Nå som den siste krigen er startet, hva skal vi gjøre ?

14.9K visninger
13 minutter lesetid
32

Over de senere uker så har angrepet på Syria eskalert veldig med nesten daglige Amerikanske falsk flagg aksjoner. 17 sep så bombet Obama fredsprosessen i Syria i filler da han sammen med ISIS utførte et koordinert angrep på Syriske styrker ved Deir Ezzor flyplassen der over 80 soldater ble massakrert, deriblant  noen Russiske soldater samt en Russisk general, 3 dager senere den 20 sep så kom svaret fra Putin som bomber terroristenes hovedkvarter utenfor Aleppo med bunker busters, store deler av terroristene ble drept umiddelbart, noe som også inkluderte over 30 militære offiserer fra USA, Israel, Saudi Arabia og UK.

URGENT Breaking News: Russia Strikes Back – We Are at WAR

30 sep gikk John F. Kirby som er talsmann for USAs Department of State ut og sa han ville sende Russiske soldater hjem i likposer og begynne å bombe Russiske byer om ikke Syria og Russland sluttet å bombe ISIS, Al sham, Al Nusra og Al Qaeda.

6 okt gikk Russland ut og sa de ville skyte ned alle fly som angriper syriske styrker, i tillegg så har de økt antall fly betraktelig og utplassert store mengder antiluftskyts som S-300 med supersoniske missiler. For å sitere en Russisk general: US/NATO får jo bare prøve seg så skal vi se hvor jævlig usynlige flyene deres er.

Kina har også sendt militære tropper til Syria nå så det ser ut som om verdens armeer samles til et siste slag i Midt Østen. det hele bli nesten litt bibelsk .

I går den 8 okt gikk den amerikanske hærens stabssjef general Mark A. Milley ut med kraftige angrep mot Russland og sa han ville ødelegge dem.

En bitteliten hendelse til så er gnisten til kruttønna tent og helvete er i gang. Men nå som USA og Russland er begynt å bombe hverandre så betyr det i klartekst at krigen allerede er startet, selv om man ikke ser noe fullskala krig enda. I WW2 og WW1 så startet det også forsiktig slik som nå, kommer hendelsen 17 sep til å bli husket som den som startet WW3 ?

Russland har sendt 40 millioner innbyggere ned i atombombe sikre bunkerser og bedt folket forberede seg på krig, samme gjorde Kina for få dager siden .. i går la Russland ned veto i FNs sikkerhetsråd om en flyforbud sone over Syria der bare terroristenes støttespillere skal få lov å fly slik vi så i Libya, noe som førte til at terroristene, ledet av ISISs leder Abu Bakr al-Baghdadi  tok over Libyas våpenlagre og gikk videre inn i Syria der de med vestens hjelp skapte tidenes flyktningkatastrofe som nå er på vei til å ta knekken på Europa.

Russland vet jo utmerket godt at forlater de Syria nå så vil NATO sende terroristene inn i Russland og Iran, og det ekstreme vestlige propaganda maskineriet vil kverne om at det er borgerkrig i Russland, Russland bomber sitt eget folk, Putin er Hitler, vi må få en flyforbudsone over Russland der kun US/NATO fly får lov å bombe “opprørerne” frem til Moskva.

Mao så er Syria være eller ikke være for Russland, så får vi da se da om Obama er villig til å starte WW3 for å beskytte terrorgruppene Pentagon og CIA har trent opp, lønnet, beskyttet, bevæpnet og rekruttert sammen med Saudi Arabia, Israel og Tyrkia ..

BREAKING: TOMORROW 40 MILLION RUSSIANS EVACUATE TO BUNKERS FOR NATIONWIDE EMERGENCY DRILL

En rekke nasjoner har bedt innbyggerne sine preppe/hamstre for krig, her i landet er makta mest opptatt av fortelle folket om hvor man finner sjeldne Pokemon. de fleste fantasi figurene befinner seg vist nok på Stortinget……………

fafafafafaffa

Her er en liten oppdatering på siste nytt før vi går videre.

Russia Launches No Fly Zone – Threatens War With US

https://www.youtube.com/watch?v=upu4sWYthMU

Russland har tryglet og bedt vesten om å stoppe den aggressive vestlige militære opprustningen langs den Russiske grensen, en opprustning som minner mye om Hitlers like før han gikk til angrep på Russland den 22. juni 1941 i Operasjon Barbarossa. Men til ingen nytte, mektige krefter ønsker en storkrig, i ett siste desperate forsøk så talte Putin til innbyggerne i vesten i år isteden for å få dem til å roe ned sine krigskåte ledere noen hakk, men talen ble så klart tabu i den sterkt kontrollerte Vestlige Pressen, Vestlig presse eies stort sett av Amerikanske storbanker som soper inn super profitt på krig samt at vestlig presse får subsidiene sine fra krigskåte vestlige ledere/US vasaller og som alle vet så biter de ikke hånden som gir dem mat.

Her er talen for de som ikke har fått den med seg enda. et siste rop om hjelp for å stoppe en krig som vil ta livet av de fleste av oss.

Så hva skal vi gjøre ? Det å stoppe galskapen er nok alt for sent, nå handler alt om å preppe og forberede seg så godt som mulig så sant man ikke ønsker å leve på barkebrød.

Noen ønsker nok reise til en trygg havn, nå som sist så er Sør Amerika en noenlunde trygg havn, mange Frimurere har kjøpt seg eiendommer der siste årene …….. Sveit er vel det nærmeste man kommer en trygg havn i Europa, her i landet er det forsatt en hule eller hytte på fjellet som gjelder ..  En del tegn kan tyde på at Skandinavia blir spart for det meste denne gangen også, men sikker er jeg ikke siden vi havner mellom barken og veden vist USA og Russland braker sammen. Det er tross alt ikke mer enn et års siden at det ble avslørt at USA ville bombe Norge med atombomber.

http://www.nordlys.no/usa-skulle-slippe-atombomber-over-finnmark/s/5-34-81228

Nå som innledningen er ferdig så skal vi se på hva vi kan gjøre for å slippe barkebrød om det blir så ille som mye kan tyde på.

 

Lag ditt eget beredskapslager for mat, vann, varme og medisiner-nå!

Oppfordringen om å lage et personlig kriselager har de siste uker kommet til innbyggerne fra myndighetene i Finland, Sveits, Tsjekkia, Tyskland, Russland, Kina m.fl. Denne oppfordringen gjøres i tillegg til etterlevelse av et EU-direktiv som pålegger det enkelte EU land å ha et kornlager for ett års forbruk til sin befolkning. ( Dette er det eneste EU direktivet Norske Myndigheter ikke følger )

Nåværende og tidligere norske regjeringer har i over 25 år gjort oss svært sårbare. I Norge er det intet offentlig beredskapslager for mat. Å ha ansvaret for samfunnssikkerhet og beredskap uten å trygge de mest grunnleggende fysiologiske behov til sin befolkning, viser i beste fall en uforstand og manglende vilje til å ta et reelt ansvar for kriseberedskapen. landbruket er dimensjonert til å handle på verdensmarkedet også i globale store krisetider.

I tillegg så har det over flere år blitt styrt i retning av nedleggelse av forsvaret, i 1986 var det 13 brigader,-nå i 2016 er det 1 brigade igjen!

Heimevernet synes utstyrt , bemannet og organisert for å ikke greie sitt oppdrag, Til overmål inndrog regjeringen 1 feb 2016 hjemmevåpnene fra våre fagmilitære.

Et fravær av beredskapslager for mat og landbruks-og forsvarspolitikk som reelt ikke tar hensyn til tiden utfordringer, gjør hele situasjonen i første omgang uforståelig og surrealistisk. Det ser ut som om våre myndigheter og politiske ledere tror at mennesker og dyr kan klar seg uten mat langt utover våre fysiologiske grenser.   De styrer landet etter bedriftsøkonomiske prinsipper: lager av mat og medisiner er låst kapital og er noe man i globalismens tidsalder til enhver tid kan kjøpes på verdensmarkedet og få levert på døren som et pizzabud. Hvordan kan den enorme risikoviljen hos våre myndigheter forstås ? Nå må vi nordmenn våkne og erkjenne at vi kan havne i en situasjon hvor Staten og myndighetene ikke vil ha evne til å bidra med å dekke befolkningens mest grunnleggende behov for mat, vann,  medisiner hvis de store krigsscenariene blir til virkelighet. Følg oppfordringen fra myndighetene i ovenfornevnte land om å skaffe deg et personlig nødlager! I Sveits skal rådet gå ut på å ha lager av mat for minst 3 mnd, men behovet kan bli mye lenger.

 

Virkelighetsbenektelser og informasjon som ikke blir gitt oss.

 

Oppfordringen om matvarelager som er kommet i nevnte land, bygger på en forståelse av at meget alvorlige kriser kan ligge like om hjørnet. Sjefen for de Franske sikkerhetstjenester har sagt til parlamentskomiteer at han ikke kan se hvordan Frankrike kan unngå borgerkrig. De Tyske myndigheters oppfordring til personlig kriselager ble dels begrunnet med spektakulære terroraksjoner. Noen analytikere og personer på innsiden har sagt at det virkelige motivet var å advare sin befolkning i forkant mot en kommende storkrig, noe som er sterkt underkommunisert i vanlig presse.

Høres det kjent ut ?

Allerede 5. april 1940 informerte Aftenpostens korrespondent i Berlin hjemmeredaksjonen om at tyske tropper var på vei mot Norge. Landets viktigste avis valgte å tie.

http://www.aftenposten.no/kultur/Aftenposten-taus-om-arhundrets-nyhet-44661b.html

En bue til jakt samt fiskeutstyr er et must.

fgdfgdsgdgfs

Ta ansvar for deg og dine-bring budskapet om nødlager videre

Du og din familie vil kunne komme i en situasjon hvor dere vil bli helt overlatt til dere selv ved total eller delvis sammfunskollaps. Still deg spørsmålet om hvordan dere da vil kunne greie dere-materielt og mentalt. Er dere rustet og forberedt hvis mulighetene forsvinner til å handle mat, medikamenter og drivstoff ? Hva om strøm og kommunikasjonsnettet i tillegg faller bort på ubestemt tid ? Lag planer for krisehåndtering og kriselager og realiser disse. Vekk samme forståelse og skap gjennomføringvilje hos venner, slekt, kolleger og ikke minst naboer, husk at forskning viser at naboer som går uten mat en uke vil begynne å angripe deg og ditt kriselager, i verste fall så begynner de å spise hverandre.

Kopier denne teksten eller lag din egen tekst og send budskapet videre! Er du aktiv i det politiske liv eller har ansvar i forvaltning eller organisasjonsliv-ta initiativ og bidra til en forskjell som kan bli avgjørende for mange mennesker hvis samfunnsfunksjonene helt eller delvis bryter sammen. Ved å bidra til å bevisstgjøre befolkningen, oppfordre til handling og sende budskapet videre, vil vi kunne få til en folkebevegelse i landet  som gir befolkningen og nasjonen muligheten til å overleve i krisetider. Ansvaret og bidraget til å ivareta befolkningens sikkerhet må komme fra deg og meg. Myndighetene har nesten totalt sviktet, det må flest mulig mennesker erkjenne og ta konsekvensene av. Eller finnes det et formannskap eller ordfører der ute som på tvers av hva sentralmyndigheter mener, kan ta initiativ og utfordre andre kommuner om å etablere beredskapslagre for mat, medikamenter og drivstoff til landbruket ? Vi nordmenn er gode på dugnad!

Matvarelager og kriseforberedelser

Om mulig grunnlegg en gruppe på 5-10 personer som kan stå sammen og hjelpe hverandre i krisetid… Skap en felles situasjonforståelse og et sosialt samhold. En forutsetning er at alle i kretsen skaffer seg matlager og gjør andre forberedelser. Ha arbeidsmøter og gjennomføringmål. Fordel ansvarsområder.

Selvberging-Grønnsakshage-“Beredskaps-hagen”

Tenk langvarig og planlegg overgangen fra beredskapslager til selvberging med bl.a. grønnsakshage. Har du anledning så legg grunnlaget for en kjøkkenhage-endog på hytta, er det mulig å få en parsellhage hos en bonde osv ? Ha bygningsplast etc. for å kunne improvisere drivhus. Skaff deg et frø-lager.

sgsdgsdg

“Beredskaps-hagen” er en ferdig pakke med frø fra hardføre grønnsakssorter beregnet til bruk i krisetider ( Kan kjøpes på www.datsja.no

Hvis de destabiliserende hendelsene inntreffer nå på høsten, vil innhøstingen komme først i juli august neste år, sår du derimot spirer så kan de høstes og spises etter bare 7-10 dager.  Spirer og utstyr kan kjøpes her.

Matvarelageret størrelse bør ideelt ha dette for øye: Tenk på at det fort kan bli flere enn deg og dine som vil måtte leve av lageret, derfor er det viktig at naboer etablerer det samme: Hva med å kjøpe inn årets forbruk av grønnsaker nå ? Lær gamle matkonserveringsteknikker og anskaff det som kreves. For gårdbrukere vil beredskapslager av drivstoff og kraftfor være avgjørende. Skaff deg litteratur og kompetanse om nyttevekster i naturen.

Todelt matlager: Lagringsbestandige og “sirkulerende” matvarer

Langtidslagring utgjør grunnmuren i matlageret og holdbarheten kan kanskje strekke seg til 20-30 år hvis lageret er ideelt : tørt og kjølig og i riktige beholdere ( f.eks. mylar bag-kjøpes Ebay etc. ) Aktuelt vil være:Hel bygg, havre, rug, hvete som man kan koke, male opp til mel, spire og også så ute. Tørkede erter og bønner, ris, pasta, hirse, polenta, quinoa etc. Rikelig med salt, havsalt, sukker-til konservering. Honning har lang holdbarhet. Husk å vinkle lageret ut fra eventuelle diettbehov i familien.

Lagre det du bruker og bruke det du lagrer

Ta utgangspunkt i hva du bruker: Bygg opp et lager helst for mange måneders forbruk utover langtidslagret, et sirkulerende nærlager. Organiser lageret slik at det blir lett å sirkulere-dvs. bruk i hverdagen det som har vært lagret lengst. Husk å ha oversikt og kjøp fortløpende inn så lageret opprettholdes. Husk også vitamin-mineralpreparater, vitamin C og D og andre kosttilskudd som du kanskje allerede bruker, da dette vil kunne utligne et mangelfullt kosthold i krisetider.

Husk matoljer-men holdbarheten er mer begrenset i likhet med mel.

Vann: Regn kanskje 5 liter til inntak og matlagring per person i døgnet.I tillegg kommer vann til hygiene osv.En mulighet er å kjøpe 5 liters kanner og i tillegg ha store kanner i kjeller som skiftes med måneders mellomrom. Alle med kommunalt vann vil miste dette ved strømbrudd etc.

Varme og lys: Stort lager med ved, eventuelt parafin og gass. Multifuel er en moderne primus som kan bruke diesel, rødsprit, bensin og parafin, gir en ca 30000w-designet for koking: Men vil være en varmekilde vinterstid-f.eks. inne i teltet som slås opp i stuen! Strømaggregat: Solcelleaggregat: Batteri. Lykt og parafinlykt. Fyrstikker.

Drivstofflager: Til bil, aggregat, motorsag etc. viktig at lageret sirkulerer da det kan bli for gammelt.

Medikamenter: Lager av livsviktige faste medikamenter. Smertestillende, antibiotika, jod m.m. Førstehjelps utstyr, forbindingssaker, medisinsk oppslagsverk.

Kommunikasjon: Jaktradio o.l. for nær-kommunikasjon. Batteriradio

Kontanter og andre byttemidler.

Sikkerhet: Det kan av sikkerhetsmessige grunner tenkes at deler av matlageret bør skjules og spres, på hytta ? I en eventuell tid med kaos og mulighet for plyndring, bør man være forberedt på å kunne beskytte seg og sine.

Det finnes rikholdig litteratur på engelsk, en rekke hjemmesider, facebookgrupper og blogger som gir utdypende informasjon og råd og mange detaljerte og praktiske veiledninger.

sgsdgsgdgds

La oss nå se litt på andre mulige farer som truer vår nasjon og Norges befolkning som også krever et beredskapslager/privat matlager. Verdens helseorganisasjon har (WHO ) har konkludert med at en høyvirulent influensapandemi er en høyst reel risiko. En metode for å unngå smitte ved en aggressiv pandemi er isolasjon i små familiegrupper og unngåelse av sosial kontakt. En slik isolasjon forutsetter at man har lagret mat i tilstrekkelige mengder, med ernærings god nok kvalitet til at næringsstoff-behovet er dekket.

Matlagrene i butikkene er ikke store, og ved en krise så vil mathyllene tømmes raskt. Matlagring er et nasjonalt ansvar, men i Norge har de fleste både plass og økonomi til å ha et visst matlager som kan fungere som beredskap inntil myndighetene har igangsatt tiltak og en eventuell vaksine er tilgjengelig. Ved å bruke kostberegningsprogrammet MAT PÅ DATA kan man beregne næringsstoff innholdet i matvarer. I tillegg inneholder dataprogrammet informasjon om det daglige anbefalte inntaket av de ulike næringsstoffene. Programmet kan lastes ned gratis fra Matportalens nettsted eller her.

Ut fra programmet kan man komponere dietter som består av lagring-stabile matvarer.

Matvarene bør gi ca 9 MJ per dag i 10 uker og dekke behovet for vitaminer og mineraler. Når man planlegger et slikt matlvarelager, må man kjøpe inn matvarer utover det man bruker i sin daglige husholdning: Til daglig kjøper man for det meste ikke-holdbare matvarer som grønnsaker, frukt, meieriprodukter, fisk og kjøtt: Disse bidrar med en stor andel av næringsstoffene i kostholdet.

Et eksempel på en liste som dekker vitamin og mineral behovet for en person i 10 uker er: 4,6 kg knekkebrød, 1,4 kg havregryn, 3.5 kg spagetti, 1 kg hermetiske leverpostei, 1 kg rognleverpostei, 7 kg makrellfilet i tomat, 1,4 kg marmelade, 1,4 kg hvitost, 2,7 kg kjeks, 2 kg hermetisk mais, 3,5 kg erter, 3,5 kg hermetisk asparges, 0,8 kg olivenolje, 0,4 kg smør, 2,1 kg spekeskinke, 0,7 kg mørk sjokolade, 1,4 kg mandler, 1,8 kg peanøtter, 0,14 liter tran, 14 liter appelsinjuce og 3,5 kg tørrmelk.

I tillegg så kan det være hensiktsmessig å ha et lite lager av kosttilskudd og andre stoffer som kan virke stimulerende på immunforsvaret dersom man skulle bli smittet, som f.eks. fiskemel, selen, betaglukaner, taurin, melatonin, vitamin og mineraltilskudd m.m.

En annen sak er at historiens største gjelds-boble holder på å sprekke, siden 2000 har verdens gjeld blitt fordoblet, i USA har President Obama tatt opp mer gjeld enn alle de 43 foregående presidenter til sammen. Og som alle vet så vil boblen sprekke før eller siden med katastrofale resultater, med nær nullrente så øker verden gjeld i rekordtempo, når boblen sprekker vet ingen, men alle vet at det vil skje, oktober er en mnd som er kjent for børs uro. Skjer det i år ? en del økonomiske eksperter og finansanalytikere mener det. Ikke bli tatt på senga med penger som har mistet all verdi på samme måte som julekvelden på kjerringa, vær i forkant så du er forberedt på det uunngåelige. Ha kontanter eller andre byttemidler klar. Gull har alltid vært en trygg havn, for 6000 år siden fikk du ei ku for en gullmynt, det får du også den dag i dag.

 

Verdens glupeste mann Professor Stephen Hawking advarer på det sterkeste, Alle må forlate jorden umiddelbart før eliten har ødelagt den med kjernefysisk krig eller genmodifiserte virus.

http://anonhq.com/stephen-hawking-warns-humanity-leave-earth-before-the-ruling-class-destroys-it/

 

Bidra til å spre dette budskapet videre over nettet, i postkasser og ikke minst ved samtaler og drøftelser.

Bidra til en landsomfattende dugnad for å trygge befolknings sikkerhet i krisetider.

 

 

https://nworeport.me/2016/09/23/us-preparing-to-wage-third-world-war-with-russia/

http://www.aftenposten.no/norge/Vet-du-at-myndighetene-oppfordrer-deg-til-a-ha-dette-hjemme-602786b.html

http://investmentwatchblog.com/putin-exposes-u-s-nato-its-irreversibly-pushing-the-world-towards-the-most-historical-crisis/

https://www.rt.com/news/356161-china-syria-military-training/

http://e24.no/makro-og-politikk/imf/imf-advarer-mot-rekordhoey-verdensgjeld/23814153

Will the economy collapse prior to election? | President Obama remain in Office

https://www.youtube.com/watch?v=N_pyBpIEsNg

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

32 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
e
e
Anonym
2 år siden

Søndags-knask:

VERDT Å MERKE SEG:

February 1: What To Do When Someone Tries to Ruin Your Reputation: “The lord Will help you”

‘Internet meme ruined my career’ BBC New (“The universe might have another plan for you”)

LOL. Donald Trump – “Listen you motherfuckers, we’re gonna tax you 25%.” (Or Waaay more ;)

“We Can make It Together” (love)

Smurfine
Smurfine
Anonym
2 år siden

Hmm.. så altså… nå ere ny krig. Vil det si du tokk feil?

13 tribes
13 tribes
Anonym
Svar til  Smurfine
2 år siden

Alltid en ny krig. Krig er penger, makt og kontroll.

Krimskrams
Krimskrams
Abonnent
6 år siden

En krig som i hvert fall er godt i gang er den KJEMISKE KRIGFØRINGEN. Virker som målet er å få alle på stoff av et eller annet slag. Det begynner jo når man har tilbrakt to timer i denne verden — med K-vitaminsprøyta. Så går det slag i slag med vaksiner i det første leveåret og forsetter opp igjennom skoleårene, voksenlivet og alderdommen. Type vogge til grav. Inkluder i dette alle kjemikaliene i mat, kosmetikk og husholdningsartikler forøvrig. Og alle de syntetiske pillene — for eksempel p-piller, psykofarmaka, kolesterolsenkende piller og whatnot. Ja, jeg glemte vel å nevne at presset begynner nærmest før en er født, med oppfordringer om å ta svineinfluensavaksine når man er gravid. (Den skammen husker vi godt her inne.)

Jobs
Jobs
Anonym
6 år siden

Hvor er du nå Smurfen, hvor har du gravd deg ned? Den nye verdenskrigen drøyer?

seeitasis
seeitasis
Anonym
Svar til  smurfen
6 år siden

Nå er sannsynligheten høy for USA bomber Nord Korea innen 3 uker, hvordan vil kortene bli spilt de neste ukene da?

laila sivertsen
Abonnent
7 år siden

jo da du har rett men vi kan gjøre noe i siste liten spre det gode som tar helt av i Amerika og damen heter Jill Stein og hun dette så at vi greide å få nei til EU i arbeider bstioner som linderud og Veitvet tre uker før avstemming så greier vi å få spredt ut hva som er alternativet til de to på “toppen” og en poolitikk sim ikke vil ta livet av menneskeheten men hjelpe oss til en bedre verden

Terje Wulfsberg
Forfatter
7 år siden

Det blir ingen 3. verdenskrig. Les hvorfor:
Russian missile system ‘very capable’ of shooting down US planes: DNI James Clapper — No war over Syria if Hillary Clinton is elected

The intense anti-Russian campaign in the West is a sign of weakness rather than strength. The Russian air defence system in Syria has closed down the US’s military options. Hillary Clinton knows it and her policies in Syria if she is elected President will be simply a continuation of Obama’s.

http://theduran.com/russian-missile-system-very-capable-of-shooting-down-us-planes-dni-james-clapper-no-war-between-the-us-and-russia-in-syria-even-if-hillary-clinton-is-elected-president/

seitasis
seitasis
Abonnent
7 år siden

Kun Defcon 3 ?

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

Putin Issues a Ultimatum to the United States (about Syria)

https://www.youtube.com/watch?v=UL0jwhgJ4bw

Thor Arne ANdersen
Abonnent
7 år siden

Hvorfor preppe for å overleve i en ødelagt verden? Er det ikke bedre å dø og komme til en bedre verden? Skjønner ikke hvorfor det er så viktig å overleve i dette fengselet, virker på meg som skremselpropaganda eller verving av mennesker til egen interesse.

http://www.dont-play-with-the-devil.blogspot.no nytt innlegg om hva som skjer i neste liv for de fleste som lever utenfor paradiset. Altså lever som Guder.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
7 år siden

Selv om Russland og Syria skulle lykkes i å drive ut alle opprørerne (dvs. utenlandske terrorister og leiesoldater) i dag, så vil de økonomiske sanksjonene fra USA, EU og Norge sørge for at livet i Syria forblir et absolutt helvete i nød i lange tider fremover. Les Eva Thomassens bloggartikkel «Økonomisk beleiring av Syria» (Steigan.no, 15 oktober 2016).

http://steigan.no/2016/10/15/okonomisk-beleiring-av-syria/

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
7 år siden

Her er min kortversjon av hendelsesforløpet, og aktuelle kilder:

Torsdag den 6. oktober 2016 kunngjorde Igor Konashenkov, talspersonen for det russiske forsvarsdepartementet, at Russland ville skyte ned US-fly og raketter i Syria dersom russerne opplevde dette som en fare for deres eget militære personell. [http://theduran.com/russia-warns-us-attack-syria-we-will-shoot-aircraft-missiles-s300-s400/]

Samme dag kunngjorde Josh Earnest, talspersonen for Det hvite hus, at Obama i samtaler med sine militære rådgivere ikke fant det formålstjenlig å angripe militært syriske mål [http://theduran.com/us-backs-down-over-syria-following-russian-threat-shoot-down-american-aircraft/]. Vi vil trolig aldri få en offisiell innrømmelse av at dette var en direkte respons på kunngjøringen fra Igor Konashenkov.

Dette hendelsesforløpet den 6. oktober 2016 er direkte sammenlignbart med Cubakrisen i oktober 1962 [https://no.wikipedia.org/wiki/Cubakrisen]. Som det står i den norske Wiki-artikkelen om Cuba-krisen: «Denne krisen oppfattes som den perioden hvor den kalde krigen var nærmest å utvikle seg til en atomkrig.»

Så da er spørsmålet: Hvorfor har vestlige media vært fullstendig tause om denne nye Cuba-krisen som KUNNE ha utviklet seg til en kjernefysisk atomkrig? Man kan i hvert fall peke på to delsvar.

a) De vestlige media har vært lydige overfor det offisielle US-perspektivet på USAs rolle i Syria, hvilket betyr at de vestlige media i høy grad har involvert seg i saken ved å velge side om hvem de skal presentere som «the good guys» og «the «bad guys».

b) USA trakk seg tilbake fra konfrontasjonen, og fremstår dermed som taperen og den svake part. USA trakk seg tilbake fordi de visste at de ikke hadde retten på sin side. I motsetning til Russland har USA ikke en gang blitt invitert av den demokratisk valgte syriske regjeringen til å intervenere militært. Så USAs tilbaketrekning fungerte også som en ydmykende ørefik til de vestlige medias krigspropaganda-journalisme. Derfor har de vestlige media valgt å være fullstendig tause om denne krisen som var fullt på høyde med Cuba-krisen 54 år tidligere.

Mer objektive media, som TheDuran, har imidlertid har fulgt og etterfulgt hendelsen dag for dag:

a) TheDuran (14/10-2016): Western media suppresses news of U.S./Russian clash and U.S. climbdown over Syria [http://theduran.com/western-media-suppresses-news-of-us-russian-clash-and-us-climbdown-over-syria/]

b) Her i Norge har vi Knut Lindtners utmerkede blogg «derimot.no» [http://www.derimot.no/], og den ikke alt for Klassekamp-vennlige fb-gruppen «Vi som bryr oss om avisa Klassekampen» [https://www.facebook.com/groups/215496199275/?hc_ref=NEWSFEED].

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
7 år siden

For en glimrende oppsummering av den komplekse bakgrunnen som ledet til klimakset den 6. oktober 2016, se kronikk fra Superstation95 (4. oktober 2016): «URGENT: Military Told Prepare for Tactical Nuclear Exchange with Russia in Syria!»

https://www.superstation95.com/index.php/world/2176

Terje Wulfsberg
Forfatter
7 år siden

US ‘False Flag’ Against Russia Puts Hillary In
https://www.youtube.com/watch?v=gbmpwE4K3E4&feature=em-subs_digest

Ken
Ken
Abonnent
7 år siden

Til smurfen: Takk for en TOPP og livsviktig artikkel! Reagerte på en liten detalj som for meg er gigantisk for meg… I svaret til «Rich» skrev du «At vi står på randen av en total krig har nok alle fått med seg…», hvilket er alt annet enn sant at alle har fått med seg.

Til alle: …derfor vil jeg passe på å presentere et innlegg fra 09.10.2016 fra en sannhetskanal som kan bidra til at flere våkner opp og på en enklere måte kan ta innover seg harde fakta. Med unntak av nevnte innlegg er de aller fleste oversatt til norsk av profesjonelle oversettere. Her finnes grunnleggende og dypere info i et og samme innlegg som det har blitt mange av opp gjennom siste årene. En sannhetskanal jeg med mange andre har brukt side om side med Nyhetsspeilet som en utfyllende, saklig og logisk viten, HVILKET GIR ET MEGET KONKRET INNBLIKK I HVORFOR OG HVORDAN DENNE VERDEN STYRES OG KONTROLLERES AV S………

Først innlegget, så en forklaring på sannhetskanalen under innlegget:
«I am filled with dismay as I look upon what is being forced on you by corrupt governments. The lies and the disinformation that is being fed to you from all fronts is horrific. The NWO, hiding behind its many disguises, the Vatican, the Crown, and the governments, as well as the newspapers and TV channels that they own. They are all singing from the same hymn sheet while pretending to have come to the same conclusion, all by themselves.

The one who calls himself Pope Francis is trying to make you feel guilty for trying to protect Europe. I assure you, the Vatican knows all about guilt, for it is a weapon it has used effectively for centuries. The Catholic Church has unlawfully killed millions of innocent people over the years. They enjoy the bloodshed, while the fear it produces is the oxygen of life to them. Their true history would shock you to the core. The Vatican is not what you were told it is, far from it.

You ask, who speaks the truth at this time of confusion. Putin alone is telling you the truth. He does not want war. He wants to protect his people and his country. Evil men seek his removal, those same evil men who have brought humanity to its knees. These men and women have infiltrated every country and conned their way into positions of power and then followed their honed plans to take over your world in order to bring about their New World Order.

Do not believe them. Do not allow yourselves to be fooled by their displays of “friendship and concern” for mankind. Your removal from the Earth is the goal. They are well versed in the lies with which they manage to fool some of you. The majority of you can now see these lies for what they are, and you recoil from them. You must protect your species. The future of mankind is in your hands. It is a huge responsibility, so handle it with care.

I passed to spirit 12 years ago. The pressure for the NWO has escalated enormously since that time. 9/11 placed a huge question mark over the blatant lies you were told at that time, and the Cabal was not prepared for the questions you raised. That was the beginning of the end for the Cabal. Scientists and engineers exposed the lies told to you by the US Government. Think about this, my friends, the US Government was happy to kill 3,000 people so they could invade Iraq. This proves beyond any doubt that they do not care a jot about you. How could you ever trust them again?

You see the way they use their false flag events to enforce their control over your lives and your countries. Killing is a way of life to them, it matters not whether they are using war, satanic killings, famine, floods, or a holocaust. You cannot remain silent one moment longer. Defend yourselves, but not through force. Refuse to fight the wars that uphold their corrupt regimes. This Cabal is using everything possible against you, but the power is in your hands. Refuse to comply with their orders.

America is about to experience just what the Cabal is capable of. Although people can see the Fema Camps, all prepared, yet still they do nothing. What will it take to wake people up? Your minds are occupied with the election of a President who will always follow the orders of the Cabal. It does not matter who is elected. They kill anyone who is likely to stand up to them. Remember President Kennedy !

The Native American people have experienced having everything taken from them. They are to be admired, for they are strong because they know who they are. They have retained their knowledge and still live by it. The other Americans are those who fled other lands seeking a better life. They are a mixture of everything. Their roots are in other countries. Now, they must stand together for truth and justice for all the people of America, irrespective of where they originated.

Now ask yourselves, why does America want to destroy Russia? Look back to when the Tsar and his family were assassinated. The Russian people suffered. It is to their credit that though they suffered, they recovered. Aleksandr Solzhenitsyn writes brilliantly about this terrible time of suffering. Together, the Russian people have made their country great once more. They have recovered and are doing well with Putin, a leader who cares for them. Now, here comes the Evil Cabal, foaming at the mouth, demanding war. They want to destroy Russia again. But Russia is not your enemy. Your rulers are your enemy.

Look at all the countries that have been destroyed since 9/11. It is all part of the plan. I tell you, my friends, THIS IS HISTORY REPEATING ITSELF, for the same people are still pulling the strings.

How much longer will you put up with it. It is all a massive conspiracy. Everything you have learned, whether at school or university, it is all lies. This is what controls you. You are trapped by the lies.

Seek the truth or perish. With truth comes freedom from control and the strength to deal with corrupt regimes.

Step into your own power. It is there, waiting for you to become who you are. The Earth in all its magnificence, is yours to restore to what it once was. Those who invaded the Earth have a choice, whether to live on Earth as humans, or leave the Earth forever. They must be allowed to leave.

No matter how tempted you are, never lower yourselves to their level by seeking revenge. They are not worth it. When all this negative energy is removed forever, life on Earth will become blissful and peace will reign supreme. This must be your aim for the future of mankind. It is all in your hands.

My dear, your friend has advised you well. Your health will improve in time. You are up against a mighty enemy whose aim is your removal. Much is done to prevent us, on this side of life, from doing more to assist. They are losing power and this has come as a shock to them. They never expected it, as they believe themselves to be invincible.

We will succeed. The right people will be in the right place at the right time. Do try to rest, whenever possible, as you are no spring chicken, my dear. The spirit is willing but sometimes the flesh is weak.

You are always surrounded by love. Your adoring, Monty (Ref: http://www.galacticchannelings.com/english/montague09-10-16.html)

Innlegget stammer fra passiv kontakt/kanalisering med «den andre siden» som vil oss vel.
Skal prøve å nyansere et bilde av kontakt med «den andre siden» ved å skille mellom aktiv og passiv kontakt med døde. Man skal være ekstremt skeptisk til aktiv kontakt, som innebærer å oppsøke eksempelvis et medium. Hvis man tar for seg Bibelen, så har den et virkelighetsbilde der det finnes en dimensjon mellom mennesker og Gud hvor det eksisterer åndelige makter, og Paulus skriver om ondskapens hær i himmelrommet. Mange mennesker mener at kontakt med døde er umulig, men Bibelen ville vel ikke ha advart mot det dersom det faktisk ikke var mulig?! I bl a 5. Mosebok 18, 9-12 kan vi lese om tydelige advarsler mot slik kontakt.

Den positive siden ved dette er at det finnes himmelske vesener som tjener og tilber Gud, altså engler, og her kommer passiv kontakt inn. Passiv kontakt betyr at man selv ikke tar kontakt, men man erfarer, ofte overraskende, en form for nærvær. Det kan være en vag fornemmelse av nærvær, noen hører en stemme mm. Det er ikke dette Bibelen advarer mot.
Galactic Channelings (som innlegget er hentet fra) dreier seg om passiv kontakt.

Gå inn på http://www.galacticchannelings.com og velg språk på førstesiden, for eksempelvis å trykke på “Suzy Ward” på neste side for å lese om nevnte og alt hva dette hjemmesiden innebærer, kort og konsist. Deretter kan du gå tilbake og velge datoer i anl kontakter som har vært.

Garanterer at du vil få en skikkelig «boost» og en berikende innsikt i kulissene bak verdensscenen vi lever på… Og ikke minst, desto mer interessant å lese disse gode artiklene på Nyhetsspeilet når man har en dypere innsikt.

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
7 år siden

Takk for bra artikkel, Smurf.
Dog har du utelatt to viktig ting som folk må ha i tilfelle krise. Det ene er tannhygieneprodukter; tannbørste, tannkrem og tanntråd. Gode tenner blir av mange preppere regnet som noe av det aller viktigste, men svært ofte er lett å glemme.
En annen ting er briller/kontaktinser. De som trenger synskorrigering må ha minst et ekstra sett av enten briller eller linser. Det vil være fryktelig kjedelig å se dårlig når det kanskje gjelder som mest.
Dessuten kan det bli mangel på drivstoff, så sykkel kan bli svært nyttig.
Og det er i storbyene de største problemene vil være. Å være på en øy kan være lurt.
Uansett er det greit å ha et lager av det du nevner. Det er bedre å være forberedt på det verste, og takle en mindre og kortere krise, enn å stå der tomhendt og rådløs den dagen noe skulle skje. For den dagen vil komme, uansett som det er krig, økonomisk/monetær kollaps eller en naturlig/menneskeskapt EMP. Og fra den dagen kan du ikke regne med hjelp fra myndighetene.

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

Amerikanske soldater stasjoneres på Værnes
Forsvaret forbereder seg på å ta imot en kampstyrke på 300 amerikanske marinesoldater på Værnes, ifølge Adresseavisen.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/10/10/195247876/avis-amerikanske-soldater-stasjoneres-pa-vaernes

Det er tydeligvis viktig for norges såkalte regjering å få norge innblandet i en storkrig…

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

Siste: Krigsforbryter-organisasjonen NATO bryter internasjonal rett ved ulovlig å utplassere AWACS overvåkingsfly over syrisk luftrom:

NATO’s violation of international law deploying AWACS (Airborne Radar Warning and Control system) in Syria despite only Syria and Russia possessing the legal right to control the embattled country’s airspace. With both US and Turkish boots on the ground in northern Syria and US-led coalition airstrikes regularly invading the sovereign nation’s airspace, recently targeting Syrian soldiers and plans to kill more, along with former acting CIA director Mike Morell’s recent call to begin killing Russian soldiers, the latest warpath rant comes from Army Chief of Staff General Mark Milley who is now threatening Russia (as well as China and Iran) with nuclear war.

https://www.superstation95.com/index.php/world/2206

Erik Wilton
Erik Wilton
Abonnent
7 år siden

Tusen takk for denne u naive omtanken om å bry seg …!

Rich
Rich
Anonym
7 år siden

Alle spådommene jeg har lest som smurfen har kommet med de siste årene har ikke stemt i det hele tatt, så hvorfor tro dette?? Greit nok med litt prepping, det er jo uansett greit, men ikke på dette! Er jo en hau med garderinger! Hvis ikke USA og Russland smeller, så er det et virus, og hvis ikke det er et virus så er det økonomien… Er jo ren skremselspropaganda dette her, fra ende til annen!!! Er ikke en som tror at alt er svart eller hvitt, men en som følger begge leirer, med en normal skepsis!

Radiv
Radiv
Abonnent
Svar til  smurfen
7 år siden

Klode smurfen?;) Trudde du hadde fått med deg den største løgnen nå:) Eller er det bare gammel vane (Hjernevask ) som lot deg skrive det magiske ordet klode;) Hvorfor er du redd en krig? Vær ikke redd han som kan drepe kroppen din, men frykt han som kan drepe både kropp og sjel;) Mvh

Ken
Ken
Abonnent
Svar til  Rich
7 år siden

Rich… Dumt og lavmælt av deg å rakke ned på denne livsviktige artikkelen på den måten! «Så hvorfor tro på dette?» Fordi det er åpenbart, men det krever en del mer av egenstudier i våken forstand enn bare artikkelen i seg selv dersom du ikke har noe som helst bakgrunnsstoff som underbygger eksempelvis denne artikkelen. At du og sannsynligvis mange andre med løgnaktig info fra ordinære medier har fulgt Nyhetsspeilet «de siste årene» uten å ha studert dets innhold eksternt i troverdige medier på egenhånd, kan bidra til at du og andre aldri våkner opp fra deres hjernevaskede dvale. Alternativt kan du jo rådføre deg om mer grunnleggende stoff fra de fantastiske forfatterne her inne, men vær vennlig!

At «spådommer», endetidsprofetier eller andre fryktfylte forutsigelser ikke på langt nær alltid har noen validitet, skyldes nok at fri vilje gjelder over alt og fordi de utallige beslutninger samfunn gjør hvert eneste øyeblikk påvirker hverandre, så vet man ikke hvem som vil gjøre hva eller nøyaktig når noenting vil skje.

Som mottiltak mot all den sanne informasjonen som er tilgjengelig på Internett-kilder, så oversvømmer makten bak makten/eliten/Illuminati deres samfunn med løgnaktig informasjon for å opprettholde frykt og forvirring over alt på verdensscenen. Ved å lære seg å stole på intuisjonen med hensyn til hva som er sant og hva som ikke er det, kan man lære å “gå på baksiden av bakteppet” til det spillet som foregår på scenen…

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Rich
7 år siden

China Joining Russia In Syria While Germany Prepares to Leave NATO

https://www.youtube.com/watch?v=yszp-BUdqxw

Rudolf
Rudolf
Anonym
Svar til  Rich
2 år siden

Hva tenker du nå?

Ghost of Gaarder :
Ghost of Gaarder :
Anonym
Svar til  Rudolf
2 år siden

“ALL” U KNOW, is a LIE. world is flat, everything is designed. Bible is wrong. U have not seen or maybe even heard about the last 300 books, that has been kept secret.

WORLD, had free energy in early time.

The cathedral = cathedrone = energy –> electricity.

e
e
Anonym
Svar til  Ghost of Gaarder :
2 år siden

heh, går spøkelser på date? Dette spøkelset vil jeg treffe. lol.

« Forrige artikkel

Bidrar Avaaz til at situasjonen i Syria nå kommer ut av kontroll?

Neste artikkel »

Barack Obama – CIA agenten som ble president

32
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x