Hva er den nye verdensordenen?

6.7K visninger
10 minutter lesetid
83

Dagens samfunn beveger seg med stormskritt mot en globalisert verden. En verden hvor samarbeidet mellom nasjonalstatene er så sterkt at man ikke behøver ID papirer for å reise, eller utleveringsavtale for å flytte kriminelle over landegrensene. Dette høres selvsagt positivt ut, men er det virkelig bare positivt med en felles verden?

Denne artikkelen skal skrape i overflaten av den nye verdensordenen, bilderbergmøtene og Club of Rome.

Den nye verdensordenen er et ord som er flittig benyttet blant politikere opp gjennom tidene. Det var etter at Amerikansk media snappet opp den nye retorikken at politikerne valgte å gå fra setningen, men selve agendaen føres fortsatt den dag i dag. Organisasjoner som Bilderberg og «The Council on Foreign Relations» er begge politisk og økonomisk involverte i den nye verdensordenen. Bilderberg gruppen møtes hemmelig hvert år for å diskutere verdensagendaen. Politikere, rikfolk, konger, dronninger og mediefolk er inviterte. Mediefolkene er ikke der for å rapportere slik man kanskje skulle tro, men for å få strenge instrukser fra eierne sine om hva som er tillatt å skrive om, og hva som skal holdes borte fra massene. Det er slik makteliten klarer å holde kontroll på verdensborgeren.

De som innser sannheten og utgjør en trussel blir enkelt fjernet gjennom psykiatrien, eller drept, som mange av 9/11 skeptikerne har blitt opp gjennom årene.

Bilderberg møtene

http://en.academic.ru/pictures/enwiki/74/Jens_Stoltenberg_2007_04_18.jpg
Kanskje ikke den lederen du trodde han var?

Bilderberg gruppen er innflytelsesrike mennesker som møtes hvert år på et hemmelig sted med politibeskyttelse. Ingen journalister har adgang til møtene, men folkevalgte fra hele verden er likevel inviterte. Hvis du trodde G-8 styrte verden så falt du for spillet for galleriet. Våre representanter sier selv de deltar på møtene som privatpersoner og at diskusjonen som foregår ikke har med geopolitikk å gjøre, men stemmer virkelig dette? Er det noen annen grunn til at makteliten fra hele verden samles på ett sted med politibeskyttelse? Hvis makteliten ikke hadde noe å skjule kunne de invitert media til møtene, men de ønsker å være alene. Gjerne langt borte fra vesten, media og kritikere. Hvorfor kan du selv konkludere, men det er ikke vanskelig å forestille seg at skjulte møter har en agenda. Spørsmålet er bare hva som foregår på disse årlige møtene?

Norsk media har aldri skrevet om gruppen, men det hender at stortingspolitikere omtaler møtedeltakere som Bilderbergere. Kystpartiet er et av stortingspartiene som har snakket om gruppen i en åpen spørretime. Det beviser at gruppen er reel og at all skepsis mot gruppen eksistens avfeies, men hva driver de egentlig med? Noen konspirasjonsteoretikere mener at en av agendaene til globalistene, altså Bilderbergere og flere andre grupperinger som er beskrevet lengre ned på siden, er å redusere folketallet. Det har som følge av dette blitt opprettet flere «FEMA CAMPS» En FEMA camp kan være et mobilt fengsel, eller en fangeleir. Det er flere filmer tilgjengelig som viser store tomme fengsler i USA som kan tenkes at skal brukes mot mennesker som nekter å bøye seg for den nye verdensordenen. Et lydopptak tilgjengelig på Youtube viser en scramblet CIA agent snakke om hvordan de skal fengsle og utrydde individer som nekter å bøye seg for autoritetene.

Er det ikke litt merkelig at både Siv og Jens deltar på elitiske møter sammen med bankeiere, finansmenn og politikere uten at mediene interesserer seg? Er det ikke skremmende at deltakerne nekter å uttale seg om hva som foregår på møtene? Det faktum at vår egen maktelite nekter å uttale seg om møtene, eller i det hele tatt innrømme at de deltar på slike forum burde være nok til at vi som har valgt dem til representanter blir mistenksomme

http://www.youtube.com/watch?v=m3zSDdm-SHI

http://www.youtube.com/watch?v=OgEe9-XAGAE

13 bloodlines

http://www.truthcontrol.com/files/truthcontrol/imagecache/preview/images/106.gif
Det altseende øyet, et symbol brukt av illuminati

Det er 13 forskjellige blodlinjer som kontrollerer store deler av verdenssamfunnet. Disse gruppene ønsker strengere kontroll og et fascistisk verdenstyre. Dette får de igjennom ved å utnytte sine posisjoner i samfunnet. Store deler av disse menneskene består av topp politikere, bedriftsledere, bankmenn og medieeiere. Disse menneskene kontrollerer WHO, FN, Media, WTO og NATO og utgjør en enorm trussel mot enkeltmenneskets frihet og våre demokratiske verdier.

Første og andre verdenskrig ble sponset av disse menneskene, det var blant annet Rockefeller familien som sto bak finansieringen av Hitlers regime. Det er store penger i krig og derfor er verdenseliten sterkt engasjerte i alle konflikter rundt om i verden. Afghanistan og Irak krigen fikk oljen som ikke var tilgjengelig på verdensmarkedet tilgjengeliggjort og solgt for spottpris. I boken “makten bak makten” og “SOV, mitt lille Norge” kan man lese verdenshistorien fra en helt annen vinkel. I disse bøkene forteller forfatter Per-Aslak Ertresvåg om forhold som han har opplevd i kontakt med disse maktmenneskene opp gjennom årene.

Flere av verdens mektigste menn har uttalt seg åpenlyst i media om at befolkningstallet er alt for høyt. Er det mulig at disse menneskene ønsker å gjøre noe med problemet? Er det mulig at de har tatt saken i egne hender? I dagens matvarebutikker finner man ferdigmat pakket inn i plast som avgir giftstoffer, søtningsmiddlet aspartam blir brukt i nesten alle lett-produkter og det selv om stoffet har mange dødelig symptomer, blant annet plutselig død, svimmelhet, nedsatt IQ osv. Vannet vårt blir tilsatt fluor og tannlegene behandler barnas tenner med samme stoffet. Visste du at fluor tidligere ble brukt som rottegift? Det er mye som tyder på at verdenseliten prøver å fordumme menneskeheten slik at vi godtar overtrampene de daglig utsetter oss for. Jeg vet at disse tingene er vanskelig å forestille seg, men kan det være en grunn til alle de helsefarlige e-stoffene menneskeheten blir utsatt for?

Globalistene fremmer sin agenda med frykt. Den økte overvåkningen blir godtatt fordi befolkningen frykter terrorisme, det selv om nøtteallergi har drept flere enn terrorister siden 9/11. Det er mainstream media som er NWO’s viktigste verktøy for å spre frykt. Vaksinesaken i 2009 er et godt eksempel på akkurat dette. De fleste husker nok Bjarne Håkon Hanssen som uttalte i media at det kom til å dø i verste fall 13 tusen nordmenn som følge av svineinfluensaen. På grunn av denne uttalelsen ble en uferdig og potensielt helseskadelig vaksine påtvunget befolkningen i de fleste Europeiske land. I Norge hadde enkeltindividet “valget” mellom å la seg vaksinere eller ikke, men på grunn av fryktpropagandaen hadde vi egentlig ikke noe valg. Det var mange som ikke turte å la være å vaksinere egne barn når man fikk slike sjokktall presentert gjennom media. Tallene viste seg senere å være løgn og kanskje var det derfor helseministeren trakk seg? Mange mennesker trodde svineinfluensaen var den nye svartedøden.

Krigen i Afghanistan og Irak ble gjennomført etter at politikerne hadde løyet om deres besittelse av masseødeleggelsesvåpen. Er det ikke utrolig hvor enkelt politikere kommer unna med løgn i dagens samfunn? De burde vært stilt for riksrett, eller i det minste blitt tvungen til å vise fram “bevisene” de angivelig hadde for å angripe Irak.

Afghanistan krigen er et annet eksempel på akkurat samme fremgangsmåten. Makteliten hadde angivelig “beviser” for at terrorister i Afghanistan sto bak angrepet på twin towers, men egentlig så hadde de bare en video med så dårlig kvalitet at det var umulig å se hvem som faktisk var på filmen. Noen mener at det var en innleid kurder som var filmet, men det blir opp til deg selv å avgjøre siden det ikke er mulig å bevise det ene eller det andre. Det var sinne og frykt for nye angrep som fikk Amerikanerne til å gå fra sans og samling. I ettertid har det vist seg at det ikke finnes bevis for at det var terrorister fra Afghanistan som sto bak. Mange av de mennene som USA mente var flykaprere har vist seg å være levende og i beste velgående. Osama Bin Laden er ikke ettersøkt for 11 September angrepene, men det forandrer ikke påstanden om at terroristorganisasjonen hans sto bak. Er den eneste grunnen til at USA er i Afghanistan og Irak for å utplassere Amerikanske militærbaser på strategiske punkt? I midtøsten har Amerika plassert militærbaser i nesten alle landene i regionen. Det er bare Iran og et fåtall av andre små land som ikke har militærbaser av Amerikansk opprinnelse på sine territorium. En av grunnene til aggresjonen mot Iran den siste tiden kan være å få plassert slike baser på også deres landjord.

Hvordan blir verdensregjeringen fremmet?

Oppfinneren av menneskeskapt oppvarming

Overvåking er en naturlig del av utviklingen mot en felles verden og blir brukt for å øke kontrollen over massene ytterligere. Våre politikere ønsker å innføre datalagringsdirektivet for å angivelig redde barn fra overgripere, et argument som er motbevist av en hemmelig EU rapport som konkluderte med at kriminaliteten ikke blir mindre som følge av direktivet. Er dette det eneste politikerne har snakket usant om, eller er dette vanlig praksis for tiden? Hvis politikere virkelig mente at DLD innføres for å redde barn burde de heller markedsført overvåkningskamraer i alle hjem. Hvor mange pedofile reklamerer for overgrepene sine på nettet? Ikke mange, ihvertfall ikke med all den oppmerksomheten som datalagring har fått den siste tiden.

FN’s hovedmål er å bygge ned den nasjonalistiske følelsen blant verdensbefolkningen. Offisielt er dette for å hindre nye verdenskriger, men en av mange teorier er at FN’s mål er å forberede verden på en diktatorisk verdensregjering. En av metodene organisasjonen benytter er masseinnvandring. Det multikulturelle samfunnet reduserer nasjonalfølelsen blant folk flest slik at det blir mulig å rive ned landegrensene ytterligere enn de allerede har blitt og media hjelper til med å skrive artikler som setter folkegruppene mot hverandre. Til slutt skapes det mange problemer som følge av innvandringen og makteliten lanserer et alternativ til problemet. Hele Norge kommer til å falle for “tilbudet” og makteliten har tatt ytterligere makt over folk flest. Denne metoden å føre massene bak lyset er blitt bruk siden tidenes morgen. I moderne tid var det Hitlers nazi regime som skapte problemer for den Tyske befolkningen for å etterpå lansere løsningen på problemet, altså å velge Hitler som øverste leder. Folket falt for Hitlers propaganda, og hvor endte de opp?

Hvilken løsning kommer til å bli presentert? En verdensregjering? Global oppvarming er en av løgnene som blir brukt for å fremme den nye verdensordenen. Etter 9/11 ble hele USA forent i kampen mot terrorisme, det er det samme med oppvarmingen. En felles fiende som er skapt for å forene verden under masse byråkratiske avtaler som er vanskelig, om ikke umulig å komme ut av. Klimatoppmøtet i København var elitens første forsøk på å bringe nasjonalstatene under strengere kontroll, men på grunn av modige frihetskjempere som frigjorde informasjonen hackere hadde stjålet fra klimatopper så ble møtets kredibilitet kraftig nedjustert og som en konsekvens ble ikke verdenslederne enig om noen ting. Husk at selv om media skriver skrekkhistorier og skolen underviser i klimaproblematikken så er ikke forskerne enige. Den ene delen av forskerne er betalte av FN’s klimapanel og selvsagt skriver disse ensidig forskning for å bevare pengestøtten de mottar for å i det hele tatt kunne drive forskning. Den andre delen er kjøpt og betalt av oljeindustrien. Forskning har for lenge siden blitt politisk motivert og som en konsekvens blir det vanskeligere å skille nøytral data fra den objektive og feilaktige forskningen.

Club of Rome er organisasjonen som først fremmet Global oppvarming. I 1991 lanserte organisasjonen rapporten “the first global revolution” som konkluderte med at verden trengte en felles fiende, ellers ville ikke land gi fra seg suvereniteten. Dermed ble løgnen om global oppvarming lansert og siden den gang har global oppvarming utviklet seg til å bli et av samfunnets “største” problemer.

Verdensregjeringen blir fremmet både politisk og militært. De landene som nekter å bli med i verdenssamfunnet, eller med andre ord: Å ta til seg demokratiets illusjon blir angrepet, det opprettes en ny konstitusjon i landet basert på demokratiet. Landet blir så meldt inn i det internasjonale samfunnet slik at makthaverne får enda større kontroll. En annen metode makteliten bruker for å fremme den nye verdensordenen er å kjøre land så langt ned økonomisk at de nesten går konkurs for å etterpå tilby lånepakker med krav om at landet melder seg inn i organisasjoner som WHO, WTO, FN osv.

Hva skjer videre?

I løpet av de neste årene vil den nye verdensordenen tre fram i stadig større deler av samfunnet. Blant annet vil overvåkingen av enkeltmennesket økes kraftig. Norges bilpark skal overvåkes med GPS-sendere slik at det offentlige makthierarki alltid vet hvor enkeltmennesker befinner seg. RFID brikken er et skritt i retning av et storebror-ser-deg samfunn. I Obamas helsereform står det skrevet at RFID brikken er en nødvendighet for å få tilgang til offentlig helsevesen. Om det er en brikke implantert i huden eller bare et sertifikat med en RFID brikke er enda uvisst. I New York pågår det et prøveprosjekt som går ut på å plassere brikken i bil sertifikatet. I England har brikken allerede blitt plassert i skoleuniformen for å følge med på om elevene er på skolen.

Hvor kommer overvåkingen til å stoppe? Når kommer brikken til å bli implantert i menneskehuden? Det er mer et spørsmål om tid enn et spørsmål om hvis brikken blir implantert. RFID industrien har for lenge siden produsert brikker som er menneskevennlige. Israel er et av foregangslandene for teknologi implantert i menneskehuden. I Storbritannia skal regjeringen samle inn data om enkeltmennesket og lagre informasjonen i et nasjonalt identitetsregister. Enkeltmennesket vil bli tvungen til å bære identitetskort med informasjonen som myndighetene har samlet. Tyskland og Russland var begge politi-stater under andre verdenskrig og disse to landene førte samme identitetskort politikk som England og den nye verdensordenen ønsker å innføre. Her er det mange spørsmål som blir tilsidesatt, blant annet:

– Hvem skal informasjonen være tilgjengelig for?

– Hvilken informasjon skal lagres?

Personvern og privatliv er noe som sakte men sikkert kommer til å forsvinne. Det blir vanligere og vanligere at myndighetene skal vite alt om enkeltmennesket. De som nekter å bøye seg vil bli latterliggjort eller tvangsinnlagt.

Konklusjon

Det som er skrevet i denne artikkelen vil av de fleste bli avfeid som konspirasjonsteorier, uansett hva DU velger å tro så er det viktig å undersøke saken videre. Det er mange temaer som jeg kan anbefale, blant annet “sannheten om 9/11”, “mat som våpen” og “de farlige lettproduktene” som alle er tilgjengelig her på nyhetsspeilet.no sine hjemmesider.

Thomas

Jeg er et 18 år gammelt sannhetssøkende menneske. Skeptisk mot det meste, men alltid hyggelig og respektfull. Jeg går VG2 flyfag og skriven bloggen Politisk Ukorrekt på fritiden.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

83 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
1 år siden

“The good news is that the installed regime is failing on a level that has never been seen in America, but the bad news is:IT IS BY DESIGN!”

Mel K Powerful Virginia Beach Speech On Exposing The New World Order Structure & Agenda ICYM: https://www.bitchute.com/video/jyCiKpKYVEdz/ (First published at 06:15 UTC on August 5th, 2022)

En ting er sikkert! Går det til helvete i USA, går det til helvete med resten av verden (inkludert AS NORGE)! Men vi kan jo alltids håpe på at utfallet blir positivt. Personlig synes jeg det har gått for langt og at NWO synes å lykkes, men det er kanskje utenpå? Hvem vet!?! Men at vi er i en åndelig og spirituell krig som aldri før i verdenshistorien er jeg ikke i tvil om!

HVA SYNES DU???

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

One world order
Are humans ready to become a single homogenous world culture?

Modern humans have created many thousands of distinct cultures. So what will it mean if globalization turns us into one giant, homogenous world culture?

There is in principle no reason to rule out a “one world” culture, and in some respects, as Starbucks vividly illustrates, we are already well on the way.
http://www.bbc.com/future/story/20120522-one-world-order

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Club Of Rome and The Committee of 300

he Khazar Parasites – Who Controls the World http://www.nyhetsspeilet.no/2011/05/hemmeligheten-bak-davidstjernen/comment-page-4/#comment-78835

Jeg synes å se ganske tydelig at det norske nobelinstituttet ikke kan unngå å bli totalt diskredidert, kun snakk om tid

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Noen løse kommentarer fra annen kilde:

+[

Hvis man anvender den tid som trengs til å sammenfatte dette, fra et særdeles stort antall kilder, vil man se at det i bunn og grunn ikke har noe med jøde-begrepet å gjøre, det er et blindspor. De som forledes til å tro det, er mest hensatt til å være i en posisjon uten makt til å anvende informasjonen til noe nyttig, men det eksisterer imidlertid de som ser mye mer av og kanskje hele bildet

Jeg synes å se at religion og rase blir satt mer og mer til side, fler og fler forstår det mangehundreårige plottet. Et av de store problemene for forståelse er at folk flest anvender mye tid til arbeid og TV og ikke føler behov for å opplyse seg selv om reelle forhold lokalt og globalt, det er et stort faremoment

Oppdaget at Nyhetsspeilet ikke har nevnt committtee of 300 et eneste sted i artikler, det var mildt sagt oppsiktsvekkende. Når jeg skrev om commitee of 300 på TV2 Nettavisen Veggavisen debattforum, et ufyselig propagandaorgan, ble jeg stengt ut umiddelbart. De ble også derfor nedlagt :)

Ja, de har store svakheter, nettopp derfor var det satt opp et enormt stort og kostbart propagandanettverk kloden rundt, også i Norge, de vet at det må store investeringer til for å vedlikeholde løgner som sannhet i befolkninga. Kostnadene for å vedlikeholde sannheter er mange ganger mindre, de resulterer i inntekter for alle

}+

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Noen løse kommentarer fra annen kilde:

+{

Hva om man ser annerledes på bibelen og mange andre religiøse skrifter, ikke en eller bare en Guds-beskrivelse men en gammel prosjektplan. Da blir det enklere å forstå at profetier oifte går i oppfyllelse, tankesmia bak prosjektplanen kan således også forlede befolkninga til å tro at profetienes oppfyllelse er styrt av overnaturlige krefter, som Gud, og det et et formidabelt propagandavåpen, som vi har sett og ser. Vi har vanskelig for å fatte at noen har så langsiktige prosjektplaner, til tross for at forholdene ligger godt til rette for at det er riktig

Jeg synes det faktum at f.eks. bibelen er en ren eller kombinert prosjektplan er en del av de såkalte illuminertes hemmelighet, det som er tragisk for alt liv og miljø er at de handler og lever som om det motsatte av Gud er deres læremester, nemlig satan

Således blir de kristne, muslimer og all verdens religioner som fordømmer satan, de selvutnevnte illuminertes fiender, deres totale prosjektplan innbefatter åpenbart destruksjon av liv og miljø

Alle sammen, se på hva de såkalte illuminerte sier og gjør, dette kan gjøre det lettere å utlede noen av deres såkalte hemmeligheter. God natt, det er morgen :)

}+

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Sistnevnte kommentarer et et utdrag av kommunikasjon hvor dette var innledningen:

+{

Smoke and mirrors

Konspirasjonsteorier, virkelighet og illuminati.

De siste par årene har vi blitt over flommet av ulike konspirasjonsteorier som peker på ulike bakmenn for den globale sammensvergelsen.

La oss derfor skille fakta fra fiksjon, for det er mye av begge deler der ute.

La oss starte med fakta:

Det finnes en global sammensvergelse som vil skape ett globalt diktatur.
De planlegger å drepe 6,5 milliarder mennesker i prosessen.
De ønsker å diskreditere troen på Yeshua
De ønsker å innføre en verdensreligion.
Vatikanet står bak sammensvergelsen.
Bibelen har presist forutsagt Vatikanets dannelse, hvor lenge Vatikan 1 skulle regjere i verden (1260 år) og ned i de minste detaljer som fargen på klærne de bruker.
Bibelen har videre forutsagt at USA er det andre dyret og at det oppsto som følge av religiøs forfølgelse i Europa, at landet ville bli styrt av to partier, at det i utgangspunktet ville fremstå som ett lys i mørket, ett kristent land med religionsfrihet men at dette ville endre seg og bli til satans fremste tjener i verden idag.

Så la oss ta for oss noe av fiksjonen her:

Vi er okkupert av space aliens og vår elite er egentlig menneske space alien hybrider.
Jødene står bak sammensvergelsen.
Det er ett paradigme skifte i gang, en form for åndelig evolusjon der space aliens skal redde oss fra undergang.
Vi går mot bedre tider etter paradigmeskiftet.

Det er en global krig i gang, ikke krigen om terror eller noen annen fysisk krig men krigen om din sjel. Hvem som vinner denne krigen bestemmer du, du vil enten falle for en av løgnene som satan sprer om hva som skjer i verden i dag eller vende om til Yeshua og velge å holde Hans bud. Førstnevnte fører til evig død mens sistnevnte fører til evig liv.

Jeg vet det er mange her som ikke liker å høre dette men om det noensinne har vært nødvendig for deg å høre sannheten så er det nå, i denne aller siste tid. For om vi lar oss lede av alle mulige slags teorier som eksempelvis Nyhetsspeilet og lignende blogger sprer så vil du ikke vite hva som skjer rundt deg, du vil se at noe er galt men du vil bli del av problemet, enten på den ene eller andre måten.

Det er bare en veileder gjennom dette labyrint av halvsannheter og løgner som finnes der ute og det er bunnsolid kunnskap om Guds Ord.

}+

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

Jøde Rockefeller speaks about population control unntatt jews:

Ruser synger om ukontrollert jødisk forplanting:
http://www.youtube.com/watch?v=YOThFAcEa7s&feature=related

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

zionist media tries to manipulate America into Iran-war for israhell

why do people hate jews?
http://www.youtube.com/watch?v=Ed0aoQa1vuU&feature=related
jews Used Cruise Missiles & Then Blamed Muslims
http://www.youtube.com/watch?v=oVZBFNZtVzo&feature=related
jødisk nazi-fascist Sara Silvermann

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden
kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  bin Laden
3 år siden

-why do people hate jews?

Du er selvfølgelig en av dem som tror at Israel er deep state, ikke at Bibi
er en puddel for deep state.
Typisk norsk er å tro at Trump er sionist, Biden er sionist, og de selv (som liberale
marxister) er “the good guys”. Hele kommende valg i USA er “bare skuespill” osv….
Typisk norske holdninger.

Hermis
Hermis
Abonnent
13 år siden

Benjamin Fulford hevder i en artikkel i Nettavisen at Illuminati kontrollerer våpen som kan sette i gang naturkatastrofer som jordskjelv og tsunamier + mye mer.

http://www.side3.no/article3004245.ece

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

Alt er prøvelser – rikdom, makt, svikt, sykdommer osv., og disse består ikke sine prøver:
“På Jorden er det de mennesker, hvis grådighed og kontrol er gått langt ut over deres egne avtaler på sjelenivå [o.a. deres ”før-fødselsavtaler”], hvilket har været å tjene i maktfulle positioner for å balancere deres egne og en stor mængde andre menneskers valgte karmiske erfaringsdannelser.
I nogen tid har de mest maktfulde medlemmer av denne gruppen, med full viten om deres avtaler på sjelenivå og konsekvenserne av å ikke opfylle disse, avslått å følge avtalerne.
I stedet har denne hårde kerne af ganske få til hensikt å fortsette deres beslaglæggelse af planetens ressourcer og undertrykkelse af hele nationer.

De er blitt fortalt, at de ikke vil være i stand til å gøre dette, men de er blinde og døve overfor alle tilskyndelser fra lyset; og på grunn av deres intention om ikke at oppgi noget som helst, anvender de enhver mulig metode til at fastholde medlemmer fra et lavere nivå af gruppen til at kæmpe for det samme mål.
Nogen af dem, som i stedet har vendt sig mod lyset i henhold til deres sjelskontrakter, er blevet snikmyrdet.

Familiemedlemmer er blevet drept som en advarsel til dem, fordi grådighed befinder sig i hjertet på alle Illuminati medlemmer. Trusler, om at udleverer pinlige informationer om medlemmers personlige liv, er en anden almindelig kontrolforanstaltning.

Ovenover det højeste nivå af jordmenneske , befinder de mørke sjele fra reptilcivilisationen sig;
nogle af dem er i menneskekroppe og bor på planeten
[o.a. der findes også lyse reptiler, som samarbejder med lysets styrker].

Illuminati samarbejder med deres mørke reptilbrødre udenfor planeten, hvis hensigt det er at få et fuldstændigt herredømme over Jorden, og hvis ikke det kan lade sig gøre via absolut kontrol, så ved hjælp af absolut destruktion.

Lysstyrkerne fra hele universet, inklusive de lyse reptiler, er i konfrontation med mørket fra enhver civilisation. Hva der skjer på deres planet er blot en avspejling av denne universelle konflikt, og uanset den universelle utvikling, vil deres Jord blive befriet fra mørkets grep.
jeg har glemt at nævne flere af Illuminati’s maktområder:
– Underholdningsbransjen,
– kommunikationslisenser,
– efterretningssamlende grupper;
– de royale familier inkludere avgjort også dem i Mellemøsten.
Men det, at jeg ikke fik identificere Zionisterne, er min mest alvorlige utelatelse.
Illuminati-medlemmer konkurrerer indbyrdes med hinanden om overlegenhed.”
(en avdød sønn Matthew sin kanalisert budskap til sin mor på Jorden http://www.galactic.no/rune/911.html

Alle har mer eller mindre fri vilje å velge. JJ skriver i sin kommentar: “Det finnes ingen større glede enn å finne seg selv, – hvem en var ment å være”. Han valgte å oppfylle sin før-fødselsavtale fremfor å bli rik og mektig.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Terje S sier:
30. 05. 2010 klokken 00:47

“Hva er det du snakker om egentlig?”

Virkeligheten.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Det fikk du ikke fram i tilfelle, jeg leste bare en tvetydig påstand.

Jonny
Jonny
Abonnent
14 år siden

Skal ikkje vere noko til matamatikker for og skjønne at kabalen ikkje går opp. Her i landet har ein sagt i over 50 år, et opp maten din , tenk på dei som sultar i afrika. Vel ingenting har skjedd. Er det da rett styre? Vi har styrt skuta slik at vi ikkje har mat til oss sjølv eingong lenger. Er det da styre i heile tatt?

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
14 år siden

Thomas,
Du må ta kommando over dette kommentarfeltet, ellers blir alt annet enn fordypelse i NWO-emnet diskutert her.

For de som vil diskutere vitenskap, er kommentarfeltet til denne artikkelen mer egnet?
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/er-vitenskapen-styrt-av-paradigmer-dogmer-eller-nwo-direktiver/

Nixo
Nixo
Abonnent
14 år siden

Myndigheter og deres profitterende medløpere har gjennom flere år fulgt en sexsidig strategi

– Det utvikles stadig mere effektive metoder til å overvåke enkeltmennesker

– En beslutter stadig tettere overvåkningstiltak mot enkeltmennesker der teknologien tas ibruk.

– En utvider stadig mer definisjonene på hva som er sykelig eller kriminelt.

– En hisser opp frykt mot sykdom, pysykisk syke, avvikere og kriminelle hvor en bruker de sterkt utvidete definisjonene.

– En bruker fykten til å skape aksept for overvåkning og frihetsberøvelse.

– En bruker kampanjesakene og den skapte frykten og hysteriet for å avlede folks oppmerksomhet bort fra tiltak myndighetene iverksetter og fra virkelige problemer i samfunnet.

——————————————————————————————

De områdene som en stadig har utvidet definisjonene og stadig mer opphisset til hysterie for å skape aksept for overvåkning, er følgende i kronologisk orden-

– En begynte med området sexualle overgrep mot barn og barneporno, hvor en systematisk har løyet om omfang og skadevirkninger, samtidig som en har utvidet definisjonene til det absurde og hisset opp et generalt hysteri.

– Det neste området en gikk igang med var terrorisme hvor en også systematisk har hisset opp en generell frykt og også her utvidet definisjonene på terrorisme til det absurde.

– Så manet en frem globaloppvarmingsspøkelset for å skape hysteri.

– Så begynte en å skape frykt og hysteri mot smittsomme sykdommer.

– Nå er en fullt igang med å utvide definisjonene på sinnsykdom slik at alle mennesker som er originale eller individualister kommer under en eller annen sykdomsdefinisjon, samtidig som at en også her hiser opp til en almen frykt.

Det som er felles for disse sakene, er at de alle inneholder en snev av sannhet, kanskje ca 20%, og denne sneven av sannhet bruker myndighetene tuk å få folk til å tro de 80 % løgn som serveres.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Terje S

Ditt problem er at du innbiller deg at det som blir presentert som “det siste nye” (iphones, LCD TV, hybridbiler og annet tøys) virkelig er det siste nye.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Hva er det du snakker om egentlig?

Najam Samiuddin
Abonnent
14 år siden

None-ting vil forandre seg, om dumme folk fortsetter hele tiden å velge inn og ha konger av samme folket.

David Cameron’s Roots in Jewish Banking, Opium
http://www.henrymakow.com/david_camerons_roots_in_opium.html

Yaudi means Jewish in Arabic. Saudi is just a variant of that word.
http://just-another-inside-job.blogspot.com/2008/12/zionist-rulers-of-arabia.html

The Internet is abuzz regarding the 2008 moving “Knowing” that includes a scene in which actor Nicolas Cage is watching the news on television. The clock shows 11:59 when the anchor announces a devastating fire burning out of control in the gulf. Then the clock flips to 12:00, and the anchor says “that story leads our headlines at the top of the hour.”

Midnight has long been associated with end times. With the “doomsday clock”, the closer the clock is to midnight, the closer the world is estimated to be to global disaster.

One of the interesting things about the New World Order connivers is that for some reason they believe they must announce what they’re going to do before they do it to you.

Often, this predictive programming is done through the medium of Hollywood.

Nicholas Cage i film Knowing
http://www.youtube.com/watch?v=ZaR0mKPHnSU#t=1m11s

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Terje S

Den teknologiske utviklingen hadde kommet mye lenger om det ikke var for det faktum at politiske interesser hadde stukket så mange kjepper i hjulet.

Vi kunne hatt gratis elektrisitet for mange tiår siden, og den eldgamle forbrenningsmotoren kunne ha blitt byttet ut med langt mer effektiv og ren teknologi. Sult, forurensing og energimangel er alle totalt unødvendige problemer. “Vitenskapen” trenger en enorm reformasjon umiddelbart. Og det er det andre ting som gjør også. Som ditt hode, for eksempel.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Du bare forsterker mitt poeng, takk:-)

Stagnering i teknologisk utvikling grunnet politiske kjepper -inkludert andre kjepper som f.eks religiøse kjepper- har ingenting med vitenskap å gjøre, men det har veldig mye å gjøre med manglende vitenskapelig fortåelse.

Kjetil S
Skribent
Svar til  Terje
14 år siden

Terje S

Du har rett i at manglende vitenskapelig forståelse virkelig er et problem. Men jeg tror ikke det er et problem som kun gjelder konspirasjonsteoretikere, slik du ganske så ironisk uvitenskapelig påstår. Jeg tror det er et generelt problem, til tross for stadig bedre utdannelse i befolkningen. Utdanning i seg selv gir ikke nødvendigvis vitenskapsteoretisk forståelse. Kanskje ville undersøkelser (vitenskapelige sådann) vist at konspirasjonsteoretikere har _bedre_ vitenskapelig forståelse enn snittet?

Dessuten synes jeg det er på tide med en debatt rundt vitenskapens ideologiske fundament. Særlig savner jeg den kritiske holdningen til den vitenskapelige metode blant dens fremste tilhengere. De mest ortodokse tilhengerne til den vitenskapelige metode er de som er minst kritiske til dens ideologiske fundament. De har et nesten religiøst forhold til den altomfattende gyldigheten til metoden. For meg fremstår det hele som herlig ironisk.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

“Men jeg tror ikke det er et problem som kun gjelder konspirasjonsteoretikere, slik du ganske så ironisk uvitenskapelig påstår.” Det har jeg ikke påstått heller, men du har helt rett at utdanning i seg selv ikke nødvendigvis gir vitenskapelig forståelse. Hva er nytten av å ha vitenskapelig forståelse om man ikke benytter det? For om du har rett i at konspirasjonsteoretikere i snitt har bedre vitenskapelig forståelse, kommer det svært dårlig fram i debatter.

Hva er galt med den vitenskapelige metoden? hvordan mener du den kan forbedres?

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Det er mye vitenskapelig materiale som kommer fra nyutdannede forskere.Mye av det er også høyst interessant!,Riktignok blir det lite omtalt i media,men det er som det pleier å være.Ikke noe galt med utdanningen ,forsåvidt,selv om noen premisser sikkert kan diskuteres.. Jeg er i midlertid ikke den rette til å påstå at noen av de er feil,jeg bare tror det.
Det er de stooore,kjente forskerne som blir oppslag i media.Det er de som blir blåst opp som de gedigne sannhetsvitnene,og det er også de samme som har blitt store fordi de de har hatt gode hjelpere-som har gjort dem store. Det er også en p å s t a n d,men den skal jeg stå for!
Utdannelsen gir altså vitenskapelig forståelse,men som det bestandig har vist seg,så er ikke vitenskapen bedre enn den tiden den ble oppdaget i. De fleste vitenskapsmenn pr i dag,som alle dagen baserer seg på det som er oppdaget pr i dag,og reflekterer over fremtiden basert på det vi vet i dag.Derfor er det nesten underlig at vitenskapen i det hele tatt g å r framover,men til slutt så gjør den det likevel. Det er ikke så mange århundrer siden alt vitenskapelig arbeide måtte filtreres gjennom den katolske tro for å bli anerkjentm,og hva er egentlig forskjellig fra det i dag?? Opponentene blir ikke brent,eller torturert til “riktig” standpunkt lenger,men det er ellers liten forskjell. Det er mengder av vitenskapsmenn,og kvinner i dag som er i sterk opposisjon til de anerkjente forskerne,men de er aldri i søkelyset hos vanlig media.At de er holdt nede med vilje,er det vel liten tvil om.Det er bare slik det bestandig har vært det! Om en anerkjent forsker kommer ut med et resultat som er i sterk opposisjon til det “godkjente”,da forsvinner han fra medias søkelys,eller så forsvinner han helt!.Alternativt; han/hun blir diskreditert,eller bare nevnt i bisetninger i main stream-media. Et eneste hederlig unntak i en gal vitenskapsverden er Steven Hawking,og hva som holder ham i live-er det god grunn til å stille spørsmålstegn ved.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Uenur, det er derfor det er nyttig å forstå hva vitenskap er og hvordan det fungerer. Vi er mennesker, forskjellige individer, vi påvirker og påvirkes av alt og alle, forskere inkludert…., men over tid går det riktig vei, om den som “holdes nede” faktisk har rett, så kommer det for en dag uansett, fordi framskritt er avhengig av det.
Og de som er anerkjent og høster all ære overlever ikke lenge dersom de ikke har rett, et godt eksempel er Trofim Lysenko.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Terje S

Forklar i detalj hvordan WTC 7 falt ned. Blir moro å se vitenskapen din der.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
14 år siden

Terje S,
Du må først lese “Vårt grunnsyn”:
http://www.nyhetsspeilet.no/paradigmer/

Vi fronter bevissthetsparadigmet og en kommende åndsvitenskap; vi tar avstand fra naturalisme og dens scientisme.
Wiki-artikkel om scientisme:
http://en.wikipedia.org/wiki/Scientism

Vi er selvsagt positive til naturvitenskap og utforskning av fysiosfæren, selv om vi velger å betrakte disse fra et åndvitenskapelig perspektiv. Likeså med alle anvendte vitenskaper og den teknologiske utvikling.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
14 år siden

Har lest “grunnsynet” tidligere.

Mistroen til den vitenskapelige metoden er når vitenskapen settes til side der det blir konflikt mellom resultatene og det dere tror fra før. At dere stter stor pris på den teknologiske utviklingen er jeg ikke i tvil om.

Terje
Terje
Abonnent
14 år siden

“Det som er skrevet i denne artikkelen vil av de fleste bli avfeid som konspirasjonsteorier” men ikke av flertallet på nyhetsspeilet kan jeg vel tilføye.

Det som generelt er vanlig blant konspirasjonsteoretikere, er mistro til den vitenskapelige metoden, og forståelse av hva vitenskap er og hvordan det fungerer.. Det igjen resulterer i en stagnering, de samme anekdotiske bevisene gjentas og allerede avdekkede feil beholdes for å sy sammen faktabaserte fragmenter, på den måten opprettholdes status quo.

Flyfag er mulig som et direkte resultat av vitenskap, så jeg velger å håpe at du har vitenskapelig forståelse, nyhetsspeilet trenger det:-)

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Terje
14 år siden

Dette er feil Terje. En misforståelse. Hvis de som mener det kunne bruke den vitenskapelige metode for sin sannhetssøken, så hadde vi ikke hatt de problemer vi har i verden…..

Den vitenskapelige metode går mer ut på å stille spørsmål, og være åpen for resultatene av forskningen, mer enn å ha en fastlåst oppfatning av svarene.

Bruk den vitenskapelige metode på dette scenario:

Hva foråsaket fallet av WTC – Tårn 7 den 11. Sept. 2001?

1. Fly med terrorister i.
2. Brann
3. Sprengstoff. Nano-thermite eller hva det heter.

Nå imøteser jeg med forventning hvordan vi skal gå frem for å gjøre det på den vitenskapelige metoden til din tilfredshet, så gi oss nå med din gode kunnskap om den beskjed om hvordan du vil vi skal gjøre det…..

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Vitenskap er den beste metoden for å finne svar, eller som Richard Feynman sa, ‘Science is what we do to keep us from lying to ourselves’.

Stille spørsmål og være åpen for resultatene ja, men man kan ikke forkaste resultater når det ikke passer inn i synet man på forhånd har, og godta resultater som føles riktig.

WTC7 – skader fra WTC samt brann. Det var konklusjonen etter bruk av den vitenskapelige metoden, men det passet ikke med konspirasjonsteoriene, så derfor blir ikke det godtatt innen konspirasjonsmiljøet.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Terje
14 år siden

Thomas, jeg betviler ikke at det kan ha skjedd suspekte ting bak kulissene med tanke på hvem som styrte der borte…, men problemet med konspirasjonsteorier er omfanget. Hemmeligholdelse funker bare til et visst punkt, så kollapser det, alle konspirasjonene rundt 9/11 har forlengst passert det kritiske punktet, eventuelle fakta drukner i alt svada.

Om Bushadministrasjonen “lot ting skje”, som et strategisk trekk er fullt mulig, men å organisere en hemmelig operasjon hvor wtc sprenges og direkte tvsendinger redigeres for å vise fly…… ja du kjenner sikkert til alle detaljene.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Terje
14 år siden

Terje,
Jeg spurte deg ikke hva den offisielle vitenskapelige granskning viste. Jeg spurte deg om råd for hvordan vi skal gjøre denne vitenskapelige granskning selv…..kom igjen nå, legg frem metoden. Du er eksperten….

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Terje
14 år siden

Har ikke Terje S hørt om opprasjon Northwoods :) ?

Ganser er ekspert på vestlige regjeringers bruk av spenningsstrategi (Strategy of Tension) utført av vestlige regjeringer under den kalde krigen. Dette gikk ut på å iverksette terrorangrep på offentlige steder for så å plante skylden på en politisk motstander.

I sin bok om Natos hemmelige hær, Operasjon Gladio, beskriver han statlig støttede terrorangrep på 60- og 70-tallet i Europa. Disse fant i hovedsak sted i Italia, men også i Belgia, Tyrkia og Hellas. Hemmelige styrker ble trenet og utstyrt av amerikanske CIA og den britiske motparten, MI6.

Falskt flagg

Men ville virkelig amerikanske myndigheter ofret egne borgere?

Ganser viser til «Operation Northwoods», en plan som Pentagon klekket ut på 60-tallet. Den gikk ut på utføre en rekke fryktskapende operasjoner som skulle sjokkere amerikanerne og diskreditere Castro. Blant annet ville man lage en falsk kubansk terroraksjon i Miami og andre byer i Florida, ja sågar i Washington. Å skape et påstått kubansk flyangrep mot et sivilt, amerikansk fly, senke en båtlast med kubanske flyktninger, og senke et amerikansk skip i kubansk farvann for så å legge skylden på kubanske sabotører, står listet opp blant ideene som general Lyman Lemnitzer forsvarte.

Men Operasjon Northwoods ble aldri iverksatt. Det skyldtes at president John F. Kennedy og forsvarsminister Robert McNamara var imot planer der det inngikk å drepe amerikanske borgere og manipulere befolkningen.

Men for Ganser er det likevel et poeng å understreke at ledende amerikanske generaler i Pentagon argumenterte for bruk av fryktskapende operasjoner mot egen befolkning for å skape et påskudd for krig mot Cuba.

Hemmelighold

Er det så mulig å hemmeligholde slike kyniske planer?

Ja, tror Ganser. Operasjon Northwoods ble hemmeligstemplet av Pentagon. Først etter 40 år, i april 2001, ble de offentliggjort. Etterforsker James Bamford dukket ned i materialet og utga i 2002 boka «Body of Secrets: An Anatomy of the Ultra Secret National Security Agency». Der undret han på om Operasjon Northwoods var den mest korrupte planen som noen gang var uttenkt av amerikanske myndigheter. Han konkluderte:

I lys av Operasjon Northwoods-dokumentene blir det klart at det var standard, godkjent politikk på høyeste nivå i Pentagon at man kunne lure offentligheten og slik bane vei for kriger som amerikanere måtte slåss og dø i.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Terje
14 år siden

J.J. Jeg betviler at Dere har ressurser til å gjennomføre en grundig vitenskapelig granskning. Det Dere kan gjøre er å gå gjennom detaljene i konspirasjonsteoriene med et kritisk øye, spør Dere selv -hva kan være feil her?-. Sammenligne påstandene med “den andre siden”, nemlig “debunkerne” og den offisielle granskningsrapporten.

Jeg skjønner Dere misliker debunkere, men hva er galt i å bli gjort oppmerksomme på feil i egne påstander? når Dere får luket bort egne feil står Dere sterkere.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Terje
14 år siden

Terje; Er igrunn enig med deg i dette: “når Dere får luket bort egne feil står Dere sterkere.”. Vi skal bestrebe oss på dette.

Så må du huske på og respektere at dette er et lekmannsinitiativ. Vi er bare vanlige arbeidsfolk alle ihop. Det har aldri vært noen åndsrevolusjon som har kommer fra ‘oven’, den har alltid kommet nedenfra; fra folket selv.

Hva vi kan gjøre er å se til de som kan dette, og finne at vitenskapelig metode blir brukt på begge sider, med stikk forskjellig konklusjon.
http://cms.ae911truth.org/

Jeg konkluderer dermed med at det er ikke redelig å endorsere de vitenskapsmenn og kvinner som er enig med den offisielle versjonen, men at vi like gjerne kan kjøpe resultatet fra de som vil ha sannheten – for enhver pris – en sannhet som vitenskapen i aller høyste grad skulle eller burde være dedikert til, mer enn å være lojale sprellemenn for makten.

“gathering observable, empirical and measurable evidence subject to specific principles of reasoning.[2] ”

“A scientific method consists of the collection of data through observation and experimentation, ”

“and the formulation and testing of hypotheses.[3]” HER ER VI KJEMPESTERK, istand som vi er til å tenke ute av boksen.

“These steps must be repeatable in order to dependably predict any future results.”
(Bygg en modell, i fullskala. Sett fyr på bygning # 2, og se om du klarer å få bygning # 7 til å falle med det)

“This practice, called full disclosure, also allows statistical measures of the reliability of these data to be established.”

Dessverre ble aldri bevisene rundt 9/11 full disclosured !!! De ble ødelagt snarest, sendt til India for destruksjon. Tilbake står bare påstander, uten muligheter for replikering….

LES VELDIG NØYE DENNE SETNING TERJE:
Since Ibn al-Haytham (Alhazen, 965–1039), one of the key figures in the development of scientific method, the emphasis has been on seeking truth:

Truth is sought for its own sake. And those who are engaged upon the quest for anything for its own sake are not interested in other things. Finding the truth is difficult, and the road to it is rough.[8]

http://en.wikipedia.org/wiki/Scientific_method

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Terje
14 år siden

“and the formulation and testing of hypotheses.[3]” HER ER VI KJEMPESTERK, istand som vi er til å tenke ute av boksen.
Ja på hypoteser er Dere “gode”, men ikke på testingen.

“These steps must be repeatable in order to dependably predict any future results.”
(Bygg en modell, i fullskala. Sett fyr på bygning # 2, og se om du klarer å få bygning # 7 til å falle med det)”
Nei!(til ditt tillegg i parantes) Fordi det ikke er praktisk, for mange ukjente variabler.

“LES VELDIG NØYE DENNE SETNING TERJE:
Since Ibn al-Haytham (Alhazen, 965–1039), one of the key figures in the development of scientific method, the emphasis has been on seeking truth:” Ja nemlig, men legg merke til årstallet! Mye har skjedd siden da, og den vitenskapelige metoden har blitt mye bedre. Dette var forøvrig i glansperioden til islam, før Imam Hamid al-Ghazali førte islam ut uføre, et uføre de fortsatt ikke har klart å komme ut av.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Terje
14 år siden

Ingen ved sine fulle fem avvise den vitenskapelige metode.Ingen,og hvorfor skulle de gjøre det? Metoden er ikke problemet,og har aldri vært det,selv om den enda er ufullendt,og for alltid vil forbli det.Om vår kjente utvikling ligger 50 år bak i tid er egentlig uvesentlig.
Problemet er som alltid de som manipulerer den vitenskapelige metode,og de som får de til å gjøre det.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Thomas!

Selv om jeg ikke deler alt du skriver i artikkelen vil jeg likevel berømme deg for en velskrevet artikkel som med all tydelighet viser at du ligger lysår foran dine jevnaldrende medelever (og de fleste andre mennesker for den saks skyld) hva innsikt i maktforhold, skjulte som åpne, i verden angår.

WELL DONE!!!

Selv tror jeg de reelle maktforholdene i verden ikke er samlet på så få hender som mange kanskje tror.

Jeg er videre helt overbevist om at ethvert forsøk på å innføre en diktatorisk verdensregjering er dømt til å mislykkes. De av elitistene som måtte kjempe for dette har tøffe tider i vente, for å si det forsiktig.

De vil i overskuelig fremtid ha mer enn nok å gjøre med å opprettholde dagens økonomiske system som virkelig er rystet i sine grunnvoller om dagen (og verre skal det bli innen året er omme).

Det som er virkelig interessant å følge i tiden som kommer er hvem som må ta regningen for invisteringsbankers, hedgefonds og myndigheters gambling, sløsing og feiling med elektroniske penger som ikke har annen oppbacking av verdier annet enn aktørenes til enhver tid gjeldende psyke og magefølelse, for å sette det på spissen.

Slik det ser ut nå prøver myndighetene, atter en gang, å velte regningen over på deg og meg, for, atter en gang, å redde bankene fra kollaps med dertilhørende kollaps i økonomien.

Eier de ikke skam i livet?

Systemet er så fucked opp at der til å rive av seg håret av, og folk flest skjønner ikke at slik trenger det ikke være.

Feks;

Nåværende krise som er under oppseiling knytter seg til at flere land er i ferd med å gå under av gjeld. De klarer rett og slett ikke betale sine lån.

Hvem er det de skylder penger til?

Hverandre? (Atlså; skylder Hellas Spania penger?) Mulig, men det er ikke her problemet ligger. La vi si Hellas skylder Spania 100kr (for enkelthets skyld) og Spania skylder Hellas kr 80,- Da er det bare å motregne kravet slik at Hellas må betale kr 20,- i stedet for kr 80,- og Spania betaler 0,-

Men slik er det dessverre ikke;

Landene skylder penger til banker. Private sådan. Vi snakker enorme summer penger som stater skylder til private banker!!!

WHAT THE FUCK???

Altså; Du og jeg (dvs ikke enda, nå er det hovedsaklig våre brødre og søstre i Sør-europa som er i skvis, vi kommer senere) må tåle kutt i velferdstilbud, sosial- og helsetilbud, økt pensjonsalder, i tillegg til at skatter og avgifter må økes. Dvs betale mer til “fellesskapet” og motta mindre.

Hvorfor;

Fordi statene, som nevnt, skylder penger til banker, private banker. Slik er nåværende system oppbygd.

Legg så til at disse bankene, feks Goldman Sucks, betaler sine ansatte fete millionbonuser (i dollar) hvert eneste år (selv om de taper penger som minner om et lite statsbudsjett på ren og skjær gambling), så burde det gå opp for alle og enhver at nåværende system ikke under noen omstendighet kan godtas.

Jeg tenker slik; dersom en stat har myndighet til å avkreve folket økte skatter og avgifter og samtidig tilby mindre offentlige tjenester tilbake, vel da burde de vel for i svarte svingende også ha myndighet til å si til bankene at lånene ikke kan tilbakebetales så lenge det medfører at befolkningen får svi.

Jeg er selvsagt hinsides naiv når jeg sier dette, og problemkomplekset er selvsagt vesentlig større enn eksempelet over, men still deg selv spørsmålet;

Er det mer logisk at myndighetene skal rævkjøre sin egen befolkning enn at de tar et oppgjør med den grådighetskulturen som preger privat bankvirksomhet (og sin egen grenseløse dumhet for den saks skyld)?

« Forrige artikkel

Galskapen er komplett-pulsen på jorden idag

Neste artikkel »

Demonstrasjon mot politistat og masseovervåkning

83
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x