Årets Pilleselger 2012; Jørgen Skavlan

7.9K visninger
9 minutter lesetid
21

Mens tiden går står en industri alltid klar med betalingsterminalene sine til å ta imot sine pasienter. En industri som aldri sier nei og kan hjelpe deg med hva det måtte være, det finnes en pille eller en sprøyte for det meste i deres Felleskatalog.

Det er tiden for å nominere kandidater til å bli ‘Årets Pilleselger’. Vi foreslår Jørgen Skavlan.

Materialismen er ikke bare å elske penger over alt. Det er mest av alt et livssyn og et menneskesyn, om mennesket er kun kropp, og ingenting ånd. Om mennesket som åndsvesen har selvlegende mekanismer, eller om de nødvendigvis må ‘repareres’ for enhver pris, med ett eller annet. Om mennesket er bevissthet også, eller at det er en mekanisk ting som kan repareres som en maskin. Så vi trenger ikke alle bli kommunister, for å være imot materialismen, i den virkelige betydning av ordet. Jørgen Skavlan viser ved studie å være materialist, i betydning åndsløs og elske penger, altså oppfylle betingelsene i begge betydninger av ordet.

Disse folkenes eneste religion de utbrer under dekke av å eie vitenskapen, er sin ateisme og sine verdslige fattigslige verdensbilder. Ingen bevissthet separat fra kroppen, annet enn som elektriske impulser i hjernen, ingen åndelighet/spiritualitet – uansett hvordan denne spiritualitet skulle utbre seg.

Projiseringer

Jeg synest det er ganske så interessant å studere overføringsmekanismene eller projeksjonene som veldig mange av disse ateistiske verdslige darwinistiske avanserte ‘apekatter’ (liker ikke å bruke ordet, men det er ifølge deres egne uttallelser) synest å plages av i rikt monn. Mennesket ER virkelig ‘dyrisk’ og deler dyrenes egenskap, FØR de blir vekket av ånden, før bevisstheten inkarnerer, tar sete i dem. Før dette går de på autopilot med reptilhjernen, hva som tjener dem selv best.

Om de klarer å reise seg fra dyrenes rike er bestemt av en viljesakt fra det enkelte individ, et ønske om å ville og være noe mer enn dette begrensede menneske, som forøvrig som de sier helt riktig dør for godt når kroppen dør (WYSIWYG). Av jord, til jord vs. gjenfødt av ånd, til ånd; å bli en evig gestalt, det evige livet. Moralen følger denne åndelige vekst og oppvåkning, uten er den fraværende. Moral er faktisk en åndelig karakteregenskap, uten denne vil menneskene ikke klare å skjelne mellom rett  og galt. Herav Johannes sin visjon om de som har ‘dyrets merke’.

I psykologien er det projeksjonsmekanismer hvor noen har store indre problem som de ‘overfører’ på andre. Andre blir speil for deres eget problem.

De ser dette i andre, uskyldige, men ikke i seg selv altså. Herav får de denne trang til å ‘korsfeste’ den ‘onde’ som de ser, relativt sett, i vårt eksempel har vi sett hvordan de korsfester Snåsamannen senest. De korsfester det gode, mens det virkelig onde har full frihet i vår verden. Ta for eksempel Jørgen Skavlan, som projiserer og ser farer for alle andres virksomhet, som ser flisen i andres øye, men ikke bjelken i sitt eget øye, som for eksempel som de ser det hos Snåsamannen, og alle andre som av et godt hjerte gjerne vil hjelpe, i sin oppfording her:

Jørgen Skavlan, lege: – Nordmenn er Europas mest naive befolkning

Er enig med ham i at nordmenn er naive, men pilleselgere bør gå litt mer varsomt i dørene. Har hørt at Jørgen Skavlan tjente faktisk 5 mill kroner i fjor på å pushe piller på folk, inklusivt bonuser….. Hvem kan bevise at alle Skavlans piller ikke virker på grunn av placebo? Jeg vil hevde at de aller fleste som blir friskere av Skavlans piller blir frisk av placebo, og ikke av pillene, men de blir syk og dør av pillene og deres bivirkninger, som forskningen viser.

Skavlans inntekter:
2009:  3 196 482
2010:  3 457 080

Faktisk helt på inntektstoppen i Oslo

http://skatt.adressa.no/2009/person?id=1089205

http://www.dagbladet.no/2011/10/21/nyheter/skatt/skattelista_2010/18711566/

Det er jo forståelig at han vil ha minst mulig konkurranse om disse ‘helse’-kronene. Så jeg mener at alle bør legge av naiviteten og være skeptisk til folk som har særinteresser, og også skeptisk til de fleste av alle pillene Skavlan og hans kolleger selger. Ikke vær naiv, og tro på noens godhet. Dette er butikk, ikke velferd. Han skyter spurv med kanoner, men han burde se på sine egne bidrag til død og fordervelse, som forskningen her tilsier:

Death by Medicine
By Gary Null, PhD; Carolyn Dean MD, ND; Martin Feldman, MD; Debora Rasio, MD; and Dorothy Smith, PhD
A group of researchers meticulously reviewed the statistical evidence and their findings are absolutely shocking. 4 These researchers have authored a paper titled “Death by Medicine” that presents compelling evidence that today’s system frequently causes more harm than good.
The most stunning statistic, however, is that the total number of deaths caused by conventional medicine is an astounding 783,936 per year. It is now evident that the American medical system is the leading cause of death and injury in the US. (By contrast, the number of deaths attributable to heart disease in 2001 was 699,697, while the number of deaths attributable to cancer was 553,251.5)
http://www.webdc.com/pdfs/?deathbymedicine.pdf

Antitese til medisinsk etikk? Fanatisme og hovmod er farlig ja. Det hjelper å forholde seg til tilgjengelig forskning. Projeksjonsmekanismene i innfelt video er ekstreme.

Jeg har sett noen av mine nærmeste regelrett drept av medisinforgifting. Få eller ingen alternativmedisiner dreper, heller ikke vitaminer og kosttilskudd, som er i ferd med å bli forbudt . Glemt er “Gjør ingen skade” av ‘de som eier vitenskapen’, som lege Audun Myskja, forfatteren av boken “På vei mot en integrert medisin” (2008), skriver i en artikkel. Håper ikke noen får oppleve å se noen av sine nærmeste dø i forholdvis ung alder av medisinforgiftning, alle kroppens funksjoner klapper sammen en etter en etter piller for det ene, piller for det andre, år etter år, piller for bivirkningene, etc, etc, KUN fordi de har for stor tro på slike pilleselgere.

At de i sin generasjon var opplært til stor respekt og frykt for autoritetene, det ble deres bane.

Denne overtroen på piller som spiller på placebo effekten er svært farlig for folk. Enkelte leger gjør skam på legetittelen.

“Vitenskapen er ikke noe en gruppe fagpersoner kan ta monopol på. Det er en holdning til virkeligheten, et ønske om hele tiden å finne ut hvordan verden henger sammen, og for helsevesenets del å finne ut hva som faktisk hjelper den enkelte pasient”. – Audun Myskja.

Hvordan kan noen som allerede har gjort seg opp en mening om at de har alle svarene på virkelighetens vesen, mens de kjenner åpenlyst bare til den materiske delen av virkeligheten, noensinne bli noe tess som ‘VITEN’skapsmenn- og kvinner? De har blitt det stillestående vann, og stillestående vann, det råtner som vi vet.

Dokumentasjon på forholdene i min sak ligger i mine klager til Fylkeslege, m.a., men systemet beskytter seg selv… ingen ting en kan gjøre. Ikke alle har tilgang til en Snåsamann.

Ketil Bjørnstad; En fars død

For ett år siden døde far. I dødsannonsen sto det at han sovnet stille inn. Det sto ikke at han faktisk både sultet og tørstet ihjel.

http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/En-fars-dod-6739833.html

Og alle disse dødsfall vil skje av at en nesten skulle tro de solgte piller på kommisjon, hvilket de forsåvidt gjør; kommisjonen går bare en omvei via staten. Det er den høyeste dødsårsak i USA……. Og jeg er av den formening at drap er drap om det skjer i statlig regi av folk med en tittel i hvit kjortel, eller om det er andre uten tittel som bevirker det….

Med Camilla Stoltenberg som ledende markedsføringssjef for industrien

Litt morsomt er det at den første ‘medisin’ Folkehelseinstituttets eier gamle Rockefeller solgte, var crude olje på små flasker som han satte en fin etikett på. Den virket for ALT mulig, hevdet reklamen. Resten er historie, blitt litt flere valg i bedrageriet etter hvert.

Selv sverget Rockefeller alltid til homeopatiske midler….

Rasismepiller

Nå skal Skavlan få piller for også å kurere hverdagsrasisme:

http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/europa/-ny-pille-kurerar-rasisme-3727883.html

Vil tro han kan tjene noen kroner på disse også. Camilla Stoltenberg kan kanskje be sin bror Jens Stoltenberg, om en lov som sier at ALLE rasister skal tvangsfores med dem, så er jo salget sikret, og Skavlans inntekter sikret på ubestemt tid, for rasister blir det vel knapt noen sinne slutt på.

PLACEBO vil jo bevirke at enkelte TROR på at pillene virker mot rasisme, og de blir bra for sin rasisme (eller sykdom) ved hjelp av placebo, ‘vitenskapsmannen’ blir genierklært, og da vil jo de som selger dem, og de som har kommisjon ala Jørgen Skavlan gni seg i hendene, og le hele veien til banken..

Når folk TROR på alle disse idioter som hevder pillenes velsignelser, så får jo selvfølgelig det den ønskede placebo effekt, slik at når folk tar dem for sin rasisme eller hva som helst annet, så vil placebo effekten gjøre at folk TROR (placebo) de virker, plutselig har de blitt mindre rasistiske, og Camilla Stoltenberg får solgt mer av pillene for sine oppdragsgivere.

Det er jo bare slik det virker….

Det har jo selvfølgelig ingenting med pillene å gjøre, bare at folk TROR på legens autoritet og råd at dette skal hjelpe…… det er igrunn ikke noe med pillene som gjør dem mindre rasistiske, det er TROEN på ‘vitenskapsmennene’ og ‘legene’ aka pilleselgerne som utgjør placeboen. Uffja, nordmenn er naiv som Skavlan sier, veldig naiv, men ikke i den retning som Skavlans diagnose går…

Anti-vitenskapelig

Noen medisiner er selvfølgelig påkrevet, men materialismen, åndsløsheten, har sine fordeler. Mangel på moral ved å hevde bare ene siden og ikke fallgrubene som denne forskning og skolemedisinens død og fordervelse viser pays off…. En kan visst ikke stole på enkelte folk lenger, dessverre… Glemt er: «Gjør ingen skade».

“Men hvis en faktisk er ute å bekjempe, heller enn å forstå (som Randi), og kommer med emosjonelle beskyldninger heller enn med vitenskapelig metode (som Skavlan), er det ikke vitenskap som målbæres”. – Audun Myskja.

Mitt råd er å se på deres livssyn, som ofte er forbundet med deres verdigrunnlag. Tilhører de et livssyn som er notoriske løgnere, så vær VELDIG skeptisk til deres råd.

Jeg tror ikke noensinne disse folkene vil frivillig gi andre innpass i sitt monopoliserte marked, de lever alt for godt på å pugge Felleskatalogen og ikke trenger å tenke noe utover det. De trenger heller ikke noe særlig varmt hjerte for sitt medmenneske for å få til dette, altså å gjøre jobben på den måten de er vant til. Det er enkelt og greitt, slå opp i katalogen, skriv resept, neste ‘pillekjøper’ versågod, send regningen til skattebetalerne, deg og meg. De har det helt greitt, hvorfor skulle de ville endre noe som helst?

Som Myskja sier i et intervju: “Veien mot en integrert medisin lar seg ikke stoppe, den drives frem av menneskers behov for hjelp når de har plager. Mennesker vil over tid gå dit de faktisk finner hjelpen“.

De kan ikke stoppe markedskreftene, men de kan få sin venn og meningsfelle Jens Stoltenberg til å regulere det monopoliserte markedet til sin fordel. Det går sikkert bra, en stund til. Og i den tiden som går rekker de sikkert å drepe en god del mennesker til, som forskning over viser.

Jeg tror det eneste som virker er å rive dem ned av pidestallene, rive ned all tillit til dem og bort fra dem, og la de bli avløst av et annet system, som Audun Myskja kaller den ‘integrerte medisin’. Dette er mitt bidrag i så måte.

Ikke ti ville hester skal få dradd meg inn i Skavlans pille- og kjemikaliebutikk. Jeg finner meg en lege som jeg ser er ydmyk og ærlig i sine begrensninger, og som fremlegger ALL forskning, ikke bare den som tilgodeser hans forretning.

Jeg er skeptiker, og jeg er stolt av det. Dog uten skylapper.

Jeg er HELT trygg på Snåsamannens verdigrunnlag, jeg er ikke like overbevist om Jørgen Skavlan sitt.

Lesestoff

Audun Myskja  – “På vei mot en integrert medisin” (2008)

Audun Myskja  – “Finn din indre kraft” (2009)

Death by Medicine
Gary Null, Martin Feldman, Debora Rasio (Authors)
http://www.amazon.co.uk/Death-Medicine-Gary-Null/dp/1607660024/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1331563145&sr=8-3

Klonene til Jens Stoltenberg
https://www.nyhetsspeilet.no/2012/03/klonene-til-jens-stoltenberg/

PS: Det er merkelig hvordan det ALLTID er de som deler toneangivende politiske krefters livssyn som blir ‘Årets Navn’ osv.-

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

21 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Cancer prevention: A traditional approach http://www.naturalnews.com/040715_cancer_prevention_natural_remedies_medicinal_herbs.html

Quote: (NaturalNews) The best time to treat a pattern of imbalance is long before it becomes a degenerative disease. .. The Root of Malignancy .. Keep Moving .. Clear and Neutralize Toxins .. Eat whole, clean, natural foods. Clear the house of toxic chemicals, many of which will be found under the sink. Replace toxic substances with clean ones. We need to do the work of educating ourselves to make these changes, but the rewards can be great. .. Source: Cancer Treatment with Fu Zheng Pei Ben Principle. Pan Mingji, MD 1992

Google oversatt ~ Kreftforebygging: En tradisjonell tilnærming http://tinyurl.com/pdbbw9r

“Yes, the vatican mafia play both, all, sides, as usual, act as a good angel to trick the children into their traps like pedophilia; cowards, idiots, lunatics and satanists as they are ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/02/psykiatri-en-d%C3%B8dsindustri/comment-page-8/#comment-99311

smurfen
Redaksjonen
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Det var en utrolig rørende og fantastisk historie Jarle :)

Man trenger sikkert ikke være rakettforsker for å skjønne at man kan ikke behandle en sykdom med å ødelegge immunforsvaret som skal gjøre deg frisk.

Cellegift er gift som dreper deg

Samme med kjemoterapi.

Strålebehandling gir deg kreft istedenfor å helbrede.

Den mektige legemiddelindustrien får 50% av sine inntekter fra kreftpasienter, klart de ikke vil kutte hodet av Gaså som legger gullegg med å finne opp noe som gjør deg frisk.

75% av alle kreftspesialister og leger ville aldri tatt cellegift.

Undersøkelse viser at 75% av kreftspesialistene takker nei til cellegift

http://ilyskilden.com/?p=317

Skeptiker Ben Goldacre forteller om en pillråtten legemiddelindustri uten framdrift

En av årsakene til at den gode forskningen ikke når oss handler om hvordan legemiddelindustrien undergraver ny forskning og baserer seg på oppdragsforskning fra industrien selv. Goldacre forklarer hvordan systemet er bygget for å fremme bedrag. Forskningen som når tidsskriftene og blir kjent for oss forbrukere er håndplukket av profitthensyn til de store selskapene med allerede eksisterende produkter på markedet. Mangel på uavhengig forskning er årsakene til at kreftindustrien i mange henseende har stått på stedet hvil i 60 år.

Jeg tror nok jeg ville gjort som de fleste leger å heller valgt kjærlighet og aprikos kjerner med B17 en gift og stråling vist jeg skulle få kreft engang :)

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

E-post sendt til korrupte og ærlige i Skandinavia, sitat:

+{

Emne: Informasjon, nyhetstips, hvorfor utviser disse profilerte personene beviselig inkompetanse?, takk

De ble brukt og lot seg bruke til å få gjennomført svineinfluensa vaksine terroren i år 2009 og nekter for beviste realiteter om at 9/11 var falskflagg terroraksjoner og ikke utført av muslimer. De farer beviselig med propaganda som er farlig for liv og miljø, som har kostet mange liv og stor skade. Personlig kan jeg ikke se at de ikke vet dette selv, det er for mange indikasjoner som tilsier at det ikke er snakk om faglige villfarelser men er planlagt organisasjonsmessig som uetisk og umoralsk propaganda

Jørgen Skavlan, lege: Nordmenn er Europas mest naive befolkning. Om selverklærte såkalte skeptikere http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1809&start=1

Asbjørn Dyrendal, konspirasjonsteorier gir et fattig verdenskart, med viktige kritiske kommentarer http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1806&start=1

Sceptic society is part of Fabian Society and their Secret Agenda http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1810&start=1

Whitney Houston – Live in Brunei 1996 http://www.youtube.com/watch?v=dwO-dN_Qhoc&feature=BFa&list=PLDF9D0E4FA313F315 * + extra http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=226#M8213


With regards from, med hilsen fra
..

http://www.navigate3d.no/images/FalconIconTextedFramed.gif

Abel Danger, 9/11 intelligence and related http://www.abeldanger.net/
Architects and Engineers for 9/11 truth http://www.ae911truth.org/

}+

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Dr Jørgen Skavlan har skrevet boken “Frisk nok for livet” http://i49.tinypic.com/2w1v3gj.gif Han med fler inklusive alle ansvarlige anbefalte i år 2009 alle å motta den beviselig giftige såkalte vaksinen mot svineinfluensa, med særdeles usaklig kritikk av de som var imot. Bl.a. et stort antall barn har fått permanente alvorlige skader av vaksinen, narkolepsi mm. Livet efter sprutan, -PANDEMRIX! http://liveteftersprutan.blogspot.no/ Den såkalte svinesprøyta var kun svindel, som noen advarte dokumentert imot tidsnok til å stoppe katastrofen, men advarslene ble kategorisk ignorert

Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1 * VACCINATION 101 – Dr. Lanctot alias “GHIS”, vaccines are only a form of warfare http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1819&start=1 * Hvorfor utviser skepsis.no Jørgen Skavland og Asbjørn Dyrendal m. fl. beviselig farlig inkompetanse? http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1813&start=1 * Facebook http://tinyurl.com/blbsgv7

trackback
11 år siden

[…] Årets pilleselger 2012 – Jørgen Skavlan http://www.nyhetsspeilet.no/2012/03/arets-pilleselger-2012-jorgen-skavlan/ […]

Tore B. Krudtaa
Abonnent
11 år siden

Flott artikkel.
Anbefaler å lese denne boken som belyser problemene med disse pillene:
Dødelig terapi (Heftet)
Innsikt til utsikt
Ellen Kolsrud Finnøy
http://www.tanum.no/tanum/product/product-detail.action?id=9788251838689

Noen burde vel pakken en slik bok pent inn og sende disse fortapte pilletrillerne. Men de har nok alvorlige problemer med å prioritere mellom det å telle pengene som til stadighet renner inn på kontoen, og det å ta pasientene og problemene deres på alvor. Disse såkalte legene er ikke noe annet en selgere. Først solgte de sjela si til industrien. Så selger de piller som i praksis har samme effekt på hjernene til pasientene som lobotomi.

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Jørgen Skavlan, lege: – Nordmenn er Europas mest naive befolkning +. Om selverklærte såkalte skeptikere som organisasjon, se under youtube-vinduet http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=151#M8224 + extra * Direkte referanse

Asbjørn Dyrendal: – Konspirasjonsteorier gir et fattig verdenskart + med viktige kritiske kommentarer http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=201#M8084 + extra * Direkte referanse

Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1

«Også dagbladet er en nazi-marx skam for folk og land ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/05/planer-om-falsk-flagg-terror-under-london-ol/comment-page-12/#comment-87451

Hermis
Hermis
Abonnent
12 år siden

Kreftsyke Knut lever på overtid med humor. Da kreftlegen gav ham dødsdommen, takket han nei til kreftmedisiner. Knut Fenris satset på at humor ville forlenge livet hans.

http://www.tv2.no/gmn/dinhelse/kreftsyke-knut-lever-paa-overtid-med-humor-3797125.html

Pantheon
Pantheon
Abonnent
12 år siden

Synes denne artikkelen tenderer til å skjære alle leger over én kam. Det er viktig å huske at det er mye legearbeid som redder liv, for eksempel i akuttmottak, ved operasjoner, kompliserte fødsler og med bruk av medikamenter der det sålangt ikke finnes andre kjente alternativer. Vi har også mange flotte og hederlige leger, blant annet Audun Myskja, Mads Gilbert (hjelper av krigsofre i Palestina og hypotermi-ekspert) og Christian Darling (rawfood-ekspert), i tillegg til 100-vis av uprofilerte leger med gode intensjoner i sin gjerning.

At det foregår en del pilletrilling er helt åpenbart. Du kan dele befolkningen i to grupper; de som er bevisst på egen helse og tar vare på den etter beste evne, så har du de som ikke er bevisste. Antar at sistnevnte gruppe oftere havner hos pilletrilleren, der det søkes en lettvint løsning på en mer komplisert og sammensatt tilstand. I mine øyne er mye medikamentbruk kun å male over rust. Ser pent ut en stund, men du fjerner ikke årsakene til problemet.

Dessverre har få leger tid til å gjennomføre livsstilsgjennomgripende forandringer hos sine pasienter. Folks vilje til å ta vare på egen helse må komme innenfra dem selv. Om de da oppsøker legekontoret for å be om veiledning vil nok mange få gode råd. Men det forutsetter at de selv setter disse ut i live. “To know and not to do is NOT to know”. I disse tider med effektivitet og rovdrift på den menneskelige ressurs blir nok lettvinte løsninger det som velges.

Det er imidlertid et paradoks at eliten foretrekker homeopati, og mens denne informasjonen når oss lekfolk er den helt utenfor Skavlans rekkevidde. Det er totalt arrogant av ham å avfeie kvantefysikk. Kunnskapen om kvantefysikk har jo kommet frem gjennom helt tradisjonell forskning, som han jo setter sin absolutte lit til.

Sitat fra artikkel: “While homeopathy continues to enjoy the support of Britain’s royal family and is funded through the UK’s National Health Service, the House of Commons report found its principles were ”theoretically weak” and ”scientifically implausible”.”

Link til artikkel:
http://www.smh.com.au/opinion/political-news/alternative-medicine-crackdown-20120313-1uyiw.html#ixzz1p54YT8yp

Hvordan få flere bevisste? Nyhetsspeilet er en primus motor i dette arbeidet sammen med alle verdens lysarbeiderne som stadig sprer info på Fb og i andre kanaler. Ingen liker å bli lurt, dessverre er den mest lurte i denne sammenhengen Herr Skavlan selv.

evilbug
evilbug
Abonnent
12 år siden

Skjespiserne er ute igjen med mer trakkasering.
http://www.dagbladet.no/2012/03/13/kultur/debatt/debattinnlegg/snasamannen/kristendom/20662732/
Vær obs på at det har dukket opp mange i kommentarfeltet der som sikkert har blitt varslet via skjespisklubben og tomler som besatt på sine egne innlegg. Les de eldste kommentarene det er der du finner de som representerer folk flest, og de er ikke akkurat blide på prof. dr. med. TOR K. LARSEN.

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

I ca. 1:32 minutter ut i videoen, Sier Skavland følgende:
“Du kan se levende bilder fra Mars, så er dettte også en tid, hvor vi er ekstremt søkende. En tid hvor etterrettelighet og vitenksapelighet synes å tape terreng”

Hva mener han med dette, mon tro? Det er jo media som synes å være ekstremt “søkende” for tiden. Aldri før har det vært så mange overskrifter om Mars, Jupiter, Venus, meteoritter, liv på andre planeter, CERN, osv. osv. Bare gå på forsknig.no Der har vi overskrifter som:
“Inviterer folk til planettelling”.
http://www.forskning.no/artikler/2012/januar/310621

???

Ærlig talt. Vi har da “fantastiske “NaZa” som har ruget på SETI, og teknologi til svimlende summer i mange år, og så skal det være nødvendig å telle planeter manuelt? Ikke folketelling, men planettelling?

Hva skjer, hvis vi begynner å telle planeter manuelt, og begynner å legge brikkenene sammen?

Jo, da klarer vi å finne slike mystiske “nyhetsinnslag fra russisk TV”:

Ikke nok med det, men så har forskning.no en annen artikkel:
“Slik virker romradaren”:
http://www.forskning.no/artikler/2012/mars/315171

“slik virker EISCAT”.

Vel, en trenger ikke være rakettforsker, for å forstå at CERN, EISCAT og chemtrails gjør det MOTSATTE av det menneskeheten ønsker seg: Forhindre at en “ny” stjerne vil synes på himmelen.

Til nye lesere av “fenomenet” rundt planet Niburu X, så er dette en velsignelse for den bedre 3 1/4 del av mennesket, og ikke jordas undergang. Niburu X er den ultimate doomsday for eliten, til orientering.
Slikt lærer man ikke med “etterrettelighet og vitenskap”.

Vi burde alle gå på http://www.ingenlikerablilurt.no/

Du verden, så avslørende.

Wenn Sie eine Lüge groß genug und sage es immer wiederholen, werden die Leute schließlich gekommen, um es zu glauben.

If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it.

Propagandaminister Joseph Goebbels

Er EISCAT og CERN det som blir omtalt som det planlagte prosjektet EISCAT/CERN, rettere kalt “the ultimate doomsday machine”, i filmen dr. Strangelove, av den avdøde illuminerte utmerkede regissøren Stanley Kubrick? “The space race, and the peace race”?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Menneske
9 år siden

Bob Larson, are the Swiss Demon Possessed? CERN Hadron Collider & Interdimensional Djinn Entities +

Quote: CERN IS IN SWITZERLAND, AND ONE CAN LITERALLY FEEL THE SWISS RISE OF EVIL, WHEN LIVING THERE

Sick swiss direct democracy ideocracy SVP supremacy degrading white indian propaganda First Nations + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1970&start=1

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

Flott og knivskarp artikkel av J. Johansen.
Det er godt at fremragende leger som Jørgen Skavland går frem med et godt eksempel, og understreker den falske kommersielle alternative medisinen som unødvendig, og at nordmenn er naive, som tror på slik svada. Selv har han altså tjent 5 millioner kroner på pilletrilling i fjor. Denne trillingen lærer man nå på legestudiet, der hvor man også avlegger en ed. Nå triller legene så fort, at det blir trylling, og folk gaper i seg så mange piller at 10 000 nordmenn, og sikkert mange, mange tusen fler blir ødelagt av “lykkepiller”, avslappende medisiner, C- preparater, psykoformaka, og mye annet. Grunnen til at nordmenn får i seg disse fantastiske medisinene, og at de alltid blir syke av alvorlige bivirkninger, er at de er så naive……

…..naive?
Aner vi et lite paradoks her?

For ikke lenge siden kom det en rapport fra noen geniale rakettforskere, som konkluderte med at mye opphold i natur var særdeles helsefrembringende. Det ble understreket at alle nordmenn hadde krav på å ferdes mye i naturen (noe som ikke er tilfelle, grunnet innskrenkede muligheter forgrønne lunger i større byer.
Det kom også en rapport hvor det ble konkludert med at Norwegische Schtadt hadde kastet bort ca. 5 milliarder på idrett, med null helsebringende effekt. Det var faktisk mer elendighet knyttet til den meningsløse, og elitistiske idretten, fordi utøverne led av stress, depresjoner, skader grunnet anabole stereoider, idrettsskader, osv. osv. Det er vel egentlig ikke så farlig, for vi har jo piller som kan kurere det meste?

Det viktigste er at vi alle har fokus på idretten, og ikke noe annet som foregår i samfunnet.
Heia, heia, heia….

DocTore
DocTore
Abonnent
12 år siden

På meg virker det som de fleste leger er “programert” gjennom utdannelse, “offentlige føringer”, legemiddelkonsulenter og ved å lese samme tidsskrifter (f.eks T.f.DNL).
Det er utrolig hva de fleste av dem ikke vet om skadevirkningene til de medikamentene som er “in” for tiden, og de skadevirkningene de tilskriver preparater som har blitt upopulære.
Jeg aksepterer en “metodisk reduksjonisme”, så lenge man innser begrensningene, og erkjenner at helheten er mer enn summen av delene. Det er ikke alle fenomener som kan studeres med “hypotetisk-deduktiv-metode”, heller.
Da jeg selv var involvert i “bio-vitenskapelig” forskning, kom jeg i kontakt med en del leger, som oftest virket mer hemmet enn hjulpet, av sin “faglige” bakgrunn.
De fleste leger, er imi. ikke sælig interessert i medisinsk forskning heller.
De bare behandler ut fra, og formidler, tillærte fordommer.

Forresten interessant at forskere fra NTNU har begynt å interesere seg for psykedelika-forskning..
http://www.forskning.no/artikler/2012/mars/315901

Får håpe det kommer noe godt ut av det… (Men, jeg er skeptisk jeg også).

kjemisk
kjemisk
Abonnent
12 år siden

Det er som en kjenning av meg sa, og som er spesialsykepleier med noen års fartstid på sykehus: – Legene er narkolangere, kyniske, egenrådige og stoler kun på sin autoritet. Så langt henne.
De vet hva de gjør. Bare pøs på med piller, bedøv pasientene og gjør de til slaver av medisinen, og da blir de kunder som kommer å ber om mer.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  kjemisk
12 år siden

Skriver under på den. Jeg er spesialsykepleier og jeg jobbet innenfor i 20 år.

Problemet er at de fleste leger, og andre, som jobber innenfor tror de gjør godt for mennneskene de oppriktig prøver å hjelpe. De tror på det de har lært, og vet ikke av noe anet (fordi de aldri har undersøkt og har lært at “alternativene” er humbug. De stoler på at generasjonen før dem, de som er deres lærere og mentorer i faget, har undersøkt – hvilket de ikke har. De fatter ikke at “noen” har rigget systemet med hensikter som ikke akurat er edle. ( http://www.nyhetsspeilet.no/2012/03/skolemedisinens-opprinnelse-hovedaktorer-og-hovedprinsipper/ ). De fatter ikke at en så vesentlig hjørnesten i vår kultur faktisk er et et multinasjonalt kartell, en mafia, tuftet på en svindel og i sin kjerne drevet på kriminellt vis. ( http://books.google.no/books?id=Tq89AAAAIAAJ&printsec=frontcover&hl=no&source=gbs_ge_summary_r&cad=0#v=onepage&q&f=false )

De som undersøker finner gjerne de samme svarene, og de svarene er ikke hyggelige.

Oppsummert med de nakne tall, som gravd ut av offentlige amerikanske dokumenter av Gary Nyull et all i Death By Medicine (

) så er allopatisk medisin uten sidestykke den største drapsmaskinen i verden i vår tid. De samlede kriger kan gå å legge seg. Og dette er før vi begynner å korrigere tallene for bevisst undergraving av relevant kunnskap om kreft og hjertelidelser, hviss pasienter som dersom de var blitt behandlet med virksomme metoder og dersom relevant kunnskap hadde blitt løftet frem i det offentlige rom, kunne vært nærmest utradert.

En lege som begynner å stille spørsmål får fort lærenemda (unskyld, i denne religionen heter det “helsetilynet”) på nakken, og de får hverdagen gjort svært vanskelig. Når denne virtkeligheten begynner å demre for mennesker om jobber i helsevesenet faller den sikre inntektsbiletten i dette vanvittige samfunne. Det er ikke en lett prosess å ta, og alminnelige psykiske forsvarsmekanismer vil avlede den prosessen så lenge det kan rasjonaliseres på ett eller annet vis.

For å forstå hvordan et helt fagfelt kan rigges på en svindel og og holdes gående er det letteste å sette seg inn i litt psykologi på siden av pensum.

1) Kan noen være så grusome at de rigger et slik falskspill med alle de menneskelige tragedier det medfører? Svaret er et entydig ja, historien har vist oss mange eksempler på absolutt hensynsløse og skruppelløse mennesker . Det kalles psykopati, og 6% av befolkningen er latente psykopater, og psykopater tiltrekkes av ledende stillinger, possisjoner og egen vinning.

2) Kan noen jobbe i et slikt system og la seg lede av psykopater? Svaret er entydig ja, og det er vitenskapelig bevist og etterprøvd.
–>

–>

–> http://www.amazon.co.uk/Snakes-Suits-When-Psychopaths-Work/dp/0061147893/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1331564277&sr=1-1
–> http://www.amazon.co.uk/Without-Conscience-Disturbing-World-Psychopaths/dp/1572304510/ref=pd_bxgy_b_text_b

Å sette seg inn i denne kunskapen og spre den er uhyre viktig. Vi kan ikke løse et samfunnsproblem om vi ikke forstår det – og løsningen kommer ikke fra “lederne” i vår verden – våre ledere i dag er psykopater og “authoritarian folower” personlighetstyper, blandet med mange som brenner seg ut på å jobbe innenfor. Enten fordi de ikke forstår systemet og har nokk med å få sine egne liv til å henge sammen (veldig vanlig), eller de skjønner noe er galt og forsøker å påvirke systemet innenfra mens de selv gjør så godt som de kan – en strategi som leder rake veien inn i utbrennthet og eller knuste illusjoner.

Det finnes knapt noen som er mer grundig lurt en Jørgen Skavland og hans kumpaner – de av dem som ikke er psykopater i alle fall. Jeg skjønner godt at de starter en kampanje på at “ingen liker å bli lurt”. Jeg forstår godt at de blir harme over sjarlataner som de tror lurer hjelpetrengende mennesker. På seg selv kjenner man som kjent andre.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Lars-Roger Moe
12 år siden

Der “Obedience to authority” er dobbeltlenket skulle denne stått:

og denne:
http://home.cc.umanitoba.ca/~altemey/

« Forrige artikkel

Overgrep mot Snåsamannen Gjerstad

Neste artikkel »

MK Ultra – CIAs mangeårige mind control prosjekt

21
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x