Fri energi undertrykkes brutalt

13.5K visninger
6 minutter lesetid
70

Finnes det teknologi som faktisk sliter med å komme allmennheten til gode, som blir undertrykt på en eller annen måte av sterke interesser?

De av dere som har vært interessert i dette en stund, kan kanskje huske at det fra tid til annen dukker opp i media en eller annen særdeles spennende nyvinning. Der man entusiastisk kan glede seg over at, ja verden går fremover og dette kan bli en spennende oppfinnelse for alles nytte.

Men så blir det tyst, man hører ikke noe mer om denne oppfinnelsen.  Etter å ha gravd en del i patenter og nye oppfinnelser så finner man mye interessant. Jeg leste med stor interesse om biler som brukte vann som drivstoff og trodde nesten ikke det var mulig, men når jeg kikket på metodens enkelhet så var det jo innlysende at dette er helt klart en god oppfinnelse.

Stanley Meyer

Amerikaneren og oppfinneren Stanley Allen Meyer (24. august 1940 – 21. mars 1998) hevdet og inneha en bil som gikk 100 % på vann.

Prinsippet gikk ut på å produsere hydroksid (spaltet vann) ved hjelp av elektrolyse. Det som gjorde hans oppfinnelse så genial, var at den var i stand til å produsere nok hydroksidgass til å dekke konsumet til en bil, samtidig som gassproduksjonen krevde lite elektrisitet.

Ved siden av å påføre vannet elektronstrøm, gikk prinsippet ut på å utsette vannet for en bestemt frekvens som nærmest slo løs molekylene og dermed produserte mer gass enn hva Faradays lov skulle tilsi.

Meyer ble kjent for å ha kjørt rundt på en Buggybil i 2 år som han modifiserte til å gå på 100% ”vann”. Å si at bilen går på vann er egentlig litt unøyaktig, men der vann er mediet som går over i gassform som er 4 ganger så eksplosivt som bensin.

Det ligger store mengder dokumentasjon og videoer på nettet av Meyers arbeid. Mange har forsøkt å gjøre replikasjoner av vannbil prosjektet til Mayer og noen hevder de har lykkes med det også.

Meyer fortalte sin familie og venner og senere i media at han var blitt kontaktet av 2 dresskledde menn flere ganger og blitt tilbudt store summer for å legge ned sitt arbeid. De definerte ikke klart for ham hvem de representerte.

Etter hvert steg beløpet veldig og det ble foreslått at han kunne jobbe videre med sitt prosjekt i hemmelighet, noe Meyer avslo. Det viste seg å få konsekvenser ettersom tilbudet gikk over til å bli trusler.

Meyers død

Etter mer enn 20 års arbeid og forskning, hadde Stanley Allen Meyer og hans bror et møte med 2 belgiske investorer og avsluttet møtet med en skål i Grove City Cracler Barrel den 20. mars 1998. Broren Stephen Meyer gjenforteller denne skjebnesvangre kvelden:

«Stanley tok en slurk av tranebærjusen sin. Umiddelbart tok han seg til halsen, styrtet ut av døra, i knestående spydde han voldsomt. Jeg løp ut og spurte han; ”hva er det som er skjer”. Han sa: ”De forgiftet meg!”

Det kom til å bli hans dødserklæring. Stanley Meyers bissare død i en alder av 57 gjorde ende på hans arbeid, og vitterlig muligheten for en global utfasing av fossilt drivstoff.

Mennesker som sto ham nær og kjente ham, kunne fortelle at hans arbeid og forskning tiltrakk seg oppmerksomhet fra hele verden; mystiske besøkende fra hele verden, statlig spionasje og lukrative økonomiske tilbud.

www.top-alternative-energy-sources.com/stanley-meyer.html

Hundrevis av tilfeller

Meyers tilfelle viser seg ikke å være enestående. Det finnes en rekke eksempler på personer og firmaer som har blitt kontaktet og opplevd likeledes prosedyre med oppkjøp og inkluderingstilbud, og hvis de har takket nei, så har det endt med trusler og dødsfall også av familiemedlemmer.

Etter å ha undersøkt nærmere, så har jeg funnet hundrevis av tilfeller av lignende historier som i Meyers tilfelle.

En annen amerikaner som ønsker å holde sin identitet hemmelig og kilder beskyttet, opplevde noen år senere, plutselig få 2 ukjente menn på døra som ville snakke om prosjektene han drev med. Også han drev med et vannbil-prosjekt. Han prøvde først å benekte, men de hadde tydeligvis gjort nødvendige undersøkelser og visste hva han drev med.

Vedkommende oppfinner spurte i slutten av samtalen hva som var grunnen til at han ble truet til å slutte med denne type invensjoner. Svaret han fikk husket han godt. De sa nemlig at: ”Hva tror du dette vil gjøre med verdensøkonomien?”.

Det er helt klart at hvis det skulle komme en stor oppfinnelse som ga folk flest lett tilgang på store mengder energi, så ville det påvirke verdensøkonomien og energikartellene stort.

Energiavhengigheten som folket er bundet opp til, er likeså inngripende som kapitalkostnader gjennom renter. Med andre ord en gjentagende inntekt for bankier og enorme multinasjonale energiselskaper som er av stor betydning.

Det viser seg at det er mange forskjellige kreative måter å skape billig energi på. Energi ved siden av medisinske oppfinnelser (som jeg skal skrive mer om ved en senere anledning) ,er det som tydeligvis trekker oppmerksomheten til disse ukjente som har en agenda å presentere.

Et utdrag av noen få av historiene

ERR Fluxgenerators that almost made it to market

Alexander Frolov sent me a couple of old sales brochures of the ERR Fluxgenerator from 2002 when the 250W – 6KVA product line was approaching the market in Japan. There were around 20,000 units manufactured. But before they hit the market, the Japanese government issued a shut-down order due to some alleged “safety concerns”, and confiscated all the units. (PESWiki; December 8, 2010)

Frank Richardson: Magnet-Based Electrical Generator and Bladeless Steam Turbine

Frank Richardson worked during the late 1960’s as an electrician at the Nevada Test Site. During the 1970’s, four other NTS technicians helped Frank invent a magnet-based electrical generator which required no input and a bladeless steam turbine. (The turbine seems to have been a variation of a Tesla turbine). A car was outfitted with the two devices and driven around without energy input. Some people tried to steal the invention. Two of the technicians died under suspicious circumstances, and Frank had to go into hiding until his recent death. It is my understanding that the black helicopter people had nothing to do with this situation; just greed.

Joe Cell Truck Builder Threatened, Destroys Plans

After announcing that he had successfully built a truck that runs on Joe Cell technology, drawing energy from water and Orgone, Bill Williams said he was approached by two men who requested that he stop his research, threatening him with dire consequences if he didn’t. Others are keeping it alive. (PESN; Apr. 13, 2006)

M.T. Keshe was ‘kidnapped’ in Canada over false nuclear weapons concerns

Belgium inventor who claims counter-gravity, propulsion, and free energy generator technologies has been derailed by Ad van den Elshout who has been fraudulently representing the company without authorization, including saying it is involved in nuclear weapons research.  ree-energy-news.info

hitachimagnetics.openfos.com

Engineers at Hitachi Magnetics Corporation have come right and told us that a motor run by magnets is feasible and logical, but the politics of the matter make it impossible for them to pursue developing a magnet motor or any device that would compete with the energy cartels. The obstacles to free energy are the big banks who own the energy industries.

Oppfinnere i fremste rekke, men utenfor linjene

Det kan tyde på at det er symptomatisk at de fleste av disse som sysler med oppfinnelser eller replikasjoner av undertrykt teknologi, gjør dette utenfor kjente forskningsteder og uten noen form for økonomisk støtte. Ganske så typisk befinner de seg som er i fronten på det som kan være fremtidens produkter, utenfor de skolerte rammene. Her hører vel uttrykket godt hjemme at på skolen lærte du hva du skal tenke og ikke hvordan.

Som vanlig er det slik at nye oppfinnelser dukker opp utenfor A4-formatet av folk som tør å tenke annerledes og ikke bare slik man er skolert til. Forskning og utprøving innenfor alternativ forskning er vann som medium kun en av mange unike metoder som har potensial til og levere energi.

Utenom alle de kjente metoder som vind- vann- sol- bølge og kjerneenergi så eksisterer det flere. For å nevne noen; permanent magnetgeneratorer, gravitasjons motorer, kald elektrisitet, kald fusjon, orgonteknologi, bioelektrisitet o.s.v.

Fri energi til folket

Jeg har ikke prøvd å overbevise noen i denne artikkelen og har ikke noe behov for det. Jeg har heller ikke nevnt de kanskje mest spennende nyvinningene som er på gang for tiden da jeg vil beskytte dem best. Disse er til nå ukjent for de fleste.

Jeg har ved egenerfaring oppdaget og opplevd at det finnes teknologi der ute som holder en lav profil og som ikke hvem som helst får muligheten til å kjøpe. Ja, noen har valgt å gjøre det på den måten at du rett og slett blir kun tilbudt det gjennom en anbefaling eller sikkerhetsklarering.

Men jeg vet med sikkerhet at mange der ute jobber med å poppe ut med generatorer for folk flest, bare at de må slippe dette løs på riktig måte.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

70 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

Cathdral = Cathedrone = FREE ENERGY

Se serien

THE LOST HISTORY OF EARTH & WHY EVERYTHING IS A LIE ( PART 1 )

https://brandnewtube.com/v/3FPIcV

THE LOST HISTORY OF EARTH & WHY EVERYTHING IS A LIE ( PART 2 )

https://brandnewtube.com/v/vC9Zxn

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
4 år siden

Denne inneholder argumenter man vanskelig kan motsi, da de underbygges av mattematiske umuligheter. Ikke rart Bjørn Kjos ler som er involvert I de to største svindelindustriene; luftfart og finans. I tillegg er han advokat…

https://www.youtube.com/watch?v=of1WsdZEQl4

Noen kommentarer det er verdt man merker seg;

– “The biggest slap in the face is “they” say jet fuel melted the steel beams on the 911 towers”

– “Ofcourse its 36,000 gallons. Get it – 3/ 666’s”

– “Compressed Air, like Formula 1 Race Cars.”

Den siste bekrefter mine mistanker over lang tid, da trykket under fylling av drivstoff i mengden som blir oppgitt, ville blåst hull i formel 1 bilene. Avinor-sjefen argumenterer for at man skal over til elektriske fly. Vel, det er enklere agrumentere for billettpriser +/- 25.000 om man skal lade flyene med strøm, som kommer gratis fra naturen… I tillegg har man alle utviklingskostandene. Her snakker vi LUFTslott!

Terje Myrann
Terje Myrann
Abonnent
8 år siden

Flott artikkel, men du nevner Stanley Mayer laget et elektrolyse system dette stemmer ikke. Elektrolyse er at man tilfører vannet salter eller andre kjemiske produkter for og få vannet til å lede strøm. Bi produktet av denne prosessen er oxygen og hydrogen. Mayer sitt vannspalting skjer ved at du tilfører vannet en frekvens som får vannmolekylet til å dele seg. Han tilfører ikke vannet noen form for salter eller andre kjemiske stoffer. Vi bare si det er viktig at man ikke blander disse begrepene.

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Teknologi er tilgjengelig som vil gi oss sunne, velstående og trygge liv I FRIHET…:
“There is quite a lot of classified technologies that are in use in secret “Programs” that are being suppressed and could completely change the nature and quality of life of every human being here on Earth.

The “Free Energy” technologies would end the need of the “Current Oil/Petro Energy Companies”,

The “Frequency and Light Healing” technologies would end the “Current Pharmaceutical Corporations”,

the “Neurological Interface” technologies would end the need for “Large Education Institutions” and

the “Food Replication” technologies and “Environmental Purification and Restoration” technologies would end poverty, starvation and begin to reverse the damage humanity has done to the Earth virtually over night.

As you can imagine the real threat to disclosure is not that humanity cannot handle the truth or will be able to reconcile “Cosmic Life” with their religious beliefs.

The real reason is that these technologies would immediately collapse the world economies and make the “Babylonian Money Magic Slave System” of no use anymore. It means the “Loss of Control” of the .01% (Elite) over the “Masses” and a complete “Paradigm Change”. In short it means “Freedom”! Freedom for the first time in humanity’s “known” recorded history.”
http://spherebeingalliance.com/introduction

Jeg ønsker at slik informasjon og teknologi blir tilgjengelig her på Jorden også utenfor topphemmelige programmer…Gjør du?

Motkreftene er sterke – men de er dømt til å tape, om ikke før, så senere…

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
8 år siden

Korrekt . Kun et spørsmål om tid. De mest geniale løsningen blir mest sannsynlig gitt bort, de ikke geniale blir solgt til eliten. Kun et tids spørsmål, vi i norge bør være glad, vi trenger mye billig energi for å leve så langt nord som vi gjør, glem oljen, olje alderen er over, den har gitt oss mange muligheter som vi nå må dra nytte av. Snakk om måneder nå istedenfor år, en må være meget pessimistisk hvis dette skal ta mer 5 år.
Må også nevne hydrogen som er den dårlige nyheten,siden bil industrien (eliten) prøver å gå bort fra elektriske biler, i dag mister en ca 25% ved masseproduksjon av hydrogen, deretter mister en 20% på lagring, så kommer cellen der en mister 60% så vit jeg vet (mulig de har kommet over 40% virkningsgrad uten bruk av en eller annen form av katalysator som forbrukes, har ikke fulgt med de siste 5 årene)

Robert Dave Myrland
Abonnent
8 år siden

Sola er ikke basert på hydrogen, det er en krystall stein i senter av sola som utgir et varmebånd som går i bane rundt sola og over overflaten, det er derfor at solas atmosfære er millioner av grader og derfor varmes sola fra oven og inn. Sola er kald i senter og krystall steinen har en diameter på ca en femtedel av ytre diameter. Sola vokser også sakte men sikkert og det gjør også krystall steinen slik at den blir kraftigere sagte men sikkert. Men det er en annen sak. Jorda vår har også en krystall stein i senter og er in basic en mini sol eller som erransk hold kaller den, en sub-sun, suns and sub-suns. På jorda vår er varmebåndet ikke kraftig nok til at den når overflaten og derfor har vi lava under fotan våres.

Noen ganger er varmebåndet på jorda sterkere en ellers, dette pga tilfeldige energi strømmer fra andre sol systemer og også en del innvirkning fra sola vår til tider. Dette fører til at noen ganger så får vi vulkansk aktivitet som blir så voldsom at skorpa sprekker.

Mesteparten av tiden er varmebåndet på et moderat dyp som ikke på noen måter gir utbrudd men til tider når energier blir sterke og man får en energi konversjon som danner et høyere energifelt presses varmebåndet ut til en ny diameter, heldigvis aldri over overflaten slik som på sola, da ville vi bli kokt levende.

På sola er varmebåndet så kraftig og dimensjonene så store på krystall steinen at konvertert energi tvinges ut i en bane større en solas egen diameter.

Når elektromagnetiske energier skaper masse eddie kurrent og enorme mengder elektroner kolliderer ute og over overflaten skapes intense varmeverdier og sol overflaten varmes fra oven.

Sola er en loop men også nyttiggjør den seg av innkommende energier fra andre soler hvor den energi har reist langt og har derved forandret bølgelengden, bare en viss prosent av denne bølgelengden passer in for vår sol, energi inn nyttiggjort fra andre soler er ca 10%. Likevel selv uten disse andre soler så ville sola fungere men ville bli litt kaldere. Det var først etter at mange soler kom til i universet at solene begynte å samarbeide om å nyttiggjøre seg av hverandres energier, dette er en evo som solene har utviklet etter hvert som flere soler ble skapt. Når den første sola kom til var den sola en noe svakere sol og en noe svakere varme utvikling, etter hvert som det kom flere soler så¨begynte de og dra nytte av hverandre og ble sterkere.

Replika av jora i miniformat! Rette frekvenser og bølger så dannes piezo elektriske egenskaper om til elektromagnetiske frekvenser som igjen tas opp av en coil. Replika av naturen er lik fri energi. Jorda og sola har et naturlig electron bånd i bane, ved rett gjort replika vill denne omforme annen energi til enorme mengder elektroner. En liten generator som dette vil ved rette frekvenser og kjøling kunne utvikkle 1000MW eller mere.

comment image?oh=7ec088e23ea22e636c1d6b4a3039c250&oe=5620402B

Fri energi systemer som det jeg poster bilde på her er oppdaget for veldig lenge siden, bla hadde Atlantis flere svære krystall pyramider som genererte enorme mengder energi, som igjen ble tatt opp av hver husstand ved hjelp av en coil. Det de gjorde i Atlantis tid var at dem bygde slike systemer som dette og så plasserte dem husene rundt på rette avstand slik at elektron båndet på det sterkeste ble området for hvor husene ble plassert.

Tegningen representerer en teknologi basert på utenomjordiskes oppdagelser om hvordan sun og sub-sun virkelig virker, oppdaget for flere 100 Milliarder år siden av utenomjordiske sivilnasjoners avanserte undersøkelser av sola og jordas senter. Det er også slik dem får unlimitied med energi fra for å gi kraft til sine rom skip. Det er pga dette at fri energi kan bli så kraftig at de kan reise fra et sol system til ett annet.

Vitenskapen vet enda ikke dette og baserer seg på dynamiske lover i henhold til bevegelige mekaniske prinsipper. Her i dette system er det ikke noen bevegelige deler, hvertfall ikke roterende deler. Her er det snakk om svingninger, steinen vibreres ved hjelp av utlra sonic speaker til ønsket frekvens, det skapes på så måte piezo elektriske effekter internt i steinen, dette utnytter man ved å la denne prosess stå for å konvertere energi ved hjelp av the law of attraction som i dette tilfellet gjøres med å “skyte” inn en viss lys-frekvens med laser inn i steinen, den genererte strømmen blir da “farget” av laser lyset og Law of attraction er nå oppnådd slik at man drar til seg en annen energi nå og da dette virker er dette automatisk pga law of attractiion.

Den energi da som man drar inn med den naturlov blir da konverter hver halve sinus kurve og blir da strålet ut fra steinen og det skapes et elektromagnetisk felt rundt steinen, akkurat på samme måte som jorda…

Er det noe som er vanskelig så er det å forklare dette men håper jeg gjør en god jobb med å forklare. Det er litt vanskelig å finne ord når jeg forklarer men gjør mitt beste.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
8 år siden

Skulle aldri tro at jeg skulle få oppleve dette, fulgte en diskusjon på TU.NO som bare ble borte, de diskutere evighetmaskiner, der det viste seg at TU.NO hadde håpenbart prøvet å beskrive en.
men poenget er 29 commentarer, men du får nå kun lov å se 4-5.
http://www.tu.no/forskning/2015/07/13/industrien-sloser-med-store-mengder-varme-fordi-den-har-feil-temperatur#idc-cover
hvordan forklarer en det da? 29 kommentarer blir til 4-5?

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Seitasis
8 år siden

Fri energi undertrykkes brutalt og teknisk norsk ukepresse og NTNU bidrar til dette…

Robert Dave Myrland
Svar til  Hans Gaarder
8 år siden

Follow the money :) Free Energy equals no money!

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
8 år siden

Kommentarene kan leses idag hvis en trykker på “ekspansjon knappen/svar knappen”, (TU har kun kollapset kommentar treet) Kan være nyttig lesning,
her for en iallefall vite at en kan bygge mye mer effektive varmepumper en den du trolig sitter med.
Siste kommentaren fra Jameswatt, er verd å merke seg
“Teknisk er det fullt mulig å lage en varmepumpe som løfter til 150, 200 eller 250°C. COP-en blir selvfølgelig dårligere jo høyere løftet er, og det vet Sintef-forskerne veldig godt, de har heller ikke lovet noen COP så vidt jeg kan se i artikkelen. Et løft fra 50 til 150 °C kan i teorien ikke ha bedre COP enn 4,23, i praksis kanskje 2,5-3 i en veldig god prosess..”
Har de oppdaget noe nytt eller ikke, (“det vet Sintef-forskerne veldig godt”, hmm), er der noe de ikke ønsker å fortelle, hva tror du?
(Artikkelen finner du fremdeles hvis du går på http://www.tu.no/forskning, men ser ut til å være fjernet fra første siden)

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
8 år siden

Bare så alle henger med COP, beskriver virkningsgraden i drift, (etter innkjøpskostnadene) , enkelt forklart 1 krone * COP gir deg avkastningen i drift. Så oppgis en COP > 20 får du mer en 20 kroner tilbake.
Legg også merke til at seriekobling av varmepumper ikke skal kunne virke teoretisk, som Jameswatt skriver, mens hele artikkelen går ut på det motsatte. Så hvem har rett ?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
8 år siden

En gjennomgang av en statlig undertrykkelse manual.
Finnes eller brukes slike manualer i dag i Norge ?
https://www.youtube.com/watch?t=247&v=vddULW_7CcM

Seitasis
Seitasis
Abonnent
8 år siden

Norge har mye energi, langt langt under 1/2 utnyttes i dag i noen anlegg, så vi kan lett bruke 2 gangen, da tar en kun utgangspunkt i vannkraft, så Norge kan eksportere masse energi, så kommer spørsmålet har Hans Gaarder undertrykkelse teori rett, eller er det den drepende konservatismen?
Vel når de renner et tonn vann i sekundet gjennom et gjennomsnitt norsk kraftverk, med en høydeforskjell på, la oss si 1 meter er den vanlige ingeniør påstanden at vi utnytter rund 80%, +- 10% , vanlig konservativ overslag formel er: 8 * høyde (1 meter) * massen i 1000 liter som gir 8 kilowatt, min påstand er da kaster vi mer en enn 10 kilowatt bort normalt, så vi kan bli mye bedre.
Noen som går imot påstanden, vi skriver da en kontrakt, 1 million NOK hvis de ikke kan bevises med stander formler. (hvis du ikke godtar formler fra standard lærebøker fra realfag må du si ifra)
I år eller de neste årene kommer de masse fysikk endringer angående energi eller avsløringer om du vil, så dette er ment som en opp våkner, skal vi være med i gamet. Så har Hansen rett eller er det den vitenskapelige konservatismen som stritter imot?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
8 år siden

Tpper ingen professorer kommer til å vedde imot, så hva er grunnen 1 million er jo en bra bonus hvis en tror på det en underviser i?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
8 år siden

De som blir interessant er svarene hvorfor de ikke vil vedde imot, noe som kan forteller oss alle om nye løsninger, og fra selveste professorer, ja de oppegående må bli provosert for å snakke, og noen av dem,særlig Norske er ganske oppegående, har bare ikke blitt stilt de rette spørsmål eller så holder det for seg selv, av en eller annen grunn.

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

«Kald fusjon» har lenge vært fri fantasi, men nå kan det finnes på ordentlig.
Ny reaktor kan gjøre olje nesten verdiløst
Resultatet av denne testrunden er nå klart, og det ser fortsatt positivt ut. Etter å ha generert 1500 kWh over 32 dager, omringet av kameraer og måleinstrumenter av alle slag, ser det ut til at E-Cat kanskje, muligens, faktisk holder det den lover – selv om forskerne ikke våger å spekulere nærmere i hvordan dette går an. De slår imidlertid fast at her skjer det noe som fysikkens regler som de kjenner den ikke helt kan forklare, men at det nesten må være en kjernefysisk reaksjon av noe slag som ligger bak.
http://www.tek.no/artikler/ny-reaktor-kan-gjore-olje-nesten-verdilos/164346

Seitasis
Seitasis
Abonnent
9 år siden

Angående undertrykkelse av teknologi, jeg har mistet noen venner, men det var i gamle dager, kan ikke stoppes i dag, og det ser ut til at de ikke spiller det spillet lenger, på grunn av internettet. Derfor får vi løsningene, som har vært der lenge, gamle løsninger er nå vitalisert igjen. Takk være internettet.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
9 år siden

Angående Ebola, her er hvordan du lager nano sølv, et 9 volts batteri to sølv skjeier og en blyant (eller en motstand), knytt blyanten (eller motstanden) mellom en av sølvskeiene, dypp sølvskeiene, ca 2 cm fra hverandre vertikalt i vann, rør rundt i en 1/2 time.

Uffda
Uffda
Abonnent
11 år siden

Here you will find the work concerning Stanley Meyer WFC “Water Injector” technology.

http://rwgresearch.com/
http://open-source-energy.org/forum/

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

Fungerende FRI ENERGI generatorer er utviklet og finnes på innsiden av USAs militær-industrielle kompleks.

Dette fremgår bl.a. av dette DISCLOSURE-dokumentet:

“Disclosure Implications for the Environment:

We have identified insiders and scientists who can prove, in open Congressional hearings, that we do in fact possess classified energy generation andantigravity propulsion systems capable of completely and permanently replacing all forms of currently used energy generation and transportation systems. Thesedevices access the ambient electromagnetic and so-called zero point energy state toproduce vast amounts of energy without any pollution. Such systems essentiallygenerate energy by tapping into the ever-present quantum vacuum energy state -the baseline energy from which all energy and matter is fluxing. All matter and energy is supported by this baseline energy state and it can be tapped throughunique electromagnetic circuits and configurations to generate huge amounts of energy from space/time all around us.

These are NOT perpetual motion machinesnor do they violate the laws of thermodynamics – they merely tap an ambientenergy field all around us to generate energy.This means that such systems do not require fuel to burn or atoms to split orfuse. They do not require central power plants, transmission lines, and the relatedmulti-trillion dollar infrastructure required to electrify and power remote areas of India, China, Africa and Latin America. These systems are site-specific: they canbe set up at any location and generate energy. Essentially this constitutes the defin-itive solution to the vast majority of environmental problems facing our world.The environmental benefits of such a discovery can hardly be overstated but abrief list include:

The elimination of oil, coal, and gas as sources of energy generation, thusthe elimination of air and water pollution related to the transport and use of thesefuels. Oil spills, global warming, illnesses from air pollution, acid rain, etc can andmust be ended within 10-20 years.

Resource depletion and geo-political tensions arising from competition forfossil fuel resources will end.

Traditional technologies exist today to scrub manufacturing effluent to zeroor near zero emissions for both air and water but they use a great deal of energyand thus are considered too costly to fully utilize. Moreover, since they are energyintensive, and our energy systems today create most of the air pollution in theworld, a point of diminishing return for the environment is reached quickly. Thatequation is dramatically changed when industries are able to tap vast amounts of free energy (there is no fuel to pay for – only the device which is no more costlythan other generators) and those systems create no pollution.

Energy intensive recycling efforts will be able to reach full application sincethe energy needed to process solid waste will again be free and abundant.

Implications transformed to use clean non-polluting sources of energy.

Desertification can be reversed and world agriculture empowered by utiliz-ing desalinization plants that are currently very energy intensive and expensive butwill become cost-efficient once able to use these new, non-polluting energy systems.”

Kilde: http://www.scribd.com/fullscreen/30425722?access_key=key-1sj8qh9bzmpj4l4fhj0m

Robert Dave Myrland
Svar til  Hans Gaarder
8 år siden

De snakker her om krystall transformere. I en remote viewing “session” de utenojordiske hjelpte meg med i 2009, fikk jeg da se en krystall stein transformer under bakken på area 51, rett under flystripa på ca 12 meters dyp. Jeg fikk sett dette veldig tydelig, rommet jeg såg var rundt som en dome.

I rommet var det en liggende krystall stein, diameter ca 150cm og lengde på ca 3.5 meter og hver enda av steinen hadde pyramide form som dessuten såg ut til å nøyaktig samme grads vinkling som pyramidene i egypt, før hver “puramide” i hver ende av steinen var det et stativ som steinen hvila i og var nøyaktig formet etter steinen, stativet stod fastskrua på gulvet i begge ender og steinen hadde en gulvhøyde på ca 90cm. Senter av taket var ca 3meter høyt og rett over steinen i veggen var det en kjegle form inn i veggen, såg ut som en høytaler nesten og tror at dette var en ultrasonic høytaler og da den som svinger steinen mekaniskt for å oppnå piezo elektrisk effekt. Og siden rommet var rundt ville lydbølgene treffe steinen fra begge sider, jeg kunne bare se 1stk av denne kjegle form in i veggen i hele rommet og ytre diameter på denne var ca 20cm og teksturen inn i kjegla var finere en resten av veggen men hadde samme farge som veggen selv og i bunn av kjegla dvs i senter var det ikke noe synlig dubbeditter men regner med at dette var skjult inn i veggen.

Runt steinen var det boret masse hull, regner med uten at jeg telte at steinen hadde ca 100 hull boret ned på et dyp av bare 12mm. I hullene var det 2 typer pressfitt dingser, ene såg ut som en laser “kanon” og den andre såg ut som en slags sensor og lignet veldig på de som teller flasker på foreksempel produksjons båndet til Artic Water AS et firma jeg jobbet for som gikk konkurs.

Fra alle disse sensorer og laser “kanoner” var det en kabel ut, disse var pent bundet sammen og lagt horisontalt til enden av steinen og gikk ned mot gulvet til en boks som var ca 25cm x 25cm x 30cm, ut fra denne boks som var grå kom det en liten ledning som gikk til en dings som ikke kunne vært noe annet en en PC som stod pent plantet på gulvet ved siden av boksen, pcen hadde samme merkelige overflate som veggen i rommet, lys grå og såg myk ut, siden jeg ikke var fysiskt tilstede kunne jeg ikke kjenne etter om det stemte.

PCen var på størresle med et maxitower i høyden men bredden var bredere, ca 15cm bredere en tradisjonelle maxi towere på markedet i dag.

Som sjel kan man ut av kroppen få lydinntrykk og det fikk jeg av steinen for den var aktiv og i drift. Steinen lagde en lyd som er vanskelig å forklare og finne et ord for å forklare lyden er derfor vanskelig, likevel det beste ordet jeg kan bruke her er Humming sound! Og den lyden svingte opp og need, som om den pusta, lyden gikk opp og need i svingninger, dette trolig fordi at datamaskinen driver å justerer steinens virkningsgrad til en hver tid og det er derfor det var sensorer boret inn i steinen, da disse har som oppgave å lese av steinens ZPE svingniger slik at steinen ikke skal gå i overproduksjon og bli for varm.

Steinen lyste lyseblått til blått og svingte i takt med lydens svingninger og ble lysere når lyden nådde sin topp for deretter å bli mørkere når lyd svingningen gikk ned.

Runt steinen på ca 38cm avstand fra steinen var det en coil vikklet runt steinen, denne coil var et rør, et kopper rør og vikklingen begynte fra stativet steinen låg i fra ene enden til den andre. Vikklingens stignig var ganske stor, ca 15cm og var meget jevn hele veien. Vikklingen ble holdt fast ved hjelp av en støtte på begge stativene og fra stativ til stativ var den en “bjelke” på toppen som coilen hvilet på slik at coil hengte med egen vekt ned fra den og “omslukte” steinen fra ene ende til den andre.

Enden av coil vikklinga til venstre side av steinen, samme side som pc og den boksen var på som jeg også dessuten misstenker er en fotonmodulator, var pent sluttet slik at røret var lagt etter “bjelken” på toppen av stativet som steinen hvilte i.

De to endene fra coil møttes da til høyre på steinen fra hvor jeg såg det hele og gikk så need mot gulvet langs høyre stativ for så å gå til et annlegg som ikke kunne være noe annet en en nitrogen pumpe/kjølingsannlegg som har til hensikt å kjøle ned coil og også for å få opp effekten.

Dette såg ganske gammelt ut, likevel kunne jeg ikke se noe støv i rommet noe sted, hvertfall så la jeg ikke merke til noe støv og stusset på det siden dette såg veldig gammelt ut.

Etter denne remote viewing opplevelsen så startet deg å komme andre lignende remote viewing opplevelser hvor jeg fikk se samme type krystall transformere og mange av dem i et runt stort rom som var mye større en det rommet under area51. Det var ca 5-6 mnd etter den første at jeg såg dette:

Et stort hvit rom med 5 krystall transformere stående på gulvet i en formasjon som dette; en i senter og 4 runt, diameteren på formasjonen var ca 5meter og steinene stod oppreiste og var ca 180cm høye og ca 90cm diameter. Romet var runt og veldig stort og hadde mye moderne laberatoriums utstyr på div skap med hjul på og også var det rundt i rommet etter veggen en slags “verksted benk” som fylte over halve veggen rundt. Det var kontor stoler av den type man kan kjøpe på buttikken og en del moderne datamaskiner som minner om DELL og noen andre HP.

Fra alle 5 steinene gikk det kabler, tykke kabler som møttes sammen og gikk til et annet rom og i det andre rommet som var akkurat like stort og også rundt så stod det et Beamship hvor kablene fra de 5 krystall steiner gikk in i en åpning under skipet. Trolig utenomjordisk skip men det kan også ha vært et skip bygd av den undergrunns basen jeg såg dette i. Uansett så stammer dette fra utenomjordiske, en vei eller en annen, dette er ikke kurrent jordisk selvutvikklet teknologi, det er 100% sikkert, dette startet i regi av 1947, 1961, osv.

De kablene fra de 5 steinene ble tynnet ut og fordelt til de 5 steiner jeg såg, steinene hadde også kopper coiler men kunne ikke se noen kjøling. Det jeg kunne se er at disse var i drift og atter en gang ja de pulserte blått lys. En kabel gikk langs gulvet til en kontor pult, en av mange der inne og forsvant bak kontor pulten, jeg kunne ikke se om den gikk in til pcen men det er å regne med. PC monotiren på bordet til hvor denne kabel forsvant under stod på og det var en grønn rund ring på skjermen med noen verdier ved siden, vet ikke hva dette var men det stod på toppen av linja i softwaren CCT.

Hva er CCT?

Jeg har tegninger på hvordan jeg skal bygge en slik transformer og jeg innehar også viten fra tidligere liv om dette. Derfor er det veldig enkelt for meg å få dette til med rette størrelse funding.

Vil dere ha fri energi ut av dette Hans Kristian snakker om? Da har dere 2 valg, enten venter dere til at disse som holder på med dette slipper det ut, eller dere hjelper meg til å hjelp dere.

Problemet ligger ikke i at dette ikke virker, problemet ligger i at for lite folk velger å tiltro til sannheten. Skal man vente på at nok folk skjønner sannheten for så at dette blir tvunget frem? Eller skal vi ta en snarvei og dra dette igang av folk utenfor denne vitenskaps arena 50 år før general sicene community og ta fatt med en start slik at vi kan begynne der den startet 50-60 år siden?

Ditt valg og jeg vil stadfeste dette: Jeg er absolutt ikke den eneste starseed på planeten som har peiling på nettopp dette men det er få av dem som har funnet meg og eller få av dem som jeg har funnet.

Dugnad eller Funds?

Gruppe sammen eller grupper Fjern?

Skal man komme noe videre med verdens status? Vi må da danne grupper og eller bare en gruppe som er støttet opp gjennom private nettverk og som får middler gjennom mange private som gir 50 kroner pr mnd til å få dette igang. Det må da også være et kontroll “organ” tilstede slik at forvaltning av middler skjer på en korrekt måte. Dette kan gjøres og det kan utføres. Men når skal vi få fingern ut?

Sitte på gjerdet å se på at planeten går til pokkers?

Eller ta et tak nå og få til en organisert begynnesle på noe som leder samme vei som det disse kabal mennene har fått til nå i ca 50-60 år…??

Igjen ditt valg, men jeg ønsker at en gjeng mennesker, med masse forskjellige kunskaps områder kommer sammen og jobber med dette, akkurat på samme måte som kabalen har gjort, dette fordi som jeg nevnte at det å sitte å vente på at dette skal komme frem/bli publisert av kabalen, er som å vente på at doomsday skal komme for den kommer aldri, det er universet for inteligent for.

Ta kontakt om du vil sammarbeide, jeg bygger nå sammen en gruppe, startet med det 3 uker siden og den vokser, men du kan hjelpe til med at den vokser fortere.

Her trengs det mekanikere, elektonikkere, photon og laser teknikkere, og flere områder også- svak og sterkstrøm osv, det er med andre ord en mekka av div fagområder som trengs, des flere dess bedre, men det må være tekniskt.

Du som ønsker å bli del av gruppa og eller organisjonen for fri enegi av denne type ZPE teck kan nå meg ved å søke meg opp på facebook eller planetseeder.com

Ha en fortsatt fin dag :)

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

Informativ FRI ENERGI video: Tesla The Race to Zero Point Free Energy http://www.youtube.com/watch?v=aKWPht3fU-o

ChristianR
ChristianR
Abonnent
11 år siden

Hva er det som “undetrykkes brutalt” her ? Selvfølgelig kommer ikke de store energiselskapene/avisene å gi oss noen hjelp her, men alt er lett tilgjengelig for alle:

prinsipp:
http://www.youtube.com/watch?v=nl35HRBED_A

demo

Det er bare å sette igang og bygge selv!

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

Iran Sells Clean Fusion-Based Electricity Across South Asia. Hydrogen-Boron Dense Plasma Fusion.

http://www.forbiddenknowledgetv.com/videos/alternative-energy/iran-sells-clean-fusion-based-electricity-across-south-asia.html

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

Her er en fri energi løsning som er så enkel at den kan skapes i hjemmet hos noen hver.

Alt som behøves er en jordet skjøteledning med minst 2 stikkontakter og en “high voltage device” som kan plukkes ut av en lighter.

Det er demonstrert i denne korte videoen:
http://www.youtube.com/watch?v=zz-Lupbn7mc&feature=related

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Morsom video det. Trodde nesten på den og.. . hehe

Legger merke til at du fra 0:50 ikke ser hele skjøteledningen og fra
1:10 i videoen ikke ser hele padda. 5 av 6 kontakter vises. Så den er grei.

Men ja. den fikk meg til å hoppe litt i stolen.

Eddvin
Eddvin
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Her gikk du fem på Hans, piesoelemetet i lighter produserer høy spenning når den blir presset sammen ved slag, derfor trekker man opp en fjær og en liten “hammer” slår på elementet og det kommer en gnist på mange volt, men nesten ingen ampere. Man bruker mere energi på å trekke opp fjæren, en det som blir frigitt av energi. Så dette er bare en bløff!!!

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Eddvin
11 år siden

Jeg har ikke testet den selv, nevnte den slik at de som er interessert kan prøve om den funker eller ei; “the proof of the pudding is in the eating”.

Det som er fascinerende er jo å vite at FRI ENERGI / ZPE fungerer i ulike former, som venter på å bli oppdaget. Et av bevisene på dette er at det er utviklet fungerende FRI ENERGI devices innenfor det militær-industrielle kompleks i USA. Her ute i offentligheten er det sterke krefter som er i sving for å hindre FRI ENERGI oppfinnelser i å se dagens lys, inkl. den skjulte maktens løpegutter som er kjent som norges onkel politi (sic).

ChristianR
ChristianR
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Er vel MYE mer fascinerende å sette igang å spare MASSE penger ;-)

ChristianR
ChristianR
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Enkelt og fint. Det er bare å prøve den selv! Fin med litt lavere strømregning nå midt på vinteren!

Salat
Salat
Abonnent
11 år siden

Er dette overgangen til ny teknologi for folket ? kina invisterer i solcelle teknologi
http://www.avaaz.org/en/a_ray_of_hope_on_climate/?slideshow

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Salat
9 år siden

Litt gode nyheter, innen 10 år vil energi prisen bli mindre enn 1/10 av idag. Har forsket på det i over 20 år, nå lekker det som en sil, meget vanskelig å undertrykke lenger. :) takket være internett. Så nå gjenstår global etikk og endring av det globale materialistiske menneske synet.

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
11 år siden

Demonstrasjoner vil bli fremvist i Belgia 6 september av M.T. Keshe
Hjemmeside
http://www.keshefoundation.org/en/

Om begivenheten 6 september, og hva som skal pressenteres for inviterte.
http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/316-the-world-peace-invitation-and-release-of-technology

Spennende tid vi lever i ?

rarplanet
rarplanet
Abonnent
12 år siden

Fri energi vil bli frigitt meget snart. Innen 2015 tipper jeg

« Forrige artikkel

MK Ultra – CIAs mangeårige mind control prosjekt

Neste artikkel »

Folkehelseinstituttet planlegger ny vaksine-epidemi

70
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x