BLODBADET I GAZA FORTSETTER: Gaza har blitt et helvete på jord – og et blodbad, slik en avis påpeker her. Det stopper ikke. Hamas har blitt beskylt for å starte konflikten. Men spørsmålet er om Hamas blir støttet av Israel selv, slik at landet hele tiden har en begrunnelse til å angripe den palestinske befolkning og påvirket opinionen i Vesten, foto: https://wtxnews.com/daily-express-bloodbath/

Hvis du støtter Israel, så støtter du Hamas?

246 visninger
1 minutt lesetid

Hvis du støtter Israel, så støtter du Hamas?

Skrevet av Jakob Nilsen

Siden Hamas ble stiftet i 1987, har talsmenn i Israel, Palestina og USA gjentatt ganger informert om at Israel virkelig hjalp til med å skape og finansiere denne islamske gruppen. Hvorfor det? Igjen kan en minne om det Lenin uttalte: “Den beste måten å kontrollere opposisjonen på, er å lede den selv”.


Det er dette nettstedet som peker på at “Israel hjalp til med å skape Hamas”:
https://swprs.org/why-israel-created-hamas/


En kilde til at Israel støtter Hamas kommer fram i boken “The Other Side of Deception” av en tidligere agent i Mossad:

“Å støtte de radikale elementene i muslimsk fundamentalisme passet godt med Mossads generelle plan for regionen. En arabisk verden drevet av fundamentalister ville ikke være part i noen forhandlinger med Vesten, og dermed etterlate Israel igjen som det eneste demokratiske, rasjonelle landet i regionen. Og hvis Mossad kunne sørge for at Hamas (palestinske fundamentalister) overtok de palestinske gatene fra PLO, så ville bildet være komplett” (boken av Victor Ostrovsky kan lastes ned, her).

Andre som blir sitert er: «Alle som ønsker å hindre etableringen av en palestinsk stat, må støtte å styrke Hamas og overføre penger til Hamas.” Benjamin Netanyahu (2019)

Generalmajor Gerschon Hacohen, foto, her.

“I den synlige dimensjonen er Hamas en fiende, i den skjulte dimensjonen er det en alliert.” IDF-generalmajor Gershon Hacohen (2019). «Israel startet Hamas. Det var et prosjekt fra Shin Bet.» Charles Freeman, amerikansk diplomat og ambassadør (2006)

Dette er igjen en indikasjon på at Hamas-angrepet 7. oktober var angrep som skulle gi den begrunnelsen Israel trengte… Til hva da? Planen for å tvangsoverføre Gazas befolkning til Sinai, se steigan.no, her.

I så fall vil det også forklare brutaliteten i Israels krigføring, fra VG 6.november (Se VG, her).
Hva må gjøres? FN er på sporet, gjengitt i VG:

  • Å beskytte sivile må være det viktigste for Israel, sier FNs generalsekretær António Guterres under et pressemøte i FNs hovedkvarter mandag.
  • Videre sier Guterres at han er svært urolig for det han kaller «observasjoner av klare brudd på folkeretten».

Generalsekretæren advarer de stridende:

  • Ingen part i en væpnet konflikt er hevet over folkeretten.

Han taler samme dag som antallet døde i Gaza har oversteget 10.000, ifølge helsedepartementet i Gaza.

  • Gaza er på vei til å bli en gravplass for barn, sier Guterres som tar til orde for «et akutt» behov for våpenhvile (Se VG, her).

Tilleggskilde: Wikipedia-fakta om Hamas: https://no.wikipedia.org/wiki/Hamas

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

Lyver man tilstrekkelig frekt

Neste artikkel »

Bedrag, løgn og falsk flagg er deres kjennetegn, men også pengene; om Israel og om jødene som ikke er jøder

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x