/

MK Ultra – CIAs mangeårige mind control prosjekt

18.9K visninger
3 minutter lesetid
207

I slutten av 1940-årene ble det i regi av CIA påbegynt massiv forskning på menneskelig tanke- og adferdskontroll (såkalt mind control). Til tross for at det i 1970-årene ble rettet et kritisk søkelys på dette har virksomheten fortsatt i det skjulte i et omfang som svært få har vært klar over. Og det pågår ennå.

Nyhetsspeilet presenterer her en samling videoer med tildels oppsiktsvekkende vitnemål om MK Ultra-prosjektets metoder, formål, hensikter og resultater.

Den tyske nazi-legen Joseph Mengele, kjent som «dødsengelen fra Auschwitz», var USAs pionér innenfor mind control forskning. USA brakte Mengele til USA i største hemmelighet i 1945, ikke for at han måtte stå til rette for sine ugjerninger i form av bl.a. grusomme eksperimenter på jødiske barn i Auschwitz, men for at han skulle videreutvikle resultatene av at barn som utsettes for grusom tortur kan benyttes til mental programmering (mind control). USAs myndigheter ga Mengele ny identitet og han arbeidet som «Dr. Greenbaum».

Videoer om det topphemmelige mind control prosjektet MK Ultra

Norsk MK Ultra forskning i etterkrigstiden med full ryggdekning fra Arbeiderpartiet

Den norske legen Carl-Wilhelm Sem Jacobsen var Norges pionér på utvikling av metoder for menneskelig tanke- og adferdskontroll (mind control). Allerede i 1950-årene opererte han inn elektroder i hodene på uvitende forsøkspersoner, hvorav en betydelig andel døde og havnet i massegraven på Riis Kirkegård ved Gaustad psykiatriske sykehus.

Haakon Lie (1905 – 2009), en av Arbeiderpartiets fremste maktmenn i etterkrigstiden. Haakon Lie var etter krigen en sterk tilhenger av et nært norsk samarbeid med det kriminelle maktmonsteret CIA. CIA ble i stor grad basert på nazistisk tankegods, ikke minst pga. de mange tyske krigsforbryterne (Reinhard Gehlen m.fl.) som ble rekruttert til viktige stillinger i CIA like etter krigen gjennom Operasjon Paperclip (TABU for norske media – men fyldig omtalt i bl.a. Wikipedia). Det er politikere som Haakon Lie som i stor grad bidro til å legitimere (i det skjulte, slik Lie foretrakk det) at CIA og Sem-Jacobsen benyttet uvitende norske forsøkspersoner til tidlige MK Ultra eksperimenter. «Giganten» Haakon Lie, som knapt nok fikk et kritisk spørsmål i sin livstid pga. den store respekten han nøt i det offentlige Norge, kan stå som «et gigantisk monument» over norske politikeres maktarroganse, i kombinasjon med deres naivitet, uvitenhet og blinde tillit til «onkel USA», og stilltiende støtte til USAs mange kriminelle og høyst forkastelige aktiviteter i etterkrigstiden (som forøvrig ennå pågår med norske politikeres og journalisters hyllest eller stilltliende aksept)

Intervju med Duncan O’Finioan fra MK Ultras supersoldatprogram Project TALENT

I dette intervjuet forteller amerikanske Duncan O’Finioan om hvordan han som barn måtte gjennomgå smertefull tortur og traumatisering for å splitte til multiple personligheter som en forberedelse til å bli en mind control programmert supersoldat. Han forteller at han bl.a. utførte drap på en høyere etterretningsoffiser i USA, på oppdrag fra krefter med tilknytning til USAs regjering, samt et «bestillingsdrap» på en sivil person i Frankrike.

http://www.youtube.com/watch?v=MIUgThru7JY

«We’re supposed to live in a civilized and free society. We don’t. When they can walk in and take you as a child. Turn you into a killer. And then use you, abuse you and throw you away when they’re done. It shouldn’t happen.»

Duncan O’Finioan, MK Ultra offer og «supersoldat»

MK ULTRA og skoleskytingene på Virginia Tech og i Finland i 2007

Flere uforståelige massedrap som har blitt begått med skytevåpen av unge gjerningsmenn har vært trigget av MK Ultra programmerte gjerningsmenn, bl.a. Virginia Tech massakren i USA i 2007.

MK Ultra programmering var en viktig årsak og utløsende faktor bak skoleskytingen på Virginia Tech i USA i 2007

For en dyptgående gjennomgang av MK Ultra elementet knyttet til skoleskytingen på Virginia Tech se denne artikkelen på Sott.net.

Flere unge massedrapsmenn som har begått «school shootings» har vært MK Ultra ofre.

Mind control eksperten Rauni-Leena Luukanen Kilde forteller i videoen nedenfor at skoleskytingen i Finland i 2007 ble begått av unge massedrapsmennn som har hatt MK Ultra programmering, og at formålet var politisk.

http://www.youtube.com/watch?v=ztDjYWK0k9A&feature=related

Det er vanligvis etterretningstjenesten og psykiatrien i et land som i største hemmelighet samarbeider om MK Ultra programmering.

I Norge har organisasjoner fra militær etterretning (E14 / Stay behind) samarbeidet tett i mange tiår med psykiatrien i Norge om den grovt kriminelle MK Ultra virksomheter, som bl.a. innebærer rystende overgrep mot barn og unge – i offentlig regi og med strengt hemmelighold besørget av norsk etterretning.

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

207 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Thunder
Thunder
Abonnent
11 år siden

Jeg innrømmer det! Jeg har blitt utsatt for mind control. Jeg føler meg lurt og dum, men begynner å forstå. De samme folka er frekk nok til å komme med en «ingen liker å bli lurt kampanje». Men alle blir lurt hver dag, vi må bare bli mer våken og sortere litt selv. Ta for eks en morsom ting som jingler. Jeg oppdaget at jeg skrudde opp lyden på radioen hver gang jeg hørte nyhetsjingler og ba folk om å tie(viktig mld på radio). Jeg hadde store problemer med å la være, men det værste var at jeg ikke var et sekund kritisk.
Den perverse forskningen viser at dyr, planter og mennesker blir styr utifra elektriske impulser og frekvenser. Forskning viser også bl.a på mus at TV har en enorm effekt på dyr og menneskers adferd, spesielt i tidlig alder. ADD/ADHD, depresjon, utmattelse osv. Barn og unge får enorme svingninger i humør som andre ikke forstår. Løsningen er giftige piller som holder de i zombietilstand med triggereffekt som kan utløse helvete.

http://www.eruptingmind.com/effects-of-tv-on-brain/
http://abcnews.go.com/Health/study-finds-link-cell-phone-radiation-behavior-problems/story?id=15922738#.T2WfeOWJS_8
Antidepressiva eller behandling av angst linket til flere massemord. Angst blir til ukontrollerbart raseri. Fox news.

Sarus
Sarus
Abonnent
11 år siden

TØV og visvas !

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Var Anders Behring Breivik under MIND CONTROL?

Et Google søk på «Breivik mind control» gir Omtrent 2 880 000 resultater.

Her hagler det med påpekninger av at ABB VAR under Mind Control.

22.juil – etterforskningens kanskje viktigste spørsmål er nettopp dette:
VAR ABB UNDER MIND CONTROL?

Den psykiatriske makkverk-rapporten som konkluderer med at ABB var «shizofren» har IKKE EN ENESTE GANG vurdert spørsmålet om ABB var under Mind Control.

Dette er HØYST UPROFESJONELT og EN HÅN mot alle de som ble rammet i den fryktelige tragedien, inkludert ofrenes pårørende og de mange ungdommene som overlevde, hvorav mange fikk skader på både kropp og sinn.

Når vi vet at en høy andel av massedrapsmenn var under MIND CONTROL, og ABB sørget for at verdensrekorden i massedrap med håndvåpen utført i løpet av en drøy time av enkelt person nå innehas av en nordmann (og nordmenn er tradisjonelt fredelige og lite voldelige) er det én forklaring som peker seg ut som forklaring på ETTEFORSKNINGENS GROVESTE FORSØMMELSE:

– Sannsynligvis var ABB under mind control.
– Psykiaterne Torgeir Husby og Synne Sørheim har trolig fått en instruks om IKKE å berøre mind control-problematikken i tilfellet Breivik. Profesjonelt? Nei. Delaktighet i dekkoperasjonen? Ja

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Et kjapte Google søk på «Er Ulven en løgner» ga meg 374000 treff, altså det hagler med påstander om at Ulven er en løgner, derfor trekker jeg den konklusjonen at du er en løgner Ulven.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Ghleo
11 år siden

Må være ulven fra rødhette det. Hvis du søker på ulven på nyhetsspeilet kommer det ingen treff på at han er en løgner :-)

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Thunder
11 år siden

Jeg bruker samme søketeknikk som Ulven og drar de samme konklusjonene basert på samme metode som det Ulven gjør. Ulven mener bestemt at Brevik er under mental kontroll basert på sitt Google søk og mener det er bevist nok. Da er mitt google søk bevis nok på at Ulven lyver. Det er forresten 76500 artikler som omhandler at Ulven bør utryddes.

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Thunder
11 år siden

Det er helt klart at Ulven heller ikke klarer å bruke Google. Han søker på Breivik mind control som gir 2 880 000 treff. Her gir Google søkerresultater på Brevik, mind, controll samt alle 3 i kombinasjon. Søker du på «Brevik mind control» søker Google på alle 3 ordene sammensatt og da får du 2680 treff, og 99,9% av sidene dette gir treff på er Nyhetsspeilet og andre konspi idiot sider.
Første regel er: Lær å bruke en datamaskin og Google før man kommer med tull. Hvordan man søker på Google lærer man på et datakortkurs.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Thunder
11 år siden

Jasså! Hmmmm…. :-)

Lisbeth J.Berg-Estenson
Lisbeth J.Berg-Estenson
Abonnent
Svar til  Ulven
7 år siden

Ja helt klart,implantater og greier,den perfekte Manchurin a kandidat. stefaren jobbet jo for Brundtland regjeringen i helsedepartementet,de har kjent godt til MK ULTRA i Norge,samarbeidet med CIA,trygge lie som startet med arbeiderpartiet var deres helt.Rasist ut til fingerspissene.

Trudelutt
Trudelutt
Anonym
Svar til  Ulven
4 år siden

Det psykiatriske makkverk i norge har holdt på med MK Ultra i lange tider i sammarbeid Usa. De har forska på psykisk syke og på samer og vanlige barn og voksne innen psykriatrien særlig på 50-60-70 tallet. Jeg vet om det da jeg selv ble utsatt for fanskapet som barn. De putta elektroder i skolten på meg og målte min hjerneaktivitet og putta meg full av farlige pillere som sløva meg helt ned. Jeg ble tvangsendt til statens barne og ungdomspsykriatiske klinikken sør på mm pluss att jeg måtte være på et slags barnehjem utpå SKI utenfor Oslo,og der drev de på hele gjenget mm og fler å dytta meg på sjiten sin.Livet mitt har vært et et enste slit etter det.De vil ikke innrømme sine feil og jeg har ikke makt til å ta tak i den sjiten!. I dag i alder av nå 59 sliter jeg med hjertefeil diabetes dårlig rygg giktplager søvnforstyrreleser osv.Jeg tilgir aldri de folka her jeg bor som plaga meg med å sende meg bort fra familien . Jeg tilgir aldri lærere på barneskolen som var noen slemme folk som fikk elever til å plage meg. Jeg er livredd de folka der den dag i dag

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Trudelutt
4 år siden

Det er makten bak makten som bestemmer alt på Jorden, inkludert bestialske forsøk på mennesker.
Gjenger av korrupte dokker i nesten alle verdens regjeringer, kalt også «folkevalgte», tør ikke åpne kjefter.
Det er ingen feil de har gjort som du tror. Det er bevisst faenskap fra «høyt utvikvede» utenjordiske beasts sin side. Det er de som kontrollerer dokkene, de kidnapper levende organismer for sine sadistiske forsøk også fra andre planeter .
De er sinssyke psykopater.

Helt grusomt det du beskriver. Eneste måten å stå imot deres overgrep er ditt personlige bestemte FORBUD mot å komme inn i din sone. Høres kanskje lettvint ut, men de har jobbet lenge for å ta fra oss denne kunnskapen om tankens kraft.
Alt er energi, inkludert materie. Materie kan materialiseres som Jesus har gjort med vin og brød.
Det er opp til oss, selvgode tobente skapninger, om det blir paradis eller helvete på Jorden.
Mye er i våre hender, hvis vi klarer å fjerne korrupte bioroboter fra makten.
Boikott demmes stupid spill kalt «valg». Ikke legitimer demmes fullmakt med fremmøte ved valglokaler.
Vi må sabotere vindkraft, utgraving av Jordas ressurser for ovennevnte beasts nytte, vi må sabotere 3-5G fordi disse brukes nettopp for psykisk diktat, for aksept av all faenskap som kriger, tortur, for subliming på hjerner av frykt, panikk, aggresjon, ol.
Vi må bruke all vår mental kraft på materialisering av en grønn frisk fredelig levedyktig verden.

Misslunatower
Misslunatower
Anonym
Svar til  Trudelutt
4 år siden

Landsforeningen We Shall Overcome – Hvite Ørn – Aurora

Michelle
Skribent
11 år siden

Reality is Stranger than fiction!
Annunaki – Don’t watch this film:
http://youtube.com/watch?v=gfaUIqN14R8

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
11 år siden

Jeg tror ikke på alt i filmen, men det er interessant!
Det er viktig å gjøre sin egen research, teste ting og koble sammen puslespillet. Det er bra å vite om ting, men også benytte seg av det man har lært selvsagt.-) KJÆRLiGHET Endrer Alt ♡♡♡ http://youtube.com/watch?v=NsW9LUzJdy0

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Ghleo – for mye tall telling kan gi tull – du har sikkert et poeng eller to.

Viktigere enn ulvers metodikk for Google-telling er om ABB var under MIND CONTROL.

Aktoratet i ABB-saken vil ha ABBs mor inn som vitne:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/22juli/Vil-ha-moren-og-MS-Thorbjorn-kapteinen-i-vitneboksen-6786638.html

Hvorfor skal ikke ABBs FAR intervjues som vitne?!

Ifølge stemmer i skogen skal det ha skjedd noe med ABB da han var 15-16 år gammel – før det var han en snill og god gutt. På denne tiden var det at hans far, som arbeidet i diplomati med CIA og MI6, brøt all kontakt med sin fine sønn. Hva kan grunnen ha vært?

En mulighet er at faren solgte / overlot ABB til ett eller annet super soldat program (med eller uten microchip i pappen). En av farens første kommentarer da han fikk høre hva ABB hadde gjort 22. juli var: «Kunne han ikke ha skutt seg selv også?» I mind controll sjargong heter dette: KUNNE DE IKKE HA GITT MIN SØNN DELTA PROGRAMMERING? (Dette går ut på å skyte seg selv etter å ha skutt andre).

Min ulvenese sier meg at viktige spor i saken ligger begravet her.

Hva tror du, Ghleo?

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Jeg tror nesten du må dra deg til en sjaman og få sjekket den nesa di ;)
ABB er en riv rablende gal fyr og ikke under noen mental kontroll. Grunnen til at aktoratet vil at moren hans skal vitne er at hun er antakelig den personen som har stått ABB nærmest de siste to-tre årene når han planla denne absolutte sinnsyke gjerningen sin. Dette er for at dommere og juryen skal få et så komplett bilde av han som mulig. Grunnen til at faren ikke er innkalt som vitne er jo at faren og moren skilte seg for mange år siden og faren har ikke hatt kontakt med ABB siden han var 15-16 år og han har dermed ikke noe informasjon av vesentlighet enn det han har gitt politiet i et evt. tidligere avhør. Det at han sier «Kunne han ikke ha skutt seg selv også» hadde nok jeg sagt også og deretter tilbudt meg å skyte han selv.
Ser du Ulven, ingen konspirasjonsteori bare rein logisk tenkning.

Dag Reidar Bye
Skribent
Svar til  Ghleo
11 år siden

Dette er i så fall logikk snudd på hodet, siden du først hevder en konklusjon som skal bevise forutsetningen for den samme konklusjonen.

Hadde derimot konklusjonen kommet som ett resultat av ulike forutsetninger kunne du i det minste vært i nærheten av noe logisk.

Var Breivik under Mind Control? Han var i hvert fall under påvirkning av narkotika, som er ett element av Mind Control.

Det at denne såkalte undersøkelseskommisjonen, ledet av Knut Arild Hareide, konsekvent nekter å undersøke hvorvidt det står grupper av mennesker bak Breivik, gjør hele opplegget suspekt. Det virker som om noen har noe å skjule, eller ønsker at noe skal holdes skjult, av politiske årsaker. Det finnes åpenbart eventuelle forhold en ikke ønsker å forholde seg til.

En har på en måte bestemt seg på forhånd for at Breivik var alene, som egentlig er korrupt tenking og ikke logisk tenkning.

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Er Knut Arild Hardeide en MK Ultra programmert politiker – mao. en viljeløs dukke som er styrt av andre?

22. juli terror saken er så ytterst alvorlig for hele dette landet, at hvis Hardeide er et vanlig fritt tenkende menneske med hjartet på rette staden, så hadde han vist en helt annen grad av ydmykhet i forbindelse med denne saken enn det som han har gjort.

En viktig del av dette vil være at Hardeide hadde satt himmel og jord i bevegelse for å få brakt på det rene om ABB hadde bakmenn, og prøvd å identifisere bakmennene (selv om de har forankring i satans statlige maktapparat type etterretningen).

Hardeide kan ikke ha noe personlig motiv for å ville dekke over sporene som peker mot ABBs bakmenn, med mindre han er blitt truet på livet eller i den duren. Isåfall burde han ha trukket seg fra vervet som leder for kommisjonen.

Forøvrig er ABB veldig åpen med å fortelle om hva han selv har gjort. Samtidig snører ABB igjen munnen med en gang fokus dreies mot hvem som var hans bakmenn, inkl. hvilke personer han møtte om kvelden den 21. juli, dagen før terroren.

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Han forteller mye om hvordan han utførte ugjerningene alene, men ingenting om at det var medhjelpere. Ergo må det ha vært medhjelpere og han er mind controlled. Jeez Louise…

Dessuten har jeg fra sikre kilder (som pga. deres egen sikkerhet må være anonyme, men jeg har ingen grunn til å tvile på deres utsagn) at brorparten av skribentene på nyhetsspeilet er agenter for NWO-eliten, med oppdrag å spre desinformasjon blant folket. Noen av disse skribentene er også hjernevasket/mind controlled/MK Ultra-programmerte. Jeg skal ikke gå ut med navn, selv om de kanskje kommer ved en senere anledning, men det er høyt profilerte navn her på NS det er snakk om.

Brukernes kommentarer blir kartlagt og lagret i et stort overvåkningssystem, slik at dissidentene og opposisjonelle blir identifisert.

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  CillaBee
11 år siden

CillaB – i løpet av en og samme dag var ABB i stand til å:
1. Sprenge regjeringsbygningen i lufta
2. Utføre et av verdens verste massemord uten uniform
3. Sende 1000 emailer med et 1500 siders manifest

Er det ikke litt vel – overmenneskelig – at en og samme person er i stand til å gjøre alt dette? Er det ikke mer nærliggende at en eller flere assistenter hjalp til med noen av oppgavene – f.eks. å sende alle epostene? Er det f.eks. blitt opplyst hvilke IP-adresser ABB sendte ut manifestet sitt? Og hvilket klokkeslett på dagen den 22.7?

Og er det ikke litt rart at en person som «helt på egenhånd» er i stand til å gjøre alt dette på kort tid kort tid etter blir stemplet som «evneveik» av norske psykiatrere, ved å få en tallkarakter som ligger lavere på skalaen enn det som kreves for å knyte sine egne sko?

Det er noe som ikke stemmer, CillaB – for de av oss som foretrekker å tenke selv.

Hva tror du det er som ikke stemmer, Cilla?

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Nå var det vel ikke sånn at han satt å sendte ut 1000 e-poster, en og en? Å lage en adresseliste for masseutsendelser er en enkel sak, og dersom man har litt tid på seg, som i Breiviks tilfelle, er dette veldig enkelt å gjennomføre. Det er bare å laste inn adresselisten, og trykke send. Det tar ca. tre sekunder.

Klokkeslett og ip-adresser vet jeg ikke så mye om. Men du får rette en forespørsel til politi/media om det. Skulle gjerne visst det selv.

Jeg kan heller ikke se hvorfor det skulle være så umulig for Breivik å plassere bombebilen ved regjeringskvartalet før han kjørte videre til Utøya. Hvorfor er dette så umulig/overmenneskelig? Dersom man har adresselisten og bombebilen klar, og våpenet ladet, er det vel ikke så veldig overmenneskelig å trykke på send ogsette seg bak rattet, er det vel?

Hva angår den psykiatriske vurderingen, med tallkarakter og beskrivelse «evneveik» er jeg helt enig, den er for drøy. Men mener du at Breivik er evneveik, og derfor ikke kunne utført ugjerningene? Eller mener du at diagnosen er feil, ev. bevisst feil satt? Evneveik er han ikke, han har beviselig kjørt bil fra Oslo til Utøya.

Det som ikke stemmer Ulven, er alle de utrolige påstandene som har kommet frem bl. a. her på NS i ettertid. Den ene verre enn den andre. Når en påstand blir motbevist (f. eks. ble det jo her påstått at bombekrateret beviste at det var en underjordisk eksplosjon, at kraterkanten vendte oppover…) tar man det ikke på noen måte til etteretning, men slenger istedet ut en annen like håpløs, grunnløs og smakløs påstand om noe annet. Og slik fortsetter det. En som _ikke_ mener det samme som deg, er hjernevasket/programmert til å mene noe annet. Go figure.

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

«E-posten skal ha blitt sendt klokka 14.09 fredag. Klokka 15.26 – en time og 17 minutter senere – får politiet den første meldinga om eksplosjon i regjeringskvartalet.»

Det var klokkeslettet. Gjør det saken noe annerledes?

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

«E-posten skal ha blitt sendt klokka 14.09 fredag. Klokka 15.26 – en time og 17 minutter senere – får politiet den første meldinga om eksplosjon i regjeringskvartalet.»

Det var klokkeslettet. Gjør det saken noe annerledes?

Tenker du selv, eller løper du i flokk med de andre småulvene her på NS?

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

(Beklager dobbelpostingen over her.)

Uansett; «er det ikke rart at…» er ikke noe god måte å føre argumenter på.

For, er det ikke rart at skribentene på NS har så mye kunnskap om NWO, chemtrails, MK Ultra osv. osv? Hvor får de vite alt dette fra? Er det fordi de er med i konspirasjonen selv?

Er det ikke rart at det aldri blir skrevet noe om hvem som _egentlig_ finansierer og drifter NS?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Ulven
11 år siden

CillaBee er det ikke sånn at man kan sende e-poster til maks 50 mottakere på en gang? Dette for å begrense mulighetene for spamming har jeg hørt. Når vi i nettverket vårt sender e-poster til flere må vi dele dem opp sånn at det ikke er flere mottakere enn 50 i til-feltet.

Hvor har du informasjon fra om at e-posten ble sendt kl 14:09 på fredag?

Når tid på dagen fredag den 22. juli 2011 forlot ABB leiligheten til sin mor hvor han hadde overnattet?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

CillaBee Silly NewBie Mistakes https://www.google.com/search?q=Silly+NewBie+Mistakes

7-22-11 Crime Scene Investigation: Hammersborg Torg by Jan Tore Berg-Knutsen + http://www.youtube.com/watch?v=EkmaTIo57lc&feature=BFa&list=UUrI-rOvFRDXDGnXv4jqxdJw&lf=plcp

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Monica Waade: Noe begrensning på 50 mottakere har jeg aldri hørt om, ei heller tror jeg en slik begrensning finnes generelt. Muligens i enkelte nettbaserte mailklienter, men det kan du jo kanskje finne ut av og komme tilbake til? Har i forhold til jobb ihvertfall ingen problemer med å sende ut mail til kunder med langt over 100 adresser på listen.

http://www.dagbladet.no/2011/07/27/nyheter/innenriks/terrorangrepet/anders_behring_breivik/terror_i_oslo/17466481/

Angående klokkeslett: http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/-aa-faa-epost-fra-en-massemorder-gir-meg-frysninger-3547059.html

http://lmgtfy.com/?q=breivik+sendte+e-post+manifest

Falcon; You’re point being?
http://media.photobucket.com/image/falcon%20fails/scooters61/EpicFail.jpg

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Ulven
11 år siden

CillaBee i den første linken din står det at e-posten ble sendt kl 14:09, mens den Simonsen fikk var sendt kl 14:26.
http://www.dagbladet.no/2011/07/27/nyheter/innenriks/terrorangrepet/anders_behring_breivik/terror_i_oslo/17466481/

I den siste linken din finner jeg en side hvor det står at Breivik sendte ut manifestet der han klart forteller om sine konkrete terrorplaner flere timer før han gjennomførte planene.

http://www.fvn.no/nyheter/innenriks/Svensk-ekspert—Nar-fant-PST-Breiviks-manifest-2201717.html

Det kan se ut som Breivik har sendt e-poster hele dagen hvis disse klokkeslettene stemmer.

Nå som etterforskningen er unnagjort må jeg si at jeg savner en komplett oversikt fra politiet hvor det offentliggjøres hva Breivik gjorde minutt for minutt og hvor han var disse minuttene den 22. juli. Er det for mye forlangt med en slik åpenhet i saken?

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Monica Waade:

Da har du to tidspunkter han har sendt mail. Muligens flere. Er det slik at man dermed kan konkludere med at han umulig kan ha vært alene? La oss nå si, at han hadde en begrensning på 50 adresser per forsendelse. Da måtte han ha sendt e-posten 20 ganger. Om man har adresselistene ferdig, bruker man toppen (og da med god margin) 20 minutter på det. Og han befant seg i Oslo, så jeg ser virkelig ikke problemet her.

Ang. åpenhet så er jeg enig med deg, det er slett ikke for mye forlangt. Men nå er det nå en gang slik at saker som er under etterforskning sjelden blir detaljert omtalt.

Når en mann så til de grader har kartlagt sin egen planlegging, mål og motivasjon, finner jeg det besynderlig at man på død og liv må sause sammen en hel bokhylle med konspirasjoner for at det i det hele tatt skulle la seg gjennomføre. Og når man kommer med slike drøye påstander, så må man også kunne underbygge påstandene med noe. «… jeg så» er ikke akkurat troverdig bevisførsel. Ei heller «… er det ikke rart at…».

Spekulasjoner og spørsmål uten svar er ikke bevis for noe som helst. Bortsett fra for de som mener det er det.

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Det er null problem å sende en epost til 1000 eller 100000 forskjellige mennesker på samme tid hvis man ønsker det. Alt man trenger er å opprette en gruppe i mail programmet hvor disse e-post adressene ligger og skrive gruppe navnet i «Til» feltet.
Det blir skrevet her at mailene ble sendt 1 time og 17 minutter før det smalt. Hvis han sendte det fra gutterommet hos moren sin på Skøyen så har han et HAV av tid til å komme seg til regjeringskvartalet.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Nå driver jeg med webhoteller og kan gi dere litt informasjon om sending av e-post.

Hvor mange adresser man kan sende en e-post til samtidig varierer fra leverandør til leverandør. Hos noen kan man bare sende til 50 om ganger, mens man hos andre kan sende til så mange man vil. Hos meg kan man sende opp til 350 e-poster i timen. (Mange leverandører vil sette en begrensning for hvor mange e-poster man kan sende for å forhindre at én konto på serveren skal bli «infisert» av et f.eks. et virus som sender ut spam. Det handler om skadebegrensning.)

Mange leverandører vil også ha begrensninger for hvor mange adresser det vil sendes til samtidig. Dette gjøres gjerne ved at hvis noen sender en e-post til 1000 personer vil serveren sende disse i mindre grupper på for eksempel 100 hvert 10. minutt.

Årsaken for at dette gjøres er for å forhindre at en IP-adresse blir svartelistet for spam. (Det er tidkrevende å få hvitlistet en IP-adresse igjen hvis den først har blitt svartelistet.)

Dette kan forklare at Simonsen ikke mottok e-posten fra Breivik før. Andre mottakere kan også ha mottatt denne en time etter at en først ble sendt.

Det ville heller ikke vært noe problem å sende en e-post ved et fastsatt tidspunkt, men jeg tipper at Breivik ikke hadde denne kunnskapen. Jeg ville brukt fem minutter på å skrive et skript som ville sendt ut en e-post med et vedlegg til 10000 personer klokken 13.09 den 1. april.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Monica Waade: Baserer du deg virkelig på hva grensen er i ditt nettverk? Det kommer vel an på størrelse på server o.l.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

ABB hevdet jo at han hadde medhjelper (bror), men psykiatrisk sakkyndige mener uttalelsen bare er tegn på schizofrene vrangforestillinger. Han har allikevel hevdet det.
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10077678

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Thunder
11 år siden

Denne «broren» så jeg på Utøya og han var så lik Breivik at han kunne vært tvillingbroren. Eller kanskje det er motsatt, at Breivik er lik ham, det var vel derfor plastiske operasjoner i USA var nødvendige, for å rette på små ulikheter som kunne avslørt at det var to «skallete» menn i politiuniform som skjøt på Utøya?

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-42/#comment-70476

Ja Thunder bror og medhjelper til Breivik er tydeligvis nevnt av ham selv flere ganger, også da Breivik var i oppdrag på vei til Utøya.

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-42/#comment-74700

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Hvis du har «sett» en dobbeltgjenger av ABB på Utøya tror jeg nesten du må sjekke kvikksølvinnholdet av fisken du spiser.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Ingen tvil om det Monica. Interessant å høre om de synene du har, selv om det er vanskelig å forstå. Tøft å stikke nesa ut sånn, jeg liker det. Stå på :-)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Kommer det automatisk eller må du fokusere på det? Jeg har opplevd masse slike ting også, men ikke helt det samme. Noe i det man kaller astral-tilstand og ellers mye sanne drømmer. Mange ganger «ser» jeg i det jeg skal til å ta en høneblund, da er det ofte at jeg ikke skjønner før situasjonen oppstår og det blir som en aha-opplevelse. Ikke akkurat som man så, men gjenkjennbart.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Thunder
11 år siden

Han hevder vel egentlig ikke det, men at han derimot tror at politiet kan ha arrestert en «ordrebror».

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Bartis
11 år siden

Ordrebror? Nei kan ikke huske å ha sett det :-) Postordrebror?
Les artikkelen du kjære og bruk hue.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Bartis
11 år siden

Hehe, jeg var litt rask, mente «ordensbror». Bortsett fra skrivefeilen, er det ikke noe feil med det jeg skrev. Du har derimot ikke lest artikkelen du selv lenker til. Eller kanskje du ikke har brukt hodet? Det er vel en god miks.

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Relatert til artikkelens tema,
The Philadelphia Experiment & Montauk Project, The Montauk Project – Stewart Swerdlow http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1020&start=1#M5299 + extra

Google ~ montauk project https://www.google.com/search?q=montauk+project
Youtube ~ montauk project http://www.youtube.com/results?search_query=montauk+project
Torrent ~ http://isohunt.com/torrents.php?ext=&op=and&ihq=montauk%20project * Rightclick and open torrent search

Direkte referanse,
The Philadelphia Experiment & Montauk Project

The Montauk Project – Stewart Swerdlow http://www.youtube.com/watch?v=WU2U5q9EqEI&list=PLBD3080165E1E3F96&feature=plpp_play_all

Projects: Montauk Project, Philadelphia Exeriment, Weather Control, Z-Argon Gases, Alchemy, Delta-T Antenna, Esoteric Functions, Free Energy, Anti-Gravity, Bio-Rhythms, Phoenix Project, Project God, «Project Underground», Project Bluebook, Space-Time ‘, Grey Addenda, North Pole Mission etc * Source: Unbelivevable Source of Paranormal Information http://www.world-famous.com/Montauk.html
.
«A lie cannot stand in nature, a lie always has to be maintained, the truth doesn’t need any maintenance, you don’t take the truth in for a spring clean or a tune up.» – Michael Tsarion

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

The Montauk Project http://weirdshitblog.com/post/3562761547/the-montauk-project

Quote: There are a couple of things that can get a conspiracy geek turned on. First off, you’ve gotta have the U.S. Government or, rarely, some other large-scale operation. (This can include foreign governments, groups of foreign governments in collusion, secret societies, and mega-corporations.) http://lh3.ggpht.com/_-jI9HDLGk6E/TDxOokhsa8I/AAAAAAAAADY/1lZ_WafXZxM/mcdonalds-logo%5B1%5D.jpg They’re up to some shit. What is Grimace even supposed to be? Then, you’ve gotta have a reason for the conspiracy. Secret research into time travel, psychotropic drugs, alternate dimensions, basically anything that’s been made into an episode of The X-Files or Fringe. Or both. (John Noble got robbed, I tell you. Fucking robbed.) Lastly, you have to have the cover-up. It’s not a conspiracy if everyone knows about it, dumbass. Shell companies, secret government sub-agencies, hidden messages, a few murders, and boom, you’ve got a conspiracy. And if that turns a conspiracy geek on, then The Montauk Project gives them a raging hard-on so huge that the government is gonna have to hush that shit up. ..

Skjer en global implementering av the montauk project eller relatert? Is global implementation of the montauk project or related happening?

Google { montauk project https://www.google.no/search?q=montauk+project }

Youtube { montauk project https://www.youtube.com/results?search_query=montauk+project }

More Chicken McNugget ‘strange fiber’ photos released by Natural News Forensic Food Labs http://www.naturalnews.com/041655_chicken_mcnuggets_strange_fibers_microscope_images.html

McDonald’s Chicken McNuggets found to contain mysterious fibers, hair-like structures; Natural News Forensic Food Lab posts research photos, video http://www.naturalnews.com/041646_chicken_mcnuggets_forensic_food_analysis_strange_fibers.html

Google { McDonald’s Chicken McNuggets site:naturalnews.com https://www.google.no/search?q=McDonald%27s+Chicken+McNuggets+site%3Anaturalnews.com }

Aborted babies’ tissue used in food, by Senomyx, in Pepsi, Kraft, Nestlé, Campbell’s etc https://www.youtube.com/watch?v=fxIgq9D2or4

What is aspartame? Five surprising facts you never know about this chemical sweetener http://www.naturalnews.com/045692_aspartame_chemical_sweetener_surprising_facts.html

Lilje
Lilje
Abonnent
11 år siden

Tviler ikke et sekund på at ABB var og er under mind control.

MK ultra er et fjernt begrep for mange, men de som tør å dykke ned i materien skjønner fort at «jævelskapen» er mer utbredt enn hva en skulle tro. Snarere regelen enn unntaket i slike saker som dette.

Hva faren til ABB angår så har han allerede gjort en svært dårlig figur gjennom sine uttalelser i forhold til sin sønns ugjerninger mm. Det er ingen glorie over hans hodet heller slik jeg ser det.

ABB er frimurer, så sjangsen for at vi snakker flere involverte er stor. Tviler ikke på at det var flere gjerningsmenn på utøya som nevnt over. Insidere innkludert.

Bra artikkel foresten.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Lilje
11 år siden

Jeg skal gi deg en utfordring. Kom med en plausibel forklaring på hvordan det kan ha vært flere gjerningsmenn på Utøya uten at noen andre har sett dem eller de er tatt i etterkant.

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Bartis
11 år siden

Flere overlevende fra Utøya har uavhengig av hverandre rapportert at det var flere skyttere. Noen av de som svømte i sikkerhet har fortalt at de svømte med noen som ikke var blant AUF-deltagerne.

Ifølge en kilde her på Speilet har en av de andre skytterne et utseende som ligner på ABB. Kan det ha vært han som ble fersket på fersken fra helikopteret mens han gikk rundt blant døde ungdommer nede i vannkanten?
Karakteristika for denne skytteren er at:
– Han hadde politiuniform.
– Han hadde ikke politilue på seg.
– Han var litt skallet på toppen av hodet.
– Han virket høyere og kraftigere enn ABB.

Her er et mulig bevis: Er ABB delvis skallet på toppen av hodet? Bildene han viser frem i manifestet tyder ikke på det.

Hvem kan de andre skytterne (skytteren) ha vært? Neppe villfarne ungdommer med høyreekstreme holdninger – trolig en eller noen på statlig regulativ med sikkerhetsklarering og taushetsplikt. Naturligvis holder de selv tett i ettertid om at de var med på å drepe de stakkars forsvarsløse ungdommene – og naturligvis får de beskyttelse av Gladio og Jenz sine usynlige bakmenn.

hagbart
hagbart
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

«Ifølge en kilde her på Speilet». Tuller du? Baserer du disse ekstreme påstandene på «en kilde på Speilet»? Forstår du hvor hinsides svakt og utilstrekkelig dette er?

Og til dine karakteristika av skytteren: Du beskriver ABB.

Om ungdommene som gjennomgikk en av de verst tenkelige situasjonene man kan befinne seg i oppfattet korrekt hvor mange hårfjoner massemorderen hadde på toppen av hodet mens han skjøt etter dem og vennene deres holder nok dessverre ikke som bevis for at det var flere enn én morder på øya. Øyenvitneskildringer er fra før av ekstremt svake og upålitelige, selv like etterpå, og i en situasjon som denne står det nok ikke mye sterkere når det kommer til detaljer.

Her er forøvrig bildet som ble tatt av politiet like etter drapene: http://4.bp.blogspot.com/-O7vASb2vy5w/TzVbtxxFG5I/AAAAAAAAFe8/1ZZKXPLuVws/s1600/cops-Anders%2BBehring%2BBreivik.jpg

Å basere hans grad av behåring på hans selvutvalgte bilder i manifestet er ikke spesielt valid.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ulven
11 år siden

Denne kilden på speilet har også sagt at Breivik gjengen planlegger en ny masakre noe som Breivk selv inrømmer i dag, en gruppe som ikke er tatt enda skal ta livet av ca 300 nordmenn

Det er vel den aksjonen som skal settes i gang for å legitimere chipping av folket

Han har støtte fra 15 000 frimurere og store deler av politiet sier han og det er jo helt korekt

Han sier også at det ikke var han som sto bak Oslo akjsonen som forklarer hvorfor vi ikke får se bilder av de tusner av overvåkingskamerane i byen og på den ene som ble lekket så er han mer lik på bestemorra mi en det som liksom skal være Breivik

Hagbart, Enten må du være ekstrem naiv og dum, eller så var du med på aksjonen selv

Takket være slike som dere så kan de sprenge og skyte så mye dem vil, de kan si det er Donald og Mikke Mus eller hva som helst for dere anti skeptikere tviler jo ikke et sekund på hva dere får servert fra eliten og dermed er dere indirekte med på at terroraksjonene får forsette og forsette og forsette

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/03/22/tviler-pa-breiviks-terrorceller

I dag så fant svina ut at loven i Norge skal endres, nå kan alle i Norge få livstids fengsel uten lov og dom

Kameraten deres Breivik blir brukt for alt han er verdt for å omgjøre nasjonen vår til et terroregime

Hele saken er så åpenbar at selv medlemmene i blindeforbundet ser det klart

Nei det er langt mer spennende ting i verden som skjer akkurat nå enn å kaste bort tid på å debatere en helt normal vanlig klasisk Gladio oprasjon

TV2 og mains stream mediene sjokerer med den Apocalyptiske hendelsen fra andre siden av kloden

– Det er ikke mye igjen på dametoalettet. På herretoalettet er det verken dopapir eller papir til å tørke hendene med, sier George Dzurkoc, leder i politiets fagforening

Krangel om en kontrakt gjør at dopapir i offentlige bygninger er en mangelvare i den amerikanske byen Trenton.

http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/amerikansk-by-snart-tom-for-dopapir-3732303.html

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Bartis
11 år siden

Tabuer i massemedia, styrt politi osv. Gammelt tema.. f.eks:
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/rosetorne/comment-page-1/#comment-80885

Bartis
Bartis
Abonnent
11 år siden

La oss vurdere torverdigheten til Hans Gaarder, den frittstående helsforskeren. Han driver institutt for helseforskning. Mon tro hva han har forsket på? Han har ingen lenker til forskning eller utgitt noen forskningsrapporter på hjemmesiden sin. Som alle skribenter her tar han vel utgangspunkt i det resultatet han ønsker og finner kilder som «bekrefter» synspunktet.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
11 år siden

Psykiateren Randi Rosenqvist ( psykiater på Ila fengsel ) VET at Anders Behring Breivik ER mincontrollert ( MK ), men hva gjør frøken Rosenqvist ? Jo, hun skal vitne MOT ABB.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
11 år siden

Kan du dokumentere dette? (Og med dette mener jeg dokumentasjon som bekreftes av en objektiv tredjepart.)

herrnimrod
herrnimrod
Abonnent
Svar til  kaotiker
11 år siden

Objektive tredjeparter, eller autoriteter som er ordet du egentlig burde brukt, finnes ikke. Det finnes bare mangelfull informasjon. Informasjon du selv må finne og gjøre deg opp en mening hva betyr.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  herrnimrod
11 år siden

Det kommen an på definisjonen av objektiv.

The Scientizt
The Scientizt
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
11 år siden

Interessant påstand.
hvordan fikk du denne infoen?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
11 år siden

Hvordan vet du hva hun skal si i rettsaken? Selv om det er påtalemyndighetene som har kalt henne inn som vitne, betyr ikke det at hun skal juge.

herrnimrod
herrnimrod
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
11 år siden

Påtalemyndighetene lyver da når det passer dem. Ser ingen grunn til å forvente noe mindre av deres håndlangere. Tvert imot er det vel, empirisk sett, fullstendig rimelig å anta at denne damen vil lyve om det passer henne.

hagbart
hagbart
Abonnent
Svar til  herrnimrod
11 år siden

«Empirisk sett». Gi oss empirien du sitter på da.

Å slenge ut lite oppfinnsomme floskler som «objektive tredjeparter finnes ikke» og «påtalemyndighetene lyver når det passer dem» holder dessverre ikke som svar på spørsmålene Balle og kaotiker stiller. Prøv igjen.

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
11 år siden

I følge dette innlegget Marit: http://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/er-alle-hoyrefolk-potensielle-terrorister-na/comment-page-2/#comment-67150
Skrevet av deg den 24.07.2011 klokka 17:14 sier du at Breivik er en avansert biologisk klone som CIA hadde fått av negative aliens. Denne informasjonen hadde du visst fått av et 3D alienshologram.
Nå påstår du at ABB er under mindcontroll og IKKE en biologisk klone. Hvor har du fått infoen fra nå? Hunden din som egentlig er en fyrste på en planet langt langt vekk?
Her er en annen kommentar fra Hanssen hvor hun påpeker at ABB er en robet: http://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/er-alle-hoyrefolk-potensielle-terrorister-na/comment-page-20/#comment-68226
Noe annet som er interessant her er at først gir Hanssen CIA skylda, så den norske regjeringe før hun er innom Mossad. Bare les trådene på overnevnte linker så kan dere se dette selv.
Jeg anbefaler deg Maarit M. Hanssen: Vær så snill og ta de pillene som du har fått på resept av legen din. Jeg tror kanskje du kan få et litt bedre liv, og ihvertfall holde styr på det du tror.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
11 år siden

Svar-feltet vises ikke så jeg må svare på denne måten » kaotiker «, » The Scientizt » og » Balle Clorin «.
Frøken Rosenqvist vet at Anders Behring Breivik er mindcontrollert ( MK ). Det vet hun fordi hun har fått presentert innsideinformasjon. Det vet jeg fordi jeg har den samme kilden.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
11 år siden

Så hvorfor ikke legge frem kilden for dette?

Maarit M. Hanssen
Forfatter
11 år siden

Av forskjellige grunner «kaotiker » så legger man ikke frem kilden for innsideinformasjon. Innsideinformasjon er farlig, trodde at du visste det. Men nei.

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
11 år siden

Hehe da blir nok påstandene dine stående som ikke noe annet enn påstander. Utrolig enkelt hva, å bare slenge ut noe slikt, for så å si at du ikke kan si noe om hvor det kommer fra?

Pølsevev fra ende til annen.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
11 år siden

Vel, jeg vil heller si at den beste beskyttelsen for en person som innehar innsideinformasjon er nettopp offentlighet om hvem personen er. Hvis samfunnet vet hvem personen er vil de som ønsker å skjule informasjonen f.eks. ikke kunne «ta livet» av personen fordi dette da vil skape oppmerksomhet om innsideren og dennes informasjon.

Personlig har jeg er perspektiv hvor en person som kommer som presenterer en påstand og ikke ønsker å dokumentere dette, er en person jeg ikke kan ha noen som helst pålitelighet. Hvis man ikke dokumentere at en påstand er riktig, så er påstanden fra mitt perspektiv usann.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
11 år siden

Men du må jo klare å legge frem infoen. Dersom du ikke lyver da.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
11 år siden

Ghleo, når jeg skriver at Anders Behring Breivik er mindcontrollert, så mener jeg at han er en biologisk robot, derfor. Han er en dukke til CIA og Pentagon. Det å være en biologisk robot betyr jo å være mindcontrollert, vanskelig å forstå? Javel. Mindcontrolteknologien har CIA fått fra negative aliens i bytte mot at aliens kan eksperimentere med jordboere, pønske ut flere og flere våpen. Det foregår krig nå med CIA/Pentagon mot vanlige beboere av planeten og norske folk er blitt pekt ut som forsøkskaniner i denne krigen siden 1950-tallet og enda tidligere.

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
11 år siden

Er du sikker på at du ikke forveksler den virkelige verden med Terminator filmene Maarit M. Hansen?
Det er et par problemer med den påstanden din:
1. Den er ikke dokumentert, dette er noe du sier men ikke vil dokumentere, derfor er det kun en påstand som er forbi vill.
2. ABB har blitt døgnovervåket siden han ble arrestert på grunn av selvmordsfare osv. Det er nok mange mennesker som følger med han og jeg tror nok de hadde lagt merke til at han er robot, for ikke å snakke om alle legeundersøkelsene han har vært igjennom for å kartlegge han fysisk og psykisk. Tror du ikke at en lege hadde merket om det hadde vært noe galt? Jeg tror nok at ABB har blitt scannet i CAT scanning mer enn en gang for å si det slikt, og er det noe elektronisk når man er i en CAT scanning så har man et problem for å si det slik, og dessuten hadde de sett at han hadde vært en robot.
3. Da er vi tilbake der hvor så og si alle konspi teorier feiler: HVIS det hadde vært mulig så hadde dette involvert så mange mennesker som feks politiet, leger, advokater, journalister, hans egen mor, regjeringen, CIA, PST, for ikke å snakke om de onde romvesnene. Vi snakker hundrevis, kanskje tusenvis av mennesker, det er ikke mulig å holde noe slik hemmelig.

ola
ola
Abonnent
Svar til  Ghleo
11 år siden

jeg tror ikke ABB er en robot, men Ghleo du sier: Vi snakker hundrevis, kanskje tusenvis av mennesker, det er ikke mulig å holde noe slik hemmelig.

Der tar du feil. kan jo nevne The Manhattan Project og operation paperclip (De er ikke hemmelige nå, men de var det en gang, og det var veldig mange involvert) det er mange andre eksempler også, men du burde forstå at det er mulig for mange tusen og holde ting hemmelig, men om du tørr å tro på det og tilpasse din forståelse av hva som er mulig og ikke, til å passe med virkeligheten er jo en helt annen ting.

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

Både The Manhattan Project og Operation Paperclip er hemmelige operasjoner som foregikk under 2. verdenskrig. Spør deg selv UFO: Hva er forskjellen på 1940 og 2012? Vi snakker over 70 år med teknologiske fremskritt og ikke minst: Informasjonsflyten og måten vi kommuniserer på er totalt annerledes nå enn da. Journalistikken er også annerledes enn før, den er mer undersøkende og journalistene har kontakter over alt som gir dem informasjon. Vi snakker da selvfølgelig om reelle mennesker og ikke 3D romvesen hologrammer og stemmer «fra den andre siden». Hvor tror du feks Dagbladet fikk sin informasjon rundt lysbakken fra? Helt sikkert en som jobber i et eller annet departement som antakeligvis får betaling for å komme med informasjon. Alle aviser har egne telefonnummer som man kan ringe til og man får betalt for tipsene sine tro du meg.
Vi kan ta ABB som et eksempel her: Maarit M. Larsen påstår at ABB er en robot og at det er en mengde mennesker som kjenner til dette. Vi snakker om en massemorder som har sprengt en bombe midt i Oslo og drept et titals barn. Det er ingen mennesker i som har samvittighet som klarer å holde noe sånt hemmelig, en eller annen hadde snakket og nyheten hadde sprukket.
Et annet eksempel er krigen i Irak. Det var topphemmelig om når angrepstidspunktet skulle være, men allikevel ble det sendt direkte bilder til hver eneste TV stasjon over hele verden takket være Al Jazeera som sto på taket av et hotell og filmet det hele.
Grunnen til at ABB klarte det forferdelige han gjorde er at han er totalt sjuk i hodet og han var alene, ingen vanskeligere forklaring enn det.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

Da er det merkelig at dere på et eller annet vis alltid klarer å gjennomskue disse hemmelighetene via youtube og google.

herrnimrod
herrnimrod
Abonnent
Svar til  Ghleo
11 år siden

Hvordan vet du hva som foregår med «ABB»? Fordi media sier det? Fordi de gir deg «beviser» som dette? http://www.youtube.com/watch?v=oEiZyfnprfA&feature=plcp&context=C4b65df9VDvjVQa1PpcFPEYt_3ziR0X4ipyiZsD_TxY9aX5JxoJbw%3D

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  herrnimrod
11 år siden

Seriøst?

herrnimrod
herrnimrod
Abonnent
Svar til  herrnimrod
11 år siden

Å unnskyld, jeg visste ikke det var rutine å forfalske mediaopptak for tiden. Ingenting mistenkelig ved det.

herrnimrod
herrnimrod
Abonnent
Svar til  herrnimrod
11 år siden

Venter i spenning på hva de koker opp til den såkalte rettsaken.

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  herrnimrod
11 år siden

Hvordan vet du at videoen fra rettsaken er forfalsket?
Fordi Youtube sier det?

herrnimrod
herrnimrod
Abonnent
Svar til  herrnimrod
11 år siden

Jeg har øyner. Har ikke du? Usynkronisert blitz = forfalskning.

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  herrnimrod
11 år siden

Nå er det vel strengt tatt videoene som er satt side ved side som ikke er synkrone, og da er det jo ikke så rart at blitzen heller ikke er det.

herrnimrod
herrnimrod
Abonnent
Svar til  herrnimrod
11 år siden

Du tyr til ren løgn ser jeg. Tror du at så lenge du sier det så blir det sant? Oss andre har øyne og logisk sans.

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  herrnimrod
11 år siden

Det hjelper lite å ha øyne, når du kun ser det du vil se.

herrnimrod
herrnimrod
Abonnent
Svar til  herrnimrod
11 år siden

Jobber dere skift i PST eller er det en typisk 9 til 5 greie?

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Dette er jo bare en påstand som ikke er dokumentert.

Så for at jeg i det hele tatt skal kunne vurdere om dette kan være riktig, så må du legge frem dokumentasjon.

Det virker litt for enkelt å bare slenge ut at det er tabu, og så ikke legge frem noe dikumentasjon som kan bygge opp under dette.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Hva de IKKE skriver er da ikke empirisk bevis. Empirisk bevis ville du eventuelt hatt hvis det ble skrevet om det. Poenget med empiri er liksom at man observerer det som skjer, og ikke det som ikke skjer.

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Hehe den var god.

Jeg gjorde et søk på aftenposten med søkeord «pannekaketeleportør». Antall treff? 0.

http://www.aftenposten.no/sok/?query=pannekaketeleport%C3%B8r

I følge din logikk betyr dette at aftenposten hemmeligholder teknologi om hvordan man kan transportere pannekaker hvor som helst i verden på et blunk.

Fravær av bevis for én ting, er ikke bevis for en annen.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

kaotiker… Det ligger i sakens natur at tema kan være noe diffust. Man befinner seg i et empirisk grenseland(psykiatri) med spørsmålstegn både til den historiske emperi og til hva som teknologisk er mulig i fremtiden.
Her kan det på svært kort sikt bære galt avsted. Forskningen på dette feltet benyttes aktivt til å modifisere mennesket med teknologi, vesentlig hjerne interaksjon med komputer(kvantemaskiner) såkalte transhuman. Det er noen mennesker som ikke kan holde seg borte fra å mekanisere alt mulig – uten viten hva menneske egentlig er.
Se: http://www.channel-irpt.info/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
8 år siden

1: In Memory of a Brave Turk another Victim of Swiss Tyranny & Bozkurtlar Turkish Grey Wolves >> 2: Condamnation of Sean Hross to 220 Days in Prison for Expressing himself in civilised Ways on Youtube +

1, quote: SWISSY USED THE TURK AS A HUMAN GUINEA PIG IN DR MENGELE STYLE FROM SWITZERLAND. There was a young Turk in Switzerland married with a swiss lady, and then they took his children away. So he spoke out. Then these swiss Nazis locked him up by force in the boogy house and pumped him full with all sorts of poisons to break the will of this tormented father. When he came out, children gone, family gone, human dignity gone, shaking and hardly being able to stand on his legs because of the garbage in his veins with the only friend left a handgun in his pocket. . . . . . . . ..

2, quote: YOU`VE ALL WITNESSED NOW, THAT THE SWISS MONSTER DOESN`T CARE ABOUT ANY INTERNATIONAL LAWS; they just abide good old Nazi laws of the swiss fascist Mafia. ..

Total poverty: Hitchhike 4 days to see dentist, alien parody & famas patrol + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1964&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
8 år siden

Vi Menn utgave 6. juli 2015, hovedartikkel Dr Mengeles ukjente skjulested http://postimg.org/image/lb5zrqten/ I facebook

Følgende fakta om Dr Mengele presenteres planlagt ikke i massemedia

Nazi Rat Line & Devil`s Pass from Swiss Red Cross for Eichmann, Mengele, Barbie, Priebke & Klement + https://www.youtube.com/watch?v=BRBxlRMj4B8&list=PLqQQFOVUZBLhBLeYTnKxEqbTZtHOEsH2E&index=3
Swiss-Argentina Nazi Connection: British killed by Switzerland`s Oerlikon 35mm Skyguard in Falklands +

Dr Mengele got 100% Protection in Switzerland, Angel of Death, Alfred Siegfried & Heredity Biology +

Der Stürmer by Julius Streicher an Ethnic Swiss from the Buffer Zone Financed by Switzerland +

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

«Har noen tid og lyst til å ta et ekstra tak for å bli kvitt kriminaliteten vi alle utsettes for og som bl.a. kriminelle massemedia, regjeringer, frimurerorganisasjoner, universiteter og altfor mange fler ikke vil hverken publisere eller snakke om ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2014/04/na-er-sondags-dagbladet-vekk/comment-page-6/#comment-113419

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
8 år siden

Se forsiden av Vi Menn i forrige kommentar, sitat: «Ny viten: Blokkerer Ebola», som forventet fra en representant for kriminelle og folkefiendtlige massemedia, indikeres at ebola er reelt og ikke en psyop

Google { ebola site:birdflu666 wordpress com https://www.google.no/search?q=ebola+site%3Abirdflu666.wordpress.com , ebola site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=ebola+site%3Aabeldanger.net }

MUST READ!!! The Ebola Scare, Global Pandemic, and the 2012 Olympics Ritual . . . it is so important to deflate this pandemic false flag!!! http://jhaines6.wordpress.com/2014/08/07/must-read-the-ebola-scare-global-pandemic-and-the-2012-olympics-ritual-it-is-so-important-to-deflate-this-pandemic-false-flag/

Ebola Virus and Swiss Nazis, Switzerland`s Involvement Africa 2014, General Peter Regli & Dr Death +

Hva har skjedd med Mike Adams og hans naturalnews.com? Han har hatt samarbeid med svindlerne inforwars.com, men holdt seg til fakta i det jeg har sett av produksjoner fra det samarbeidet. I.f.m. ebola ignorerer han fakta, google { ebola site:naturalnews.com https://www.google.no/search?q=ebola+site:naturalnews.com } og har således lagt seg på samme fryktkampanje som infowars.com er velkjent for

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

1. For at noe skal være et empirisk bevis må det ha blitt observert. Derfor kan du ikke si at fordi noe ikke er omtalt, så er det et empirisk bevis.

2. Dermed vil hele TABU-oversikten ikke være gjeldende fordi den ikke har blitt bevist.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Og du argumenterer for at minus er pluss.

Saken er at du påstår at det har blitt observert, men har ikke dokumentert at denne påstanden er riktig.

Årsaken for at jeg trekker frem en bekreftelse av hypoteser er at man kan bare benytte en bekreftelse for å si at en hypotese er riktig. En avkreftelse kan bare fortelle deg at det ikke er slik.

Man kan ikke si at det finnes flygende griser fordi ingen har sett en flygende gris.

Apoteose
Apoteose
Abonnent
11 år siden

Usikker på hvor denne skulle postes, så kan man heller flytte den hvis nødvendig.

«Siv» – Killed in action (KIA) by hostile forces or KIFA which means ‘killed in flight accident’?:

http://www.youtube.com/watch?v=lHtyIezjL6A

Under minnestunden ble uttrykket KIA (killed in action) brukt.

Noen som vet hvorfor og om dette eventuelt var en glipp?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Apoteose
11 år siden

Det skyldes nok som de sier at de ble (killed in action) Apoteose

Som en rekke medier har skrevet så ble det simulert krig, det var en sverm av Norske F16 og svenske Jas-fly like over Hercules flyet, noen var angripere og andre forsvarere

Hercules flyet skulle ligge så lavt som mulig for å ungå radar og visuel kontakt

Men så begynner det å skurre litt

Hvorfor sende Hercules flyet i direkte linje mot den høyeste fjelltoppen vist målet var å ligge lavest mulig ?

Den sivile radaren oppgir at flyet lå på 2194,5 meter klokka 14.56, mens den militære radaren oppgir at det lå på 2316,5 meter på samme tidspunkt

Så vist flyets høydemåler viste 120 meter lavere en det var så er det jo ikke så rart flyet krasjet med toppen av fjellet

Hercules flyet ble liksom ikke funnet på flere dager enda det hadde alt det nyest innen teknologi, det var en sverm av F16 og Jas-fly som hadde Hercules flyet på sine radarer

Alt tyder på at enten var det 1 eller flere av dem som var i flyet som var målet eller en spess last ombord som skulle hentes, muligens den sorte boksen som egenlig er knall orange

Det var nok bare nok en vanlig Gladio opprasjon utført av små enheter som E14 eller paramilitære stay behind grupper på innsiden

Snøskreddet som kom like etterpå som drepte 5 personer i Troms var utvisomt utløst med kraftige lydbølger fra Haarp for å ta fokuset bort fra Hercules krasjet

Alltid når de ønsker fokus bort fra hendelser så arangerer de nye hendelser som tar fokuset bort sånn som når de sendte ABB på drapsturne mens de selv utførte drapsforsøk på 7 millioner Libyere ved å bombe landets vannverk og vannrørfabrikker eller når de tok datalagringsdirektivet opp i Stortinget samtidig som Obama fikk fredsprisen

Som Brevik sa så utførte han oprasjonen på vegne av sine losjebrør eller tempelriddere som de kaller seg etter 8 grad, han trodde at minst en av sine losjebrør var som var med på oprasjonen var arrestert

Et frimurer troskap kommer langt langt foran troskapen til Norsk lov, Konge og fedreland

Formålet med oprasjonen var å spre frykt i befolkningen ifølge han selv og VG

Hørtes det kjent ut ?

Gladio

Gladio er navnet på en oprasjon der store mengder paramilitære Stay Behind terror grupper i alle Europeiske land utførte hundrevis, muligens tusenvis av terrorangrep mot egen befolkning, de utførte en serie skyte og bombeangrep på offentlige steder med flest mulig uskyldige ofre på opppdrag fra NATO. Målsetningen var å skape terrorfrykt i befolkningen og å få dem til å vende seg til staten og be om mer sikkerhet

http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Gladio

De skyldige vil nok ikke bli tatt denne gangen heller siden losje-brørne har sine egne i alle stillinger i militæret, retsvesenet, politikken, politiet. osv osv

http://www.dagbladet.no/2012/03/18/nyheter/hercules_c-130j_c130j_c_130j/flystyrt/forsvaret/utenriks/20735983/

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
11 år siden

Godt å se at ikke alle lar seg lure, min kjære broder smurf er våken som alltid og det gleder meg så jeg skal bistå ham litt. :-)

Snøskredet i Djupvik var helt uvanlig og ekstremt stort, den personen som lå dypest lå under ca 8 meter tettpakket snø.

Trond Wassbakk som sammen med Bernard Audrezet er turoperatør i Lyngen har huset tusenvis av skiturister i båter i Lyngenfjorden. Hver av dem har operert med turistbåter i fjorden i henholdsvis 15 og 11 år, og aldri før har de opplevd skred som tar liv. De antar at de har arrangert så mye som 50.000 topp-turer i området.

Nevnte to turoperatører slipper aldri noen ut i fjellet uten guider med UIAGM-godkjent utdannelse. Det tar syv år å oppnå og må fornyes hvert andre år. Begge de franske guidene involvert i denne ulykken hadde denne utdannelsen som er den høyeste i verden innenfor feltet fortalte Trond Wassbakk.

Guidene var altså profesjonelle folk i stand til å vurdere forholdene, vi snakker ikke om folk som ferdes i fjellet på hobbybasis. Disse to guidene utførte altså jobben sin og er superprofesjonelle.

Var ikke dette det samme skussmålet som flygerne i Herculesflyet fikk?

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Monica
De franske guidene eier ikke respekt for naturens krefter som snøskred. har vært med på båt som dro rundt med turister. De holdte på å bli tatt av et kjempeskred mens de selv bare lo. De norske turistene, noen folk fra Oslo, var sjokkert over dere uansvarlighet. Disse to guidene hadde mage års utdannelse. Gruppen innkudert de norske var på 16 stykker.
I tillegg ledet han som nå var guide for de som ble tatt en gruppe turister inn i et meget farlig område for noen år siden der jeg bor. De gikk inn i et område som min bestemor ble vitne til, og som hun fulgte med siden hun visste at de gikk inn i et område det gikk ofte skred i og var mildt sagt livsfarlig. Han ledet følget rett og slett i en dødsfelle.
Da kom det et kjempeskred kloss opp i turistene. Det var bare et mirakel at de berget seg.
Mange av disse guidene skaper en falsk trygghet. de stoler kun på seg selv og sin kunnskap, men gidder ikke høre på lokale folk som advarer dem mot å gå og som vet hvor skredene kommer årvisst.

Jeg trykte opp-tommel til deg, men ser at du allikevel fikk nedtommel. Beklager det :)

bardun
bardun
Abonnent
11 år siden

Kanskje disse superprofesjonelle guidene likevel burde snakket litt med lokalkjente folk som bor i området. Da hadde de sikkert fått vite at det var et særdeles rasfarlig fjell, og særlig utsatt var det i det området de hadde tenkt seg i. Kanskje de også hadde fått vite navnet på fjellet – Sorbmegaisa, som på norsk betyr – det livsfarlige fjellet. Hvorfor et slikt navn mon tro?

Fastboende sier også at dem ikke går i dette området om vinteren, nettopp på grunn av den store rasfaren.

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  bardun
11 år siden

Men bardun, hvorfor bringe fakta inn i saken?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  bardun
11 år siden

Ja det er klart det er et rasfarlig område de var inne i, ingen har vel benektet det? Det finnes jo mange rasfarlige områder men det er ikke ensbetydende med at det må gå og alltid går ras der. Var det ikke rasfare 3 da disse turistene ble tatt?

Det var rasfare da de skulle lete etter og plukke opp deler av Hercules-flyet i Sverige også, derfor ble skredeksperter tatt i bruk for å se om det var forsvarlig å gå inn i området. Det betyr at det er mulig å vurdere skredfaren der og da, og de franske guidene skulle således være i stand til å vurdere skredfaren de også.

Det foregår i hvert fall noe, Herculesflyet møtte en «usynlig vegg» over toppen av Kebnekaise, mens forsvaret hemmeligstempler informasjon fra den ulykken kaster media seg over en ny stor ulykke DØDSRASET hvor skussmålet til guidene er like bra som til de som fløy i DØDSFJELLET.

Ut fra Tromsø har vi DØDSVEIEN hvor vi finner Eiscat stasjonert like i nærheten.

Det foregår i hvert fall noe, også her ute i ødemarka…
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-54/#comment-83779

kjemisk
kjemisk
Abonnent
11 år siden

Bardun
Helt enig i det du skriver.
Disse franske topputdannede turlederne skaper en falsk trygghet, de eier ikke respekt for naturkreftene!

Monica Waade
Forfatter
Svar til  kjemisk
11 år siden

Kanskje det ikke er samme forutsetninger for at det går snøskred her i Norge som i Alpene og ellers?

Jeg går sterkt ut fra at denne personen visste hva han gjorde og at han med sin bakgrunn hadde stor respekt for naturkreftene…

Erfaren livredder ble begravd i snøen
Den omkomne guiden i Kåfjord-raset var lege og redningsmann

Franskmannen (41) berget liv som lege og redningsmann i Alpene, men jomfruturen som skiguide i Norge endte i døden.

Han var selv med på lignende redningsaksjoner utallige ganger hjemme i Alpene.

Fra 2005 var han tilsluttet den offentlige redningstjenesten i Mont Blanc-massivet, hvor han også jobbet som allmennlege i skibyen Chamonix.

– Han var med på hundrevis av redningsaksjoner, skriver den franske avisen Le Dauphine Libere.

41-åringen og den andre guiden, også han en mann, stilte begge med sertifisert fjellguideutdanning fra Frankrike, men med null erfaring fra nordnorske fjell.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10079592

Vennene i Sveits avviser imidlertid at turfølget som ble rammet var urutinerte.

– Dette var ikke «hotheads», men fjellvante folk som ikke er kjent for å ta stor risiko. Vi skjønner ikke at dette kan ha skjedd, sier Matthias Laemmel til Tribune de Genève.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10079833

Se forresten dette bildet av Jenz, han må nesten være under mind control eller så er det en kopi vi ser på dette bildet, han går som en robot…

http://www.nordlys.no/nyheter/article5983854.ece

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Klassisk passgang Monica. Kommer av MK, stress eller begge deler. Mange tanker i hodet vet du:

http://img22.imagehaven.net/img.php?id=RFQBPG25FF_jens_co.jpg

Her er klippet inn noen av dagens perler fra Norulv Øvrebotten:

«I stedet for å avgjøre om han er habil som menneske før realiteten i straffesaken mot ham behandles, bestemte domstolen rett før jul mens du var opptatt av juletre og pakker og i en bisetning som bare Klassekampen fanget opp, at habiliteten hans som menneske skulle det først tas stilling til i selve dommen. Etter at rettssaken var avsluttet. Ikke før. Selv om slike avgjørelser er den mest grunnleggende forutsetning for en rettsprosess skal settes i gang overhodet i normale rettsstater.»

«Teknikken med å snu alt på hodet går igjen og igjen. Om det så er på Stortinget, hos påtalemakt, regjering eller domstol. Denne teknikken i saksbehandling beviser så langt at helt andre er inhabile enn drapsmannen, om enn på et annet grunnlag enn hva det er snakk om for ham.
Du får en rettssak om Anders Behring Breivik er gal eller ikke, og den ene psykiateren etter den andre kommer til å vitne og motsi hverandre i uke etter uke, de vil garantert ikke en gang være enig i hva en psykose generelt er for noe og langt mindre om det er relevant i dette spesifikke tilfellet.»

«Mange vanskelige ord kommer til å bli brukt fra disse ekspertene, og ingen av dem vil forstå at de i virkeligheten blir brukt i et godt gammeldags kommunistisk narrespill. Sovjetunionen var beryktet for fiks bruk av psykiatri til ulike politiske formål.»

«De kan mene hva de vil, det viktigste for regissøren er at de møter opp og mener noe. Det skaper illusjonen ut fra status som eksperter, og avleder fokus samme hva de skulle si. Alt som skulle være av forvirring og fordommer hos det norske folk skal utnyttes maksimalt. Til overordnede politiske formål. Oppskriften er så klassisk som den kan bli, selv om vrien her er veldig kreativ og modernisert.»

«For å unngå at det skal bli debatt om politiske formål overhodet, dette opplegget har ikke gått så bra, har riksadvokat Tor-Aksel Busch sperret så godt som overhodet mulig for at det skal skje allerede i tiltalen som han har utformet. Det som tjente en kortvarig hensikt i fjor, kan fort få motsatt hensikt nå og lede til at folk begynner å tenke utenfor den tiltenkte boksen og kan nøste opp de virkelige politiske hensiktene bak hele terroren. Derfor er hele manifestet fra Anders Behring Breivik ikke lenger relevant.»

«Så noen selvstendig mening om hovedpersonen får du ikke anledning til å gjøre deg, den meningen skal du måtte gjøre deg opp indirekte. Gjennom andre mennesker som du får se og høre på tv.»

«Indirekte bedrag er og blir det aller beste. Det blir gjennomført konsekvent her. Det har ikke vært annet siste halvåret.

Velkommen til den redigerte virkelighet. Den er ikke noe nytt fenomen. Det nye er at de raffinerte bedragmetodene er avslørt og publisert på Internett. Noe som har gjort prosessene vanskeligere, men opplegget er alltid å kjøre på med nye bedrag som om de aldri skulle ha vært avslørt.»
http://www.facebook.com/pages/Norulv-%C3%98vrebotten/255668234467889?sk=wall

Ser sirkuset som han beskriver levende for meg. Så sant ABB er ment å skulle overleve sagmugget..

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
11 år siden
markussosionom
Abonnent
11 år siden

Jeg har noen små kommentarer…
MK-Ultra er et genetisk militært prosjekt, der DNA blir utviklet gjennom flere generasjoner for å skape ^^Hitlers superbabies^^, dvs. mennesker som bl.a er immune mot det meste, og som har spesielle egenskaper, les super-abilities. Det er grunn til å tro at av de som ble eksperimentert på etter 2. Verdenskrig i Norge, i dag utgjør, 4 generasjoner etterpå, ca 800 000 mennesker.
Mk står for forbokstavene til de 2 legene som hadde ansvaret for utviklingen av prosjektet.
Norge og Sverige var utpekt som foregangsland, pga den ^^ariske rasen^^, men også fordi blonde, blåøyde, eller rødhårede, og grønnøyede mennesker passer bedre for utviklingen av prosjektet, siden de mangler et spesielt enzym…
Forskningen omkring dette startet i 1943, og det skulle skapes to nye menneske-raser, en slave-rase, og en master-rase…
Hvordan dette har gått kan jeg ikke komme innpå her:

Likevel viste denne forskningen at mennesket er tilbøyelig for programmering, spesielt noen menneske-typer, og det ble satset mye på å finne de rette mennesketypene for å skape et grunnlag for programmering av bl.a manchurian candidater, – men også spesielle foregangspersoner innenfor musikk og artist-bransjen. Også leder-typer dvs innen politikk og næringsliv skulle skapes, slik at den kulturelle utviklingen skulle gå i den retningen som var ønsket…
Sex var nøkkelen til programmeringen, og det var derfor viktig at programmeringen begynte tidlig, så barn ble derfor utsatt for programmering…

Ved hjelp av spesielt teknologisk utstyr som ble implantert i kroppen, ble det mulig å høyne energiene(frekvensene) i kroppen, og de seksuelle organene ble utsatt for implants som skulle stimulere ved hjelp av elektriske spenninger, fra utstyret i kroppen. Dette var lenge før micro-chippens tid.

Rundt 1960 var programmerings-rutinene satt i system og operativt.

Jeg fulgte saken rundt ABB i media, og jeg er enig med Maarit, han er kanskje en bio-robot..Jeg tror ikke han var alene…Jeg er også enig med Hans, at det finnes flere norske politikere som er mind-kontrollerte puppets, eller bio-robots. Hvor mange politikere har ikke blitt tatt i ulike sex-skandaler, bare de siste 10 årene?

Skulle likt å se en artikkel på det, Hans……Sex er nøkkelen til å få kontroll over offerets vilje, og i dag er den seksuelle programmeringen detaljert og spesifikk. Og det meste skjer mens man sover…Og så får man noen lyster, og tror at det hele kommer fra en selv…
Det gjelder innenfor hele tversnittet, og ytterkantene av den seksuelle lyst-skalaen…Tenk bare på han som ville finne noen som kunne kutte av og spise penisen hans…Han fant en som gjorde det! (I flg media)

Jeg har ikke lest manifestet til ABB, men opplysningene hans omkring at det skal finnes 10 al-Qaida celler i Norge, og at han vet om to av dem er ganske interressant. Som kjent var det CIA som startet AL-Qaida, det er bl.a bekreftet i flere utenlandske medier.
Med det som utgangspunkt vil jeg komme innpå ^^Stay-behind^^, som i 1995 ble omdøpt til^^Okkupasjonsberedskap^^. De består av ^^celler^^, og har vært CIA sitt verktøy til å skape et hemmelig overvåkingssystem med mennesker med ulike typer teknologi i kroppen (les, levende vandrende kameraer og mikrofoner). Psykiatrien var/er basen for disse forsøkene, og idag er det enda Amerikanerne som sitter på toppen i overvåkingspyramiden som går på monitorerte mennesker, også kalt HUMINT.
Norge hadde Trond Johansen og seksjon D innenfor Etterretningstjenesten, den Israel-vennlige delen, som også var knyttet til Gehlen-organisasjonen i Tyskland, som var en front for CIA i Europa. Siemens overtok denne rollen, og kom til Norge i 1969 for å utføre psychotronics for Forsvaret. Det var ca 210 Siemens-ansatte som gjorde denne jobben, da Siemens bestemte seg for å forlate Norge i 2006. Sammen med HV-016 ansatte, og sivilt ansatte, utgjorde disse cellene nær 600 mennesker, fordelt på 10 celler.
Så sånt sett er jeg helt enig med ABB at det er 10 celler i Norge fra AL-Qaida/CIA….
Nå er det forøvrig WM-data som har overtatt disse Siemens oppgavene etter at Siemens forsvant fra Norge og lagte Siemens-skandalen som spredte seg til 21 land i Europa og fremdeles etterforskes i noen av landene…Og WM-Data fusjonerte med Logica, som har hovedbase i London, men som er fransk, og fransk etterretnings pryd…
Jeg vet en masse om disse tingene, siden jeg selv har vært en bio-robot og nesten drepte noen i manchurian-candidate stil…Jeg stakk av til utlandet og klaget til Stortinget i 2006(samme måned som Siemens forsvant).
Men I EOS-kommiteen har de ikke greid å finne de skyldige, ennå….Jeg skal få beskjed dersom de finner ut noe annet, sier de i siste brev fra Stortinget…
Jeg vet fra whistle-blower i systemet at det var HV-016 som ødela meg, og er det ikke pussig at ikke engang den gang Forsvarsminister Grete Faremo kunne legge ned HV-016…(Det er vel ca 1 år siden nå) Det er skrevet masse omkring denne enheten, som altså ikke er styrt fra Norge….Det er NATO og CIA som trener og styrer denne enheten…Den er også kalt Gladio…

MK-Ultra har bare skiftet navn… I flg NOU 2003:33 ble MK-Ultra avsluttet i 1974-75…Meg tok de i 1974, på et katolsk barnesykehus i Stavanger fikk jeg montert ekstrautstyr i kroppen, og siden har de bare puttet mer og mer…Changing images of man, var et prosjekt fra 1974, og siden har det vært kalt Superman-project og HAARP-project, og ja Hans også JANUS…Listen er lang…
Felles for de gamle prosjektene var at matrixen var bygget opp på sommerfugl-larver, såkalt Monarch…
De nye prosjektene, der også Israel har tatt kraftig i, har foruten Monarch-programmering, også Toxoplasmose, som en biologisk agent og matrix….Men etter 1974 har også CAENOR habitatis elegans programmering tatt over mer og mer….Det er ofte benyttet i kombinasjoner med de eldre matrixene…, noe Norge har gjort med bl.a. meg…

Tenk deg at noen kartlegger hjernen din…, gjennom mange måneder og kanskje år bli minnene dine karlagt i en computer som er plassert i en lab…Følelser, emosjoner som nervøsitet, frykt, sinne, raseri, hat og kjærlighet,glede og latter, gråt osv blir nøye plassert og kartlagt…
Dine forbindelser til andre blir kartlagt…
Dine seksuelle lyster og drifter blir karlagt…
Etterhvert bygges en artificial hjerne i denne laben,ved hjelp av flere computere, og nå begynner arbeider med å overstyre dine prosesser..
Hukommelses-sentrene blir kontrollert og overstyrt, følelser blir kontrollert og overstyrt, sakte men sikkert tar de over dine naturlige prosesser og styrer deg ved hjelp av elektroniske signaler som overstyrer dine signaler…
Du er blitt en bio-robot som kan fjernstyres…..
Slik foregår arbeidet, og etterhvrt er det bygget opp flere databaser omkring hva som skal til for å overstyre dine normale prosesser, slik at arbeidet kan brukes raskere på flere personer…Individuelle logaritmer, generelle logaritmer, og spesifikke logaritmer…
Slik arbeider bl.a. FFI (Forsvarets forsknings-institutt) for å utvikle teknologien…
Og de forsker på friske mennesker…, bl.a meg…
Her er linken til Nyhetsspeilets artikkel der det skrives om meg og noe av det teknologiske utstyret i kroppen min
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/implementater-dyrets-merke/

Jeg har vært veldig utsatt og opptatt, og har ikke fått oppdatert bloggen min.., men mye av saken min ligger der…ca 50-60%
http://psykiatrierpolitiskdrap.blogg.no

Som en kuriositet kan jeg nevne at en tidligere CIA-agent skrev i en bok fra 1960-tallet, at munnhulen, tennene og nesehulen er de mest benyttede stedene å plassere teknologien som er brukt i monitorings-industrien. Det er sikkert derfor vi i Norge ikke har fri tannlege, og at Staten Norge ikke betrakter tennene som en del av kroppen…

Men det er faktisk Norge som har utviklet de øye-chippene som er i bruk nå for tiden, og en norsk oppfinner har blitt multi-millionær på dette…Han er barnebarn av en av Norges mest kjente kunstmalere… Og kjøpte seg en øy i Stockholms skjærgård, faktisk den samme øya som var tidligere eid av en av Sveriges største filmskapere…
Noen som klarer denne?

Jeg er bare kort innom, og vil takke Hans….Du er en ener etterhvert innenfor Stay-behind/Okkupasjonsberedskap og Etterretningstjeneste.., og her på Nyhetspeilet generelt…
Og Norge trenger sårt en grundig opprenskning av uetiske praksiser som har fått utvikle seg helt fritt uten noen som helst kontroll fra Stortinget, siden AP (Arbeiderpartiet) har hatt (Og enda har) nytte av dette monitoringssystemet…

Maarit er også en ener, og jeg takker og bukker for dine bidrag og kunnskaper…
Trist med alle disse debunkernene, men det er bare å overse dem….Dont feed the fire…!
Takker for meg i denne omgang..

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Takk markussosionom for dine gode ord for min person. Dok har jeg ikke de samme kunnskapene som deg, men vi jobber med saken fra hver vårt ståsted. Det er sårt å tenke på hvor mye du har måttet lide ( siden 1974 som du skriver ). Vel, DE har hatt også meg i sin hule hånd mang en ganger, men jeg har klart meg ilikevel å frigjøre meg. Det har ikke manglet på forsøk å prøve å ha drept meg eller drapstrusler. Psykiatriske diagnoser har haglet rundt meg, men jeg lider av angst og det er jo ikke akkurat noe overraskelse.

Håper at du har det så godt som det er mulig å ha i din situasjon. Det er altid godt å lese at du er i form om å skrive de siste nyhetene om saken. Stå på og en varm klem fra meg.

« Forrige artikkel

Årets Pilleselger 2012; Jørgen Skavlan

Neste artikkel »

Fri energi undertrykkes brutalt

207
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x