapt med værmodifisering, ville det ikke ? Personlig så synes jeg det er lett å se det pågår en slags kjemisk doping av atmosfæren. For det kan nesten se ut som kunstig kondensering pågår. Så hvordan blir det utført ? Jo mest sansynlig disse fly vi ser passere landet som ofte tar lange omveier . På Flightradar 24 har jeg studert flyrutene som danner et tydelig mønster både når det gjelder flyruter og hvilke fly som passerer landet på de ulike tidspunkt ,også disse stripene som ekspanderer . Helt opplagt at nå er værmodifisering satt i system. Bivirkningene av å danne kunstig skydekke ved hjelp av chemtrails Geoengineering er tydelige.. Værmodifiseringen er en organisert virksomhet . Det ser ut som det meste idag er manipulert over ofte mer enn vi klarer å ta inn over oss. Det tar tid å forstå vi befinner oss i en slags realityshow media basert .

gunnar sembsmoen
gunnar sembsmoen
Abonnent
Svar til  Kg vevik
5 år siden

Igjen, hvilke konkrete fakta har du å komme med? Fantasifulle konspirasjoner har ikke noe med fakta å gjøre. Du befinner deg åpenbart i en verden hvor du MÅ ha noen paranoide forestillinger for at tilværelsen skal være OK.
Hvis du leser norsk og annen presse, vil du vite at sike “fakta”som du kommer med, ville vært presentert befolkningen for lengst. Eller er du så mistroisk til norsk presse at de lar seg true til taushet om slikt? Og hvilken nasjon står bak? Alle nasjoner som har et flyselskap?
Dette er en håpløs debatt. Jeg tror jeg skal la dere være i fred med deres paranoide forestillinger.
Bare ett spørsmål. Hvorfor er det bare dere som ikke lar dere påvirke av disse kjemiske midlene dere vrøvler om?
Kanskje det er fordi de ikke eksisterer? Bare tenk deg den muligheten. Men da forsvinner vel vitsen med livet.

Gunnar Sembsmoen

fjellknut
fjellknut
Anonym
Svar til  Kg vevik
5 år siden

Har du noen statistisk begrunnelse for din påstand om klimaendringer. At chemtrails skulle forandre klimaet, og det til overmål kun i Norge, er jo helt absurd. Joda, klimaet har forandret seg, og det så lenge denne kloden har eksistert. Noen ganger kaldere og andre ganger varmere, og det helt uten chemtrails!

Vet ikke om du mener lokalt eller globalt når du sier at vi blir oversvømt med vann. Noen steder snakker man om flom eller mye nedbør, mens andre steder er det mindre eller direkte tørke – både lokalt og globalt. Dette er heller ikke noe nytt eller utenom normalen.

I enkelte leire snakkes det iherdig om klimaendringer (helst oppvarming pga menneskelig aktivitet) – og politikerne, som nødig vil være inkorrekte eller imøtegå konsensus, følger på. Andre, ved hjelp av statistikk og målinger, tilbakeviser dette.(oppvarming) Skal man vite noe mer om vær og nedbør, må man lese litt statistikk, og ikke bare for Norge. Det er ikke nok bare sitte å føle og tro!

Og chemtrails, slik det gjerne beskrives, er virkelig noe tull!

Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
Svar til  fjellknut
5 år siden

Det å tilføre atmosfæren kunstig skydekke vil helt klart bety klimaendringer.. Men vil pressisere at dette ikke kun pågår over Norge. Det er en global agenda å legge et kjemisk skapt kondensert skydekke over atmosfæren. Politisk er dette noe som utnyttes i stor grad for å promotere Co2 som årsak til “klimaendringer og global oppvarming “. Hvordan klimaendringene blir omtalt i media er veldig avslørende at det som pågår er et falsum.

gunnar sembsmoen
gunnar sembsmoen
Abonnent
Svar til  Kg vevik
5 år siden

Hvem har denne globale agendaen? Du har ikke ETT bevis å føre for det tøvet du skriver. Bare som et forsøk: Prøv å tenke at du ikke har rett, og at jetfuel ikke er tilsatt noe som helst. Ville det ødelagt tilværelsen for deg?
Diagnoser med medisinering er et hyppig brukt virkemiddel for å få folk over i normal tilstand. Norge har mange velutdannede psykologer og psykiatrikere. Let der istedet. Det kommer garantert til å hjelpe.

Gunnar Sembsmoen

fjellknut
fjellknut
Anonym
Svar til  Kg vevik
5 år siden

Kg vevik
Det finnes ingen kunstig skydekke worldwide. Det er fri fantasi. Du behøver ikke gjøre noe annen anstrengelse enn å se på værmeldingene, så ser du jo at det ikke stemmer.
Skulle et sammenhengende skydekke etablere seg i atmosfæren, over tid, vil dette ikke gi oppvarming. Tvert i mot vil det bli nedkjøling. Les f.eks om utbruddet i 1815 fra vulkanen Tambora i Indonesia. Men også flere andre store vulkanutbrudd har forårsaket et kjøligere klima.

Gunnar Sembsmoen
Gunnar Sembsmoen
Abonnent
6 år siden

I min kommentar om Trædals død var ikke mitt hovedpoeng at det er konspirasjoner rundt dødsårsaken. Mitt hovedpoeng var at Trædals død, som skjedde i 1948, hadde sin årsak i diskusjonen rundt OECD, en organisasjon som ble stiftet i 1961.
Det må være, for fornuftige individer, mulig å se at det umulig kan være diskusjonen rundt OECD som var noen utløsende faktor.
Såpass redelig burde selv konspiratorisk anlagte mennesker være, at de avviser argumenter som helt åpenbart er løgnaktige. Eller er det det dere lever på, løgn og forbannet dikt? Donald Trump har ofte brukt begrepet “Fake news”. Noen i Norge synes åpenbart at “Fake news” er bedre enn sannhet.

Gunnar Sembsmoen

Hans Gaarder
Forfatter
6 år siden

Omstendighetene rundt Nils Trædals død – som hadde klare indikasjoner på drap – er beskrevet slik i en annen artikkel her på Nyhetsspeilet:
“Da Stortinget kom sammen i oktober 1948 var saken som trolig engasjerte Trædal mest den såkalte ”Hvitboken” til undersøkelseskommisjonen av 1945, hvis offisielle navn var ”Regjeringen og hjemmefronten under krigen”. Hvitbokeninneholdt bl.a. dokumentasjon om den kontroversielle og sensitive korrespondansen mellom Hjemmefront-ledelsen og London-regjeringen under krigen.
Få dager før ”Hvitboken” skulle fremlegges og debatteres i Stortinget ble Trædal accidented ut av et vindu i bygården i Oslo hvor han bodde. Trædal falt ut av et vindu i en trappeoppgang på en måte som praktisk talt ikke hadde vært mulig uten at noen hadde ”hjulpet” ham til å falle.”

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/07/uncle-sam-i-oslo-statuer-illusjoner-og-fakta/

Gunnar Sembsmoen
Gunnar Sembsmoen
Abonnent
6 år siden

Jeg godtar.

Gunnar sembsmoen

Links:

Gunnar Sembsmoen
Gunnar Sembsmoen
Abonnent
6 år siden

I artikkelen om hvorfor Fjellbakk Taftø ble tvangsinnlagt, henvises det til en artikkel hun skrev om “Globalistenes fremste talsmann” Der står det bl. a. at stortingsmann Nils trædal ble dreptpå grunn av sin motstand i Stortinget mot OECD.
Nils Trædal ble funnet død nedenfor vinduet der han bodde i 1948. OECD ble grunnlagt i 1961.
Jeg har lest artikkelen, og liknende antakelser, med like stor rasjonalitet som ovennevnte eksempel, florerer.
Og dette løgnaktige våset er det såkalt fornuftige mennesker som tror på i en opplyst verden?

Med vennlig hilsen
Gunnar Sembsmoen

Kim Lodemann Rosenkrone
Kim Lodemann Rosenkrone
Anonym
6 år siden

Det Media skriver om Synnøve Fjellbakk Taftø er bare et nytt bevis på hva AP og andre Sosialister kan finne på om man ikke har Partiboka i orden. De hun har gjort seg skyldig i er å prøve å fortelle de Norske Folk at denne EØS avtalen er egentlig en skjult agenda for å få Norge inn i EU, en avtale Norge stemte nei til 2 ganger. Men Gro og Company godtok ikke hva folk mente, og meldte Norge inn i EØS som var et brudd på Grunnloven. Men igjen de bare viser at våre Politiske ledere faktisk aldri godtar hva folket vil. Jeg skal ta noen eksempler i tillegg til denne EØS avtalen.
I USA ble Kennedy skutt og drept den 22 november 1963. Ingen har til dags dato fortalt verden hvem som sto bak dette drapet. Jeg kan ikke utrede dette i detalj her, de vil ta for stor plass. Men la meg spørre? Hvorfor ble Kennedy drept? Hvem tjente mest på at Kennedy ble drept? Hvem hadde makt til å dekke over det? Svaret er enkelt LBJ. I filmen Oliver Stone laget i 1991 JFK, møtte Statsadvokat Garrison en mann som i filmen ble kaldt Mx X, han hete egentlig Prouty. Han ble spurt av Garrison om å Vitne i denne rettsaken, Hva sa han? Jeg? Hva vil skje? Jeg vil bli arrestert sikkert sendt på en Institusjon, jeg hadde blitt stemplet som gal. De samme skjedde med Synnøve Taftø.
Dette var et eksempel fra USA, et annet er at Media aldri har fortalt verden at Bill Clinton er den mest Korrupte President i USA sin historie. Jeg kan nevne et stedsnavn Mena, et sted hvor Clinton og hans bror, innførte mange tusen tonn Kokain til USA og tjente store summer på dette. De ble aldri tatt. Selv om Politiet visste om det. Dette begynte når han var Guvernør i Little Rock, og fortsatte når han ble President. Ingen medier har heller fortalt at Bill Clinton ble kastet ut av Oxford fordi han hadde voldtatt en jente på 19 år. Ingen medier har noen gang fortalt at Chelsea Clinton ikke er dattera til Bill. Hennes far heter Webster Hubbell. Jeg kan, men skal ikke gjøre de her, nevne 20 navn som Clinton fikk drept fordi de var en fare for han og hans familie økonomi. Til og med Hillary sin elsker fikk han drept.
Minn oppfordring er til alle i dette landet, ikke stem AP eller SP. Senterpartiet er joe en sak for seg selv. Hvem var AP og Gro sitt støtteparti i Stortinget etter at Syse hadde måtte gå av. Jo SP, De var direkte medskyldige i at alle disse småskolene ble lagt ned, de var direkte medskyldige i at Norge ble en del av EØS.

innil
innil
Abonnent
8 år siden

det har tidligere blitt nevnt, eller jeg har lagt merke til et annet sted av noen personer hadde blitt tvangsinnlagt i norge på pga av sine politiske meninger. da vet jeg ikke om det gjaldt synøve. for min del så forundre det meg ikke et sekund. jeg har selv vært utsatt for at jeg ble straffet med en ekstra diagnose etter at jeg sa hva jeg mente om stedet med vekt på den og de overgrep som de er med om. vi snakker så fint om at vi har ytringsfrihet men i virkeligheten er det ikke slik..

trackback
9 år siden

[…] Det spekuleres over om det kan være at det er artikkelen hennes om ledende regjeringsmedlemmers spill i kulissene under EU saken som er årsak til innleggelsen. Flere av kommentatorene på Nyhetsspeilet kaller Synnøve Fjellbakk Taftø for en politisk “fange”: http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/sunn%C3%B8ve-fjellbakk-taft%C3%B8-tvangsinnlagt/ […]

trackback
10 år siden

[…] artikkelen og spør deg selv om det er en sinnssyk person vi her har å gjøre […]

trackback
10 år siden

[…] (Artikkelen ble skrevet kort tid før Synnøves tvanginnleggelse) […]

trackback
10 år siden

[…] artikkelen og spør deg selv om det er en sinnssyk person vi her har å gjøre […]

trackback
10 år siden

[…] Synnøve Fjellbakk Taftø, Norges mest kjente politiske fange ble like etter artikkelen hennes ble publisert på Nyhetsspeilet, pågrepet i sitt eget hjem av lokalt politi, dratt ut i politibilen og kjørt til Nordland Psykiatriske Sykehus, dopet ned og innesperret uten mulighet til å slippe fri. Hun er gjentatte ganger blitt tvangsinnlagt og trakassert, på grunn av sine avsløringer om den indre kjernen i AP, og hun er fortsatt under trakassering av regimet. Her er artikkelen som bekrefter tvangsinnleggelsen av Synnøve Fjellbakk Taftø […]

trackback
10 år siden

[…] Norsk artikel om tvångsinläggningen Nyheter2 […]

« Forrige artikkel

Menneskerettigheter i arbeidslivet

Neste artikkel »

17. mai – vår bortrøvede grunnlovsdag

1.6K
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x