Fra Debatten på NRK, helsemyndighetenes representanter gjorde mange usikre på om de fortalte sannheten, se programmet, her: https://tv.nrk.no/serie/debatten/202310/NNFA51101923/avspiller

Lyver man tilstrekkelig frekt

644 visninger
3 minutter lesetid
4

Skrevet av Kjetil Tveit


Lyver man tilstrekkelig frekt, kommer man unna med det

Av hensyn til familien har jeg anonymisert mannen til venstre for Fredrik Solvang. Han sysler med ekstremistisk, autoritært og totalitært tankegods. Året var 2020.

Det var bare et år siden Johnson & Johnson hadde blitt dømt i Oklahoma til å betale 600 millioner dollar for å bestikke ekspertpanel og godkjenningsorganer og dermed kalle sine opiater “trygge og effektive”.

Konkret fikk de folk til å tro at deres opiater ikke var vanedannende, og fikk dermed reklamere for disse mot lettere smerter. Resultatet var opioidskandalen i USA. I disse dager er det J&J sitt babypulver til bruk på såre barnerumper som er i fokus. De nektet i mange år for at det fantes asbest i pulveret, hvilket det gjorde likevel… med kreft som følge. Pfizer var ikke bedre.

Ole Henrik Krat Bjørkholt la i 2020 ikke skjul på sitt ståsted, han er AP-mann, han går dit, with the flow, hvor han tror flertallet er. Innlegg, her, hans FB, her.

I 2009 ble de dømt til å betale 2.3 milliarder dollar på grunn av hele fire forskjellige legemidler de hadde lansert som trygge og effektive, men så hadde de i kjent stil fusket. Les mer om Pfizerskandaler, nrk.no, her. Vi snakker om produsenter som fusker, og offentlige kontrollmyndigheter som fusker etter pålegg fra produsenten. Sammen danner de en fryktelig medisinsk mafia. Om offentlige kontrollorganer dokumenterer at noe er “trygt og effektivt”, er det ensbetydende med at “man ikke har den ringeste anelse”. Nettavisen om Pfizer, her.

Hva var det som skjedde i 2020?

Jeg kan røpe at fornavnet begynner med Ole og slutter på Henrik, mens etternavnet begynner med Krat og slutter på Bjørkholt. Nå er han statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet. Allerede i juli 2020 viste han sitt sanne formyndermenneske.

Siterer Jens Bjørneboe først: “Den verden som formyndermennesket elsker er den autoritære verden. Vi møter den autoritære holdning, lysten til å ha makt over andre, hos foreldre, lærere, prester, offiserer, politifolk og dommere: det er en selvfølge at autoritære mennesker gjerne søker seg inn i autoritære etater” (her).

Formyndermennesket klarer nesten ikke å vente med å frata folk sin suverenitet, sin selvråderett og å bestemme langt inn i privatsfæren. De vil ha det gjort i går, og de vil kaste dem i fengsel de som ikke adlyder sporenstreks. Bjørkholt var en av landets aller første som ropte at vi skulle putte nølere i fengsel hvis de nektet å innordne seg den forferdelige medisinske “trygg og effektiv-mafiaen”.


29 juli 2020 skrev Krat Bjørkholt på Facebook:
“Hvis/når man har en effektiv vaksine, mener jeg man bør aktivere smittevernlovens paragraf 3-8, der hele befolkningen pålegges å ta vaksinen – med straffansvar (bøter eller fengsel) for å nekte. For mye står på spill til å la individets selvbestemmelsesrett få fortrinn her. Litt som verneplikt, ” her.


Debatten

NRK er regimetro og faller uten å blunke folk i ryggen, merkelig stygg uvane, særlig fra et media finansiert av folks skattepenger.

I NRK Debatten 19 oktober var temaet suverenitet og selvråderett (her). Jeg er usikker på om det var ment ironisk fra NRK sin side, men de hadde altså puttet en av de hissigste av formyndermennesker inn i studio for å betrygge at man ikke har planer om overformynderi. På vegne av Helse- og omsorgsdepartementet uttalte Bjørkholt andektig, seint, og med sterkt trykk på følgende:

“Det er fullstendig utelukket, fullstendig utelukket med noen form for suverenitetsavståelse som det trekkes opp her. (…) “At det kommer ytterliggående forslag fra enkeltaktører og enkeltland… det skjer alltid, men dette her vil aaaldri i livet kunne gå igjennom.” Mange vil naturligvis tenke at denne “ytterliggående enkeltaktøren” nødvendigvis må være ham selv da. Han som var blant de første i Norges rike til å rope FENGSEL!

Jeg sier ikke at Bjørn Guldvog som stod ved siden av er bedre. Tvert imot er nok han enda verre. Men han får jeg anonymisere en annen gang. Det pussige er at de insisterer på at de ikke lyver om selvråderett og suverenitetsavståelse til tross for at det er overtramp mot dette de fra før er mest kjent for. Men ikke nok med det. De står der og insisterer på at suverenitetsforhandlingene skal være hemmelige for folket…

Men at de har ingenting å skjule, og vi skal visst nok tro dem på deres ord?!

Hør Astrid Stuckelberger om WHO, her.

En lærdom vi kan trekke ut fra denne debatten er vel at når rekken til venstre for Fredrik Solvang lyver frekkere enn folk tror er mulig, så er det jammen ikke lett å stå på andre siden å si at “jeg tror deg ganske enkelt ikke”. “Jeg tror du står der og lyver”. Det er ikke så lett å si det. Professor i rettsvitenskap, Morten Walløe Tvedt klarte heldigvis å avkle en konkret løgn fra Bjørn Guldvog, som naturligvis bare var toppen av isfjellet i Debatten 19 oktober.

Selvsagt går WHO-forhandlingene ut på at vi skal avstå fra suverenitet. Tenk ACER-bedraget og selvråderett over elektrisiteten. Hvorfor skulle dette bedraget være noe bedre? Hvis det ikke hadde ligget noe totalitært bak hadde man heller ikke trengt å holde det hemmelig, og man hadde ikke trengt å sende de mest autoritære og totalitære man kunne tenke seg til studio i NRK.

Se debatten om WHO på NRK, her, video om WHO i Geneve, her.


Med forfatters tillatelse

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

4 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
max
max
Anonym
7 måneder siden

Bedraget er stort, og vi står midt i en eksistensiell kamp. Vi som har våknet opp har allerede gått seirende ut av denne striden. Nå informerer vi bare de andre – som må gjennom den samme kampen som vi måtte gjennom – smerten som følger av oppvåkningen.

Baard Jonny Sæterøy
Baard Jonny Sæterøy
Abonnent
7 måneder siden

At politikerne og folk i viktige stillinger lyger,er dessverre ingen overraskelse. Profesjonelle løgnere er det mange av.

« Forrige artikkel

Klimaforandringer og den store misunnelsen

Neste artikkel »

Hvis du støtter Israel, så støtter du Hamas?

4
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x