USA bekrefter Tyrkias oljehandel med IS

12.5K visninger
1 minutt lesetid
3

USA har ikke bombet ISs olje-tyveri fra Irak og Syria. Dette har tidligere avdelingsdirektør, Michael Morell i CIA innrømmet. Nå har også Russland kommet med sine beviser.

Dette avsløres ifølge Michael Snyder i en artikkel i Global Research. USA har helt bevisst unngått dette, altså latt være å ramme hovedkilden til ISs inntekter.

Et viktig spørsmål blir dermed hvordan dette begrunnes. I og med at dette nå innrømmes, er det potensielt en politisk kjempeskandale i USA, men republikanerne forholder seg helt passivt til akkurat dette. Årsaken er naturligvis at de har vært enig i denne politikken – altså i denne dobbeltholdningen til IS som har preget den amerikanske politikken.

På den ene siden å fordømmes IS i ord. På den andre siden lar en ikke bare være å strupe IS økonomisk, men faktisk støtter en dem materielt gjennom våpenleveringer.

USA forholder seg passiv til Tyrkias oljehandel

USA forholder seg fullstendig passiv til at den tyrkiske NATO-grensen til IS-områder er fullstendig åpen for våpen, IS-personell og oljetransport. Det kan bare forståes slik at USA mener seg tjent med en slik grense – at det tjener USAs interesser å la det være slik.

Men etter Paris-massakren, bombing av russisk passasjerfly over Sinai og tyrkisk nedskyting av jagerflyet over Syria nær den tyrkiske grensen, begynner nå en del medier å stille spørsmål om dette. Endelig. Den IS-åpne tyrkiske grensen har vært kjent i flere år, ikke minst fra USAs side.

Men altså: Hvordan begrunnes denne unnfallenheten overfor den ulovlige transporten og omsetningen av stjålet olje til Tyrkia, fra feltene i Irak og Syria?

Ønsker ikke en miljøkatastrofe…

Ifølge Michael Morell er en begrunnelse at USA ikke ville lage en miljøkatastrofe ved å bombe oljetankbilene og oljeinstallasjonene. En annen begrunnelse er at USA ikke vil ødelegge installasjonene hvor oljen produseres, for de vil være viktig for myndighetene i Irak og Syria når krigen en gang er over. (Det finnes en video-link her hvor dette fremgår, om du skulle lure).

Det betyr dermed at USA i lang tid har visst om denne ulovlige trafikken, men unnlatt å gjøre noe med den. Og det forteller alt om Tyrkias rolle i dette politiske spillet.

Tyrkias president Erdogan ber om bevis. Uttalelsen fra Michael Morell bekrefter det ulovlige oljetyveriet.

Russland med beviser – Hva nå, Edrogan?

Vi legger til i artikkelen at Russland har i dag kommer med beviser til Edrogan som han etterspurte. Så da er det bare for den tyrkiske presidenten å gå av, slik han lovte. Hva skal Jens Stoltenberg og NATO støtte nå da? NWO ser ut til å rakne for fullt.

Knut Lindtner

Knut Lindtner er pensjonert psykolog og skriver om det som skjer i verden. Slik han oppfatter det, er den informasjonen vi nå får om verdensbegivenhetene så fordreid at det er nødvendig med korrektiver - alternativ informasjon. I virkeligheten er det i dag store mediehus som bestemmer hva som skal skrives og ikke skrives, hvordan det skal skrives, hvilken oppmerksomhet visse begivenheter får og hvilke som ikke får. I vår del av verden eier storkapitalen mediehusene og dermed de «korrekte meningene». Hans artikler er et lite pip i det store koret som må bygges mot trollet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

3 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden
P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
8 år siden

Israel får billig olje – via ISIS/IS?

Knekke Syria gir billigere energi og mer kontroll til Tyrkia og Israel?

Terroaksjon 13.11.15. Frankrike var en falsk falg-operasjon – for å få Frankrike til å angripe i Midtøsten – og mulig stoppe Russlands aksjoner der?

http://breakfornews.com/forum/viewtopic.php?p=84521

Ronny
Ronny
Anonym
8 år siden
« Forrige artikkel

Et fryktelig moderne norsk eventyr

Neste artikkel »

Donald Trump på Alex Jones Show

3
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x